Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Super muzu doporucit!

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super muzu doporucit! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Meli jsme studio a naprosta spokojenost presne tohle jsme si predstavovali!Jen teda by se mohlo uklizet aspon 2x tydne a ne jen 1!A kos na zachode vynaset kazdej den!

Strava
Meli jsme pobyt bez stravy tak nemuzu hodnotit!Ale co se tyka restauraci ve meste tak vsechno jidlo vyborny!

Služby hotela
V poradku vsichni prijemni a zadnej problem nebyl!

Pláž
Plaz uplne nejbliz od hotelu nic moc chodili jsme asi 100 m vic doprava tam uz byla plaz cistejsi ale porad dost kamenu!Ale musim rict ze cim vic do prava tim je plaz lepsi a cistejsi!A pristup do more vybornej!

Petr Hanák, 29.07.2015, Dátum pobytu: 19.7. - 26.7.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel:Studia Electra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Studia Electra, Chalkidiki, Grécko Petr Hanák 2015-07-29 8 1 10 Electra Studios

Celkom: 7,6 celkově super

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
celkově super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytko OK, denně úklid, denně výměna ručníků

Strava
no..... chtělo by to trochu obměnit, na to, jak se síť Sentido prezentuje jako zážitkový musím podotknout, že skladba se neměnila

Služby hotela
málo lehátek!!!!!

Pláž
málo lehátek!!!

Anonym, 29.07.2015, Dátum pobytu: 7.7. - 17.7.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:SENTIDO Sun Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

SENTIDO Sun Beach, Kréta, Grécko Anonym 2015-07-29 7.6 1 10 SENTIDO Sun Beach

Celkom: 9,6 Dovoléna se nám moc líbila určitě se tam někdy zase podívame,výlety taky super a delegátka byla na jedničku :)

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovoléna se nám moc líbila určitě se tam někdy zase podívame,výlety taky super a delegátka byla na jedničku :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší ale útulné pokoje,klimatizace jela po celou dobu našeho pobytu..jediné co nás zarazilo bylo vyhazování toaletního papíru do koše a ne do záchodu ale chápu že všude to nemůže být stejné.

Strava
Naprosto dokonalé...strašně moc chutných jídel...každý si opravdu vybere...zmrzliny od 10 do 17:30 výběr z 5 druhů,mimo obedů,večeří a snídaní....saláty během dne,bagety,palačinky,hot dog,alko-nealko nápoje...no bylo toho opravdu mnoho.:)

Služby hotela
Super...

Pláž
Pláž u hotelu nebyla nic moc,bylo tam moc řas,,ale když šel člověk pár metru dál tak tam byla krásná pláž ,jediné co musel udělat když tam chtěl být,tak si musel koupit nejaký drink a pak už tam mohl být celý den.

Veronika J., 29.07.2015, Dátum pobytu: 19.7. - 26.7.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Anna Aparthotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž u hotelu 5 fotografií

Anna Aparthotel, Kréta, Grécko Veronika J. 2015-07-29 9.6 1 10 Anna Aparthotel CLEVER

Celkom: 4 Jednalo se o rychlo dovolenou, spíše prodloužený víkend. Letecká doprava z Prahy perfektní, po příjezdu do hotelu kolem půlnoci nás...

  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Jednalo se o rychlo dovolenou, spíše prodloužený víkend. Letecká doprava z Prahy perfektní, po příjezdu do hotelu kolem půlnoci nás zklamalo jen to, že jsme z Prahy po 5-ti hodinách cesty přijeli hladoví a nebyla v rámci hotelu kde bylo allinclusive žádná možnost se najíst, ba ani napít, poslední bar zavíral 15min před našim příjezdem. Jídlo v hotelu byla jedna velká katastrofa! Snídaně: kafé nepoživatelné, nealko nápoje krm vody nepitelné. Večeře- směs a kupy neurčité hmoty, která nijak vábně ani nevypadala, ani nevoněla, opravdu jsme se těšili na báječnou řeckou kuchyni, ale tohle byly jak nějaké zbytky z okolních restaurací. Takže jsme se stravovali celý pobyt mimo naše hotelové zařízení. Měli jsme apartmán na pláži, který byl fakt bezva, výhled na moře po ránu, krásný pocit k nezaplacení. Bohužel nás druhý den překlapili jiní obyvatelé apartmánu, potkat se večer po krásné romantické večeři a vycházce asi s osmi centimetrovým švábem v koupelně se dalo ještě ustát, ale konec romatické chvilce udělal jeho kolega, který vylezl nad postelí z klimatizačního otvoru člověku přímo nad hlavou. Komáři byli snad nadopovaní, protože i přes spreje, různé antimoscitos prostředky do zásuvek se hrnuli jak vzteklí a byl to takový hodinový tělocvik před spaním. Jinak hotel je super situovaný, kousek od ulic s bary a restauracemi atd. Apartmán na pláži fakt pecka, moře krásně teplé a čisté. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán fajn, postaven, možná proběhla kolaudace, ale od té doby žádná velká údržba, je to škoda, protože stačí tak málo... na pokoji švábi, stovky komárů, vše už takové opotřebené, bez velké rekosntrukce.

