Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 Nový hotel velice pěkné pokoje škoda že nebyla česká tv. Strava velice slušná bohužel pro týdení zájezdy pro 10 a více opakovačka. Ale to...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nový hotel velice pěkné pokoje škoda že nebyla česká tv. Strava velice slušná bohužel pro týdení zájezdy pro 10 a více opakovačka. Ale to je všude. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Malé ale pěkné pokoje.

Strava
viz. celkové shrnutí

Služby hotela
nic co vytknout až na pomalého barmana na smněnu mezi 10-17 lenochod :) ale jinak ok

Pláž
Občas nějaký ten kamínek ale ok. Jelikož většina návštěvníku se jela válet k bazénu a ne k moři :) tak lehátek až hodně moc

Petrunčík David, 19.10.2014, Dátum pobytu: 2.10. - 12.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Elysium Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Elysium Beach, Kréta, Grécko Petrunčík David 2014-10-19 7.4 1 10 Elysium Beach

Celkom: 8,6 Příjemná dovolená i přes velmi rušné letovisko.Pláž poblíž hotelu hodně úzká a přeplněná, ale po pár set metrech už pěkně široká s velmi...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená i přes velmi rušné letovisko.Pláž poblíž hotelu hodně úzká a přeplněná, ale po pár set metrech už pěkně široká s velmi pozvolným vstupem do moře. Vhodné pro malé děti, jemný písek. Zobraziť celú recenziu

Daniela V., 19.10.2014, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel:Studia Marietta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Studia Marietta, Zakynthos, Grécko Daniela V. 2014-10-19 8.6 1 10 Marietta

Celkom: 7,2 Celkovo sme boli s dovolenkou veľmi spokojní. Išli sme so spoločnosťou Marine tour.Leteli sme prvýkrát a tak sme sa báli, že čokeď sa...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovo sme boli s dovolenkou veľmi spokojní. Išli sme so spoločnosťou Marine tour.Leteli sme prvýkrát a tak sme sa báli, že čokeď sa niekde stratíme, no nebolo treba. Už v Prahe na letisku pri termináloch čakal delegát od cestovky, v Turecku idete tam kde idú všetci a pred letiskom sú zas ľudia ktorí vás čakajú s ceduľkami a nasmerujú zas kam máte ísť a tam sa vás ujme ďalšia delegátka a idete do autobusu a cestov vám porozpráva o možnostiach výletov a ukazuje po ceste zaujímavosti čo je kde a rozdá ďalšie pokyny a kontakt na delegáta v hoteli, ktorý príde hneď na druhý deň. Takže zabezpečenie na 1. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Sara je pekný hotel, skôr pre tých menej náročných, nám to úplne stačilo. Izby majú všetko čo človek potrebuje, akurát nesmiete vychytať stranu hotela ako sa ušla nám, pri zvýšných sa nemáte na čo sťažovať. Z náško balkóna sme videli tak akurát služobnú stranu iného hotela a pri pohľade dole sme videli plechové strechy. Myslím, že to bola časť kuchyne a miesto kde sa pohybuje personál, lebo pri otvorení balkónových dverí sme cítili všetky výpary čo bude na obed. Vyriešili sme to zatiahnutím závesov a tvárenim sa, že izba nemá okná, takže balkón bol využitý akurát tak na sušenie osušiek.A aj tak pri tak krásnej pláži vám môže byť jedno akú izbu máte, hlavne, že sa tam dá dobre vyspať.

Strava
Strava je hlavne dobrá pre milovníkov šalátov, tých tam bolo stále veľa na výber, hlavne syrových. V ponuke bolo samozrejmä aj mäso a k tomu niejaké hranolky, zemiaky, ryža či cestoviny. Gilovalo sa aj čosi von. Jedla bolo stále dosť takže žiaden strach, že sa vám neujde. Každý si tam nájde niečo takže hladom neumire. Dostatok koláčikov, ovocia,zeleniny, na raňajky veľa druhov medov, cerealií a kade čoho takže ani deti nebudú mať problém. Čo odporúčam sú placky na olovrant, ktoré pri bazéne robila jedna pani..fakt výborné. Čo sa týka nápojov tak s tými tiež nebol najmenší problém, tie sladené boli asi robené zo šumienok alebo také čosi ale boli fajn, potom ste tam mali niečo ako kolu, pivo a samozrejme nieaké to alko.A keď ste chceli pitnú vodu na pláž tiež nebol problém si ju napúšťať z automatu do fľaše a nemuseli ste vyhadzovať peniaze navyše.

