Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Spokojenost, splňuje požadavek na klidné, příjemné prostředí

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, splňuje požadavek na klidné, příjemné prostředí Zobraziť celú recenziu

Marie Jirásková, 27.06.2016, Dátum pobytu: 16.6. - 23.6.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel:Telis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Telis, Korfu, Grécko Marie Jirásková 2016-06-27 7.8 1 10 Tellis

Celkom: 9 Doporučuji, vše bylo skvělé

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji, vše bylo skvělé Zobraziť celú recenziu

Michaela Řezníčková, 27.06.2016, Dátum pobytu: 16.6. - 23.6.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Mitsis Norida Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mitsis Norida Beach, Kos, Grécko Michaela Řezníčková 2016-06-27 9 1 10 MITSIS NORIDA BEACH

Celkom: 7 Dovolená se nám líbila, přestože nám nikdo předem neoznámil, jak daleko je nejbližší obchod. Zvolili jsme ubytování bez stravování a tak...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila, přestože nám nikdo předem neoznámil, jak daleko je nejbližší obchod. Zvolili jsme ubytování bez stravování a tak byl nákup základních potravin dost komplikovaný vzhledem k vzdálenosti přes 3 km. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve studiu Irida bylo velmi pěkné a čisté. Vybavení kuchyňského koutu jsme využívali minimálně. Byl tu umístěn "historický" dvou-plotýnkový vařič, který se začal rozehřívat po 15 minutách. Na dovolené je času dost, ale snad by mohl majitel dodat novější model vařiče.

Strava
Bez stravování.

Pláž
Pláž je vzdálená cca 350 metrů, ale to jsme věděli a nijak nás to neomezovalo. Místo je nádherné, málo lidí, k dispozici za úplatu čistá lehátka a slunečníky. Pláž je čistá, provozovatel na ni denně dohlíží. Trochu nám vadila příšerná reprodukovaná hudba, denně stejná. Na náš dotaz, je-li možné změnit ji za např. řeckou, zněla odpověď ne.

Jaroslava Vítová, 27.06.2016, Dátum pobytu: 10.6. - 21.6.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Skopelos, Hotel:Penzion Irida

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Penzion Irida, Skopelos, Grécko Jaroslava Vítová 2016-06-27 7 1 10 Irida

Celkom: 7 Celkově jsme byly s průběhem dovolené spokojeny.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byly s průběhem dovolené spokojeny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v hotelu bylo na úrovni 3* hotelu v Řecku, pouze sociální zařízení umístěné v suterénu pro potřeby klientů hotelu by stálo za mnohem lepší údržbu a čistotu, zápach z těchto prostor se šířil i do recepce hotelu a nedělalo to celkově dobrý dojem. Pokoje vybaveny standardně, čisté, úrověň služeb dobrá, výměna ložního prádla a ručníků byla dobrá a dostačující.

Strava
Strava byla výborná, pouze výběr byl trošku chudší, co se týče rozmanitosti, 1x za týden ryby, příloh velký výběr, maso bylo vždy poze 1 druh bez možnosti jiného výběru. Saláty, zákusky a ovoce výborné, měly jsme objednánu polopenzi, celkově spokojenost. Možné i ol inklusive.

Služby hotela
Služby standardní, bez problému, ochota personálu.

Pláž
Zázemí hotelu, krásný čistý bazén s lehátky a slunečníky bez poplatku, u bazénu bar a velmi dobrý přístup na pláž i do moře, zde lehátka za poplatek někdy 7 a jindy 8 EUR za slunečník a 2 lehátka. Pláž písčitá, vstup do moře pozvolný, velice vhodné i pro rodiny s dětmi.

Irena J., 27.06.2016, Dátum pobytu: 15.6. - 22.6.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel:Albatros

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Albatros, Korfu, Grécko Irena J. 2016-06-27 7 1 10 Albatros

Celkom: 6,8 Celkově dobré,až na tu klimatizaci.V noci nás moc neochladila.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dobré,až na tu klimatizaci.V noci nás moc neochladila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Do Řecka jezdíme rádi.Ubytování v pohodě

Strava
Po celý pobyt dobrá

Služby hotela
Pan majitel velmi ochotný,ale ta klimoška.

Pláž
Pláž příjemná,ale nejsou tam lehátka.

Zdeněk Korbář, 27.06.2016, Dátum pobytu: 17.6. - 24.6.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Comfort Malievi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Comfort Malievi, Kréta, Grécko Zdeněk Korbář 2016-06-27 6.8 1 10 Comfort Malievi Aparthotel

Celkom: 10 Nejlepsi dovolena. Hotel na velmi vysoke urovni. Informace uvedene odpovidaji. Radi se sem opet vratime.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepsi dovolena. Hotel na velmi vysoke urovni. Informace uvedene odpovidaji. Radi se sem opet vratime. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 27.06.2016, Dátum pobytu: 16.6. - 23.6.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Mitsis Ramira Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mitsis Ramira Beach, Kos, Grécko Anonym 2016-06-27 10 1 10 MITSIS RAMIRA BEACH

Celkom: 9,4 Úžasný hotel, skvělý personál, nádherné místo. Byl jsem už podruhé a myslím, že pojedu zase.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasný hotel, skvělý personál, nádherné místo. Byl jsem už podruhé a myslím, že pojedu zase. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nemá chybu. Nádherné, klidné, přímo u moře.

