Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Spokojenost.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Jan H., 19.11.2014, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Villa Ria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Villa Ria, Kréta, Grécko Jan H. 2014-11-19 9 1 10 Villa Ria

Celkom: 6,8 Dovolená za výbornou cenu.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená za výbornou cenu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování mě nenadchla.Za celý týden pobytu ani jednou nikdo neuklidil.za týden nám vyměnili ručníky pouze jednou.A odpadkový koš byl vynesený jednou,tudíš byl cítit zápach z koše.Odpad neskutečně zapáchal.Na terase byl všude žlutý písek,posadit se na židli se dalo pouze po utření židle,jinak bylo oblečení špinavé.

Strava
Strava byla vynikající,bez chyby.Široký výběr,mohl si vybrat každý.Každé jídlo bylo chutné.

Pláž
Pláž byla dostupná,ale neupravená.Hodně špíny a chaluh z moře.

Regina K., 19.11.2014, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Galatia Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Galatia Apartments, Kréta, Grécko Regina K. 2014-11-19 6.8 1 10 Galatia Aparthotel CLEVER

Celkom: 8,4 Byli jsme spokojeni

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté, prostorné, dál od pláže

Strava
bez stravy

Služby hotela
v pořádku

Pláž
krásná

Jan, 19.11.2014, Dátum pobytu: 25.8. - 4.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Parga, Hotel:Penzion Silvia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Penzion Silvia, Parga, Grécko Jan 2014-11-19 8.4 1 10 Silvia

Celkom: 6,8 Hotel je vhodný spíše pro rodiny s dětmi, pro které je zde velké vyžití. V okolí nejsou žádné obchůdky ani restaurace, což nám nevyhovovalo.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je vhodný spíše pro rodiny s dětmi, pro které je zde velké vyžití. V okolí nejsou žádné obchůdky ani restaurace, což nám nevyhovovalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, ale už 25 let stejné a v této době již zastaralé a nemoderní. Je znát, že už hotel zažil lepší časy.

Strava
Strava výborná, velký výběr všeho.

Služby hotela
Do ceny zájezdu bych zahrnula wifi zdarma. Personál byl velmi příjemný.

Pláž
Pláž velmi hezká, i když docela přeplněná. Čekala jsem pozvolnější vstup do moře.

Anonym, 19.11.2014, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Club Calimera Sunshine Kreta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Club Calimera Sunshine Kreta, Kréta, Grécko Anonym 2014-11-19 6.8 1 10 CLUB CALIMERA SUNSHINE CRETA

Celkom: 6,8 Všichni jsme si pobyt užili. Asi není co vytknout až na drobnosti (po příjezdu do hotelu cca ve 23:30, v naprosté tmě, jsme si cestu k...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Všichni jsme si pobyt užili. Asi není co vytknout až na drobnosti (po příjezdu do hotelu cca ve 23:30, v naprosté tmě, jsme si cestu k pokojům museli najít sami, all inclusive pouze do 22:00, jízdy na pláž naprosto otřesným autobusem bez klimatizace - člověk nevěděl jestli tam vůbec dojede) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dostačující. Na pokoji i v areálu bylo čisto, denně uklizeno, vytřeno atd. Jediné co jsme řešili, byla čistota toalet u bazénu a na recepci. Chápeme, že je těžké udržovat pořádek na takto vytížených místech, ale alespoň 3x by neuškodilo, kdyby někdo vytřel a vynesl koše s toalet. papíry.

Strava
Očekávali jsme více místních specialit. Bylo vidět, že se hotel snaží, až zbytečně moc, přiblížit kuchyni hostů, ale bohužel někdy na úkor kvality jídla.

Služby hotela
Kromě připojení na WiFi síť - zdarma, které je pouze v recepci, jsme jiné služby hotelu nevyužili.

Pláž
Hotel se nachází v prudkém kopci. Pláž je od hotelu vzdálena cca 1,5 km. Vzhledem k tomu, že po cestě není nikde stín, ani jednou jsme tuto cestu nešli pěšky. Vždy jsme se svezli hotelovým autobusem dolů i na horu. Je pravda, že ve 30 °C byla 3 minutová cesta neklimatizovaným, 20 let starým autobusem, jako pobyt v sauně. Jinak pláž u sesterského hotelu byla čistá, kamínková, ale naprosto dostačující potřebám hostů.

