Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Hotel s výhledem na moře a kvalita moře i ubytování byla výborná.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel s výhledem na moře a kvalita moře i ubytování byla výborná. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 16.02.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Sempati

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sempati, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2015-02-16 8.2 1 10 Sempati

Celkom: 8,2 Příjemný rodinný hotýlek v pěkném prostředí. Příznivá cena odpovídající kvalitě.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný rodinný hotýlek v pěkném prostředí. Příznivá cena odpovídající kvalitě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý a uklízen každý den, celkový dojem byl velmi dobrý.

Strava
Byli jsme pouze na týden, něco se opakovalo ale velmi nám chutnalo.

Pláž
Malá a čistá s pár lehátky, vždy jsme ale našli místo. Nádherně teplé a průzračné moře.

Anonym, 12.02.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Sempati

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Sempati, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2015-02-12 8.2 1 10 Sempati

Celkom: 8,6 V poměru ceny a kvality jsme jako mladý pár byli na naší první dovolené maximálně spokojí.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
V poměru ceny a kvality jsme jako mladý pár byli na naší první dovolené maximálně spokojí. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 12.02.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Sempati

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Sempati, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2015-02-12 8.6 1 10 Sempati

Celkom: 8,4 Počasí bylo výborné, slunečné a využili jsme i půjčení auta a mohli jezdit po ostrově dle libosti.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Počasí bylo výborné, slunečné a využili jsme i půjčení auta a mohli jezdit po ostrově dle libosti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytovaní v hlavní budově, čisté pokoje a hlavně s výhledem na moře. Okolí je klidné,ale dá se dojít na komunikaci, kde funguje i autobus do Kyrenie, nebo se jen nechat svézt více do centra vesničky - restaurace italská, plody moře a velký supermarket otevřený 24h/denně byl přímo v Laptě.

Strava
Vynikající, nemáme co vytknout.

Služby hotela
Milý personál, ochotný. Čistý hotel.

Pláž
Pláž malá, ale zato klidná a skoro soukromá, dojde se k ní po 5min. PLáže vesměs komel Kyrenie jsou menší, ale paráda na šnorchl a málo lidí.

Anonym, 09.02.2015, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Sempati

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Sempati, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2015-02-09 8.4 1 10 hotel Sempati

Celkom: 10 Perfektní dovolená, všechno super.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní dovolená, všechno super. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 09.02.2015, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2015-02-09 10 1 10 Salamis Bay Conti hotel

Celkom: 6,8 Celkový dojem dojem.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dojem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné ale po příjezdu jsme dostali klíče a museli sami hledat pokoj v rozsáhlé zahradě - v noci!!

Strava
Hodně se opakovalo, ale dálo se vybrat a různě nakombinovat.

Služby hotela
nevyužívali jsme

Pláž
vstup do moře - ulička z písku jinak byly kameny i řasy. Jinak pěkné

Jiřina Kuchařová, 11.01.2015, Dátum pobytu: 2.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Jiřina Kuchařová 2015-01-11 6.8 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 7,6 ubytování skvělé, ale strava all inclusive byla plná penze.. moře je 4 km od hotel 2x denně jezdí bus..takže s obědem se to moc nedá...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
ubytování skvělé, ale strava all inclusive byla plná penze.. moře je 4 km od hotel 2x denně jezdí bus..takže s obědem se to moc nedá kombinovat.. za tu cenu ale super.. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 19.12.2014, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Riverside Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Riverside Holiday Village, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-12-19 7.6 1 10 Riverside Garden Resort

Celkom: 9 Krásná dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
luxusní ubytování rodinného typu, velmi prostorné a čisté

Strava
strava dobrá, ale pouze "dobrá", malý výběr jídla i nápojů, dlouhé fronty a stále obsazené stoly

Služby hotela
běžný standard

Pláž
pláž přímo u hotelu, poměrně čistá a hlavně prázdná (většina hostů se zjevně tísnila v restauraci a na baru:)

Kateřina, 03.12.2014, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (1)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Kateřina 2014-12-03 9 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 9,2 Celkově se nám pobyt líbil a byli jsme spokojení. Až na to že Náš zájezd měl být od 12. a do hotelu jsme dorazili až 13. bylo vše v pořádku.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám pobyt líbil a byli jsme spokojení. Až na to že Náš zájezd měl být od 12. a do hotelu jsme dorazili až 13. bylo vše v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme v bungalově a líbilo se nám tam :) Každý den čisté ručníky a každý druhý den povlečení :) čisto všechno v pořádku, koupelna také vždy čistá. Klimatizace nám fungovala dobře a přes den jsme ji nastavovali na 30 stupnu a i to byl celkem velký rozdíl naproti venku :D

Strava
Strava byla velmi pestrá pokaždé bylo z čeho vybírat. Obzvláště zákusky byli vynikající. Jídlo bylo pořád doplńováno a přímo před vámi krají čerstvé melouny.

Služby hotela
Hotelové služby se nám líbili. Večerní zábava pro děti byla výborná :) a služby u bazénu také.

Pláž
Pláž byla čistá , každý večer ji uklízeli :)

Ve vodě občas řasy, ale to se nedá ovlivnit, voda jinak nádherně čistá a průzračná.

