Recenzie hotelov
Severný Cyprus - Cyprus

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,2 Odpočinková dovolená, hezké prostředí,spokojenost.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Odpočinková dovolená, hezké prostředí,spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tentokrát výborné ubytování, prostorné, balkon,až na nechutné odkládání použitých toal papírů do koše, místo splachování!A žádné odvětrávací zařízení v koupelně a na WC.Denně čisté ručníky.

Strava
Strava dobře chutně uvařená, Výběr velmi chudý, jen 2 teplá jídla,moučník nechutný, ovoce jen 2 druhy a to jablko nebo meloun. Snídaně výborné.

Služby hotela
Normální,ochota a vstřícnost.Předražené výlety od CK. 8x levněji jsme pořídili sami výlet do Nikosie!!!

Pláž
Pláž neudržovaná, lidí akorát, moře teplé a čisté.

Věnceslava Brzobohatá, 22.09.2016, Dátum pobytu: 8.9. - 19.9.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:LA Hotel & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

LA Hotel & Resort, Severný Cyprus, Cyprus Věnceslava Brzobohatá 2016-09-22 6.2 1 10 Hotel & Resort LA

Celkom: 8,8 Naprosto idealni dovolená pro rodinu s dětmi.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto idealni dovolená pro rodinu s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné.

Služby hotela
Personál ochotný.

Pláž
Pláž vlevo od terasy hotelu je pisecna s velmi pozvolným vstupem do moře lehátka a slunečníky k dispozici.

Olga K., 22.09.2016, Dátum pobytu: 8.9. - 19.9.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Long Beach, Severný Cyprus, Cyprus Olga K. 2016-09-22 8.8 1 10 Long Beach

Celkom: 9,6 Klidne bych se vratil, jedine co bych vytknul je chovani cechu! Arogance, neuposlechnuti pravidel (neroznaset sklo k bazenu a na plaz)...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Klidne bych se vratil, jedine co bych vytknul je chovani cechu! Arogance, neuposlechnuti pravidel (neroznaset sklo k bazenu a na plaz) nevhodne chovani k personalu, pokrikovani, neznalost jakehokoliv ciziho slovicka ( tu piva, dej mi vodu) nejvetsi perlicka byla kdyz u vecere obsluha sla doplnit melouny, tak nedockava pani vlezla az do kuchyne a na cely hotel rvala na kuchare MELOUN MELOUN.

Jeste k tem melounum, diky predchozim recenzim sme prvni tri dny meloun ani nevideli, uz sem chtel psat stiznost ;-)) samozrejme ovoce bylo dostatek!

Jo a absence teplomeru a hodin?

Hodiny nejsou treba, pokud holky otevreli bar a byl cas pit hrala hudba, pokud byl cas na jidlo bylo ticho, teplomer take netreba, bylo stale na plavky ;-)) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nadherne, ciste

Strava
Rozmanita, vzdy bylo vseho dost, obsluha pravidelne doplnovala.

Obsluha sklizela spinave nadobi co to slo, servis super

Služby hotela
Na jednicku, personal mily a vstricny

Pláž
Mala, cista, sem tam kameny, ale voda nadherne pruzracna

František K., 22.09.2016, Dátum pobytu: 8.9. - 19.9.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Crystal Rocks

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Rocks, Severný Cyprus, Cyprus František K. 2016-09-22 9.6 1 10 Crystal Rocks

Celkom: 4,6 Rezort nevhodný pro klienty s pohyb.problémyCelý je situován ve velkém kopci

  • 1 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Rezort nevhodný pro klienty s pohyb.problémyCelý je situován ve velkém kopci Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bungalovy- katastrofa-připomínají tmavé kopky bez stolu i židle.Sednou buť na postel a nebo ven na chodník

Strava
Vynikající,až přespříliš velký výběr,obsluha skvělá.

Služby hotela
personál ochotný pozorný,ale celkový dojem kazí absolutně zastaralé a zaruchlé bungalovi.

CK prý ani nic jiného nenabízí.

Divím se,že toto může cestovnka prodávat.

Pláž
skvělá, moře úžasné

Marie J., 22.09.2016, Dátum pobytu: 8.9. - 19.9.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Marie J. 2016-09-22 4.6 1 10 Hotel Acapulco

Celkom: 5 moře super i když problémy s přemístěním na pláž

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
moře super i když problémy s přemístěním na pláž Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování slušné,čisto,zařízení postarší

Strava
polopenze - snídaně vajíčkové a večeře převážně výběr ze dvou max.tří hlavních jídel,ale dalo se to

Služby hotela
průměrné, odpovídající kategorii hotelu

Pláž
pláž daleko od hotelu,dostupná jen hotelovým odvozem

Petr Ríha, 21.09.2016, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Club Simena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Club Simena, Severný Cyprus, Cyprus Petr Ríha 2016-09-21 5 1 10 CLUB SIMENA HOTEL

Celkom: 9,4 Velmi vydařená dovolená, dobrá nabídka výletů.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi vydařená dovolená, dobrá nabídka výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v mallých domcích, jednoduše zařízené, chybí trezor. Koupelny však špatně větrají a občas v nich ručníky neuschnou a zatuchají. Domky mají malou terasu s posezením. Pro milovníky rušného života to opravdu není, pro regeneraci v klidu vynikající. V rezortu je hodně zeleně, ibišky, palmy, velmi vkusně udržováno.

