Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

31.07.2014 - Janka - Prečítané: 47× - Dátum pobytu: 7.7. - 21.7.2014

  • Celkom: 9,4
  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Malo to len jednu chybičku - pomerne malá pláž, ktorej tretina bola poobede už v tieni. Ale kto chcel byť na slnku, mohol ísť k bazénom, alebo na blízku verejnú pláž a ten kto chcel oddychovať aspoň mu nebolo teplo.... Zobraziť celú recenziu

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Janka 2014-07-31 9.4 1 10 hotelový komplex Salamis Bay Conti

31.07.2014 - Monika F. - Prečítané: 121× - Dátum pobytu: 21.7. - 28.7.2014

  • Celkom: 6,6
  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Klidná, pohodová dovolená. Bohužel jediné co vytknu je klamání CK, kteří uvádí 7 nocí, ale je jich 6. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování hezké, čisté.

Strava
Strava výtečná, až na to, že za celou dobu jeden druh salámu.

Služby hotela
Perfektní.

Pláž
Vyhovovala, klidná, pěkná.

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Monika F. 2014-07-31 6.6 1 10 L.A. Hotel

31.07.2014 - Jaroslava Ježková - Prečítané: 130× - Dátum pobytu: 21.7. - 28.7.2014

  • Celkom: 9,4
  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla fajn, moře krásné, počasí slunečné. Co kazí dojem, je organizace dopravy na místo. Z Prahy jsme odletěli s půl hodinovým zpožděním a v Antalyi jsme čekali více jak hodinu v uzavřeném letadle. Na hotel jsme se dostali až druhý den po 3 hodině ráno. Vím, že první a poslední den dovolené je určen na přepravu, ale to už se mi zdálo moc. V jídelně bylo podle delegátky připraveno občerstvení, které se skládalo ze starých housek a na mísách byly zbytky sýra od večeře.

Poslední den pobytu jsme odjížděli od hotelu v 11,40. Letadlo letělo ve 14,40. Nedostali jsme místo oběda ani svačinový balíček, který, jak jsem na letišti viděla, klienti jiných hotelů obdrželi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v nové hotelové budově. Pokoje byly nové a vše ještě neopotřebované. Z mého pohledu vázl úklid. Pokojská vyměnila ručníky a povlečení, ale již ani jednou za pobyt nebylo vytřeno v koupelně, kde byla dlažba. Zrcadlo nevyleštěné. Na nábytku byly po celou dobu pobytu stejné skvrny apod. "maličkosti".

Strava
Strava výborná, velký výběr. Jako plus hodnotím snídaně v nové budově. Nebyl stejně velký výběr jako v hlavní jídelně, ale byl klid a pohoda.

Služby hotela
Občas jsme se setkali s neochotou u obsluhy v baru. Ani EURA nepomohla. Ale byl Ramadán, tak snad proto.

Pláž
Pláž u hotelu vzhledem k množství hostů poměrně malá.

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Jaroslava Ježková 2014-07-31 9.4 1 10 Hotel Salamis Bay Conti

31.07.2014 - Petra K. - Prečítané: 128× - Dátum pobytu: 14.7. - 28.7.2014

  • Celkom: 7,8
  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená určená pro rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je rozděleno do tří větsích budov a několika bungalovů. Všechny nás ubytovali do nejvzdálenější budovy a namísto požadované postýlky (20ti měsíční dítě) jsme měli připravenou obyčejnou postel. Navíc jsme připlatili nemalé peníze za ubytování v hlavní budově. Vše se ale hned při první schůzce s velmi ochotnými, vstřícnými a pohotovými delegátkami dalo do pořádku. Ještě ten den jsme se stěhovali do hlavní budovy, ovšem postýlku jsme museli urgovat až do pozdních večerních hodin. Pokoje jsou pěkné, čisté, denně uklízené, co druhý den čisté ložní prádlo. Minibar za poplatek.

