Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 Zdravím všechny které zajímá názor na tento hotel. Pokusím se to shrnout tak aby to byla recneze vážně přínosná a člověk zde neztrácel...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Zdravím všechny které zajímá názor na tento hotel. Pokusím se to shrnout tak aby to byla recneze vážně přínosná a člověk zde neztrácel čas. Přiložil jsem kopu fotek, na které se budu odkazovat.

Určitě využíte nějakého dne a podívejte se po ostrově a do Kerkiry krásné město.

V případě nějakého dotazu mi napište na email, rád vám poradím. (rajen.d@seznam.cz)

Na konec bych chtěl říct, že to byla velmi příjemná dovolená, rádi s přítelkyní vzpomínáme. Klidně bych se za pár let vrátil znovu a oprášil vzpomínky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
PŘÍJEZD, APARTMÁN

Pokud si dobře pamatuju hotel je od letiště minimálně pul hodiny až hodinu cesty. Cesty jsou velmi klikaté a občas užší, ale vše bylo bez problému. Po příjezdu na hotel jsme dostali večeři (jelikož bylo asi 11 večer) pán z recepce nás zavedl na pokoj, ze kterého jsme měli mírně strach, protože nás vedl po tmě růzdnými uličkami a měli jsme pocit, že to sám nemuže najít. Avšak po vstupu do pokoje jsme byli příjemně překvapeni. Pokoj byl menší, ale vše potřebné bylo nachystáno. Klimatizace, pěkně povlečeno, televize, čistý pokoj i s koupelnou (jen zem je vždy zvláštně mazlavá, nevím čím to natírají). Jediné co bych vytkl k pokoji je občasný a pro mě nepřijemný zápach jejich sava či nějakého čistícího prostředku. Nejsem žádný tramp a jen tak se někde nevyspím, ale celkově na mě působil pokoj čistě a příjemně.

Strava
STRAVA (ALL INCLUSIVE)

V příloze můžete vidět pár fotek z jídelny. Byla možnost stravovat se jak venku tak vevnitř. Jídla bylo vždy dost, chutné, čerstvé, bez problému. Vždy bylo možné zajít si na bar na pivo nebo nějaký drink (vše zdarma ALL INCLUSIVE).

Pokud jel člověk na pláž, nebo na výlet mohl si den do předu zažádat o svačinu, kterou si vyzvednul u baru.

Dá se říct že hned vedle recepce je obchod kde člověk koupí vše potřebné. Stejně tak asi 50 metrů od recepce je něco jako kavárna, zmrzlina, jídlo, kafe. Příjemná oblsuhla nejlevnější ceny (oproti cenám ve městě).

Služby hotela
Poskytují odvozy dovozy na pláže, svačiny pokud chce člověk někam vyrazit. Wifi na recepci, anglicky mluvící personál. Vyhněte se veřejným záchodům a to kdekoliv. (Možná ten veřejný na recepci hotelu se dá snést). Nic čistého vás totiž nečeká. Doporučuji užívat si ten svůj na pokoji.

Pláž
OKOLÍ HOTELU, PLÁŽE.

V okolí pláže jsou 3 nebo 4 bazény které je možné využívat. Ten největší který je vedle jídelny a společneské místnosti je zřejmě nejlepší, z důvodu baru který je možné využívat. U největšího bazénu také najdete super odpočívátka typu typických řeckých postelí (topovka).

V okolí hotelu jsme navštívili tři pláže. Jedna kamenitá je cca 5 minut cesty pěšky. Zde je třeba najít si své místo nejlépe uplně v zadu pláže nejdál od hotelu (menší pisčité místo). Drurá pláž (Avlaki) kde jezdí každy den autobus 5 min autobusem, 15 min pěšky je také kamenitá, lehátka jsou zdarma, kousek od pláže jsou kavárničky. Krásná kamenitá pláž. Třetí poslední pláž je pisčitá (Kalamaki). Každy den zde jezdí autobus od hotelu cca 10 až 15 minut cesty. Zde jsou také stánky kde se dá nakoupit osvěžení či něco na jídlo. Zde jsou lehátka placené cca 5 euro na den. Avšak určitě si zaplaťte než ležet na zemi.

Jako poslední věc bych doporučil navštívit přístavní městečko (Kassiopi) které je 10 minut pěšky od hotelu. Večer při jemném teplém vánku je to fakt nádhera. Vše všude krásně svítí a městěčko vážně žije. Jen bych dodal, že Řekové jsou vážné moc milí a hodní lidé, aspoň my měli štěstí a lidi které jsme potali byli fajn.

