Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Pohodová destinace - moc ráda se tam vracím - krásné místo :)

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová destinace - moc ráda se tam vracím - krásné místo :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné :)

Strava
Středomořská kuchyně k létu patří a Řecká je skvělá :)

Pláž
Krásná pláž, bílý jemný písek, pozvolný vstup do průzračného moře, široká a dlouhá pláž - s lehátky i přírodní.

Renata P., 23.07.2016, Dátum pobytu: 15.6. - 26.6.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Chalkidiki, Hotel:Studia a apartmány Makedon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Sarti Beach 1 fotografia

Studia a apartmány Makedon, Chalkidiki, Grécko Renata P. 2016-07-23 9 1 10 Rezidence MAKEDON

Celkom: 7,4 Dovolená skvělá,poměr cena a kvalita v naprostém pořádku.Pozitiva převažují.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená skvělá,poměr cena a kvalita v naprostém pořádku.Pozitiva převažují. Zobraziť celú recenziu

Danuše S., 23.07.2016, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Anna Aparthotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

2 fotografie

Anna Aparthotel, Kréta, Grécko Danuše S. 2016-07-23 7.4 1 10 Anna Aparthotel

Celkom: 9 Dovolenou jsme si užili. Tento hotel jsme zvolili na naši svatební cestu a rozhodně nelitujeme. Po příjezdu do hotelu jsme na pokoji měli...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili. Tento hotel jsme zvolili na naši svatební cestu a rozhodně nelitujeme. Po příjezdu do hotelu jsme na pokoji měli připravenou lahev šampaňského s blahopřáním ke svatbě a na posteli bylo nachystané srdce z růžových lístků. Kromě toho měla manželka v průběhu dovolené narozeniny, ke kterým dostala v narozeninový den od hotelu další lahev šampaňského s blahopřáním.

Hotel je umístěn v klidné oblasti a přímo sousedí pouze se dvě dalšími hotely. Do Kiotari, kde se dá něco nakoupit a popřípadě půjčit motorku nebo auto, je to cca 20 minut pěšky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vzhledem k nahlášené svatební cestě jsme obdrželi pokoj s výhledem na moře, místo výhledu do zahrady, hned u bazénu a baru. Pokoje jsou prostorné a hezky zařízené. Úklid pokoje probíhal 2x - 3x denně.

Strava
Obrovský výběr jídel s pravidelnými tematickými večeřemi. Vše pravidelně doplňované a vše čerstvé. Některá jídla se připravovala přímo u rautového stolu, takže bylo i dobře vidět, jaké suroviny se používají. Jídla bylo celý den tolik, že by ani nevadilo, kdyby se jedno nebo druhé vynechalo. Obědy si bylo možné dát i v baru-restauraci na pláži, což bylo opravdu perfektní. Skvělá byla i možnost objednat se na večeři do dvou ala carte restaurací (italská a řecká), kde si bylo možné vychutnat romantickou večeři ve dvou.

Služby hotela
Hotel je poměrně rozlehlý a členitý, což je výborné, protože si člověk ani neuvědomuje, že je ubytován v tak velkém hotelu. Naopak vše působilo, jakoby se jednalo o nějaké samostatné bungalovy. Jediná nevýhoda je, že je to pak všechno relativně dál, ale ani to nám nějak zásadně nevadilo. Hotel navíc využívá golfových vozíků pro rozvážení hostů se zavazadly po hotelu. Přímo v hotelu je možnost půjčení vozu nebo skůtru, ale cenově je to poměrně dražší, než zapůjčení mimo hotel. Hotel má k dispozici i dva obchůdky (jeden s oblečením a druhý se suvenýry a s potravinami). Plážové osušky jsme měli zdarma a několikrát za pobyt nám je automaticky obměnili za čisté. All inclusive nám platilo až do odjezdu a to i přesto, že jsme museli pokoj opustit do 12 hodin a odjezd z hotelu jsme měli až v 19 hodin.

Pláž
Přístup na pláž byl po chodníčku. Pláž je široká, v místech s lehátky písčitá, pouze od vstupu do moře dál jsou oblázky a kamínky. Vstup do moře je možná až moc prudký, ale dá se to zvládnout. Moře je zde klidné a voda krásně průzračná. Na pláži je možnost využití vodních sportů, pláž je pravidelně uklízená. Lehátka a slunečníky jsou zdarma a nestalo se nám ani jednou, že bychom nenašli volné místo.

