Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

20.08.2014 - Markéta Snopková - Prečítané: 38× - Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2014

  • Celkom: 4,6
  • 3,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Prostor byl krásný, s dětma ideální jelikož mohli jít kamkoliv a bylo na ně vidět. Ale když měla být dětská diskotéka tak ji majitel zakázal podruhé řekl že v prostoru nejde vybavení ikdyž den předtím šlo. Záležitos s gekonama kteří kousali celou noc strop majitel za týden neměl čas řešit. Možná kdyby byl jiný majitel je to tam krásnejší. Na to že je to klubový hotel animátorka nepoužitelná stěží za týden dělala jeden den aktivitu. tak bazen moře a prostředí supr Zobraziť celú recenziu

Strava
strava jednodušší maso ob den ale myslím že postačující

Služby hotela
majitel stužby hotelu nějak neupřednostňuje-

Ale každý den uklezeno a čisto

Pláž
pláž krásná jen pro hotel první další 500m na každou stranu, takže málo lidí.Pláž je spíš kamínkovo-písečná ale pro děti hrásná, bohužel v moři je hned hloubka jelikož je tam lom a voda divoká. Moře čisté

Adora Beach, Side, Turecko Markéta Snopková 2014-08-20 4.6 1 10 Hotel Adora Beach

20.08.2014 - Petr H. - Prečítané: 39× - Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2014

  • Celkom: 9,8
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila. Jedná se o malý a klidný hotel rodinného typu. Mě jako staršímu člověku nechyběly animační programy, ale jak jsem hovořil s rodiči malých děti, tak animační programy nebyly na tak dobré urovni . Jinak dovolená parádní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo na dobré urovni. Nepřijel jsem do čtyřhvězdičkového hotelu, ale o hvězdu méně. Pokoje slouží k přepsání na dovolené a to splnilo svůj ůčel. Klimatizace fungovala, záchod splachovadle, úklid každý den, tak co si víc přát.

Strava
Na rozdíl od některých lidí jsem byl se stravou spokojen, neboť jsem byl v Turecku po třtetí a věděl jsem jak v této zemi vaří.

Služby hotela
Spokojenost, ochota personálu, nemám výhrady.

Pláž
Pláž byla pěkná, písčitá, uklizená, jen na ní chybělo více lehátek.

Adora Beach, Side, Turecko Petr H. 2014-08-20 9.8 1 10 Hotel Adora Beach

20.08.2014 - Anonym - Prečítané: 47× - Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

  • Celkom: 4
  • 3,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je pozitivní. Jedinou vadou na kráse byla strava a personál hotelu Hedef. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v hotelu odpovídalo běžným standardům. Pokoj byl vkusně a účelně zařízen. Problémy byly ale s personálem hotelu. Hned po příjezdu jsme zjistili, že nefunguje klimatizace. Manžel závadu okamžitě ohlásil na recepci a bylo mu slíbeno, že tam někoho pošlou. Za celý týden ale nikdo nepřišel, tak jsme si poradili sami. Přendali jsme baterie z televizního ovladače do ovladače na klimatizaci a ta se naštěstí rozběhla.

Dalším velkým problémem byly výtahy, které jsou v hotelu dva. Hned po příjezdu se s námi levý výtah vůbec nerozjel.Tento stav trval po celou dobu naší dovolené, prostě výtah nejezdil a pravý výtah se zasekával. Jednou jsme s manželem a ještě dvěma Rusy uvízli v tomto výtahu. Výtah vždy zastavoval v mezipatře. Byl to velice ošklivý zážitek, jelikož kabina výtahu byla malá, bylo tam strašné horko, dusno a jeden z Rusů začal mít problémy s dýcháním. Manžel mačkal alarm a nižší patra. Vždy jsme ale sjeli do mezipatra a zastavili. Rus začal mít očividné problémy a prosil manžela, ať něco udělá. Tak po několika kopancích do dveří se nám podařilo dojet do přízemí. Od této zkušenosti jsem do výtahu nevlezla. Po stížnosti na recepcio nám bylo řečeno, že výtah něrabotajet.

