Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Příjemná dovolená i přes velmi rušné letovisko.Pláž poblíž hotelu hodně úzká a přeplněná, ale po pár set metrech už pěkně široká s velmi...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená i přes velmi rušné letovisko.Pláž poblíž hotelu hodně úzká a přeplněná, ale po pár set metrech už pěkně široká s velmi pozvolným vstupem do moře. Vhodné pro malé děti, jemný písek. Zobraziť celú recenziu

Daniela V., 19.10.2014, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel:Studia Marietta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Studia Marietta, Zakynthos, Grécko Daniela V. 2014-10-19 8.6 1 10 Marietta

Celkom: 7,4 Nový hotel velice pěkné pokoje škoda že nebyla česká tv. Strava velice slušná bohužel pro týdení zájezdy pro 10 a více opakovačka. Ale to...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nový hotel velice pěkné pokoje škoda že nebyla česká tv. Strava velice slušná bohužel pro týdení zájezdy pro 10 a více opakovačka. Ale to je všude. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Malé ale pěkné pokoje.

Strava
viz. celkové shrnutí

Služby hotela
nic co vytknout až na pomalého barmana na smněnu mezi 10-17 lenochod :) ale jinak ok

Pláž
Občas nějaký ten kamínek ale ok. Jelikož většina návštěvníku se jela válet k bazénu a ne k moři :) tak lehátek až hodně moc

Petrunčík David, 19.10.2014, Dátum pobytu: 2.10. - 12.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Elysium Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Elysium Beach, Kréta, Grécko Petrunčík David 2014-10-19 7.4 1 10 Elysium Beach

Celkom: 8,8 Pěkná dovolená v tomto hotelu, ač trochu dál od moře, ale vždy procházka k němu nebyla delší, než 10 minut.Byl tam úžasný klid a hotel...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená v tomto hotelu, ač trochu dál od moře, ale vždy procházka k němu nebyla delší, než 10 minut.Byl tam úžasný klid a hotel velmi pěkný, čistý, personál příjemný, milý.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj standartní, na drobné nedostatky, ( jedna půlka dveří skříně nešla otevřít) plně vyhovující.

Strava
Tady bych dala 1* . Výborné jídlo, všeho dost !

Služby hotela
Hotel velmi čistý, výměna ručníků snad denně, služby výborné..

Pláž
Na pláž bylo možno se nechat dopravit mikrobusem, což jsme ale jen dvakrát využili, bylo docela hezké si dojít na bližší pláž pěšky ( asi 600m) Počasí bylo po celou dobu krásné, pláže čisté, moře úžasné s pozvolným vstupem do moře.

Kamil Měšťák, 19.10.2014, Dátum pobytu: 2.10. - 12.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Loutanis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

hotel 11 fotografií

Loutanis, Rhodos, Grécko Kamil Měšťák 2014-10-19 8.8 1 10 Loutanis

Celkom: 7,6 Po sezoně klidný a pohodový hotel.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Po sezoně klidný a pohodový hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
žádný luxus ale naprosto dostačující.čisto .

Strava
strava velice pestrá všichni si vyberou,všeho dost neustále dodávané další.moře salátu ve studené kuchyni.

Pláž
každý si vybere,písečná 10minut pěšky u hotelu kamínky.

Ivana K., 19.10.2014, Dátum pobytu: 25.9. - 6.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel:Apollon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Apollon, Kos, Grécko Ivana K. 2014-10-19 7.6 1 10 Apollon Boheme

Celkom: 7,8 Dovolená podle mých představ.....užili jsme si to.....doporučuji všem..:-)

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená podle mých představ.....užili jsme si to.....doporučuji všem..:-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování průměrné...ale dostačující...nejsme nároční...spokojenost..:-)

Strava
výborná..:-)

Pláž
voda krásná průzračná...cesta na pláž trošku komplikovanější...hlavní silnice plná aut.....pláž pěkná...:-)

Martina Hlaváčková, 19.10.2014, Dátum pobytu: 28.9. - 5.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Princess Flora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Princess Flora, Rhodos, Grécko Martina Hlaváčková 2014-10-19 7.8 1 10 Princess Flora

Celkom: 6 Velmi jsme se těšili a Rhodos je opravdu hezký, ale konec sezóny také znamenal konec dobrého servisu v Pefkos Garden hotelu. Zaměstnanci...

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi jsme se těšili a Rhodos je opravdu hezký, ale konec sezóny také znamenal konec dobrého servisu v Pefkos Garden hotelu. Zaměstnanci se snažili, ale jejich únava a celkový nezájem na konci sezóny poznamenal náš zážitek. Pláž super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nevyměněné povlečení celý pobyt, ručníky každé 3 dny. První večer na nás vyběhli v koupelně šváby z trouchnivělého rámu u dveří. Nepřišlo nám to nijak zvlášť čisté. Balkón byl jedinný v pořádku a s krásným výhledm. Postele byli oddělené a po spojení bylo nemožné spát jako pár.

