Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Dovolená se nám velmi líbila, nejsme nijak nároční, hotel v této lokalitě byl skvělým výchozím bodem pro výlety po ostrově. Doporučuji...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila, nejsme nijak nároční, hotel v této lokalitě byl skvělým výchozím bodem pro výlety po ostrově. Doporučuji půjčit si auto, dá se sehnat za 25 Euro v místních půjčovnách, hotel půjčuje za 30 Euro, a vypůjčení auta přes CK stojí 35 Euro. My si ho půjčili přes CK, aby nám v případě problému pomohl delegát. Lze si vybrat, zda manuál nebo automat, lepší je automat při provozu na silnicích a řízení vlevo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl moc pěkný, čistý, super bazény u hotelu a hlavně na pláži!!! Vše se pravidelně čistí. Pokoj rovněž slušný, prostorný, čistý, uklízí se každý den, měli jsme pokoj s výhledem na parkoviště, vůbec nám to nevadilo, v noci byl trochu slyšet ruch z hlavní silnice, ale nic strašného to nebylo. Postele respektive matrace velmi kvalitní, moc dobře se nám spalo. Čtyři hvězdy, kterými se hotel prezentuje však nemá, měl možná kdysi, je vidět, že zařízení např. koupelna je staršího data, ale čistá a to je podstatné. Celkově se mi hotel velmi líbil!!! Velmi útulný, rodinného typu. Za tu cenu naprosto super. Akorát za zdi hotelu se člověk nesmí koukat, tam je prostě nepořádek, ale to je na Kypru u každého hotelu.

Strava
Vynikající!! Lepší jsme si nemohli přát, mají výborné polévky, k večeři brambory, rýže, hranolky, maso na různé způsoby, kuře, rybí filé, barbecue, spousta zeleniny, salátů, zákusek většinou nějaká buchta, melou červený nebo bílý. U večeře obsluhují místní a černoši z Nigérie - jsou velmi milý a snaží se s vámi prohodit pár slovíček v češtině. Snídaně - palačinky, omeleta, párečky, vejce natvrdo, fazole, chleba, veka, marmelády, med, jogurt, müsli, různé houstičky, pomeranč....

Služby hotela
hotel půjčuje zadarmo ručníky na pláž, ochotný a milý personál, mluví pouze anglicky

Pláž
krásná, nejlepší ze všech hotelů v okolí, čistá, písečná, ve vodě je blok kamenů, ale tomu se dá vyhnout, boty do vody nejsou potřeba, lehátka a slunečníky zdarma, voda jako kafe...

Radka S., 30.09.2014, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

7 fotografií

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Radka S. 2014-09-30 9 1 10 LA Hotel & Resort

Celkom: 5 Nejhorší !!! moje dovolená, a to říkám, že se mi líbí všude. Vše negativní, co zde popisují je pravda. 1 3/4 hod. zpožděný odlet = 22:45...

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Nejhorší !!! moje dovolená, a to říkám, že se mi líbí všude. Vše negativní, co zde popisují je pravda. 1 3/4 hod. zpožděný odlet = 22:45 odlet z Prahy započítávají jako 1 den dovolené. Turecká letecká společnost tam i zpět, podávají studené jídlo a 1 malý kelímek nápoje za téměř 5 hodin letu. Mezipřistání v Antálii s hodinovým čekáním v letadle, kdy "fasují proviant", bedny cpou do úložných prostorů pro zavazadla, která klientům přehazují sem tam. Za celou noc nezamhouříte oko. Při ranním příletu na místo jsme se dozvěděli, že máme jiný hotel než jsme si objednali, "zacpou Vám ústa" tím, že máte ALL místo PP (CK Firo Tour). Postupně jsme zjistili, že do našeho původního hotelu nikoho nevezli a že tento původní hotel měnili i dalším klientům kteří přicestovali později. Zde prostě bylo volno, zřejmě chtěli mít klienty pěkně pohromadě? Pustá lokalita bez jakéhokoliv vyžití, možností procházek, nákupů, vhodná pouze pro neaktivní důchodce a rodiny s malými dětmi (což je také převážná klientela hotelu), kteří chtějí trávit čas v hotelu na pláži a u bazénu. Je zde možnost jedné půldenní procházky k antickým ruinám Salamis - stojí za zhlédnutí.

