Recenzie hotelov
Side - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 S touto dovolenou jsme byli velice spokojeni, nemáme žádné výhrady....létáme do Turecka pravidelně a opět jsme byli maximálně spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S touto dovolenou jsme byli velice spokojeni, nemáme žádné výhrady....létáme do Turecka pravidelně a opět jsme byli maximálně spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Strava
Opravdu bohatý výběr a všeho dostatek.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu, čistá, dostatek lehátek

Anonym, 27.06.2016, Dátum pobytu: 7.6. - 17.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Hane

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hane, Side, Turecko Anonym 2016-06-27 10 1 10 Hane

Celkom: 10 no prostě super otočila bych se na podpatku a jela znova .Už jsme tam byli jednou pod názvem Holiday Point

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
no prostě super otočila bych se na podpatku a jela znova .Už jsme tam byli jednou pod názvem Holiday Point Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
není co vytknout ,uklizeno

Strava
Strava výborná, ochutnali jsme opravdu vše ,nejsme nároční, není co vytknout chutnalo nám vše.

Služby hotela
Služby OK . Turecko je prostě super, jezdíme tam každoročně.

Pláž
Na pláž jsem chodili pěšky,

nám to nevadilo, byl to kousek.

Monika Cimplová, 27.06.2016, Dátum pobytu: 10.6. - 24.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Side Alegria Hotel & Spa (ex. Holiday Point Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Side Alegria Hotel & Spa (ex. Holiday Point Resort), Side, Turecko Monika Cimplová 2016-06-27 10 1 10 Side Alegria

Celkom: 9,6 Fantastická dovolená za super cenu. Doporučuji pro rodiny s dětmi.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolená za super cenu. Doporučuji pro rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost s ubytováním, pravidelný úklid pokoje s důrazem na čistotu. Doplňování vody do lednice každý den.

Strava
Velký výběr jídel, pořádání tematických večerů - asijská, italská a turecká kuchyně. K dispozici chlazená voda 24 hodin denně.

Služby hotela
Přátelský a ochotný personál, služby na vysoké úrovni a odpovídající ceně dovolené. Výborné animační programy.

Pláž
Hotel u písčité pláže, cesta na pláž překrásnou zahradou, na pláži čistota, dostatek lehátek, plážový bar.

Anonym, 26.06.2016, Dátum pobytu: 16.6. - 23.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Pegasos World

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Pegasos World, Side, Turecko Anonym 2016-06-26 9.6 1 10 Pegasos World

Celkom: 9,6 Dovolenou v Turecku jsme si vybrali z toho důvodu, že se nám tam vždy líbilo a nebyli jsme zklamáni, i když jsme byli od známých...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou v Turecku jsme si vybrali z toho důvodu, že se nám tam vždy líbilo a nebyli jsme zklamáni, i když jsme byli od známých odrazováni a zda se nebojíme. Musíme však konstatovat, že vše proběhlo naprosto v pohodě, žádné nebezpečí nám tam nehrozilo, hotel byl pod stálým dozorem. Tento hotel bychom všem doporučovali. Velmi rádi bychom se tam vrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl menší, čistý, útulný - naprosto dostačující.

Strava
Strava byla velmi pestrá, určitě každý si mohl vybrat dle chuti.

Služby hotela
Vzhledem k tomu, že v tomto hotelu je převážná část německých turistů, znalost tohoto jazyka je výhodou, pochopitelně anglický jazyk, ale i lze uplatnit ruštinu. Personál byl příjemný a ochotný.

Pláž
Pláž se nachází přímo u hotelu, písčitá, s postupným vstupem do moře, lehátka, matrace a slunečníky jsou k dispozici bez poplatku v dostatečném počtu.

Eva Valentová, 26.06.2016, Dátum pobytu: 14.6. - 21.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Sandy Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Sandy Beach, Side, Turecko Eva Valentová 2016-06-26 9.6 1 10 Sandy Beach

Celkom: 8,2 Celkově hodnotím jako pěknou dovolenou. V tomto hotelu jsem byla 12 dní s manželem a dětmi ve věku 2 a 4 roky. Hotel je velký a luxusní....

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově hodnotím jako pěknou dovolenou. V tomto hotelu jsem byla 12 dní s manželem a dětmi ve věku 2 a 4 roky. Hotel je velký a luxusní. Jídlo i ubytování odpovídalo 5*. Co je špatné je zábava a animace pro děti. 4 staří animátoři a hloupá sprostá zábava. Animace pro děti jsou naprostá katastrofa. Jeden den pršelo a tak jsem chtěla využít dětský koutek pro děti od 4 do 12 let. Musím říct, že je uboze zařízený. Nebylo zde žádné hlídání. Nakonec přišel jeden z animátorů a nabídl mi, že si dcera může udělat obrázek. Nakonec mi naúčtovat 8€. Němce naúčtoval 23€. Za to samé. Nikde jinde jsem neutratila tak hodně peňez jako tady. Za všechno chtějí tuzér a zábava špatná, takže nakupujete žetony do místní herny pro děti. 6 žetonů stojí5€. Mají zde velice špatný internet, který není funkční ani po zaplacení 28€. V hotelu jsou ubytovaní hlavně Němci a Rusové i když mají zákaz sem jezdit. Anglicky tu nikdo neumí, takže jinak než německy se zde nedomuvíte. Zábava taky v němčině. Pro Čechy mají v hotelu 2pokoje a totéž pro Slováky. Nejhorší však je hluk v noci. Pokud si koupíte jako já výhled na moře. Pouštějí zde každý den hlasitou hudbu od rána až do 24hod. Děti nemůžou spát. Jinak jsem byla celkem spokojená. Tobogán super. Doporučuji důchodcům co rádi jedí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, odpovídá 5*

