Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená přesně splňovala naše představy a požadavky. Předpokládáme, že se na toto místo za rok opět vrátíme. Budeme doporučovat.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená přesně splňovala naše představy a požadavky. Předpokládáme, že se na toto místo za rok opět vrátíme.

Budeme doporučovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nemělo sebemenší chybu.

Strava
Na odpovídající úrovni.

Služby hotela
Neměl jsem připomínek.

Pláž
Spokojenost.

Ing. Jiří Richter, 02.07.2015, Dátum pobytu: 16.6. - 23.6.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Carolina Mare (ex. Phaedra Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Carolina Mare (ex. Phaedra Beach), Kréta, Grécko Ing. Jiří Richter 2015-07-02 10 1 10 CAROLINA MARE

Celkom: 5,8 Hotel označení "Aqua Dora Resort" nepoužívá - používá označení Doreta beach, pod označením "Aqua Dora Resort" ani nelze na internetu...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel označení "Aqua Dora Resort" nepoužívá - používá označení Doreta beach, pod označením "Aqua Dora Resort" ani nelze na internetu najít.

Pláž, bazén, jídlo - to je super a srovnatelné s 5* hotely, ale samotné ubytování mne hodně zklamalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pláž, bazén, jídlo - to je super a srovnatelné s 5* hotely, ale samotné ubytování mne hodně zklamalo - pokoje - aspoň ty, které jsem viděla, jsou zřejmě před rekonstrukcí, a dost toho je nefunkční (tu něco v koupelně, tu klimatizace), proto jsme hned žádali o jiný pokoj, na recepci jsem postrádala invenci a ochotu zařídit co je třeba, pokojové služby (hlavně úklid) také nic moc - nepovažuji za úklid to, že mi někdo přeskládá prostěradlo a kosmetické potřeby u umyvadla, ručníky také nikdo za celý týden nevyměnil, jen je opět přeskládali a pokud donesli "nové" - byli vlhké a prací prášek z nich rozhodně cítit nebyl ....

Pláž
Pláž je písčito-oblázková. Na pláži často fouká a jsou vlny, pocitově je tam tedy chladněji než u bazénu, ačkoli je to téměř vedle sebe (za sebou), větší děti to zřejmě ocení, lidé s malými dětmi si na pláž brali svůj vlastní bazének.

Veronika M., 02.07.2015, Dátum pobytu: 21.6. - 28.6.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Doreta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Doreta Beach, Rhodos, Grécko Veronika M. 2015-07-02 5.8 1 10 Aqua Dora Resort - Doreta beach

Celkom: 7,3 Dovolenou jsme kupovali již v prosinci, ale přesto jsme nebyli ubytováni v hlavní budově u bazénu, ale v blízkých apartmánech. CK měla v...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme kupovali již v prosinci, ale přesto jsme nebyli ubytováni v hlavní budově u bazénu, ale v blízkých apartmánech. CK měla v katalogu uvedeno, že na pokoji je TV, rádio, fén. Nic z toho tam nebylo. Na zahradě pobíhá drůbež a brzy ráno ( asi v 5 hod. )nadělá dost hluku kokrháním a kvokáním. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
I když jsme byli ubytováni v náhradních apartmánech, ubytování bylo skvělé. Byli jen 2 a měli jsme k dispozici 2 pokoje + kuchyň + soc. zařízení. Bylo uklizeno, 1 x vyměněno povlečení, 2 x ručníky.

Strava
Dovolenou jsme měli bez stravy, ale není problém se velice dobře a za slušné ceny najíst v blízkých tavernách.

Služby hotela
CK v katalogu uvádí, že je možné se občerstvit v baru u bazénu. Majitelka ale podává pouze nápoje, nějaké hranolky, hamburgry, apod. majitelka nepřipravuje.

Pláž
CK v katalogu uvádí, že pláž je vzdálena 100 m. Pravda je ale 200 - 250 m po frekventované ulici. Pláž je malinká s hrubým pískem, ve vodě jsou velké kameny, pro děti zcela nevhodná!!! Je lepší si půjčit auto a jet na nějakou písečnou pláž.

