Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Zobrazené najnovšie recenzie 1 - 10 (Celkom 204)

Najnovšie recenzie

2014 2012 2010

10

vilky Acapulco Beach Vilky

10.12.2013 - Ján P. - Prečítané: 1783× - Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2013

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Super Dovolenka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nad mieru spokojny.

Strava
Vynikajuca.

Služby hotela
Skvely dojem z celeho hotela.

Pláž
Krasna a dostatok miesta.

4,6

Crystal Rocks

26.11.2013 - Marie K. - Prečítané: 2467× - Dátum pobytu: 16.10. - 30.10.2013

Ubytovanie: 5 Strava: 2 Okolie: 8 Cena: 3

Celkové zhrnutie
Hotel není vhodný pro mladé lidi, kteří si chtějí užívat. Nejsou zde žádné animátorské programy, žádná zábava, hudba nic… hotel je vhodný spíše pro seniory, nebo rodiny s dětmi. Je to odříznuté od světa nedalo se kam vyrazit. Strava chuťově nic moc, a celých 10 ze 14 dní bylo na jídlo kuře buď vařené, nebo pečené, vážně hrůza. Zobraziť celú recenziu

7,8

Crystal Rocks

21.11.2013 - Marie Jaworková - Prečítané: 2006× - Dátum pobytu: 28.8. - 11.9.2013

Ubytovanie: 10 Strava: 5 Okolie: 6 Cena: 8

Celkové zhrnutie
Klidná a pohodová dovolená, moře úžasné, klidné, čisté a teploučké. Kdo vyhledává markety a disko, tak zde nepochodí. Tu opravdu relax. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v bungalovech čisté, prostorné. Denně úklid, i výměna ručníků. Ochotný personál.

Strava
Je to muslimská země. Nečekejte vepřové, jinak kuřata na všechny způsoby, ryby, hovězí velice chutné, výborné saláty, přílohy i dorty. Ovoce nebyl velký výběr.

Služby hotela
Personál se opravdu snažil, až ne vedoucího, který byl náladový a někdy velice nerudný. My to přehlíželi.

Pláž
Pláž malá, hoch ze Srí Lanky na úklid se opravdu snažil.

5,4

Salamis Bay Conti hotel

18.11.2013 - Anonym - Prečítané: 2038× - Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2013

Ubytovanie: 5,5 Strava: 4 Okolie: 8 Cena: 4

Celkové zhrnutie
paní delegátku jsme viděli pouze při příjezdu a odjezdu a z její strany se nám dostaly kusé a v mnohých ohledech značně nepřesné informace, její komunikace na hotelové tabuli byla opětovně kusá Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel a pokoje byly vkusné, prostorné bez výhrad. Ovšem stavba přes ulici, na kterou jsme měli balkon, nás pravidelně budila v osm hodin ráno a zvuk sbíječky utichal až na šestou odpoledne.

Strava
absence většího výběru ovoce (k mání jablko, hruška a citron, občas banán opravdu neoslní), jídlo chuťově pořád stejné, bez ohledu na to, o co se jednalo, jídlo z grilu silně připálené

5,6

Crystal Rocks

07.11.2013 - Vladislava L. - Prečítané: 1375× - Dátum pobytu: 23.10. - 30.10.2013

Ubytovanie: 6,5 Strava: 4 Okolie: 3 Cena: 8

Celkové zhrnutie
Nevyhovoval nám systém stravování, probíhající stavební práce a nepořádek v okolí hotelu. Jsme i zvyklí na trochu lepší přístup delegáta k řešení problémů - když už se cestuje s cestovní kanceláří. tak jsme si to vyzkoušeli a vrátíme se zase spíš k individuálnímu cestování. A pokud hotel tak je asi lepší si připlatit. tady to moc all inclussive není, ale nejspíš to odpovídá té nízké ceně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo prostorné, v přízemí s teráskou a v patře s balkonem, jen trochu vadilo, že pro 3 osoby byly jen dvě židle a chyběl stůl (jiné bungalovy ho měly). Paní delegátka to nechtěla řešit s tím, že to tak prostě je.

´V bungalovech je překvapivě velká kuchyňka, ale bez jakéhokoliv vybavení. Pro tři osoby jsme měli pouze dva polštáře a jednu přikrývku .V říjnu jsou už poměrně chladné noci, tak jsou deky potřeba. Podařilo se mi vyřešit s personálem. tento problém nás mělo víc. Z kohoutků teče odsolovaná voda, která je stále příliš slaná na to aby se dala pít. přívod vody k záchodové míse byl naprasklý, tak na zemi bylo stále mokro. Úklid celkem dobrý.

Strava
Na první pohled se zdálo, že bohatý výběr, ale oni to byli pořád stejné věci jen mírně jinak upravené. Často bylo vidět, že recyklují, co se v předešlém jídle nesnědlo. Několikrát byly dobré ryby, jinak kuře, dobře upravené luštěniny. Pro malé děti to ale dost často nebylo použitelné, protože do všeho dávají dost koření a to i pálivého. Málo ovoce . Káva z automatu byla pro mne nepitelná a jakákoliv jiná se platí. Pitná voda se čepuje u jídla z barelů. během dne Vám ji dají u baru malý kelímek, ale pořád tam běhat je otrava. Řešily jsme to načepováním vody v době podávání jídel do vlastních lahviček. Problémem pro dětské strávníky byla pětihodinová pauza mezi obědem a večeří . Dělali jsme u snídaně svačiny na přežití odpoledne. Zmrzlina ani nic jiného nebylo možné zakoupit. Prostě neměli! Víno pivo i káva u baru byli podávány v papírových kelímcích,h no mam lepší pocit ze skla, ale chápu praktičnost. V okolí není kam na jídlo zajít. Prý je asi 1km od hotelu malý krámek.

