Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Dovolenku sme si uzili, my sme negativne nenasli nic, len tolko, ze na plaz sa ani nedalo ist, lebo Cesi si hned zabrali vsetky lehatka...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenku sme si uzili, my sme negativne nenasli nic, len tolko, ze na plaz sa ani nedalo ist, lebo Cesi si hned zabrali vsetky lehatka uterakmi a sice sa na plazi cely den neukazali, tak uteraky tam mali stale. Inak na odpocinutie uzasny priestor.Boli sme na zajazde s Cechmi, lebo sme isli cez cesku studentagency a mali sme pobyt lacnejsi ako ho uvadzala invia a este sme dostali gratis parkovanie na letisku v Prahe pocas celeho pobytu.

Co sa tyka dovolenky, super, klud, menej ludi, dokonale na oddych. Ak hladate zabavu, tak toto neni velmi hotel pre Vas - kusok je hotel Salamis, a tam bolo aj Casino, discoteky, ale my sme si prisli oddychnut. Boli sme na dvoch vyletoch cez CK - Karpaz aj s kupanim na Golden Beach - tak to bolo super, krasna plaz, teplucke more a kopec oslikov :) Druhy vylet sme boli v Nikozii a aj na Greckej casti a tiez velmi pekne ... nestihli sme vykopavky Salamis a Famagustu, ale ludia vraveli, ze sa to oplatilo navstivit.

My by sme sa do hotela vratili opat a radi, naozaj nam nic neprekazalo. Boli sme velmi spokojni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo super, velke, teraska a balkon. Poriadok robili slecny kazdy den a kazdy aj vymenili uteraky, aj ked podla mna to nebola potreba ... ani doma nemenime kazdy den uteraky. Inak kazdy den umyta zem, vymenene uteraky a ustlana postel. Mozno kupelka by zvladla upratanie SAVOM, alebo CIFom a bolo by to super.

Strava
Prvy den sme si nabrali z kazdeho trosku, aby sme vedeli co nam chuti. Velmi ma potesil bulgur kazdy druhy den a hummus, takze ja by som dokazala jest len tieto dve veci. Salaty boli vynikaju, kuracie masko tiez - ine nejem. Naozaj nam chutilo. Najhorsi bol pohlad na ludi, ktori si nevazia jedlo. Nabrali si strasne vela jedla a potom sa v tom hrabali a nakoniec sa to vyhadzovalo. Toto naozaj nepochopim !!!! To iste napoje - uz od rana, od 10tej si muzi aj zeny davali decove frtany, lebo vsak je to zadarmo a bol to nepekny pohlad, pozerat sa na potacajucich sa strarsich ludi, ktori uz o 12tej mali dost .. ale vsak ked som si to uz raz zaplatil a je to zadarmo, tak nech ma aj roztrhne, vsak?

Služby hotela
Super, mensi hotel. My sme tam boli v oktobri, takze vacsina boli dochodcovia. Boli to mili ludia, len polovica z nich sa stale na nieco stazovala a vacsinou to bolo ti, co najviac pili a "zrali". Pan majitel je velmi mily, vzdy slusne pozdravil. Hotel nie je masovka, takze pri bazene sme boli niekedy sami. Personal velmi mili, boli tam aj dve dievcata z Ciech, ale uz aj domaci vedia co chcete, ked poviete "pivo" :) Pivo Efes sa dalo, bolo naozaj chutne, ale urcite si nedavajte vino - fuj, z 1,5l plastovej flase - no proste humus, ale ludia to pili, to som nepochopila.

Pláž
Plaz sme nemali moznost vyskusat, lebo vsetky lehatka boli vzdy obsadene, aj ked tam skoro nikto nebol. Je pravda, ze tam bol neporiadok - ale ten si robia klienti sami - ako keby bol problem si po sebe pohariky a spaky upratat. Bolo tam naplavenych dost rias, ale tak po dvoch dnoch ich upratali. My sme sa tam velmi nekupali, ale ked si prejdete par metrov na lavo od plaze, tak tam bolo v mori menej kamenov. Inak plaz hned pri hotely, more bolo aj teraz v oktobri teplucke.

