Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

28.07.2014 - Anna K. - Prečítané: - Dátum pobytu: 10.7. - 24.7.2014

  • Celkom: 8,8
  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dovolenka bola dobrá, az na studenu vodu v oceáne,lepši termin je koncom júla, voda je teplejčšia. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkový dojem z ubytovania dobrý.

Strava
Strava mohla byť o niečo pestrejšia

Služby hotela
Služby hotela boli výborné

Pláž
Plaž patriaca k hotelu bola menťia,pristup k oceanu dobrý, ale pláž o 500 m nemala chybu

SBH Costa Calma Beach Resort, Fuerteventura, Kanárske ostrovy Anna K. 2014-07-28 8.8 1 10 SBH Costa Calma Beach Resort

28.07.2014 - Jan Krušoft - Prečítané: - Dátum pobytu: 14.7. - 19.7.2014

  • Celkom: 9
  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nemáme žádné podstatné výhrady. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Docela nám vadilo, že vrzaly postele, po opravě pak trochu míň.

Strava
No, Maďarsko. Trochu víc to pálilo, než doma, ale to jsme brali jako nezbytný kolorit. Postrádali jsme na výběr k jídlu něco dietního ( mám diabetes 2. typu)- stejně tak u švédských stolů, jako i když večeře byla předvolitelná.

Služby hotela
Zde nemáme žádné výhrady. Jen ten jazyk. Málo Maďarů se domluví jinak než mateřštinou. Naštěstí někteří recepční a personál umí trochu německy.

Pláž
Bez chyby.

Máv Ag Zamárdi, Balaton, Maďarsko Jan Krušoft 2014-07-28 9 1 10 FAMILIA - Zamárdi

28.07.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 18.7. - 25.7.2014

  • Celkom: 7,4
  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná atmosféra, slušný personál, čisto, pěkná pláž, horší kvalita pokoje vzhledem k deklarované pětihvězdě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rozhodně to není pětihvězda, ale nemusíte se alespoň stydět projít v mokrých plavkách až na pokoj. Téměř žádný úložný prostor, většinu věcí je třeba nechat v kufru.

Strava
Dostatečně široká nabídka, částečná obměna jídel v průběhu týdne.

Pláž
Oblázky, hrubší písek. Pěkná čistá, dostatek lehátek. Pozvolný vstup do moře.

Aska Washington Resort & Spa, Side, Turecko Anonym 2014-07-28 7.4 1 10 Hotel Aska Washington resort and spa

28.07.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

  • Celkom: 8,6
  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pusobi prijemnym dojmem hned na prvni pohled. Je sice pravda, ze uz je postaveny nejaky ten patek, ale je udrzovany a cisty. Pristup k nemu je po pomerne dlouhych schodech, ale to lze prekonat tim, ze se svezete na jezdicich schodech, ktere jsou umistene hned vedle klasickych. A na pozadani vam presonal prehodi i smer jizdy, takze kdyz budete odjizdet, tak nemusite kufry tahat dolu po svych.

Hotel jako takovy je klidny, animacni program byl pouze ve stredu, kdy byla tematicka vecere, a netrval dlouho. Nicmene pod hotelem je dlouha kolonada s dostatecnym mnozstvim baru a restauraci, kde se da posedet i zatancovat u zive hudby. Sportovni vyziti je tak nejak klasicke - slapadla, ruzne vodni atrakce, pujcovna kol a skutru, ping-pong, beach volejbal atd.

Personal je velmi prijemny a ochotny, na recepci se bez problemu domluvi vice jazyky. Wifi je placena, na pozadani dostanete pristupove udaje a zaplati na konci pobytu. Pokryti nam rekli, ze je pouze v hale a baru u recepce, ale bydleli jsme v prizemi cca 50m pres zahradu od recepce a pokryti jsme na balkone meli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou klasicke velikosti, lednicka je na vyzadani. Na televizi je naladeno pomerne dost programu vcetne CT24. Koupelna je mensi s trosku nesikovne vyresenym sprchovym koutem, ktery je hned vedle WC. Ale tak ten tyden se to da urcite prezit. Pokud je u pokoje balkon, tak je dostatecne velky. Klimatizace na pokojich je a funguje.

