Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Obával som sa dlhej cesty.Po príchode na Kubu som na cestu celkom zabudol.Jednoducho fantastické.Nezabudnuteľné more,pláž...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Obával som sa dlhej cesty.Po príchode na Kubu som na cestu celkom zabudol.Jednoducho fantastické.Nezabudnuteľné more,pláž fantastická.Príjemní,srdeční a ochotní ľudia.Pobyt v rezorte IberostavLaguna Azul bol pre mňa zatiaľ najlepšou dovolenkou na akej som bol.Kuba ma očarila aj tým,že tam už napohľad žijú šťastní,aj keď chudobní ľudia Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo na veľmi dobrej úrovni.

Strava
Strava rozmanitá,každý si mohol vybrať podľa svojej chuti.

Služby hotela
Maximálna spokojnosť.Ochota,profesionalita a úslužnosť.

Pláž
Udržiavaná,čistá,piesok jemný,napodiv nie je horúci.Blízko pri hoteli.

Štefan Sopko, 11.01.2018, Dátum pobytu: 25.12.2017 - 6.1.2018
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Iberostar Laguna Azul

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,2 Priemer az podpriemer... Ocakavania boli vyssie za taku cenu...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Priemer az podpriemer... Ocakavania boli vyssie za taku cenu... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Udrziavane izby, ciste.

Strava
Jedlo bolo fajn, az na riedene vino, ktore ponukali pri obede/veceri. Vodu liali z kohutika, bol v nej citit chlor.

Služby hotela
Recepcia bola napomocna a mila. Casnici usmiati, ale niektori boli znechuteni a ocakavali stale nejaky ten dolar.

Pláž
Sklamanie z plaze, trosku spinava.

Emília D., 11.01.2018, Dátum pobytu: 22.12. - 30.12.2017
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Ocean Varadero El Patriarca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Pohodový Silvester mimo hlučných davov. V hoteli sme boli po tretí krát. Kto očakáva úroveň európskeho 4* hotela, nech si uvedomí že je v...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodový Silvester mimo hlučných davov. V hoteli sme boli po tretí krát. Kto očakáva úroveň európskeho 4* hotela, nech si uvedomí že je v portugalsky hovoriacej časti Afriky. Keďže sme na tomto ostrove boli po piaty krát, vidíme postupné zmeny - rozširovanie letiska, výstavba nových hotelov...Ak chcete stráviť kľudnú dovolenku na tichom ostrove - tak čím skôr Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie zodpovedá popisu, len trezor ktorý býval zadarmo je za poplatok. Izba je priestranná a čistá, servis v poriadku. Dostatočne veľké skrine, terasa so sedením, chladnička, televízor, trezor. Umývadlo v predsieni bez oddelenia od izby, za dverami v kúpelni WC, bidet a sprcha. Kozmetiku dávajú len na začiatku, inak len na vyžiadanie. Uteráky menili každý deň, aj keď neboli na zemi. V čase pred večerou slabší tlak vody, ale osprchovať sa dá. Treba rátať s tým, že upratovačky nevedia po anglicky. Reči ruky/nohy ale rozumejú bez problémov.

Strava
Nemáme žiadnu diétu, takže nemôžeme hodnotiť výber pre osoby s obmedzením, ale výber je dostatočný, chýbajúce jedlo okamžite dopĺňané, obsluha pomerne rýchla. Každý večer Vás vítajú s aperitívom vo verzii alko aj nealko. Na výber je vždy okrem teplých jedál aj výber studených šalátov, zeleniny, ovocie, syry...nealko je len z postmixov, víno a pivo sa čapuje z tankov, tvrdý alkohol (aj importovaný) v širokom výbere, vrátane portského vína. Pitná voda každý deň na izbe, inak na recepcii alebo v chladničke na pláži v neobmedzenom množstve. V bare pri bazéne cez deň teplé jedlo, zákusky a ovocie, v bare pri pláži sendviče. Super je lobby bar otvorený 24h vrátane jedla a výbornej kávy.

Služby hotela
Služby sú výbornej úrovni, každý je nápomocný a snaží sa pomôcť, hlavne ak sa na neho nedívate ako na černocha alebo mulata ale ako na človeka. Každý má menovku a ak si dáte tú námahu, prečítate si ju a oslovíte ho menom, splní s úsmevom každé prianie. My sme mali problém len s trezorom, ktorý zablokoval hosť pred nami a oprava prebehla rýchlejšie ako som stihla prejsť z recepcie na izbu. Plážové osušky sa menili kedykoľvek, odovzdať sa dali aj mimo výdajných hodín pri bazéne na recepcii. Animátori priateľskí ale nevtieraví, denné aj večerné aktivity. Snažia sa hovoriť aj po česky, niekdy je to komické, ale milé. Jediné negatívum je voda v bazénoch bez vyhrievania - v zimných mesiacoch je dosť studená. Spa je dosť drahé, fitness otvárajú až o 8,00, takže cvičenie pred raňajkami nehrozí. V areáli je zopár butikov, obchod so základnými potrebami a suveníry.

