Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,6 Naprosto katastrofická organizace ze strany delegáta po příletu do Turecka. Současně přiletěly z ČR dvě letadla A320-200, což představuje...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto katastrofická organizace ze strany delegáta po příletu do Turecka. Současně přiletěly z ČR dvě letadla A320-200, což představuje ca 350 lidí. Hlavním zájmem delegátky po příletu bylo od těchto lidí vybrat 30,-EUR na osobu jako jakýsi manipulační poplatek. Tento výběr prováděla od všech těchto klientů sama (!), nebyla při tom schopna zajistit, aby se lidé nepředbíhali a přijímala platby i od lidí, kteří přicházeli mimo čekající zástup. Nepředstavitelný zmatek a znechucení. Na přijímané platby nevydávala žádný doklad (!) s tím, že na to nemá čas, žádné příjmové doklady neměla předem připraveny. Po protestech sdělila, že zájemcům o doklad tento vypíše až v rámci informační schůzky příštího dne, což, alespoň v našem případě, takto učinila. Zaplativší klienty pouze odškrtávala ve svém seznamu a sdělovala jim čísla autobusů. Díky této dezorganizaci jsme po poměrně pozdním příletu strávili na letišti další ca 2 hodiny.

Po uvedeném zdržení vstoupila do autobusu, nepozdravila, nepřivítala nás, nepředstavila se a rovnou začala štěkat příkazy a pokyny, co všechno musíme a co nesmíme. Takto obcházela i ostatní autobusy a všechny vyjely až po té, co obešla všechny. Ubytováni jsme tak byli až velmi pozdě v noci. Zahraničního delegáta CK na takto neakceptovatelné úrovni jsem zažil ve svém životě poprvé.

Přímá cesta z letiště do hotelu by zabrala maximálně půl hodiny, což jsme si ověřili zapůjčeným osobním autem. Tento transfer byl ovšem naplánován tak, že rozvážením i jednotlivých klientů do jejich, i dosti vzdálených, hotelů tato cesta v našem případě trvala téměř dvě hodiny! Na zpáteční cestě jsme při plánovaném odletu v 16:00 měli odjezd z hotelu již ve 12:05 a přišli jsme tak o oběd. Při čemž došlo k dvouhodinovému zpoždění odletu, takže jsme museli obědvat za své na letišti. V letadle byla podávaná jen suchá houska s malým plátkem sýru, dvěma kolečky okurky a jedním kolečkem rajčete. (Parodie na občerstvení.) Na takovýto způsob transferu letiště-hotel a zpět jsme cestovní kanceláří nebyli předem upozorněni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na informační schůzce nám nebyl nabídnut jediný fakultativní zájezd s výjimkou delegátkou doporučovaného zájezdu do města za účelem výhodných nákupu zlata a kožených výrobků... O nabízené jsme samozřejmě neměli zájem a poznávací cesty jsme uskutečnili sami zapůjčeným os. automobilem. I na této schůzce působila delegátka velmi nepříznivým dojmem, měli jsme pocit, že ji obtěžujeme, tak jsme si raději veškeré potřebné informace zajistili sami dotazem u personálu hotelu, a pod. Jak to dělali jazykově nevybavení klienti si nedovedu dost dobře představit.

Strava
Poskytnuté stravování "all inclusive" nebylo rozhodně ani zdaleka "all": Oproti jiným jsme neměli nárok na zmrzlinu, tureckou kávu, řadu míchaných alkoholických nápojů, obsahujících např. aperitivy, limonády, vyjma coly a tonicu, byly pouze syntetické z prášku, tedy nepitelné. O tom, že existuje nějaká možnost/nutnost připlatit si na službu "all inclusive" odpovídající úrovni daného hotelu jsme cestovní kanceláří informováni nebyli, což rovněž považujeme za její závažný nedostatek.

Služby hotela
Ubytování a služby hotelu (vyjma "all inclusive") vcelku odpovídaly nabídce. Výrazným nedostatkem byla jen zcela nedostatečná možnost připojení k internetu. Uváděné připojení prostřednictvím Wi-Fi na pokojích nefungovalo vůbec. Připojit se bylo možné v lobby poblíž recepce. Jakmile se i v těchto prostorách sešlo více zájemců o připojení, tj. prakticky každý večer, síť byla záhy přetížená a připojení nefungovalo. Domnívám se, že u hotelu této kategorie by tento nedostatek měl být již dávno vyřešený.