Lucia J., 18.10.2014, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Lucia J. 2014-10-18 9.4 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 6,6 celkovy dojem z cele dovolene je velmi dobry jen v letadle i kdyz je turecke ale plne ceskych turistu by mohlo byt par informaci take v...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
celkovy dojem z cele dovolene je velmi dobry jen v letadle i kdyz je turecke ale plne ceskych turistu by mohlo byt par informaci take v cestine Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovani pekne ,ciste jen vyhled jedno velke zklamani ,mala terasa obrostla zivym plotem ,ktery neumoznoval zadny vyhled ani pristup slunicka,kdyz jsme byli na pokoji museli jsme svitit

Strava
jidlo bylo dobre vyber velky kazdy si urcite vybral salam jen jeden ale zato spoustu velmi dobrych syru vynikajici zakusky ovoce dostacujici granatova jablicka melouny a mandarinky

Služby hotela
pokoje ciste kazdy den uklizeno vymenene rucniky jidelna cista upravena personal slusny usmevavy presto ze neumime jejich rec temer vzdy vedeli co od nich chceme

Pláž
bohuzel plaz neuklizena lehatka k dispozici slunecniky take pristup k mori i na plaz velmi dobry kaminky nevadi boty do vody nejsou potreba

Anonym, 18.10.2014, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-10-18 6.6 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 6,4 Dovolená prima, splnila moje očekávání, relaxace, klid, hezké výlety.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená prima, splnila moje očekávání, relaxace, klid, hezké výlety. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování se mi líbilo, splnilo mé očekávání.

Strava
Výběr z několika druhů jídel, vždy bylo uvařeno chutně, jídla byla doplňována, k pití též výběr.

Služby hotela
Dobré, vždy se dá něco zlepšovat.

Pláž
Líbila se mi malá pláž, která nebyla přecpána klienty, čistota pláže celkem dobrá, voda čistá, teplá, Přístup k pláži dobrý.

Jana V., 18.10.2014, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Jana V. 2014-10-18 6.4 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 2,2 Tuto dovolenou rozhodne nedoporucuji mladym lidem,protoze tam opravdu,jak se rika chcip pes. Nevim zda to bylo,,tim ze jsme byly mimo...

  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Tuto dovolenou rozhodne nedoporucuji mladym lidem,protoze tam opravdu,jak se rika chcip pes. Nevim zda to bylo,,tim ze jsme byly mimo sezonu,ale pripadaly jsme si jak v domove duchodcu a pouze jen cesi,takze 6,5dne nam opravdu stacilo:) Okoli vedle hotelove plaze,hruza vsude se valely pneumatiky,ruzne plasty,strikacky,papiry,no hroznej bordel,to jsem jeste nikdy nikde nevidela!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovani hezke,pokoje ciste,kazdy den uklizeno a vymenene rucniky.

Strava
Rozhodne zadne all in,ale normalni plna penze! Bezne jezdim do 3* hotelu,takze nejsem nijak vybirava,ale tohle byl fakt des,skoro zadne maso,jen kurata na 100krat zpusobu.Vetsi vyber zeleninovych salatu a druhy syru.Ovoce jen zluty meloun a zelene mandarinky!Piti katastrofa,jen voda a jakasi oranzova limonada,nechapu,ze tomu tady nekdo rika dzus?Dale jen cerny caj a otresne kafe z automatu.

Služby hotela
Radsi nebudu komentovat!

Pláž
Plaz docela hezka,skoda jen ze se hotel nestara o cistotu,takze vsude naplavene ususene rasy,trava.Doatatek lehatek pro vsechny.Vstup do vody,doporucuji obuv,sem tam velke kameny.More krasne,ciste.Na me bylo docela studene.

