Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Apartmany maria zarizene jako recky standart, oplocena zahrada poskytuje soukromi a prostor pro deti.sprcha a lehatka na zahrade jsou...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Apartmany maria zarizene jako recky standart, oplocena zahrada poskytuje soukromi a prostor pro deti.sprcha a lehatka na zahrade jsou prima.na plaz 20 m, ale je kamenita, pro deti nedoporucuji, kdyz ujdete 5 min na konec plaze vstup uz jen piscity. POZOR v tesnem sousedatvi pres zahradu je hotelovy komplex Pink Palace kde temer kazdy den zacne dunet hudba kolem 15:00 a vypinaji ji ve tri rano-rusilo to siestu i spanek.Jeste horsi bylo rvani opilych italu, casto jsem si museli zavrit okenice a potit se v pokoji nez se nevyspat.Delegatka pani Lenka pri reseni zdravotniho problemu meho otce byla jako dporovod k lekari nesnesitelna a davala neustale najevo jak ji to obtezuje.Celkove je videt ze ji prace nebavi a neuspokojuje, tak to vnimali vsichni ubytovani ve vile Maria, nejen my.Celkovy dojem nam to ale nepokazilo, dovca byla skvela. Zobraziť celú recenziu

Lucie P., 28.08.2016, Dátum pobytu: 12.8. - 23.8.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel:Vila Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Vila Maria, Korfu, Grécko Lucie P. 2016-08-28 8 1 10 Vila Maria Apartments

Celkom: 8,6 celkově jsme byli velmi spokojeni, poměr kvalita - cena je naprosto odpovídající

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
celkově jsme byli velmi spokojeni, poměr kvalita - cena je naprosto odpovídající Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování v chatkách, celý den stín - velká spokojenost, 2 ložnice, velmi malá a velmi jednoduše zařízená kuchyňka, ale na dovolenou dostačující, k moři cca 100 m, ale příjemná cesta ve stínu, žádný rozpálený beton, po cestě k moři výborná restaurace, pláž menší, měli jsme 5-ti letého syna, moc se mu líbilo, když je ubytování v lese, musí být i logicky pavoučci, mravenci - nic zásadního a stačí jen zamést drobky, z naší strany veliká spokojenost

Strava
měli jsme vlastní, ale večeře jsme si dopřávali v restauraci LAMA, jídlo opravdu luxusní - tím nemyslím řízky, steaky, ale mořské potvůrky - opravdu vynikající, obsluha příjemná, veselá

Pláž
pláž byla menší, ale čistá, příjemná, žádná výtka

Dita Doubravová, 28.08.2016, Dátum pobytu: 12.8. - 21.8.2016
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel:Kanegra Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kanegra Apartments, Istria, Chorvátsko Dita Doubravová 2016-08-28 8.6 1 10 Apartmán Apartmány Kanegra, Umag

Celkom: 5,4 Hotel na první pohled pěkný, i interiér. Co se týče pokojů, spíše starší, koupelna malá. Ale pro nás, jelikož jsme neplánovali zůstávat...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na první pohled pěkný, i interiér. Co se týče pokojů, spíše starší, koupelna malá. Ale pro nás, jelikož jsme neplánovali zůstávat na hotelu, bylo dostačující. První dojem tedy nebyl úplně dobrý, nicméně tento dojem kompenzovala nabídka stravování, all inclusive opravdu rozmanité, bylo z čeho vybírat.

Okolí nic moc, pláž u hotelu prakticky žádná - nemyslím si že je vhodné pro děti, spíše skalnaté.

Půjčili jsme si auto na 2 dny, abychom procestovali okolí. Je pravda, že člověk musí zajet hodně daleko, protože v těsné blízkosti moc věcí není (záleží jestli člověk chce vidět přírodu, nebo historii). My jsme kombinovali - viděli jsme historická města, ale spíše jsme jeli na pláže, kam se konali i fakultativní výlety, které jsme chtěli absolvovat po vlastní ose abychom za každý výlet neplatili a byly pánem svého času :-)

Auto jsme měli půjčené přes cestovku, ale myslím že by to vyšlo kvalitativně asi na stejno, kdybychom si půjčili auto ve městě o 10 euro na den levnější :-) ale zalekli jsme se trochu pojištění.