Strava
Restaurace je krásná, velká, s možností snídat/obědvat/večeřet venku s výhledem na moře. Strava pestrá, z čerstvých surovin. Jediné, co nás velmi zklamalo, je absence snacků v rámci all inclusive. Sice je mezi pláží a bazény bar s občerstvením, bohužel vše za poplatek. :-( To samé zrmzlina pro děti...za nemalý poplatek.

Služby hotela
Až na neochotu některých číšnic a číšníků v pořádku. Lunapark za poplatek.

Pláž
Pláž krásná, čistá, ohraničená z obou stran....takže procházky nehrozily. Vstup do moře pozvolný. Bazény supr...pro malé děti hloubka 50cm nebo 100 cm, velký bazén, plavecký bazén a tobogány se skluzavkami. Přes poledne jsme chodili do vnitřního bazénu....byl téměř prázdný.

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Petra K. 2014-07-31 7.8 1 10 hotelový komplex Acapulco Beach

31.07.2014 - Jiří Marek - Prečítané: 71× - Dátum pobytu: 17.7. - 28.7.2014

  • Celkom: 9,6
  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super - vše proběhlo bez jakýchkoli zádrhelů. Hotel přesně odpovídal popisu v nabídce cestovní kanceláře, místo perfektní ke strávení klidné dovolené a základna k poznávání země. V okolí a v místních vesnicích poněkud orientální nepořádek, ale to odpovídá životnímu stylu v zemi a člověk alespoň nemá pocit, že je ve skanzenu.

Do blízkého přístavního města doprava místními dolmuši za 3,5 turecké liry, jejich frekvence je vskutku velká - tam i zpět se dostanete po celý den až do pozdního večera zcela bez problémů. Dva obchody otevřené nonstop do 5 minut od hotelu, větší market asi 2km.

Delegát cestovní kanceláře velmi dobrý - pravidelně hotel navštěvoval a kontakt přes SMS mimo návštěvní časy fungoval také velice pružně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj standardní výbavy - klimatizace, varná konvice, TV a fén, vše bez problémů funkční. Prostorná koupelna s vanou a WC. Balkon prostorný, odpoledne se na něm dalo příjemně posedět ve stínu (hodí se). Jediná drobná výtka - absence ventilátoru v koupelně (resp. WC). Výhled byl přes poměrně rušnou silnici k moři, ale nebyla zase tak exponovaná, aby to příliš vadilo. Cikády nadělají hluku víc:-). Hotel je starší, je to rodinný podnik a je velmi pečlivě udržovaný.

Strava
Polopenze, snídaně formou švédského stolu, k večeři předkrmy stejnou formou, hlavní jídlo výběr ze dvou druhů přílohy (brambory či rýže) a dvou druhů masa. Strava v celkovém dojmu chutná a pestrá. Každý den drobná obměna. Celkem velká spokojenost. Jídlo se podává v restauraci na pláži.

Během dne je možné buď objednat něco z nabídky hotelu k obědu (nevyužili jsme - snídaně a večeře množstvím plně dostačovaly..)

Restaurací v okolí bezpočet s nabídkou všeho možného - kebab, ryby, evropská jídla... na co si kdo vzpomene.

Služby hotela
Hotel nabízí velmi příjemný a vstřícný personál od recepce přes úklid až po obsluhu u jídla. V recepci zdarma Wi-Fi připojení, bar se solidní nabídkou nápojů, úklid pravidelný a velmi pečlivý jak na pokoji (s výměnou osušek), tak v areálu hotelu. Osušky na pláž k zapůjčení na recepci, vždy čisté. Přes hotel lze zprostředkovat i půjčení auta a využít služby prádelny (to již pochopitelně není v ceně).

Pokud hledáte animační programy - nenajdete je tady. Zato můžete využít tří bazénů, z toho jednoho vnitřního (ten je bezva na ochlazení), dva v areálu hotelu a jeden u pláže.

