Recenzie hotelov
Egypt

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 Dobrý den, absolutně se nám nelíbí přístup CK, pokud šlo o zaplacení zájezdu tak to mě paní z CK naháněla i v neděli...,když se mi po...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý den, absolutně se nám nelíbí přístup CK, pokud šlo o zaplacení zájezdu tak to mě paní z CK naháněla i v neděli...,když se mi po zaplacení měla ozvat, protože jsem s ní chtěl ještě řešit odlet atd., tak už se nikdo neozval!! A když jsem narazil na odlet, vůbec se nám nelíbilo, že si zaplatíme dovolenou na 8 dní. A odlet je v 8 ráno, přílet a příjezd na hotel cca ve 14:00 a ubytování až v 16:00, takže z prvního dne nemáte prakticky nic. To samé odlet odlétali jsme 7. den, v 23:30 odjezd od hotelu, takže 8. den jsme tam nebyli vůbec, 8. den jsme byli v 9 ráno už v Praze. Takže toto je šílené, když už si člověk ušetři na dovolenou a chce si jí užít tak ji má místo 8 dnů které zaplati, defakto 6,5 dne a to ani ne... Takže za Nás nespokojenost co se týká jednání CK, a poté samotného cestování!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pořádku.

Strava
Strava byla super, až na málo ovoce.

Služby hotela
Služby hotelu byli v pořádku

Pláž
Pláž byla fajn, pěkný přístup

Jakub Wasserbauer, 24.09.2016, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Sunrise Select Royal Makadi Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Sunrise Select Royal Makadi Resort, Hurghada, Egypt Jakub Wasserbauer 2016-09-24 7.4 1 10 HOTEL SUNRISE ROYAL MAKADI

Celkom: 7 Celkový dojem dobrý.Nespokojenost s informací CK 15 dní,nikoliv pouze 13dní.Letělo s z Brna do Ostravy a pak do Marsa Alam,takže na...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý.Nespokojenost s informací CK 15 dní,nikoliv pouze 13dní.Letělo s z Brna do Ostravy a pak do Marsa Alam,takže na hotelu večer.Odlet z Marsa Alam nad ránem,takže nestihnete ani snídani.Myslím,že je to klamavá informace na 15dní,14 nocí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi příjemné,hotel menší,pokoje čisté.Okolí hotelu,nic.Na nějaké nákupy tak 20-40km,takže v hotelu celkem nemožné smlouvání,není konkurence.

Strava
Standartní,rozmanitost,hlavně zeleniny a její úpravy

Služby hotela
Služby velmi dobré,každý den úklid.

Pláž
Malá ale dostačující.Na "koupání malá lagunka,při odlivu voda po kotníky.Přes korály se dostanete,ale dá do moře ne,okamžitě pískají a zahánějí,takže na zaplavání bazén v hotelu,malý,pouze na pár temp.Jinak korály a život v nich parádní.

Radmila F., 24.09.2016, Dátum pobytu: 24.8. - 7.9.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Blue Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Blue Reef Resort, Marsa Alam, Egypt Radmila F. 2016-09-24 7 1 10 Blue Reef Resort

Celkom: 9 Naše dovolená se nám vydařila.Ostatně,každý si svou dovolenou vybírá podle určitých kritérií.Čte i recenze.Hotel je v zátoce,tudíž žádné...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Naše dovolená se nám vydařila.Ostatně,každý si svou dovolenou vybírá podle určitých kritérií.Čte i recenze.Hotel je v zátoce,tudíž žádné vlny.Ale i na mělčině se pohybuje platýz a o kousek dál perutýn- a jim patří moře,s tím se musí počítat.

Animátoři příjemní.Večer program v divadle.V týdnu 3 x živá hudba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší hotel.Na pokoji čisto.Denně prováděn úklid.

Strava
Strava pestrá.Hovězí maso.ryby,kraby,křepelky,krocan,kachna,kuřata.Vynikající zákusky.Odpoledne palačinky a pizza.

