Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

23.07.2014 - Dagmar Procházková - Prečítané: 35× - Dátum pobytu: 9.7. - 19.7.2014

  • Celkom: 9,8
  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování standartní velmi malé balkony.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Dobré

Pláž
Krásné čisté místo.

Akvaryum, Bodrum, Turecko Dagmar Procházková 2014-07-23 9.8 1 10 AKVARYUM BEACH

23.07.2014 - Anonym - Prečítané: 29× - Dátum pobytu: 13.6. - 19.6.2013

  • Celkom: 9,4
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Poněvadž to byla naše první dovolená v 5* hotelu, tak jsme byly nadšené. Byli jsme tam ke konci června, ale to nic nemění na tom, že to byla zatím nejlepší dovolená :) Určitě se tam plánuji někdy vrátit :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl krásně čistý, denně uklizený, moderní s LCD televizí, s ničím jsme neměly problém, v koupelně byly malé šamponky a mýdla a hlavně super kondicionér :D takže takové malé plus ode mě.

Strava
Kvůli jídlu bych tam klidně jela znovu. Každý den rozmanitá nabídka masa na různé způsoby, ryb, salátů a příloh, prostě všeho dost. Určitě si každý vybere. Na snídani sýry, uzeniny, jogurty, cereálie, haldy ovoce a ke všemu velmi ochotná obsluha. Odpoledne kopečková zmrzlina, hamburger, hranolky nebo párek v rohlíku. A samozřejmě nápoje :)

Služby hotela
K personálu nemám nejmenší výtky, nevím jestli májí vliv mé blonďaté vlasy na velmi milé chování tureckého personálu ke mně, ale myslím, že až tak velký ne :D Kdykoliv jsem něco potřebovala, tak bez námytek udělali. Sami od sebe nám nosili výborné koktejly a pití. Na recepci jsme využívali Wi-fi připojení. A co hlavně musím zmínit je úžasný animační tým, se kterým jsme se bavili každý večer.

Pláž
Pláž byla hezká z malých oblázků a velmi se tam dbalo na úklid (i kolem bazénů, jakmile jsem se zakecala s jedním uklízečem, už ho šéf hnal uklízet :D), do vody si můžete skočit i z mola. Byly jsme tam v červnu, tudíž voda byla trochu chladnější, ale na to může mít i vliv, že Bodrum je větrná oblast, nebo nám to aspon říkala delegátka :) Ale u bazénů je taky krásně a pokud máte děti určitě se vyřádí an tobogánech, které tam jsou.

Armonia Holiday Village, Bodrum, Turecko Anonym 2014-07-23 9.4 1 10 Armonia Holiday Village

23.07.2014 - Věra V. - Prečítané: 40× - Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2014

  • Celkom: 6,8
  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Spíše lepší, velmi chválím stravu, opravdu na vynikající úrovni a prostředí - spíše německá klientela. Výhled na cestu, místo zahrady, jinak zařízení pokoje pěkné. Horší úroveň zábavy, jen pro děti večerní "show", jinak animátoři spíše horší. Cesta na pláž cca 300 m od hotelu, autíčko skoro nejezdí, jde se přes písečnou dunu! Na pláži pěkný bar, ale zavírá již v 18 hod., osušky za poplatek v celém hotelu. Na recepci a servis spíše horší, neochotní, věnují se hlavně Němcům. V okolí hotelu nic není, centrum cca 2 km! Zobraziť celú recenziu

Sentido Roma Beach & Spa, Side, Turecko Věra V. 2014-07-23 6.8 1 10 The Roma Beach

23.07.2014 - Anonym - Prečítané: 22× - Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2014

  • Celkom: 7,6
  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Malý, rodinný hotel nižší kategorie pro méně nenáročné odpovídá ceně, kterou jsme zaplatili. Byli jsme spokojeni se službami i vybavením. Pláž přes komunikaci, lehátka na pláži zdarma ( pozor, je nutno vyhledat lehátka, která patří k hotelu!!).

