Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 2 Velmi spatne situovany areal, po celou dovolenou velmi vetrno, vsude! V okolnich i levnejsich hotelech sikovne vyresene seskupeni budov i...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi spatne situovany areal, po celou dovolenou velmi vetrno, vsude! V okolnich i levnejsich hotelech sikovne vyresene seskupeni budov i zavetrovani na plazi. V okoli hotelu neni nic, skutecne nic, pouze silnice a poust.

Jinak hotel jedna velka snobarna plna zakazu a priplatku..

ROZHODNE NEDOPORUCUJI TENTO HOTEL, minimalne sousedni hotely, nejlepe vsak vyhnout se i MARSA ALAM letovisku.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V uvodu teto recenze neni mozne vybrat hotel ani poradajici CK, takze:

Hotel Resta Grand Resort, Marsa Alam, Eximtours.

Jinak pokoj byl naprosto v poradku. Zbytecne moc honosny a draze zarizeny.

Strava
Hotel Resta Grand Resort:

Strava byla velmi spatna! 5* standardu odpovidaly pouze sladke dezerty a salaty ktere take pouzivaji na propagaci Ale bezne jidlo- maso, brambor, ryze, zelenina, testoviny-> vsechno bylo bud tuhe, vysusene, gumove, nedovarene apod. A samozrejmne kazdy den velmipodobne, bez jakekoliv zmeny koreni, stylu pripravy apod..

5* restauraci rozhodne neodpovidajici, v zavodni jidelne v cesku se najite lepe!!

Snacky mezi jidly spocivaly ve zbytcich od predchoziho jidla a to doslova a pokazde:-(

Jidlo velike sklamani:-(

Služby hotela
Hotel Resta Grand Resort, Marsa Alam:

Vse za priplatek, zde all-inclusive znamena plna penze, tedy ubytovani + 3 jidla To je vse. Chcete kavu? Extra charge.. Chcete zeleny caj? Extra charge.. Chcete michany koktejl? Extra charge.. Jo a veskere napoje v plastovych kelimcich, takze jedna velka plastova dovolena.. Pivo vam do plastu naliji z 2-3 nacatych zvetralych flasek piva.. Dzus zde nepotkate- maximalne praskovy postmix:-(

V priloze prilozen cenik vsech poplatku, doplatku atd..

Jinak samozrejmne jakmile kazdemu nedate neco od cesty, tak jiz druhy den zjistite ze vas nikdo nepozdravi, u baru vas necha cekat, na lehatku vas neobslouzi atd..

A velky nespocet nesmyslnych zakazu: kavu si nesmite od snidane odnest na terasu k cigaretea a kdyz si to uhadate vychodu vam bude zabavena lzicka, podsalek a v horsim pripade vam chteji napoj prelit opet do plastu. Pivo/napoj/kavu z te restaurace nesmite vzit na terasu te druhe, i presto ze jsou propojene, a jedna ma kavu, druha zase vino, velmi smutne:-(

V pripade ze pomyslite na vylet na ctyrkolkach, velbloudech, do hlavnich mest apod rozhodne se vyhnete mistnim prodejcum a take nabidce delegata, vse je velmi ochuzenene a predrazene. Doporucuji domluvit pres jinou cz agenturu, na netu je jich mnoho..

Wifi v hotelu neni! Maly pokus o router je na recepci kde zvladnete po 15min aktualizovat postu a to je vse..

Pláž
Hotel Resta Grand Resort, Marsa Alam:

Plaz umela, vetsinu tydne zavrena kvuli malym vlnkam, vsude cedule s pokutami pri dotyku koralu.. plaz jasne ohranicena serii security od vaseho hotelu, i sousedniho, takze mate jasne vymezeno 200m k prochaze, vic ani tuk, nebo zse priplatte a ne male castky.. Bazen velmi studeny, zcela vystaven vetru, takze chladno..

