Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Byl jsem spokojen.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem spokojen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídalo ceně.

Strava
Strava dobrá.

Služby hotela
Všechno bylo v pořádku. Jediná věc, která mi vadila bylo spojení WIFI - na recepci a v baru u bazénu měli WIFI, které u nás stojí několik set KČ a ty samozřejmě měly špatné pokrytí.

Pláž
Pláž byla čistá, asi 300m od hotelu. Sice jsem šnorchloval, ale zrovna v tom místě bylo nezajímavé kamenité dno porostlé řasami, sem tam nějaká rybka. Pro milovníky šnorchlování asi ne příliš vhodná lokalita.

Vít Tesař, 30.10.2014, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Lambi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Lambi, Kréta, Grécko Vít Tesař 2014-10-30 9 1 10 Lambi Hotel

Celkom: 8,4 Velká spokojenost. Díky recenzím jsem věděla co nás asi čeká. Obavu jsem měla jen z počasí, při objednávce zájezdu mi nedošlo, že Thassos...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost. Díky recenzím jsem věděla co nás asi čeká. Obavu jsem měla jen z počasí, při objednávce zájezdu mi nedošlo, že Thassos je nejsevernější ostrov v Řecku, takže počasí v druhé polovině září už nemusí být nejteplejší. Naštěstí obava byla zbytečná z 11 dní jsme se kromě dvou dnů koupali každý den. Počasí bylo velmi příjemné i na cestování po ostrově, takže jsme mohli objevovat a obdivovat krásu pobřeží i vnitrozemí. Byli jsme poslední turnus a doslova jsme "zavírali" sezónu. Mělo to své kouzlo, klid, málo lidí, na plážích idyla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli spokojeni. Hotel byl čistý, stejně jak pokoj. Bylo tam vše potřebné. Nemáme možnost srovnání, protože na dovolenou do hotelů, tak často nejezdíme. Pokoj byl otočený k bazénu, nic nás nerušilo, jen cinkot ovcí, protože bar už nebyl v provozu. Úklid a výměna prádla byla prováděna pravidelně. Snad co bylo nepříjemné, byly tenké stěny, takže bylo vše slyšet, hlavně co se děje v koupelně. Vím, že někteří účastníci zájezdu byli nespokojeni, např. kritizovali volný pohyb slepic po zahradě a v okolí bazénu, taky někdo nelibě snášel drzé kočky u jídla, zaslechla jsem, že někdo měl plíseň v koupelně, ale my si nemůžeme stěžovat.

Strava
Opět spokojenost. Věděli jsme z internetu, že snídaně jsou jednoduché a prý bez fantazie, ale nám to nevadilo a bohatě stačilo. Já byla nadšená z řeckého jogurtu, který sice nebyl každý den, můj muž zase ze sýru Feta. Zase jsme měli výhodu, že jsme neměli srovnání. Ti co zažili dovolenou např. v Egyptě, si neodpustili komentář. Večeře jsme si pochvalovali, dost pokrmů bylo z řecké kuchyně. Ochutnali jsme taky některá jídla v místních restauracích. Přímo v hospůdce na pláži pod hotelem jsme si rádi dávali řecký salát s caciky a malé pražené rybky, moc spokojeni jsme byli v Potosu v taverně Irene, kde jsem měla nejlepší gyros v mém životě, manžel si pochutnal na kalamárech plněné sýrem. K jídlu vždy výborné vínko.

Služby hotela
Opět velká spokojenost, paní Elena nezklamala. Usměvavá, milá, příjemná, při objednávce auta či motorky nikdy nebyl problém. Velký plus bylo, že personál rozuměl česky.

Pláž
Pláže na Thassosu jsou úžasné. Každý si přijde na své. My jsme jich navštívili docela dost. Daleko víc se nám líbily pláže neznámé, malé, zašité, než ty vyhlášené, ale každá mělo něco do sebe. Soukromí jsme měli na pláži Saloniky, která byla kousek od hotelu, romantická byla Metalia vedle Limenarie. V blízkosti hotelu byly všechny pláže pěkné.Zkrátka ostrov Thassos nezklamal spíše příjemně překvapil.

