Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Dovolenou jsme vybrali na základě doporučení a recenzí. Celkově jsme byli velmi spokojeni a byla naplněna naše očekávání. Opravdu klidné...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme vybrali na základě doporučení a recenzí. Celkově jsme byli velmi spokojeni a byla naplněna naše očekávání. Opravdu klidné prostředí, čisté moře, pláže pískové, ale přístup do moře byl komplikován velkými kameny zřejmě vyvřelinami sopečného původu. Bazén nehodnotím, nevyužíváme nikdy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování překvapivě ve velkých ubikacích. Dostatek skříní a odkládacích prostor a velmi kvalitně fungující klimatizace jak v obývací místnosti, tak i v ložnici. Tichá a bezproblémová funkčnost. Dálkově ovládáno. Opravdu O.K..

Minibar nealko a výborné pivo. Dostatek nápojů i typu cola, fanta a pod.

Sociální zařízení dostačující a vše plně funkční.

Strava
Nejsme nároční a opět splněno očekávání. Dokoupili jsme plnou penzi. Snídaně s možností využití toustovače, sýry výborné jogurty, jamy, med, mnoho druhů pečiva atd. atd. Obědy s dostatečným výběrem, samozřejmě bez vepřového a hovězího masa. Večeře velmi dobré včetně 2x luxusně připravených ryb. Zeleninové saláty, melouny i ostatní ovoce.

Služby hotela
Každý den možnost výletů ( nebyli jsme, teplota vzduchu totiž až 40°C není na cestování asi vhodná ). Ochotný personál, čisto, obsluha rychlá, možnost úhrady spotřebovaných nápojů jednorázově před odjezdem z dovolené.

Pláž
Přístup na pláž a do moře cca 5 min. od ubytování. Pláž rozsáhlá písčitá, ale v moři prvních 10 m velké kameny a zvláště odpoledne, kdy se tvořily vlny bylo to dosti nebezpečné. Není pro vysloveně malé děti. Místy chaluhy bez zápachu ne nijak hodně, ale vyskytují se.

Šnorchlování v moři a mezi kameny zajímavé. Život v moři minimální. Moře ráno příjemné chladnější, ale odpoledne a podvečer moře s poměrně velkými vlnami a stále vanoucí vítr. Písek ale neprášil.

Jiří P., 27.08.2015, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Long Beach, Severný Cyprus, Cyprus Jiří P. 2015-08-27 8.4 1 10 Long Beach

Celkom: 4,6 Do tejto lokality by som sa uz nikdy nevratila. Samozrejme na oddych to urcite nebolo najhorsie,nastastie sme boli dobra partia a to uz...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Do tejto lokality by som sa uz nikdy nevratila. Samozrejme na oddych to urcite nebolo najhorsie,nastastie sme boli dobra partia a to uz islo samo.

Pani delegatka nebola tiez ziadna pecka,sebavedomie jej nechybalo,to kazdopadne,boli chvile kedy sa s nami bavila s prepacenim ako s idiotmi a informacie,ktore nam dala ohladne "mesta" mi prisli ako keby sa tam ani nikdy nevyskytla,ked uz pridete na miesto.

Mozem povedat,ze z dovolenky nemam vobec dobry pocit,spokojna urcite nie som. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Musim podotknut,ze hotel je krasny. V style nejakeho zamku,vsade rytieri...urcite ma nieco do seba. Boli sme ubytovani v bungalove a nemozem mu nic vycitat,az teda na malickost. Na izbach aj v sprchach pri bazene tiekla extremne prechlorovana voda,ale az tak,ze bazen pachol menej chlorom ako voda na izbe. Priatel je na chlor dost citlivy,po 3 dnoch dostal vyrazku,museli sme kupovat barely vody aby sa mohol vobec sprchovat. Mne chlor nevadi,ale umyvat si v tom cely tyzden zuby bolo naozaj neprijemne a ked vyjdete zo sprchy a smrdite hrozne chlorom,tiez nic prijemne.

