Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Velmi dobré

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré

Strava
Velmi dobrá,poněkud velká vyvařovna,daleko od ubytování

Služby hotela
Dobré

Pláž
Všichni češi ubytováni v nejvzdálenější části resortu od pláže,pro méně pohyblivé,starší lidi v teplotě 40 st.špatná dostupnost.

Anonym, 01.07.2016, Dátum pobytu: 21.6. - 28.6.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2016-07-01 8.2 1 10 Acapulco Beach § Spa

Celkom: 10 v tomto hotelu jsem byla již po druhé a naprosto dokonalé, vše

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
v tomto hotelu jsem byla již po druhé a naprosto dokonalé, vše Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dokonalé

Strava
úžasná

Služby hotela
dokonalé služby

Pláž
krásná pláž

Marie Mádrová, 01.07.2016, Dátum pobytu: 21.6. - 28.6.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Chateau Lambousa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Chateau Lambousa, Severný Cyprus, Cyprus Marie Mádrová 2016-07-01 10 1 10 Le Chateau Lambousa

Celkom: 8,8 Byla to jedna z nejkrásnějších dovolených. vřele doporučuji

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to jedna z nejkrásnějších dovolených. vřele doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ladislava Dratvová, 30.06.2016, Dátum pobytu: 19.6. - 26.6.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Ladislava Dratvová 2016-06-30 8.8 1 10 ACAPULCO RESORT CONVENTION & SPA HOTEL

Celkom: 7,6 Celkove som bol spokojný. Nebol som spokojný s cestou naspať. Jednohodinové čakanie v rozpálenom lietadle na letisku Antalya,

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove som bol spokojný. Nebol som spokojný s cestou naspať. Jednohodinové čakanie v rozpálenom lietadle na letisku Antalya, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi dobre, bol som nad mieru spokojný.

Stefan Regenda, 30.06.2016, Dátum pobytu: 19.6. - 26.6.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Stefan Regenda 2016-06-30 7.6 1 10 Salamis Bay Conti

Celkom: 9,4 Určitě doporučuji. Ideální dovolena pro rodiny s malými dětmi nebo starší lidi. Doporucuji zaplatit si výhled na moře, tím mate zaručené...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Určitě doporučuji. Ideální dovolena pro rodiny s malými dětmi nebo starší lidi. Doporucuji zaplatit si výhled na moře, tím mate zaručené ubytováni v první radě bungalovů přímo na plazi, jinak jsou bungalovy po celém areálu, některé jsou v mírném svahu dal od moře, restaurace a bazénu. Nejbližší obchod je vzdálen cca 1000 metru od hotelu. Jinak večer není kam jít, pouze vzdáleny obchod a cca 400 metru od hotelu velké dětské hřiště. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni je hezké, neopotrebovane, čisté. Možná by to chtělo vymalovat, neboť jsou na stropech a zdech pozůstatky od zabíjení komárů, ale to už je o lidech, my doma taky nerozmazavame komáry po stěnách. Na pokoji jsme měli dvě Klimatizace -zdarma.

Strava
Strava výborná, dost se to opakovalo, ale stejně jsme se toho za 12 dni neprejedli. Každy den jako priloha ryze, brambory, saláty, k tomu dva druhy masa, např. kuře a ryba, dále vždy nějaká směs - musaka nebo zapečené těstoviny. Jako dezert ovoce (cca 4 druhy) a vždy něco sladkého. Obědy byly do 14:30 po příletu jsme na hotel dorazili v 15:15 a čekali na nás s obědem. Když jsme jeli na výlet požádali jsme, zda by bylo možné dostat sebou nějaké malé občerstvení, když nebudeme v době oběda přítomni. Pro dve dospělé osoby, ctyrletou dceru a kojence jsme obdrželi 8 baget, 4 banány, 4 jablka a 4 pomeranče. V den odletu, kdy jsme odjížděli autobusem na letiště v jednu ráno jsme dostali každy toust.

Služby hotela
Cely personál je mily, ochotný, usměvavý, krásný přístup k dětem. Jediné, co jsme byli zklamaní, ze za cely pobyt neproběhl jediný animační večer ani pro děti ani pro dospělé. Bar u bazénu také moc nefungoval, za cele odpoledne se přišel číšník podívat jednou, zda někdo něco chce.

Pláž
Pláž krásná, leželi jsme mimo plážový servis, okolo nás nikdo 40 metru z každé strany nebyl. Moře bohužel každy den vyplavilo množství odpadků, které na plazi nikdo neuklizel, je ale možné, ze se uklizela pouze část pláže, kde byl plážový servis. Při vstupu do moře jsou občas kameny, dále jen pisek, bylo možné na určitém místě projít pouze po písku, vstup do moře pozvolný.

David H., 29.06.2016, Dátum pobytu: 17.6. - 28.6.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

1 fotografia

Long Beach, Severný Cyprus, Cyprus David H. 2016-06-29 9.4 1 10 Long Beach

Celkom: 7,4 Klady výrazně převažují nad zápory....

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Klady výrazně převažují nad zápory.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré, ale občas nefunguje servis, jaký by měl na 5 hotelu být.

Strava
Bez výhrad, velmi dobré.

Pláž
pláž čistá, v moři se ovšem občas vyskytují nečistoty....

