Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Bola to naša prvá letecká dovolenka s deťmi (7 a 8) pri mori - celková spokojnosť, stále spomíname, že by sme sa vrátili :). Mala nejaké...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Bola to naša prvá letecká dovolenka s deťmi (7 a 8) pri mori - celková spokojnosť, stále spomíname, že by sme sa vrátili :). Mala nejaké nedostatky, ale celkovo klady prevažujú - bolo nám výborne. Určite by som išla zas... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zájazd sme kupovali v pondelok okolo obeda a odlietali sme dalsí deň vecer. Mali sme izbu na "zvýšenom" 1. poschodí, koncovú, s balkonom - veľkú dvojposteľovú s 2 prístelkami - prístelky boli uplne plnohodnotne postele, žiadne rozkladacie lehatka, aj tak bolo v izbe stale dost miesta. Kupelna s vanou. Každý deň vymienane uteraky, doplnana kozmetika, perfektne upratane - chyžne boli jedine ktorým sme dali sem-tam €. Klimatizacia stale funkcna. Adaptery nam dali na vyziadanie. 1minibar zdarma, 2 male flase vody kazdy den na izbu, inak boli vsade velike chladnicky z ktorych ste si mohli kedykolvek zobrat kolkokolvek falsiek pitnej vody.Hotel je kolmo na plaž, čiže z každej izby je vyhlad na more, aj ked my sme ho mali troska obmedzeny, tym, že boli na prvom poschodi. Ale na izbe sme sa zdrziavali malo, cize toto mi nevadilo. Mali sme izbu opacnym smerom, ako vchod hotela - smerom na aquapark a amfiteater - aj tak vsetko upravene ked ste pozreli z balkona poriadok - jedine co mi vadilo bol hluk, asi z nejakých klimatizacnych jednotiek von vedla hotela - cize sa zle spalo pri otvorených balkonových dverach - v tomto su lepsie izby orientovane smerom nad vchod. Toto je jediná vec - ktorá mi ozaj vadila, lebo sme kvoli detom chceli spavat bez klimy.

Strava
Veliká reštaurácia + 2 terasy - jedna uplne "nad" morom -mohli ste si vybrat ci budete jest von ci dnu, aj napriek velkosti hotela, stale dostatok miesta. Jedlo von aj dnu, široký výber masa, okrem bravčoviny, na rozne sposoby, prílohy, pizza, cestoviny, ryza, ovocie prevažne melon žlty a červený, banany, jablka, celý pult dezertov od výmyslu sveta, na raňajky veľmi veľa druhov rozneho peciva, vajicka na vela sposobov, jogurty, marmelady, večer vacsinou dve polievky, dzemy jogurty, olivy - vela druhov, zelenina na šalaty - celý pult, dressingy, džemy, syry - asi kozie s bylinkovými dressingami, kava, caje, voda, "džúsy"- tie mi velmi nechutili, ovocne stavy za poplatok, zmrzlina za poplatok .... ani to tu všetko nepopisem. Prisli sme do hotela v noci okolo 3 - v restauracii nas cakali ranajky na 2 pultoch. Už si presne nepamatam časy, ale jest sa dalo takmer vzdy - cca od 7-10 ranajky, 10-11 - neskore ranajky, 12-14.30 obed, a vecera cca od 19-22. Okrem toho von od asi 11 do 16.30 ovocie ,kolace, aj zopar druhov jedla, hranolky, pizza, cestoviny, viacero druhov masa, príloh - my sme ani nechodili obedovat dnu, jedli sme obed stale tu, v plastovom tanieri ste si mohli odniest na lehatko alebo sme dokonca jedli na brehu mora s nohami vo vode :D, 16-17.00 kolace v kaviarni - vacsinou z listkoveho cesta - vyborne -tie sme si brali na plaz na plastovom tanieri, este aby som nezabudla - pri bazene je stanok kde robia taku tu obrovsku palacinku, plnenu kadecim - mnam, treba ochutnat - je to ale len v urcitom case kazdy den. Hladní sme tu teda neboli :D Dalsi bar je par metrov nad plazou, dalsi pri aquaparku, a este lobby bar v hale s recepciou. 2 strany nápojoveho listka boli v cene all inclusive, ostatne ste si museli zaplatit - neminuli sme ani cent - dalo sa vybrat, ci miesane alko alebo nealko napoje, pivo, vino, destilaty - mozno narocnejsim klientom, by sa zdala ponuka obmedzena, nam to uplne postacovalo. Po terasach sa tulali mačky - ale deti mali radost :)

