Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Hezký, ale postarší hotel, chtělo by to širší nabídku teplého bufetu, neodpovídal uváděnému standardu 4* hotelu. hezká pláž.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký, ale postarší hotel, chtělo by to širší nabídku teplého bufetu, neodpovídal uváděnému standardu 4* hotelu. hezká pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hezké pokoje, prostorné, hodně záleželo na to, zda byl do ulice nebo k bazénu

Strava
širší nabídku teplého bufetu

Anonym, 27.10.2014, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-10-27 6.8 1 10 LA Resort

Celkom: 9,2 Nádherná dovolená .. pro rodinu s dětmi .. naprosto dostačující a prakticky zařízený hotel se vším na dosah!!!

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená .. pro rodinu s dětmi .. naprosto dostačující a prakticky zařízený hotel se vším na dosah!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprostá spokojenost.... Ubytování v krásné zahradě hned u jednoho z bazénů. Vše bylo kousek.. restaurace, bar, dětské hřiště, druhý bazén i pláž. Okolí nic moc, ale nevadilo nám to... a dětem už vůbec ne.... Pokoj byl čistý a vkusně zařízený... vše funkční.., vč. každodenního úklidu.

Strava
Dle očekávání ... jídlo bylo každý den cca stejné, ale týden se to dá přežít a každý si určitě něco vybere. Zákusky výborné a obsluha baru během dne dostačující... alkoholické i nealkoholické nápoje kdykoliv během dne do 22:30 hod...

Služby hotela
Pravidelný úklid... obsluha baru během dne v době mezi snídaní - obědem - večeří a po ... Lze zapůjčit auto, nebo se nechat odvézt do města.. nic nám nechybělo ...

Pláž
Pláž malá s lehátky a slunečníky. Nevím jak v sezóně, ale jelikož byly během našeho pobytu celkem vlny a moře se uklidnilo jen na tři dni, byla pláž docela znečištěná a neupravená. Vstup do moře pouze v botách. Chodili jsme mimo hotelovou pláž .. byl tam lepší přístup do vody a když bylo moře bez vln, bylo krásně čisté!!!

Marek T., 27.10.2014, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Marek T. 2014-10-27 9.2 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 4,4 Pozitivně lze snad hodnotit jen počasí...které ovšem žádná cestovka neovlivní.

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Pozitivně lze snad hodnotit jen počasí...které ovšem žádná cestovka neovlivní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování OK.Jen nešla TV a ani po třetí urgenci se nic nezměnilo

Strava
Skutečnost ,že někdy nebylo kafe,jindy došel čaj i ovoce,nebo že ke konci doby určené ke stravování už nebyl výběr mně nějak nerozhází,"stane se i v lepších rodinách"...

Co mě(a nejen mě) docela vytočilo,že vden odletu jsme v 11 hodin dostali avízovaný "balíček na cestu".Byl to jeden zmuchlaný rohlík jakousi náplní hodně vzdáleně připomínající minibagetu.Další jídlo bylo v 18,30 v letadle z Antalie.

Služby hotela
Pokoje čisté v okolí uklizeno personál z východních zemí vstřícný.Až na toho pavouka za recepčním stolem...

Pláž
Na pláži binec.Po větru 25 cm řas,které nikdo neuklidil,deštníky a lehátka potrhané.Nešnorchovali jsme,nebyly brýle,ani šnorchl...

Petr Zeman, 27.10.2014, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Petr Zeman 2014-10-27 4.4 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 8 Vážená společnost,(pane Musil) zdravím a vzhledem k tomu,že jsem se vrátil z dovči na Severním Kypru-Acapulco 23.10.2014 Vámi...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vážená společnost,(pane Musil)

zdravím a vzhledem k tomu,že jsem se vrátil z dovči na Severním Kypru-Acapulco 23.10.2014 Vámi zajišťovanou (firotour) a byla super .Nejsem „tradiční pisálek ke všemu“,ale jen malou připomínku k organizaci.Byl jsem v resortu Acapulca již v roce 2011 a tam byl při příjezdu z letiště stejný malý zmatek v orientaci ubytování.I když průvodce avizoval,že nám ubytování v bungalovech (je jich cca 80) resp. jejich polohu zajistí hotelová služba ( přijíždí se většinou pozdě v noci), nikdy se tak nestalo a mnoho lidí tápalo a ne všichni ovládají angličtinu.Vše by odstranila jedna stránka vyobrazení bungalovů s čísly v rámci přeposílaných pokynů,kterou měl průvodce u sebe ( později v deskách cestovky)a ani v hotelu nikde info mapička není.

Ve Vašem dnešním mailu (viz níže) by asi měl být rok 2015 ???

p.s sám zajišťuji již cca 11 roků ve spolupráci s CK Bondtour lyžovačku ve Švýcarsku a jsem taky rád za každou pomocnou informaci.Od Firo tour do all inklusive přidat zmrzlinu.Myslím,že by to s cenou nemuselo zatřást.

