Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,5 Z eurovíkendu v Římě v hotelu Sheraton Roma mám krásné zážitky. Úroveň hotelu je velmi dobrá po všech stránkách. Je to ideální základna...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Z eurovíkendu v Římě v hotelu Sheraton Roma mám krásné zážitky. Úroveň hotelu je velmi dobrá po všech stránkách. Je to ideální základna pro poznávání Říma. Služby cestovní kanceláře jsou na dobré úrovni.

Doporučil bych cestovní kanceláři zahrnovat pobytové poplatky hotelu (aktuální výši) do ceny zájezdu. Nebo alespoň uvést výslovně, že nejsou zahrnuty v ceně přímo do smlouvy a ne jen do přiložených informací. Někomu to může způsobit problém. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je velmi dobré. Pokuje dobře vybavené, pravidelně uklízené s pohodlnými lůžky a krásnou koupelnou.

Strava
Snídaně jsou velmi chutné s dostatečně rozmanitým jídelníčkem.

Služby hotela
Dobré, jen se mi nelíbilo, že nám dle sdělení recepčního vyměnili pokoj za jiný. Dostali jsme pokoj umístěný vedle vzduchotechniky, která byla v noci nepříjemně slyšet a kdo má problémy s nespavostí, tak by asi neusnul.

Vladimír M., 20.05.2015, Dátum pobytu: 14.5. - 17.5.2015
Oblasť: Taliansko Taliansko, Rím, Hotel:Sheraton

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sheraton, Rím, Taliansko Vladimír M. 2015-05-20 7.5 1 10 Řím – Hotel Sheraton Roma

Celkom: 6,6 Jsem spokojená

  • 5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 6 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
Jsem spokojená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je v rekonstrukci,tak se nedá moc posuzovat

Strava
Výborná

Služby hotela
Výborné,příjemné dámy na recepsy

Zjazdovky
Dostačující

Marie Hanušová, 20.05.2015, Dátum pobytu: 12.5. - 17.5.2015
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel:Morava

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Morava, Vysoké Tatry, Slovensko Marie Hanušová 2015-05-20 6.6 1 10 MORAVA -Tatranská Lomnica

Celkom: 9 Většina našich přátel nás odrazovala od takového dobrodružství strašila ebolou a jinými nemocemi. Veškeré obavy byly zbytečné. Již leckde...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Většina našich přátel nás odrazovala od takového dobrodružství strašila ebolou a jinými nemocemi. Veškeré obavy byly zbytečné. Již leckde jsme byli ale zde v Africe se nám líbilo zatím nejvíce a plánujeme že se opět vrátíme. Lidé jsou zde ohromně vděční a zatím nezkažení, ne jako v Egyptě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo báječné v samostatných domcích s nádhernou rákosovou střechou, vlastní terasou a s výhledem na oceán, vše velice útulné a čisté. V každém okně sítě proti moskytům, sprcha byla velice pěkně řešena.

Strava
Bohužel jsme jinou stravu než v ubytovacím zařízení neochutnali. Strava byla velmi chutná dostatek ovoce, zeleniny,masa na muslimskou zemi i vepřové.

Služby hotela
Hotel poskytoval veškeré potřebné služby

Pláž
Pláž byly čistá, přístup do moře pozvolný, písek.

Pavel N., 20.05.2015, Dátum pobytu: 1.5. - 9.5.2015
Oblasť: Senegal Senegal, Hotel:Royal Decameron Baobab

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Royal Decameron Baobab, n/a, Senegal Pavel N. 2015-05-20 9 1 10 ROYAL DECAMERON BAOBAB