Služby hotela
Hotel je užasný, nie je sice na tých 5 - ked to porovnam napr s nasimi alebo madarskymi hotelmi - tak 3,5 - 4 hviezdicky. Ubytovani mozete byt bud v hlavnej budove, alebo v domcekoch okolo bazenov, alebo v luxusnejsej casti salamis park, z ktorej je ale dalej na plaz aj do restauracie - z hlavnej budovy je blizko vsade. Personal anglicky a rusky hovoriaci. Vhoteli bolo velmi vela Slovakov, v mori kde ste sa otocili vsade slovencina, cestina, rustina a samozrejme Turci. Animácie pre deti - miniklub priamo na plazi - dennodenne pestry program, takmer po cely den, sutaze , kreativne dielne - 3 slov. animatorky a dalsi boli Rusi a Turci, deti si prisli na svoje - baby boli zlate, dokonca nacvicili talentovu show, ktoru sme si potom jeden vecer isli pozriet do amfiteatra. Takisto animacie pre dospelych - vodne polo, rozne hry pre mladych v bazene, petang ci ako sa to vola - rozne predstavenia, black day, white day, cyperský vecer s trhmi priamo pri hoteli - cca 12 stánkov so suvenirmi, ale koncilo to takmer vzdy do 23tej, a potom sa uz neozývala žiadna hlučná muzika, kazdy vecer minidisco - pre deti okolo 20.30 - deti to zbožňovali.Na koci augusta je nejaký turecký sviatok - 30teho alebo 31 - už si presne nepamatam, do restauracie nam prestreli červený koberec, vitali nas červenou vodkou, ako dezert boli torty v tvare cyperskej a tureckej vlajky, rozdali nam vlajocky a doniesli veliku tortu so svetlicami - takze veselo :)

Hotel leží "osamote" - čiže rezort - vpravo takmer nič, vľavo takmer nič - ak sa chcete vecer prechadzat mestom, toto nie je dovolenka pre vas - ale je tu stale co robit, padali sme do postele unavení, neboli sme ani na ziadnom výlete a vobec nam to nechýbalo. V hoteli je aj zopar obchodikov. Prechadza sa tu SBS stale.

Je tu aj aquapark - je v prevádzke každý deň poobede asi od 14tej.

Pláž
Pláž je úúúúúúúúúplne úúúúúúúúúúúúúžasná - pozvolný vstup do mora, uzasný piesok, sem tam kamienok, dalej trafite aj na vacsi kamen, tak pozor - chodili sme bez obuvi do vody. Ale ak by som tam isla este raz, beriem aj obuv, lebo plaz je vlastne taký zaliv oddelený od mora kamenným utesom, alebo ako to nazvat - da sa tam prejst a tam sa uz tie topanky zidu, da sa aj boso ale opatrne - uzasne miesto na fotenie. Voda mala okolo 29 - vzduch vtedy cca 34 priemerne - koniec augusta - my sme boli vo vode takmer stale, nezabudnut snorchel a okuliare, je na čo sa pozerat, vlny neboli takmer ziadne, poobede trosinka - plavcik strazil takmer cely cas z veze.

Plaz je hotelova, uzsia, stále sme mali kde lezat, ma viacej casti, mozete si vybrat, su tam take betonove terasy so slnecnikmi, ak si chcete vyberat, tak si privstanete, ale stale je nieco volne. Toalety pri plazi by si zasluzili lepsi servis, inac pri kazdom lehatku je kos, stale to upratovali - my sme boli spokojní. Lehatka aj osusky zadarmo. Výmena aj viackrat denne, podla poziadania. :)

Anonym, 26.05.2016, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2016-05-26 7.8 1 10 Salamis Bay Conti Resort

Celkom: 7,4 Hotel a okolí, včetně hotelových služeb byl v pořádku. Nejhorší zážitek byl z delagátky. Arogantní chování, skoro nulová informovanost o...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a okolí, včetně hotelových služeb byl v pořádku.

Nejhorší zážitek byl z delagátky. Arogantní chování, skoro nulová informovanost o čemkoli, co se mělo týkat pobytu. Nepřišla osoba, která nás podle oznámení CK měla mít na starosti. Jen 1 x tam zašla jiná paní, která se nám prakticky vůbec nevěnovala, a chování dost špatné, arogantní. Nevěděli jsme o tom, jaké máme možnosti během pobytu - výlety, kde co je a kde se co nachází v areálu hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v rámci původních informací bylo v pořádku.

Strava
Strava byla velmi dobrá a pestrá.

Služby hotela
Služby měli velkou chybu v tom, že česky ani náhodou s námi nikdo nedokázal komunikovat - chyběli i materiály v knize pro hosty od CK v češtině, chyběli do poslední chvíle informace i odletu, nikoho v CK jsme celý pobyt nikde neviděli, nebyl na ně kontakt... a + což je myslím dost problém, nemluvil nikdo ani v němčině. Přitom občanů - klientů - z ČR tam byla asi více polovina...

