Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Kdo je povaleč jaky my, tak vřele doporučujeme tento hotel. Hotelový resort je obrovský a tak nachodíte za den spousty kroků....

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Kdo je povaleč jaky my, tak vřele doporučujeme tento hotel. Hotelový resort je obrovský a tak nachodíte za den spousty kroků. Moře-Bazény-Jídelna... V hotelu a kolem něj i spousta zábavy. Bohužel Bowling, kulečník, kluziště za poplatek. Jako největší zklamání bylo hotelová Wi-fi, která též byla za poplatek. Jinak pláže čisté, vše udržované, kolem bazénu čisto a hotelový personál šlape jak hodinky. Opravdu nám tam bylo velmi dobře a nikdo nebyl ani nijak otravný, mám na mysli ty, co nabízejí různé výlety a pod. Pokud máte nervy a trpělivost, tak 500m od hotelu je tržiště, kde se dá nakoupit za ceny, které se Vám u nás ani nezdají, jen musíte opravdu hodně smlouvat. Jeden obchod tam byl i za pevné ceny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Resort je obrovský a tak na pokoj z hlavní budovy jsme to měli snad 450m, k moři zase kousek. Pokoj byl průměrný, nijak bych ho nevyzdvihoval, každý den uklizeno a do lednice doplněna pitná voda. Ale na přespání a vysprchování bohatě stačilo.

Strava
Jídla bylo všude dost a velký výběr. Na pláži hranolky s hamburgerama před večeří, saláty a pod. Večeře byla jak v hlavní budově, tak každý den i grilované maso u bazénů. S jídlem jsem neměl nejmenší problém a nechápal jsem lidi, co si rvali jídlo do kabelek :D

Služby hotela
Služby byly v naprostém pořádku. Všichni se snažili, aby Vám bylo dobře, pořád se ptali, jestli je vše v pořádku a pod. Jediné co mě trochu zarazilo, že jsem při ztrátě náramku all-inclusive ( prostě se někde při vodním polu vypařil ) platil 5euro. Poté co už jsem podotýkal, tak wi-fi placená a nebyla vůbec klvalitní. 10 dni 13 euro. Lepší je si koupit sim kartu po příletu na letiště, kde mají krásné ceny za dost GB.

Pláž
Pláž byla čistá, ručník vám na lehátko většinou připravil hotelový sluha. Šnorchlování v okolí nebylo tolik. Jak na pláži tak i u bazénu animátorský program. Aquaairobic, šipky... klasika

Nikol V., 18.11.2017, Dátum pobytu: 4.11. - 15.11.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolena se mi libila, a pokud bych sem cestoval priste, tak rozhodne vyuziji sluzeb tohoto hotelu a pravdepodobne i cestovni kancelare....

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena se mi libila, a pokud bych sem cestoval priste, tak rozhodne vyuziji sluzeb tohoto hotelu a pravdepodobne i cestovni kancelare. Delegatka byla velmi vstricna, a prestoze jiz bylo po sezone, byla ochotna nam zprostredkovat pripadne vylety (byt bez jeji pritomnosti). Vylety jsem si nakonec zorganizoval sam, ale to na veci nic nemeni.

Jediny (z hlediska nekterych uspechanych jedincu) problem byl, ze nas odlet neprobehl bez problemu, protoze kvuli pocasi jsme odletali o jeden den pizdeji (ubytovani a stravovani na naklady TAP). Vzhledem k tomu, ze jsem mel dovolenou vybranou az do patku to pro mne nebyl zase az takovy problem (byt pocasi bylo uz dost hnusne, tudiz nevyuzitelne pro dalsi pruzkum ostrova), ale chapu, ze nekoho to muze dost rozrusit (obzvlast, pokud ma vyjednane nejake pracovni schuzky). Nastesti jsem v Ruzyni parkoval na parkovisti, kde mi to jednodenni zpozdeni tolerovali, takze jsem nemusel priplacet parkovne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel i personal velmi privetivy, vhodny i pro lidi, kteri se chteji stravovat sami. Je to konglomerat tri hotelu se spolecnou recepci a vybavenim. Ve vybaveni pokoje (studia) je kuchynsky kout vybaveny mycim drezem, lednici, elektrickym dvouvaricem, digestori, mikrovlnou troubou, varnou konvici, topinkovacem, prekapavacim kavovarem a sadou nadobi pro dve osoby (salky na kavu i caj vcetne podsalku, talire hluboke i melke, sklenice na vodu, whisky i vino, pribory, univerzalni kuchynsky nuz, otvirak na konzervy s vyvrtkou, uterka na nadobi, atd.). Vsechny pokoje maji balkon s vyhledem smerem na more (netvrdim, ze dohlednou na breh, ale na more urcite). V pokoji je k dispozici televize s ponekud omezenym sortimentem programu (orientovanym hlavne na Nemce), a bezplatne Wi-Fi pripojeni (rychlost neni nijak zazracna, ale pro bezne surfovani na internetu a e-maily to bohate staci). Hotel ma vlastni pristup do more (cca 50 m dolu po schodech na betonove molo, a pak po zebriku. Cosi jako plaz je zde take, ale ne piscita, ale kamenita.) Dale jsou v hotelu k dispozici bazeny se sladkou i slanou vodou, z toho jeden kryty a vytapeny.

