Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,4 .

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
. Zobraziť celú recenziu

Markéta J., 17.12.2014, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2014
Oblasť: Madeira Madeira, Funchal, Hotel:Vila Lusitania

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Vila Lusitania, Funchal, Madeira Markéta J. 2014-12-17 6.4 1 10 Vila Lusitania

Celkom: 10 Nejkrásnější dovolená. Velký výběr jídla, skvělý animační program i krásné prostředí hotelu. Hned bych se tam vrátila :-)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější dovolená. Velký výběr jídla, skvělý animační program i krásné prostředí hotelu. Hned bych se tam vrátila :-) Zobraziť celú recenziu

Nikola B., 16.12.2014, Dátum pobytu: 10.9. - 20.9.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:Daima Biz Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Daima Biz Resort, Kemer, Turecko Nikola B. 2014-12-16 10 1 10 Daima Biz Resort

Celkom: 5,6 Ubytování standartní, pro 4 osoby poměrně malý pokoj. Bohužel počasí nevyšlo, sníh nebyl, ale to nikdo neovlivní.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Cena
  • 4 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
Ubytování standartní, pro 4 osoby poměrně malý pokoj. Bohužel počasí nevyšlo, sníh nebyl, ale to nikdo neovlivní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
celkově hotel slušný, pokoje menší, vybavené základním vybavením. Jinak restaurace, bar OK. Denně byl prováděn úklid pokoje, výměny ručníků.

Strava
Strava byla prezentována formou bufetového stolu a to snídaně i večeře. Večeře takto neprobíhala, byla formou 4 chodového menu, pouze u hlavního jídla byla možnost výběru ze dvou variant. Jinak vše pro všechny stejné, bez možnosti přidání. Snídaně stále to samé, marmeláda, jogurt, chleba, jeden druh sýra, dva druhy salámu. Po čtyřech dnech už nám to lezlo i ušima :)

Služby hotela
Po příjezdu jsme si přihlásili a zaplatili internet - tato služba je v hotelu placená. Byl nám spuštěn poslední den večer před odjezdem. 2x bylo urgováno, že internet nefunguje.

Zjazdovky
toto nemohu komentovat, nebyl sníh, nevyužili jsme.

Sylva H., 15.12.2014, Dátum pobytu: 7.12. - 11.12.2014
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Dachstein West, Hotel:Garni Haflingerhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Garni Haflingerhof, Dachstein West, Rakúsko Sylva H. 2014-12-15 5.6 1 10 Garni Haflingerhof

Celkom: 5,8 Dovolená hezká

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená hezká Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování slabší spíše pro méně náročné časté problémy s odtokem vody,ale na dovolenou se jede hlavně poznat krásu ostrova a ten je naprosto užasný.

Strava
Jídlo bylo dobré i když pořád dokola,ale vždy bylo z čeho vybírat.podstatně horší to bylo s pitím, nealko ředěné vodou, víno nalévané do kelímku a ještě skoro na příděl,míchané nápoje skoro nepoživatelné.

Služby hotela
Personál se pořád usmíval,ale to bylo tak vše.Myslím že jim na hostech moc nezáleželo,hlavně barmanka byla hodně náladová,vypadalo že ji obtěžujem a všichni přišli jenom pít.Pokud jste přišli z pláže a v baru se zrovna vytíralo tak jste měli smulu,pití vám nedali.S takovým přístupem jsme se dosud nikde nesetkali.

Pláž
Pláž nádherná,moře krásné,ale od hotelu to bylo určitě dál než 150 m.5 minut rychlejší chuze.Lidí docela dost,ale vždycky bylo kam lehnout.Doporučuji procházku po pláži nám se moc líbila.

Jana B., 14.12.2014, Dátum pobytu: 8.7. - 19.7.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel:Cavo d´Oro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Cavo d´Oro, Zakynthos, Grécko Jana B. 2014-12-14 5.8 1 10 Hotel Cavo D'oro

Celkom: 6,8 Po příjezdu jsme byli upozorněni na poplatek za závěrečný úklid v hodnotě 40 euro, na který nás cestovní kancelář neupozornila!

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Cena
  • 7 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
Po příjezdu jsme byli upozorněni na poplatek za závěrečný úklid v hodnotě 40 euro, na který nás cestovní kancelář neupozornila! Zobraziť celú recenziu

Bohdana Benesova, 14.12.2014, Dátum pobytu: 4.12. - 7.12.2014
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel:Alpen Chalets

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Alpen Chalets, Kaprun / Zell am See, Rakúsko Bohdana Benesova 2014-12-14 6.8 1 10 Alpen Chalety

Celkom: 9,4 More,slnko,pohoda

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
More,slnko,pohoda Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na velmi dobrej urovni

Strava
Kazdy den fast to iste a ani kvalita jedal nebola dobra-ale dalo sa najest

Služby hotela
Bez vyhrad- az na spatne Wi-Fi spojenie

Pláž
Pekna a udrziavana

Ivan Kolesár, 14.12.2014, Dátum pobytu: 2.11. - 9.11.2014
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:The Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

The Grand Resort, Hurghada, Egypt Ivan Kolesár 2014-12-14 9.4 1 10 The Grand Resort

