Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 9,8 Precizní organizace chodu hotelu, příjemná atmosféra, personál i, převážně francouzská, klientela pozitivně naladěná.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Precizní organizace chodu hotelu, příjemná atmosféra, personál i, převážně francouzská, klientela pozitivně naladěná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pohled na ruiny a tenisové kurty, ok. Pohed na moře by byl za 80 EUR navíc, ale byl možný.

Strava
Velký výběr v dobré kvalitě, vesměs čerstvé z poloptovarů minimálně (gordon blue). Škála ryb omezenější, ale vybrat se dalo.

Služby hotela
V pohodě. Žádná koronavirová panika, minimální omezení. Roušky měl jen personál hotelu.

Pláž
Super plážový bar se spoustou "zákoutí" k posezení. Ocenil jsem, že prodavači nemohli mezi slunečníky (neotravolavali). Drželi se v úzkém pruhu mezi mořem a hotelouvou částí.

Petr Šlechta, 19.10.2020, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Seabel Rym Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velkový dojem z dovolené byl naprosto úžasný.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velkový dojem z dovolené byl naprosto úžasný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje postarší, ale na přespání uspokojující

Strava
Výborná. Široký výběr

Služby hotela
Naprosto perfektní, bez jediné chybičky

Pláž
Pláž čistá, dostatek lehátek i slunečníků. S osuškami nebyl problém, kdykoliv během dne byla možnost je vyměnit za čisté

Jaroslav Šmíd, 19.10.2020, Dátum pobytu: 7.10. - 14.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 7 Na dovolené jsem byla s kamarádkou, neměly jsme velká očekávání ani požadavky na služby, a tak jsme vcelku spokojeny. Jely jsme si jen...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolené jsem byla s kamarádkou, neměly jsme velká očekávání ani požadavky na služby, a tak jsme vcelku spokojeny. Jely jsme si jen užít moře a sluníčko, nic víc. Pravdou je že hodně věcí bylo ovlivněno situací kolem Covid-19, např.málo personálu (jídelna, úklid) a v porovnání s all inclusive v Egyptě také výběr a kvalita jídla a např. nápojů v baru. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel v pohodě, měly jsme pokoj ve směru příjezdové cesty (nebyl hluk), v podstatě OK, jen nám trochu vadil neustálý zápach jakoby z kanálu (byl cítit i u moře).

Strava
Viz celkové shrnutí.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužívaly, jen trochu bar a biliar, jinak nic.

Pláž
Pláž u hotelu čistá, pěkný písek, lehátka k dispozici, měly jsme svoje ručníky (z domu), bylo možné půjčit nějaké ručníky v hotelu, ale to jsme nevyužily. Stačilo však poodejít cca 100 m jinam, a už se objevovalo spousta plastů a jiných odpadků. Podle informace od delegátky, o veřejné pláže se má starat město, které ale na úklid nemá kapacity nebo vůli. Je to škoda, protože ty plasty jsou všude...

Alena L., 19.10.2020, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 velmi dobrý

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi dobré

Strava
výborná

Služby hotela
dobré - s vyjímkami se splněním odstranění některých reklamací

pláž - bezvadná s bezvadným ořístuoem do moře, ale s jednou politováníhodnou odstranitelnou vadou - celý den tam sedí zaměstnanec bez jakékoliv aktivityi i v 30°C v teplákovém oblečení, ale nikdo na pláži neuklízí nečistotu ani denně lehce naplavené mořské řasy, jeden den po bouřce se tam dokonce vytvořila úplna přehrada řas s nemožností vstupu do moře a nikdo se o jejich odstrarnění nezajímal, s odstraněním tohoto nedostatku by ještě dále podstaně soupla kvalita jinak za danou cenu bezvadného pobytu

Jiří Dynybil, 19.10.2020, Dátum pobytu: 7.10. - 14.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Skanes Serail

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Bylo to prima. Trochu jsme se báli, jaké bude počasí (předpověď moc neslibovala), ale i teplota kolem 21°C nevadila. Ve stínu bylo v...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to prima. Trochu jsme se báli, jaké bude počasí (předpověď moc neslibovala), ale i teplota kolem 21°C nevadila. Ve stínu bylo v plavkách chladněji, ale na sluníčku to pražilo... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bezchybné, úklid také a když někdy zaťukal pokojský a my byli ještě na pokoji, podali jsme mu jen mezi dveřmi ručníky, které vyměnil za čisté, případně podali koš na vysypání. Ještě nám pokaždé přidal toaletní papír. Stlaní a vytírání každodenně, nám nechybělo.

