Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Všechno v nejlepším pořádku, pouze velké zdržení a čekání na letištích poněkud pokazilo celkový dojem

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno v nejlepším pořádku, pouze velké zdržení a čekání na letištích poněkud pokazilo celkový dojem Zobraziť celú recenziu

Alena R., 22.06.2016, Dátum pobytu: 12.6. - 19.6.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Utopia Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Utopia Beach Club, Marsa Alam, Egypt Alena R. 2016-06-22 9.4 1 10 HOTEL UTOPIA BEACH CLUB

Celkom: 9 Velmi příjemná, pohodová a odpočinková dovolená. Hezké a moderní ubytování s velmi dobrými službami a milým, úslužným personálem....

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná, pohodová a odpočinková dovolená. Hezké a moderní ubytování s velmi dobrými službami a milým, úslužným personálem. Nádherné moře, se skvělým šnorchlováním, ale i dobrým přístupem do moře přímo z pláže. Stravování odpovídalo situaci, kdy v době našeho pobytu probíhala rekonstrukce venkovní i vnitřní části jídelny, menší, ale plně dostačující výběr, ale až tato rekonstrukce bude dokončena (mluvilo se o konci června), myslím, že to bude stát zato. Je zde opravdu úžasný venkovní bar, GAZEBO BAR, s krásným výhledem na moře, pohodlnými křesly a úžasnou kávou. Kdo touží po odpočinkové a klidné dovolené zpestřenou opravdu nááááádherným šnorchlováním, vřele doporučuji. Já se na toto místo určitě ráda vrátím. Egypt jsem navštívila již po deváté, Marsu po páté a Fantazia se zařadila mezi má tři nejoblíbenější místa, které upřímně mohu doporučit a sama se sem opět ráda vrátím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderní, nové, čisté, skoro ze všech pokojů výhled na moře, není co vytknout.

Strava
Velmi dobré. Většina jídel byla opravdu výborně dochucená, moc dobré saláty s čerstvými bylinkami, milovníci pizzy, nenechte si ujít skvělou pizzu v Gazebo baru, je zde pec a těsto připravuje mladík, který pracoval 5 let v Neapoli v pizzerii. Rovněž musíte ochutnat steaky z Mečouna na grilu, je to delikatesa. Grilování probíhá jak večer tak je i součástí oběda a o ryby nebyla nouze.

Služby hotela
s níčím nebylo problém, hoteloví číšníci jsou opravdu milí a velmi úslužní, obsluha u stolu byla pro ně samozřejmostí. Cítili jsme se opravdu opečováváni. Pokud mluvíte anglicky, německy či italsky, je to velká výhoda. Rádi si s Vámi popovídají o čemkoli:-)

Pláž
Skvělé šnorchlování za útesem na obě strany, dobře přístupné i za větrného počasí. Korály zde tvoří rozlehlé korálové zahrady a různorodost ryb je až dech beroucí. I laguna u pláže skýtá spoustu ryb a hezkého šnorchlování, hlavně pro začátečníky nebo ty, kteří nechtějí plavat za útes. Krásná pláž je dlouhá asi 800, rozlehlá, čistá, velká kapacita lehátek a slunečníků, nouze o místa rozhodně nebyla. Dvě třetiny pláže prakticky bez jakéhokoli hluku, třetina zasažena hudbou z animačních Italských programů a hlukem produkovaným Italy samotnými, ale je to na Vás, kde se rozhodnete ulehnout. K dispozici jsou na dva plážové bary, v jednom z nich se podává i oběd. Tento bar podle mého názoru není příliš útulny, nicméně plně funkční a čistý. Plážové toalety vždy perfektně čisté.

Jana Ragín, 22.06.2016, Dátum pobytu: 8.6. - 15.6.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Fantazia Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Fantazia Resort, Marsa Alam, Egypt Jana Ragín 2016-06-22 9 1 10 Fantazia Resort

Celkom: 10 Pozitivní dojem ,naprostá spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pozitivní dojem ,naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava velmi pestrá ,velký výběr z jídel od začátku až do konce podávání .

