Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

25.07.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená pro ty, kteří se nechtějí válet, ale poznávat krásy a zajímavosti ostrova. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veliké studio se zařízenou kuchyňkou, lednicí, mikrovlnkou, varnou konvicí a toustovačem. Velká terasa s nádherným výhledem na oceán.

Strava
Každý den 2 druhy ryb nebo mořské potvory, maso, polévka, zelenina, ovoce, moučníky. Ke snídani nám trochu chybělo sladké pečivo, byl jen jeden druh buchty. Ale alespoň jsme netloustli.

Služby hotela
V ceně ubytování je k použití posilovna, kardiocentrum, sauna, pára, výřivka, venkovní bazén s dostatkem lehátek, barevná osuška k vodě. Autobus do Funchalu a zpět zdarma, nutno rezervovat den předem v recepci. Všude klid a čisto. Velmi příjemný personál na recepci zařídí výlety po ostrově podle letáčků místních cestovek, které jsou v recepci k dispozici. Výlety, které nabízela delegátky naší CK byly mnohem dražší, někdy i 60%. Na 5 výletech pro 2 osoby jsme tak ušetřili 140 EUR, to už je znát. Výlety neměly chybu. Dost se doporučuje pronájem auta, ale má to jednu vadu, vyjde to dráž a na výletech se vždy musíte k autu vrátit stejnou cestou, někdy i velmi namáhavou, např. na Pico Ruivo. Výletní bus Vás vyzvedne na konci treku.

Pláž
Pláž tam není, vstup do moře je ze žebříku rovnou do hloubky, ale nebyly vlny, takže to bylo bez problémů. Na Madeiru se nejezdí koupat ale koukat.

Royal Orchid, Caniço, Madeira Anonym 2014-07-25 10 1 10 Royal Orchid

25.07.2014 - Zdenka - Prečítané: - Dátum pobytu: 12.7. - 22.7.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Počasí bylo nádherné, protože se stále střídala oblačnost a slunce, okolní příroda je fantastická - překvapila nás hustota a kvalita zeleně, krásné procházky pod horami, nádherná pláž, kde nechyběly sprchy a lavičky - zatím nejlepší dovolená u moře - byli jsme též v Biogradu a Filipovi - ale zdaleka nedosahovala kvalita přírody, čistoty moře atd. - určitě se tam budeme chtít vrátit ! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování fantastické, velké prostory - opravdu pro nejméně 5 osob - zatímco ve Filipovi jsme měli ubytování pro čtyři a byli jsme pouze tři a nemohli jsme se tam "hnout" - tady jsme byli čtyři a klidně by se nás tam ještě pár vešlo - prostě nádhera - opravdu odpovídá ceně. Domácí jsou příjemní, ochotní a čistotní.

Strava
Stravovali jsme se po různu, někdy jsme si koupili hotové jídlo na pláži - bylo dobré, velké porce - i pro muže toho bylo až dost - a to si ještě mohli dát české pivo. Někdy jsme si koupili např. kuřecí maso, šunku, brambory atd. a uvařili jsme si sami - nádobí v kuchyni bylo čisté a kvalitní. Obrovská lednice s mrazákem - velká spokojenost !

Služby hotela
Jak jsem již napsala shora, domácí byli velmi ochotní, ptali se kdykoli nás potkali, zda jsme spokojeni, zda něco nepotřebujeme, v koupelně tekla stále teplá voda, dokonce jsme měli ve skříních připravené ručníky, které byli zářivě bílék, na balkoně byl sušák na prádlo, mop na vytření koupelny, pěkný slunečník a nádherný výhled přímo na pláž. Naprostá spokojenost.

Pláž
Pláž je krásná, pozvolný přístup do moře, sprchy se sladkou vodou, pěkné restaurace, pekárna, zmrzlinové stánky atd.

Voda krásně čistá, vhodná na šnorchlování, protože bylo stále klidné moře, jen občas přišly vlny, když kolem projížděla výletní loď. Místo na pláži jsme vždy našli nebylo tam přecpáno jako v jiných lokalitách,kde jsme byli dříve - naše ubytování bylo velmi blízko moře, takže jsme na pláž viděli z okna a mohli jsme se podle toho zařídit - jít, když nebylo ještě moc plno a tak si vybrat místo podle své představy. Také spokojenost !

