Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6 Tento hotel rozhodně neodpovídá službám 4+ hvězdy.Jezdím do Egypta pravidelně 2x do roka,ale s tímto hotelem jsem byla...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel rozhodně neodpovídá službám 4+ hvězdy.Jezdím do Egypta pravidelně 2x do roka,ale s tímto hotelem jsem byla nespokojená.Odsuzuji věčné stěžování,ale opravdu nyní musím i já. Do tohoto hotelu už bych nikdy nejela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je většinou s výhledem na bazén,ale i do ulice a to se opravdu nedá,hluk brzy ráno a tak jsme se stěhovaly(dvě kamarádky).Vyhlédly jsme si pokoj,který byl volný,ale ne připravený pro Čechy.....jiní mají přednost ve všem.Tak nakonec po vyhrožování,že si budeme stěžovat na CK, byl pokoj ve druhém patře s výhledem na bazén....hezký, čistý každý den uklizený....super.

Strava
Strava nám v Egyptě moc chutná,tam není co vytknout,ale chování personálu v restauraci a celý přístup neodpovídá hvězdičkám.Nesmí se jíst na terase,k obědu není káva,u pozdní večeře je pouze voda a pokud chcete něco jiného musíte si přinést z protějšího baru přes celou recepční halu.Když jdete na pozdní večeři nedejte se zmást postaveným panelem před vchodem.....to je jen kamufláž,aby si lidi mysleli,že už je zavřeno a oni neměli práci.O pitném režimu nemluvě,protože jeden bar pro pláž i bazén je děs a s obsluhou jednoho barmana opravdu síla,nemluvě o plastových kelímcích(nevadí mi plast),ale velikost 161ml, tak to se prostě nedá!!!Podotýkám i na míchané nápoje.Nechápu proč postmixy nejsou otočeny k rekreantům jako je to u jiných hotelů. A chodit si z pláže....fakt super.Minibar ve kterém je většinou voda zdarma se platí.....zarážející!!!! Vše jsme nahlásily delegátce,kterou mooooc chválím a ta se snažila vše řešit(jako omluvu jsme večer měly na pokoji mísu ovoce),ale toto vše ona vyřešit nemůže.

Služby hotela
Služby v hotelu jsou slušné,ale pokud žádáte o něco personál,tak nic moc.

Pláž
O pláži, pokud se to tak dá nazvat,chci dodat jen jedno,takovou špínu a neupravenou pláž jsem v hotelech neviděla.Moře špinavé. Sociální zařízení všude čisté.

Dana H., 24.10.2014, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2014
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Sea Star Beau Rivage

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Sea Star Beau Rivage, Hurghada, Egypt Dana H. 2014-10-24 6 1 10 Sea Star Beau Rivage

Celkom: 9 Já (27) a manžel (28) jsme hotel navštívili v říjnu, kdy byl hotel poloprázdný a maximálně si užili klidnou a hlavně slunečnou (v ČR bylo...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Já (27) a manžel (28) jsme hotel navštívili v říjnu, kdy byl hotel poloprázdný a maximálně si užili klidnou a hlavně slunečnou (v ČR bylo škaredě) dovolenou. Každý den nebe bez mráčků a okolo 30°C. Nemuseli jsme spěchat zabrat si ráno lehátka, protože na pláži bylo vždycky poloprázdno. Někdy jsme byli v moři a nebo v bazénu i jen sami dva. Byla to pohodová dovolená v krásném prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytovaní v hlavní budově, pěkný, čistý pokoj s výhledem na bazény a moře. Pokoj každý den pěkně uklizený, za bakšiš i postavičky z ručníků.

Strava
Úžasné jídlo!! Velký výběr skoro všeho, na co si člověk vzpomene. Nám nejvíce chutnaly grilované speciality, které se grilovaly venku na terase před restaurací - denně na oběd i na večeři buď grilované hovězí, kuřecí maso a nebo ryby. Hodně druhů příloh - rýže, brambory na několik způsobů, různé druhy pečiva, plno čerstvé zeleniny a zeleninových salátů, taktéž ovoce a ovocných salátů, někdy dělal kuchař přímo před vámi tortily, do kterých jste si mohli dát, na co máte chuť, výborné sladké dezertíky... Určitě doporučuji vyzkoušet i těstoviny od italského kuchaře. tam jsem chodila na druhý chod. Mňam!! :)

