Recenzie hotelov
Grécko

Napíšte svoju recenziu

24.07.2014 - Jana - Prečítané: 18× - Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2014

  • Celkom: 8,8
  • 8 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Klidné místo s možností vypůjčení dopravních prostředků a výletů z místa pobytu. Lze využít místní autobusové dopravy na další pláže nebo do hlavního města. Velké možnosti stravování. Čisté moře a bazén u studií. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Studio pro dva dostačující, pro tři možná troch stísněnější, ale pokud pouze přespáváte a jste celý den pryč, tak vyhovující, menší koupelna, terasa, možnost připojení k internetu.

Strava
Bydleli jsme ve studiích bez stravy, ale v Kefalosu není problém najíst se ať přímo v Andreasu nebo v jiných restauracích. Pokud si chcete sami vařit, počítejte s malou pánvičkou a jedním hrncem a omezeným množstvím surovin v místních supermarketech. Za pobyt jsme ovšem potkali auto s čerstvými rybami, které si lze koupit.

Služby hotela
Komplex vedou velmi milí a ochotní majitelé. Každý druhý den, kromě neděle úklid studií, včetně vynešení koše, dvakrát za týden výměna povlečení a ručníků.

Pláž
Na výběr je více pláží, na kterých jsou lehátka s slunečníky za poplatek. Některé pláže jsou udržované, na některých najdete papírky nebo nedopalky. Vstup do moře je někde po velkých kamenech, ale vždy postupný. Pokud byste chtěli šnorchlovat, tak podmořského života ve srovnání třeba s Chorvatském v moři moc není. Je zde hodně ryb, které si můžete chytit, jednou jsme našli hvězdici a viděli dva kraby.

Studia a apartmány Andreas, Kos, Grécko Jana 2014-07-24 8.8 1 10 ANDREAS

24.07.2014 - Kamila V. - Prečítané: 46× - Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2014

  • Celkom: 9,6
  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná strava, profesionální personál, krásné moře a počasí, kousek do hlavního města ostrova Kos, kde je spousta antických památek a hezký přístav a dá se tam pohodlně dojet autobusem přímo od hotelu. Bohužel od letiště je to daleko, cca hodina až hodina a půl se spoustou zastávek po jiných apartmánech/hotelech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme apartmán pro 4, kde jsme chtěly bydlet dva páry, což bylo ale nemožné, protože tam byla ložnice a dvě oddělené postele (které nešly spojit) v kuchyňce. Naštěstí nás celkově bylo 5, přičemž ten jeden člověk navíc dostal pokoj pro dva, tak jsme se vyměnili. Kdybychom ale jeli jen ve čtyřech, byl by to problém, protože hotel byl kapacitně vytížený a jiný pokoj bychom nedostali. Nábytek v našem pokoji byl starší, ale všechno fungovalo, jak mělo.

Strava
Strava byla výborná, na snídani všechno možné slané i sladké + show cooking, kde dělali čerstvé palačinky a volská oka. Na oběd a večeři různě upravená zelenina, maso, dezerty, velký výběr všeho. U všech jídel číšnici roznášeli nápoje a obsluhovali. Dále tam byli 3 bazénové bary, kde se čepovalo pivo, dělaly různé druhy káv a koktejlů. V jednom z těchto barů byla cca od půl 12 do 6 hod k dispozici "svačina" = hamburgery, hordogy, pizza, hranolky.

Služby hotela
Uklízelo se každý den, ručníky vyměňovali obden, celkově personál byl milý, usměvavý a velice profesionální. Animace fungovala výborně, byl tam vodní aerobik, pólo, šipky, petangue, volejbal a večerní zábava na velké terase, kde se sedělo a obsluha roznášela objednané nápoje. Za našeho pobytu tam bylo karaoke, diskotéka, hudební kvíz, bingo, řecký večer....

Pláž
Oblázková pláž přímo u hotelu, doporučuji boty do vody, voda krásná čistá. Sprchy přímo na pláži, do baru to není daleko :)

Dimitra Beach Resort, Kos, Grécko Kamila V. 2014-07-24 9.6 1 10 Dimitra Beach

24.07.2014 - Libor Kamenář - Prečítané: 36× - Dátum pobytu: 10.7. - 21.7.2014

  • Celkom: 8
  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel nabízí vše dle katalogu. Dojem z areálu byl výborný, snadno se domluvíte anglicky s každým, je to opravdu veliký resort a kdo vyhledává klidnou dovolenou, tak se musí obrnit a hledat si sám klidnější místa. Je to opravdu vhodný areál pro rodiny s dětmi a pro aktivní lidi. Zahraniční animační tým skládající se z Italů, Poláků, Němců, Slováků a asi i dalších byl výborný, skvěle reprezentoval hotel. Děti byly nadšené. Každovečerní zábavní program v amfiteátru hotelu byl skvělým zpestřením. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl uklizen standardně, avšak z klimatizace vycházel slabý zápach, který jsme však byli ochotni akceptovat a nekazit si tímto dovolenou, vesměs celý den jsme byli mimo pokoj.

