Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Zobrazené najnovšie recenzie 1 - 10 (Celkom 78300)

Najnovšie recenzie

2014 2012 2010

9,8

Užasna dovolenka ...

16.04.2014 - Anonym - Prečítané: 42× - Dátum pobytu: 6.4. - 13.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 9

Celkové zhrnutie
Dovolenka v Dubaji je nezabudnuteľný zážitok. Mega stavby ktoré vyrážajú dych a fontána ktorá je neskutočne nádherná. Zážitok na celí život. Každý si tam príde na svoje. Taxik je tam lacnejší než u nás a to o veľa. Cca pol hodina cesty vychadza na 10eur. Strava super,ovocie čerstvé štavy .... naozaj na vysokej úrovni. Zobraziť celú recenziu

10

Krásná dovolená

16.04.2014 - Anonym - Prečítané: 44× - Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Minulý týden jsme se vrátili z hotelu Arcanus a byla to naše nejlepší dovolená, na které jsme kdy byli. I přesto, že ještě nezačala letní sezóna, fungoval hotel na 100%, zaměstnanci se opravdu vzorně starali. Rádi se sem znovu vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusní pokoje po rekonstrukci, ještě voněly novotou.

Strava
Měli jsme ultra all inclusive, velmi bohatá a chutná strava. Určitě doporočuji i velkým jedlíkům.

Služby hotela
Dostatek sportu i zábavy. Animátoři nevtíraví, zajímavé večerní programy.

Pláž
Krásná široká pláž s pískem přímo u hotelu, dostatek lehátek i slunečníků.

10

Grand Paradise Samana

16.04.2014 - Kateřina R. - Prečítané: 39× - Dátum pobytu: 2.4. - 13.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Překrásné místo! Nádherná pláž, krásné udržované zahrady, vše zasazené do nedotčené přírody a do palmového háje..Vždy usměvavé tváře personálu, ochota, úslužnost a profesionální přístup. Velice chutné jídlo s dostatečným výběrem a spoustou ovoce a zeleniny. Neuvěřitelný výběr nápojů, drinky na co jen vzpomenete. Perfektní práce animátorů, zakončené večerním programem na velmi dobré úrovni. Doporučuji procházku okolo banánových plantáží na vyhlídku s restaourací El Cabito. Kdo hledáte klid, přírodu, pláž jako z katalogu s teplým mořem, kvalitní služby a dobré jídlo a pití, neváhejte si vybrat právě toto místo, užijete si zde opravdu nezapomenutelnou dovolenou, stejně jako já. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré, trochu nás zlobila karta na elektriku, vypadávala klimatizace, ale ostatní to vynahradilo. Pochvalu zaslouží pěkné velké postele s dobrou vysokou matrací. Pozor v hotelu není elektrické napětí 220, ale 120 a nejsou zde klasické zástrčky jako u nás, ale ploché zdířky. Přechodku lze zakoupit u delegáta za 2 dolary.

Strava
Chutná, pestrá, dostatečný výběr jídel, polévky, plody moře, ovoce, zelenina, dorty i zmrzlina.

Služby hotela
Bezchybné.

Pláž
Opravdu jako z katalogu, ale na vlastní oči ještě hezčí. Bílý jemný písek, klidné čisté a teplé moře, dlouho mělko a to vše s výhledem na záplavu nádherných palem a pasoucích se koní! Ráj prostě existuje!!!

9

Hotel TITANIC BEACH SPA AQUA PARK

16.04.2014 - Denisa N. - Prečítané: 47× - Dátum pobytu: 5.4. - 12.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 8 Okolie: 7 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá. Byli jsme s dětmi, 5 a 7 let, ty byli naprosto spokojené. Hotelový komplex je pěkný, se spoustou bazénů a tobogánů. Škoda jen, že ten 5ti letý nemohl na tobogány, protože byl menší, než jejich dřevěná výškoměrka, kterou mají u každého vstupu na tobogány a přísně to hlídají. Ubytování hezké, v apartmánu hned u bazénu. Strava byla dobrá, jídla se sice opakovaly dokola, ale to už tak v hotelích bývá. Důležité je, že jsme nikdo neměli žádné zažívací problémy. Občerstvení a nápoje byly dostupné po celý den i večer. Na pokoji byl minibar, který měla obsluha každý den doplňovat, to se však úplně každý den nedělo a to dokonce ani po zanechání bakšišného pro personál. Animační programy byly každý večer od 21.30 a trvaly tak hodinku. Nákupy jsou možné přímo v hotelu, kde je obchodní galerie a nebo procházkou tak 1,5 km od hotelu. My občas jeli taxíkem za 2 dolary. Z dovolené jsem se vrátila zrelaxovaná a plná energie. Líbilo se mi. Zobraziť celú recenziu

10

Apartmány Palfenhof – Bruck

16.04.2014 - Eva - Prečítané: 15× - Dátum pobytu: 9.4. - 13.4.2014

Ubytovanie: 10 Cena: 10 web:pistes_quality: 10

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, moc pěkné ubytování, příjemné prostředí. Rozhodně bych doporučila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Penzion na krásném místě uprostřed přírody, prostorný dvoupokojový apartmán s krásným výhledem na zasněžené vrcholky hor. Výborné vybavení - vše potřebné v kuchyni, televize, wifi, fén. Možnost využití wellness zóny - infra kabina - prakticky kdykoliv. Všude čisto.

