Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

21.08.2014 - Šulc Martin - Prečítané: 185× - Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2014

  • Celkom: 3,4
  • 2 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Až na ubytování bylo vše v pořádku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování absolutně neodpovídalo tříhvězdičkovému hotelu

Strava
V hotelu mě celkově nechutnalo a kapacita jídelny neodpovídala kapacitě hotelu ,přišli jsme na jídlo a neměli jsme si kde sednout.Dále měl hotel k dispozici asi na 400lidí dvě dětské jídelní židličky ,které byly samozřejmě neustále obsazené.

Služby hotela
Služby celkově špatné ,několikrát nám neuklidili ,voda v bazénu špinavá a přechlorovaná.V jídelně padal strop.Na pokoji všechny dveře vrzali.Několikrát nám netekla teplá voda.

Pláž
Vynikající

Virginia, Rhodos, Grécko Šulc Martin 2014-08-21 3.4 1 10 Rhodos

20.08.2014 - Josef Horák - Prečítané: - Dátum pobytu: 2.8. - 16.8.2014

  • Celkom: 5,3
  • 5 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel působí jako ubytovna, je sice dál od moře, ale s autem to není nevýhoda, obchod a restaurace je kousek od hotelu. Měli jsme smůlu na hosty - někteří alespoň respektovali klid po půlnoci, jiní byli každý večer opilí a nejhlasitější byli kolem třetí ráno - včetně závodů motorek na parkovišti pod okny. Majitelé (personál) jsou ochotní vlídní a vstřícní. Trochu problém bylo uzavření bazénu ve 20:00, kdy tam jednoduše nasypali chemii. Je to doba, kdy se hosté vracejí do hotelu a při troše šikovnosti by mohl být v bazénu otevřen například nápojový bar . . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj vybaven spoře - postele, lednice, klimatizace, ale čistě. Víc není třeba, televize nám nechyběla. Trochu nás trápila invaze mravenců, ale přizpůsobili jsme se. Ve vybavení chybí varná konvice a vařič musí stát u vstupních dveří na zemi, protože v jeho blízkosti není zásuvka. Komplikace při vaření kávy . .

Strava
V hotelu se nevaří, ale viděli jsme, že někteří hosté dostávali kontinentální snídani.

Služby hotela
úklid pokoje - OK

výměna ručníků a prádla - OK

domluva s personálem na recepci (EN) - OK

domluva s uklizečkami - 0

další služby jsme neodebírali

Pláž
Pláž asi 20 minut od hotelu, písek, mělko - vhodné i pro malé děti, voda obsahuje množství chaluh, na jiných plážích jsme tohle neviděli. Pro šnorchlování poněkud nudné - kvůli tomu jsme jezdili na jiné, vzdálenější pláže. Na pláži hlava na hlavě. Trochu problém byl s množstvím lehátek a slunečníků (ostatně jako všude, kde bylo alespoň 10 metrů souvislé pískové pláže). Pláž je relativně velmi úzká, takže se na ni vešly jen dvě řady lehátek.

Jezdili jsme buď na oblázkovou pláž u Haraki (naprostá samota a pusto na několika kilometrech břehu) nebo na pláže za Lindosem, kde sice byly taky všude deštníka a lehátka, ale nebyla tam hlava na hlavě.

Rose (Faliraki), Rhodos, Grécko Josef Horák 2014-08-20 5.3 1 10 ROSE HOTEL

20.08.2014 - Romana Říhová - Prečítané: 15× - Dátum pobytu: 6.8. - 16.8.2014

  • Celkom: 7,4
  • 9 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá, hned bych se vrátila, užila jsem si to ale rychle to uteklo :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel super, příjemné prostředí, ochotný personál.

Strava
Strava v hotelu byla trochu chudší, snídaně byly každý den úplně stejné, což byla škoda, protože člověk už nevěděl co si dát, mohly by být aspoň vajíčka míchaná nebo nějaké párečky atd, večeře dobré. Strava v restauracích výborná, místní kuchyně velmi chutná.

Služby hotela
Služby v pořádku, milý personál, pokoj vyhovující, balkón super i s výhledem na moře :)

Pláž
Pláže bohužel kamenité s ježky ale s botami do vody v pohodě, hodně lidí natěsnaných na sebe ale dalo se to v pohodě zvládnout, kousek dál od hotelu pláž písčitá, takže po menší zacházce byly pláže krásné. Ceny za lehátka přijatelné.