Celkom: 7,6 Jsme lidé,tak taky dovolenou dělají lidé-musí člověk vzít na zřetel národ,zemi i destinaci.Pokut cestuji a předem nevím co vlastně chci...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Jsme lidé,tak taky dovolenou dělají lidé-musí člověk vzít na zřetel národ,zemi i destinaci.Pokut cestuji a předem nevím co vlastně chci od dovolené? Těžko najde člověk spokojenost! Samotný jedinec, každý účastník dané dovolené tvoří atmosféru ,jak dopravou tak i v ubytovacím zařízení,na prostranství,a td...Je tudiš na každém jedinci zda chce a je příjemný,především sám k sobě-tedy pak i k okolí Zda né tudíš musí sklízet co rozdává.Neboli .-Jak se do lesa volá ,tak se z něho ozývá!!!TO PLATÍ MILÍ ZLATÍ NA CELÉM SVĚTĚ.JE TO JEN A JEN ONÁS .Zda se chceme učit být lepší ,příjemnými občany,a pracovat sám na sobě!Dokonalí se totiž nikdo nerodí.Ale postupem let se učí být člověkem:Za sebe ,říkám špatným lidem,nespokojeným netolerantním se vyhnout a to dosti daleko-Jinak působí jako nákaza.Zkazí co se zkaziti dá.Radost,optimizmus,veselost,spokojenost se pěstuje.A pak je takový člověk magnet na spokojené prostředí,které ale i sám dotváří svou osobou.VŽDY JE I CO ZLEPŠOVAT.Každý sám u sebe,pak i odpustíme nějaké nedostatky,těm druhým.-Ráda jsem se podělila o názor,děkuji Vám že jste mě jej umožnily zdělit s pozdravem ,TO jen v krátkosti-složitosti nejsou potřeba.Svět nezměníme,jsme však přítomní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
NENÍ CO DODAT,PŘÍJEMNÉ-měla jsem samé kladné a vstřícné,okolí...RECEPCE VELMI OCHOTNÁ ,DOKONCE NAD BĚŽNÝ PRACOVNÍ RÁMEC.ZASLOUŽÍ SI OCENĚNÍ ZA OCHOTU,VLÍDNOST -PROFESIONÁLNÍ LASKAVOST,ZDVOŘILOST-I PŘES JAZYKOVOU NEZNALOST.VELKÁ SNAHA SE VŽDY CENÍ..

Strava
DOSTAČUJÍCÍ,CHUTNÁ, OBJEMNÁ.---má dovolená neměla být za účelem množství konzumace-obžerství ani na dokrmení a přibrání na váze-proto jsem byla spokojená s výběrem menu 3 jídel a snídaně pestrá.Doma jez co máš a jinde co ti dají-jsou snaživí-co dělat-nemohou se zavděčit každému podle představ které neznají.Taková je národní tolerance.

moto..Národy mějme se rády -rozeberme barikády !!!vše je o penězích-Pokut je jídlo dobré,host velmi rychle zapomene na cenu a do restaurace se opakovaně vrátí!-Úspěšné podnikání je založeno na zkušenosti a odborných znalostech.

Služby hotela
Wellness centrum zvyšuje atraktivitu hotelu----Tady je co vylepšovat -v nabídce a reklamě právě wellness centra.

Malá upoutávka. již v recepci.-Reklama nijak jsem ji nezaregistrovala..Ale právě atraktivní wellness je na hotelu SUPER!!

Chci poděkovat recepčním panu Mandaric Nikola-že mě upozornil na wellness služby a masáže kdy v době deště se nedá venku pobývat je toto centrum SUPER, neboť je přímo v hotelu Děkuji!!!Masáže byli super a sauny také!!

Pláž
Lázně pěkné- probíhá rekonstrukce-ale nijak neomezuje a nesnižuje kvalitu léčebné vody.ani prostředí.Krásný park.

Harkány jsou balzám na tělo i ducha.Klid je dnes velmi nedostatkové.Zde ještě nezmizel DĚKUJI.

Lenka Šumberová, 20.05.2015, Dátum pobytu: 8.5. - 17.5.2015
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel:Baranya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Baranya, Termálne Kúpele, Maďarsko Lenka Šumberová 2015-05-20 7.6 1 10 Hotel BARANYA

Celkom: 7 Zájezd odpovídal cenové kategorii. Něco by ale chtělo vychytat - autobus už dosluhoval. Po cestě ho dokonce museli účastníci zájezdu...

