Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Tento hotel lze navštívit jednou kvůli mimořádně krásnému prostředí, udělat si výlet lanovkou na Tahtali a napříště si najít něco jiného....

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel lze navštívit jednou kvůli mimořádně krásnému prostředí, udělat si výlet lanovkou na Tahtali a napříště si najít něco jiného. Hlavním důvodem není hotel sám, ale neobvykle vysoká koncentrace domorodců a návštěvníků ze zemí bývalého SSSR, jejich stravovací návyky a chování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel v nádherném prostředí vzrostlého borovicového lesa, doplněného na lesopark. Odevšad nádherný výhled na 2365 m vysokou horu Tahtali Dagi, jeden z tureckých Olympů. Bydleli jsme v centrální budově. Prostorný, nedávno zřejmě renovovaný pokoj s balkonem a výhledem na moře i areál bazénu. Všude naprosto čisto. Jedinou vadou je centrálně řízená klimatizace, která sice fouká, ale nechladí. Stěží odčerpá teplo vydávané ledničkou. Na tomto webu je hotel chybně umístěn na Tureckou riviéru. Tam je jiný hotel společnosti Euphoria. Tento leží v oblasti Kemer.

Strava
Jídlo vesměs výborné a kvalitní. Katastrofou je obří velkovýkrmna s naprosto neschopným personálem. Číšníci bez jakéhokoliv zaškolení, bezradný management, neefektivní pobíhání. Neustále někde něco chybí. Když k tomu připočtete vybrané způsoby návštěvníků ze zemí bývalého SSSR a domorodců, pak večeře patří k těm horším zážitkům. Naopak personál v barech je výrazně kvalitnější. Slušné jsou nejrůznější drinky. Pivo neurazí, ale nenadchne a víno je prakticky nepoživatelné.

Služby hotela
O stravování viz výše. Úklid na pokoji podpořený 2x jedním dolarem byl bezproblémový, až přehnaný, když nám každý třetí den převlékali postele. V hlavní budově je všude k dispozici wi-fi zdarma. Animátoři se snaží, ale jejich řev z reproduktorů u bazénu je na hranici snesitelnosti. V hotelu samotném je pouze předražený obchůdek s hračkami a všudypřítomné kůže a kožešiny. Za nákupy je možné odjet taxíkem nebo dojít procházkou do Tekirovy (cca 2 km). Nestojí to za to.

Pláž
Pláž je široká, písek s drobnými kamínky. Po cca 1m prudký schod a rychlý spád do hloubky. Pro osoby s problémy chůze je vstup do vody těžko řešitelný problém. Dá se použít molo. To je však velmi vysoké a je umístěno na samém konci pláže. Na druhé straně voda je nádherně čistá a průzračná. Při klidnějším moři je koupání skutečně požitkem. Problémem jsou ručníkem trvale obsazená lehátka, přestože je na pokojích upozornění, že ručníky budou odneseny na recepci. Dokud to, ale nezačne personál hotelu dělat, tak se nic nezmění.

Tomáš P., 22.09.2016, Dátum pobytu: 8.9. - 19.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel:Euphoria Tekirova (ex Corinthia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Euphoria Tekirova (ex Corinthia), Turecká Riviéra, Turecko Tomáš P. 2016-09-22 8 1 10 Euphoria Tekirova (ex Corinthia)

Celkom: 8,8 Veliká spokojenost. Milý resort, v těsné blízkosti moře. Ideální pro ty, kteří neradi jezdí do velkých přeplněných a komerčních hotelů....

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Veliká spokojenost. Milý resort, v těsné blízkosti moře. Ideální pro ty, kteří neradi jezdí do velkých přeplněných a komerčních hotelů. Klid ,pohoda, relax. Byli jsme opravdu nadšeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduché, plně dostačující, nic nám nechybělo. Z pokoje pár kroků do vody, k baru i do jídelny. Klimatizace a ostatní zařízení plně funkční.

Strava
Jídlo nám chutnalo, někomu by chybělo více masa, ale jeli jsme tam s tím, že budeme jíst domácí tureckou stravu. Hodně zeleniny, ovoce, byli jsme spokojení. Jen ráno nám zprvu chybělo máslo a jogurt. Volili jsme jiné alternativy, takže problém přestal problémem být.

Služby hotela
Služby výborné, personál milý, rodinná atmosféra.

