Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 5,8 Už nikdy

  • 5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Už nikdy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První noc tragédie, po konzultaci s delegátem dobré

Strava
Spokojenost

Služby hotela
Něco dobré, hodně arogance

Pláž
Nízká voda, špatné šnorchlování

Gabriela Řeřuchová, 26.11.2020, Dátum pobytu: 7.11. - 21.11.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: King Tut Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 7,8 Rhodos jsme navštívili poprvé a z ostrova jsme byli nadšení. Nádherné počasí i písečné pláže nás okouzlily a i lidé jsou zde velmi milí a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Rhodos jsme navštívili poprvé a z ostrova jsme byli nadšení. Nádherné počasí i písečné pláže nás okouzlily a i lidé jsou zde velmi milí a pohostinní. Zářijové počasí je pro pobyt ideální, teploty dosahovaly každý den nejméně 30 stupňů na sluníčku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl celkově pěkný a prostorný, bohužel byl ale umístěný hned u ústředí klimatizace, takže celou noc bylo slyšet hučení z chodby, což trochu narušovalo klidný spánek. Aby se člověk při vedru v noci úplně "neuvařil", musela být klimatizace puštěná i uvnitř pokoje. S otevřeným oknem se spát nedalo, protože byl docela velký hluk zvenku.

Strava
Stravování (snídaně) bylo výborné, velký výběr zeleniny, ovoce, müsli i pečiva. Teplý bar byl také dostačující. Jediné, co by mohlo někomu v současné době vadit, bylo omezení pohybu a možnost samoobslužného baru. Člověk ale vždy od obsluhujícího personálu dostal, na co měl chuť a co si sám vybral. Možnost snídat na terase s výhledm na moře byla také velmi příjemná. Na večeři jsme si zašli obvykle v místě, kde jsme trávili celý den. Vždy jsme si na všem moc pochutnali.

Služby hotela
Hotel se nám moc líbil, personál na recepci byl moc milý a přímo v hotelu jsme si zajistili také půjčení auta na celou dobu pobytu. Bazény jsme nevyužili, byli jsme celý den u moře. Uvítali bychom prodlouženou otevírací dobu fitness centra.

Pláž
Pláž u hotelu nám příliš nevyhovovala, byla kamenitá a přímo u silnice. Našli jsme dvě další pláže, na které jsme střídavě jezdili autem. Obě byly nádherné.

Kateřina Flugerová, 26.11.2020, Dátum pobytu: 17.9. - 25.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Rhodes Bay (ex Amathus Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Rhodes Bay Elite Suites 1 fotografia

Celkom: 8,2 Dovolená se nám velmi líbila, pohoda, klídek, super servis, všichni se snažili vyjít maximálně vstříc. Zklamal nás pouze výlet do...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila, pohoda, klídek, super servis, všichni se snažili vyjít maximálně vstříc. Zklamal nás pouze výlet do Hurghády, kde jsme byli zavezeni do předem domluvených obchodů. Bohužel jsme si koupili koření, barevný pepř, který byl barevný pouze obarvením barvou. Je to naše chyby, že jsme naletěli. Delegát by však měl dle našeho názoru tato místa vypustit. Zobraziť celú recenziu

Ivana L., 25.11.2020, Dátum pobytu: 13.11. - 20.11.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Vzhledem k covidovým okolnostem si není na co stěžovat, lidí minimálně-což je i trochu depresivní. Ale možnost změnit prostředí stála za...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k covidovým okolnostem si není na co stěžovat, lidí minimálně-což je i trochu depresivní. Ale možnost změnit prostředí stála za to,zvládli jsme v pohodě i on-line vyučování. I výlety byly,což bylo fajn. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu pouze náš zájezd,takže jsme měly s dcerou rodinný pokoj,každá své soukromi. Starší,ale udržované.

