Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 4,4 Za plnou cenu by to byla hrůza!!

  • 2,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Za plnou cenu by to byla hrůza!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj měl název standartní já bych ho nazvala podstandartní,měl okno a dveře do atria (jiným slovem na pavlač).Takže soukromý skoro žádné.Centrální klimatizace nešla,oprava trvala po mnoha urgencích tři dny.Teplota 28 stupňů otevřené dveře celou noc, hudba z baru (stylu techno) do 24 hod.Po půlnoci hluk v atriu do 4 hod.Takže první 3 noci děs a hrůza.

Strava
Strava na Turecko slušná.

Služby hotela
Manažer hotelu buzeroval hosty,když si odnesli zákusek ke kávě do kuřácké části (cca 7m) od jídelny.Ale ostatní věci jako noční bordel v atriu a velmi hlasitou noční hudbu ( 2 CD stále dokola) to neřešil!!

Pláž
Moře krásně čisté,pláž velké oblázky lehátka nahuštěné na sobě.Nechápu proč začali rušit slunečníky a dřevěné chodníčky ,když hotel byl zcela zaplněn.

V Turecku jsme po sedmé , ale tento hotel už nikdy více.

Marie Marková, 24.10.2014, Dátum pobytu: 7.10. - 17.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:L´Ancora Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

L´Ancora Beach, Kemer, Turecko Marie Marková 2014-10-24 4.4 1 10 L´Ancora Beach

Celkom: 6,2 V hotelu jsem byl ubytovaný již několikrát, všechno v pořádku, jen si mi zdá, že kvalita jde lehce dolů. Ubytování nestálo za moc. Dobré...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsem byl ubytovaný již několikrát, všechno v pořádku, jen si mi zdá, že kvalita jde lehce dolů. Ubytování nestálo za moc. Dobré bylo, že se personál snažil domluvit a po dvou dnech na horším pokoji jsme se dostali do nově zrekonstruované části, blíž k moři i s lepším výhledem. Vadilo mi někdy chování personálu v restauracích, občas se chovají tak zvláštně až neuctivě, je to ale individuální. Celkově ale dobrý dojem, počasí vyšlo super! Zobraziť celú recenziu

Pláž
Pláž by mohla být víc uklizenější a je boj o lehátka... chtělo by to lepší jištění i od hotelu, lidi tam tráví většinu času...

Anonym, 24.10.2014, Dátum pobytu: 4.10. - 14.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel:Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, Belek, Turecko Anonym 2014-10-24 6.2 1 10 CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT

Celkom: 6,8 Přijeli jsme a delegátka přesto, že věděla, že není místo v hotelu dovezla nás sice na místo,ale hned odjela, nezařídila nic co se týkalo...

  • 2 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Přijeli jsme a delegátka přesto, že věděla, že není místo v hotelu dovezla nás sice na místo,ale hned odjela, nezařídila nic co se týkalo našeho přestěhování, ztratili jsme odpoledne další den nás zase stěhovali zpet celý den byl zkažený. Delegátka byla jen na telefon pokud jsme chtěli na výlet doporučila ať jedem dolmušem. Což jsme udělali. Další ztráty.

Sice hotel West Park výborný, ale péče o nás byla nulová. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj výborný,úklid vynikající není co vytknout.

Strava
Strava byla vynikající, výzdoba jídelny fantastická.

Služby hotela
Služba v hotelu vyjma baru nestále za nic. Animátor zcela zbytečný hudba byla velice hlasitá, takže sednout

si k bazenu a chtít si popovídat skoro nemožné. Jinak bazén výborný.

Pláž
Dostupnost k pláži výborná odvoz na pláž každou chvilku, pláž vynikající . Pokud se nám nechtělo do hotelu na oběd

byla možnost se stravovat malý kousek od pláže. Jídlo i obsluha vynikající.

Božena Kalivodová, 24.10.2014, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Side West Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Side West Park, Side, Turecko Božena Kalivodová 2014-10-24 6.8 1 10 Side West Park

Celkom: 8,6 výborný

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
výborný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovanie a čistota v celom hoteli - výborné

Strava
strava dobrá, chýbalo viac ovocia, inak všetko v poriadku

Služby hotela
výborné

Pláž
cesta k pláži, plážový bar, služby, strava a pláž - všetko v poriadku, skvelé

Renata Cihlářová, 23.10.2014, Dátum pobytu: 6.10. - 20.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Titan Select

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Titan Select, Alanya, Turecko Renata Cihlářová 2014-10-23 8.6 1 10 Hotel Titan Select

Celkom: 8 Dovolená se nám velmi líbila.

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli spokojeni. Hotel byl čistý, vše upraveno. Okolo hotelu a bazénu jsou vzrostlé palmy = hezké prostředí.

Hned u hotelu je velké tržiště, kde jsou bohužel zvyklí na jiné a k nám Čechům se trhovci zrovna moc uctivě nechovali. Ale na to nás průvodkyně upozornila.

Chování trhovců nás ale vůbec neodradilo a pro příští dovolenou v Turecku bychom volili asi opět tento hotel.

Strava
Strava bylo to jediné s čím jsme moc spokojeni nebyli, ale určitě jsme se tam nezhubli. Mohli bychom vytknout to, že k obědu bylo někdy stejné jídlo jako jiný den. Po obědě nebyly sladké zákusky, ale to jsme spíš byli rádi, protože nás nelákaly. Večeře a snídaně byly dobré. Jen snad - nechutnal mi jejich jogurt, ale to je moje chyba. Nejsem přesvědčena, že byl z kravského mléka...ale bylo tam dost jiných věcí, takže jsme hlad rozhodně neměli.

