Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Zobrazené najnovšie recenzie 1 - 10 (Celkom 78325)

Najnovšie recenzie

2014 2012 2010

10

Horský hotel Vidly - skvělý zážitek v srdci jeseníků

18.04.2014 - Anonym - Prečítané: 52× - Dátum pobytu: 13.4. - 17.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Hotel dokazuje, že poctivá a kvalitní ubytovací zařízení ještě nevymizela - vynikající kuchyně, milý personál, úžasné wellness (zejména venkovní vířivka) a prostorné, moderně zařízené pokoje. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou prostorné, čisté a moderně zařízené. Je v nich dostatek úložných prostor i minibar.

Strava
Snídaně jsou pestré (na výběr z teplých i studených pokrmů), večeře jsou velmi dobré - na tamní kuřecí roládu budeme ještě dlouho vzpomínat!

Služby hotela
Romantická venkovní vířivka, sauna - nově vybudované!

10

Concorde Moreen Beach Resort & Spa

18.04.2014 - Libor Vondra - Prečítané: 284× - Dátum pobytu: 6.4. - 13.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Nejlepsi lokalita i hotel, kde jsme zatim byli. Super sluzby, jidlo i plaz. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektni ubytovani v bungalovu primo u plaze.

Strava
Rozmanita, chutna, personal ochotny.

Pláž
Cista zlate piscita plaz denne uklizena.

9

OASIS ATLANTICO BELORIZONTE

18.04.2014 - Michal B. - Prečítané: 160× - Dátum pobytu: 8.4. - 15.4.2014

Ubytovanie: 9 Strava: 10 Okolie: 8 Cena: 9

Celkové zhrnutie
Neprimerane sa snažia zarobiť na všetkom čo nie je súčasťou AI a turisti to ignorujú a to nielen naši, ale aj turisti zo západnej Európy. Jedna sa napr. O požičiavanie byciklov

A pod vrátane fakultativnych výletov a potom ich supluju predavači z ulice, ktorí sú o 50 % lacnejšie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Som rad že som si priplatil lepší bungalov (superior) lebo ten lacnejší je neobyvatelny a turisti si na mieste uplacaju doplácajú superior čerstvo rekonštruovaný.

Strava
Bez pripomienok bol som tam pred 4 rokmi a zlepšenie je výrazne.

Služby hotela
Slušne.

Pláž
Bez extra služieb, lehatka v poriadku.

9,4

Silver Beach, dovolená Korfu

18.04.2014 - Anonym - Prečítané: 85× - Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2013

Ubytovanie: 8,5 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme měli s přítelem jako líbánky a na hotelovém pokoji jsme dostali i lahev vína, což nás velice potěšilo. Celkově bych hotel hodnotila jako velmi dobrý, sice jednodušší, ale uklizený, čistý, moc milí lidé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli vždy uklizený, čistý.

Strava
Jídlo jednodušší, ale moc dobré, chutné, vždy dobře tepelně upravené.

Služby hotela
Služby hotelů jsou spíše pro nenáročné klienty.

Pláž
Pár kroků od hotelu, písčitá pláž.

9,2

Grand aston bali

18.04.2014 - Ladislav S. - Prečítané: 5× - Dátum pobytu: 1.4. - 15.4.2014

Ubytovanie: 9,5 Strava: 9 Okolie: 10 Cena: 8

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolenka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásne.

Strava
Super.

Služby hotela
Vynikajúce.

Pláž
Veľmi pekná.

9,6

Sol Cayo Largo

18.04.2014 - Ladislav Švejda - Prečítané: 70× - Dátum pobytu: 29.3. - 9.4.2014

Ubytovanie: 9,5 Strava: 10 Okolie: 9 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolenka. Relax a oddych v rajskom prostredí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zodpovedalo požiadavkám. Čistota. Primeraná starostlivosť personálu. Za "mierny bakšiš" až nadštandartná.

Strava
Vynikajúca. Každý by si vybral. Keďže sa jedná o ostrov mohlo byť viac rýb a plodov mora. Tiež výber ovocia by mohol byť pestrejší.

Služby hotela
Spokojnosť.

Pláž
Na pláži hotela, okrem jedného dňa, boli veľké vlny a viala červená vlajka ( zákaz vstupu do mora ). Preto sme chodili taxíkom ( 2 CUC na osobu ) alebo vláčikom ( ten bol zadarmo ) na Playa Paradiso a Playa Sirena, čo sú údajne najkrajšie pláže na Kube. A je to skutočne tak. Jedná sa o dlhé, široké pláže v panenskom prostredí neobývaného ostrova. Samozrejme so službami za ktoré sa platia prijateľné poplatky.

8,4

Oasis Dunas

18.04.2014 - Petr Rašek - Prečítané: 76× - Dátum pobytu: 27.3. - 10.4.2014

Ubytovanie: 9 Strava: 8 Okolie: 7 Cena: 9

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená v pěkné lokalitě. Ubytování v hotelu bylo na 3* kvalitní, prostorné apartmá s dostatečným soukromím, několik bazénů. Počasí vyšlo, po celou dobu prakticky slunečno s vysokými téměř letními teplotami. Zobraziť celú recenziu

10

HAPPY LIFE RESORT MARSA ALAM

18.04.2014 - Nikola S. - Prečítané: 309× - Dátum pobytu: 6.4. - 13.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Báječná dovolená, moc se nám líbilo. Perfektní ubytování, strava též bez chyby a okolí a moře krásné. Všichni zaměstnanci hotelu byli moc příjemní ochotní. Zobraziť celú recenziu

10

Odporucam!