Jitka G., 02.07.2015, Dátum pobytu: 18.6. - 29.6.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Olga's Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Olga's Paradise, Kos, Grécko Jitka G. 2015-07-02 7.3 1 10 Studia Olga´s Paradise

Celkom: 6,6 Krásné pláže, okolí. Bazén a obsluha na baru perfektní. Okolí krásné. Velmi příjemná kavárna Jamese Bonda 007 ve vesničce Pagi prostě...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné pláže, okolí. Bazén a obsluha na baru perfektní. Okolí krásné. Velmi příjemná kavárna Jamese Bonda 007 ve vesničce Pagi prostě nádhera, milý lidé a výborné občerstvení. Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skromné, ale dostačující. Spíše pro nenáročné klienty. Čistota a úklid v pořádku.

Strava
Trochu jednotvárné. Strava mi nevyhovovala, hodně sem se těšila domů na českou kuchyni, ale je to mou osobou, neboť nerada experimentuji s jídlem a jím opravdu málo masa. Řecká kuchyně naopak má mnoho masa :) ale jinak v pořádku.

Služby hotela
Perfektní

Pláž
Perfektní, akorát trochu studenější moře 18, ale i tak jsme se koupaly.

Monika K., 02.07.2015, Dátum pobytu: 22.6. - 29.6.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel:Alkyon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Alkyon, Korfu, Grécko Monika K. 2015-07-02 6.6 1 10 Alkyon Beach

Celkom: 7,4 Nádherné místo, blízko moře i možností nákupů v městečku. Pobyt byl příjmený pro dospělé i děti.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherné místo, blízko moře i možností nákupů v městečku. Pobyt byl příjmený pro dospělé i děti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, pravidelně uklízené pokoje. Výměna ručníků v pořádku. V pokoji v podkroví je trochu tepleji, ale zase má krásný boční výhled na moře.

Strava
Poměrně dobrý výběr jídel. Vždy se dalo vybrat na co měl člověk chuť. Dostatek zeleniny čerstvé i pečené. Problém je velikost jídelny - při plném obsazení hotelu byly fronty před jídelnou pravidlem a personál tak tak stíhlal doplňovat docházející jídla.

Služby hotela
Personál v hotelu je velmi milý, ochotný. Animátoři CK se snaží, nabídnou zábavu, ale nikoho nenutí. Celkově jsme měli z pobytu velmi pozitivní dojem.

Pláž
Pláž je přímo vedle hotelu. Na pláži poměrně čisto, moře absolutně čisté, mělké s nádhernými odstíny modré barvy. Dopolene vždy úplně klidné, odpoledne ze zvedal vítr a može se rozvlnilo.

Štěpánka B., 02.07.2015, Dátum pobytu: 19.6. - 26.6.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel:Strofades beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Strofades beach, Zakynthos, Grécko Štěpánka B. 2015-07-02 7.4 1 10 Strofades Beach Alexandria Club

Celkom: 9 naprostá spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super, vše nové

Strava
spokojenost

Služby hotela
spokojenost

Pláž
na pláži písek, při vstupu do moře kamínky a po cca pěti metrech už zase písek, pro malé děti na pláži přímo před hotelem není úplně zas až pozvolný přistup do vody, ale o pár desítek metrů vedle to už bylo lepší...

Marek H., 02.07.2015, Dátum pobytu: 22.6. - 29.6.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Pegasos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Pegasos Beach, Rhodos, Grécko Marek H. 2015-07-02 9 1 10 Pegasos Beach

Celkom: 6,2 Velmi pěkná dovolená, Řekové velmi příjemní, milí a v hotelu Aque arina sand, kde se docházelo pro čerpání all inclusive služeb,...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená, Řekové velmi příjemní, milí a v hotelu Aque arina sand, kde se docházelo pro čerpání all inclusive služeb, neuvěřitelně profesionální a pracovití. Teploty se pohybovaly tesně pod 30°C a mnohdy foukal vítr od moře, ale síla slunce ná nenechala na pochybách, že jsem už hodně na jihu. Teplé moře, počasí 90% času bez jediného mráčku, výborné stravování, skvělý animační program, celkově výborná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Galatia nabízí 2 typy ubytování - studia pro 2 osoby (1+kk) a apartmány pro 2-4 osoby (2+kk). Koupela se záchodem a vanou, klimatizace za poplatek, balónek.

Z důvodu jednoho zcela průchozího pokoje je apartmán nevhodný např. pro dva páry i když budou slečny a paní z invia tvrdit opak. V našem případě to vyřešilo dokoupení si třetího typu ubytování (3+kk), které však určeno pro zákazníky CK.

Strava
Výborná. Myslím, že si každý vždy najde to co mu bude chutnat. Velký výběr zeleniny, mas a sálátů. Vždy několik druhů brambor, dva druhy omáček k těsovinám, 6 druhů dezertů a mnoho dalšího. K pití možnost piva, tří druhů vína, min. tří druhů slazených nápojů, voda a káva.

V době mezi snídaní a oběděm nebo obědem a večeří lze v případě nedostaku stravy využít baget v baru u bazénu, kdykoliv přes den možnost kávy, nealko. nápojů, alko. nápojů (tvrdé po 12hod v baru u bazénu.) a např. zmrzliny.

Bar u bazénu je jen kousíček od pláže, takže si lze z něj vzít téměř cokoliv až k moři.

Služby hotela
Příjemný přístup všech. V galatii se pokojová služba ukázala 1-2krát, ale popravdě to ničemu nevadilo. V Arině byly znát 4 hvězdičky a personál byl naprosto profesionální a přátelský.

Pláž
Nejbliží pláž u hotelu bohužel mnohdy trpěla velkým množstvím chaluh a mnohdy byly vysoké vlny. Druhá pláž sice s placenými lehátky, ale byla tak blízko, že jsme nechávali věci na první s lehátky hotelu Arina, byla mnohem čistší větší vlny se k ní dostaly jen zřídka kdy.

Martin K., 02.07.2015, Dátum pobytu: 21.6. - 28.6.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Galatia Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Galatia Apartments, Kréta, Grécko Martin K. 2015-07-02 6.2 1 10 Galatia Aparthotel CLEVER

Celkom: 10 Na dovolené jsem byla s přítelem a byli jsme velice nadšení. Hotel odpovídal všem požadavkům, obsluha byla velmi milá, pláž a moře krásně...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolené jsem byla s přítelem a byli jsme velice nadšení. Hotel odpovídal všem požadavkům, obsluha byla velmi milá, pláž a moře krásně čisté. Stravu jsme měli all inclusive, kterou musím pochválit, byla velice pestrá s širokým výběrem. Dovolenou jsme si maximálně užili Zobraziť celú recenziu

Anonym, 02.07.2015, Dátum pobytu: 6.6. - 17.6.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Diogenis Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Diogenis Palace, Kréta, Grécko Anonym 2015-07-02 10 1 10 Diogenis Palace

Celkom: 8,2 Delfinia hotel doporučuji, především příjemné prostředí okolo hotelu - nádherná udržovaná zahrada

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Delfinia hotel doporučuji, především příjemné prostředí okolo hotelu - nádherná udržovaná zahrada Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bydleli jsme v renovované části, pokoje nově vybaveny, čisté, každodenní úklid

Strava
strava - snídaně a večeře probírali formou švédských stolů. Snídaně výborné, večeře - byl menší výběr, ale všechno bylo dobře ochucené, chutnalo, takže spokojenost

Služby hotela
hotel byl moc pěkný, v klidném prostředí hned u pláže, s krásnou udržovanou zahradou. Personál byl velice milý a vstřícný, o hotel se opravdu starali, každodenně se starali o krásnou zahradu, každodenní úklid pokoje

Pláž
hotel byl hned u pláže, pláž je menší, ale čistá a klidná. Hotel je tak cca 150 m od ostatních hotelů, takže pláž byla opravdu klidnější oproti ostatním, což nám hodně vyhovovalo, protože aspoň nebyla ve vodě "hlava na hlavě", vstup do moře je hodně pozvolný, moře čisté

Anonym, 02.07.2015, Dátum pobytu: 22.6. - 29.6.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel:Delfinia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Delfinia, Korfu, Grécko Anonym 2015-07-02 8.2 1 10 Delfinia hotel

Celkom: 8,5 Byli jsme velice spokojeni

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jelikož jsme byli dospěli a 3 deti mohl byt pokoj o něco větší.

Služby hotela
Výměna prádla na pokoji byla částa ale občas chyběla osuška a vůbec se nezametalo

Pláž
Plaz nádherný, Velká a cista

Lucie Krulišová, 02.07.2015, Dátum pobytu: 18.6. - 29.6.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Apartmány a studia Kalloudis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Apartmány a studia Kalloudis, Kos, Grécko Lucie Krulišová 2015-07-02 8.5 1 10 Kalloudis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100