Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Úžasný hotel pro náročnější klientelu.Naprostá spokojenost.Určitě se do tohoto hotelu vrátím.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasný hotel pro náročnější klientelu.Naprostá spokojenost.Určitě se do tohoto hotelu vrátím. Zobraziť celú recenziu

Michaela D., 22.06.2016, Dátum pobytu: 6.6. - 18.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa, Side, Turecko Michaela D. 2016-06-22 9.8 1 10 Crystal Sunrise Queen Resort

Celkom: 10 Ubytování skvělé, široký výběr jídla a pití, čisté pláže.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování skvělé, široký výběr jídla a pití, čisté pláže. Zobraziť celú recenziu

Veronika Jírová, 22.06.2016, Dátum pobytu: 11.6. - 19.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel:Pegasos Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Pegasos Club, Turecká Riviéra, Turecko Veronika Jírová 2016-06-22 10 1 10 SUNTOPIA PEGASOS CLUB

Celkom: 8 Příjemných 10 dní odpovídající ceně. Posun termínu o dva dny dříve (prý letecká společnost...) - zrušení smlouvy původní a nová smlouva s...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemných 10 dní odpovídající ceně. Posun termínu o dva dny dříve (prý letecká společnost...) - zrušení smlouvy původní a nová smlouva s CK vyvolalo další náklady na dokupování cestovního pojištění zajištěného zároveň s koupí původního zájezdu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemný hotýlek, s příjemným personálem. Každodenní testy vody v bazénu viděl na vlastní oči. Vše fungovalo. Čistota - servis dobrý a vše O.K.

Strava
Strava chutná, dvě hlavní jídla - velmi chutná - odpovídají malému množství jídel v kuchyní připravovaných. Obrovský výběr zeleniny a ovoce.

Pláž
Na počátku sezony písečná pláž bez údržby. V kontrastu s plážemi na Kypru není nejčistší. Jak vypadá v hlavní sezóně, když jsou hotely plné si netroufám odhadovat. Ve vodě kusy plastu spláchnuté z pláže. Asi dva dny ke břehu nahnáno dosti velké množství svinstva na hladině - jednou se objevil člun s chlapem na přídi a největší kusy sbíral.

Petr S., 22.06.2016, Dátum pobytu: 8.6. - 19.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Güngör

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Petr S. 2016-06-22 8 1 10 Kleopatra Güngör

Celkom: 9,2 Raj na zemi už tu niekto napísal. Môžem len potvrdiť. Napriek tomu že Invia ponúkala pod obrázkom Queen hotela hotel Alba Rezort, ktorý...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Raj na zemi už tu niekto napísal. Môžem len potvrdiť. Napriek tomu že Invia ponúkala pod obrázkom Queen hotela hotel Alba Rezort, ktorý je bohužiaľ tento rok uzatvorený vďaka novinárskym propagandám. CA však požadovala za presun do Queen 1000 CZK, ktoré som odmietla uhradiť, vzhľadom na klamlivú reklamu, dovolenka bola FANTASTICKÁ, aj keď slovenských dovolenkárov sme tam veľa nestretli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
výborné, čisté, denne vymieňané prádlo, proste super

Strava
WOW, vždy si vyberiete, veľa dobrej a kvalitnej stravy aj pre malé deti, ovocie, zelenina, morské príšery, dokonca bravčové, slanina, kačica... proste wow

Služby hotela
štandartné, všetko čo bežný dovolenkár potrebuje ku svojej spokojnosti. Ochotná obsluha, proste bez výhrad. Boli sme v TR 4x, všade v pohode, tu naj...

Pláž
pláž perfektná cca 100 m od hotela cez záhrady, piesok, krásne čisté more z rybami... v TR najkrajšia pláž akú sme zažili

Anonym, 22.06.2016, Dátum pobytu: 10.6. - 21.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Alba Queen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Alba Queen, Side, Turecko Anonym 2016-06-22 9.2 1 10 Alba Queen

Celkom: 9,4 Dovolenka bola veľmi dobrá. Doporučujem hlavne mladým rodinám s deťmi. Bola to zatiaľ moja najlepšia dovolenka za posledných 10 rokov.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola veľmi dobrá. Doporučujem hlavne mladým rodinám s deťmi. Bola to zatiaľ moja najlepšia dovolenka za posledných 10 rokov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie krásne s výhľadom na more

Strava
Strava výborná, pestrá a veľa ovocia. T

Služby hotela
Personál bol milý, ochotny

Pláž
Plaz bola čistá veľa voľných lehatok po cely deň. Do mora doporučujem obuv. My sme boli pri bazéne tu bola väčšia zábava. Do mora sme si chodili iba zaplávať.

