Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

01.08.2014 - Anonym - Prečítané: 76× - Dátum pobytu: 16.7. - 25.7.2014

  • Celkom: 4,2
  • 4 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Znovu bych nejela ani zadarmo. Ubytování odpovídá 3 hvězdám stravování naprosto neodpovídá! Více již nikdy děkuji pěkně, ale v Řecku jsem byla po dvanácté a byla to nejhorší dovolené co se týká kvality co jsem zažila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo příšerné, ale bohužel nás ubytovali do staré části ( měli jsme zaplacenou lepší novější část) Hlavně ten smrad odpadu apod...výměna ručníků jednou za 3 dny. Vadilo mi, že si koupíte klimatizaci za 50 euro a poté jí stejně nemůžete spustit, protože elektrika na pokoje funguje jen po zasunutí karty, kterou máte jen jednu. Takže přijdete do pokoje, kde je šílené vedro a trvá to hodinu než začne fungovat klimatizace.

Strava
Strava děs a hrůza. Doporučuji vzít tento hotel pouze se snídaní nebo bez stravy. Jenže my češi jsme prasátka tak i to jídlo pro prasátka nám chutnalo :-D jak si někteří pochutnávali na salámu bez masa a gumovém sýru. To bylo úžasné moc jsem se nad tím bavila. Aneb řekni mi co jíš já ti řeknu jaký jsi člověk!

Služby hotela
Bez problému. Dostačující.

Pláž
Pláž byla kousek vzhledem k tomu jak je to v Řecku dá se říct za rohem. Cena lehátek 5 euro. Nemám co bych vytknula.

Letsos, Zakynthos, Grécko Anonym 2014-08-01 4.2 1 10 Letsos

01.08.2014 - Viera P. - Prečítané: 21× - Dátum pobytu: 22.7. - 29.7.2014

  • Celkom: 5
  • 3,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
pokojná dovolenka... dookola nie je nič, čo by rušilo. Okrem komárov, ktorých tam je strašne vela a prvý deň sme boli doštípaní ako dalmatínci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba určite nezodpovedala 4 *. Upratovali nám tam 2x, teda upratovanie myslím, že ustlali posteľ, vyniesli kôš a uteráky nevymenili ani raz. Keď si predstavím, že sa tam nemá toaletný papier hádzať do WC, ale do koša, ktorý vyniesli 2x...

Strava
strava bola v pohode. Každý deň bolo niečo nové a iné a bolo to chutné. k tejto časti nemám žiadne zásadné pripomienky.

Služby hotela
služby v podstate neboli žiadne - wi-fi pripojenie nebolo ani na recepcii zdarma, čo je vlastne dnes už štandart aj v menej hviezdičových hoteloch. Pripojiť sa dalo za 10,- € na 120 minút. Ak sme chceli pripojenie na 15 minút, tak to sa nedalo... len 120 min.

Pláž
Pláž bola blízko hotela, pomerne čistá. Ale na rozdiel od propagačných materiálov tam neponúkali žiadne vodné sporty (až nejakých 20 minút peši po pláži niečo take ponúkali....)

Cyprotel Almyros Natura, Korfu, Grécko Viera P. 2014-08-01 5 1 10 CYPROTEL ALMYROS BEACH

01.08.2014 - Kateřina Bendová - Prečítané: 33× - Dátum pobytu: 22.7. - 29.7.2014

  • Celkom: 8,6
  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné prostředí s centrem hned za hotelem, všechny pláže co by kamenem dohodil a do hlavního města člověk může jen pohodlně klimatizovaným autobusem. Myslím, že je to moc pěkné místo na relaxační, ale i aktivní dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Relax, Rhodos, Grécko Kateřina Bendová 2014-08-01 8.6 1 10 Relax

01.08.2014 - Jana Padevětová - Prečítané: 18× - Dátum pobytu: 22.7. - 29.7.2014

  • Celkom: 3,4
  • 2 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Upřednostňujeme klidnější dovolenou, Haraki naše představy splnilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejednalo se o hotelový pokoj, ale o studio, které vybavením odpovídalo Chorvatsku počátkem 90.let

Studia procházejí pravděpodobně postupnou rekonstrukcí, některá už vypadají přijatelně, na nás, bohužel, zbylo

nevyžádaně historizující. Výměna možná nebyla.

Pláž
Oblázková v Haraki, písečná 15 minut cesty, obě moc pěkné

Alia, Rhodos, Grécko Jana Padevětová 2014-08-01 3.4 1 10 Alia Family

01.08.2014 - Anonym - Prečítané: 61× - Dátum pobytu: 18.7. - 29.7.2014

  • Celkom: 4,6
  • 6,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 1 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Super! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pohodě!

Strava
Strava pořád stejná!