Jen bych chtěl podotknout, že všude v okolí cest je docela nepořádek. Mě osobně to zaskočilo, škoda toho.

Vojtěch Doležal, 16.05.2016, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel:Memento Kassiopi Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Vstup do pokoje 15 fotografií

Memento Kassiopi Resort, Korfu, Grécko Vojtěch Doležal 2016-05-16 7 1 10 Hotel MEMENTO KASSIOPI RESORT

Celkom: 3,4 Hotel nás velice zklamal. Bazén malinký, kolem bazénu vždy lehátka plná, místo se našlo, ale ne vždy. Bazén byl tak cítit chlorem, že...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel nás velice zklamal. Bazén malinký, kolem bazénu vždy lehátka plná, místo se našlo, ale ne vždy. Bazén byl tak cítit chlorem, že jsem plavky ani nevyprala. Nikomu bych tento hotel nedoporučila, rozhodně se za cenu 15tis dá sehnat MNOHEM lepší. V hotelu byli převážně Češi a 90% klientů tvořili lidé staršího věku a hodně prarodiče s vnoučaty. Takže spoustu malých dětí, asi dost výhodné protože s dětmi byli celý den animátoři. Nutno podotknout, že jsme zvyklý na hotely vyšší kvality, ale co je moc, to je moc, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejdříve jsme dostali pokoj, který nebyl ani uklizen hned vedle hlučné čističky. Při dotazu na pokoj lepší jsme museli hodinu a čekat a až po té mi recepční řekla, že chce dost slušnou sumu jako příplatek, nechali jsme si tedy pokoj stejný. Postele strašné!Polštářky malé a tvrdé, postelé staré a trčely z nich péra, velice tlačilo! Klimatizace hodně hlučná, moc jsme se nevyspali. Jinak čisto, každý den uklizeno..

Strava
Jedním slovem otřes. Nic horšího jsem nezažila. Nevím zda to přisuzovat krizi, která byla minulý rok, ale to snad není možné.

Snídaně: Dokola jedno a to samé. Nějaký ten salát,vajíčka na jeden způsob. párky (několikrát jsme viděli jak je vyndavali z vakuovaných pytlů, které byly notně zapařené), nějaké lečo. Ze sladkého bábovka bez chuti, tyčinky ještě v obalu. Dva druhy jogurtu a trochu medu. Druhý den opět vajíčka sice na jiný způsob, ale chuť stejná.Opět párky a lečo.Třetí den už prostě člověk nevěděl co si dát. Nejsme extra vybíravý, ale toto se opravdu nedalo.

Obědy: Podávané u bazénu na nepříliš veliké terase!Takže vedro, lidé v plavkách, pobíhající mokré děti..Ikdyž to by tak nevadilo, ale jídlo nebylo dobré. Některé kousky opravdu hnusné.Většinou kuře, které bylo pak i k večeři a dokola špagety, druhy den zas jiné těstoviny a k nim buď bílá nebo oranžová omáčka. Hranolky. Výběr ze 3 hlavních jídel,zbytek nějaké saláty. Za pultem byl řek v černém zpoceném triku. FRONTY! Kolikrát jsme si ani nedali maso jen od pohledu. Jinak jak říkám, člověk má pocit, že ať si dá z těch 3-4 jídel cokoliv, stejně všechno chutná stejně.

Odpolední snek: tomu se tak ani nedá říkat!! Jedna sušenka sladká a jedna slaná!!Trochu shnilého ovoce. Které se ovšem nesmělo brát na pláž nebo bylo rozkrojené a omačkané, ohnilé, oschlé. Hruza!! Dále tam také měli zmrzlinu, ale pozor! přítel si pro ní šel a musí se říct u baru, číšnice se ho ptala jestli má dítě ( Do you have a baby?) přítel, který anglicky neumí odvětil, že ano v domnění, že se číšnice ptá jestli chce malou (baby) zmrzlinu. Po chvíli co jí jedl na nás číšnice začala křičet ať jí laskavě ukážeme kde máme to dítě! Tak jsem jí tedy vysvětlila jak se celá situace má, ale neskutečná drzost!!!

Večeře: Opět menší výběr, polévky vcelku ušly.. člověk se i najedl, ale několikrát bylo jen jinak upravené maso od oběda. Třetí den jsme šli na večeři do města...

