Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Celkový dojem z dovolené byl výborný. Splnila všechna naše očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl výborný. Splnila všechna naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Kateřina V., 31.08.2015, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Dreams Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kleopatra Dreams Beach, Alanya, Turecko Kateřina V. 2015-08-31 10 1 10 Hotel KLEOPATRA DREAMS BEACH

Celkom: 6,4 Celkově spokojeni

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojeni

Strava
docházelo pití pivo a automaty na kávu mimo provoz

Služby hotela
Spokojeni

Pláž
- nic moc staré poškozené lehátka rozhazené po okolí

- loterie s ručníky - kdo dříve přijde tak da ručník a celý den je místo jeho a to nejen u moře i u bazénu

+ moře nad očekávání čisté a velmi teplé

- chybí sprcha

- 17.45 se musí odejít vyhodi vas obsluha lehátek od moře i od bazénu

Petr Záluský, 31.08.2015, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Sunberk

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sunberk, Side, Turecko Petr Záluský 2015-08-31 6.4 1 10 Sunberk Hotel

Celkom: 8,8 Byli jsme velmi spokojeni :)

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni :) Zobraziť celú recenziu

Strava
Opravdu spousta jídla... ale ty fronty :/

Pláž
Oblázková pláž se spoustou lehátek a stolečků..

Kateřina D., 30.08.2015, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel:Sailor´s Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sailor´s Beach Club, Turecká Riviéra, Turecko Kateřina D. 2015-08-30 8.8 1 10 Sailor´s Beach Club

Celkom: 8,4 Opravdu příjemný hotel. Se všemi službami jsme byli spokojeni. Pouze, co se nám nelíbilo byly výpary, které šly ze sousedního resortu z...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Opravdu příjemný hotel. Se všemi službami jsme byli spokojeni. Pouze, co se nám nelíbilo byly výpary, které šly ze sousedního resortu z odvětrávacích komínů z kuchyně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné, čisté, konzervativní.

Strava
Vynikající, opravdu jsme si pochutnali.

Služby hotela
Příjemná a vstřícná obsluha. Obchůdky, restaurace, wellness, houpací sítě. Pro děti hrací místnosti s hlídáním dětí, dětská hřiště, brouzdaliště.

Lenka Z., 30.08.2015, Dátum pobytu: 16.8. - 23.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel:Iberotel Palm Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Iberotel Palm Garden, Turecká Riviéra, Turecko Lenka Z. 2015-08-30 8.4 1 10 Iberotel Palm Garden

Celkom: 6,4 Dovolená byla pěkná. Krásné čisté moře, v hotelu zahrada s palmami. Slunce hřálo, teploty 39 až 42 st. Hotel je ve městě, přes ulici je...

  • 7 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla pěkná. Krásné čisté moře, v hotelu zahrada s palmami. Slunce hřálo, teploty 39 až 42 st.

Hotel je ve městě, přes ulici je tržnice, z druhé strany za hotelovou zahradou je hned blízko pláž a moře.

Stravování by chtělo vylepšit výběrem hlavních chodů. Hotel dosti přeplněn.

Personál ochotný a vstřícný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly pěkně zařízené. Dobré postele na spaní. Vadou byla klimatizace, která byla nasměrována na postele a nepříjemně foukala studený vzduch, nedala se téměř zregulovat.

Strava
Strava měla malý výběr v hlavním chodu. Většinou se dal jíst kebab a občas kuře s rýží. Brambory byly jen málo kdy. Ostatní hlavní jídla (podivné mastné pirohy, barevné omáčky s baklažány, malé rybičky vysušené a s kostmi) se nedala jíst. Velký výběr byl však v zeleninových salátech a sladkých zákuscích. Melounů bylo hodně a též řezy z pomerančů a grepů.

Dobré byly polévky.

Snídaně byly na dobré úrovni. Dobré sýry, vejce, omelety, zelenina.

Hotel byl velmi přeplněný. Na večeři byly fronty u pultů s jídly a jídelna přeplněná, stoly obsazené.

Služby hotela
Služby hotelu byly dobré. Personál ochotný a vstřícný. Návaly hostů zvládal dobře.

Čistota a úklid pokojů velmi dobrý.

Pláž
Voda v moři byla krásně čistá, modrozelená. Pláž oblázková, díky tomu nebyl ve vodě rozptýlený písek. Pro chození po pláži a do vody jsou vhodné boty, není to však nutnost.