Na jeden výlet (Samaria) jsme nejeli přes cestovku, ale koupili jsme ve městě (cca o 20euro levněji) a spokojenost. Cestovka nenabízela nic jiného než totéž co jsme měli když jsme koupili sólo ve městě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Z hlediska vybavení průměr, na přespání ale stačilo :-)

Strava
Strava naprosto ok. Když jsme ráno vyjížděli před pátou někam na výlety ochotně nám nachystali alespoň pečivo a marmeládu.

Služby hotela
Dostačující,

Pláž
Pláž patřící k hotelu byla kamenitá - velké oblázky asi jako dlaň, možná větší :-) Mezi útesy a se špatnou dostupností. Navíc malá. Asi necelý kilometr u jiného hotelu potom písčitá pláž, která je vhodná pro děti, k této pláži jezdil hotelový autobus.

Útesy pěkné, ale my chytli hodně vln, takže na plavání u útesů to moc nebylo :-)

Pavla T., 28.08.2016, Dátum pobytu: 2.7. - 9.7.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Europa Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Europa Resort, Kréta, Grécko Pavla T. 2016-08-28 5.4 1 10 Europa Resort

Celkom: 8 Pobyt odpovídal nabídce. Velmi hezký bazén u hotelu.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt odpovídal nabídce. Velmi hezký bazén u hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v zadní části hotelového komplexu, konkrétně pokoj 602. V této části hotelu byl klid od rušné silnice.

Strava
Velmi dobrá řecká kuchyně. Velký výběr a množství jídel.

Služby hotela
OK

Pláž
Pláž velmi hezká. Jen nám nepřálo počasí, velké vlny- červené vlajka. V moři jsme byli jen 2 dny. Dost to vynahradil bazén.

Stanislav Brabenec, 28.08.2016, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Rethymno Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Rethymno Village, Kréta, Grécko Stanislav Brabenec 2016-08-28 8 1 10 Rethymno Village

Celkom: 8 Velká spokojenost s výběrem hotelu i destinace. Velká nespokojenost s vybraným dopravcem a celkovou organizací dopravy.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost s výběrem hotelu i destinace. Velká nespokojenost s vybraným dopravcem a celkovou organizací dopravy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný hotel, útulné, čisté pokoje. Pravidelný úklid. Nemám co vytknout.

Strava
Dle očekávání. Dobrá.

Služby hotela
Vše proběhlo bez komplikací. Spokojenost.

Pláž
Čistá.

Gabriela P., 28.08.2016, Dátum pobytu: 1.8. - 10.8.2016
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel:Dunav

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Dunav, Slnečné Pobrežie, Bulharsko Gabriela P. 2016-08-28 8 1 10 Dunav

Celkom: 10 MOC PĚKNÉ DOPORUČUJI

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
MOC PĚKNÉ DOPORUČUJI Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
VŠE CISTÉ,VYBAVENÍ PĚKNÉ

Pláž
PĚKNÁ MENŠÍ PLÁŽ,ČISTÁ

Martina Kozáková, 28.08.2016, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2016
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Zadar, Hotel:Apartmány Nedjelka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Apartmány Nedjelka, Zadar, Chorvátsko Martina Kozáková 2016-08-28 10 1 10 Apartmány Nedjelka

Celkom: 9,2 Celkový dojem úžasný, ostrov je moc krásný. Všude málo lidí, klid. Jen bychom měli výhrady ke slečně delegátce, na dotaz jak jezdí...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem úžasný, ostrov je moc krásný. Všude málo lidí, klid.

Jen bychom měli výhrady ke slečně delegátce, na dotaz jak jezdí autobusy do Skaly odpověděla , že to zjistíme na internetu nebo se máme zeptat majitele. U odbavování na letišti stála tam kde nebyla potřeba ,ale nikdo nevěděl kam dát kufry(systém je jiný než na jiných letištích), ale jinak byla milá... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel čistý, velice pěkný, nový ( na Řecko překvapivě moderní ), úklid každý den, výměna ručníků a povlečení obden, velká chvála!!!

Strava
Měli jsme jen snídani, ta byla každý den stejná, chtělo by to trochu obměnit, ale jinak vše dobré.

Služby hotela
vynikající, pan majitel moc milý a personál ochotný.