Strava
Mel jsem zaplacenou polopenzi, takze jsem vyuzival snidane a vecere. Oboji bylo formou bufetu. Jidla bylo dost, a sortiment prijatelny.

Snidane - klasicka Euro snidane s prijatelnym sortimentem - vejce nejmin na tri zpusoby (michana, volska oka dvou stupnu zpracovani, varena na tvrdo a varena bez skorapky), ruzne parecky, slanina, fazole, ruzne salamy, tvrde syry, maslo solene i nesolene, jamy, med, jogurt (vyhradne Danone bily i s prichuti), caj (z pytliku dle vlastniho vyberu - asi 4 druhy vcetne ruznych ovocnych), kava (z automatu, nebo predvarena). Na poslednich dvou dovolenych uz jsem mel vyrazne horsi.

Vecere - lehce hybridni Euro. Minimalne dve rybi jidla (vetsinou tunak na ruzne zpusoby) + jedno drubezi (kure, kachna. nebo kruta) + jedno cervene (veprove, hovezi, nebo skopove), Prilohy - pokazde nejaka forma ryze (steam rice, boiled rice, fried rice), jinak stridave hranolky, americke brambory, brambory ve slupce, kuskus a nejaka forma testovinm a k tomu celkem chutne omacky. A na zaver celkem chutne moucniky.

Vzhledem ke kuchynskemu vybaveni pokoje a moznostem stravovani v okoli bych si mozna priste tu polopenzi odpustil.

Služby hotela
Bezplatne Wi-Fi na celem uzemi hotelu. Bezplatny shuttle bus do Funchalu a zpatky - nevyuzil jsem, a myslim, ze pro vetsinu lidi je prakticky nevyuzitelny (jezdi cca 3x denne, a je nutno si ho predem objednat, a v sobotu a nedeli nejezdi). I kdyz jsem tam byl de-facto po sezone, tak byl vytizeny na tri dni dopredu. Jednodussi je si dojit na nejbkizsi zastavku verejneho autobusu (cca 300 metru, ale do neskutecneho kopce), a zaplatit 2.20 EUR za cestu do Funchalu, a tam si koupit budto predpalcenou jizdenku na 10, nebo 20 jizd (plati na jakykoli autobus na ostrove, odkudkoli, kamkoli. az do vycerpani asi pul roku), nebo predplacenou permanentku, ktera ma neomezeny pocet jizd jakymkoli autobusem na ostrove odkudkoli kamkoli (na tyden), ale vyhradne v po sobe nasledujicich dnech (tzn. pokud si jeden den nevyrazite autobusem alespon jednu stanici, tak mate nasledujici den smolika. protoze jizdenka prestala platit).

Mezi sluzbami hotelu (byt vhodnejsi je vyuzit sluzby delegata), je i zapujceni auta - kdo jeste nema mistni zkusenosti, nebo neni kaskader, pak jede na vlastni riziko. Silnice se sklonem 10% je zde povazovana za rovinu (a to vcetne tzv. "dalnice"), a navic je tu dost sileny system jednosmerek o sirce tak na jedno auto - pri me posledni ceste mistnim autobusem jsme si museli kvuli vanu parkujicimu ve druhe rade couvnout cca o 50 metru, aby autobusak mohl najet na levy chodnik (s dost vysokym obrubnikem), a objet ho.