Pláž
Pláž pár kroků, moře nádherné, čisté, teploučké, obtížnější výstup z moře pro starší lidi. Doporučuji boty. Cestovní kancelář má k dispozici matrace do vody a tzv. vodní žížaly.

Irena Slováčková, 22.09.2016, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Adora Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Adora Beach, Side, Turecko Irena Slováčková 2016-09-22 8.8 1 10 Hotelový komplex Adora Beach

Celkom: 9,8 Genialna poloha hotela.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Genialna poloha hotela. Zobraziť celú recenziu

Marek M., 22.09.2016, Dátum pobytu: 8.9. - 19.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Azak Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Azak Beach, Alanya, Turecko Marek M. 2016-09-22 9.8 1 10 Azak Beach

Celkom: 10 Hotel super. Personál velice vstřícný a ochotný. Malá připomínka, wi-fi měla být zdarma,bohužel nebylo tomu tak. Jediná větší...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel super. Personál velice vstřícný a ochotný.

Malá připomínka, wi-fi měla být zdarma,bohužel nebylo tomu tak.

Jediná větší výtka......česká delegátka!!!! Špatné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné a čisté

Strava
Výborná,pestrá

Služby hotela
Naprostá spokojenost.

Pláž
Pláž nebyla u hotelu. Nebyla však daleko. Přesto hotel měl svůj malý autobus,kterým nás pravidelně odváželi na pláž a zpět přiváželi na hotel. Pláž kolem lehátek, které patřili hotelu,byla čistá. Pravidelně uklízeli odpadky. Moře teplé,ne úplně čisté.

Eva, 22.09.2016, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Helios Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Helios Hotel, Side, Turecko Eva 2016-09-22 10 1 10 Helios Hotel

Celkom: 9,2 Dovolenka splinila ocakavania, vsetko bolo v poriadku

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka splinila ocakavania, vsetko bolo v poriadku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zodpoveda cene

Strava
Bez chibi

Služby hotela
OK

Pláž
Perfektna

Radoljub C., 22.09.2016, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel:Club Side Coast

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Club Side Coast, Turecká Riviéra, Turecko Radoljub C. 2016-09-22 9.2 1 10 Club Side Coast

Celkom: 9,2 Dovolená předčila naše očekávání, hotel luxusní, v dané lokalitě určitě nejlepší, vhodný pro rodiny s dětmi, ale i my s přítelkyní jsme...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená předčila naše očekávání, hotel luxusní, v dané lokalitě určitě nejlepší, vhodný pro rodiny s dětmi, ale i my s přítelkyní jsme byli nadšeni. Služby, stravování, servis kolem nás na nejvyšší úrovni, v okolí hotelu toho moc neni, pouze pár bazarů, km od hotelu taneční club summer garden. Pláž horší i horší vstup do moře, ale zase mají krásné molo opět s výborným servisem, jediné s čím jsme nebyli až tak spokojeni byl náš delegát, v hotelu jsme byli jediný češi a tak neměl moc zájem se nám věnovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj nádherný luxusní, naprosto spokojeni.

Strava
Strava byla jedna kapitola sama o sobě, ultra all inclusive znamenalo, že jídlo a pití bylo k dispozici nonstop a kdo říká, že za týden už neví co by si dal, tak v tomto hotelu tomu tak určitě nebude, výběr byl ohromný,každý den byla nová jídla která nejen, že dobře vypadala, ale i výborně chutnala a uspokojí i tu nejnáročnější klientelu, navíc zde maji i vlastní cukrárnu, takže i deserty byli famózní.

Služby hotela
Služeb byla celá spousta a se vším jsme byli taktéž spokojeni.

Pláž
Pláž byla vlastně jeden velký kamen a přístup trošku obtížnější, ale zase zde mají krásné molo kde se o Vás výborně stará plavčík a vždycky Vám nějaké to místečko najde, sestup do moře je pak po schůdkách, maji tam i sprchu. Případně si stači popojít 50 metrů k vedlejšímu hotelu a máte i štěrkovou pláž. Na plži jsou lehátka i slunečníky, samozřejmě gratis a místa spousty.