Zdeňka Kotková, 30.10.2014, Dátum pobytu: 18.9. - 29.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Thassos, Hotel:Astris Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Astris Sun, Thassos, Grécko Zdeňka Kotková 2014-10-30 8.4 1 10 Hotel ASTRIS SUN

Celkom: 6,8 Je to nepříjemné, dlouho jsme váhali, ale poté, co na podanou reklamaci cestovní kanceláři před více než 30 dny dodnes agentura...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Je to nepříjemné, dlouho jsme váhali, ale poté, co na podanou reklamaci cestovní kanceláři před více než 30 dny dodnes agentura nezareagovala!...,rozhodli jsme se do toho kyselého jablka chtě nechtě kousnouj

a podělit se se čtenáři recenzí o svůj "krétský zážitek"...

V průběhu pobytu v hotelu náš tříletý synek dostal diarrhea a zvracel. Prakticky přestal jíst. Tělesná teplota se mu v noci zvedla na 38 stupňů C. V té době byl také pod dohledem místního lékaře. Tyto dny prakticky pořád spal a my jsme samozřejmě nahradili dny na pláži pobytem v pokoji u jeho lůžka. Radost z pobytu u moře nahrazovala trvalá starost o jeho zdraví – a též o zdraví naše, neboť nebylo jisté, co lavinu žaludečních potíží v hotelu způsobilo. Nakonec totiž nešlo o jeden náhodný případ onemocnění: onemocněla řada účastníků zájezdu, kteří pobývali v hotelu Mari Beach a užívali jeho služeb All Inclusive.

Nás – rodiče obdobné zdravotní potíže zasáhly poslední den pobytu: diarrhea a zvracení se nás držely dokonce i po návratu do Prahy...

Kritizujeme, že vedení cestovky ani delegátka nezorganizovaly lékařskou péči tak, aby se jen neléčily následky, ale byla zjištěna příčina a zajištěna také či především lékařská prevence (nebyly odebrány „stěry“, neprověřovaly se předkládané pokrmy či voda). Tak se stalo, že se „epidemie“ rozšířila, jak výše uvedeno, na osazenstvo řady pokojů hotelu!

Postrádali jsme alespoň minimální profesionalitu. Delegátka byla sice svědkem zdravotních trablů našeho tříletého synka, neboť na naši žádost objednala lékaře, ale jinak působila spíš jako telefonistka a překladatelka než odpovědný pracovník na svém místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je fajn, v dobrém měřítku. Nemyslíme, si, že dovolená byla znehodnocena jen neodpovědným přístupem. Podle našeho mínění se vedení hotelu Mari Beach nechovalo s plnou profesionalitou, ale nastojte: zaujalo vůči svým klientům dokonce arogantní postoj...! Je otázka, do jaké míry pečuje řádně o infrastrukturu, kterou se z hotelových prostor odvádějí splašky...

Strava
Druhým důvodem naší stížnosti je nedodržení podmínek, stanovených pro kulturu „All Inclusive“, a to v segmentu nápoje. Namísto avizovaného juice – nemyslíme tím juice 100%, o kterém se psalo v údajích o zájezdu, ale 90, 80, 70 či 60%. Byla nabízena výlučně přeslazená žlutá „limonáda“ z prášku, která nemá s juicem ani vzdáleně nic společného. A tak jsme byli nuceni konzumovat buď tuto umělou limonádu, nebo Coca Colu, což jsme nechtěli, najmě synek který vinou tohoto přeslazené„pitíčka“ ani moc nejedl...

Přes naši reklamaci a následnou ústní žádost delegátky managementu hotelu nebylo naší zdvořilé žádosti ani do posledního dne vyhověno, a to ani v jídelně, ani u hotelového baru.

Dalším problematickým nápojem je – byla - káva a čaj, které nebyly běžně k dispozici – v rámci A.I. – po obědě a večeři, leda s příplatkem! Nejsou tyto nápoje ve střední Evropě prakticky součástí pokrmů?

Moc jsme se na moře těšili a hotel přímo na břehu nás fascinoval. Jak naše těšení dopadlo?

