Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,4 Jednalo se o zájezd na poslední chvíli. Původní informace o délce a průběhu pobytu byla před odletem změněna.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Jednalo se o zájezd na poslední chvíli. Původní informace o délce a průběhu pobytu byla před odletem změněna. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel průměrně vybavený, deštivé počasí zde způsobuje určité pobytové problémy (výrazné zatékání do společných prostor)

Oldřich S., 25.02.2015, Dátum pobytu: 28.10. - 2.11.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Europa Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Europa Beach, Kréta, Grécko Oldřich S. 2015-02-25 5.4 1 10 Europa Beach hotel

Celkom: 8,3 Místo i prostředí bylo dokonalé. Bohužel nám příliš nesloužilo počasí, a to narušilo trochu celkový dojem.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Místo i prostředí bylo dokonalé. Bohužel nám příliš nesloužilo počasí, a to narušilo trochu celkový dojem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo podle mých skromných potřeb skvělé. Bez rušivých elementů, čisté.

Strava
Náš zájezd byl bez stravy.

Služby hotela
Žádné služby navíc jsem nepožadoval

Pláž
Vzhledem k počasí nebylo možné vyzkoušet kvalitu pláží. Při procházkách po okolí vypadaly dobře.

Jiří Pauler, 24.02.2015, Dátum pobytu: 26.10. - 2.11.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Paul Marie - apartmány

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Paul Marie - apartmány, Kréta, Grécko Jiří Pauler 2015-02-24 8.3 1 10 Paul Maria apartments

Celkom: 9,8 Skvělá dovolená od ck Greece Tours, byli jsme spokojení celkově, jak s ubytováním, jídlem, tak i s pláží, která je opravdu moc hezká,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená od ck Greece Tours, byli jsme spokojení celkově, jak s ubytováním, jídlem, tak i s pláží, která je opravdu moc hezká, super pro děti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli ve druhém patře, koukali jsme na bazén, hezký čistý pokoj, každý den uklizený.

Strava
z jídla bylo opravdu z čeho vybírat, vždy tam toho bylo hodně, od všeho něco, aby si vybrali všichni. Hodně masa na různé způsoby, hranolky, různě upravené brambory, rýže, špagety, zeleninové saláty a sladké zákusky. K pítí v rámci all inclusive hlavně nealko jako voda, různé džusy a limonády, z alko pivo a víno, to nám stačilo.

Služby hotela
úklid pokojů pečlivý, personál na recepci i v restauraci byl vždy milý, vždy se usmívali a byli příjemní, neměli jsme problém.

Pláž
Pláž je tam krásná, ideální pro děti. Vzdálenost od hotelu je opravdu asi těch 300 metrů, jde se tam jen po takové prašné cestě, takže auta tam téměř nejezdí, klidná cesta. Pláž je široká prostorná, když nechcete platit za lehátka, tak je tam dost místa na vlastní ležení. Jemný bílý písek a hodně pozvolný vstup do moře. Moc hezký je pohled na moře, kde jsou v dáli vidět kopce z protějších ostrovů.

Anna Š., 23.02.2015, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Gaia Village (Tigaki)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Gaia Village (Tigaki), Kos, Grécko Anna Š. 2015-02-23 9.8 1 10 Gaia Village (Tigaki)

Celkom: 10 Byl to super dovolená. Studia jsou hezká a čistá, k plaži i do centra je to kousek

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byl to super dovolená. Studia jsou hezká a čistá, k plaži i do centra je to kousek Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hezká čistá studia, našim potřebám plně vyhovovala.

Strava
pobyt byl bez stravy užívali jsme si řeckou stravu v tavernách

Pláž
pláž, která je blíž b ubytování je písčitá, ale občas s kamenitým úsekem, což je super na šnorchlování. Asi o 100 metrů dál je jen čistě písčitá, takže jsme si mohli vybrat.

Anonym, 23.02.2015, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2010
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Meropi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Meropi, Rhodos, Grécko Anonym 2015-02-23 10 1 10 Meropi

Celkom: 8,8 .

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
. Zobraziť celú recenziu

Martin Z., 23.02.2015, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Mitsis Serita Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mitsis Serita Beach, Kréta, Grécko Martin Z. 2015-02-23 8.8 1 10 MITSIS SERITA BEACH

Celkom: 10 nejlepší dovolená, kterou jsme kdy zažili

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
nejlepší dovolená, kterou jsme kdy zažili Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
měli jsem rodinný bungalow s malou dcerou. Bylo super, že po obědě mohla spát, jelikož pokoj byl oddělen zašupovacími dveřmi. Pokoje byly pěkné a prostorné

Strava
all inklusive výborný. Dalo se najíst i na plážové restauraci

Služby hotela
pro děti výborné. Animační programy a spousta zábavy.

Pláž
krásná pláž s pozvolným vstupem do moře. Vhodná pro děti. Je zde krásný chládek od stromů.