Monika Chocholatá, 29.03.2015, Dátum pobytu: 12.2. - 19.2.2015
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Resta Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Omezeny rozsah vasich sluzeb 1 fotografia

Resta Grand Resort, Marsa Alam, Egypt Monika Chocholatá 2015-03-29 2 1 10 RestaGrandResort- MARSA ALAM- velky omyl

Celkom: 9,6 Nádherná dovolená, životní zážitek. Hotel jedinečný. Moc milý personál, krásná, obrovská zahrada hotelového komplexu. Milá byla i velmi...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, životní zážitek. Hotel jedinečný. Moc milý personál, krásná, obrovská zahrada hotelového komplexu. Milá byla i velmi příjemná vůně citronové trávy v recepci. K dispozici jsou zdarma půjčované malé kajaky, surfy, plachetnice, katamarány, šlapadla a loď se skleněným dnem k prohlídkám mořského života. Využili jsme pro výlety do okolí služeb místního průvodce, který jezdí i často do Čech - p. Vikash Jeebun a byli jsme moc spokojeni. Vidět Mauricius jen jako tento hotel, je věčná škoda, i když hotel je jeden z nejlepších na ostrově. Překrásné vodopády, ZOO Casela park, kde můžete kráčet se lvy a pohladit si je, skvělou botanickou zahradu Pamplemousse ve hlavním městě, potápění a krmení rybiček, to jsou zážitky, na které nikdy nezapomeneme.

Na Mauriciu je možno se koupat celoročně. Milovníci horkého počasí příjíždí po Vánocích a lidé, kteří dají přednost teplotám kolem 25°C, spíš v létě a na podzim, kdy tam mají období zimy. My jsme navštívili ostrov v období zimy a stále tam něco kvete a koupat se lze bez problémů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemný pokoj s kouzelným balkonem, ze kterého jsme pozorovali ráno se krmící bulbuly červenouché a majny. Čistota vzorová, personál velmi ochotný, ale ne vlezlý. Na pokoji nebyl žádný hmyz, v hotelu žádný hluk, voda tekla, k dispozici vana nebo sprcha. Každý večer nabízeli výměnu ručníků, pokud někdo chtěl, protože ty růžové s sebou lidi nosí na pláž a bývá v nich písek.

Plážová lehátka na nejlepších místech už ráno bývají obsazena těmito ručníky, vyplatí se si svůj ručník dát již ráno tam, kde chcete ležet. Některá místa jsou větrná, je výhodno obsadit hlavní pláž.

Strava
Snídaně švédský stůl, ráno k tomu brnkal vždy i kytarista, výběr veliký. K obědu je možno buď též švédský stůl, nebo výběr z dalších třech restaurací v hotelu - italská, gril s mořskými plody nebo kreolská. Tam je nutno se objednat den předem na recepci hotelu, bez objednání však funguje i v poledne švédský stůl v hlavní restauraci.

Mauricijská kuchyně je hodně zaměřená na rýži s podivnými kombinacemi zeleniny, té jsem se snažila spíš vyhnout, ale vždy bylo možno variovat z ostatního jídla tak, aby si v tom člověk našel něco, co mu chutná.

Služby hotela
Moc milý personál, krásná, obrovská zahrada, udržovaný komplex hotelu. Milá byla i velmi příjemná vůně citronové trávy v recepci. K dispozici jsou zdarma půjčované malé kajaky, surfy, plachetnice, katamarány, šlapadla a loď se skleněným dnem k prohlídkám mořského života. Toto člověk musí objednat v půjčovně lodí na pláži, ale funguje to skvěle. K dispozici je i služba motorového člunu, který hlídá hosty, a pokud jste v nesnázích (loď se převrátí nebo vás vítr odežene k pobřeží), okamžitě přijedou a vysvobodí vás.

Úžasná je hotelová teplá vířivka v přírodě, zejména po výletech je báječné se do ní naložit a koukat do listoví palem.

Kromě moře jsou k dispozici dva velké a čisté hotelové bazény venku.

Pokud máte rádi sport, je možno si půjčit kolo, hrát s animátory plážový volejbal, ping-pong, tenisové kurty a mnoho dalšího.

Večerní program však neruší hotelové hosty, a tak i když večer běží diskotéky, ukázky domorodých tanců, karaoke a další program, v klidu se vyspíte, pokud o účast na večírcích nestojíte.

Pláž
Pláž je veliká a členitá. Dostačující k plavání, ale velkou hloubkou nečekejte, jako nikde na Mauriciu. Do hloubky je třeba si kus popojít, ale dna se obávat nemusíte, nejsou tam kameny, ostré úlomky mušlí, ani mořští ježci, takže bot do vody tam netřeba.

