Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Bydlely jsme v hotelu The Queen of Montenegro, v souladu s novou smlouvou, na původní byl hotel Montenegro

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bydlely jsme v hotelu The Queen of Montenegro, v souladu s novou smlouvou, na původní byl hotel Montenegro Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré

Strava
Velký výbět teplých jídel široká nabídka zeleniny a ovoce, vše velice chutné a v dostatečném množství

Služby hotela
Naprosto v pořádku, všude čisto, častá výměna ručníků v koupelně

Pláž
Dostupnost na pláž byla dobrá, i když z části byla cesta tvořena schody, které ale neunavovaly, přes silnici vedl od hotelu můstek, část pláže byla vyhrazena hotelovým hostům, bez poplatku se využívala lehátka i slunečník, pláž byla čistá, vstup do vody výborný, po dvou metrech již se dalo plavat

Jana Frantová, 19.09.2017, Dátum pobytu: 7.9. - 16.9.2017
Oblasť: Čierna Hora Čierna Hora, Bečiči, Hotel: Montenegro Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Celkový dojem z dovolené je báječný. Patří k našim nejlepším dovoleným. Dá se říct, že se vším jsme byli maximálně spokojení.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je báječný. Patří k našim nejlepším dovoleným. Dá se říct, že se vším jsme byli maximálně spokojení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování naprosto odpovídá fotografiím, které uvádí CK. Pokoje čisté, každý den úklid. Hotel udržovaný, moc pěkný a čistý.Naprostá spokojenost.

Strava
Strava byla též výborná. Rozmanitý výběr všech druhů jídel. Naprostá spokojenost. Jediné co bych vytkla je, že součástí večeří nebylo pití. To si člověk musel sám dokoupit v restauraci.

Služby hotela
Co se týče služeb, respektive spíše personálu musím jenom chválit. Všichni milí, ochotní, naprostá spokojenost.

Pláž
Na pláž krátká procházka, nijak daleko, jak jsem před dovolenkou četla v různých recenzích. Vodička čisťounká, ideální pro malé prcky, pozvolný vstup do moře. Pláž nebyly přeplněné (byli jsme v září), takže super. Dlouhá pláž, člověk si může vybrat místo. Palmičky, slaměné slunečníky, píseček,.....ve skutečnosti jako na obrázku.

Zdeňka K., 19.09.2017, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Ipanema Park & Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 dovolena byla užasna,pocasi nam trochu nepralo ale to nikdo neovlivni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
dovolena byla užasna,pocasi nam trochu nepralo ale to nikdo neovlivni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovani bylo krasné, uzasné byli jsme velice spokojeni.

Strava
pobyt jsme meli bez stravy tak nemůzeme hodnotit.

Služby hotela
byli jsme ubytováni v apartmanech a služby recepce a delegátky vynikajicí.

Pláž
plaž nebyla daleko,koupání příjemné,čistota pláže: čistá . turistů v tomto období málo,takže jsme nesmírně spokojeni

Václav Prokop, 19.09.2017, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Bibione, Hotel: Apartmánový dům Elpado

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásné okolí, krajina. Ochota prsonálu.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné okolí, krajina. Ochota prsonálu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování příjemné ,pokoj pohodný. malé výhrady ke sprchovacímu koutu, špatný odtok. Velké výdrady ke dni odjezdu, nevhodné uskladnění zavazadel, k dispozici jen venkovní sprcha bez jakéhokoliv soukromí ,věšáků a posléze veřejný převlek v hale recepe.

Strava
Stra výborná a můžeme doporučit zakoupení večeří přímo v cestovní kanceláři. Večeře o třech chodech s výběrem s 15 hlavních chodú.

Služby hotela
Příjemné a velká ochota.

Pláž
Pláž přímo u zahrady hotelu s přírodním stínem a vyhovujícím vstupem do moře

Jiří Jurník, 19.09.2017, Dátum pobytu: 31.8. - 10.9.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Avra Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Ubytování skvělé. Hotel poskytující stravu v programu Clever - all inclusive nemá vlastní pláž, přístup do moře u něj není možný, tím je...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování skvělé. Hotel poskytující stravu v programu Clever - all inclusive nemá vlastní pláž, přístup do moře u něj není možný, tím je značné omezení čerpání těchto služeb, nejbližší pláž je cca 600 m. Strava formou bufetu splňovala očekávání pouze u snídaní, co se týká obědů a večeří byl malý výběr a pochybná kvalita. Příště už jedině bez stravy nebo maximálně se snídaní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, obden kompletní úklid včetně výměny ručníků a ložního prádla, menší dosah wifi (pouze prostory okolo recepce do cca 5 m), bazén situovaný na dvorku obestavěný ubytovacími apartmány, klidné prostředí. Horší přístup do moře, v blízkosti pouze malá písčitá pláž s vlnolamem.

