Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

19.08.2014 - Šárka Walterová - Prečítané: 55× - Dátum pobytu: 4.8. - 14.8.2014

  • Celkom: 4,4
  • 6,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Strava hrozná(ať výběrem, tak all ailclusiv - nebylo jen plná penze), doprava nic moc, okolí a ochota lidí nulová,nepořádek všude, toalety na baru fuj. Jen co můžeme pochválit je moře slunce a teplá voda. Termín o den pozdější. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování dobré až na to že nám uklidili dvakrát za celý pobyt.

Strava
nebylo na výběr, obědy a večeře jen kuře, kuře a zase kuře, ovoce žádné než meloun, mezi jídly žádné all inclusiv, pití v době oběda a večeře problém. Pití při odjezdu na výlet se nesmělo nalít do lahve 0,3 l ani voda, kterou bychom stejně při pláži vypili.

Služby hotela
neochota majitelů na čemkoliv se domluvit, dětem zapadly plavecké brýle do houby v bazénu prosila jsem aby jí zapnuly dělali že nerozumí, z pěti atrakcí v bazénu fungovaly jen dvě a ještě jsme je museli upozorňovat na zapnutí, ovšem vypnout včas nezapomněli.

Pláž
moc neuklizená, ale když jsme si po sobě vše upravily tak jsme to měli ráno připravené, jinak to šlo, toalety byly jen v baru, ale děs a hrůza ty snad nebyly uklizené za celou dobu pobytu, museli jsme chodit do vily

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Šárka Walterová 2014-08-19 4.4 1 10 Crystal Rocks

18.08.2014 - Anonym - Prečítané: 25× - Dátum pobytu: 7.8. - 14.8.2014

  • Celkom: 5
  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Nejhorší byla cesta leteckou společností Onurair. Nikdy víc bych s nimi neletěla.Vytékala voda z wc takovým způsobem, že zaplavila celou uličku a vodou a nikdo z letušek nevěděl, co dělat. Při hodinovém mezipřistání Vám nido nedá ani napít, tak se cesta skoro nedala vydržet. Firo nás do hotelu přivezl bez vody kolem páté ráno. Všichni jedli další den Brufeny a měli migrénu...

Jinak hotel je příjemný. Nelze očekávat pětihvězdičkový luxus, na který jste zvyklí z Beleku atd. Ale...za tuto cenu je hotel slušný, rozmanitost jídel není příliš velká, ale stačí...

Pláž píščitá a opravdu nádherné moře a klidná atmosféra u bazénů zaručí nádherný pocit, který vyváží nedostatky, které neodpovídají pěti hvězdám. Vstup do moře je velmi mírný, dovolená je vhodná i pro seniory, moře je teplé a jen mírně se svažující, že se v něm dá i delší dobu postávat. Obuv do može není potřeba, kamenů není moc a jsou dobře vidět. V hotelu nechybí nic, bary fungují a personál byl velmi ochotný.Pokoje čisté.

Celkový dojem byl pěkný, odpovídající ceně zájezdu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, postel naprosto pohodlná. Pokoje jsou kuřácké, náš jsem musela větrat. Klimatizace je, ale funguje špatně. Minibar doplní jen jednou v rámci all inklusive, další si musíte zaplatit.

Strava
Strava byla dostačující, saláty, ovoce, neodpovídá ale rozmanitosti a výběru pěti hvězdiček. Nám ale nic nechybělo. Vadila nám večeře, v hotelu je jídelna, která nepůsobí útulně,pouštěli dovnitř hosty v nátělnících na večeři... terasa je ale nádherná s výhledem na moře, každý si nade své příjemné místo.

Služby hotela
Služby byly zcela v pořádku. U baru nalévají do plastových, velmi malých kelímků, tureckou kávu si musíte zaplatit, ta z automatu je nepitelná.

Pláž
Pláž je písčitá, lehátka, slunečníky dost těsně u sebe, musíte ráno vyrazit už v 6.00, abyste si zabrali lehátko...

