Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Zobrazené najnovšie recenzie 1 - 10 (Celkom 18881)

Najnovšie recenzie

2014 2012 2010

9,4

Silver Beach, dovolená Korfu

18.04.2014 - Anonym - Prečítané: 114× - Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2013

Ubytovanie: 8,5 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme měli s přítelem jako líbánky a na hotelovém pokoji jsme dostali i lahev vína, což nás velice potěšilo. Celkově bych hotel hodnotila jako velmi dobrý, sice jednodušší, ale uklizený, čistý, moc milí lidé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli vždy uklizený, čistý.

Strava
Jídlo jednodušší, ale moc dobré, chutné, vždy dobře tepelně upravené.

Služby hotela
Služby hotelů jsou spíše pro nenáročné klienty.

Pláž
Pár kroků od hotelu, písčitá pláž.

9,6

Silver Beach - kvalita za rozumnou cenu

16.04.2014 - Anonym - Prečítané: 75× - Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2013

Ubytovanie: 10 Strava: 9 Okolie: 10 Cena: 9

Celkové zhrnutie
Hotel se nám líbil, zvláště pak jeho okolí a celková řecká atmosféra. Personál je velice milý, pohostinný, přátelský. Zobraziť celú recenziu

10

Silver Beach

15.04.2014 - Anonym - Prečítané: 113× - Dátum pobytu: 20.7. - 27.7.2013

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Hotel je jednodušší, ale velice příjemný, rodinný, milý personál, dobré jídlo. Zobraziť celú recenziu

8,8

Studia Angelos

14.04.2014 - Eva F. - Prečítané: 59× - Dátum pobytu: 22.8. - 2.9.2013

Ubytovanie: 8 Okolie: 9 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Moraitiku - studia Angelos navštěvujeme každoročně od roku 2005. Výhodná poloha (u moře) v udržované zahradě s bazénem, v okolí restaurace, obchůdky. V místě lékař s česky hovořící sestrou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá ceně, není co vytknout. Vybavená kuchyňka. Denně úklid.

Strava
Měli jsme ubytování bez stravy. Vřele doporučuji, jelikož v okolí je spousta možností stravování, za velice příznivé ceny (nap. fast food u En Joye na hlavní třídě - super :-). Info pro pány - nejlepší a nejlevnější čepované pivo na ostrově. Pak si určitě nenechte ujít "řeckou večeři" cca o 12 chodech v restauraci Rose garden na hlavní třídě - nezapomenutelný zážitek

Služby hotela
Dobrá úroveň apartmánů. V okolí spousta podniků s večerním programem. Nejoblíbenější Golden beach bar přímo na pláži s každovečerním programem bez vstupného.

Pláž
Pláž - asi existují lepší, pozvolný vstup do moře, hrubší písek, plážový servis za poplatek, moře klidné (východní část ostrova). Ale celková atmosféra tohoto místa (Moraitiky) vynahradí i méně atraktivní pláž.

2,6

Alkyon

13.04.2014 - Anonym - Prečítané: 86×

Ubytovanie: 3 Strava: 1 Okolie: 4 Cena: 2

Celkové zhrnutie
Bohuzel velice spatny zajezd, hotel relativne funkcni, na detaily nehledime, spise ceskeho nez reckeho typu. Plaz docela hezka, jen jsme meli velice vetrno, neustaly pozor na ostatni slunecniky, kdyz je odfouklo a voda hodne studena (konec cervna), takze na nejake delsi koupani to neni. K bazenu se nedostanete, coz nebylo tedy ani nasim zajmem, ale pripadne pro rodiny s detmi-ceska natura si oblozi veskera lehatka rucnikama uz nejlepe v 5 rano. Celkove lokalita nic moc, ani pro ty, co jedou odpocivat, lepsi asi karosou do Chorvatska. Nejhorsi kapitolou bylo ovsem jidlo, silne nedoporocuji plnou penzi, polopenzi natoz snidani. Po dvou dnech jsme si polopenzi odhlasili a chodili jsme na jidlo do restauraci (dvou, na vyber moc neni), take jsme to bezuzpesne reklamovali. Obecne na jidlo byli velke stiznosti a to jak jsme se dozvedeli i od lidi, co lokalitu navstevuji vice let, hotel je tim udajne vyhlaseny, coz potvrzujeme (3 lidi ). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani v ramci moznosti bez vyhrad, docela ciste, nic zasadniho pro vytky, personal ochotny.