Pláž
Pláž byla podle úvodních informací v pořádku.

Soňa Bímová, 13.05.2016, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Soňa Bímová 2016-05-13 7.4 1 10 ACAPULCO RESORT CONVENTION & SPA HOTEL

Celkom: 10 Fantastická dovolená pro klienty, kteří hledají klid a pohodu přímo na břehu moře.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolená pro klienty, kteří hledají klid a pohodu přímo na břehu moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádherné ubxtování jen s výhledem na moře.

Strava
Strava byla dobrá a velice rozmanitá, jinak obsluha adekvátní mentalitě národa.

Služby hotela
Velmi dobré služby i když už bylo cítit, že se blíží závěr sezony.

Pláž
Typ pláží na výběr, písčitá, krytá před větrem, dřevěné molo vybíhající do moře s možností zastínění pod baldachýny nebo slunečníky, sestup do moře po schodech. Takže bez všudepřítomného písku. Slunce a voda zázračně působící na kožní choroby, Zmizela mi tam po desetidenním pobytu lékaři nevyléčitelná lupénka, Po osmi měsících se nevrátila. Byla jsem na mnoha místech v Řecku,ale žádné z jiných destinací takto zázračně nefungovalo.

Magdalena Círusová, 11.05.2016, Dátum pobytu: 24.9. - 5.10.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Ada Beach Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Ada Beach Hotel, Severný Cyprus, Cyprus Magdalena Círusová 2016-05-11 10 1 10 Hotel ADA BEACH

Celkom: 7 Celkově se nám dovolená líbila. Cíl relax a odpočinek od práce se povedlo splnit.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená líbila. Cíl relax a odpočinek od práce se povedlo splnit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v několika apartmánových budovách rozprostřených po celém areálu. My jsme byly ubytovány v té nejvzdálenější od hlavní budovy, u které se nacházelo kasino, což nám zajišťovalo klid v noci. Pokud odhlédnete od vzdálenosti od pláže a hlavní budovy (kvůli stravě), pak negativní dojem působila pouze hromada hlíny, na kterou byl výhled z pokoje (zřejmě příprava pro novou budovu).

Strava
Stravu nelze hodnotit najednou. Naše dovolená byla v termínu svátků, kdy se v hotelu vyskytovalo mnoho hostů z Turecka. V těchto dnech bylo množství nabízených pokrmů až překvapivě vysoké. Obsluha v hlavní jídelně byla až na pár drobností bez problémů, ale tomu se asi nedá vyhnout nikde.

V ostatních dnech bylo množství a výběr na lepším standardu. V baru u bazénu a v lobby baru obsluha pomalejší, ale s trochou trpělivosti dostanete co chcete. Negativum vidím v tom, že obsluha barů neupozorňuje na objednávky, které nejsou v rámci all inclusive.

Služby hotela
Ze služeb hotelu jsme využívaly prakticky pouze výměnu ručníků a "vláček", který nás odvezl do městečka. Vláček nás bez obtíží zavezl do města i z města. Ručníky vyměňovali kdykoliv na vyžádání, jen občas jsme dlouho čekaly, než přišla obsluha abychom mohly ručníky vyměnit.

Pláž
Pláž byla velmi špatná a malý proužek pod hotelem, kamenitá. Vše ovšem bylo vynahrazeno vystaveným molem s připravenými lehátky a slunečníky, schůdky do moře a sprchou. Z počátku jsme se obávaly, že se podlaha bude přehřívat a nebude příjemné tam chodit naboso, ale vše bylo v pořádku. Z mola výhled na moře a vzdálenější přístav a z druhé strany celý hotelový komplex.

Marie Pavlová, 08.05.2016, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Vuni Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Vuni Palace, Severný Cyprus, Cyprus Marie Pavlová 2016-05-08 7 1 10 Vuni Palace hotel

Celkom: 8,6 Byli jsme s manželem na svatební cestě. Za celou dovolenou jsme si nemohli na nic stěžovat. Jediným negativem byl dlouhý let, ale s tím...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme s manželem na svatební cestě. Za celou dovolenou jsme si nemohli na nic stěžovat. Jediným negativem byl dlouhý let, ale s tím člověk musí tak nějak počítat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté a pohodlné, klimatizace fungovala perfektně. Pokojíček sice menší, ale pro účely přespání plně dostačuje. Každý den uklizeno, vyměněné ručníky, doplněné sprchové gely, toaletní potřeby.

