Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Zobrazené najnovšie recenzie 1 - 10 (Celkom 9266)

Najnovšie recenzie

2014 2012 2010

10

Krásná dovolená

16.04.2014 - Anonym - Prečítané: 31× - Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Minulý týden jsme se vrátili z hotelu Arcanus a byla to naše nejlepší dovolená, na které jsme kdy byli. I přesto, že ještě nezačala letní sezóna, fungoval hotel na 100%, zaměstnanci se opravdu vzorně starali. Rádi se sem znovu vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusní pokoje po rekonstrukci, ještě voněly novotou.

Strava
Měli jsme ultra all inclusive, velmi bohatá a chutná strava. Určitě doporočuji i velkým jedlíkům.

Služby hotela
Dostatek sportu i zábavy. Animátoři nevtíraví, zajímavé večerní programy.

Pláž
Krásná široká pláž s pískem přímo u hotelu, dostatek lehátek i slunečníků.

10

Club Turtas

14.04.2014 - Anonym - Prečítané: 35×

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
V TOMTO HOTELU CLUB TURTAS JSME BYLI LONI S MANŽELEM NA DOVOLENÉ. TENTO HOTEL MŮŽEME VŘELE DOPORUČIT, BYLI JSME NADŠENI, TOHLE BYLA PRO NÁS KRÁSNÁ DOVOLENÁ. V TURECKU JSME JIŽ BYLI NĚKOLIKRÁT, ALE V TOMTO HOTELU POPRVÉ, UBYTOVÁNÍ BYLO SUPER. ZAHRADA KDE JE TENTO HOTEL POSTAVEN, JSME BYLI UNEŠENÍ, PŘEKRÁSNÉ OKOLÍ. U STROMŮ PŘIVÁZANÉ HOUPACÍ SÍTĚ NA RELAXOVÁNÍ, PLNO KRÁSNÝCH STROMŮ, VÍCE BAZÉNŮ, JEDEN BAZÉN OÁZA TAM BYL OPRAVDU KLID. BAZÉNY PRO MALÉ DĚTI, PLÁŽ U MOŘE TAKÉ SUPER, PROSTĚ NÁDHERA. SE SLUŽBAMI JSME TAKÉ BYLI VELICE SPOKOJENI, VŠUDE VELICE ČISTO, VŠUDE KOLEM SE O TO TAKÉ STARALI ZAMĚSTNANCI OD RÁNA DO VEČERA. NEMŮŽEME SI NA NIC STĚŽOVAT, V RESTAURACI SUPR OBSLUHA, JÍDLO BYLO VYNIKAJÍCÍ, NA PLAŽI TÉŽ JÍDLO A NÁPOJE SUPER ,,NA PLÁŽÍCH ČISTO ,LEHÁTKA TAKÉ V POHODĚ ,,PROSTĚ DOVOLENÁ BYLA SUPER.... OD HOTELU PŘES ULICI V KONAKLI TRŽNICE , KDE SI NAKOUPÍTE CO POTŘEBUJETE. TATO DOVOLENÁ V NÁS ZANECHALA KRÁSNÝ POCITY A PROTO SE SEM RÁDI LETOS VRÁTÍME A BEREME SEBOU SVÉ PŘÁTELE A SYNA S MANŽELKOU. JIŽ SE NEMŮŽEM DOČKAT ....O SVÉ ZÁŽITKY SE RÁDI TADY ZASE PODĚLÍME. PŘEJEME VŠEM KRÁSNOU DOVOLENOU..... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
UBYTOVÁNÍ SUPER, VŠUDE ČISTO.

Strava
JÍDLO BYLO VYNIKAJÍCÍ, VŠEHO DOST A CHUTNÉ, OVOCE PLNO, I ZELENINY PEČIVO TAKÉ A SLADKÉ ZÁKUSKY VYNIKAJÍCÍ... PROSTĚ OD SNÍDANÍ PO VEČEŘE JSME BYLI SPOKOJENI, GRILOVÁNÍ TAKÉ SUPER, KEBAB I GRILOVANÉ RYBY...MY JSME SI TO OPRAVDU UŽÍVALI A ŽE JSME JIŽ V TURECKU NA DOVOLENÉ BYLI NĚKOLIKRÁT, ALE DO TOHOTO HOTELU JSME SI ŘEKLI, ŽE MUSÍME JEŠTĚ JEDNOU JET......A TO SE NÁM JEŠTĚ NESTALO, ABY JSME JELI DO STEJNÉHO HOTELU.....

