Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

23.07.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 9.7. - 16.7.2014

  • Celkom: 8,2
  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dobry hotel, za slusnu cenu pre rodinu. Wifi v celom areali kazdy den na 15 minut zdarma na kazde Vase zariadenie zvlast. Ak ste chceli viac minut zaplatili ste za 24 hodin 6eur. Rychlost siete bola dostacujuca. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bolo nove, ciste, spokojnost.

Strava
3x za den, postacujuca

Služby hotela
wifi v celom areali kazdy den na 15 minut zdarma na kazde Vase zariadenie zvlast. Ak ste chceli viac minut zaplatili ste za 24 hodin 6eur. Rychlost siete bola dostacujuca.

Pláž
vyborna, teple more, piesok, zatoka, ciste more aj plaz.

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-07-23 8.2 1 10 hotelový komplex Acapulco Beach

23.07.2014 - Jaroslav H. - Prečítané: - Dátum pobytu: 8.7. - 18.7.2014

  • Celkom: 8,4
  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka špičková. Krásna pláž, krásne more. Pekný hotel výborná strava. Trošku nezáujem delegatiek o svojich klientov. Príklad: V rámci hotela funguje bezplatná ošetrovania, kde Vám ošetria drobné poranenia bezplatne. Delegátky o tom Vám nepovedia ani pol slovka, až keď mate nejaký drobný problém a pýtate od nich napríklad či nemajú niečo na ošetrenie rany, tak Vám zo samozrejmosťou na budúci deň povedia chodte na ošetrovaniu to Vám bezplatne ošetria. Taktiež majú strašne predražené fakultatívne zájazdy. Zájazd na polostrov Korpas. Dvaja dospelí a dieťa 125 €. Je v tom nejaký obed ale nápoje si platíte. Za tri citronády v objeme 2 deci zaplatíte 4,5 €. Len pre zaujímavosť auto si požičiate na deň za 35 €. Len treba mať odvahu šoférovať tak ako v Anglicku. Výlet do Nikozie 35 € za osobu. Autobusová doprava pre tri osoby tam aj späť stala 16 €. Na hoteli nezoženiete mapu hlavného mesta. Asi je to účel. V prípade že by ste ju mali ihneď nepotrebujete žiadneho sprievodcu. Veľmi rýchlo sa zorientujete. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytovania zodpovedá predstavám. V prípade nejakej poruchy na izbe je po nahlásení ihneď zabezpečený servis.

Strava
Strava na vysokej úrovni. Veľké množstvo jedál. Vždy chutne uvarené. Teplá aj studená kuchyňa, ovocie, melóny, koláče. Proste pohoda.

Služby hotela
Trošku mi vadili rozmiestnenie služieb ALL INCLUSIVE v baroch. Cez deň od desiatej do 19 hodiny fungoval ako ALL inclusive bar pri pláži. Potom už bol za peniaze. V rámci toho areálu, nazývali to amfiteáter večer boli animačné programy. A vtedy od 21 hod. fungoval už iný bar, ktorý bol od tohto objektu vzdialený cca 300 metrov. No ale pokiaľ by si chcel človek zobrať nejaký nápoj a preniesť mimo tohto baru tak to bolo zakázané. Bolo to potrebné skonzumovať priamo v tom bare. Keď chcel človek popíjať nejaký nápoj aj pozerať program tak jedine za hotovosť hoci ..... No a je sa potrebné pripraviť na zvuk cikády. Tie celý deň robia veľký hluk, čo môže niekomu vadiť. Taktiež ma trošku prekvapil hlavný animátor. Hoci na večernom programe nás tam bolo 85% Slovákov a Čechov, on nás nedokázal privítať v našom jazyku. Bol to nejaký Tunisan.

