Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Zobrazené najnovšie recenzie 1 - 10 (Celkom 9269)

Najnovšie recenzie

2014 2012 2010

10

Vera Club Hotel Mare

23.04.2014 - Anonym - Prečítané: 64× - Dátum pobytu: 11.4. - 18.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Moc pěkný hotel, mohu všem vřele doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi hezké pokoje, každý den precizně uklizeno.

Strava
Měli jsme all inclusive, jídla bylo dostatek a bylo chutné.

Služby hotela
Je vidět, že se jedná o luxusnější hotel, opravdu se personál staral velmi dobře a vážili si nás.

Pláž
Nádherná široká pláž přímo u hotelu, lehátka a slunečníky zadarmo.

9,2

Akca

21.04.2014 - Ruslana P. - Prečítané: 16× - Dátum pobytu: 30.6. - 11.7.2012

Ubytovanie: 8,5 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 9

Celkové zhrnutie
Příjemná atmosféra, klidné prostředí, personál je mooc příjemný. Majitel je na pul němec na pul turek takže čistota a jídlo bylo na úrovni. Rádi by jsme se tam vrátily :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čiste, uklizely každy den.

Strava
Suprová.

Pláž
V blizkosti hotelu, čisty.

8,4

Incekum Beach Resort

21.04.2014 - Anonym - Prečítané: 26× - Dátum pobytu: 11.4. - 18.4.2014

Ubytovanie: 6,5 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 9

Celkové zhrnutie
V Inceckum jsem byla podruhé..Některé balkony jsou velmi malinké. Skluzavky u bazénu v provozu jen asi 30 min denně. Jinak stravování super, není co vytknout.

Pokud budete brát ubytování jen k přespání, je to dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skutečné krásné místo. S úklidem to nepřehánějí, jen to vezmou prostředkem, postele nebyly odtaženy velmi dlouho, chuchvalce prachu, papírky od bonbonů atd,došli jsme na to tím, že mi zapadly hodinky za postel....Stále mi chybí také rychlovarná konvice na pokoji. Některé balkony jsou velmi malinké. Pokud budete brát ubytování jen k přespání, je to dobré.

Strava
Super, není co vytknout. Jen upozornění, pokud budete mít polopenzi, a objednáte si pití, neplatí se to hned, ale vypíší účet, který se platí na recepci, NECHEJTE si podepsat, že jste platili a uschovejte doklad. Předejdete pak nemilému překvapení a hádkám, že zaplaceno nemáte.

Služby hotela
Dobrý.

Pláž
Nebyla ještě sezona, takže omlouvám neupravenost.

10

Krásná dovolená

16.04.2014 - Anonym - Prečítané: 166× - Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Minulý týden jsme se vrátili z hotelu Arcanus a byla to naše nejlepší dovolená, na které jsme kdy byli. I přesto, že ještě nezačala letní sezóna, fungoval hotel na 100%, zaměstnanci se opravdu vzorně starali. Rádi se sem znovu vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusní pokoje po rekonstrukci, ještě voněly novotou.

Strava
Měli jsme ultra all inclusive, velmi bohatá a chutná strava. Určitě doporočuji i velkým jedlíkům.

Služby hotela
Dostatek sportu i zábavy. Animátoři nevtíraví, zajímavé večerní programy.

Pláž
Krásná široká pláž s pískem přímo u hotelu, dostatek lehátek i slunečníků.

9,4

Hotel Meryan

14.04.2014 - Vlastimil Matýsek - Prečítané: 72× - Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2014

Ubytovanie: 8,5 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Můj dojem z Turecka je velice pozitivní, Turecko jsem navštívila poprvé a velice se mi tam líbilo - okolí, lidé, celková atmosféra. Turecko se stalo moji další oblíbenou destinaci k dovolené a všem vřele doporučuji!!!!!

Nicméně musím zmínit, že dovolená nezačala zrovna pozitivně. V den odletu jsme se dopoledne dozvěděli, že naše letadlo má poruchu, ale přitom letělo???, ale my jsme byli nuceni letět na dovolenou do Turecka přes Norsko a to s mezipřistáním v Oslo, kde přistoupili další cestující, takže let trval cca 8hodin. Pak následoval transfer do hotelu a časový posun 1 hodina vpřed, takže na hotel jsme se dostali až v 5h 45min ráno. Měli jsme zaplacených 7 nocí, ale ve skutečnosti jsme strávili v hotelu pouhých 6 nocí,........ale s tím si CK hlavu zřejmě neláme a žádnou kompenzaci jsme zatím neobdrželi ani návrh.......

Co se týče internetu zdarma, tak jsme se dozvěděli, že se nás to netýká, protože máme zaplacenou polopenzi. Přitom jsme si kupovali zájezd, kde bylo uvedeno, že je internet zdarma!!!! a nic o tom, že kdo si koupí polopenzi, tak si jej musí připlatit. Dejte si na to pozor, protože to má cestovka mylně v nabídce uvedené. Ten kdo nemá all inclusive, tak si musí za internet připlatit!!!