Zdeněk, 22.09.2016, Dátum pobytu: 8.9. - 19.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Quattro Beach Spa & Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Quattro Beach Spa & Resort, Alanya, Turecko Zdeněk 2016-09-22 9.2 1 10 QUATTRO BEACH

Celkom: 10 výborná dovolená,pohoda,žádná starost,jen co si dát k jídlu,pití,kdy a kam se jít vykoupat,prostě paráda

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
výborná dovolená,pohoda,žádná starost,jen co si dát k jídlu,pití,kdy a kam se jít vykoupat,prostě paráda Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bydleli jsme v 6. patře,cesta výtahem byla občas problematická,stavěl v každém patře,občas jel nahoru místo dolů,ale měli jsme dost času,žádný problém

Strava
jídlo výborné,rozmanité,hodně zeleniny,ovoce,já osobně jsem se přejedla melounů.odpoledne se podávala asi 2 hodiny výborná zmzlina.Zákusků hodně,ale na můj vkus hodně přeslazelé,hodně želé,ale vždy se dalo vybrat podle chuti.Na několika místech kolem bazénů a v zahradě se po celý den dalo najíst a napít

Služby hotela
V pořádku,bez připomínek,na recepci ochotní,pokoj denně uklízeli,měnili osušky.Když jsme dopili u bazénu třeba kafe nebo koktejl,hned přišel někdo a uklidil prázdný kelímek

Pláž
Pláž pár metrů od hotelu .Moře teplé,dost vlny,které nám vyhovovaly.Hlavně se nám líbilo,že jsme si mohli lehátka zatáhnout až na kraj moře a nikdo to neřešil,leželi jsme a nechali se příjemně osvěžovat vlnami.Když jsme lehátka nechali na břehu moře,večer je pracovníci hotelu opět porovnali na místa ke slunečníkům.Sprchy na pláži byly příjemně studené

Helena Pavlišová, 22.09.2016, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Arancia Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Arancia Resort, Alanya, Turecko Helena Pavlišová 2016-09-22 10 1 10 MC ARANCIA RESORT HOTEL

Celkom: 6,8 Bylo to dobré ale v loni bylo líp, na pláži moc neuklízeli a voda na opláchnutí nohou od písku by měla být u promenády. Provozní hotelu...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to dobré ale v loni bylo líp, na pláži moc neuklízeli a voda na opláchnutí nohou od písku by měla být u promenády.

Provozní hotelu se staral, ale všechno neuhlídal. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj po příjezdu čistý, ale pak jsme si měnili osušky sami. I když jsme dali pokojské bakšiš, asi málo?

Strava
Strava dobrá opět jsme přibrali!

Služby hotela
Vcelku spokojenost

Pláž
Na pláži to bylo horší nepořádek a slunečníky letos daleko od sebe takže nedělaly takový stín jak v loni, ten klučina co se staral o pláž v loni tam chyběl.

Jiřina P., 22.09.2016, Dátum pobytu: 8.9. - 19.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Altinkum Park Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Altinkum Park Hotel, Side, Turecko Jiřina P. 2016-09-22 6.8 1 10 Side Altinkum Park

Celkom: 6,8 Poskytnuté služby odpovídají 3* hotelu.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Poskytnuté služby odpovídají 3* hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo nabídce v katalogu.

Strava
Strava dobrá, převažovala vařená zelenina a kuřecí maso.

Služby hotela
Nic moc, neposkytovali osušky u bazénu ani na plaži, ani nebyl stůl na stolní tenis, ani jiné sporty.

Pláž
Pláž u hotelu , dobře dostupná, krýsný jemný písek a pozvolný vstup do vody, ale na pláži pouze 6 lehátek.Na pláži na kam se dojiždělo autobusem jsme nejezdili.Autobus odjižděl dopoledne a vracel se až odpoledne, pobyt na pláži přes poledne na navyhovoval.

Dagmar Prukschová, 22.09.2016, Dátum pobytu: 7.9. - 17.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Side Miami Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Side Miami Beach, Side, Turecko Dagmar Prukschová 2016-09-22 6.8 1 10 SIDE MIAMI BEACH

Celkom: 9,4 Super dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Pláž
Přístup z hotelu k pláží je dost prudký po dlažebních kostkách,Není vhodný pro méně mobilní,ale je možnost dopravy elektromobilem.

Na pláži fouká dost vítr.

Josef Urbanský, 22.09.2016, Dátum pobytu: 7.9. - 18.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Kusadasi, Hotel:Euphoria Aegean Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Euphoria Aegean Resort & Spa, Kusadasi, Turecko Josef Urbanský 2016-09-22 9.4 1 10 EUPHORIA AEGEAN RESORT

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220