Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 8 Kvalita hotelu i zájezdu odpovídá jeho ceně. Zájezd byl levný, proto jsme nečekali luxus, ale standard a ten jsme dostali. Hotel je čistý...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Kvalita hotelu i zájezdu odpovídá jeho ceně. Zájezd byl levný, proto jsme nečekali luxus, ale standard a ten jsme dostali. Hotel je čistý a všude je spousta květin, příjemné ubytování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zamrzelo nás, že první nám určený pokoj byl pokusem o to, udat mladému českému páru to nejhorší, co zbylo a "uvidíme, zda budou remcat". Přidělili nám totiž pokoj se dvěma oddělenými postelemi místo manželské, které se navíc nedaly srazit k sobě a v pokoji to smrdělo, jako kdyby byl rozbitý odpad. Když jsme upozornili na to, že máme objednán pokoj s manželskou postelí, (o zápachu jsme ani mluvit naštěstí nemuseli), velmi rychle ale paní recepční situaci vyřešila výměnou za jiný pokoj, který už byl naprosto v pořádku, čistý a vyvoněný.

Strava
Jídlo bylo rozmanité a obvykle dobře uvařené, jen většinou málo slané, ale to je otázka preferencí. Jediné co v hotelu vážně neumí je dobrou kávu a hlavně Capuccino - to ale jak jsme později zjistili neumí snad nikde na Madeiře.

Služby hotela
Vše zcela v pořádku, úklid, služby recepce rychlé a precizní, obsluha v restauraci také. Všichni milí a přátelští.

Pláž
Na severu Madeiry pláže téměř nejsou, což jsme věděli, jezdili jsme proto na jih zapůjčeným autem. U hotelu nahrazuje pláž venkovní a vnitřní bazén, které byly oba příjemné, čisté a uklizené.

Lucie Svobodová, 26.07.2021, Dátum pobytu: 9.7. - 23.7.2021
Oblasť: Madeira Madeira, Paul do Mar, Hotel: Estalagem Do Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 5,2 Celkovy dojem bol super. Vedeli sme do akej oblasti ideme, ze to tam zije do neskorych nocnych hodin, ale to bolo skor plus - obava z...

  • 2,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovy dojem bol super. Vedeli sme do akej oblasti ideme, ze to tam zije do neskorych nocnych hodin, ale to bolo skor plus - obava z hluku bola zbytocna. Sklamal skor hotel a vybavenie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel ma to najlepsie za sebou. Zrekonstruovana recepcia a lobby-tam sa to konci. My sme mali deti 2 a 4 roky. Izba nastastie na prvom poschodi, inak by sme stravili pol dovolenky cakanim na vytah. Vybavenie izby stare, spinave a kupelna uplna katastrofa!!!! Smrad z kanalizacie bol tak silny, ze deti nam vracali len vosli do izby. Upozornili sme na to, ale aj po “akoze” vyrieseni problemu sme rozdiel nevideli a stale necitili. Museli sme zapchat odtok kanalizacie igelitom a pri kazdom sprchovani odkldat a znova dat naspat na miesto. Klima nefungovala, iba hucala… takze otvorit okno, ale az nadranom, kedy teplota klesla a disko prestalo hrat. Detsky kutik spinavy zniceny a stary. Nase deti sa tam aj tak radi hrali, deti to tak nevnimaju :) ako rozmaznani rodicia ????

Strava
Strava bola v poriadku. Celkom faj vyber aj chut na 8 dni. Dlhsie uz by som sa vybrala asi niekam do restiky.

Pláž
Jemnucky piesok, cista tepla voda, pozvolny vstup do mora. Cez promenadu par krokov a boli sme na lehatku. Lehatka sa platia. U nas 13,5BGN za cely set. 2 lehatka/slnecnik.

Katarína Pastorková, 26.07.2021, Dátum pobytu: 13.7. - 20.7.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Grand Hotel Sunny Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Hotel je 3* a ponúkate ho ako 4* , okolie a hotel z vonka na 3* super.

