Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 8,2 Služby a ubytování ok Strava slabší

  • 10 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Služby a ubytování ok

Strava slabší Zobraziť celú recenziu

David Šmahel, 16.09.2021, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Karras

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Menší příjemný a upravený resort.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Menší příjemný a upravený resort. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování zcela odpovídalo kategorii.

Strava
V dostatečném sortimentu, chutná, odpovídající ceně zájezdu.

Služby hotela
Příjemný personál včetně pokojských.

Pláž
Oblázková, čistá, moře průzračné.

Jitka Dubcová, 16.09.2021, Dátum pobytu: 13.8. - 24.8.2021
Oblasť: Grécko Grécko, Samos, Hotel: Kampos Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Malá jídelna a malý výběr jídel.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Malá jídelna a malý výběr jídel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý a každý den uklizeno. Byl jsem spokojen.

Strava
Malý výběr, velmi chudá nabidka

Služby hotela
Personál příjemný a ochotný, jen výtahy jsou slabina.

Pláž
Přímo u hotelu

Petr Střítežský, 16.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Burgas Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Jedna z našich nejkrásnějších dovolených v Egyptě.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Jedna z našich nejkrásnějších dovolených v Egyptě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší vybavení, ale všude čisto a denně uklizeno.

Strava
Spíše menší výběr, ale vše chutné a všeho dostatek.

Služby hotela
OK

Pláž
Pláž nádherná, čistá, rozlehlá, moře plné života a barev. Lehátek vždy dostatek.

Irena M., 16.09.2021, Dátum pobytu: 2.9. - 12.9.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Byli jsme spokojeni se službami hotelu i paní delegátky.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni se službami hotelu i paní delegátky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Komfortně zařízené pokoje s TV, klimatizací - v pokoji ovšem byla tak příjemná teplota, že jsme ji skoro ani nevyužili, minibar (2x pivo, Fanta, Coca-Cola, minerální voda) - 1x týdně zdarma doplněn + každý den zdarma lahev vody, pěkná koupelna

Strava
Velký výběr jídla - předkrmy, ovoce, zelenina, zákusky, velký výběr příloh, zmrzlina (i balená), občerstvení na pláži, káva, čaj, mimo all inclusive - např. vitamínový bar, ledová káva, čerstvé džusy

Služby hotela
Animační programy, diskotéky, ručníky, lehátka a slunečníky zdarma, herna, turecké lázně

Pláž
Celkově pěkná pláž s menšími kamínky. Lehátka a místo slunečníků skvělé větší tkané konstrukce, které dokáží udělat větší stín.

Aneta Výmyslická, 16.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 12.9.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Seaden Sea World Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Při příjedu, nám bylo řečeno, že pro nás nemají pokoj, ale do 15min vše vyřešeno- 1.noc jsme byli nakonec ubytování v lepším pokoji v...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Při příjedu, nám bylo řečeno, že pro nás nemají pokoj, ale do 15min vše vyřešeno- 1.noc jsme byli nakonec ubytování v lepším pokoji v hotelu zorna, avšak pro nás neměli místo na další dny a tak jsme byli přesunuti do Hotelu Albatros. Jinak vše v pořádku a prostředí hotelu je příjemné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší styl vybavení, ale vše plně funkční a vyhovující.Pohodlná postel a velké sprchy.

Strava
Snídaně, obědy a večeře různorodé a chuťově výborné, vybere si každý- od různých druhů masa, ryb, tak přes velký výběr zeleniny, salátů a příloh. Trochu nevýhoda v hotelu Zorna svačinky- odpolední svačinka - pár zákusků a večerní suchý chleba s kolečkem salámu a sýrem, plastový kelímek s čipsy nebo tyčinkami.

Služby hotela
V rámci all inclusive různé sportovní aktivity, které si zamluvíte den předem- šlapadla, kola, minigolf, tenis, squash, Ping pong, billiard a další. All inclusive nápoje v 0,2, avšak alkohol dávali někdy i přes míru a hotel na hostech opravdu nešetří. není problém si vzít i více skleniček ať nemusíte chodit tak často k baru.

Pláž
Pláž je opravdu pár metrů od hotelu, nicméně je zde spoustu trávy a doporučuji tedy zajít / zajet o kus dál z důvodu čistoty moře. Vyskytovaly se i malé medůzy, avšak nežahavé, takže nemusíte mít strach. Voda nádherně čistá a přístup do moře si můžete vybrat - ať už po kamínkách, po schodech nebo po schůdkách.

Nikol K., 16.09.2021, Dátum pobytu: 6.9. - 11.9.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Zorna Plava Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

11 fotografií

Celkom: 1,6 Tento hotel nemohu doporučit. Zaplatila jsem 6 nocí, 24 procedur a ipo jednom dnu jsem z tohoto hotelu odjela. Samozřejmě, že reklamaci...

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel nemohu doporučit. Zaplatila jsem 6 nocí, 24 procedur a ipo jednom dnu jsem z tohoto hotelu odjela. Samozřejmě, že reklamaci mně neuznali a jistė rádi zaplacený pokoj opėt pronajali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj starý, ponurý, špinavý.