Rucniky meni kazdy den a lozni pradlo 1x za 3 dny. Drobny uklid pokoje probihal kazdy den. Pristylka je rozlozene kreslo, ale celkem bytelne. Dceri se spalo dobre.

Strava
Tu bych hodnotila jako nejlepsi z celeho hotelu. Velky vyber jak u snidane, tak u vecere. Dochazejici jidla neustale doplnovana. U vecere kazdy den nejake ryby a velmi chutne. Ve stredu je tematicka dalmatska vecere s velkym vyberem ryb a mistnich jidel. Vzdy bylo na vyber z nekolika priloh, varene/dusene/grilovane zeleniny. Nekolik druhu ryb i masa. Vegetariansky pult, syry, zakusky a ovoce. Konzumace napoju neomezena. I kdyz oficialne jde o polopenzi k obedu je mozne si dojit do snack baru vyzvednout na osobu sendvic (vetsinou toast.chleba se syrem a sunkou) a k tomu maly zakusek. Piti se ale uz plati, pokud nejake chcete. My jsme si vzdy jen pribehli pro obed z plaze a odnesli si ho tam.

Služby hotela
Celkove na me hotel udelal moc dobry dojem, byli jsme maximalne spokojeni. Spis bych ho doporucovala pro lidi, co hledaji klidnejsi dovolenou. Mezi klienty moc Cechu nebylo. Prevazovali Nemci, Rusove a Slovinci.

Pláž
Plaz zacina cca. 200 m od hotelu. A je podel celeho pobrezi vice ci mene dostupna. Misty vybetonovane placky, misty travnata plocha. Da se bez problemu najit i stin. Je tam dostatek moznosti k obcerstveni. Pristup do vody je na par mistech pozvolny, bez problemu pro deti. Boty do vody jsou opravdu nutnost. Na jezky jsme nenarazili, ale je tam hodne kamenu. Voda je krasne cista a v cele lagune je zhruba 10 plazi s modrou vlajkou. Prijemne prochazky jsou podel cele laguny. Do Porece se da dostat mini vlackem (20 kn na osobu/10 dite) nebo lodi (take 20 kn na osobu/10 dite). Doporucuju lod, je to rychlejsi a asi i levnejsi. Pan nam pokazde nauctoval jinak (asi podle momentalni nalady, kazdopadne aniz bychom zacali smlouvat), ale vzdy celkove mene, nez to melo byt. U prodavajich na vlacku se smlouvat nedalo.

Laguna Istra, Poreč, Chorvátsko Anonym 2014-07-28 8.6 1 10 Laguna Istra

28.07.2014 - Iva M. - Prečítané: - Dátum pobytu: 5.7. - 12.7.2014

  • Celkom: 4,6
  • 3 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
spíše rozčarování, cena zájezdu neodpovídala nabídnutým službám Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj by rozhodně chtělo vymalovat, pod postelí chuchvalce prachu, zápach na toaletě permanentně, protože odvětrávání bylo pouze malé, částečně zazděné okénko, jeden večer nás vyhnal z pokoje silný zápach z kanalizace (na vině zřejmě změna počasí a špatně udělaná kanalizace), v pokoji se nedalo vůbec být, zápach prostupoval i za zavřené vchodové dveře pokoje, po několika hodinách intensiv.větrání a stále otevřených dveřích na balkon se dalo i usnout, vadil zase hluk z ulice, problémy s kanalizací při změnách atm.tlaku jsou zřejmě v hotelu běžné, jelikož občas byl zápach v přízemí u recepce a nikdo se nad tím nepozastavil

Strava
jídla k obědu a večeři byl dostatek, většinou velmi dobré, zejména těstoviny byly vynikající, 2.chod proměnlivý-někdy dobrý, někdy horší, ale dezerty byly tragické-polozmražená obarvená voda, tvrdé listové těsto obarvené na sytě modro...., snídaně velmi jednotvárné s malým výběrem, míchaná vajíčka i párky prakticky nepoživatelné, pouze 1 druh pečiva, déle než týden by bylo utrpení

