Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 odpovídá ceně

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Cena
  • 8 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
odpovídá ceně Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
odpovídá ceně jen chybí připojení na internet

Strava
zájezd bez stravy nelze hodnotit

Služby hotela
bazén a sauna v pohodě

Zjazdovky
bylo by vhodné je častěji upravovat

Martin N., 02.03.2015, Dátum pobytu: 22.2. - 25.2.2015
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Štajersko, Hotel:Kulmhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kulmhof, Štajersko, Rakúsko Martin N. 2015-03-02 7 1 10 apartmány Kulmhof

Celkom: 8 Pohodová dovolená

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 8 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, koupelna vždy uklizená, doplňování ručníků a osušek kdykoliv. Personál vždy ochotný, milý, vstřícný, rozumí i česky nebo se vždy dá nějak domluvit :-), na recepci vám uvaří výbornou kávu, Bombardino nebo Aperol :-) nebo nějaké občerstvení. Sauna kdykoliv si řeknte, za 20 minut je vytopená, bylo tam k našemu údivu pořád volno. Je obyčejná, ale čistá a plně funkční, po lyžování je to skvělé! Jediná velká nevýhoda - zima: v pokojích směřujícím ke sjezdovce, přes den málo tepla,v noci se topilo dost, v restauraci a na recepci ve společ. místnosti se netopilo vůbec, pouze k večeru v krbu na recepci, když dobře hořel :-), tak se trochu oteplilo a teplo se pouštělo otevřenými dveřmi do jídelny, takže na jídlo je třeba přidat svetr :-) nebo si dát před tím saunu :-).

Strava
Jídlo výborné, snídaně spíše sladké - croisanty, máslo, džemy různé domácí, nutela, koláče, dorty od večeře. ovoce, jogurty, pro pány i šunka, mortadela, sýr a salám, vše v dobré kvalitě. Pečivo různé, džusy dva druhy, kvalitní čaje a výborná káva, čokoláda apod.

Servírky nebo recepční ochotně udělají do termosky na lyže horkou vodu na čaj nebo kávu.

Večeře - salátový bufet, hodně druhů zeleniny, oleje, balsamika, majonézy, dresinky, apod., dále předkrm nebo polévka a hlavní jídlo, vše se vybírá den dopředu, hlavní jídlo většinou bez přílohy, ale vůbec to nevadí, všeho je dost. Velké množství zákusků, pudinků a vynikající italská zmrzlina.

Na sjezdovce si určitě dejte Bombardino a Aperol spritz, nejlepší je úplně nahoře když vyjedete lanovkou do sedla. Perfektní atmosféra, česká obsluha a nádherné prostorné WC :-) :-).

Služby hotela
Hotel bez problémů, všichni milí, nic nebylo problém.

Zjazdovky
Sjezdovky upravené, každý lyžař si najde to svoje, když sněžilo, jezdilo se v hlubokém sněhu, ale to se stává asi málokdy :-).

Dagmar D., 02.03.2015, Dátum pobytu: 22.2. - 26.2.2015
Oblasť: Taliansko Taliansko, Santa Caterina, Hotel:Santa Caterina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Santa Caterina, Santa Caterina, Taliansko Dagmar D. 2015-03-02 8 1 10 Hotel Santa Caterina

Celkom: 9 Perfektní dovolená, nádherné počasí, hotel moc pěkný, dobrá dostupnost na pláž.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní dovolená, nádherné počasí, hotel moc pěkný, dobrá dostupnost na pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má velmi dobrou polohu, jen kousíček od krásné písečné pláže a také poměrně kousek od centra města Side. Má bazén i pro děti a skluzavky, což bylo pro děti skvělé. Hotel pěkný, pokoje čisté a docela prostorné.

Strava
Jídlo bylo moc dobré, spousta čerstvé zeleniny a sýrů, velký výběr masa i příloh. Byla nám nabídnuta možnost jít jednou zdarma do restaurace a la carte, ale tu jsme ani nevyužili, v té hlavní restauraci jsme se vždy dobře najedli.

Služby hotela
Služby hotelu byly víc než dostačující. Slunečníky a lehátka na pláži jsou zdarma, stejně tak i bar na pláži, což jsme v horkém počasí uvítali. Personál hotelu byl milý, a když jsme jim občas dali nějaké to dýško, cítili jsme se jak v 5* hotelu. Pokoj nám uklízeli každý den. My sice moc nesportujeme, ale pro aktivní lidi je tam i dost toho sportovního vyžití - tenis, cvičení v bazénu, volejbal na pláži atd.

Pláž
Pláž písečná, celkem široká a pěkný vstup do moře. Pro děti ideální. Na pláž se jde asi 5 minut, je to opravdu kousek, a není zde ani žádná rušná silnice. Moře bylo čisté a krásně teplé.

Markéta S., 02.03.2015, Dátum pobytu: 2.9. - 12.9.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Club Bella Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Club Bella Sun, Side, Turecko Markéta S. 2015-03-02 9 1 10 Club Bella Sun

Celkom: 8,8 Dovolená byla nádherná, ubytování báječné, jediný kaz na celém pobytu bylo neskutečné množství lidí na sjezdovkách. Asi jsme trefili...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Cena
  • 5 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
Dovolená byla nádherná, ubytování báječné, jediný kaz na celém pobytu bylo neskutečné množství lidí na sjezdovkách. Asi jsme trefili špatný termín. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo opravdu parádní. Apartmán prostorný, čistý, perfektně vybavený.

Strava
Stravu jsme měli vlastní.

Služby hotela
Dojem byl úžasný.

Zjazdovky
Sjezdovky nebyly moc upravené, ale hlavně bylo tam tisíce lidí, takže požitek z lyžování byl nic moc. Dlouhé fronty u lanovek.

