Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem

Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Super zážitok

  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super zážitok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pekné

Strava
Výborná

Služby hotela
spokojnosť

Program poznávacieho zájazdu
dobre zorganizovaný

Michaela, 19.09.2018, Dátum pobytu: 12.9. - 16.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Rím, Hotel: H10 Roma Città

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3 Smutny obraz mozno kedysi solidneho hotela a zaujmu o klientov. Pre hotel sme sa rozhodli na zaklade promo fotiek, ktore boli evidentne...

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 1 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Smutny obraz mozno kedysi solidneho hotela a zaujmu o klientov.

Pre hotel sme sa rozhodli na zaklade promo fotiek, ktore boli evidentne fotene po jeho otvoreni, co rychlo zistite zoci voci skutocnemu pohladu po prichode.

Balkony od vtacich vykalov, roztrhane prekrytie teras, neporiadok.ako sme sa dozvedeli od personalu, hotel funguje 10rokov a mozno pri otvoreni skutocne ponukal sluzby ratingu 3*. V sucasnej dobe to zial tak nie je. Co na ale udivilo najviac bol hlboky nezaujem a apatia majitelov, ktori sa asi uspokojili s tym,ze stale sa najdu ludia, ktori nevedia do coho idu a sikovne CK, ktore predaju aj zanedbany hotel v hnusnej diere za slusne peniaze a este sa nehanbia to nazvat ' all inclusive' Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nasa Izba, v porovnani s tym ako sme poculi od ostatnych turistov,ktory mali plesnive izby, este bola celkom fajn.orientovana na hlavnu cestu, najviac vadil septik (na terase bol odtok), ktory v noci zavratne pachol a museli sme zatvarat dvere na terasu, teda sme spali v dusnej izbe s vetrackou otvorenou v kupelni.Klimu, za ktoru chceli 5eur na den sme neskusali, vyzerala tak, ze priemerny hygienik by kolaboval.

Kupelna pekna, spalna pekna ( jym ste sa nepozreli na belasy cervotocou prejedeny dreveny flakaty strop, ktory asi zateka a nechava uhladne hnede mapy), kychyna na ktorej sa pobavite ( nezapojena stara kuchynska linka s polatanymi polickami) - vhodna skor na vyhodenie ako do izby.

Strava
Kalitola sama o sebe

Obed a vecera - jedli na pridel a super slim porcie zo 4 opakujucich sa pokrmov, cely tyzden rovnake.

Ranajky zachranoval len cerstvy chlebik.

Služby hotela
Ziadne jednym slovom.pytala som si adpin 1 vesiak do skrine, ktora bola prazdna, nepochodila som...

Majitelia hovoria velmi biednou anglictinou, co je zarazajuce, kedze prevadzkuju hotel.

Mydlo a toaletak sme dostali po druhej navsteve recepcie.

Pláž
Ak niekto vybetonovany ptriestor pomedzi balvany nazve plazou, potom ano, hotel disponuje plazou....

Vstup je pre dovrodruhov a masochistov, balvany a klzke platne.

Utesovat sa tym, ze voda je cista mi akosi nepomohlo som 7 x v Grecku a voda bola cista zatial vsade....

Lucia Mardzinová, 18.09.2018, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Ionio Star

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Romantika v spalni 2 fotografie

