Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 10 Z okolí hotelu, areálu, pláže i bungalovu jsme byli mile překvapení. Vše naprosto úžasné a skvělé.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z okolí hotelu, areálu, pláže i bungalovu jsme byli mile překvapení. Vše naprosto úžasné a skvělé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování byla více než dobrá.

Strava
Vzhledem k opatřením se v resortu Barceló dalo stravovat formou bufetu jen večer, snídaně byla podávána přes plexisklo a oběd formou jidelního lístku. Musím tedy uznat, že kvalita bufetových večeří byla nadstandartní.

Služby hotela
Od příchodu na recepci až po pokojskou službu přes obsluhu okolo jídla a pití nám vše přišlo v pořádku. Všichni vstřícní.

Pláž
Pláž hlídaná plavčíky, přístupná, blízko hotelu. Čistá a příjemná. Dokonce rozdělená pásky na odstup 2m.

Monika Krupková, 03.03.2021, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Castillo Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 8,4 Hotel je opravdu pěkný, personál ochotný a milý. Pláž před hotelem je bohužel kamenitá, je proto nutné chodit cca 10 min pěšky jinam....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je opravdu pěkný, personál ochotný a milý. Pláž před hotelem je bohužel kamenitá, je proto nutné chodit cca 10 min pěšky jinam. Hotel je umístěný uprostřed ničeho, do centra města Costa Calma je to cca 2,5 km pěšky. V době odlivu je možné dostat se tam podél moře. Zobraziť celú recenziu

Jarmila Semencová, 03.03.2021, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolená byla krásná, ale nastvalo nejen Nás, ale i ostatní klienty, ze jsme byli okradení o den, čili jsme tam nebyli 8 a 7 noci, jak se...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla krásná, ale nastvalo nejen Nás, ale i ostatní klienty, ze jsme byli okradení o den, čili jsme tam nebyli 8 a 7 noci, jak se píše v cestovce, ale 7 dni a 6 noci. Takže s blue sky, jsme letěli naposledy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo standardní, nic bych nevytkla, čisté a krásný výhled z balkonu.

Strava
Stravování bylo velmi dobré, mnoho výběru jídla

Služby hotela
Hotel byl hezky, čistý a super personál :)

Pláž
Pláž čistá udržována, akorát se šlo špatně do moře, protože tam byly kameny o které jsme se i zranili. Jinak moře čisté

Yveta Labíková, 03.03.2021, Dátum pobytu: 20.2. - 27.2.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Služby hotelu odpovidaji kvalite, kterou v Emirátech ocekavate, bohužel pláž zcela zkazi dojem. Neskutecny nepořádek ve vode, plasty,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 1 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Služby hotelu odpovidaji kvalite, kterou v Emirátech ocekavate, bohužel pláž zcela zkazi dojem. Neskutecny nepořádek ve vode, plasty, sacky,veskery odpad. Z tohoto duvodu hotel nedoporucuji. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 03.03.2021, Dátum pobytu: 19.2. - 26.2.2021
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Bahi Ajman Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Ze zájezdu jsme byli nadšení, protože to byla příjemná změna po celkové situaci u nás. Veliký stres před odletem z neustálých změn a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Ze zájezdu jsme byli nadšení, protože to byla příjemná změna po celkové situaci u nás. Veliký stres před odletem z neustálých změn a dalších velkých nákladů na testování. Celkově se částka za testy před odletem na dovolenou, před návratem z dovolené a po návratu do Čech pro 4členou rodinu vyšplhala na cenu další osoby, která mohla jet na zájezd (18.000,-). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo průměrné, pozitivní bylo málo lidí a klid. Žádné fronty u jídla a volná lehátka u bazénu. Hotel je bohužel dál od pláže. Příště bychom volili kvůli tomuto ubytování jinde.

Strava
Nabídka stravy byla široká, dostatek ovoce a zeleniny. Chuťově bylo vše neslaně nemastné. Pro malé děti asi ok, ale těch tam moc nebylo.

Služby hotela
V pořádku.

Pláž
Daleko, bohužel.

Petra Kinclová Vondrušková, 03.03.2021, Dátum pobytu: 21.2. - 28.2.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Mar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Vse velmi prijemne, byt opotrebovanejsi.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Vse velmi prijemne, byt opotrebovanejsi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Casto nefunkcni vybaveni (klima, trezor, tv) jinak spokojenost

Služby hotela
Ovlivneno Covidem, takze mene zamestnancu a vice lenosti..

