Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 6,6 Hotel byl moc hezký-obrovská zahrada, hodně zeleně (to se nám tam opravdu líbilo nejvíc, děti mohly spát přes den na lehátku ve stínu pod...

  • 8 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl moc hezký-obrovská zahrada, hodně zeleně (to se nám tam opravdu líbilo nejvíc, děti mohly spát přes den na lehátku ve stínu pod stromy). Výborné pro rodiny s dětmi-2 dětská hřiště, vodní hřiště, dětský bazének (i když nevyhřívaný), animační programy.

Pokoj byl dostatečně velky (rodinná suita)-2 pokoje (ložnice s dveřmi), šatna, koupelna a předsíň. Postele teda byly dost hrozné-na kolečkách, takže pořád někam odjíždely. Šatna byla super-věci nepřekážely v pokoji.

Od jídla jsme měli větší očekávání-suroviny nebyly špatné, ale úprava hrozná-každé maso a ryba neochucené a pouze osmažené na oleji na kameni. Ovoce bylo dost (papája, zelený meloun každý den; jablka, hrušky, kiwi, mandarinky, banány měly polovinu zájezdu výpadek).

Snídani, obědy a večeře byly formou bufetu. Do jídelny jsme byli v puštění vždy pouze na kartu, nutnost dezinfekce gelem a nabírání jídla igelitovou rukavici. Přes den bylo jídlo u bazénu, pouze ale pizza, hranolky, smažené kuřecí kousky,Dále nějaké jogurty a ovoce jako jablka hrušky a banány. Nic jiného teplého tam nebylo spíš takový fastfood. V rámci All-inclusive nebyla ani veliká nabídka pití, skoro za všechno se muselo připlácet, včetně espressa z kapsle, jinak byla káva pouze z automatu a ta nebyla vůbec dobrá.

Celkově se nám zájezd líbil, hlavně kvůli dětskému zázemí, hřištím a tobogánům a krásné zahradě. Jídlo mělo však veliké nedostatky a program All-inclusiv též. Zobraziť celú recenziu

Pláž
Cesta na pláž trvá zhruba 10 až 15 min., jde se podél celého hotelu a potom po strmých schodech co cestou jsou všude odpadky, ale pláž je čistá. S tmavým pískem a postupným vstupem do vody. O pláže je celkem dobrá restaurace, kde je možno si sednout a děti si mohou hrát přes promenádu na písku.

Linda U., 19.04.2021, Dátum pobytu: 7.4. - 14.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Abora Interclub Atlantic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Téměř nefunkční aquapark, v některých toboganech díry, hned první den po našem příjezdu je úplně uzavřeli. Takže dítě zklamane. Recepce...

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Téměř nefunkční aquapark, v některých toboganech díry, hned první den po našem příjezdu je úplně uzavřeli. Takže dítě zklamane. Recepce též kapitola sama o sobě, nepříjemni, neochotni.

Ten kdo jezdí do Egypta pravidelne to asi ví, ale pro nás (poprvé a naposled v Egyptě) bylo opravdu vysoce nepříjemné neustále otravovani různých prodejců/maseru atd v celém areálů! Na plazi, u bazénu i při procházce hotelem. Dost nám to dovolenou kazilo, odpočinout si bylo téměř nemožné, protože vám neustále stal někdo u lehátka a snažil se z vás za každou cenu vytáhnout nějaké peníze. Už nikdy víc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj celkem Ok, sice koupelna už bych asi chtěla nějakou renovaci (praskla sprcha, odpadajici háčky a držák na toal. Papír) ale tak...

Kazopadne pokojsky byl opravdu super, ochotný, vždy cisto a uklizeno.

Strava
Jídlo velice dobre, zde není co vytknout ;)

Služby hotela
Celkem Ok

Animátori skvělí :) super program i přístup

Pláž
Pláž by měli víc uklízet a dat hlavně více odpadkovych košů, jinak super ;)

Tereza P., 19.04.2021, Dátum pobytu: 3.4. - 14.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Krásná dovolená

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný, velmi čistý se starším nábytkem.

