Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Skvělá dovolená pro ty, kdo chtějí strávit volno v gigantickém hotelovém komplexu s organizovanou animační zábavou a z 90% obsazenou...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená pro ty, kdo chtějí strávit volno v gigantickém hotelovém komplexu s organizovanou animační zábavou a z 90% obsazenou ruskou klientelou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj standardní, čistý. Jen upřednostňujeme dlažbu před koberci, která zde bohužel nebyla. Bohužel jsme dostali pokoj sice s výhledem na moře, ale blízko večerního animačního programu, který nás rušil do 12 hod. každý den. Pokoje nejsou moc dobře izolované, tak je vše z venku slyšet.

Strava
Výborná, pestrá a rozmanitý výběr ze všech možných jídel. Dostatek ovoce i zeleniny a nejlepší byly jejich úžasné dezerty.

Služby hotela
Personál je vstřícný a ochotný. Hotel nabízí i mnoho dalších služeb, které jsme ani nevyužili.

Pláž
Pláž by se pro někoho mohla zdát úzká, ale je to z důvodu pěti řad lehátek se slunečníky, které končí cca. 1,5 od moře. Jinak je velice čistá s jemným pískem a moře rovněž čisté s pozvolným vstupem vhodným i pro velmi malé děti.

Lenka, 02.08.2015, Dátum pobytu: 24.7. - 31.7.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Lonicera World

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Lonicera World, Alanya, Turecko Lenka 2015-08-02 8.6 1 10 Lonicera World

Celkom: 10 dovolená super jídlo, ubytování, pláž, obsluha a program s delegáty - vše dle možností s velmi kvalitním a profesionálním přístupem

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená super

jídlo, ubytování, pláž, obsluha a program s delegáty - vše dle možností s velmi kvalitním a profesionálním přístupem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi spokojeni, vše čisté a pravidelný úklid

Strava
strava chutná a všeho dostatek

Služby hotela
služby hotelu velmi dobré, velmi vstřícný personál

Pláž
pláž čistá, vždy uklizená a upravená

Václava B., 02.08.2015, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Adora Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Adora Beach, Side, Turecko Václava B. 2015-08-02 10 1 10 Hotelový komplex Adora Beach

Celkom: 2,6 Do Alánye jsem se ráda vracela, letos jsem tam byla po šesté .Kdybych moji první dovolenou do Turecka měla trávit v tomto hotelu, už...

  • 5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Do Alánye jsem se ráda vracela, letos jsem tam byla po šesté .Kdybych moji první dovolenou do Turecka měla trávit v tomto hotelu, už nikdy bych sem nejela. jedním slovem hnus. Ne snad hotel, ten opravdu není pro náročné klienty, hotel byl čistý, ale co se kuchyně a okolí týče, katastrofa.

Jídlo se pomalu nedalo jíst, bylo studený a zeleninové přílohy byly kolikrát zkažený, zkvašený, asi z předchozích dní.

Kuchařka a asi její pomocník (ušmudlanej) snídali i večeřeli dohromady s náma v restauraci.

Z jídelny z oken vysely hadry od nádobí, smrad od potoka, který tekl pod okny byl cítit až do jídelny. No hnus. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobrý

Strava
Hnus

Služby hotela
Dobrý

Pláž
Dobrý

Jiřina Rohanová, 02.08.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Best Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pohled do jídelny 1 fotografia

Best Beach, Alanya, Turecko Jiřina Rohanová 2015-08-02 2.6 1 10 Best Beach

Celkom: 8,4 Úžasná dovolená, všem doporučuji.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, všem doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo cenové kategorii hotelu. Pokoje byly sice malé, ale nejeli jsme trávit dovolenou do pokoje.

Strava
Strava chutná a pestrá, vybere si snad každý. Velký výběr zeleniny a ovoce, vše čerstvé.

Služby hotela
Ke službám nemáme žádné výhrady, všichni byli moc milí, usměvaví a ochotní.

Pláž
Pláž je přímo před hotelem. Zejména o víkendech byla přeplněná. Bohužel se všude povalují odpadky a nedopalky od cigaret. Moře krásné a čisté.

Anonym, 02.08.2015, Dátum pobytu: 20.7. - 30.7.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská Riviéra, Hotel:Asena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Asena, Egejská Riviéra, Turecko Anonym 2015-08-02 8.4 1 10 Asena

Celkom: 9 Dovolená odpovídala zcela našim představám. Ubytování, strava, moře, vše bylo v pořádku.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená odpovídala zcela našim představám. Ubytování, strava, moře, vše bylo v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování zcela odpovídající kategorii hotelu. Zázemí čisté, zaměstnanci hotelu se opravdu starali o to, aby vše bylo naprosto v pořádku, každý den uklizený pokoj. Jen pokud jste zvyklí spát každý pod svou přikrývkou, připravte se na tenkou deku připomínající velký ručník, o který se se svojí drahou polovičkou budete muset podělit :)

Strava
Každý den jídla dostatek, široký výběr a navíc k večeři vždy něco z grilu.