Celkom: 6,6 Ak kupujete pobyt v last minute tak sa pobyt oplati, inak predrazene. Kos sme chceli vidiet, ale na opakovanie to urcite nie je, hotel je...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Ak kupujete pobyt v last minute tak sa pobyt oplati, inak predrazene. Kos sme chceli vidiet, ale na opakovanie to urcite nie je, hotel je pekny vdaka domcekom (v ktorych su ale ubytovani nemci a nie Slovaci, pre tych caka hlavna budova) a okoliu. Rozpisal by som sa, ale bola by to kniha. Takze vyhody: blizkost od letiska (15minut), pekna plaz, ktora je siroka pieskova + lehatka v cene, na jedenie sa da vacsinou vzdy nieco vybrat, pekny areal hotela (este spomeniem v nevychodach). Nevyhody: pocasie - Kos je veterny ostrov a je to tak,fuka tam a tri dni z pobytu sa nedalo kupat lebo velmi fukalo, takze urcite minus tomuto ostrovu a celkovo z dovolenky, okolie je onicom, v podstate tam nic nie je, neda sa kam prejst, mesto Kos tiez nic moc (da sa ist busom pol hod cesta a nic tam take nie je), vylety slabe a drahe 45e na osobu, nic zaujimave, za minus urcite povazujem ze v Royal parku (skor kinder park) boli same rodinky s malymi deckami (doslova s malymi - rocnymi, dvojrocnymi) a vsade, vsade bol pocut plac, revanie (vyborne ked ste chceli spat) alebo ze nieco spadlo deckam, nebolo uniku, pozreli ste doprava - dieta, pozreli ste dolava - dieta, pozreli ste dopredu dozadu vsade decka (chcel som si odpocinut), ubytovanie v hlavnej budove povazujem za minus, steny su papierove, vsetko pocujete, daleko k moru, denne ked idete niekolkokrat cez areal nez pridete k plazi, po case to zacne liezt na nervy, nemusite ist na orbitrack, dost sa nachodite Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Slovaci su ubytovani v hlavnej budove, izby su male, vybavene starsim nabytkom, v kupelni by nezaskodila renovacia, vana velmi uzka a nizka, chyba vetranie v kupelni. Najhorsi je ale matrac po ktorom Vas rano prekvapia bolesti krizov a teraz vlastne rozmyslam ci nie su horsie tie papierove steny, vecer pocut vsetko z izieb, z chodby, akoby Vam pri uchu rozpravali a o pol noci je to vyborne, nad nami boli ubytovani asi stahovaci, lebo stale aj hodinu vkuse odtial isiel hluk z presuvania nabytku, opat ste nadseny a este som si spomenul ze najlepsie je ked v noci place jedno alebo viacero deti a kludne aj hodinku ci niekolkokrat za noc a vy to pocujete ako z prvej rady a zizate do stropu na tom kvalitnom matraci. Klima potesi, aby som nebol prilis negativny.

Strava
Strava bola fajn, vzdy sa dalo nieco vybrat, aj ked ku koncu uz to nebola ziadna hitparada, slaba ponuka na zaver pobytu. Kazdy den cestoviny, na obed aj na veceru tie iste spagety alebo ina cestovina a omacky napoli a bolognese, sem tam maso na stave alebo maso z grilu (ktore nebolo dopecene), dezerty na oko ano, na chut nie, malo kedy bolo nieco aj na chut dobre. Najlepsie boli ranajky, tam bol dobry vyber, slaninu odporucam. Potesil nas Taliansky vecer, dalo sa vtedy vybrat chutne jedla a este nas potesili na zaver dobrym rizotom. Napoje strojove, mne teda nechutili - slabe sirupy. Kava sa dala a caje vyber celkom dobry. Vino k veceri zadarmo - nevyskusali sme takze kvalitu neviem posudit. Aby som nezabudol spomenut Pana Palacinkara alias slimaka, kazdy den pri plazovom bare "prazil" palacinky, aj ked ste boli treti v rade, tak ak ste sa chceli dockat palacinky, stalo Vas to 30 minut, niekedy aj viac.

Služby hotela
V podstate sme ziadne nevyuzivali, v posilovni sme boli raz, mensia miestnost, nic moc vybavenie a vzdy tam niekto bol, cize tlacit sa mi tam urcite nechcelo. Raz sme si chceli zahrat pingpong na rozpadnutom stole, no pytali od nas 10e tak sme nevyskusali. Na recepcii celkovo milo neposobili, je tam citit ze vitani su Nemci.

Pláž
Plaz je dobra, siroka, pekna a udrziavana, lehatka su v cene, ale rano nastava boj. Ak chcete lezat v prvych radach, mozte si nastavit budik na 6.45 a ist na rannu prechadzku a hodit si uterak na lehatka, inak po osmej uz mozte byt v zadnych radach. More je pekne, nie je priezracne, ale je dobre teple, ked fuka a tam fuka, tak rozhoduje ci fuka prijemne alebo silny vietor a to sa uz neokupete, lebo sa ochladi vzduch aj more a su vysoke vlny. Pocas nasho pobytu fukal silny vietor posledne tri dni a kupat sa nedalo, cize to dost pokazilo dojem z dovolenky.