Strava
Velká katastrofa a zklamání. Na hotelu jsme ani nic nejedli ani nepili! Allinclusive je tady fraška! Využívali jsme okolních podniků, kde to bylo bezvadné!

Služby hotela
nepoznali jsme.

Pláž
Oblázky, ale když člověk odplaval asi 20m od břehu, postavil se na písčité dno, kde to bylo příjemné, hloubka však ca. 150. Uklizená, obsazená tak akorát- většina hostů se nepochopitelně válela u hotelových bazénů.

Dominik K., 29.07.2015, Dátum pobytu: 23.7. - 26.7.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Forum Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Forum Beach, Rhodos, Grécko Dominik K. 2015-07-29 4 1 10 Hotel Forum Beach

Celkom: 10 výborné, čisto, uklízečky milé, svědomité, personál milý, 100% služby, jídlo výborné

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
výborné, čisto, uklízečky milé, svědomité, personál milý, 100% služby, jídlo výborné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné, doporučuji

Strava
výborná, pestrá

Služby hotela
vynikající

Pláž
v nabídce neuvedeno, že oblázková-vhodná až nutná koupací obuv ,pláž u otevřeného moře-bez vlnolamů-tedy pro převážně mírný větřík a větší vlny-výborné pro surfaře, ale pro rekreační plavání méně vhodné-, většinou jsem byla u hotel bazénu-krásného a čistého. Výlet na východní pobřeží ostrova Rhodos-zde 3x koupání u krásných, průzračných a písčitých pláží-chystám se příště pobyt tam.

Alena K., 29.07.2015, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Blue Horizon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Blue Horizon, Rhodos, Grécko Alena K. 2015-07-29 10 1 10 Blue Horizon

Celkom: 10 Vše bylo dle popisu cestovní kanceláře. Majitelka apartmánů byla velmi milá a ochotná. WiFi jsme chytali i v pokoji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo dle popisu cestovní kanceláře. Majitelka apartmánů byla velmi milá a ochotná. WiFi jsme chytali i v pokoji. Zobraziť celú recenziu

Pláž
Kousek od hotelu. Dlouhý úzký pruh s hrubším pískem. Čistá voda.

Anonym, 29.07.2015, Dátum pobytu: 19.7. - 26.7.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Studia Anatoli

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Studia Anatoli, Kréta, Grécko Anonym 2015-07-29 10 1 10 Anatoli

Celkom: 9 Nádherné, víc není co dodat.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherné, víc není co dodat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme překvapeni z každodenního úklidu. Prostěradla ve tvaru lodiček, no prima.

Strava
Stravujeme se v tavernách a jíme jen řecké laskominy s převahou ryb. Výborné!!

Služby hotela
Byli jsme spokojeni se vším. Jen škoda, že bar, který by byl k dispozici, nebyl v provozu. Večer by se dalo u bazénu ještě posedět.

Pláž
Voda nádherná, pláže čisté, návštěvníků méně, což nám velmi vyhovovalo.

Vlasta Datinská, 29.07.2015, Dátum pobytu: 14.7. - 24.7.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Samos, Hotel:Kokkari Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kokkari Beach, Samos, Grécko Vlasta Datinská 2015-07-29 9 1 10 Hotel Kokkari Beach

Celkom: 7,6 Luxusní party dovolená. Přesně co jsme hledali, velmi rušné místo, hotel přímo na hlavní třídě, do všech obchodů blízko, kolem spoustu...

  • 9 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Luxusní party dovolená. Přesně co jsme hledali, velmi rušné místo, hotel přímo na hlavní třídě, do všech obchodů blízko, kolem spoustu restaurací. Celkově 10-15 minut na Beach Road, ulici, která skýtá asi 20 klubů. Diskotéky na Beach Road naprosto famózní, najdete i klub přímo na pláži.

Hotel IRO klasika, nutnost dokoupení klimatizace, nedá se tam jinak vydržet. Služby super, hotel obsahuje i fitness místnost. U bazénu byly vždy volné místa na sezení i ležení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi jednoduché, ale vše co jsme potřebovali (po dokoupení klimatizace).

Strava
V hotelu podprůměr. Snídaně prakticky bez ovoce, nebylo si co vybrat. Ze sýrů, šunky, apod. minimální výběr.

Večeře vcelku dobré, ale chyběly mi ryby. Zeleniny bylo dostatek. Zákusek vždy jen jeden druh a meloun (ne moc dobrý). Pití k večeři potřeba dokoupit.

Jídlo ve Sweethome (dvakrát velká porce pita gyros a velká obyč voda za 8 euro) a dalších restauracích okolo je cenově příznivé. Většinou dostanete i malou pozornost (panáka, trochu melounu,..) . Supermarket s potravinami pár kroků od hotelu.

