Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 naprosto užasne doporučuji

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
naprosto užasne doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovani dobre čisto uklizeno

Strava
se stravou jsme byli velmi spokojeni

Služby hotela
služba na recepci pracovala k naši spokojenosti

Pláž
přistup na plaž idealni podchodem voda v moři čista jako sklo lidi

Ludvik Černý, 21.10.2014, Dátum pobytu: 26.9. - 7.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Happy Elegant

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Happy Elegant, Alanya, Turecko Ludvik Černý 2014-10-21 9.4 1 10 Happy Elegant

Celkom: 8,4 Na letišti v Antalyi, nám bylo sděleno delegátkou, že nám byl změněn hotel. Neuvedla důvod na naše dotazy. Dost nás to rozhodilo, protože...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Na letišti v Antalyi, nám bylo sděleno delegátkou, že nám byl změněn hotel. Neuvedla důvod na naše dotazy. Dost nás to rozhodilo, protože hotel ARTSIDE jsme si vybrali podle recenzí a moc se tam těšili. CK nás v tomto ohledu velice zklamal. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování po počátečních komplikacích bylo velice pěkné. Poprvé nás ubytovali v hotelovém resortu do budovy, která odpovídala tak třem hvězdám a připomínala spíše ubytovnu. Okamžitě jsme šli požádat o výměnu pokoje, ale jak jinak než, že jme museli zaplatit bakšiš. Delegátka už byla pryč a my nastalou situaci museli řešit okamžitě. Postupně všichni kdo v autobuse přijel, pokoje měnil a platil. Bylo zajímavé, že když přijel autobus Norů , šli okamžitě do budovy, která byla pěkná. Pořád na nás Čechy koukají jako na turisty druhé kategorie.

Strava
Strava v hotelu byla vynikající a výběr jídel rozmanitý, že za týden nebylo možné vše ochutnat.

Služby hotela
Služby hotelu na velice dobré úrovni. Překvapilo nás pouze to, že né všechny recepční mluví anglicky.

Pláž
Pláž velká, čistá , opatřena slunečníky, dostupnost nápojů. Voda v moři čistá.

Bohumila Heřmanová, 21.10.2014, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Grand Art Side

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Grand Art Side, Side, Turecko Bohumila Heřmanová 2014-10-21 8.4 1 10 GRAND HOTEL ARTSIDE hotel bez upozornění byl změněn na hotel PEGAS WORD

Celkom: 9,2 Moc pěkná dovolená. Záměrně jsem hledal cosi komornějšího , v zeleni ,s opravdovým mořem a bez těžké masovky na pláži. Tento záměr byl...

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc pěkná dovolená. Záměrně jsem hledal cosi komornějšího , v zeleni ,s opravdovým mořem a bez těžké masovky na pláži. Tento záměr byl naprosto naplněn. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vůči ubytování nemohu mít sebemenší připomínku. Pokoj v hlavní hotelové budově byl po všech stránkách OK. S jedinou výjimkou, za kterou cestovka rozhodně nemůže. Měl krásný výhled na moře, ale bohužel i na stranu, kde byla na samém kraji hotelové parcely umístěna diskotéka, která tvrdě jela do dvou hodin do rána. Nejsme zvyklí spát se zavřenými okny a puštěnou klimatizací, což je náš problém, nikoli hotelu nebo cestovky. takže jsme usínali až po druhé hodině ranní. Ti, co bydleli v zahradních bungalovech - nádherně zakomponovaných do přírody, tenhle problém neměli.

Strava
Nejeli jsme na zájezd kvůli stravě. Konstatuji, že jediné, co trošku kazí dojem z celého zájezdu, je stravování.Nikoli strava. Ta je chutná a dobře připravená. Jenže zřejmě ubytovací kapacity hotelu začínají přesahovat možnosti stravování. Co do kapacity kuchyně / proto poněkud omezenější výběr/, ale zejména co do průběhu večeří, kdy se většina strávníků nahrne najednou. Obsluha pak nestíhá svůj servis, at dělá co co chce Nestačí obsluhovat, nestačí sklízet a nestačí znovu připravovat stoly pro další strávníky i kdyby se rozkrájela. U snídaní ani u obědů tento problém není. A přesně kapacita kuchyně je důvodem pro omezený výběr a nabídku. Svůj názor na to, že jde o kapacitní problémy nikoli o to, že by hotel snad chtěl na jídle a personálu šetřit, opírám o nabídku nealko a hlavně alko nápojů na hotelových barech, které jsou hostům kdykoli zdarma k disposici. Ta je opravdu obrovská ačkoli právě tady by se dalo šetřit nejsnáze.