Strava
Strava bola otrasna. Na hotel s 5 hviezdami ( niekde vedeny ako 4,5), to bola ostuda. Jedla skoro vobec neobmienali,boli studene,aj napriek tomu,ze boli v terinach. Ked ste si chceli dat nahodou rano omeletu,museli ste niekoho prosit aby tam nahnal pani,ktora omeletu robila,cize tam nabehla velmi otravena a samozrejme nerozumela ani slovo. Jedalen vo vnutri bola extremne preklimatizovana,cize naozaj sa tam nedalo sediet. Vecere boli vo vonkajsej zahrade,kde ked sa zostmeli ste nevideli si ani do pusy. Vecere zacinali 19:30,ak sa stane,ze pridete o 20:00 neratajte s tym,ze jedlo bude doplnene,absolutna hroza!

Z tohto dovodu urcite hotel nedoporucujem.

Služby hotela
Servis v jedalni bol prijemny,slecny aziatky,....az teda na slecnu blondynku,pochadzajucu z Ciech,ktora bola maximalne neochotna,ignorovala Vas,vyberala si len ludi,ktori jej boli sympaticki.

Pláž
Plaz bola naozaj len par metrov od hotela,cez hlavnu cestu. Je to plaz v skalach,takze pristup je troska neprijemny,ale voda je cista,more bolo teda horuce v tychto dnoch,ale prijemne na kupanie.

Na plazach su krasne drevene postele aj s lehatkami po stranach.

Karina Kovaliková, 27.08.2015, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Chateau Lambousa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Chateau Lambousa, Severný Cyprus, Cyprus Karina Kovaliková 2015-08-27 4.6 1 10 Le Chateau Lambousa

Celkom: 4,6 Hotel a jeho areál pěkný, pokoj taky. Strava né moc rozmanitá, ale chutná. Celkový dojem srazilo na kolena chování obsluhujícího...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a jeho areál pěkný, pokoj taky. Strava né moc rozmanitá, ale chutná. Celkový dojem srazilo na kolena chování obsluhujícího personálu, pokud máte all inclusive. Půjčte si auto, vyjeďte mimo hotel a hotelovou pláž, třeba na Golden Beach a budete nadšeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl hezký, čistý, bylo vidět, že je skoro nový, vybavený LCD TV, klimatizací, lednicí, rychlovarnou konvicí, v koupelně byla masážní sprcha a fén. Jediné mínus byl nefunkční zámek od dveří na terasu a čas úklidu. Uklizečka se k nám dostala vždy až po 17té hodině, v době kdy jsme dojeli z pláže, chtěli si dát sprchu a trošku si odpočinout v chládku.

Strava
Jídlo nám chutnalo, ale dost se opakovalo a výběr byl značně omezený. Veškeré jídlo formou švédských stolů.

Služby hotela
Katastrofální all inclusive, na to dlouho nezapomeneme. All inclusive znamená snídaně, obědy, večeře, to vše s nápoji + místní nápoje v jednom baru u bazénu od 10 do 22h, toť vše. U večeře byly servírované nápoje, první večer přišel okamžitě číšník s úsměvem na tváři a objednal nám nápoje, to ale zjistili že máme all inclusive a další večery jsme si připadali jako dokonale neviditelní, ani po večeři, když jsme měli prázdné talíře, nikdo nepřišel je uklidit, aby jsme si náhodou nechtěli objednat, kroužili kolem nás a vyhýbali se pohledu tak dokonale, až jsme se tomu museli smát. Takže, pokud uděláte tu chybu a zaplatíte si all inclusive, nebát se, mávat a volat, pak to funguje.

Největší katastrofa byla obsluha v baru u bazénu, pěkně jsem pozdravil, poprosil jsem co bych rád, ale tak protáhlý obličej, takovou pomalost pohybů jsem ještě nikdy nikde neviděl, dávali tak moc najevo, jak to jen šlo, že mě obsluhují s odporem a že moje největší chyba byla, si koupit all inclusive. Jednou večer, jsme si chtěli udělat romantickou chvilku s vínem u bazénu, slečna s odporem ve tváři vzala otevřené krabicové víno a začala ho nalívat do plastových kelímků, když jsem ji poprosil, jestli by nám to nemohla nalít do skleniček, hodně pomalu se na mě podívala s výrazem vraha a řekla, že pro hosty s all incliusive servírují jen do plastu. Brrrr