Strava
Katastrofa. Nechutne polotovary, ktere nejde ani chutove poznat. Na vyber cca ze 3 jidel nasvicenych pod cervenym svetlem, nevite do ceho jdete, coz je jedno, protoze vse chutna stejne. Kuchar vam nabere, takze i nejakem pridani si neni rec-coz ani neni v umyslu, rohle dojite pouze v ramci sazky.

Snidane otres. Nulova volba a dzus je rozlevany a redeny sirup s umelou prichuti, silne nedoporucuji pro zdrave lidi a rodiny s detma.

Služby hotela
Ridic autobusu, ktery nas vyzvedl, byl nasledne i barmanem v mistnim libby. Recepcni docela mile, nase referentka nebo jak se jim rika-mila ale pri reseni reklamace na nas fungivala s naucenymi frazemi bez vysledku a bez pomoci. Sluzby jako pronajem auta byly bez problemu.

Pláž
V porovnani s jinymi plazemi na ostrove je tato plaz hezka ale obycejna, voda studena, meli jsme hodne vetrno. Doporucuji auto a jine plaze na ostrove.

9,5

Evilion studia a apartmány

08.04.2014 - Kateřina Zavadilová - Prečítané: 70× - Dátum pobytu: 25.9. - 5.10.2013

Ubytovanie: 9,5 Okolie: 9 Cena: 10

Celkové zhrnutie
V apartmanech Evilion jsem byla již potřetí, takže je jasné, že jsem byla moc spokojená.

Většinou jezdím na konci září, kdy je ještě pořád krásné počasí. V roce 2012 všechny dny krásně teplo a možnost koupání. V roce 2013 se mírně pokazily jen poslední 2 dny, kdy občas pršelo. Pak je vhodná návštěva Chanie nebo cestou na druhou stranu až do Kolymbari. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování perfektní, ani jednou jsem neměla žádný problém. Pokoj je prostorný, pro jednoho až skoro příliš. Na balkóně stůl a židle, sušák na prádlo, doporučuji přibalit kolíčky na prádlo, občas dost fouká.

Kuchyň je plně vybavena nádobím, takže kdo chce na dovolené vařit, má možnost (toustovač, varná konvice, pánve, hrnce apod.).

Na pokoji je fén, trezor na 1 euro na den, televize, klimatizace (nevím za kolik, protože jsem jí v září nepotřebovala). Možnost připojení k internetu WIFI po celém areálu (heslo visí na nástěnce v recepci) nebo na recepci počítač s internetem.

Úklid bez problémů, každý den kromě neděle.

Příjezd byl vždy brzo ráno a většina pokojů byla již připravena k nastěhování.

Strava
Pobyt jsem měla bez stravování.

Hned naproti je pekárna, kde mají slané i sladké pečivo a fresh juice za 1,6 euro.

Na jídlo mohu doporučit restauraci "Kimatogi" hned přes ulici, vchod vedle pekárny. Moc dobré jídlo za příznivé ceny, točené pivo a příjemná pozornost podniku formou zmrzliny nebo moučníku, večer navíc rakie. Restaurace je přímo na pláži, takže s krásným pohledem na moře.

Služby hotela
Služeb hotelu jsem nevyužila.

U bazénu je bar s pitím a zmrzlinou, kde se můžete obsloužit sami a zapíšete konzumaci do sešitu na baru. Na konci dovolené zaplatíte útratu majiteli.

Pláž
Apartmany jsou opravdu kousek od moře, jen přes ulici a první řadu hotelů.

Na pláži lehátka se slunečníkama. Cena za set 6 euro, za jednu osobu platila jsem jen 1/2 ceny.

Kousek dál vpravo (při pohledu na moře) je oficiální "městská pláž", kde je cena za set stejná a navíc záchody a převlékárna. Je u ní i občerstvení - toasty, saláty, omelety apod., pití, zmrzlina.

Pláž je dlouhá, písčitá, ale pokud začne opravdu foukat, nedá se na ní dlouho vydržet. Písek, který vítr zvedá, je nepříjemný a vlny dost velké.

Našla jsem pláže Aghioi Aphostoloi Beach u Chanie, které jsou v zálivu a v době silného větru je moře chráněné a vlny nejsou tak velké, takže se dá v moři krásně koupat. Na pláže je možné dojít pěšky, cca 30 minut, nebo autobusem směrem na Chanii.