Služby hotela
v hotelu jsou převážně italští animátoři, kteří se starají o své italské klienty a vymýšlí pro ně program. Nám spíše vyhovovalo, že nás neotravovali a nepřemlouvali na nějaké soutěže atd. v hotelu jsou ale i sympatičtí egyptští animátoři, kteří několikrát denně svolávají např.na cvičení v bazénu, vodní pólo, šipky atd. Takže o nějaké aktivity určitě nepříjdete. Každý večer byl připravený pro hotelové hosty i nějaký program. Většinou nějaké zábavné soutěže. Hotel nabízí 2x týdně svoz na 10 min. vzdálenou pláž Abu Dabbab, kde je otevřené moře, krásná pláž a při šnorchlování můžete narazit na karetu obrovskou. My jsme na ni s manželem narazili a byl to krásný zážitek. :)

Pláž
Pláž byla krásná. Romantická laguna, kde se střídaly nádherné odstíny modré barvy. Měli jsme štěstí a byl zrovna příliv - i tak ale bylo vody max.po prsa, ale zaplavat se dalo. Pláž byla písečná, čistá, lehátka se slunečníkem a něco jako paravanem, takže bylo i trochu soukromí. K lehátkům se na pláži daly půjčit matrace (zdarma). Pokud jste chtěli šnorchlovat a vidět opravdové korály, musíte jít celkem kus k otevřenému moři a v místech, kde se lámou vlny to proplavat do otevřeného moře - tam se vám pak naskytne překrásná podívaná. Vodní svět jako v dokumentu v TV. Nádherné barevné korály a nádherné barevné rybky. tohle byl jeden z nejhezčích zážitků. Stojí za to jít ten kus.Jen když budou moc velké vlny, tak to může být nebezpečné, protože vás vlna může odhodit a vy se můžete poranit o korály. Až bude dostavěné molo, tak to bude úplně super.

Lucie S., 24.10.2014, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2014
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Elphistone Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Elphistone Resort, Marsa Alam, Egypt Lucie S. 2014-10-24 9 1 10 EL PHISTONE - říjen 2014

Celkom: 10 Dovolená se mi moc líbila a ve všech bodech hodnotím výborně. Zjm. byla vyhovující blízkost moře i bazénu. Dovolená ve všech směrech...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mi moc líbila a ve všech bodech hodnotím výborně. Zjm. byla vyhovující blízkost moře i bazénu. Dovolená ve všech směrech splnila očekávání. Zobraziť celú recenziu

Gabriela, 24.10.2014, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:El Vita

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

El Vita, Rhodos, Grécko Gabriela 2014-10-24 10 1 10 El Vita

Celkom: 9,2 Moc příjemná dovolená, která se opírá o perfektní stravování, příjemné počasí (ten vítr není nijak hrozný). Škoda, že cestovní kancelář...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc příjemná dovolená, která se opírá o perfektní stravování, příjemné počasí (ten vítr není nijak hrozný). Škoda, že cestovní kancelář neuveřejnila, že je mezipřistání na Lanzarote. Bylo to poměrně nepříjemné překvapení, když jsme to zjistili na odbavení v Praze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na perfektní úrovni. Velikost pokoje je obrovská. Skoro se dá říct, že se ani nevyužije :) Výhodou bylo i dvojumyvadlo.

Strava
Téměř dokonalá. Rozmanitá strava během všech chodů. U bazénu se dal vybrat snack i pití. Snad jen večer na baru to mojito nebylo jako pravé mojito, co si dávám tady v ČR :)

Pláž
Škoda, že se na stránkách píše, že pláž je přímo u hotelu. Je to poloviční pravda. Pláž se tam nachází, ale je plná kamenů (zřejmě se o to hotel nestará). Každopádně když se odeberete doprava narazíte na hezkou pláž, která má zátoku a tam je koupání jedna báseň :)

Roman Klement, 24.10.2014, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel:Geranios Suites & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Geranios Suites & Spa, Fuerteventura, Kanárske ostrovy Roman Klement 2014-10-24 9.2 1 10 GERANIOS SUITES & SPA - povedená dovolená

Celkom: 2 Cena odpovídala pouze úrovni ubytování. Jídlo, jedním slovem KATASTROFA.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Cena odpovídala pouze úrovni ubytování. Jídlo, jedním slovem KATASTROFA. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jednoduše vybavené, chyběla lednička, minibar za příplatek nebylo možné ani využít. Klimatizace fungovala jen první den, pak už jen "vzdychala". To, co uvádí CK v katalogu není - např. fén.

Strava
KATASTROFA!!! Snídaně - tvrdé housky - pouze 1 druh bílého pečiva, po hodině čekání pečivo čerstvé. Jako bufet pouze - máslo, džem, lečo, zelenina, čočka. Žádné párečky ani vejce. Mini palačinky na příděl, na osobu 1 kus. To samé u salámu - jeden druh něco jako český junior a jeden druh sýru. Nepřeháním, že dostanete 2 kolečka salámu o průměru 3 cm na osobu!!! Obědy i večeře to samé dokola - špagety, různé druhy těstovin v rajčatové omáčce, maso jen kuřecí, vepřové opět na příděl, není možné si sám nandat na talíř. Nejlépe chutnaly brambory se solí a k tomu tuniské pálivé karbanátky. Boj o příbory, nádobí - talíře, hrnečky atd.