Služby hotela
Černovlasá, krátkovlasá barmanka byla dost nepříjemná, doporučila bych jí,ať to nedělá, když jí to tolik nebaví!

Pláž
Pláž u hotelu příšerná, my měli půjčeného ale skůtra, takže nám to bylo zcela jedno.

Tereza, Zakynthos, Grécko Anonym 2014-08-01 4.6 1 10 Tereza Alexandria Club

01.08.2014 - Václav K. - Prečítané: 73× - Dátum pobytu: 18.7. - 29.7.2014

  • Celkom: 7,8
  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
První den jako správní češi jsme srovnávali s předchozí dovolenou na Krétě. Od druhého dne jsme byli maximálně v pohodě a spokojeni. :-) Velmi jsme si pochvalovali jak si umíme vybrat klidné místo s pěknou pláží. Celkový dojem: klidné,pohodové místo s překrásným pohledem na "panoramata" klidná pláž a že je úzká vůbec nevadí o kousek dál je větší ale tu jsme stejně nevyužívali. Zapůjčením auta na tři dny se nám otevřela možnost rozšířit zážitky o další pěkná místa a úžasnou přírodu. Zakyntos.Banana Beach,Modré jeskyně,kláštery,hory jako KRNAP,přístavy,vesnice a všude přítomné olivové háje. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Něbolo to volačo ale účel to splnilo. Na první pohled,ubytovna a na druhý vybavený rodinný pokoj s lednicí,sprchou,s českou TV i klimatizací bez větších výtek.Naše využití bylo v rámci převléknutí a vyspání k maximální spokojenosti.Jinak bazén,pool bar,procházky a jak říkala mladší dcera "aminátoři"

Strava
Squělá. Výběr značný, možná českým způsobem pět jídel na jeden talíř může připadat po pěti dnech že je to stále stejné ale není.Trošku vázne organizačně protože krájení chleba je na začátku výdeje a tím se tvoří fronta. Stejně tak vydávání nealka by mohlo být už na tácu připravené. Hlavně bylo spousta oliv,feta a zeleninových salátu.

Služby hotela
Super,mega aktivní a zábavní aminátoři a prudící manager hotelu který stále tlumil hudbu a tím rušil vystoupení.Vyměnit! Po 22hodině dvojnásobná pruda kvůli hovoru u bazénu, stačí zavřít dveře a pozvat lidi do pool baru a nevyhrožovat policií. Nepřijeli se bavit jen děti ale i dospělý a bohužel vyrazit někam společně do baru s dětmi nelze. Nebo nabídněte noční školku :-)

Pláž
Voda průzračná,teplá,s pozvolným klesáním cca 60m stále 1m vody. Bez velkých vln.Pláž čista (všude za 7Eur deštník dvě lehátka na celý den) před restaurací Boomerang s obsluhou. Trošku štvou čluny ale ty jsou v jen některých místech. Banana Beach Is Cool!

Tereza, Zakynthos, Grécko Václav K. 2014-08-01 7.8 1 10 Tereza Alexandria Club

01.08.2014 - Jakub L. - Prečítané: 21× - Dátum pobytu: 18.7. - 29.7.2014

  • Celkom: 7,8
  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Tento typ dovolené je určeny pro ty, kteří si chtějí opravdu odpočinout. Úroveň ubytovacích sluzeb byla dobra a služby, které hotel nabízí byly celkové na velmi dobre úrovni. Jedinou nevýhodou je, ze se hotel nachází v lokalitě mimo historická centra, tzn. ze vecery neni možné trávit procházkou v okolí. Nicméně, je možné si pronajmout vůz nebo využit hromadné dopravy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bohužel, musel jsem si projít fázi výměny pokoje. Hned po příjezdu jsem se pokoj měnit, protože stav pokoje by skutečně neuspokojivy (staré, omsele vybaveni, výhled do zdi, přízemí, skoro žádné soukromí). Hotelové recepce mi však vyšla okamžitě vstříc a druhy den jsem se stěhoval do daleko lepšího pokoje. Je prost třeba se jen ozvat.

Strava
Bohatý vyber u snídaně i vecere, včetně mořských plodu. Během dne je možnost navštívit některou z restauraci. Plážový bufet nabízel klasicky gyros, pizzu, těstoviny a pod. Kvalita jídla byla velmi dobra.

Služby hotela
Recepce vycházela ochotně vstříc s každým požadavkem. Personal hotelu byl velmi profesionální. Rovněž tak služby animatoru byly velmi dobre. V hotelu je možné provozovat různé sporty od tenisu, hraní sipek, využití fitness centra až po minigolf. Co me překvapilo byl velký podíl českých studentu na brigádách v hotelových cateringovych službách.