Naštěstí jsme se nedali a delegátka celou záležitost prověřovala a s hotelem nám internet vykomunikovala a měli jsme jej nakonec zdarma. Naštěstí mají Ck takovou úžasnou delegátku jakou byla paní Lucie, kterou musím velice po všech stránkách pochválit!!!!!

Hotel Meryan patřil se svými 5-ti hvězdičkami k opravdu luxusním hotelům. Co se týče čistoty, stravy, služeb, bazénu, pláže, ochoty personálu vše hodnotím na 1*

Velkou výtku mám akorát k odhlučněnosti pokojů. Vše bylo na pokojích slyšet a to co se děje ve vedlejším pokoji i na chodbě. Každé dveře od pokoje byly kratší a měly dole mezeru. Mezera mezi dveřmi a podlahou byla cca 5cm, což už je opravdu hodně.

Velice bych přivítala vyhřívaný bazén, který mi v hotelu chyběl. Venkovní bazén teplota cca 22°C, moře 20°C a vnitřní bazén 25°C. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Meryan patřil se svými 5-ti hvězdičkami k opravdu luxusním hotelům. Co se týče čistoty, stravy, služeb, bazénu, pláže, ochoty personálu vše hodnotím na 1*

Velkou výtku mám akorát k odhlučněnosti pokojů. Vše bylo na pokojích slyšet a to co se děje ve vedlejším pokoji i na chodbě. Každé dveře od pokoje byly kratší a měly dole mezeru. Mezera mezi dveřmi a podlahou byla cca 4cm, což už je opravdu hodně.

Velice bych přivítala vyhřívaný bazén, který mi v hotelu chyběl. Venkovní bazén teplota cca 22°C, moře 20°C a vnitřní bazén 25°C.

Strava
Výborná i co se týče pestrosti, obsluhy, výzdoby, ochoty personálu apod.

Služby hotela
I když jsme je plně nevyužívali, tak je hodnotím pozitivně.

Pláž
Velká spokojenost.

9,8

Arcanus Side Resort - Akce

14.04.2014 - Eva Marešová - Prečítané: 124× - Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2014

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 9 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Dovolená supr !!! Jeli jsme si jen tak odpočinout na týden za sluníčkem a udělali jsme dobře. Naše hlavní dovolená v létě nás teprve čeká a kdyby byla alespoň z 50% tak skvělá jako tato, budeme moc rádi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel opravdu na úrovni, služby skvělé. Všeho dostatek. Pokoje čisté, denně výměna ručníků + úklid.

Strava
Strava byla pestrá, denně ryby, maso, plno zeleniny a sýrů, prostě každý si mohl vybrat podle chuti. za ten týden ani nebylo možné vše ochutnat.

Služby hotela
Služba hotelu dobrá, kdo umí anglicky nebo německy, je to velká výhoda.

Pláž
Na pláži dostatek lehátek, pláž velká, poměrně čistá / čistila se denně od řas/. Čechů je tam málo, hodně němců, švédů,holanďanů. Velice slušná a klidná klientela.

10

Club Turtas

14.04.2014 - Anonym - Prečítané: 138×

Ubytovanie: 10 Strava: 10 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
V TOMTO HOTELU CLUB TURTAS JSME BYLI LONI S MANŽELEM NA DOVOLENÉ. TENTO HOTEL MŮŽEME VŘELE DOPORUČIT, BYLI JSME NADŠENI, TOHLE BYLA PRO NÁS KRÁSNÁ DOVOLENÁ. V TURECKU JSME JIŽ BYLI NĚKOLIKRÁT, ALE V TOMTO HOTELU POPRVÉ, UBYTOVÁNÍ BYLO SUPER. ZAHRADA KDE JE TENTO HOTEL POSTAVEN, JSME BYLI UNEŠENÍ, PŘEKRÁSNÉ OKOLÍ. U STROMŮ PŘIVÁZANÉ HOUPACÍ SÍTĚ NA RELAXOVÁNÍ, PLNO KRÁSNÝCH STROMŮ, VÍCE BAZÉNŮ, JEDEN BAZÉN OÁZA TAM BYL OPRAVDU KLID. BAZÉNY PRO MALÉ DĚTI, PLÁŽ U MOŘE TAKÉ SUPER, PROSTĚ NÁDHERA. SE SLUŽBAMI JSME TAKÉ BYLI VELICE SPOKOJENI, VŠUDE VELICE ČISTO, VŠUDE KOLEM SE O TO TAKÉ STARALI ZAMĚSTNANCI OD RÁNA DO VEČERA. NEMŮŽEME SI NA NIC STĚŽOVAT, V RESTAURACI SUPR OBSLUHA, JÍDLO BYLO VYNIKAJÍCÍ, NA PLAŽI TÉŽ JÍDLO A NÁPOJE SUPER ,,NA PLÁŽÍCH ČISTO ,LEHÁTKA TAKÉ V POHODĚ ,,PROSTĚ DOVOLENÁ BYLA SUPER.... OD HOTELU PŘES ULICI V KONAKLI TRŽNICE , KDE SI NAKOUPÍTE CO POTŘEBUJETE. TATO DOVOLENÁ V NÁS ZANECHALA KRÁSNÝ POCITY A PROTO SE SEM RÁDI LETOS VRÁTÍME A BEREME SEBOU SVÉ PŘÁTELE A SYNA S MANŽELKOU. JIŽ SE NEMŮŽEM DOČKAT ....O SVÉ ZÁŽITKY SE RÁDI TADY ZASE PODĚLÍME. PŘEJEME VŠEM KRÁSNOU DOVOLENOU..... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
UBYTOVÁNÍ SUPER, VŠUDE ČISTO.