Služby hotela
So službami sme boli tiež spokojní, akurát recepční nám moc nesadol, lebo vám povie aby ste sa prišli opýta druhý deň na izbu, že mohli by mať inú voľnú, no a na druhý deň na vás pozerá jak na idiota a sa tvári, že si nič také nespomína. Ale keď ste od neho nič ohľadom izby nechceli tak bol v pohode. Upratovalo sa tam každý deň, na posteli vyskladali stale čosi milé a aj uteráky menili asi podľa potreby. Nám to netrebalo každý deň na pláž sme ich ovšem nenosili a keď ich bolo treba vymeniť nechali sme upratovačke drobné a dostali sme čisté. Personál čo sa týka čašníkov tak klobúk dolu, s malými deťmi sa tam hrali a naťahovali takže priemna atmosféra hotela.

Pláž
Pláž sa nachádzala len kúsoček od hotela, prejdete cez málo frekventovanú cestu, krásnu palmovú záhradu a ste tam, takže aj keď si niečo na izbe zabudnete nieje problém sa tam vrátiť. Na pláži nieje čo kritizovať, proste nádherná, len keby tie vlny stále neboli, ale to záleží tiež od termínu kedy pôjdete. My sme si neplatili ani lehátka ani slnečníky, postačila deka a slnečník sme si kúpili tam asi za 7 eur.

František G., 19.10.2014, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Sara

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sara, Alanya, Turecko František G. 2014-10-19 7.2 1 10 Hotel Sara

Celkom: 9,4 Dovolená bezvadná, stravování a všechny kulturní akce v hotelu Ariana Sand - skvělé, náš malý hotel Galatia sloužil jen k přespání. Spát...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená bezvadná, stravování a všechny kulturní akce v hotelu Ariana Sand - skvělé, náš malý hotel Galatia sloužil jen k přespání. Spát se nedalo díky horku a bez klimatizace je to nemožné. Klimatizaci jsme nepřiobjednali, neboť sousedi, kteří ji měli, měli na klimatizaci soustavné poruchy. Příště vybereme rovnu hotel Ariana. Byli jsme naprosto spokojení snad se vším kromě spánku. Děkujemeeeee. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovací zařízení hotelu Galatia je běžné, v případě pobytu v tomto hotelu by měla automaticky být nabídnuta klimatizace, neboť se jinak nevyspíte ani jednu noc. Trochu nepříjemné bylo, že jsme do tohoto hotelu chodili jen spát a na tento hotel se nevztahoval program all inklusive. Bylo nám trochu líto majitelky, neboť zde nikdo neseděl nejedl ani nepopíjel, všichni zde pouze spali. Z toho vyplývají i problémy s převlékáním na WC v hotelu Ariana, neboť kvůli tomu neodejdu do jiného hotelu.

Strava
Strava byla výborná, co se týče pestrosti a množství nabízených druhů ovoce, masa, zákusků, pečiva, kávy, vína, piva, a nealka. Je pravda, že co se týče chuti, bylo jídlo prakticky stejné chuti, neokořeněné a neslané, ale na množství které vaří "klobouk dolů" - devět bodů z deseti.

Služby hotela
Služby v hotelu Ariana bez komentáře, byly výborné, služby v Galatii jsme nevyužívali, neboť nebyly zahrnuty do programu all inklusive.

Pláž
Přímo z hotelu na pláž. Plážové služby jinak jen pro ubytované, my kteří jsme bydleli v Galatii jsme si museli osušky nosit s sebou. Jinak jsme měli právo na slunečník a lehátka.

Richard Richter, 19.10.2014, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Galatia Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Galatia Apartments, Kréta, Grécko Richard Richter 2014-10-19 9.4 1 10 Galatia Aparthotel CLEVER

Celkom: 7 Náš celkový dojem z dovolené je pozitivní. Určitě bychm doporučili tuto destinaci.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Náš celkový dojem z dovolené je pozitivní. Určitě bychm doporučili tuto destinaci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování by chtělo určitě trochu vylepšit. Hotel je zachovalý, starší a tak by si zasloužil nějakou tu rekonstrukci. Má vě hvězdy a tak se nedá očekávat, že bude vyadat jako pětihvězda.

Strava
Strava nás zklamala. K snídani bylo každý den to samé. Postrádali jsme méčné výrobky, tavené sýry, jogurty a ovoce. K večeři byla převážně smažená jídla a když člověk přišel na večeři po 19. hod, tak byla většina jídel již studená.

Služby hotela
žádné zvláštní služby jsme nevyužívali. Bar, který měl fungovat nonstop se o půlnoci zavřel.

Pláž
Pláž naprosto úžasná. Moře křišťálově čisté. Vidět bylo až na dno i ve větší hloubce. Jelikož jsme byli v zátoce, nebyly příliš vlny, ale zase se dali využít vodn sporty. Na pláži čisto, každý den uklizená a srovnaná. K dispozici slunečníky a lehátka za poplatek 10,5 eura za set na den. Na pláži k dispozici neustále plavčík. Lepší pláž a čistotu moře jsme ani jinde ve světě ani v jiných oblastech samotného Španělska nezažili. Můžžeme jen doporučit.