Strava
Strava formou bufetu splňovala očekávání pouze u snídaní, co se týká obědů a večeří byl malý výběr a pochybná kvalita (zkažené kuřecí kousky způsobily zažívací potíže včetně následného průjmového onemocnění nejen u mojí spolucestující). Výběr zeleniny byl omezený, jako zeleninový salát byla vždy na jedné míse pouze nakrájená syrová cibule, vedle rajčata, papriky a okurky. Co se týká deklarovaných "místních speciálních salátů" bylo vždy malé množství, které bylo brzy pryč. Z čerstvého ovoce jsme měli 2 druhy melounů a hrozny, občas nakrájený pomeranč. Deklarovaná překapávaná káva s drobnými sladkostmi nebyla, pouze "káva" z automatu chuti příšerné a k ní nic...

Služby hotela
Personál ochotný a usměvavý, ale po večeři se staral jen o platící hosty v taverně a nás přehlížel.

Pláž
Nejbližší "pláž" - kamenitý a strmý břeh bez možnosti bezpečného přístupu do moře. Písečná pláž vzdálená cca 500 m od ubytování je malá, přeplněná - používají ji hosté protějšího velkého hotelového komplexu.

Dana Zukalová, 19.09.2017, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Villa Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená byla super, ale tři dny nám pršelo a bylo chladno, jinak fantastické moře, služby hotelu, okolí i práce delegátek a práce...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super, ale tři dny nám pršelo a bylo chladno, jinak fantastické moře, služby hotelu, okolí i práce delegátek a práce zaměstnanců hotelu, všude ochota a úsměv. Jídlo bylo výborné, ale byl to můj první all inclusiv, tak nemám srovnání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je hodně retro, hlavně standart pokoje. Vše vypadá, že už zažilo hodně. Plus jsou velké pokoje a balkon. V koupelně jsme měli vanu, což jsem také přivítala. Uklízení, vždy výborné a ženy uklízečky s úsměvem vyšly ve všem vstříc.

Strava
Strava pro mě výborná, každý si dle své chuti a zoložení mohl vybrat z velké nabídky.

Služby hotela
vše super jen wifi byl tak nějak výsměch. Tu hodinu zdarma na jeden přijímač denně se tak nějak načítaly vstupní stránky, čekáte čekáte a hodina je pryč, ale massengery šly v pohodě.

Pláž
za mě super, lidí ani moc ani málo, kamínky a písek nepíchaly, vše čisté.

Erika Měšťanová, 19.09.2017, Dátum pobytu: 23.8. - 31.8.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa de Almeria, Hotel: Playadulce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolenka celkovo super, Rhodos nadherny odporucame kazdemu, more nadherne ciste. Hotel v pohode, personal mily, strava trosku zle. Hotel...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka celkovo super, Rhodos nadherny odporucame kazdemu, more nadherne ciste. Hotel v pohode, personal mily, strava trosku zle. Hotel je v dedine(meste) Kalithea co je od Rhodosu (hl mesta) 5-6km. Letisko do 30 minut. Nocny zivot minimalny resp ziadny skor je to na pokojnu dovolenku relaxacnu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba v pohode aj kupelna. Uplne stacilo a zodpovedalo hviezdickam hotela

Strava
Zo stravy a celkovo all inclusive sme boli trosku sklamani. Ranajky vynikajuce kazdy den, obed zle a vecera uz lepsie. Na obed a veceru sa strava opakovala resp co zvysilo na obed sme mali aj na veceru s tym ze tam nieco pridali alebo co bolo na veceru dostali sme na druhy den na obed. Vsetko formou bufetovych stolov. Nealko cely den - napoje strasne sladke. Alkohol(miestny,pivo,vino) pocas obeda 2h a pocas vecere 2h. O pol 10 zatvoreny bar na hoteli.

Služby hotela
Personal mily, izba upratana kazdy den avsak chcelo by to uz trosku renovovat aj bazen aj okolie hotela

Pláž
Plaz je do 5 minut od hotela, cista a prevazne kamienkova. Je spolocna s 2 dalsimi hotelmi v okoli. V okoli su dalsie 2 plaze. Za hotelom Eden roc - do 20 min peso je pieskova a dlha za hotelom Amilia Mare malicka plaz.

Ivana Ivanová, 19.09.2017, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Romanza Mare I.