Strava
JÍDLO BYLO VYNIKAJÍCÍ, VŠEHO DOST A CHUTNÉ, OVOCE PLNO, I ZELENINY PEČIVO TAKÉ A SLADKÉ ZÁKUSKY VYNIKAJÍCÍ... PROSTĚ OD SNÍDANÍ PO VEČEŘE JSME BYLI SPOKOJENI, GRILOVÁNÍ TAKÉ SUPER, KEBAB I GRILOVANÉ RYBY...MY JSME SI TO OPRAVDU UŽÍVALI A ŽE JSME JIŽ V TURECKU NA DOVOLENÉ BYLI NĚKOLIKRÁT, ALE DO TOHOTO HOTELU JSME SI ŘEKLI, ŽE MUSÍME JEŠTĚ JEDNOU JET......A TO SE NÁM JEŠTĚ NESTALO, ABY JSME JELI DO STEJNÉHO HOTELU.....

Služby hotela
SLUŽBY HOTELU BYLI TAKÉ MOC DOBRÉ NEMĚLI JSME ŽÁDNÝ PROBLÉM.

Pláž
PLÁŽ BYLA ČISTÁ, LEHÁTKA VŽDY VOLNÁ. MOŘE SUPR!!!! A RESTAURACE U PLÁŽE TAKÉ PARÁDA, U BAZÉNŮ TAKÉ SUPR VŠUDE OBČERSTVENÍ NÁPOJE TAKÉ.

8,8

Aska Washington

08.04.2014 - Miloš V. - Prečítané: 117× - Dátum pobytu: 21.3. - 28.3.2014

Ubytovanie: 8,5 Strava: 10 Okolie: 7 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Super stravování a vynikající ochotný personál hotelu. Krásná botanická jídelna a kavárna. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfekt pokoj a denní úklid. Závadou byla silně hlučící klimatizace, která nešla vypnout i přes reklamaci na recepci.

Služby hotela
Bezva welness, sauna bazén,masáže.

Pláž
Byli jme v březnu 25Cel. slunečno a na pláži pár lidí a neuklizená pláž.

7,8

Belek Beach Resort - Akce

07.04.2014 - Adam - Prečítané: 144× - Dátum pobytu: 28.3. - 4.4.2014

Ubytovanie: 8 Strava: 8 Okolie: 7 Cena: 8

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili. Celkově jsem spokojen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jelikož ještě není začátek sezóny v hotelu a jeho okolí probíhali stavební úpravy a příprava na sezónu, což by mohlo někomu vadit.

Strava
Super.

Služby hotela
Super, hotel nabízel vše, co bylo potřeba.

Pláž
Pláž byla velice blízko, k dispozici byla lehátka, žel pláž byla ještě neupravená, viz. není ještě hlavní sezóna.

7,8

Dragos Beach

02.04.2014 - Petrunčík David - Prečítané: 97× - Dátum pobytu: 4.10. - 16.10.2013

Ubytovanie: 5,5 Strava: 8 Okolie: 10 Cena: 10

Celkové zhrnutie
Velice slušný hotel na trojku spokojenost s jídlem i pitím moc rusáků ale to je v Kemeru normál. Za 10 na 12 dní bomba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší ale ucházející.

Strava
Žádná hitparáda ale dalo se. Vepřový řízek nikde :)

Služby hotela
Spokojenost až na to že na pokoji nám vypadávala vifi ale na některé pokoje nesahala vůbec tak furt lepší než sedět na recepci.

Pláž
Pěkná ve vodě kameny jako všude v Kemeru.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schránka Prihláste sa Registrácia Kontakty

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo
Po-Ne 7-22 hod
0800 900 100

Schránka je prázdná