Anonym, 14.09.2018, Dátum pobytu: 31.8. - 11.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Kos, Hotel: Grecotel Royal Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 6,8 Dovolená se v celku vydařila.

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se v celku vydařila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po příletu do hotelu v pozdních nočních hodinách zapříčiněným 1,5 hodinovým zpožděním odletu z Prahy jsme byly s kamarádkou ubytované v suterénním pokoji, který značně zapáchal. Hned druhý den jsme řešily možnosti výměny a po několika pokusech se nám nakonec podařilo s přímluvou delegátky pokoj vyměnit. Nepříjemné bylo, že jsme ztratily spoustu času, který jsme mohly využít na pláži u moře. Tato zkušenost v nás zanechala dojem, že Čechy obecně ubytovávají do nekvalitních pokojů a čekají, kdo se ozve!

Strava
Pestrý výběr, chutné, dostatek ovoce a rozmanitá nabídka sladkostí!

Služby hotela
Ochotný a milý personál.

Pláž
V bezprostřední blízkosti hotelu, upravená a čistá

Zuzana Hamanová, 13.09.2018, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Palm Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Celkom: 5,8 Hotel v žiadnom prípade nezodpovedá 5*. Strava - po dvoch dňoch sme nevedeli, čo si dať. Stále to isté. Je zbytočné písať podrobnosti. Na...

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v žiadnom prípade nezodpovedá 5*. Strava - po dvoch dňoch sme nevedeli, čo si dať. Stále to isté. Je zbytočné písať podrobnosti. Na pláži sú síce reštaurácie, ktoré môžete využiť, ale čakať 25 minút na slniečku na jeden maličký dielik pizzy, alebo na jeden malý kebab...., takto si služby 5* hotelu s ultra all inclusive nepredstavujem. Jediné pozitívum bola reštaurácia a la carte - konečne sme sa dobre najedli. Ale bohužiaľ je to možné len raz za pobyt. Zobraziť celú recenziu

Strava
Veľmi jednostranná.

Služby hotela
Hotelový personál je veľmi milý.

Anonym, 13.09.2018, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Eftalia Aqua Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Lepší dovolenou jsme zatím nezažili. Doposud jsme jezdili HR do spíše domácích penzionů či menších hotelů. Počáteční obavy z plného...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Lepší dovolenou jsme zatím nezažili. Doposud jsme jezdili HR do spíše domácích penzionů či menších hotelů. Počáteční obavy z plného hotelu a množství lidí rychle vzaly za své. I když byl hotel plný, vždy jsme našli místečko, kde jsme v klidu relaxovali. Stejně tak jsme našli místo na lehátku u pláže stejně jako volný stůl v jídelně. Podotýkám, že jsme nenároční a snažíme se rychle přizpůsobit. Určitě by se našli rýpalové, kterým by meloun přišel moc melounovej a moře moc slaný. Ale s vědomím letecké dovolené all inclusiv do 15 tisíc nemůžu a nechci hledat pavučinku na stropě. Malinký minus bych viděl v tom, že po příletu na místě nebyl česky nebo slovensky mluvící delegát. Anglicko - německo - rusky mluvící zástupce cestovky nás ale nasměroval do toho správného busu, který nás odvezl do destinace. Bohužel cesta z letiště trvala 2,5 hoďky, ale s tím se musí počítat. Pokud se někdo bojí o bezpečnost z hlediska náboženství, tak vůbec nemusí. V této části Turecka jsou lidé zvyklí na turisty z celé Evropy, takže jediné úskalí byla při dobrovolné návštěvě mešity, kdy si ženy musí zahalit vlasy a kolena.