David Kulhánek, 23.07.2016, Dátum pobytu: 25.6. - 6.7.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Lindos Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Svatební cesta Lindos 1 fotografia

Lindos Imperial, Rhodos, Grécko David Kulhánek 2016-07-23 9 1 10 Skvělá dovolená - svatební cesta (26.6. - 7.7.)

Celkom: 10 Dovolena byla fantasticka, rádi bychom to místo jeste v budoucnu navštívili. Hotel určitě budeme doporučovat přátelům a známým.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla fantasticka, rádi bychom to místo jeste v budoucnu navštívili. Hotel určitě budeme doporučovat přátelům a známým. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni bylo vynikajici, pokoj byl nove zrekonstruovany, jen koupelna mela menší nedostatky, balkon velký s výhledem na bazény. Pokoj denně personálem uklizen.

Strava
Každy člověk si zde přijde na své, velké množství vyberu jídla od ryb, vepřového a kuřecího masa, az po saláty a vyborne zákusky.

Služby hotela
Vse v pořádku, personal usměvavý, příjemný, ve všem vycházeli vstříc a v neposlední řadě bych pochvalila skvěle animatory, kteří nas bavili cely pobyt.

Pláž
Pláž vzdy čistá, uklizena, more čisté, bylo fajn, ze měl člověk v blízkosti jak bazény, tak pláž. Dostatek lehatek!

Alžběta Čajkova, 22.07.2016, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel:Sunshine Rhodes

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Sunshine Rhodes, Rhodos, Grécko Alžběta Čajkova 2016-07-22 10 1 10 Sunshine Rhodos

Celkom: 1,4 Skopelos je úžasný ostrov, hornatý, zelený, se spoustou plážiček. Určitě stojí za poznání. Studia Vithos a destinaci Agnontas už nikdy...

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Skopelos je úžasný ostrov, hornatý, zelený, se spoustou plážiček. Určitě stojí za poznání. Studia Vithos a destinaci Agnontas už nikdy více.

Tam jsme jeli 36 hodin a zpátky 27. Šoféři jeli dobře, jen nedodržovali časy, ujel nám zbytečně trajekt o půl hodiny a museli jsme čekat 6 hodin na další. Řekli přestávka 20 minut a přišli za hodinu. V Bratislavě zpoždění,

v Budapešti zpoždění, prostě klídeček. Zrušili v autobusech nabídku pití, což spoustu lidí nevědělo.

Svoz z Břeclavi i do Břeclavi byl jediný super a přesný.

Jinak děkujeme cestovce za možnost poznat nádherný ostrov Skopelos. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejhorší ubytování za celý náš život. Možná v patře měli pokoje vkusné, neviděla jsem je. V přízemí to byly přebudované snad chlívky, říkali jsme tomu důvěrně černá díra. Nevětrané, páchnoucí zatuchlinou. Špína.Tak malý pokoj, že jsme se přesunovali vždy jen jeden. Do prostoru snad 3.5m x 3.5m nacpali všechno. Vrzající postel, kuchyňku, skříň, ledničku, stolky u postele. Když jsem se v noci otočila, probudila jsem svého muže, tak to vrzalo. Navíc pořád v pokoji hučí lednička, protéká sprcha, svítí kontrolka na klimatizaci tak, že je v pokoji světlo.Kdybych byla v Řecku poprvé, asi bych se cítila poníženě, že nás strčili do takového bydlení. Ale scestovali jsme tuto zemi, ubytování vždy na úrovni člověka. Pěkné penziony, studia, soukromé ubytování. Rádi jsme se vracívali z pláže. Bohužel, tady jsme neměli ani žádné soukromí. Vedle nás bydlela matka paní majitelky s manželem, vařili na dvoře, televize jim běžela dlouho do noci, telefony, návštěvy. Pořád na tom dvoře byli. Na dvoře, kde klienti měli stůl, na kterém jedli. Neříkám, dvůr byl pěkně upravený. Ale žádná terasa s výhledem. Jen dvůr a spoustu lidí a věčně přítomná domácí.

Strava
Vařili jsme si sami. Ryby opět nejdražší. Jednou jsme byli v taverně na rybku, stálo nás to 60 eur. Je tam jeden obchod, docela dobře zásobovaný. Dobrý toustový chleba.

Služby hotela
Cestovka nabízela nějaké fakultativní výlety, kterých jsme se neúčastnili. Paní majitelku jsme viděli pouze jednou. Náš delegát nebyl člověk na svém místě. Věčně se válel v křesle a hrál si s mobilem. Když jsme se něco zeptali, dle možností věděl, ale ostrov moc neznal. Delegát má být osobnost. On prostě nebyl, spíše bych ho viděla někde ve stáji u koní.