Nedostatky dle výše uvedených bodů 1) - 5), na které jsme nebyli předem upozorněni, i přes kvalitu hotelového ubytování, celkový dojem z tohoto zájezdu zcela degradovaly a, alespoň u mně, vyústily v rozhodnutí: "Nikdy více tato CK, nikdy více Turecko!"

Karel K., 31.10.2014, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel:Siam Elegance

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Siam Elegance, Belek, Turecko Karel K. 2014-10-31 6.6 1 10 SIAM ELEGANCE

Celkom: 6,4 Spokojenost i když moře celkem daleko a hlavně pláže a lehátka v blízkosti placené.

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost i když moře celkem daleko a hlavně pláže a lehátka v blízkosti placené. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po prvním šoku kdy nám byl dán pokoj asi pro zaměstnance s kuchyní a starým zařízením jsem okamžitě odmítla a vrátila se na recepci kde mi bylo řečeno ,že tohle jsem si zaplatila.Po hádce s rečepní jsem se chystala okamžitě kontaktovat delegáta jelikož za tohle jsem opravdu nezaplatila mi byl nabídnut pokoj dle fotek prezentující hotel.

Takže nakonec jsem byla spokojená.

Strava
Ze začátku pobytu jsme ochutnávali vše bohužel jídlo se neustále opakovalo a nic prakticky nebylo kořeněné malý výběr ovoce a hlavně na takový hotel malá kapacita restaurace,v době jídel se není kam posadit takže se postává a čeká se.

Služby hotela
Personál usměvavý ale bohužel málo kdo mluví anglicky.

Na recepci za celou dobu jen jedna příjemná recepční která ovládala více jazyky včetně češtiny.

Mrzí mne že dělají neustálé rozdíly mezi Čechy a Rusy.

Pláž
Pláž asi 300-400 metrů není označená takže nevíte jak se tam dostat musí se proplétat mezi hotely.

Jinak pláž udržovaná jen se tam neposadíte natož si lehnout vše se platí když nezaplatíte vykážou vás.

Helena Štaubertová, 30.10.2014, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2014
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel:Diamant residence hotel & spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Diamant residence hotel & spa, Slnečné Pobrežie, Bulharsko Helena Štaubertová 2014-10-30 6.4 1 10 Hotel DIAMANT RESIDENCE HOTEL & SPA

Celkom: 7,6 na to že to byla 2* spokojeni nad očekávání.. super místo hned na pláži .. ubyt.také překvapilo

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
na to že to byla 2* spokojeni nad očekávání.. super místo hned na pláži .. ubyt.také překvapilo Zobraziť celú recenziu

Anonym, 30.10.2014, Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Apartmány Theodora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Apartmány Theodora, Kréta, Grécko Anonym 2014-10-30 7.6 1 10 Apartmány Theodora

Celkom: 9 Super hotel v centru, všude kousek do centra i pěšky bez problémů.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super hotel v centru, všude kousek do centra i pěšky bez problémů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasický pokoj naprosto vyhovoval na víkendový pobyt.

Strava
Velká snídaně, pestrý výběr, všeho dostatek.

Anonym, 30.10.2014, Dátum pobytu: 3.10. - 5.10.2014
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel:Baross

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Baross, Budapešť, Maďarsko Anonym 2014-10-30 9 1 10 Baross City Hotel

Celkom: 6,2 Odpočinková dovolená .

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Odpočinková dovolená . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné prostorné pokoje ,které jsme dostali do 20 minut po příjezdu ,který byl v 7,30 ráno.Pouze si není kam pověsit mokré plavky ,doporučuji vzít si ramínko s klipsy .

Strava
Byla jsem popáté v Egyptě ,tady byla strava nejslabší ,ale hlady určitě nebudete.

Služby hotela
Pokud jsme chtěli, italští animátoři nás zvali na cvičení ve vodě , jógu u bazénu či házení šipek .Bohužel pokud by jste si chtěli posedět s rodinou po večeři ,nemáte venku kde ,bary zavírají po západu slunce.My jsme hráli různé hry ,tak jsme večery trávili u recepce,kde se dalo do 22.00 posedět.Pokud jste zvyklí na naleštěné haly s recepcí ,zde je to opravdu mnohem skromnější,což může první dojem dost pokazit a je to škoda.

