Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,5 Krásný hotel v Beleku přímo u pláže, 2 bazény - jeden relax a druhý dětský s tobogány. Pláž čistá, hodně lehátek. Hotel je po...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel v Beleku přímo u pláže, 2 bazény - jeden relax a druhý dětský s tobogány. Pláž čistá, hodně lehátek.

Hotel je po rekonstrukci - nové koberce, matrace..

Nákupní možnosti v docházkové vzdálenosti, centrum Beleku cca 7km. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje prostorné, všechny po rekonstrukci.

Služby hotela
WiFi v lobby zdarma. Minibar se doplňuje 1x týdně, sejfy zdarma.

Fitness centrum zdarma, vstup do sauny a tureckých lázní zdarma.

animační programy pro děti

Pláž
Pláž hned u hotelu, písek a při vstupu malé oblázky.

Alžběta Tůmová, 16.04.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel:Vera Seagate Resort (ex. Dyadom Hotel Belek)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

6 fotografií

Vera Seagate Resort (ex. Dyadom Hotel Belek), Belek, Turecko Alžběta Tůmová 2015-04-16 9.5 1 10 Vera Seagate Resort (ex. Dyadom Hotel Belek)

Celkom: 9,4 Hotel pěkný,poskytované služby na velice dobré úrovni.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pěkný,poskytované služby na velice dobré úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní čisté, pohodlné postele. Vkusně a velmi moderně zařízené pokoje, klimatizace, vlastní sociální zařízení - koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, SAT/TV, telefon, fén, trezor (za poplatek), Wi-Fi připojením (většina pokojů) a balkon nebo terasa.

Strava
Strava rozmanitá a chutná.

Služby hotela
Wi-Fi připojení ve veřejných částech hotelu zdarma, velký venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), menší venkovní bazén, bazén se skluzavkami (provoz ve vymezených časových intervalech), dětský bazén, vnitřní bazén, animační programy pro děti i dospělé, dětské hřiště, miniklub pro děti (4 – 12 let), tenisové kurty (pronájem raket a osvětlení za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal, fitness, sauna, turecké lázně, šipky, aerobik. Za poplatek salón krásy, masáže, kadeřnictví, hlídání dětí, doktor, prádelna, půjčovna aut, billiard, videoherna, internetový koutek, vodní sporty na pláži.

Pláž
Krásná písečná pláž je od hotelu vzdálena cca 250 m. Lehátka, slunečníky, matrace, plážové osušky (poskytnutí zdarma, výměna za poplatek) , bar na pláži (v hl. sezóně) zdarma

Iva Juráková, 16.04.2015, Dátum pobytu: 7.3. - 14.3.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Vera Stone Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pokoj 4 fotografie

Vera Stone Palace, Side, Turecko Iva Juráková 2015-04-16 9.4 1 10 Vera Stone Palace

Celkom: 8,4 Hotel je celkem rozlehlý. Ubytování je buď v hlavní budově nebo ve vilkách o 3 patrech (bez výtahu, což nám vadilo akorát, když jsme...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je celkem rozlehlý. Ubytování je buď v hlavní budově nebo ve vilkách o 3 patrech (bez výtahu, což nám vadilo akorát, když jsme tahali kufry). Pláž je přístupná podchodem pod 4 proudovou komunikací.

Za hotelem aquapark se spoustou tobogánů. Před hotelem relax bazén.

Kolem hotelu není nic. 30 min dolmuší do Avsallaru, 20 min do Kolakli, kde se konají každé pondělí trhy.

Hotel je dle názoru určen pro klidnější dovolenou bez nutnosti vyrážet do centra. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
My jsme bydleli ve vilkách. Pokoje moc hezké, prostorné. Balkon větší s výhledem na hory a moře zároveň. Měli jsme to dál do restaurace a na pláž (ne zase tak moc), ale zase blíž k aquacentru :)

Strava
Strava pestrá, výborné snídaně, velký výběr. Míst k sezení bylo hodně, i když ve vedlejším stanu, který se v létě sundává a sezení je venku.

Služby hotela
Několik barů, diskotéka (tam se pití platí, my si nosili pití z lobby baru). Lobby bar celkem malý a nestíhali, byly velké fronty, museli jsme podplatit číšníka, který nám jednou za čas donesl tác pití.

Lázně měli jen do 18 hodin. Sauna a vstup do tureckých lázní zdarma.

Pláž
Jak už jsem psala, pláž je přístupná podchodem (museli jsme se ptát, kde přesně se podchod nachází).

Pláž je krásná, udržovaná, čistá, písečná. Na pláži je spoustu lehátek a malé dřevěné přístřešky, vypadá to moc hezky.

Na pláži další aquapark společný pro Eftalia Village hotely.

Alžběta Tůmová, 16.04.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Eftalia Aqua Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Eftalia Aqua Resort, Alanya, Turecko Alžběta Tůmová 2015-04-16 8.4 1 10 Eftalia Aqua Resort

Celkom: 10 Nezapomenutelný hotel v krásné zahradě přímo u pláže. Kvalitní ubytování i služby, velmi příjemný personál. Není zde tolik Ruských...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nezapomenutelný hotel v krásné zahradě přímo u pláže. Kvalitní ubytování i služby, velmi příjemný personál.

Není zde tolik Ruských klientů, spíše Evropani, hodně Němců a Asiati. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly nádherné, upravené a čisté. Velmi pohodlné postele. Každý pokoj má balkon s výhledem na moře, okolí nebo do hotelového bloku.

Překvapilo mě okénko z koupelny do ložnice (s žaluziemi) :)

Sejfy zdarma, minibar doplňují každý den (voda, soda)

Služby hotela
Miniclub pro děti celý den - mají i autíčka jako na pouti :)

Minigolf

Lázně do 20 hodin, vstup do sauny a tureckých lázní zdarma

Tobogány, jako ve většině hotelů, pouští jen určité hodiny denně (2 hodiny dopo a 2 odpo)

Pláž
Písečná pláž přímo u hotelu, čistá se spoustou lehátek. Vstup pozvolný, vhodné pro děti.

Alžběta Tůmová, 16.04.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel:Siam Elegance

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

27 fotografií

Siam Elegance, Belek, Turecko Alžběta Tůmová 2015-04-16 10 1 10 Siam Elegance

Celkom: 10 Nádherný hotel, který mě úplně oslnil. Hned na pláži. Relax bazén, bazén s tobogány a dětský bazének se skluzavkami pro nejmenší....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherný hotel, který mě úplně oslnil. Hned na pláži. Relax bazén, bazén s tobogány a dětský bazének se skluzavkami pro nejmenší.

Příjemný personál. Všechno je čisté a upravené.

Vnitřní bazén se spoustou přírodního světla - prosklený strop. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje prostorné, moderní, útulné. Minibar doplňován každý den (voda, soda).

Služby hotela
WiFi zdarma v lobby

celý den animační programy pro děti i dospělé

Spa Centrum

Pláž
Pláž hned u hotelu, písečná, při vstupu malé kamínky a místy i vydřená plata. Dá se využít pláž u vedlejšího hotelu, kde vstup vydřený není.

Na pláži je k dispozici i molo, bar v rámci all inc.

Alžběta Tůmová, 16.04.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Quatro Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

18 fotografií

Quatro Beach, Alanya, Turecko Alžběta Tůmová 2015-04-16 10 1 10 Quatro Beach

Celkom: 9,6 Hotel odpovídá ceně. Krásné prostorné pokoje, komplex rozlehlý (pokoj jsme hledali asi půl hodiny :)) ve velké zahradě. Několik barů,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel odpovídá ceně. Krásné prostorné pokoje, komplex rozlehlý (pokoj jsme hledali asi půl hodiny :)) ve velké zahradě. Několik barů, spoustu prostor k sezení, kulečník.

Wellness na velmi dobré úrovni, sauna a vstup do tureckých lázní zdarma.

Pláž čistá, spoustu lehátek (zdarma) je cca 200m. Bar na pláži v rámci all inclusive. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme krásný prostorný pokoj s výhledem na bazén a moře, malý balkonek se stolečkem a dvěma židlemi. V koupelně prostorný sprchový kout.

Postele byly velmi pohodlné a krásně se na nich spalo.

Strava
Strava byla pestrá, spoustu sladkého pečiva. Každý si vybral.

Služby hotela
WiFi zdarma ve společných prostorech zdarma

Pláž
Jak už jsem psala, pláž čistá - cca 200m, voda průzračná. Na pláži písek, při vstupu maličké oblázky. Lehátek dostatek. Bar v rámci all inc.

Alžběta Tůmová, 16.04.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Vera Stone Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

6 fotografií

Vera Stone Palace, Side, Turecko Alžběta Tůmová 2015-04-16 9.6 1 10 Vera Stone Palace

Celkom: 6 Hotel v blízkosti pláže, personál ochotný a milý.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v blízkosti pláže, personál ochotný a milý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, i když vybydlený.

Strava
Hotel v blízkosti pláže, personál ochotný a milý, teplý bufet jednotvárný, každý den stejná polévka, velký výběr zeleniny a sýrů.

Pláž
Pláž asi 80m od hotelu, velmi čistá, moře také, beach bar k dispozici (pouze nealko)

Markéta V., 14.04.2015, Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Royal Palm

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kleopatra Royal Palm, Alanya, Turecko Markéta V. 2015-04-14 6 1 10 KLEOPATRA Royal Palm

Celkom: 10 za krátký čas jsme shlédli vše typické pro Istanbul

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
za krátký čas jsme shlédli vše typické pro Istanbul Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel Hilton byl velmi luxusní, ubytování, snídaně i služby-např večer bazén, sauna, vířivka

Strava
turecká strava je výborná, jen alkohol je dost drahý

Služby hotela
excelentní

Leona Machková, 09.04.2015, Dátum pobytu: 3.4. - 6.4.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Istanbul, Hotel:Doubletree by Hilton Moda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Doubletree by Hilton Moda, Istanbul, Turecko Leona Machková 2015-04-09 10 1 10 Istanbul - Hotel Doubletree by Hilton Moda

Celkom: 9 Až na na zacházení se mnou jako vozíčkářem na Istambulském letišti byl zájezd super.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Až na na zacházení se mnou jako vozíčkářem na Istambulském letišti byl zájezd super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo hvězdičkám, pracovníci hotelu byli velice vstřícní k mému handikapu (vozíček), ale bylo vidět, že s tím nemají mnoho zkušeností. Ale velice se snažili mi pobyt ulehčit a zpříjemnit.

Strava
Jsem diabetik, takže jsem omezena, alena snídaně jsem si vybrala, ve městě je dostatek možností i k této dietn stravě.

Služby hotela
výborný

Anonym, 09.04.2015, Dátum pobytu: 3.4. - 6.4.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Istanbul, Hotel:Doubletree by Hilton Moda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Doubletree by Hilton Moda, Istanbul, Turecko Anonym 2015-04-09 9 1 10 Istanbul - Hotel Doubletree by Hilton Moda

Celkom: 9,4 Velice pěkná dovolená za malé peníze. Od hotelu jsme došli do centra k Hradu asi za půl hodiny, úžasná procházka po tom všem all inklusive

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice pěkná dovolená za malé peníze. Od hotelu jsme došli do centra k Hradu asi za půl hodiny, úžasná procházka po tom všem all inklusive Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostali jsme pokoj s nádherným výhledem na moře a starou Alanyi, v pokoji klima,TV,lednička a denně doplňovaná voda, první dva dny mísy s ovocem, pak jsme v restauraci řekli, že už nechceme a budeme si brát v restauraci, nedalo se to sníst

Strava
Fakt dobrý, každý den jsme jedli něco jiného, výborný zákusky a hodně ovoce a zeleniny

Služby hotela
Úplně v pohodě, všichni se usmívali a pomáhali

Pláž
Lehátka a slunečníky zdarma, ručníky na pláž na recepci také. Pláž písečná, krásná, čistá, vstup do moře pozvolný. Každý den tady uklízeli

Anonym, 31.03.2015, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Krizantem

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Krizantem, Alanya, Turecko Anonym 2015-03-31 9.4 1 10 Super dovča v Krizantemu

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100