Karel B., 19.10.2014, Dátum pobytu: 13.9. - 24.9.2014
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel:Sultan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sultan, Mallorca, Španielsko Karel B. 2014-10-19 7 1 10 Sultan

Celkom: 6,6 Dovolená byla příjemná, protože jsme větší parta a udělali jsme si ji podle vlastních představ. Od cestovky požadujeme zajištění jen...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla příjemná, protože jsme větší parta a udělali jsme si ji podle vlastních představ. Od cestovky požadujeme zajištění jen dopravy, ubytování a stravování. Ostatní si organizujeme sami, tj. výlety, půjčení auta apod. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bych hodnotil jako standardní v dané kategorii. Je vidět, že hotel je hodně využíván, zařízení vykazuje jisté známky opotřebení, ale je všude čisto, úklid probíhá denně. Každý den dostanete na pokoj 1,5l láhev balené vody.

Strava
Jídlo výborné, spousta zeleniny, sýrů, často ryby na jídelníčku, což bylo podle našeho gusta. K dispozici bylo i docela slušné bílé víno.

Služby hotela
Většina personálu byla naprosto v pohodě, s ničím nebyl problém, vše fungovalo, až na jednoho pracovníka recepce. Drobný snědý mužík (vizáží připomínal bývalého francouzkého prezidenta Sarkozyho) byl zcela neochotný, neschopný a vyžíval se v tom, že nic nejde zařídit. Už při přidělování pokojů byl problém - pro 3 lidi přidělil ten nejmenší pokoj v hotelu a navíc zakouřený, kam se ani 3 lůžka nedala dát, s tím, že tato velikost je standard. Přitom ostatní pokoje byly nejméně o polovinu větší. Dále nám odmítl zajistit balíčky s jídlem na celodenní výlet, tak jsme si vzali od snídaně. Za našeho pobytu měl tento člověk večerní a noční službu, tak jsme s recepcí jednali mimo jeho službu a vše fungovalo. Prostě jsme si srážkou blbcem nenechali otrávit dovolenou.

Pláž
Hotelová pláž je v malém zálivu. Písková, není nutná obuv do vody. Na konci zálivu na vnějších stranách jsou skály, kde jsou k vidění typicky středomořské ryby, sem tam nějaký krab. Šnorchlování se vyplatí.

Anonym, 19.10.2014, Dátum pobytu: 4.10. - 15.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kösdere

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kösdere, Alanya, Turecko Anonym 2014-10-19 6.6 1 10 Kösdere

Celkom: 8,6 Hotel je zaměřen především na movitější "golfovou" klientelu (velmi dobrý golfový areál s úplným servisem je součástí hotelu), výhodou...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je zaměřen především na movitější "golfovou" klientelu (velmi dobrý golfový areál s úplným servisem je součástí hotelu), výhodou jsou i další služby spojené s "balnea" centrem (přímo v hotelovém komplexu - koupání, fitko, masáže, vybrané procedury). Hotel má jeden venkovní bazén s chladnější vodou a 2 vnitřní bazény + brouzdaliště s teplou (až 36°C), k tomu i jeden menší s termální "léčebnou" vodou. Koupání není zaměřeno výslovně na děti (absence tobogánů nebo atrakcí), ale pod dozorem rodičů se i tady děti vyblbnou dostatečně. Areál vhodný pro aktivní odpočinek i relax. Celkově hodnotím pobyt s malým dítětem (využití především bazénů)jako klidný a pohodový. Hotel stojí poněkud bokem od obce - do centra obce asi 1,5 km. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorné apartmány většinou s výhledem na okolní louky a golfáče, čisto, pravidelný úklid.

Strava
Každý si jistě vybere to své - all inclusive.

Služby hotela
Příjemně mě překvapila živá hudba každý večer - nevtíravá, profesionální, příjemná k tanci i poslechu - interpreti se střídají.

Petr R., 19.10.2014, Dátum pobytu: 26.9. - 28.9.2014
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel:Greenfield hotel Golf & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Greenfield hotel Golf & Spa, Termálne Kúpele, Maďarsko Petr R. 2014-10-19 8.6 1 10 Greenfield Hotel Golf and Spa

Celkom: 7,6 Po sezoně klidný a pohodový hotel.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Po sezoně klidný a pohodový hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
žádný luxus ale naprosto dostačující.čisto .

Strava
strava velice pestrá všichni si vyberou,všeho dost neustále dodávané další.moře salátu ve studené kuchyni.

Pláž
každý si vybere,písečná 10minut pěšky u hotelu kamínky.