Pláž
Jezdíme do Egypta nejen za sluncem ,ale hlavně kvůli šnorchlování.U tohoto hotelu není dostupný útes ,jednou jsme se k němu dostali,ale byl to blbý hazard a už bych to nikdy nezkoušela.Samozřejmě jsme si zaplatili i šnorchlování 5 euro na den v blízké potápěčské vesničce , ale není to ono ,když si nemůžete zajít sami na pláž před hotel a pozorovat tu krásu pod vodou.Zase si zde užijí neplavci ,kteří se mohou procházet ve vodě ,tak jako má tchyně a nemusíte se bát ,že se utopí.Absolvovali jsme výlet za delfíny ,pro mě to bylo zklamání ,spíš to bylo organizované nahánění delfínů ,než jejich pozorování.

Marie S., 30.10.2014, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2014
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Laguna Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Laguna Beach Resort, Marsa Alam, Egypt Marie S. 2014-10-30 6.2 1 10 Laguna Beach Resort

Celkom: 8,6 Krasne prostredie a sluzby v Alpenrose na vybornu.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 8 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
Krasne prostredie a sluzby v Alpenrose na vybornu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie turistickeho typu s prijemnou domacou atmosferou. Obsluha je cesky hovoriaca, velmi mila a ustretova. Pomer cena vykon urcite stoji za to.

Strava
Vyborna

Služby hotela
Vyborne

Anonym, 30.10.2014, Dátum pobytu: 24.10. - 27.10.2014
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Pitztal, Hotel:Alpenrose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Alpenrose, Pitztal, Rakúsko Anonym 2014-10-30 8.6 1 10 Alpenrose

Celkom: 6,8 Je to nepříjemné, dlouho jsme váhali, ale poté, co na podanou reklamaci cestovní kanceláři před více než 30 dny dodnes agentura...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Je to nepříjemné, dlouho jsme váhali, ale poté, co na podanou reklamaci cestovní kanceláři před více než 30 dny dodnes agentura nezareagovala!...,rozhodli jsme se do toho kyselého jablka chtě nechtě kousnouj

a podělit se se čtenáři recenzí o svůj "krétský zážitek"...

V průběhu pobytu v hotelu náš tříletý synek dostal diarrhea a zvracel. Prakticky přestal jíst. Tělesná teplota se mu v noci zvedla na 38 stupňů C. V té době byl také pod dohledem místního lékaře. Tyto dny prakticky pořád spal a my jsme samozřejmě nahradili dny na pláži pobytem v pokoji u jeho lůžka. Radost z pobytu u moře nahrazovala trvalá starost o jeho zdraví – a též o zdraví naše, neboť nebylo jisté, co lavinu žaludečních potíží v hotelu způsobilo. Nakonec totiž nešlo o jeden náhodný případ onemocnění: onemocněla řada účastníků zájezdu, kteří pobývali v hotelu Mari Beach a užívali jeho služeb All Inclusive.

Nás – rodiče obdobné zdravotní potíže zasáhly poslední den pobytu: diarrhea a zvracení se nás držely dokonce i po návratu do Prahy...

Kritizujeme, že vedení cestovky ani delegátka nezorganizovaly lékařskou péči tak, aby se jen neléčily následky, ale byla zjištěna příčina a zajištěna také či především lékařská prevence (nebyly odebrány „stěry“, neprověřovaly se předkládané pokrmy či voda). Tak se stalo, že se „epidemie“ rozšířila, jak výše uvedeno, na osazenstvo řady pokojů hotelu!

Postrádali jsme alespoň minimální profesionalitu. Delegátka byla sice svědkem zdravotních trablů našeho tříletého synka, neboť na naši žádost objednala lékaře, ale jinak působila spíš jako telefonistka a překladatelka než odpovědný pracovník na svém místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je fajn, v dobrém měřítku. Nemyslíme, si, že dovolená byla znehodnocena jen neodpovědným přístupem. Podle našeho mínění se vedení hotelu Mari Beach nechovalo s plnou profesionalitou, ale nastojte: zaujalo vůči svým klientům dokonce arogantní postoj...! Je otázka, do jaké míry pečuje řádně o infrastrukturu, kterou se z hotelových prostor odvádějí splašky...

