Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 7,8 Cestovní kancelář doufám že s touto cestovkou už nikdy nikam nepojedu když by jsem měla nějaký problém tak žádný delegát žádný informace...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Cestovní kancelář doufám že s touto cestovkou už nikdy nikam nepojedu když by jsem měla nějaký problém tak žádný delegát žádný informace (kdy je odjezd z hotelu na letiště) prostě nikde nic napsané nebylo ani na letišti nám nedali žádný informace.Opravdu nikdy více. Jinak hotel super krásné a příjemné ubytování krásný výhled na port Ghalib. Jídlo bylo dobrý každý den bylo z čeho vybírat, všichni zaměstnanci byli velice příjemní od barmanu až po animátory.. Animátoři byli nejlepší měly pěkný večerní programy a hlavně každý den spousta zábavy a legrace :)( Tiger, Bathut,Jakob,Menna,Fifty..) super tým .. možná by se mohli trošku víc starat o pláž byl tam někdy nepořádek, určitě se tam ještě někdy vrátím Zobraziť celú recenziu

Lucie B., 14.11.2018, Dátum pobytu: 4.11. - 11.11.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Marina Lodge Port Ghalib

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6 Bylo to fajn, ale pláž mohla být čistější.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to fajn, ale pláž mohla být čistější. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 14.11.2018, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Lardos Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Nádherná dovolená. Tyrkysový průzračný oceán, písečná pláž. Doporučujeme.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená. Tyrkysový průzračný oceán, písečná pláž. Doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemný hotel, část patrně bezbariérová, jinak 2 patra, balkony s převážně bočním nebo přímým pohledem na moře, v přízemí předzahrádky. Pokoj prostorný, individuálně nastavitelná klimatizace, fén, televize, možnost uvařit si kávu nebo čaj, malá lednice - personál doplňuje vodu. Sprchový kout, WC, bidet, umyvadlo. Doporučujeme vzít si prádelní šňůru a kolíčky na usušení plavek na balkóně. Hotel je asi 5 minut od městečka Santa Maria s restauracemi, bary a obchůdky - nečekejte ale nic velkého, má asi tři ulice 8-)

Strava
Dobré jídlo, spousta ovoce, vynikající ryby, ale i maso a dětský bufet, odpolední snacky, možnost nechat si upéci pizzu. Tematicky zaměřené večery - např. plody moře. Určitě ochutnejte koktejly a kávu a zajděte si na degustační menu. Nápoje z postmixu, voda. Víno a pivo průměrné kvality. Snídaně slušný výběr. Chyběl mi snad jen český chleba 8-)

Služby hotela
Úklid vzorný, všude čisto. V areálu i na pláži bary; jídelna, 3 restaurace s možností rezervace v ceně (gril, sushi, degustační menu). Bazén, včetně 1 dětského. Dětský koutek (nevyužili jsme, nemohu hodnotit). Při odjezdu možnost uskladnění kufrů a využití sprchy. Večerní kulturní program, přes den volejbal, fotbal. Nabídka masáží. Lehátka na pláži se zastíněním zdarma, stejně jako u bazénu či na trávníku, výměna plážových osušek.

Pláž
Nádherná široká písečná pláž hned u hotelu (jeden z nejlépe situovaných hotelů). Doporučujeme pro dospělé nebo rodiny s většími dětmi - relativně brzy je hloubka a první vlna je docela silná. Začátkem listopadu celodenní silnější vítr (doporučujeme skřipce nebo prádelní gumu na fixování osušky na lehátku), teplota 26 - 29 stupňů. Doporučujeme používat opalovací krém s vyšším ochranným faktorem. Voda asi 24. Na pláži je nabízeno potápění, v období "zimy" jsou zde ve velké oblibě kity a surfing. Na vodě jsou nafukovací atrakce na lezení. Nedaleko je molo, kde každý den probíhá rybí trh.

Jana Horáková, 14.11.2018, Dátum pobytu: 2.11. - 11.11.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 S přítelkyní jsme se odsud zrovna vrátili, celkový dojem z dovolené je výborný, nemůžeme si na nic stěžovat kromě tedy té tržnice přímo v...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
S přítelkyní jsme se odsud zrovna vrátili, celkový dojem z dovolené je výborný, nemůžeme si na nic stěžovat kromě tedy té tržnice přímo v hotelu, jeli jsme sem vyloženě za klidem a relaxem, toto nám tedy jediné narušovalo jinak úžasnou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První dojem z ubytování byl děsivý, na hotel jsme přijeli brzy ráno, po procestované noci, byli jsme unavení, snídani jsme dostali Teda hned po příjezdu, ale s pokojem už to bylo horší, bylo nám slíbeno dostat pokoj v 10:00, nakonec to pořád prodlužovali, až jsme ho dostali v 13:45 minut, jestli to bylo tím, že jsme chtěli pokoj s výhledem na moře a ještě ho neměli připravený, to netuším, ale v tu chvíli jsme byli opravdu hodně naštvaní.

Strava
Jídlo bylo úžasné, od hlavního jídla až po dezerty, vždycky bylo z čeho vybírat, plná bříška máme ještě teď, opravdu jsme byli moc spokojení.

Služby hotela
Až na ten první den s tím ubytováním jsme si nemohli stěžovat, personál velice příjemný, ochotný a usměvavý.

Pláž
Pláž se nacházela kousek od hotelu, vždycky jsme se hezky prošli, nebylo to na škodu.

Moře úžasné, nádherné, netřeba slov, byli jsme nadšení, krásně čisté, průzračné, teploučké.

Šnorchlování bylo pro nás prvním zážitkem, stejně tak jako i dovolená v Egyptě byla poprvé. Musím říct, že ten kdo miluje šnorchlování si tu určitě přijde na své, můžu jen doporučit.

Anonym, 14.11.2018, Dátum pobytu: 4.11. - 14.11.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sunrise Marina Resort Port Ghalib

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Na podzimní dovolenou jsem vyjela v říjnu se synem, a to prvně do Afriky, do Egypta, na doporučení kolegyně a hlavně, středomoří jak...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na podzimní dovolenou jsem vyjela v říjnu se synem, a to prvně do Afriky, do Egypta, na doporučení kolegyně a hlavně, středomoří jak ostrovy tak pevnina bylo po bouřích, studené moře, déšť, chladno, proto sázka na jistotu teplého počasí.

Celkově jsem se docela Afriky bála, ale milé překvapení, v mnohém překonalo jiné evropské destinace, od Španělska po Turecko. A to myslím vážně. Ale samozřejmě platí to, že hotelový areál je ráj, ale mimo něj je jen písek, chudoba a vlastně nic.

Zahrada báječná, palmy, kytičky, nádherná udržovaná tráva (zahradníci již pobíhají ve 4,30 ráno). Ta tráva byla vysoká a hustá jako mech, né jako tráva u nás, nízká. Šlápli jste do ní jako do měkké žinylkové předložky u vany, nádhera.

Mnoho bazénů, za celý týden jsme nezkusili všechny. Dopoledne jsme chodili v areálu dozadu na umělou pláž s vlnobitím (bazén se sešikmeným vstupem) (skvělé, báječné, úžasné), voda přitápěná. Pak oběd a pak odjezd na pláž, kde až cca do 16,30, pak se brzy setmí, také úžasný pohled na západ slunce za horami - nádhera.

Klientela 85% němcí (dospělí OK, ale děti a puberťáci nafoukaní, drzí, arogantní vůči ostatním etnikům, neuškodí oživit si dopředu slovní deutsch zásobu o slušném vychování, úctě ke starším a ohleduplnosti v bazénu jako nestříkat záměrně vodu, když celý bazén volný), zbytek angličaní, rusácí, holanďaní a 2 české rodiny :) včetně té naší.