Služby hotela
Služby skvělé. Úklid a vše v pořádku.

Pláž
Pláž nedaleko, vedle větší pláže, kde se dají zakoupit lehátka na jeden den ale i rozložit vlastní osušky, najdete další malé pláže, moc krásné, dá se tam vykoupat bez lidí. Vlny střední, díky tomu se i hůře šnorchluje. Přístup do moře fajn. Pozor na občas ostré kameny.

Markéta K., 29.07.2015, Dátum pobytu: 17.7. - 24.7.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Iro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Iro, Kréta, Grécko Markéta K. 2015-07-29 7.6 1 10 IRO

Celkom: 6,8 Náš celkový dojem byl odpovídající očekávání a typu hotelu. Malý rodinný hotel se 40 pokoji. Již podle umístění je hotel vhodný pro méně...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Náš celkový dojem byl odpovídající očekávání a typu hotelu. Malý rodinný hotel se 40 pokoji. Již podle umístění je hotel vhodný pro méně náročné klienty, kteří jedou spíše poznávat ostrov a využívají výlety. Kdo chce strávit klidnou dovolenou daleko od společenského ruchu, tomu doporučuji. Hotel je dalo by se říci osamocen. V podstatě jsme byli spokojeni - až na noční nálety komárů. V této souvislosti by měla být klimatizace během sezóny v ceně zájezdu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo popisu. Byli jsme ve zvýšeném přízemí, pokoj velký, čístý, prostorný, dostatek odkládacího místa, skříň. Malá kuchyňka s varnou konvicí a ledničkou. Pro kafaře doporučuji kávu s sebou - je jenom k snídani. Všechny pokoje jsou s výhledem na bazén.

Strava
Odpovídá lehkému all inclusive. Káva a čaj pouze ráno. Alkoholické nápoje k obědu a večeři - pivo, bílé a červené víno rozlévané. Nealko větší výběr. Chybělo mi více ovoce a sladkostí - pouze melouny a koláč nebo buchta. Celkově strava dostačující.

Služby hotela
Uklid pokojů: denně mimo neděli. 1x za pobyt výměna ručníků a povlečení.

Personál přátelský a vždy usměvavý. Jako negativní: při výletech na celý den hotel nedělá balíčky s jídlem. Pokud nepříjdete na jídlo v určeném čase, tak ho nemáte.

Pláž
Pláž vzdálená 1300m - změřeno. Čistá a klidná. Slunečník + 2 lehátka za poplatek 5Euro. My jsme chodili bokem jen tak na písek. Lidí málo, takže i když foukal stále příjemný vítr, nikdo Vám písek nikam nesypal. Vlny byly až odpoledne, ale né velké. Slunečník v krámku stojí 6Euro, takže se vyplatí koupit si tam místo každodenního placení - komu nevadí, že leží na písku.Moře bylo teplé a čisté. Na okraji vodní tráva - jen pruh a pak už nic, takže nevadí. Moře s pozvolným vstupem, vhodné i pro děti. Ovšem hotel bych rodinám s dětmi nedoporučila - omezení stravovacího a pitného režimu programu lehkého all inclusive, není zmrzlina, není odpolední občerstvení....

Miluše K., 29.07.2015, Dátum pobytu: 16.7. - 23.7.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Aslanis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Aslanis, Kos, Grécko Miluše K. 2015-07-29 6.8 1 10 ASLANIS VILLAGE

Celkom: 10 Báječná a klidná dovolená...!!! Jediné co nám chybělo byla hlavní "ulice", která je asi 3-4km od vesničky Potokaki, ale doporučuji těm,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná a klidná dovolená...!!! Jediné co nám chybělo byla hlavní "ulice", která je asi 3-4km od vesničky Potokaki, ale doporučuji těm, kteří touží po klidné dovolené a poloprázdných a čistých plážích...!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, denně uklizeno, okolí a pláže čisté. Personál velmi příjemný a milý. Co se týká ubytování není co vytknout...!!! Za "rohem" letiště, ale člověk si zvykne, ale protože v noci letadla nelétala, tak ubytování relativně v klidu...!!!

Strava
v okolí pouze a jen asi 3-4 taverny, 1 mini market, ale komu nevadí procházka, tak velmi pomalou chůzí se dostanete do města Pythagorion, kde je taveren (vaří úchvatně) a obchůdků ažaž. Není problém se dostat tam i nazpátek Taxikem.

Služby hotela
Pan a paní domácí ochotný a úslužný personál...!!!

Pláž
Pláž (asi 300m) od penzionu čistá, oblázkovitá, místy písek, ale hlavně nepřelidněná a hlavně slunečníky a lehátka ZDARMA...

Ivana Maňkoš, 29.07.2015, Dátum pobytu: 14.7. - 24.7.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Samos, Hotel:Studia Angela

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Studia Angela, Samos, Grécko Ivana Maňkoš 2015-07-29 10 1 10 Angela

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100