Strava
Snídaně chudé-2druhy sýra,jeden salám,sladké pečivo,omeleta,zelenina. Žádná marmeláda nebo med. Obědy i večeře dobré,neopakovaly se,ryby...Málo ovoce. Ale nechci kritizovat-hotel minimálně obsazen,třeba je to normálně jinak,ale dostačovalo to,nikdo netrpěl. Jídlo nabíral personál, ale bez problémů,aspoň se nevyhazují zbytky z přeplněných talířů.

Služby hotela
Přes minimální obsazenost se snažili do posledního dne. Při odjezdu nám tleskali,hudba...všichni umí bazálně česky.Nemůžu nic vytknout.

Pláž
Minimálně lidí-byli jsme tam jen náš zájezd,takže lehátek nadpočet,voda vzhledem k termínu již chladnější. Hotelová část uklizená,dál smetiště-ale opět,okolní hotely zavřene,tak se nestarají.

Monika S. K., 25.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Klidne pelne misto, idealni rodinná dovolená

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Klidne pelne misto, idealni rodinná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sneslo by rekonstruovat, ale v pohode.

Strava
Skvělá!

Pláž
Čistá, pro deti idealni, mene pak pro plavce.

Ladislav, 24.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel pro všestranné vyžití

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pro všestranné vyžití Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje s vybavením.

Strava
Dostačující

Pláž
Super

Iveta Dvořáková, 24.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,6 velmi krásně zařízený resort, účelné uspořádání, krásné a udržované prostranství, hodně zeleně, večer vše hezky a vkusně nasvícené,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
velmi krásně zařízený resort, účelné uspořádání, krásné a udržované prostranství, hodně zeleně, večer vše hezky a vkusně nasvícené, vynikající služby, vstřícný personál Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoje byly pěkně zařízené, vybavení dostačovalo, měli jsme osušky na pokoj i na pláž, k dispozici fén, sprchový gel, šampon, kondicionér a tělové mléko

úklid byl precizní

na pokoji byla konvice, čaj a instantní káva a každý den jsme dostali na pokoj láhev vody

Strava
strava byla vynikající, nejvíce mi chutnaly polévky, ryby a mořské plody

na výběr bylo vždy více variant, obsluhovali nás u pultu a každý dostal kolik si řekl

překvapil mně pestrý výběr desertů - dortíků a pod.

Služby hotela
se službami hotelu jsem byla spokojená a můj dojem je vynikající

jediné, co jsem musela řešit byla nefungující wifi - koupila jsem si místní datovou kartu

Pláž
na pláži vzhledem ke koronakrizi bylo málo návštěvníků, byla udržovaná, vždy jsme měli možnost na výběr lehátka s matrací, bufet na pláži měl k dispozici nápoje, byl tam plavčík, do moře byl dobrý přístup a bylo kus mělko, což může vyhovovat neplavcům nebo rodinám s dětmi

Eva Bíla, 24.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Fantazia Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Místo i personál skvělé.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Místo i personál skvělé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusní. Čisté.

Strava
Pravděpodobně z důvodu toho, že jsme byli poslendí ubytovaní letos bylo jídlo dost slabé, ale prý to jindy bývávalo lepší.

Služby hotela
Vynikající.

Pláž
Ideální pro děti, ideální na šnorchlování, čisté, útulné, blízko. Prostě značka ideál.

Anonym, 24.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Fantazia Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Umyvadlo v pokoji. 15 fotografií

Celkom: 6,4 Doporučuji.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel menší a příjemný, čistý.

Strava
Vlivem Cov19 restrikce při servírování, to je hlavní rozdíl. Ve srovnání s jinými roky - jídlo málo pestré, málo ovoce.

Služby hotela
Vlídný personál. otravní maséři, nekompetentní recepční.

Pláž
Pláž je dostupná, ale nikterak pěkná, je obklíčena rezorty, lepší pocit jsem měl při koupání z mola.

Martin Plešingr, 24.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: AMC Royal Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)