Pláž
Prístup na pláž je dolu kopcom širokým a pohodlným chodníkom, pre menej mobilných klientov je k dispozícii elektrický golfový vozík. Pred vstupom na pláž je bar s jedlom, pitím, sprchami a WC a požičovňa športových potrieb. Pláž je nekonečná, prázdna, vlny zvyčajne veľké - smerom doľava k dunám väčšie, smerom doprava do zálivu pred komínom zrúcaniny keramickej fabriky menšie, tam sa dá v pohode aj plávať. Pláž je strážená, lehátok je dostatok, piesok nepáli. Dno je samozrejme piesočnaté, pozvoľné a voda bez rias.

Gabriela G., 11.01.2018, Dátum pobytu: 29.12.2017 - 5.1.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,8 ok, ale hotel ma VELMI na čem pracovat. personál moc nechápal, špatná angličtina. poloha skvělá pro kitování, o což nám šlo.

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
ok, ale hotel ma VELMI na čem pracovat. personál moc nechápal, špatná angličtina. poloha skvělá pro kitování, o což nám šlo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj jen s větrákem, který rozhodně nestačí, do domu vůbec nepronikl vítr, který byl každý den velmi silny.

mravenci, stará nehezká koupelna. rozpadla se postel. Neměli jsme manželskou ale 2 dřevěné vedle sebe

Strava
malý výběr ale dobré. dost částo toho bylo málo pro všechny hotelové hosty (kdo nepřišel na začátek, tak už na něj 50% věcí nezbylo)

Služby hotela
ok

Pláž
hezká, ale přístup od bungalovů by se dal vyčistit. možná chodníky jako měli vedle

Tomáš Lauer, 11.01.2018, Dátum pobytu: 26.12.2017 - 6.1.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Hotel: Hakuna Majiwe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Dovolená v Bulharsku je vždy skvělá. Počasí i strava v restauracích super. Doprava z letiště je vždy velmi nepřipravená.Vždy se hledají...

  • 3 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Bulharsku je vždy skvělá. Počasí i strava v restauracích super. Doprava z letiště je vždy velmi nepřipravená.Vždy se hledají klienti, kteří ani nejsou na seznamu! Do penzionu jsme v Primorsku šli raději sami pěšky. Rozvoz byl nedostatečně zajištěný. Jako každý rok. V tom se nic nezměnilo. Jezdíme tam od r.2004, většinou do Primorska. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejhorší ubytování, které jsme zažili. Zlatka a pokoj Oslo! Kdo ho schválil, ten by tam měl strávit pár nocí. Nevadí vybavení, ale pružiny lezly z postelí ven! Katastrofa! Výhled z balkonu byl na plechovou střechu a sběrný dvůr na střeše a kolem nějaké kůlny. Rozbité slunečníky, kbelíky, postele, železné trubky,matrace. Opravdu zátiší.To jsme nikdy neviděli a nezažili. V koupelně "výhled do komína " až na střechu. Špatně uzavřené komínové výpustě v pokoji, strašný zápach. Místo umývadla dřez. 1 rozbité zrcadlo. Tento pokoj by měli z nabídky vyškrtnout.

Strava
Vždy se stravujeme sami a není to žádný problém. Bohatý výběr restaurací, stánků, ovoce, zeleniny.Paráda. Dobře zásobené obchody.

Služby hotela
Ručníky jsme měli svoje. Naštěstí. Jejich šedé,kdysi snad bílé, tak proprané, že bylo skrz ně vidět, jsme použili občas. Povlečení bylo vyměněno v půlce pobytu.Koš jsme si vynášeli sami.Toaletní papír byl vždy k dispozici.Doporučujeme hrníčky, talířky a nůž s sebou.

Pláž
Chodili jsme jen na ližní, protože je prostorná . Nepořádek dělali hlavně turisté, každé ráno se pláž uklízela, koše vybírali i během dne. Klasika-nedostatek sprch,jen dvě , toalety byly četnější. Dostatek občerstvení na pláži. Spokojenost s vodou a koupáním.

Marcela Tomečková, 11.01.2018, Dátum pobytu: 16.7. - 30.7.2017
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Penzion Zlatka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5 -Tento Hotel neurazil ani nenadchnul, již bych se sem ale nevrátila -Hotel je na skvělém místě kousek od Atén -Plážová dovolená...

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
-Tento Hotel neurazil ani nenadchnul, již bych se sem ale nevrátila

-Hotel je na skvělém místě kousek od Atén

-Plážová dovolená

-Prostorné zahrady s palmami

-Na samotě v okolí pár obchůdků

-Hosté hotelu: 80% francouzký, pro malé děti moc nevybavený Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
-pokoj prostorný, každý den uklizený

- povlečení flekaté

-rez na sprchové hlavici a v umyvadle

-CELKOVÉ SHRNUTÍ : nelpí na detailech, ale když se jich pak sejde více děla to špatný dojem

Strava
Velké zklamání

-jídlo se neustále opakuje (např.: stejná sýrová omáčka podávána během 3 dnů jednou se špagetami pak těstovinou apod.)

