Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

20.09.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2014

  • Celkom: 9,8
  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vydařená dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytování ve vedlejší budově, kde není výtah, takže do 5. patra jsme museli pěšky, někdy to dalo zabrat :) Pokoje čišté, při příjezdu minibar naplněný Pepsi, Mirindou a vodou zdarma . Pokoje uklízené a ručníky měněné každý den.

Strava
Pestrý výběr z několika druhů jídel, až na snídaně, které se opakovaly bylo jídlo pořád měněno, takže se nám nestalo, že by jsme za ten týden měli 2x stejné jídlo. Různé saláty, těstoviny, rýže, hranolky, kuřecí maso, zákusky atd.

Služby hotela
V celém prostoru hotelu dostatečné pokrytí WiFi signálem, někdy u večeře žívá hudba.

Pláž
Čistá, hned přes ulici. Na jedné části pláže možnost pobytu zdarma na vlastních dekách nebo hned vedle placená část, kde jsme si mohli za poplatek 5 € jít na lehátka.

Kleopatra Life, Alanya, Turecko Anonym 2014-09-20 9.8 1 10 Kleopatra Life

20.09.2014 - Marie K. - Prečítané: - Dátum pobytu: 22.8. - 5.9.2014

  • Celkom: 8,2
  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli naprosto spokojeni. Skvělé počasí, výborné koupání. Přátelská atmosféra. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo solidní. Čisto, klidné prostředí, žádné rušné noční podniky. Jeh hlasitá reprodukovaná hudba u bazénu rušila relaxaci.

Strava
Strava byla chutná, mohlo být více ryb. V restauracích jsme byli s objednaným jídlem naprosto spokojeni.

Služby hotela
V hotelu byl vstřícný přístup zaměstnanců, nedostatek byl ve vabavení pokoje - v daných klimatických podmínkách není samozřejmostí lednička

Pláž
Přístup k pláži byl přes ulici. Na hotelové pláži by měli mít klienti hotelu slunečník zdarma. Čistota moře byla negativně ovlivněna množstvím kolem plujícících a krátkodobě kotvících výletních lodí. Ve vodě plaval různorodý odpad.

Kleopatra Celine, Alanya, Turecko Marie K. 2014-09-20 8.2 1 10 Kleopatra Celine

20.09.2014 - Šárka Bagová - Prečítané: - Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2014

  • Celkom: 6,4
  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byly spokojeni, až na pár výjimek. Jako byl úklid pokoje a hlavně kvalita pokoje. V naše pokoji jsme slyšeli vedlejší koupelnu. My byli ubytovány ve vedlejších domečcích. Takže pokud možno nechte se ubytovat přímo na hotelu. Jídlo bylo v pořádku, i když se někdy opakovalo. Zobraziť celú recenziu

Club Konakli, Alanya, Turecko Šárka Bagová 2014-09-20 6.4 1 10 Club Konakli

20.09.2014 - Anonym - Prečítané: - Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2014

  • Celkom: 4,2
  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Za lastminute cenu ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Plesnivé kúpelne, ktoré boli považované cestovnou kanceláriou za štandard. Dopredu museli vedieť že dostaneme plesnivé izby, napriek tomu nás tam ubytovali. Po sťažnosti vedeli prvú izbu, napriek klamaniu vymeniť prvý večer. druhú izbu vymenili až o 2 dni.

Strava
Raňajky, obed, večera Ok. Aj keď by som privítal iné ovocie ako iba melon. Na olovrant iba sladké. pri=vitali by sme aj ovocie.

Služby hotela
Za lastminute cenu ok.

Pláž
Perfektné boli ležadlá, ktoré boli kryté. Pláž v podstate čistá.

Ideal Beach, Alanya, Turecko Anonym 2014-09-20 4.2 1 10 Hotel Ideal Beach

20.09.2014 - Karel Klíma - Prečítané: 11× - Dátum pobytu: 5.9. - 16.9.2014

  • Celkom: 7,6
  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše super,jen pláž č.12 nebrat,chodil jsem na č.15 a ta je v pohodě.Parádní výlety a celkem dobré pivo(Efes)jídla taky dostatek a za bakšiš všichni taky v pohodě! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje menší,ale vybavení dobré.Každý den uklizeno a čisto.Služby na odpovídající úrovni.

Strava
Kdo není vyloženě gurmán,tak si vybere.Bez vepřového se dá taky vydržet!

Služby hotela
Personál příjemný a za bakšiš se pro vás rozkrájí!

Pláž
Pláž patřící k hotelu č.12 špatná,pozor na kameny.Je lepší použít vedlejší č.14,15,16-hlavně pro děti.Až na 2dny celkem přijatelné vlny a moře teplé a čisté.

Millennium Park, Alanya, Turecko Karel Klíma 2014-09-20 7.6 1 10 Millennium Park

20.09.2014 - Blanka B. - Prečítané: 11× - Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2014

  • Celkom: 9,2
  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
HOTEL BYL PĚKNY,PERSONÁL MILY A OCHOTNY,PLÁŽ I MOŘE ČISTE,PEKNÝ PARK PODÉL CELE PLÁŽE.V HOTELU VELKY VÝBĚR OVOCE A ZELENINY Zobraziť celú recenziu

Strava
JEN MI CHYBĚLY RYBY

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Blanka B. 2014-09-20 9.2 1 10 Kleopatra Güngör

20.09.2014 - Taťána L. - Prečítané: 10× - Dátum pobytu: 5.9. - 16.9.2014

  • Celkom: 2,6
  • 3 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
V Turecku jsem byla po šesté a tohle byl druhý nejhorší zážitek, bohužel. Vše se podřizuje jiné klientele. Ale to by ani tak nevadilo jako to, že personál hotel byl naprosto příšerný a již po dobu našeho pobytu sepisovala většina lidí stížnosti, které předávali delegátce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje velmi malé, ale na přespání to stačí. Nové plovoucí podlahy a čistě vymalováno. Několikrát během pobytu se nám pokusili opravovat tekoucí sprchu, nu což - nezadařilo se. Také občas nefungovala klika od vchodových dveří. Ale úklid pokoje byl OK a denně jsme měly čisté froté prádlo a občas převlečenou postel.

Strava
Lidé si stěžovali na plesnivé sýry a zapáchající uzeniny. My jsme na snídani chodily později, tak už asi došlo k nápravě. jakž takž se dalo vždy z jídla něco vybrat, ale žádný zázrak to tedy nebyl a že jinak Turecká kuchyně je výborná. Například proč k snídani hranolky a opečené brambory, ale na oběd nebo večeři nebyly ani jednou. Téměř každé jídlo bylo zapečeno v bešamelu. Nejnepříjemnější ale bylo to, že stále chyběly příbory nebo nebylo na co si naložit jídlo, nestíhali mýt talíře. Když už náhodou přinesli hrnečky na kávu, tak zase došla káva nebo nebyl čaj. Při All-inclusive když dojde voda a vyřeší se to až přijede delegátka tak je to také na pováženou. O špinavých ubrusech nemá cenu ani hovořit. A o velmi, velmi neochotném a neprofesionálním personálu snad ani také ne. Zapomeňte na to, že by vás někdo vůbec pozdravil, nejste pro ně host, ale někdo kdo je obtěžuje a ruší při povídání si a SMSkování. No a to, že do restaurace přijde ostatní personál, všechny předběhne, naloží si vrchovatě talíře a na děti pak například nezbudou sladkosti, tak to jsem ještě nezažila nikdy nikde. Číšníci se pak také během doby kdy jsou v restauraci hostě posadí a napapkají se. Na baru vám mladík když si přijdete pro pití přistrčí sklenici ve které má pád dolarovek a řekne: davaj děngy a tváří se celou dobu znechuceně a ani se na nikoho z hostů nepodívá, natož aby se na někoho usmál. Restaurace ani bar nemají vlastní WC.

Služby hotela
Recepční neochotní a nepříjemní, prostě další personál který svou přítomností jen obtěžujete. Ve Wellnes půjčují osušky na pláž. Bohužel jak tam vstoupíte, tak cítíte tu zatuchlost a vidíte tu špínu všude okolo. Osušky jsou děravé a je ostuda s nimi jít na pláž. Maséři všem tykají, všude mají jídlo a všude kouří. Děs a běs. Wi-Fi v prvních dnech vůbec nešla a až po opakovaných urgencích delegátky (jelikož na reklamace klientu recepce nedbá) začala jakž takž fungovat.