Ivana K., 19.10.2014, Dátum pobytu: 25.9. - 6.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Apollon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Apollon, Kos, Grécko Ivana K. 2014-10-19 7.6 1 10 Apollon Boheme

Celkom: 8,8 Pěkná dovolená v tomto hotelu, ač trochu dál od moře, ale vždy procházka k němu nebyla delší, než 10 minut.Byl tam úžasný klid a hotel...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená v tomto hotelu, ač trochu dál od moře, ale vždy procházka k němu nebyla delší, než 10 minut.Byl tam úžasný klid a hotel velmi pěkný, čistý, personál příjemný, milý.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj standartní, na drobné nedostatky, ( jedna půlka dveří skříně nešla otevřít) plně vyhovující.

Strava
Tady bych dala 1* . Výborné jídlo, všeho dost !

Služby hotela
Hotel velmi čistý, výměna ručníků snad denně, služby výborné..

Pláž
Na pláž bylo možno se nechat dopravit mikrobusem, což jsme ale jen dvakrát využili, bylo docela hezké si dojít na bližší pláž pěšky ( asi 600m) Počasí bylo po celou dobu krásné, pláže čisté, moře úžasné s pozvolným vstupem do moře.

Kamil Měšťák, 19.10.2014, Dátum pobytu: 2.10. - 12.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Loutanis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

hotel 11 fotografií

Loutanis, Rhodos, Grécko Kamil Měšťák 2014-10-19 8.8 1 10 Loutanis

Celkom: 8,8 Skvělá dovolená za ještě lepší cenu. Pro ty, co jedou spíše k moři a za sluncem je to parádní volba.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená za ještě lepší cenu. Pro ty, co jedou spíše k moři a za sluncem je to parádní volba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduše zařízené pokoje, většinou bez balkónu, Za balkón si musíte připlatit. Na pokoji nějaký ten nábytek, fén, vana, TV. Klimatizace funkční, úklid každý den, ručníky vyměňovali taky každý den, povlečení bylo ale měněno za pobyt asi jen jednou.

Strava
Jídlo se první dva tři dny dalo, ale potom už jsme nevěděly co si vybrat. Všechno chutnalo tak nějak stejně. Výběr byl velký, zákusky výborné, jídelna je tam velká a vždycky bylo všeho dost. Nedoporučuji jíst mimo hotel !! my jsme to udělaly (pizza) a měly jsme pěknou běhavku :-)

V all inclusive byly zahrnuty i nápoje, ale na pokoj jsme si vodu musely kupovat, ale není to kdovíjak drahá záležitost. Trochu nepříjemné byly dopolední a odpolední svačiny, kdy donesli většinou to co zbylo ze snídaně a bylo toho málo, čili ten kdo byl nenažranější tak vyhrál.

Služby hotela
Animátoři byli fajn, moc neotravovali, ale bylo jich tam moc, takže člověk pořád na nějakého narážel a to jejich "jak se máš" a "česky hezky" už po pár dnech lezlo krkem :-). Jinak se ale pořád něco dělo + každý večer měli připravený nějaký program a představení. Hotel byl čistý, pořád byl vidět někdo s hadrem, koštětem atd. Na recepci nám vždy poradili, kousek od hotelu byl k dispozici vždy nějaký taxík, takže jsme si mohly udělat výlet do 6km vzdáleného města Midoun a navštívily místní trhy. Byl to bezva zážitek (až na tu pizzu) :-)

Ještě bych chtěla zmínit služby CK Azur Reizen, která zájezd organizovala. Její delegátka Jitka Opletalová se rozhodně nechovala nijak arogantně, její výklad všech důležitých informací byl stručný, jasný i vtipný. Nevím kdo si tady na co stěžuje. Při výletě na Saharu jsme měli problém s mikrobusem, stávkoval. Za dvouhodinové čekání na náhradní dopravu jsme dostali zdarma další výlet dle výběru a několikrát jsme slyšeli omluvu jak ze strany průvodce Samira tak ze strany Jitky Opletalové. Prostě vše v pořádku. Odlet i přílet také v pořádku.

Pláž
Ti, co tu řvou jak byla pláž špinavá tak by zasloužili nedobrovolné vykoupání v nějakém českém bažinci (rozuměj rybníku) aby pochopili ten rozdíl. Hotelová pláž byla většinou špinavá, ale to takovým způsobem, že stačilo udělat tři čtyři kroky a překročit tu trávu a prostě pokračovat dál. Hned vedle hotelové pláže nalevo je pláž veřejná, kde to vypadá každý den přesně tak jak je ukázáno na fotce. Prostě ráj. V průběhu pobytu jsme si vyjeli na koních po pláži a zjistily jsme, že Castille má ze všech hotelů v té dané turistické oblasti nejkrásnější a nejčistší pláž, ostatní stály za prd.

Anonym, 19.10.2014, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2014
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel:Djerba Castille

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Veřejná pláž 5 fotografií

Djerba Castille, Djerba, Tunisko Anonym 2014-10-19 8.8 1 10 Djerba Castille

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100