Služby hotela
Hotelový personál velmi vstřícný a ochotný.

Pláž
Pláž písčitá, čistá s poměrně prudkým vstupem do vody. Pouze při vstupu do moře voda mírně kalná, což bylo způsobené rozvířeným pískem. Jinak moře čisté.

Anonym, 02.08.2015, Dátum pobytu: 2.7. - 9.7.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Royal Palm

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kleopatra Royal Palm, Alanya, Turecko Anonym 2015-08-02 9 1 10 Royal Palm

Celkom: 9,8 Celková spokojenost s pobytem, který splnil naše očekávání.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost s pobytem, který splnil naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, účelně zařízený nábytkem, balkon s výhledem na moře. Velmi klidné prostředí. Denně úklid a výměna ručníků. Jde o zrekonstruovaný hotel s velkou krásnou zahradou. Velmi jsme ocenili rozsáhlý komplex bazénů, včetně zcela nového dětského vodního světa a nového dětského klubu. Pro starší děti lanové centrum, projížďky na moři a na koních (za poplatek).

V době naší dovolené WiFi v celém areálu zdrama ( i když hodnocení na Triadviser uváddějí, že za poplatek).

Strava
Strava vynikající. Bohatý výběr jídel. Vše čerstvé a v dostatečném množství. Zvláštní strava pro děti a "dietáře". Pravidelně podávány ryby, zelenina a turecké speciality. Nepřeberné množství moučníků a ovoce. Velmi příjemná restaurace přímo na pláži.

Služby hotela
Služby hotelu na standardní úrovni, v době našeho pobytu bez jakýchkoliv problémů v organizaci chodu hotelu.

Pláž
Pisečná pláž, příjemný vstup do moře, voda čistá a velmi teplá.

Ivan A., 02.08.2015, Dátum pobytu: 16.7. - 23.7.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel:IC Santai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

IC Santai, Belek, Turecko Ivan A. 2015-08-02 9.8 1 10 IC Santai

Celkom: 9 Dovolenka bola na veľmi dobrej úrovni. Splnila naše očakávania. Negatívna skúsenosť bola, že sľubované ultra all inclusive, ktoré malo...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola na veľmi dobrej úrovni. Splnila naše očakávania. Negatívna skúsenosť bola, že sľubované ultra all inclusive, ktoré malo obsahovať aj možnosť konzumácie importovaných alkoholických a nealkoholických nápojov bola len fikcia. Túto možnosť nám potvrdil aj delegát priamo na mieste, ale realita bola iná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Primerané kategórii hotela.

Strava
Strava zodpovedala ultra all inclusive. Každý večer bola pripravovaná aj tematická večera s rozšírenou možnosťou výberu napríklad miestnych špecialít, rýb alebo stredomorských špecialít.

Služby hotela
Hotel poskytoval komfort na veľmi dobrej úrovni, personal bol milý a úctivý. Vyšli nám v ústrety pri našich požiadavkách. Nebol problém sa dohovoriť v anglickom jazyku.

Pláž
Pláž je kamienková s komplikovaným prístupom do vody. Určite je potrebná obuv do vody. K hotelu patrilo aj opaľovacie mólo, ktoré umožňovalo prístup do vody pomocou schodíkov. Voda pri móle bola dosť hlboká, takže bola vhodná skôr pre plavcov. More malo teplotu vody počas nášho pobytu 29 stupňov Celzia, bolo kľudné a príjemné na relax vo vlnách. My sme všetci dobrí plavci, teda sme si vodu užili. Veľa hotelových hostí ale volila radšej možnosť relaxu pri bazéne. Lehátok bolo dostatočné množstvo a na pláži nebolo potrebné "behať s uterákom a obsadzovať lehátka". Každodenne sme mali k dispozícií aj čisté plážové uteráky, čo bolo celkom príjemné.