Apartmány Srečko, Stredná Dalmácia, Chorvátsko Zdenka 2014-07-25 10 1 10 Srečko

25.07.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2014

  • Celkom: 8,4
  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
páčilo sa, boli sme spokojeni, ked sme odcházali, ta pláž se mi moc nelíbila, trochu nepořádek, malá, prístup do more.. otevrené.. vlny.. vetší kameny.. písek na pláži.. co sa stravy týče bol výber, spokojenost byla.. Zobraziť celú recenziu

Cenger Beach Resort & SPA, Turecká Riviéra, Turecko Anonym 2014-07-25 8.4 1 10 CENGER BEACH RESORT

25.07.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2014

  • Celkom: 8
  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená v červenci 2014, letovisko Alanye s Kleopatřinou pláží je super, určitě stojí za to navštívit - jít na tureckou zmrzlinu, do obchůdků, na pláž, do přístavu, k Červené věži, na tradiční bazar, minigolf u pláže nebo diskotéku:)

Byli jsme i na výletě v Side a na řece Manavgat a taky samozřejmě na Pamukale, které prostě musíte vidět i přes dlouhou cestu! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je menší, přátelská atmosféra, zrenovovaný a pěkný. V restauraci jsme si vždycky měli kde sednout, ačkoli hotel byl plný.

Pokoje jsou super, nové, čisté, hezké, jen jsou trošku menší, koupelna s prostornou sprchou, naprostá spokojenost.

Strava
Strava byla dostačující, chutná. Je jen pravda, že výběr z hlavních jídel není nic extra. Přílohou vždy rýže + brambory na různé způsoby či hranolky a k tomu jedno masové jídlo (hlavně kuřecí, byl i kebab, a dokonce i párkrát hovězí a skopové) a jedno bezmasé zeleninové. Ze salátů a zeleniny si jde vždy vybrat, kopr chybí málokdy..:D Ale vždy jsme se dobře najedli a byli spokojení!

Jen co se týče nápojů mi trochu chyběl v nabídce all inclusive obyčejný džus (k vodce), byly jen takové umělé limonády z automatů, přeslazené, připadalo mi to jak Tang :D, aspoň nějaký rum, a to že nedávali flašky vody ale jen si šlo natočit do kelímku, takže jsme si cestou na pláž museli vodu kupovat (pravda, byla za hubičku, 0,5 TL)

Služby hotela
Všechno šlapalo bez problémů, čisto a uklizeno. Hotel je menší a typicky městský, takže žádnou další zábavu neposkytuje (animace, tematické večery, pingpongový stůl, nic..) - ale to vše vynahradí Alanye - večer je stále kam jít!

Pláž
Cesta na pláž trvá 5-10 min příjemnou procházkou ulicí kolem krámků, vůbec není problém, že hotel není přímo u pláže. Kleopatřina pláž je opravdu super, hrubší písek, čistá, žádné nedopalky nebo jiné odpadky, voda taky krásně čistá a azurově modrá, vlny jsme zažili pár dní opravdu velké (trochu to spláchlo hlavu, než se člověk dostal přes místo, kde se vlny lámou), ale další dny už byly tak akorát. Byli jsme v půlce července a voda byla krásně teplá. Lidí je tu hodně, ale rozhodně ne přelidněno, pláž je dost velká, vždy dostanete lehátka (10 TL na den za 2 lehátka a slunečník) nebo se vmáčknete před ně pouze na osušku. K vidění pod vodou tu nic není, ale slyšela jsem, že kolem útesů u výběžku s hrádkem se šnorchlovat dá.

Kleopatra Micador, Alanya, Turecko Anonym 2014-07-25 8 1 10 Kleopatra Micador 4*

25.07.2014 - Hana - Prečítané: - Dátum pobytu: 4.7. - 15.7.2014

  • Celkom: 7,6
  • 9 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila až na stravu,jídlo nic moc a ještě po něm lítaly mouchy.Starý pán kuchař ještě buzeroval,kolik a z jaké strany si máte jídlo vzít.Brala jsem si salám k snídani ze spodu,na vrchu byl okoralý a lítaly po něm mouchy.Dva dny jsem nevěděla ,co si mám vzít k večeři.Byly jenom špagety a fazole jako příloha, a tlustý maso.Dělala jsem dva nebo tři dny králíka.Zelenina-občas byly shnilý rajčata a okrájené salátové okurky.