Daniela M., 21.06.2016, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel:Sea Planet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sea Planet, Turecká Riviéra, Turecko Daniela M. 2016-06-21 9.4 1 10 Sea Planet Resort and Spa

Celkom: 9,6 Když si čtu recenze tohoto hotelu, mám dojem, že Ti co to psali,byli někde jinde. Nenechte se mýlit. Je to naprosto špičkový hotel 4* si...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Když si čtu recenze tohoto hotelu, mám dojem, že Ti co to psali,byli někde jinde. Nenechte se mýlit. Je to naprosto špičkový hotel 4* si zaslouží. Na recepci se domluvíte německy,anglicky,rusky a v přilehlém obchodě v hotelu i česky.Personál vstřícný a milý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nemělo chybu.Byl to zřejmě pokoj Comfort - dle obrázku na booking.com, s výhledem na přístav. Všechno nové, krásně vymalované, plovoučka, koupelna super. Nikde nic co by se dalo vytknout. Měli jsme 4 pokoje,takže mohu posoudit kvalitu všech. Rozdíl byl v tom, že jeden měl větší skříń , druhý ještě gauč. Balkon s nerezovým sušákem,dvě židličky a stolek. Lednička, k dispozici varná konvice a krabička čajů.

Strava
Jedním slovem super, až na to, že jsme všichni přibrali. Zákuskům se nedalo odolat, denně jiné druhy, každý den byla k obědu i večeři mimo jiné ryba, kuřecí na x způsobů, spousta zeleninových salátu. Přílohy jako všude. Na oběd a večeři i jedna polévka. Pokaždé jiná :-) Snídaně x druhů sýra, vajíka, crossainty,bulka, normální standart , dostatečný výběr i množství. Jogurt nedobrý.

Služby hotela
Jedním slovem ochota a vstřcnost.

Pláž
Na pláž se dostanete kolem baru,kde je k dispozici pivo,víno, nealko a drinky, káv z automatu a čaj. Během dne jsou tam hranolky a pizza a možnost si udělat hamburger, cibulové kroužky.Projdete zahradou a hned scházíte asi po 5 schůdcích na pláž,která je sice kamenita, bez bot do vody to také jde, ale je lepší je mít, nebo si je koupit přímo v hotelu za 8 TL. Pláž je velká, lehátek dostatek. Moře krásně čisté. Snad 2x byly chvíli vlny. Přístav je velice blízko, ale neruší. Ani neznečištúje. Na pláži si můžete nechat vymačkat štavu z pomeranču,nebo koupit zmrzlinu,dát si kávu,drink. Za peníze. Chodili jsme do areálu hotelu 20 m zdarma :-) tedy bez zmrzliny.

Anonym, 21.06.2016, Dátum pobytu: 10.6. - 17.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:L'Ancora Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

L'Ancora Beach, Kemer, Turecko Anonym 2016-06-21 9.6 1 10 L'Ancora Beach

Celkom: 7,2 Dovolenka OK, letovisko pekné,pláže a more čisté, domáci sú nastavený na šklbanie turistov ale to je špecialita všetkých letovísk.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka OK, letovisko pekné,pláže a more čisté, domáci sú nastavený na šklbanie turistov ale to je špecialita všetkých letovísk. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby čisté, klíma OK

Strava
jedlo v pohode, drinky presladené, pivo OK

Služby hotela
hotl nastavený na nemeckých turistov ostatný sú len do počtu, manažér animátorov lezie nemcom do zadku, min. program...

Pláž
pláž čistá, OK

Norbert Pustaj, 21.06.2016, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Sultan of Side

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Sultan of Side, Side, Turecko Norbert Pustaj 2016-06-21 7.2 1 10 SULTAN OF SIDE

Celkom: 5,8 Počasí velmi pěkné, moře teplé, vše co jsme potřebovaly jsme měly. Hotel se nachází téměř v srdci památek města Side. Na pláž přes...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Počasí velmi pěkné, moře teplé, vše co jsme potřebovaly jsme měly. Hotel se nachází téměř v srdci památek města Side. Na pláž přes venkovní restauraci, což je super a do města pět minut pěšky.