Strava
Druhým důvodem naší stížnosti je nedodržení podmínek, stanovených pro kulturu „All Inclusive“, a to v segmentu nápoje. Namísto avizovaného juice – nemyslíme tím juice 100%, o kterém se psalo v údajích o zájezdu, ale 90, 80, 70 či 60%. Byla nabízena výlučně přeslazená žlutá „limonáda“ z prášku, která nemá s juicem ani vzdáleně nic společného. A tak jsme byli nuceni konzumovat buď tuto umělou limonádu, nebo Coca Colu, což jsme nechtěli, najmě synek který vinou tohoto přeslazené„pitíčka“ ani moc nejedl...

Přes naši reklamaci a následnou ústní žádost delegátky managementu hotelu nebylo naší zdvořilé žádosti ani do posledního dne vyhověno, a to ani v jídelně, ani u hotelového baru.

Dalším problematickým nápojem je – byla - káva a čaj, které nebyly běžně k dispozici – v rámci A.I. – po obědě a večeři, leda s příplatkem! Nejsou tyto nápoje ve střední Evropě prakticky součástí pokrmů?

Moc jsme se na moře těšili a hotel přímo na břehu nás fascinoval. Jak naše těšení dopadlo?

Služby hotela
Nakonec v člověku zůstane jen to kyselé jablko arogance...

Pláž
Pláž byla OK.

Anonym, 30.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Mari Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mari Beach, Kréta, Grécko Anonym 2014-10-30 6.8 1 10 Mari Beach 27. 8. - 3.9. 2014 Zájezd cestovní kanceláře Kovotour

Celkom: 3,8 Plaz je daleko od hotelu a je kamenita v přístavu, kde jsou lode. Plaz je pro 3 hotely, takže na nas nevysly lehátka a museli jsme jit...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 2 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Plaz je daleko od hotelu a je kamenita v přístavu, kde jsou lode. Plaz je pro 3 hotely, takže na nas nevysly lehátka a museli jsme jit zpet do hotelu. Výměna ručníků se da prosvest jen pri uklidu pokoje, coz je téměř nemozne, jelikoz jeden se uklid provadi rano a druhy den vecer - některé dny dokonce vubec a jak si chcete vymenit rucniky, kdyz je pouzivate v prubehu dne??. Prvni den nas ubytovali v hroznem pokoji bez závěsu a se sprchou, ktera byla cela rezava a rozpadala se. Pozdeji nas nakonec po nekolika stiznostech prestehovali do lepsiho pokoje. Co se tyce baru a snack baru, tak jidlo lze dostat jen ve stejném casovem rozmezi jako snídani, obed ci večeři - v průběhu dne musite hladovět. Dokonce I lednicku s vodou zamykaji, takze jedine misto kde dostat vodu je recepce v dobe kdy jsou bary zavřene.

Celkove musím říct, ze se do hotelu uz nevratime a radeji zkusime nejaky jiný.

Koupil jsem zajezd s tim, že byl v nabidce rodinny pokoj v hlavnim nadpisu, ale pozdeji jsem byl informován, že rodinny pokoj je jen za priplatek. Mozna by stalo za to poskytnout pravdive informace. Stejne jako fotky, ktere byly pridany z jineho hotelu, do ktereho jsme nemelI pristup. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prvni den katastrofa, po stiznostech nam dali decentni pokoj ve kterem ale nefungoval safe a smrdel celou dobu odpad.

Jinak pekny vyhled.

Strava
Strava byla kazdy den temer k nerozeznani. Stejne jidla kazdy den. Zkusili jsme i 3 restaurace ve vedlejsim hotelu, do kterých jsme se museli rezervovat, ale at jsme sli do Orientalni ci Italske - jidlo bylo naprosto k nerozeznání.

Služby hotela
Spatna houskeepingova sluzba a vymena rucniku.

Pláž
Asi 15 minut vzdalena pres cestu. V pristavu, prelidneno a spatny pristup do more.