Služby hotela
Nakonec v člověku zůstane jen to kyselé jablko arogance...

Pláž
Pláž byla OK.

Anonym, 30.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Mari Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mari Beach, Kréta, Grécko Anonym 2014-10-30 6.8 1 10 Mari Beach 27. 8. - 3.9. 2014 Zájezd cestovní kanceláře Kovotour

Celkom: 7,6 na to že to byla 2* spokojeni nad očekávání.. super místo hned na pláži .. ubyt.také překvapilo

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
na to že to byla 2* spokojeni nad očekávání.. super místo hned na pláži .. ubyt.také překvapilo Zobraziť celú recenziu

Anonym, 30.10.2014, Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Apartmány Theodora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Apartmány Theodora, Kréta, Grécko Anonym 2014-10-30 7.6 1 10 Apartmány Theodora

Celkom: 9,2 Velmi příjemný pobyt.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemný pobyt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj, jednoduchý, nenáročný, dostačující.

Strava
Jídlo a pití naprosto grandiosní!!!

Obsluha velmi milá.

Služby hotela
Služby hotelu rozsáhlé.

Od internetu přes vyžití sportovní až po masáže a relax.

Pláž
Moře krásné, čisté.

Pláže udržované.

Michal C., 29.10.2014, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Europa Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Europa Beach, Kréta, Grécko Michal C. 2014-10-29 9.2 1 10 Europa Beach

Celkom: 7 Celkově bych asi tento hotel doporučil spíše lidem, kterým nevadí poměrně dlouhá procházka k moři a určitě hlavně v termínech hlavní...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově bych asi tento hotel doporučil spíše lidem, kterým nevadí poměrně dlouhá procházka k moři a určitě hlavně v termínech hlavní sezóny, nikoliv září či dokonce říjnu jako jsme byli my.

Druhou podmínkou by bylo, že pokud jedete mimo hlavní sezónu, tak musíte být smířeni s n Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo asi dobré, odpovídalo počtu hvězdiček. Jedinou výhradu bych snad měl k teplotě v bazénu, která byla extrémně studená i v době, kdy bylo cca 30 stupňů, takže asi byla nějak ochlazovaná.

Strava
Stravovali jsme se jenom v hotelu, popř. měli obědový balíček (jedna bageta se sýrem).

Zde mohu říci, že se na nás "hodně podepsal" fakt, že jsme byli mimo sezónu v době, kdy na hotelu bylo jen 12 Čechů a cca 8 Poláků. All inclusive se v prvním týdnu (byli jsme na 12 dní) redukovala na 1 jídlo k večeři a obědu, ráno 1 sýr, 1 salám a soutěž "kdo uhodne, v jakém tvaru bude podáváno vejce", ovoce žádné.

Druhý týden původní kuchař, který jak jsme pochopili vařil hlavně pro Italy (pouze v hlavní sezóně) odešel a vařila místní kuchařka se to trochu zlepšilo (2-3 jídla k výběru, přibylo ovoce).

Asi nás nejvíce zklamal postoj delegátky, které si někteří z nás stěžovali, její stanovisko hájilo pozici hotelu - je po sezóně a málo lidí, tak co chcete?

Služby hotela
Nevím, co se tímhle myslí, fakticky jsme využívali pouze WiFi v recepci - jinde nebylo, dále stravování a pak dopravu na pláž (nejprve malý bus, pak osobní auto a pak už asi nic).

Pláž
Pláž asi standardní jako všude na Rhodosu - tedy čistá. Zde konkrétně písečná, jinde na Rhodosu nejdete i kombinace písku a kamenů, resp. oblázků.

Anonym, 29.10.2014, Dátum pobytu: 27.9. - 8.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Diagoras

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Diagoras, Rhodos, Grécko Anonym 2014-10-29 7 1 10 Diagoras

Celkom: 9,6 krásná dovolená, moře čisté a teplé, nově zrekonstruovaný hotel v hezkém místě. Měli jsme obavy z říjnového počasí, ale příjemně nás...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
krásná dovolená, moře čisté a teplé, nově zrekonstruovaný hotel v hezkém místě. Měli jsme obavy z říjnového počasí, ale příjemně nás překvapilo, na koupání bylo celých 14 dní. Půjčili jsme si auto a projeli velkou část Kréty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování byla na výborné úrovni, denně uklizeno, každé 3 dny výměna povlečení, ručníky každé 2 dny.Pokoje jsou moderně vybavené a prostorné.

Strava
strava byla rozmanitá, vše chutné a všeho dostatek. Příjemná obsluha

Služby hotela
Hotel je na vysoké úrovni, s ničím nebyl problém, personál včetně majitele velice vstřícný. Velký krásný bazén včetně kvalitních lehátek a slunečníků je z jedné strany a z druhé strany je velká zahrada, která je opět, vybavená lehátky a slunečníky. K moři se přejde pouze přes zahradu.

Pláž
pláž je hned u hotelu v klidné zátoce, čistá slunečníky a lehátka za poplatek. Krásné koupání, kdo rád šnorchluje, tak pár rybek uvidí. Vedle pláže jsou 4 příjemné taverny .

Eva Tkáčová, 28.10.2014, Dátum pobytu: 28.9. - 12.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Bali Star

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Bali Star, Kréta, Grécko Eva Tkáčová 2014-10-28 9.6 1 10 Bali Star

Celkom: 5 Celkový dojem i přes některé momenty,které nám nešly pod nos lze klasifikovat jako dost dobrý.

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem i přes některé momenty,které nám nešly pod nos lze klasifikovat jako dost dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
standard.

Strava
Snídaně, sice buffet,ale den co den stejný ....takže až až! večeře vynikající jak výběr,tak i kvalita a super obsluha a veškerý personál restaurace.

Služby hotela
nekomentuji............?

Pláž
Přístup na pláž,čistota a vybavení pláže k zaplakání (omluvou by snad byl poslední turnus ale???), proto jsme využívali cizích lokalit,které byly OK , na př. HOTEL MARINA a jeho okolí.!!

Vladimír B., 28.10.2014, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Castro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Castro, Kréta, Grécko Vladimír B. 2014-10-28 5 1 10 Castro (Amoudara)

Celkom: 4 Dovolenou hodnotím pozitivně. A to především z důvodu, že jsme v hotelu Elmi Suites netrávili příliš času a nenechali se zklamáním z...

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou hodnotím pozitivně. A to především z důvodu, že jsme v hotelu Elmi Suites netrávili příliš času a nenechali se zklamáním z ubytování otrávit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Elmi Suites dokonale klame svým zevnějškem. K hotelu patří několik poměrně pěkných a udržovaných budov s dvěma bazény a barem s výhledem na moře, kde se podávají snídaně, obědy a věčeře. To vše by splnilo vaše očekávání až do chvíle, než vstoupíte do přiděleného pokoje, který odpovídá maximálně dvouhvězdičkovému hotelu. Měli jsme možnost si prohlédnout dva apartmány a dvě studia a žádný z nich bychom si dobrovolně nevybrali, kdyby byla jiná možnost. Bohužel i v polovině září byla, dle vyjádření recepční, nejvyšší sezóna a tak bohužel neměli jiné pokoje k dispozici. Naše studio se nacházelo v přízemí s výhledem na chodník s vychytávkami jako byl háček na dveřích místo zámku s klíčem, díky kterému v noci při sebemenším průvanu dělaly dveře hluk. Dále lampička, které chyběla šňůrka na rozsvěcení a její zapnutí bylo možné pouze manipulací s žárovkou, postel, jejíž matrace nejspíše pamatuje nejlepší éru Elmi Suites, stávkující voda ve sprše, atd. S ubytováním v Řecku mám poměrně dost zkušeností a nic z toho by nebyl až tak zásadní problém, pokud byste měli zakoupený zájezd do dvouhvězdičkového hotelu za maximálně 12 000 Kč a ne do čtyřhvězdičkového s původní cenou okolo 21 000 Kč. Hotel Elmi Suites překvapil víc, než jsem očekávala.

Strava
Do hotelu jsme první den dorazili až po 23 hodině a po příjezdu nás uvítali studeným talířem, jehož obsahem byl kopeček bramborového salátu, trocha zeleniny, dva plněné vinné listy, sýr, šunka a pečivo. Potěšení pro oko ani žaludek to moc nebylo, nicméně okolo půlnoci po několikahodinové cestě jsme pozřeli i toto. Jídla bylo po celou dobu poměrně hodně, víceméně byl výběr každý den skoro stejný. Oběd jsme využili pouze dvakrát a nabídka byla podobná jako u večeře. Zeleniny byl dostatek. Co nás ale zklamalo, bylo minimum ovoce. Každé ráno byly k dispozici pouze nakrájené pomeranče a večer meloun. Kdo měl štěstí, ulovil kousek hroznového vína, to bylo ale vždy hned pryč. Na to, že je Kréta přímým zdrojem poměrně dosti druhů ovoce, nám toto přišlo ubohé. Příjemným zpestřením se nám zpočátku zdál gril u bazénu, kde každé ráno, poledne i večer pán připravoval palačinky, maso, zeleninu a vejce. Problémem bylo pouze to, že pán nebyl téměř nikdy v dobrém rozpoložení a dával najevo, jak ho každý otravuje. Tato práce ho asi příliš nenaplňovala. All inclusive jsme nevyužili ani z nabídky nápojů. Místní koktejly se moc pít nedaly, víno také nebylo příliš kvalitní, proto byla nejlepší variantou voda. Nejlépe jsme se najedli v taverně Aposperida ve vesničce Piskopiano, která je vzdálena asi 20 minut pěšky. Ceny byly velmi slušné a jídlo výborné.

Služby hotela
Personál hotelu přilíš vstřícný nebyl, respektive rozlišoval podle toho, jaké je kdo národnosti, což nestojí ani za komentář. Na recepci je možnost wifi připojení a za poplatek využití počítačů s internetovým připojením. Ostatně, za poplatek je v hotelu Elmi Suites téměř všechno, i zvážení kufrů při odjezdu. Fén a sušák na prádlo byly k dispozici až po vyžádání.

Pláž
V popisu hotelu byla zmíněna pláž cca 50 m od hotelu, která byla ale malá, kamenitá, špatně přístupná a plná odpadků. My jsme využívali pláž Star Beach, která byla asi 15 minut chůze od hotelu, byla písčitá a příjemná. Klidnější byla pláž Potamos Beach, která se nacházela za městem Malia, nedaleko od Malijského paláce, asi 15 minut jízdy autobusem, spojení bylo velmi dobré. Navštívili jsme také ostrůvek Chrissi, přezdívaný jako místní Karibik, kde jsou pláže s bílým pískem a moře je krásně průzračné. Pěkná pláž byla také ve městě Agios Nikolaos, které je vzdáleno asi 40 minut autobusem a jehož návštěva stojí za to.

Kristýna L., 28.10.2014, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Elmi Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Uvítací studený talíř 11 fotografií

Elmi Suites, Kréta, Grécko Kristýna L. 2014-10-28 4 1 10 Elmi Suites

Celkom: 7,8 Hotel na velmi slušné úrovni s ochotným personálem, blízko pláže s velmi dobrou stravou. Termín koncem října už je ovšem hraniční -...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na velmi slušné úrovni s ochotným personálem, blízko pláže s velmi dobrou stravou.

Termín koncem října už je ovšem hraniční - rozbouřené, studenější moře a silné větry se střídaly s příjemně teplými dny ale prázdné pláže, taverny i obchody. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající kategorii hotelu.Čisto, pravidelná výměna osušek a ručníků, příjemný personál,hezký areál a příjemné i doplňkové služby pro rekreanty.

Strava
Rozmanitá a dobrá strava se vším všudy. V okolí mnoho možností ochutnání místních specialit.

Služby hotela
Velmi dobrý dojem.Spokojenost.

Pláž
Blízká,oblásková, nedaleko částečně písčitá. V tuto dobu prázdná.

Michal M., 28.10.2014, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Europa Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Europa Beach, Kréta, Grécko Michal M. 2014-10-28 7.8 1 10 Hotel Europa Beach **** All In. od Travel Planet s.r.o.; 5ecko, Kréta - Analipsis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100