Pláž
Rozhodně se netěšte na pláž z fotografií, kterou prezentují naše CK, není to ona. Na procházky po pláži zapomeňte, má tak 60 m, ale je celkem čistá, s pozvolným vstupem do moře, lehátka a slunečníky jsou zdarma. K pláži patří asi 3 bary, kde i vaří. Z hotelu se sem dostanete zdarma minibusem, hlavně na cestě zpět se připravte, že si budete připadat jako namačkané sardinky v plechovce, ale kdo má ostré lokty si i sedne. Je to 5 km, pěšky v tom horku to asi nedáte.

Anonym, 26.08.2015, Dátum pobytu: 22.7. - 29.7.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Riverside Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Riverside Holiday Village, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2015-08-26 4.6 1 10 Riverside Holiday Village

Celkom: 9 Dovolená byla skvělá, splnila naše očekávání

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá, splnila naše očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokuj byl připraven, uklizený, pro dva velmi prostorný, úklid včetně deení výměny ručníků

Strava
Snídaně byly klasické bufetové, vynikající bylo čerstvé teplé pečivo místní provenience.

Teplé večeře sice "jen dvouchodové", ale za celou dobu pobytu se žádné jídlo neopakovalo, salátový předkrmový bufet úžasný. Jídla byla typicky turecká, což jsme velmi ocenili

Služby hotela
Služby odpovídaly kategorii hotelu, super bylo půjčování plážových osušek kdykoli na požádání

Pláž
Dostupnost pláže přes podchod, pláž místy písčitá, místy oblázky. Byla denně uklízena, ale chtělo by to kromě lehátek i stolky a popelníky.

Blanka, 25.08.2015, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Blanka 2015-08-25 9 1 10 L.A. hotel Lapta srpen 2015

Celkom: 9,2 Celkový dojem z dovolené byl úžasný.Dovolená splnila naše očekávání a opravdu jsme si ji báječně užili.Chtěli jsme pohodu a relax a...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl úžasný.Dovolená splnila naše očekávání a opravdu jsme si ji báječně užili.Chtěli jsme pohodu a relax a přesně to se nám splnilo.Je to opravdu klidné místo,kde Vás nikdo s ničím neruší a neotravuje.Rádi se sem určitě ještě někdy vrátíme.

Využili jsme i nabídky výletů a navštívili jsme Famagustu a Varošu - vřele doporučujeme,stojí to za to.

Také jsme jeli do Salamis Ruins - to jsme využili taxi,které nás odvezlo na místo,počkal na nás a opět přivezl zpět do hotelu za 20 eur. - také krásný výlet.

Jinak také děkujeme výborné delegátce Tereze,která byla vždy velice milá,ochotná,poradila a opravdu se starala,když byl nějaký problém.

Co se týče možnosti nákupů,tak nejblíže je opravdu malý supermarket cca 15-20 min.pohod.chůze od areálu Long Beach,ale je to jen klasický supermarket na jídlo, pití a drogerii,který je samozřejmě o mnoho levnější než nápoje zakoupené přímo v areálu hotelu,ale žádné zajímavé zboží,dárky ani suvenýry zde nenajdete. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování hodnotíme velice kladně.Měli jsme pokoj dost vzdálený od recepce,ale naprosto útulný a uklizený.Vše nám na pokoji fungovalo s ničím nebyl problém.Dokonce nám v pohodě fungovala i WIFI.Minibar sloužil také dobře - co jsme vypili,to nám zase doplnili a my jenom zaplatili:-)).

Úklid probíhal každý den - výměna všech ručníků též denně.

Zkrátka žádný problém.

Strava
Strava byla výborná,pestrá a opravdu bylo z čeho vybírat - každý si tu to své určitě našel.Na porcích nezáleželo,brali jsme si kolik jsme chtěli - jídla bylo dost.

Z ovoce každý den meloun červený a žlutý a pomeranče a ze zeleniny různé druhy čerstvých salátů jak samoStných tak i mixů k tomu různé dresinky - opravdu dostatek všeho.

