Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 co se týče čistoty, stravy ,služeb, okolí - velmi dobré

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
co se týče čistoty, stravy ,služeb, okolí - velmi dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
jelikož jsem si zájezd objednala již loni v prosinci a měla jsem pouze jen dva požadavky, předpokládala jsem,

že se mi splní.

První se mi splnil, za to jsem moc ráda - pokoj v patře a pěkný výhled - super

Ale ten druhý - postele jsou dvoulůžka, to je děs, domlouvala jsem to i se slečnou Roderovou, že chci 2 postele,

proto i ta dřívější platba, kdyby to bylo na poslední chvíli - neřeknu, ty postele tam mají, již jsem v tomto hotelu byla

Strava
bez chyby

Služby hotela
v pořádku

Pláž
jezdili jsme na jiné, nevadilo nám to

Jaroslava Lerchová, 31.08.2015, Dátum pobytu: 18.8. - 28.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel:Commodore/Captain´s

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Commodore/Captain´s, Zakynthos, Grécko Jaroslava Lerchová 2015-08-31 7.8 1 10 Hotel Commodore & Captain's

Celkom: 8,8 spokojený, bez výhrad

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
spokojený, bez výhrad Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
spokojenost, bez výhrad

Strava
jídlo perfektní

Služby hotela
v rámci možností bez výhrad

Pláž
pláž hezká, prostorná, čistá. spokojenost.

Roman Kašpar, 31.08.2015, Dátum pobytu: 12.8. - 26.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Irilena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Irilena, Kréta, Grécko Roman Kašpar 2015-08-31 8.8 1 10 Irilena

Celkom: 9,2 výborné

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
výborné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
veľmi dobré

Strava
typické Grécko, vynikajúce

Služby hotela
klasický apartmánový hotel, nič extra

Pláž
perfektné

Dagmar Buchalová, 31.08.2015, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Thassos, Hotel:Maria - aparthotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Maria - aparthotel, Thassos, Grécko Dagmar Buchalová 2015-08-31 9.2 1 10 Maria

Celkom: 8,6 Dovolená se nám velmi líbila. Polychrono je jedno z nejhezčích městeček na poloostrově Kasandra. Užili jsme si jak krásnou pláž, tak...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila. Polychrono je jedno z nejhezčích městeček na poloostrově Kasandra. Užili jsme si jak krásnou pláž, tak procházky městem s rozličnými obchůdky a restauracemi. Z města jede také cca jednou za 2 hodiny autobus do okolních městeček a do Soluně - tzn. lze si udělat i výlet po okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokud nehledáte luxusní hotel a chcete být ubytováni velmi blízko u pláže, pak je Polychrono Beach hotelem právě pro Vás.

Strava
Snídaně v hotelu byly formou švédského stolu - šunka, sýr, feta, rajčata, různé křupinky, mléko, jogurt, ovoce, káva - stačilo si vybrat. Ve městě Polychrono pak lze zajít do dobrých restaurací či fast foodů, kde se dají pořídit místní dobroty typu gyros nebo suvlaki ve formě sandwiche od 2 eur. V místních supermarketech pak lze koupit vše. Na pláži je možné koupit čerstvé ovoce. Za menu pro 2 osoby je třeba počítat od 10 eur výše.

Služby hotela
Hotel byl pro člověka, který nevyžaduje luxus naprosto v pohodě včetně úklidu.

Pláž
Ve vyhlášeném letovisku byla pláž prakticky pořád plná, je cca 1km dlouhá a většinu tvoří písečná část. Před samotným hotelem je pod vodou hodně kamenů s mořskými ježky a různými druhy ryb - naprosto ideální místo na šnorchlování.

Lukáš Mačí, 31.08.2015, Dátum pobytu: 17.8. - 27.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel:Polychrono Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Polychrono Beach, Chalkidiki, Grécko Lukáš Mačí 2015-08-31 8.6 1 10 Hotel Polychrono Beach

Celkom: 7,6 Příjemná dovolená v přátelském prostředí.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená v přátelském prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný, relativně nový hotel, pokoje hezky vybavené, všude čisto, každodenní úklid a výměna ručníků a ložního prádla. Velmi milý, přátelský a ochotný personál. Hotel situovaný v klidné části letoviska, takže v noci celkem klidné spaní.

Strava
Strava dobrá a chutná, výběr sice nebyl moc velký, ale rozhodně vždycky bylo z čeho vybrat a jídla bylo dost. Omezená byla nabídka ovoce - každý den jen meloun. Zákusky byly vždy jen 1 druh na oběd a 1 druh na večeři.

Služby hotela
V hotelu není animační program pro děti. Jinak večerní program pro dospělé každý večer zajištěn. Personál velmi ochotně vychází vstříc všem přáním hostů.

Pláž
Pláž blízko hotelu - možnost využít lehátka a slunečníky za poplatek, ale i dost místa lehnout si jen tak do písku na "deku". Moře čisté, jen po vstupu krátce zkalené rozvířeným pískem. Množství lidí asi odpovídalo plné sezóně, ale rozhodně jsme si nešlapali navzájem po hlavě.

Hana H., 31.08.2015, Dátum pobytu: 18.8. - 28.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel:Planos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Planos Beach, Zakynthos, Grécko Hana H. 2015-08-31 7.6 1 10 Planos Beach

Celkom: 7 Krásné pláže a koupání. Osobně preferuji kamenité pláže, protože je zde čistší voda lépe se tam šnorchluje a potápí. Přestože je hotel v...

  • 9 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné pláže a koupání. Osobně preferuji kamenité pláže, protože je zde čistší voda lépe se tam šnorchluje a potápí. Přestože je hotel v blízkostii písčité pláže, je odsud výborná dostupnost právě k oblázkovým plážím na východě ostrova i do hlavního města. Na ostrově je rovně hodně co objevovat - památky, pevnost, uchvatný vrchol Pantokrator Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelk pěkný, v ceně bez příplatku byla přes cestovní kancelář VTT (pouze přes ni) i klimatizace, sejf a wifi. Personál je velmi příjemný. Celkově byl hotel lepší než loni Letsos na Zakynthosu, ale celkový dojem velmi kazí stravování

Strava
Stravování bylo nejhorší za x let, a to nejsme nijak zhýčkaní. To samé jídlo neustále znovu, nic moc z typické řecké kuchyně, zcela běžně byly k večeři čtyři různé přílohy nebo saláty všechny pouze s koprem apod.

Klidně bychom do tohoto hotelu jeli znovu, nebýt kuchyně.

Martin Berger, 31.08.2015, Dátum pobytu: 6.8. - 17.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel:Silver Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Silver Beach, Korfu, Grécko Martin Berger 2015-08-31 7 1 10 Silver Beach Hotel

Celkom: 6,3 Krásné místo,teploučké moře a hezká pláž.

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné místo,teploučké moře a hezká pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pro nenáročné klienty. Čisto , malá koupelna se starším vybavením, kuchyňka taktéž.

Strava
bez stravy.

Služby hotela
1x za 10 dnů výměna ložního prádla a ručníků,které jsou pouze malé-ne osušky.

Pláž
Pěkná, písčitá, čistá, teploučké klidné moře.

Martina, 31.08.2015, Dátum pobytu: 18.8. - 28.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel:Studia Vasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Studia Vasso, Zakynthos, Grécko Martina 2015-08-31 6.3 1 10 Studia Vasso

Celkom: 10 Dovolenka bola super, počasie vyšlo, plaz 200m od hotela, chodili sme aj po fakultativnych výletoch aj sami sme si robili program-zišli...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola super, počasie vyšlo, plaz 200m od hotela, chodili sme aj po fakultativnych výletoch aj sami sme si robili program-zišli sme sa dobrá partia, kvalifikovaná delegátka Vladimira Zvarova a aj trpezlivá pani Polacka z Invie Zilina sa pričinili k idealnej dovolenke podľa mojich predstav. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v hoteli bolo tak isto dobre, z balkóna sme mali výhľad na more aj na Olymp,asi 400m od hotela bol Lidl, 100m bol minimarket,neboli sme v rusnom centre, takze sa dalo v noci oddýchnuť, pokial nerobili sarapatu susedia - Maďari, ale o to sa nam postarala naša dobrá delegátka Vladimira Zvarova:-).

Služby hotela
Majiteľ bol milý, vzdy usmiaty, ochotný pomôcť, hotel bol dobre situovaný ako som spomínala uz vopred, izby vkusne a prakticky zariadené.

Pláž
Plaz sme mali 200m od hotela,takze super, našli sme si čiste kľudne miesto, meduzy sme nemali,

Elena Vojtášová, 31.08.2015, Dátum pobytu: 16.8. - 28.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Olympská riviéra, Hotel:Studia Kalypso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Studia Kalypso, Olympská riviéra, Grécko Elena Vojtášová 2015-08-31 10 1 10 Štúdiá Kalypso

Celkom: 8 Dovolenka bola super, večerný program tiež, ale hotel bol "na konci sveta", večer sa nedalo chodiť na prechádzky na promenádu s obchodíkmi.

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola super, večerný program tiež, ale hotel bol "na konci sveta", večer sa nedalo chodiť na prechádzky na promenádu s obchodíkmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie štandardné, izba celkom veľká, hygienické zariadenia v norme.

Strava
Strava bola každý deň tá istá na raňajky, obed i večeru. Každý deň sa dalo vybrať iné jedlo. Výhrady mám len k prílohám - stále boli hranolky, tie isté cestoviny, niekedy ryža. Chcelo by to zemiaky na rôzne spôsoby.

Služby hotela
Personál bol milý, úslužný, služby hotela na úrovni.

Pláž
Pláž bola blízko, kamienková, plynulý vstup do mora, nebola preplnená. Dali sa kúpiť ležadlá so slnečníkom, ale dalo sa voľne ležať na pláži. Hlavne neboli vlny, čo nemám rada, dalo sa v mori plávať. More bolo čistučké, málo ľudí.

Elena R., 31.08.2015, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Archipelagos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž pri hoteli Archipelago 4 fotografie

Archipelagos, Kos, Grécko Elena R. 2015-08-31 8 1 10 Hotel ARCHIPELAGO

Celkom: 8,8 sme spokojní, ale destinácia nie je taká tichá, ako bolo propagované - vzhľadom na pomerne rušnú ulicu a bar v budove, ktorý bol v...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
sme spokojní, ale destinácia nie je taká tichá, ako bolo propagované - vzhľadom na pomerne rušnú ulicu a bar v budove, ktorý bol v prevádzke do skorých ranných hodín (2,00-3,00). Stalo sa, že baroví hostia boli pomerne (pomerne dosť, ba až veľmi) hluční. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
úplne v poriadku, ubytovanie OK

Strava
bez stravy

Služby hotela
bez pripomienok, diskrétne upratovanie, výmena prádla a uterákov každý tretí deň dostatočná

Pláž
pláž pred samotnou budovou, ktorá je ale na svahu. Deklarovaná vzdialenosť od pláže 20 m - ale vzdušnou čiarou, resp. od päty hotela, nie je uvádzaný výškový rozdiel 126 schodov, čo je dosť, kto má pohybové problémy, má smolu. Nezaškodilo by sa venovať viac úprave pláže - napr. vymeniť staré slnečníky. Na obrázku to nie je vidno. ale boli hrdzavé a niektoré trochu ošklbané.

Ján F., 31.08.2015, Dátum pobytu: 17.8. - 27.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kalymnos, Hotel:Studia Ambiance

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Studia Ambiance, Kalymnos, Grécko Ján F. 2015-08-31 8.8 1 10 Štúdiá Ambiance

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100