Pláž
Pláž má hotel privátní, ráno je vždy upravená a lehátka vyrovnaná. Během dne se na ní začnou objevovat občas vajgly či papírky od sušenek, nicméně to vypovídá spíš o hostech než o personálu. Lehátek je kdykoli v průběhu dne pro hotelové hosty dostatek - pravidelně tam několikrát denně obchází jeden zaměstnanec a kdo není ubytován, toho vyžene (nebo po něm chce vstupné. Vzhledem k tomu, že všichni raději odešli na veřejnou část pláže, je pro místní zřejmě dost vysoké...) I díky dalším místům a lehátkům u bazénů v hotelu i jednoho nad pláží jsme se za celých 11 dní nesetkali s tím, že by u moře nebylo volné místo.

Hotel má pro přístup k pláži (a do restaurace na pláži) vlastním podchodem pod silnicí. I ten je pravidelně uklízen.

Moře čisté - ráno téměř průzračné.

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Jiří Marek 2014-07-31 9.6 1 10 L.A. Hotel

30.07.2014 - Ingrid J. - Prečítané: 101× - Dátum pobytu: 14.7. - 24.7.2014

  • Celkom: 7
  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
V prvom rade treba napisat, ze TOTO NIE JE ALL INCLUSIVE HOTEL. Je to hotel s jednym all inclusive barom na plazi, ale najma hotel pre hosti s polpenziou, ktorym davaju aj casnici pri obede a veceri prednost pri obsluhe a k dispozicii maju tri priestranne krasne bary v areali hotela. All inclusive tu maju prevazne slovaci, cesi a poliaci. od tychto faktov sa potom odvija cela vasa pohoda na dovolenke...

... a este spomeniem cestu - specialitu severneho cypru - onurair ma este o cosi menej miesta na nohy ako skyeurope, treba sa pripravit na medzipristatie v antalyi, cesta je tak dost narocna a trva akoby ste leteli do egypta... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Boli sme ubytovani v casti "pine court", co je zrekonstruovana budova mimo hlavnej, vyhlad budete mat zrejme ako my do pinioveho hajika, izby nie su dimenzovane na dva pristelky, hoci ich tak ponukaju. S jednou pristelkou budete spokojni, nie je to lehatko, ale normalna slusna postel. Izba je pekna, kupela luxusna, menia vam pravidelne sampony, mydla, uteraky, proste normalny standard 5hviez hotela. jedine, co som nepochopila, preco za "tento standard 5hviez hotela" pyta cestovka 120E priplatok. ak chcete vyhlad na more, bude vas to totiz stat dalsiu stovku. do hotela sa ide trocha hore kopcom,nas to nijak zvlast netrapilo...

Strava
Strava uplne v pohode, velky vyber, neviem, co doma konzumuje ten,co ju kritizoval. v ramci AI vsak neratajte so ziadnymi snackmi medzi ranajkami, obedom a vecerou, delegatka vam na to povie, ze mozete ist na obed aj trikrat - o 11.30, 12.30 aj 13.30 :) super rada, chcete sa citit ako spravni sedlaci... pre mna osobne najsmutnejsi aspekt dovolenky bola pitna voda. v restauracii vas slusne ziadaju, aby ste si necapovali do flias, ale nikde inde ziadne vydajniky vody nie su. samozrejme okrem jedineho All inclusive baru (velmi honosny vyraz pre bufet pri plazi, v ktorom stojac poslusne v rade cakate na svoj drink... v dalsich troch, v ktorych by ste sa citili ako ludia, posedeli v peknom prostredi s peknym vyhladom, sa plati) A aj vo vasom AI-bare vam slusne povedia, ze capovat do flase nemate, len do plastoveho poharika.... to by som si tam mohla rovno rozlozit deku.... na obed aj na veceru dostanete 1,5 litrovu flasu, ktoru si mozete, ak ju nedopijete, vziat so sebou, my sme boli styria, dvaja dospeli, dve deti, druhu flasu sme nedostali, ani ked sme poziadali.... mame si vraj kupit... na veceru detto. tak sme potom chodievali na obed obcas po dvojiciach. preco som sa musela znova citit ako chudak slovak? k tomuto biednemu pocitu prispeli aj casnici, ktori samozrejme v prvom plane obsluhovali ludi s polpenziou, ti totiz za drinky platili, z nas AI-klientov nemali nic.... Vediet toto, idem ako klient s polpenziou, citila by som sa v tomto hoteli podstatne lepsie. cestovka by na tento fakt mala kazdeho upozornit! do hotela AI idete predsa kvoli tomu, aby ste cely den nemuseli mysliet na pitie a jedlo, nie?