Chutnalo nám :-)).

Služby hotela
Se službami hotelu a personálu jsme byli také velice spokojení.Každý se usmíval,byl milý a snažili se opravdu aby jsme byli se vším spokojeni.Domlouvali jsme se hlavně anglicky,ale někteří se snažili trošičku i česky.

Pláž
Pláž byla dobrá,vždy dostatek lehátek,osušky na pláž jsme dostávali jak jsme potřebovali.Co se týče slunečníků,tak ty by si zasloužily už výměnu,ale jinak moře - tak to byla náááádhera,čisté a teplé,mělo 30°C.

Přístup do moře (písek) byl lepší z pláže za restaurací.

Přístup z pláže před restaurací byl horší,byly tam velké kluzské kameny.

Jiří Bradna, 25.08.2015, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Long Beach, Severný Cyprus, Cyprus Jiří Bradna 2015-08-25 9.2 1 10 Long Beach

Celkom: 7,8 Pekný areál hotela, ale nie veľmi kvalitný personál.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pekný areál hotela, ale nie veľmi kvalitný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bývali sme vo vilkách . Pohľad z okna bol na bazén s barom. V izbách bolo ticho, nebolo počuť hluk od bazéna. Izba bola veľká, pekne zariadená. Problém bol v upratovaní. Dvakrát nám až po dva dni neupratali izbu. Na recepcii sa nám ospravedlnili, ale problém sa opakoval.

Pokazil sa nám aj "kľúč", karta na otváranie dverí prestala fungovať.

Strava
Výber jedál bol dostačujúci. Jedlo bolo chutné. Jedáleň bola čistá.

Služby hotela
Obsluha v jedálni pozostávala z čašníkov z Turecka a z Afriky. Celý personál jedálne uprednostňoval obsluhu Turkov a nám nevenovali pozornosť. Nás obslúžili raz a dosť. Okolo svojich krajanov obiehali počas celého stolovania.

Z jedálne nie je možné si zobrať vodu! Dostali sme malé poháriky s vodou v bare. Fľašu vody nie. Na izbe boli 3 dvojdecilitrové fľaštičky vody.

Pláž
Pláž bola čistá, piesočnatá. Lehátka boli voľné aj počas dňa. More bolo čisté, teplé. Vstup do mora bol pozvoľný, vhodný pre deti.

Bazénov tam bolo viac. Bar v bazéne bol spoplatnený.

Aquapark bol malý. To by ani nevadilo, ale voda na toboganoch tiekla iba v určitých hodinách predpoludním a popoludní.

Ingrid, 25.08.2015, Dátum pobytu: 6.8. - 17.8.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Noahs Ark Delux Hotel & Casino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Noahs Ark Delux Hotel & Casino, Severný Cyprus, Cyprus Ingrid 2015-08-25 7.8 1 10 NOAH S ARK DELUXE HOTEL AND SPA

Celkom: 7,6 Dovolená pro nenáročné klienty, kteří vyhledávají klidnou dovolenou a neočekávají zábavu a bujaré veselí do ranních hodin.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pro nenáročné klienty, kteří vyhledávají klidnou dovolenou a neočekávají zábavu a bujaré veselí do ranních hodin. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj je zařízený jednoduše, ale poskytne vám vše, co potřebujete. Je navíc prostorný a má balkón. Postele jsou pohodlné.

Strava
K snídani byl bohatý výběr čerstvě upečeného pečiva s překvapením uvnitř (jednou tam byl sýr, jindy cibule s olivami), vše ještě teplé, právě vytažené z pece. BYLA TO OBROVSKÁ DOBROTA. Z uzenin velice omezený výběr - jeden druh salámu a párečky. Výběr sýrů naopak velký a velice chutný. Doporučujeme rozhodně nezapomenout ochutnat sýr Halummi, který nechyběl u žádné snídaně (taky doporučujeme ochutnat tento druh sýru v některé z restaurací v okolí hotelů - nejlépe v salátu s grilovaným Halummi). Tak nám zachutnal, že jsme ho koupili i jako suvenýr všem domů. Cena je výborná (v nejbližším marketu - 100m od hotelu - stojí 7lir. Jediné, co celkový kladný dojem snídaně kazilo, byl džus. Byl neuvěřitelně sladký a nechutný.