Pláž
Nadhera

Petr S., 03.03.2021, Dátum pobytu: 19.2. - 28.2.2021
Oblasť: Maldivy Maldivy, Hotel: Filitheyo Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Ve Vodici jsme byli po několikáté, ale toto byla naše bezkonkurenčně nejlepší dovolená! Mrzí mě to, ale dávám 2 hvězdy dolů za paní...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ve Vodici jsme byli po několikáté, ale toto byla naše bezkonkurenčně nejlepší dovolená! Mrzí mě to, ale dávám 2 hvězdy dolů za paní delegátku- opravdu si myslím, že se nechová ke klientům tak, jak by měla . Ale zase když si od ní koupíte výlet, už je milá :D Paní delegátka v autobuse zpět , jakoby s námi nejela. Nepředstavila se a nekomunikovala, vše zařizovali milí řidiči. Cesta zpět byla otřesná, projížděli jsme snad celou ČR, ale to je samozřejmé, řidiči byli fajn. Komunikace CK na FB vždy do pár minut, pán vždy milý a pomohl. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nakonec se na sezonu neotvíraly depandance, tak jsme byli ubytováni v hotelu. Měli jsme prostorný dvoupokoj, vždy čistě uklizený.

Strava
Velmi bohatý výběr, naprosto super! Vždy si vybraly i děti.

Služby hotela
Personál vždy milý a ochotný pomoci.

Pláž
Pláž nebyla tak plná, jak jsme byli zvyklí, takže super. 50kn stálo lehátko a slunečník. Pláž, co by kamenem dohodil, čistá a v okolí spousta možností s občerstvením a vyžitím.

Kateřina H., 02.03.2021, Dátum pobytu: 14.8. - 23.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Depandance hotelu Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Pohodově strávený týden po všech stránkách. V době našeho pobytu byl hotel zaplněný zhruba z jedné pětiny, takže byl všude klid, neřvala...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodově strávený týden po všech stránkách. V době našeho pobytu byl hotel zaplněný zhruba z jedné pětiny, takže byl všude klid, neřvala hudba ani děti, personál v pohodě stíhal. Doporučujeme. I my plánujeme, že se sem ještě někdy vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá ceně a je bezproblémové. Úklid pokoje každodenní, pravidelná výměna ložního prádla i ručníků, doplňování jednorázových sprchových gelů, mýdla, šampónů...V pokoji je k dispozici chladnička, trezor (bez poplatku), rychlovarná konvice, pytlíkový čaj a instantní káva, 1,5 láhev vody - vše denně doplňováno. K dispozici je i osobní váha, takže si na konci pobytu můžete zkontrolovat, jestli jste přibrali :-), případně zvážit kufry.

Strava
Strava rozmanitá, včetně plodů moře. Pestrá nabídka polévek i hlavních jídel, nepřeberné množství zákusků, ovoce, saláty. Je třeba počítat s tím, že dost jídel je smažených a tedy i tučných, ale pokud je nevyhledáváte, vyberete si určitě i něco zdravějšího. My jsme si každý den dávali trošku ze 3 různých jídel u oběda i večeře a stejně jsme nestihli ochutnat všechno :-). U švédských pultů obsluhují číšníci vybavení rouškami a rukavicemi- ukážete si co a kolik chcete a vše vám dají na talíř. Hosté se sami neobsluhují, platí to i pro výběr pečiva, ovoce apod. Při vstupu do restaurace personál pokaždé měří hostům teplotu bezkontaktně.

Služby hotela
V hotelu i v době korony funguje malé fitcentrum a masáže, otevřených je i několik obchůdků v hotelové pasáži. Můžete tam nakoupit za dolary nebo eura, není třeba egyptské měny.

Pláž
Pláž byla v době našeho pobytu prakticky prázdná, možná i proto, že z ní není možné jít do moře kvůli ochraně korálů. Pokud ale popojdete o pár metrů dál (cca 200), můžete se v moři koupat, jak je libo a ještě u toho vidět želvy. I na sousední pláži lze využívat slunečníky a lehátka s matracemi.

Ivana, 02.03.2021, Dátum pobytu: 20.2. - 27.2.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Opětovně jsme vybrali hotel Royal Tulip, jelikož má aquapark a skvělé možnosti potápění a šnorchlování. Jeli jsme tam, kde už jsme to...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Opětovně jsme vybrali hotel Royal Tulip, jelikož má aquapark a skvělé možnosti potápění a šnorchlování. Jeli jsme tam, kde už jsme to znali, to je nejlepší reference. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Před 2 lety byl hotel v lepším stavu, nyní je vidět opotřebovanost. Ale nijak tragicky.

Strava
Výborné. Jen nyní bez samonandavání jídel, vše obstarávají kuchaři a číšníci.

Služby hotela
Čekání na check in 2 hodiny?? A nemít v únoru vyhřívaný bazén pro dospělé, není taky moc prima. Ale jinak v pořádku.

Pláž
Tuto pláž miluji, i dlouhé molo, doporučuji.

Simona D., 02.03.2021, Dátum pobytu: 20.2. - 27.2.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)