Pláž
Na proti hotelu se dá koupat, ale nejsou tam lehátka a slunečníky, chodili jsme asi 10 minut na pláž, kde byly slunečníky a lehátka zdarma, velice málo lidí a krásné průzračné moře. Pláž je u skály tak byl i stín.

Anežka B., 28.08.2016, Dátum pobytu: 14.8. - 24.8.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kefalónia, Hotel:Calypso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Calypso, Kefalónia, Grécko Anežka B. 2016-08-28 9.2 1 10 Hotel Calypso

Celkom: 10 Dovolená měla jedinou chybu, byla moc krátká :).

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená měla jedinou chybu, byla moc krátká :). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto bez problému. Uklizeno, čisto skvělý personál.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Ochotný personál. Spousta rad kam na výlet.

Pláž
--

Pavel M., 28.08.2016, Dátum pobytu: 20.8. - 24.8.2016
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel:Oberwirt (Niedernsill)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Oberwirt (Niedernsill), Kaprun / Zell am See, Rakúsko Pavel M. 2016-08-28 10 1 10 Oberwirt

Celkom: 7,8 Hotel je menší, a tomu odpovídá i celková nabídka služeb. Náročný klient nebude zcela uspokojen, ale ten, kdo od dovolene neočekává úplný...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je menší, a tomu odpovídá i celková nabídka služeb. Náročný klient nebude zcela uspokojen, ale ten, kdo od dovolene neočekává úplný luxus, si určitě přijde na své. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou pro čtyřčlennou rodinu velmi malé. Prakticky po rozložení pristylek zůstávají na pokoji jen velmi úzké uličky. Vse je však čisté a upravene.

Strava
Nabidka dostatečná, vse chutné a čerstvé.

Služby hotela
Občas neco zaskřídlo (napr nedostatek čistých plazmových ručníků) ale personal milý a vstřícný.

Pláž
Pláž místy pisek místy obrázky. Velmi pozvolný vstup do moře. Pláž patři jenom hotelu a nikdo jiny tam neni. Je velká a prakticky "jste tam sami".

Simona F., 28.08.2016, Dátum pobytu: 19.8. - 23.8.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Aeolos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Aeolos Beach, Kos, Grécko Simona F. 2016-08-28 7.8 1 10 Aeolos Beach

Celkom: 6,6 Velke zklamani pro nas bylo, ze jsme chteli pokoj s balkonem. Tak znela i dohoda s Invii!!! Bohuzel jsme meli pokoj bez balkonu a v plnem...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velke zklamani pro nas bylo, ze jsme chteli pokoj s balkonem. Tak znela i dohoda s Invii!!! Bohuzel jsme meli pokoj bez balkonu a v plnem hotelu pokoj vymenit nesel :(. Na smlouve byl typ pokoje GL a pri telefonickem rozhovoru jsme byli ujisteni, ze se jedna o pokoj s balkonem. Z GL jsme usoudili, ze L by mohla byt lodzie a tak jsme smlouvu podepsali.

Jinak je hotel cisty, personal velmi mily a jidlo take dobre. Jedine zklamani pro nas byl typ pokoje. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velke zklamani pro nas bylo, ze jsme chteli pokoj s balkonem. Tak znela i dohoda s Invii!!! Bohuzel jsme meli pokoj bez balkonu a v plnem hotelu pokoj vymenit nesel :(. Na smlouve byl typ pokoje GL a pri telefonickem rozhovoru s Klarou z Invie jsme byli ujisteni, ze se jedna o pokoj s balkonem. Z GL jsme usoudili, ze L by mohla byt lodzie a tak jsme smlouvu podepsali.

Strava
Jidlo bylo dobre. Pri plne obsazenosti nestihali u snidane doplnovat.

Služby hotela
Personal byl moc mily a ochotny :)

Pláž
Plaz byla cista, kazdy den uklizena. V mori bylo vice lidi, ale to jsme samozrejme v plne sezone ocekavali. Jinak more bylo ciste a melke, takze pro rodiny s detmi idealni.

Martina, 28.08.2016, Dátum pobytu: 29.7. - 5.8.2016
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lignano, Hotel:Nuova Graziosa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Nuova Graziosa, Lignano, Taliansko Martina 2016-08-28 6.6 1 10 Hotel Nuova Graziosa

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220