Večeře: strava byla pestrá a rozmanitá. Je však zcela regionální, specifická. Nám dospělým chutnala moc, ale věřím, že zastánci klasické kuchyně a děti mohly mít problém si vybrat. Zelenina na tisíce různých způsobů, masa málo, ryba jedenkrát za týden. Zákusek vždy jen jeden - žádný výběr - to bylo líto především naší dceři, která se těšila na sladké tečky. Z ovoce pouze červený a žlutý meloun, jednou banán. Nápoje u večeře si platí každý sám a napíšou to na číslo pokoje a útrata se platí až na závěr pobytu (klidně i kartou).

Služby hotela
Všude je avizovaná možnost připojení na internet, ale nám se to bohužel nedařilo, jen zcela výjimečně. Na pokojích není trezor, ale je možnost na recepci uložit cenné věci do uzamykatelných skříněk. Nejvíce jsme ocenili službu bezplatných lehátek na pláži a osušek (každé ráno bylo možnost si je zapůjčit na recepci, byly vždy ještě teplé a voňavé). Téměř celý tým číšníků mluví základní fráze v češtině, což bylo - zvláště od Afričanů - velice milé, když vždy pozdravili, popřáli nám dobrou chuť a zeptali se, jak se nám daří a polichotili naší dceři větou: "Jzte krasna šena" :-).

Pláž
Plážový servis byl skvělý. Lehátek a slunečníků každý den dostatek, mohli jste vybírat, který se vám více líbí. Nikdo kromě hotelových hostů se neměl šanci na pláž dostat, hned k němu přišli a vykázali ho nebo musel zaplatit. Pláž sice každé ráno zaměstnanec hotelu upravoval, ale nesbíral z písku nedopalky, kterých zvláště u některých lehátek bylo opravdu velké množství. Možná by neškodilo tam umístit popelníky :-(. Každý den bylo moře úplně jiné, někdy foukalo více a vlny byly velké, jindy bylo naprosto klidné jako jezero. I ve 3 metrech šlo pouhým okem (bez brýlí a potápění) vidět mořské dno. Raritou jsou rybičky, které vám okusují tvrdou kůži na chodidlech - velice to lechtá :-). V plážové restauraci našeho hotelu neměli v nabídce ledovou kávu (pouze v plechovce), chodili jsme proto do okolních restaurací, kterých tam je opravdu spousta a jsou výborné - jedna lepší než druhá.

Jana S., 24.08.2015, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Jana S. 2015-08-24 7.6 1 10 LA Resort hotel

Celkom: 7,4 dobra dovolenka, aj by som sa sem vratila, len velke jedno negativum odchod domov z izby o 1.30hod z hotela o 1.45hod s malymi detmi...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dobra dovolenka, aj by som sa sem vratila,

len velke jedno negativum odchod domov z izby o 1.30hod z hotela o 1.45hod s malymi detmi hotova katastrofa,

velke kratenie casu na dovolenke iba 1,5hodiny posledny zaplateny den aj teda financne,

neda sa dodatocne nejaka zlava uplatnit, plne zaplatena suma za cely den a v skutocnosti iba 1,5 hodiny,

to je velke negativum Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ale OK

Strava
vsetko OK

Služby hotela
trosku viac cistoty na stoloch by mohlo byt ale pri takej mase ludi je to asi ok

Pláž
cista to je velke plus udrziavana

Anonym, 24.08.2015, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2015-08-24 7.4 1 10 Acapulco Beach

Celkom: 10 V hotelu je naprosté soukromí, žádné otravování na pláži od obchodníků. Moře čisté, ráno klidné, poté během dne vlnky. V hotelu neustále...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu je naprosté soukromí, žádné otravování na pláži od obchodníků. Moře čisté, ráno klidné, poté během dne vlnky. V hotelu neustále někdo uklízí, i bez házení osušek na zem, denně vyměněné včetně ručníků. Delegátka téměř denně k dispozici, ochotná a příjemná. Můžu jen doporučit. Mně osobně chybělo jen to, že není možné se procházet někde mimo resort, protože v okolí nic není. Ani to není vinou cestovní kanceláře. Země se prostě zatím rozvíjí.