Iro, Kréta, Grécko Romana Říhová 2014-08-20 7.4 1 10 Iro

20.08.2014 - Markéta H. - Prečítané: 17× - Dátum pobytu: 1.8. - 12.8.2014

  • Celkom: 8,8
  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Limnos je klidný ostrov, zatím navštěvován pouze Čechy, Angličany a Řeky na jejich tuzemské dovolené. Měli jsme půjčené auto na čtyři dny a projezdili celý ostrov. S půjčením auta byl na začátku dovolené trochu problém, půjčovny měly plno. Nakonec jsme měli Škodu Fabii na čtyři dny za 200 Euro. Na ostrově je hodně vojenských prostorů, kde je přísně zakázáno fotit. Fotit se nesmí ani v muzeu vystavené exponáty, na vykopávkách fotit lze. Starověké vykopávky jsou zdarma (zatím), v muzeích se platí obvykle 2 Eura za dospělého. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v mezonetových apartmánech. Horní patro menší, pouze na spaní. Malá kuchyňka s ledničkou, základním nádobím, varnou konvicí a dvouplotýnkovým vařičem, který hřál jen slabě. Koupelna malá se sprchou. Venku posezení. Fungující klimatizace, v oknech síťky proti hmyzu. Základní úklid (hlavně vynesení odpadkových košů) každý den, větší úklid a výměna ručníků 2 x za pobyt. Vodovodní voda není pitná (obsahuje hodně železa), kupovali jsme balenou.

Strava
Měli jsme zaplaceny večeře, servírované. Výběr z dvou až tří jídel dle denní nabídky a několika stálých jídel připravených na grilu. K tomu vždy zeleninový salát a nějaký předkrm (např. tzaziky), na závěr dezert ve formě ovoce nebo malého zákusku. Vždy se dopředu během dne domluvíte se servírkou nebo majitelkou, která jídla chcete z nabídky na večeři objednat. Jídla např.: souvlaki (kuřecí nebo vepřové), kevab, pečené kuře, špagety, plněná rajčata, zapečený lilek, cuketové placičky, špagety s krevetami, králík na divoko, smažené kalamáry apod.

Služby hotela
V areálu je dětské hřiště. Dále bazén se slanou vodou a malinké dětské brouzdaliště. Bazén má otevřeno od 12 h do 19 h (dle pracovní doby dohlížející plavčice). U bazénu je signál wifi internetu za poplatek 5 Euro, signál je velmi slabý a někdy nejde vůbec.

Pláž
Pláž hned u hotelu. Slunečníky a lehátka zdarma, pro příchozí mimo ubytované za konzumaci nápojů. Všude na ostrově je tento zvyk, že na pláži lze používat slunečníky a lehátka za zakoupení nápojů. Na odlehlejších plážích je zapícháno několik dřevěných slunečníků zdarma k volnému použití. Pláž u hotelu písčitá s pozvolným vstupem do vody. K vidění jsou i malé ryby, z vody lze vylovit mušle. Voda klidná, prakticky bez vln. Vhodné pro děti, ale dá se zde i dobře plavat, vstup je sice pozvolný, ale ne natolik, aby bránil plavání. Obecně na Limnosu platí, že severní a východní strana je větrná s vlnami. Západní a jižní klidné moře bez vln. Na pláži u hotelu často i místní, cítíte se opravdu jako v Řecku mezi Řeky.

Villa Victoria, Limnos, Grécko Markéta H. 2014-08-20 8.8 1 10 Villa Victoria

20.08.2014 - Anonym - Prečítané: 35× - Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2014

  • Celkom: 5,6
  • 6 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni, vše probíhalo jak mělo, delegátky byly příjemné, ochotné.Hodně nám poradily ohledně výletů a vždy byly k dispozici. Doporučujeme si koupit výlety plavbou lodí kolem ostrova a návštěvu nejkrásnější pláže Banana beach. Plavbou kolem ostrova vás lodí vezmou i na mnohem hezčí zátoky než je nejznámější Navagio. Výlet jsme koupili přes delegátku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel z venčí byl asi nejhezčím(v dané cenové kategorii), co se týče lokality.Okolí hotelu bylo čisté a udržované. Vybavení hotelu bylo také příjemné. Pokoje poněkud malé, ale pro dvě osoby akorát.Jinak uklízené denně.

Strava
Jídlo bylo o hodně slabší než jsme očekávali od 3hvězdičkového hotelu.Na počet hostů byl velký nedostatek nealko pití, talířů, příborů.Jídlo nebylo tak často doplňováno, takže jsme museli delší dobu čekat. Doporučila bych více personálu na doplňování i úklid stolů.Strava nebyla až tak moc dobrá, jakou bych od Řecka čekala. Snídaně každý den to stejné.Obědy,večeře se po třech dnech opakovaly( nečekané rybí prsty byly snad co druhý den).Na výběr jen ze tří druhů jídel a příloh. Chuťově všechno stejné. Taková řecká školní jídelna.

Služby hotela
Personál hotelu byl příjemný a ochotný.

Pláž
Pláže byly celkem malé a úzké. Takže se tam moc lidí nevešlo a člověk musel hledat místo i pár set metrů dále. Každý den čistili pláže, tak se tam nepovalovaly odpadky. Vstup do moře byl pozvolný s teplou a průzračně čistou vodou. Občas jsme si museli dávat pozor kam šlapeme, neb kousek od břehu bylo kamení, kde bylo v hojném počtu mořských ježků.

Jupiter, Zakynthos, Grécko Anonym 2014-08-20 5.6 1 10 Jupiter

20.08.2014 - Karel K. - Prečítané: 35× - Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

  • Celkom: 4
  • 2,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Kvůli ubytování jsme si nechtěli kazit dovolenou. V žádném připadě ubytování neodpovídalo nabídce v katalogu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejhorší byla postel, na které se nedalo spát (při každém pohybu neskutečně vrzala). Kuchyňka, která je nabízena v katalogu, byla nahrazena nočním stolkem s rychlovarkou a 3mi hrnky. Miniaturní sprchový kout (50x50).Okýnko s koupelny vedlo do nějaké místnosti tím pádem nešlo vyvětrat (neustále vlhký puch). První sada osušek byla zatuchlá. Nevím kdo dal tomuto hotelu 4****.

Strava
Strava byla v pohodě, jídla byla pestrá. Neustále byla doplňována.

Služby hotela
Nemůžeme hodnotit raději jsme byli celý den u moře.

Pláž
Dostupnost pláže - 200 m. Moře bylo čisté, pláž písčitá jenom vstup do moře byl ztížen velkými kameny. Vlny byli příjemným zpestřením.

Anthoula Village, Kréta, Grécko Karel K. 2014-08-20 4 1 10 Anthoula Village

20.08.2014 - Marie Ebermannová - Prečítané: 20× - Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2014

  • Celkom: 7,5
  • 8 Ubytovanie
  • 4 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla moc fajn. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl hezký, bazén rovněž. Již tolik jsem nebyla spokojená se zařízením pokoje. Měla jsem posit, že uvedený hotel není připraven na klienty, kteří jezdí bez jídla a vaří si sami. Nebyl žádný kout, který by odpovídal kuchyňce, pouze nevelká skříňka na které byl jednoplotýnkový vařič, málo nádobí, dále zde nebylo žádné umývadlo nebo něco podobného na mytí nádobý a rovněž žádný koš na vyhazování odpadu. Pouze ten na Wc. Na naše stálé naléhaná nám byl koš v druhé polovině pobytu dodán a umývadlo na mytí nádobí. Ale stejně bydlící ostatní Češi měli podmínky jako na počátku.

Strava
Bez stravy

Služby hotela
Žádné služby hotelu jsme nevyužívaly.

Pláž
Dostupnost k pláži byla v přiměřené míře. Pláž byla neudržovaná, bylo zde hodně odpadků.

Iris, Kos, Grécko Marie Ebermannová 2014-08-20 7.5 1 10 Iris

20.08.2014 - Anonym - Prečítané: 17× - Dátum pobytu: 27.6. - 8.7.2014

  • Celkom: 6,8
  • 6,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená. Nádherný ostrov. Stojí za to si jej kompletně projet. Stačí si půjčit auto na dva dny - rozhodně si nenechte ujít západ slunce v Santo Wines...mnohem lepší než v Oia. V Řecku jsem byla po čtvrté - ostrov Santorini hodnotím jako skvost Řecka, nemůže se s ničím srovnávat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na řecké poměry takový průměr. Čisto, dost místa. Bazén je spíš na okrasu než na plavání.

Strava
Snídaně - pořád stejné a bohužel jíst každý den šunku, sýr anebo džem je dost málo.

Služby hotela
Každý den uklizeno. výměna ručníků asi dvakrát za pobyt.

Pláž
Kousek, čistá, upravená, slunečníky a lehátka za poplatek - 5 až 6 Eur na den.

Hotel a apartmány Koralli, Santorini, Grécko Anonym 2014-08-20 6.8 1 10 Hotel a apartmány Koralli

20.08.2014 - Tomáš S. - Prečítané: 21× - Dátum pobytu: 7.8. - 17.8.2014

  • Celkom: 7,6
  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost :o) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduché, ale pěkné, dobré umístění.

Strava
Snídaně v pořádku, sice dokola stejné, ale za tu cenu..

Pláž
Velmi pěkné pláže po celém ostrově.

Athinoula, Kos, Grécko Tomáš S. 2014-08-20 7.6 1 10 Athinoula

20.08.2014 - Kateřina S. - Prečítané: 36× - Dátum pobytu: 23.6. - 3.7.2014

  • Celkom: 9,6
  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel, bezchybné služby a animační programy. Vše odpovídalo popisu v nabídce. Nejvíce jsme si pochvalovali krásný hotelový areál a kuchyni. Zklamaní jsme byli pouze velikostí a rozložení apartmánu. Připláceli jsme s junior suit a druhý pokojjbyl pouze prodloužená chodba oddělená posuvnými dveřmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Viz výše

Strava
Nejlepší co jsem kdy na dovolené v rámci programu all inclusive jedla.

Služby hotela
Na 1.

Pláž
Dostatek lehátek i prostoru. Jen moře je pro menší děti dost neklidné. Vstup je pozvolný písčitý s kamínky.

Astir Odysseus Kos Resort & Spa, Kos, Grécko Kateřina S. 2014-08-20 9.6 1 10 Astir Odysseus

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100