Pláž
Pláž je klasická "masovka". Její výhodou ale je, ze je využívána pouze místními hotely. Pláž byla čistá a udržovaný s hrubým pískem. Lehátka a slunečníky jsou zdarma. Na plazi je i dostupné vodní centrum, kde Vám ochotně zapůjči loď, jetbike, apod. Pronájem lodi je bez licence a muzu velmi doporučit, pokud se chce někdo koupat v soukromí.

Rodos Princess, Rhodos, Grécko Jakub L. 2014-08-01 7.8 1 10 Hotel Rhodos Princess

01.08.2014 - Iveta - Prečítané: 27× - Dátum pobytu: 20.7. - 27.7.2014

  • Celkom: 8,2
  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byly velmi spokojeni. Malá výtka je k poloze hotelu, kdy nejbližší městečko je opravdu tak přes deset minut cesty a není nikterak velké takže pokud někdo očekává noční život, tak tady ho nenajde. Druhý nedostatek tohoto hotelu byl v tomž, že v hotelu každý den pořádali animátoři soutěže (vodní polo, volejbal, šipky, dětský klub, večerní představení) ale pozor pokud neumíte anglicky či francouzky večerní programy či klub pro děti je passéé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost. Čisté pokoje, každý den uklízené a výměnou ručníků.

Strava
Pestrý výběr zeleniny a salátů, výborné sladné dezerty, ovoce mohl být větší výběr ale stačilo.

Hlavní jídla: průměrná, vepřové maso dobré ale nijak výborné, kuřecí maso (paličky) propadák víc křupek jak masa

Přílohy: hranolky, opékané brambory teplá zelenina, rýže, každý den výborné špagety s omáčkami.

Každý den jsme si ale vybrali to co nám chutnalo a celkově spokojenost.

Pláž
Pláž pár kroků od hotelů, přístup dobrý ale dost nerovný po pár metrech jste ve vodě po kolena po dalších metrech po pasem a dalších pár metrech zase po kolena. Celý týden foukal dost silný vítr, což se podepsalo i na poměrně velkých vlnách. Většinu času jsme strávili u bazénu, kde jsme byly na lehátkách a s barem velmi spokojeni :-)

Europa Beach, Kréta, Grécko Iveta 2014-08-01 8.2 1 10 Europa Beach

01.08.2014 - Terezie P. - Prečítané: 14× - Dátum pobytu: 20.7. - 28.7.2014

  • Celkom: 9,8
  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově klidná a pohodová dovolená. Živé městečko se spoustou obchůdků, taveren i půjčoven aut, ve kterých se ceny docela lišily. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Koupelna byla nově zrekonstruovaná a hezká, sice bez zástěny u sprchového koutu, ale odtokové kanálky fungovaly bez problému. Vybavení pokoje starší, ale celkově udržované. Každý den probíhal úklid a bylo čisto.

Strava
Strava byla průměrná, ale bylo z čeho vybírat. Snídaně skoro stejné každý den (křupinky, pečivo, salám, sýr, jogurt, med) a k tomu se střídalo drobné sladké pečivo, palačinky, občas vajíčka, ale vše bylo chutné. Večeře byla každý den jiná a bylo z čeho vybírat. I když byly večeře bez pití, které si bylo možné zakoupit, mile nás překvapilo, že měli automat na vodu, kde bylo možné si vodu zdarma natočit.

Služby hotela
Velice milý personál, ve všem se snažili vyjít vstříc. Měli jsme problém s rozbitým splachovadlem u záchodu a paní recepční problém okamžitě vyřešila. Na poslední den jsme si chtěli zaplatit pokoj před odjezdem, ale bohužel hotel byl plně vytížený, takže žádný volný pokoj nebyl, ale nakonec to nebyl problém, protože hotel má sprchu, kde je možné se v pohodě před odjezdem od slané vody osprchovat.

Pláž
Pláže byly hodně zabrané lehátky se slunečníky, takže volného místa moc nebylo. Foukal 3 dny silný vítr a byly velké vlny, takže to na plavání moc nebylo. Moře bylo čisté, občas velké kameny, ale boty do vody potřeba nebyly.

Aggelo, Kréta, Grécko Terezie P. 2014-08-01 9.8 1 10 Aggelo

01.08.2014 - Iveta M. - Prečítané: 21× - Dátum pobytu: 22.7. - 29.7.2014

  • Celkom: 9,2
  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem spokojená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita spokojenost by byla až na to že chyběl sušák na prádlo, nevhodně umístěna televize několikrát jsem se udeřila do hlavy.

Strava
Strava bohatá, chutná, luxus.

Služby hotela
Úklid co druhý den

Pláž
Pláž čistá, od hlubší vody na jedné straně po mělčí na druhé.Klidné moře.

Spokojenost

Blue Star, Rhodos, Grécko Iveta M. 2014-08-01 9.2 1 10 Blue Star

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100