Pro pozorování nebo filmování podvodního života je zajímavější pláž ze druhé strany, která je kamenitá a prorostlá magrovníky, tam už jsou boty do vody třeba kvůli kamenům, ale ta není turisticky využívaná.

Pokud fouká, je možno využít hotelový froté župan i na pláži.

U hotelu jsou též dva velké a čisté hotelové bazény a venkovní vyhřívaná vířivka.

K dispozici jsou zdarma půjčované malé kajaky, surfy, plachetnice, katamarány, šlapadla a loď se skleněným dnem k prohlídkám mořského života. Toto člověk musí objednat v půjčovně lodí na pláži, ale funguje to skvěle. K dispozici je i služba motorového člunu, který hlídá hosty, a pokud jste v nesnázích (loď se převrátí nebo vás vítr odežene k pobřeží), okamžitě přijedou a vysvobodí vás.

Dana Bočková, 29.03.2015, Dátum pobytu: 11.9. - 5.10.2014
Oblasť: Maurícius Maurícius, Grand Gaube, Hotel:Lux Grand Gaube

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hotelová pláž 7 fotografií

Lux Grand Gaube, Grand Gaube, Maurícius Dana Bočková 2015-03-29 9.6 1 10 Lux Grand Gaube

Celkom: 7,6 nadherna dovolenka

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
nadherna dovolenka Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovanie primeraníe, zodpovedalo cene

Strava
veľa ovocia , ziadne zdravotné-zažívacie ťažkosti napriek pikantnej príprave jedál

Služby hotela
celková spokojnosť so službymi, upratovanie pravidelné, čisté pláže,

Pláž
voda teplá, čistá, pláž s jemným pieskom pekna, málo ľudí

Nataša B., 28.03.2015, Dátum pobytu: 11.3. - 24.3.2015
Oblasť: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel:Long Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

kamarát :} 2 fotografie

Long Beach Resort, Koggala, Srí Lanka Nataša B. 2015-03-28 7.6 1 10 zajazd podla mojich predstav

Celkom: 4,8 Dubaj je zvláštní město, které se stále vyvíjí, a ve kterém si ani taxikář není jistý, jestli dojede správně. Osmiproudé silnice, vstupy...

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dubaj je zvláštní město, které se stále vyvíjí, a ve kterém si ani taxikář není jistý, jestli dojede správně. Osmiproudé silnice, vstupy do nákupních center bez chodníků, protože se zde nepočítá s chodci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pokoji špatně udělaná sprchová vanička, voda tekla na podlahu a plíseň v koupelně, ale neměnily jsme, protože jsme tam byly pouze 4 dny a nechtěly jsme ztrácet čas. Trezor zdarma. Kávu a vodu po vypití doplnili.

Strava
Měly jsme pouze snídaně, dalo se vybrat.

Služby hotela
Každý den čisté ručníky, personál ochotný.

Pláž
Pláž, dostupnost shuttle busem zdarma v určité hodiny, musíte být objednaní na recepci.

Jana M., 23.03.2015, Dátum pobytu: 16.3. - 20.3.2015
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel:Citymax Al Barsha

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Citymax Al Barsha, Dubaj, Spojené arabské emiráty Jana M. 2015-03-23 4.8 1 10 Dubaj - jedno velké staveniště bez územního plánu

Celkom: 6,4 Vše v pohodě, personál se snaží být příjemný.

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Cena
  • 8 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
Vše v pohodě, personál se snaží být příjemný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj skromný, ale odpovídal představám, trošku pokulhával sprchový kout..., ale dalo se to zvládnout..pokud je hezké počasí a jste stále na sjezdovce, i toto se dá zvládnout s nadhledem.

Strava
strava OK:-)

Služby hotela
Vše OK

Zjazdovky
Výborné

Vladimíra Trunečková, 23.03.2015, Dátum pobytu: 15.3. - 20.3.2015
Oblasť: Taliansko Taliansko, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel:Sporting Club (Cavalese)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Sporting Club (Cavalese), Val di Fiemme/Obereggen, Taliansko Vladimíra Trunečková 2015-03-23 6.4 1 10 Hotel Sporting

