Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Paradna dovolenka. Luxusny hotel, ciste more, vela jedla a napojov, ochotny personal, kazdy den animacny program. Vekovy priemer...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Paradna dovolenka. Luxusny hotel, ciste more, vela jedla a napojov, ochotny personal, kazdy den animacny program. Vekovy priemer ubytovanych nad 50 rokov a v okoli ziadna diskoteka ani bar - to nam vsak nevadilo, lebo sme v kazdom pripade pozicali auto na tri dni a pobehali cely severny cyprus (na juzny sa neda ist na pozicanom aute :( ). Auto na tri dni nas vyslo 105 eur, pohonne hmoty asi 40 eur. Cim dlhsie pozicane auto tym mensia cena na den. Vrelo odporucam! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super aj ked klíma trosku nestihala.

Strava
Vyborna - mnozstvo pestreho jedna na ranajky, obedy i vecere. Ovocie, tousty, syry, zeleninove salaty, maso, ryby, kolace, pivo, dzusy, miesane alko aj nealko napoje... - vsetkeho neskutocne vela... aj ked clovek nechce tak pribere nejake to kilecko lebo to sa neda zo vsetkeho aspon raz neokostovat..

Služby hotela
Perfektne - tak ako sa na 5-hviezdickovy hotel patri. Personal usmiaty, ochotny, srdecny.

Pláž
More ciste, priezracne. Plaz piesocnata, pri vstupe do mora male kamene, idealne mat na nohach obuv do vody. Plazove osusky davali pri bazene. Drinky podavali aj pri bazene aj pri plazi. Plaz hned vedla hotela :)

Jana T., 24.10.2014, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Jana T. 2014-10-24 9.4 1 10 hotelový komplex Salamis Bay Conti

Celkom: 6,4 Celkový dojem dobrý.

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi příjemné, na 3* hotel výborné.

Strava
Strava nebyla špatná i když celkem jednotvárná.

Služby hotela
Personál hotelu příjemný.

Pláž
Pláž písčitokamenitá s trochou nepořádku (podle mne to dost záleží i na hostech), ale lehce dostupná. Moře bylo čisté.

Věra T., 21.10.2014, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Věra T. 2014-10-21 6.4 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 7,2 očekávala jsem více, recenze nadsazené

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
očekávala jsem více, recenze nadsazené Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování - umístění pokojů pro Čechy do velice rušné ulice, provoz od 05.00 do 23.00 hod. pokoje v přízemí tmavé nedalo se posedět na terásce, výhled na parkoviště a do zdi.

Strava
Strava výborná, škoda jen, že součástí nebyly nápoje.Při příjezdu nezajištěna večeře ani slibovaná bageta a čaj - zapřičiněno nepřítomnosti delegátky.

Služby hotela
Služby hotelu dobré.Horší se službami delegátky, škoda, že se nezúčastnila při příjezdu ubytování a nevyslechla si stížností na rozdělení pokojů. Zároveň nezajistila večeři.

Pláž
Pláž malá, ale naprosto vyhovující.

Jaroslava Benešová, 21.10.2014, Dátum pobytu: 6.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Jaroslava Benešová 2014-10-21 7.2 1 10 LA Resort