Roman G., 22.06.2016, Dátum pobytu: 12.6. - 19.6.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Resta Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Resta Grand Resort, Marsa Alam, Egypt Roman G. 2016-06-22 10 1 10 HOTEL RESTA GRAND RESORT

Celkom: 7,6 Jezdíme tam k vůli mori a te úžasné plazi. A to bylo super.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdíme tam k vůli mori a te úžasné plazi. A to bylo super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V koupelně misty plíseň mezi obklady. Pokojový servis nic moc. Osušky nosil až večer asi čekal bakšiš.

Strava
Docela slušna. Měřítko urovne je trochu jiné než v Evropě. Dalo se vzdy vybrat.

Služby hotela
Hotel už asi zazil lepší casy.

Pláž
Jednim slovem. Uzasna!!!

Richard Tkadlec, 22.06.2016, Dátum pobytu: 5.6. - 19.6.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab), Marsa Alam, Egypt Richard Tkadlec 2016-06-22 7.6 1 10 HOTEL EL MALIKIA BEACH RESORT ABU DABAB

Celkom: 7,8 Dovolená byla fajn- hotel, jídlo atd- v hotelu vše v pořádku... NICMÉNĚ pří odletu z Prahy 3,5 hodiny zpoždění a při odletu z Marsa Alam...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla fajn- hotel, jídlo atd- v hotelu vše v pořádku... NICMÉNĚ pří odletu z Prahy 3,5 hodiny zpoždění a při odletu z Marsa Alam 3 hodiny zpoždění( v 23:20 odjezd z hotelu a v 1:45 sme měli odlétat, odlet až ve cca 4:30- čekali jsme bez informaci co se děje- nebo alespon v kolik cca odletíme- nikdo se s námi na letišti nebavil- zato klimatizace jela na 19 stupňů. Než si příště objednám dovolenou rozhodně si ověřím s jakou leteckou společností letím, protože Air Cairo už nikdy více. Zobraziť celú recenziu

Ivana N., 22.06.2016, Dátum pobytu: 12.6. - 19.6.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Three Corners Fayrouz Plaza Beach, Marsa Alam, Egypt Ivana N. 2016-06-22 7.8 1 10 HOTEL THREE CORNERS FAYROUZ PLAZA

Celkom: 8,2 dovolená se nám líbila, standartní ubytování i služby

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená se nám líbila, standartní ubytování i služby Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
standart jako všude v Egyptě

Strava
strava byla dobrá, vody dostatek

Služby hotela
klasicky jako všude v Egyptě, žádný nadstandart

Pláž
je zde dobé, že i když jsou vlny a červená vlajka, dá se šnorchlovat v laguně, smaozřejmě ,že to tam není tak jak na útesu, ale dá se, myměli štěstí, celý týden téměř nefoukalo, takže přístup do moře byl v pohodě a celou dobu, korály,tak jak jak jsme zvyklí v Marsa Alam

Zdeněk Dobiáš, 22.06.2016, Dátum pobytu: 12.6. - 19.6.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Three Corners Fayrouz Plaza Beach, Marsa Alam, Egypt Zdeněk Dobiáš 2016-06-22 8.2 1 10 THREE CORNERS FAYROUZ

Celkom: 8,4 Dovolená byla skvělá, pláž moc hezká když my spíš chodili na sousední pláž, kde byly vetší lagunky na šnorchlování. Personál celkem...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá, pláž moc hezká když my spíš chodili na sousední pláž, kde byly vetší lagunky na šnorchlování. Personál celkem náladový, což bych v 5* hotelu načekala, ale za par dolaru byl ochotni všechno. Jídlo bylo chuťově dobré, ale výber po týdnu už byl okoukaný (těšila jsem se na svíčkovou od maminky). Pokoje pěkné a čisté, jen pokojová služba trochu lenivá (za celý týden nám neumyl hrnečky na kávu). Ale celkove moc příjemná dovolena a hezky jsem si odpočnula, až na těhle pár drobností, ale není to nic zásadní proč bych hotel nedoporučla dál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj základně vybavení, koupelna pěkná čistá, dokonce i s bidetem. Fungující klimatizace. Souprava na kávu a čaj. Vlastní balkon nebo teraska.

Strava
Jídlo bylo velmi chutné. Každý oběd a večeře měla nějakou specialitu. Velký výber zeleniny, zákusků, z masa většinou kuřecí, ryba a hovězí. Ovoce na výber moc neměli vetšikou jen jablka a zelený meloun a datle. Výborné těstoviny (můžete si samy říct jak je chcete).

Pláž
Pláž je písčitá s kamínky, ale jen než dojdete k vodě, kde už jsou kameny a začínají korály. Jsou tam také lagunky ve kterých se dá skvěle šnorchlovat a jsou plné ryb. Když není větrno jde se do moře dostat přes molo. Lehatka jsou lepší na vedlejší pláži (jsou měkčí).

Žaneta S., 22.06.2016, Dátum pobytu: 5.6. - 12.6.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Resta Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Resta Grand Resort, Marsa Alam, Egypt Žaneta S. 2016-06-22 8.4 1 10 RESTA GRAND RESORT

Celkom: 9,4 Dovolená se vydařila na 95%.Těch 5% zkazily pouze 2 hodiny čekání na letišti v Hurghadě na zpožděvé letadlo a až přehnané bezpečnostní...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila na 95%.Těch 5% zkazily pouze 2 hodiny čekání na letišti v Hurghadě na zpožděvé letadlo a až přehnané bezpečnostní prohlídky v Egyptě při odletu(5 krát ukázat pas a 2 krát rentgen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování výborné, ale pouze jeden debilní český program v televizi na pokoji!Na to, že tam jezdí vetšinou češi je to málo.

Strava
Výborná strava po všech stránkách(denně ryby, hovězí , grilovaná masa, vynikající zákusky a pečivo!!!

Pití místní, ale každý si vybere.(Místní pivo jen na žízeň).

Služby hotela
Obsluha lepší než v běžných českých restauracích a na pokoji z běžným obvyklím "bakšišem, také výborná.

Pláž
Pláž v dobrém stavu i při odlivu dostatek vody na koupání a výborné podmínky pro šnorchlování(pár metru od břehu)!!!

Václav Beneš, 22.06.2016, Dátum pobytu: 8.6. - 19.6.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Prima Life Makadi Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Prima Life Makadi Resort & Spa, Hurghada, Egypt Václav Beneš 2016-06-22 9.4 1 10 PRIMA LIFE MAKADI RESORT & SPA

Celkom: 10 S dovolenou jsme byli moc spokojeni.V hotelu bylo cca 50 lidí, takže poloprázdná pláž, u bazénu jsme si vybírali místo. Všude čisto moře...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli moc spokojeni.V hotelu bylo cca 50 lidí, takže poloprázdná pláž, u bazénu jsme si vybírali místo. Všude čisto moře je vhodné pro děti. Bohatý podmořský život. Hned první den kolem nás proplula velká želva. Strava různorodá, ale vždy nejméně dva druhy masa. Mezí zápory může být absence večerních programů. Po celou dobu pobytu jsme neviděli delegáta. Delegát se nedostavil na jím slíbené informační shůzky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli moc spokojení. Měli jsme pokoj s balkonem a krásný výhled na moře. Pokoj čistý, uklízeč se neustále ptal, zda je vše OK.

Svatopluk F., 22.06.2016, Dátum pobytu: 12.6. - 19.6.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Blue Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Blue Reef Resort, Marsa Alam, Egypt Svatopluk F. 2016-06-22 10 1 10 BLUE REEF RESORT

Celkom: 9,4 v tomto hotelu jsem byla poprvé....naprostá spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
v tomto hotelu jsem byla poprvé....naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoje postarší zařízení, ale dostačující měli jsme s výhledem na část moře a zahrady....moc krásný

Strava
strava byla slabší, každy si mohl vybrat podle svého

Služby hotela
výborný delegát Marko super človíček..ochotný a vstřícný

Pláž
pláž krasná pozvolný vstup do moře krasný podmořský svět

Anonym, 22.06.2016, Dátum pobytu: 1.6. - 12.6.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Prima Life Makadi Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

pláž 3 fotografie

Prima Life Makadi Resort & Spa, Hurghada, Egypt Anonym 2016-06-22 9.4 1 10 Prima Life Makadi Resort & Spa

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100