Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 7,8 Hotel byl pěkný, mimo hlavní ulici takže celkem v klidu, s malým bazénem sice na začátku června se studenější vodou, ale pŕíjemné...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl pěkný, mimo hlavní ulici takže celkem v klidu, s malým bazénem sice na začátku června se studenější vodou, ale pŕíjemné osvěžení. Skvělý ochotný personál kde se domluvíte i česky a na baru výborné míchané drinky.

Byli jsme s 15ti měsíčním synem a personál mu přinesl pro zábavu i plyšovou houpající kravičku na které se houpal potom už každý den. Jinak co se malých dětí týká tak v Nidri chybí vyžití pro malé děti nikde není žádné dětské hŕiště. Pláže jinak blízko a čisté s klidným a pozvolným mořem. Ocenili jsme i nedaleký výlet k vodopádu a výlety lodí po okolních ostrovech i výlet autobusem po samotné Lefkádě. Některé pláže opravdu pohádkové celkový dojem z ostrova parádní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté každý druhý den uklízeli i na pokojích. Jen ve vybavení pokoje jsme nebyli spokojeni s jednou postelí, která střašně vrzala každé otočení bylo hrozně slyšet.

Strava
V hotelu jsme neměli jídlo v ceně, ale zakoupené občerstvení bylo výborné a míchané drinky na baru super.

Služby hotela
S hotelem jsme byli až na tu postel moc spokojeni.

Pláž
Pláže písečno obláskové blízko, pozvolný vstup do vody bez velkých vln vhodné i k malým dětem. Nebyli jsme v hlavní sezóně takže místa na pláži celkem dost.

Lenka J., 21.01.2020, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Golden Star

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Vynikající , klid, pohoda,soukromí

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající , klid, pohoda,soukromí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
2x denně úklid, čistota a klid

Strava
Špičkové suroviny , exotické koření, nemusí všem vyhovovat v delším časovém horizontu

Služby hotela
Vstřícnost , ochota, profesionalita , zájem o hosty, nevnucuji nabídky

Pláž
Absolutní čistota, jako bychom byli na pláži sami, kràsa podmořského světa při šnorchlování nenapodobitelna

Libor G., 21.01.2020, Dátum pobytu: 7.1. - 18.1.2020
Oblasť: Maldivy Maldivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,8 Služby CK jsou na velmi dobré úrovni. Ochotně nám pomáhali s hledáním vhodného ubytování dle našich požadavků.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Služby CK jsou na velmi dobré úrovni. Ochotně nám pomáhali s hledáním vhodného ubytování dle našich požadavků. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme v apartmánu. Prostorné místnosti. Všude čisto. Bohužel vybavení je poněkud staršího data, zejména v kuchyni. Mikrovlnná třeba by se hodila.

Součástí penzionu je i restaurace, takže se dá i dobře najíst.

Zjazdovky
Dostupnost sjezdovek je do 30 min autem. Velmi dobré.

Milan J., 21.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 5.1.2020
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Penzion Arthur

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Пишу отзыв прямо с отеля , находимся здесь третий день , мы очень довольны , питание очень разнообразное, выпечка, пирожное каждый день...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Пишу отзыв прямо с отеля , находимся здесь третий день , мы очень довольны , питание очень разнообразное, выпечка, пирожное каждый день разное , территория очень большая , море супер . Мы очень довольны !!!!!! Рекомендуем и приедим сюда ещё раз !!!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Пишу отзыв прямо с отеля , находимся здесь третий день , мы очень довольны , питание очень разнообразное, выпечка, пирожное каждый день разное , территория очень большая , море супер . Мы очень довольны !!!!!! Рекомендуем и приедим сюда ещё раз !!!!!

Strava
Пишу отзыв прямо с отеля , находимся здесь третий день , мы очень довольны , питание очень разнообразное, выпечка, пирожное каждый день разное , территория очень большая , море супер . Мы очень довольны !!!!!! Рекомендуем и приедим сюда ещё раз !!!!!

Služby hotela
Пишу отзыв прямо с отеля , находимся здесь третий день , мы очень довольны , питание очень разнообразное, выпечка, пирожное каждый день разное , территория очень большая , море супер . Мы очень довольны !!!!!! Рекомендуем и приедим сюда ещё раз !!!!!

Anonym, 21.01.2020, Dátum pobytu: 17.1. - 24.1.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Iberotel Club Fanara & Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Pohodová atmosféra

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová atmosféra Zobraziť celú recenziu

Strava
Pestrá, každý si najde co mu vyhovuje

Pláž
Pláž je hodně ovlivněna přílivem a odlivem, takže je skoro každý den jiný, ale s tím se musí počítat.

Luboš Koštýř, 21.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 15.1.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Celkově jsme byli moc spokojeni.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli moc spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo fajn. Pokoj spíš odpovídal 4-hvězdičkovému hotelu, ale možná kdybychom zaplatili více dolarů na recepci, máme lepší pokoj :)

Strava
Strava byla výborná. Obrovský výběr při snídaních, obědech i večeří a vše dokonalý.

Pláž
Pláž byla čistá a velká. Ale jelikož jsme byli na hotelu v lednu, kdy teplota moře byla necelých 20°, tak nám stačil vyhřívaný bazén :)

Aneta Ptáčková, 21.01.2020, Dátum pobytu: 11.1. - 18.1.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Byli jsme moc spokojení, jediné, co se nepovedlo bylo počasí.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme moc spokojení, jediné, co se nepovedlo bylo počasí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v nejlepším pořádku.

Strava
Jídlo trochu horší, nežli v hotelu R v jiné části ostrova.

Služby hotela
Vše v pořádku.

Pláž
Pláž pár metrů, oceán nádherný, ale nebylo počasí.

Jiřina Koštálová, 21.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Ubytování - řecká klasika, docela klidná lokalita, přesto kousek do centra i k moři. Moře, pláže, přístup - v pohodě, pláž dlouhá a dá...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování - řecká klasika, docela klidná lokalita, přesto kousek do centra i k moři.

Moře, pláže, přístup - v pohodě, pláž dlouhá a dá se zvolit od písku po drobné kamínky.

Strava (polopenze) - klasická bufetová snídaně, večeře nasmlouvaná v blízké restauraci - jídlo dobré, obsluha příjemná. Jinak hodně restaurací, kde se dá dobře najíst a posedět.

Služby hotelu - v podstatě nulové, pouze recepce a v ní ochotný personál. Úklid každý den. Wifi okolo recepce.

Bazén - nepoužíváme, ale vypadal čistý, všude uklizeno, bar otevřen přes den.

Okolí a výlety - výlety přes delegáta zabezpečeny výborně, po vlastní ose taky fajn. Je kam se podívat.

Celkově dovolená v pohodě a za dobrou cenu. Zobraziť celú recenziu

Pavel Veselý, 21.01.2020, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kefalónia, Hotel: Big Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)