Strava
Jídlo nám chutnalo. Pravda výběr byl dost skromný, ale dobrý, obzvlášť zákusky a zmrzlina byly výborné. Také víno jsme si pochvalovali i pivo se dalo pít.

Služby hotela
Krásný hotel - luxusní, ale večerní program vázl. Hudbu pouštěli dobrou i českou (např. Michala Davida apod.) - přes den u bazénu a večer u baru. U bazénu se našlo pár jedinců, kteří s animátory cvičili/tančili (i ve vodě), ale večer to vázlo. Animátoři se i večer snažili, ale i když se např. jeden pár odvážil a přidal se k nim, záhy toho nechal. Večer v baru posedávalo jen málo lidiček. Přišli, popíjeli a když se nic nedělo, brzy odešli.

To nebyla vina hotelu, ale bohužel momentální sestavou hostů.

Pláž
Čistá, ale poněkud vylidněná, většina lidí byla u bazénů

Blanka Lisá, 19.10.2020, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

výhled z balkonu 1 fotografia

Celkom: 8 I přes to, že jsme kvůli corona - 19 byli limitován, byla dovolená naprosto bez problémů.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
I přes to, že jsme kvůli corona - 19 byli limitován, byla dovolená naprosto bez problémů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprostá spokojenost

Strava
Jídlo bylo velmi dobré, ochota obsluhujicich bezmezna, ke každému jídlu automaticky pití.

Služby hotela
Služby byly trochu omezené kvůli corona viru, ale s tím jsme počítali kdyby to nebylo omezené byly by služby dokonalé.

Pláž
Okolí bylo čisté a vždy připravené. Kolem vstupu na pláž také a nádherně ozdobené květinami.

Michaela Lajblová, 19.10.2020, Dátum pobytu: 1.10. - 15.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: TUI MAGIC LIFE Club Africana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Jelikož jsme vůbec nedoufali, že se letos někam podíváme, jsme rádi, že jsme se mohli jet ohřát a odpočinout si od všeho - zvláště od...

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jelikož jsme vůbec nedoufali, že se letos někam podíváme, jsme rádi, že jsme se mohli jet ohřát a odpočinout si od všeho - zvláště od téhle šílenosti s Coronavirem. Dovolenou hodnotím jako skvělou, splnila očekávání a máme na ní příjemné vzpomínky :-) Bože - chceme zpátky :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo standardní. Samozřejmě se našli věci, které bychom mohli vytknout - ale Tunisko je Tunisko - s občas zapáchajícím odpadem člověk už počítá, u moře je to častý problém. Každopádně co bych ráda vyzdvihla je úklid - čistota super. Denně uklízené pokoje a když necháte Bakšiš - my nechávali 1 dolar a české bonbonky jako dáreček - čeká Vás po příchodu na pokoj nádhera v podobě Labutí na posteli, vějířů z prostěradel atp. Jakmile potkáte na chodbě kohokoli z personálu - všichni byli milí a usměvaví - i přesto, že celou dobu nosili všichni z personálu roušky. Neubralo jim to na slušnosti chování a i přes roušku jsme vždy viděli úsměv - alespoň v očích :-)

Strava
Jídlo - samozřejmě se najdou rejpálkové - typu, jídlo se opakovalo a bla bla bla. Za nás musím říct - pecka. Neuvěřitelně výborné masové směsi, zeleninové saláty, dortíky, ovoce, pizza, těstoviny. A ty dorty musím vypíchnout zvlášť. Já moc ráda peču a troufám si říct, že už jsem ochutnala leccos. Ale tohle bylo porno v puse. Ovocné, čokoládové, karamelové, větrníčky vše na co si vzpomenete. Nechyběla zmrzlina - při každém obědě a při každé večeři. Obsluha měla roušky a rukavice a jídlo Vám nandávala obsluha - to asi jediné mě štvalo - strašně to zdržovalo. A pokud to mělo být kvůli Covidu - myslím, že ty fronty co se kvůli tomu tvořily byly mnohem horší.