Mária O., 02.08.2015, Dátum pobytu: 17.7. - 28.7.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Mukarnas Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mukarnas Resort & Spa, Alanya, Turecko Mária O. 2015-08-02 9 1 10 Mukarnas

Celkom: 6 Na dovolenku sme išli dve rodiny. Každá mala dve deti. Vek od 3-8 rokov. Pri vstupe na recepciu sme boli sklamaní. Všetko staré ošarpané,...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenku sme išli dve rodiny. Každá mala dve deti. Vek od 3-8 rokov. Pri vstupe na recepciu sme boli sklamaní. Všetko staré ošarpané, nič nás neupútalo. Ubytovanie bolo fajn. Síce malá kúpeľňa ale dalo sa. Bývali sme na prízemí čo nám vyhovovalo. Bolo dosť komárov. Upratovanie každý deň okrem pondelka. Bazén pre deti, každý druhý deň páskovali so zákazom, nakoľko sa tam neustále nejaké dieťa vykakalo. Namiesto toho, aby to odpratali, to nechali tak aj pol dňa. Všetky bazény sú prepojené takže neviem na čo tam dávali tú pásku. Každý deň sme badali okolo bazénov porozbíjané poháre, reps. ich úlomky, čo schytalo pár detí, a to len za tých 12 dní čo sme tam boli. Museli sme dávať veľký pozor. Bazény dosť teplé, moc neosviežili. Okolo barov príšerný smrad. Nezistili sme od čoho, ale nebolo to príjemné. Čo sa týka záchodov, tak to bola čistá katastrofa. Všade, voda, smrad, tam sa snáď vôbec neupratovalo a preto sme využívali záchod len v izbe. Ani pri rezepcii tie záchody neboli lepšie. Jediné pozitívum bolo, že aj v bare aj v niektorých záchodoch bola možnosť dezinfekcie rúk gélmi. Pivo bolo dobré, len čo nás hnevalo, že ich čapovali asi do pohárov s veľkosťou 1,5 dcl, čo bolo naozaj dosť namáhavé chodiť každých desať minút pre nové, nakoľko buď rýchlo oteplilo, alebo sa rýchlo na ex vypilo. Jedlo, každý deň to isté. Čínsky vecer, bol tiež na zaplakanie. Sushi - katastrofa, aj reštaurácie čo tam boli bolo bol des. Človek si vždy nakoniec našiel niečo pod zub, aj pre tie deti. Ale za tých 12 dní, tam nebolo pomaly nič nové. Čo bolo stále bolo meat bolls na všetky spôsoby. Na večeru bolo veľa ovocia, čo hodnotím pozitívne. Takže za tie peniaze to určite nestálo. Keď sa niečo stalo, potrebovali sme na recepcii, bol problém. Aj s lekárom, buď si ho zaplaťte, alebo sa starajte samy a vybavujte si to tiež samy. Treba určite ovládať reč, pretože nič nevyriešite. A treba byť tvrdý a neoblomný. Tento hotel neodporúčam. Aj keď aquapark bol naozaj super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Fajn, malá kúpeľňa, veľa komárov, Bar bez dopĺňania, prázdny. Veľa úložného priestoru.

Strava
Nič moc, stále to isté, mleté maso na veľa spôsobov. Ťažko sa hľadal stôl pre osem ľudí hlavne na večeru. Upratovalo sa zo stola veľmi čudne. Keď ste jedli, pomaly spod nosa Vám brali nedojedené jedlo, ale keď ste čakali na upratanie stola po iných stravníkoch, tak to ste čakali aj dvadsať minúť. Ešte aj tortu ktorú som dala malej na jej narodeniny, ktoré oslávila na dovolenke sme museli platiť 18E, s čím som sa doposiaľ nestretla, vždy nám to vybavili bezplatne. Ale tu nie. Pitie, ste si nosili, žiadne obsluhovanie ani nič podobné. Samozrejme toto nefungovalo ani v baroch.

Služby hotela
Nevyužili sme. Jedine čo ma hnevalo každé ráno, keď som chodila obsadzovať lehátka pri bazéne o šiestej ráno, o pol ôsmej už boli všetky uteráky zložené pod slnečníkmi a lehátka obsadené. Nedá sa proste obsadiť lehátko skôr ako o pol ôsmej. Ak ste si tam dali uterák erárny, čo dávajú v spa, vždy Vám ho zobrali. Treba nosiť aj svoje.

Pláž
V mori sme boli asi tri krát za celý pobyt, vstup bol pre deti nie moc pozvolný. Aj vlny boli, ale voda bola fajn. Na pláži nič moc, ani bar, moc ľudí tam nechodilo a more bolo od bazénov dosť ďaleko, aj pláž bola na Turecko dosť široká.