Strava
Skvělá....

Služby hotela
Zaměstnanci hotelu jsou příjemní a mají rádi déti.

Pláž
Pláž pěkná. Když jsem tam byla já v moři nebyla ani vlnka. Na dně plaval občas nějaký ten toaletní papír a hlavně nějaký černý nepořádek z moře. Kdyby foukalo, tak by voda byla čistá. Jeden den když pršelo, tak byly vlny a voda byla čistá. Jinak pláž je vhodná pro děti.

Tomáš Ocelka, 25.06.2016, Dátum pobytu: 10.6. - 21.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Side Prenses Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Side Prenses Hotel, Side, Turecko Tomáš Ocelka 2016-06-25 8.2 1 10 Side Prenses

Celkom: 9 Celkově jsme si krásně odpočinuli,pozitivum tohoto místa-Side,je,že se tam dá chodit po plážovém chodníku až do starého městečka Side,kde...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme si krásně odpočinuli,pozitivum tohoto místa-Side,je,že se tam dá chodit po plážovém chodníku až do starého městečka Side,kde je spousta nákupních možností a také pro obdivovatele památek spousta antických pozoruhodností,včetně divadla.Také jsou zde úžasné západy slunce! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokojíček byl velice útulný,perfektní byly velké vestavěné skříně,vešel se nám tam i kufr.Co nám zkazilo celkový dojem byl hluk z agregátoru ve dne a hlavně v noci.Kvůli hluku jsme museli mít stále zavřené dveře na balkon.

Strava
Strava pestrá a nekonečný výběr ze salátů,teplých jídel a zákusků,opravdu tam nezhubnete!Stále přístupná balená voda v kterékoli denní i noční době ataké velký výběr alko i nealko nápojů prakticky bez omezení.

Služby hotela
služby hotelu jsou dobré,odpovídají 4*,je pravda,že jsme dávali pokojským každý den bakšiš 1E

Co mě moc mrzelo,že jsme se nedočkali tureckého večera.Všechno se to točilo okolo německé klientely,hlavně dětské animační programy a diskotéky pro děti,všechno v němčině.Jela jsem do zahraničí,abych poznala jejich kulturu,kdybych chtěla poznat německou,pojedu do Německa.

Pláž
pláž má pozvolný vstup do vody,vhodné i pro malé děti.Je naprosto čistá,služba na pláži funguje dobře,restaurace na pláži je také skvělá i co se týká výběru jídel běhěm oběda.

Irena Krumpolcová, 25.06.2016, Dátum pobytu: 14.6. - 21.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Side Alegria Hotel & Spa (ex. Holiday Point Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Side Alegria Hotel & Spa (ex. Holiday Point Resort), Side, Turecko Irena Krumpolcová 2016-06-25 9 1 10 Side Alegria

Celkom: 9 Vše bylo perfektní

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo perfektní Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Malý rodinný hotel a vše výborné ,strava,služby,masáže.Doporučuji

Pláž
pláž čistá ,moře krásné doporučuji

Danuše G., 24.06.2016, Dátum pobytu: 14.6. - 21.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Adora Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Adora Beach, Side, Turecko Danuše G. 2016-06-24 9 1 10 Bezvadné Turecko

Celkom: 9,6 Po počiatočných problémoch pri kupovaní dovolenky, kde CK mala na obrázku ALBA QUEEN hotel ale predala nám ho pod názvom ALB REZORT, v...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Po počiatočných problémoch pri kupovaní dovolenky, kde CK mala na obrázku ALBA QUEEN hotel ale predala nám ho pod názvom ALB REZORT, v ktorom sme boli vlani, pri výmene izby si chceli zaúčtovať 1000,- CZK čo som neuhradila z dôvodu klamlivej reklamy a nakoniec tento hotel je tento rok zatvorený, tak neviem ako si mohli dovoliť pýtať peniaze, dovolenka bola výborná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super, čisté, pekné, krásny bazén, veľký areál

Strava
z každého rožku trošku, výber veľký pre malých aj veľkých, ovocie, zelenina aj bravčovina, zákusky, proste super a dostatok všetkého

