Recenzie hotelov
Side - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6 Uroven h sotela ako aj strava odpoveda hotelu 3*

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Uroven h sotela ako aj strava odpoveda hotelu 3* Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduche ale ciste

Služby hotela
WIFI v areali hotela je na viac ako emailovenie prilis pomale

Pláž
Plaz ako aj kupanie v tejto oblasti v Side povazujem za najlepsie na tureckej riviere

Milan Hurbanic, 27.04.2016, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Vesta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Vesta, Side, Turecko Milan Hurbanic 2016-04-27 6 1 10 VESTA

Celkom: 9,6 Heaven Beach Resort je hotel typu 16+ vekovo. Odporúčam pre tých, ktorí si chcú naozaj oddýchnuť, personál skvelý a nedoterný, animačný...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Heaven Beach Resort je hotel typu 16+ vekovo. Odporúčam pre tých, ktorí si chcú naozaj oddýchnuť, personál skvelý a nedoterný, animačný tím taktiež, uvedomujú si, že ľudia si vybrali tento hotel hlavne kvôli oddychu, nehlučnému a nenútenému programu, žiadny detský krik a hluk, žiadne detské animácie, jemná hudba pri bazéne. Celkovo vynikajúca dovolenka v čistom a novom hoteli, s krásnymi izbami, vynikajúcim servisom, peknou plážou aj bazénom vonkajším, veľkým vnútorným, wellness centrom a veľkým fitness centrom. Absolvovali sme 15-dňovú dovolenku a nezunovalo sa, na oddych a relax vynikajúci hotel, udržiavaný s krásnou záhradou, určite dovolenka a hotel, nad ktorého opakovanou návštevou uvažujeme.

Fotogaléria hotela neklame, realita je rovnaká. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby čisté, nové, priestranné, nemám čo vytknúť, každý deň upratované, menené uteráky, niekoľkokrát za 15 dní menené aj posteľné oblečenie. Plochá zabudovaná TV s množstvom TV kanálov, veci na prípravu čaju a kávy, mini bar so sladkými nápojmi, minerálnou vodou, pramenitou vodou a pivom - dopĺňaný každý jeden deň pobytu.

Strava
Strava rozmanitá, za 15 dní, sa vymenila maximálne dva krát, čo je ale bežné. Všetko dopĺňané, na obed a večeru vždy nejaký tematický welcome drink s uvítaním šéfkuchára, 5 ala carte reštaurácií - za 15 dňový pobyt môžete navštíviť v rámci all inclusive dve - turecká, rybia, meditteran, japonská, talianska. Všetko čerstvé, pekne aranžované a priebežne dopĺňané. Na pláži plnohodnotná ala carte reštaurácia Vám počas celého dňa ponúkne snacky, obedy, alko aj nealko drinky. Úplná spokojnosť.

Služby hotela
Personál hotelu je celkovo nápomocný, ústretový a milý. Animačný tím nedotieravý, slečny na recepcii hovorili plynulo po anglicky, nemecky (s kľudom sa v týchto jazykoch dohovoríte), samozrejme po slovensky nie, ale predsa ste v zahraničí, takže to nie je potrebné očakávať, ani ako pri obsluhe v reštaurácii či v animačnom tíme. Welcome drink v podobe šampanského vždy pri vchode do hotela, najete sa nonstop od rána do noci (aj polnočný bufet), jeden krát do týždňa organizuje hotel bezplatne plavbu po pobreží s večerou, dva krát do týždňa organizuje hotel autobusovú dopravu do večerného Side (bez poplatku, mimo cestovnej kancelárie ako plus pre svojich hostí), doprava do blízkeho nákupného centra a na ttrhy počas celého dňa bezplatne. Možnosť meniť si plážové uteráky bez poplatku každý jeden deň, dostatok lehátiek pri bazéne, na trávnatých plochách aj na pláži, bez poplatku, neskoré ranné cvičenie, aquagym, yoga, beach volejbal atd., fitness tréner nonstop vo fitness centre - nečakajte presviedčanie, nič nenútené - kvôli klientele a samotnému systému nastavenému v hoteli, večerné programy pri pláži každý večer, v bare príjemná hudba počas večera, taktiež možnosť navštíviť hotelovú diskotéku, požičať si stolové hry, časopisy a knihy (nečakajte slovenské).

