Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 9 Úžasná dovolenka,more bolo krásne priezracne.Trocha sne sa nachodili lebo sme mali izbu na opacnom konci rezortu a k hlavnej reštaurácií...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolenka,more bolo krásne priezracne.Trocha sne sa nachodili lebo sme mali izbu na opacnom konci rezortu a k hlavnej reštaurácií to bolo daleko ale inak super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby cistucke,každý deň upratane

Strava
Chutné jedlá a zákusky....bolo z coho vyberať

Služby hotela
Za bakšiš vam znesú aj modré z neba :-) Euro nikoho nezabije ani neochudobni

Pláž
Nevyhovujúci prístup do mora z móla ale more bolo úžasne,na potápanie a snorchlovanie geniálne

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Z dovolenkou sme boli nadmieru spokojný. Dostali sme to co sme ocakavali.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z dovolenkou sme boli nadmieru spokojný. Dostali sme to co sme ocakavali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie zodpovedalo popisom aj fotkam. Zariadenie kuchynky však bolo veľmi slabé. Lyzicky len 3 napríklad. Chýbala mi aj šálka na kávu alebo čaj.

Strava
Mali sme polpenziu takže sme vedeli čo nás čaká. Raňajky typicky talianske takže len pečivo šunka syr netreba čakať interkontinentalne. Večere viachodove treba si vždy vybrať večer predtým. A tiež treba rátať s tým ze to trvá dlhšie. Ale inak jedlo chutne

Služby hotela
Milý personal

Pláž
Pláž blízko vždy ráno upratané. Super

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Lido di Jesolo, Hotel: Apartmány Vianello

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 V hotelu Rosa Rivage u Monastiru jsme strávili od 10.8. do 17.8.2019 hezkých 8 dní/7 nocí. Nepřijeli jsme s velkými očekáváními ohledně...

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu Rosa Rivage u Monastiru jsme strávili od 10.8. do 17.8.2019 hezkých 8 dní/7 nocí. Nepřijeli jsme s velkými očekáváními ohledně kvality služeb, ale hlavně za sluníčkem, mořem s blízskou pláží a odpočinkem, což jsme zde našli. Kdo není moc náročný a hledá právě jen to, ať tento resort bez obav navštíví. Pamatujte, že cestujete do arabské země a také se tam budete potkávat s araby, s arabskými hosty nevyjímaje. Pokud na to nejste připraveni, zůstaňte v Evropě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejdná se zde o klasický hotel, tedy několik pater s pokoji v jednom nebo více budovách, ale převážně o řadové spojené jednopodlažní budovy v rozlehlém areálu.

Po prohlídce pokoje č.207 jsme zjistili, že tento nebyl uklizen (nezametená ani nevytřená podlaha, špinavé upatlané zrcadlo, cestující mravenci, pokálená toaleta, špinavá lednička /poslední 3-4 dny pobytu už nechladila) a v ní zapomenutá načatá láhev vody ....)

Po nahlášení vad personálu a manažerovi na recepci byl pokoj zčásti douklizen a manažer mi přislíbil na druhý den jiný pokoj, pokud ho bude mít volný. Samozřejmě, že neměl...

Matrace jsou tvrdšího "rázu", přistýlka pro 12-letého syna malá (prý standart, jinou nemají), přikrývkou vám bude jen obyčejné prastěradlo.

Jindy zase nebyl doplněn toal.papír, o který jsem si řekl opět manažerovi hotelu. Ten se mě zeptal, zda si ho od něj vezmu sám nebo má zavolat housekeeping, který to zařídí. Otázka mě trochu zaskočila, takže jsem si ho od něj vzal raději sám a odnesl v plavkách na pokoj. Pravidelný denní úklid byl fakt nedostatečný, viz výše.

Na prastaré TV jen 1 ruský, 1 polský, 2 německé (RTL a ZDF) a 1 místní program.

Strava
Výběr nám přišel dostatečný s ohledem na (až na vyjímky) stále se opakující suroviny a pokrmy z nich vařené.