Strava
Jelikož jsme nenároční strávníci, tak jsme s manželem po prvním obědě a večeři žili v domění, že si vždy něco, co nám bude chutnat a co budeme smět jíst (já mám bezlepkovou dietu, manžel je diabetik), vybereme. Ale jídlo bylo horší, než vypadalo. Brambory byly pravidelně nedovařené, v zelenině kamínky a písek. První zažívací problémy se dostavily v pondělí. Bohužel léky z Čech na průjem vůbec nezabíraly. Na doporučení delegáta jsme si koupili tamější lék na průjem - Lopermid. Stojí necelé Euro a okamžitě pomáhá. Druhý den dostal akutní průjem manžel. Chtěli jsme raději koupit ještě jeden Lopermid, ale lékárny byly zavřené, protože skončil Ramadán, Turci slavili a služby ve městě moc nefungovaly. Nakonec se nám podařilo další Lopermid koupit a tak jsme byli schopni stravu v Hedefu do konce týdne přežít. Od jedné místní muslimky jsme se dozvěděli, že ona by v Hedefu nikdy nejedla, že zde zaměstnancům platí minimální mzdy a zeleninu vůbec nemyjí.

Služby hotela
V hotelu jsme byli spokojeni pouze s uklízečkou, které jsme během týdne dali asi 2 Eura - denně uklízela, vyměňovala ručníky, vytvářela labuťe z osušek, byla velice milá. Ostatní personál byl arogantní, nereagovali na pozdrav. Pouze jeden mladý číšník měl radost z našich naučených pár tureckých slovíček.

Pláž
Kleopatřina pláž a moře je nejkrásnější, jaké jsme kdy navštívili. Moře bylo teplé, čisté. Pláž také čistá, pohodlná lehátka. Na rozdíl od hotelu byl personál na pláži velice milý, komunikativní. Uměli pár slovíček česky, my je zase potěšili několika tureckými frázemi a všichni jsme byli spokojení.

Hedef Kleopatra Golden Sun, Alanya, Turecko Anonym 2014-08-20 4 1 10 Hedef Kleopatra Golden Sun

20.08.2014 - Erik Schmer - Prečítané: 25× - Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2014

  • Celkom: 7,8
  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Naozaj pekny udrziavany komplex plny zelene a vhodny aj pre deti Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v konfortnych izbach na vysokej urovni

Strava
Vzhladom k tomu ze som uz par all iclusive ultra absolvoval - to nebolo podla mojho nazoru ultra...

Taky lepsi all inclusive - ale rozhodne nie ultra.

Okrem jednej znacky rumu "bacardi" som tam naozaj ziadnu znamu zahranicny znacku nevidel !

A to je predsa jedno z hlavnych kriterii ultra all inclusive - ze nie su podavane len alkoholicke napoje miestnej vyroby ktore sa v prevaznej miere nedaju pit - maximalne tak zmiesane v nejakom nealku.

Služby hotela
Vsetko ok, len nam obcas nepoupratovali izbu - teda nie kazdy den - co nam nevadilo, len tym padom sme nameli vodu na izbe a tak sme museli vzdy oslovit damy na chodbe (co upratovali) aby nam ju dali...

Pláž
Udrziavana plaz v celku pekna a cista. Co sa tyka "slnecnikov" tie su tu riesene formou vybudovanych pristreskou pod ktorymi su lezadla - co je v pohode, ved ak chcete byt na slnku si ho jednoducho odtiahnete.

Co bolo mozno trosku nekonfortne je vzdialenost k moru od tychto prestresenych slnecnikov ktore sa tiahli celou plazou. Vzdialenost bola tak 20-30 metrov co po rozpalenom piesku nie je velmi prijemne...

Inak super pristup do mora aj rozne sluzby a atrakcie na vyblaznenie. Pri bazenoch maly aqua park so smyklavkami aj toboganmi - proste fajn.

Belconti, Belek, Turecko Erik Schmer 2014-08-20 7.8 1 10 hotelový komplex Bel Conti

20.08.2014 - Libuše Mifková - Prečítané: 30× - Dátum pobytu: 2.8. - 13.8.2014

  • Celkom: 4
  • 3 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
V minulé roce jsme byli také v hotelu v Side /jméno neznám/ a byli jsme spokojeni více. Hlavně prostor na stravování a bazén byl na jiné úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dle náročnosti zákazníka. V případě, že se někomu nelíbilo ubylování /nemělo to okno nebo balkon/ tak se dohodl s recepcí, že mu vyměnili pokoj. Pokud měli volný.