Služby hotela
Služby super. Animátoři byli skvělí, vtipní ale na druhou stranu nevtíraví. Takže stačilo naznačit, že chcete odpočívat a více Vás neotravovali. Úžasné byly tobogany, ze kterých byl nadšený nejenom syn ale i my dospělí jsme se vyblbli. Stopro dejte vláček na červeném toboganu - nezapomenutelná prča. Tobogany otevřené od 10 do 12 a od 15 do 17. Ale stačilo to - alespoň jsme tam neseděli pořád a měli výmluvu pro syna jít taky na pláž. Jinak vše super. V hotelu i obchůdky - super ceny - velká aromalampa 15 dinárů. Magnetky za 2-4 dináry, pohledy 0,5 dináru a za 3 dináry známka - stačí nechat na recepci a s úsměvem Vám pohled pošlou.

Pláž
Pláž - tady je to rozporuplné. Tunisko je pověstné chaluhami. Jakmile foukne, nebo je bouřka - prostě je moře špinavé. Ale jelikož si asi hodně lidí stěžovalo - dle recenzí co jsme četli ještě před odjezdem na dovču, chytli se tam za rypák a hlídají si to - takže za nás musím říct, že už v pořádku - denně pláž ráno bagrovaná - už když jsme v půl osmé vstávali - slyšeli jsme z pláže bagr. Co mi vadilo - a to nejsem žádná nanynka - byly výkaly od velbloudů a koní - projížďky na pláži na nich nabízeli místní obyvatelé. Že se tam ten velbloud vytentil - jim bylo úplně jedno. Že by to po nich uklidili? Ani náhodou. Takže jsme dávali pozor kam šlapeme. Jinak bylo moře super. Tři dny jsme měli parádní vlny - takže pecka, i pár mušliček jsme si domů dovezli. Další dny bylo moře klidnější a člověk si krásně zaplaval.

Anonym, 18.10.2020, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 10 Přenádherný hotel s exkluzivním výhledem na západ slunce! Luxusní snídaně, milá obsluha.Skvělý majitel, příjemné a ochotné jednání! Hotel...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Přenádherný hotel s exkluzivním výhledem na západ slunce! Luxusní snídaně, milá obsluha.Skvělý majitel, příjemné a ochotné jednání! Hotel ve v krásné lokalitě, kde je klid a nikdo ho ničím neruší! Doporučuji! Nádherna dovolená! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, hezké

Strava
Strava vynikající jak celkově v Santorini tak snídaně na hotelu přesně podle představ

Služby hotela
Velký dojem na nás udělal majitel hotelu který nám nabídl po příjezdu sklenku vína a sám od sebe nám povyprávěl o Santorini a kam stojí za to vyrazit, obsluha milá, vtipná

Pláž
Pláže jsou krásné, každá je jiná.. různorodé ale každý si najde to své! Překvapila nás pláž na surfování :)

Nikola Stenczelová, 17.10.2020, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Santorini, Hotel: Krokos Villas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 6,2 Pěkná dovolená za fajn peníze i v coronavirové době :)

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená za fajn peníze i v coronavirové době :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný hotel, super zázemí pro večerní akce pořádané animátory. Jen úklid společných prostor jako jsou chodby, a i našeho pokoje dosti pokulhával. Jinak ale velmi příjemný a ochotný personál.

Strava
Strava různorodá a výborná, denně odlišná nabídka. V baru u bazénu ale mimo čas snídaní, obědů a večeří pouze palačinky s čokoládou a pár kusů pečiva.

Na to, že měl být zajištěn all inclusive a ještě v podobě 24h, jsme po večeři ve 21hod. už žádné jídlo nesehnali. Pití po půlnoci také ne. A navíc se v restauraci na pláži musí platit.

Služby hotela
Slušný, milý, ochotný a vstřícný personál. Někteří animátoři opravdu aktivní a zábavní.

Pláž
První asi tři dny perfektní - čistý písek, průzračné moře. Poté nám začalo po zbytek dovolené dosti foukat, vlny byly větší a moře o dost špinavější a chaluhy se válely všude. Na šnorchlování, i potápění byla voda špinavá a zakalená. V popisu hotelu byla pláž uvedena jako "za zahradou" tu nám ale trvalo projít 10 min. Jsme zvyklí na pláž hned u hotelu, proto chodit tuhle trasu asi 500m několikrát denně nás obtěžovalo.

Kristýna K., 17.10.2020, Dátum pobytu: 27.9. - 10.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)