Služby hotela
Služby hotelu byly naprosto perfektní. S výjimkou právě popsaného stravování. Jinak absolutní spokojenost.

Pláž
Napsali už ostatní - pláž je pískooblázkvá. Poslední tři metry do vody ti s citlivýma nohama si užijí, pokud nemají boty do vody, nebo pokud nevolí přístup přes molo, , kde nechají pantofle. Pláž je čistá, udržovaná. Se zabráním lehátek v našem termínu nebyl sebemenší problém. Moře, na rozdíl třeba od Side, živé a krásně průhledné.

Arnošt R., 21.10.2014, Dátum pobytu: 8.10. - 18.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel:Euphoria Tekirova (ex Corinthia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Euphoria Tekirova (ex Corinthia), Turecká Riviéra, Turecko Arnošt R. 2014-10-21 9.2 1 10 EUPHORIA HOTEL TEKIROVA

Celkom: 5,8 Ubytování téměř v centru města není až taková výhra, jak jsme předpokládaly - dlouho do noci hlasitá hudba z několika stran. Hotel by...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování téměř v centru města není až taková výhra, jak jsme předpokládaly - dlouho do noci hlasitá hudba

z několika stran. Hotel by potřeboval renovaci - zejména koupelna mele z posledního. Jídlo - polopenze - poměrně malý výběr a jídlo na pohled pěkné, ale dost bez chuti. Hotel nemá vlastní úsek pláže, což je taky nevýhodné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj v pátém patře s krásným výhledem na hrad a na pláž poměrně malý, ale útulný. Tradičně málo úložných prostorů, v pokoji minibar, který je zpoplatněný. Klimatizace funkční a poměrně tichá. Malý balkon s dvěma ratanovými křesílky a věšákem na prádlo. Koupelna zoufale volá po rekonstrukci - sprchový kout má jen závěs, který je krátký, takže po každém omytí plave celá koupelna a následně si vodu nosíte i do pokoje. Hlavice sprchy je upevněna napevno ve výšce, takže ať chcete nebo ne, při sprchování si namočíte i vlasy. V koupelně je k dispozici fén na vlasy a kosmetické zrcátko, které je však hledem k nedostatečnému osvětlení koupelny nepoužitelné. Během našeho pobytu jsme musely požádat o opravu sprchy.

Strava
Vzhledem k možnosti srovnání s dvěma dalšími hotely v Alanyi (Kleopatra Celine, Mellissa) jsme byly jídlem trochu zklamané, jednak je poměrně malý výběr, zejména snídaně jsou stále stejné, a jednak nám jídlo připadalo dost

málo ochucené. Hotel má ale vynikajícího cukráře - v zákuscích byl výběr opravdu velký - viz foto.

Služby hotela
Hotel má malý bazén s nedostatečným počtem lehátek, celkem dobře udržovaný, ale nešťastně umístěný - prostor kolem bazénu slouží pro stravování, takže koupání je dovoleno pouze do 17 hodin. Potom už číšníci uklidí lehátka a začnou rozmísťovat a prostírat stoly. Jak už jsem uváděla, hotel by potřeboval rekonstrukci. Služby hotelu jsme žádné nevyužily, takže nemůžu hodnotit. Personál byl vesměs velmi ochotný a příjemný. Pokojské uklízely každý den, podle potřeby měnily ručníky a jednou za pobyt vyměnily i povlečení. Nápoje, které si k jídlu platíte, jsou předražené. Během našeho pobytu byl 2x program: jednou břišní tanečnice, jednou národní tance.

Pláž
Kleopatřina pláž je pár metrů od hotelu - nechybí sprchy, WC. První dny jsme vyzkoušely úsek pláže č. 9 a 10, ale nakonec jsme skončily na úseku 11, kde obsluhoval Ali - slušný, ochotný, nevtíravý a kde jsme si domluvily nižší cenu za plážový set: za dvě lehátka a slunečník 12 lir. Jinde se platilo 15 lir. Pláž je krásná, voda jako kafe, občas, když jsou větší vlny, je ale zvířená a přináší i nějaké odpadky - patrně z výletních lodí, které celý den projíždějí

poblíž pláže.

Dagmar Janková, 21.10.2014, Dátum pobytu: 26.8. - 5.9.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Aroma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

výhled z pokoje 7 fotografií

Aroma, Alanya, Turecko Dagmar Janková 2014-10-21 5.8 1 10 Aroma

Celkom: 6,6 Celkem pohodová dovolená až na některé menší nedostatky, v každém případě jsme již v Alanyi byli v lepším 4 * hotelu. Tímto s manželem...

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkem pohodová dovolená až na některé menší nedostatky, v každém případě jsme již v Alanyi byli v lepším 4 * hotelu. Tímto s manželem zdravíme skupinu přátel ze severních Čech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj menších rozměrů, čistý, útulný, denně uklizeno, jeden polštář navíc nebyl pro pokojskou žádný problém, taky byla za toto odměňována :).

Strava
Strava zatím nejhorší, co jsme v Turecku v hotelu této kategorie zažili, jednotvárná, ale hlady neumřete, nejvíce nás pobavili hranolky k snídani.

Služby hotela
Až na malé výjimky číšníci neochotní, služby ultra AI ani náhodou, bar v jídelně, který by měl fungovat non stop funguje jen v době snídaně, obědů a večeře a po 23. hodině, ale již kolem půlnoci nás číšník vyháněl, ale toto vyřešila slečna delegátka, která se o nás neskutečně starala. K této slečně bych chtěla podotknout, že do zahraničí jezdíme celkem často, ale tak dobrou delegátku jsme nikde neměli. U bazénu všude lehátka a asi tři stoly, tudíž si nápoj z baru nebo kávu musíte dát na lehátku.

Pláž
Písek, při vstupu do vody malé kamínky, ale neskutečný nepořádek, který nikdo neuklízel, někteří turisté jsou fakt prasata. Voda začátkem října vyhřátá, kousek dál nabídka vodních sportů, např. jsme zkusili parasailing v tandemu, super. Bar na pláži taky v pořádku, rozlévané nealko nápoje, točené pivo, káva, čaj a od 12 h do 16 h občerstvení.

Kateřina R., 21.10.2014, Dátum pobytu: 30.9. - 10.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Oba Star

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Oba Star, Alanya, Turecko Kateřina R. 2014-10-21 6.6 1 10 Oba Star

Celkom: 9,2 Byli jsme se sestrou poprvé v tomto hotelu a velika spokojenost.Moc se nam tam libilo a urcite jej ještě navštivime.Jedine co nam to...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme se sestrou poprvé v tomto hotelu a velika spokojenost.Moc se nam tam libilo a urcite jej ještě navštivime.Jedine co nam to trochu kazilo že z 8 dnu se to vlastně zkratí na 6.5dne.V Turecku jsem byla již 10krat a nikdy nas nezklamalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani skvele až na to že jsme na hotel přijeli v noci a když jsme přišli na pokoj tak nam nefungovalo světlo.Druhy den jsme dostali jiny pokoj jinak super.

Strava
Strava nejsme naročne ,ale bylo z čeho vybírat a také bylo hodně ovoce a zeleniny takže velka spokojenost.

Služby hotela
Žadné jiné připomínky spokojenost.

Pláž
Plaž tu zname a je super.

Lidia Čapková, 21.10.2014, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Güngör

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Lidia Čapková 2014-10-21 9.2 1 10 Kleopatra Güngör

Celkom: 10 Dovolená byla vynikající,moc se nám líbil hotel i okolí. Příští rok bychom si to chtěli zopakovat.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla vynikající,moc se nám líbil hotel i okolí. Příští rok bychom si to chtěli zopakovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dobré,čistý pokoj,každý den byl proveden úklid. Nebylo si na co stěžovat.

Strava
strava byla chutná, velký výběr všeho. Služba ochotná

Služby hotela
Všichni byli velice ochotní,byli tam i animátoři, kteří bavili dospělé i děti. Připravovali stále jiné programy.

Pláž
K pláži byla dobrá dostupnost,lehátka a slunečníky stále služba hotelu udržovala v čistotě. O čistotu pláže se služba také dobře starala.

Blanka Simmerová, 21.10.2014, Dátum pobytu: 8.10. - 18.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Annabella Diamond Hotel & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Annabella Diamond Hotel & Spa, Alanya, Turecko Blanka Simmerová 2014-10-21 10 1 10 ANNABELLA DIAMOND

Celkom: 7,6 Příjemný hotel v udržované zahradě / lese. I když byl hotel v zásadě plný, tak areál je členitý a rozlehlý, že se nepohybujete "v davu"....