Pláž
Pláž udržiavaná, čistá, voda príjemná, zmes malých a stredných kamienkov a piesku, nie sú nutné topánky do vody, ale pre citlivejších určite odporúčam. Servis na pláži OK, spomenutý v strave, dostatok lehátiek, súkromná pláž, pláže ostatných dvoch hotelov okolo sú v dostatočnej vzdialenosti, nerušiace.

Anna V., 26.04.2016, Dátum pobytu: 29.8. - 12.9.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Heaven Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Heaven Beach Resort & Spa, Side, Turecko Anna V. 2016-04-26 9.6 1 10 HEAVEN BEACH RESORT

Celkom: 9,8 Celkové shrnutí Dovolená splnila moje očekávání. V lokalitě Side poprvé. Důvěrněji znám hotely v oblasti Antalye. Konstatuji že vše...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkové shrnutí

Dovolená splnila moje očekávání. V lokalitě Side poprvé. Důvěrněji znám hotely v oblasti Antalye. Konstatuji že vše bylo dle očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování

Absolutně bez problémů, každý den uklizeno, ručníky co jsme nechali na zemi byly vždy vyměněny. Ručníky na pláž za vratnou zálohu 10 EUR/kus jsme si mohli měnit každý den. Klimatizace na pokoji plně funkční.

Strava
Strava

Očekávaný standard byl absolutně splněn. Jídla byly vynikající a vždy bylo možno si vybrat z velké nabídky.Na pláži bylo jídlo v omezenějším výběru, ale vždy ho bylo dostatek. Na pláži navíc dělala paní velké placky na přání, buď na sladko nebo slané s náplní. Co se týká množství pití tak na hotelu i na pláži všude dostatek výrobků PEPSI coly + balené vody + automatů se čtyřmi druhy džusů. Káva k dispozici celý den. V recepci neustále vychlazený ibiškový čaj.

Služby hotela
Služby hotelu

Hotel byl příjemný, většina prostor klimatizována. Všude čisto a uklizeno. Příjemný ochotný personál. Na hotelu bylo nejvíce Němců a Holanďanů a Poláků.

Pláž
Pláž

Pláž vzdálená 15-20 min pomalé chůze kolem obchůdků. Pravidelně na ni i zpět jezdí hotelový minibus. Milná je informace že lehátka jsou za poplatek. Vše zdarma a vždy bylo kam se uložit. Pláž písečná a široká, u moře s malými oblázky (boty do vody nejsou potřeba) Na pláži WC i občerstvení

Eva Murdychová, 25.04.2016, Dátum pobytu: 15.8. - 29.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Linda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Linda, Side, Turecko Eva Murdychová 2016-04-25 9.8 1 10 Linda hotel

Celkom: 9,6 Citil som sa skvele skvely personal drinky v pohode cistota tiez a jedlo bolo tiez super az na nejake jedla na ktore niesom zvyknuty

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Citil som sa skvele skvely personal drinky v pohode cistota tiez a jedlo bolo tiez super az na nejake jedla na ktore niesom zvyknuty Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Velmi prijemny personal a hlavne co sa mi pacilo zeny na recepcii a v baroch nechodili zahalene ale tak ako sme my europania zvyknuty

Anonym, 24.04.2016, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Seher Sun Palace Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Seher Sun Palace Resort & Spa, Side, Turecko Anonym 2016-04-24 9.6 1 10 Seher Sun Palace Resort & Spa

Celkom: 5,6 Daleko na pláž, nevhodné řešení clon proti slunci. Lepší jsou slunečníky.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Daleko na pláž, nevhodné řešení clon proti slunci. Lepší jsou slunečníky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobrý

Strava
Pro nás dostačující

Služby hotela
Málo tanečních zábav pro dospělé v klimatizovaných prostorách hotelu.