Strava
Strava byla dobrá, bylo hodně zeleniny, ale maso bylo zřídka kdy. Na snídani byli samé vajíčka. Bylo to bez fantazie. Grilování nebylo dobré.

Služby hotela
Bazén byl malý. Původně jsem si myslela, že je pouze pro děti. Obsluhující chlapci byli usměvaví a ochotní.

Chtělo by to ještě doladit. Chybělo mě cvičení v bazénu a večerní program.

Pláž
Na pláž se muselo jít asi 100 m po silnici. Vyhrazená pláž byla velmi malá. Lehátka byla těsně vedle sebe a kdo nešel před snídaní zabrat lehátko, mohl být jen ve vodě. Moře bylo velmi příjemné, čisté a teplé.

Altinkum Park Hotel, Side, Turecko Libuše Mifková 2014-08-20 4 1 10 Hotel Altinkum Park

20.08.2014 - Martina F. - Prečítané: 24× - Dátum pobytu: 6.8. - 17.8.2014

  • Celkom: 5,2
  • 3,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Každá dovolenka v nás v konečnom dôsledku zanechá príjemný pocit. Za peniaze, ktoré celý rok šetríme, aby sme si v lete dopriali pár dní oddychu, to inak asi ani nejde. Bolo dobre. Mala som síce možnosť zažiť aj lepšiu dovolenku, ale pobyt v tejto destinácii patril k tým lepším. Netreba mať veľké očakávania, žiadny luxus, taká klasika. Mali sme pobyt na 10 dní, ku koncu sme sa už trochu nudili. Absolvovali sme fakultatívny výlet na Green canyon, čo bolo veľmi pekné a relaxačné - odporúčam, taká pohodovka. Hotel neponúka animačné programy, takže program pre seba a deti si musíte zostaviť sami. CK má v tomto hoteli výbornú delegátku Eriku, ktorá mala prozákaznícky prístup a snažila sa o odovzdanie max informácií a promptné riešenie problémov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V deň príchodu a ubytovania to bol šok. Nie len pre nás - 4 člennú rodinu, ale aj pre ostatných hostí, ktorí prišli spolu s nami. Izby v tomto hoteli su malé - asi všetky. Teda aspoň som sa nestretla s iným názorom. Väčšina z nás sa sťažovala na veľkosť izby. My sme boli štyria, 2 dospelí a dve väčšie deti, postele boli nasúkané v izbe vedľa seba, len uzka cestička na prechod k balkónu, ktorý bol taktiež malý, ale postačoval. Kúpelňa s WC postačovali. Upratovanie bolo každý deň, taktiež výmena osušiek a uterákov, všetko O.K. Na izbe chladnička s mini barom, ktorú denne doplnali nealko nápojmi sladenými aj nesladenými. Klimatizácia na izbe funkčná, nebolo možné nechať bežať bez vstupnej karty. Pokial boli požiadavky na rôzne výmeny izieb napr. kvôli nevyhovujucemu poschodiu a pod. hotel vyriešil, taktiež napr. výmena vankúšov - nebol problém.

Strava
Strava bola v tomto hoteli výborná. Raňajky, obedy aj večere dostatočne pestré, výber z rôznych šalatov, ovocia, zeleniny, teplé a studené pulty a hlavne európska kuchyňa. Množstvo zákuskov, pudingov, nápoje podávala obsluha, mohli ste si vybrať alko, nealko. Naozaj bolo z čoho vyberať, väčšina ľudí si pochvaľovala. Okrem reštaurácie bol v čase jej zatvorenia sprevádzkovaný snack bar (otvorený do 6:00 hod.), kde bolo možné okrem pomerne chudobných studených pultov, objednať pizzu, hamburger, hot dog atd., taktiež podávali alko a nealko nápoje. Keďže hotel má dva bazény, mal aj dva bary, kde si bolo možné objednať nápoje, opäť nealko, alko - pivo, víno, miešané drinky, aj tvrdý alkohol. Na pláži bol plážový bufet opäť s nápojmi a rýchlym občerstvením - hamburger, hot dog...Popoludní bola sprístupnená cukráreň so zákuskami, zmrzlinou a výborným ovocným šalátom. V tom čase bolo možné si odskočiť na kávu do kaviarne, kde ponúkali rozne druhy europskych káv (ešte sa musia učiť) a taktiež úžasnu turecku kavu. So stravou maximálna spokojnosť, naozaj nám nič nechýbalo a preto sme neboli nútení vyskúšať iné reštaurácie v meste.