Iva S., 19.11.2014, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Eri Sun Village (ex. Aqua Sun)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Eri Sun Village (ex. Aqua Sun), Kréta, Grécko Iva S. 2014-11-19 6.8 1 10 Aqua Sun - Kréta

Celkom: 7,6 Dovolená se nám líbila. Cena odpovídala nabízeným službám. Pro mě osobně to byla první zkušenost s ostrovem Rhodos. Naše očekávání zájezd...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila. Cena odpovídala nabízeným službám. Pro mě osobně to byla první zkušenost s ostrovem Rhodos. Naše očekávání zájezd splnil. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo příjemné. Hotel byl dispozičně dobře řešen. Interiér byl velmi příjemný. Pokoj dostatečně velký pro dvě osoby. Koupelna s WC bez připomínek.

Strava
Strava byla celkem dobrá, ale očekávali jsme větší pestrost. Převažovala v polopenzi strava bohatá na bílkoviny. Zelenina byla v nabídce taktéž, ale jednalo se pouze o 3-4 druhy, které se týden opakovali. Zařadil bych více rozmanitosti.

Služby hotela
Hotel nabízel několik služeb. Nám se líbila možnost zapůjčení skútru prostřednictvím hotelu. Půjčovné bylo přijatelné. Hotel nabízel i výlety do okolí, těch jsme však nevyužili.

Pláž
Pláž poblíž hotelu nebyla tak hezká, ale o několik set metrů dále už byly lepší pláže. Jelikož se hotel Lomeniz nachází na samé špičce ostrova, tak není problém využít i pláže na návětrné straně ostrova, kde se nabízí vlny a písčité dno. Na závětrné straně Rhodosu je kamenité dno a písčito-oblázkové pláže s klidnější hladinou moře.

Jakub Šnajdr, 19.11.2014, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Lomeniz

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Lomeniz, Rhodos, Grécko Jakub Šnajdr 2014-11-19 7.6 1 10 Hotel Lomeniz

Celkom: 7,6 Pěkný ostrov, čisté moře i pláže. špatné podmínky pro šnorchlování - vlny (vítr), silné proudy. auto/motorka nezbytnost. Ráj ruských...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný ostrov, čisté moře i pláže. špatné podmínky pro šnorchlování - vlny (vítr), silné proudy. auto/motorka nezbytnost. Ráj ruských turistů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, čisté, pravidelná výměna ručníků a ložního prádla. Několik pokojů rozdílných než v katalogu (bez kuchyň. koutu)

Strava
Výborná kuchyně, dostatek jídla. ke snídani i nápoje, večeře bez nápojů v ceně.

Pláž
špatné podmínky pro šnorchlování - vlny (vítr), silné proudy. nekonečně dlouhé pláže. vysoká koncentrace lidí na plážích před velkými hotelovými komplexy. příjemný přístup do moře (pozvolné, malé kamínky)

Barbora H., 18.11.2014, Dátum pobytu: 27.8. - 6.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Anthoula Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Anthoula Village, Kréta, Grécko Barbora H. 2014-11-18 7.6 1 10 Kréta - Hotel Anthoula Village

Celkom: 8,8 Kostas Savas neexistuje.Hotel se jmenuje Alexandr. Myslím,že by bylo dobré tuto zásadní informaci klientům sdělit. Předešlo by se tak...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Kostas Savas neexistuje.Hotel se jmenuje Alexandr. Myslím,že by bylo dobré tuto zásadní informaci klientům sdělit. Předešlo by se tak jejich marnému hledání ubytování. Obzvláště,když se toto celé koná kolem půlnoci :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyhovující,jednoduché,ale dostačující

Strava
Vařili jsme si sami,suroviny jsme kupovali v obchůdku vzdáleném asi 60 m nebo v marketu ve městě

Služby hotela
uklizečky docházely pravidelně,nebyl s nimi žádný problém

Pláž
Pláž blízko,chodili jsme si ráno před snídaní zaplavat,našli jsme si cestu mezi kameny a plavali poměrně daleko do moře,bývalo po ránu většinou klidné

Marcela C., 18.11.2014, Dátum pobytu: 23.9. - 3.10.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Studia Kostas Savas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Studia Kostas Savas, Rhodos, Grécko Marcela C. 2014-11-18 8.8 1 10 Kostas Savas

