Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Dovolené nemohu nic vytknout, vše bylo super, moc jsme si ji užili.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolené nemohu nic vytknout, vše bylo super, moc jsme si ji užili. Zobraziť celú recenziu

Blanka M., 30.09.2014, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel:Zante Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Zante Village, Zakynthos, Grécko Blanka M. 2014-09-30 9.4 1 10 Zante Village

Celkom: 7,4 Kdo nejede za noční zábavou, ale k moři - skvělé

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Kdo nejede za noční zábavou, ale k moři - skvělé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standardní ubytování - bez problémů

Strava
Průměrná - chybělo více zeleniny a ovoce i pestrost stravy

Služby hotela
Standartní služby co člověk očekává a potřebuje

Pláž
Přímo u hotelu trochu složítější přístup do moře, písčitá pláž (vhodná i pro děti) v přijatelné vzdálenosti

Pavel P., 30.09.2014, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Ilyssion

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Ilyssion, Rhodos, Grécko Pavel P. 2014-09-30 7.4 1 10 Ilyssion

Celkom: 7 Celkový dojem z dovolené velmi dobrý, hezké prostředí, krásné počasí, čisté moře

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené velmi dobrý, hezké prostředí, krásné počasí, čisté moře Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídající, pokoj čistý, hezký výhled na moře, úklid perfektní

Strava
Strava poměrně dobrá, obsluha a doplňování stravy s problémy, v nedělí chybělo ovoce a jogurt

Služby hotela
Hotel hezký ale již starší a potřeboval by větší údržbu a opravy ponierných prvků. Služby hotelu na běžné úrovni, večerní pořady se již téměř nekonaly

Pláž
Pláž velmi malá a úzká, přírodní, neudržovaná a nečištěná, slunečníky na pláži zdarma v souvislosti s konzumací v plážovém baru

Lenka Hanzlova, 30.09.2014, Dátum pobytu: 12.9. - 23.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel:Gloria Maris

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Gloria Maris, Zakynthos, Grécko Lenka Hanzlova 2014-09-30 7 1 10 GLORIA MARIS

Celkom: 8,5 Měli jsme štěstí na počasí. Bylo krásně a všechno ostatní bylo tím pádem nádherné.

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Měli jsme štěstí na počasí. Bylo krásně a všechno ostatní bylo tím pádem nádherné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zánovní studio, vybavené dostatečně vším, co bylo potřeba. Pokoj byl čistý, úklid i výměna prádla bezva. Personál byl ochotný a sympatický.

Strava
Nestravovali jsme se v hotelu. Řeckou stravu máme rádi a byli jsme s ní spokojení, jako obvykle.

Pláž
Cesta na pláž trvala cca 20 minut. No, mohlo to být blíž. Vzhledem k termínu (září) už nebylo tolik lidí a to bylo fajn. Voda byla teplá, koupání příjemné. Cca 3 dny foukal vítr a zvedal velké vlny. Na koupání bylo třeba se přestěhovat na místa, chráněná hrází, nebo k bazénu.

Čistota pláže, to je v Řecku problém. Koše se sice pravidelně vysypávají, chaluhy vyplavené mořem se většinou odstraňují, ale v písku je množství odhozených drobností, které kazí celkový dojem. Někdy je to uzávěr od krému, jindy třeba bota. Toulaví psi, ani zvířata ubytovaných turistů si nedělají starost s tím, kde vykonat potřebu.

Karel Hrábek, 30.09.2014, Dátum pobytu: 16.9. - 26.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Marina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Marina, Kréta, Grécko Karel Hrábek 2014-09-30 8.5 1 10 Villa Marina

Celkom: 8 Rodinný hotel vhodný i pro malé děti, malá oblázková pláž přímo u hotelu, písečná o pár desítek metrů dál. Vstup do vody trochu...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Rodinný hotel vhodný i pro malé děti, malá oblázková pláž přímo u hotelu, písečná o pár desítek metrů dál. Vstup do vody trochu komplikují oblázky - ideální zábrana pro malé děti. Na konci září bylo stále vedro, jen voda už nebyla tak teplá. Vítr foukal stále. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování naprosto dostačující, v pohodě jsme se vešli do pokoje i s dvouletými dvojčaty. Úklid v pořádku, příjemný personál. Velmi klidná lokalita stranou od centra města (cca 500 metrů), minimální doprava. V hotelu bazén pro děti a oddělený i pro dospělé a pár hraček. V hotelu hlavně Angličané, Poláci a Češi. Hodí se vzít s sebou kolíčky na prádlo, aby neulítlo kvůli větru :).