Obsluha je veľmi svojská, niektorí neboli veľmi prívetiví, niekedy pôsobili nahnevane, neusmievali sa, a mali sme občas pocit, že ich otravujeme, no určite to nebola katastrofa. Ale našli sme si zopár čašníkov, ktorí za menšie všimné, boli prívetiví, komunikatívni a starali sa o nás k spokojnosti. Hlavne ženy to majú trochu ľahšie :) tie si väčšinou pri bare všimnú.

Služby hotela
Hotel pozostával z troch ubytovacích budov, ktoré sa nachádzali na pomerne malom priestore, čo je však v tomto meste štandardom. Je tam hotel na hoteli, budova na budove...Vstupná budova A, kde je zároveň aj recepcia, vyzerala, že je najstaršou, dalsie dve B a C novsie. Izby v A sú smerované na more a bazén, izby v B čiastočne na more a C je smerované na bazen, prípadne mesto. Vstupná hala poskytovala dostatok priestoru pre tok hostí. V suteréne hotela je fitnes a turecké kúpele, ktoré môžem odporúčať. Nie je to žiadny veľký luxus, ale masáž bola skvelá. Ako bolo spomenuté, hotel ma dva bazény, lehátka žial nie su dimenzované na počet návštevníkov. Už o šiestej ráno, nebolo žiadne voľné. Inak bazen pomerne čistý, upratujú okolie preibežne, starajú sa o udžanie čistoty a poriadku. Prie jednom bazéne tobogán, púšťali niekoľko krát cez deň. Pri druhom bazéne boli takmer každý druhý večer kultúrne programy, väčšinou rôzne kapely, jeden večer boli ľudové tance. Celkom príjemné posedenie, ale veeeľmi teplo :) Taktiež bolo potrebné si včas obsadiť miesto pri stole, inak nebola šanca. Hotel je umiestnený v centre Alanye, takže prevažnú časť večerov hostia trávili prechádzkami po meste, alebo popri mori. Pred hotelom je pomerne rušná ulica,kde je úžasné sledovať tureckú premávku, ktorá, zdá sa nemá žiadne pravidlá. Z jednoprúdovej cesty vznikne zrazu trojprúdová, všetci trúbia, ignorujú červenú. No, má to svoje čaro a kto má rád adrenalín, môže si zajazdiť na prenajatom aute. V Alanyi je hrad, ktorý môžete navštíviť tak, že si sami zorganizujete výlet - môžete ísť pešo (pri vysokých teplotách to je dosť náročné), alebo autobusom, prípadne taxíkom. Návštevu hradu odporúčam, hlavne výhliadka na Alanyu je úžasná. Taktiež sme tam navštívili tradičný turecký dom, kde bol pán, ktorý mal zozbierané slovenské slovíčka a prehliadka bola v slovenskom jazyku, bol perfektný, veľmi sme ho obdivovali, hlavne jeho snahu. Inak pripravte sa na to, že sa vás všetci budú pýtať odkiaľ ste?