Areál je situovaný trochu do kopečka, takže návštěvník musí počítat se několika schody mezi spodní a horní částí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pro nenáročné klienty. Pokoj čistý, denně výměna ručníků, personál velmi ochotný. Po příjezdu o půlnoci jsme zjistily, že klima místo chlazení ohřívá. Velice ochotně recepční zařídil přestěhování k naší velké spokojenosti.Koupelna čistá, celkem prostorná, lednička, televize, 2samostatná lůžka,skříň, toal.stolky. Klimatizace funkční po celý den.

Strava
Strava v hotelu celkem jednotvárná, ale vždy bylo z čeho vybrat. Po městě se dá najíst všude, dobře a za dobré ceny.

Služby hotela
V tomto ubytovacím zařízení byly avizovány pouze masáže, oproti hamam dosti drahé, takže ze strany turistů v hotelu nezájem. Součástí areálu je prodejna navazující na venkovní restauraci s velice milým personálem.

WIFI a internet za poplatek .

Pláž
Přístup na pláž pár kroků přes pěší zónu, pláž je sice menší, ale vzhledem k nižší obsazenosti hotelu byla plně dostačující. Denně byla uklizená,fungoval zde playaboy, který připravil deštník,lehátka a v případě požádání přinesl občerstvení, třeba i teplé jídlo z kuchyně.

Blanka Olexova, 21.06.2016, Dátum pobytu: 8.6. - 15.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Leda Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Leda Beach, Side, Turecko Blanka Olexova 2016-06-21 5.8 1 10 Leda Beach

Celkom: 9,8 Po druhé v Turecku a opět velká spokojenost .

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Po druhé v Turecku a opět velká spokojenost . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, čisté trochu menší pokoje ale na přespání úplně stačí .

Strava
Po 15 dnech snídaně trochu fádní , ale vždy se dá něco vybrat , dopolední i odpolední placky, 2x v týdnu kebab , několikrát se grilovala jak ryba tam maso , plno salátů , dušené zeleniny vynikající kuchyně ! Sladké pro mě nic moc . ovoce -jablka, melouny, broskve, pomeranč , grep ....několik druhů kávy, čaje , alkoholických i nealko nápojů .

Služby hotela
Milé jednání, ochota , vše dokonale čisté .

Pláž
Písčitá s kamínky , prudký sráz do moře , stačí popojít kousek dál a byl příjemnější vstup do moře .Opět čisto !!!!

Petra T., 21.06.2016, Dátum pobytu: 4.6. - 18.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Insula Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Insula Resort & Spa, Alanya, Turecko Petra T. 2016-06-21 9.8 1 10 HOTEL INSULA RESORT

Celkom: 9 Naprostá spokojenost,všude čisto, jídlo velmi chutné a rozmanité, pláž upravená a čistá ,do nákupního střediska z hotelu vpravo -Alara...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost,všude čisto, jídlo velmi chutné a rozmanité, pláž upravená a čistá ,do nákupního střediska z hotelu vpravo -Alara bazar- je to 1,5 km a nebo stanici busem-osoba 1 Euro.Hotel doporučuji, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký hotel, pokoj moc pěkný a čistý, s vanou.Pokoje mají boční výhled na moře a nejsou v přízemí, začínají ve zvýšeném přízemí až od 1.patra-do 5.p.U hotelu je moc hezká zahrada a přímo u hotelu bazén a skluzavky, hned vedle plážový bar a vstup na pláž.

Strava
Jídlo výborné.Mají zde spoustu tepelně upravené zeleniny, já jako vegetarián jsem byla nadšena, ale je tu i nabídka masa a tureckých specialit,polévky, spousta salátu, zeleniny, ovoce, zákusky, že oči přecházejí, odpoledne v plážovém baru zmrzlina, nebo jejich specialita- placky plněné brambory, sýrem nebo čokoládou-rozhodně doporučuji ochutnat☺Velká nabídka nealko nápojů, káva, capuccino, čokoláda, pivo, whisky,gin...

Služby hotela
Výměna ručníků denně, je zde wellnes a masáže-placené, kadeřnictví, vodní sporty, animace během celého dne pro děti i dospělé-šipky, střelba ze vzduchovky, volejbal, ping pong

Pláž
Pláž je hned vedle zahrady, kamenitá, je nutno mít boty do vody. Voda je čistá a pláž denně upravují.Bylo zde málo lidí, ubyli ruští turisté.Lehátek bylo dost, na pláži sprchy a kabinky na převlečení

Jiřina D., 21.06.2016, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Stella Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Stella Beach, Alanya, Turecko Jiřina D. 2016-06-21 9 1 10 HOTEL STELLA BEACH-spokojenost

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100