Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 4 Letovisko znovu ano, hotel rozhodně ne. Korfu i letovisko jednoznačně doporučuji - klidné, malebné. Moře čisté a teplé. My jsme cestovali...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Letovisko znovu ano, hotel rozhodně ne. Korfu i letovisko jednoznačně doporučuji - klidné, malebné. Moře čisté a teplé. My jsme cestovali po ostrově a obdivovali jsme nádherné pláže a zelenou přírodu.

Pantheon Hall bych doporučila pouze takovému hostu, který nehledí na kvalitu, ale chce kvantitu. Dokážu si představit, že by zde byla spokojená partička mladých kluků (pánové prominou) - masa a jídla co hrdlo ráčí a k tomu nekonečná porce hranolek a úklid a vzhled hotelu považují za nepodstatné. Píšu to takto, protože taková skupina v průběhu týdne přijela a každý večer se opíjeli na baru, chodili na večeří v mokrých plavkách a jídlo si pochvalovali, protože ho bylo hodně.

Pro rodiny s dětmi myslím naprosto nevhodné (jídlo pro děti nejedlé). Pro partnerské dvojice je to minimálně romantické místo. Pro seniory taktéž nevhodné, v celém Messonghi se totiž hluk z diskoték hromadí právě zde. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je poměrně starý. Prý má 2 a půl hvězdičky, řekla bych že to tak zhruba odpovídá. Nicméně zanedbanost je patrná. Vyhněte se výtahu, je stísněný, zatuchlý a hrůzu nahánějící.

Pokoj jsme měli maličký, skromně vybavený. Postel byla úzká a strašlivě měkká (nevhodné pro někoho, kdo má problémy se zády). Krom postele byla v pokoji toaletka, televize, 1 noční stolek, židle a skříň ve zdi.

Příjemným bonusem byla klimatizace, zdarma v programu All inclusive.

Pro nespavce - na baru v hotelu Pantheon Hall probíhá diskotéka cca do půlnoci, stejně tak v hotelu Gemini (ten je přesně naproti) a současně v Apollonu (který je kousek směrem do centra), takže všem, kdo potřebují ke spaní ticho, doporučuji špunty do uší. My jsme spali se zavřenými balkonovými dveřmi a s puštěnou hučící klimatizací...

Strava
Miluji řeckou kuchyni, ale dosud jsem nezažila takové zklamání.

Snídaně - asi nejlepší, střídala se vajička na různý způsob, uzeniny (ne moc dobré), sýr, trošku zeleniny, jogurt, chléb.

Oběd - na výběr bylo jedno jídlo a k němu dvě přílohy. Jedna z příloh byly vždy hranolky. Navíc byla mísa salátů. Trochu smutné bylo, že salát byl již namíchaný a sestával především z rajčat.

Večeře - dvě jídla a k němu dvě přílohy. Jedna z nich byly vždy hranolky. Střídalo se vepřové s kuřetem a jednou bylo telecí. (Při dotazu na servírku, co je to za maso - nedokázala odpovědět). U jídel chyběly popisky.

dezerty - Vždy jen jeden druh. Buď puding, želé, zmrzlina nebo meloun. Baklavu jsme vyhlíželi marně...

K dispozici u oběda a večeře byla voda. Pokud chtěl člověk něco jiného, musel si zajít na bar (i třeba pro kolu). A vzhledem k tomu, že obsluhující na baru zároveň uklízel stoly, ne vždy se host hned dočkal nápoje. Kladem budiž to, že na baru měli dobrou retsinu a pivo.

Strava celkově byla velmi jednotvárná a nejméně mastné byly hranolky. Ano, řecká kuchyně není nejlehčí a olivovým olejem nešetří, ale troufám si říct, že takhle nějak si představuju řeckou školní jídelnu, Jídlo na pohled připomínalo směs cosi v čemsi, byť chuťově to nebylo špatné, celkově velmi chudé.

A vtipný poznatek se salátem - protože mám moc ráda červenou řeckou cibuli, která je mimořádně sladká, vybírala jsem ji ze salátu a během týdne ji v salátu bylo čím dál tím méně, čímž jsem se přesvědčila, že salát poněkud recyklují. Moc to na chuti nepřidalo.

Služby hotela
Co se personálu týče, slečny i mladík na baru byli velmi sympatičtí a ochotní. Vedení hotelu mě překvapilo jakýmsi nezájmem o hosty. Když jsme si vyžádali obědové balíčky na 4 dny, nejprve nastaly zmatky, komu o ně vlastně říct a v kterou denní dobu (každý z recepčních tvrdil něco jiného, ale určitou míru chaosu bych Řekům odpustila), ovšem když na nás z těch 4 dnů 3krát zapomněli, tak to už se mi moc nelíbilo.