Personál v hotelu je velice milý a ochotný a snaží se vám vyjít vstříc i přes jazykovou bariéru.

Dovolenou na tomto místě a s touto cestovní kanceláří mohu jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj s výhledem na moře. Pokoj čistý, denně uklizený, vynesené koše. Koberec čistý. Jen na koupelně bylo vidět , že už není úplně nová - vodní kámen a místy poškozené dlaždičky. Ale nebylo to nic strašného. Vana byla čistá a rovněž tak umyvadlo a okolí.

Strava
Strava výborná, až nadbytek. Balená voda zdarma a kdykoliv k dispozici jak na pokoji v lednici, tak velké lednice u baru plné vody.

K obědu a k večeři veškeré přílohy vyjma knedlíků. Ke snídani vajíčka na všechny způsoby. Výborné sýry. Dostatek ovoce a více druhů. Mne osobně překvapil velký výběr pečiva. To jsem ani v jiném 5* hotelu nezažila. Různé bulky - celozrnné, bílé, plněné, různě sypané, několik druhů chleba apod.

Je možné se stravovat v klimatizované jídelně, nebo ve venkovní jídelně s výhledem na moře. Oběd lze i v baru u bazénů.

Není problém ani s malými dětmi. Bramborovou kaši mají také, kuřecí maso , ryby jsou denně.

Jídelníček se mění a je možné si ochutnat denně něco nového.

Služby hotela
V hotelu jsou značkové obchody, které mají vysoké ceny. Jen jeden malý krámek, kde se dají koupit cigarety a plavky, jinak nic.

Ale je to vynahrazené hotelovým autobusem, který jezdí 3x denně do Famagusty - zpáteční jízdenky 4 Eura. Zde je hezká procházka a množství obchodů.

Pláž
Pláž nabízí více možností. Buď lehátka přímo na písku, nebo na terasách nad mořem, kdy stačí sejít pár schodů a jste v moři. My jsme měli lehátka u bazénu, po schodech k moři, po cestě nahoru sprcha. Na pláži je dostatek sprch a kohoutků s vodou na opláchnutí.

Moře čisté s pozvolným vstupem, vhodné i pro děti. Písčité dno. Ráno příjemně teplé, během dne ještě teplejší.

Jinak jsou k dispozici bazény hned u moře a další v aquaparku. Zde jsou i skluzavky a dětské brouzdaliště.

Hana Maierová, 24.08.2015, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

8 fotografií

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Hana Maierová 2015-08-24 10 1 10 Salamis Bay Conti

Celkom: 7,6 V celku pozitivní dojem, hlavně kvůli bezvadnému jídlu a ochotnému personálu. Pokoje by si zasloužili lepší údržbu. Bohužel 5* hotelu to...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
V celku pozitivní dojem, hlavně kvůli bezvadnému jídlu a ochotnému personálu. Pokoje by si zasloužili lepší údržbu. Bohužel 5* hotelu to neodpovídá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byly jsem tu již třetím rokem a bohužel tento rok jsou pokoje již pěkně opodnikané. Sprcha tekla jen z několika otvorů. Vana opravovaná silikonem. Popraskaný mramor poslepovaný silikonem. Vytržená dvířka u sprchy .. opravená silikonem. Loupající se tapety. Koberec na pokoji smrděl jako sýr. Zato každý den pěkně ustlané postele a uklizené věci.

Strava
Výběr a množství úžasné. Bohužel fronty a strkanice u bufetových stolů. Konečně vydávali nápoje po celý den na jednom místě (v plážovém baru).

Služby hotela
WiFi v takovémto hotelu za poplatek cca 85Kč za den .. ta částka mě nevytrhla, ale 5* hotel by to měl mít v ceně.

Pláž
Bohužel ne moc udržovaná ... to co moře vyplaví tam prostě je. Zato lehátka jsou každý večer uklizena a ometena.

Martin, 24.08.2015, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Martin 2015-08-24 7.6 1 10 Acapulco Beach

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100