Strava
Stojí sem jet už jen kvůli jídlu.

Služby hotela
Personál moc milý, dokonce i při faux pas některých hostů. Bazén je čistý. Transfery do Famagusty od hotelu bez problémů.

Pláž
Moře dost daleko od břehu mělké, kamenitý vstup, pro někoho to může být nepříjemné. Ale nedaleko hotelu je moře s lepším přístupem. Velmi málo lidí na pláži. Ve srovnání s ostatními hotely v oblasti, kde je lidí hodně, je to velmi příjemné.

Anonym, 21.09.2016, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Long Beach, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2016-09-21 9.4 1 10 Long Beach

Celkom: 9 Dovolena byla krasna, moc jsme si ji nakonec uzili, ale co musim vytknout byl let. Let byl hrozny, zdlouhavy (mezipristani v Turecku),...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla krasna, moc jsme si ji nakonec uzili, ale co musim vytknout byl let. Let byl hrozny, zdlouhavy (mezipristani v Turecku), letadlo plne malych jecicich deti, personal (asi kyp.turci) mluvici pouze anglicky a sok ze stari letadla (vsichni jsme meli pocit, ze se letadlo cestou rozpadne). Cestou zpatky to same! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektni, luxusni, krasne. Denne uklizene. Bez chybicky.

Strava
Strava byla take perfektni, velky vyber vseho. Super!

Služby hotela
Sluzby jsme nevyuzili, ale co jsme chteli tak bez problemu.

Pláž
Velmi smisene pocity. Dle jinych recenzi, mela byt plaz pis.oblazkova. Bohuzel plaz je kamenita! Po pisku ani pamatky. Dalsi cast plaze je na zelenym gol. travniku. A pak je tam vystavene krasne molo, kde jdete do vody primo z nej, ale pokud byly vlny (a ty byly) tak pro malo nadane plavce vubec.

Anonym, 21.09.2016, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Korineum Golf & Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Korineum Golf & Beach Resort, Severný Cyprus, Cyprus Anonym 2016-09-21 9 1 10 HOTEL KORINEUM GOLF & BEACH

Celkom: 5,6 Po stížnosti a s příplatkem 110 euro jsem dostala pokoj v hotelu.Tam je to již v pohodě. Toto odpovídá ***** hvězdám. Bungalov hodnotím...

  • 1 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Po stížnosti a s příplatkem 110 euro jsem dostala pokoj v hotelu.Tam je to již v pohodě.

Toto odpovídá ***** hvězdám.

Bungalov hodnotím * !!!!

Toto by měli znát a vědět všichni klienti,kteří jedou do ***** "hotelu".Celý objekt v kopci,absolutně nevhodné pro klienty s pohyb.problémy.""""" Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
BULGALOV,jedna velká hrůza,bez stolu a židle.Doslova "kopka" jediná zásuvka je na televizi,tak když jste potřebovali zapnou např.holící strojek, museli jste vypnout televizi.

Takto vybavený bungalov jsem ještě neviděla.K tomu v kopci, absolutně nevhodné pro osoby s pohybovými problémy.

Strava
Vynikající,až přehnaná.

Služby hotela
Hotel je jak již píši ns úrovni,ale HOTEL a ne bungalovy.To je opravdu jedna velká hrůza......

Pláž
velká, moře úžasné, dostatek lehátek

Marie Jaworková, 21.09.2016, Dátum pobytu: 8.9. - 19.9.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Marie Jaworková 2016-09-21 5.6 1 10 Acapulco

Celkom: 8,8 Krásná dovolená, výborné služby hotelu a teplé moře

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, výborné služby hotelu a teplé moře Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování podle očekávání, jenom postele byly trochu tvrdší než je zvykem

Strava
Strava vynikající, pestrá a velký výběr. Velmi ochotný obsluhující personál.

Služby hotela
Internet pouze v hotelové recepci

Pláž
Pláž čistá, písečná denně uklízená, vstup do moře velmi pozvolný. Moře teplé kolem 28 stupňů, větší část týdne foukal silnější vítr a byly pěkné vlny, ale koupání to neomezovalo.

Jan L., 21.09.2016, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Acapulco

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Acapulco, Severný Cyprus, Cyprus Jan L. 2016-09-21 8.8 1 10 Acapulco Beach

Celkom: 6,4 Moc pěkná dovolená v pěkné destinaci, pláž od hotelu cca 1,5 km, ale vše bylo uvedeno v nabídce. Dovolenou jsme měli zakoupenou přes CK...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Moc pěkná dovolená v pěkné destinaci, pláž od hotelu cca 1,5 km, ale vše bylo uvedeno v nabídce. Dovolenou jsme měli zakoupenou přes CK Jen veliké neštěstí je paní delegátka, CK by měla popřemýšlet, koho si najímají. I přes opakované žádosti se paní delegátka s námi nespojila, i když jsme byli na pobytu v době nepokojů v Istanbulu. Paní delegátka nebyla přítomna v den příletu (ve 2 hodiny ráno) a u odletu jsme s ní ani nepočítali. Zobraziť celú recenziu

Ilona M., 20.09.2016, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2016
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel:Club Simena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Club Simena, Severný Cyprus, Cyprus Ilona M. 2016-09-20 6.4 1 10 CLUB SIMENA HOTEL

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220