Anonym, 18.10.2014, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-10-18 2.2 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 10 Velmi hezké, klidné místo.Ráda bych se tam vrátila, ale zatím jsem tento hotel v nové nabídce nenašla.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi hezké, klidné místo.Ráda bych se tam vrátila, ale zatím jsem tento hotel v nové nabídce nenašla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný, čistý pokoj s možností nastavení klimatizace.Velká pochvala social. zařízení. Zde nenajdete sprchový kout, ve kterém se na vás lepí špinavý závěs a voda vytéká do prostoru.Pravidelný úklid a výměna prádla.Bungalovy umístěny v nádherné, udržované zahradě.

Strava
Strava byla fantastická, pestrá, nedokázaly jsme za týden ani vše ochutnat.Velký výběr zeleniny, ovoce, sýrů, místních specialit,......Jezdím na dovolenou každý rok, ale v tomto hotelu nejlepší. Doporučuji i pro vegetariány.

Služby hotela
Skvělý, ochotný, stále usměvavý personál. Lidé, kteří v tomto hotelu, především v restauraci, pracují, si od vedení hotelu zaslouží velkou pochvalu a poděkování.

Pláž
Hotel je umístěn přímo u pláže, dostupná z každého bungalovu.Pláž byla udržovaná.Možnost osušek k bazénu i na pláž (bez poplatku). Přímo u hotelu vstup do vody velmi pozvolný, ale po kamíncích.Pokud se projdete 50 - 100m po pláži, vstup je písčitý. Plážový bar opět jen chvála. Pestrost nabídky, ochota.

Eva K., 17.10.2014, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Cyprus Merit Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Cyprus Merit Garden, Severný Cyprus, Cyprus Eva K. 2014-10-17 10 1 10 Merit Cyprus Garden

Celkom: 9,2 velice klidná a odpočinková dovolená s adekvátními službami za zaplacenou částku. Naprostá spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velice klidná a odpočinková dovolená s adekvátními službami za zaplacenou částku. Naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduché, příjemné a dostačující

Strava
Ok

Služby hotela
Milý personál, vše Ok

Pláž
Čistá, nepřelidněná, klidná. Pokud někomu nevyhovuje - možnost hledat přírodní - 10km pláží volně přístupných směr Famagusta

Patrik M., 16.10.2014, Dátum pobytu: 6.10. - 13.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Long Beach, Severný Cyprus, Cyprus Patrik M. 2014-10-16 9.2 1 10 Long Beach

Celkom: 9,4 Velmi příjemná dovolená. Je to destinace, která rozhodně stojí za to. Nádherná příroda, hory, čisté moře. Dobře jsme si odpočinuli, všude...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná dovolená. Je to destinace, která rozhodně stojí za to. Nádherná příroda, hory, čisté moře. Dobře jsme si odpočinuli, všude byl klid a pohoda, příjemní lidé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytováni v hlavní budově. Pokoje byly prostorné, všude bylo čisto. Personál byl vstřícný, usměvavý. Na nic jsme si z pohledu ubytování nemohli stěžovat, byli jsme naprosto spokojení.

Strava
Strava je typická středomořská, hodně zeleniny, sýrů, byli jsme spokojeni. Výborné byly zákusky, které byly samozřejmě po tureckém způsobu hodně sladké. Jídla by široký výběr, nikdy nic nechybělo. Možná to bylo i tím, že ubytovaných v hotelu již nebylo tolik. Ale na pestrosti a množství stravy to nebylo poznat.

Služby hotela
V podstatě jsme žádné hotelové služby nevyžadovali, úklidový personál, obsluha na recepci, číšníci i ostatní, kteří se podíleli na obsluze, byli velice příjemní, usměvaví, vstřícní.

Pláž
Před naším příjezdem byla silná bouře, která poničila dřevěné molo, takže jsme museli využívat pláž vedlejšího hotelu. Pro nás to bylo ale lepší, protože upřednostňujeme otevřené moře. Moře bylo zpočátku trochu bouřlivé, ale postupem času se uklidnilo a vyčistilo. Trochu na obtíž byla sposta vodní "zeleniny", která se dostala ze dna vlivem zmíněné bouře, ale byla průběžně odstraňována. Myslím, že si přišli na své i milovníci šnorchlování, voda byla po uklidnění moře průzračná a hodně teplá.