Je třeba si přiznat, že na výběru surovin se většinou dost šetřilo (nasekané kousky kuř.masa i s kostmi připravované stále dokola na tymiánu, papriky plněné rýží???, univerzální zeleninové omáčky s kousky průběžně doplňovaného masa, grilovaná játra byla tuhá, neodblaněná, stále stejná chuť používaného koření atd).

Kartičky s popisem jídel pravidelně nesouhlasili se skutečností. Co je horší, mnoho pokrmů včetně polévek (kabely od polévkových nádob nebyli připojeny v el.zásuvkách) bylo studených, zvlášť u zmiňovaných jater nic moc...

Zelenina na salátovém baru byla stále stejná, ovoce kromě melounu nebylo v nabídce žádné.

Na druhou stranu je třeba zmínit i světlé vyjímky jako např. grilovaný steak z tuňáka, výborné jehněčí klobásky z téhož grilu, bagety, sladké pečivo, snídaňové džemy, občasné palačinky, chutné minidezerty a těstoviny připravované "ala minut" přímo před vámi. Poslední dva dny pobytu byla i zmrzlina.Pozor si dejte na dobré horké čerstvě upečené placky z těsta s přidaným droždím! Dobré, ale váš žaludek bude protestovat. A nejen on:)

Nápoje stále stejné - sladké, až přeslazené, "džus" byl jen sladký sirup z "baginboxu" smíchaný s vodou sycenou CO2 jak známe ještě někde i z u nás prodávaných kolových nápojů. Na čaj nám tu chyběli konvičky, k dispozici byli jen malé porc.šálky, do kterých se kromě pytlíku s čajem už moc vody nevešlo. Pokud jsme měli štěstí, ukořistili jsme nedostatkové větší tvrzené plastové kelímky (které ještě nebyli prasklé).

A ještě k jídlu: naším delegátem z CK nám bylo řečeno, že máme v týdnu nárok na 1 tuniskou a 1 italskou večeři ala carte. Po tuniské večeři jsme už na italskou nešli. Nejednalo se o ala carte, tedy váš výběr z jídelního lístku, ale dané 3-chodové servírované zrychlené menu s jídly z bufetu (předkrm si už nepamatuji, jako hl.jídlo tentokrát tuhé nudličky z hovězího masa s neupřesněnou zeleninou a omáčkou,jako zákusek byl dvojitý minidezert.

Služby hotela
Obsluhující personál (stejně jako animátoři) byl vždy příjemný a ochotný, což se rozhodně nedá říci o front desk, tedy o personálu na recepci. Zde je opravdu co zlepšovat.

Bylo také znát, že většina personálu kuchyně, který pracoval na bufetu před hosty, nebyli profesionálové a chyběli jim v některých případech i hygienické návyky a jakási manuální zručnost. S tím si opravdu hlavu moc nelámou.

K vodním radovánkám jsou k dispozici do 18 hodin (proč tak málo?) mimo jiné i skluzavky a tobogán a 2 bazény, jeviště pro každovečerní program především pro děti i s jejich aktivním zapojením prostřednictvím partičky fajn animátorů. Show na téma "Mama Corrito" se zapojením i dospělých z řad publika byla opravdu povedená.

Koutek s větší TV jsme nevyužili, neochotný recepční mi na můj dotaz, zda chytají některý kanál s fotbalem, třeba turecký (hrála Sparta), sotva odpověděl že NE.

Wifi v resortu je slabá, kupte si hned na letišti datové SIM karty od Orange (usmlouval jsem 3x4GB á 7 Euro)

Pláž
Pláž máte hned u nosu, skoro na ní sedíte v okrajových částech terasy přilehlé restaurace nebo na krajních lehátkách u bazénu. To je opravdu velká výhoda. Večerní pohled na moře a zapadající slunce na horizontu pláže je v těchto místech je fakt hezký.

Samotná písčitá pláž byla za našeho pobytu každý den uklízena, v tomto ohledu žádný problém.

Jedinou "vadou" je to, že všude ve vodě stačíte, a dál za bójky už z bezpečnostních důvodů nesmíte (pro někoho to ale může být i výhoda:)), protože se zde pro turisty provozují adrenalinové sporty.