Služby hotela
Služby hotelu byly perfektní. Zaměstnanci příjemní, zdvořilí - jak v hotelové restauraci, tak u bazénu a i na pláži. Všichni se snažili.

Pláž
Pláž byla hezká. Lehátek bylo dost. Vždy se na nás dostalo, i když jsme přišli třeba až odpoledne. Moře bylo také pěkné. Jen bohužel nám přišla bouřka a 2 dny se nedalo ve velkých vlnách plavat. Tím se moře i trochu ochladilo.

Vlasta B., 23.10.2014, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Orfeus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Orfeus, Side, Turecko Vlasta B. 2014-10-23 8 1 10 Orfeus Hotel

Celkom: 3,2 Pokoje: okna, dveře pavlač do atria. Tma v pokoji, nešlo větrat,minimálně do 23:00 hudba typu 1 CD techno 1 CD rusky popík a pořád do...

  • 1 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Pokoje: okna, dveře pavlač do atria. Tma v pokoji, nešlo větrat,minimálně do 23:00 hudba typu 1 CD techno 1 CD rusky popík a pořád do kola a na plný pecky, párkrát popíjení a řev v atriu po 24:00 a zaměstnancům to bylo jedno. Na pokoji 28°C a 3 dny nešla centrální klimatizace. Na upozornění žádná reakce. Jedinou pochvalu si zaslouží naše delegátka Denisa. Do Turecka rádi jezdíme, ale na tento hotel už nikdy více. Toto je naše první recenze, abychom varovali ostatní. Zobraziť celú recenziu

Marie Marková, 23.10.2014, Dátum pobytu: 7.10. - 17.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:L´Ancora Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

L´Ancora Beach, Kemer, Turecko Marie Marková 2014-10-23 3.2 1 10 L´Ancora Beach

Celkom: 8,2 celkem spokojeni

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
celkem spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj slušný, čisto, umístění pokoje k silnici nebylo příjemné,

Strava
strava velmi dobrá, proti minulému roku byla nabídka v něčem chudší,

Služby hotela
celkem spokojenost

Pláž
pro nás byla pláž dobrá, pro starší a klienty s pohybovým hendikepem méně vhodná

Anonym, 23.10.2014, Dátum pobytu: 20.9. - 1.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Incekum Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Incekum Beach Resort, Alanya, Turecko Anonym 2014-10-23 8.2 1 10 Incekum Beach Resort Alexandria Club

Celkom: 3,8 Muzu rict, uz nikdy Turecko. Delegatka byla velmi neprijemna. Hotel odpovida tak 2 hvezdam, ale ne urcite 4.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Muzu rict, uz nikdy Turecko. Delegatka byla velmi neprijemna. Hotel odpovida tak 2 hvezdam, ale ne urcite 4. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pripadala jsem jak v kralikarne, bylo slyset uplne vsecho i jak lidi prochazeli chodbou, v koupelne bylo slyset splachovani z vedlejsiho pokoje.

Strava
Porad mlete maso na milion zpusobu. Z ovoce pouze mandarinky a jednou meloun za cely pobyt.

Služby hotela
Velmi mi vadilo, ze na recepri pri prijezdu na nas mluvili pouze rusky a anglicky bud neumeli nebo nechteli mluvit.

Pláž
Bar na plazi byl otevreny v jinou dobu, nez nam bylo receno od gelegatky. Nebyly zde osusky jak bylo puvodne uvedeno. a jinak celkovy dojem nic moc.

Anonym, 23.10.2014, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Caretta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Caretta Beach, Alanya, Turecko Anonym 2014-10-23 3.8 1 10 CARETTA BEACH

Celkom: 5,8 cena odpoveda kvalite. hotel vyzera na obrazku o dost lepsie, ale dalo sa to prehryznut. ved dovolenka nie je o sedeni na hoteli....izba...

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
cena odpoveda kvalite. hotel vyzera na obrazku o dost lepsie, ale dalo sa to prehryznut. ved dovolenka nie je o sedeni na hoteli....izba so staršim zariadenim, ale čista a nam to stacilo, kedze sme vacsinu casu aj tak behali po okoli. do alanye by som ešte určite išla,ale už do ineho hotela, odporučam minim. 4* . avsak tohtorocnu dovolenku aj tak nelutujem, takze celkovo to hodnotim spokojnostou :).. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 23.10.2014, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Güngör

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Anonym 2014-10-23 5.8 1 10 hotel Kleopatra Güngör

Celkom: 5,6 Služby cestovní kanceláře byly O.K., místo pobytu velmi pěkné, cca 10 minut pěšky od centra SIDE, hotel jen pro opravdu velmi nenáročné...

  • 3 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Služby cestovní kanceláře byly O.K., místo pobytu velmi pěkné, cca 10 minut pěšky od centra SIDE, hotel jen pro opravdu velmi nenáročné klienty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Sunberk neodpovídá svojí úrovní a vybavením ani jedné hvězdě, snad penzionu. V jídelně se při obědě i při večeři běžně kouří.

Strava
Strava v hotelu je především zeleninová, nabídka jídel dost malá. Obsluha nestíhá, při večeři je nedostatek míst u stolů.

Služby hotela
Pokud jde o úklid je vše v pořádku, služby recepce jsou také dobré.

Pláž
Hotelová pláž je cca 7 min chůze od hotelu, písečná s lehátky. Koupání v moři skvělé, velké množství stánků s občerstvením.

Marie J., 23.10.2014, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2014
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Sunberk

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sunberk, Side, Turecko Marie J. 2014-10-23 5.6 1 10 Sunberk

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100