Pláž
Pláž piesková čistá, pozvoľný vstup do mora, slnečníky a lehátka zdarma a k dispozícií aj poobede bez toho aby ste si ich museli skoro ráno rezervovať

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Jaroslav H. 2014-07-23 8.4 1 10 hotelový komplex Acapulco Beach

22.07.2014 - Anonym - Prečítané: 49× - Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2014

  • Celkom: 9,4
  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Najlepšia dovolenka za posledných 11 rokov. Hotel mal skutočne všetko, čo človek potrebuje pre úžasnú dovolenku. Krásny areál, pekné izby, dostatok dobrého jedla, pekná pláž. Troški nás potrápilo veterné počasie, ale to neviem, či tam je tak stále, alebo sme to len mi "vystihli". Od hotela je 6km vzdialné mestečko Kyrenia, kde sa dá v pohode dostať dolmušmi. Je tam mnoho kaviarní, prístav, hrad. Ak nie ste fanúšikom nakupovania v bazároch, potom skôr odporúčam navštíviť novšiu nákupnú ulicu, nie centrum mesta. Nájdete na nej značky ako Adidas, Victoria´s Secret, Levi´s, Billabong,...V hoteli sme boli v termíne, kedy tam mali pobyt ruské akvabely, čiže nechýbali ich predstavenia. Takisto sme videli nacvičovanie programu cyperských stíhačiek, čo bolo naozaj super. Inak hotel veľmi tie klasické animácie neponúka, snaží sa pôsobiť elegantne a skutočne skôr vsádza na vystúpenia akvabel, živú hudbu, vystupenia známych tureckých spevákov, premietanie filmov v záhrade, raz bola comedy show. Kúsok od hotela však bývajú aj diskotéky. V hoteli sú hlavne turci, my sme počas termínu boli jediní slováci, boli tam ešte dvaja česi, viac rusov. Vôbec som si však nevšimla, že by sa viac venovali ľuďom z Ruska, alebo turkom. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po príchode sme do 2 hodín dostali izby, ktoré boli síce bez balkóna, a výhľad mali z polovice na more a z polovice na parkovisko, žiadny problém sme však z toho nerobili, pretože sedieť na izbe pri tak krásnom rezorte by bola škoda. Izba sama o sebe však bola veľmi pekná, priestranná, s veľkou TV, pravidelne dopĺňaný minibar (cola, fanta, sprite, džúsy,...), takisto pekná kúpeľňa, kde nám každý deň priniesli živé kvietky. Samozrejme každý deň vzorne uprataná, vymenené uteráky, posteľná bielizeň. Takisto každý deň dopĺňali malé fľaštičky so sprchovým gélom, šampónom, telovým mliekom, odličovacie tampóny, atď., takže skutočne si stačí vziať len zubnú kefku a pastu :)

Strava
Strava bola veľmi dobrá, čoho dôkazom bola váha po príchode domov :-/ :D Veľký výber, ktorý denne menili. Takisto veľmi dobré koláče. Obsluha v hlavnej reštaurácií bola milá, pohotová, splnili každé želanie. Každý večer hrala príjemná živá hudba. A žiadne čakanie v žiadnom bare/reštaurácií v hoteli, bol tam naozaj dostatok personálu, niekedy sa mi zdalo že až moc veľa personálu na to, koľko ľudí tam bolo, ale to je len plus :) Ak ste ležali pri bazéne alebo na pláži, čašníci vám nosili veci až k lehátkam, aby ste nemuseli vstávať a nosili ho sami od seba, keď uz vedeli, čo pijete, sem tam pripravili sami od seba aj nejakú špecialitku, priniesli oriešky, ovocné taniere, proste super. Veľmi veľa ľudí pilo Ayran - aj nám ho čašník priniesol a z diaľky pozoroval, či nám chutí. Tam je to veľmi obľúbený nápoj, ale u nás moc nezabodoval. Je tam veľmi veľa barov, skoro na každom kroku. A takisto majú veľmi dobrú zmrzlinu.

Služby hotela
Služby hotela sú veľmi dobré, akúkoľvek otázku máte, na recepcii vám na ňu zistia odpoveď, ak sa vám nechce v teple chodiť peši na pláž, odvezie vás golfový vozíček, samozrejmosťou je kaderníctvo, obchodíky s oblečením, novinami, atď. V hoteli sa nachádza obrovské kasíno, detský pony club s poníkmi a inými malými domácimi zviertami, pre deti naozaj veľké detské ihrisko, miniclub, ping pong, billiard,...Uterákový servis na pláži aj pri bazéne, kde vám dali koľko osušiek ste chceli a kľudne vám ich počas dňa aj vymenili. A treba ešte raz pochváliť prácu čašníkov. Takisto tu je SPA centrum, ale to sme nevyskúšali.