Služby hotela
Necitim sa ako zvlast narocny klient, k sluzbam hotela nie som schopna sa vyjadrit, nevyuzila som takmer ziadne, jedine, co by som v 5hviezd leveli ocakavala ako bezny standard je free wi-fi, aspon v hale hlavnej budovy.tu ju mali 15 min zdarma denne kdekolvek a potom za cca 5 eur denne na 24 hodin. kedysi to vraj bolo na hodiny, 5hodin za cca 3 eura, ale zrusili to.

Pláž
Lehatok dostatok na plazi, aj pri bazene, plaz pekna, a najuzasnejsie je tam more, dcera (8) sa donho konecne zamilovala, doteraz bol len bazen, ktory bol v acapulcu pekny, velky, tobogany fajn:)

ale more... bolo fantasticke, ciste, teple, piesok pod nohami, dlho pomerne plytke, hadzali sme sa do vln, stavali z piesku, krasa...

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Ingrid J. 2014-07-30 7 1 10 boj o vodu

30.07.2014 - Jitka S. - Prečítané: 166× - Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2014

  • Celkom: 9
  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající, doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování poměrně řušné- pokoj situován směrem na silnici, nutno stále zavírat dveře od balkonu a s vedlejším pokojem byl oddělen dveřmi.

Strava
Vynikající-množství, rozmanitost, velmi chutná-

Služby hotela
Usměvavý, přátelský personál v hotelu, na pláži i v restauraci.

Pláž
Čistá, písečná, výborný vstup do moře.

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Jitka S. 2014-07-30 9 1 10 LA Resort

30.07.2014 - Anonym - Prečítané: 65× - Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2014

  • Celkom: 7,6
  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vše odpovídalo recenzím předchozích návštěníků. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi hezké, prostorné, vzdušné, 10m od bazénu :o)

v koupelně bych použila trošku sava :o)

Strava
odpovídající ***

snídaně mohly být bohatší

málo ovoce (jen melouny)

Služby hotela
kromě autobusového výletu do Famagusty jsme žádných služeb hotelu nevyužili

Pláž
malá, pěkná, mi osobně vadily řasy vyplavené na břeh, které nikdo neuklízel

voda úžasná, hejna rybiček,

čeští turisté si obsadili lehátka ručníky hned po příjezdu na celou dobu pobytu.

Takže i když byla pláž skoro prázdná, lehátka byla obsazena.

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-07-30 7.6 1 10 Crystal Rocks

30.07.2014 - Zdeněk F. - Prečítané: 152× - Dátum pobytu: 17.7. - 24.7.2014

  • Celkom: 9,2
  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc krásná dovolená, hotelový komlex úžasný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v apartmánových domech plně vyhovující. Úklidová služba bez problémů.

Strava
Strava rozmanitá a všeho dostatek. Pouze v allinclusive chybí zmrzliny (byla pouze jednou po večeři)

Služby hotela
Dobré.

Pláž
Pláž krásná a čistá. Přístup do moře pozvolný. Na červenec poměrně málo lidí, takže žádná přelidněná pláž-prostě super.

Kaya Artemis, Severný Cyprus, Cyprus Zdeněk F. 2014-07-30 9.2 1 10 Kaya Artemis

29.07.2014 - Anonym - Prečítané: 161× - Dátum pobytu: 17.7. - 24.7.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
díky mezipřistání se zbytečně cestování protahuje,jinak krásná dovolená,není vyloučen návrat :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
při ubytování nebyla nalezena naše rezervace,poté možnost výběru lepšího pokoje :)

Strava
velký výběr,chutné

Služby hotela
vše v pořádku

Pláž
krásné moře -čisté a teplé,vlny spíš menší, jemný písek,možnost nasbírání malých mušlí na levé straně pláže

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-07-29 10 1 10 Salamis Bay Conti hotel

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100