Pláž
Pláž i voda pěkná, pouze sluneční clony nevyhovující. Málo místa a soukromí.

Marie Kindlová, 22.04.2016, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Saray Regency

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Saray Regency, Side, Turecko Marie Kindlová 2016-04-22 5.6 1 10 SARAY REGENCY GARDEN

Celkom: 7,2 Pro velmi nenáročného klienta dovolená akorát. Nejlepší bylo jídlo, a to nejsme žádní jedlíci. Blízko obchody, památky. Hotel velmi sporý...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pro velmi nenáročného klienta dovolená akorát. Nejlepší bylo jídlo, a to nejsme žádní jedlíci. Blízko obchody, památky. Hotel velmi sporý a opotřebovaný. Nejakčnější paní uklízečka, kuchařky a Boss plážový s culíkem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi nic moc, ale čisté. Na některých pokojích chybí úložné prostory, koupelny dost sado maso a podkrovní pokoje pro trpaslíky. Tam opravdu hrozí otřes mozku. Okolí hotelu neuklizené. Hotelová zahrádka totálně zarostlá a na cestičkách od bazénu hrozí zlomení nohy. Turci vůbec moc nemusí uklízet, co se týče venkovních prostorů. Ale nijak jsme to neřešili, jen si všímáme - i nosem.

Strava
Absolutně není co vytknout. Vždy rozličné dobroty, všeho dost. Jen kdybychom mohli, tak více druhů ovoce..

Služby hotela
Paní uklízečka uklízí pořádně, vyměňuje ručníky, osušky. Mladíci z hotelu - všichni, se spíše starají o krásu přijezdivších žen a opravdu je nenápadně "loví." Tak pozor děvčata. Tekly tam i potoky slz.

Pláž
Moc pěkná pláž. Po bouři jasně že špinavá, jinak vše bezvadné. Plážový Ahmed s culíkem bezva chlapík, mladý Ukrajinsko - turecký Mustafa obtěžoval kde koho a byl velmi nepříjemný a zlý! Majiteli bychom doporučili vyměnit za někoho příjemného. Shodli se na tom všichni.

Anonym, 19.04.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Vesta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Vesta, Side, Turecko Anonym 2016-04-19 7.2 1 10 Vesta

Celkom: 8,6 Do Vesty jezdím vícekrát do roka pro její super polohu a pro lásku k Turecku. Strategicky perfektně umístěný hotel. Dvě minutky na pláž,...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Do Vesty jezdím vícekrát do roka pro její super polohu a pro lásku k Turecku. Strategicky perfektně umístěný hotel. Dvě minutky na pláž, za každým rohem nákupní možnosti. Večerní procházky po kolonádě, běhání po mělčině, vůně moře, antické památky, dolmuše a Manavgat... Už abych tam zase byla. No a Reina, pejsek, který se přitoulal a už zůstal, chodí spát na pokoje lidí :O) Turečtí lidé jsou velmi fajn, nikam žádný spěch. Turečtí plejbojové - mno! Děvčata, mějte se na pozoru :O) I na hotelu, na plážích, všude. Velmi kvalitní oblečení - když jej rozeznáte, za malé peníze - když usmlouváte :O) Turci mají super bavlnu, kůži, dobrůtky... Káva, čaj, olivy, baklava... No, ráj na Zemi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel velmi opotřebovaný, ale nic, kromě sprchy, zatím neupadlo. Jo, věčná stolička, která koluje po pokojích, kterou hravě prosednete. I tu miluji :O) Ale posílám dál, či otočím na bok a mám poličku. Kluci, majitelé hotelu, vždy řeší vše, o co požádáte. Jak to vyřeší, je druhá věc :O) Ale sprcha tekla vždy. Výtah mě zajímá při příletu a odletu, jinak běhám ráda po schodech, abych nepřijela domů jako koule, z těch večeří. Doporučuji zamykat pokoj otočením klíče! Ne jen zabouchnout. Kolem hotelu se nikdo nestará, není zahradník. Ale už to přehlížím. Doma mám práce dost.