Ovšem velké minus byly vstupní dveře do hotelového pokoje, nešly běžně zavřít klikou, ale bylo nutno "bouchnout" dveřmi. Takto to bylo u všech dalších pokojů. Proto se chodbou stále ozývaly rány jako z děla, kdykoliv někdo z jiných hostů vcházel do svého pokoje nebo ven. Bylo to velmi obtěžující, protože v budově je standardně jen dlažba.

Strava
Strava byla dobrá, rozmanitá. Všeho dostatek. Občas jsme narazili na špinavý šálek, ale také jsme byli ochotni to přejít.

Služby hotela
OK. Oceňujeme nabídnutou možnost zdarma se osprchovat v podvečer v den odjezdu z hotelu, kdy jsme museli pokoj vyklidit do 12 hod. Delegátka zajistila na recepci klíč od pokoje, který jsme měli k dispozici na 30 minut.

Kvalitní Wi-fi bylo dostupné jen v hale u recepce, v celém dalším areálu již slabé a v hotelovém pokoji žádné.

Možnost 2x zdarma si vyměnit plážové osušky za 12-denní pobyt byla OK.

Pláž
Pláž byla nádherná co do velikosti a délky a přístupu do vody. Avšak je škoda, že hotel se sám nesnaží zajišťovat úklid navíc.

Pláž by mohla být lepší a čistší, ale to není v zájmu místních Řeků - udělat něco víc pro lepší vzhled a čistotu. Obecně na celém ostrově se povaluje spousta odpadků na ulicích a u cest.

Aquis Sandy Beach, Korfu, Grécko Libor Kamenář 2014-07-24 8 1 10 Aquis sandy beach resort

24.07.2014 - Pavlína R. - Prečítané: 11× - Dátum pobytu: 9.7. - 19.7.2014

  • Celkom: 9,5
  • 10 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pro klidnou dovolenou ideální místo. Nepřelidněno!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standartní

Strava
Dovolenou jsem měla bez jídla. Využívala jsem místních taveren. Jídlo měli fantastické za přijatelné ceny.

Služby hotela
Ve studiích je wifi i klimatizace- za poplatek, ale za mého pobytu nebyla potřebná. Příjemné prostředí kolem.

Pláž
Malá pláž hned pár kroků od ubytování. Pozvolný vstup do moře, písek všude - není potřeba botů do vody.Kdo chce opravdu samotu na pláži, tak po asi 25 minutové procházce narazí na pláž, kde opravdu není téměř nikdo !

Studia Corali, Kréta, Grécko Pavlína R. 2014-07-24 9.5 1 10 Studia Corali

24.07.2014 - Jiří M. - Prečítané: 23× - Dátum pobytu: 9.7. - 19.7.2014

  • Celkom: 9,5
  • 9 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná tichá lokalita prakticky na pláži Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Studio čisté uklizené

Strava
Stravovali jsme se v místních tavernách

Jídlo OK

Služby hotela
Vše funkční. Pouze úklid jednou za pět dnů se mi zdá málo

Pláž
Písečná pláž s pozvolným vstupem přibližně 100m od studia. Pláž uklizená pouze mi scházel větší počet odpadkových košů. Pro šnorchlování je tato pláž nezajímavá. Chodil jsem šchnorchlovat na přibližně 800m vzdálenou štěrkovou pláž ohraničenou útesem.

Studia Corali, Kréta, Grécko Jiří M. 2014-07-24 9.5 1 10 Studia CORALI

24.07.2014 - Anonym - Prečítané: 30× - Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2014

  • Celkom: 8,6
  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojnosť. Pláže a more na jednotku. Ubytovanie bez výhrad. Vybavenie staršie, ale čisté. Horšie matrace. Klimatizácia fungovala bez problémov, no nebolo ju potrebné ani zapínať, v izbe bol príjemný chládok. Jedlo dostačujúce a chutné. Výborná dovolenka, kedykoľvek by som sa vrátila. V dobe nášho pobytu veľa komárov, na ktoré nepôsobil ani repelent ani odpudzovače v zástrčkách. Absolvované výlety - Blue lagoon a autobusom do hlavného mesta. Krásne. Zobraziť celú recenziu

Strava
Bez výhrad, bufetové stoly, každý z nás sa najedol. Na polpenziu výborné, stretla som sa už aj s horším.