Salamis Bay Conti Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-08-18 5 1 10 Salamis Bay Conti hotel

18.08.2014 - Anonym - Prečítané: 35× - Dátum pobytu: 29.7. - 7.8.2014

  • Celkom: 4,6
  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Z tejto dovolenky mam velmi zmiešane pocity.Asi by som ju kamaratom neodporucila.Nie som ziadna fajnovka ale uroven viliek a prostredia okolo nezodpoveda ani cene a ani hviezdickam.Tie su len pre hotel a blizke okolie, ktore si ich pravom zaslužia.Hotel je fakt na urovni a cistota je tam samozrejma ,bohuzial čim dalej od hotela je kvalita horšia.Napriek tomu to nebola zla dovolenka ale určite sa sem už nevratime.Co sa tyka letu namiesto 20min.čakania v Antalyi bolo čakanie až 50min a spat 55min. Cestovka neudala spravne....A z 11dnoveho pobytu sme mali len 9dnovy.Bohužial zase cestovka...10 a 11 den sme mali zaplateni ešte a už na Slovensku...Takže Satur može mat delegatov na perfektnej urovni ale tieto sluzby a zavadzania oni nevyriešia.A tiez ked sme odchadzali rano o 5tej domov tak nas odchytil jeden manželsky par, ktory sedel s kuframi na recepcii a sa nas pyta: a vy ste prišli alebo odchadzate?? My: odchadzame. Oni: jeje tak na vašu izbu čakame už od včera večera... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v hoteli muselo byt určite super,hotel nadherny,vonavy,služby na urovni, ale vo vilkach.... izby velke,uteraky menene denne,odpadky denne čistene,postelne pradlo menene,balkonove dvere pokazene,chlap ich mal problem otvorit,okna špinave,ale fakt špinave(ofrkane,zvyšky jedla zasušene,zapackane),stolicky na terase to iste.... pri prichode som nasla pod stolikom vatove tyčinky použite, sponky do vlasov po koberci...vysavane bolo len raz a ked som videla ako radsej som odišla z izby.Kupelna velka a prerobena ale zase na sprchovom kute bolo sklo take zapackane mastnymi chlapskymi rukami že tie ostali hadam ešte od robotnikov, ktory renovovali kupelnu pred sezonou.Na hlavnej chodbe špinave a flakate koberce.Tie by mali okamžite vymenit v celom rezorte!!!!

Strava
Strava bola v prvych dnoch super ale obedy a večere boli skoro to iste,male zmeny takže už po par dnoch sme mali problem čo jest....stale sa nieco našlo ale už sme si nepochoutili tak ako na začiatku .My sme mali 2ročneho chlapčeka, ktory doma nema problem s jedenim ale tu ,ešte že sme mali par veci pre istotu zbalenych z domu... lebo by sa nenajedol.pre deti tato korenista strava nie je bohvie čo.... strava na plaži mala len tu vyhodu že ste tam mohli ist rovno z plaže,mokry a v plavkach .3druhy jedla a každy den to iste a ešte aj malo doplnane... o hranolky bola bitka :-)ale vyvažovali to zase crosantiky cerstve, každe rano a tie ich vyborne palacinky a pecivo a kolace.užastne.....pizza tiež perfektna...

Služby hotela
Chyžne mile ale robota odflaknuta...porobili čo museli a potom sedeli na schodoch a puštali si hudbu z mobilu a čakali kym padne....mlade baby,študentky... Jedalen: krasna,velka ale čašnici boli študenti a servis aj tak vyzeral... a čo nas hnevalo?? prišli sme k stolu ktory nebol prestrety (lebo bol jediny volny prave...) a pokial si vas všimli museli ste sa postavit a osobne ist za nimi a poziadat ich o pribory atd....voda to iste....ale ked prišla turecka rodinka tak boli zazrakom aj 3ja okolo nich a za sekundu mali nachystany stol.... proste domacich si uctili ale mi ostatny, ked vyjde čas....Toalety pri bazene kde bolo najviac ludi po cely den SPINAVE,SMRADLAVE,PROSTE GRC!!!!! V takomto rezorte mala byt nonstop ženska ktora to nonstop čistila.Hygiena katastrofa,radšej ste utekali na izbu než tam.A hned vedla boli masaže a sauny a prva pomoc... v tom smrade!!!!!!!!!Aj prostredie okolo viliek bolo neupravene, špinave,koše s odpadkami plne,zanedbane!!! A je to velka škoda,lebo resort by bol nebyt tychto nedostatkov naozaj krasny a dovolenka by mohla byt ovela prijemnejšia a možno by si zaslužili aj tie hviezdičky ktore udavaju a o cene???? tu radšej pomlčim.Určite nezodpoveda!!!!Tobogany super, lehatka pokazene,zahrada krasna, fontana pokazena a ešte aj smradlava,bazen krasny, zachody grc! atd....Animatory a delegati ok...