Pláž
Na pláž sme chodievali takmer každý deň. Je potrebné prejsť cez rušnú cestu. Hotel má na pláži k dispozícii dostatok ležadiel so slnečníkmi bez poplatku, vždy sme si miesto našli. Ako som už spomínala súčasťou je plážový bufet, taká drevenica. Pláž piesočnatá, miestami štrková, a taktiež na niekoľkých miestach boli betonové platne, ale vo vode. vstup do vody pozvoľný, ale iba pár metrov. More bolo celkom fan, aj ked som zažila aj lepšie... žial posledné tri dni dovolenky sa výrazne zhoršila kvalita vody, bola špinavá. Nie od rias, alebo morského neporiadku, skôr ako keby niečo vypúšťali. Našťastie sme mali sprchy a posledné dni sme strávili pri bazéne. Pláž nebola preplnená, iba hoteloví hostia a pár domácich, dalo sa oddýchnuť alebo vyblázniť vo vlnách - jeden deň bolo more búrlivejšie, inak v celku pokojné.

Monart City, Alanya, Turecko Martina F. 2014-08-20 5.2 1 10 Prvý krát v Turecku

20.08.2014 - Anonym - Prečítané: 13× - Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2014

  • Celkom: 6,2
  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme spokojní s dovolenkou i službami na hoteli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi pekné, no viac klásť dôraz na pani upratovačky a ich precíznosť upratovania (vlasy po zemi celý týždeň) Inak izby veľmi čisté a moderné!!!

Strava
Možno viac rýb by sme očakávali od morskej destinácie

Služby hotela
Dobré, adekvátne cene - možnosť zábavy i oddychu (relax a sport bazén)

Pláž
Čistá,upravená s baríkom a WC - tak to má byť:)

Club Nena (Kizilagac/Manavgat), Side, Turecko Anonym 2014-08-20 6.2 1 10 Club Nena

20.08.2014 - Anonym - Prečítané: 54× - Dátum pobytu: 8.8. - 19.8.2014

  • Celkom: 4
  • 5,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Tomuto hotelu by som neudelila 3 hviezdičky, ale len dve. Dovolenka v tomto hoteli nebola hrozná, ale nikdy viac by som sa do tohto hotela už nevrátila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V izbe sa nenchádzala chladnička. Postele boli oddelené. Škára pod dverami bola taká veľká, že nebolo treba mať otvorené ani okno aby ste mali v izbe 50 komárov. V sprche tiekol tak slabý prúd vody, že bol problém zmyť penu zo sprchového šampona zo seba, nehovoriac o umytí vlasov - to neprichádzalo do úvahy v tejto sprche (len v umývadle). WC bolo polorozpadnutné. V izbe sa nenchádzala žiadna chladnička (ani minibar za poplatok).

Strava
Strava bolo to najhoršie. Porcie boli tak pre 5 ročné deti, každý večer bolo kura na 1 spôsob. Takže stravu ste si napriek tomu veľmi nevybrali. Príloh bolo veľa na výber, avšak na večeru sa aspoň pár príloh zvyklo zmeniť. Raňajky boli úplne každý deň rovnaké. Ponúkali len najlacnejšiu šunkovú salámu a každé ráno bolo to isté. Menili len plátkový syr za slaný syr každý druhý deň. Taniere boli častokrát mastné, na dne pohárov bola usadenina. Bol tam automat na kávu, pričom nikde nebolo napísané, že je to len pre all inclusive a ani na to neupozornili. Potom si vypýtali 2€ za kávu z automatu. Príbor na stole takmer nikdy nebol. Personál anglicky nevedel, takže ak ste chceli nôž, museli ste im to ukazovať rukami nohami, že si chcete natrieť bagetu.

Služby hotela
Personál hotela vôbec nevie anglicky. Anglicky vedel len človek na recepcii a veľmi málinko jeden čašník, inak vôbec nikto, ani len základy angličtiny. Nikdy nebolo napísané, do ktorej je otvorený bazén a ani že nápoje z automatu sú za poplatok. Až si to dáte, tak si od vás vypýtajú za kávu z automatu 2€. Uteráky menili len každý 2. deň. Upratovačky chodili vždy v inom čase a keď ste boli na izbe, nechceli veľmi dôkladne upratovať (len ustlali a vysypali smeti, inokedy umývali aj dlážku v izbe a kúpelni). Vzhľadom k tomu, že nechodili v rovnakom ani len podobnom čase, človek nikdy nevedel, kedy dôjdu a permanentne prišli vždy vtedy, keď sme práve prichádzali z pláže alebo oddychovali po raňajkách či už poobede o tretej. Vo výťahu neuveriteľne smrdelo, takže ste si rozmysleli, či radšej nepôjdete pešo.