Celkom: 8 Všechno v pořádku, jen informace o placení klimatizace byly nepřesné.. platili jsem již od druhého dne pobytu.. jinak ohledně stravy - to...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno v pořádku, jen informace o placení klimatizace byly nepřesné.. platili jsem již od druhého dne pobytu.. jinak ohledně stravy - to v pořádku, výběr, dostatek.. okolí pěkné, upravené Zobraziť celú recenziu

Jan, 18.11.2014, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Studia Sofia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Studia Sofia, Kréta, Grécko Jan 2014-11-18 8 1 10 Studia Sofia

Celkom: 6 Celkový dojem jen a jen kladný: vyšlo počasí, krásná příroda, perfektní výlety, vstřícní lidé

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem jen a jen kladný: vyšlo počasí, krásná příroda, perfektní výlety, vstřícní lidé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tak ubytování bylo největším kamenem úrazu. Pokoj na opačné straně než moře, to by nevadilo, ale pod balkonem se nacházel nepořádek se spoustou odpadkových pytlů. V hotelu byla prováděna přístavba patra, takže veškerá stavební suť rovněž pod balkonem. Pokoj velmi strohý, neútulný. Nešlo se v něm pohybovat tak, jak bychom potřebovali, na balkon jsme se museli protahovat, protože křídla dveří byla stále otevřená, nešly zavírat jelikož tomu bránily postele. Pokoj svou výbavou spíše připomínal turistickou ubytovnu, jak jsme se shodli i s ostatními návštěvníky. Nicméně hotel se nachází prakticky na pláži, což ho činí hodně atraktivním, rovněž majitelé příjemní a ochotní. Velkou výhodou bylo i to, že jsme mohli využívat deštníky a lehátka zdarma a vzhledem k ceně zájezdu není co řešit. Výhodou bylo i počasí,které nám vyšlo...takže jsme chodili na pokoj vyloženě přespat.

Strava
Strava celkem chutná, ale bez fantazie. Snídaně formou bufetu, denně stejný sýr a rovněž salám denně stejný. Máslíčko, marmeláda, bábovka, prémiově jogurt a troška melounu, ale jen pro ranní ptáčata, později už ovoce nebylo. K tomu všemu vynikající pečivo, denně čerstvé. Večere s obsluhou teplé, byli jsme rádi, že jsme ochutnali jejich kuchyň. Jinak mimo hotel pochoutky na mnoha místech, nebyl problém si cokoliv dokoupit. A zase: vzhledem k ceně zájezdu a skutečnosti, že jedu za koupáním, poznáním a nikoliv do výkrmny, neřešili jsme, pouze uvádím fakta.

Služby hotela
Jelikož se jednalo o malý rodinný hotýlek, žádné zvláštní služby hotelu jsem nezaznamenala. Úklid byl v pořádku, snad až zbytečně často převlékali, shodli jsme se s ostatními účastníky, že co by ušetřili za převlékání a praní, mohli dát do zpestření snídaní.Aspoň dodat více zeleniny. V hotýlku čisto a klid i přesto, že probíhala přístavba. Pokud cokoliv chybělo, nebyl problém si říct a ochotní majitelé okamžitě reagovali.

Pláž
Pláž měla obrovskou výhodu, že byla pár metrů od hotýlku, fakt senzační. jelikož jsme byli začátkem září, bylo vše v pohodě, pláž nebyla přeplněná. Přístup do moře pozvolný, bylo lepší jít v plážovkách kvůli kamínkům. Moře velmi klidné, bez vln, vhodné i pro malé děti. Nám toto rovněž vyhovovalo, hodně jsme si moře užili. Objeli jsme i jiné pláže, které patřily k nejhezčím na Lefkádě, tam jsme si užili vln do sytosti. Z pláže u hotelu úžasný výhled na ostatní ostrůvky kolem. K čistotě plíže nemám výhrady, vše v pořádku a čisté.

Alena Jurková, 18.11.2014, Dátum pobytu: 4.9. - 15.9.2014
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel:Christiana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Christiana, Lefkada, Grécko Alena Jurková 2014-11-18 6 1 10 Řecko-Lefkada-Nidri-hotel Christiana 4.9.-15.9.2014

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100