Pavel K., 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Club Sunshine Rosa Rivage

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 V hotelu Christiana jsme strávili klidnou a pohodovou dovolenou, i díky ochotnému a vstřícnému personálu. Kladně jsme hodnotili zejména...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu Christiana jsme strávili klidnou a pohodovou dovolenou, i díky ochotnému a vstřícnému personálu. Kladně jsme hodnotili zejména polohu hotelu v blízkosti moře, s vlastní pláží, slunečníky a lehátky bez poplatku a za ušetřený peníz jsme si pak dopřáli občerstvení v hotelovém baru. Jediné, co nás trochu zklamalo bylo moře, u břehu zkalené, ale dál už to šlo. Také tady nejsou žádné vlny, protože je to záliv uzavřený okolními ostrůvky a voda je tu teplá, takže v těch 40 st. jsme se moc neosvěžili. Tak trochu jako na Mácháči. Je dobré si půjčit auto a podívat se také jinam nebo si udělat výlet lodí na západní pobřeží nebo kolem ostrůvků. V blízkosti hotelu je možnost zapůjčení loděk s motorem a navštívit i jiné pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v maličkém pokoji s balkónem na západ. Nebyl to žádný luxus, ale vše čisté, pravidelná výměna prádla a ručníků, každodenní úklid pokoje. Stejně jsme tam chodili jen přespat, jinak jsme byli celý den na pláži.Večer bylo příjemné posezení na balkónu, s výhledem na parkoviště a zelené hory v nedalekém okolí. Většina ostatních pokojů měla výhled do boku na vedlejší hotely, na moře jenom asi dva. Na pokoji je lednička bez možnosti vaření.

Strava
Měli jsme jen snídaně, které byly pro nás naprosto dostačující, i když si někdo stěžoval na jejich jednotvárnost a malý sortiment, nám to stačilo (každý den čerstvé pečivo, salám, sýr, vejce, rajčata, marmeláda, máslo, med, musli, jogurt, káva, čaj,džus, meloun). V blízkosti hotelu (cca 200 m) je hlavní třída s množstvím taveren, obchodů a samoobsluh s možností nákupu, otevřeno do pozdních nočních hodin.

Služby hotela
Služby hotel poskytuje jen úklidové, není zde možnost půjčení žádných her, člunů, kol ap. Bazén u hotelu není. Dokonce ani pro děti tady nejsou žádné prolézačky ani houpačky. O to větší je tu klid.

Pláž
Přístup k pláži je pozvolný, na břehu jsou kulaté bílé kamínky, které přecházejí v písek a ten pak kalí vodu. Doporučuji boty do vody nebo alespoň umělé pantofle.

Sonja, 22.08.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 19.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Christiana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Velmi pěkná dovolená. Hotel je starší, pár oprav by uvítal, ale služby personálu to naprosto vykompenzovaly - vždy milí, ochotní,...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená. Hotel je starší, pár oprav by uvítal, ale služby personálu to naprosto vykompenzovaly - vždy milí, ochotní, vstřícní vyhovět. Úklid pravidelný a pečlivý. Prostředí okolo hotelu moc hezké, exotické, ovšem jedná se o lokalitu naprosto odříznutou od města Šibenik, spíše rozlehlý hotelový komplex, kde nenajdete jiné služby než několik hodně drahých (i nad poměry místních) restaurací a barů nebo drahé butiky. Ani suvenýry a pohledy zde moc nenajdete ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dostačující, dostali jsme dva vnitřkem propojené pokoje s balkóny (rodina 2+2), každý s vlastním soc. zařízením. Vše čisté, upravené, jen klimatizace byla zastaralá a nedostačující, na toaletách chybělo odvětrávání, byly cítit odpady. Ostatní prostory hotelu (vstupní hala, jídelna, venkovní posezení) byly fantastické. Byl tu klid.

Strava
Strava v hotelu byla fantastická, vždy různorodá, snídaně i večeře formou švédských stolů, všeho dostatek.

Služby hotela
Služby hotelu vynikající, personál vždy ochotný a vstřícný. Možnost využití dvou krásných venkovních bazénů, lehátka a ručníky zdarma. Platby v celém areálu pouze v kunách nebo kartou. Eura možno vyměnit na recepci.

