Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Dovolená se vcelku vydařila i přes počáteční nepřízeň počasí.Procestovali jsme celou západní část ostrova,vypůjčeným vozem a potom i...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vcelku vydařila i přes počáteční nepřízeň počasí.Procestovali jsme celou západní část ostrova,vypůjčeným vozem a potom i jednodenním zájezdem s bezvadnou a skvělou průvodkyní Andreou,která se nám všem moc věnovala a starala po celou dovolenou.Doporučujeme výlet lodi na starou pevnost Spinaloga... Takže vřele všem doporučuji.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na přespání dobré,tv,lednička . Každý den úklid a na pokoji láhev s pitnou vodou...příjemný a velice ochotný pán recepční. Ale vše podstatné se dělo ve čtyřhvězdičkovém hotelu, který byl naproti přes silnici.

Strava
Strava all inclusiv, neměla chybu, všeho hodně kuchaři stále doplňovali.Nikoho nezajímalo kolikrát a co jste si dali.Mnoho ovoce ,zeleniny i pitiho.Večér na baru zdarma pití do 23 hodiny..

Služby hotela
Krásný bazén s lehátky a slunečníky zdarma. Pláž je hned u hotelu a lehátka jsou také zdarma.. Po celý den možnost občerstvení v baru u bazénu..pití, snack..

Pláž
Pláž písčitá čistá a denně uklizená, s dostatkem lehátek a slunečníků, a za stálé kontroly plavčíka

Stanislav L., 16.04.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Anna Aparthotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

4 fotografie

Anna Aparthotel, Kréta, Grécko Stanislav L. 2015-04-16 8.6 1 10 Anna Aparthotel

Celkom: 4 Vzhledem k ceně (LM) se dá zájezd hodnotit jako jakž takž. Za plnou cenu by to ovšem byla tragédie. Hotel obývají jen klienti jedné české...

  • 2,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k ceně (LM) se dá zájezd hodnotit jako jakž takž. Za plnou cenu by to ovšem byla tragédie. Hotel obývají jen klienti jedné české CK a Rusáci - ti mají jasně navrch. Češi jsou jen na doplnění kapacity. Příklad: v televizi je asi 20programů, z toho asi 8 ruských (všechny stejné), potom něco řeckého, český samozřejmě žádný. A to prosím CK tento hotel uvádí jako klubový!! Slečna delegátka byla docela příjemná, pouze její informace o např. možnosti pronájmu auta byly mírně řečeno nepřesné. Co bylo ovšem naprosto super, to byly výlety. Absolvovali jsme dva - Knossos a pláž Elafonisi. Díky paní průvodkyni (Češka asi 20let žijící v Řecku) to byly skutečně dva perfektní dny, kdy jsme se dozvěděli o Krétě i Řecku spoustu zajímavých věcí. Bohužel tato paní průvodkyně nemá s CK nic společného, takže není vůbec jisté, že bude účastna i dalších výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Důrazně varujeme před ubytováním v pokoji č. 309!!!! Je to asi nějaký bývalý chlívek. Plíseň je úplně všude, nejvíc samozřejmě v koupelně, dřevěné zárubně dveří shnilé.... Vybavení pokoje je asi ještě z doby těsně po válce ve stylu, co dům dal. Hrůza, děs. Vše jsem poctivě vyfotil a natočil na video a zaslal na CK. Jediná odpověď byla ve smyslu, že vybírají pouze kvalitní ubytování atd bla bla bla.

Strava
Jednotvárná, především snídaně. Oproti Egyptu nebo Turecku je samozřejmě mnohem skromnější, ale dá se bez problémů přežít. Dost nám (a nejen nám) vadilo, že káva k večeři nebyla v rámci all inklusive, ale za (snad) 2 Eura!

Strava ale byla nakonec v porovnání s ubytováním a koupáním to nejpříjemnější z celého pobytu. Což je docela hrůza.

Služby hotela
Bylo po sezóně, takže není co hodnotit. Nic se nedělo, s tím je ovšem nutno počítat.

Pláž
Pláž průměrná, písečná. Problémem celé této destinace je ovšem počasí - především silný vítr, z toho potom velké vlny, které nám z toho týdne znemožnily 5 dnů koupání. Takže něco hodnotit je dost těžké. Škoda, že tuto informaci získáte až pouze náhodou na místě od delegátky, v katalogu není ani slovo.