Pláž
Na pláž je to jen pár kroků, což je fajn. Je oblázková a tak je moře převážně čisté a bylo teploučké jako kafíčko. Bojky jsou dost daleko, tedy je dostatečný prostor na plavání a všechny vodný sporty se odehrávají také ve větší vzdálenosti. Bohužel většina lehátek je v dezolátním stavu, špinavých a s odřenými poduškami. Slunečníky jsou děravé a jen ze síťoviny, tedy před sluncem neochrání, tak to chce víc mazat a silnější faktor. Lehátka jsou natlačená jedno na druhé, tak zapomeňte na trochu soukromí, no ale co už, nějak si přivyknete. Na pláži se občas uklízí,ale u vstupu na ní už ne, tam se vrší odpadky. Nejhorší je asi zase personál. Nepříjemný a drzý. Už v 18 hodin začne rovnal lehátka a po lidech halekat ať jsou domů a to byla pláž ještě tak z 50% obsazena. Křičí po lidech ať se zvednou a když odmítnou, tak začne lehátka tahat i s lidmi. Když jsme si stěžovali, tak byl 2 dny klid a pak se jelo ve stejném duchu. A taky zapomeňte, že by jste si nedejbože na pláži chtěli zdřímnout, hraje se velmi, ale velmi hlasitá muzika. Měli jen jedno CD na kterém byly jen ruské a turecké písně - bylo to velmi zábavnéééé. První dva dny bylo na pláž k použití WC, pak je zamkli a kdo potřebuje, musí až do hotelu na recepci, kde je jedna kabinka (muži/ženy dohromady) a ta je pro celý hotel, tedy i pro restauraci a bar. Nebo holt musíte upalovat až na pokoj.

Dragos Beach, Kemer, Turecko Taťána L. 2014-09-20 2.6 1 10 Hotel Dragos Beach

20.09.2014 - Jan Pýcha - Prečítané: - Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2014

  • Celkom: 9,8
  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme s přítelkyní poprvé spolu na dovolené u moře a musíme říct, že jsme byli naprosto spokojeni. Tip jsme dostali od známých, kteří v Turecku na dovolené byli také a opravdu všechna chvála, kterou nám sdělili, byla pravda. Menší hotýlek, pravděpodobně rodinný, byl umístěn jen přes ulici od moře, s ubytováním jsme neměli sebemenší problém, vždy uklizeno, čisté ručníky cca každý 3 den, povlečení vyměněno 1x za pobyt, ale každé ráno ustláno. funkční klimatiace, lednice, koupelna společně s wc a jelikož jsme byli umístěni na rohu hotelu, měli jsme i dva balkóny. Jídlo neskutečně vynikající, tolik druhů ovoce bychom ani nevymysleli, nikdy shnilé, vždy vše upravené a všeho dostatek. Ať jsme odcházeli od jakéhokoli jídla (snídaně, oběd, coffee break, večeře), vždy bylo všeho dostatek a rozhodně se nestalo, že bychom jedli pořád to samé, v podstatě jsme si každý den dali něco jiného. Opravdu doporučujeme. Sice jsme mladý pár, nemáme moc velké nároky, ale myslíme si, že i náročnějším by se tu líbilo:-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme v menším pokojíku, dvě postele, které jsme si srazili, funkční lednice, klimatizace (zdarma), televize (ani jednou jsme se na nic nedívali, ale když jsme se jen ze zajímavosti podívali, jaké mají kanály, našli jsme i české), vestavěná šatní skříň, dva balkóny (na jednom stolek a dvě židle), koupelna (sprchový kout, wc, zrcadlo, skříňka, fén - zda funguje nevíme, díky teplu jsme nepotřebovali:-)). Uklizeno bylo každý den, tedy i ustláno, povlečení vyměněno 1x za pobyt a čisté ručníky cca po 3 dnech, ale když jsme si je chtěli vyměnit dříve, tak jsme si na chodbě od uklízeček prostě vzali a nebyl to problém. Balkón jsme měli do ulice, na moře jsme se museli otočit doprava. Noční ruch nám nijak nevadil, jelikož jsme měli zavřené balkónové dveře a puštěnou klimatizaci, abychom se neupekli. Asi na nic bychom si nestěžovali.