Pláž
Je zde více dostupných pláží, nejbližší asi 100 m po chodníčku od hotelu. Čistá, s drobným kamínkem s pískem, pozvolný vstup, v moři pak větší kameny. Lehátka bohužel všude za poplatek, asi 200,- Kč na den. V areálu také minigolf, plavba pirátskou lodí, aquapark.

Lucie V., 22.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Šibenik, Hotel: Solaris Beach Hotel Niko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 Pravdupovediac, keď som prišla na Zakyntos-Laganas aj s dcérou, bola som veľmi sklamaná. Špinavá, ovracaná a zaprataná odpadkami hlavná...

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Pravdupovediac, keď som prišla na Zakyntos-Laganas aj s dcérou, bola som veľmi sklamaná. Špinavá, ovracaná a zaprataná odpadkami hlavná ulica, na ktorej je aj hotel Majestic aj štúdio Mavra. Celé doobedie to potom upratujú, ale smrdí to tam. No proste sklamanie. Chodím dosť po dovolenkách, aj 3- 4 krát do roka, ale toto bol môj prvý negatívny zážitok z dovolenky. Boli sme až tak znechutené prvým dňom, že som chcela na otočku zobrať nejaký let a odísť na inú dovolenku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prišli sme do ubytovacieho zariadenia, kde práve upratovala pani izbu na samom vrchu, cestou schodami sme sa od českých dovolenkáriek dozvedeli, že máme ísť asi tam. Na to, že sa práve tá izba upratovala, tak jediné, čo bolo upratané boli postele, prevlečené a čisté a smetné koše prázdne. Ostatok napríklad ešte mokrá zem, samé vlasy po predchádzajúcich a piesok z pláže. O terase ani nehovorím. Kúpeľňa to isté. Keď nám po 3 dňoch povedali, že bude generálka upratovania, ktorá podotýkam trvala 10 minút, pretože sme čakali pred domom, tak som si myslela, že nám aspoň tú zem umyje. Ale mýlila som sa. Iba smeti a postele, výmena uterákov. Samoztejme smeti nám vynášali aj medzičasom.Keď som si chcela zobrať pohár sklenený z linky, tak som sa skoro povracala. Tak špinavé, lepkavé a ja neviem čo ešte na celom inventári bolo, som nevidela už roky. Šla som teda do obchodu, aby som si kúpila aspoň špongiu a jar a umyla si to, lebo som potrebovala zapíjať lieky. To som ešte neotvorila dvierka na chladničke. Chcela som spraviť ľad, ale najprv som si musela vyumývať formu na ľad, lebo bola celá čierna, neviem od čoho. Takže hygiena 0 bodov. Nakoniec ani nemrazila, takže sme ostali bez ľadu. Myslela som si, že v tej cene, to bude na úrovni aspoň trochu, ale ďalšie sklamanie. Jediné, čo bolo fajn bol milý majiteľ a kľud, ktorý by sme na hlanej ulici nemali, keby sme boli v hoteli Majestic, pretože tam je to viac než rušné. S dcérou sme nočný Laganas nazvali, že je to Zombieland.

Strava
V hoteli Majestic varia veľmi dobre, takže sme sa aj dobre najedli. Mohli mať ale napríklad viac druhov ovocia nie len melón.

Čo mi dosť ale vadilo, bolo že boli väčinou špinavé príbory, ako v jedálni na základnej a že boli k dispozícii len 2 dcl plastové poháre. Na 4 hviezdičkový hotel dosť slabé.

Služby hotela
V hoteli Majestic musím pochváliť pracovníkov, ktorí zbierali riad zo stolov, lebo to dalo dosť zabrať. Zvládali to perfektne, dobrý team. Horšie to bolo so starším čašníkom za barom, ktorý bol stále zamračený a mal problém mi naliať 1 drink. Najprv sa spýtal chlapa za mnou či je so mnou a keď mu povedal, že nie, tak mi nechcel naliať drink. Až neskôr keď mu ten chlap niečo povedal, tak mi s našvtaným ksichtom veľkodušne nalial do plastového pohára a treskol mi ho na pult. Po duhý som si už radšej nešla. Na all inclusive dosť naprd. A to mám už po 40-ke. Takže neviem, aký je tam problém.