Služby hotela
Personál neochotný!! Nejhorší obsluha na baru, to bylo nehorázné! Podotýkám, že jsme měli placené all inclusiv. Když jsem večer šla k baru (kde byla pěkná fronta) a objednala si 2x piňa coladu a 1x červené víno, byla jsem dotázána kolik nás tu je. S údivem jsem řekla, že jsem dva a číšnice mi NAŠTVANĚ odsekla, že pití je jen jedno na osobu!!!V šoku jsem odešla s piňa koladama a s přítelem jsme se raději šli projít do městečka.. Kvalita míchaných nápojů otřesná, tomu se ani míchané nápoje nedají říkat.Elektrickým michrkem napění čistou vodu, aby vznikla jako že pěna a cosi tam přilijí. Alkohol není cítit a po 5minutách co sklenice stála, se usadil na dně zákal a zbytek už jen čirá voda! Opravdu si nevymýšlím. Když jsme si chtěli vzít pití s sebou do kelímku alespoň na pláž, tak nám číšnice vynadala, řekla jsem jí, že si platím all inclusiv a přece si mohu vzít pití aspoň jedno s sebou. Došla pro šéfa a stěžovala si na nás!! Upřímně jsme v baru u bazenu po večeři netrávili už ani jeden večer a raději chodili do centra kde jsme si kupovali plechovkova piva... Už jsme se opravdu těšili domu!!

Pláž
Jak lidé píší, jsou zde tři pláže. Nutno podotknout, že se musí jít přes silnici a to ne zrovna malý kousek. K jedné nejhezčí pláži po docela dosti schodech. Ovšem moře nádherně čisté, teplota vody krásně příjemná.. Ale vcelku hlava na hlavě, ale dalo se hezky odpočívat. Další pláž malá a spíše kamenitá, otřesná cesta prudkým kopečkem dolu přes jakési vrakoviště.. Vláčet s dětmi neustále sem a tam, to bych tedy nechtěla! a třetí pláž minimálně 15 min cesty kde je dost mělký břeh.. Jinak okolí hezké, dá se projít.. Doporučuji půjčit si skutr, nemusíte mít obavy. A zajet si na pláže okolo..

Magdaléna K., 15.05.2016, Dátum pobytu: 30.6. - 7.7.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Relax

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Relax, Rhodos, Grécko Magdaléna K. 2016-05-15 3.4 1 10 Relax

Celkom: 8,4 Byli jsme spokojení.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, příjemné, levné.

Strava
Výborná strava, nejen ve Stegně Star, ale i v okolí. Stegna Star ale vede.

Tomáš Svoboda, 14.05.2016, Dátum pobytu: 1.10. - 9.10.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Apartmány Stegna Star

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Apartmány Stegna Star, Rhodos, Grécko Tomáš Svoboda 2016-05-14 8.4 1 10 STEGNA STAR

Celkom: 9,2 Výborný hotel s příjemným personálem, jídlo super.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný hotel s příjemným personálem, jídlo super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Za cenu kterou jsme zaplatili, bylo ubytování naprosto úžasné.

Strava
Absolutně dostačující i pro děti, spousta ovoce, dezertů a dostatek řeckých specialit.

Služby hotela
Vše v pořádku

Pláž
Písek s kameny, pro děti nic moc, ale dalo se.

Tomáš Pešír, 13.05.2016, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:LTI Asterias

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

LTI Asterias, Rhodos, Grécko Tomáš Pešír 2016-05-13 9.2 1 10 Lti Asterias Beach Resort

Celkom: 5,6 celkovy dojem dobry, za dane penize velmi dobra dovolena.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
celkovy dojem dobry, za dane penize velmi dobra dovolena. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
jednoduche, ciste, chtelo by to vic vybaveni do kuchynky na mozne vareni.

Strava
jednotvarna, na tyden by se to jakztakz dalo, ale vic dni, clovek jedl prevazne rajcata se syrem

Pláž
cesta k plazi nic mos, jelikoz prvni dva dny prselo, byla z toho blativa cesta. ani nebyla poradne znacena.

Anonym, 12.05.2016, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Studia Venos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Studia Venos, Kos, Grécko Anonym 2016-05-12 5.6 1 10 VENOS CLEVER

Celkom: 6,2 Z celého pobytu jen jeden den bylo hezky, po ostatní dny se nedalo jít do moře kvůli vysokému vlnobití. Dovolenou jsme v podstatě...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Z celého pobytu jen jeden den bylo hezky, po ostatní dny se nedalo jít do moře kvůli vysokému vlnobití. Dovolenou jsme v podstatě proseděli v kavárně nebo na procházce. Ale kvůli tomu jsme nejeli k moři.