  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd odpovídal cenové kategorii. Něco by ale chtělo vychytat - autobus už dosluhoval. Po cestě ho dokonce museli účastníci zájezdu tlačit jelikož nestartoval. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bylo čisté, na pokoji bylo teplo a sprcha a wc byly naprosto v pořádku.

Strava
měli jsme pouze snídaně. k dispozici byl malinkatý bufet s bagetami a čerstvými croissanty, džusy a teplými nápoji. k pečivu byly pouze marmelády a máslo, žádné sýry ani šunky.

Služby hotela
služby hotelu byly v pořádku.

Program poznávacieho zájazdu
Průvodkyně byla vtipná a vše hezky popsala a vysvětlila. Prošli jsme toho opravdu hodně, vstupenky jsme si mohli zakoupit přímo u průvodkyně což bylo velké plus. Volného času bylo dostatek.

Jediné co bych opravdu vyčetla byla "tradiční francouzská večeře", za kterou jsme zaplatili 25 euro za osobu. Paní průvodkyně nás nalákala na specialitu confit canard. I když nás varovala, že se nejedná o Michelinskou restauraci, opravdu jsme nečekali ITALSKOU restauraci, kde si musíte nechat příbory od předkrmu v ruce, abyste vůbec měli čím jíst hlavní chod. Mimo to, to opravdu nebyl žádný kulinářský zážitek a ani příjemné prostředí. To byly opravdu vyhozené peníze a prosím cestovní kancelář, aby se nad tímto zamyslela. Nezáleží na tom, že se jednalo o levnější zájezd. Raději dejte cestujícím volno, ať se najedí, kde sami chtějí, než tohle....

Anna E., 20.05.2015, Dátum pobytu: 13.5. - 17.5.2015
Oblasť: Francúzsko Francúzsko, Paríž, Hotel:Ibis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Ibis, Paríž, Francúzsko Anna E. 2015-05-20 7 1 10 11F. 5-denní Paříž a Versailles vč.Remeše - 2 noci v hotelu Ibis 2*

Celkom: 9,6 Skvele

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvele Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Svele

Strava
Stravovani predcilo nase ocekavani

Služby hotela
Ochota na recepci,obsluhy

Soňa Zerzánová, 20.05.2015, Dátum pobytu: 14.5. - 17.5.2015
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel:VILA ANTOANETA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

VILA ANTOANETA, Južná Morava, Česká republika Soňa Zerzánová 2015-05-20 9.6 1 10 wellness,Luhacovice,Antoaneta