Delegátka nám řekla, že hotel lehátka na pláži nemá. Takže jsme první den platili a druhý den našli lehátka zdarma. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Opravdu prostorné, čisté pokoje s klimatizací. Měli jsme mít 2 lůžka + 2 přistýlky. Překvapilo nás, že máme 3 lůžkový pokoj + rozkládací gauč, kam se vešly obě dcery. Gauč byl oddělen stěnou. Rozloha pokoje cca 45 m2 + 2 balkony s výhledem na moře. V 6 patře krásný výhled. Je pravda, že s výtahem byl někdy problém, 1 výtah na celý hotel. Ale aspoň jsme měli po vydatném jídle pohyb ((-: .Úklid každý den + výměna ručníků. Problém s teplou vodou, ale v horku se člověk aspoň osvěží. Voda je ohřívaná sluncem, takže ranní sprcha je opravdu otužování.

Strava
Strava dobrá, trochu jednotvárná, ale za týden se dá z výběru dobře kombinovat. Hodně zeleniny. Milovníci masa by měli problém, toho bylo opravdu málo. Když bylo, tak pouze mleté.. Nemáme zkušenosti s jinými hotely v Turecku, takže nevíme, jestli je to dáno nízkou cenou hotelu. Zeleninová jídla ale plně nahradí maso.

Služby hotela
Milý a přátelský personál. 1******

Pláž
Lehátka zdarma. Musí se najít místo, s dobrým vstupem do moře. Moře čisté, pláž horší. Pláže nejsou přeplněné, jako pláže blíže k městu.

Oncul Beach, Alanya, Turecko Anonym 2014-07-23 7.6 1 10 Oncul Beach

23.07.2014 - Klára Šetková - Prečítané: 29× - Dátum pobytu: 2.7. - 9.7.2014

  • Celkom: 9,4
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem ve VISTA HILL hotelu již po druhé a tak jsem věděla do čeho jdu a opět nezklamal. Dovolená byla skvělá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše bylo skvělé. Jelikož jsem tam byla po druhé dostala jsem jako malou pozornost od hotelu na pokoj ovoce. Bylo to velmi milé.

Strava
Naprosto skvělé.

Služby hotela
Super.

Pláž
Je škoda, že u hotelu není normální písečná pláž, ale je tam molo. Jinak to nebyl problém.

Vista Hill, Egejská Riviéra, Turecko Klára Šetková 2014-07-23 9.4 1 10 VISTA HILL

23.07.2014 - Anonym - Prečítané: 10× - Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2014

  • Celkom: 8,8
  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou hodnotím 9 body, líbilo se nám tam, ubytování i strava ok Zobraziť celú recenziu

Söl Beach, Marmaris, Turecko Anonym 2014-07-23 8.8 1 10 SÖL BEACH

23.07.2014 - Tomáš M. - Prečítané: 24× - Dátum pobytu: 9.7. - 19.7.2014

  • Celkom: 6,6
  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem s dovolené byl přiměřený k jeho ceně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo na vcelku přijatelné úrovni.

Strava
Strava v hotelu byla dostačující.

Služby hotela
Se službami v hotelu jsem byl spokojen.

Pláž
Dostupnost pláže byla dobrá.Pořádek na pláži byl na nižší úrovni.

Wasa, Alanya, Turecko Tomáš M. 2014-07-23 6.6 1 10 WASA

23.07.2014 - Milan Hajný - Prečítané: 16× - Dátum pobytu: 27.6. - 4.7.2014

  • Celkom: 10
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Není co dodat vše v pořádku ubytování pěkné, moře krásné pruzračné .Rádi bychom se vrátily do ortakentu moc se nám líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pěkný uklízely denně ale trochu mizerně častěji by to chtělo měnit ručníky když jsme je nenachystaly na vyprámí tak si moc nevšímal.

Strava
Strava výborná ,každý večer grilovaly.Pestrost salátu i ovoce, zákusky.

Služby hotela
Vše dobré.

Pláž
Pláž byla asi tři minuty od hotelu moc pěkné okolní hotely promenáda do přístavu i k mešitě.Není co vytknout.Pití nealko na pláži je do 17 hod.Lehátek byl dostatek nebylo třeba dávat ručníky.

