Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Dovolenou jsme si užili, I když v tomto období to ještě není moc na plážování, využli jsme to plně na poznání Turecka .Na tento hotel se...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili, I když v tomto období to ještě není moc na plážování, využli jsme to plně na poznání Turecka .Na tento hotel se chystáme opět v září,abychom si užili i trošku sluníčka. Jinak naše dovolená v Turecku byla poprvé a chtěli jsme taky poznat památky. V tomto směru nás mile překvapila LM Holiday, se kterou jsme na výlety právě jeli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi krásné,pokoje čisté, úklid každý den, výhled z okna taky moc pěkný.

Strava
Ohledně stravy můžu dát za sebe i mého velmi náročného přítele palec nahoru. Pestrá strava každý den.

Služby hotela
Pokoje super, celkové vybavení a čistota hotelu je kvalitní. Pokud se jedna o personál, tak číšníci rádi komunikují, takže je s nima sranda. Celkově jsme byli se službama hotelu spokojení a tento hotel určitě opět navštívíme.

Pláž
Pláž je velkou výhodou hotelu, protože je hned u hotelu . Urdžovaná,ale moc jsme na ní nebyli,protože jsme trávily dovolenou na výletech.

Anonym, 23.03.2015, Dátum pobytu: 14.3. - 21.3.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Gardenia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Gardenia Beach, Alanya, Turecko Anonym 2015-03-23 8.8 1 10 Gardenia Beach

Celkom: 8 Hotel naozaj velmi pekny, strava perfektna, nemame co vytknut. Hotel odporucame. Plaz vzdialena asi 10 minut peso, ale kazdych 20 minut...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel naozaj velmi pekny, strava perfektna, nemame co vytknut. Hotel odporucame. Plaz vzdialena asi 10 minut peso, ale kazdych 20 minut je z hotela zadarmo odvoz. Odporucame vylet do Pamukkale - naozaj krasny zazitok. Ludia z personalu velmi milí, predavaci otravní ale ked ich clovek ignoruje daju pokoj. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderne, krasne izby. Klima a elektrina na kartu. Upratovanie kazdy den. Naozaj neni co vytknut.

Strava
Vyborna, rozmanita. "Milion" druhov vsetkeho- predjedlá, hlavne jedla, dezerty - uzasne, kto je na sladke priberie zarucene :) D Najlepsia strava aku sme zatial na dovolenke zazili. Dojem kazia iba nenazranci, ktorí si naberu kazdy desat tanierov a nezjedia skoro nic, vsetko rozpapru a ostane po nich bordel a jedlo sa zbytocne vyhadzuje, strasne ma to iritovalo..ale s tym clovek nic nenarobí, je to ich hanba.

Služby hotela
Animacne sluzby vecer pre deti aj dospelych...tanecnici, spevaci, kuzelnici, celkom zabavne, clovek si oddychne. Pitie dobre, aj miesane drinky. V hoteli hammam ale nevyuzili sme ho tak neviem posudit. Bolo tam tiez aj kadernictvo, pedikura a vselico ine ale nevyuzivali sme tieto sluzby.

Pláž
10 minut peso od hotela cez frekventovanu cestu, vyuzivali sme odvoz z hotela, ktory chodil kazdych 20 minut zadarmo. Na plazi hotelovy bar aj restauracia, tak clovek nemusel chodit na obed do hotela. Neboli tam slnecniky, ale natiahnuta siet ktora dobre tienila ale aj cez nu opalovalo. More krasne. Odporucam spravit si vylet ku nedalekemu molu (asi 20 minut po pravej strane), kde uvidite volne zijuce karety. Pekny zazitok.

Anonym, 20.03.2015, Dátum pobytu: 13.8. - 23.8.2012
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Narcia Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Narcia Resort, Side, Turecko Anonym 2015-03-20 8 1 10 Narcia Resort

Celkom: 9 Líbilo se nám moc, zase se letos vrátíme

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Líbilo se nám moc, zase se letos vrátíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl pěkný, čistý, měli jsme výhled na moře

Strava
velký výběr, každý den něco jiného, hodně zákusků

Služby hotela
takový domácí hotel, všichni usměvavý

Pláž
pláž je čistá, písečná, pěkná. pozvolný vstup do vody ocenily hlavně děti

Anonym, 19.03.2015, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Krizantem

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pokoj 2 fotografie

Krizantem, Alanya, Turecko Anonym 2015-03-19 9 1 10 Krizantem - úplná spokojenost

Celkom: 9,4 Dovolená byla perfektní, v tuto dobu naprosto ideální na různé výlety.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla perfektní, v tuto dobu naprosto ideální na různé výlety. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bez problémů, byli jsme příjemně překvapeni trezorem bez poplatku a každodenním doplňováním malých vod.

