Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 10 Chytli jsme velmi výhodnou cenu a byla to nádhera. Krásně užíta odpočinková dovolená. Nový hotel, takže zatím vše funguje a není...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Chytli jsme velmi výhodnou cenu a byla to nádhera. Krásně užíta odpočinková dovolená. Nový hotel, takže zatím vše funguje a není poškozeno :-D Večerní program se nám vždy líbil - tanečnící, zpěváci - moc hezké. Program pro děti je taky vždy zábavný, zajišťují i hlídání dětí přes celý den. Výlet po ostrově jsme neabsolvovali žádný. Odpočinek bez napětí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou luxusní. Měli jsme výhled na moře a rozhodně se vyplatí, nádhera. Upozornění: Do 23:30 hraje venku hudba a hudba je mírně slyšet uvnitř vašeho pokoje.

Strava
Jídlo formou bufetu, ale číšnící vám byli k dispozici. Roznášeli nápoje až k vám ke stolu. Stačí si jen říci. Vše v ceně. Nadstandard stravování. Při plné kapacitě se tvoří mírné fronty u teplých jídel.

Služby hotela
Casino, kino, dětská zóna, vnitřní bazén, wellness OK.

Pláž
Dostatečný počet lehátek pro všechny. Pláž písčitá, po vstupu do moře kamínky. Každé ráno vynášejí naplavené kameny z moře ven. Krásné molo s možností privátních pergol/baldachýn se vlastním vstupem do moře. Cena 100 eur/den, doporučuji - v ceně číšník, který donese všechny nápoje, ovoce, oříšky. Děti si užijí na tobogánech do bazénu.

Lukáš J., 19.07.2019, Dátum pobytu: 15.6. - 22.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Concorde Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Všem doporučuji, hotel splnil má očekávání. Ubytování je v menších podlouhlých budovách nebo v jednopatrových, každý pokoj má balkón a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všem doporučuji, hotel splnil má očekávání. Ubytování je v menších podlouhlých budovách nebo v jednopatrových, každý pokoj má balkón a výhled do udržované zahrady, chodníky lemují živé ploty kvetoucích ibišků. Kolem palmy, banánovníky a kaktusy. K moři je to od hotelu necelých 5 min. pomalé chůze příjemným koridorem vytvořeným kvetoucími oleandry, které dělají pěkný stín. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni normální, vše co člověk na dovolené potřebuje. Klimatizace je centrální, nemůžete si navolit teplotu, občas bylo v noci vedro, ale dalo se to, nechávaly jsme otevřené dveře na balkón.

Českých klientů bylo v hotelu málo, většina byla z Ruska, ale to nám vůbec nevadilo.

Strava
Strava pestrá, výběr dostatečný. Každý den byla i tuniská specialita. Kdo chtěl, mohl si vše dochutit dle svého. Z ovoce meloun, na snídani pomeranče, občas broskve. A kdo je na sladké, měl možnost vybírat z mnoha jejich zákusků. Vše stále doplňovali. Jen se někdy člověk stydí za některé lidi kolem, kteří si všeho naberou kvanta a pak to stejně nesní.Ale tak je to všude.

Služby hotela
Delegátka příjemná, dozvěděli jsme se, co jme potřebovaly. Zaměstnanci hotelu byli příjemní, ochotní,usměvaví. Denně bylo uklizeno, vyměněné ručníky. Dávají na pokoj vždy jednu PET láhev s vodou, když jsme požádali, dali nám dvě, občas jme nechávali pokojské 1 DIN bakšiš.

Dalo se vyjít i mimo hotel a navštívit místní obchůdky nebo se taxíkem nechat dovézt do většího města.

Pláž
Na pláži jsou slunečníky, lehátka a osušky zdarma. Místo jsme si vždy našli. Moře čisté, občas u kraje řasy. Vstup do moře pozvolný, po pěti metrech od kraje se už dalo plavat. Kdo chce, užije si i vln.