4

Letsos

07.04.2014 - Anonym - Prečítané: 175× - Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2013

Ubytovanie: 2,5 Strava: 4 Okolie: 6 Cena: 5

Celkové zhrnutie
Celkově je Zakynthos krásný ostrov, určitě doporučuji vypůjčit skútr a během 3-4 dní se dá bez problému objet celý ostrov s bezpečným návratem na hotel. Nekupovat zájezdy na velkých lodích a radši si vyhlídnout nějakou menší loďku přímo v přístavu, která vás zaveze třeba až přímo do jeskyní (Blue Caves). Dokonce je na ostrovně pár keší (viz geocaching.com), které člověka často zavedou na celkem zajímavá místa i relativně mimo civilizaci (ale odlovit opravdu ideálně na skútru, všechny kopce jsme zvládli s půjčenou 50kou bez problému) . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování fakt nic moc. Většinou Čechy šoupnou do přilehlých budov, ve kterých je starý nábytek, kterého se potřebovali nějak zbavit po rekonstrukci hlavní budovy hotelu, kde jsou ubytování nejspíše jenom Němci, Rusové nebo Britové.

Pan majitel je od pohledu nepříjemný a spíš má člověk pocit, že mu tam překáží. Paní majitelka je na tom obdobně. Jediný člověk, který v hotelu uměl pár slov byla paní recepční, která se alespoň trochu snažila vyjít vstříc a většinou se s ní dalo domluvit.

V pokoji po nastěhování nešly zavřít balkónové dveře, nádobí bylo znečistěné kdovíjakým hnědým sajrajtem a koupelna spíš k pláči. Po naléhání o opravu nedostatků ani napotřetí nedokázali opraváři opravit dveře na balkon, čehož jsme nakonec docílili pomocí nože a pánvičky sami. Prasklé žárovky se vyměňují stylem "přendáme ji třeba z lampičky od postele, třeba ji nepoužívají".

Naštěstí jsme pořád někde byli na výletu a sem tam na pláži, takže se ten úděsný pokoj nějak přežít dal.

Strava
Strava z počátku ušla, poté se již celkem opakovala a byla převážně hodně mastná. Rozhodně chodit na jídlo včas, nebo toho už moc nezbude.

Služby hotela
Nic moc. Ale snaha byla.

Pláž
Pláže pozvolné, ale krásné, čisté a relativně dost Čechů. Ale takhle po prázdninách je tam celkem klid. Z hotelu se k pláži jde asi přes půl kilometru nejprve po asfaltce a poté po prašné cestě.

8,8

Susie

31.03.2014 - Anonym - Prečítané: 90×

Ubytovanie: 8 Okolie: 9 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Ostrov Thassos máme moc rádi a ubytování na Susie se nám také líbilo. Každopádně plánujeme se tam ještě vrátit. Skala Potamia je na konci sezóny velmi příjemné místo na strávení rodinné dovolené. Zastávka je přímo u ubytování, takže místní dopravou můžete projet téměř celý ostrov, aniž byste si museli půjčovat auto. Rozhodně doporučuji Zobraziť celú recenziu

9

Mitsis Rodos Maris

29.03.2014 - Anonym - Prečítané: 184×

Ubytovanie: 9 Strava: 10 Okolie: 9 Cena: 8

Celkové zhrnutie
Bola som tu asi pred tromi rokmi, myslim ze najlepsia dovolenka aku som kedy zazila.

Rada sa tam vratim. Nemam absolutne ziadne vyhrady voci hotelu, personalu, okoliu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie super, bola som velmi spokojna.

Strava
Mnamka velka, aj ked osobne mne tam chybalo viac surovej zeleniny. Ale to je uz vec nazoru.

Služby hotela
Spokojna :)

Pláž
Na plazi som stravila asi celu dovolenku, spokojnost neskutrocna.

8

Pantheon Hall - letos opět znovu

27.03.2014 - Anonym - Prečítané: 145× - Dátum pobytu: 15.8. - 26.8.2014

Ubytovanie: 7,5 Strava: 9 Okolie: 7 Cena: 9

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost za ty peníze. Čisto, jídlo super, pláž pěkná a večer zábava. Co více chtít. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Uklizené, čisté..na dovolenou jezdím k moři, ne sedět na pokoji.

Pláž
Hrubší písek, žádné kameny - to na Šumavě nemám: D

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schránka Prihláste sa Registrácia Kontakty

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo
Po-Ne 7-22 hod
0800 900 100

Schránka je prázdná