Dana J., 28.11.2014, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (2)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Dana J. 2014-11-28 9.2 1 10 Acapulco Resort Hotel

Celkom: 6,8 Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý. Za své peníze jsme dostali to, co jsme čekali. Pokud Vám stačí ke štěstí bazén a tobogány, je to...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý. Za své peníze jsme dostali to, co jsme čekali. Pokud Vám stačí ke štěstí bazén a tobogány, je to tu pro Vás. Pokud chcete trávit čas u moře nebo cestováním, jeďte jinam, než sem. Nedostatek vlastního přístupu k moři je totiž kritický. All Inclusive je Vám v tomto případě k ničemu. Na všech plážích jste tudíž za svoje a ještě přijdete o oběd. Pokud rádi cestujete, výlety tu jsou. Doporučuji zaplatit si cestu lodí po pobřeží, kdy se zastavuje dál od břehu a je možnost si dobře zaplavat. Je to rozhodně lepší, než v pětatřiceti stupních jezdit autobusem. Je třeba si také uvědomit, že Kypr je ostrov, téměř vše se tam musí dovážet a tudíž je tam draho. Kyrenie je krásné město, ale je na pobřeží a ceny tam připomínají trochu náš Václavák. Negativem všeho je pak obrovský bordel, který začíná přesně pět centimetrů za hranicí Vašeho letoviska a provází Vás cestou k pláži, do města až na letiště. Z výšky 1 km vypadá již vše čistě. Pokud se ozvete na atheon@seznam.cz, můžeme diskutovat... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo kvalitní, lze mu velmi málo vytknout. Úklid probíhá dopoledne, je vždy vyčištěno VC a vytřeny podlahy. Ručníky jsou denně obměňovány v počtu i vyšším než kolik tam bydlí lidí. Poměrně slabý je výběr z TV kanálů, kde vysílají pouze kyperské či turecké stanice. V dolních polohách letoviska dále od recepce, můžete mít problém s WI-FI, hlavně na mobilech. Notebook si jakž takž poradí. Za celou dobu pobytu jsme nepoužili trezor. Peněženky, mobily a elektronika zůstaly netknuty.

Strava
Strava byla nejslabším bodem tohoto pobytu. Vepřové se zde nejí a ryb je v místních mořích žalostně málo. K snídani bylo pečivo, denně vejce, máslo, med, džemy, sýry. K obědu výběr z cca 2 - 3 jídel, na večeři totéž. Tato jídla rotovala po celý pobyt. 2x bylo kuře a 2x ryba, nejspíše chycená v nějakém místním Lidlu. Ke všemu spousta různých salátů. Vše poměrně chutné, ale jako kdyby tam byl pouze jeden druh koření, saláty byly vychuceny do kysela a pátý den pobytu už nebylo tolik chuti do jídla. Zpestřením byla denně jiná polévka k večeři. Pokud Vám chutnalo, nebyl problém si přidat. Jediné ovoce na stole byly melouny. Ty ovšem v tomto období díky rychlému dozrávání, byly nesladké a bez chuti. Stravovali jsme se i mimo letovisko, ale chutnalo to vše úplně stejně, jako by to vařil jeden kuchař centrálně. V rámci All Inclusive bylo samozřejmě vše zdarma. Velice kvalitní džusy i některé alkoholické nápoje. Zklamáním bylo víno, kdy byl k dispozici jeden druh bílého a jeden červeného. Navíc to nebylo nic z místní produkce, ale krabicové víno z Francie, což výrazně zredukovalo dobu a četnost vysedávání u baru

Služby hotela
Jedinou věcí kterou hotel kromě trezoru, ubytování, úklidu a stravy fakticky poskytuje, je jedenkrát denně cesta na hotelovou pláž. Zde je nutno se informovat, v kolik hodin je odvoz na pláž, protože to občas nesouhlasí s tím co je uvedeno v materiálech. Na cestě zpět se již domluvíte s řidičem. Ostatní fakultativní výlety organizuje cestovka.

Personál je super, budete se cítit velmi dobře. Pokud chcete dát spropitné, dejte radši jedno euro než 5 lir

Pláž
Cca 500 metrů od hotelu je malá pláž. Je soukromá, ale ke vstupu na ni stačí zajít do baru a dát si třeba něco k pití. Od té chvíle jste host a můžete do vody, pokud Vám nevadí, že tam za Vámi občas skočí i nějaký pes. Pokud budete chtít využít služby hotelové pláže, šance tu je. Pláž je zanedbaná, sociální zařízení je na hraně možností. Pokud máte náramek hotelu na ruce, máte tam vstup zdarma. V blízkosti je shluk občerstvovacích zařízení, která rádi využijete, protože na oběd Vás do hotelu nikdo neodveze. Voda je ale teplá a čistá. Doporučuji nenavštěvovat v neděli, kdy mají Kypřané volno a na pláži je dost plno. Osobně navrhuji odjet dolmuší cca 10 km dále na pláž Escape, která je sice placená, ale je tam čisto a služby alespoň trochu připomínají Evropu. Moře samo o sobě je v srpnu velmi teplé a čisté. Bohužel, bez jakékoliv fauny a flory, řasy vyjímaje...

Anonym, 12.11.2014, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Club Simena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Club Simena, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-11-12 6.8 1 10 Club Simena

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100