Zdravím a přeji hezký den a ať se dále daří.

Vladimír Drbohlav

Nad Štolami 468

Odolena Voda

KOMPLETNÍ NABÍDKU ZÁJEZDŮ NA LÉTO 2014 NAJDETE ZDE Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bungalovy super a čistota v nich

Strava
viz výše -přidat zmrzlinu (místní produkce) v ceně zájezdu (ne balenou)

Služby hotela
viz výše

Pláž
OK

Vladimír Drbohlav, 27.10.2014, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Vladimír Drbohlav 2014-10-27 8 1 10 Acapulco Resort Hotel

Celkom: 8,4 Dovolená vcelku vydařená. Nejhorší bylo mezipřistání v Turecku, ale to opravdu nemůže žádní CK ovlivnit. Jen výlet na poloostrov Karpaz...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená vcelku vydařená. Nejhorší bylo mezipřistání v Turecku, ale to opravdu nemůže žádní CK ovlivnit. Jen výlet na poloostrov Karpaz za 100 Euro byl opravdu o ničem. Nedoporučuji, je to škoda peněz. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme s manželem ubytováni mimo hlavní budovu s výhledem na zeleninovou zahradu, kde neustále jezdil traktor. Sice jsme na pokoji moc nebyli, ale představovala jsem si výhled o trochu lepší. Jinak vybavení pokoje OK.

Strava
Strava úžasná, nepřeberné množství dobrot i nápojů. Sice jsme tam kvůli jídlu nejeli, ale určitě to bude někoho zajímat.

Služby hotela
Na výborné úrovni. Personál ochotný, vstřícný. Denně pokoj uklizený.

Pláž
Pláž byla na také množství lidí opravdu malá. Pokud si tam člověk nedal ráno ručníky na lehátka, kolem 10.00 hod. neměl šanci si tam lehnout. Pláž by opravdu chtěla rozšířit.

Anonym, 25.10.2014, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-10-25 8.4 1 10 Salamis Bay Conti Resort

Celkom: 9,4 Paradna dovolenka. Luxusny hotel, ciste more, vela jedla a napojov, ochotny personal, kazdy den animacny program. Vekovy priemer...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Paradna dovolenka. Luxusny hotel, ciste more, vela jedla a napojov, ochotny personal, kazdy den animacny program. Vekovy priemer ubytovanych nad 50 rokov a v okoli ziadna diskoteka ani bar - to nam vsak nevadilo, lebo sme v kazdom pripade pozicali auto na tri dni a pobehali cely severny cyprus (na juzny sa neda ist na pozicanom aute :( ). Auto na tri dni nas vyslo 105 eur, pohonne hmoty asi 40 eur. Cim dlhsie pozicane auto tym mensia cena na den. Vrelo odporucam! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super aj ked klíma trosku nestihala.

Strava
Vyborna - mnozstvo pestreho jedna na ranajky, obedy i vecere. Ovocie, tousty, syry, zeleninove salaty, maso, ryby, kolace, pivo, dzusy, miesane alko aj nealko napoje... - vsetkeho neskutocne vela... aj ked clovek nechce tak pribere nejake to kilecko lebo to sa neda zo vsetkeho aspon raz neokostovat..

Služby hotela
Perfektne - tak ako sa na 5-hviezdickovy hotel patri. Personal usmiaty, ochotny, srdecny.

Pláž
More ciste, priezracne. Plaz piesocnata, pri vstupe do mora male kamene, idealne mat na nohach obuv do vody. Plazove osusky davali pri bazene. Drinky podavali aj pri bazene aj pri plazi. Plaz hned vedla hotela :)

Jana T., 24.10.2014, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Jana T. 2014-10-24 9.4 1 10 hotelový komplex Salamis Bay Conti

Celkom: 6,4 Celkový dojem dobrý.

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi příjemné, na 3* hotel výborné.

Strava
Strava nebyla špatná i když celkem jednotvárná.

Služby hotela
Personál hotelu příjemný.

Pláž
Pláž písčitokamenitá s trochou nepořádku (podle mne to dost záleží i na hostech), ale lehce dostupná. Moře bylo čisté.

Věra T., 21.10.2014, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Věra T. 2014-10-21 6.4 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 7,2 očekávala jsem více, recenze nadsazené

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
očekávala jsem více, recenze nadsazené Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování - umístění pokojů pro Čechy do velice rušné ulice, provoz od 05.00 do 23.00 hod. pokoje v přízemí tmavé nedalo se posedět na terásce, výhled na parkoviště a do zdi.

Strava
Strava výborná, škoda jen, že součástí nebyly nápoje.Při příjezdu nezajištěna večeře ani slibovaná bageta a čaj - zapřičiněno nepřítomnosti delegátky.