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Celkové shrnutí zájezdu hodnotím velice pozitivně a určitě můžu jedině doporučit ostatním zájemcům. Hotel super, připadal jsem si jak na...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkové shrnutí zájezdu hodnotím velice pozitivně a určitě můžu jedině doporučit ostatním zájemcům. Hotel super, připadal jsem si jak na Ibize. Delegátka paní Wágnerová byla moc milá a ráda se vším poradila a o všechno se postarala. Jelikož jsem jel s cestovkou na dovolenou poprvé, tak jsem si trošku připadaj jak ve filmu Účastníci zájezdu, ale to nemyslím nějak zle. Byla zde i nabídka výletů, ale my jsme samostatní, tak jsme si to naplánovali samostatně. Pláž je od hotelu blízko, moře čisté, obchůdky v okolí dobrý, do Barcelony kousek. A největší top všech topů je zábavní park Port Aventura, kterej je co bys kamenem dohodil. To byl asi největší zážitek z celý dovolený. Klidně bych se tam někdy jel podívat znova a stejně tak bych klidně znova navštívil hotel Four Elements Suites. Někdo tu psal, že nedoporučuje all inclusive. To by mě teda zajímalo proč, protože my jsme si připadali královsky :) Bylo to prostě top! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Four Elements Suites na nás působil velice moderně. Překvapilo nás, jak velký apartmán jsme dostali. Obývák s TV a kuchyní, 2 ložnice a 2 koupelny a velká terasa. Náš pokoj se nacházel v přízemí hotelu, takže jsme byli na úrovni bazénu, kde se při hezkém počasí večer konal zábavný program na stage, takže jsme si připadali jak na VIP balkonu :) Bazén pohodička, přes den skvělej výval, chillout terasa taky dobrá.

Strava
Hotelová restaurace na nás na první dojem působila spíše jako taková jídelna. Stoly jsou blízko u sebe, takže se vám mohlo stát, že vás usadili hned vedle rodiny s rozdováděnejma dětma a rozhodně zde nečekejte moc soukromí nebo nějakou romantiku. Co ovšem tento dojem naprosto vynahradilo bylo zdejší jídlo, protože všechno co jsme si zde dali, tak bylo nejvíc top. Na výběr vždy velice rozmanitá strava a ten kdo má rád různé mořské potvory a ryby, tak ten si určitě přijde na své. V rámci all inclusive jsou vybrané drinky. My jsme skoro celou dobu pili Sangrii :)

Služby hotela
Hotelové služby hodnotím pozitivně. Personál je milý a rád pomůže nebo poradí. Hotel nabízí večerní zábavní program. Nejdřív dětská diskotéka a potom program pro starší, který končí o půl dvanácté večer a nabízí zábavu spíše pro starší generace. Nám to přišlo většinou spíš k smíchu :D Protože o nějaké kvalitě vystoupení se dá polemizovat. Já osobně jsem DJ a co mě teda štvalo hnedka druhej den, že v rámci hotelu a u bazénu hraje přes den jedno cdčko pořád dokola, takže druhej den už sem znal nazpamět pořadí písniček. Stejná story u večerní minidisko pro děti. Když to slyšíš třetí den tak už ti z toho regulerně hrabe, proto jsme se večer v hotelu moc nezdržovali. Jeden program byla akrobatická show, to bylo docela dobrý. Celou dobu sem čekal na Karaoke :D který mi chybělo. Nebo něco s větší interakcí ubytovaných návštěvníků.

Pláž
Pláž je od hotelu kousek pěšky. Za 5 minut jste od hotelu na pláži, která je krásná dlouhá písečná. Občas tam otravujou nějaký prodejci brejlí, dek a nabízeči masáží, ale stačí říct ne a odejdou. Koupačka super. Jeden den byly dokonce fakt velký vlny, což byla fakt zábava.

Štěpán Ježek, 19.09.2017, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Costa Dorada, Hotel: Aparthotel Four Elements Suits

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pláž 4 fotografie

Celkom: 7,6 Kdo hledá klid a pohodu na dovolené,tak doporučuji tuto destinaci.Překvapilo mě počasí ,ktreré i v polovině září bylo fantastické,stálých...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Kdo hledá klid a pohodu na dovolené,tak doporučuji tuto destinaci.Překvapilo mě počasí ,ktreré i v polovině září bylo fantastické,stálých 30stupňů po celou dobu pobytu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel se nachází v překrásné zahradě se stálým stínem, jsou zde super odpočinkové zóny.

Strava
Jídlo velmi skromné,ale vše bylo moc chutné.

Služby hotela
Pokoje čisté a každý den uklizené.

Pláž
Pláž hned u hotelu velice malá a dalo se i schovat pod palmy do stínu.

Jana G., 19.09.2017, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Palm Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 S dovolenou jsme byli velice spokojeni.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý, denně nám uklízeli, 2 x týdně výměna ručníků a povlečení. Balkon se nám nepovedl. Orientace pokoje byla na boku hotelu a silně k nám doléhal hluk z rušné ulice, která vedla kolem hotelu. Pokoj jsme si nakonec vyměnit nenechali (ačkoliv nám výměnu ochotně nabízeli), protože jsme celý den byli pryč a večer a v noci byl ruch minimální. Jinak ostrov pěkný. Doporučuji objet autem nebo skútrem!

Strava
Výborná.

Služby hotela
Personál velice ochotný.

Pláž
Pláž pár minut pěšky od hotelu. Čistá. Kolem spousta taveren a barů. My jsme na ni byli ale asi jen jednou, zbytek jsme drandili po celém ostrově. Doporučuji navšívit zašitou plážičku (no spíš kamenný plácek s jedním mini barem:-) poblíž letoviska Sidari a to Cape Drastis. Romantické, pár lidí (víc se jich tam nevejde:-).

Edita, 19.09.2017, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2017
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Alkionis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220