Anonym, 10.04.2015, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Mari Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

koupelna 6 fotografií

Mari Beach, Kréta, Grécko Anonym 2015-04-10 4 1 10 Mari Beach

Celkom: 1 Přidělený pokoj byl ve velice špatném stavu - špína, zatuchlost, prach,nevětranost, velice malá možnost k uložení věcí, člověk se tam...

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Přidělený pokoj byl ve velice špatném stavu - špína, zatuchlost, prach,nevětranost, velice malá možnost k uložení věcí, člověk se tam sotva otočil, aby se o něco nepraštil, ze dveří mohl rovnou skočit do postele. S ohledem na dobu ubytování - po půl noci, nebylo možno řešit reklamaci. Druhý den jsme vše urgovali a zjistili, že rozdělení do pokojů je v kompetenci recepční, takže vznesené připomínky jsem uplatnili na tomto místě. Celý den jsme řešili ubytování ( druhý den dovolené v háji), chtěli na nás volat i policajty. Delegátka spolčená s personálem hotelu, arogantní, příšerná, neochotná něco řešit. Nakonec jsme rezignovali. Pozor - zjistěte si kde budete bydlet- písemně. Nás podvedli, dali nás do toho horšího, ač jsme neměli žádný last a cena zájezdu vyšla na 15 tis. Místo slibovaného výhledu na moře a exotickou zahradu jsme čuměli do zdi a na věšáky s prádlem, smrad z žumpy - večer, přes den smrad z kuchyně. Hned vedle naší ubykace výběh s prasatama ( aspoň někdo sympatický). Pokud se týká čistoty pláží v okolí, tak bych to hodnotil na průměrné úrovni, Moře pěkné až na vyvedenou kanalizační armaturu do moře o průměru 1 metr. Vidím i problém s dobou dojezdu. Pokoje bylo nutno opustit už ve 12 hod. a odjezd od hotelu na letiště ve 20.35 hod, Večer člověk nemůže vylézt ven, aby ho nesežrali komáři, takže zalígrovaný na pokoji. V této lokalitě chcípl pes. Není ani žádná možnost procházek, pokud vás nezajímají korsa po sámoškách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
jednalo se o pokoj maximálně na průměrné úrovni a to s maximálním stupněm skromnosti. V žádném případě poskytnutá úroveň ubytování neodpovídá ceně, kterou jsme zaplatili

Strava
Strava byla na dobré úrovni, i když stále stejné, jen s malými změnami. Jinak nemáme připomínky ke stravování.

Služby hotela
viz výše

Pláž
viz výše

Anonym, 07.04.2015, Dátum pobytu: 8.8. - 13.8.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Stella Maris

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Stella Maris, Kos, Grécko Anonym 2015-04-07 1 1 10 Stella Maris, Kos, Řecko

Celkom: 6,2 Od hotelu jsem očekávala více. Zklamalo mne vybavení pokoje.

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Od hotelu jsem očekávala více. Zklamalo mne vybavení pokoje. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje mne zklamaly nejvíce, starší vybavení, malá koupelna bez okénka, proto se tu pořád držela vlhkost, Překvapil mne i neomítnutý strop. Na přespání stačilo, luxus to rozhodně není. Jinak ručníky, každý den čisté, uklízečky chodili pravidelně každý den.

Strava
Ke stravě není co vytknout všeho bylo dostatek a jídlo velmi chutné, po celý den možnost nápojů.

Pláž
Pláž u hotelu je malinká a uměle vytvořené, drží se v ní naplavené chaluhy, bylo to nepříjemné při vstupu do moře. Větší pláž se nacházela cca 500m, zde spoustu lehátek za poplatek.

Anonym, 05.04.2015, Dátum pobytu: 16.6. - 23.6.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Aphrodite beach club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Aphrodite beach club, Kréta, Grécko Anonym 2015-04-05 6.2 1 10 Aphrodite beach club

Celkom: 9,4 Byli jsme na Krétě s dětmi a přáteli a velice jsme si to užili. Byla to skvělá dovolená a rozhodně bych ji zopakovala. Hotel byl velice...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme na Krétě s dětmi a přáteli a velice jsme si to užili. Byla to skvělá dovolená a rozhodně bych ji zopakovala. Hotel byl velice příjemný s milým personálem, měli jsme krásné pokoje. Celkově mohu doporučit, rozhodně bych se tam vrátila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné a prostorné ubytování, vždy čisto, uklízelo se denně.