Ještě bych dodal, že jsme se snažili děkovat, prosit, zdravit a později i objednávat turecky. Personál si nás tímto velmi oblíbil, protože u ostatních hostů (zvláště Rusáků) to nebylo zvykem. Proto nás také při možné příležitosti zdravil, plácal si s námi a předem připravoval oblíbené nápoje. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo naprosto dostačující a čisťounký. Paní uklízečce jsme často nechávali bakšiš (1,2 € nebo 10 lir). Za odměnu jsme měli každý den čistě povlečeno a vyměněné ručníky upletené do tvaru labutě doplněné okvětními lístky (viz foto). Idylku občas narušili Rusáci, kteří mlátili dveřmi. Rusáci tvoří asi 80% ubytovaných a chovají se jako mistři světa.

Strava
Jídlo bylo výborný a každý si to své našel. Na snídani byly vajíčka, salámy, máslo, asi 6 druhů tvrdého sýru, cornflaky, džemy, nutela, buchty, palačinky...na oběd a večeři byly různé druhy mas (kuřecí, krůtí, hovězí,skopové, ryby), kuřecí řízky, pizza, hranolky, těstoviny, různě upravená brokolice,květák, kukuřice, cizrna, čočka, fazole, špagety atd...dále byl k dispozici zelený salát, rukola, rajčata (jako pěst), paprika, řepa, kopr, máta, petžel...z ovoce jsme potkali meloun, grepy, jablka, blumy, hroznové víno...dále tam byla spousta sladkostí...ale určitě jsem na něco zapomněl... Po celou dobu bylo k dispozici nealko. Z alkoholu bylo k dispozici pivo, bílé a červené víno, likéry, whisky, rum, gin. Po seznámení se s barmany jsme dostávali i "protekční" drinky, který pak vyžadovali i Rusáci. Žádné žaludeční ani střevní u nás neproběhly, vše bylo ok. U bazénového baru byly k dispozici klasické koktejly mojito, sex on the beach, tequila sun rise atd. za 5€, pinacolada 6€.

Služby hotela
Co se týče animačních programů, tyto jsme nevyužily. Nebyli jsme ani ve fitku, wellnes. Jinak se provozoval v bazénu aerobic a cvičení, večer disco. Ze služeb hotelu jsme využili krom baru wi-fi, která byla zdarma veřejná u recepce.

Ke služeb hotelu bych připojil i služby CK. Zástupce CK Orexi Šimon byl velmi sympatický a komunikativní, zodpověděl nám všechny naše otázky. Podnikli jsme s CK výlet do Antalye. Nádherné město, které stojí více za prozkoumání. Nejdříve jsme jeli do zlatnictví (...no comment); pak byl na řadě obchodní dům -sice pěkný s mnoha sortimenty, i přes 50% slevu jsme zjistili, že shodné zboží je k mání za nižší cenu v tržnici. Pak jsme navštívili lanovkou hrad, ze kterého byl nádherný pohled na město a starodávný přístav. Výlet jsme zakončili na tržnici, která odpovídá našim vietnamským stánkům. Plagiátorství není v Turecku zakázané, takže si každý najde svoji značku. Doporučuji u stánků smlouvat, vždy sleví. Turci jsou velmi empatičtí a srdeční lidé. Na tržnicích svou snahu ale přehání. Každého kolemjdoucícho oslovují a snaží se jej vlákat do krámku. Často podají zájemci ruku (ale jen muži) a ptají se odkud je. Pak nastane souboj smlouvání kdo s koho.

Pláž
Pláž je 5 minut chůze od hotelu. Je z hrubého písku. Rusáci tam kouří hlava nehlava, takže jde vidět hodně špačků. Vstup do moře je pokryt oblázky, za kterými jsou neviditelné skalky. Zde bych chtěl upozornit na důležitou věc. Při našem pobytu byly v moři značné vlny. Jeden den dokonce plavčíci nepouštěli lidi do moře. Určitě to není pro neplavce! My to vyřešili nákupem kola a matrace. Z vln, které byly na pobřeží drsný, byla rázem 15m od pobřeží atrakce. Z HR jsme zvyklí na krásné a čisté moře, kde jsme šnorchlovali. Tady to pořádně ani nejde. Jsou tu velký vlny, zkalené moře a k bojkám malá hloubka. Za bojkama už jezdí čluny, takže jsme se nezkoušeli potápět dál. U moře jsou zdarma lehátka. Pod přístřeškem se najde místo vždy. Ručníky z pokoje nelze používat u bazénu nebo moře. Je možný si zapůjčit za 1€ na den k vodě.