S úklidem to také příliš nepřeháněli, o nějakém pravidelném zametání v pokoji nemohla být ani řeč.

Pláž
Pláž je kousíček od hotelu. Jednu část tvoří slunečníky. Kousek dál je plácek, kde už nejsou, kam nebyl problém si lehnout (neradi chodíme na pláž na celý den), takže jsme chodili především na vlastní deku.

Moře mělo 31 stupňů (měli jsme s sebou teploměr). Drobné vlnky, mírný vstup a písek, k tomu průzračně čistá voda. Koupání jednoznačné úžasné. Lidí přiměřeně.

Helena S., 31.08.2015, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel:Pantheon Hall

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Pantheon Hall, Korfu, Grécko Helena S. 2015-08-31 4 1 10 Pantheon Hall

Celkom: 6,4 Celkově spokojeni

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojeni

Strava
docházelo pití pivo a automaty na kávu mimo provoz

Služby hotela
Spokojeni

Pláž
- nic moc staré poškozené lehátka rozhazené po okolí

- loterie s ručníky - kdo dříve přijde tak da ručník a celý den je místo jeho a to nejen u moře i u bazénu

+ moře nad očekávání čisté a velmi teplé

- chybí sprcha

- 17.45 se musí odejít vyhodi vas obsluha lehátek od moře i od bazénu

Petr Záluský, 31.08.2015, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Sunberk

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sunberk, Side, Turecko Petr Záluský 2015-08-31 6.4 1 10 Sunberk Hotel

Celkom: 9,8 super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
super Zobraziť celú recenziu

Strava
super

Služby hotela
nad moje očakávania

Pláž
uplná spokojnosť

Svetlana F., 31.08.2015, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Mitsis Ramira Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mitsis Ramira Beach, Kos, Grécko Svetlana F. 2015-08-31 9.8 1 10 MITSIS RAMIRA BEACH HOTEL

Celkom: 5,8 Z dovolené na 8 dní bylo vlastně jen 6 dní.Příjezd do hotelu byl v 7 hodin večer,všude tma,delegat s informacema až druhý den,a odlet z...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Z dovolené na 8 dní bylo vlastně jen 6 dní.Příjezd do hotelu byl v 7 hodin večer,všude tma,delegat s informacema až druhý den,a odlet z hotelu ve 3 hod. ráno takže dva dny z dov.pryč.Moře bylo krásné,bazén taky ale pouze v dopol.hodinách,potom v bazénu plavali špačky od cig,kelímky,tácky,po lidech (arabech)kteří nejspíš mají doma služky aby po nich uklizeli.Lehátka u moře a bazénu byly poničené ,špinavé,a nebylo jich dostatek.Wifi za 40 euro na víkend je masakr a ješte jede tak na 10%. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný 2 velké postele ,ale koukala jsem na prostěradlo a nebylo čisté.Výhled na staré budovy ,tak nám pikolík nabídl že nam zajistí jiný,lepší.Tak jsme na 3 pokus jsme tedy pokoj vybrali s výhledem na bazén a moře,stálo nás to 30dolarů,ale pokoj taky nebyl čistý.V koupelně mravenci,které jsem se snažila likvidovat ,ale jelikož se celý týden nevytíralo tak tam leži asi dodnes.Taktéž zrcadlo v koupelně po celý pobyt neumyto,ručníky zašlé flekaté.Když dáte denně díško na postel tak máte aspon´ z ručníku vytvořené hezké zvířatka.

Strava
Strava byla výborná,jídla dostatek a velmi chutné.Každý den velký výběr,ryby,maso kuř,hovězí,těstoviny.zákusky paráda.jedíné mínus jsou špinavé talíře,musíte dlouho vybírat než najdete talíř,na který jste ochoten si jídlo naložit.

Služby hotela
Na personálu jde vidět že jsou unavení,někdy i nepříjemní,přednost mají všude arabi.

Pláž
Pláž hezká,málo lehátek a jsou poničené.