Přitom nápravy byla možná. Hotel má nejméně 10 bazénů se sladkou vodou, část je přístupná jen těm, co u nich bydlí, ale tři jsou veřejně přístupné. Vše jen se sladkou vodou.

Napsal jsem česky (řecky neumím) vedení společnosti, které hotel patří, že by měli největší bazén, ve kterém se dá i plavat,. naplnit slanou originální mořskou vodou, aby se i v případě vlnobití mohli klienty koupat "jako v moři". Nedostal jsem žádnou odpověď. Asi na klienty kašlou. Přitom kdyby v nabídce zájezdu bylo uvedeno, že je k dispozici bazén s mořskou vodou, měli by obrovský úspěch. Ale je názor klientů zřejmě nezajímá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Vynikající v hotelu, jinde jsme si dali jen kávu - výbornou.

Služby hotela
Recepce průměrná, pokoje uklizeny.

Pláž
O koupání jsem již výše psal, pláž čistá, ale koupat se nedalo.

Karol Wild, 12.05.2016, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Carolina Mare (ex. Phaedra Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Carolina Mare (ex. Phaedra Beach), Kréta, Grécko Karol Wild 2016-05-12 6.2 1 10 CAROLINA MARE

Celkom: 9,4 Velmi rozlehlý a skvěle vybavený hotel především pro rodiny s dětmi, na každém kroku je zřejmé, že je hotel na ně orientován. Taky jich...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi rozlehlý a skvěle vybavený hotel především pro rodiny s dětmi, na každém kroku je zřejmé, že je hotel na ně orientován. Taky jich tam bylo jako máku.

V tomto termínu ještě nebyla nabídka českých CK do této destinace, zvolili jsme proto německou cestovku s odletem z Vídně. Parkoviště u letiště jsme si předem zajistili přes Student Agency. Let na Rhodos trval 2,5 hodiny, transfer z letiště na hotel něco málo přes hodinku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jelikož nás bylo 5 dospělých a 4 děti, byli jsme ubytováni ve dvou rodinných pokojích se zasunovacími dveřmi. Menší pokoj je však průchozí a jsou zde jen dvě menší postele, což nám v jednom apartmánku nevyhovovalo, proto jsme požádali o výměnu za apartmán s chodbičkou a samostatnými vstupy do dvou plnohodnotných ložnic se samostatnými terasami za doplatek 20 Euro/noc. Koupelna menší, ale na dovolenou dostačující, vana se závěsem a dostatečný odkládací prostor kolem umývadla. Nepříjemný je zákaz splachování toaletního papíru. Úklid byl prováděn na vyžádání - vyvěšením modré kartičky na vchodové dveře. Při úklidu vyměněny ručníky i osušky, co druhý den minibar doplněn vodou, pivem a sladkými nápoji.

Strava
Naprosto dokonalá kuchyně s evropskými i řeckými jídly, shodli jsme se, že tak jsme si ještě na dovolených nepochutnali. Jen káva ke snídani v hlavní restauraci nám moc nechutnala, ale vynahradili jsme si to v restauraci u pláže, v lobby baru a v baru u bazénu, kde podávali výborné espresso - kdo je nechtěl tak silné, požádal o café americano. Na oběd nebylo nutno chodit do hlavní restaurace, ale mohli jsme se najíst v restauraci u pláže, kde byl dostačující výběr chutných studených i teplých jídel v podstatě až do večeře a pak po večeři až do půlnoci. V této restauraci mimo jiné též zmrzlina, ale více nám chutnala zmrzlina v hlavní jídelně. V barech voda s citronem, různé slazené nápoje, džusy, ledová tříšť, dobré pivo a výborné míchané nápoje. V hlavní restauraci k obědu a večeři celkem dobrá vína, která roznášejí číšníci spolu s vodou v karafách.