Jediné ,co nám nechutnalo,byla zmrzlina.Málo ovoce.Snídaně jednotvárné.

Služby hotela
Služby hotelu bez problémů.Pro své klienty mají zaměstnance-guest.care.Pro čechy-gust.care -češka Lucka.Přivítala nás při příjezdu,seznámila nás s hotelem a nasměrovala do pokoje.Každý den nás obcházela,mohli jsme s ní řešit problémy nebo se jen pozdravit.S takovým zaměstnancem v hotelu jsme se zatím v zahraničí nesetkali.

Pláž
Pláž čistá.V moři písek.Na mělčině platýz !!O kousek dál perutýn.Jinak plno ryb.Večer moře teplé 30 st.

Jaroslava B., 24.09.2016, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Brayka Bay Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Brayka Bay Resort, Marsa Alam, Egypt Jaroslava B. 2016-09-24 9 1 10 BRAYKA BAY REEF

Celkom: 8,4 Krásná dovolená za slušnou cenu . Patrně se sem ještě vrátíme .

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená za slušnou cenu . Patrně se sem ještě vrátíme . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Egyptský standart **** . Každý den úklid , výměna ručníků a osušek , povlečení , vše o.k. . Koupelna se sprchovým koutem a wc čistá , vše fungovalo , voda tekla , niv víc nepotřebujeme . Klimatizace bez poplatku .

Strava
Egyptský standart **** . Oproti jiným hotelům , které jsme v Egyptě navštívili , zde překvapili každodenní nabídkou ryb,či mořských plodů . Velký výběr výborných zákusků , čerstvé zeleniny atd. každý večer gril na terase. Není co vytknout .

Služby hotela
Free wi-fi není , pouze za poplatek , nebo internetový koutek , opět za poplatek . Vyplatí se koupit si kartu místního Vodafonu (14,-USD).

Nabídka výletů jako všude , dobré je smlouvat .

Velmi vstřícná a ochotná vyřešit cokoliv slečna Miriam , Češka zde zaměstnaná . Jí patří velká chvála .

Pláž
Písečná , pozvolná , vhodná i pro malé děti . Po 100m přechází v korály . Boty do vody netřeba . Nádherné šnorchlování po celém zálivu , bez jakéhokoliv omezování plavčíky a hlídači . Želvy,rejnoci,korálové ryby,chobotnice atd.atd. Jedna z největších předností tohoto hotelu . Pláž je cca.200m od hotelu , nutno přejít pobřežní magistrálu .

Miroslav K., 24.09.2016, Dátum pobytu: 16.9. - 24.9.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Aurora Oriental Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

xx 4 fotografie

Aurora Oriental Bay, Marsa Alam, Egypt Miroslav K. 2016-09-24 8.4 1 10 Aurora Oriental Bay

Celkom: 4,4 Naše asi šestá dovolená v Egyptě, vždy zkoušíme jiný hotel v oblasti Marsha Alam, Vybíral jsem hotel s možností procházky do přístavu,...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Naše asi šestá dovolená v Egyptě, vždy zkoušíme jiný hotel v oblasti Marsha Alam, Vybíral jsem hotel s možností procházky do přístavu, dva roky zpět jsme tam byli na vyletě a super dojem. Jenže nyní v hotelu pro 1200 lidí bylo ubytováno jen 350 . Člověk se řekne že aspoň všude bude místo a nebude čekat u baru a nebo se mačkat v jídelně což se nestalo všude prázdno, dvě třetiny hotelu uzavřených aquapark nefunkční a v bazénu řasy. Ohledně procházky a shlédnutí krámků a barů v přistavě rovněž velké zklamaní, všude prázdno bez turistů, místní prodejci v přístavu hodně vlezlý a otravný. Nedoporučuji ženám tam chodit samotným. Prostě celkový dojem po dvou letech kdy jsem navštívil znova přistav byl dost špatný, dříve vše hezké a opravené nyní se tam zastavil čas. Zatím bych doporučil jen hotel Roayal Brayka, který je z oněch pěti dle mého úsudku nejlepší. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zařízení hotelu a vybavení pokojů dostačující, jen kdy jsme zjistili ,že v peřinách bylo něco jako blechy a během dvou noci přítelkyně i já poštípaný čímsi po ohlášeni na recepci nám vyměnili veškeré ložní prádlo a matrace kde oněž potvory byli nalezené. Pan manager (egypťan) po příchodu na pokoj zjevně věděl co má hledat.