Služby hotela
Trochu chybí prostor pro dětské hry, pláž je na to malá a ani jinde není žádná plocha na hraní pro aktivnější děti. Bazén a skluzavky jsou prima. Voda v bazénech je slaná.

Pláž
Lehátek a slunečníků dostatek, ale hodně namačkaných. Pláž je vzhledem ke kapacitě hotelu opravdu malá. Nezbývá tam jakýkoliv prostor pro dětské hry na písku natož běhání či hru s míčem apod. V době naší dovolené byla špinavá a ve většině její délky bránily pohodlnému vstupu do vody vysloveně haldy řas, které se nikdo ani nesnažil odklidit. bylo tam celkem dost mušlí to se dětem líbilo. Vykročit na jakoukoliv stranu mimo hotelovou pláž chtělo boty a odvahu. Bylo to jak na skládce odpadků a různorodé střepy všude. Pokud si chcete užít krásnou čistou a prostornou pláž , doporučuji jít po pláži až za vysoký hotel (Salamis) asi 1500 m. Dá se to i s dětmi. Je tam i příjemná restaurace přímo na pláži a pěkná převlékárna a sprchy.

8,8

Salamis Bay Conti hotel

06.11.2013 - Petra H. - Prečítané: 1374× - Dátum pobytu: 23.10. - 30.10.2013

Ubytovanie: 7,5 Strava: 9 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Kvalita odpovídala kvalitě, dost opotřebovaný nábytek, špatný úklid, ale krásné moře, dobré jídlo. Za nás OK, klidně bychom se sem vrátili. Zobraziť celú recenziu

8,8

Crystal Rocks

06.11.2013 - Jiří J. - Prečítané: 963× - Dátum pobytu: 23.10. - 30.10.2013

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 6 Cena: 8

Celkové zhrnutie
Letošní dovolená splnila Naše očekávání SUPER ! (ale příště bez českých klientů):- Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez připomínek ale mají před sebou ještě hodně práce aby se dostaly na uroven jižního Kypru.

Strava
Výborná strava.

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Hotel se nachází cca 50m od moře -skvěle

Pláž je menší a myslím si že na kapacitu hotelu spíše malá.

Do moře je písčitý průchod ale dál jsou na dně místy kameny.

Voda je čístá na potápění ideální .

9,4

NOAH S ARK

04.11.2013 - Júlia F. - Prečítané: 751× - Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2013

Ubytovanie: 9 Strava: 10 Okolie: 9 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Odporúčame. Fotografie cestovných kancelárií sú identické so skutočnosťou. Bohatý program pre deti, dospelých aj seniorov. Strava úžasná. Delegát CK Pavel bol vždy nápomocný. Pláž a more čisté. Izby upravené a luxusné. Boli sme spokojní a plánujeme sa tam vrátiť. :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté a upravené, každý deň. Vkusne zariadené.

Strava
Skvelááááááááááááááááááááááááááááááááá :-) Každý si tam nájde svoje. Za celý zájazd sme nemali šancu ochutnať všetko, hoci sme chceli :-)

Služby hotela
Na úrovni

Pláž
Krásna, čistá, upravená, udržiavaná. More čisté.

6,6

Club Lapethos

02.11.2013 - Jaroslav P. - Prečítané: 1607× - Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2013

Ubytovanie: 6 Strava: 7 Okolie: 5 Cena: 9

Celkové zhrnutie
Hotel a pokoj odpovídaly fotografiím zobrazeným v katalogu. Personál byl příjemný, obsluha ochotná. Vyhovovala nám u široká nabídka fakultativních zájezdů. Vzhledem k optimální poloze nebyl problém se kamkoliv dopravit po vlastní ose. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování odpovídá *** hotelu, pokoje byly čisté, s funkční klimatizací, úklidová služba chodila pravidelně každý den. Nevýhodou je zastaralá kanalizace a s tím spojená nepříjemnost se zákazem splachování toaletního papíru do WC.

Strava
Snídaně a večeře formou bufetu, velký výběr čerstvé zeleniny a různých místních pokrmů. Možná by bylo příjemné zahrnout do bufetu i čerstvé (nejen) místní ovoce, které v nabídce vůbec nebylo.

V hotelovém areálu platil zákaz donášení vlastních potravin, ale nikdo příchozí nekontroloval, takže nebyl problém si cokoliv koupit a přinést.

Služby hotela
Personál recepce uměl anglicky, recepční byly ochotné, i když působily poněkud ospale. V hotelové recepci byl nevýhodný kurz pro směnu měny. Pokojské chodily vynášet koše a ustlat každý den, denně vyměňovaly i ručníky.

Součástí hotelu byl aquapark, který byl pro hosty volně přístupný, bylo to příjemné zpestření.

Pláž
Oproti zveřejněným snímkům bylo molo výrazně starší a v horším stavu, na mnoha místech prohnilé, schůdky do moře byly rozpadlé. Ale nebyl problém s lehátky, kterých bylo dostatek. K molu se šlo průchodem přímo z hotelového komplexu. Moře bylo čisté.

7,6

Crystal Rocks

30.10.2013 - Anonym - Prečítané: 546× - Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2013

Ubytovanie: 7 Strava: 9 Okolie: 6 Cena: 9

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v příjemném prostředí zahrady, prostorné, skromnější a již poměrně starší.

Strava
Dostatek jídla i nápojů.

Služby hotela
Bez programu hotelů.

Pláž
Dostatek lehátek u všech bazénů, hotelová pláž malá, vstup do vody kamenitý, moře čisté i pláž čisté.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schránka Prihláste sa Registrácia Kontakty

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo
Po-Ne 7-22 hod
0800 900 100

Schránka je prázdná