Služby hotela
SLUŽBY HOTELU BYLI TAKÉ MOC DOBRÉ NEMĚLI JSME ŽÁDNÝ PROBLÉM.

Pláž
PLÁŽ BYLA ČISTÁ, LEHÁTKA VŽDY VOLNÁ. MOŘE SUPR!!!! A RESTAURACE U PLÁŽE TAKÉ PARÁDA, U BAZÉNŮ TAKÉ SUPR VŠUDE OBČERSTVENÍ NÁPOJE TAKÉ.

9,8

Arcanus Side Resort - Akce

14.04.2014 - Eva Marešová - Prečítané: 52× - Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 9 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Dovolená supr !!! Jeli jsme si jen tak odpočinout na týden za sluníčkem a udělali jsme dobře. Naše hlavní dovolená v létě nás teprve čeká a kdyby byla alespoň z 50% tak skvělá jako tato, budeme moc rádi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel opravdu na úrovni, služby skvělé. Všeho dostatek. Pokoje čisté, denně výměna ručníků + úklid.

Strava
Strava byla pestrá, denně ryby, maso, plno zeleniny a sýrů, prostě každý si mohl vybrat podle chuti. za ten týden ani nebylo možné vše ochutnat.

Služby hotela
Služba hotelu dobrá, kdo umí anglicky nebo německy, je to velká výhoda.

Pláž
Na pláži dostatek lehátek, pláž velká, poměrně čistá / čistila se denně od řas/. Čechů je tam málo, hodně němců, švédů,holanďanů. Velice slušná a klidná klientela.

9,4

Hotel Meryan

14.04.2014 - Vlastimil Matýsek - Prečítané: 25× - Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2014

Ubytovanie: 8,5 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Můj dojem z Turecka je velice pozitivní, Turecko jsem navštívila poprvé a velice se mi tam líbilo - okolí, lidé, celková atmosféra. Turecko se stalo moji další oblíbenou destinaci k dovolené a všem vřele doporučuji!!!!!

Nicméně musím zmínit, že dovolená nezačala zrovna pozitivně. V den odletu jsme se dopoledne dozvěděli, že naše letadlo má poruchu, ale přitom letělo???, ale my jsme byli nuceni letět na dovolenou do Turecka přes Norsko a to s mezipřistáním v Oslo, kde přistoupili další cestující, takže let trval cca 8hodin. Pak následoval transfer do hotelu a časový posun 1 hodina vpřed, takže na hotel jsme se dostali až v 5h 45min ráno. Měli jsme zaplacených 7 nocí, ale ve skutečnosti jsme strávili v hotelu pouhých 6 nocí,........ale s tím si CK hlavu zřejmě neláme a žádnou kompenzaci jsme zatím neobdrželi ani návrh.......

Co se týče internetu zdarma, tak jsme se dozvěděli, že se nás to netýká, protože máme zaplacenou polopenzi. Přitom jsme si kupovali zájezd, kde bylo uvedeno, že je internet zdarma!!!! a nic o tom, že kdo si koupí polopenzi, tak si jej musí připlatit. Dejte si na to pozor, protože to má cestovka mylně v nabídce uvedené. Ten kdo nemá all inclusive, tak si musí za internet připlatit!!!

Naštěstí jsme se nedali a delegátka celou záležitost prověřovala a s hotelem nám internet vykomunikovala a měli jsme jej nakonec zdarma. Naštěstí mají Ck takovou úžasnou delegátku jakou byla paní Lucie, kterou musím velice po všech stránkách pochválit!!!!!

Hotel Meryan patřil se svými 5-ti hvězdičkami k opravdu luxusním hotelům. Co se týče čistoty, stravy, služeb, bazénu, pláže, ochoty personálu vše hodnotím na 1*

Velkou výtku mám akorát k odhlučněnosti pokojů. Vše bylo na pokojích slyšet a to co se děje ve vedlejším pokoji i na chodbě. Každé dveře od pokoje byly kratší a měly dole mezeru. Mezera mezi dveřmi a podlahou byla cca 5cm, což už je opravdu hodně.