Pláž
Moře krásné, snad jedno z nejčistších, barevně do modra, bohatý podvodní svět. Vzít s sebou brýle, šnorchl. Pláž Agnontas: na jedné straně jsou lehátka, na druhé straně čistili rybáři ryby a zbytky házeli do moře. Je to docela cítit. Výhoda byla, že ubytování je opravdu kousek od moře. Ono je tam vlastně všechno na jednom místě. Hodně jsme využívali autobusové spoje po ostrově. Není to drahé, jsou přesní a mají krásné nové klimatizované autobusy. Pěšky 20 minut je nádherná pláž s bazénem a točeným pivkem Limnonari. Stojí za to tam chodit. Pobřeží kamenité, někdy drobné kamínky i písek. Útesy, jeskyně. Dobré je vzít člun, či vodní lehátko.

Věra, 22.07.2016, Dátum pobytu: 6.7. - 18.7.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Skopelos, Hotel:Studia Vithos (Agnontas)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

11 fotografií

Studia Vithos (Agnontas), Skopelos, Grécko Věra 2016-07-22 1.4 1 10 Studia Vithos

Celkom: 9,4 Jeli jsme s manželem na tento hotel na svatební cestu. Jsme zvyklý na průměrné řecké ubytování, takže toto bylo pro nás vážně neskutečné....

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jeli jsme s manželem na tento hotel na svatební cestu. Jsme zvyklý na průměrné řecké ubytování, takže toto bylo pro nás vážně neskutečné. Byli jsme velice spokojeni a doufáme, že se na tento hotel ještě někdy vrátíme. Zázemí hotelu je neskutečně rodinné a přitom na úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo naprosto fantastické! Neskutečná čistota na pokojích, pravidelný denní úklid byl velice příjemný. Pokoje prostorné, Koupelny prakticky řešeny. Denně vyhazované koše, včetně odpadkového koše u wc s toaletním papírem.Ručníky a ložní prádlo pravidelně měněny.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni.. Nejsme extra vybíravý. Nečekáme, že řekové budou dělat inclusiv na úrovni Tunisu a Egyptu. To už přeci všichni víme :o) Hotel není tak veliký, aby vyvářeli desetinásobek jídla aby si každý mohl vybírat z deseti hlavních jídel. U bufetových snídaní nám nic nechybělo. Víc druhů pečiva, uzeniny, sýry, vajíčka, vaječné omelety, zelina všeho druhu, párky, ovoce a sladke buchty...Obědy byly lehké a dostačující Večere opět formou bufetu dostačující. Dvě hlavní jídla, tři až čtyři přílohy, zelenina, ovoce a sladké. Terasa u večeře byla úžasná!!!Výhled na moře a západ slunce. Příjemně na ní pofukovalo.

Služby hotela
Personál byl moc příjemný. Zapojovali se do něj od rána do večera sami majitelé hotelu. Domácí prostředí, útulno, čistota...a to právě dělali všichni zaměstnanci hotelu.

Pláž
Bez lidí, poloprazdné... (zdarma městké dřevěné slunečníky.)Klidné s krasnými tavernami a bary po pláži kde neplatíte lehátka ani slunečníky pokud si dáte alespon jeden drink za dopoledne a druhý odpolene.( to je ale na Limnosu zcela běžné) Pláž u hotelu je písečná.Pokud chcete do zátoky se skalami uhotelu, tak doporučujeme boty do vody.Od pláže na hotel je to kousíček do kopce. Ale úplně v pohodě jsme to zvládali,včetně starších lidí.

Anonym, 22.07.2016, Dátum pobytu: 30.6. - 11.7.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Limnos, Hotel:Porto Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Porto Plaza, Limnos, Grécko Anonym 2016-07-22 9.4 1 10 Porto Plaza

Celkom: 7,4 Celkový dojem z dovolené je dobrý.

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V naší smlouvě jsme měli mít pokoj s výhledem na moře,což se nakonec neuskutečnilo,ale pokoje byly čisté a pravidelně uklízené každý den.

Strava
Strava se pravidelně opakovala každý týden,snídaně na bázi vajíček a chyběla taky zelenina,ovoce pouze meloun a pomeranč.Chyběla taky hořčice nebo kečup na snídani,což je k párečkům dost zásadní příloha.