Vstup do vody pro plavce. Neplavci stačí tak do 6 m od břehu.

Na pláži lehátka téměř stále obsazená.

Na pláži čisto, voda k pití k dispozici, též čisté WC i převlékací kabiny. Z hotelu k moři blízko, u pláže bar.

Moře na šnorchlování není, voda je sice čistá, ale podmořský svět žádný. Jen občas hejna běžných menších ryb.

Josef S., 30.08.2015, Dátum pobytu: 7.8. - 18.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel:Sailor´s Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sailor´s Beach Club, Turecká Riviéra, Turecko Josef S. 2015-08-30 6.4 1 10 Sailor´s Beach Club

Celkom: 6,4 Pevlada spokojnost trosku mi vadila vzdialenost od plaze

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Pevlada spokojnost trosku mi vadila vzdialenost od plaze Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie na urovni,chybala wi fi na izbe

Strava
Strava vynikajuca ako v hoteli tak aj v plazovom bufete.Aj pre mesozrutov ako sme my.Dostatok mesa a neopakovalo sa toiste prilis casto.Velka spokojnost so stravou.

Služby hotela
Hotel a sluzby dobre ale vsetko v nemcine.

Pláž
Plaz nie prilis cista a vzdialena od hotela. Vadili mi motorove clny a skutre hned vedla a naftovy zapach,a preplnena plaz.Pacili sa mi slnecniky a lezadla.

Anonym, 30.08.2015, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Side Breeze

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Side Breeze, Side, Turecko Anonym 2015-08-30 6.4 1 10 Hotel Side Breeze

Celkom: 4,8 Velká nespokojenost s jídlem, proto, by jsme už do Hotelu Wasa nejeli.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Velká nespokojenost s jídlem, proto, by jsme už do Hotelu Wasa nejeli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl s klimatizací,televizí, i ledničkou. Fungovala i wifi síť. Trošku nás překvapil sprchový kout ,kde byla plíseň. Každopádně vše na pokoji fungovalo.

Strava
Strava katastrofa výběr žádný akorát samá zelenina a vůbec žádný zákusek to by měli změnit každopádně, kdo má rád po obědě sladké tak ať vyhledá jiný hotel kde si to může dopřát. A u baru malý výběr alka pouze tři druhy a to vodka, gin a rakija jinak nic v ceně all inclusive.

Služby hotela
Příjemný personál jak číšníci ochotní tak i kuchaři doplńovali neustále zeleninu aby nikomu nechybělo :-) a úklid pokojů taky super když jste nechali diško.

Pláž
Moc krásná písečná páž, tepé moře.

Anonym, 30.08.2015, Dátum pobytu: 13.8. - 23.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Wasa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Wasa, Alanya, Turecko Anonym 2015-08-30 4.8 1 10 WASA

Celkom: 4,6 Byla to naše první a troufám si říct, že i poslední dovolena v Turecku. Máme zkušenosti s ubytováním a službami v jiných zemích a v...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to naše první a troufám si říct, že i poslední dovolena v Turecku. Máme zkušenosti s ubytováním a službami v jiných zemích a v porovnání co nabídl hotel Oba time to bylo 100 a 1. Zaplatili jsme si all inclusive, ale už druhý den nám bylo all inclusive pozastaveno s tím, źe jsme mnohonásobně převýšili denní limit piti na osobu. Jak se dá převýšit denní limit když je neomezený? Navic, čekali jsme větší výběr než jen pivo, vino, vodka a gin...NAVÍC se slibovaly i koktejly, na které jsme samozřejmé neměli právo a proč budu platit cca 6-10€ za koktejl když ho mám mit v rámci balićku all inclusive?! ... O všem rozhodoval šéf hotelu, co je člověk, který asi nevi, proć tam lidi jedou na dovolenou, źe se chtějí bavit, užit si to a ne se dívat na znechucene obličeje jeho personálu. Jediný milý a vstřícný člověk byl animátor Smiley, snažil se zachránit jakoukoliv situaci, bavit lidi a když to nebylo možné v hotelu, tak je objednal autobus a bral sebou hosty na party do přístavu. Turci by se měli naučit vstřícnosti a lidskosti od kolegů z Egypta- ti přesně vi, co se sluší a patři, jak se chovat k hostům apod. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoje hezké, čisté

Strava
Výběr jídel byl opravdu maly, neustále se opakující, strava jednotvárná na oběd i večeři rýže, vařená zelenina, občas vysušené kuřecí maso a něco jako náhraźka brambor ve formě kroket - neurazilo, nenadchlo.

Největší překvapeni bylo v den našeho odletu zpátky do ČR, kdy nám nikdo nepřipravil snídaňové balićky sebou (odjížděli jsme ve 4:30 a hotelový restaurace byla zavřena), protoze nikdo nepočítal s tim, ze snad budeme mit hlad!

Služby hotela
Recepční, barmani, uklízečky i šéf hotelu byli VELMI NEPŘÍJEMNÍ, všechno je obtěžovalo, nedokázali se usmát, pomoct, případně s klidem a ǔsmevem vyřešit problém. Barmani byli neochotni cokoliv servirovat, hrozně je obtěžovalo kdyź jsme cokoliv po nich chtěli, později si přátelé chodili raději čepovat vodu z barelu jen aby nemuseli k baru, dívat se na ty kyselé, znechucení oblićeje. Uklízečky uklízely pokoje zrovna v době, kdy jsme se chystali na pláž, když jsem je prosila, ať přijdou o 10min pozdeji, nebyl schopné to akceptovat, prej mají jeste spoustu pokojů a ted hned musi uklidit ten náš! Toto jsem nikde jinde nezažila!!!

Pláž
Pláž nebyla písčitá, jak bylo původně slibováno, konkrétně na pláži našeho hotelu byly obrovské oslizlé kameny vyčnívající z vody, přístup do moře přes ně nepřipadal v úvahu, tudíž jsme využívali pláže jiných hotelů, kde jsme ovšem nemohly využívat lehátka.

- v popisu hotelu je psáno, že je pláž 250m od moře a byla o dost dál... To by nam ani tak nevadilo, ale kdyz CK uvede, že bar na pláži je v rámci all inclusive programu a vy tam pak přijdete a zjistíte, źe neni, tak vás to akorat dokáže vytočit! Proč si mám platit za blbou Colu 3€ když to má byt v rámci all inclusive?! A kdyź už zpoplatní i vlastní hotelový bar na pláži, tak proč aspoň neposkytnou barely s pitnou vodou?

Anonym, 30.08.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Oba Time

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Oba Time, Alanya, Turecko Anonym 2015-08-30 4.6 1 10 Oba Time

Celkom: 9 V podstatě velmi dobré.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
V podstatě velmi dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré.

Strava
Strava vyhovující.

Služby hotela
Standardní.

Pláž
Písčitá, do vody doporučuji boty.

Oldřich S., 30.08.2015, Dátum pobytu: 14.8. - 25.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Caretta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Caretta Beach, Alanya, Turecko Oldřich S. 2015-08-30 9 1 10 Caretta Beach

Celkom: 8,4 Rozsáhlý hotelový komplex v krásné zahradě s 99% ruskou + tureckou klientelou. Cenově je posazen hodně vysoko díky samotné lokalitě Belek.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Rozsáhlý hotelový komplex v krásné zahradě s 99% ruskou + tureckou klientelou.

Cenově je posazen hodně vysoko díky samotné lokalitě Belek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je standartní, pěkné, stále čisto a uklizeno, župany a papuče k dispozici, minibar denně doplněný, bez připomínek

Strava
Strava je pestrá, plno ovoce a zeleniny, plno druhů pečiva, saláty, cukrárna, bary po celém areálu hotelu, stále je něco k dispozici. Maso kuřecí a hovězí, losos, krevety, ryby, snad jen překvapí absence klasických brambor jako příloha.

Služby hotela
Personál usměvavý, milý a vstřícný. Hotel má SPA centrum, krytý bazen, soustavu bazenů a aquapark, pořádá mnoho animací a večerních programů.

Pláž
Pláž je standartní, uklízí se, bar na pláži, sprchy.....

Zdenka Havlíčková, Mgr., 30.08.2015, Dátum pobytu: 14.8. - 28.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel:Ela Quality Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Ela Quality Resort & Spa, Belek, Turecko Zdenka Havlíčková, Mgr. 2015-08-30 8.4 1 10 Ela Quality Resort & Spa

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100