Služby hotela
Služby hotelu dobré.Horší se službami delegátky, škoda, že se nezúčastnila při příjezdu ubytování a nevyslechla si stížností na rozdělení pokojů. Zároveň nezajistila večeři.

Pláž
Pláž malá, ale naprosto vyhovující.

Jaroslava Benešová, 21.10.2014, Dátum pobytu: 6.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Jaroslava Benešová 2014-10-21 7.2 1 10 LA Resort

Celkom: 8 Velmi dobré prostředí hotelu a jeho vybavení. Určitým nedostatkem je vzdálenost moře od hotelu, bezplatný transfer je pouze 1x tam a 1x...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobré prostředí hotelu a jeho vybavení. Určitým nedostatkem je vzdálenost moře od hotelu, bezplatný transfer je pouze 1x tam a 1x zpět - bylo by vhodné posunout dobu odjezdu a návratu a vložit ještě jednu jízdu doprostřed dne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytování jsme byli spokojeni i s prací personálu.

Strava
Strava velice dobrá a obsluhující personál velice příjemnýá.

Služby hotela
Celkový dojem velice dobrý.

Pláž
Problém je s dostupností - tedy vzdálenost od hotelu a četnost dopravy od hotelu na pláž a zpět. Voda i čistota pláže byla dobrá.

Lenka Kalisova, 20.10.2014, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Riverside Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Riverside Holiday Village, Severný Cyprus, Cyprus Lenka Kalisova 2014-10-20 8 1 10 Riverside Garden Resort

Celkom: 7,4 byli jsme zde ubytovaní a nemohu nic vyčíst jen to že na recepci neměli až takový výběr pohlednic jinak vše v pořádku dokonce obsluha...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
byli jsme zde ubytovaní a nemohu nic vyčíst jen to že na recepci neměli až takový výběr pohlednic jinak vše v pořádku dokonce obsluha byla v češtině a pomohli i s tlumočením na recepci kdo neuměl anglicky. Jídla byl dostatek i ovoce zelenina. Kdo hledá klidnou dovolenou tak doporučuji, dostatečné vyžití pro děti. není to pro ty kdo hledají noční zábavu spíš je to takové klidné rodinné s malými dětmi pro seniory a pro ty kdo si jede odpočinout. nejsou zde žádné noční bary a krámky se suvenýry ale dá se zájed do nedaleké Famagusty. Majitel Vás za poplatek odveze. je zde jediný krámek který je docela daleko je to taková večerka ale vzhledem k tomu že jídla je tu dostatek tak jsme neměli potřebu nic kupovat. suvenýry jsme si koupili během výletu do die Karpazu což doporučuji je tam nádherná pláž zlatý písek a barvy moře odstupňované od bílé až po tmavě modrou nádhera. Jinak ubytování a úklid vše v pořádku. byli jsme moc spokojení a starali se o nás velmi dobře. v tomto hotelu mají všichni all inclusiv takže dobrý a o víkendu si zde místní zakupují al incluziv takže chodí s Vámi na jídlo a do bazénu nijak nám nevadili pokud se začali chovat nějak neslušně nebo cákali vodou obsluha je hned napomenula jinak byla to pohodová dovolená a odpočinuli jsme si což byl náš záměr i náš kluk let si to moc užil hlavně skluzavky a bazény Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
byli jsme ubytováni v apartmánu byl čistý každý den uklizený klimatizace fungovala i lednička je lepší si koupit adaptér do zásuvky mají tam jiné ale na recepci byla také k zakoupení.

Strava
byli švédské stoly. snídaně veka,koláčky s olivami nebo sezamem. marmelády med sýry salám ,míchaná vajíčka saláty. ovoce převážně meloun červený i žlutý, sladké zákusky něco jako buchty na plech různých chutí. obědy těstoviny hgranolky rýže kuřecí maso byli porcované s kostma ryby zelenina dušená vařená polévky dost druhů zeleninových salátu meloun zákusky večeře teplá i studená kdo co chtěl. hlady jsme rozhodně netrpěli ani pitím mají zde kafe limo pivo tvrdý alkohol

Služby hotela
služby hotelu dostačující vše v pořádku obsluhovali nás děvčata z Čech tak nebyl problém s komunikací. kolem hotelu vše udržovali na pokojích bylo uklizeno vše fungovalo jak mělo

Pláž
menší pláž s pískem ve vodě byli větší kameny na které se dalo stát čistá pláž pokud foukalo tak se na břehu objevilo listí s palem ale jinak čisto. mušličky se dali sbírat opodál ale byli málé. voda teplá ale osvěžující

Jana V., 20.10.2014, Dátum pobytu: 23.6. - 2.7.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

26 fotografií

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Jana V. 2014-10-20 7.4 1 10 Crystal Rocks

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100