Strava
Stravování - vlastní.

Služby hotela
Velmi příjemná a vstřícná paní majitelka.

Zjazdovky
Upraveno, prakticky bez front.

6,2

THREE CORNERS SEA BEACH RESORT - PROMO

16.04.2014 - Zdeněk - Prečítané: 53× - Dátum pobytu: 27.3. - 10.4.2014

Ubytovanie: 6 Strava: 8 Okolie: 5 Cena: 6

Celkové zhrnutie
Místo a služby odpovídají ceně. Není vhodné pro šnorchlování. Většina pobytu větrno a červená vlajka. Příště volím opět Sharm nebo Hurghadu. Je pravda že hotel je vhodný pro děti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jako jinde.

Strava
Strava na výbornou.

10

Hotel Eliška

16.04.2014 - Martina - Prečítané: 24× - Dátum pobytu: 11.4. - 13.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost. Zobraziť celú recenziu

9,2

ALF LEILA WA LEILA - RODINNÝ POKOJ

16.04.2014 - Renata Burešová - Prečítané: 29× - Dátum pobytu: 19.3. - 29.3.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 8 Okolie: 8 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Hotel ALF LEILA WA LEILA jsem navštívila podruhé...Vždy chci poznávat nové. Ale pokud zvolím HURGHADU, vždy budu volit tento hotel ze sítě hotelů Pick Albatros. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi příjemné a čisté..

Strava
Myslím, že si každý Evropan přijde na své..Nicméně se odrazila na stravování situace v zemi oproti loňsku...

Služby hotela
Na maximální profi urovni.

Pláž
Příjemná, čistá...plně zásobený bar.

9,8

BELLA VISTA HOTEL & RESORT

16.04.2014 - Milan Vaštík - Prečítané: 40× - Dátum pobytu: 29.3. - 12.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 9 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel rodinného typu s vysokým standardem služeb. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Personál hotelu ochotně vyhověl žádosti o ubytování v přízemí z důvodu fyzického postižení (francouzské hole). Pokoj byl čistý, příjemný, optimálně položený. Hotelové služby jako každodenní úklid, výměna ručníků a podobně, byly dokonalé.

Strava
Široká nabídka pokrmů, vždy bylo možno něco vybrat. Pokrmy byly doplňovány po celou dobu, kdy byla jídelna otevřena. Bylo zřejmé, že personál klade důraz na hygienu, například jsme viděli, že je měřena teplota servírovaného masa. Menší problémy způsobily odlišné stravovací zvyklosti, bylo například předloženo velmi kvalitní hovězí maso (svíčková), pečené z našeho pohledu příliš dlouho, takže chuťově bylo do jisté míry znehodnoceno. To ovšem není možno personálu vytýkat.

Služby hotela
Služby byly dokonalé, personál velmi ochotný, přátelský, milý.

Pláž
Vzhledem k nevelkým rozměrům areálu hotelu byl přístup na pláž velmi snadný, přechod mezi zahradou, bazénem a pláží je esteticky řešen mimořádně vhodným způsobem. Pláž je relativně malá, takže pro lehátka nebylo příliš mnoho místa. V této souvislosti chceme poznamenat, že jsme byli v témž hotelu mimo hlavní sezónu, a situace byla z tohoto hlediska příznivější. Voda byla čistá, možnosti šnorchlování mimořádně vhodné. Už několik metrů od pláže bylo možno pozorovat korály a velmi bohatý podmořský život.

10

AL MALIKIA ABU DABBAB

16.04.2014 - Jiřina K. - Prečítané: 39× - Dátum pobytu: 6.4. - 13.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Byl to můj pátý pobyt v Egyptě a určitě nejlepší. Hotelový komplex je velmi rozlehlý, zajímavě řešený, hodně zeleně a kvetoucích rostlin. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování je výborná, pokoje prostorné a udržované v čistotě.

Strava
Strava je stejná jako všude jinde v Egyptě, z nabídky se dá vždy něco vybrat podle chuti. Tentokrát nás nepostihly žádné střevní potíže, a to jsme se nevyhýbali zelenině ani ovoci.

Služby hotela
Služby hotelu jsou na dobré úrovni, personál je vstřícný a ochotný.

Pláž
Pláž je pěkná, dobý přístup do moře. Krásné ryby vidíte hned při vstupu do vody i bez brýlí a šnorchlu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schránka Prihláste sa Registrácia Kontakty

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo
Po-Ne 7-22 hod
0800 900 100

Schránka je prázdná