Strava
Polopenze formou švédských stolů, bohatá i když stále téměř stejná nabídka. Taverny na promenádě u moře cca 500 metrů daleko. Jen nápoje k večeři se musely platit a často nikdo ani nepřišel a nenabízel. Dalo se ale koupit cokoli přímo na baru, účet lze platit kartou až na konci pobytu.

Služby hotela
Standardní. Vlastně jediný problém byl s dětskými postýlkami. V cestovní kanceláři/agentuře nám slíbili, že budou zdarma a nakonec za ně chtěli 3 EUR/den za 1 postýlku. Vyřešili jsme to gaučem, který jsme přirazili v pokoji k postelím a vyspali jsme se všichni v pohodě.

Iva R., 30.09.2014, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Sunny Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Sunny Bay, Kréta, Grécko Iva R. 2014-09-30 8 1 10 Sunny Bay

Celkom: 7,4 Celkově jsme byli s dovolenou velice spokojeni. Nečekali jsme žádný luxus, ale nakonec jsme byli velice mile překvapeni.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli s dovolenou velice spokojeni. Nečekali jsme žádný luxus, ale nakonec jsme byli velice mile překvapeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel se skládá z několika budov. Sice jsme byli ubytováni v suterénu s výhledem do keřů a další budovy hotelu, ale nakonec nám to nevadilo. Alespoň nebyl večer slyšet hluk od venkovního baru. Pokoj zařízen skromně, ale lednička byla funkční a klimatizace také. Jen chyběla nějaká zásuvka v koupelně nebo aspoň v pokoji, tam byla jen ta k lednici a na chodbičce byla v dezolátním stavu.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni, někdy byl výběr chudší a jídla se dost opakovala, ale vždy si bylo z čeho vybrat. Ale zákusky k večeři byly fantastické.

Služby hotela
Při plném obsazení hotelu musí být v jídelně asi někdy problém najít volné místo, ještě, že jsme tam byli již mimo hlavní sezónu. Ale personál fungoval skvěle. Ani u baru nebyl žádný problém s obsluhou, jen ty 2 dl kelímky na pivo byly pro mého partnera moc malé, ale to asi pro více Čechů. Pokoj byl uklizen každý den,

Pláž
Pláž je sice trochu vzdálenější a zkratka k ní po prašné polní cestě nic moc, ale místo na ležení se vždy našlo, i když někdy jsme museli opravdu dost daleko. Voda čistá a teplá.

Marie F., 30.09.2014, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Evi Hotel & Apartmány

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Evi Hotel & Apartmány, Rhodos, Grécko Marie F. 2014-09-30 7.4 1 10 Hotel Evi

Celkom: 8,8 Příjemně strávená dovolená. Hotel je rozdělen do hlavní části a apartmánových domů vzdálených minutu chůze. Ubytováni jsme byli právě v...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemně strávená dovolená.

Hotel je rozdělen do hlavní části a apartmánových domů vzdálených minutu chůze. Ubytováni jsme byli právě v této části, kde jsme také mohli využívat druhý hotelový bazén. Výhodou bylo klidnější prostředí.

Druhý bazén jsme si také dostatečně užili, ale vzhledem ke krásnému moři na Rodosu a zejména možnosti cestovat po dalších plážích, byl jen jako doplněk. Personál hotelu byl velmi milý. Ať už číšníci, tak třeba řidič mikrobusu, který nás po domluvě v den odjezdu, kdy nám pršelo odvezl do centra Faliraki a zase přivezl nazpět.

V rámci pobytu jsme si půjčili za cca 100 Euro auto, kterým jsme projeli podstatnou část ostrova, navštívili jsme tak okolní krásné pláže i historické místa ostrova. Auto Vám z půjčovny přistaví až před hotel na smluvenou dobu a zase si jej vyzvednou.

Přes kritiku některých hodnotících na adresu animátorů jsem si užil i jejich modifikaci muzikálu Mama mia. Byli to animátoři najatí italskou cestovní kanceláří a podle toho se také snažili bavit své klienty. Určitě se snažili pobavit i klienty z Čech, Polska a Slovenska.

Služby v rámci All inclusive byly dostačující, ve srovnání s třeba Tuniskem menší výběr, ve srovnání s Tureckem velmi podobné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté prostorné pokoje s malou kuchyňskou linkou, televizí (kterou jsem zapnul jen jednou), plně funkční klimatizací, malou ale plně postačující koupelnou, vybavenou sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem a fenem. Kdo očekává načančaný luxus, ten si bude muset zaplatit za 4.hvězdičkový hotel. Ve srovnání s hotely v Tunisu a Turecku byly pokoje skromnější. Ale na rozdíl od Turecka nám v pokoji nic pokojské neukradly.

Strava
Každý den úklid pokoje v All inclusive- koktejly, frapé, pivo po celý den, červené a bílé víno k večeři do džbánku.

Strava v rámci all inclusive O.K., vždy jsem si pochutnal. Kdo však očekává výběr z dvaceti jídel musí jinam.

Snídaně kombinace sladkého pečiva, řeckých jogurtů, lupínků, ovoce, vajíčka , salám, sýr,párky.

Obědy jako přílohy výborná rýže, někdy brambory, hranolky. Vždy řecký salát. Vždy možnost italských těstovin ( měl jsem jen jednou. Večeře vždy výborné maso, nebo ryba k tomu dobře uvařené přílohy. Zmrzlina nebo zákusek.

Služby hotela
WIFI na hotelu funkční s ohledem na velké množství datujícíh klientů. Mikrobus zdarma jako doprava na pláž.

Pláž
Krásné moře a příjemné pláže přímo ve Faliraki, ještě hezčí pláže v dalších místech ostrova. Pláž Antony Quinna, Ladiko nebo Tsambika jsou snad nejhezčí pláže které jsem zatím navštívil.

Anonym, 30.09.2014, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Diagoras

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

7 fotografií

Diagoras, Rhodos, Grécko Anonym 2014-09-30 8.8 1 10 Výborná dovolená

Celkom: 6,8 Dovolená byla moc pěkná, hlavně kvůli moři, slunci a odpočinku, kvůli tomu jsme sem ostatně jeli a to nás nezklamalo. Bohužel poslední...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla moc pěkná, hlavně kvůli moři, slunci a odpočinku, kvůli tomu jsme sem ostatně jeli a to nás nezklamalo. Bohužel poslední den se zkazilo počasí, ale to už se asi nedá naplánovat. Také mě trochu mrzí, že pobyt je v podstatě jen 7. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vzhledem k tomu, že znám Řecko, pokoj odpovídal mému očekávání.

Strava
Strava výborná všeobecně, k tomu nemám výhrady.

Služby hotela
Personál hotelu byl ochotný a úslužný.

Pláž
Pláž byla čistá a udržovaná, to co už ale k pláži a hotelu nepatřilo nebudu radši popisovat. Všude odpadky a bordel, ale ani to mě příliš nepřekvapilo. Navíc, když nikde nejsou odpadkové koše, kam mají všichni ty odpadky házet...

Zuzana Schovánková, 30.09.2014, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Bayside Katsaras

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Bayside Katsaras, Rhodos, Grécko Zuzana Schovánková 2014-09-30 6.8 1 10 Bayside Katsaras

Celkom: 7,2 Dovolená se nám líbila

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduché, čisté pokoje. Nejvíce jsme se báli oddělených postelí, naštěstí jsme jeli mimo sezónu a hotel nebyl plný, tudíž nebyl problém nám na naše přání udělit pokoj s dvojpostelí. Teplá voda tekla jen odpoledne, ale jelikož nám bylo věčně horko, tak to nebyl problém. Klimatizaci jsme nevyužili, ale v noci jsme museli mít otevřené balkonové dveře, jinak bychom se uvařili. Bazén krásný, velký, čistý.

Strava
Bylo to mé první all inclusive, tak nemám s čím porovnávat - ale, spokojeni jsme byli (hlavně s barem u bazénu :D), jídlo bylo dobré, každý den hodně podobné, zeleninové saláty báječné!, u snídaně si vybere ten, kdo má rád sladké, my, co ho nemusíme máme na výběr jen 1 druh salámu a 1 druh sýra + máslo, margarín. Jako ovoce byly 2 druhy melounu, to byl takový nedostatek, ovoce jsme si museli kupovat.

Služby hotela
Všichni byli moc milí a ochotní, pokud se vyskytl problém, šel bez problémů vyřešit :-)

Pláž
Pláž byla hezká, dojem kazily odpadky po návštěvnících pláže - např. vajgly pod lehátky - když chci kouřit, tak si to po sobě alespoň uklidim. Moře krásné, čisté, vlny nebyly velké.