  • 3 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je 3* a ponúkate ho ako 4* , okolie a hotel z vonka na 3* super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba škaredá a veľmi malá, absolútne nezodpovedá obrázku, všetko staré už zašlé, kúpeľna , kto to silikonoval by som mu nakládla po prstoch, otras, jediné čo chválim fungujúca klíma a sieťka proti komárom, ale bola čistá

Strava
Strava bola celkom chutná len veľmi malý výber

Služby hotela
Služby priemerné, slabý večerný program

Pláž
Pláž bola cca 800 m ďaleko od hotela, čiže opäť ináč v popise ako realita , pláž strkovo piesková, more bolo príjemné teplé

Lucia Dudová, 26.07.2021, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Olive Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Podruhé do tohoto hotelu určitě nepojedeme.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Podruhé do tohoto hotelu určitě nepojedeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje solidní, v televizi ruské, německé, turecké, maďarské a polské programy.

Strava
Tento hotel byl naším pátým v Turecku, takže mohu objektivně srovnávat. Přihlížím k omezení z důvodu COVID 19, kdy personál jídlo nabíral klientům sám. Jídlo za celou dobu pobytu stále stejné, kuchař vařil bez nápadu. Na počet ubytovaných (zhruba 700 osob) malá kapacita jídelny. Většinou si nebylo kam sednout, někteří večeřeli i na lehátkách u bazénu. Chyběli sklenice na pití, do sklenic vytažených z myčky okamžitě točili pivo či nealko, ačkoliv byly ještě horké. Jiné sklenice neměli. Sklenice špatně umyté, na čistých stopy rtěnek, na šálcích skvrny předchozí kávy. Personál v jídelně pomalý, nezkušený, chyběl dohled odpovědné osoby. Na stolech nebyly ubrusy a ani papírové ubrousky.

Služby hotela
Recepční byli velice ochotní, snažili se nám ve všem vyhovět. WIFI připojení pouze v recepci, na pokoji nešlo ani za poplatek. Ručníky na pláž zdarma v Hamanu. Úklid na pokoji pouze standartní.

Pláž
V plážovém baru minimálně v 50% času přístroj na kávu nefunkční. Personál ho raději vypnul a po zbytek doby tvrdil že je rozbitý. Polední jídlo nebylo dohřívané a i úklid po jídle či odnos sklenic po nápojích či jídle byl velice pomalý. I tady stoly bez ubrusů a ubrousků. Neuvěřitelný nepořádek po obědě ruských turistů, kterých bylo v hotelu převaha.

Luděk Macháček, 26.07.2021, Dátum pobytu: 13.7. - 23.7.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Orfeus Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená velmi dobrá, výborné vyžití pro děti ( bazény, tobogány), ale koupání v moři nic moc. Přístup do moře kamenitý a stále fouká...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená velmi dobrá, výborné vyžití pro děti ( bazény, tobogány), ale koupání v moři nic moc. Přístup do moře kamenitý a stále fouká vítr a tvoří se vlny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl zhruba podle našich představ, vcelku pěkný, každý den uklizený.

Strava
Strava dobrá, nelze nic vytknout.

Služby hotela
Služby hotelu dobré.

Pláž
Hotel se nachází v blízkosti pláže, ale pláž je poměrně úzká a vstup do moře kamenitý.

Jiří Roubíček, 26.07.2021, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: LABRANDA Marine Aquapark Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 pohodová a klidná dovolená

  • 4 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
pohodová a klidná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skromné,ale čisté,každý den úklid a dvakrát i výměna ručníků

Strava
Snídaně celý týden naprosto stejné, obědy a večeře už byly napaditejsi v řeckém stylu, velmi chutné a dobré, chybělo rozhodně víc ovoce- celou dobu byly jen melouny, uvítala bych více ryb - ryba byla jen dvakrát

Služby hotela
Lehátka na pláži se platila, ikdyž jsme měli all inclusive, také michané nápoje jsme v ceně neměli, rovněž kafe se přes den muselo platit- bylo pouze k snídani a pak jen ledové na pláži nebo u bazenoveho baru. Personální byl ale ochotný, milý a vstřícný .