Pro nadsence je mozno si pujcit i kolo (to snad projede vsude), ale bez pridavneho elektropohonu je to jen pro opravdu zdatne cyklisty.

Pláž
Plaz je kamenita, jiny pristup do vody je mozny primo z betonoveho mola po zebriku. Primo v hotelu ma sidlo potapecska skola, takze za prizniveho pocasi je mozno nejen snorchlovat, ale i potapet se s pristrojem (nevyuzil jsem, ale vzhledem k mimoradne pruzracnosti okolni vody to muze byt zajimave).

Daniel Dittrich, 18.11.2017, Dátum pobytu: 1.11. - 8.11.2017
Oblasť: Madeira Madeira, Caniço, Hotel: Cais da Oliveira

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Odpočinková dovolená,kde si každý najde své.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Odpočinková dovolená,kde si každý najde své. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou v lepším standardu ,při srovnání jiných ,egyptských hotelů.

Strava
Každý si vybere,rauty v jídelně nejsou "přeplácané",rozumně umístěné....vše "odsejpá" ke spokojenosti návštěvníků hotelu.

Služby hotela
Bez chyby

Pláž
Plavci i neplavci si přijdou na své....nádherné šnorchlování mezi korály.

Josef Přibyl, 18.11.2017, Dátum pobytu: 4.11. - 11.11.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Byli jsme v Egyptě poprvé a úplně nás uchvátilo moře,to množství rybiček jsme nikde jinde neviděli,takže s sebou rozhodně brýle,šnorchl a...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v Egyptě poprvé a úplně nás uchvátilo moře,to množství rybiček jsme nikde jinde neviděli,takže s sebou rozhodně brýle,šnorchl a vyplatí se mít ploutve. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování se nám také moc líbilo,všude čisto,každý den čisté ručníky a čistě povlečeno.

Strava
každý si něco vybere,jinak dobrý.

Služby hotela
celková spokojenost

Pláž
na pláž je to kousek,místa dost pro všechny

Jana H., 18.11.2017, Dátum pobytu: 10.10. - 24.10.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis Port Ghalib)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Převažuje spokojenost. Hotel má sice ****, ale ve srovnání např. s Tureckem se jedná o ***. Klienti byli převážně z Ruska, Polska,...

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Převažuje spokojenost. Hotel má sice ****, ale ve srovnání např. s Tureckem se jedná o ***. Klienti byli převážně z Ruska, Polska, Ukrajiny, Německa a pod., ale nebyly problémy. Místních bylo minimum. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Je znát, že hotel má asi 40 let s minimální údržbou za sebou. Ale čisto, pokojový servis v pohodě, koupelna v pohodě. V pokoji komáři, ale repelent po pár dnech pomohl. Ubytování je buď v hlavní budově, nebo bungalovech. Některé bungalovy jsou dost daleko od jídelny, případně na kopci (dost schodů). V areálu je možnost dopravy otevřenými elektroauty.

Strava
Ve srovnání s Tureckem, nebo Tunisem slabší. Stereotypní. Ale celkem chutné. V hotelu jsou 2 velké jídelny se stejnými jídly, čisto. Dostatek nápojů, alko i nealko, pivo i víno pitelné. Ráno, v poledne i večer v jídelně káva, nebo čaj. Každý večer gril, většinou kuře. V jídelně je koutek se stravou pro děti, méně kořeněné. Zákusky i ovoce pravidelně, ale sortiment slabší, nicméně stačilo. V areálu a na pláži několik barů, nápoje, dobrá káva, občas přes den pica, nebo pod., zmrzlina. I když hygienu úzkostlivě nedodržujeme, žádné zdravotní problémy nebyly.

Služby hotela
Když vezmeme v úvahu, že jsme v Egyptu, tak v pohodě. Bakšiš samozřejmě vždy vezmou rádi, ale nevyžadují. V době našeho pobytu animační programy nebyly, disko každý večer. Dětský koutek. Na úrovni je posilovna, masáže a pod.

