Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

28.08.2014 - Dana J. - Prečítané: - Dátum pobytu: 20.8. - 22.8.2014

  • Celkom: 9,4
  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd do hotelu Ribno vřele doporučuji. My jsme využili nabídky dvoudenního zájezdu, ale chce to určitě alespoň ty 4 dny. Líbí se mi právě ta varibilita nastavení délky pobytu. Hotel je v kouzelném prostředí a dá se tam užít absolutní klid. V blízkém okolí je nabídka vodních sportů, cyklistika, turistika bobová dráha, lanové centrum v podstatě všechno, co vás napadne. Hrad, kostel, krásná příroda , malbné vesničky louky a pastviny, kopce, hory, jezera a řeky. Ceny služeb, půjčovné za kola, lanovka, půjčení loďky jsou ve srovnání s Rakouskem, Německem a Itálií příznivější, stejně tak potraviny a restaurace. Jezero Bled a Slovinsko jako celek mne uchvátily. Silnice jsou v dobrém stavu a dobře značeny,jen jsou občas ve vesničkách trochu úzké. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je prostorný s velkým zázemím, (zahradní kavárna, opalovací plocha , grilovací koutek, zahrada a přilehlé dětské hřiště a tenisové kurty. Je to rustikální budova skvěle zapadající do okolní krajiny. Bílá budova s masivními dřevěnými krovy a balkony. Poctivé dřevěné obložení interiéru společných prostor v kombinaci s vkusným zařízením vytváří příjemnou vstřícnou atmosféru hotelu. Pokoje s balkonem jsou pohodlené. Koupelny jsou standardní, a čisté, trošku by snesly rekonstrukci obkladů. Jediná nevýhoda je jediná volná zásuvka na pokoji. Pokud člověk necestuje sám , je to málo. Nicméně na pokojích i ve společných prostorách bylo všude čisto.

Strava
Stravování oceňuji absolutně nejvíc ze služeb hotelu. Organizace v restauraci a obsluhující personál na jedničku. Měli jsme sice jen 2x snídani a 2x večeři, ale opravdu všechno, co jsme ochutnali, bylo moc dobré, . Kuchař zaskouží zvláštní ocenění. Jídla byla průběžně doplňována. Všeho jsme měli dost včetně ovoce a zeleniny.

Služby hotela
Služby jsme z důvodu krátného pobytu nevyužili.

Pláž
Kousek od hotelu se nachází malebné jezero Bled. Koupání je v něm naprosto fantastické, voda průzračně čistá a nabízí se pohled na ostrůvek s kostelem , na skálu s hradem a to vše je zasazeno v údolí mezi horami. Přilehlé městečko lázeňského typu je přívětivé a nabízí dvě pláže, kde se půjčují loďky, prkna s pádlem a pod., nicméně se můžete vykoupad odkudkoli. Přístup do vody i mimo pláže je dobrý. Jelikož jsme koupací typy, zkusili jsme na koupání i Bohinské jezero. Není daleko, ale j o 200 m výš položené, takže je chladnější, ale také čisté a romantické. Tamní okolí je spíš pro kempaře, horské turisty a lidi, kteří chtěji být blíž k přírodě.

Ribno, Bled, Slovinsko Dana J. 2014-08-28 9.4 1 10 Ribno

28.08.2014 - Anonym - Prečítané: 10× - Dátum pobytu: 1.7. - 11.7.2014

  • Celkom: 9,4
  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená super.... příjemný(úžasný ) personál, krásná pláž, super prostředí. Trošku horší kvalita ubytování, ale vzhledem k tomu, že se pokoje postupně rekonstruují, tak i tento malý handicap bude odstraněn. Zobraziť celú recenziu

Happy Days Hotel and Bungalows, Kréta, Grécko Anonym 2014-08-28 9.4 1 10 Happy Days Beach

28.08.2014 - Anonym - Prečítané: 20× - Dátum pobytu: 6.6. - 16.6.2014

  • Celkom: 9
  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za relativně málo peněz dost "muziky", příjemný hotel s kvalitním personálem. Škoda, že neleží přímo u pláže, nicméně těczh cca 300 metrů lze překonat. Ani Rusů nebyl přetlak, řada Nataš patřila k příjemnému zpestření u poolbaru i na pláži. Ochota personálu více než vysoká, mám sníženou mobiilitu, vždy jsem se dočkal pomoci, bakšiš nepřesáhl USD 5. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitně zařízené pokoje se vším vybavením, jen lednička spíše hřála než aby chladila.

Strava
Bez problémů, kvalitní all inklusiv.

Služby hotela
Kvalitní servis na recepci i od "uklízečů".

Pláž
Dílčím nedostatkem je nutnost absolvovat cca 300 m k pláži Dream Beach, vlastní hotelová pláž. Přelidněná nebyla, servis na slušné úrovni včetně "občerstvení" all inklusive. Tak jako téměř všude u Rudého moře voda čistá, pláž zde písečná, pozvolný vstup.

Elysees, Hurghada, Egypt Anonym 2014-08-28 9 1 10 Elysees

28.08.2014 - Anonym - Prečítané: 35× - Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2014

  • Celkom: 1,6
  • 1,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Velké zklamání . Samolibá a velmi ulhaná delegátka paní Opletalová. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitní hotel pro bezdomovce.

Strava
Velmi omezený výběr stravy a dopolední ani odpolední bufet není .

Služby hotela
Tento hotel tento pojem ani nezná.

Pláž
Vstup do moře přes pás hnoje v šíři pěti metrů .

Vincci Alkantara Thalassa, Djerba, Tunisko Anonym 2014-08-28 1.6 1 10 Vincci Alkantara Thalassa

28.08.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2014

  • Celkom: 4,4
  • 4 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka je zvyčajne táká akú si ju človek urobí. Takže bola v pohode a užili sme si s dcérou slniečko a teplo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tak nejako na sparťansky spôsob. Bola v prízemí a tak nám sem -tam pochodovali po nej aj mravce. Vybavenie tak z pred pár desaťročia. Ale keďže sme tam naozaj len chodili spávať tak sme to nejako prehryzli.

Strava
V celku dobrá , myslím si že každý si mohol niečo pre seba nájsť.

Služby hotela
Služby boli na dobrej úrovni. Celý kolektív pracovníkov sa snažil a robili všetko ku spokojnosti zákazníkov.

Pláž
More bolo krásne a čisté. To je prírodná danosť. S čistotou na pláži to bolo horšie. Cigaretové nedopalky , plasty a plechovky boli často viditeľné mimo odpadkové koše ktorých tam skutočne bolo málo. Aj cesta na pláž bola zarastená a lemovaná množstvom odpadkov.

Marathon, Rhodos, Grécko Anonym 2014-08-28 4.4 1 10 Marathon

28.08.2014 - Ivona F. - Prečítané: - Dátum pobytu: 14.8. - 25.8.2014

  • Celkom: 8,6
  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prijemna rodinna dovolenka, vhodne pre rodiny s detmi, izby ciste moderne, chybala mi vsak rychlovarna kanvica, musela som chodit do restauracie naberat do termosky

plaz krasna cista, piesocna, vzdy sa najde volne lehatko

v okoli hotela nie je nic ziadna promenada obchody, ale komplex ponuka slusne prechadzky v pekne upravenych zahradach, 1 obchod so vsetkym, od suvenirov cez detske potreby az po plazove oblecenie, okrem suseneho mlieka pre deti, je tam aj pohotovost do polnoci otvorena, kyrenia najblizsie mesto cca 10 km, taxi jedna cesta 10€ stal, maju aj kyvadlovu dopravu z hotela do mesta asi za 2€

jedlo by mohli castejsie obmienat Zobraziť celú recenziu

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Ivona F. 2014-08-28 8.6 1 10 hotelový komplex Acapulco Beach

28.08.2014 - František R. - Prečítané: - Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2014

  • Celkom: 8,4
  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla celkově vynikající.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S denním úklidem pokoje by se mohli polepšit..... Info o speciálním užívání WC by asi mělo být dostupné předem....

Strava
Pestrá, výběr z mnoha jídel.... bufet....

Dojem byl zkažen trochu poslední snídaní, která byla dříve než normálně kvůli odletu a hodně odfláklá... z hotelového personálu nebyl skoro nikdo přítomný a ti, co byli nemluvili jinak, než domorodým jazykem....

Služby hotela
Díky vstřícnosti jednoho recepčního na Anna Apts, nevadilo, že nám v hotelu s bazénem nechtěli dát osušky... prý se kradou... ;-)))

Problém jsem na místě vyřešil, ale bylo to zbytečné....

Pláž
Trochu boj o lehátka, ale jinak písek, všude relativně čisto a průhledná voda.

Anna Aparthotel, Kréta, Grécko František R. 2014-08-28 8.4 1 10 Anna Aparthotel CLEVER

28.08.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

  • Celkom: 9
  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V Turecku jsme byli po 3 a můžu říct, že tady to bylo nejlepší. Máme rádi pěkné hotely a kvalitní služby, zábavu, ochotný personál, tady jsme našli vše a ještě mnohem víc. Skvělá atmosféra, pohodička. I kdybych chtěla něco vytknout, není co. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování moc hezké.

Strava
Absolutně vynikající.....Jídla strašně moc a bylo výborné, jako od maminky. V místní kuchyni bych se chtěla naučit vařit.