Čeněk R., 14.10.2014, Dátum pobytu: 29.9. - 9.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Lapethos Resort Hotel & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Lapethos Resort Hotel & Spa, Severný Cyprus, Cyprus Čeněk R. 2014-10-14 9.4 1 10 Club Lapethos

Celkom: 2,8 Hrůza, nejhorší dovolená.

  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 2 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hrůza, nejhorší dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré, ale je zde co zlepšovat

Strava
Kuskus, cizrna, ryze, jeden salám,žádné ovoce ,každý den pití jen z papírových kelímků i na baru apod...

Služby hotela
Otřesné, všechno problém.Recepční a barmanky neochotné.Tváří se jako co je pořád otravujete.

Pláž
Nikdy jsem neviděla na pláži takový nepořádek!

Anonym, 14.10.2014, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-10-14 2.8 1 10 Hotel Crystal Rocks

Celkom: 5,8 Vzhledem k tomu, že jsme byli na témže místě po roce, je patrné snížení kvality jídel i servisu a jisté "opotřebení" apartmánů - chybí...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k tomu, že jsme byli na témže místě po roce, je patrné snížení kvality jídel i servisu a jisté "opotřebení" apartmánů - chybí zámek ve dveřích, uražený mýdelníček, ... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování kazí značná neochota personálu.

Strava
Oproti minulému roku chybí především větší výběr ovoce

Služby hotela
Služby hotelu odpovídají nižší ceně, vše kazí pouze personál a jeho značný nezájem o turisty.

Pláž
Dostupnost na pláž je výborná, do vody je vhodná plážová obuv. Kombinace kámen - písek.

Mimo hotelovou pláž jsou odpadky a střepy.

Anonym, 13.10.2014, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-10-13 5.8 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 6 Celkový dojem - dobrý, hledali jsme odpočinek, který jsme na této dovolené našli.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem - dobrý, hledali jsme odpočinek, který jsme na této dovolené našli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování - dobré. Překvapily nás velké pokoje se vstupní halou a ložnicí. Koupelna s wc malinké - nevadilo nám. Čistota - nic moc. Prostory, kam jsme si ukládali oblečení jsme si sami vyčistili. Pozitivní - výměna ručníků denně.

Strava
Strava - výborná, byli jsme spokojeni, široký výběr obědů a večeří - snídaně slabší - chyběly mi při snídaních sladké variace pečiva, ty byly podávány pouze u obědů a večeří.

Nápoje - obyčejné, nejlevnější. Ochutnávali jsme místní alko nápoje, od 3. dne problémy s pálením žáhy a zažíváním, takže posléze raději na vodě a nealku - to bylo normální. Co nám nevyhovovalo byla velikost kelímků a kelímky samotné. Doporučuji místo papírových změnit na plastové. Navíc velké papírové kelímky nepříjemně zapáchaly - byly jistě nové, ale něčím napuštěné...Při odjezdu na letiště nás odmítli u baru obsloužit vodou, už jsme je zkrátka nezajímali, protože jsme odjížděli.

Služby hotela
Neutrální, spíše negativní. Vedoucí recepce hned první den při zapůjčení el. redukce se nám pokusil říct o eur 10... Pasy jsme si do trezoru k takové osobě odmítli dát.

recepční + vedoucí recepce - bez úsměvu, ne moc příjemní...

servíry - české slečny - milé, přívětivé, snažily se vyjít vstříc a poradit.

Pláž
dostupnost - vynikající

čistota - průměrná

slunečníků i lehátek - dostatek

Markéta Nosková, 13.10.2014, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2014
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Markéta Nosková 2014-10-13 6 1 10 Crystal Rocks

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100