Služby hotela
výborné

Pláž
piesková, najkrajšia akú sme v TR našli

Anna Václavíková, 24.06.2016, Dátum pobytu: 10.6. - 21.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Alba Queen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Alba Queen, Side, Turecko Anna Václavíková 2016-06-24 9.6 1 10 cestovanie s TIP TRAVEL

Celkom: 9,8 Skvělá dovolená, moc doporučuji. Bála jsem se dostupnosti k moři formou minibusu, ale vše klapalo skvěle, čekali jsme max. 10 minut a za...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, moc doporučuji. Bála jsem se dostupnosti k moři formou minibusu, ale vše klapalo skvěle, čekali jsme max. 10 minut a za dalších 5 min. jsme byli na pláži, takže žádný problém. Zpět od moře jsme chodili pěšky cca 15 minut kolem 20.hodiny již vedra pominula a pobyt u moře byl velmi příjemný. Celkový dojem z dovolené na jedničku s hvězdičkou. Navíc večerní procházky kolem hotelu se dali využít k nákupům za velmi výhodné ceny, takže doporučuji odjet na dovolenou s poloprázdným kufrem... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na jedničku, výborné, krásná prostorná koupelna, prostě bez chybičky.

Strava
Vynikající strava v hotelu, přes poledne se nám nechtělo jezdit zpět na hotel, tak jsme využívali restauraci u moře, kde byl sice slabší výběr, ale v tom vedru nám to stačilo a nikdy jsme neměli hlad. Strava na hotelu byla skvělá, velký výběr různých jídel, takže pozor na postavy :)

Služby hotela
Bez připomínek, všude úsměv a vstřícnost, také na jedničku s hvězdičkou.

Pláž
Nádherná písčitá a čistá pláž, není nutné brát boty do vody, pozvolný vstup, vhodné i pro malé děti. Bohužel jsme zažili vedra nad 38 stupňů a bez bot se po písku vůbec nedalo chodit, takže doporučuji si je vzít.

Zdenka Pazourková, 24.06.2016, Dátum pobytu: 14.6. - 21.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Side West Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Side West Park, Side, Turecko Zdenka Pazourková 2016-06-24 9.8 1 10 Side West Park

Celkom: 9,4 Perfektna dovolenka! Odporucam hlavne pre rodiny s detmi. Boli sme v Turecku 2.krat za ostatne 3 roky a opat sme boli spokojni. Urcite...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektna dovolenka! Odporucam hlavne pre rodiny s detmi. Boli sme v Turecku 2.krat za ostatne 3 roky a opat sme boli spokojni. Urcite nebudeme mat problem sa do tohto hotela kedykolvek vratit.

Viacero bazenov, 3 detske s hlbkou 40 cm, ziadna mensia hlbka, tobogany od 10:00-12:00 & 14:00-16:00. Klientela v drvivej vacsine nemecka a tomu je orientovany aj personal, takze takmer nikdo nevie iny jazyk ako nemcinu a to je asi jedine negativum z nasej strany. Na recepcii vie po anglicky jedna mila recepcna, ceska Petra a je velmi mila a ochotna pomoct s cimkolvek.

Personal vo vseobecnosti mily, ci uz ludia na recepcii, upratovacky, ale treba si zvyknut na ich naturu a z mojho pohladu je niekedy lepsie menej ako viac; napr. este sme nemali dojedene posledne susto a uz nam casnik upratoval stol, alebo o 18:00 ked upratovali lehatka, tak napriek tomu, ze sme na nom mali veci a boli pri nom, tak ho posunul o 30 cm dopredu, aby bolo v rade s ostatnymi. Ale tak to proste je ;-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelovy komplex s viacerymi budovami. Izby ciste

Strava
Pestra strava, vela ryb, masa, ovocia, melonov. Pocas nasich 11 noci boli na veceru 4 rozne temy: rybacia,talianska, turecka, stredomorska. V ramci all in bola strava vlastne stale, rozne maskrty pre deti atd. Na obed ani netreba ist do hlavnej restauracie kedze sa dalo najest priamo na plazi, ci v inych baroch

Služby hotela
Wifi na recepcii a pri bazenoch, all in od 09:30-23:30

Pláž
Pieskova plaz, siroka, udrziavana a cista. Vzdialena asi 300 metrov od hotela, ale hotelovym autobusikom vzdialena do 1 minuty, podla rychlosti jazdy sofera ;-) Peso do 5 minut. Autobusik jazdi kazdu chvilku. My sme vahali pre vyber tohto hotela prave kvoli vzdialenosti na plaz, kedze s necelym 2 rocnym synom to vie byt komplikovane, ale spokojnost aj z tochto pohladu

Tomáš H., 24.06.2016, Dátum pobytu: 12.6. - 23.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:PrimaSol Hane Family Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

PrimaSol Hane Family Resort, Side, Turecko Tomáš H. 2016-06-24 9.4 1 10 PrimaSol Hane Family Resort

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Volajte zadarmo Po-Ne 7-22 hod 0800 900 100