Pití - rozlévané do malých cca 1 dcl kelímků. Občerstvení formou bohatého bufetu během dne znamenalo dopoledne koblih, odpoledne bagetka se zbytky zeleniny a salámu ze snídaně. Kafe, pěkná břečka.

Služby hotela
Personál na recepci jsou pěkný jelimani.

Pláž
Pláž neuspokojivá, obsazená, bez šance na lehátko. To samé u bazénu. Někteří podplácejí personál, aby jim zabral místa. Na kapacitu hotelu příliš malá pláž!!!

Michal B., 24.10.2014, Dátum pobytu: 19.8. - 30.8.2014
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel:Safa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

ranni bufet 3 fotografie

Safa, Yasmine Hammamet, Tunisko Michal B. 2014-10-24 2 1 10 SAFA - TUNIS - HAMMAMET - PROBOHA LIDI, TAM NEJEZDĚTE!!!

Celkom: 9,4 Maximální spokojenost. Za tu cenu (10 000 za 8 dní) jsem nečekali zázraky, ale mile nás to všechno překvapilo! Všude čísto! Každý den vše...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Maximální spokojenost. Za tu cenu (10 000 za 8 dní) jsem nečekali zázraky, ale mile nás to všechno překvapilo! Všude čísto! Každý den vše několikrát uklízeli, včetně pláže! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na tří hvězdičkový hotel super. Jedinné mínus dávám dveřím, které vůbec netěsnili a v pokoji bylo vše slyšet! Když se ráno někdo vracel z diskotéky, nebo šel ráno brzo už na pláž, prostě každé bouchnutí bylo slyšet. Toaletní papír měnili taky dost málo a často jsme si o něho museli říkat. Ale jinak byl pokoj v pořádku, výhled na tenis, koupelna čistá. Každý den uklízeli.

Strava
Výborná, pestrá. Jeli jsme to Tuniska až v řijnu, takže nám tam jenom chybělo více ovoce. Ale jinak snídaně, obědy, večeře super! V noci od 23:00-0:30 noční pizza - výborné! Odpoledne od 12:00-17:00 pizza, sendviče, hamburgery, hranolky, hrozny a zelenina. Pestrý výběr, nedá se říci, že by každý den měli to stejné -naopak! V pet láhvích se tam dávala voda - takže o pitný režim bylo postaráno, nic nám nechybělo!

Služby hotela
Výborné! Bez problémů. Nevýhodou bylo stání na víno či jiné pití ve večerních hodinách u jednoho baru - ale to se dalo zvládnout. Animátoři byli skvělí, starali se o úžasnou zábavu. Všichni zaměstnanci hotelul byli milí a příjemní.

Pláž
Čistá, stále to tam uklízeli. Velké díky personálu, co se o pláž staral! Plážový prodavači nesměli stoupit mezi hosty, takže jsme byli pro nim chráněni. Opravdu velké plus a chválu dávám tomuto personálu na pláži! Byli výborní!

Jana Procházková, 24.10.2014, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2014
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel:Houda Golf & Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Houda Golf & Beach Club, Monastir, Tunisko Jana Procházková 2014-10-24 9.4 1 10 Houda Golf And Beach Club

Celkom: 6,6 Dovolená splnila naše očekávání. Malé letovisko s historickým centrem. Čisté moře(chladné), příjemné malé pláže, skvělé turistické...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Malé letovisko s historickým centrem. Čisté moře(chladné), příjemné malé pláže, skvělé turistické vycházky po okolí, možnost výletů do okolních letovisek. Celkově výborná lokalita pro kombinaci výletů a odpočinku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduše vybavený pokoj, denně uklízený včetně výměny ručníků. Internet byl dostupný i na pokoji Snad jen trochu větší hluk z ulice.

Strava
Jedním slovem výborná. Na dovolenou jezdíme i za poznáním místní kuchyně.Výběr sice nebyl nijak zvlášť bohatý, ale jídla se neopakovala a všechna byla vynikající. K snídani byl vždy výběr sladkého, slaného, teplého i studeného stolu a nechybělo ovoce (místní - grepy, cukrové melouny, ananas...)

K obědu i k večeři výběr několika druhů pečených, vařených, nebo grilovaných mas včetně ryb v lokální úpravě. Zeleninové saláty,zákusky i ovoce

Každý pátek byl věnován specialitám katalánské kuchyně

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužívali.

