Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 6,4 Dovolenou bych hodnotila jako průměr.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou bych hodnotila jako průměr. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké pokoje i koupelna. Nábytek již starší, ale na přespání dostačující.

Strava
Strava byla pestrá a velice chutná. Každý den bylo z čeho vybírat, vždy dostatek jídla i ke konci, ochotný a milý personál, čistota a žádné střevní potíže.

Služby hotela
Nic jsme nepotřebovali, takže nevím.

Pláž
Pláž a moře bylo naše velké zklamání. Nevím, zda to bylo termínem dovolené, ale moře bylo chladné a cca 5 dní neskutečně špinavé. Některým jedincům to nevadilo a koupali se. Na dovolenou jezdíme již mnoho let, ale toto jsme ještě nezažili. Na pláži se celkem snaží veškeré nečistoty uklízet ( plastové sáčky, kelímky, hadry apod.), ale hned vedle je plné pobřeží plastů, hadrů, bot apod. Vždy, když u Saudské Arábie vyplula nákladní loď ( je to celkem blízko a dobře vidět ), tak se moře znečistilo plastem, hnědým šlemem a množstvím medúz. Bylo to nechutné. Medúza nebyla žahavá ale pro nás velice nepříjemná. Souvislost znečištění z lodi nemůžeme prokázat.

Libuše Srpová, 23.05.2019, Dátum pobytu: 6.5. - 20.5.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená v Londýně byla super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Londýně byla super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dobré

Strava
Snídaně byla výborná

Služby hotela
Ochotný personál

Martina, 23.05.2019, Dátum pobytu: 16.5. - 19.5.2019
Oblasť: Veľká Británia Veľká Británia, Londýn, Hotel: President

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dobrý den, dovolená byla fantastická. Určitě se sem vrátíme.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý den, dovolená byla fantastická. Určitě se sem vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo překrásné! Všude čisto, uklizeno a největší plus měla vana, obrovská terasa a velká kuchyň s dobrým vybavením. (byli jsme ubytováni ve 4.patře). Tento hotel nás s ubytovaním i s dalšími věcmi moc překvapil!

Strava
Snídaně nebyla moc pestrá, ale pro nenáročné dobrá.Obyčejný salám, sýr, vajíčko na tvrdo, lupínky, volské oko atd. Snídaně se 12 dní opakovaly.Večeře byly výborné! Mohli jsme si vybrat z 2 hlavních jídel která se každý den střídala.

Služby hotela
Výborné! Uklízečky skoro každý den vyměňovaly ručníky a vždy ustlaly.

Pláž
Na pláži u hotelu jsme nebyli, ale doporučuji si vypůjčit auto nebo čtyřkolku a vyrazit na západ Lefkady. Najdete tam nádherné pláže Egremi, Porto katsiki a Gialos, které jsou průzračně tyrkysové. Doporučuji si vzít boty do vody.

Anonym, 23.05.2019, Dátum pobytu: 14.6. - 25.6.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Apollo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byli jsme spokojeni, všichni se k nám slušně chovali a byli milí, příjemní a ochotní.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni, všichni se k nám slušně chovali a byli milí, příjemní a ochotní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Každý den se uklízelo a vyzdobila se postel.

Strava
Pestrá strava, každý si vybere na co má chuť, velký výběr sladkého, salátů, zeleniny, masa.....

Služby hotela
Nic nám nechybělo

Pláž
Možnost šnorchlovat, potápět se, koupat, korály i písečná pláž

Michaela P., 23.05.2019, Dátum pobytu: 15.5. - 22.5.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Equinox Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Za tu cenu super dovolená.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za tu cenu super dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Je to Egypt takže se čeká že vše nebude ok.

Strava
Už jsme měli lepší v Egyptě.

Služby hotela
Samozřejmě za bakšiš se usmíval každý.

Pláž
Celkem fajn... Jen škoda že hotel nemá vlastní.