Služby hotela
dobrá káva, kt.bylo v hotelu možné koupit, za dobrou cenu

Pláž
dobré plážové služby v ceně, hotel blízko u pláže, lehátka a slunečníky dobré, moře s dobrým přístupem, pozvolné svažování moř.dna, moře vcelku čisté

Kent, Rimini, Taliansko Iva M. 2014-07-28 4.6 1 10 Hotel KENT

28.07.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování byla na velmi dobré úrovni.

Strava
Stravování bylo formou polopenze, kvalita jídla byla výborná.

Služby hotela
Hotel poskytuje služby na vysoké úrovni.

Pláž
Venkovní bazény byly v areálu hotelu, což bylo velmi pohodlné.

Aquatermal (Dolná Strehová), Južné Slovensko, Slovensko Anonym 2014-07-28 10 1 10 HOTEL AQUATERMAL

28.07.2014 - Lubomír Píša - Prečítané: - Dátum pobytu: 4.7. - 15.7.2014

  • Celkom: 8
  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Mám-li shrnout letošní pobyt na Samosu, patřil určitě k těm vydařeným řeckým dovoleným. Delegátka CK Alex se chovala slušně a vstřícně ale nepřetrhla se, hřešila na to, že v hotelu s servisem all inclusive jsme plně zajištěni co se týče hlavních potřeb. Ostrov doporučuji všem, kteří mají rádi hory, moře, zeleň a bujnou vegetaci (což o všech řeckých ostrovech říci nelze-např.Kréta, Karpathos, ani Rhodos nebo Santorini a další), cenově také níže než profláknuté destiance. Jedině co bývá ještě na začátku léta je chladnější voda, protože zde působí jakési mořské proudy a silný vítr, který jsme zažili první dva dny, též vodu silně ochlazoval. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje připravené ještě nebyli, ale bylo nám nabídnuto nápojové občerstvení u bazénu, takže jsme čekání přežili bez většího strádání.Ubytování je víc než standartní, s klimatizací v ceně, s prostornými balkony a pro nás s výhledem na moře.

Stravování a služby all inclusive byly příjemné, takže od 7 hodin ranních do 23 byla nabídka jídla a nápojů jak je zvykem ve čtyřhvězdičkových hotelech. Ve třech bodech plnění jsme si nebyli jisti zda nešlo o porušení inzerovaných služeb, ale nezkoumali jsem to dále do hloubky, to by si měl CK sama ověřit u hoteliera. Jednalo se o plážové ručníky, které inzerovala CK za zálohu 10 Euro k zapůjčení, možnost večeře v libovolném grillovacím zařízení 1x za pobyt po předběžném objednání a konečně omezení drinků při večerní konzumaci- po 6ti dnech hlavní manažer zastavil objednávání alkoholických mix drinků -koktejlů a stanovil jen možnost jednoho alkoholického nápoje místní provenience popř.míchaného s nealko nápojem. Vzhledem k tomu, že ostatní jídlo 3x denně bylo výborné a dosti pestré (až na ovoce-pouze meloun a krájená jablka) nereklamovali jsme tyto změny, protože můj skromný kolega, mající sociální a ekologické myšlení mě přesvědčil, že v Africe umírají děti podvýživou a my se tady přežíráme, takže to je nemístné. Já si to nemyslím, protože smlouvy se mají plnit a úvahy o rovnoprávnosti lidí a spravedlnosti patří na jinou půdu.