Služby hotela
Po příjezdu na hotel v 10 hodin jsme byli ihned ubytováni a zároveň jsme dostali náramky, takže jsme mohli využívat všech služeb, což bylo velmi příjemné. Každý host má jako pozornost hotelu bezplatnou čtvrthodinovou masáž, kterou je nutno objednat ve SPA centru v hlavní budově, kde také vydávají osušky na pláž. K dispozici je tam také vnitřní vyhřívaný bazén, sauna a vířivka. Na recepci je stánek půjčovny aut za velmi příjemné ceny, my jsme si půjčili velké devítimístné auto za 90 Euro na den na krásný celodenní výlet do Rhodosu a vnitrozemí ostrova, pro výlet do Lindosu jsme zvolili dopravu autobusem za 1,6 Eura/osobu, zastávka je před hotelem, na recepci je k dispozici tištěný jízdní řád. Za zmínku stojí též každodenní aktivity animátorů, které nabízejí, ale nevnucují. Měli jsme pocit, že neznají oddech. Každovečerní zábavné programy byly příjemným zpestřením. K dispozici je také dětský klub, kde se animátorky starají takřka celodenně o vyžití dětí od čtyř do dvanácti let.

Pláž
Rozlehlá písčitá pláž denně tip top, vstup do moře oblázkový, boty do vody jsme nepotřebovali, moře však bylo v této době poměrně studené, přesto se našlo dost odvážlivců, kteří se koupali. Předpokládám, že slunečníků a lehátek bude i v plnou sezónu dostatek. Na pláži i u bazénů sprchy, toalety bez poskvrnky průběžně uklízeny.

Anonym, 12.05.2016, Dátum pobytu: 1.5. - 10.5.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Lindos Princess Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Lindos Princess Beach, Rhodos, Grécko Anonym 2016-05-12 9.4 1 10 Lindos Princess Beach

Celkom: 8,4 Výborné, žádný problém, vše proběhlo k naší spokojenosti.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné, žádný problém, vše proběhlo k naší spokojenosti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý, pokoj prostorný, jen místní nutnost použitý toaletní papír nesplachovat nás uváděla do rozpaků.

Strava
Báječná, chutná, bohatá, dostatečná. Mimo hotel jsme se stravovali sporadicky, hodnotit nemohu.

Služby hotela
Personál příjemný, bazén a lehátka čistá, pokoj pravidelně uklizen. Byli jsme naprosto spokojení.

Pláž
Pláž byla trochu hůř dostupná a byla poměrně úzká. Nicméně po sezoně, kdy bylo již méně lidí, jsme byli schopni si udržet soukromí i přes menší velikost pláže.

Viktor Balogh, 11.05.2016, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Royal Belvedere

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Royal Belvedere, Kréta, Grécko Viktor Balogh 2016-05-11 8.4 1 10 Hotel Royal Belvedere

Celkom: 3 Celkový dojem mám velmi špatný

  • 2,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem mám velmi špatný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hrozný hlavně výhled do pokojů vybydlené budovy. Za celý pobyt 1krát výmena ručníků, jinak nic.

Strava
Někdy nebylo co vybrat. Na all. incl. velmi podprůměrná.

Služby hotela
Služby hotelu také špatné. Personál neochotný zvláště když jste požadovali zmrzlinu pro děti. Koukali po sobě, jak když to dávají ze svého a dělali posunky jako že otravujete.

Pláž
Na pláž střašně daleko. Z našeho ubytování s dětmi 30 minut ve strašném vedru. Voda čistá, pláž pěkná. Za plážový set 8 euro.

Anonym, 11.05.2016, Dátum pobytu: 14.8. - 24.8.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Evi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Evi, Rhodos, Grécko Anonym 2016-05-11 3 1 10 Evi

Celkom: 5,8 dovolená díky počasí super, jen v okolí hotelu není nic k vidění - chyběli nám tam taverny - nebylo kam zajít na jídlo / kávu mimo hotel

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená díky počasí super, jen v okolí hotelu není nic k vidění - chyběli nám tam taverny - nebylo kam zajít na jídlo / kávu mimo hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
náš pokoj byl vcelku malý, ale jelikož jsme byli naštěstí většinu času na pláži ( díky pěknému počasí), tak to stačilo. Bohužel byl pokoj umístěn přímo vedle výtahu, takže jsme si museli zvyknout na neustálý hluk.

Strava
jídlo bylo chuťově výborné, ale nápadem velmi omezené - čekala bych každý den něco jiného. Po týdnu jsme se těšili na konečně jiné jídlo. Pití bych čekala lepší a ne umělé náhražky coca coly, fanty apod.

Pláž
pláž byla příjemná, vstup do moře super, lehátka a osušky součástí

Anonym, 11.05.2016, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2015
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:AKS Minoa Palace (Amnissos)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

AKS Minoa Palace (Amnissos), Kréta, Grécko Anonym 2016-05-11 5.8 1 10 Hotel AKS Minoa Palace

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100