Zaměstnanci = pouze chlapi, ženskou neuvidíte. Úklid s bakšišem i bez stejný, ani jednou modely z ručníků (škoda, těšila jsem se dle fotek z recenzí), ani lísteček z kytky, prostě čistý úklid, vytřeno, ustláno, ručníky. Velké plus doplňovaná lednička na pokoji každý den o 3 2l dobrou vodu v petkách. Dopňovány každý den pytlíčky Nescafé s kávou, černý čaj v pytlíčkách, cukr. Mají i sladidlo, ale to jsem se dozvěděla až v baru, na pokoji nebylo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
celkově dobré, kvalitní moderní hotelový nábytek ze dřeva, bytelný, nikde nic oprýskaného, ošizeného, prostě ucházející. AKORÁT co mě vadilo, bylo jedno centrální světlo na stropě - spousta pidi lampiček, ale normální jedno světlo v pokoji chybí. Takové světlo je ale na balkóně, kde ho ale zase nepoužijete, abyste měli soukromí. Náš pokoj byl ve druhém patře, super výhled do zahrady. První pokoj zcela v přízemí s přímým vstupem na trávu jsme odmítli - máme rádi soukromí. Hodně využívali rodiny s malýma dětma, vypustili je a ony si hrály na trávě, nikam utéct nemohly, protože tam nízký živý plot.

Strava
b á j e č n á, rozmanitá, všeho dost, klasické all inclusive, pití co hrdlo ráčí, výborný automat na plnochutnou kávu, kakao, horká čokoláda, dále vedle nápoje originály Mirinda, Coca, 7up … rozlívané z originál petek, dále jejich nápoje jako ananasový, jablkový, mulťák - také výborné. Pivo byla Stella - no my Plzeňáci známe lepčejší pivčo, ale dalo se. Jídlo opravdu co hrdlo ráčí, zelenina a ovoce báječné, pečiva opravdu hodně na výběr, arabský chléb taky, i placky. Moc dobrá tmavá omáčka s masem a rýží, obdoba na žampionech, pepři … skvělá vždy. Párečky, sýry, výborná česneková a jakoby dudácká pomazánka, skvělé velké zelené olivy. Na pláži v baru na výběr hot dog, pizza (nic moc), mleté v omáčce, dobré hambáče a hrany. Nápoje to samé co na hotelu, koktejly také namíchají.

Milí a ochotní číšníci, jejich šéf takový drobný asi míšenec s Asijcem, byl velice ochotný a pozorný, hned všechny nově příchozí odchytne a usadí, ukáže co kde je - opravdu nově příchozí poznají hned, rifle, bundy, baťohy :) :) :)

Služby hotela
wi-fi nefunguje nikde po hotelu, zpočátku na recepci, ale pak ani tam, pořád měnili heslo - no a běhejte pořád pro nové. Pozor, nedostali jsme odjezdové balíčky, přitom je přislíbili a hlavně, jenom 4hvězdové hotely balíčky dávali (víme, když jsme lidi pak sbírali cestou na letiště).

Můžete volně chodit do sesterského hotelu Serenity Beach a využívat jeho služeb. Jinak mezi námi, ten hotel měl daleko menší nabídku v zahradě, než náš horní hotel - malý bazén, malá zahrada, ale hřiště na beach volejbal, no připadalo mi to jako pro důchodce a taky tam byli spíše starší lidé, bez dětí.

A co chybí, jsou velké hodiny, oni čas prostě neřeší - stačily by 3 kusy, a to 1 hodiny dozadu k umělé pláži, 1 hodiny jakoby k recepci, tam vidí polovina lidí v areálu, druhá by měla pak ty u umělé pláže. Nu a třetí hodiny pak na pláž, třeba u baru.

Jinak ty atrakce jako řetízák, vláček, autíčka za celý týden nejela, podle mého je to tam zbytečné. Super tobogány, skluzavky, šnek skluzavka … supeeeer.

Pláž
moc pěkná, čistá, uklízená, super bytelná lehátka s matračkou, servis čistých ručníků jak na pláži tak u bazénů, nutné textilní zástěny pro vichru, co neustále vál od Evropy. Písek není lepivý jako na Mallorce, ale pěkný béžový čistý písek, udělá dobrou pedikůru :). Na pláž jezdí každou 1/4 hodinu autobus, výborný servis, nebo se můžete projít přes sousední hotel Serenity Beach, což je 7 minut chůze.