Pláž
Čistá ,pěkná s písčitými a oblazkovymi místy ,pozvolný vstup do moře ,velké vlny, teplá voda, bez mušliček...

Miloslava Běhalová, 26.07.2021, Dátum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Kvalita neodpovídá ceně. V tomto hotelu poprvé a naposledy.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Kvalita neodpovídá ceně. V tomto hotelu poprvé a naposledy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V této cenové kategorii chybí lednička a v letních měsících klimatizace, vzhledem k venkovnímu hluku. Úroveň podle nás neodpovídá **** hotelu.

Strava
"Zvláštní" způsob přidělování stolů v restauraci pro jednotlivé pokoje, problém s obsazováním stolů. Jídlo ale výborné.

Služby hotela
Pokoj s výhledem na Lysou horu a bazén. V sobotu probíhají svatby, takže dlouho do noci kravál, včetně odpalování petard. Měli by upozornit hosty na tento problém.

Pláž
Bazén v pořádku, oficiálně od 9-21 hod., nikdo provozní dobu nekontroluje, hluk cca do 22 hod. Nevadilo by, kdyby bylo možné zapnout klimatizaci a zavřít okna.

Anonym, 26.07.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Beltine Forest (Ostravice)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme moc spokojení, báječná dovolená, krásný hotel, všechno na jedničku. Velmi doporučuji!! Jediné co se nám nelíbilo, byla...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme moc spokojení, báječná dovolená, krásný hotel, všechno na jedničku. Velmi doporučuji!!

Jediné co se nám nelíbilo, byla zbytečně dlouhá cesta z letiště do hotelu autobusem. Trvala 2.5 hodiny a to jsme jeli pozdě večer, takže nebyl provoz. Cestovali jsme s malým dítětem, takže jsme si na cestu zpátky raději zaplatili taxíka (80euro) a byli jsme na letišti za 50 minut. Myslím, že by to cestovka měla zvážit a místo jednoho autobusu, který objíždí spoustu hotelů (Sabina Playa je bohužel poslední v pořadí) raději zařídit třeba dva minibusy. Je velké mínus, když cesta po ostrově trvá (zbytečně) déle než samotný let Praha - Palma. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Sabina playa **** je naprostro úžasný. Nový, krásný, moderní. Měli jsme štěstí, že jsme dostali pokoj s výhledem na moře. Přestože v popisku dovolené je psáno, že wifi, trezor nebo lednička jsou za poplatek, tak vše bylo v ceně.

Strava
Vynikající jídlo, pestrá nabídka pokrmů. Vybere si každý, jídlo je čerstvé a chutné. Přestože jsme byli předem upozorněni, že dítě do 2 let nemá nárok na stravu, tak to vůbec nebyl problém a syn mohl jíst s námi. Dětská židlička byla k dispozici.

Služby hotela
Hotel nabízí tři bazény, klasický venkovní, kde se dá plavat, menší bazén na terase na osvěžení (ideální pro děti) a krytý bazén. Dále je k dispozici zdarma spa včetně sauny, posilovna a nějaká večerní zábava (za ten týden byly 2 hudební akce).

Úžasná je ta terasa s velkými lehátky, slunečníky a krásným výhledem na moře. U spodního bazénu si lze objednat drink na baru. Obsluha na recepci vždy byla velmi milá a ochotná, půjčili mi na dobu pobytu na vyžádání na pokoj varnou konvici.

Pláž
Pláže jsou vzdálená od hotelu pár minut chůze. První menší pláž se stala naší oblíbenou, protože byla moc pěkná s čistou vodou, ale bez slunečníků. Druhá dlouhá pláž měla k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek, ale vstup do vody byl horší, plavaly tam řasy.