Celkom: 7,4 byli jsme zde ubytovaní a nemohu nic vyčíst jen to že na recepci neměli až takový výběr pohlednic jinak vše v pořádku dokonce obsluha...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
byli jsme zde ubytovaní a nemohu nic vyčíst jen to že na recepci neměli až takový výběr pohlednic jinak vše v pořádku dokonce obsluha byla v češtině a pomohli i s tlumočením na recepci kdo neuměl anglicky. Jídla byl dostatek i ovoce zelenina. Kdo hledá klidnou dovolenou tak doporučuji, dostatečné vyžití pro děti. není to pro ty kdo hledají noční zábavu spíš je to takové klidné rodinné s malými dětmi pro seniory a pro ty kdo si jede odpočinout. nejsou zde žádné noční bary a krámky se suvenýry ale dá se zájed do nedaleké Famagusty. Majitel Vás za poplatek odveze. je zde jediný krámek který je docela daleko je to taková večerka ale vzhledem k tomu že jídla je tu dostatek tak jsme neměli potřebu nic kupovat. suvenýry jsme si koupili během výletu do die Karpazu což doporučuji je tam nádherná pláž zlatý písek a barvy moře odstupňované od bílé až po tmavě modrou nádhera. Jinak ubytování a úklid vše v pořádku. byli jsme moc spokojení a starali se o nás velmi dobře. v tomto hotelu mají všichni all inclusiv takže dobrý a o víkendu si zde místní zakupují al incluziv takže chodí s Vámi na jídlo a do bazénu nijak nám nevadili pokud se začali chovat nějak neslušně nebo cákali vodou obsluha je hned napomenula jinak byla to pohodová dovolená a odpočinuli jsme si což byl náš záměr i náš kluk let si to moc užil hlavně skluzavky a bazény Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
byli jsme ubytováni v apartmánu byl čistý každý den uklizený klimatizace fungovala i lednička je lepší si koupit adaptér do zásuvky mají tam jiné ale na recepci byla také k zakoupení.

Strava
byli švédské stoly. snídaně veka,koláčky s olivami nebo sezamem. marmelády med sýry salám ,míchaná vajíčka saláty. ovoce převážně meloun červený i žlutý, sladké zákusky něco jako buchty na plech různých chutí. obědy těstoviny hgranolky rýže kuřecí maso byli porcované s kostma ryby zelenina dušená vařená polévky dost druhů zeleninových salátu meloun zákusky večeře teplá i studená kdo co chtěl. hlady jsme rozhodně netrpěli ani pitím mají zde kafe limo pivo tvrdý alkohol

Služby hotela
služby hotelu dostačující vše v pořádku obsluhovali nás děvčata z Čech tak nebyl problém s komunikací. kolem hotelu vše udržovali na pokojích bylo uklizeno vše fungovalo jak mělo

Pláž
menší pláž s pískem ve vodě byli větší kameny na které se dalo stát čistá pláž pokud foukalo tak se na břehu objevilo listí s palem ale jinak čisto. mušličky se dali sbírat opodál ale byli málé. voda teplá ale osvěžující

Jana V., 20.10.2014, Dátum pobytu: 23.6. - 2.7.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

26 fotografií

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Jana V. 2014-10-20 7.4 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 6,8 Dovolená se mi moc líbila a rozhodně se na Kypr vrátím, i když do jiného hotelu a trochu jiné oblasti. Ale tentokrát to pro mé záměry...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se mi moc líbila a rozhodně se na Kypr vrátím, i když do jiného hotelu a trochu jiné oblasti. Ale tentokrát to pro mé záměry (být sama a užívat si klid u moře a na sluníčku) vyhovovalo.

V okolí hotelu je jen jeden obchůdek (cca 150 m), nejbližší větší obchod cca 2 km, celkem velký výběr restaurací (s mořskými plody, indická, italská i klasické místní).

Brzo se stmívalo, takže jsme pláž opouštěli cca v 16 h a já chtěla chodit před večeří (která byla od 19:

30) na procházky, ale nebylo moc kam. Jen podél silnice jedním nebo druhým směrem mezi hotely a domky, osvětlení jen někde a na silnici velký provoz a všude kolem spousta odpadků (stejně jako u ostatních jižních národů, ani tady si s odpadky hlavu nelámou a hází je prostě všude). Procházka podél pobřeží nehrozí ani za světla, často jsou soukromé pozemky až k vodě a lezení po skaliscích je místy o život a nejen proto, že jsou plné rozbitých skleněných lahví. Jednou jsem se vydala do staré části vesnice Lapta umístěné na stráních a skaliscích kus za hotelem - hezké, jak jsou domy nalepené na skalách a ještě je možné objevit ty opravdu staré s krásnou atmosférou, ale jednou to stačilo. Za nočním životem je potřeba dojet do Kyrenie = Girne tj. cca 12 km. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel už je starší a trochu opotřebovaný, což se nedá zamaskovat ani novým vymalováním, ale jinak hezké vybavení a čisto.

Před cestou jsem se doslechla, že se v Severním Kypru používají britské zásuvky a je tudíž třeba adaptér=redukce na naši klasickou zástrčku, což neuváděla ve svých informacích ani Invia ani Čedok. Na požádání mi paní z Invia zjišťoval, jak to je a napsala mi, že podle jejích zjištění není adaptér potřeba. Při příjezdu jsem zjistila, že se tu britské zásuvky skutečně všude používají, ale v tomto hotelu byla na pokoji i jedna zásuvka klasická, takže nakonec bez problémů.

Skvělé bylo, že v hotelové knihovničce měli k dispozici hned 4 české knihy.

Trochu zlobil internet. Wifi fungovala jen v recepci a to s velkými výkyvy síly signálu.

Hotel leží u hodně frekventované silnice, takže je tam dost hluk a na pláž se chodí podchodem.

Strava
Polopenze. Jídlo úžasné, ale já jsem neobjektivní, protože miluji grilovanou zeleninu a tzatziki a olivy a toho tam bylo každý den k večeři spousta. Škoda, že baklava, kterou taky miluji, se objevila jen jednou a jinak tam dávali většinou nějaký piškot nebo různé želé.

Taky mě nepříjemně překvapilo, že k snídani byly jako ovoce pouze pomeranče, přestože všude v okolí uzrávaly fíky a granátová jablka a hrozny. Jsem zvyklá snídat jen ovoce, takže mi dost chybělo. Jinak byla nabídka při snídani velmi pestrá a místo ovoce jsem objevila pasu tahini ze sezamových semínek a hroznového vína (složení mi říkal číšník) - přesně, jak říkal dotyčný číšník: doping energie na celý den.

Nápoje u snídaně byly zdarma. Nápoje u večeře se platily zvlášť. Měli moc dobré červené víno a bylo skvělé se s ním pak posadit na pláž a popíjet ho při koukání na hvězdy a poslouchání šumění moře.

Služby hotela
Úklid každý den, čisté ručníky každý den, osušky na pláž k dispozici zdarma každý den na recepci, slunečníky a lehátka u bazénů i na pláži zdarma

Barman měl asi trochu mezery v recepturách nebo nedostatek ingrediencí, protože Sex on the beach chutnal jinak, než měl.

Pláž
Pláž písečná a sem tam skála, takže se tam vyskytovaly i nějaké rybky a bylo pod vodou na co koukat.

Voda křišťálově čistá a průzračná.

O pláž a její okolí by se měli starat líp. Podle mě je to jejich největší přednost v porovnání s hotely v okolí, které mají tak maximálně molo a jinak jen skály.

Bohužel touto dobou byla na pláž vyplavována neustále mořská tráva nebo co to bylo a to dost znepříjemňovalo koupání i přístup do moře. Jednou denně to sice trochu shrabali, ale výsledek nic moc. Podle delegátky bylo moře do konce září úplně bez trávy.

Sem tam se ve vodě vyskytly odpadky (igelitové sáčky, papíry, různé kousky platu...) brrr.

Mezi slunečníky a lehátky na pláži se povalovaly odpadky a nikdo je neuklízel. Jen každý den posbírali z lehátek "matrace" a dali je na hromady zatížené kameny, aby je neodnesl vítr a ráno jsme si je zase roznášeli ke svým lehátkům. Podle delegátky to bylo tím, že už končí sezóna a tak nejsou tak pečliví, jako během sezóny.

Hana S., 20.10.2014, Dátum pobytu: 6.10. - 13.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Hana S. 2014-10-20 6.8 1 10 La Hotel - prý se to správně píše L.A. Hotel

Celkom: 8 Velmi dobré prostředí hotelu a jeho vybavení. Určitým nedostatkem je vzdálenost moře od hotelu, bezplatný transfer je pouze 1x tam a 1x...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobré prostředí hotelu a jeho vybavení. Určitým nedostatkem je vzdálenost moře od hotelu, bezplatný transfer je pouze 1x tam a 1x zpět - bylo by vhodné posunout dobu odjezdu a návratu a vložit ještě jednu jízdu doprostřed dne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytování jsme byli spokojeni i s prací personálu.

Strava
Strava velice dobrá a obsluhující personál velice příjemnýá.

Služby hotela
Celkový dojem velice dobrý.