Pláž
plaž neskutočna.... krasne čiste more,teple aj s vlnkami aj bez .Zaležalo od vetra.Fakt pre male detičky užastne....Ale zase lehatka na plazi dolepene od napojov, podušky derave, stoliky detto a este ked sa vam na ten dolepeny stolik nalepi ten jemnucky krasny piesok...bar na plaži v pohode stihal a obdivujem chlapcov v tom hicaku takto makat a trpiet niektore povahy klientov... niektory sa k nim fakt spravali ako k handram.Krasnu mienku si robia slovaci vo svete... bohužial.... toalety čistejšie ako pri bazene!!

Kaya Artemis, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-08-18 4.6 1 10 Kaya Artemis

18.08.2014 - Andrea V. - Prečítané: 44× - Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2014

  • Celkom: 9
  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
celkový dojem z dovolenky bol dobrý,až na dlžku letu a medzipristátie v Antályii,ale k ostatnému nie je čo vytknúť Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo v poriadku,len sme mali dosť ďaleko more aj bazény

Pláž
pláž krásna, more čisté ,plytké, vhodné pre neplavcov a deti a aj teplučké

Kaya Artemis, Severný Cyprus, Cyprus Andrea V. 2014-08-18 9 1 10 Severná Cyprus - Kaya Artemis

18.08.2014 - Hana P. - Prečítané: 69× - Dátum pobytu: 31.7. - 7.8.2014

  • Celkom: 8,4
  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni, hotel je ideální pro rodinu s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nám vyhovovalo, úklid byl v pořádku. Klimatizace plně dostačující.

Strava
Strava pro dospělé výborná, děti chtěly méně kořeněná jídla. Nebyly žádné svačiny, jen plná penze a pití all inclusive.

Služby hotela
Ubytování a čistota v pořádku, v baru neudělají kávu- jakoukoliv.

Pláž
Pláž dobře dostupná, v moři jsou více kameny, je třeba mít boty do vody. Úklid pláže - nedopalky od cigaret neuklizeny. Slunečníky a lehátka vždy k dispozici, nebyl problém ani u bazénů. Okolní prostory neuklizeny, hodně odpadků a střepů.

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus Hana P. 2014-08-18 8.4 1 10 Crystal Rocks

18.08.2014 - Ľubica - Prečítané: 47× - Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2014

  • Celkom: 6,8
  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenku vnímame ako skúsenosť.

Cena 2700 eur//LM/7 dni/ 3dospelé osoby, z toho 2 na manželskej posteli a 1 na zemi/---?????????????????????

kto rieši túto reklamáciu? INVIA alebo SATUR?

Náš výber v budúcnosti určite ovplyvní následná reakcia oboch...

Alebo tento dotazník je iba formalita? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dovolenku sme kupovali pre 3 dospelé osoby.

Pri príchode do hotela sme zistili, že pri ubytovávaní majú recepční zmetok.

Najprv nám pridelili izbu, kde už spali iní hostia. O 3tej ráno to pre nich ani pre nás nebolo príjemné zobudenie.

Následne nám pridelili inú izbu, kde 24ročný syn / 100 kg/ mal pridelenú nepoužiteľnú prístelku-lehátko vhodné možno pre 20kg dieťa. Po apelácií delegátovi sme mali vysvetlené, že inými prístelkami nedisponujú.

Vyriešili sme to tak, že sme dali pomerne krátky matrac na zem, kde syn spal s previsajúcimi nohamia, dýchajúc prach z kobercov, ďalších 6 nocí.

Strava
Na kapacitu hotela cca 1200 hostí pomerne dobre zvládnuté množstvo aj kvalita.

Veľmi ochotný a pohotový obsluhujúci personál.

Služby hotela
.

Pláž
Pieskova pláž bola čistá, voda v bazéne aj mori super čistá,

Fakultatívny výlet vhodne doplnil naše poznatky o krajine.