Automat na kafe fungoval jenom dva dny,pak pouze překapávali.Asi ho vypli,aby ušetřili. Zobraziť celú recenziu

Samos Bay, Samos, Grécko Hana 2014-07-25 7.6 1 10 Samos Bay

25.07.2014 - Luděk Štěpánek - Prečítané: - Dátum pobytu: 8.7. - 17.7.2014

  • Celkom: 5,8
  • 3 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhladom na cenu, kvalita primerana. Ubytovanie v zastaralych pavilónoch s primeranými nedostatkami. Okolie nie velmi uptravene/ludsky faktor/, strava vynikajuca, program fajn,plaz velmi pekna, upravovana. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba pri prebrati este nebola upratana, ospravedlnili sa nam. Zastarale zariadenie" socialistického typu", vnutri rekonstruovane, sprcha velmi zle nadstavitelna, slabo tecuca voda, vcelku velmi jednoduche jednotky na prenocovanie, ak nie su vonku prilisne horucavy.

Strava
Vyborna, chutna.

Služby hotela
Delegatka sa snazila riesit male nedostatky, myslim ze s minimálnou odozvou zo strany domácich...

Pláž
Bez vyhrad, idealne s nasimi malymi detmi.

Kačjak, Crikvenica, Chorvátsko Luděk Štěpánek 2014-07-25 5.8 1 10 pavilóny Kacjak

25.07.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2014

  • Celkom: 9,2
  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bezvadná dovolená, na Menorce je klid, čistá voda, spousta podmořského života Zobraziť celú recenziu

Globales Club Almirante Farragut, Menorca, Španielsko Anonym 2014-07-25 9.2 1 10 Globales Almirante Farragut

25.07.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 9.6. - 19.6.2014

  • Celkom: 7,8
  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
s dovolenou jsem byla spokojena, jen bych doporučila v hotelu vyměnit postele... již jsou staré a jejich konstrukce nepříliš pevná..dovol.hodnotím 7 body, strava výborná Zobraziť celú recenziu

Chrystalla, Protaras, Cyprus Anonym 2014-07-25 7.8 1 10 Chrystalla

25.07.2014 - Edita Z. - Prečítané: 14× - Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší dovolená! Vyzkoušeli jsme již hodně, ale v tomhle hotelu naprostá spokojenost. Určitě se sem ještě někdy vrátíme. Na začátku jsme měli trochu obavy z přečtených recenzí, ale my jsme byli opravdu naprosto spokojeni. Krásný hotelový komplex, večer úplně vystačí na procházku. Vedle hotelu sice voj.základna, ale vůbec to nikomu nevadilo. Určitě doporučuji výlet na poloostrov Karpaz na nej pláž Godel Beach, lisovny oliv, oslíky, mešitu, chrám. Pěkný výlet s českou průvodkyní. Dovolenou určitě doporučuji i rodinám s dětmi! Děti se tam opravdu vyřádí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj Pine Court odpovídal obrázkům, každý den úklid a výměna ručníků. Všude čisto, pěkné vybavení.

Strava
Nemůžeme nic vytknout. Naprosto dostatek všeho. Jídla bylo až moc!!! Každý den výběr z mnoha druhů jídel.

Služby hotela
Opravdu hotel odpovídá 5*. Číšníci milý, usmívali se, velmi ochotní. V barem taktéž.

Pláž
Krásná rozlehlá pláž, pozvolný vstup do moře. Vhodné i pro malé děti. I přesto, že jsme jeli v sezónu, bylo vždy dostatek lehátek, takže ani jeden den se nestalo, že bychom neměli místo, i když jsme šli na pláž později. Ručníky zdarma, dostávají se karty na ručníky, po vrácení ručníků kartu dostanete zpět. Vše bez starostí.

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Edita Z. 2014-07-25 10 1 10 hotelový komplex Acapulco Beach

25.07.2014 - Jan Bílek - Prečítané: - Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2014

  • Celkom: 6
  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
celkem slušné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj čistý, v koupelně místy plíseň - byla patrná snaha o její odstranění,ale jinak čisto

Strava
jídlo chutné, rozmanité, v dostatečném množství - jen agresivita rusky mluvících turistů u výdejních boxů byla neuvěřitelná a nechutná

Služby hotela
služby nic moc, výměna lůžkovin a ručníků za celý pobyt (7 nocí) vůbec žádná! - to mě zklamalo

Pláž
pláž hned u hotelu, s její čistotou by si mohli dát více práce; přestože jsem zaplatil all inclusive lehátka a slunečníky nebyly v ceně a výběrčí chtěl 32 Leva na den t.j. cca 480 Kč/den (3360,-/7dní) - to je opravdu dost!

Chaika Beach Resort, Slnečné Pobrežie, Bulharsko Jan Bílek 2014-07-25 6 1 10 hotelový komplex Chaika Beach Resort

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100