Strava
Jídlo nám chutnalo.

Pláž
Pláž asi tak 5 min chuze.

Anonym, 02.04.2015, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Malievi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Malievi, Kréta, Grécko Anonym 2015-04-02 9.4 1 10 Malievi

Celkom: 9,4 Krásna udržiavaná pláž s dostatkom lehátok. Príjemné vlny a čistota.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásna udržiavaná pláž s dostatkom lehátok. Príjemné vlny a čistota. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba útulná, vždy dobre uprataná.

Strava
Strava chutná, nie veľmi obmenená

Služby hotela
Ochotný a priateľský personál

Pláž
Čistá, piesková, udržiavaná

Anonym, 30.03.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Peloponéz, Hotel:Kalogria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kalogria, Peloponéz, Grécko Anonym 2015-03-30 9.4 1 10 Kalogria

Celkom: 3,3 Pokud se nezměnil vlastník a cestovka (Alexandria), tak v žádném případě nedoporučuji přízemí. Přízemí je suterén, pokoj miniatura bez...

  • 2 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Pokud se nezměnil vlastník a cestovka (Alexandria), tak v žádném případě nedoporučuji přízemí.

Přízemí je suterén, pokoj miniatura bez možnosti si sednout i k malému stolečku, výhled na betonovou zeď a prašnou cestu, na druhou stranu na betonovou zeď, špinavý bazén, vedlejší budova s barem (skladištěm nepořádku),...

Odjíždějící večer od rána bez přístřeší, celý den na volném prostranství, bez WC a sprchy (i s malými dětmi) - ani majitele ani delegátku to nezajímalo.

Požadavek na výměnu pokoje ani reklamace ani na místě, ani později u CK Alexandria (asi 10dopisů) bez zájmu - jste jen obtížný hmyz. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
viz výše, foto pokoje se pro jeho miniaturní rozměry (2,5x3,0m, v tom dvě lůžka skříň, sedí se na posteli nebo na terase bez slunečníku) bohužel udělat nedalo.

Strava
bez stravy, vybavení kuchyňky velmi strohé

Služby hotela
žádné neposkytují (pokud není míněn trezor v ceně 40EUR za 10 denní pobyt)

Pláž
pravý opak hotelu, kdo tam vydrží celý den a chce se koupat, toulat, slunit, bavit se sousedy atp. bude spokojen

Lubomír H., 25.03.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Studio Alexander

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Studio Alexander, Rhodos, Grécko Lubomír H. 2015-03-25 3.3 1 10 Studio Alexander

Celkom: 8,6 Příjemná dovolená za super peníz. Ubytování a strava odpovídá ceně zájezdu, takže spokojenost.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená za super peníz. Ubytování a strava odpovídá ceně zájezdu, takže spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Původně jsme měli zaplacený hotel Tsampika. Pár hodin před odletem, nám volala CK, že hotel je obsazený(řecká svatba) a že budeme ubytování v Lagonas. Hotely mají stejného majitele a zřejmě i úroveň. Po příjezdu na místo jsme byli za změnu rádi, jelikož Lagonas je pár metrů od moře, kdežto od Tsampiky bychom se pěkně prošli. Pokoje jsou standartní řecké. Postele, skříň, toaletka, noční stolky, stůl, židle, kuchyňský kout, pěkný balkon s výhledem na moře, což bylo super. Ubytování starší, ale všude čisto, úklid každý den, výměna ručníků proběhla asi 3x. Pro nenáročné klienty, kteří se chodí na pokoj jen vyspat úplně stačí.

Strava
Snídaně super, jogurt, cereálie, marmelády, pečivo, sýry, salám, káva, čaj, džus, kakao, vajíčka, párečky. K večeři výběr 2 druhy masa, přílohy rýže, hranolky, brambory, zelenina teplá i syrová, tzaziky, těstoviny - vždycky jsme si vybrali. Jídla bylo dostatek, když něco došlo, doplnění proběhlo bez problémů.