Celkom: 8,8 Celkově jsme byli zcela spokojeni od dopravy, přes ubytování i stravu. Musíme vyzdvihnout dokonalou práci naší průvodkyně, která čekala v...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli zcela spokojeni od dopravy, přes ubytování i stravu. Musíme vyzdvihnout dokonalou práci naší průvodkyně, která čekala v Malaze na letišti, nasměrovala nás do autobusu, to samé při odletu, kde u odbavení vyjednala i drobné žádosti o umístění v letadle. Jelikož jsme nepřijeli promarnit čas na pláži, ale poznávat Andalusii,zůčastnili jsme se autobusového výletu do jedné z kouzekných "pueblas blancas - Mijas. I díky vydařenému počasí (modré nebe bez mráčku) jsme mohli prožít krásný den, pořídit spoustu opravdu pěkných fotografií, posedět ve stínu u kávičky a dát si i docela slušné pivo. Druhý výlet v ceně byl do Málagy. Naše průvodkyně s námi prošla některá zajímavá místa a poté jsme se prošli sami Málagou. Doporučujeme nevynechat stylový bar EL PIMPI a dát si sklenku dobře vychlazené malagy. Zdejší atmosféra je všude kolem vyloženě španělská a velice příjemná. Kdo má zájem o Picasa, může nedaleko navštívit dům ve kterém je expozice. Jinak stojí za to zajít do přístavu, kde se dají zastihnout zajímavé lodě a zároveň opět posedět u sklenky či si dát něco dobrého k jídlu. Pár kroků od zakotveného trojstěžníku chutná pivo či káva obvzlášť dobře. Před odjezdem je ještě příjemné se projít v pěkném parku, který se táhne podél přístavu..V samotné Fuengirole je také několik míst, která by byla škoda nenavštívit. Jedná se o Biopark (nemá nic spol. s biopotravinami) ale je to užasně vkusně zakomponovaná zoo, kde má člověk pocit, že je kdesi v indii, prostě nádhera. Třešničkou na pověstném dortu je představení divokých dravců,sov, divokých prasátek, dikobrazů atd..kterrá se vedle vás projdou a opět odejdou, ptáci nad vámi provedou "low pass", to vše za doprovodu hudby. Zajímavý a pro fotografy obvzlášť, je i castillo ke kterému se dá dojít od pláže přes zdaleka viditelný pěkný most. Dá se využít i místní železnice, jezdí často a jede až do Málagy, z části je to i metro pod zemí. My jsme zvolili celodenní zájezd autobusem do Gibraltaru. Vše se opět vydařilo, na hranici bez obstrukcí, mikrobusem na "skálu",.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování slušné, čisté, ručníky výměna každý den.

Strava
Hotelová polopenze klasika, všeho dostatek, při troše snahy zkombinovat si jídlo podle svého se dalo dobře najíst. Ovoce dostatek, k večeři lahvinka vína a voda, vše OK.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužívali

Pláž
Pláž je pěkná, udržovaná, vlála červená, byly slušné vlny, pouze cena za lehátko 4 eura je podle nás přemrštěná, ale nás se to netýkalo, opékat se na pláži není naše nejoblíbenější nečinost...

Miloslav B., 20.05.2015, Dátum pobytu: 10.5. - 17.5.2015
Oblasť: Španielsko Španielsko, Andalúzia, Hotel:Fuengirola Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

7 fotografií

Fuengirola Park, Andalúzia, Španielsko Miloslav B. 2015-05-20 8.8 1 10 FUENGIROLA PARK 55+

Celkom: 3 Samotná organisace zájezdu ze strany CK v pořádku.Průvodkyně minimálně iniciativní, měla by se hodně zlepšit. Na letišti před odletem...

  • 2 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Samotná organisace zájezdu ze strany CK v pořádku.Průvodkyně minimálně iniciativní, měla by se hodně zlepšit.

Na letišti před odletem doslova zazářila, když sdělila s usměvem, že letadlo, které pro ná letí muselo nouzově přistát ve Franciii, že sice neví, co se stalo, ale až to opraví, určitě pro nás (min. o hodinu později) přiletí. Co to udfělalo s psychikou lidí si dovedete snad představit. Nakonec se žádné nouzové přistání nekonalo.

Hotel FP je maximáilně 3*, sami mají jen 3* na kartičce k hotelu. Služby odpovídaly max 3*. Srovnávám s Playa Bonita Benalmadena -rozdíl několika tříd do minusu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jakž takž ucházející.Výměna ručníku jednou (!!!) za pobyt, jediné, co pokojské dělaly bylo ustlání postele. Koupelna nevytřená, umyvadlo nevyčištěné. Prostě neuvěřitelné pro hotel s deklarací 4* .

Strava
Opět ve srovnání s hotely, v nichž jsem na Costa del Sole byli minus 2 úrovně. Minimální výběr, personál neochotný, nápoje samoobsluha. jedna lahvička 0,375 ccm vína a lahvička minerálky na dvě osoby, o donášení nápojů na stůl si můžete jen nechat zdát.Papírové (!!) ubrusy v hotelu 4* - no to je výsměch. Personál mlátí s nádobím jako v jídelně na nádraží. Nezdraví, kamenné obličeje -prostě je klienti otravují.Ovoce nekvalitní, výběr pečiva nedostatečný.