Zuzana P., 26.07.2021, Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2021
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Sabina Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

výhled z pokoje 6 fotografií

Celkom: 8,8 Všechno jak na dlani. Hotel je téměř bezbariérový. Nádherná pláž a podmořský život. Zprvu šok z dřevěně obložené recepce a jídelny, ale...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno jak na dlani. Hotel je téměř bezbariérový. Nádherná pláž a podmořský život. Zprvu šok z dřevěně obložené recepce a jídelny, ale třetí den už jsme to nevnímali a byli sme jen rádi, že to máme minutu na pláž a to samé do jídelny (paráda!). Internet zdarma je velmi slabý a pouze na recepci. 300m od hotelu vpravo u hlavni silnice je normální supermarket za egyptské ceny, platili sme kartou i dolary. Za 10 dolaru sme si udělali výlet do Safagy a zpátky. Roušky sme odhodili už na letišti v Hurghadě a pak nasadili až při vstupu do letadla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V malých čtyřpokojových budovách, mají i bungalovy. Vybavení jednoduché a funkční. Nejsou trezory na pokojích, ale to nám nijak nevadilo. TV mají. Od pokojů jsou klíče a karta na elektřinu, takže se to dalo rozdělit a vychladit si klimoškou pokoj.

Strava
Stejná jako jsme zvyklí: hovězí, kuřecí, kachna, lasagne, hranolky, křepelka, kalamáry, rozblácená ryba, ryba vcelku, nějaká luštěnina a hodně dušené zeleniny, směs zeleniny z vařeného lilku a špenátu. Saláty, syrová zelenina, dva druhy polívek. Pizza vůbec. Neustále k dispozici byly datle, pomeranč, jablko nebo víno, jednou byl i meloun k večeři. Náš 4. den přijali nového kuchaře a jídlo se zlepšilo. Voda pouze balená, neustále ji nabízejí. Kafe v jídelně pouze granulované a nebylo prý dobré. Večeře jsou venku.

Služby hotela
Bar na pláži a u bazénu od 10h do západu slunce. Nebyl problém vzít si vlastní skleničky, ty jejich byly velikosti na 250ml, no alespoň nám nezteplalo dobré plechovkové pivo 5% (v červenci měli přejít na pípu toho sme se my nedočkali). U bazénu byla v létě vířivka vypuštěná, bazén bez chemie, mírné slaná voda. Animátoři nabízeli aqua gym, šipky, volejbal, vecer bingo, karaoke a tancovaci pul hodinka s detma. Jednou i belly dancer, derviš a fire show. U bazénu je ping pong a šachy.

Pláž
Čistá, krásná, slunečníky parádní dřevěné. Pouštěli tam hezké většinou mě neznámé písničky (španělské, francouzské, německé, anglické), nic moderního co hrajou každej den v rádiu. Jediný nabízeč byla holka s masážema. Pozvolný vstup do vody, a když se vědělo kudy (u mola hned z levé strany a vpravo byla malá cestička) šlo to i bez bot. Korály bezvadné, a radost z milionu druhů rybiček ještě větší. Prosím nešlapat ani na ty mrtvé korály, važme si jich, celkově korály ubývají a toto byl jeden z nejlepších šnorchlů (v Pensee, Marsa Alam byl hodně podobný zážitek). Jde o atol napůl v mělčině a v hloubce. Z druhého konce pláže byl další šnorchl, ten vepředu byl teda hezčí. Viděli sme Olihně, sepie, rybu co mění barvu, když se bojí, murénu (i její malé miminko), čtverozubky, trnuchu a plno jiných. Pozor: našla jsem i homolici a držela ji v ruce. Měla tak 15cm možná víc. Takže na nic nesahat, ani na korály ani na mušle. Vzadu byla půjčovna sportovního vybavení, ale to sme nezkusili. Večer z kraje pláže tam běhají krabi.

Anonym, 26.07.2021, Dátum pobytu: 3.7. - 11.7.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Menaville

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia