Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Dobrá destinácia pre rodiny s deťmi. Tobogány, čisté more, pozvoľný vstup, malé vlny, čistý jemný piesok. V rámci ultra all inclusive...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrá destinácia pre rodiny s deťmi. Tobogány, čisté more, pozvoľný vstup, malé vlny, čistý jemný piesok. V rámci ultra all inclusive reálne zahraničné značky, žiadne náhrady.

Cestovka ponúka dva druhy all incusive, ultra (UAI) a light (LAI). Pri ultra je všetko v cene, light má pár obmedzení (len miestne alkoholické nápoje, nedá sa využiť tzv. Food court pri bazéne, kde sa ponúka rýchle občerstvenie - pizza, hamburgery... v poobedných hodinách, minibar je za poplatok a myslím, že je problém aj s obsluhou v plážovom bare, objednávať sa dá len v bare pri bazéne). Turecká klientela, ktorej je asi najviac má UAI automaticky a Turci nie sú označení žiadnym náramkom. My ostatní sme mali dve farby na odlýšenie UAI a LAI. Niektorí z našincov si náramky dali dole a tvárili sa, že majú UAI. Kým som tam bol, nevidel som, že by to niekto z hotela riešil, aj keď delegátka vravela, že si na to vedenie hotela "posvieti".

Hlavná budova ponúka ešte casíno (vstup od veku 24 rokov), kvalitný a veľmi pekný lobby bar. Celkovo pekné prostredie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Máme tri deti (14,10,7), bohužiaľ rodinná izba, kde by sme sa vošli všetci nebola v čase našej objednávky k dispozícii a tak sme mali dve izby. Po prihlásení sme zistili, že sú každá na inom poschodí, ale personál ochotne izby zamenil tak, že sme boli vedľa seba.

Ubytovanie bolo v domoch mimo hlavnej budovy. Okolie bolo upravené, trávniky, kvety...

Ak si zaplatíte ultra all inclusive, je minibar v izbe grátis a denne dopĺňaný (cola, pivo, minerálky). Pri light all inclusive každý nápoj z minibaru stojí cca 2€.

Upratovanie v pohode, izby boli čisté, uteráky menené.

Veľkosť izby bola štandartná, neohúrila ani neurazila. Kúpelka čistá, so všetkým čo k tomu patrilo a všetko fungovalo. Asi všade v Stredomorí (snáď okrem milionárskych viliek) sa nájdu rôzne nuansy miestneho stavebníctva (schody s rôznou výškou...) a je len na človeku, či si tým nechá pokaziť dovolenku, alebo nie.

Strava
Raňajky, obedy a večere v hlavnej reštaurácii, pri UAI snacky od obeda do poobedia vo Food courte (pizza, hranolky, hamburgery...). Podľa mňa bolo jedla dosť, dalo sa vždy niečo vybrať, ryby, mäso, zelenina, ovocie. Štýl jedla je ale dosť "Turecký" (hodne na grile, typické korenia).

Služby hotela
Hotel má hlavnú budovu s "lepšími" izbami, veľmi dobrým lobby barom a príjemnou atmosférou. Večer tam hrával nejaký týpek na piáno staré hitovky. Ja som nejaké zásadné problémy a nedostatky nepostrehol. Snáď len niektorí členovia personálu by mohli byť lepšie jazykovo vybavení, ale treba si uvedomiť, že Sevrný Cyprus uzáva len Turecko a turistický ruch sa tam len rozvýja.

K hotelu patrí "akvapark" tvorený asi siedmimi tobogánmi a detský bazén so šmýkačkami. Bohužiaľ, práve v detskom bazéne bola najstudenšia voda, toto je asi jediný mínus hotela. Plusom boli plavčíci, ktorí dávali na tobogánoch pozor a neboli len na ozdobu.

Hotel má len jeden bazén, ale je dosť veľký, takže je to v pohode.

Pláž
Jemný piesok, pozvoľný prístup, malé vlny, čistá voda. Perfektné pre deti. Lehátka a slnečníky grátis. Ak nechcete byť hneď pri vode, určite si nejaké vždy nájdete.

Branislav R., 26.07.2015, Dátum pobytu: 23.6. - 30.6.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Kaya Artemis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

hlavná budova 9 fotografií

Kaya Artemis, Severný Cyprus, Cyprus Branislav R. 2015-07-26 9 1 10 KAYA ARTEMIS RESORT AND CASINO

Celkom: 9,4 Boli sme veľmi spokojní celkovo so všetkým. Destinácia v ktorej sa dá veľmi dobre oddýchnuť a veľmi vhodná pre rodiny s deťmi.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme veľmi spokojní celkovo so všetkým. Destinácia v ktorej sa dá veľmi dobre oddýchnuť a veľmi vhodná pre rodiny s deťmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Boli sme spokojní, spočiatku nefungovala klíma, ale potom to dali do poriadku. S čistotou a celkovou výbavou izieb sme boli spokojní.

Strava
Veľmi dobrá a chutná. Bohaté švédske stoly a ochotní personál.

Služby hotela
Spokojnosť

Pláž
Pláž udržiavaná, čistá, vstup do vody pozvoľný - ideálny, teplota vody 28 stupňov - super ideálne. My sme boli veľmi spokojní.

Daniela Jaššová, 23.07.2015, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Daniela Jaššová 2015-07-23 9.4 1 10 Acapulco Beach

Celkom: 10 výborné

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
výborné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování v hotelu luxsus

Strava
každy si mohll vybrat podle sebe

Služby hotela
služby v hotelu na urovní

Pláž
pláž čistá slunečníky a lehátka bylo třeba obsadit brzy z rána

Blanka U., 23.07.2015, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Kaya Artemis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kaya Artemis, Severný Cyprus, Cyprus Blanka U. 2015-07-23 10 1 10 Kaya Artemis

Celkom: 7,8 Celkový dojem dobrý až na nedostatok nákupných možností. Pozitívom bol aqua park ako súčasť hotela.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý až na nedostatok nákupných možností. Pozitívom bol aqua park ako súčasť hotela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo v poriadku, izby priestranné a čisté, každý deň boli upratané.

Strava
Strava bola super. Rôznorodosť jedál, ovocia a zákuskov. Personál príjemný, ochotný a všetko čisté. Strava nikomu z nás nespôsobila žiadne zdravotné problémy.

Služby hotela
Služby na slušnej úrovni. Obzvlášť musím vyzdvihnúť prácu animátorov, medzi ktorými pôsobia aj slovenskí animátori, každý deň sa hosťom maximálne venovali a organizovali večerné aj denné programy a súťaže.

Hotel však neponúka žiadne špeciálne služby, ktoré by sme v rámci ultra all incluzíve očakávali, ako to bolo v iných destináciách.

Pláž
Pláž nesplnila naše očakávania, bola príliš úzka a nedostatok priestoru pre pohodlie hostí. Aj okolie pláže a čistota nezodpovedala 5* hotelu. Čo sa týka bazénovej časti bolo to v poriadku.

Ingrid P., 23.07.2015, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Ingrid P. 2015-07-23 7.8 1 10 Salamis Bay Conti

Celkom: 8,8 Příjemný personál,velká ochota,spokojenost turistů je pro ně na prvním místě.Nádherná lokalita,prostě mohu jen doporučit.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný personál,velká ochota,spokojenost turistů je pro ně na prvním místě.Nádherná lokalita,prostě mohu jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování výborné,k dispozici vše co potřebujete.Mj klimatizace,chladnička,sprchový kout,wc a pokojový servis formou každodenního úklidu.

Strava
Strava výborná,opakující se,ale nepřeberné množství druhů jídel,že jsem ani vše nestihl ochutnat.

Služby hotela
Bez sebemenšího problému,velká vstřícnost a ochota.

Pláž
Moře krásně čisté,pláž dvě minuty od hotelu.

Luboš Kostka, 23.07.2015, Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Luboš Kostka 2015-07-23 8.8 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 7 Bolo to fajn ešte by sme pár dní na viac vydržali. :-)

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Bolo to fajn ešte by sme pár dní na viac vydržali. :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo by to fajn len keby sme boli len traja ale boli sme štyria a za jedno dieťa sme platili ako za dospelého tak je to trošku zle keď sa mačkáme v jednej izbe štyria a a ten za ktorého sme platili ako zadopelého spal ešte aj na prístelke Asi toľko k ubytovaniu a nešla nám chladnička namiesto toho aby chladila hriala ale keď sme to reklamovali tak nám ju na tretí krát vymenili.

Strava
Veľmi dobre

Služby hotela
V pohode primerané tomu hotelu

Pláž
Veľmi dobrá

Peter Štibraný, 22.07.2015, Dátum pobytu: 7.7. - 17.7.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Peter Štibraný 2015-07-22 7 1 10 Salamis By Conti hotel

Celkom: 7,4 Nevybírali jsme hotel s aquaparkem schválně kvůli množství dětí, tady v bazénu byli jen 4 malé tobogány, sice jsme byli v sezónu, tak...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Nevybírali jsme hotel s aquaparkem schválně kvůli množství dětí, tady v bazénu byli jen 4 malé tobogány, sice jsme byli v sezónu, tak jsem to trochu čekala, ale neskutečně moc dětí tam bylo ... brrrr .... kdyby se aspoň uměli chovat, ale to je na jinou debatu, prostě příště beru jen hotel kde nejezdí rodiny s dětmi :-)

Čeština a slovenština byla slyšet všude, jako kdybych byla na Macháči :-) Jinak Poláci, Rakušané, Angličani a Turci.

Hrozné byli hlavně ty kočky a koťata všude, jídlo se z jídelny nesmělo odnášet, ale vždy jsem jim do ubrousku vzala salám nebo tvrdý sýr, chudinkám malým. Jako pro hosty to bylo fajn rozptýlení a pomazlení, ale měl by někdo majitelům objasnit kastrační program ať jich tam není moc, ať pak nehladoví :-( Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování fajn, v cestovce nám řekli, že objednáme pokoj v hotelu, že je lepší než bungalov, ale neřekli, že je hotel rozdělen na 3 části. Hlavní, která je blíže moře i bazénu ... tam jsme bohužel nebyli ... a dvě další trochu dál mezi bungalovy. Ale aspoň jsme se prošli ;-) A jedlo se v další budově poblíž pláže. A je tam i Casino.

Strava
Strava superní, různé masové a zeleninové směsi, grilované, pečené masa (hlavně hovězí a kuřecí) s kostí bez kosti, nějaké mořské potvůrky a ryby taky, zapečené něco se špenátem a tak ... výběr příloh (brambory, kaše, hranolky, rýže, těstoviny, kroupy nebo co to všechno bylo), plno zákusků, plno zeleniny i grilované, ovoce míň (dva druhy melounů, jablka, pomeranče), snídaně klasika, palačinky, vejce nebo omelety s čím jste chtěli, párky, sýry i grilované, marmelády, jogurty, müsli, různé pečivo a buchty ... a nevím co ještě, nestihla jsem všechno ochutnat :-)

... a klasika Češi ... za mnou paní v řadě: zase kuře ? :-O

taky co by nám měli dát za jiné maso? velblouda nebo klokana ??? :-D

Na oběd a večeři si objednáváte pití jaké chcete (tak jako v baru na pláži) a na stole Vám nechávají 1,5l vody, tu si vezměte sebou na pláž nebo na pokoj, na pokoji je sice minibar s vodou, ale ta je bohužel placená.

V plážovém baru kde bylo pro all pití zdarma od 10 do 12h, byla voda, cola, mirinda. 7up, juice, kafe, čaj + alko (vodka, gin a ještě něco, ale protože nic jiného nepiju, tak jsem se ani neptala co mají), víno a pivo. Vše dávají radši do kelímků, protože to lidi tahají na pláž, tak ať tam nejsou střepy.

Služby hotela
Všichni tam byli příjemní, až se jim divím v takovém frmolu a vedru. Bylo všude plno zaměstnanců. Hotel má prý kapacitu 2500 hostů, tak jich tam musí být asi hodně. V jídelně jsem je obdivovala, když se jim pod nohy pletly ty uřvané rozežrané děcka co jim vráželi do noh a rozbíjeli nádobí. A matky spokojeně seděly a hleděly a nereagovali :-P

Pláž
Super, vždy se našlo místo. Nejlepší bylo ležet nad pláží na trávníčku se slunečníky, ale tam bývalo obsazeno už od 8h. Byl tam totiž střet mezi pláží a bazénem a taky jste nemuseli ležet na pláži s nohama od písku, který ač jste se snažili jste si stejně přenesli až na lehátko :-)

A žabky na pláž určitě berte, odpoledne se po písku už chodit nedalo jak byl žhavý.

Anonym, 22.07.2015, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2015-07-22 7.4 1 10 Acapulco

Celkom: 8,6 Vyborny dojem. Vsetko bolo podla nasich predstav.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vyborny dojem. Vsetko bolo podla nasich predstav. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola standardna, v ramci standardu mi nic nechybalo (asi iba obuvak :D )

Strava
strava bola postacujuca, svedske stoly boli rozmanite a vzdy cerstve.

Služby hotela
sluzby hotela neboli pre nas dolezite. Vyuzili sme iba posilnovnu, na ktoru som zvyknuty, ze v hotelovych rezortoch nie je v dostacujucej kvalite.

Pláž
Plaz bola cista. Lezadla vzdy prichystane kazde rano.

Bruno Gábel, 22.07.2015, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Bruno Gábel 2015-07-22 8.6 1 10 Acapulco Beach

Celkom: 8,2 maximální spokojenost

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
maximální spokojenost Zobraziť celú recenziu

Anonym, 22.07.2015, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Sempati

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sempati, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2015-07-22 8.2 1 10 hotel L.A.

Celkom: 7,8 Celkový dojem, veľmi dobré, spokojnosť, všetko zodpovedá popisu CK. Žiadne nákupné možnosti, potreba cestovať počas horúceho dňa, pretože...

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem, veľmi dobré, spokojnosť, všetko zodpovedá popisu CK. Žiadne nákupné možnosti, potreba cestovať počas horúceho dňa, pretože v najbližšej Famaguste, zatvárajú okolo 17-18hod. Podľa inštrukcii od delegáta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel pekný, všetko o.k. Upratovanie však bolo veľmi slabé. Iba ustlali a uteráky vymenili iba v prípade, že ste ich hodili na zem. Celý pobyt nepovysávali, neutreli podlahu ani v kúpeľni. Jediná pripomienka k upratovaniu. Inak o.k.

Strava
Strava úplne na 1. Všetkého dostatok, naozaj zodpovedá Ultra All, až na jeden malý problém, keď sme neboli na izbe, nedali nám vodu a chladnička sa plnila iba raz, keď ste prišli, ale asi to tak majú zaužívané, napr. v Egypte ak ste Ultra All, tak Vám denne dopĺňajú chladničku rôznymi druhmi nealkoholických nápojov. :) Ale to nie je až taký závažný problém. :)

Služby hotela
Veľmi dobré. Absolútna spokojnosť. Veľa ľudí, ale vôbec ste to necítili, všade dosť miesta, dostatok lehátok, príjemný personál všade, 10 bodov.

Pláž
Pláž - menej lehátok aj poškodené, :(, ale dalo sa, more super, síce veľké kamene (keď na ne stúpate, bolí to :(,) ale čisté, spokojnosť.

Anonym, 22.07.2015, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2015-07-22 7.8 1 10 Salamis Bay Conti

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100