Kaya Artemis, Severný Cyprus, Cyprus Ľubica 2014-08-18 6.8 1 10 KAYA ARTEMIS

18.08.2014 - Ivana J. - Prečítané: 27× - Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2014

  • Celkom: 6,4
  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Rezort pekny, plaz a more krasne, izba nezodpovedala 5hv. hotelu ani nahodou, naozaj vela deti a preto stravovanie bolo velmi hlucne s vela hostami, aspon na veceru to mohlo byt na vyssej urovni, castnici ziadna profesionalita a pre pitie ste si museli chodit k baru lebo okolo vas s prazdnou tackou prechadza 15min a nic, cize hra kto z koho Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
izba velmi stara a zatuchnuta, upratovanie zle

Pláž
krasna

Kaya Artemis, Severný Cyprus, Cyprus Ivana J. 2014-08-18 6.4 1 10 hotel len pre rodiny s detmi

17.08.2014 - Vlasta S. - Prečítané: 51× - Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená, kde jsme si opravdu odpočinuli.Dopoučuji pro rodiny s dětmi nebo těm, kteří nevyhledávají rušný noční život. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš pokoj ale i hotel byli čisté, každý den výměna ručníků, úklid pokoje.Pokoje hezky, ale jednoduše zařízené.

Strava
Strava výborná, formou švédských stolů, na výběr od salátů přes maso ,zeleninu, ovoce, dezerty, všeho dostatek. K večeři je nutné si dokoupit pití.

Služby hotela
Služby hotelu dobré, personál velmi ochotný.

Pláž
Pláže čisté, vždy dostatek lehátek i slunečníků.U pláže je i bazén + menší bazén s vířivkou.Pláže nejsou přelidněné,spíše naopak, lidé velmi milí, nesetkali jsme se ani s tím, že by zde někdo dělal kravál nebo nepořádek. K zapůjčení byly šlapadla, vodní skůtry, pro děti různé nafukovací atrakce tažené lodí. Ve vodě občas po přílivu tráva.

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Vlasta S. 2014-08-17 10 1 10 hotel LA Hotel

17.08.2014 - Miroslav M. - Prečítané: 77× - Dátum pobytu: 28.7. - 7.8.2014

  • Celkom: 8
  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Organizácia pobytu výborná, po príchode do hotela v nočných hodinách okamžité ubytovanie, práca delegáta na úrovni, ubytovanie čisté no nespĺňalo úroveň 5*,okolie hotela pekné čisté, udržiavané, more teplé a čisté, ani počas prílivu žiadne riasy, pláž pravidelne udržiavaná, dostatok lehátok v každom čase počas dňa, strava výborná, výber všetkého druhu, služby zamestnancov výborné, večerný program animátorov dostatočný, no program do 24.00 hod. veľmi slabý(každý deň jedna speváčka, dookola tie isté piesne a len turecká produkcia, vzhľadom k tomu, že Slováci tvorili 1/6 celej klientely hotela, by mal byť program prispôsobený a naviac celý areál je na odľahlom miesto nie je kde inde ísť). Zobraziť celú recenziu

Kaya Artemis, Severný Cyprus, Cyprus Miroslav M. 2014-08-17 8 1 10 KAYA ARTEMIS

16.08.2014 - Anonym - Prečítané: 69× - Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2014

  • Celkom: 8,4
  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Kľudné miesto bez obchodíkov, aj keď tam boli tri malé, ale veľa sa toho nedalo kúpiť. Veľkým nedostatkom je, že all inclusive je iba pri malom bazéne, pri tobogánoch a vo všetkých ďalších podnikoch sa platí (nehorázne sumy: 1x cola, 1x sprite a 1x ľadová káva = 15 eur). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie celkom dobré, až na to že pre rodiny by sa zišli aspoň dve izby nie jedna s troma posteľami.

Strava
Strava podľa mňa celkom postačujúca, až na to že sa po pár dňoch opakovala...

Služby hotela
A samozrejme ešte internet... na skype zabudnite, treba hľadať a hľadať a hádam sa Vám podarí niečo aj zdieľať ;)

Pláž
Piesok dovezený do tohto hotela z Egypta, dlažba dovezená z Indie, takže celkom je to pekné. Plávať sa dá... Lehatiek stále neúrekom prázdnych a to platí aj pri bazénoch.

Noahs Ark Delux Hotel & Casino, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2014-08-16 8.4 1 10 Noahs Ark Delux Hotel & Casino

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100