Služby hotela
Služby hotelu na dobré úrovni,neměli jsme žádný problém.

Pláž
Pláž je kvalitní,písčitá s dobrou dostupností přes můstek říčky Almiros a poměrně dobrou cenou lehátek a slunečníku ( 5 Eur ) na den.Okolí hotelu je klidné,procházka do Agios Nikolaos po pobřeží zabere asi 20 min.

klidnou chůzí.

Josef K., 22.07.2016, Dátum pobytu: 1.7. - 12.7.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Almiros Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Almiros Beach, Kréta, Grécko Josef K. 2016-07-22 7.4 1 10 Hotel Almiros Beach

Celkom: 7,2 Byla to jedna z našich nejkrásnějších dovolených . Hotel výborně situovaný přímo u pláže , vše bylo na dosah . Bar s posezením přímo u...

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to jedna z našich nejkrásnějších dovolených . Hotel výborně situovaný přímo u pláže , vše bylo na dosah . Bar s posezením přímo u hotelu a hotelového bazénu . Milá a ochotná obsluha , dá se tam naobědvat v případě polopenze nebo se osvěžit dobrým drinkem v průběhu dne a večera . Nevyhání Vás a nechají sedět jak dlouho chcete ponocovat :-). Hotelový bar navštěvuje dost i místní mládež , ale nebylo to tak hrozné ,nebyli nijak moc hluční a nezdržovali se po celý den . Měli jsme možnost procestovat dost velkou část ostrova. Je možné si vypůjčit skútr,auto, čtyřkolky buď v místních půjčovnách , které jsou na každém rohu nebo předem i přes internet z domova. V půjčovnách velice ochotní , jen pozor na ty slabší skútry , půjčují se nejvíc a také stav tomu odpovídá ,půjčují je docela ve špatném stavu, kamarádi měli problém s brzdami , mi s kontrolkou benzínu , ale třeba jen blbá náhoda . S autem spokojeni. Projeli jsme moc krásná místa jako Laganas s nádherným ostrůvkem Cameo , vyhlídku na pláž Navagio se známým vrakem a azurovou vodou , sirnou pláž Xigia ,Blue Caves,Porto Vromi,pláž Gerakas ,kde hnízdí želvičky a jiná nádherná místa . Opravdu stojí za to si půjčit nějaké vozítko a projet si tento krásný ostrov . Také jak delegátka , tak cestovky ve městě nabízí spousty lodních nebo autobusových víletů _ určitě doporučiji Shipwreck a Blue Caves , to je nádhera . Zajímavý byl i výlet Kaiki ,během kterého můžete spatřit symbol ostrova mořskou želvu Caretta Caretta (my měli to štěstí , ale je to chvilkové , vidíte ji pod vodou a pak na chvíli vystrčí hlavičku , je to zajímavý zážitek , ale moc od toho neočekávejte . Jen pozor na počasí , stalo se , že byl velký vítr, tím velké vlny a kamarádi ani u Shipwrecku nezakotvili a peníze nevrací . Doporučuji i si zajet na vyhlídku Bochali , nejlepší v nočních hodinách , krásná vyhlídka na osvětlené město Zakynthos ,je tam i spousta kavárniček, velká romantika :-). Opravdu krásné zážitky a krásné fotky z dovolené :-D Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování průměrné , ale ceně odpovídající . Čisté . Na nevyhazování toaletního papíru do záchodu jsem byla připravena , ale překvapil nás sprchový kout , byla to jen vanička bez zástěny , takže voda po celé koupelně , to je takové malé mínus . Jinak spokojeni , opravdu jsme tam spíše jen přespávali , takže to stačí .

Strava
Co se týče stravy ,snídaně kontinentální , stále stejné , ale to mě ani nevadilo , i tak jsme byli spokojeni .Vše čerstvé a dobré . Večeře , manžel si to celkem chválil , opravdu prý výborné maso , jen pro ty co jedí maso velmi zřídka (což jsem byla já )nebo vůbec , to se pak moc nenajedí ... Vždy brambor, rýže plus nějaké maso , asi jednou ryba , jinak hovězí , vepřové , hodně mleté . Takže večeře u mě bodík také dolů , ale pro ty co jedí vše , budete spokojeni :-). V místních restauracích jídlo dobré ,celkem nás i překvapili velké porce, někdy nám stačilo jedno jídlo pro dvě osoby.