Sám jsem strávil při výběru dovolený mnoho hodin čtením recenzí, z nichž většina byla nic neříkající. Proto jsem se rozepsal, aby Vám mé dojmy pomohly při výběru krásné dovolené. Za mě Titan Garden ANO. ;-)

Anonym, 12.09.2018, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Titan Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

zákusky 15 fotografií

Celkom: 9 Spokojenost, příjemný, klidný hotel

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, příjemný, klidný hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje, pravidelný úklid, pěkný čistý bazén, nádherný výhled na moře

Strava
Jídlo velmi chutné, rozmanité, všeho byl dostatek

Služby hotela
Služby v hotelu fungovaly dobře, personál ochotný

Pláž
Pláž byla vzdálena od hotelu cca 2 minuty chůze. Moře nádherné, teplé, pláž písčitá a čistá.

Anonym, 11.09.2018, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Duni 2

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,6 V Turecku jsem byla po sedmé ale nic horšího jsem nezažila,absolutně nezasluhuje 4 hvězdy ale tak možná 2 mínus

  • 2,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
V Turecku jsem byla po sedmé ale nic horšího jsem nezažila,absolutně nezasluhuje 4 hvězdy ale tak možná 2 mínus Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl katastrofa,dvě postele oddělené jak na školním táboře,nedali se posunout k sobě

Strava
Strava bylo největší mínus,jídla málo,výběr hodně ale hodně slabý,saláty smrděli,lidé ho vraceli,zákusků cca 8 druhů,což byl pro mě šok,dort žádný,snídaně katastrofa,vajíčka vajíčka a zase vajíčka,personál chodil ve špinavém oblečení,nádobí bylo vše špinavé,za co teda mohla myčka nádobí,nikdo nic neřešil,slovenská delegátka vyslechla naše připomínky ale víc jí zajímalo jak prodat výlety,Tip travel opravdu nebrat a tento hotel ani za 2 tisíce nebrat,největší šok přišel na pláži,k jídlu byla zabalená bageta a jedna paní tam dělala ty jejich placky,to je vše,chtělo se nám jet domů hned první den,jestli můžu radit tak si nikdy neberte 4 hvězdy a níž,přemýšlím nad žalobou na cestovní kancelář,ještě malá perlička,u půlnoční polévky lezl mezi chlebem a vekou krásný velký šváb,cca 2 min než ho obsluha zaregistrovala,utěrkou od veky ho poslala nekompromisně na zem a jedlo se vesele dál.

Služby hotela
Uvítal nás na recepci kluk v tričku,jinak to ani neumím popsat,po 3 hodinách čekání,což je normální když dojedete po 10 hod dopoledne nám dal klíč od pokoje a číslo pokoje,dojděte si tam s kuframa sami,nemáme portýra ani pikolíka,najednu stranu dobře,ušetřila jsem 5 eur za tuzér

Pláž
Pláž byla ucházející,jen při vstupu do moře je kousek písek a hned kameny,sice menší ale docela to bolelo,po kamenech šup a hloubka,prostě nevyhovující pro děti,důchodce a ženy,spíš pro všechny.jinak moře nádhera a velmi teplé a čisté,to byla bohužel jediná spokojenost za 18 tisíc

Milada Hrušková, 10.09.2018, Dátum pobytu: 28.8. - 7.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Smartline Serra Park (ex Ally)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolenku jsme si moc užili. Cena odpovídá kvalitě a nemůžeme si stěžovat opravdu na nic. Kdo nehledá chyby v maličkostech, místo si...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenku jsme si moc užili. Cena odpovídá kvalitě a nemůžeme si stěžovat opravdu na nic. Kdo nehledá chyby v maličkostech, místo si zamiluje :) Zobraziť celú recenziu