Strava
Strava nebyla chutná a byl malý výbėr Třeba ke snídani 14.9.21 nebyla vůbec zelenina.

,

Služby hotela
Nemohu posoudit, odjela jsem.

Anonym, 16.09.2021, Dátum pobytu: 13.9. - 19.9.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Západné Čechy, Hotel: Excelsior

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,8 Do Albanie jezdime pravidelne uz patym rokem, vzdy si pujcime auto a jezdime jak do mest, vesnic, tak i na ty nejzapadlejsi plazicky. V...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Do Albanie jezdime pravidelne uz patym rokem, vzdy si pujcime auto a jezdime jak do mest, vesnic, tak i na ty nejzapadlejsi plazicky. V zari je tam vzdy krasne a uz nejsou plaze az tak preplnene turisty, more je krasne teple a vse je otevrene. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V ubytovani jsme byli uz po druhe, vzdy jsem si rovnou na hotelu doplatila vyhled na more. Hotel jako takovy je perfektni, ale bohuzel je primo u rusne hlavni silnice, ktera vede Ksamilem. Kazdopadne, kdyz zavrete na noc dvere a vse utesnite, tak ta auta a ruch moc neslysite, ale s otevrenymi dvermi na balkon ci oknem se spat neda.

Strava
Stravovani v hotleu velmi dobre, zamerene hodne na zeleninu, ale kazdy den byl vzdy nejaky druh masa a casto byvaly i ryby (meli jsme polopenzi). Kazdy by si vybral. Rano jsme si vzdy kupovali jejich kafe, espreso, ktere bylo dokonale (v ramci snidane bylo i kafe rozpustne zdarma, ale to jsme nevyuzivali). Vecer jsme si vzdy kupovali mistni pivo Elbar ( bohuzel na hotleu tocene nebylo, al eto jsme si vynahradili pak v jinych restauracich, kde tocili obvykle Korcu nebo Tiranu) a davali panaka albanskeho vyborneho rumu.

Služby hotela
Obsluha v hotelu perfektni, moc mili majitele, u kterych jsme si vzdy domluvili pujceni auta.

Majitele se o hotel skvele straji a zalezi jim na kazdem hostovi, jsou velmi pozorni.

Moznost vyuzivat i hotelovy bazen.

Pláž
nejblizsi plaz par minut pesky, v podtate pres hlavni silnici a kousek - plazi tam bylo vedel sebe hned nekolik, rozdelene na useky, placena lehatka, ale ceny mi prisly fajn - nejcasteji 1000 lek za set a kdyz jste prisli odpoledne, tak jenom 500 ci 700. Na plazi z kazde strany mensi restaurace, kde se dalo koupit vzdy neco k piti, zakousnuti. Cesta na znamou plaz Bora Bora trochu delsi - my tam jezdili prave pujcenym autem. Tam lehatka za 1500-2000 Leku a krasny jemny bily pisecek.

Nerissa B., 16.09.2021, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2021
Oblasť: Albánsko Albánsko, Saranda, Hotel: Heksamil

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Do tohoto hotelu bychom už nikdy nejeli

  • 3,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Do tohoto hotelu bychom už nikdy nejeli Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Připlatili jsme si za pokoj s výhledem na moře. Dostali jsme pokoj v suterénu s oddělenými postelemi, které nešly přisunout k sobě. To jsme odmítli. Do dvou hodin nás vedli do dalšího pokoje. Ten byl pro změnu neuklizený. Za dalších několik hodin nám dali pokoj zase v suterénu. S vidinou toho, že budeme nocovat na recepci, jsme pokoj vzali. Až poté, co se do jednání zapojil náš delegát, nám v neděli vyměnili pokoj a konečně a konečně jsme měli výhled na moře. Dvakrát za pobyt nám přestala fungovat karta od pokoje, museli jsme na recepci,kde nám ji vyměnili. Když si představíte, že jsme museli být ve 22.50 hod. na letišti, v 0.50 jsme odlétali směr Egypt, v půl šesté jsme byli na hotelu, kde s každou hodinou stoupala teplota vzduchu a my přiletěli z 20 st.C do 41 st.C. Tyto peripetie nám na dobré náladě nepřidaly

Strava
Jídl bylo dobré, bylo ho hodně, velký výběr, jen se občas tvořily fronty, nebo nebyly volné stoly

Služby hotela
Na recepci jsou dva bankomaty, ani jeden neměnil Eura na egypskou libru. O Euro tady moc zájem není. Raději mají dolary

Pláž
Pláž je čistá, je zde i bar, kde se dokonce i vaří, takže pohoda. Dělají tu výborné drinky

Anonym, 16.09.2021, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2021
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Holidays Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Dovolená stála za to mohu jen doporučit nebyl žádný problém .Spokojenost????

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená stála za to mohu jen doporučit nebyl žádný problém .Spokojenost???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše jak bylo sjednáno .Spokojenost

Strava
Jídla a pití bylo hodně a dobré dalo se z čeho vybírat

Služby hotela
Personál suprový strašně hodný,ochotný prostě spokojenost

Pláž
Suptova čistá ji

Vladimíra Kutíková, 16.09.2021, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Viand

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia