Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

30.07.2014 - Juraj - Prečítané: 18× - Dátum pobytu: 16.7. - 26.7.2014

  • Celkom: 9,2
  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý, primeraný tomu čo sme si objednali a zaplatili Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prideľovanie izieb bolo náhodné, zavisí od recepčného. Izba bola trochu menšia ako napríklad susedná. Namiesto chladničky, ktorú sme počas pobytu nepotrebovali, by som pridal ešte jednu vysokú skriňu na oblečenie. Izba bola vybavená klimatizáciou a trezorom na cenné veci, vždy čistá. Personál hotela bol veľmi milý. Spoločné priestory, jedáleň... boli vždy čisté. Celkový dojem hotela dobrý, vhodný skôr pre tých čo majú radšej tichšie, komornejšie prostredie.

Strava
Strava bola dostatočne široká, každý si mohol vybrať podľa svojej chuti. Dostatok zeleniny, ovocia aj sladkostí.

Služby hotela
Som spokojný, hotel poskytoval všetko čo bolo v informáciách o ňom. Personál hotela bol veľmi príjemný.

Pláž
Ku pláži to bolo dve minúty, trochu bol problém nájsť si ležadlo so slnečníkom ak ste prišli neskôr. Kvalita vody bola dobrá.

Altinkum Park Hotel, Side, Turecko Juraj 2014-07-30 9.2 1 10 Hotel Altinkum Park

30.07.2014 - Anonym - Prečítané: 73× - Dátum pobytu: 20.7. - 27.7.2014

  • Celkom: 9
  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila, předčila naše očekávání. Hotel je téměř u pláže, služby skvělé, široký výběr jídla. Kousek od centra. Ze začátku pobytu nám nefungovala toaleta, okamžitě byla opravena. Z balkonu krásný výhled na moře. Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Jeden večer byl program, animační programy žádné.

Sara, Alanya, Turecko Anonym 2014-07-30 9 1 10 Sara Hotel

30.07.2014 - Anonym - Prečítané: 11× - Dátum pobytu: 16.7. - 23.7.2014

  • Celkom: 9,2
  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla velmi příjemná. Celkový dojem z dovolené zkazila jen zpáteční cesta, kdy do Ostravy se letělo s mezipřistáním v Brně, kde jsme strávili neplánovaně 2 hodiny, z toho jednu v letadle a druhou v tranzitním prostoru. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný v příjemných jednotlivých blocích mezi palmami.

Strava
Výborná. Strava byla rozmanitá, velký výběr čerstvé i tepelně zpracované zeleniny, ovoce...

Pláž
Pěkná, čistá, jen příliš příkrý sestup do moře a velké vlny, takže né příliš vhodné pro malé děti.

Paradise Side Beach, Side, Turecko Anonym 2014-07-30 9.2 1 10 PARADISE SIDE BEACH - FAMILY ROOM B1

30.07.2014 - Pavel K. - Prečítané: 21× - Dátum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Nesnáším horko, ale nekonečné množství nápojů, klimatizace na recepci, jídelně, pokojích - přežil jsem.

Trhy v Kemeru v úterý, taxi 2€/osobu. Komunikace TR/EN/DE/RU . Bezpečno, čistota stejně jako vŘecku, Itálii nebo Španělsku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, moderní, klimatizované, denně uklízené pokoje, láhev pití v lednici.

Kvalita ubytování byla po přestěhování báječná. Nejdříve nás strčili do 4. podlaží, tedy pod rozpálenou střechu. Urgoval jsem na recepci, že slibovali dovolenou "v zahradě" a tak bez potíží vyměnili pokoj o patro níž s výhledem na zahradu. Zde už vše báječné.

Trochu mě mrzelo, že animátoři skákali jen kolem bazénu a na pláž nepáchli, ale to se dá přežít. Jediné dvě vady: 1) kolem hřiště na plážový volejbal je plno nástrah na ůraz a rozpálený nekropený písek - náročné na rozbité spálené nohy, 2) u bazénu nepoužitelný internet- pomalé, nefunkční. V recepci inet alespoň trochu fungující.

Strava
Úžasná jídla, neskutečné kombinace, rozmanitost barevná i chuťová. Obrovský výběr.

Služby hotela
Hotel je v klidu, služby výborné a hlavně - nikde nestojí pořád nějaký Arab s nataženou rukou. Hned před hotelem rušná ulice s mnoha obchody a příjemnými prodejci.

Pláž
Sluneční clony na pláži, sprchy, oblázková pláž-doporučuji koupací boty nebo pantofle. Moře čisté, místy neklidné. Molo ke vstupu do vody a ke skokům do vody.

Sailor´s Beach Club, Turecká Riviéra, Turecko Pavel K. 2014-07-30 10 1 10 Sailor´s Beach Club - Kemer, místní lokalita Kiriš

30.07.2014 - Kateřina Vrabcová - Prečítané: 23× - Dátum pobytu: 22.7. - 29.7.2014

  • Celkom: 6
  • 5,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jeden z nejlevnějších hotelů nabízených CK VVV Tour, tudíž pokud si zakoupíte pobyt v tomto hotelu, už se nemůže stát, že vás ubytují do jiného-levnějšího, ikdyž podle jejich slov stejně kvalitního, hotelu. My jsme si zaplatili pobyt v hotelu Arsi, ovšem když nás turecký zástupce jiné cestovky vyzvednul na letišti, tak nás bez možnosti protestování odvezl do hotelu Grand Atilla. Proto doporučuji, pokud pojedete s touto cestovkou, koupit rovnou ten nejlevnější zájezd. Pokud máte konkrétní otázku, napište na katka.vr@centrum.cz Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
klimatizace, televize, fén, ručníky- vyměněny asi jen 2x za týden. Každý den úklid. Jediný co nám trochu vadilo byl ruch z ulic- právě končil něco jako ramadán a turci vyváděli až do ranních hodin. Jinak v okolí bylo hodně krámků, ale bacha na ceny, hodně se tam snažili turisty natáhnout- říkali asi 2násobnou cenu než v centru a stáhnout se to dá ještě na cenu mnohem nižší.

Strava
hodně slabá: polévka, většinou jeden druh masa (asi 1x za týden ryba), 2 druhy přílohy (hranolky málokdy) a 1 vařená zelenina a k tomu velký výběr zeleniny. Z dezertů asi 5 různých druhů malých buchtiček - ne moc ochucených, pudink, meloun, broskev.. Ale na druhou stranu jsme se vždy najedli, nikdy nepřejedli a byli nuceni jíst i celkem zdravě. Teplé nápoje měly být k dispozici až do 23 h ale vypínali to mnohem dříve, s čímž jsem měla velký problém, protože jsem z klimatizace nastydla a chtěla jsem večer pít jen teplý čaj.

Služby hotela
jeden starší číšník uměl pár vět česky, tak nám je pořád chodil říkat, když jsme jedli- pro někoho to může být otravné, ale turci jsou prostě takoví. Bazén v pohodě, ale jen do 18 h, asi 1x za týděn vyměnili vodu, program animátorů- dopoledne cvičení ve vodě, šipky, kolem 15 h vodní pólo, pak zase šipky a občas plážový volejbal. Každý večer se snažili zorganizovat nějakou show. U bazénu je velmi rušno, hudba je hlasitá, lehátka zabraná ručníkama, takže jsme tam byli jen občas. Do alkoholických nápojů dávali málo alkoholu, ale pivo bylo docela dobré (turecká verze Pilsen :)). Číšníci se až moc otáčeli, několikrát mi odnesli pití, které jsem ještě nedopila.

Pláž
pouze jeden den bylo moře plné řas a špíny, jinak krásné, velké vlny s pozvolným vstupem, dost jsme se tam vyblbli. Pláž je umístěna přes hlavní silnici, je tam sice podchod, ale ten je dost nevábný. 1 slunečník a 2 lehátka za 3 eura na den s potvrzením, že jste z hotelu Grand Atilla.

Grand Atilla, Alanya, Turecko Kateřina Vrabcová 2014-07-30 6 1 10 Grand Atilla

30.07.2014 - Anonym - Prečítané: 17× - Dátum pobytu: 20.7. - 27.7.2014

  • Celkom: 8,4
  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel vhodný pro rodiny s dětmi. Využití v hotelu jak pro děti tak dospělé. Byli tam animátoři ze Slovenka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelová budova byla postavena za 4 měsíce. Zvedala se v pokoji plovoucí podlaha a dokonce jedna deska byla vypadlá. Naštěstí to bylo pod kosmetickým stolkem. Měli jsem pokoj s výhledem na moře vzdálený 330 m ve 4 patře nižší patra měnli výhled do nedodělané terasy.

Strava
Jídlo výborné velký výběr.

Služby hotela
Personál příjemný a přátelský.

Pláž
Oblázková - někteří měli boty do vody. Já osobně jsem chodila bez bot a přijela jsem s přírodní pedikůrou:-).

Club Calimera Serra Palace, Turecká Riviéra, Turecko Anonym 2014-07-30 8.4 1 10 Hotel Serra Palace Kizilot/Turecko

30.07.2014 - Vladimír Slezák - Prečítané: 14× - Dátum pobytu: 11.7. - 22.7.2014

  • Celkom: 9,8
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená splnila na 100% naše očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování byla velmi dobrá,ochranka měla dbát na dodržování nočního klidu. zakročila až na vyzvání.

Strava
Strava byla vynikající co do množství, tak i sotrimentu.

Služby hotela
Úklid probíhal denně ve vzorné kvalitě, včetně výměny ručníkú, osušek a ložního povlečení.

Pláž
Na pláži personál byl velmi vstřícný a ochotný, s takovým přístupem k hostům jsme se ještě nesetkali,občerstvení nosily až k lehátkům,písek v uličkách mezi lehátky postříkovaly vodou ,aby nás nepálil. Písek na pláži byl čistěn ručním sběrem, neměli strojní vybavení na tuto činnost.

Kleopatra Life, Alanya, Turecko Vladimír Slezák 2014-07-30 9.8 1 10 Hotel Kleopatra Life

30.07.2014 - Terezie S. - Prečítané: 24× - Dátum pobytu: 19.7. - 29.7.2014

  • Celkom: 7,4
  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám všem líbila. V Turecku jsme byli poprvé. Co nám dost vadilo, bylo pokřikování, abychom navštívili obchody, restaurace, nebo stánky...Na dovolenou jsme letěli jen naše rodina, ale seznámili jsme se s bezvadnými lidmi, takže to dovolené přidalo pár hvězdiček. V hotelu, ale také bydleli neskutečně arogantní a namyšlení lidé, který nad Vámi jen pohrdali.

Do hotelu se jede z leťiště cca 2 hodiny, ale musí se vyhazovat ostatní lidi v jiných hotelech, takže cca 3 hodiny, než se dostanete do mesutu- je to poslední uastávka- při odjezdu první- brzy ráno.

Pokud byste se chtěli na cokoliv zeptat ohledně Alánye, nebo Hotelu, tak mi napište na email: terezie.simotova@seznam.cz

Pokud byste chtěli poslat nějaké fotografie, tak si taky napište. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má 2 budovy. Jednu hlavní a druhá je menší vedlejší za bazénem. My jsme bydleli v hlavní budově. V pokoji jsme byli 3 dospělé osoby, takže byl pro nás pokoj poměrně malý, ale pro 2- ideální. Pokoj obsahoval 1x dvojpostel, 1x postel, televize, skříň, lednička- nechladí, protože je zavřená ve skřínce. Koupelna klasická- toaleta+ sprchový gel+ umyvadlo. Každý dostane tolik ručníků, kolik potřebuje. To samé s toaletním papírem. Uklízečky mají na chodbách skoro pořád vozíky, takže není problém si něco sama vzít. V pokoji wifi není. Na wifinu se lze připojit jen na některých místech v hotelu. Nejsilnější v recepci. V hlavní budově je 6 pater s pokoji. V každé budově je jen jeden výtah, takže jsme raději chodili po schodech, protože skoro nebylo možné výtah chytit. Každý pokoj, kromě 6. patra má menší výtah s 2 židlema a stolečkem.

Co jsme považovali za obrovský problém, byl vedlejší hotel. Celý dny až do noci (třeba i do dvou do rána) hlasitá hudba. Měli jsme balkon na stranu k vedlejšímu hotelu, takže jsme hudbu měli přímo z 1. ruky. Chodili jsme spát brzy a jediné co jsme slyšeli byl neskutečný kravál. Balkonové dveře jsme měli zavřený, ale to hluk nijak neutišilo.

V pokoji klimatizace- spaní v chládku.

Strava
Strava byla asi nejslabší článek dovolené, protože jídlo bylo věčně studené. Ať jste si dali špagety, nebo pečenou zeleninu, nebo rýži, tak vše byli studené. Celá rodina máme rádi horké jídlo a tohle pro nás byla katastrofa. Naopak zelenina, který v jídelně ležela dlouho byla pro změnu zase teplá. Další problém bylo maso. Turci moc nejedí maso a to se odráželo na naší stravě. Naše rodina jsme žroutí masa, takže jsme trpěli. V hotelu jsme byli 12 dní a z toho bylo 2x grilované kuřecí maso a 1x giros. Také bylo občas mleté upravené na všechny způsoby. Venku jsme si jídlo nekupovali, ale šli jsme se podívat do -Makro supermarket- a porovnávali jsme ceny. Některý věci jsou až směšně levné, ale na druhou stranu některé věci jsou šíleně předražené.

Služby hotela
Personál dělal svoji práci. Uklízečky uklízely každý den. Po příjezdu jsme čekali hodinu a půl, než nás ubytovali. Pokoje nám odnesli až do pokoje. Bakšiše jsme občas dávali. Číšníci a číšnice byli v pořádku, nebyl s nikým problém, až na jednoho číšníka, který manžela ignoroval, pivo mu naléval poloviční a bylo na něm jasně vidět, že ho obtěžujeme. Ostatní se pokoušeli i žertovat a jednou nám dokonce sami od sebe přinesli piva. Dorozumívání v hotelu probíhalo bez problému- umí částečně anglicky, rusky, německy a i něco česky, takže domluva ok. Při odjezdu domů, jsme si objednali večer na recepci Lunch box. Má to být náhrada za snídani- odjížděli jsme ve 4,00 ráno. Ve veliké krabičce naleznete jeden plátek chleba, čtvrtku rajčete, tři olivy, jedno máslo, 2 plátky salámu a nutelu- miniaturní porcička. Pití jsme na cestu nedostali žádné.

Byly nám nabízené výlety, které byli hodně předražené. Cena v rozmezí od 30 do 60 euro.

Kousek od hotelu jsou hned 2 zastávky autobusu. Autobus je zde hodně užívaný dopravní prostředek. Jezdí po chviličkách. Na trase od hotelu do centra jezdí autobusy číslo 101 nebo 1. Na hrad musíte jet autobusem do centra a přestoupit na autobus číslo 4, který Vás odveze přímo na hrad. Kdyby se někdo chtěl projít, tak od mesutu je to do centra asi hodina cesta, ale v tom vedru nedoporučuji. Do města jsme jezdili každý den. Cena autobusu je vždy jednotná a činní 2 liry na osobu- 20 korun. Pokud z autobusu přestoupíte do jiného platíte znovu. Pokud jedete od konečný do konečný platíte stejně, jako kdyby jste jeli jednu zastávku. Ve měste jsme navštívili jeskyni Damlatas Cave, hrad Alanya, několik mešit, red tower, přístav, několik bazaarů a tržnic. Poslední den jsme objevili archeologické muzeum, které vypadalo naprosto krásně, ale bohužel to byl jediný den, kdy je muzeum zavřené. (pondělí) Další dopravní prostředek, který je také velmi častý je taxík. Taxík má 8 míst, takže když si najdete větší partu, tak platíte jen pár euro.

Animační programy skoro nulový.

Pláž
Hotel je pár metrů od pláže. Kousíček od hotelu je podchod, takže nemusíte přecházet po silnici. Každý hotel má svojí pláž. Mesut má pláž číslo 7, ale na tu jsme vůbec nechodili. Dopoledne je na pláži minimum lidí- odpoledne horší, ale není to vůbec přehnané. Voda ráno čistá, odpoledne zakalená s odpadky. Jsou veliké vlny, takže si v moři nezaplavete, ani nezašnorchlujete.

Mesut, Alanya, Turecko Terezie S. 2014-07-30 7.4 1 10 Mesut hotel- dovolená červenec 2014

30.07.2014 - Jiřina Balíková - Prečítané: 19× - Dátum pobytu: 22.7. - 29.7.2014

  • Celkom: 6,8
  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Původně jsme měli být ubytováni v hotelu Blue Wave, což nám bylo změněno po příletu na letiště v Anthalyi s tím, že vzhledem k ramadánu, který v Turecku probíhá, raději Turkové ubytují domorodce, než cizince. Se změnou jsme souhlasili, co nám také zbývalo, když už jsme byli v Turecku, byli jsme však ujištěny, že služby a námi požadované služby jsou stejné i v hotelu Mesut - mám na mysli tobogán a hlavně pokoj pro dva dospělé a dvě děti.Hotel odpovídá myslím tříhvězdičkovému hotelu. Dle rozhovoru s lidmi, kteří byli v hotelu před jeho rekonstrukcí, což je zhruba dva roky, se služby zhoršili a to jak nabídkou stravy tak i služeb. Co se týká vzhledu hotelu, rekonstrukcí získal vyšší kvality, i když v některém pokoji byly prý díry ve zdi a cítit zatuchlost a plíseň. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Navazuji na celkové shrnutí s tím, že hned po příjezdu do hotelu jsme zjistili, že tobogán u tohoto hotelu není, i když jsme o tom byli ujišťovány a stejně tak ubytování bylo v malinkém pokoji, kde byli pouze tři postele, i když mi jsme byli čtyři. Vzhledem k velikosti pokoje nebylo možné přidat normální postel a tak nám po jedné noci strávené na třech postelích přidal personál pro pětiletého syna - cestovní skládací postýlku. Ještě, že je syn celkem malý a drobný, jinak nevím, kdo by v postýlce spal. Opravdu bylo v pokoji pouze místo pro naše tři kufry a mezi nimi jsme museli kličkovat a přeskakovat, abychom se dostali na balkon. Náš požadavek na větší pokoj jsme den po příjezdu projednali s delegátem, který nám řekl, že domluvil s místním personálem, že nám v pátek pokoj vymění - bohužel se tak nestalo. Dožili jsme tedy náš pobyt v tomto mrňavém pokoji.

Koupelna byla velikostí dostačující, i když negativně hodnotíme to, že sprchový kout byl hrazený jen z části sklem a tak, při sprchování všechna voda vytýkala ven. Dále musím vytknout to, že po celou dobu pobytu nebyli měněny ručníky a taktéž úklid vázl. Za celou dobu našeho pobytu jsme zaznameli úklid ze sedmi dnů pobytu, tři dny. Vzhledem k tomu, že člověk chodí k moři, kde je písek, i když se člověk na pláži osprchuje, přece jen nějaký písek si do pokoje donese a být v tomto prostředí a ve sprše tři dny, žádný luxus. Náš pokoj byl umístěn v zadní části hotelu Mesut, to je ta část za bazénem ve směru pohledu. Při vstupu na chodbu hotelu u pokoje jste hleděli na venkovní sezení vedlejšího hotelu s názvem Mesos. Každý večer byla v tomto hotelu hudební party, která byla dost hlučná a trvala cca do 1hod. ranní, což s dětmi 5 a 8 let, nebylo moc dobré, neboť to rušilo při spaní.

Strava
Strava byla rozmanitá a myslím, že každý si tam našel to své oblíbené a každý den si vybral něco dobrého. Velká vítka patří masu gyros, který byl na příděl. Přestavovali bychom si, že strava all inclusive by neměla být omezená, což tady v tomto případě nebylo pravdou.

Spíše není moc dobře řešená strava pro děti, s těmi je občas problém s tím, že nebyla možnost výběru např. v jogurtech nebo večer možnost vzít si máslo na namazání housky či chleba v okamžiku, že si nevybrali z žádného jídla ten den podávaného. Taktéž opravdu nebyl žádný výběr v koktejlech a víno červené i bílé je přímo chutí odporné, navíc nebylo nikdy vychlazené.Po tomto zjištění, že víno není stravitelné, se stal mojí oblíbenou tekutinou buď sprite a vodka a nebo rakii a cola spolu s ledem to bylo výborné pití. Taktéž bylo otravné, stále sledovat začátek snídaně, obědu či večer a včasný příchod, neboť pokud člověk zaváhal, mnohdy nebylo z čeho vybírat a jídlo nebylo doplňováno, takže když došli např. hranolky, měl člověk ten den smůlu a musel doufat, že příště přijde včas a na děti se hranolky tentokrát dostanou. Trošku též pokulhávala dostupnost příborů a občas jejich čistota. Snídaně a večeře byly podávány i ve venkovních prostorách a přesto, že jsme opakovaně požadovali příbory na venkovních prostrách, vždy byli přístupné až po požádání.

Služby hotela
Velká poklona patří personálu jak v jídelně tak na recepci hotelu. Neustále byli viděni s hadrem v ruce a vysavačem. Dojedené jídlo ihned odnášeli, byli příjemní a přívětiví. Bylo vidět, že si váží hostů. Taktéž při dopoledních a odpoledních svačinkách bylo vždy bohaté množství sušenek k dispozici, různých druhů, párečky či opečené brambory, špagety s kečupem či suché placky a zapečené slané záviny či sladké palačinky, taktéž nepřetržitě od rána do 23hod. byli k dispozici automaty na kávu všeho druhu (latte, preso, káva a mléko, horká čokoláda či káva), teplá či studená voda a čtyři druhy džusů zřejmě instantních (citronový, višňový, broskvový a zelený čaj). Taktéž celý den byl k dispozici bar u bazénu kde se podávali limonády (např. kola, sprite, fanta, tonic), ale také pivo a místní alkohol a na přání i obohacené ledovými kostkami.

Pláž
Pláž jsme měli, co by kamenem dohodli. Buďto jsme přešli cestu a byli jsme na místě a nebo je možné využít podchod, který je téměř u hotelu a vyjít přímo na pláži. Tímto podchodem jsme však šli pouze jednou, neboť jsou v něm ukryty poklady typu stavební materiál, staré kolečko s lopatou, občas kusy oblečení a zřejmě tam chodí místní močit, neboť je zde šíleně cítit moč a občas se vidí i rozbité lahve od alkoholu, plechovky apod. Na pláži jsou zpoplatněny slunečníky a lehátka a to za 2Eur, i když někteří spolubydlící říkali, že po nich na vedlejší pláži požadovali o 7 Eur. Zkušenost s tímto nemáme, neboť jsme si vždy vystačili s jednou osuškou, neboť hned po příchodu k moři, jsme celou dobu byli v moře a poté jsme se osprchovali a mířili do hotelu, takže jsme lehátka ani slunečník nepostrádali. Je možné si vzít i svůj slunečník.

Mesut, Alanya, Turecko Jiřina Balíková 2014-07-30 6.8 1 10 Mesut Hotel

30.07.2014 - Anonym - Prečítané: 17× - Dátum pobytu: 14.6. - 21.6.2014

  • Celkom: 8
  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dov.hodnotí - jídlo perfektní, chovali se hezky, moře - teplé,přístup ale dobrý, hodně řas, na pokoji hučelo wc, fotky hotelu neodpovídaly moc popisu.. Zobraziť celú recenziu

Side Bella Luna (ex. Emir Beach), Side, Turecko Anonym 2014-07-30 8 1 10 SIDE BELLA LUNA

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100