Hotel je velice dobře situován asi 300 m od moře jen přes místní komunikaci, na malé vyvýšenině, rozčleněn na několik malých domů a samostatných aparmánů, takže i přes poměrně velkou kapacitu nepůsobí mohutně, mezi jednotlivé objekty jsou vsazeny 3 bazény., hřiště na fotbal i volejbal, fittnes, pingpong, billiar, některé tyto atrakce v ceně, jiné za mírný poplatek.Lehátka a slunečníky u bazénu v ceně, na pláži za poplatek ale ty nejnižší. Dvakrát za pobyt je večer grilování (barbeque) spojené s folklorním večerem řeckých písní a tanců, kterého jsme byli podruhé ušetřeni, protože celý hotel dal přednost sledování fotbalového finále na velkoplošné TV.

Strava
Klasická all inclusive, dostatek vseho krome vyberu ovoce, jen meloun nebo jablka.2x za pobyt barbeque.

Služby hotela
Cisto, uklid temer denne, personal vstricny, ochotny, usmevavy, byli i 2 čeští číčníci.

Pláž
Nedaleko, rozlehlá, možnost výběru stanoviště, cena za lehatko pro jednu osobu jen 3 Euro, nemusi se kupovat set.Nejhezci Psili Amos 3 km vychodne.

Kampos Village Resort, Samos, Grécko Lubomír Píša 2014-07-28 8 1 10 Kampos Village Resort

28.07.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 10.6. - 17.6.2014

  • Celkom: 9,6
  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velko spokojenost - delegátka, hotel.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel splnil veškeré mé očekávání....

Strava
výborná

Služby hotela
hotel naprostá spokojensot, až na wifi, která se musela platit extra.

Pláž
naprostá spokojenost, pro děti ideální......

Delfinia, Korfu, Grécko Anonym 2014-07-28 9.6 1 10 Delfinia Hotel

28.07.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 13.7. - 24.7.2014

  • Celkom: 4,4
  • 1,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel rozhodne nema kategorii 4 hvezdicek. Mozna tak 2 hvezdicky s privrenym okem. V katalogu cestovni kancelare by mela byt vyfocena realita . Prvni dojem pri vstupu do pokoje obrovske zklamani. Zde jsme se snazili byt co nejmene. Pekna plaz a more celkovy dojem z tohoto hotelu zlepsi. Cestovni kancelar by ji nemela za tak vysokou cenu nabizet. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybaveni pokoje se skladalo jedna vestavena skrin nalakovana na ,bezovo, postel, jeden nocni stolek, postel, stare kreslo, lednicka. Koupelna s malou vanou. Pripominalo me to ubytovani na studentskych brigadach,

Strava
Strava byla dobra. Spousta ryb, studene salaty, hodne zeleniny, pecena pizza a venkovni grilovani, teple jidlo chutne, ryze, kuskus,testoviny, hranolky, ovoce, piti dostatek, zakusky,

Služby hotela
Personal byl ochotny, vstricny, uklid na pokoji kazdy den, v arealu hotelu cisto .

Pláž
Dostupnost na plaz vynikajici. Kousek od hotelu .Na plazi cisto uklid lehatek a podlozek ihned jak nekdo odesel. Bar na plazi bez pripominek.

Tayyarbey, Side, Turecko Anonym 2014-07-28 4.4 1 10 Tayyarbey

28.07.2014 - Ivana L. - Prečítané: - Dátum pobytu: 17.7. - 24.7.2014

  • Celkom: 9,8
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
maximálna spokojnosť s cestovnou kanceláriou FIFO, ubytovaním, službami aj prostredím Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovanie pekné, čisté, blízko pri mori, milý personál

Strava
maximálna spokojnosť, dostatok jedla, rozmanitosť jedál, množstvo dezertov, vždy čerstvé a teplé, zlepšila by som iba kvalitu džúsov- skôr to bola voda so sirupom

Služby hotela
spokojnosť

Pláž
prístup k pláži skvelý, pláž čistá a udržiavaná- akurát lehátka by mohli byť bez poplatku ako pri bazéne, more taktiež čisté, pozvolný vstup- netrebalo sa báť o deti. prekvapili nás medúzy, ale tie boli iba na začiatku, takže plávať sa určite dalo

Burgas Beach, Slnečné Pobrežie, Bulharsko Ivana L. 2014-07-28 9.8 1 10 Hotel Burgas Beach

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100