- ovoce a zelenina pouze rajčata, okurky, olivy, ananas a broskve z konzervy, zelný salát ,citrony, melouny, banány, jablka, kiwi (nečekejte žádnou exotiku)

-nápoje: při snídani/obědu/večeři pouze džus z prášku ( šlo to velice cítit když byl špatně zředění s vodou), káva a čaj popřípadě 3 druhy vína ,mléko do kávy také z prášku pouze u snídaně je rozlívané

- výběr malý ( cestuji jedině s all inclusive- Kréta/Turecko/Španělsko/Bulharsko atd. Bohužel mi výběr nestačil a přišel mi chudý.Chyběli mi tematické obědy/večeře , vice exotického a čerstvého ovoce či zeleniny, každý den jiný druh jídla na ochutnání )

- snídaně : chutné výběr dostačující ( k těm nemám výtku vybere si každý)

- Sladké dezerty byli vynikající

-CELKOVÉ SHRNUTÍ : jídlo bylo chutné, ale kdo je zvyklí na velký a pestrý výběr bude zklamaný

Služby hotela
- Animační program: během dne fajn dostačující ( nevyužívali jsme ho)

večerní ,,show" velice amatérský program (studenti jej zřejmě sami vymysleli snažili se ) ale neurazí

jazyk : francouzština

-pokojské a číšníci: milý, slušní ochotní

Pláž
-Pláž oblázková

-čistá bez jakékoli vady

-moře průzračně modré

- Pláž a moře je dominantou tohoto hotelu a dá se říci že vše zachraňuje

-Bar u pláže: výběr alko.a nealko. nápojů jak jsem zmiňovala menší ale dostačující

Anonym, 11.01.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Attika, Hotel: Kinetta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Amuse je na hezkém místě, hlavně pro mladé lidi, je tam hodně diskoték a rušno. Jídlo by mohlo být malinko lepší, ale když jsem se bavili...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Amuse je na hezkém místě, hlavně pro mladé lidi, je tam hodně diskoték a rušno. Jídlo by mohlo být malinko lepší, ale když jsem se bavili s personálem, tak letos budou mít svou kuchyni. Už máme koupený zájezd. Zobraziť celú recenziu

Hedvika M., 11.01.2018, Dátum pobytu: 27.5. - 3.6.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amuse

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Hezké místo, pokoj v hlavním areálu hotelu pohodlný včetně postelí, balkon. Areál hotelu pěkný, okolí také. Jídlo slabé kvality, vína...

  • 8 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hezké místo, pokoj v hlavním areálu hotelu pohodlný včetně postelí, balkon. Areál hotelu pěkný, okolí také. Jídlo slabé kvality, vína zcela nepitelná Zobraziť celú recenziu

Jan Malík, 11.01.2018, Dátum pobytu: 29.12.2017 - 5.1.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 8,8 Výborná dovolená.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme prostornější pokoj s výhledem na oceán, který byl pravidelně každý den uklizen. Pokoje nejsou sice nejnovější, ale hezky udržované.

Strava
Jídlo bylo fantastické. Na výběr bylo snad vše, co existuje. Jsem co se týče jídla hodně vybíravá, ale tohle mi opravdu chutnalo. Místní kuchaři dokáží jídlo perfektně dochutit.

Služby hotela
Celkově hezký hotel v krásné udržované zahradě. Je zde velmi milý a ochotný personál. Velká nabídka různých animačních programů, každý večer zábava.

Pláž
Pláž asi 20 m od bazénu, krásná, bílá, jen menší množství řas naplavených z oceánu. Voda byla velmi teplá a průzračná.

Anonym, 11.01.2018, Dátum pobytu: 9.12. - 22.12.2017
Oblasť: Maurícius Maurícius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Personál vstřícný, snídaně standardní, večeře formou bufetu kvalitní a rozmanité, wellnes v porovnání s hotelem Horal na nižší úrovni,...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Personál vstřícný, snídaně standardní, večeře formou bufetu kvalitní a rozmanité, wellnes v porovnání s hotelem Horal na nižší úrovni, ale v kombinaci s lyžováním stačí. Výhodou je možnost využívat i wellnes na hotelu Horal, kde při špatných sněhových podmínkách lze strávit příjemnou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj standardní

Strava
strava formou bufetu. Jídelníček u snídaní byl stále stejný. Večeře byly rozmanitější a kvalitnější

Služby hotela
dobré, ale v porovnání s okolními hotely výrazně dražší při stejné kvalitě.

Petr Baxa, 11.01.2018, Dátum pobytu: 4.1. - 7.1.2018
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Spa hotel Lanterna (Velké Karlovice)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220