Velice bych přivítala vyhřívaný bazén, který mi v hotelu chyběl. Venkovní bazén teplota cca 22°C, moře 20°C a vnitřní bazén 25°C. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Meryan patřil se svými 5-ti hvězdičkami k opravdu luxusním hotelům. Co se týče čistoty, stravy, služeb, bazénu, pláže, ochoty personálu vše hodnotím na 1*

Velkou výtku mám akorát k odhlučněnosti pokojů. Vše bylo na pokojích slyšet a to co se děje ve vedlejším pokoji i na chodbě. Každé dveře od pokoje byly kratší a měly dole mezeru. Mezera mezi dveřmi a podlahou byla cca 4cm, což už je opravdu hodně.

Velice bych přivítala vyhřívaný bazén, který mi v hotelu chyběl. Venkovní bazén teplota cca 22°C, moře 20°C a vnitřní bazén 25°C.

Strava
Výborná i co se týče pestrosti, obsluhy, výzdoby, ochoty personálu apod.

Služby hotela
I když jsme je plně nevyužívali, tak je hodnotím pozitivně.

Pláž
Velká spokojenost.

8,8

Aska Washington

08.04.2014 - Miloš V. - Prečítané: 82× - Dátum pobytu: 21.3. - 28.3.2014

Ubytovanie: 8,5 Strava: 10 Okolie: 7 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Super stravování a vynikající ochotný personál hotelu. Krásná botanická jídelna a kavárna. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfekt pokoj a denní úklid. Závadou byla silně hlučící klimatizace, která nešla vypnout i přes reklamaci na recepci.

Služby hotela
Bezva welness, sauna bazén,masáže.

Pláž
Byli jme v březnu 25Cel. slunečno a na pláži pár lidí a neuklizená pláž.

7,8

Belek Beach Resort - Akce

07.04.2014 - Adam - Prečítané: 87× - Dátum pobytu: 28.3. - 4.4.2014

Ubytovanie: 8 Strava: 8 Okolie: 7 Cena: 8

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili. Celkově jsem spokojen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jelikož ještě není začátek sezóny v hotelu a jeho okolí probíhali stavební úpravy a příprava na sezónu, což by mohlo někomu vadit.

Strava
Super.

Služby hotela
Super, hotel nabízel vše, co bylo potřeba.

Pláž
Pláž byla velice blízko, k dispozici byla lehátka, žel pláž byla ještě neupravená, viz. není ještě hlavní sezóna.

7,8

Dragos Beach

02.04.2014 - Petrunčík David - Prečítané: 91× - Dátum pobytu: 4.10. - 16.10.2013

Ubytovanie: 5,5 Strava: 8 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Velice slušný hotel na trojku spokojenost s jídlem i pitím moc rusáků ale to je v Kemeru normál. Za 10 na 12 dní bomba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší ale ucházející.

Strava
Žádná hitparáda ale dalo se. Vepřový řízek nikde :)

Služby hotela
Spokojenost až na to že na pokoji nám vypadávala vifi ale na některé pokoje nesahala vůbec tak furt lepší než sedět na recepci.

Pláž
Pěkná ve vodě kameny jako všude v Kemeru.

8,8

Q Premium Resort

02.04.2014 - Anonym - Prečítané: 175× - Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2013

Ubytovanie: 8 Strava: 10 Okolie: 9 Cena: 9

Celkové zhrnutie
Hotel nádherný, moderně vybavený, vypadá nově a čistě. Po příjezdu do hotelu jsme zůstali v hlavní hale stát málem s otevřenou pusou, hotel je luxusně zařízen a člověk má neustále pocit, že se octl v nějakém milionářském resortu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovaní hezké, pokoje moc krásně zařízení, každý den čistě uklizené. Nevýhodou jsou velmi tenké stěny, člověk opravdu uslyší z vedlejšího pokoje kde co. Navíc strana, která není orientovaná na moře ale na čtyřproudou dálnici je celkem hlučná.

Strava
Strava naprosto vynikající. Obměňující se menu, člověk nemá ani šanci vyzkoušet vše. Na své si příjde opravdu každý, od vegetariána po masožravce. Nádherně připravené, velmi chutné. Každý den nějaká specialita (např. Ryba v solné krustě apod.) Čerstvé ovoce a zelenina po celý den. Nápoje jsou rozmístěné po celém hotelu v lednicích, člověk si může vzít kolik a čehokoliv jen chce.

Služby hotela
Služby hotelu dobré. První zádrhel byl bohužel se záměnou pokojů, dostali jsme jiný než za jaký jsme měli připlaceno. Omluvili se nám formou vína a mísou s čerstvým ovocem. Většina personálu umí anglicky, ale spíše převládá polština a ruština. Setkali jsme se i s tím že se někteří zaměstnanci chovali dosti neuctivě pokud člověk nebyl Rus nebo při nejmenším alespoň rusky nemluvil. Ale jinak služby hotelu skvělé.