Strava
Strava byla dobrá, od 5***** bychom možná čekali trošku více. V hotelu jsou také 4 a la carte restourace- s možností 1x návštěvy jedné z nich zdarma. Je třeba se do restaurace předem rezervovat prostřednictvím rezervačního kiosku, který je v hotelovém Lobby. Bohužel se nám nedařilo zarezervovat - z důvodu údajně plné kapacity všech restaurací. Šli jsme se zeptat na recepci, kde nás odkázali ma Guest Relations- tam nám paní nejprve řekla, že se nedá nic dělat a restaurace jsou již plně obsazeny, když jsme si trvali na svém, někam zavolala a poté nám řekla, že nám vytvořila rezervaci v jedné z nich. Byli jsme moc rádi, že se nám podařilo do restaurace dostat. Servírovalo se 3chodové velmi chutné menu. Návštěva restaurace byl krásný zážitek. Co nás mrzelo, byl fakt, že restaurace byla poloprázdná po celou dobu co jsme v ní večeřeli, takže o plné kapacitě to asi úplně nebylo. Tuto “strategii” si hotel mohl odpustit. Pokud se vám stane něco podobného, doporučuji navštívit Guest Relations a trvat si na svém, bylo by škoda se o návštěvu restaurace ochudit.

Služby hotela
Personál hotelu byl velmi milý a vstřícný. V hotelu se nachází několik barů, kde si každý přijde na své. Líbili se nám všechny. Na pláží a také u bazénu probíhají prima animační programy. Celý hotelový areál utváří krásné prostředí-takovou oázu uprostřed pouště.

Pláž
Pláž byla jedním slovem nádherná- krásná čistá laguna obklopena lehátky a velmi příjemným plážovým barem. Na konci laguny byla další plážová budova s občerstvením a výhledem na širé moře.

Magdalena G., 18.04.2021, Dátum pobytu: 10.4. - 17.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Desert Rose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Výborná lokalita, krásné počasí a hlavně v této době málo lidí, proto mohu jen doporučit vycestovat, stojí to za to!!!!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná lokalita, krásné počasí a hlavně v této době málo lidí, proto mohu jen doporučit vycestovat, stojí to za to!!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé ubytování pro rodinu, dobře vybavené apartmány, oddělené pokoje, denně úklid.

Strava
Výběr jídla dokonalý, ochotný personál, spoustu ovoce a zeleniny a hlavně pro děti bylo jídlo málo solené!

Služby hotela
Dokonalé, 4 vyhřívané bazény, dětské hřiště, hřiště na fotbal, denně animační programy pro děti.

Pláž
3 krásné pláže v dosahu 20 min pěšky

Tomáš Fanfule, 15.04.2021, Dátum pobytu: 2.4. - 12.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Parque Cristobal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž Camisón 1 fotografia

Celkom: 7,8 Velmi povedená dovolená, hotel čistý, jídlo a pití dobré. Perfektní korálový útes, trávili jsme 2/3 dovolené po vodou.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi povedená dovolená, hotel čistý, jídlo a pití dobré. Perfektní korálový útes, trávili jsme 2/3 dovolené po vodou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jednoduchý, čistý, každý den úklid + čisté ručníky.

Strava
Nejíme maso. Snídaně bohaté, super omelety, na můj vkus málo ovoce. Obědy a večeře - vždy k dispozici ryba, saláty fajn, sladké neposoudím. Chyběly mořské plody. 3. hotel navštívený v Egyptě, chuťově zatím jídlo a pití nejlepší (bez extra divných pachutí)

Služby hotela
Servis fajn, milí, usměvaví, nevlezlí ;-)

Pláž
Skvělý korálový útes i s malou uzavřenou lagunkou pro méně odvážné. Želva každý den :-) 30 min pěšky do Marsa Mubarak-stojí za to.

Barbora B., 14.04.2021, Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9,8 Báječná dovolena, jako vždy na Fuerteventuře.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná dovolena, jako vždy na Fuerteventuře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Sice starší a trochu opotřebený hotel, ale čistý. Mohlo by se dle mého názoru a v porovnání s jinými hotely dbát více na čistotu bazénu a opravit některé nefunkční sprchy.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Na jedničku.

Pláž
Vzhledem k malému počtu hostů nejsou na pláži slunečníky a lehatka, ale mě to nevadilo. Jen nebylo kam si odskočit, museli byste asi 2 km k majáku, kde fungovalo bistro. Sprcha taky nebyla nikde k dispozici. Pláž ale byla čistá, moře také.

Ivana Maršálková, 14.04.2021, Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Playa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Hotel ok.Problem, že je vstup do moře stále jen po kolena max...nelze si zaplavat a ani nelze využít molo sousedního hotelu.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel ok.Problem, že je vstup do moře stále jen po kolena max...nelze si zaplavat a ani nelze využít molo sousedního hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani absolutně super.

Strava
Strava v pořádku.Zažila jsem v jiných resortech větší výběr, ale vše bylo ok.

Služby hotela
Služby v pořádku, výborné.