Strava
Ze začátku první 3 dny super, pak se začaly zbytky z oběda dávat do salátů k večeři a podobně. Nebylo zrovny chutné jíst zelný salát s nastrouhanými kuřecími nugetami. Několikrát jsme raději vynechali oběd. Večeře byly nejlepší. Málo ovoce na můj vkus a příděl jako v jídelně. Na snídani nebylo žádné kromě každodenního broskvového kompotu, který byl šestý den nakyslý. Tzaziki byly taky chycené a to v den pátý. Neznali absolutně pomerančový džus nebo jakýkoliv jiný džus. Pouze naředěné levné šťávy. Místní pivo bylo dobré. Barman si naléval colu a džusy z podbaru, kde měl originální lahve a krabice. Hostům dával to horší. Žádné cocktaily nebo jiné chutné pití. Levný alkohol a jen mixy maximálně vodka a "džus" nebo rum a "cola". Barman se mi vysmál, když jsem požádala o cocktail. Také platí jen jedna sklenička na osobu, takže při kávě nepočítejte třeba se sodovkou.

Služby hotela
Unavený personál, který neměl zájem o hosty. Posedávali večer u baru a hosté čekali na pití. Jedinný pomocník u jídla se snažil. Majitelka je postarší dáma, která je lehce extravagantní a miluje hovořit nahlas. Viděli jsme culíkatého barmana jak k ní jde ve slipech po půlnoci.

review_paragraph_heading_18
Žádná.

Sonia P., 19.10.2014, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Pefkos Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Pefkos Garden, Rhodos, Grécko Sonia P. 2014-10-19 6 1 10 Pefkos Garden

Celkom: 9,4 Dovolená bezvadná, stravování a všechny kulturní akce v hotelu Ariana Sand - skvělé, náš malý hotel Galatia sloužil jen k přespání. Spát...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená bezvadná, stravování a všechny kulturní akce v hotelu Ariana Sand - skvělé, náš malý hotel Galatia sloužil jen k přespání. Spát se nedalo díky horku a bez klimatizace je to nemožné. Klimatizaci jsme nepřiobjednali, neboť sousedi, kteří ji měli, měli na klimatizaci soustavné poruchy. Příště vybereme rovnu hotel Ariana. Byli jsme naprosto spokojení snad se vším kromě spánku. Děkujemeeeee. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovací zařízení hotelu Galatia je běžné, v případě pobytu v tomto hotelu by měla automaticky být nabídnuta klimatizace, neboť se jinak nevyspíte ani jednu noc. Trochu nepříjemné bylo, že jsme do tohoto hotelu chodili jen spát a na tento hotel se nevztahoval program all inklusive. Bylo nám trochu líto majitelky, neboť zde nikdo neseděl nejedl ani nepopíjel, všichni zde pouze spali. Z toho vyplývají i problémy s převlékáním na WC v hotelu Ariana, neboť kvůli tomu neodejdu do jiného hotelu.

Strava
Strava byla výborná, co se týče pestrosti a množství nabízených druhů ovoce, masa, zákusků, pečiva, kávy, vína, piva, a nealka. Je pravda, že co se týče chuti, bylo jídlo prakticky stejné chuti, neokořeněné a neslané, ale na množství které vaří "klobouk dolů" - devět bodů z deseti.

Služby hotela
Služby v hotelu Ariana bez komentáře, byly výborné, služby v Galatii jsme nevyužívali, neboť nebyly zahrnuty do programu all inklusive.

Pláž
Přímo z hotelu na pláž. Plážové služby jinak jen pro ubytované, my kteří jsme bydleli v Galatii jsme si museli osušky nosit s sebou. Jinak jsme měli právo na slunečník a lehátka.

Richard Richter, 19.10.2014, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Galatia Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Galatia Apartments, Kréta, Grécko Richard Richter 2014-10-19 9.4 1 10 Galatia Aparthotel CLEVER

Celkom: 5,4 Hotel a jeho areál se mi líbily. Podmínky pro koupání v moři a trávení času u moře nejsou dobré.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a jeho areál se mi líbily. Podmínky pro koupání v moři a trávení času u moře nejsou dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsem byla spokojená.

Strava
Výborná

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Byla jsem dost zklamaná z travnaté špinavé pláže. Malá písečná pláž, která se nachází opodál, byla kapacitně nedostatečná.

Marcela M., 19.10.2014, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel:Commodore

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Commodore, Zakynthos, Grécko Marcela M. 2014-10-19 5.4 1 10 Captains Commodore

Celkom: 7,6 S naší dovolenou jsme byli spokojeni. Na základě recenzí jsme neměli velká očekávání, ale vše bylo nakonec lepší, než jsme čekali....

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S naší dovolenou jsme byli spokojeni. Na základě recenzí jsme neměli velká očekávání, ale vše bylo nakonec lepší, než jsme čekali.

Rhodos je pěkný, pláže rozmanité, je dobré půjčit si auto a procestovat ho.

Rhodéští komáři jsou odolní vůči odpuzovači do zásuvky a aktivní hlavně v noci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Přestože se jedná o hotelový komplex, vše působí klidným dojmem. Pokoje jsou zařízeny jednodušeji, klimatizace trochu hlučnější, ale pouštěli jsme ji minimálně. V bazénu bylo téměř prázdno a vždy bylo i volné lehátko.

Hotel je dobře situovaný mimo rušnou silnici, avšak kousek od autobusové zastávky. Do centra Faliraki se dá dojít za 10 min. a na pláž za 15 min. po boční ulici s chodníkem i s trochou stínu.

Strava
Jídla se obměňovala, ale základ zůstával. Masa byla dobře ochucená, ale vždy dušená s rajčaty, čili se to časem trochu omrzí. Ovoce i saláty byly k obědu i večeři. U baru žádné fronty nebyly a při jídle si bylo vždy kam sednout.

Pokud chcete jet na výlet, hotel nachystá obědové balíčky (sendvič, ovoce, buchta).

Služby hotela
Poplatek za wi-fi u recepce činí 15 Euro za pobyt. Možnost využít také počítače u recepce za poplatek.

Pláž
čisté moře, písčitá pláž, pozvolný přístup

Anonym, 18.10.2014, Dátum pobytu: 2.9. - 11.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Evi (Faliraki)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Evi (Faliraki), Rhodos, Grécko Anonym 2014-10-18 7.6 1 10 Evi (Faliraki)

Celkom: 3,5 Kréta je krásná a nachází se tam snad vše, co si může turista přát - hezké a různé pláže, krásné hory, zajímavé vykopávky a historická...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Kréta je krásná a nachází se tam snad vše, co si může turista přát - hezké a různé pláže, krásné hory, zajímavé vykopávky a historická města. Ale najdou se i Taverny, restaurace a noční podniky. Doprava bez větších problémů - lety úplně v pořádku, doprava busem s menšími zmatky a zpožděním. Ubytování v 2-4 lůžkovém studiu už bylo horší, tam se dá hodně zlepšit. Takže, i když to může vypadat jinak, nedokázaly nám problémy s ubytováním pokazit dovolenou... na Krétu zůstávají hlavně pěkné vzpomínky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování zhruba odpovídalo popisu - 2-4 lůžkové studio s výhledem do vnitrobloku. Co, ale neodpovídalo popisu, byla vzdálenost od pláže, protože to bylo cca 1 km místo inzerovaných 600 metrů. No a dále nebylo uvedeno, že se hotel nachází na velmi rušné křižovatce hlavních ulic. Je zde velký provoz od cca 7 ráno do 2 v noci!!! Skůtry, čtyřkolky, mopedy, motorky, auta, autobusy, náklaďáky, traktory, prostě všechno, co jezdí. Takže je zde docela velký hluk. Lze doporučit pouze lidem zvyklým na podobný jev doma. Kuchyňský kout nebyl zdaleka plně vybavený - vařič s 1 použitelnou plotýnkou, 1 použitelný hrnec, pánvička malá a hodně špatná. Dále 1 malinká plotýnka na džezvu a džezva - asi je v Řecku káva důležitější než jídlo. Chyběly velké ploché nebo hluboké talíře, použitelná obracečka, použitelné nože. Naštěstí alespoň nějaké příbory se našly. Dále... vybavení staré, ale jakžtakž použitelné. Dvojpostel úzká a s hroznou matrací (vyležená a vyčuhující péra). V koupelně chyběla jakákoliv zábrana nebo závěs u sprchového koutu.

Strava
Nemohu posoudit, protože jsme neměli objednané stravování.

Služby hotela
Běžný úklid ucházející, nicméně bych se pozastavil nad několika neřestmi:

1. Uklízečka opakovaně používala sáčky do koše. A to i přesto, že v nich byly zbytky ryby, masa a nebo dokonce znečištěný toaletní papír)

2. Pár dní před koncem pobytu nám bylo sděleno, že nemáme nárok na dodání toaletního papíru, protože jsme si nezaplatili jídlo v hotelu. Tohle mi připadá jako velmi špatný vtip.

Déle, přístup majitelů a delegáta nebyl zrovna vstřícný. Delegát problémy zlehčoval, nenabídl řešení, ale pouze reklamaci. Neplnil své sliby a celkově nám připadlo jakoby chtěl hlavně prodat EXTRÉMNĚ předražené fakultativní zájezdy.

Pláž
Pláže hezké, menší a velmi různorodé, od písčitých až po pláž s velkými kamennými plotnami. Moře čisté, jen pouze občas a na páš místech řasy. Pouze na jednu věc si člověk musí dávat pozor, velmi různorodá hloubka, někde byly třeba mělčiny s ostrými kameny velmi daleko od břehu. Ale jinak celkově krásné moře.

Jiří B., 18.10.2014, Dátum pobytu: 12.9. - 23.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Sunshine

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sunshine, Kréta, Grécko Jiří B. 2014-10-18 3.5 1 10 Sunshine

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100