Strava
Strava ze začátku byla docela dobrá ale po pár dnech jsme měli pořád to samé už se to nedalo ani jíst, člověk neměl na nic chuť. Nebylo tam pořádně ovce a když už tam nějaké bylo tak jen zelený meloun, datle, naložená jablka ve skořicovém cukru a a něco jako pomelo a grep, to bylo vše. Zelenina bylo hořká nedala se jíst. Přítel po 8 dnech přišel do jídelny a už se mu z toho pachu zvedal žaludek. 5 jídel do kola celých jedenáct dní. Jediné co tam měli docela dobré byly zákusky ale ke konci týdne už se to také nedalo jíst vše chutnalo stejně, vše ze šlehačkou, s krémem a nahoře jaksi barevná poleva, která byla kyselá. Byl strašný problém dostat při snídani ke kávě nebo k čaji malou lžičku . Naše očekávání bylo od pěti hvězdičkového hotelu, že dostaneme normální čajovou kovovou lžičku, ale né zaměstnanci hotelu nám přinesli plastovou lžičku, která zřejmě byla několikrát použitá.

Služby hotela
Při řešení problému vždy ochotní, obsluha u barů jak u bazénu tak i na pláži super. Animační programy ubohé, možná tak vhodné pro lidi s downovým syndromem.

Pláž
Pláž dobrá uklizená přístup ze dvou mol, jedno vice v zátoce které bylo lepší a otevřené každý den. Poslední dva dny extrémní vedro a vítr písek se zvedal a doslova se vám zabodával do zad. Tak to jistil bazén v areálu, kde jsme si dali vodní házenou tři na tři s egypťany ( očividně nevěřících ) kde se po 14 minutách jeden z nich trochu vice opilý regulérně hned vedle plavčíka pozvracel do bazénu.. Reakce ? .. nikdo nic neřešil.. Takže další koupání v přežvýkaném hovězím ragů jsme vynechali :)

Rozhodli jsme se, že se půjdeme potápět, tak přítel zaplatil 134 dolarů pro dva, kde nebylo ani jídlo , museli jsme si doplatit ještě 5 dolaru, že nám udělají oběd. Přišel den, kdy jsme se šli potápět. První dojem ?.... Zajímají se více o ženy než o samotné potápění. Nastoupili jsme na loď , pluli jsme asi 20 minut během nich nám říkali instrukce a zkoušeli jsme si neopreny a veškerou výbavu, ale samozřejmě, že když jedete na lodi, která se kývala z jedné strany na druhou tak se vám vše těžko obléká , ještě když vám je zle od žaludku ( mořská nemoc). Samotné potápění bylo hezké. Říkám přítelkyni jestli nepůjdeme šnorchlovat, tak jsem si myslel že bude u lodi, kde byly korály, ale né nasedly jsme na člun který nás odvezl cca 2 km od lodi tak to bylo jak nějaký americký výcvik ( jump, jump, jump... vyskočit vyskočit vyskočit) a už jen tím se člověk unaví. Když jsem byli v moři tak chlapík se člunem odjel údajně pro kameramana ale už nepřijel nedali nám ani záchranné vesty nic. Koukám na přítelkyni , která už z posledních sil se držela nad vodou a věděl se že je zle. Když po 40 minutách přijel člun a odvezl nás na loď, přítelkyně byla úplně vyklepaná , unavená, vystresovaná a hladová, proč hladová ? když jsme si zaplatili oběd?? Protože oběd nám dali pomalu až ve 4 hodiny a jedli jsme naposledy v 7 ráno a ani žádný balíček se svačinou. Jako oběd jí dali pita chleba, který je absolutně bez chutí a na srovnání žaludku dostala limetku. Takže zážitek z toho potápění je zcela nezapomenutelný.