Pláž
Pláž jak jsem zmínila.Hezká vše ok, akorát si nezaplavete ani nemáte šanci snorchlovat.

Michaela, 14.04.2021, Dátum pobytu: 4.4. - 11.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jaz Aquamarine Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Hotel se nachází v nejoblíbenější destinaci kousek od písečných dun. Pláž je pěšky cca 2 km. Na pláži jsme čas netrávili, takže kvalitu...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel se nachází v nejoblíbenější destinaci kousek od písečných dun. Pláž je pěšky cca 2 km. Na pláži jsme čas netrávili, takže kvalitu služeb hodnotit nemohu. Hotel je hezký a služby jsou skvělé, jen je více zaměřen na španělské návštěvníky a ostatní turisté je moc nezajímají. Jídlo bylo skvělé, ale je třeba si vždy vše osolit, což u většiny jídel problém není. V hotelu pracuje jako animátor Martin ze Slovenska a je opravdu moc milý a je s ním sranda. Rozhodně doporučuji půjčení vozu u společnosti Cicar a projet si ostrov. Treky v horách jsou parádní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je čisté a hezké. Každý den nové ručníky.

Strava
Na hotelu byla strava skvělá a určitě doporučuji vyzkoušet i místní restaurace, které nabízí obrovský výběr ryb a mořských plodů. Moc dobré víno a nesmím zapomenout na jejich slavný rum.

Služby hotela
Služby jsme tolik nevyužívali, ale bylo hezké zase zažít živou hudbu. Mají posilovnu, wellness, crossfitové hřiště, dva bazény, krásnou zahradu, masáže atd...

Pláž
Cca 2 km od hotelu je asi nejhezčí a největší pláž na ostrově se zlatým pískem, která je napojena na písečné duny.

Lenka R., 13.04.2021, Dátum pobytu: 27.3. - 10.4.2021
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Occidental Margaritas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

14 fotografií

Celkom: 9,6 Hotel Meraki je naprosto úchvatný, líbí se mi že je jiný než ostatní typické hotely v Egyptě které jsou jeden jako druhý, Meraki je...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Meraki je naprosto úchvatný, líbí se mi že je jiný než ostatní typické hotely v Egyptě které jsou jeden jako druhý, Meraki je originální, krásný .. nikdy se do stejného hotelu 2x nevracím, protože chci poznat nová a nová místa, ale do Meraki se 100% vrátím!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi krásné, pokoj jsme měli od hlavní budovy nejdál, takže se člověk trochu projde na snídani atd., ale není to nic hrozného.. navíc jsme byli zase naopak nejblíž k druhému většímu bazénu a k nejhezčí ze tří pláží.

Strava
Tak tady opravdu velmi velmi chválím, jsem extrémně vybíravá a většinou na dovolených moc nejím, respektive se najím pořádně k snídani a celý den pak nejím, protože nemám ráda něco co neznám, ale v tomto hotelu vaří jednak opravdu skvěle a druhak vaří řekla bych dost na evropský styl. Podle mě není nikdo kdo by se v Meraki dobře nenajedl, když i já jsem si pochutnala.

Služby hotela
Všichni velmi milý, ochotní, personál z 99% usměvavý a vstřícní. Líbí se mi že je v tomto hotelu opravdu co dělat, program přes den i večer, každý den trošku jiný program/jiná párty, super animátoři, hudba na plážích i u bazénu, za mě na jedničku.

Pláž
Tento hotel má 3 pláže, 1. úplně nalevo je za mě nejkrásnější, číšníci nosí pití až k lehátku, personál vám pomůže s lehátkem jak potřebujete, ale je tu méně vody, zaplavat si tu člověk úplně nemůže. 2. pláž v zátoce je také pěkná, více vody kde si člověk zaplave, i když je menší tak vždy jsme si bez problému našli místo, tady doporučuji boty do vody. 3. pláž úplně napravo s nápisem MERAKI, tady jsme se byli jen projít a jednou jsme zde na pláži obědvali, což bylo super, ale na koupání to na této pláži úplně není, všude zakotvené lodičky.

Celkově jsou ale pláže udržované, vždy je personál co pomůže s lehátkem, pití i snack přes den je na dosah ruky.

Adéla M., 13.04.2021, Dátum pobytu: 3.4. - 10.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Meraki Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9 Super dovolena,priste pojedeme na stejne místo.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena,priste pojedeme na stejne místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super,celkově spokojeni.

Strava
Nám moc chutnalo????

Služby hotela
Super

Pláž
Super,krásná pláž a čistá.

Anonym, 13.04.2021, Dátum pobytu: 31.3. - 10.4.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Magic Tulip Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)