Celkom: 4,6 Naše očekávání byla vyšší, nebyli jsme spokojeni s Ománem celkově jako s destinací, nějak nás to neoslovilo.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Naše očekávání byla vyšší, nebyli jsme spokojeni s Ománem celkově jako s destinací, nějak nás to neoslovilo. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 23.03.2015, Dátum pobytu: 22.1. - 30.1.2015
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel:Hilton Salalah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hilton Salalah, Salalah, Omán Anonym 2015-03-23 4.6 1 10 Hilton Salalah Resort

Celkom: 9,6 úplná spokojnosť, boli sme tu už minulý rok a opäť sme sa vrátili

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
úplná spokojnosť, boli sme tu už minulý rok a opäť sme sa vrátili Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čistota ubytovania, pravidelné upratovanie

Strava
strava výborná v dostatočnom množstve, večer veľký výber šalátov

Služby hotela
ochotný personál, sauny k dispozícii

Zjazdovky
zjazdovky v Kaprune sú v blízkosti hotela len pár desiatok metrov, na ľadovec 6 km, svahy upravené

Jana Horňáková, 23.03.2015, Dátum pobytu: 15.3. - 19.3.2015
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel:St. Florian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

St. Florian, Kaprun / Zell am See, Rakúsko Jana Horňáková 2015-03-23 9.6 1 10 Hotel St. Florian

Celkom: 9 výborná dovolená, moderní rodinný hotel, pokoje ale spíš menší. K dispozici sauny - infra, pára a klasická ale počtu ubytovaných...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
výborná dovolená, moderní rodinný hotel, pokoje ale spíš menší. K dispozici sauny - infra, pára a klasická ale počtu ubytovaných nedostatečné zázemí - v odpočívárně jen 3 lehátka. Skibus sice staví za rohem ale dojezd na asi tak 20 km Kaprun je s přestupem v zell am see trvá 1 hod. Takže přeprava na Kaprun jen autem 20-25 min. Strava naprosto dokonalá Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderní příjemný útulný rodinný hotel, lyžárna přímo u vstupu, zdarma k dispozici sauna, infra i pára. Ale kapacita je malá tak max 6 lidí na vše. Pokoje spíš menší tak 16 m2 s televizí standartně vybavené

Strava
strava dokonalá, švédské stoly ráno i večer, neustále doplňováno, nají a pochutná si jak gurmán tak excentrik vyžadující např bezmasé jídlo, saláty apod.

Služby hotela
Celkový dojem je určitě lepší než na *** a to zejména vynikající stravou.

Zjazdovky
Kaprun to je prostě ráj pro začátečníky, rodiny i středně náročné lyžaře. Jezdí se od 2000-3000m2 a je to paráda. Zell am see nižší středisko max. 2000m, jezdí se od 1000-2000m, ale v březnu je to už pod 1500m břečka. Z 4-5 dnů lyžování doporučuji tak 1 den, zbytek Na Kaprun.

Pavel Verner, 23.03.2015, Dátum pobytu: 15.3. - 19.3.2015
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Salzbursko, Hotel:Wasserfall (Fusch an der Glocknerstrasse)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Wasserfall (Fusch an der Glocknerstrasse), Salzbursko, Rakúsko Pavel Verner 2015-03-23 9 1 10 WASSERFALL

Celkom: 9 Skvělá dovolená - lyžování, koupání v lázních

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená - lyžování, koupání v lázních Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování dobré-čisto, uklizeno, dostatečně velký pokoj s balkonkem

Strava
strava chutná, dostačující

Zjazdovky
sjezdovky upravené, vleky i lanovky dobře přístupné

Karel S., 23.03.2015, Dátum pobytu: 15.3. - 19.3.2015
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel:Haas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Haas, Bad Gastein, Rakúsko Karel S. 2015-03-23 9 1 10 Hotel Haas

Celkom: 9,2 Vše proběhlo bez problémů.Jenom paní průvodkyně byla trošku zmatená.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
Vše proběhlo bez problémů.Jenom paní průvodkyně byla trošku zmatená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez problémů,úklid každý den.

Strava
Výborná,nelze nic vytknout.

Služby hotela
Lépe zásobovaný obchod.

Zjazdovky
Sjezdovky udržované.

Anonym, 23.03.2015, Dátum pobytu: 16.3. - 20.3.2015
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marilleva/Folgarida, Hotel:Sole Alto

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sole Alto, Marilleva/Folgarida, Taliansko Anonym 2015-03-23 9.2 1 10 Hotel Sole Alto

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100