Služby hotela
Žádné služby jsme nevyužili. Jen jsme se vykoupali v bazénu, ten je čistý, teplota vody příjemná.

Pláž
Pláž je asi tak 3 minuty chůze od hotelu. Moře čistý teplý, pláž příjemná, lehátka a slunečníky za poplatek 8 eur/set. U pláže mnoho restaurací a barů. Velký výběr vodních sportů. My jsme si půjčili člun 50 eur/hod. a zajeli se podívat na okolní pláže. Mohu jen doporučit, hezký zážitek.

Štěpánka D., 24.03.2015, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Lagonas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Lagonas, Rhodos, Grécko Štěpánka D. 2015-03-24 8.6 1 10 Lagonas

Celkom: 7,4 Zdravím, byla jsem s kamarádkou v tomto hotelu loňského roku koncem září (23.-30.9.2014). Chtěly jsme si na týden odpočinout od běžných...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Zdravím, byla jsem s kamarádkou v tomto hotelu loňského roku koncem září (23.-30.9.2014). Chtěly jsme si na týden odpočinout od běžných starostí, a proto jsme si i díky nízké ceně vybraly tento hotel. Personál,velmi ochotný, milý, jídlo - pro mě průměr, pláž opravdu blízko, ubytování - v pohodě. Opravdu jsme si skvěle odpočaly, takže já tento hotel doporučuji pro lidský a milý přístup personálu, tak i pro klidné prostředí. Je pravda, že do obchodu je to z hotelu na jednu stranu cca 3km a na druhou taktéž, ale několikrát denně jezdí přímo před hotel vláček, který Vás tam za nějaké Euro doveze nebo je možnost se projít či jako my si pronajmout auto a udělat si výlet podle svého. Takže Vám přeji příjemný zážitek jako jsem měla já:-) Zobraziť celú recenziu

Anonym, 24.03.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Aelia Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Aelia Resort, Rhodos, Grécko Anonym 2015-03-24 7.4 1 10 Aelia Resort

Celkom: 6 Ubytování a stravování ok, pláž nevyhovující, nedoporučuji pro rodiny s dětmi, pokud chcete strávit den u moře a ne u bazénu. U bazénu se...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 2 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování a stravování ok, pláž nevyhovující, nedoporučuji pro rodiny s dětmi, pokud chcete strávit den u moře a ne u bazénu. U bazénu se však leželo příjemně, nefoukal tam vítr, možnost ležení na lehátkách se slunečníkem nebo ve stínu pod palmami.

Večer příjemné procházky do města, cca 15 min do centra dění. Všude bylo moc komárů (nezapomeňte na repelenty).

Celý den lítaly nad hlavou letadla, vzhledem k blízkosti letiště. První den to byla atrakce pro každého, ale další dny už jsme to moc nevnímali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pořádku, pokoje příjemné, čisté. Celkově byl hotel velice pěkný.

Strava
Strava byla velice pestrá a dobrá. Dopoledne a odpoledne byly u bazénu svačinky, což jsme se ocenili a naše pupíčky mohly spokojeně růst. Míchané nápoje byly velice rozmanité a chutné.

Služby hotela
Bohužel se nám hned druhou noc rozbila klimatizace a nebyli schopni to po našich tří denních stížnostech opravit, i když tam furt někoho posílali. Po třech probdělých nocích jsme se v noci zvedli a šli na recepci, s požadavkem na nový pokoj. Milý pán na recepci nás hned přestěhoval a nový pokoj byl již v pořádku.

Pláž
Pláž byla velikým zklamáním. Na pláži byly kameny, spousta naplavených řas, nečistot atd...na pláži jsme nestrávili ani jeden den, neboť tam silně foukalo. Leželi jsme u hotelu, který je cca 3 min chůze. Kromě jednoho dne v týdnu bylo moře rozbouřené a byly vlny, díky kterým bylo moře plné řas. Šnorchlovat se dalo tedy jeden den.

Michal Z., 22.03.2015, Dátum pobytu: 13.6. - 20.6.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Ialyssos Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Jídlo 4 fotografie

Ialyssos Bay, Rhodos, Grécko Michal Z. 2015-03-22 6 1 10 Ialyssos Bay

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100