Šárka M., 19.07.2019, Dátum pobytu: 2.7. - 12.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Le Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel Limak Cyprus jsem poprvé navštívila v druhé polovině září roku 2018. Teploty vzduchu se pohybovaly kolem 30 stupňů Celsia. Podruhé...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Limak Cyprus jsem poprvé navštívila v druhé polovině září roku 2018. Teploty vzduchu se pohybovaly kolem 30 stupňů Celsia. Podruhé jsem hotel navštívila v začátku měsíce června 2019, teploty vzduchu kolem 27-28 stupňů Celsia. Hotel je nádherný, splňuje určitě kritéria i pro velmi náročné klienty. Rodiny s dětmi zde najdou vyžití pro své děti. Mini klub u bazénu, v hotelu, večerní zábava pro děti - diskotéka (trvá cca 30 min. Hotel zapůjčí pro děti kočárek - golfové hole za 5 Euro/den. V jídelně je pro ně i dětské menu . U bazénů i na pláži se o Vás neustále stará příjemná obsluha. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou prostorné, denně uklízené, denně doplňován minibar, který máte možnost čerpat v rámci služby ultra all inklusive. Denně doplňována voda na pokoj. Je zde varná konvice k přípravě kávy a čaje, který vám taktéž doplňují. Součástí je i tresor, umístěný ve skříni. Dosti úložného prostoru pro oblečení apod.

Strava
Co se týká stravy - tak kdo zde si nevybere, tak nevím co jí. Nedá se ani popsat, co vše se nabízí. Velmi bohaté snídaně, obědy i večeře. Obědy jsou podávány jak v hotelové restauraci, tak i v blízkosti pláže. Když chcete v poledne polévku, tak zajít na hotel. Během celého dne si můžete objednávat nealko i alko pití. Alkohol zde je jak místní, tak většinou importovaný. (různé druhy Whisky, Martini, Vodky...) Pro děti džusy, mixi, ledové tříště apod.

Služby hotela
Služby hotelu jsou na vysoké úrovni. Je zde vnitřní bazén, v prvním patře fittcentrum, večer můžete posedět v krásných vnitřních prostorách hotelu a poslouchat příjemnou živou hudbu na klavír, v místech k tomu určených můžete degustovat vzácné Whisky, vína apod., odpočívat v ratanovém posezení v tzv. The Haus, posedět v baru u bazénu při drinku a poslouchat tzv. zpívající fontánu , navštívit Casino a další .... Každý den je večerní program pro dospělé, po skončení programu mohou pokračovat na diskotéce....

Pláž
Pláž je písečná s pozvolným vstupem do vody. Příjemné pro děti. Voda i pláž čistá. O bezpečí se starají plavčíci. Obsluha zde taktéž funguje. Na pláž se jde krásným areálem hotelu, takže vzdálenost cca 400 - 500 m projdete aniž si to uvědomíte, protože se máte stále na co dívat. Máte také možnost se nechat na pláž dovést od hotelové haly, plážové minibusy jezdí v pravidelných intervalech. U pláže, v místě tomu určenému se pořádají večerní diskotéky, odpoledne se zde konají asi tak 2 x týdně pěnové párty pro děti i dospělé.

Anna P., 19.07.2019, Dátum pobytu: 8.6. - 16.6.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Limak Cyprus Deluxe Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,4 Taliansko máme veľmi radi, Kalábria je nádherná (boli sme viackrát). Hotel a služby hodnotím ako nižšiu úroveň. So službami sme neboli...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Taliansko máme veľmi radi, Kalábria je nádherná (boli sme viackrát). Hotel a služby hodnotím ako nižšiu úroveň. So službami sme neboli spokojní, ale to je vecou dohody s CK. Cestovná kancelária by mala dohodnúť striktnejšie podmienky v rámci poskytovaných služieb (výmenu uterákov a bielizne, k obedu a večeri podávať aspoň vodu), a nie do pokynov uvádzať, že citujem: " V hoteloch platí prísny zákaz vynášania jedál a nápojov z reštaurácií, ako aj zákaz donášania jedál a nápojov zakúpených mimo hotel. Pracovníci hotelovej recepcie sú oprávnení kontrolovať, či tento zákaz nie je porušovaný." (tak sa mi chvíľu zazdalo, že snívam). To, že sa z reštaurácie nesmie vynášať rešpektujem, ale aby som si do hotela nič nemohla doniesť? (samozrejme treba sa zariadiť podľa seba). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola zariadením a vybavením vyhovujúca. Posteľnú bielizeň nevymenili počas celého pobytu, uteráky deň pred odchodom za kvalitu uterákov starej mamy (obyčajná bavlna, nesali). Mydlo, šampóny, sprchov. gely nedopĺňali. Cestovná kancelária uvádza, že sa mení a dopĺňa "podľa potreby", takže v hoteli asi túto potrebu nemali.

