Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

20.09.2014 - Viera K. - Prečítané: - Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2014

  • Celkom: 8,2
  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovanie zodpovedalo trom hviezdičkám, hotel je v kľudnom prostredí, stravovanie formou all inclusive skromnejšie, menší výber, vhodné pre menej náročného zákazníka. Vedeli sme do čoho ideme, nemali sme veľké očakávania, takže sme boli spokojní :-) Zobraziť celú recenziu

Ilyssion, Rhodos, Grécko Viera K. 2014-09-20 8.2 1 10 Ilyssion resort

20.09.2014 - Jan Havelka - Prečítané: 14× - Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2014

  • Celkom: 7,8
  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd jsme kupovali na poslední chvíli a vybírali jsme hlavně podle recenzí klientů. Tento hotel byl téměř všemi velmi kladně hodnocen a ani my jsme na něm nenacházeli výrazné chybičky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Doprava z letiště do hotelu trvala asi 50 minut, byli jsme poslední vystupující. Hotel je hezký, malý, z ubytovaných převládali Češi, pak Slováci, Poláci a Rusové. Také obsluha v restauraci, na recepci i na baru byla převážně česko-slovenská a velmi milá. Zvláště chválíme barmanku Markétu z Olomouce, která míchala velmi dobré drinky, které pak po jejím odchodu už nikdo bohužel neuměl :-) Čtvrteční řecký večer byl také velmi příjemný, zjistili jsme, že někteří turisté jsou zde již po několikáté (probíhalo při něm jmenovité vyhlašování hostů, kteří se do tohoto místa vracejí)

Co se týče pokoje, tak snad jedinou výtku bychom měli ke koupelně a ke klimatizaci. Z klimatizace stále vytékala voda, kdykoli jsme se vrátili na pokoj, byla na podlaze louže (i v případě, že klimatizace byla vypnutá). A v koupelně byl opravdu zvláštní sprchový kout - pouze se závěsem, který ovšem byl krátký (končil asi 15 cm nad sprch.vaničkou), takže po každém sprchování byla v celé koupelně potopa, tomu se prostě nedalo zabránit. Takže milou předložku před sprchu jsme ve finále používali jako vytírací hadr, a to jak na vytírání louží z klimatizace, tak na koupelnu. A ještě jedna malá výtka - přivezli jsme si kolíčky na prádlo, ale bohužel na balkonech nebyly žádné šňůrky ani sušáky na sušení plavek a ručníků, takže doporučujeme vzít si sebou jak kolíčky, tak i šňůrku.

Strava
Ke stravě nemáme vůbec žádnou výtku, jídlo bylo opravdu velmi dobré, byl velký výběr možností jak u snídaně (na vidličku teplá, nebo studená- slaná či sladká), tak u obědů i večeří. Každý den byl i výběr z několika moučníků a několika druhů ovoce, opravdu si myslím, že si nikdo nemohl stěžovat. I výběr nápojů byl

Služby hotela
U hotelu byl bazén s lehátky, sice ne příliš velký, ale dostačující (my jsme příliš nevyužívali). Na úklid si nemůžeme ani v nejmenším stěžovat, denně nám přestlali postele (běžný Čech jejich způsob stlaní příliš nezvládá) :-), také výměna ručníků byla snad častější než bylo nutné.

Pláž
Při koupi zájezdu jsme se kromě recenzí také řídili vzdáleností pláže od hotelu, a tady byla slibována pláž cca 150 m od hotelu. Tak tato informace je opravdu naprostý nesmysl. Po příjezdu jsme hned šli prozkoumat okolí a nejbližší pláž je nejméně 500 m daleko. Celkem jsme objevili 3 pláže (blízko sebe), jedna velká, ale oblázková a plná lidí (patří k velkému hotelu), hned vedle malá písečná, ale ne příliš pěkná a teprve třetí den jsme objevili poslední pláž, která je oblázkovo-písečná, dlouhá a ze všech tří určitě nejhezčí. Na všech třech plážích za 2 lehátka se slunečníkem zaplatíte 8 EUR, což je docela dost. Na každé pláži se nachází jakési "beach bary" (např.ledová káva 2-3,5 EUR).