Anonym, 10.09.2018, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Salammbo Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Celkom: 5,2 Hotel v žádném případě neodpovídá 5*, max. 3*. Je starý a vybydlený. Vrátila jsem se do tohoto hotelu po čtyřech letech a nestačila jsem...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 9 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v žádném případě neodpovídá 5*, max. 3*. Je starý a vybydlený. Vrátila jsem se do tohoto hotelu po čtyřech letech a nestačila jsem se divit. Hotel a služby se rapidně zhoršily. Byla jsem velmi zklamaná. Před odjezdem na dovolenou jsem četla nové recenze a říkala jsem si, co to Ti lidi píšou, to není pravda, vždyť ten hotel znám. Bohužel při příjezdu jsem zjistila, že psali pravdu.Jediné pozitivní bylo moře a sluníčko. Pokud ještě někdy poletím do Tuniska, tak tady rozhodně ne. Ani zadarmo! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje zatuchlé, vybydlené, koupelna špinavá, všechno popraskané, balkóny nejdou zavírat a největší šok byly dveře do vedlejšího pokoje, ve kterém bydleli cizí turisti. V našem případě arabské národnosti, takže kdo zná aspoň trochu arabský svět a mentalitu jejich obyvatel, tak si umí jistě představit jaké jsme měli sousedy. Hotel je velký a rozsáhlý. Dlouhé nekonečné chodby, které připomínají velké bludiště. Všude bylo vlhko a bylo cítit zatuchlost.

Strava
Stravu hodnotím jako nejhorší část dovolené. Při vstupu do jídelny neskutečný zápach, stoly a židle jsou hodně opotřebované, nádobí špinavé a neustálý nedostatek příborů, skleniček... zkrátka všeho. Když už jsme si našli volný stůl, tak málokdy byl čistý a prostřený. Personál absolutně nestačil uklízet a znovu prostřít. Vůbec se tomu nedivím, neboť ty neskutečné hromady jídla a nádobí po arabských klientech nebylo jednoduché uklidit. Myslela jsem, že klienti ruské národnosti se chovají v Turecku s prominutím jako prasata, ale to co jsem viděla tady mě úplně šokovalo. Při tomto pohledu nás přešla i chuť k jídlu.

Snídaně každý den stejné, nic nového se neobjevilo, ale to je skoro všude. Vajíčka, omelety, párky, dušená zelenina, jogurty, lupínky, sýry, salámy, zelenina, pečivo jeden druh( v 5* hotelu), sladké ubohé.

Obědy byly v jídelně i v plážovém baru, my jsme chodili do jídelny, abychom se trochu zchladili. Polévky dva druhy, každý den stejné, občas ryba, kuřecí, hovězí( tvrdé a nedochucené), pizza, těstoviny, hranolky, masové kuličky, karbenátky, kuskus, dušená zelenina, játra...samozřejmě, že to všechno nebylo v jeden den:-).

Večere hodně podobné jako obědy. Jídlo bylo často studené a bez chuti.Každý den u oběda a večeře zákusky a ovoce. Na pití cola, soda, pivo, víno.

Služby hotela
Jak jsem již zmínila služby hotelu jsou na úrovni 3* hotelu. Byla jsem v Tunisku počtvrté a nevím jestli bych do této země ještě jela. Číšníci, plavčíci, pikolíci na kufry, všichni zkorumpovaní, nastavují ruku za všechno a ještě mají tu drzost říct, že je to málo. Prostě strašné. Všichni mají na všechno čas a jejich heslo je " no problem". Co se týká úklidu na pokoji, tak hrůza. Jakoby tam ani nikdo nebyl. Vyměněné osušky a občas něco na jiném místě. My měli ustláno a uklizeno vždy, protože jsem si to udělala sama.:-). V baru a na recepci jsme problém neměli, byli příjemní.

Pláž
Krásná, dlouhá, pozvolný vstup do moře, barvy moře přes tyrkysové odstíny až po tmavě modrou. Moře teplé a čisté. Všude spousta mušlí. Jediné pozitivní na naší dovolené.

Anonym, 08.09.2018, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Nour Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220