Pláž
Velmi pěkná a rozsáhlá. Písčitá. Voda daleko mělká, čistá, na plavání nutno jít dost daleko, ale nevadí. Na pláži dva bary, lehátka s ochranou proti větru. Nabídky zájezdů a pod., ale nevtíravé. Pláž je spojena s areálem hotelu, kde je 6 venkovních bazénů, z toho 2 bazény od 15. listopadu s vyhřívanou vodou. 2 bazény pro děti. Areál krásný, udržovaný, lehátek dostatek, nemá chybu. Nejsou vodní atrakce (skluzavky, tobogan).

Jan Musil, 18.11.2017, Dátum pobytu: 10.11. - 17.11.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hilton Hurghada Long Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Není co dodat, nádherná dovolená, pohoda, klid, pouze pro dospělé, tudíž opravdový klid kolem holtelu , stejně tak i na pláži.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Není co dodat, nádherná dovolená, pohoda, klid, pouze pro dospělé, tudíž opravdový klid kolem holtelu , stejně tak i na pláži. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídá cenové relaci, denně výměna ručníků , úklid pokoje někdy i dvakrát denně. :-),

Strava
Velmi pěkná restaurace, stejně tak plážový bar, jídlo všeho druhu, od ovoce, zeleniny, maso také až po mořské plody, prostě vše, na co jen pomyslíš. tak , jak má vypadat "ALL INCLUSIVE".

Služby hotela
V recepci Vám zajistí vše, od jednuchých rad, až po zajištění taxiku, nebo i průvodce na výlety

Pláž
Pláž není široká, ale dlouhá od nevidím do nevidím. Lehátek dostatek, stejně tak na pláži, jak u bazénu, voda v oceánu průzračná, jestli někdo tvrdí že v Chorvatsku je nejčistší voda, tak se plete.

Pavel K., 18.11.2017, Dátum pobytu: 16.10. - 30.10.2017
Oblasť: Maurícius Maurícius, Le Morne, Hotel: Riu Le Morne

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Celkový dojem dobrý, ale díky tomu, že jsme si ho vylepšili sami, je to hotel opravdu na odpočinek.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý, ale díky tomu, že jsme si ho vylepšili sami, je to hotel opravdu na odpočinek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nemá chybu, vše čisté, personál ochotný, milý, příjemný - jak recepce, tak uklízečky, prostě všichni. Jen nefunguje ani jeden český program na TV. Alespoň ČT 24 by byla dobrá na zprávy.

Strava
V hotelu jídlo příšerné,a že už jsme těch hotelů vystřídali dost a v Madarsku vaří dobře, ale toto se nedalo.Objevili jsme krásnou dřevěnou hospodu, kde vařili perfektně a měli i dobré pivo a hlavně byla plná Čechů, takže jsme si pobyt vylepšili.Chtělo by to vyměnit kuchaře.Fakt hrozné.Nevím, co by jedla vnoučata, kdyby tam s námi byla.

Služby hotela
Na tu kapacituhotelu poměrně málo bazénů,některé sauny zavřené, otevřené jen pa-ne.Transfer do městských lázní nefungoval, vláček jezdí jen v létě.Na to nás cestovka neupozornila.

Pláž
Voda čistá, ale málo vodní plochy.Obsluha vzorná, ručníky,župany,vše v pořádku.

Anonym, 18.11.2017, Dátum pobytu: 15.11. - 18.11.2017
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Caramell

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Výborná dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování podle očekávání, žádné výhrady.

Strava
I přes malý počet hostů v hotelu vše fungovalo bez omezení.

Služby hotela
Dle očekávání, bez výhrad.

Pláž
Molo pro přístup do moře za korály bylo bohužel v rekonstrukci. Vše vynahradila blízká pláž Abu Dabbab (transfer ca. 10min. z hotelu zdarma).

Anonym, 18.11.2017, Dátum pobytu: 28.10. - 11.11.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Kahramana Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 V tomto hotelu jsme podruhé,takže super

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsme podruhé,takže super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj do ulice,nadměrný hluk

Strava
dokonala

Služby hotela
uvítal bych rozmanitější animační večerní programy(zaměřeno na německou klientelu)

Pláž
výborná

Libor Forman, 18.11.2017, Dátum pobytu: 17.10. - 27.10.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Palace Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Cena odpovídala kvalitě.

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Cena odpovídala kvalitě. Zobraziť celú recenziu

Petr Khom, 18.11.2017, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Emilia Romagna, Hotel: San Martino

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220