Pláž
V letovisku jsou tři malé pláže. V docházkové vzdálenosti do dvaceti minut. Pláže s hrubším pískem, sprchami, občerstvením, lehátky (poplatek 18eur za set). Vstup do moře nevhodný pro malé děti (strmý) voda křišťálově čistá

Eva M., 24.10.2014, Dátum pobytu: 13.9. - 27.9.2014
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Brava, Hotel:Don Juan Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Don Juan Village, Costa Brava, Španielsko Eva M. 2014-10-24 6.6 1 10 Don Juan Village

Celkom: 6,2 V hotelu jsem byl ubytovaný již několikrát, všechno v pořádku, jen si mi zdá, že kvalita jde lehce dolů. Ubytování nestálo za moc. Dobré...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsem byl ubytovaný již několikrát, všechno v pořádku, jen si mi zdá, že kvalita jde lehce dolů. Ubytování nestálo za moc. Dobré bylo, že se personál snažil domluvit a po dvou dnech na horším pokoji jsme se dostali do nově zrekonstruované části, blíž k moři i s lepším výhledem. Vadilo mi někdy chování personálu v restauracích, občas se chovají tak zvláštně až neuctivě, je to ale individuální. Celkově ale dobrý dojem, počasí vyšlo super! Zobraziť celú recenziu

Pláž
Pláž by mohla být víc uklizenější a je boj o lehátka... chtělo by to lepší jištění i od hotelu, lidi tam tráví většinu času...

Anonym, 24.10.2014, Dátum pobytu: 4.10. - 14.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel:Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, Belek, Turecko Anonym 2014-10-24 6.2 1 10 CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT

Celkom: 3,6 Čekal jsem víc..Tunisko nikdy více

  • 3,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Čekal jsem víc..Tunisko nikdy více Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po příjezdu jsme šli ihned na recepci s voucherem a chtěli se ubytovat. Personal jak jinak než usměvavý, jakmile zjistili, že jsme "jen" Češi, začli se s námi bavit jinak. Vyfasovali jsme klíč a šli se podívat, co nám dali za ty peníze za pokoj. Už na chodbě jsme cítili zatuchlost. Pokoj se nacházel v přízemí, jak jinak naproti vysoké zdi. Smrděla tam plíseň, věci jsme ani nevybalovali, protoze potom co jsem otevrel skrin, zdesil jsem se. Plísen. Koupelna a sprchový závěs to samé. Nojono řekl jsem si, stejně se sem přijdem jen vyspat a jinak budem cely den na plazi. Chtěl jsem si po příletu na chvilku lehnout, víc proleželou matraci jsem jeste nevidel. To na seně bych se vyspal lip. Jeste jsem to vydrzel a primouril oci. Sli jsme na plaz a vzapeti zacal neskutecnej lijak. Utikali jsme se schovat do pokoje protoze to vypadalo na dyl. Rozhrnul jsem balkonovy dvere a na balkone 10cm vody. Za chvilku to bylo i vevnitr. To už jsem nedal, nafotil jsem si to a letel na recepci. Na recepci mi rekli, jo uklizecka to uklidi. Slecna byla neochotna a az privolani vedouciho pomohlo. Dostali jsme jinej pokoj, opet v prizemi ale s lepsim vyhledem.

Strava
Očekával jsem víc, snídaně jsou slabý. Co se týka obedu a veceri nemam vyhrad. Mozna vice druhu ovoce.

Služby hotela
Neochotný personal, recepcni neochotni. Na konci pobytu kdyz jsem sel vratit klic tak me jeste vytocila jednou, asi abych na ni nezapomnel. Chtela vratit dva klice, pritom mi dala na zacatku pobytu pouze jeden.

Pláž
Plaz cista, dostatek lehatek, blizko hotelu.

Lukas H., 24.10.2014, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2014
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:LTI Mahdia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

o 4 fotografie

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Lukas H. 2014-10-24 3.6 1 10 LTI MAHDIA BEACH

Celkom: 4 Nejhorší dovolená z pěti pobytů v Egyptě

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Nejhorší dovolená z pěti pobytů v Egyptě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velký, úklid v pořádku.

Strava
Chuťově v pořádku, ale každodenní boj o místo v jídelně, talíře, lžičky - něco ponižujícího.

Služby hotela
Špatně zvládnuta činnost managmentu hotelu, společné prostory špinavé, všude po chodbách plno použitého nádobí, sklenic .

Pláž
Pláž je ok - jediná vyjímka na špatném stavu hotelu.

Anonym, 24.10.2014, Dátum pobytu: 11.10. - 22.10.2014
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel:Imperial Shams Abu Soma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Imperial Shams Abu Soma, Safaga, Egypt Anonym 2014-10-24 4 1 10 Imperial Shams Abu Soma

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100