Strava
Strava- mali sme plnú penziu, raňajky sladké (croissanty super, ostatné polotovary, bohužiaľ jedenkrát sa stalo, že koláč mal v spodnej časti pleseň, moje chuťové poháriky reagovali okamžite, v hoteli tejto kategórie katastrofa!!!), no a klasika vajíčka, saláma, syr, jogurt, čerstvé ovocie /často aj kompót/, vločky, atd. a nápoje - voda, káva, čaj sme nepili, bol pripravený. Obed a večere - chodili sme hneď na začiatku časového intervalu (nakoľko kvalitnejšie syry a ostatné nedopĺňali), porcie vydáva kuchár, vždy dal dostatočné množstvo podľa požiadavky. Ryby boli chutné aj morské "príšerky". Mäso bol väčšinou tvrdé až na niektoré výnimky (kuracie bolo chutné, myslím že raz bolo aj morčacie). Dvakrát bolo rizoto, zelenina pokrájaná (pochutiny na ochutenie). Nápoje sme si platili. Víno v reštaurácii - poslúžilo ako obklad na členok, ktorý som si podvrtla (nechápem, ako také víno môžu v Taliansku ponúkať!!!). Zákusky (najhoršie aké som kedy zažila), večer bolo ovocie (striedavo pomaranče, nektarinky, broskyne, melón, čerešne). Toto sa podávalo takým záhadným spôsobom, keď sa pojedlo z jedného stola spratali misy na druhý stôl a potom vyložili ovocie a akože "dezert". My sme jedli len ovocie.

Vydanie balíčka pri obede (namiesto večere) im trvalo večnosť. Balík obsahoval chlieb, salámu, syr, štyri pomaranče a 1 l vody pre dvoch (keby sme vedeli ani si neberieme so sebou) .

Služby hotela
Nevyužívali sme žiadne.

Pláž
V celej Kalábrii je nádherné more, pláž bola čistá, bol dostatok lehátok. Potrebná je obuv do vody.

Kamila K., 19.07.2019, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Villaggio Sole Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Ač nejsem příliš náročná pobyt se mi zdál podprůměrný

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Ač nejsem příliš náročná pobyt se mi zdál podprůměrný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hned po příjezdu jsme dostali jiný pokoj,než byl objednán. Misto apartmánu nám bylo přiděleno studio,což bylo hned druhý den napraveno. S úklidem si starosti moc nedělali, koupelny v hrozném stavu. V přízemním apartmánu jsme měli neustále šváby.

Strava
Strava se neustále opakovala. Ze začátku jsme byli mile překvapeni z množství salátů, ale později toho bylo už moc.Jidlo, které jsme jedli první den, bylo hned následující připraveno opět,ale v jiné podobě.

Služby hotela
Paní delegátka byla příjemná. Doporučila nám výlety, které se velmi vydařily.

Pláž
K pláži jsme došli příjemnou procházkou a nebylo zde moc lidí. Druhá pláž byla hezčí, ale byla dál a platilo se tam za lehátka.Za dvě lehátka 7 euro.

Ivana B., 19.07.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Comfort Malievi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9,8 Velmi dobrý.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
I když jsme měli být ubytováni ve dvou dvoulůžkových pokojích, bydleli jsme v apartmánu, který byl pro nás i vhodnější - 2 dospělí a 2 děti. Aparmán byl velký s výhledem na moře. Moc se nám v něm líbilo.