Služby hotela
Všichni velice ochotní , holky na recepci super, majitel tam byl skoro každý den dohlížet zda je vše v pořádku, vždy se na vás velice mile usmíval a byl ochotný vše zařídit . V kuchyni také vše v pořádku , když došlo jídlo , hned doplněno . Jídelna uklizená ,čistá . Uklízečky každý den uklízely pokoje a nesmím ani zapomenout na naše delegátky Romanu Novákovou a Petru Brožkovou , velice milé a ochotné se vším pomoci . Děkujeme všem , byli jsme velmi spokojeni se službama hotelu a zájezdu :-)

Pláž
Pláž čistá .kamenito písčitá . Krásné bílé oblázky , člověk by si chtěl hromadu přivézt hned domů :-). Měli jsme boty do vody , ale nejsou moc třeba , dá se to zvládnout i bez nich . Voda krásně čistá a na zmiňovaných výletech opravdu místy azurová či inkoustově modrá . U hotelu pozvolný vstup do moře , dlouho mělko , vhodné i pro děti . Co se týče šnorchlování , můžete i u hotelu , sem tam nějaké menší rybky ,kamarád viděl i hvězdice , pozor někde na kamenech jsou mořští ježci . Krásné potápění je na ostrově Cameo nebo u jeskyň Keri ,ale to jen lodním výletem .

Lucie K., 22.07.2016, Dátum pobytu: 7.7. - 18.7.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel:Montreal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Navagio 16 fotografií

Montreal, Zakynthos, Grécko Lucie K. 2016-07-22 7.2 1 10 Montreal

Celkom: 9,2 Hotel je prijemny a vede ho recka rodina, obsluha byla moc prijemna a pokoje se uklizeji kazdy den. Nejblizsi plaz je jen pres silnici,...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je prijemny a vede ho recka rodina, obsluha byla moc prijemna a pokoje se uklizeji kazdy den. Nejblizsi plaz je jen pres silnici, ale je v okoli nekolik peknejsich a prazdnejsich plazi. Dovolena se povedla! Zobraziť celú recenziu

Jana K., 22.07.2016, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Dimitra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

hlavni ulice 2 fotografie

Dimitra, Kréta, Grécko Jana K. 2016-07-22 9.2 1 10 DIMITRA HOTEL & APARTMENTS

Celkom: 9,2 Celá naše početná skupina ( 4 dospělí a 3 děti ) byla se službami a dovolenou nadmíru spokojená.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celá naše početná skupina ( 4 dospělí a 3 děti ) byla se službami a dovolenou nadmíru spokojená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je dobře popsané v katalogu prezentace hotelu:

3-tí podlaží ( 2 patro bez výtahu ) prostorný pokoj s velkou vestavěnou skříní + TV. Dále pak miniaturní kuchyňkou vedle skříně (mikrovlnka, varná konvička, lednička), sprchový kout + WC s vys.vlasů a větší balkon . Trezor bez poplatku ! S kufry při příjezdu a odjezdu vám ochotně pomůže personál.

Strava
Strava výborná . Mimo evropské klasiky jsou večeře částečně zaměřené na kuchyně asijské, řecké, různé speciality středomoří atp. Vedení hotelu , kuchařům a personálu v jídelně není co vytknout , jídlo super. Snad jen víno je lepší si doplatit kvalitu . Za tento týden jsme opravdu nezhubli .

Služby hotela
Na recepci milé a vždy usměvavé recepční.

Úklid každý den - opravdu čisto .

Uklízečky vedou boj s mravenci typu Faraon, jeden den se objeví pak dva dny je klid.... :-) . každopádně rozbalené potraviny na pokoji třeba sušenky nenechávejte bez dozoru :-) ....

Využili jsme možnost dokoupit si pokoj na poslední den pobytu, protože náš odjezd od hotelu byl až v 19,45 h.

Pláž
Teploty vzduchu 28-32 a moře 24-26 pro náš termín byly ideální. Vždy vanul příjemný větřík . Plážové ručníky vyměníte zálohově za 10,- E / kus na recepci. Pláže a bazény jsou čisté , lehátka a slunečníky pro hosty hotelu zdarma. U hotelu je i vodní park s velkými skluzavkami. Pozor děti od ... 4 do 6 let a malého vzrůstu mají smůlu , na tyto skluzavky jim nebude umožněn vstup, ale jsou tu další bazény s malými skluzavkami .

Bohuslav, 21.07.2016, Dátum pobytu: 9.7. - 16.7.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Star Beach Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Star Beach Village, Kréta, Grécko Bohuslav 2016-07-21 9.2 1 10 HOTEL STAR BEACH

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100