Marek Stratinský, 24.09.2016, Dátum pobytu: 13.9. - 23.9.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Siva Port Ghalib (ex.Crowne Plaza Sahara Sands Port Ghalib)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Siva Port Ghalib (ex.Crowne Plaza Sahara Sands Port Ghalib), Marsa Alam, Egypt Marek Stratinský 2016-09-24 4.4 1 10 Siva Port Ghalib (ex.Crowne Plaza Sahara Sands Port Ghalib)

Celkom: 7,2 Po příjezdu do hotelu vše vypadalo velmi krásně a úhledně. Prostě krásny 5 hvězdičkový hotel. Ubytování bylo velmi krásné a úhledné....

  • 9 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Po příjezdu do hotelu vše vypadalo velmi krásně a úhledně. Prostě krásny 5 hvězdičkový hotel. Ubytování bylo velmi krásné a úhledné. Pokoj se nám velmi líbil. Úklid z prvopočátku byl zcela v pořádku, každý den pití na pokoji. Bohužel z koncem našeho pobytu se úklid velmi zhoršoval. Co se týče stravy, tak klasická. Úplně stejnou jsme měli ve 3 hvězdičkovém hotelu. Bohužel se za celý týden skoro neobměňovala. První tři dny probíhali v klidu, bohužel pak najelo velké množství egyptských občanů. A rázem hotel nestíhal. Bohužel se nám jednou poštěstilo, že jsme si v době oběda neměli vůbec kam sednout. Nebyly žádné příbory, čisté talíře, personál nestíhal. Po této situaci se hotel snažil, aby se to již neopakovalo. Mentalita egyptských občanů je bohužel úplně jiná, než evropských, takže jsme chvílemi jen zíraly jak se chovají. Ale to hotel nemůže nijak ovlivnit. Co se nám moc nelíbilo, že jsme u bazénu dostávaly pití do malých plastových kelímků. Tohle bych spíše čekala u hotelu s menším počtem hvězdiček. Myslím si, že by hotel na tomto měl zapracovat. Hotelový komplex je opravdu krásny, moře také krásné, škoda jen toho mola, ale to jsme věděli už když jsme hotel vybíraly. Zobraziť celú recenziu

Ondřej K., 24.09.2016, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Novotel Marsa Alam

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Novotel Marsa Alam, Marsa Alam, Egypt Ondřej K. 2016-09-24 7.2 1 10 NOVOTEL MARSA ALAM

Celkom: 8,2 Super dovolenka :-). More nádherné, mali sme šťastie, lebo celých 11 dní sme mohli šnorchlovať - nefúkalo. Videli sme korytnačky,...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka :-). More nádherné, mali sme šťastie, lebo celých 11 dní sme mohli šnorchlovať - nefúkalo. Videli sme korytnačky, nádherné koralové steny, v zátoke Mubarak 2 x dugonga, bol to perfektný zážitok. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavenie izby je trošku opotrebované, ale my sme sa v izbe zdržiavali minimálne, tak sme to neriešili.

Strava
Strava bola vynikajúca. Jasné, že sa opakuje, ale to je všade - aj doma :-D.

Pláž
Pláž je pekná, čistá, dostatok lehátok. Jediný nedostatok je stratené more - veľký odliv. Vstup do mora je len cez mólo, príp. malá lagúna, ale je vzdialená cca 150m. Určite by sme sem neišli s malými deťmi. My sme ale išli do tohto hotela kvôli krásnemu moru a zátoke Mubarak a nebanujeme.

Renáta M., 24.09.2016, Dátum pobytu: 10.8. - 21.8.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Three Corners Fayrouz Plaza Beach, Marsa Alam, Egypt Renáta M. 2016-09-24 8.2 1 10 THREE CORNERS FAYROUZ PLAZA

Celkom: 9,2 Služby od příjezdu na letiště a přímo v hotelu po celou dobu pobytu zajišťoval delegát cestovní kanceláře. Nabídka individuálních výletů...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Služby od příjezdu na letiště a přímo v hotelu po celou dobu pobytu zajišťoval delegát cestovní kanceláře.