Anonym, 23.02.2015, Dátum pobytu: 1.9. - 9.9.2013
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel:Grecotel Daphnila Bay Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Grecotel Daphnila Bay Thalasso, Korfu, Grécko Anonym 2015-02-23 10 1 10 Grecotel Daphnila Bay Thalasso

Celkom: 9,8 Thalia hotel je naším oblíbeným hotelem již několik let, hotelový personál nás již oslovuje při příjezdu jmény a za ta léta se z nás...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Thalia hotel je naším oblíbeným hotelem již několik let, hotelový personál nás již oslovuje při příjezdu jmény a za ta léta se z nás staly téměř přátelé. Hotel je menší, jak se říká - pro nenáročné klienty, ale člověk zde najde vše, co potřebuje pro klidnou dovolenou, čisté pokoje, dobré jídlo a pití, přátelský personál a nádhernou pláž a typické řecké scenérie. Naše děti si vždy u hotelu zapůjčí auto a projezdí téměř celou dovolenou a my si užíváme na pláži. Pro naši rodinu je hotel srdcovou záležitostí. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 19.02.2015, Dátum pobytu: 30.5. - 7.6.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Thalia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Thalia, Rhodos, Grécko Anonym 2015-02-19 9.8 1 10 Thalia

Celkom: 10 Dovolená byla skvělá, hotel nám doporučila kamarádka, která tam byla na studijní cestě a moc si ho pochvalovala. Je pravdou, že hotel je...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá, hotel nám doporučila kamarádka, která tam byla na studijní cestě a moc si ho pochvalovala. Je pravdou, že hotel je spíš pro ty míň náročné klienty, ale my jsem i tak trávili většinu času u moře, takže nás to netrápilo. Šlo hlavně o to, že byl hotel čistý, jídlo perfektní a personál ochotný. Pláž je ale absolutně top. Lenka K. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 19.02.2015, Dátum pobytu: 6.9. - 16.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Thalia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Thalia, Rhodos, Grécko Anonym 2015-02-19 10 1 10 Thalia - vřele doporučujeme

Celkom: 10 Super dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování výborné ,pokojská velice příjemná a milá , vždy čisto . Pokoj jsme měli v druhé budově s výhledem na moře. Všechny pokoje mají balkony.

Strava
Hotel nemá vlastní kuchyni , jídlo je dovážené ale vždy byl výběr ze 4-5ti jídel . V kterou koliv hodinu jsem přišel ,tak jsem si vždy vybral .Pouze by mohlo být více ovoce. Oproti jiným recenzím nemohu říci že by jídlo bylo studené .

Za desetidenní zájezd v ceně do 13000kč All inclusive opravdu nevím co by si ještě lidi představovali.

Služby hotela
Hotel je nově zrekonstruovaný a personál se velice snažil od recepčního přes barmany a uklízečky .

Spokojenost byla i s našim delegátem panem Kostasem se kterým jsme absolvovali i výlety na Knossos a ostrov Chrisi - obojí superrrrrrrr

Pláž
Přímo u hotelu je menší pláž ale chodili jsme na obě strany od hotelu aby jsme poznali co nejvíce .

Do prava od hotelu je plno menších pláží až k velké a vyhlášené pláži Star Beach cca 700m krásnou procházkou ,na které bývají v sezoně diskotéky a různé atrakce.Do levé strany od hotelu je taky pár malých pláží včetně taveren a hezkého přístavu. Lehátka jsou většinou za poplatek a když jsme se vrátili po obědě tak jsme vždy našli ty svoje včetně osušky volné . Jinak se dá na osušce ležet kdekoliv bez problémů.

Jaroslav Ďuračka, 16.02.2015, Dátum pobytu: 23.1. - 3.2.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Harma Boutique (Hersonissos)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

13 fotografií

Harma Boutique (Hersonissos), Kréta, Grécko Jaroslav Ďuračka 2015-02-16 10 1 10 Harma Boutique (Hersonissos)

Celkom: 9,4 Na dovolené se nám moc líbilo. Skoro každý den jsme se procházeli do městečka, které bylo asi 2.5 km od hotelu. Pujcili jsme si take kola...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolené se nám moc líbilo. Skoro každý den jsme se procházeli do městečka, které bylo asi 2.5 km od hotelu. Pujcili jsme si take kola a krasne se projeli podel more a vyzkouseli i jine plaze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj by potreboval trochu rekonstrukci, ale byl cisty.

Strava
Jidlo bylo uzasne. Ja nejim moc maso a presto jsem si vzdy vybrala. Super je, ze muzete jist jak v hlavni budove, tak i v restauraci u hotelu (obedy a vecere), kde neni tolik lidi a muzete sedet venku. Kazdy den tam grilovali.

Pláž
Plaz pekna, lehatka za 6 Euro pro dva.

Radka K., 15.02.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Atlantis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Atlantis, Kos, Grécko Radka K. 2015-02-15 9.4 1 10 Atlantis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100