Medisun, Bodrum, Turecko Milan Hajný 2014-07-23 10 1 10 Hotel Medisun

23.07.2014 - Marek T. - Prečítané: 20× - Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2014

  • Celkom: 6
  • 6,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově docela mile překvapilo, slušný hotel, dobrá pláž. Určitě nekupovat nadsazené zájezdy od delegátky, ale koupit si přímo ve městě od místního poskytovatele, cena cca o 1/3 nižší. Zobraziť celú recenziu

Strava
Stravování bylo výrazně slabší stránkou hotelu, pouze 2 teplá jídla v bufetu (z toho vždy prapodivná míchanice brambor a kousků masa), jinak velký výběr salátů.

Služby hotela
Výměna ručníků pouze 1x za 3 dny opravdu neodpovídá standardu 4* hotelu, když jsme na to upozorňovali recepci, bylo nám řečeno, že každý hotel to má jinak.

Pláž
Pláž blízko hotelu, na velmi slušné úrovni (i bez poplatku za lehátko a lunečník), je úplně zbytečné jezdit na Kleopatra beach, kde platíte za transfer a pláž není v ničem jiném lepší.

Sealine, Alanya, Turecko Marek T. 2014-07-23 6 1 10 Sea Line

23.07.2014 - Petr Zeman - Prečítané: 36× - Dátum pobytu: 8.7. - 18.7.2014

  • Celkom: 3
  • 4 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 5 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem už na dosti dovolených, takže se myslím, že můžu aktuálně hodnotit. Cena v žádném případě neodpovídala kvalitě. Vybavení a služby hotelu odpovídaly 3 hvězdám, ale musíte být trošku kutil, aby jste odstranil vady, jako je kapající klimatizace, kterou mimochodem přes spoustu urgencí nepřišli za celých 12 dnů opravit, takže by jsme mělí každý den vytopený balkon. Každodenní zápach na toaletě se dal překousnout, jelikož nejezdíme dovolenou trávit na pokoj. Jen snad by mohli častěji vyměnit ručníky. Za celý pobyt pouze 2x pro zhrnutí, ubytovaní se dalo. Co bylo mnohem horší bylo stravování. Zase podotýkám, že nejezdíme na dovolenou k vůli jídlu. All inclusive je uplně něco jiného než poskytoval tento hotel. strava odpovídala maximálně polopenzi. Nejsem vybíravý, ale jen pro drobné schrnutí. snídaně začínaly o půl 8 a v 8 už nebylo téměř co jíst dokud jsme neupozornili personál, který velmi neochotně něco málo doplnil. pečivo bylo dva dny na výběr. Poté už jen veka většinou staršího data. Pro děti tam byly 3 druhy cereálií, ale bohužel mléko jen asi 3x. Obědy a večeře téměř identické. jedno teplé jídlo(nějaká omáčka s masem, ktéré se muselo opravdu hledat), to bylo na příděl. potom asi 5 druhů zeleninových salátu studené brambory na dva způsoby dva druhy zákusků a z ovoce pouze meloun, který ani nebyl sladky. Co se týče pití, tak byly 3 druhy alkoholu(vodka, gin, místní) a pivo. Nealko asi 5 druhů. Na pokoj se samozřejmě nesmělo nic nosit a ani jste nic na pokoj nedostával. Na pláži pouze dva nějaké namíchané nealka a voda. Pláž si myslím, že byla na menší hotel v turecku vyhovující a jelikož byla průchozí, tak byly na ní sem tam odpadky. Každopádně fotky pláže neodpovídají skutečnosti. Vrchol všeho byla snídaně na cestu domů. Po rozbalení jsem dostal amok. V krabici 20x10 byl jeden uschlý plátek veky, milimetrový plátek okurku a rajčete a malé máslo a marmeláda na jedno koločko uřezané z našeho rohlíku. Jelikož jsme tam jeli hlavně k vůli synovi a moři, tak jsme se snažili si to užít, ale cena neodpovídala Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
průměrné

Strava
katastrofa

Služby hotela
podprůměrné.

Pláž
oproti všemu ostatnímu ucházející

Happy Dreams Beach, Alanya, Turecko Petr Zeman 2014-07-23 3 1 10 Hotel HAPPY DREAMS BEACH

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100