Služby hotela
U bazenu opět samoobsluha, v nabídce jeden druh červeného vína za super cenu 11 Eur, totéž víno v samoobsluze za 2,65. Wellnes arena otevřena v naprosto neuvěřitelné době, když jsou všichni u moře nebo na výletě, zavírá v době, kdy naopak by měla být otevřena.

Super zahrada dle nabídky je travnatá plocha s pár palmami a lehátky, prostě nic.

Pláž
Pláž v pořádku, přístup tunelem pod silnicí ve kterém je neuvěřitelný nepořádek, zněčištění výkaly, prazdné lahve, papíry ... Prostě hnus. Moře samozřejmě v pořádku, ale to není zásluha ani Vaše ani hotelu.

Pozitivní hodnocení může udelat jen člověk, který nemá srovnání a v hotelu je poprvé.

Vladimír M., 20.05.2015, Dátum pobytu: 10.5. - 17.5.2015
Oblasť: Španielsko Španielsko, Andalúzia, Hotel:Fuengirola Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Fuengirola Park, Andalúzia, Španielsko Vladimír M. 2015-05-20 3 1 10 Fuengirola Park

Celkom: 6,4 Hotel pěkný, čistý, ale personal už byl horší. Na recepci skoro nic neřeknou, problem neřeší. Neměly jsme dostatek informací při odjezdu....

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pěkný, čistý, ale personal už byl horší. Na recepci skoro nic neřeknou, problem neřeší. Neměly jsme dostatek informací při odjezdu. Pláž špinavá, neudržovaná, bar super, bylo zde lepší chování než na hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje hezké, koupelna super, čistá. Úklid denně, ale rychlovka :)

Strava
Strava průměrná, jinde jsme zažili více fantazie. Grilovat moc neumí, ale koření mají dobré. Jídlo i pro vegetariány. Chutnalo nám.

Koktejly na baru jim dělaly velké problémy.

Služby hotela
Nešla nám klima, nikdo se na to ani nepodíval. Vzdali jsme to.

Jiné služby jsme nevyužili.

Pláž
Na pláži špína... bar a obsluha v něm super.

Lucie H., 20.05.2015, Dátum pobytu: 9.5. - 16.5.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel:Vera Verde

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Vera Verde, Belek, Turecko Lucie H. 2015-05-20 6.4 1 10 Vera Verde Resort

Celkom: 6 Očekávání byla o něco vyšší, než byla realita - hlavně pokud jde o ubytování a personál hotelu. Okolí bylo pěkné, plné zeleně a květin....

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Očekávání byla o něco vyšší, než byla realita - hlavně pokud jde o ubytování a personál hotelu.

Okolí bylo pěkné, plné zeleně a květin. Vyžití pro děti je super. Převažující ruská klientela už tolik příjemná není. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejprve jsme byli ubytováni v maličkém pokojíčku v hlavní budově, kam jsme se s kočárkem a objednanou dětskou postýlkou nikdy nemohli vejít; o dětskou postýlku jsme museli několikrát žádat na recepci hotelu, než jsme ji dostali. (navíc byla velmi špinavá a odpudivá); voda ve sprše tekla pouze slabým proudem a jen vařící, nebo ledová.

Po urgenci nám delegátka zařídila výmenu pokoje do vedlejší budovy a už pokoj vypadal lépe a nověji.

Strava
Velký výběr, chutné.

Služby hotela
Personál komunikuje ve většině případů jen turecky a rusky, ale jsou celkem milí.

Bazén, wellness I ostatní služby jsou na dobré úrovni; animátoři se snaží hosty zabavit.

Pláž
Pláž je příjemná s mnoha lehátky a pozvolným vstupem do moře.

Hana K., 20.05.2015, Dátum pobytu: 9.5. - 17.5.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:Phaselis Rose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Phaselis Rose, Kemer, Turecko Hana K. 2015-05-20 6 1 10 PHASELIS ROSE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100