Martin V., 30.10.2014, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2014
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Pickalbatros Sea World (ex. Aqua Blu Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

nedotazene zavesy 4 fotografie

Pickalbatros Sea World (ex. Aqua Blu Resort), Hurghada, Egypt Martin V. 2014-10-30 3.8 1 10 PICKALBATROS SEA WORLD - RODINNY POKOJ

Celkom: 8,4 Side je velmi zajímavá lokalita. To co jsme očekávali se splnilo.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Side je velmi zajímavá lokalita. To co jsme očekávali se splnilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybrali jsme si hotel 3 hvězdičky a tak musím říc , že jsme byli velmi mile překvapeni čistotou a ochotou. Ubytování nám velmi vyhovovalo.

Strava
Strava pestrá, hodně zeleniny a odpovídá hotelu 3 hvězdičky. Chutné a bylo všeho dost. Kdo chce za menší peníz bifteky, humry, krevety tak ať tam nejezdí.

Služby hotela
Velmi milé, německy říkají heimlich-. domácí, všichni se znají a jsou úžasně vstřícní. Ano byli jsme tam na konci sezony a bylo tam mnoho důchodců a asi již opakovaně. S takovým vřelým přístupem jsem se ještě nikde nesetkala. Už se začali učit i česky - hezky. Lidé se mezi sebou zdraví a chtějí spolu komunikovat. A jsem rada, že tento hotel si nevybrali naši " přátelé" Rusové!!! V recepci se lépe domluvíte německy, ale i angličtinu trochu umí.

Pláž
Hotel má pronajatou pláž , kam jezdí dva autobusy dopoledne a dva autobusy odpoledne. Lehátka jsou zdarma, ale občerstvení se platí. Je tam perfektní sprcha i záchody. Po pláži je to důchodcovským krokem 20 min. do centra Sidea pak asi 15 min. do hotelu. My jsme chodili na pláž, která byla 320 kroků - mých- od hotelu a zaplatili jsme si 2 lehátka a slunečník na celý den 5 E a chodili jsme do hotelu na oběd, pivo, kávu a pod. Já bych řekla 0 od 0 pojde. Moře teplé, velmi čisté a oproti Krétě klidné. Pláže naprosto čisté žádný vajgl , ani mořská tráva. Všude velmi ochotní. Zatím všude pracují Turci a ne gastarbeitři jako na Krétě Rusáci. Doufám, že jim to vydrží jela bych tam zase.

Eva L., 30.10.2014, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Temple Side

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Temple Side, Side, Turecko Eva L. 2014-10-30 8.4 1 10 Side Temple

Celkom: 2,2 Jeden velký zlý sen. Ke spokojené dovolené mi stačí málo,ale tady to byla hrůza.Nikdy dříve jsem nestrávil tolik času při řešení...

  • 1 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 2 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Jeden velký zlý sen. Ke spokojené dovolené mi stačí málo,ale tady to byla hrůza.Nikdy dříve jsem nestrávil tolik času při řešení problémů.Zažili jsme pokus o vykradení zamčeného kufru. Pokud si chcete dovolenou užít, sem nejezděte.Má 3 návštěva Tunisu,sem již nikdy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj,jeden velký problém. Nepoužitelný záchod, po úklidu,který jsme provedli my,se tam dalo alespoň vybalit věci na stůl.Skříně bez dveří,nepořádek.Všudypřítomná zaschlá barva na zrcadlech,koupelnovém nábytku,oknech,podlaze atd.. Po předchozích ubytovaných krev v koupelně na zemi.Prasklý akrylát ve vaně,plíseň,vodní kámen,rez.Chodba od dělníků špinavá,nedopalky na chodbě,rámus,prach atd...

Strava
Jediné co se dalo,zde jsme byli celkem spokojeni.Beru v potaz pouze snídani,oběd a večeři,jelikož jsme svačiny nikdy nenašli.Vzhledem k vybavení jídelny se divím,že některá jídla byla studená.

Služby hotela
Neexistující.

Pláž
Úklid byl prováděn tak, že dva domorodci přišli k ochrance, zakouřili, zvedli jeden papír a odešli.Plínka po domorodcích tam ležela 3 dny. Kondomy nebo injekční stříkačka nic neobvyklého,ale moře příjemné,dalo se.

Anonym, 30.10.2014, Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2014
Oblasť: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel:Kheops

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

záchod 5 fotografií

Kheops, Nabeul, Tunisko Anonym 2014-10-30 2.2 1 10 Kheops-jeden velký průs.r

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100