Kolymbia Sun, Rhodos, Grécko Jan Havelka 2014-09-20 7.8 1 10 Kolymbia Sun

20.09.2014 - Ludmila K. - Prečítané: 15× - Dátum pobytu: 5.9. - 17.9.2014

  • Celkom: 3,6
  • 4 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k tomu, že počasí bylo nádherné, moře teplé a čisté i bazén byl dobře udržovaný tak jsem si dovolenou docela užila. Myslím si ,ale, že all inklusive v tomto hotelu nemá ten správný název je to spíš rozšířená plná penze.

V okolí není žádné tržiště, takže za na nákupy musíte veřejnou dopravou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo třem řeckým hvězdičkám, Zařízení mělo lepší časy za sebou, ale pokoj byl čistý a úklid byl prováděn každý den i výměna ručníků a povlečení byla v pořádku.

Strava
Strava v hotelu, jednotvárná, jídlo většinou studené, přestože jsme na to upozorňovali delegátku CK, nic se nezměnilo.

Služby hotela
Služby hotelu nic moc, někdy to dělalo dojem, jako bychom tam byli kvůli nim.

Pláž
ˇPláž oblázková s dobrým přístupem do vody, pokud máte s sebou boty vody(CK na to upozorňuje). Moře nádherné, čisté a voda byla teplá. Lehátka slunečníky za 5eur/pár

Kabanari Bay, Rhodos, Grécko Ludmila K. 2014-09-20 3.6 1 10 Rhodos, hotel Kabanari bay - dovolená na samotě

20.09.2014 - Jan Šefl - Prečítané: 16× - Dátum pobytu: 4.9. - 15.9.2014

  • Celkom: 9,8
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Ideální dovolená . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkový dojem z ubytování byl velmi dobrý, pokoj a sociální zařízení denně udržované a v perfektní čistotě. Klimatizace funkční a velká terasa.

Strava
Slušný výběr z různorodých jídel. Celkově strava bez žádných připomínek.

Služby hotela
Celkový dojem ze služeb na slušné úrovni, také bez připomínek.

Pláž
Moře průzračné a čisté, pláž z malých oblázků a vstup do moře pozvolný. Dva plážové bary k dispozici, kde bylo možno si vzít pití nealko a alko a také něco malého k jídlu (pizza a párek v rohlíku). Lehátka a slunečník bez poplatku. Z hotelu na pláž a zpět možno využít plážové vozítko s řidičem (cesta trvá cca 3 min.) nebo také je možno využít výtahu v obou dvou směrech. Cesta pěšky na a z pláže je příjemná procházka místy do nebo ze schodů, která trvá cca 8 min.

Mitsis Family Village, Kos, Grécko Jan Šefl 2014-09-20 9.8 1 10 Mitsis Family Village Beach 10

20.09.2014 - Jiří Hájek - Prečítané: 13× - Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2014

  • Celkom: 9,2
  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolené se nám moc líbila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování vcelku slušné až na fleky z vlhka v pokoji i v koupelně

Strava
Řecká strava mi velmi vyhovovala

Služby hotela
Dobré neměli jsme žádné komplikace

Pláž
Pláž příjemná v září již tolik lidí na pláži není tedy nebylo přecpáno byli jsme spokojeni

Aeolos Beach, Kos, Grécko Jiří Hájek 2014-09-20 9.2 1 10 Aeolos Beach

20.09.2014 - Anonym - Prečítané: 14× - Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná, absolutně úžasná dovolená!!!! Velká spokojenost uplně se vším. Hotel, pláž, služby, jídlo....byli jsme s manželem jak v ráji! A remcalové, ty ať si remcají....:-)) Doporučuji všem, ve všech směrech! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje pěkné, čisté, prostorné, s balkonkem nebo teráskou. Denně úklid - naprosto perfektní! Pokojske se moc snaží. Na pokoji lednička, sejf, klimatizace, župany, čisté ručníky, mýdla. Byli jsme spokojeni.