Pláž
Pláž je kousek od hotelu, jen se projde kolem bazénů. Pláž není písčitá což je trochu mínus, ale do moře se dá vlézt i po žebříku z mola přímo do hloubky. Doporučovala bych si vzít boty do moře, kamínky jsou sice malé ale vcelku ostré.

5,6

Vera Mare Resort

31.03.2014 - Zuzana Handrejchová - Prečítané: 159× - Dátum pobytu: 21.3. - 28.3.2014

Ubytovanie: 5,5 Strava: 9 Okolie: 3 Cena: 5

Celkové zhrnutie
DOBRÝ DEN,

V PÁTEK 28.3.2014 JSEM SE VRÁTILA Z BELEKU Z VERA MARE.POČASÍ BYLO VELMI PĚKNÉ-AŽ 26 ST.

ODVÁŽILA JSEM SE I NA CHVÍLI DO MOŘE...BYLO JEŠTĚ STUDENÉ.VENKOVNÍ BAZÉN TAKÉ STUDENÝ,VNITŘNÍ BAZÉNY UŽ TEPLEJŠÍ.SAUNY ZDARMA-TO BYLO SUPER ZPESTŘENÍ POZDNÍHO ODPOLEDNE.

DOVOLENÁ BY BYLA DOBRÁ,KDYBY VERA MARE NEBYLO JEDNO VELKÉ STAVENIŠTĚ,CELÝ DEN HLUK A PRACH!!!!!!!!VELMI NEPŘÍJEMNÉ!!!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
POKOJE ODPOVÍDAJÍ 4 HVĚZDÁM,NE 5!!,I KDYŽ JSME BYDLELI VE 3.PATŘE S VÝHLEDEM NA MOŘE.

NA CELÉM HOTELU JE LEŠENÍ A STAVEBNÍ FIRMA UPRAVUJE HOTEL NA SEZONU-CELÝ DEN HLUK A PRACH!!

NIKDO Z CK NÁS NA TUTO SKUTEČNOST OVŠEM NEUPOZORNIL,COŽ SE MI ZDÁ VELMI NEKOREKTNÍ.

URČITĚ BYCH SI TENTO HOTEL NEVYBRALA!!!!

Strava
STRAVA NA MIMOSEZONNÍ PROVOZ DOBRÁ,DOSTAČUJÍCÍ MNOŽSTVÍN VČECH JÍDEL.VŠE CHUTNÉ.

Služby hotela
SLUŽBY HOTELU VELMI OMEZENÉ,TÉMĚŘ ŽÁDNÉ!!!!!

PRŮVODKYNI JSME VIDĚLI JEDNOU-NA INFO SCHŮZCE.Z VÝLETŮ MNĚ A 4LETÉMU VNIKOVI NIC NENABÍDLA-PRÝ BY TO NEZVÁDL.

KOUPILA JSEM SI PROTO VÝLET LODÍ DO MANAVGATU NA ULICI U JINÉ CK!! NAPROSTO NEPROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP!!

Pláž
PLÁŽ NENÍ JEŠTĚ UDRŽOVANÁ,TKÉ SE PRACUJE NA OPRAVÁCH-NATÍRAJÍ SE SLOUPKY NA PLACHTY ATD.

KLIENTI JSOU RADĚJI U BAZÉNU.

9,2

Super odpočinková dovolená.

31.03.2014 - Anonym - Prečítané: 106× - Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2013

Ubytovanie: 9,5 Strava: 9 Okolie: 8 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel pro normální lidi, byli jsme moc spokojení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné pokoje i koupelny, pokoje jsou sice menší, ale stačilo to.

Strava
Chutné jídlo, pro mě masa dost, ale pokud někdo celý rok jí jen řízky, tak bude muset počkat až se vrátí domů na pořádný flák masa. Mají vynikající zákusky, to bylo něco pro mě :)

Služby hotela
Moc milý personál :)

Pláž
V pohodě, při vstupu kamínky a restaurace na pláži je velmi příjemná s dobrým jídlem, ani jsme nechodili do hotelu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schránka Prihláste sa Registrácia Kontakty

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo
Po-Ne 7-22 hod
0800 900 100

Schránka je prázdná