Služby hotela
Super, personál neuvěřitelně ochotný a vstřícný. Číšníci obsluhovali rychlostí blesku s úsměvem na rtech, tam by měli udělat hromadně zájezdy pro naše číšníky z ČR, atˇ ví jak se chovat k lidem. A navíc jsou neuvěřitelně milí k dětem. Animátoři neuvěřitelní, super parta se skvělou náladou, celý den nějaký program, tanečky, soutěže....večer představení na úrovni profesionálních tanečníků.

Pláž
Pláž blizoučko, čistá, místo malých deštníků velké clony proti slunci, což je mnohem lepší. Voda teploučká, čistá, vlny akorát.

Arcanus Side Resort (ex. Asteria Sorgun Resort), Side, Turecko Anonym 2014-08-28 9 1 10 Arcanus Side Resort (ex. Asteria Sorgun Resort)

28.08.2014 - Barbora Kelichová - Prečítané:

  • Celkom: 2,6
  • 3 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Již nikdy více....modlili jsme se, aby už byl konec a my mohli jet konečně domů!!!!!Hotel ani cestovku již nikdy nevyužijeme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje menší, ale stačily.Úklid za menší poplatek probíhal každý den.V pokoji nám svítila z pěti žárovek jen jedna.Po několika urgencích jsme to vzdali a smířili se, že v pokoji budeme jen spát a nebo svítit v koupelně.Ročičům nešla klimatizace a tak jim nabídli pokoj jiný.No pokoj, byl to spíše kumbál kam dali dvě postele.....Lehátka u bazénu roztrhaná a bylo jich málo.Večerní program uzpůsoben ruské klientele.Tobogány puštěny jen na určitý čas - jsou staršího data výroby a tak je cítit každý spoj.Palmy v hotelu nehledejte.Jsou zde jen pahýly.No a ostrůvek v bazénu?Plný vody a plísně....

Strava
Kapitola sama pro sebe.Jídlo celkem ušlo, ale bylo ho málo (nestíhalo se doplňovat), stály se u všeho fronty.Neskutečný chaos u nádobí.Probíhalo to asi takto - nejdříve si vystát frontu na talíř, pak na jídlo, pak na příbory a nakonec na pití.Stoly se nestíhaly uklízet a jít se najíst po místních obyvatelích ubytovaných v tomto hotelu byl opravdu hnus.Za úplatek (který dávali hlavně rusáci) jste měli stůl reservé a s donáškou nápojů.....Bylo nás v tomto hotelu 7 čechů a všichni jsme si odvezli neskutečné střevní potíže.I přes přítomnost lékaře na hotelu nám nebyla péče poskytnuta (i přes to, že Blue Style tvrdil, že nás ošetřit měli).....Ono vůbec tak nějak neplatilo nic z toho, co tato cestovní kancelář slibovala.

Služby hotela
Měli jsme reserve v restauraci ala carte, ale bez udání důvodů ji zrušili a řekli, ať přijdeme jindy..Jindy ale pro nás znamenalo již nikdy, protože jsme jeli na výlety a pak domů.Ochota na recepci vůbec žádná.K našemu dítěti byli ale milí a vstřícní.

Pláž
Celkem čistá.Řasy sice nikdo neuklízel, ale ze všech hotelů byla tato nejčistší - když opomeneme bordel co dělali turisti (kelímky, nedopalky, papírky.....), tak celkem ok.

Caribbean World Hammamet, Hammamet, Tunisko Barbora Kelichová 2014-08-28 2.6 1 10 Caribbean World Hammamet

28.08.2014 - Jana V. - Prečítané: - Dátum pobytu: 13.8. - 23.8.2014

  • Celkom: 8,6
  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenku hodnotím veľmi pozitívne, krásne prostredie, veľmi príjemný a ochotný personál, blízkosť mora..., dostupnosť okolitých miest hromadnou dopravou bez problémov, zaujímavé fakultatívne výlety - my sme využili výlet s návštevou Heraklionu a sprievodkyňa Martina bola veľmi príjemná a mala zaujímavý výklad Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby boli jednoducho, ale príjemne a účelne zariadené, boli sme spokojní.

Strava
Strava v hoteli bola chutná, čas stravovania vcelku vyhovoval. Trochu obmedzená pestrosť a rozmanitosť stravy ( denne sa opakovalo skoro to isté), chýbali koláče a grécke sladkosti. V rámci all inclusive nebola zmrzlina ani drobný snake na pláži ani v jedálni, iba nápoje ( na pláži) a to do 22.00 hod. Možno by stálo za úvahu rozšíriť túto ponuku a predĺžiť podávanie nápojov aspoň na 23.00 hod.

Služby hotela
Služby hotela hodnotím pozitívne, veľmi ochotný personál

Pláž
Pláž bola jednoducho prístupná, bola pár krokov od nášho ubytovania, k čistote nemáme výhrady, veľmi dobrá bola možnosť vziať si nápoj z baru priamo k lehátku...

Sandy Beach, Kréta, Grécko Jana V. 2014-08-28 8.6 1 10 hotel Sandy Beach

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100