Celkom: 6,2 Hotel, ktorý nadchne svojou obrovskou rozlohou. Ak ho chcete mať celý ako - tak zmapovaný, budete mať čo robiť. K dispozícii je hlavná...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel, ktorý nadchne svojou obrovskou rozlohou. Ak ho chcete mať celý ako - tak zmapovaný, budete mať čo robiť. K dispozícii je hlavná reštaurácia - La Veranda, ktorá svojim kulinárskym umením nenadchne hlavne náročnejších klientov. Vylepšiť to ešte môžu rôzne iné reštaurácie, v ktorých si môžete rezervovať napr. stôl na večeru - talianska, mexická... atď. Izby a ich zariadenie si už čo - to prežili, no aj napriek tomu to nie je zlé, za čo môže vedenie hotela ďakovať upratovacej službe, ktorá sa naozaj každodenné stará o poriadok a čistotu. Pripraviť sa ale musíte na otravné komáre a muchy, čo ma celkom na túto oblasť prekvapilo. Animátori sa od aktivity nepretrhnú, na rozdiel od ostatného personálu, ktorí sa s vami rád porozpráva či zažartuje. Aj keď sa hotel pýši tým, že návštevníkom poskytuje all inclusive, má čo doháňať. Môže sa vám totiž bez problémov stať, že namiesto pomarančového džúsu vám čašník donesie jablkový, lebo iný už nemá, podobne sú na tom aj ostatné nápoje. Tieto nedostatky vyvažujú nádherné koraly a rozmanité ryby, ktoré naozaj stoja za to. Vstup do mora je riešený 2 mólami, cez ktoré sme občas mali problém prejsť, lebo niektorí ľudia tam jednoducho "zakotvia" a nie a nie sa odstupiť. Ak vás to prestane baviť, potom je tu niekoľko bazénov, jeden dokonca vyhrievaný. Mínusom je wifi pripojenie, ktoré je dostupné len na recepcii. Pokiaľ ale patríte k menej náročným návštevníkom, potom neoľutujete. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší rezort, no aj napriek tomu celkom udržiavaný.

Strava
Raňajky sú tvorené klasikou - pečivo, maslo, džem, cereálie, syry a šunky, či omeleta. Ak očakávate rozmanitosť, potom asi zostanete sklamaní aj čo sa týka obeda a večere. Tento nedostatok sa snažia vyriešiť rôzne reštaurácie, kde si stačí rezervovať deň dopredu miesto a môžete ochutnávať mexickú či taliansku kuchyňu.

Služby hotela
Tu nemôžem vytknúť absolútne nič. Od recepcie po upratovačov to bolo bezchybné.

Pláž
Neviem si predstaviť, ako pláž funguje počas leta, pretože už aj v tomto období bol problém s lehátkami. Pláž je ale udržiavaná a čistá.

Anonym, 14.12.2014
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel:Sharm Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Sharm Resort, Sharm El Sheikh, Egypt Anonym 2014-12-14 6.2 1 10 Sharm Resort

Celkom: 9,6 Úplne užastná dovolenka :) ODPORÚČAM!

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Úplne užastná dovolenka :) ODPORÚČAM! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo pekné! Ále myslela som si že to zariadenie bude iné. Ale tak ten výhľad bol úžastný! Takže nič viac mi nechýbalo :) Na izbu sme sa chodili v podstate len vyspať :D

Jediná nevýhoda hotela boli výťahy! Keď sme sa chceli ísť najesť tak sme stáli na každom poschodí! Potom ma už aj hlad prešiel!

Strava
Strava :O Tak tá bola fakt super! Všetkého bolo VŽDY dosť! Každý si prišiel VŽDY na svoje! Z dovolenky som prišla o pár kg ťahšia :D

Služby hotela
Tak služby :) Tie boli tiež výborné :) Veľmi sa mi páčili animátory :) Zabávali neskutočne ;) Brali ľudí na dikotéky do okolia! Deťom sa venovali od rána do noci! Úplne super!

Pláž
Pláž bola čistá :) Taktiež aj more :)

Anonym, 14.12.2014
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel:Burgas Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Burgas Beach, Slnečné Pobrežie, Bulharsko Anonym 2014-12-14 9.6 1 10 Burgas Beach

Celkom: 9,2 Neuvěřitelná přehlídka služeb, skvělého jídla všech kontinentů a zájmu o klienta.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Neuvěřitelná přehlídka služeb, skvělého jídla všech kontinentů a zájmu o klienta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo nabídce

Strava
V resortu je strava gastronomickým snem

Služby hotela
Služby odpovídaly nabídce

Pláž
Pláže byly každodenně udržované a čištěné. Pláže s ohledem na maximální množství hostů v resortu se stávaly spíše privátními. Je to místo jako stvořené pro relaxaci a odpočinek.

Zdeněk T., 14.12.2014, Dátum pobytu: 30.11. - 9.12.2014
Oblasť: Maledivy Maledivy, Severný Atol Male, Hotel:Gili Lankanfushi Maldives

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Gili Lankanfushi Maldives, Severný Atol Male, Maledivy Zdeněk T. 2014-12-14 9.2 1 10 Gili Lankanfushi Maldives

Celkom: 7,4 Hotel celkom ok, ubytovanie v poriadku, strava priemer, plaz v poriadku a more super.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel celkom ok, ubytovanie v poriadku, strava priemer, plaz v poriadku a more super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo dobre, izby slusne a ciste, kazdodnne upratane, cize ok.

Strava
Strava bola taky priemer, ale vzdy sa dalo nieco vybrat, takze ok.

Služby hotela
Celkovo bol hotel ok, len by sa mohli viac starat o SPA, malo by to byt najcistejsie a najprijemnejsie miesto a toto im moc nevyslo, ale kedze sme tam boli len pre uteraky, tak sme to neriesili.

Pláž
Plaz 5-7 min.od hotela, celkom ok, je lepsie si skor rano obsadit lehatka, more super, ciste, dobra dostupnost aj celkova cistota.

Veronika F., 13.12.2014, Dátum pobytu: 23.9. - 3.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Hera Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hera Park, Side, Turecko Veronika F. 2014-12-13 7.4 1 10 Hera Park

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100