Pláž
Pláž bola blízko, len cez cestu stačilo prejsť. Pláže, kde mali hotely svoje lehátka a slnečníky boli udržiavané. Medzi dvoma hotelovými plážami bol voľný úsek, kde ste si mohli ľahnúť na piesok či dať vlastný slnečník. Tieto pláže hneď vedľa hotelových neboli veľmi udržiavané. Vždy sa tam našli odpadky, niekedy málo, niekedy viac.

More bolo niektoré dni veľmi špinavé, plastové poháre, vreckovky, rôzne odpadky a chaluhy.

Merhaba, Alanya, Turecko Anonym 2014-08-20 4 1 10 Merhaba

20.08.2014 - Petra M. - Prečítané: 57× - Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2014

  • Celkom: 9,6
  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velice líbila. Doporučujeme pro rodiny s dětmi. Hotel s animačními programy, bazénem, brouzdalištěm, tobogány.... Ochotný a milý personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jsme byli v bungalovu v klidné části zahrady - bungalov č.9 - můžeme jen doporučit. Na recepci jsme v pasu zanechali "všimné". Pokoj dostatečně velký, vkusně zařízený. Koupelna jevila známky opotřebení. Jediné mínus velmi proleželá matrace u manželské postele.

Strava
Strava velmi chutná, velký výběr masa, příloh, zeleniny, ovoce, dortíků... Každý večer grilování. Pro děti nám chyběla zmrzlina. Výhodou - nabídka občerstvení na pláži.

Služby hotela
Opravdu velmi milý, ochotný a úslužný personál. Při velké kapacitě hostů resortu, je potřeba počítat s tím, že není vždy k dispozici volný stůl, ale jedná se o vyjímky. Pokoje každý den uklizen, včetně výměny ručníků. A v neposlední řadě velká nabídka animačních programů, ty Vám zajistí, že se rozhodně nudit nebudete.

Pláž
Pláž hrubý písek s oblázky, prudší vstup do moře a hned hloubka.

Greenwood Resort, Kemer, Turecko Petra M. 2014-08-20 9.6 1 10 Sherwood Greenwood Resort

20.08.2014 - Anonym - Prečítané: 80× - Dátum pobytu: 5.8. - 15.8.2014

  • Celkom: 9,6
  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný, krásný hotel. Personál vstřícný. Nevím ,jak to dělali, ale do noci pracovali a ráno s úsměvem opět na place. Moderní hotel ,na vysoké úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj v 1. patře s výhledem na bazén. Pokoj prostorný, čistý . Uklid pravidelně, penízky si pokojská nevzala. Dala jsem jí osobně. Vše doplňováno i papučky jsou k dispozici. Na pokoji plovoucí podlaha, skvělá vychytávka pro pokojskou. Před pokojem je displej, kde bliká číslo pokoje. Pokud si zvolíte službu nerušit či naopak uklidit pokoj - to se ukáže. Ještě jsem se s tím nikde nesetkala.Dobrá vychytávka.

Strava
Jídlo skvělé. Melouny při každém jídle. Placky u bazenu moc dobré. Sladkostí hodně, ale dortíky vždy zmizeli . Někteří si zkrátka naložili 1/4 dortu, samozřejmě nedojedli. Ale to není vina personálu ...Číšník chodil a doléval vodu, nosil i pivo či nealko. Pro mě krásný zážitek jíst venku na terase a sledovat ruch městečka.

Služby hotela
Vše na 1*, ručníky na pláž měnili bez problémů.

Pláž
Pěkná, lehátka zadarmo. Jeli jsme na autobusem na hrad a z hradu pěšky. Také jsme byli na druhé straně Alanye. Musím uznat, že Klepatřina je hezčí, ale to by tam musel stát i náš hotel!! Doporučujeme tento hotel. Snad ho hosté nezničí.

Avena Resort & Spa (ex. Gold Safran), Alanya, Turecko Anonym 2014-08-20 9.6 1 10 Avena Resort & Spa (ex. Gold Safran)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100