Strava
Jídlo bylo jedním slovem fantastické. Každý si vybral. Obrovská jídelna, žádné fronty. Na snídani domácí pečivo, pořád čerstvé ovoce a zelenina. K obědu a k večeři láhev vody na osobu dostanete sebou. Spoustu zákusků a pudinků.

Pláž
Pláž byla vždy čistá a upravená. Pozvolný vstup do moře. Lehátka byla vždy volná.

Iva Habichová, 04.05.2016, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Iva Habichová 2016-05-04 8.6 1 10 Acapulco Beach § Spa

Celkom: 6 Dovolena vhodna pro rodiny s detmi. Plaze jsou kamenite, daleko od hotelu a navic hodne odpadku. Hotelove auto vozi zadarmo klienty...

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena vhodna pro rodiny s detmi. Plaze jsou kamenite, daleko od hotelu a navic hodne odpadku. Hotelove auto vozi zadarmo klienty hotelu rano na plaz a navecer zpet (takze jste bez obedu na hotelu). Muzete ale samozrejme vyuzit mistni "mhd", za prislusny poplatek. Prostredi hotelu velmi pekne, v arealu dva bazeny, jeden se skluzavkami. Dostatek lehatek. Ciste prostredi. Jidlo a piti v poradku, na baru v ramci all inclusive dostanete mistni drinky, pivo a nealko, a nemaji problem, kdyz chodite casto :). Jen maji problem, abyste si nosili piti z baru na pokoj, coz vzhledem k tomu, ze mistni voda ve vodovodu neni pitna, bylo hodne neprijemna. Pitnou vodu si vsak muzete koupit nedaleko v obchode. Zaverem: Za danou cenu je to dovolena velmi dobra. Kdo nejezdite na dovolenou vylozene k mori, ale spise za odpocinkem v bazenech hotelu, potom muzu doporucit. Zobraziť celú recenziu

Petr C., 28.04.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Club Simena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Club Simena, Severný Cyprus, Cyprus Petr C. 2016-04-28 6 1 10 Club Simena

Celkom: 5,6 Hezké počasí na ohřátí před zimou.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hezké počasí na ohřátí před zimou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výměna pokoje z důvodu plesnivé skříně. V novém pokoji zase nejela klimatizace, ale za dva dny to bylo v cajku.

Strava
Velmi slušná, často se opakující.

Služby hotela
Soukromí.

Pláž
Celkem daleko na malou sokrommou a nebo jednou denně odvoz na větší asi pět minut busem.

Anonym, 26.04.2016, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Club Simena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Club Simena, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2016-04-26 5.6 1 10 Club Simena

Celkom: 7,8 Dovolená se nám líbila, vhodné pro děti...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila, vhodné pro děti... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
byli jsme spokojeni...

Strava
byla dobrá, ale chybělo vepřové a ryby...jinak spokojenost ( celkem stereotyp )

Služby hotela
spokojenost..

Pláž
dobrá, menší , málo písčitá, sestup do moře ...dost kamenů..

Milan K., 02.04.2016, Dátum pobytu: 5.8. - 12.8.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Milan K. 2016-04-02 7.8 1 10 Crystal Rocks + Simena

Celkom: 8 Všechno v pořádku.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 30.03.2016, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2015
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2016-03-30 8 1 10 L:A. Hotel

Celkom: 8,6 Skvělá dovolená plná odpočinku, dobrého jídla a krásné přírody.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená plná odpočinku, dobrého jídla a krásné přírody. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto nádherné pokoje, velká postel, luxusní koupelna, minibar plný lahůdek, balkon... na pokoje se prý nemá nosit vlastní jídlo a pití, ale nikdo to nekontroluje.

Strava
Super, polopenze úplně stačila. Na snídani je spousta sladkých i slaných pokrmů, ovoce, zelenina. Na přání mi udělali palačinky s ovocem a čokoládou :)

Služby hotela
Přijeli jsme do hotelu někdy v noci/ brzo ráno, přesto nám dali velký balíček plný jídla a pití, jelikož předpokládali, že budeme po cestě hladoví. Po celou dobu byli všchni milí a vstřícní, jezdí odsud zdarma hotelový autobus na pláž i do města Kyrenia.

Pláž
Na hotelovou pláž jezdí autobus v častých intervalech. Pláž je celkem hezká, především velké molo, ale vřele doporučuji půjčit si auto a projet si jiné pláže. Nejkrásnejší a nejvyhlášenější je Golden beach, která vypadá jak někde v Karibiku, budete tu skoro sami, jsou zde lehátka a nádherná voda.

Anonym, 22.03.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Korineum Golf & Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

7 fotografií

Korineum Golf & Beach Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2016-03-22 8.6 1 10 Korineum Golf & Beach Resort

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100