Josef K., 29.06.2016, Dátum pobytu: 19.6. - 26.6.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Josef K. 2016-06-29 7.4 1 10 Acapulco Beach

Celkom: 8 Celkově byla dovolená moc hezká. Dojem kazí nutnost mezipřistání v Turecku a čekání v letadle, kde překvapivě vůbec nic neprodávají,...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově byla dovolená moc hezká. Dojem kazí nutnost mezipřistání v Turecku a čekání v letadle, kde překvapivě vůbec nic neprodávají, takže si nemůžete koupit ani panáka abyste to lépe přežili. V hotelu je personálu, že přes něj pomalu není kam šlápnout, ale většina neumí vůbec žádný cizí jazyk a pokud po nich něco chcete, jen rozpačitě koukají. Celkově poměr cena/výkon báječné, ale už bych tam nejela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo výborné, čistota skvělá.

Strava
Vařili skvěle. Bohužel na spoustu hostů je jen jedna restaurace, tak tam občas bylo dost narváno. Ale stíhali to uklízet docela rychle.

Služby hotela
Pokud čekáte klasické all inclusive, jako je v Řecku, budete zklamáni. Tohle opravdu ještě neumí. Pití zdarma je jen v jednom baru, vždy pouze jedna sklenička na osobu. Když jsem se zeptala jestli to znamená, že mi ani manžel nemůže přinést pití a musím si dojít sama, jen rozpačitě krčili rameny. Tohle pak naštěstí zřejmě na nátlak hostů zrušili, ale zákaz nošení nápojů na pláž zůstal. Prý lidé s all inclusive nosili pití lidem, kteří ho neměli. Jo a není tam ani obchod s pitím, všechno jen v baru, takže dost drahé.

Pláž
Pláž pěkná, lehátek spousta, takže se nikdy nestalo, že byste nenašli volné. Moře ale ohraničené plováky, takže moc daleko se plavat nemohlo. Bohužel jen jedna sprcha na celou pláž.

Zuzana F., 29.06.2016, Dátum pobytu: 19.6. - 26.6.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Zuzana F. 2016-06-29 8 1 10 Acapulco Beach § Spa

Celkom: 9,8 VŠE BYLO O.K JEN PANÍ DELEGÁTKA? TY SE MOC DĚLAT EVIDENTNĚ NECHTĚLO

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
VŠE BYLO O.K JEN PANÍ DELEGÁTKA? TY SE MOC DĚLAT EVIDENTNĚ NECHTĚLO Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
SUPER JE TO JEN NA SPANÍ, ŽE.

Strava
TAK TADY JE PROSTĚ TOP!!!!!!!!!!!!

BYL JSEM UŽ V HODNĚ HOTELECH, ALE TAKOVOU NABÍDKU JÍDLA A PITÍ A OSTETNÍCH TO JE TŘEBA I OŘÍŠKŮ V CENĚ. TO TEDY POKLONA

Služby hotela
SLUŽBY JEN JEDNA NEPŘÍJEMNOST A TO, ŽE NA RECEPCI NEVYMĚNÍ EURA ZPĚT A TO JE PROBLÉM KDYŽ SE NESMĚJÍ VYVÁŽET.

Pláž
SUPER VŽDY UPRAVENÁ A MÍSTA

Zdeněk Nemanský, 29.06.2016, Dátum pobytu: 19.6. - 26.6.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Zdeněk Nemanský 2016-06-29 9.8 1 10 Salamis Bay Conti

Celkom: 7,8 Byli jsme velmi spokojeni

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování v bungalovech velmi pěkné, čisté, denně čisté ručníky

Strava
polopenze výborná, bohatá, k večeři voda v ceně, ostatní nápoje za doplatek, k snídani džus, káva, čaj

Služby hotela
ručníky k bazénu i na pláži

Pláž
moře kousek od hotelu, pláž vyhovovala, betonové molo i písečná pláž s lehátky a ručníky, bar s občerstvením na pláži, moře teplé a čisté, průzračná voda, ale podmořský život nic moc, pár rybiček u mola

Lenka N., 28.06.2016, Dátum pobytu: 14.6. - 21.6.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Chateau Lambousa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Chateau Lambousa, Severný Cyprus, Cyprus Lenka N. 2016-06-28 7.8 1 10 Le Chateau Lambousa

Celkom: 5,4 Last minute za osm tisíc dobré. Chudáci, kteří zaplatili plnou cenu ti byli hodně naštvaní a zklamaní.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Last minute za osm tisíc dobré. Chudáci, kteří zaplatili plnou cenu ti byli hodně naštvaní a zklamaní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje pěkné, zařízení na 3 hvězdičkový hotel ucházející. Velké mínus klimatizace , kterou nemůžete regulovat (buď jede na plno nebo vůbec)regulace je pouze přes recepci. Pro nás další mínus-úklid sice uklízí každý den, ale pouze Vám vynesou koše z koupelny a poskládají postele,vymění ručníky a to je vše.Náš pokoj celý týden neviděl smeták.

Strava
Jedno velké zklamání. Naše chuťové buňky byly na jiné vlně než kuchaře. Celý týden stejná jídla. Chuťově nakyslá dokonce i brambory. Pro děti žádná dětská jídla. Co bylo ucházející, byly polévky a rýže. Nápoje: pivo dostačující, tvrdého alkoholu bylo víc než dost. Veškeré zmrzliny za poplatek.

Služby hotela
Na baru česká obsluha, která byla příjemná zvlášť pro lid kteří neumějí anglicky. Animátorky byly výborné. Majitel a jeho "přítelkyně" to je jedna velká kapitola sama pro sebe. Nepříjemní, bez úsměvu a hlavně neochotní cokoliv v hotelu řešit či zlepšit. Bazény se málo čistí.

Pláž
Přímo u hotelu pěkná písečná pláž místy s kameny. Moře čisté a teplé. Co kazilo dojem z pláže byla novodurová trubka vedoucí od sprchy do moře.

Anonym, 28.06.2016, Dátum pobytu: 21.6. - 28.6.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2016-06-28 5.4 1 10 Crystal Rocks

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100