Jezdí se zde vlevo a pokud si netroufnete takto řídit a nepronajmete si vůz, jste odkázáni na nabídku předražených zájezdů při kterých za 50 EUR celkem nic neuvidíte. Jediný opravdu hezký zájezd je do Kyrénie. Nabídka vozů je omezená. Na míň než 3 dny auto neobjednají, místo objednaného manuálu Vám dovezou automat a pokud si chcete pronájem prodloužit, nelze, aut je málo a už je zamluvené. Průvodkyně Alexandra je sice milá, ale znalostmi neoplývá. Počasí pěkné, moře teplé, od poloviny pobytu foukal nepříjemný vítr. Zpáteční let přes den bez zpoždění, ale ve stejném duchu, opepřený 1 !!! funkčním WC na celé letadlo, o něco více tekutin než při letu tam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při příletu opět noční "bojovka" s hledáním pokoje, jinak jsme byly s ubytováním spokojené, odpovídalo příslušné kategorii, klimatizace, úklid ....v pořádku. Nízké bungalovy v udržované zahradě. Naštěstí jsme bydlely v zadním traktu a tudíž měly klid, což klienti u bazénu a baru neměli. Hezké zázemí pro malé děti.

Strava
Hodně zeleniny, z ovoce jen mandarinky a žlutý meloun. Do některých salátů zpracovávali zbytky z předchozích jídel. Dobré dezerty. S množstvím a kvalitou nápojů nespokojenost. Voda (při těch teplotách) pouze do maličkých kelímků, takže pořád běhat pro vodu. Klienti si točili do malých lahviček, což personál zakazoval, ale pokud nebyl na dohled majitel hotelu, ochotně načepovali, s tím ať to nevidí z recepce, že by měli problém. Víno podřadné kvality se pít nedalo. O tvrdý alkohol jsme nestály. Něco jsme ochutnali, ale po tom co mám z lahve s označením bílý rum nalili podivné "ouzo" jsme od ochutnávek upustily

Služby hotela
Připojuji se k již dříve uveřejněnému názoru: majitel = diagnóza psychopat. Lže, okrádá hosty a ještě jim nadává.

Požadovaly jsme objednat taxi do Famagusty, dělal drahoty, tvrdil, že je drahé ať jedeme autobusem (jezdí pouze 4 dny v týdnu), což nám časově nevyhovovalo. Pak souhlasil, ale s tím, že si jej nemůžeme objednat pouze tam ale na určitou hodinu i zpátky (zpět jsme si chtěly taxi zajistit sami po prohlídce města). Platilo se předem a řekl si za 2 os. 30 EUR. 2x jsme požadovaly doklad o zaplacení, abychom měli potvrzeno pro taxi, že jsme platily, doklad nám nevydal s tím, že je vše OK. Ráno nepřijelo taxi, ale auto majitele. Jeli jsme s dalšími 4 hosty od kterých jsem se dozvěděly, že platili 7,5 EUR za os., takže jsme po návratu na recepci požadovali vrátit přeplacenou částku. Majitel nám tvrdil, že 30 EUR za 2 os. je v pořádku, dokud nepřišli naši spolucestující a dosvědčili, že platili 1/2, načež majitel začal tvrdit, že jsme platili pouze 20 EUR a že nic nevrátí. Spor vyvrcholil tím, že na nás řval on i jeho ruská (milenka) recepční a dozvěděly jsme se, že jsme kreténi a pod....."Řešily" jsme to tedy přes delegátku Firo Touru s výsledkem, že nemůže nic dělat, že každý říkáme něco jiného a nemůžeme to doložit. To, že na nás řvali a nadávali nám jsme svědky, kteří nám to potvrdili, měli, ale to přešla a vůbec to neřešila, neomluvila se ani jménem CK. S Firo Tour už nikdy více. To co se v hotelu děje vůbec neřeší a klienty tam vozí dál.

Pláž
Menší hotelová pláž, písek, ve vstupu trochu kameny, což dělalo potíže starším lidem. Polovina lehátek roztrhaná. V celém okolí písčité, opuštěné, ale nečisté pláže s problematickým vstupem - mělko, kameny. Já jsem (jako aktivní plavec) byla s mořem spokojená.

Jitka Kodetová, 30.09.2014, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Jitka Kodetová 2014-09-30 5 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 7,2 Dovolená dopadla vcelku dobře, nejsme nijak nároční a vše odpovídalo již předem nastudovaným informacím.

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená dopadla vcelku dobře, nejsme nijak nároční a vše odpovídalo již předem nastudovaným informacím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V celku bez výhrad, vše nám fungovalo, pokoj byl již po částečné rekonstrukci. Čistota průměrná - za malý bakšiš ale jeden z uklízejících černoušků předvedl úklidovou serenádu.

Strava
Nejhorší hodnocení dostala strava. Není to ani tím, že po týdnu vcelku jednotvárného jídelníčku se už těšíte na něco jiného ale střevní potíže které ještě po 4 dnech po návratu přetrvávají. To jsme pili jen balenou vodu ani jsme si nadali zmrzlinu a večer dezinfikovali tequilou. Chyba mohla být v ranních omeletách nebo nedostatečné hygieně při přípravě pokrmů ale nerad bych něco neprůkazně soudil. Uvádím to hlavně proto, že mezi hosty s kterými jsme se spřátelili nás nebylo málo a aby si případní budoucí rekreanti mohli dát na to pozor.

Služby hotela
Vše v pohodě, když něco nefungovalo tak přes recepci se vše dalo domluvit. Delegát řešil jen větší problémy. Připomínky hostů typu " málo druhů ovoce, došli nápoje na molu" asi byli věcí momentální situace a je to věc vedení hotelu jak toto má organizované.

Pláž
Molo u hotelu jsme navštívili 2x jinak jsme hledali pláže po celém severním pobřeží.

U sousedních hotelů najdete i písečné pláže. Asi 3 km východně je skvělá pláž Escape za poplatek 20TL, ale byla opravdu pěkná a provozují zde i vodní atrakce. My jsme si půjčili auto asi 25 EUR/den a za 4 dny jsme objevili mnoho krásných liduprázdných pláží a dojem mohl kazit jen odpad, který na některé odlehlé pláže místní asi vyváží. Jinak voda byla krásně teplá a v celku čistá. Pro nenáročné šnorchlisty to tam není úplně ztracené, chce si vybrat menší plážičky a skalnatější výběžky tam jsme viděli cca 10 druhů ryb. Nejhezčí šnorchlování bylo kupodivu na celkem rušné pláži Escape, kde je i skalnatý ostrůvek a kolem něho nejvíce ryb.

Ladislav T., 29.09.2014, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Lapethos Resort Hotel & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pláž na západním pobřeží 4 fotografie

Lapethos Resort Hotel & Spa, Severný Cyprus, Cyprus Ladislav T. 2014-09-29 7.2 1 10 Club Lapethos

Celkom: 7,6 Hotel je vhodný pro rodiny s malými dětmi a starší osoby. Velmi klidné a příjemné místo. Moře krásně čisté, u bazénu skluzavky. V okolí...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je vhodný pro rodiny s malými dětmi a starší osoby. Velmi klidné a příjemné místo. Moře krásně čisté, u bazénu skluzavky. V okolí hotelu nic není, takže se nedá nikam chodit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování hezké. Každý den uklizeno, čisté ručníky. Ručníky na pláž jsou za poplatek. Pokoje byly hezké, v okolí byl klid.

Strava
Strava byla z celého pobytu nejhorší. Snídaně byla každý den stejná. Míchaná vajíčka, vajíčka na tvrdo, sýry, 1 druh salámu, trocha zeleniny, žlutý meloun. U obědu a večeře už se dalo vybrat a bylo to chutné. Dortíky výborné. Vzhledem k tomu, že jsem tam byli s malými dětmi, tak nám tam hodně chybělo ovoce. Kromě žlutého melounu, který našim dětem nechutnal, tam nic jiného nebylo. Svačiny také žádné nebyly. Vodu jsme si mohli brát pouze do kelímku. Takže jsme vodu pro děti museli nalévat do lahví tak, aby to nikdo neviděl. Zmrzlina žádná nebyla a když jste chtěli koupit nanuk, tak stál 2,5 eura.

Služby hotela
Na hotelu se dal za 10 euro pořídit internet. Půjčovali za poplatek ručníky na pláž. Pořádali výlety do Famagusty - asi 3x v týdnu. Na recepci byl za poplatek trezor.

Pláž
Pláž byla hned u hotelu a byla velice dobře přístupná. Je to menší pláž, kameno-písčitá. Vzhledem k tomu, že jsme byli až v druhé polovině září, kdy už asi nejezdí tolik lidí, tak na pláži bylo téměř vždy místo. Moře bylo teplé a krásně čisté. Do moře bych doporučila boty do vody, protože kousek dál už byly kameny. Dopoledne bylo klidné a odpoledne vždy foukal vítr a byly vlny.

Jiří, 29.09.2014, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Jiří 2014-09-29 7.6 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 9,8 Celkově Kypru vládne chaos, zákazy a předpisy existují od toho, aby se porušovaly. Obrovská absence chodníků, většinou pouze prašné cesty...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově Kypru vládne chaos, zákazy a předpisy existují od toho, aby se porušovaly. Obrovská absence chodníků, většinou pouze prašné cesty a nehorázný nepořádek. Ale co se týče hotelu, tak se nedá vytknout vůbec nic. Byli jsme tam jediní z ČR, jinak pouze Poláci a Němci, na které už je personál alergický, takže nás pokaždé vítali s úsměvem na rtech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo ceně.

Strava
Nenašlo se nic, co by nám nechutnalo. Spousta zeleniny, z ovoce pouze červený a žlutý meloun, ale pokaždé jsme odcházeli od stolu s narvanými pupky. :-D

Pláž
Moře bylo krásně čisté a teploučké. Na pláži se našel občas nějaký ten odpadek, ale ani to nám dovolenou nezkazilo.

Monika K., 29.09.2014, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Club Simena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Club Simena, Severný Cyprus, Cyprus Monika K. 2014-09-29 9.8 1 10 Club Simena

Celkom: 4,4 More výborné. Ostatné slabšie. Jedlo nekvalitné, nezodpovedalo cenovej kategórii hotela. Takmer všetci účastníci pobytu trpeli...

  • 6 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
More výborné. Ostatné slabšie. Jedlo nekvalitné, nezodpovedalo cenovej kategórii hotela. Takmer všetci účastníci pobytu trpeli žalúdočnými problémami (črevným vírusom), ktoré spôsobovala neklavitná strava. Jedlá nemali chuť. Stávalo sa, že zbytok jedla (najmä pri šalátoch) z predchádzajúceho dňa pomiešali s čerstvým šalátom a tým vlastne pokazili chuť a čerstvosť jedla. Program pre toľko hostí, koľko bolo momentálne v tom turnuse na dovolenke úplne slabý. Iné nezostávalo iba večer posedávať na terase pri čaji alebo inom nápoji pri fajčiaroch, lebo nadmerne sa pofajčievalo všade. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po presťahovaní z prízemia chatky č. 4102 do novej časti na izbu č. 3602 sa ubytovanie zlepšilo.

Strava
Nevyhovujúca. Fádna. Bez chuti. Málo druhov ovocia.

Služby hotela
Celkom na dobrej úrovni. Milý personál. Upratovačky sa primerane starali o čistotu každý deň.

Pláž
Pláž na počet osôb malá. Prístup do mora dobrý. Nakoľko sme nešnorchovali k tomuto sa nevyjadrujem. Voda v mori výborná.

Anonym, 29.09.2014, Dátum pobytu: 11.9. - 22.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-09-29 4.4 1 10 hotelový komplex Salamis Bay Conti

Celkom: 7 Příjemná dovolená, cena odpovídá kvalitě.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená, cena odpovídá kvalitě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý pokoj, denně uklizený. Bydleli jsme až v zadní části areálu,k bazénům a na pláž se šlo zahradou. Nám to nevadilo, pro rodinu s malými dětmi to může ale být složitější.

Strava
Nám strava vyhovovala, vždy jsme se dobře najedli. All inclusive zahrnovalo pouze snídani, oběd, večeři, chyběla možnost lehkého občerstvení během dne, zmrzlina u plážového baru za peníze. To vše jsme ale věděli předem z recenzí.

Služby hotela
V hotelu jsou dostupné pouze základní služby. Široko daleko nic není, možnost večerních procházek je tak omezená.

Pláž
Pláž maličká, denně obsazená lehátka již před osmou. Spousta lidí si obsazovala lehátka jak u bazénu, tak na pláži zároveň, takže si občas ani nebylo kam dát osušku...

Barbora J., 29.09.2014, Dátum pobytu: 21.7. - 28.7.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Barbora J. 2014-09-29 7 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 8,8 Na dovolené jsme byli moc spokojeni. Ubytování, stravování, moře, vše bylo na velmi dobré úrovni.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolené jsme byli moc spokojeni. Ubytování, stravování, moře, vše bylo na velmi dobré úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi dobré - prostorné, denně se uklízelo a měnily se osušky a ručníky.

Strava
Strava byla každý den dost podobná, ale určitě se dalo vybrat, každý den bylo několik druhů masa, dokonce byla i ryba, která byla velice chutná. Každý den spousta velice dobrých a chutných dortů.

Možná by bylo třeba trochu více ovoce. Byl pouze meloun - žlutý a nebo mandarinky. Ale jinak jsme byli velmi spokojeni.

Služby hotela
Spokojenost - upadla klika, ihned přišli opravit, totéž bylo u opravy sprchy a zách. prkénka.

Nemáme žádné připomínky.

Pláž
Pláž byla hned před hotelem, trochu nás mrzelo, že tam byly poházeny nedopalky od cigaret, ale

za to mohou lidé, kteří pláž používají. Jinak spokojenost.

Lenka D., 29.09.2014, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Lenka D. 2014-09-29 8.8 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 9,6 Velice příjemný menší hotel. Využitelný jak pro rodiny s dětmi, tak pro mladé páry - možnost večerní zábavy v okolí hotelu široká. Hotel...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velice příjemný menší hotel. Využitelný jak pro rodiny s dětmi, tak pro mladé páry - možnost večerní zábavy v okolí hotelu široká. Hotel sám o sobě ležel v klidné lokalitě, nebyl problém s večerním klidem. Možnost dopravy do okolních měst za mírný poplatek Dolmušemi - lze naplánovat hezké výlety. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice příjemné pokoje s klimatizací, koupelna čistá a bez závad, možnost mít pokoj přímo s přístupem k bazénu.

Strava
Strava velmi chutná ráno zde byly švédské stoly, večeře formou bufetů - podávala se jak evropská normální hlavní jídla, tak zde byly i ochutnávky kyperské/turecké kuchyně.

Služby hotela
Personál hotelu byl velice příjemný, zdvořilý a snažící se pro vás udělat maximum.

Pláž
U hotelu betonové molo se snasným přístupem do moře. Lze využít lehátka bez poplatku. V okolí hotelu několik využitelných písčitých pláží.

Radka Faloutová, 28.09.2014, Dátum pobytu: 18.9. - 25.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Manolya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Manolya, Severný Cyprus, Cyprus Radka Faloutová 2014-09-28 9.6 1 10 Manolya

Celkom: 8,4 hotel byl krásný,čistý, pláž i oba bazény pěkné,jen podle katalogu měl být hotel v hystorické vesničce,ale ta byla vdálena nejméně 4 km,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
hotel byl krásný,čistý, pláž i oba bazény pěkné,jen podle katalogu měl být hotel v hystorické vesničce,ale ta byla vdálena nejméně 4 km, takže rozhodně nebyla běžně dostupná na večerní procházky a aspon mimo sezonu nebylo po večerech kam jít. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl pěkný s krásným výhledem na hory, v krásné kvetoucí zahradě.

Strava
Poměrně dobrá, jen chyběly ryby a velice omezený výber ovoce- ráno pomeranče, večer meloun.

Pláž
Pláž dostupná, pěkná, moře nádherné, jen na pláži by se mohlo přes noc trochu víc uklízet.

Zdenka B., 25.09.2014, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Zdenka B. 2014-09-25 8.4 1 10 LA Resort

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100