Strava
Strava dost luxusní!!! Všeho je dost, výběr opravdu veliký a dostačující. Ryby, maso, hovězí, prostě na co si člověk vzpomene. Každý den je jídlo obměňováno, pak na mě udělala dojem Řecká a Italská restaurace. Opět nepochopím rýpaly...:-/ Snídaně bohaté, snacky taky, každý si vybere a všeho je dost. Ovoce, sladké, zmrzliny. ;)

Služby hotela
Zaměstnanci jsou moc milí, ochotní, a opravdu makají. Všude čisto, uklizeno, žádný zápach nikde nic. A plus - slovenská obsluha jak v restauraci tak na baru ;) A doporučuji plážový bar a jeho barman Dimitros ;)

Pláž
Pláž kamínková....pěkná, čistá, upravovaná, nikde ani hlava na hlavě. A ti rejpalové, co si stěžují na kamínky, ať příště jednou třeba Hawaii nebo Maledivy. Lehátka čistá, a to mořeeee........azurové, čisté, bez řas. Každý den jiné vlny, vlnky....balzááám!!!

Kipriotis Village, Kos, Grécko Anonym 2014-09-20 10 1 10 Kipriotis Village

20.09.2014 - Milena K. - Prečítané: - Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2014

  • Celkom: 3,8
  • 4 Ubytovanie
  • 5 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
V apartmanu Zefiros jsme jen přespávali a hezkou dovolenou jsme si udělali tím, že jsme si půjčili auto a jezdili po ostrově a jeho krásách. Kuchyň jsme moc nepoužívali, protože byla prakticky bez použitelného nádobí na vaření. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po příjezdu v noci jsme si sami všechno umyli, abychom se mohli ubytovat, službu konající nám pouze dal klíče a odešel. Žádali jsme výměnu pánve, což se nestalo (měla sedřený teflon). Vařit se nedalo, protože všechny hrnce měly vypouklé dno. V bytě není žádný věšák, žádný vysoušeč vlasů. Na podlaze koupelny byla celý týden louže, zřejmě uniká voda z nějaké trubky pod podlahou. V koupelně byla plíseň na stropě a ve spárách dlaždic. Zatuchlina byla cítit v celém bytě. Je tam často hluk z doků, kde se opravují lodě. Už nikdy bychom tam dovolenou trávit nechtěli.

Strava
- bez stravy -

Služby hotela
Nedostatečný úklid kuchyňské linky. Toal. papír nedoplňují (4dny). Pánev reklamovaná 1.den nebyla ani po týdnu vyměněna.

Pláž
Dostupnost pláže je dobrá ale voda na Gouvia beach je kalná . Je to zřejmě tím, že je v zálivu s dokem, kde kotví stovky jachet. Nedá se srovnat s krásně čistou vodou např. v Barbati.

Zefiros, Korfu, Grécko Milena K. 2014-09-20 3.8 1 10 Zefiros (hotel), Gouvia, Korfu

20.09.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 26.8. - 5.9.2014

  • Celkom: 9,2
  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý den,dovolená se nám moc líbila.Ostrov Lesbos je moc krásný.Je hornatý,ale přitom je tam spousta zeleně.Hlavně olivovníků.Žádný supermarkety a bary.Jen pár krásných taveren.Rozhodně tu nejsou mraky turistů.Naštěstí žádní rusáci.Malé kamenné domky s červenými střechami.Prostě typické Řecko.Určitě doporučuji půjčit si auto,nebo skútr.My si půjčili skůtr na tři dny a procestovali jsme skoro celý ostrov.Několikrát denně jezdí hotelový autobus.Což je nutnost kvůli plážím.Proto nedoporučuji rodinám s malými dětmi.Kdyby někdo chtěl foto,nebo se na něco zeptat,nebo kam se určitě podívat,tak mě kontaktujte na email. kouzelnicepetra@email.cz Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel se nachází v kopci.Ubytování v prostorných čistých bungalovech.