Služby hotela
V hoteli prebiehajú počas týždňa tématické večery - latino night, greek night a piano night. Upratovanie bezchybné, personál milý a ústretový.

Pláž
Úžasná, čistá, dlhá. More priezračné, perfektné pre plavcov i neplavcov - dlhší, pozvoľný vstup. Dostatočný počet slnečníkov a lehátok. Je tam niekoľko pláží - my sme využívali Malibu beach (cca 12 min. pešo od hotela, smer vľavo), kde set stojí 6 Eur, no v cene je 2 x frappé. Pláž nie je preplnená, príjemné súkromie. Sprchy k dispozícii.

Golden Sands, Korfu, Grécko Anonym 2014-07-24 8.6 1 10 hotel Golden Sands

24.07.2014 - Martina B. - Prečítané: 24× - Dátum pobytu: 10.7. - 21.7.2014

  • Celkom: 8,8
  • 8 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Korfu je čarokrásny ostrov. Odporúčam okruh ostrovom s perfektným výkladom delegátky Marie, ktorej otec je Grék. Taktiež sme boli loďou na Parge a Paxose. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Aparthotel splnil, čo sľúbil. Kuchynka bola vybavená dostatočne (rýchlovarná kanvica, dvojplatnička, panvica, hrnce, príbory, naberačka, sitko... - odporúčam zobrať si vlastný nôž), klíma sa doplácala (4 eurá za deň), ale my sme ju nepotrebovali. Večer tam bolo veľa komárov.

Strava
Varili sme si sami, nakupovali sme v obchode Dimitris (chlieb 1,-, mlieko 1,5, pivo Mythos 1,20...) . V meste sa dá najesť aj lacnejšie, napr. v reštaurácii The Best pri prístave stál gyros v pita chlebe okolo 3 eur.

Služby hotela
Hotel ponúka bar pri bazéne (čapované pivo 2,90,- pol litrová voda 0,50,- káva s mliekom 2,- ...) a slnečníky s lehátkami.

Pláž
V mestečku Kassiopi je členité pobrežie a malé kamienkové plážičky, ktoré nám vyhovovali, lebo nám veľmi pripomínali Chorvátsko. Cesta k plážam trvala 5-10 minút.

Philippos, Korfu, Grécko Martina B. 2014-07-24 8.8 1 10 Aparthotel PHILIPPOS

24.07.2014 - Anonym - Prečítané: 28× - Dátum pobytu: 11.7. - 19.7.2014

  • Celkom: 8,4
  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobře

Strava
Řecka kuchyně velmi dobra

Služby hotela
Velmi dobře

Pláž
Vynikající. Upravena a čistota byla na výborně úrovni.

Afandou Beach, Rhodos, Grécko Anonym 2014-07-24 8.4 1 10 AFANDOU BEACH

24.07.2014 - Hana Šestáková - Prečítané: 24× - Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Absolutně bez problémů. Vše fungovalo skoro s minutovou přesností. Úžasné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nemáme negativní připomínky. Denní úklid, příjemný personál.

Pláž
čisté pláže, čistá voda, zapůjčení lehátek bez problémů. Pujčené věci (slunečník, lehátka) v bezvadném stavu.

Garden House studia, Parga, Grécko Hana Šestáková 2014-07-24 10 1 10 GARDEN HOUSE

24.07.2014 - Dionýz Szappanos - Prečítané: 65× - Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2014

  • Celkom: 2,8
  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka v celku dobrá ak neberiem do úvahy dopravu s medzipristátím v Bratislave -čo neuvádzate pri predaji a úroveň hotela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba čistá, postele otrasné, kúpelňa pod úroveň bez sušica vlasov. Jediná požiadavka z našej strany-sprcha miesto vaňe nesplnená pre pohybovo obmedzenú osobu

Strava
Ak by sme sa nestravovali v tavernách, tak by sme museli jesť každý deň to isté.

Služby hotela
Službý sú slabé, asi tak 3 hviezdičky.

Pláž
Pláž je čistá, voda čistá, každý deň dobré vlny. Vodné atrakcie veľmi blízko. Ležadlá a slnečníky za poplatok po 5 EUR, ale ak sa rozhodnete stravovať alebo si dať nejaké občerstvenie v nedalekej taverne, tak to máte zadarmo na úkor ALL INKLUZIVE a máte to z hotela dlaj o približne 100m.

Marilena, Kréta, Grécko Dionýz Szappanos 2014-07-24 2.8 1 10 Marilena

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100