Martina B., 23.05.2019, Dátum pobytu: 10.5. - 17.5.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Skvela rodinna dovolenka v cistom, bezpecnom a skvele vybavenom prostredi vratane plaze, mora, bazenov a stravy

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvela rodinna dovolenka v cistom, bezpecnom a skvele vybavenom prostredi vratane plaze, mora, bazenov a stravy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo velmi dobre. Vyhradu mam vsak k sirke posteli. Boli sme styria a ubytovali nas v izbe s dvoma separatnymu postelami sirky max.cca 120-140cm (odhadom). Riesili sme to na mieste poziadavkou na pristelky. Dostali sme jednu skladaciu postel s tvrdymi tlaciacimi perami (spala na nej nasa 16rocna dcera) a jednu detsku postielku (pre nasu 4rocnu dcerku).

Strava
Vyborna, rozmanita, tematicka, kutik s detskou stravou, obsluha ochotna vyhoviet aj dodarocnym poziadavkam.

Služby hotela
Vyborne, bezchybne. Jedine chybal bohatsi vecerny program kvoli prebiehajucemu ramadanu, o com sme ale boli cestovnou jancelariou Invia vopred informovany a akceptovali sme to.

Pláž
Vyborna, cista more rivnako velmi ciste, prijemnej teploty, s pozvolnym vstupom vhodnym pre deti

Helena L., 23.05.2019, Dátum pobytu: 7.5. - 14.5.2019
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Četla jsem před příjezdem nějaké recenze na Nostos studia a nebyly zrovna příznivé. Jediné co mne chlácholilo byla skutečnost, že byly i...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Četla jsem před příjezdem nějaké recenze na Nostos studia a nebyly zrovna příznivé. Jediné co mne chlácholilo byla skutečnost, že byly i více jak 10 let staré. Skutečnost předčila naše očekávání a měli jsme možnost být ubytováni jako první ve zcela nových pokojích. Je to nádhera a vůbec na Řecko neskutečné. Dnes se to jmenuje Nostos Boutique hotel a ne Beach. Ale to je jen maličkost. Obrázky na webu Invie plně odpovídají či spíše kvalitu hotelu snižují. Je to opraveno s citem a smyslem pro detail urcčitě doporučujeme i rodinám s dětmi či párům. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prohlédněte si fotky a není třeba slov. Nádherná koupelna, skvěle sladěný obývák i spaní. Prostě boutique ubytování. Nevěřili jsme, že to je Řecko.

Strava
výborná a bohatá polopenze začíná americkou snídaní. Ale zážitkem jsou především obědy dle jídelního lístku téměř na pláži v taverně majitele. Vřele doporučujeme se jim nevyhýbat.

Služby hotela
menší hotel s cca 50 pokoji a 3 bazény, skvělým sportovním cetrem i malým dětským klubem. Po rekonstrukci nemá chybu.

Pláž
Písečná s pozvolným vstupem a záliv bez velkých vln. Vystačíte možná 50-80m od pláže

Anonym, 23.05.2019, Dátum pobytu: 11.5. - 18.5.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Nostos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Oblast Lednice je určitě skvělá, ale pro příště bych zvolila jiný výběr ubytování.

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Oblast Lednice je určitě skvělá, ale pro příště bych zvolila jiný výběr ubytování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při příjezdu je hotel pěkný, nový, s udržovaným okolím. Pokoj byl připravený včas. Na pokoji byla postel bez roštu, pouze s matrací, takže pro záda nic moc zdravého. V koupelně byl oprýskaný žebřík, sprchový kout byl zanesený vodním kamenem.

Strava
Jídlo bylo výborné. K večeři výběr ze tří jídel, jedno z nich vždy bez masa, takže na své si přijde každý. Ke snídani by mohl být větší výběr.

Služby hotela
Na recepci byl vždy ochotný personál. V restauraci se vystřídaly dvě dvojice personálu. Jedna z dvojic byla skutečně výborná, měli zájem, byli přátelští, oproti tomu druhá dvojice mi nesedla vůbec, když jsme chtěli další pití po večeři, vypadalo to, že obsluhující vlastně obtěžujeme. Bazén s jodovou vodou byl čistý. Jiné služby hotelu jsme nevyužili.

Šárka J., 23.05.2019, Dátum pobytu: 13.5. - 18.5.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Spa Resort Lednice

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)