Nabídka individuálních výletů i s delegátem CK. Hotel i s pláží pěkný, upravený. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje slušně vybavené, uklizené, hezké sociální zařízení.

Strava
Rozmanitost ve výběru jídel, také ovoce, nápoje, sladkosti. Chutné, dalo se vybrat podle chuti každého jedince.

Služby hotela
Nemělo to chybu, personál vstřícný, služby na úrovni

Pláž
Pláž hezká, upravená, pomalý vstup do moře, možnost šnorchlování, potápění, voda jako křišťál. Korály kousek od pláže, nádhera

Pavel Baďura, 23.09.2016, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Prima Life Makadi Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Prima Life Makadi Resort & Spa, Hurghada, Egypt Pavel Baďura 2016-09-23 9.2 1 10 PRIMA LIFE MAKADI RESORT & SPA

Celkom: 5,6 Pokiaľ si chcete oddýchnuť na nádhernej pláži tak super, pláž majú rozhodne najkrajšiu inak by som hodnotila Sivu ako slabšiu a určite...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pokiaľ si chcete oddýchnuť na nádhernej pláži tak super, pláž majú rozhodne najkrajšiu inak by som hodnotila Sivu ako slabšiu a určite nie hodnú 4 hviezdičiek. Strava oproti minulému roku sa výrazne zhoršila. Už minulý rok bola taká, že no však ok ste tam na pár dní ale teraz to bola katastrofa. Nebyť burgrov a gofri tak človek ostane hladný.

Pokiaľ sa zaujímate o potápanie a hotel máte len na prespatie a jedlo tak cenovo to korešponduje k službám, ktoré v tom hoteli dostanete. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba s nadherným výhľadom. Aj keď bola by som spokojnejšia keby sa lepšie upratovalo.

Strava
Nakoľko sme v tomto hoteli boli už druhý rok tak oproti minulému roku sa výrazne zhoršili. Večere rovnaké, zelenina žiadna, cestoviny mali jednu chut. Obed dalo sa vybrať aj keď očakávali sme viac. Raňajky keď ste prišli okolo 8:00 neboli žiadne párky ani palacinky. Na tie sme museli čakať min. 10 minút. Ovocia málo a zelenina mi prišla ako 3 dňová.

Služby hotela
Celkovo služby by som hodnotila dobre. Keď sme o niečo požiadali priniesli aj keď čašníci si vyberali skôr nemeckých turistov, ktorí im dávali vysoký bakšiš a na nás mali dopočtu.

Pláž
Pláž hodnotím ako najlepšiu. Nádherné more, pokiaľ sa radi potápate prípadne šnorchlujete je lepšie si vybrať inú pláž aj keď aj pri tejto uvidíte nádherné rybky.

Ivana S., 23.09.2016, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Siva Grand Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Siva Grand Beach, Hurghada, Egypt Ivana S. 2016-09-23 5.6 1 10 Siva Grand Beach

Celkom: 8,6 Dovolená splnila naše očekávání. Dokonce jeden den připlavali delfíni.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Dokonce jeden den připlavali delfíni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli spokojeni. Uklizeno bylo každý den. Ložní prádlo vyměněno každý den.

Strava
Strava byla dobrá, ale ocenili bychom rozšířený sortiment, zejména na snídani. Vyhovoval nám oběd na pláži.

Služby hotela
Služby hotelu jsou na dobré úrovni.

Pláž
Na pláži dostatek lehátek. Krásné šnorchlování, i když byl vítr. Pěkné korály. Na pláž byly naplavovány odpadky, které byly průběžně sbírány.

Marie Hussová, 23.09.2016, Dátum pobytu: 31.8. - 14.9.2016
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Utopia Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Utopia Beach Club, Marsa Alam, Egypt Marie Hussová 2016-09-23 8.6 1 10 HOTEL UTOPIA BEACH CLUB

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220