Pláž
Pláž bola v pohode, ale treba si zaplatiť lehátka sú to 3-5 eur na jednu osobu. Priniesli sme so sebou aj šnorchlovaciu sadu s plutvami, ale zbytočne. V mori nič nebolo, skoro ani ryby. Na pár menších kusov. Chodím sa potápať už roky na rôzne miesta, ale tu nieje na čo pozerať. Iba na plávanie. Trochu sme to využili na výletoch, ktoré boli jediným spestrením našej dovolenky, naozaj krásne. Škoda, že sme tam nemohli ostať, lebo práve kôli tej kráse sme tam prišli. Len som netušila, že to bude Laganas.

Viera L., 22.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Studia Mavra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Jeli jsme s manželem na 11dní Hotel naprosto luxusní spousta českých animátoru co fakt makali na 200% přes den bavili lidi a večer též...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jeli jsme s manželem na 11dní

Hotel naprosto luxusní spousta českých animátoru co fakt makali na 200% přes den bavili lidi a večer též jejich nacvicene představení prostě klobouk dolů...jidlo bomba na obědy jsme využívali italskou a večeře se snídaní tu hlavní... bazény čisté...lehatek všude dostačujici ale nebát se že vám tam ručníky budou ležet i přes oběd... bary super ... personal super...přiletěli jsme po půlnoci pokoje jsme měli do 30min rozvoz s kuframa až k pokojum...jídlo pro nás i v noci nachystané...půjčili jsme si i auto bomba...a byli na paxos a antipaxos...vyprávění pokoju (není to turecký luxus) ale úplně v pohodě dostačující...všude čisto pláže moře čisto a úžasné... za mě plný počet Zobraziť celú recenziu

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 21.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená se nám velmi líbila, jak využití pro děti v malém bazénku s klouzačkami, tak pro velké na tobogánech a ležení okolo bazénu. Bylo...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila, jak využití pro děti v malém bazénku s klouzačkami, tak pro velké na tobogánech a ležení okolo bazénu. Bylo i dost lehátek u bazénů, ani jsme nemuseli brzo vstávat a dávat ručníky na lehátka. K moři jsme chodili odpoledne a vždy jsme našli místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
My jsme měli Sunset s terasou, pokoj se nám líbil, na přespání úplně stačil. Jen přistýlka by mohla být větší, pro nás výhoda měli jsme druhé dítko 4leté a to se tam v pohodě vešlo, být větší nevím.

Strava
Jídlo nám vyhovovalo, byl výběr všeho dost studené ,teplé, dietní kuchyně.

Služby hotela
Služby hotelu byli super, denně doplňován bar nealko nápoji, denně výměna ručníků i osušek. Super bylo výměna ručníků k bazénům. Není co vyčíst.

Pláž
K moři to bylo kousek, volná lehátka jsme vždy našli. Co se nám nelíbilo bylo válející se nedopalky v písku u lehátek. První dny bylo moře čisté a průhledné a ostatní se na krajích válely trsy trávy a nevypadalo moc dobře.

Martin Jurík, 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aquasis Deluxe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Se zájezdech jsme byly spokojeny

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Se zájezdech jsme byly spokojeny Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pořádku; čistota a téměř denní uklid

Strava
Strava byla byla velmi chutná;velký výběr

Služby hotela
Bez pripominek

Pláž
Bez připomínek

Jitka K., 22.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amuse

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Hotelový komplex napohodu. Ubytování mělo mouchy. Personál vstřícný. Jídlo pecka. Animátorku by chtěla dcera domů???? Celkově palec nahoru

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotelový komplex napohodu. Ubytování mělo mouchy. Personál vstřícný. Jídlo pecka. Animátorku by chtěla dcera domů???? Celkově palec nahoru Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Umyvadlo teklo, voda v celé koupelně. Personál to věděl přesto jsme pokoj dostali. Pokoj nebyl připraven několik hodin po příjezdu na hotel.

Strava
Strava velmi dobrá. Snídaně mohla být lepší..

Pláž
Pláž kamenitá, lehátka samozřejmě za příplatek. Velké vlny. Moře o ničem.

Rostislav Fajtl, 22.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)