Strava
Strava byla pestrá,chutná.Rozhodně jsme nehladověli.Jen jedna nevýhoda,že večeře jsou až od půl osmé.(jsme zvyklí večeřet dříve)

Služby hotela
Vše v pořádku.Personál ochotný.Jen občas zlobila wifi,ale byl tak k dispozici stolní počítač.

Pláž
Hotýlek má jen jednu menši neudržovanou pláž.Jsou tam chaluhy,ale dá se. Moře je čisté na celém Lesbosu.Doporučuji využívat hotelový autobus.Jezdí k několika plážím.A časy jsou takové,aby se stihla strava.

Belvedere Aeolis, Lesbos, Grécko Anonym 2014-09-20 9.2 1 10 Belvedere Aeolis

20.09.2014 - Hana G. - Prečítané: - Dátum pobytu: 5.9. - 16.9.2014

  • Celkom: 6,8
  • 5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Prostředí nádherné,služby delegáta žádné.Při příjezdu nás vysadil před hotelem a víc jsme o něm neslyšeli.Na informativní schůzku-jím navrženou ani nedorazil.I odjezd od hotelu na letiště jsme si museli řešit sami.Naštěstí nám pomohla recepční.Ráda bych věděla,kolik si za to účtoval. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj vybaven dobře,denní úklid odpovídal,jen tvrdé matrace,rozlezlé od sebe.

Strava
Stravování výborné

Služby hotela
Perfektní

Pláž
Pláž bezchybná,s vynikajícím přístupem.

Gouves Water Park Holiday Resort, Kréta, Grécko Hana G. 2014-09-20 6.8 1 10 Gouves Water Park Holiday Resort

20.09.2014 - Veronika H. - Prečítané: 23× - Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2014

  • Celkom: 6
  • 7 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné koupání, ale jinak nic moc Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel by nutně potřeboval důkladnou rekonstrukci, dost opotřebované zařízení, naprosto zbytečná kuchyňka na pokoji. Příjemné posezení na balkonku s výhledem na bazén.

Strava
Stále se opakující, k obědu to samé jako k večeři. Maso hlavně upravené na sladkokyselo, mleté, pangas. Naprosto nedostačující výběr jídel, minimum zákusků, z ovoce pouze meloun, jablka. Kompotované broskve a hrušky. Palačinky nebo lívanečky opravdu neočekávejte. Sice jsme hlady neumírali, ale živit se týden pizzou nebo těstovinovým salátem ze zbytků od snídaně není to pravé. Za celý týden se opakovaly pouze dvě polévky - brokolicová a kuřecí. Nedostatečný výběr alkoholu - nepoživatelné červené i bílé víno, pivo nic moc, žádná whisky ani Metaxa. Očekávali jsme větší výběr, strava nás velmi zklamala. V okolních tavernách obrovský výběr místních specialit za přijatelné ceny.

Služby hotela
Animace na slušné úrovni, hodně dětí v hotelu, takže spíše zaměřená na děti. Personál ochotný, každodenní úklid pokoje a výměna ručníků. 70% Češi, pár Rusů, Slováků, Poláků a Rumunů. Okolo 24 hod. absolutní klid, který trvá do 8 hod. ranní.

Pláž
Pláž u hotelu hrozná, placená lehátka, velké vlny, vstup do moře přes kameny. Chodili jsme na "Oslí pláž" vlevo od hotelu, zde žádné vlny, mělko cca 200-300 m, teplá voda, jemný písek, klid. Lehátka jsou buďto placená - 5 euro, nebo je možno si lehnout pod neplacené slunečníky. Vstup je ale bohužel kousek přes moře, je nutné se brodit kousek vodou, ale zvládali to i tatínkové s kočárky v ruce :)).

Admiral, Zakynthos, Grécko Veronika H. 2014-09-20 6 1 10 Admiral

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100