Strava
Strava byla pestrá, každý den o něco doplněná. Nám se líbila hlavně nabídka sýrů, zeleniny a ryb.

Služby hotela
Služby byly na velmi dobré úrovni. Personál hotelu vstřícný, milý a pozorný. A to všude, v hotelové revepci, v restauraci, na pláži. Vadila nám hlučnost ruských klientů.

Pláž
K pláži jsem přicházeli cestou lemovanou zelení a květinami. Pláž hned u hotelu. To nám vyhovovalo. Jsme již starší a nechce se nám k moři chodit daleko. Lehátka vždy k dispozoci, čisto kolem dokola.

Věra Subotová, 19.07.2019, Dátum pobytu: 2.7. - 9.7.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Caretta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,2 Kludna dovolenka. Len by som vymenila delegata. Za cely cas dovolenky ziaden zaujem. 10min pred planovanym stretnutim telefonat, ako on...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Kludna dovolenka. Len by som vymenila delegata. Za cely cas dovolenky ziaden zaujem. 10min pred planovanym stretnutim telefonat, ako on rychlo ponahla prec Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Presne zodpoveda uvedenym fotografiam

Strava
Dobra. Len ranajky by som obcas menila, nakolko cely tyzden jedno a to iste. Inak stravy bolo dostatok

Služby hotela
Personal vyborny a ustretovy

Pláž
Plaz dost veterna a velke vlny. Inak dostupnost vyborna. Cca 5min chodze

Lucia Mikušová, 19.07.2019, Dátum pobytu: 28.6. - 5.7.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Marirena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hotel se nám velice líbil. Vzhledem k jeho poloze, byl všude dostatek místa, volné lehátka u bazénu i u moře.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel se nám velice líbil. Vzhledem k jeho poloze, byl všude dostatek místa, volné lehátka u bazénu i u moře. Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Velmi ochotný a vstřícný personál. Suprový animátoři.

Pláž
Velmi mělká laguna. Zaplavat si lze přes molo, žraloci tam nebyli, viděli jsme delfíny hned z mola.

Michaela K., 19.07.2019, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Radisson Blu Resort El Quseir

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,4 Dvoupatrová budova nevábného vzhledu se čtyřmi pokoji na patře. Pokoj pro 3 byl poměrně velký s vybaveným kuchyňským koutem základním...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dvoupatrová budova nevábného vzhledu se čtyřmi pokoji na patře. Pokoj pro 3 byl poměrně velký s vybaveným kuchyňským koutem základním nádobím, mikrovlnkou, konvicí a chladničkou. Bohužel chyběl přípravek na mytí nádobí, houbička, útěrka, odkapavač na nádobí. Velké 2 skříně s policemi a ramínky. Bez klimatizace. Standardní sprchový kout s WC. Velký balkon včetně sušaku na pradlo. Výhled do udržované zahrady se stromy. Zobraziť celú recenziu

Strava
Na velký počet strávníků poměrně malé stravovací zařízení s malým výběrem jidel. Každý den stejný dezert, z ovoce pouze meloun a jablka.

Služby hotela
Ubytovací zařízení je bez úklidu. Na pokoji byl kbelík s mopem, smetákem a lopatkou. Výměna ručníků 3 x týdně. Povlečení bez výměny.

Pláž
Pláž se nachází pár kroků od ubytování. Je kamenitá se vstupem do moře po betonových chodnících se zabradlím vedoucih až do moře. Velké plus pro lidi s problémem s končetinami. Nebylo přelidněno, takže spoustu místa. Sprchy bez poplatku. Lehátka za poplatek. Velmi pěkná, čistá a klidná plaž.

Dagmar L., 19.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Lanterna Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 5,2 Odpovídá poměru cena a služby.

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Odpovídá poměru cena a služby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Staré, opotrebovane, ale funkční.

Strava
Vařili dobře, ale kritizovali nás, že moc jíme. Měli strach, že jim nevystačí chleba.

Služby hotela
Dostačující.

Pláž
Výborná

Jiřina, 18.07.2019, Dátum pobytu: 5.7. - 14.7.2019
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marche, Hotel: Rezidence Collina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)