Anonym, 30.09.2014, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Lambi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Lambi, Kréta, Grécko Anonym 2014-09-30 7.2 1 10 Lambi

Celkom: 8,8 Fajn hotýlek, zrekonstruovaný a čistý. Trochu bordel za plotem, ale to je všude na okraji. Nádherný výhled na skály v okolí hotelu....

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Fajn hotýlek, zrekonstruovaný a čistý. Trochu bordel za plotem, ale to je všude na okraji. Nádherný výhled na skály v okolí hotelu. Příjemný personál mluvící anglicky a německy. Do centra je to tak 10 min. přímo jednou ulicí. Hotel je na okraji Kolymbie, ale to jsem ocenil až později. Původně jsme totiž měli mít hotel Marathon, který je umístěn přímo na hlavní ulicii a byl trošku jak průchoďák. Takže spokojenost největší :-) Všudypřítomné půjčovny mopedů, aut a kol. Takže neváhejte a projeďte třeba na kole město a třeba i vedlejší městečko Faliraki. Auto se také vyplatí půjčit, protože při výletu do hor uvidíte spoustu zajímavých míst a pěkné horské vesničky a zajímavou přírodu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto spokojený, čistý, každý den úklid, dost ručníků a pravidelná výměna dle potřeby. Balkón taky fajn. Pokoj a koupelna prostorná a čistá.

Strava
Nabízí poměrně slušný výběr různých pokrmů. Prakticky denně v nabídce vepřové, ryby, kuřecí. Často zajímavě a chutně upravené. Obden skopové a hovězí, taky velmi dobře připravené. Spousta zeleniny, ať syrové, nebo upravené. Během pobytu jen asi 2x mořské potvory. Ale i přesto si nemohu vůbec stěžovat - prostě chutné. Málo solí, takže každý si může dochutit. K obědu a večeři je pro milovníky sladkého stálý výběr z 5-6 zákusků a ovoce (jablka, granátová jablka, víno, pomeranče a meloun). Šéfkuřař má fantazii a zapečené bramrory, těstoviny a podobně také stále k dispozici. Po celý den volný přístup ke zmrzlině, kafi, míchaným nápojům, pivu atd. All inclusive končí ve 23 hod., pak se platí. To mi trošku vadilo, ale jinak pohodičky. Kdo se nestihne dostatečeně občerstvi do té doby, tak si hold připlatí za drinky.

Služby hotela
Služby okolo ubytování a úklidu perfektní. Příjemný a ochotný personál. Jen WIFI by mohla být zdarma. Takže doporučuji si aktivovat datové služby u svého operátora. Vyjde vás to o dost levněji. Nechal jsem si aktivovat datový balíček za 150,- a kdybych měl platit WIFI na hotelu, tak by to vyšlo na celý pobyt asi 40 EUR. dva bazény se samostatnými bary. Jeden bar zavírají kolem 17 hodiny, pak se chodí pár metrů pro nápoje vedle. Bazény a okolí bazénů je čisté a voda v nich je perfetně čistá. Jeden bazén má brouzdálko pro děcka. U baru kulečníky, jinak žádná velká možnost vyžití. Taky mi to moc nevadilo, protože tam byl o to větší klid. Kousek od hotelu cca 200m aquapark v jiném hotelu a to nikomu nepřeju tam bydlet :-) byl tam celý den rambajs. Pro děti je to asi paráda, ale zahrada je tak velká, že stejně rodiče nemají moc času si oddychnou, protože musí své ratolesti kontrolovat po celém okolí hotelu.

Pláž
Nejbližší je skutečně asi 650 metrů, ale vůbec mi to nevadilo. Příjemná 7-10 procházka na písčito oblázkovou čistou pláž. Druhá pláž od hotelu je kousek vlevo asi 1,3 km - písčitá a malinko nepořádku. Další pláž je vpravo od té nejbližší asi 5 km - Tsambika. Je to ohromná a rušná pláž, takže nic pro mě. Je tedy krásná, ale i na sklonku září rušná jak hlavní třída. Vyhodou je parkování zdarma, ale v plné sezóně to musí být problém, protože návštěvnost téhlé pláže je opravdu veliká.

Vojtěch Bernard, 30.09.2014, Dátum pobytu: 17.9. - 28.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Anavadia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Anavadia, Rhodos, Grécko Vojtěch Bernard 2014-09-30 8.8 1 10 Anavadia - SPOKOJENOST - příjemný klid.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100