Pláž
Hotel má krásnu záhradu s 3 bazénmi, okolo ktorých je dostatok ležadiel, leží sa tam príjemne, hrá hudba. Za záhradou sa nachádzaju móla na ležanie pri mori - trávnaté, pieskové, aj klasické drevené, aby si ľudia mohli vybrať, čo im vyhovuje. Z móla sú schodíky do vody, kde je asi 3 metrová hĺbka. Pre neplavcov, alebo rodiny s deťmi je pár krokov odtiaľ (asi 20m) piesková pláž, ktorá je verejná, kúpe sa tam ale dobre. V záhrade aj na mólach sa nachádza mnoho hojdacích sietí, tuli vakov, atď. Na pláži nechýba ponuka vodných športov.

Merit Park Hotel, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-07-22 9.4 1 10 Merit Park Hotel

22.07.2014 - Anonym - Prečítané: 52× - Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2014

  • Celkom: 8,4
  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
vše v pořádku, jen daleko do města.Půjčení auta jsme nevyužili z důvodu jiných pravidel silničního provozu.Jízda v levo a volant také na druhé straně..., ale klidná dovolená v klidným prostředí.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, čisté, okolí hotelu - krásná ,udržovaná zahrada..

Strava
Strava byla dobrá jen spíše vegetariánská strava.Uvítala bych maso, to bylo jen okrajově, jinak spokojenost. Velký nedostatek byl v nápojích. Nealko sice celý den zdarma, ale malinký kelímky. Chotíte třeba 20x za den pro pití. Je veliké horko a malý kelímky a 40 stupnů C nejdou dohromady. Při žádosti o větší (kelímky na pivo) nebylo vyhověno.

Služby hotela
Hotelové služby v pořádku, milý personál .Jen česká brigádnice na hotelu (obsluha) by měla ukončit kariéru. Byla nepříjemná, otrávená,arogantní. Místní lidé a místní zaměstnanci moc milý .

Pláž
Mohla by být čistější, upravená.Písek nebyl upravený(uhrabaný)za celou dobu pobytu......Moře skvělé a velmi teplé - nádhera. Doporučuji potápěčskou výzbroj - spousta rybiček

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-07-22 8.4 1 10 Hotel Crystal Rocks

22.07.2014 - Anonym - Prečítané: 89× - Dátum pobytu: 9.6. - 16.6.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem opravdu velice spokojený se vším, hodnotím 10 body.. Zobraziť celú recenziu

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-07-22 10 1 10 Crystal Rocks

22.07.2014 - Petra Švíková - Prečítané: 169× - Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2014

  • Celkom: 8,6
  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dvolená byla super až na pár detailů popis viz. níže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super, jen bych okomentovala plíseň ve sprchvém koutě - dosti rozšířenou.

Strava
Strava byla prakticky rize česká. Jestli čekáte nějaké jejich speciality, tak na to zapomeňte a o mase to také moc není. A za celý týden jsme nedostali ani jediné ovoce. Meloun je totiž zelenina, ale toho si v tomto hotelu užijete hojnosti.

Služby hotela
Služby v pořádku. Ručníky vyměnují každý den, jídelna byla vždy čistá. A výborná záležitost tzv. "Firáček" - to musím vyzdvihnout na tu nejvyšší příčku. Zde můžete "odložit" děti v časech 10-12hod, 14.30-17hod a bývá pro ně i večerní program. Mají zde pro ně různé programy - soutěže, malování na tričko, malování na kameny, diskotéky atd. Myslím že jsme byli mile překvapeni.

Pláž
Kvalita vody i přístup k pláži v pořádku. Jen bych doporučovala výměnu rozbitých lehátek vč. již poničených matrací na tato lehátka.

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Petra Švíková 2014-07-22 8.6 1 10 Crystal Rocks

22.07.2014 - Anonym - Prečítané: 55× - Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola úžasná. Vštko bolo také ako sme videli v katalógu, dokonca aj lepšie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
izbu sme mali peknú a čistú.

Strava
Strava bolo super. Jedlá sa počas týždňa menili. Boli sme veľmi spokojní

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-07-22 10 1 10 Dovolenka Cyprus

22.07.2014 - Martin N. - Prečítané: 115× - Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2014

  • Celkom: 3,2
  • 4 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 5 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Rozsah a kvalita poskytovaných služeb v rámci "all inklusive" neodpovídá ceně zájezdu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velmi skromně zařízený. Klimatizaci nelze nijak regulovat, je centrálně nastavena, lze ji pouze zapnout nebo vypnout.