Strava
Strava rozmanitá, ryby, jehněčí maso, kuřecí, těstoviny a spoustu tepelně upravované i syrové zeleniny.

Vybere si opravdu každý.

Služby hotela
Služby naprosto v pořádku, každodenní úklid, na recepci se domluvíte anglicky i německy.

V restauraci je velmi ochotný personál.

Radmila Z., 18.03.2015, Dátum pobytu: 7.3. - 14.3.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Sentido VON Resort (ex. Golden Coast Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sentido VON Resort (ex. Golden Coast Resort), Side, Turecko Radmila Z. 2015-03-18 9.4 1 10 VON CLUB GOLDEN COAST - AKCE

Celkom: 8,8 Výborný poměr kvalita/cena, za týden s AI jsme zaplatili 15 tisíc, za tuto cenu byla dovolená fantastická. Pro člověka, který hledá...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný poměr kvalita/cena, za týden s AI jsme zaplatili 15 tisíc, za tuto cenu byla dovolená fantastická. Pro člověka, který hledá kvalitní hotel na pláži, jde o perfektní volbu. Rusů je samozřejmě hodně, ale v září nebyl problém s místem - v jídelně ani u bazénu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zřejmě existují dva druhy pokojů, my jsme měli ten horší (před rekonstrukcí) - asi kvůli ceně. Nicméně pokoj byl i tak pěkný, celkem velký, s balkonem, postele měly nové kvalitní matrace. Vybavení koupelny bylo trochu omšelé, ale žádný velký problém. Možná bych nedala ruku do ohně za úplnou čistotu koupelny.

Strava
Nabídka byla velice pestrá, jídlo chutné, večeře bývaly některé dny tematické. Jídlo bylo vždy průběžně doplňováno. Jen u snídaní byl klasický drobný turecký problém s nedostatkem chutného pečiva a českých tradičních sýrů a šunek, ale člověk si snadno vybral z jiné nabídky (lívance, sladkosti, jogurty, müsli, zelenina, vajíčka). Snídaně do 10, malá snídaně až do 10:30, poté přes poledne bufet v zahradě, dále klasický oběd, odpoledne pišingr a zmrzlina, poté večeře. Mezitím samozřejmě nápoje studené a teplé.

Služby hotela
Využívali jsme jen bazén a tureckou lázeň, která byla zdarma. Perfektní byly i masáže - za celkem rozumné ceny..

Pláž
Hotel byl vlastně na pláži, šlo se jen přes hotelovou zahradu. Vstup do vody pozvolný, pláž písčitá.

Anonym, 16.03.2015, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel:Ganita Holiday Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Ganita Holiday Club, Turecká Riviéra, Turecko Anonym 2015-03-16 8.8 1 10 Ganita Holiday Club

Celkom: 6,4 S dovolenkou sme neboli spokojní.Hotel celkom fajn, ale pláž nie! Už by som sem nikdy nešla.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou sme neboli spokojní.Hotel celkom fajn, ale pláž nie! Už by som sem nikdy nešla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie veľmi pekné, čistota tiež, dokonca pri príchode darček: fľaška vina, ovocie. Izbu sme mali na prvom poschodí s bočným výhľadom na bazén a aj s výhľadom do okien susedného hotela. Tie hotely boli tak tesne jeden pri druhom. Výťahy len dva, ale my sme zbehli aj po schodoch, na ktorých bolo vždy veľa ľudí.

Strava
Strava bola celkom dobrá, aj keď sa opakovala ale neprišli sme sa prejedať. Ani doma nevaríme denne dve tri jedlá. A tam ich určite bolo viac, aj keď lepšie mäsko dávali na prídel.

Služby hotela
Obsluha v celku dobrá, ochotný boli najmä keď dostali nejaké to euro. Nepáčilo sa mi, že mali pri bazéne v bare drevenú pokladničku na tringelty ale nebolo to pre obsluhu, ale že vraj pre šéfa hotela. Tak sme tam nehádzali a radšej sme im dali priamo do ruky. Chudák šéfko...

Pláž
Najväčší problém je pláž. Samé kamene malé, veľké, ťažký vstup do mora. Nďaleko hotela sa vlieva do mora rieka a tým pádom je more oveľa studenšie. Pláž bola úzka a lehátka natlačené vedľa seba, žiadne súkromie.Veľké vlny sme mali 5 dní, nik nesmel do mora. Vlny sa valili spolu s tými kameňami až pri vstup do záhrady, museli aj lehátka upratať. Takže sme boli núteni ležať pri bazéne plnom ľudí a každodennú prechádzku po pobreží sme absolvovali so strachom, aby nás tie vlny nespláchli zo sebou. Pláže iných hotelov boli väčšie tam to tak zle nebolo. Kúpať sme sa chodili až o 2 km ďalej ,pretože s tých druhých pláži nás vyháňali. Tak preto už nikdy nie Stella beach. Ležať pri bazéne sme mohli aj doma.

Anonym, 15.03.2015, Dátum pobytu: 6.6. - 16.6.2011
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Stella Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Stella Beach, Alanya, Turecko Anonym 2015-03-15 6.4 1 10 Stella Beach

Celkom: 10 V Turecku jsme navštívili hodně hotelů, tady se mně osobně líbilo nejvíce. Ochotný personál, krásné pokoje, v lobby baru večer živá...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V Turecku jsme navštívili hodně hotelů, tady se mně osobně líbilo nejvíce. Ochotný personál, krásné pokoje, v lobby baru večer živá hudba. Všude čisto. Pláž krásná.

Hotel uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování kvalitní, čisté, pokoj velmi prostorný. Výhled na moře nebo do okolí hotelu. Koupelna prostorná, my měli s vanou.

Strava
Strava byla pestrá, spoustu zeleniny, maso na několik způsobů, polévky, těstoviny a hodně zákusků. Moc nám chutnalo.

Služby hotela
Hotel nabízí ultra all inclusive 24 hodin denně (pouze lobby bar), některé importované alko i nealko nápoje, nápoje místní výroby.

Wifi připojení v lobby zdarma, dá se chytit i u bazénu.

Několik bazénů - relax, dětský. Skluzavky jedou jen 21 hodiny dopoledne a 2 hodiny odpoledne. Ve Spa centru zdarma sauna, hamam..

Dětský miniklub.

Pláž
Přímo na krásné, široké písečné pláži. Při vstupu do vody kamínky. Vstup je pozvolný, ideální pro děti. Na pláži je k dispozici i molo. Lehátka, slunečníky i matrace zdarma. Bar na pláži zdarma.

Alžběta Tůmová, 15.03.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel:Vera Mare Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

8 fotografií

Vera Mare Resort, Belek, Turecko Alžběta Tůmová 2015-03-15 10 1 10 Vera Mare Resort

Celkom: 9,4 Mooc hezká dovolená za tu cenu super. Občas nám zapršelo ale spíše k večeru a jednou přes den ale během dvou hodin zase svítilo slunce a...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Mooc hezká dovolená za tu cenu super. Občas nám zapršelo ale spíše k večeru a jednou přes den ale během dvou hodin zase svítilo slunce a dalo se opalovat a řádit ve vlnách. Byli jsme na třech výletech: Hammany - super skvělá relaxece, výlet na pirátské lodi - nic moc znovu bych už do toho nešel protože se jen pluje po moři žadný potápění jak v Egyptě. A poslední nejlepší zážitek Jeep Safari doporučuji všem je to nádhera jede se za Alanyi do hor a jsou tam fakt krásná panorámata :-) :-) nejlepší je koupit si výlety všechny najednou v přístavu od jednoho přepravce musíte smlouvat, ale udělá vám dobrou cenu musíte trošku smlouvat :-) určitě bych to nekupoval od cestovky to vyšlo snad na dvakrát tolik...jinak super dovolená za tu cenu (10500kč/osoba) 12dní s polopenzí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super všude čisto. Jen kdo pojede ať se připraví na diskotéky vedle hotelu, které hrají tak do 3 hodin ráno. Musíte se pořádně unavit aby jste to zaspali. Nám to nějak nevadilo chodili jsme spát kolem půlnoci a spali až do rána. Do hotelu si normálně můžete brát vodu kterou si koupíte v nedalekém supermarketu - ten je nejlevnější na všechno.

Strava
Super. Nejlepší na tom je že se večeří na střeše což je moc hezký...každý večer se dalo z čeho vybírat( kuřecí, gyros, grilované kuřecí prsa, saláty různých druhů). Snídaně taky dobré. Ovoce - melouny - žluté i červené, broskve, banány, švestky. Jediné co nám vadilo s přítelkyní bylo, když si člověk neobjednal pití (pivo, víno) k večeři od číšníků tak na vás divně koukali a nebyli zrovna příjemny - hlavně jeden který si tam hrál na šéfa takový zakrslý turek ( musíte mu hned srazit hřebínek na začátku je strašně vlezlý :-). Alkoholický a nealko nápoje tam byli celkem předražené tak jsme se vždycky napili na pokoji. Jinak ke snídani byla štáva, káva, různé druhy čaje.

Služby hotela
Vše v pořádku až na toho maleho krpatého :-)

Pláž
Jelikož jsem byl v Alanyi podruhé věděl jsem do čeho jdu ale přítelkyně byla nadšená jak je to krásný. Ze začátku 3 dny byli krásné velké vlny ale pak už ne :-( Není to jak v Egyptě s potápěním...Jinak pláž Kleopatra od hotelu klidnou chůzí 10 minut. Pláž čistá krásná. Lehátka a slunečníky si člověk musí platit - zrovna levná záležitost to taky není myslím 5 euro pro dva na den. My jsme měli osušku na písku a pučovali si jen slunečník.

Jakub Ivanič, 09.03.2015, Dátum pobytu: 10.9. - 24.9.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Ergün

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

6 fotografií

Ergün, Alanya, Turecko Jakub Ivanič 2015-03-09 9.4 1 10 Ergün

Celkom: 9 N adovolené jsem byla s manželem a dětmi, proto jsme vybírali hotel, který bude hned na písečné pláži, ani velký, ani malý a s vyžitím...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
N adovolené jsem byla s manželem a dětmi, proto jsme vybírali hotel, který bude hned na písečné pláži, ani velký, ani malý a s vyžitím pro naše dvě děti. Bella Sun je velmi klidný a příjemný hotel, skvělá lokalita, klidná a vše jinak kousek od hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje běžné, ale plně vyhovující. Hotel je moc příjemný. Vyhovovvalo mi hlavně to, že to není žádný veliký resort ani strohý hotel s jednou budovou. Hotel půspbí velmi rodinně, bazény s čistou vodou a kolem zeleň.

Strava
Strava pestrá a moc dobrá, denně se střídalo hlavní jídlo, ale přílohy a saláty byly pořád skoro stejné. Jelikož bylo vše báječné, tak nám to nikomu ani nevadilo a těšili jsme se vždy na ty turecké dobroty.

Služby hotela
Služby hotelu zcela v pořádku, animační programy dobře organizované, personál velmi milý a ochotný.

Pláž
Pláž skvělá, hned u hotelu, písčitá s pozvolným vstupem. S dětmi prostě perfektní.

Xx Xx, 02.03.2015, Dátum pobytu: 26.8. - 5.9.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Bella Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Bella Sun, Side, Turecko Xx Xx 2015-03-02 9 1 10 Side Bella Sun

Celkom: 9,2 Dovolená se nám velmi líbila, jídlo bylo výborné, byl velký výběr, Side jsme volili kvůli kratšímu transferu z letiště, byla to rodinná...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila, jídlo bylo výborné, byl velký výběr, Side jsme volili kvůli kratšímu transferu z letiště, byla to rodinná dovolená s dcerkou. Pro malou bylo spousta animačních programů, hlavně skluzavky a hřiště ;-) Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje odpovídalo 4* hotelu, úklid pokojů a výměna ručníků probíhalo v pořádku.

Strava
Pestrá, velký výběr jídel, myslím, že si vybral každý, včetně naší dcerky. Číšníci usměvaví a ochotní.

Služby hotela
Služby hotelu byly skvělé.

Pláž
Písečná pláž je opravdu kousek, kde jsou slunečníky a lehátka zadarmo, v baru na pláži je k dispozici oběd, takže jsme se nemuseli ani s malou vracet zpět na hotel :) Pláž je široká a vstup je pozvolný, lehátek bylo dostatek, nestalo se nám, že by se na nás nedostalo.

Anonym, 02.03.2015, Dátum pobytu: 19.9. - 30.9.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Bella Sun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Bella Sun, Side, Turecko Anonym 2015-03-02 9.2 1 10 Bella Sun

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100