Strava
Luxusní, absolutně pro mě neskutečně výtečné večeře! Zapékané lilky, mořské příšerky, saláty, rýže - ta se jen tak nikde nejí, chleba exelentní... K mání je i maso, ryby. Každý večer výběr z několika jídel a příloh. Vždy nějaký moučník. Baklava byla minulý rok co já vím poprvé, nebo jsem měla smolíka. Z jara moc ovoce není, tedy je, ale meloun bohužel. Na podzim je přemelounováno. Víno, jablka, pomeranče. Kolem snídaní leckdo frflá, ale vždyť doma nemáte na stole to co zde! Každý den jezte něco jiného a je po problému. Vaří tři paní kuchařky a brala bych je domů!

Služby hotela
Paní uklízečka uklízí, co jí síla stačí. Stále se usmívá a nemluví jinak, než Turecky. Milá. Vždy ji nějakou tu "kačku" na postel dám. Ručníky vyměňuje, někdy si musíte říci. Posunky :O)

Pláž
Pláž je perfektní a kluci se tam starají. Část co patří k Vestě je snad nejlepší. Dál následují úzké pláže s lehátky hlava na hlavě - směrem do centra. Až na jednoho velmi nepříjemného člena plážového servisu, vše ok. Ale tento namachrovaný mladý blondýn, pokazí dovolenou leckomu. Veterán - kámoš s culíkem je vždy O.K.!!! Nenoste na pláž hotelové osušky a ručníky. Dovolená v létě masakr celsiový! Jaro a podzim ideální. Sprchy na pláži, čerstvé džusiky. WC kolem pláže nehledejte, doběhněte do hotelu a dole u bazénu je to OK. Tedy na WC místnosti. Nemusíte na pokoj.

Anonym, 15.04.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Vesta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Vesta, Side, Turecko Anonym 2016-04-15 8.6 1 10 Vesta

Celkom: 6,4 Klidná dovolená, hotel lepší průměr, ale kolem hotelu není kam jít. Pláž čistá, plážový bar dobrý.

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Klidná dovolená, hotel lepší průměr, ale kolem hotelu není kam jít. Pláž čistá, plážový bar dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj vypadal na fotkách lépe než ve skutečnosti. Rozpadlá dvířka od skříní, nedovíraly dveře od balkonu atd. Jinak vypadal celkem pěkně a uklizeně.

Strava
Každý si vybere. Rozmanitá.

Žaneta T., 10.04.2016, Dátum pobytu: 25.8. - 4.9.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Linda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Linda, Side, Turecko Žaneta T. 2016-04-10 6.4 1 10 Linda Resort

Celkom: 6 Dovolená pěkná.

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pěkná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl nový. Pokoje pěkné a čisté.

Strava
Strava rozmanitá. Večerní grilování. Odpolední snack u bazénu. Pití v režimu all inclusive dostačující.

Služby hotela
Personál celkově ochotný, pracovitý. Ředitel hotelu byl každý den přítomen a dohlížel na provoz a personál. U večeře se ptal na spokojenost hostů.

Pláž
Pláž pěkná, jednu ulici od hotelu. Pozvolný vstup do vody a menší vlny. Některé části pláže nabízejí lehátka zdarma, když si dáte drink. Pití však pak dost předražené (cca 9 eur za dva nealko drinky).

Petra S., 06.04.2016, Dátum pobytu: 25.8. - 4.9.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Altinkum Park Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Altinkum Park Hotel, Side, Turecko Petra S. 2016-04-06 6 1 10 Side Altinkum Park

Celkom: 7,2 Celkově jsme byli s dovolenou spokojeni, cena více méně odpovídala poskytnutým službám.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli s dovolenou spokojeni, cena více méně odpovídala poskytnutým službám. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 31.03.2016, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Sunberk

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sunberk, Side, Turecko Anonym 2016-03-31 7.2 1 10 Sunberk

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100