Strava
Největší zklamání! Kuchař absolutně bez fantazie! Snídaně, obědy i večeře stále to samé.

Vzhledem k tomu, že jsme cestovali k moři, jsem očekával velký výběr z pokrmů z plodů moře (ryby, kalamáry, atd.). Za celou dobu pobytu byla ryba pouze jednou - dušený pangacius nevábné chuti:-(.

Nabídka ovoce opět fádní: pouze meloun.

Saláty stále se opakující.

Snídaně: stále ten samý salám každý den (něco na způsob nejlevnějšího salámu v umělohmotném střívku ze supermarketu, který maso vůbec neviděl)

Služby hotela
Největší pochvalu zasluhují 2 černoši, kteří se starali o zahradu a okolí hotelu (údržba pláže, vynášení odpadkových košů). Zahrada je opravdovým skvostem tohoto hotelu.

Na recepci chybí jakékoliv suvenýry, ani pohledy s fotografií hotelu nejsou k dispozici...

Hotelový personál neodváděl svoji práci s očekávaným nasazením. Např. snídaně měla být od 8,00. Běžně začínala v 8,20. Za 7 dní nám byl pokoj uklizen pouze jednou, visačku na klice s výzvou k uklizení pokoje uklízečky ignorovali. Toaletní papír jsme si doplňovali sami (vždy jsme si po cestě od bazénu vzali roli z vozíčku uklízeček).

Pláž
Pláž poměrně udržováná, ovšem přístup do moře poměrně obtížný vzhledem ke kamenitému dnu. Pro děti zcela určitě boty do vody. Moře převážně klidné, teplé a čisté.

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Martin N. 2014-07-22 3.2 1 10 Hotel Crystal Rocks, Famagusta District

22.07.2014 - Hana Z. - Prečítané: 77× - Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2014

  • Celkom: 5,4
  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Má dovolená na Kypru byla mimo mou představu... byla jsem trochu zklamaná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
jela jsem si na dovolenou odpočinout a tak jsem si připlatila samostatný pokoj.. dostala jsem velmi tmavý pokojíček v přízemí vedle klimatizačních jednotek, které byly v noci

velmi hlučné... a nevím jestli to bylo tlakem vzduchu ale koupelna neskutečně smrděla odpadem.

Strava
Strava byla jednostranná.. každy den to samé jídlo.. skoro žádné ovoce.. jen občas meloun.. zelenina jen okurky a rajčata. Toužila jsem ochutnant tureckou kuchyni ale moc tam toho nebylo.

Služby hotela
Personál byl v pohodě.. milý, usměvavý.... snažili se.

Pláž
Pláž byla super.. menší.. ale vzhledem k tomu, že nevyhledávám přeplněné pláže byla akorát pro potřeby hotelu.. u pláže byl pěkný bazén a bar s restaurací.. kde se podávaly snídaně a večeře.

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Hana Z. 2014-07-22 5.4 1 10 LA Resort

22.07.2014 - Anonym - Prečítané: 74×

  • Celkom: 9,8
  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt vo vybranej destinácii splnil moje očakávania. Krásne prostredie, milí ľudia, čistá a denne upravovaná pláž, lehátka, slnečníky k dispozícii, možnosť ležania priamo na piesočnatej pláži alebo o kaskádu vyššie na zelenej trávičke samozrejme s využitím lehátok a slnečníkov. Krásne počasie, more teplučké, voda v bazéne tiež. Pokoj, kľud, výborná destinácia pre ľudí, ktorí netúžia po nočnom rušnom živote, ale skutočne túžia po oddychu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo super, každý deň boli izby dokonale upratované, upratovačky v hoteli veľmi milé a úslužné.

Strava
Strava neopísateľne vynikajúca, bohatá, personál milý, ochotný, no jedným slovom super.

Služby hotela
Výborné. Delegátka milá a ochotná pomôcť v prípade núdze. Vyprevadila nás až na letisko.

Pláž
Voda v mori čistá, teplá, pozvoľný vstup do mora, vlny príjemné. Pláž bola denno denne upratovaná a upravovaná.

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-07-22 9.8 1 10 Acapulco

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100