Strava
Strava je jediné, co bych vytknul, a sice masa a ryby. Mletá masa výborná, slané koláče výborné, sladkosti vynikající, ale masa vždy buď tvrdá, vysušená a téměř vždy skoro bez chuti. To samé bohužel o rybách, krevetách, mušlích atd. - bez chuti. Ale to je skutečně jen jedna jediná věc, která se dá tomuhle hotelu vytknout.

Služby hotela
Vynikající. Nemám co vytknout.

Pláž
Pláž je nádherná, přirozeně oddělaná skalisky, čistá, voda průzračná, většinu času téměř žádné vlny, takže máte pocit, že plavete v rybníce. Super lehátka, slunečníky, nyní si dokonce můžete tlačítkem na slunečníku zavolat obsluhu, která vám přinese pití až na lehátko (nespadá do all inclusive, tuto službu je třeba platit). Jediné, co je nepříjemné na pláži, je to, že tam občas (nejvíce o víkendu) chodí místní Řekové, v neděli pláž doslova obsadí a bohužel jsou ze všech nejhlučnější. Takže zatímco přes týden si užíváte absolutní klid, kde Češi, Němci a Poláci poklidně plavou, opalují se a ohleduplně se baví jeden s druhým, aniž by rušili ostatní, o víkendu nastane doslovně řecká invaze, pláž obsadí početné řecké rodiny s dětmi, skupinky mladých lidí atd., z nichž skoro všichni křičí a ječí a řvou na sebe, takže klid a pohoda je bohužel pryč. Nicméně hotel je mezi místními velmi oblíbený a tito místní mu přinášejí další business, takže s tímhle se asi bohužel nic nenadělá. Ale je to škoda, nebýt toho, byl by to skutečně ráj na zemi a oáza klidu a odpočinku.

Jan M., 27.06.2016, Dátum pobytu: 11.6. - 22.6.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Kakkos Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kakkos Bay, Kréta, Grécko Jan M. 2016-06-27 9.4 1 10 Hotel Kakkos Bay

Celkom: 4 Kefalonia je prostě nádherný ostrov, který stojí za to navštívit. Najezdili jsme za 10 dní cca 700 km a bylo pořád co objevovat.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 2 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Kefalonia je prostě nádherný ostrov, který stojí za to navštívit. Najezdili jsme za 10 dní cca 700 km a bylo pořád co objevovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo jednodušší, ale k přespání dostačující. Nicméně velký problém s nočním hlukem z blízkých taveren. Hluk utichal až kolem 2 hodiny ranní. Jsem zvyklý na hodně, ale tohle bylo už celkem nepříjemné. Nicméně velký kredit velmi příjemné delegátce, která nám jako malou kompenzaci poskytla klimatizaci na celý pobyt zdarma.

Anonym, 27.06.2016, Dátum pobytu: 13.6. - 23.6.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kefalónia, Hotel:Zacharula

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Zacharula, Kefalónia, Grécko Anonym 2016-06-27 4 1 10 Zacharula

Celkom: 7,2 Dovolená suprová, doporučuji.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená suprová, doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jsem čekala lepší, pokoje byly jednoduše zařízené, ale byly čisté.

Strava
Strava byla dokonalá. Zamilovali jsme si řeckou kuchyni

Služby hotela
Hotel a personál suprový, všichni se k nám chovali hezky. Hlavně k dětem a to se cení

Pláž
Pláž byla asi 400 m od hotelu a ne 200 jak udávala CK. Nebyla místními udržovaná, ale dalo se v okolí najít čistější a lepší.

Anonym, 27.06.2016, Dátum pobytu: 13.6. - 23.6.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Apollon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Apollon, Kos, Grécko Anonym 2016-06-27 7.2 1 10 Apollon

Celkom: 8,8 Naprostá spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez jedine chyby.všude čisto.100 % spokojenost

Strava
Luxusni.velký výbér všeho možného.100% spokojenost

Služby hotela
Vše velmi dobré

Pláž
Moŕe i pláž nás moc nenadchla.ale to byl jediny nedostatek v průběhu cele dovolené tak že jsme to ani moc neřesily

Petra Z., 27.06.2016, Dátum pobytu: 16.6. - 23.6.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Leptokaria, Hotel:Poseidon Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Poseidon Palace, Leptokaria, Grécko Petra Z. 2016-06-27 8.8 1 10 Funtazie Klub Poseidon Palace

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100