Strava
Strava byla, jak jsme již zmínili, vynikající. Spousta ovoce, zeleniny, což pro nás bylo to pravé, nejlepší byly ovšem melouny (hlavně červené), ty jsme jedli opravdu ke každému jídlu. U snídaně byly vždy vajíčka natvrdo, dále nějaké párečky, či nějaká zelenina s masem (prostě pro chlapy dřevorubce), dále spousta čerstvého pečiva (bagety, chleby, tousty, bulky a dva druhy, které známe jen od nich). Řekli bychom takových 6 druhů tvrdých sýrů (neslané, slané, "smradlavé"...), dva druhy salámů, máslíčka, alespoň 6 druhů balených marmelád, mísy s domácími džemy (zvlášť byly džemy označené jako dietní, možná vhodné pro diabetiky, přítelkyně je jedla a prý byly moc dobré), nugeta, výborné jogurty, vždy jeden čistě bílý, dále asi 4 namixované s nějakých ovocem (meruňky, jahody, ostružiny, maliny), různé musli, corn flakes, takové ty čokoládové bobky... No opravdu bylo na výběr, neumím si představit, že někdo trpí hlady. K hlavním jídlům jako oběd a večeře byla opět zelenina, ovoce, pečivo, vždy dva druhy polévek, 2 přílohy (např. rýže, těstoviny), jeden druh masa a v poslední lorně nějak upravená zelenina (samotná nebo s masem). Nebylo dvěstě druhů jídel, ale i díky tomu jsme měli každý den jiné jídlo, přeci jen, kdo by pořád vymýšlel co jiného tam ještě dát:-) a k večeři bylo navíc vždy nějaké jídlo připravené extra od kuchaře (pozor, je to vzadu u bazénu, né přímo v jídelně, my si toho všimli, jen díky to, že jsme seděli u bazénu). Kuchař připravoval různá masa, těstoviny na ohni, měli jsme i jejich kebab. Opravdu bylo neustále co jíst. Bar fungoval od 10,00 do 23,00 a mohli jste pít cokoli. My pili pivo, červené víno, gin s tonicem, vodku, no zkusili jsme asi vše. Měli i Fantu, Colu (vše pravé, žádné ty oranžové limči). Voda se čepovala s barelů, pro tu se dalo jít kdykoli. Nečepovalo se do takových těch hnusných plastových kelímků.

Služby hotela
Jídelna je propojená s bazénem, jen se do jídelny nesní chodit sedat v mokrém, ale to nám přijde logické, můžete tedy jíst jak v klimatizované jídelně tak i u bazénu. Neustále jsou všude čísníci. Jakmile dojíte, máte prázdnou sklenici, cokoli, přijdou a vše po vás uklidí, opravdu se o vás starají jako o krále. Wifi funguje. Jinak jsme nic nevyužívali. Jediné co doporučujeme, je výlet do Side (spojený s návštěvou mešity a výletem loďkou, kde máte i večeři. Je to na odpoledne až do večera a opravdu to stojí za to, i cena byla přijatelná (27 euro/os).