Anonym, 02.08.2015, Dátum pobytu: 18.7. - 29.7.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Pegasos World

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pegasos World, Side, Turecko Anonym 2015-08-02 6 1 10 Pegasos World

Celkom: 9,2 Velmi pěkný plážový resort v palmové zahradě, žádný obrovský hotelový panelákový komplex.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkný plážový resort v palmové zahradě, žádný obrovský hotelový panelákový komplex. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dvou a třípatrové vilky zasazené v palmové zahradě. Měli jsme rodinný pokoj - oddělenou klimatizovanou ložnici a velký obývák, což nám vyhovovalo, jelikož jsme cestovali s 1,5 roční dcerou. Denně vytírali podlahy a vyměňovali ručníky. Na 5 hvězdičkové ubytování to sice moc nevypadalo, ale jelikož na pokoji víceméně jen spíte, tak je to zcela dostačující.

Strava
Strava bez připomínek - najdete tam vše kromě vepřového masa. Dostatek kuřecího, krůtího, hovězího, ryb. Čerstvá i vařená zelenina, množství již namíchaných salátů (včetně darů moře, chobotnic,..), pizza, kebab, nejrůznější dresingy, sýry, salámy, pečivo, zmrzlina, ovoce, dorty, zákusky - vše možno odnést s sebou kamkoli. K pití pravá kola, fanta, sprite z postmixu, 100% džusy, víno i pivo - obsluha tam fungovala, ale jinak si chodíte pro nápoje sami. V resortu je asi 5 kávovarů - dobrá káva, čokoláda. Bar u bazénu slouží jako koktejlový, ale dají Vám tam také cokoli. Na baru je stále i voda v 0,5l lahvích. Na plážovém baru nealko, pivo a káva. Jídlo po celý den - pozdní snídaně do 11 hod, obědy do 14 hod, pizza + gyros do 16 hod, palačinky u bazénu do 17 hod, večeře do 21 hod. K dispozici je velká restaurace, občerstvení s pizzou, gyrosem, těstovinami, saláty a velký gril s rybami, hamburgery, kuřecím masem.

Služby hotela
WIfi funguje hlavně na recepci a v restauraci, někdy i u bazénového baru.

Jsou tam 2 obchody s oblečením, které vyjde levněji než v ve městě Side (ceny má fixní, ale dá vám i nějakou slevu), 2 obchody s hodinkami, stříbrem, a malá samoobsluha, kde seženete i dětské plínky, nafukovací lehátka, opalovací krémy, pohledy včetně známek, suvenýry apod.

Dále je v resortu doktor, holič, masáže (ty ale vyjdou levněji všude jinde než v hotelu - v Side i v rámci fakultativních výletů).

Dětské brouzdaliště (25 cm) se skluzavkou je i zčásti zastřešené a najdete tam lehátka vždy - malých dětí do 2 let bylo asi v celém resortu 5, takže je tam vždy volno. Jsou tam i animátoři, ale ti se věnují až dětem od 4 let a mluví hlavně polsky a německy, i na večerním minidisco denně hrají stejné písničky také jen v němčině a polštině.

Velký dětský bazén (50 cm) je oddělen od hlubšího bazénu zábradlím. 3 tobogány - dětský, pro dospělé a prudká široká skluzavka. Bazény jsou otevřeny do 18 hod, poté do nich nalijí nějakou chemii.

Lehátka blízko bazénu jsou již zabraná (jsou na nich hozené ručníky) od 7 hodin, takže si pak musíte lehátka hledat někde v okolí, ale vždy najdete. K dispozici je i odpočinková zóna s houpacími sítěmi a papasany u pláže, ale tam nikdo nechodil.

Na recepci je rozpis animací - fotbal, aerobic, plážový volejbal, ...

Pláž
Písečná pláž je čistá, není tam moc lidí, většina je u bazénů. Vstup do moře s malými oblázky a asi po 4 metrech je již hloubka. Plážový bar s nealkem, kávou a pivem.

Inka Bubeníková, 02.08.2015, Dátum pobytu: 23.7. - 30.7.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Paradise Side Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Paradise Side Beach, Side, Turecko Inka Bubeníková 2015-08-02 9.2 1 10 Paradise Side Beach

Celkom: 9,6 Dovolená splnila naše očekávání. Ideální pro rodiny s dětmi.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Ideální pro rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pkoje menší - bohatě stačí.

Strava
Naprostá spokojenost. Dostatek ovoce, zeleniny, výborné zákusky, maso kuřecí, hovězí, mleté a ryby.

Služby hotela
Ochotný a úsměvavý personál. Každý den čisté ručníky, 1 x za pobyt výměna ložního prádla. Klimatizace ovladatelná na pokoji /nutno uzavřít balkon - jinak klimatizace nefunkční/.

Pláž
Nádherná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře, dostatek lehátek a slunečníků. Ideální pro malé děti.

Anonym, 02.08.2015, Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel:Pegasos Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pegasos Club, Turecká Riviéra, Turecko Anonym 2015-08-02 9.6 1 10 Pegasos Club

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100