Štěpánka Muchová, 02.03.2015, Dátum pobytu: 22.2. - 26.2.2015
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel:Appartementhaus Krapfgut

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Appartementhaus Krapfgut, Kaprun / Zell am See, Rakúsko Štěpánka Muchová 2015-03-02 8.8 1 10 Appartementhaus Krapfgut

Celkom: 9,2 Dovolená se nám velmi líbila, jídlo bylo výborné, byl velký výběr, Side jsme volili kvůli kratšímu transferu z letiště, byla to rodinná...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila, jídlo bylo výborné, byl velký výběr, Side jsme volili kvůli kratšímu transferu z letiště, byla to rodinná dovolená s dcerkou. Pro malou bylo spousta animačních programů, hlavně skluzavky a hřiště ;-) Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje odpovídalo 4* hotelu, úklid pokojů a výměna ručníků probíhalo v pořádku.

Strava
Pestrá, velký výběr jídel, myslím, že si vybral každý, včetně naší dcerky. Číšníci usměvaví a ochotní.

Služby hotela
Služby hotelu byly skvělé.

Pláž
Písečná pláž je opravdu kousek, kde jsou slunečníky a lehátka zadarmo, v baru na pláži je k dispozici oběd, takže jsme se nemuseli ani s malou vracet zpět na hotel :) Pláž je široká a vstup je pozvolný, lehátek bylo dostatek, nestalo se nám, že by se na nás nedostalo.

Anonym, 02.03.2015, Dátum pobytu: 19.9. - 30.9.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Bella Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Bella Sun, Side, Turecko Anonym 2015-03-02 9.2 1 10 Bella Sun

Celkom: 9,4 Již po několikáté naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Již po několikáté naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 02.03.2015, Dátum pobytu: 21.2. - 25.2.2015
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Sever Maďarska, Hotel:Thermal Hotel Visegrád

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Thermal Hotel Visegrád, Sever Maďarska, Maďarsko Anonym 2015-03-02 9.4 1 10 Visegrad

Celkom: 5,2 Mírně negativní

  • 4 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Cena
  • 8 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
Mírně negativní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Uspokojivé, poměrně velký pokoj s balkónem

Strava
Slušný standard, ale neodpovídá nabídce cestovní kanceláře (domácí destiláty).

Služby hotela
Společná zařízení hotelu je poddimenzované. Stoly jsou provizorně umístěny do lobby baru. Kavárenská křesílka z lobby baru jsou poškozená a špinavá a přesunutá do chodby, čímž je například omezen přístup k výtahům. Wellness zóna je přeplněná a prakticky nepoužitelná, vč. společné sauny, u které není odpočinková místnost.

Zjazdovky
Helm, velice dobrý.

Michal Donné, 02.03.2015, Dátum pobytu: 14.2. - 21.2.2015
Oblasť: Taliansko Taliansko, Alta Pusteria, Hotel:Weitlanbrunn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Weitlanbrunn, Alta Pusteria, Taliansko Michal Donné 2015-03-02 5.2 1 10 Hotel Weitlanbrunn

Celkom: 6,8 ze strany cestovky bylo všechno ok, všechno zajištěné a včas, ubytování podle očekávání a ceny. Luxusní byla zastávka skibusu přímo u...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Cena
  • 6 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
ze strany cestovky bylo všechno ok, všechno zajištěné a včas, ubytování podle očekávání a ceny. Luxusní byla zastávka skibusu přímo u chaty a první na řadě, takže každé ráno prázdný bus, na minutu přesně. No němci... Tamní sjezdovky byly upravené podle možností, jsou však na můj styl a vkus poněkud úzké. Výhoda byla, že tam bylo málo lidí. Bohužel nám nevyšlo počasí, pouze 1 den bylo hezky, ovšem dokonale. Za to ovšem cestovka nemůže a Rakousko taky ne. Zobraziť celú recenziu

Tomáš Hoder, 02.03.2015, Dátum pobytu: 21.2. - 25.2.2015
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Korutany, Hotel:Wolfgangbauer appartements (Heiligenblut)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Wolfgangbauer appartements (Heiligenblut), Korutany, Rakúsko Tomáš Hoder 2015-03-02 6.8 1 10 apartmány Wolfgangbauer

Celkom: 8,2 Byli jsem velmi spokojeni, hlavně s jídlem, ale vše ostatní také moc hezké. Velký odpočinek a relax. V ceně je i kurt na Squash a...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsem velmi spokojeni, hlavně s jídlem, ale vše ostatní také moc hezké. Velký odpočinek a relax. V ceně je i kurt na Squash a ping-pong, děti byly nadšené. Zobraziť celú recenziu

Alexandra H., 02.03.2015, Dátum pobytu: 23.2. - 26.2.2015
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Termálne Kúpele, Hotel:Danubius Health Spa Resort Bük

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Danubius Health Spa Resort Bük, Termálne Kúpele, Maďarsko Alexandra H. 2015-03-02 8.2 1 10 Hotel Hotel Danubius Health Spa Resort Bük, Bükfürdo

Celkom: 6,6 celkový dojem byl dobrý, jen ubytování v jiném hotelu, než jsem si objednala. CK mohla dopředu upozornit, že se to může stát.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Cena
  • 6 web:pistes_quality

Celkové zhrnutie
celkový dojem byl dobrý, jen ubytování v jiném hotelu, než jsem si objednala. CK mohla dopředu upozornit, že se to může stát. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování pěkné, čisté

Eva Karafiátová, 02.03.2015, Dátum pobytu: 22.2. - 26.2.2015
Oblasť: Taliansko Taliansko, Paganella, Hotel:Angelo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Angelo, Paganella, Taliansko Eva Karafiátová 2015-03-02 6.6 1 10 Hotel Angelo

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100