Anonym, 31.08.2015, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2015
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Grand Seas Hostmark Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Grand Seas Hostmark Resort, Hurghada, Egypt Anonym 2015-08-31 5.8 1 10 Grand Seas Hostmark Resort

Celkom: 8,4 vše ok jen počasí úplně nevyšlo ale to je neovlivnitelné

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
vše ok jen počasí úplně nevyšlo ale to je neovlivnitelné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisto,trochu méně místa ale za ty peníze ok

Strava
Bez stravy

Služby hotela
ok

Pláž
velice vhodná pro rodiny s malými dětmi,písek,cca 200m hloubka od břehu do 120cm,dětské hřiště,bazény se sladkou vodou v ceně,stín,nejsou ježci,večer je kam jít,dostupnost větších měst Rovinj,Pula,autem cca 60km,při horším počasí jako alternativa také aqupark 120,-Kuna osoba vřele pro tuto klientelu doporučuji,

Pavel Jílek, 31.08.2015, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2015
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Umag, Hotel:Sol Katoro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sol Katoro, Umag, Chorvátsko Pavel Jílek 2015-08-31 8.4 1 10 Apartmán Apartmány Sol Katoro, Umag

Celkom: 9,8 Boli sme velmi spokojní v Sissi v hoteli Sissi Bay. Cesta na letisko bola presne podla planu, let prebiehal tiez pokojne, vsetko ok. S...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme velmi spokojní v Sissi v hoteli Sissi Bay. Cesta na letisko bola presne podla planu, let prebiehal tiez pokojne, vsetko ok. S vašou CK sme boli spokojní, a radi by sme takú dovolenku chceli strávit este niekedy aj v budùcnosti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie výborné, vsade čisto, menili posteľnú bielizeň ako prisľúbili, ako aj uteráky. Všetko tam klapalo, recepcia bola tiež ok, boli milí a ochotní.

Celkové vybavenie izby ako aj hotelové služby boli tiež výborné. Mali sme priestranný balkón, výhľad na more, kúpaliská fungovali, čistá a príjemná voda.

Strava
Mali sme polpenziu, stacilo, raňajky aj večere boli veľmi bohaté v podobe švédskych stolov, jedlo bolo chutné, pestré, s gréckymi špecialitami a každý si mohol vybrať podľa svojej chuti.

Služby hotela
Z ponuky sme si vybrali dva výlety, sprievodkyne boli erudované, len sa nám zdalo, že boli predražené. Ostrov Chrissi nezodpovedal opisu, a mozno tam mohol byt nejaky program. Ale nelutujeme, bolo to príjemné.

Pláž
Na pláž, ktorà bola piesočná, ležala trochu ďalej, ale to sa hravo zvládlo ako prechádzka, boli sme spokojní.

Anna G., 31.08.2015, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Sissi Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sissi Bay, Kréta, Grécko Anna G. 2015-08-31 9.8 1 10 Sissi Bay

Celkom: 8 Jsem velmi spokojen a užili jsme si to

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jsem velmi spokojen a užili jsme si to Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné. Pokoj byl čistý

Strava
Jídlo bylo dobré, jen se velmi často opakovalo.

Služby hotela
Příjemný personál. Velmi ochotný

Pláž
Pláž nebyla úplně nejčistší, ale čisté moře to vynahradilo.

Martin Bárta, 31.08.2015, Dátum pobytu: 17.8. - 27.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel:Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Royal, Chalkidiki, Grécko Martin Bárta 2015-08-31 8 1 10 Royal Hotel

Celkom: 9 Dovolena byla krasna more krasne ciste koraly a zivot pod hladinou úžasný. Moc bych chtěl poděkovat slečně Lucii - nasi delegatce.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla krasna more krasne ciste koraly a zivot pod hladinou úžasný. Moc bych chtěl poděkovat slečně Lucii - nasi delegatce. Zobraziť celú recenziu

Milan Kouba, 31.08.2015, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2015
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel:Aa Grand Oasis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Aa Grand Oasis, Sharm El Sheikh, Egypt Milan Kouba 2015-08-31 9 1 10 Hotel AA Grand Oasis Resort

Celkom: 7,4 Spokojeni

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Již starší potřeboval by modernizaci pokoj čistý uklid v pořádku

Strava
Spokojeni

Služby hotela
Hotel uvádí že součásti je posilovna fitnes. Bohužel v jakem je stavu už neuvádí že je tam vše rozbité a nefunkční. Katastrofa radši to měli zavřít. Jinak ostatní služby v pořádku. Personál hotelu bezva.

Pláž
Bezva

Eliška Maňásková Lederová, 31.08.2015, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2015
Oblasť: Španielsko Španielsko, Ibiza, Hotel:San Remo Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

San Remo Club, Ibiza, Španielsko Eliška Maňásková Lederová 2015-08-31 7.4 1 10 Hotel SAN REMO

Celkom: 10 Celkový dojem z dovolené byl výborný. Splnila všechna naše očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl výborný. Splnila všechna naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Kateřina V., 31.08.2015, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Dreams Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kleopatra Dreams Beach, Alanya, Turecko Kateřina V. 2015-08-31 10 1 10 Hotel KLEOPATRA DREAMS BEACH

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100