Jinak nezapomenu na pohled na nebe, když se tak odpoledne vznášíte na vlnách Rudého moře, a vidíte od Evropy přilítat do Afriky asi 50 čápů, wau.

ALE, nevím jestli je to takto v říjnu tam obvyklé, moře u tohoto hotelu bylo divoké, vhodné pro šnorchlování, tuna a tuna rybek a rybiček, korály, sasanky, krabi, šnecí … přístup na plavání pouze přes molo, kde sedí celý den plavčík, píšťalkou zahání turisty, kteří se snaží v ještě neznalosti se dostat do moře samovstupem korálovým podložím (asi 100 m od pláže). Takže, nutno se naučit ze schůdků hupnout za vlnou a odplavat, aby vás vlny nehodily zpátky (au bolí). Takže kdo pouze plave bez masky nebo šnorchlu, radím rychle odplavat, stačí 5 metrů a můžete plavat. Jinak kdo šnorchluje, je úplně v pohodě, protože vlastně na vlnách leží, obličej má pod hladinou a jen se na vodě vznáší, čili nemusí makat plaváním a držením hlavy nad vlnama. Naprosto v říjnu nevhodné pro důchodce a méně zdatné plavce, a pro malé děti! Jinak tam má plavčík kruh jak v BayWatch a i jednoho důchodce přitáhl, když ten se nechal asi zlákat rybkama, voda ho odtáhla níže a on už neměl sílu připlavat k molu. Doporučujeme dopoledne trávit u umělé pláže v areálu hotelu a odpoledne pak na pláži, protože dopoledne je moře divoké a odpoledne se po sžití s vlnami dá plavat. Šnorchlovat se dá celý den.

Boty do vody nutné, i přes molo - molo je železné, tlačí do nohou.

Hana W., 14.11.2018, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Serenity Fun City & Aqua Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

23 fotografií

Celkom: 9,6 Úžasná dovolenka. Krásne ubytovanie, dlhé pláže, delfíny pri východe slnka. Boli sme nadmieru spokojní so všetkým. Let priamo z...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolenka. Krásne ubytovanie, dlhé pláže, delfíny pri východe slnka. Boli sme nadmieru spokojní so všetkým. Let priamo z Bratislavy bez medzipristátia. Chválim aj delegáta Michala a veľmi milé slečny animátorky, ktorí boli stále k dispizícii. Dúfam, že sa tam ešte vrátim. :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Priplatili sme si izbu s výhľadom na more, ktorú sme aj dostali :).

Služby hotela
Vždy ochotný personál, ktorý už vie čo to po slovensky :D

Lenka P., 14.11.2018, Dátum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblasť: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Moc se nám líbil celý komplex. Všude byla čistota, neustále pracovníci uklízeli, zalévali rostliny a všechna zeleň byla úžasná.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se nám líbil celý komplex. Všude byla čistota, neustále pracovníci uklízeli, zalévali rostliny a všechna zeleň byla úžasná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na to, že se šel člověk jenom do bungalovu vyspat, bylo ubytování v pohodě. Dostačující. Byla dodržovaná čistota.

Strava
Strava rozmanitá, dost mořských plodů a celkový výběr jídla bohatý. Ani jsme všechno neochutnali, ani by se myslím nedalo. Bylo hodně ovoce, sladkostí, hotových jídel, příloh, zkrátka všeho. Personál ochotný.

Služby hotela
Nedá se nic vytknout. Kufry nám odnesli až do bungalovu.

Pláž
Byli jsme ubytováni přímo na pláži, asi 20 metrů od pláže. Byla to paráda. Akorát kvůli velkým vlnám, nešlo plavat a jít dál do moře. Pro ty, co rádi šnorchlují, tak to není.

Marcela Gurová, 14.11.2018, Dátum pobytu: 30.10. - 10.11.2018
Oblasť: Senegal Senegal, Hotel: Royal Horizons Baobab

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

7 fotografií