Pláž
Na pláž jsme se dostali po přejití jedné silničky. Jen pozor, Turci opravdu neberou zřetel na chodce a pořád troubí. Raději se víckrát rozhlédnout:-) Jakmile jsme přešli silničku byli jsme u pláže. Kleopatřina pláž je rozdělena na 22 částí, k našemu hotelu patřila 11, ale můžete si chodti kam chcete, pravděpodobně je to spíš pro orientaci. Na každém čísle je totiž bar i hřiště na beach volejbal (snažili jsme se opravdu využívat, ale jelikož je písek přes den opravdu horký, hráli jsme ráno nebo večer a vždy se někdo přidal), takže je s čísli asi lepší najít tu část kde máte věci:-) Písek byl hrubší, než například ve Španělsku, ale ničemu to nevadilo. Všude je spousta lehátek, která si můžete za tuším 8 euro na den půjčit (2 lehátka, 1 slunečník), ale mezi lehátky a mořem je dost místa na vlastní deku i slunečník. My leželi jen na písku, přece jen si to chceme u moře užít. Vstup do moře začíná takovým hupem a najednou jste po prsa ve vodě a rychle klesáte. Není to možná úplně vhodné pro malé děti, ale to záleží na uvážení, já bych tam s nimi jel, dokonce jich tam hodně pobíhalo. Moře krásné, neskutečně čisté, žádné chaluhy, krásně modré, vidíte i ve velké hloubce na dno. Jediné co jsme nechápali, že někteří lidé, kteří si večer udělají piknik na pláži (na procházce jsme je viděli), nechají bordel tam kde seděli a vůbec jim nevadí, že to dost kazí dojem a dále, že kuřáci nechávají zbytky cigaret v písku. Ale s tím bohužel nic neuděláte, někteří jsou prostě prasata. Jinak opět samá chvála. Chtěli jsme si půjčit auto, napadlo nás, jet se podívat na jiné pláže a popř. zátoky, ale usoudili jsme, že tato je opravdu nejkrásnější a bylo by to zbytečné.

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Jan Pýcha 2014-09-20 9.8 1 10 Kleopatra Güngör

20.09.2014 - Marie Kůstová - Prečítané: - Dátum pobytu: 5.9. - 16.9.2014

  • Celkom: 7,8
  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pěkná za tu cenu odpovídající Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Až na upadlé dvě nohy u postele místo kterých byla prkýnka s hřebíky v pohodě,jede se hlavně k moři

Strava
Odpovídající ceně

Služby hotela
Personál ochotný,příjemný a zábavný,nedělal žádné rozdíly mezi námi a ostatní klientelou

Pláž
Pláž by chtěla určitě pořádný úklid,ve vodě kameny,chodili jsme raději na pláž 15 a 16

Millennium Park, Alanya, Turecko Marie Kůstová 2014-09-20 7.8 1 10 Millennium Park

20.09.2014 - Jana P. - Prečítané: 10× - Dátum pobytu: 26.8. - 5.9.2014

  • Celkom: 6,4
  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je dobrý, ale hlavně díky umístění v blízkosti historického městečka Side, které je úžasné. Téměř na každém kroku narazíte na na antické památky, které jsou velmi působivé. K tomu spousta zajímavých obchůdků. Dostanete se tam velmi příjemnou procházkou po promenádě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejslabší článek celého pobytu. První noc jsme byly ubytovány v pokoji s oknem do světlíku (téměř naprostá tma i ve dne!), které nešlo otevřít, silný zápach plísně. I přes opakované protesty a snahu pokoj vyměnit za jiný nám recepcí nebylo vyhověno (zkoušely jsme i dát peníze, ale asi opravdu nic jiného neměli). Jiný, normální pokoj jsme dostaly až v poledne následující den.Přišly jsme tak o den dovolené.

Samostatnou kapitolou je pak přístup delegátek CK, které se odmítly na původní pokoj jít podívat s tím, že jim to manažer hotelu nedovolil! Těžko věřit. Tohle řešit člověku dovolenou samozřejmě také nezpříjemní:-(

Strava
Strava byla velice dobrá, spousta čerstvé i dušené zeleniny na nejrůznější způsob, sposta sladkostí, masa už méně. Co vadilo, byly časté fronty u pultů s jídlem a také nebyla příliš snaha doplňovat. Co došlo, došlo...

Služby hotela
Hotel, ač popsán jako 4*, je maximálně 3*. Hotel byl plně obsazený skupinami, které byly hlučné a velmi chtivé jídla:-) Ale zase to byla zajímavá sociologická sonda.

Pokud toužíte po klidu, vyberte si něco jiného.

Pláž
Pláž s jemným pískem, úžasně teplé moře (přelom srpna a září). Bohužel hotelová pláž byla nacpaná lehátky a slunečníky (zdarma) velmi nahusto. Ale pokud byste byli ochotni si připlatit, našli byste poblíž i o něco klidnější místa.

Hera Park, Side, Turecko Jana P. 2014-09-20 6.4 1 10 Hera Park Hotel

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100