Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 10 Dovolená pro nenáročné lidí,kteří raději ocení klidnější ubytování a osobní a vřelý přístup majitelů. Clovek se cítí pomalu jako doma....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pro nenáročné lidí,kteří raději ocení klidnější ubytování a osobní a vřelý přístup majitelů. Clovek se cítí pomalu jako doma. Byli jsme 2x po sobě. Vzdy velmi spokojeni. Jeli bychom i letos ale už se musíme podívat i jinam. Určitě zde dáme i do třetice ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
WiFi,klimatizace. Na pokoji jsme se zdržovali zřídka. Pokoje vždy čisté i prostory kolem penzionu. Co chvíli jsme viděli jak majitele něco uklízeji , zametaji.

Strava
Přítel viděl osobní jídlo majitelů, když vecereli. Marné jsme hledali v jídelním lístku. Po zeptani nám bylo řečeno, že to v nabídce není, ale i tak dostal????

Pláž
Pláž super, písčitá a velká , vždy vál trošku vítr, takže pocitová teplota byla nižší, obzvlášť ve stínu . Vlny pecka, vyřádili jsme se. Dostatek stánku s pitím a občerstvením.Při naší druhé dovolené 2019 prošla pláž údržbou oproti dovolené 2018 viditelný rozdil. Dřevěná cesta pro lepší chůzi v písku . Nové stánky , přibyly toalety, a domeček pro první pomoc.

Anonym, 13.02.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Penzion Mečta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Velmi pěkná oblast, skvělé služby, doporučujeme kdykoli, rádi bychom se vrátili. Korálový útes je také dobrý.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná oblast, skvělé služby, doporučujeme kdykoli, rádi bychom se vrátili. Korálový útes je také dobrý. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 13.02.2020, Dátum pobytu: 2.2. - 7.2.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Celkom: 8,6 Již jsem tam byl dříve, a ještě tam určitě pojedu.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Již jsem tam byl dříve, a ještě tam určitě pojedu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Stan je dostačující, jen ten písek by tam nemusel být. Ale je to imitace tropického podnebí a pláže.

Strava
Je jen snídaně zbytek si musíte zajistit v restauraci.

Služby hotela
Velké bazény, zkluzavky, výřivky prostě super koupání.

Jaroslav, 13.02.2020, Dátum pobytu: 3.2. - 5.2.2020
Oblasť: Nemecko Nemecko, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 V tomto hotelu jsem byla 4 krát.. Rok od roku se bohužel jeho kvalita horší. Personál neochotný, na recepci sedí pan recepční který ani...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsem byla 4 krát.. Rok od roku se bohužel jeho kvalita horší. Personál neochotný, na recepci sedí pan recepční který ani jednou za pobyt nebyl příjemný. Číšníci jsou milý pokud se jim líbíte, nebo jim dáte nějaký dinárek navíc. ale nebyl problém. Uklízečka chodila každý den, vyměnila ručníky,doplnila toaletní papír a standartní služby . Do tohoto hotelu jezdí velká spousta Ruských turistu,kteří se chovají jako kdyby jim hotel patřil. Největší zážitek byl, když se dvě ruské ženy poprali přímo uprostřed oběda. Animátoři jsou milý,ochotný a dělají zábavu a ochotně vám se vším poradí a pomohou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo cenně.. Nenáročný člověk bude spokojený. Dveře od balkonu byli rozbité a i po opakované žádosti o jejich opravu nikdo nedorazil. Na žádost o trezor taky nikdo nedorazil, pokaždé řekli, že za 10 minut přijdou ale nikdy nikdo nepřišel.

Strava
Jídlo nám vyhovovalo, každý den jsme neměli problém si vybrat. Saláty,zelenina,dorty,maso,pizza,ruzné jejich speciality. Doporučuji využít možnost návštěvy jejich restaurace s obsluhou,opravdu to stojí za to

Služby hotela
Animátorské programy jsou super, cvičení,zumba,voleybal,fotbal,stolní tenis a další a další. Každý den jiný večerní program. Diskotéka nesmí chybět jsou to skvělý tanečníci

Pláž
Za 15 dní pobytu jsme u moře byly dvakrát.. Pláž špinavá,neudržovaná.

Anonym, 13.02.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 20.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Caribbean World Monastir

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9 Skvělá dovolená, perfektní služby, všechno na jedničku, nemam co vytknout. Areál hotelu moc krásný, čistý, všude zeleň.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, perfektní služby, všechno na jedničku, nemam co vytknout. Areál hotelu moc krásný, čistý, všude zeleň. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Každý den byl úklid na pokoji, čisté ručníky, čisté povlečení.

Strava
Stravě nemam absolutně co vytknout, opravdu obrovský výběr všeho, masa, příloh, salátu, ovoce i místní kuchyně.

Služby hotela
Milí personál. Cokoli člověk potřeboval, to zařídili, pomohli. Perfektní.

Pláž
Jediné co by mohlo nekomu vadit, byla vzdálenější pláž z důvodu rozlehlosti resortu, ale i tohle měli vyřešené vozicky a auty, které vás svezli kamkoli jste potřebovali.

Pavla B., 13.02.2020, Dátum pobytu: 1.2. - 9.2.2020
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Cove Rotana Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 skvělá dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
skvělé, skvělý servis

Strava
velký výběr

Služby hotela
skvělé služby, pestré animační programy

Pláž
čistá, vzorně udržovaná

Tomáš Binder, 13.02.2020, Dátum pobytu: 29.1. - 9.2.2020
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Hotel: Luxury Bahia Principe Bouganville

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel byl perfektní a sehnal jsem ho i za super peníze na týdenní dovolenou (pod 10k) a nebyl to LM. Cestovní kancelář super a dovolená...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl perfektní a sehnal jsem ho i za super peníze na týdenní dovolenou (pod 10k) a nebyl to LM. Cestovní kancelář super a dovolená taky. Nicméně mám jednu výhradu a to je ke společnosti....... Týden před odletem nám o den změnila odlet a ještě jsme od nich neobdrželi kompenzaci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super. Je vidět, že je hotel starší, ale to vůbec nevadí. Byl jsem spokojen,.

Strava
Strava byla dobrá, ale přeci jen by mohlo být ještě na výběr trochu více jídla

Služby hotela
Wifi jenom u recepce a hrozně pomalá. Doporučuji koupit SIM kartu. Žádný zábavní program, ale někomu může vyhovovat klid. My jsme dost cestovali, takže nám to nevadilo

Pláž
Plaž dobrá, slunečníky taky dobrý, ale moře průměr, spíš bych řekl horší. Nicméně nejsou řasy ani špína a to je hlavní

Michael H., 13.02.2020, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Čisté pokoje, pěkný bazén, uvolněná atmosféra, dobré jídlo, příjemná architektura, pozorný personál, potápěčská stanice

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Čisté pokoje, pěkný bazén, uvolněná atmosféra, dobré jídlo, příjemná architektura, pozorný personál, potápěčská stanice Zobraziť celú recenziu

Anonym, 13.02.2020, Dátum pobytu: 23.1. - 1.2.2020
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)