18.04.2014 - Silvia P. - Prečítané: 159× - Dátum pobytu: 8.4. - 15.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Uplne super, prisli sme spokojne, oddychnute plne zazitkov a so super fotkami. Hotel super, na urovni 4*, sluzby tiez, let bol dlhsi, tam sme leteli 7 hodin, naspat 6, casovy posun o 3 hodiny menej, sluzby delegatky boli v poriadku, pre vylet ostrovom sme si vybrali Martina, o ktorom, sme sa dozvedeli tu na recenziach, super zazitok, jeden den ste videli vsetko, co stoji za to, zazili ste "exotiku" :) Odporucame zobrat sladkosti pre chudobne deti a salamu pre Martina :D Co sa tyka mesta a okolia hotela, nie je tam az tak co vidiet, suvenirov vela domov nedonesiete, v meste je babtisticky kostol, stoji sa za to ist pozriet na omsu, kde miestne deticky spievaju.

Co si treba uvedomit je, ze idete do Exotiky a celorocnej destinacie. Je to ostrov, kde je celorocne 26

stupnov, viac tam nebude, takze necakajte upeky ako v Egypte, stabilne pocasie, obcas je oblacno a fuka!!! Odporucam zobrat viac dlhych nohavic a teplych vrskov, kedze vecer a rano je chladnejsie, naozaj toto netreba podcenit. Ale slnko je i napriek vetru silne, vela ludi to podcenilo a chodili potom celi cerveni.

Viza sme kupovali na mieste za 25 Eur, cestovka za ne pytala 48. Plus platite miestnu dan, 2 Eur/den a depozit za osusku, ovladace co cinilo 30Eur/ izbu, tie sa Vam vratili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byvali sme v klasickych bungalowoch, ktore su uplne vyhovujuce pocas dovolenky, kupelna bola cista, uteraky stale menili, aj postelne pradlo, boli k dispozicii i deky pokial boli chladne vecery. TV fungovala, ponuka programov bola horsia, ale nesli sme tam pozerat TV. Chladnicka chladila a vzdy tam bola flasa balenej vody. Bol k dispozicii i susic vlasov. Pekne jednoduche ubytovanie, ktore plne vyhovuje a splnilo svoj ucel. Vobec nebol potrebny priplatok za superior. Klimu sme nepotrebovali ani raz.

Strava
Super, kazdy si vedel vybrat, bolo toho vela, nestalo sa, ze by niekedy nieco doslo, alebo ste na nieco dlho cakali. Mali sme all inclusive, takze dostatok nealko a alko drinkov i miesanych napojov, stale ste mali narok na balenu vodu. Ovocie umvyali v hoteli v balenej vode aj lad bol z balenej vody, aby nemali turisti zaludocne problemy, kedze voda z vodovodu nie je pitna.

Služby hotela
Animacny program v poriadku, i ked heslo ostrova No stress bolo vidiet aj na nich. Ale casnici kmitali ako este nikde, recepcia super, neboli otravni, mili, usluzni, vsetko bolo ok :) Aj ked bol hotel plny, nestalo sa Vam, ze by ste narazali na ludi, alebo si nemali kde sadnut, lahnut, nebolo potrebne ist si obsadzovat rano lehatka, stalo sa, ze sme pri bazene boli same, nikto sa v nom nekupal, citili ste sa ako keby ste boli v hoteli sami, velky rozsiahly areal, o ktory sa staraju, 3 restiky na vyber, vela barov, i na plazi, osusky zadarmo, lehatka i slnecniky tiez.

Pláž
Plaz krasna, vsade cisto, atlantik studensi, niekomu to vadilo niekomu nie, my sme velke vlny nezazili, ale byvaju aj tie, bazenov bolo dostatok a v nich slana voda, takze aj to je alternativa. Krasne dlhe plaze, idealne na prechadzku.

9,2

OASIS ATLANTICO BELORIZONTE

18.04.2014 - Anonym - Prečítané: 186× - Dátum pobytu: 8.4. - 15.4.2014

Ubytovanie: 9,5 Strava: 9 Okolie: 10 Cena: 8

Celkové zhrnutie
Určitě se sem rádi vrátíme. Bylo to super, jen jsme nebyli spokojeni s paní delegátkou. Jinak nám nic nechybělo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl každý den uklizen. A líbilo se nám :)

Strava
Jídli bylo perfektní. Hodně ovoce a zeleniny. Každý den bylo něco jiného a to, že si nevybereme jsme se bát nemuseli :)

Služby hotela
Hotel na nás udělal hned první dojem. Příjemní a ochotní zaměstnanci.

Pláž
Byla krásně čistá. Nejvíce se nám líbily dešťníky, které zapadají do exotiky.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schránka Prihláste sa Registrácia Kontakty

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo
Po-Ne 7-22 hod
0800 900 100

Schránka je prázdná