Pláž
Problém je s dostupností - tedy vzdálenost od hotelu a četnost dopravy od hotelu na pláž a zpět. Voda i čistota pláže byla dobrá.

Lenka Kalisova, 20.10.2014, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Riverside Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Riverside Holiday Village, Severný Cyprus, Cyprus Lenka Kalisova 2014-10-20 8 1 10 Riverside Garden Resort

Celkom: 9,4 Dovolenku sme si uzili, my sme negativne nenasli nic, len tolko, ze na plaz sa ani nedalo ist, lebo Cesi si hned zabrali vsetky lehatka...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenku sme si uzili, my sme negativne nenasli nic, len tolko, ze na plaz sa ani nedalo ist, lebo Cesi si hned zabrali vsetky lehatka uterakmi a sice sa na plazi cely den neukazali, tak uteraky tam mali stale. Inak na odpocinutie uzasny priestor.Boli sme na zajazde s Cechmi, lebo sme isli cez cesku studentagency a mali sme pobyt lacnejsi ako ho uvadzala invia a este sme dostali gratis parkovanie na letisku v Prahe pocas celeho pobytu.

Co sa tyka dovolenky, super, klud, menej ludi, dokonale na oddych. Ak hladate zabavu, tak toto neni velmi hotel pre Vas - kusok je hotel Salamis, a tam bolo aj Casino, discoteky, ale my sme si prisli oddychnut. Boli sme na dvoch vyletoch cez CK - Karpaz aj s kupanim na Golden Beach - tak to bolo super, krasna plaz, teplucke more a kopec oslikov :) Druhy vylet sme boli v Nikozii a aj na Greckej casti a tiez velmi pekne ... nestihli sme vykopavky Salamis a Famagustu, ale ludia vraveli, ze sa to oplatilo navstivit.

My by sme sa do hotela vratili opat a radi, naozaj nam nic neprekazalo. Boli sme velmi spokojni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo super, velke, teraska a balkon. Poriadok robili slecny kazdy den a kazdy aj vymenili uteraky, aj ked podla mna to nebola potreba ... ani doma nemenime kazdy den uteraky. Inak kazdy den umyta zem, vymenene uteraky a ustlana postel. Mozno kupelka by zvladla upratanie SAVOM, alebo CIFom a bolo by to super.

Strava
Prvy den sme si nabrali z kazdeho trosku, aby sme vedeli co nam chuti. Velmi ma potesil bulgur kazdy druhy den a hummus, takze ja by som dokazala jest len tieto dve veci. Salaty boli vynikaju, kuracie masko tiez - ine nejem. Naozaj nam chutilo. Najhorsi bol pohlad na ludi, ktori si nevazia jedlo. Nabrali si strasne vela jedla a potom sa v tom hrabali a nakoniec sa to vyhadzovalo. Toto naozaj nepochopim !!!! To iste napoje - uz od rana, od 10tej si muzi aj zeny davali decove frtany, lebo vsak je to zadarmo a bol to nepekny pohlad, pozerat sa na potacajucich sa strarsich ludi, ktori uz o 12tej mali dost .. ale vsak ked som si to uz raz zaplatil a je to zadarmo, tak nech ma aj roztrhne, vsak?

Služby hotela
Super, mensi hotel. My sme tam boli v oktobri, takze vacsina boli dochodcovia. Boli to mili ludia, len polovica z nich sa stale na nieco stazovala a vacsinou to bolo ti, co najviac pili a "zrali". Pan majitel je velmi mily, vzdy slusne pozdravil. Hotel nie je masovka, takze pri bazene sme boli niekedy sami. Personal velmi mili, boli tam aj dve dievcata z Ciech, ale uz aj domaci vedia co chcete, ked poviete "pivo" :) Pivo Efes sa dalo, bolo naozaj chutne, ale urcite si nedavajte vino - fuj, z 1,5l plastovej flase - no proste humus, ale ludia to pili, to som nepochopila.

Pláž
Plaz sme nemali moznost vyskusat, lebo vsetky lehatka boli vzdy obsadene, aj ked tam skoro nikto nebol. Je pravda, ze tam bol neporiadok - ale ten si robia klienti sami - ako keby bol problem si po sebe pohariky a spaky upratat. Bolo tam naplavenych dost rias, ale tak po dvoch dnoch ich upratali. My sme sa tam velmi nekupali, ale ked si prejdete par metrov na lavo od plaze, tak tam bolo v mori menej kamenov. Inak plaz hned pri hotely, more bolo aj teraz v oktobri teplucke.

Lucia J., 18.10.2014, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Lucia J. 2014-10-18 9.4 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 6,6 celkovy dojem z cele dovolene je velmi dobry jen v letadle i kdyz je turecke ale plne ceskych turistu by mohlo byt par informaci take v...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
celkovy dojem z cele dovolene je velmi dobry jen v letadle i kdyz je turecke ale plne ceskych turistu by mohlo byt par informaci take v cestine Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovani pekne ,ciste jen vyhled jedno velke zklamani ,mala terasa obrostla zivym plotem ,ktery neumoznoval zadny vyhled ani pristup slunicka,kdyz jsme byli na pokoji museli jsme svitit

Strava
jidlo bylo dobre vyber velky kazdy si urcite vybral salam jen jeden ale zato spoustu velmi dobrych syru vynikajici zakusky ovoce dostacujici granatova jablicka melouny a mandarinky

Služby hotela
pokoje ciste kazdy den uklizeno vymenene rucniky jidelna cista upravena personal slusny usmevavy presto ze neumime jejich rec temer vzdy vedeli co od nich chceme

Pláž
bohuzel plaz neuklizena lehatka k dispozici slunecniky take pristup k mori i na plaz velmi dobry kaminky nevadi boty do vody nejsou potreba

Anonym, 18.10.2014, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-10-18 6.6 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 2,2 Tuto dovolenou rozhodne nedoporucuji mladym lidem,protoze tam opravdu,jak se rika chcip pes. Nevim zda to bylo,,tim ze jsme byly mimo...

  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Tuto dovolenou rozhodne nedoporucuji mladym lidem,protoze tam opravdu,jak se rika chcip pes. Nevim zda to bylo,,tim ze jsme byly mimo sezonu,ale pripadaly jsme si jak v domove duchodcu a pouze jen cesi,takze 6,5dne nam opravdu stacilo:) Okoli vedle hotelove plaze,hruza vsude se valely pneumatiky,ruzne plasty,strikacky,papiry,no hroznej bordel,to jsem jeste nikdy nikde nevidela!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovani hezke,pokoje ciste,kazdy den uklizeno a vymenene rucniky.

Strava
Rozhodne zadne all in,ale normalni plna penze! Bezne jezdim do 3* hotelu,takze nejsem nijak vybirava,ale tohle byl fakt des,skoro zadne maso,jen kurata na 100krat zpusobu.Vetsi vyber zeleninovych salatu a druhy syru.Ovoce jen zluty meloun a zelene mandarinky!Piti katastrofa,jen voda a jakasi oranzova limonada,nechapu,ze tomu tady nekdo rika dzus?Dale jen cerny caj a otresne kafe z automatu.

Služby hotela
Radsi nebudu komentovat!

Pláž
Plaz docela hezka,skoda jen ze se hotel nestara o cistotu,takze vsude naplavene ususene rasy,trava.Doatatek lehatek pro vsechny.Vstup do vody,doporucuji obuv,sem tam velke kameny.More krasne,ciste.Na me bylo docela studene.

Anonym, 18.10.2014, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-10-18 2.2 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 6,4 Dovolená prima, splnila moje očekávání, relaxace, klid, hezké výlety.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená prima, splnila moje očekávání, relaxace, klid, hezké výlety. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování se mi líbilo, splnilo mé očekávání.

Strava
Výběr z několika druhů jídel, vždy bylo uvařeno chutně, jídla byla doplňována, k pití též výběr.

Služby hotela
Dobré, vždy se dá něco zlepšovat.

Pláž
Líbila se mi malá pláž, která nebyla přecpána klienty, čistota pláže celkem dobrá, voda čistá, teplá, Přístup k pláži dobrý.

Jana V., 18.10.2014, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Jana V. 2014-10-18 6.4 1 10 Crystal Rocks

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100