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel v udržované zahradě / lese. I když byl hotel v zásadě plný, tak areál je členitý a rozlehlý, že se nepohybujete "v davu". Pouze v u večeře, pokud jste šli v premiových časech, mohl být problém najít prázdný stůl. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou v 2-3 patrových domech, které jsou postavené v borovicovém lese. Tzn. jakmile vyjdete z pokoje, tak jste ihned venku, žádné chození dlouhými hotelovými chodbami. Náš pokoj (2+2 superior) měl oddělený menší pokojík s 2-ma lůžky pro děti + klasický pokoj s manželskou postelí. Pravidelný úklid by mohl být preciznější (např. prach pod postelí + na nočních stolcích). Zejména na zařízení koupelny (sprchový kout a vana - vodní kámen) bylo vidět, že je hotel pár let používaný

Strava
Poněkud monotónní stále se opakující. Velmi dobrá tepelně připravovaná zelenina + přílohy, maso slabší - grilované maso i ryby bývaly vysušené. Zákusky i zmrzlina na 1*. Ovoce stále stejné (mělouny, pomeranče, jablka, hrušky, švestky)

Služby hotela
Pro děti miniklub s hračkami + malinkým hřištěm venku. Brouzdaliště (nevyužívali jsme, byla tam dost studená voda a bylo ve stínu - pobyt jsme měli v polovině října. V létních horkých dnech by byl stín určitě plus). 2 klouzačky do bazénu. Ty jsou ale od brouzdaliště dost daleko, což může být komplikace, pokud máte různě staré děti.

V zahradě mezi hotelovými budovami jsou pověsené houpací sítě, je tam venkovní "posilovna" , minizoo (králíci, želvy, husy), velké trampoliny s úvazy, které ale v době našeho pobytu nikdo neobsluhoval.

Číšníci v restauraci někdy nestíhlali uklízet a obsluhovat, co se týká nápojů. Ale vždy záleželo na konkrétním člověku.

Pláž
Oblázková s navezeným pískem, vstup do moře buď přes oblázky nebo přes molo. Pláž byla čistá a udržovaná, lehátek dostatek. Moře krásně čisté.

Zuzana B., 21.10.2014, Dátum pobytu: 8.10. - 18.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:Marti Myra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Marti Myra, Kemer, Turecko Zuzana B. 2014-10-21 7.6 1 10 MARTI MYRA

Celkom: 9,6 Krásná dovolená za odpovídající cenu. Hotel na úrovni, personál perfektní, čistota a úklid perfektní, pláž a moře na polovinu října...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená za odpovídající cenu. Hotel na úrovni, personál perfektní, čistota a úklid perfektní, pláž a moře na polovinu října dokonalé, 26 stupňů voda a teplota vzduchu více-méně stejná, západy slunce, hrad, lidi kolem Vás, všechno na pohodu. Jeli jsme odpočívat z velkého kolotoče povinností a bylo to dokonalé... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Paráda, za drobný bakšiš pokoj s výhledem na moře a park, klid, čisto, uklízečky skvělé a přátelské, taktéž číšníci a ostatní personál, platí tu jako všude jinde-buď milý a oni budou také, nebo buď nepřátelský a arogantní a oni také...ale pak nechtěj nic navíc.

Strava
Perfektní- nejsme mlsní a necpeme si plné talíře všeho-tak máme každý den jiné jídlo, polévky skvělé, zákusky, krevety, tuňák, vepřové, krůtí na grilu, zelenina a ovoce.

Služby hotela
Doporučuji hammam, fakt zážitek, hotel má skvělého maséra, nic víc jsme nevyužili.

Pláž
Krásná, čistá, široká a romantická, to musíte vidět...

Vladimíra K., 21.10.2014, Dátum pobytu: 8.10. - 18.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Sultan Sipahi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sultan Sipahi, Alanya, Turecko Vladimíra K. 2014-10-21 9.6 1 10 SULTAN SIPAHI

Celkom: 4,6 Hotel zcela jistě neodpovídá pěti hvězdám, hodnotím jako tři hvězdy.

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel zcela jistě neodpovídá pěti hvězdám, hodnotím jako tři hvězdy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je vybydlený, špatně udržovaný, úklid je zcela nedostatečný. Pokoje jsou velmi hlučné

bez špuntů do uší nelze spát. Na straně kde je uveden les je značně hlučná silnice - celou noc

i při zavřeném okně. Na druhé straně ruší bary.

Strava
Strava oproti ubytování je na průměrné úrovni, jídla se neustále opakují, opět ale neodpovídá

pěti hvězdám.

Služby hotela
V popisu je uvedeno fitness centrum což není pravda, v hotelu je malinká komora cca 5*4 metrů

kde je mimo neuvěřitelného nepořádku několik - cca 4 strojů - z čehož jsou jen dva funkční, v této

komoře ovšem nelze cvičit, jelikož naprosto neodpovídá jakýmkoli hygienickým podmínkám a zdaleka

ani obsazenosti hotelů.

Pláž
Pláž u hotelu je hezká, voda je čistá, okolí pěkné. Lehátka a osušky zdarma.

Renata J., 21.10.2014, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:Yelken Blue Life

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Yelken Blue Life, Kemer, Turecko Renata J. 2014-10-21 4.6 1 10 Hotel Yelken Blue Life and Spa

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100