Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,8 Vzhledem k ceně adekvátní kvalita. Jídlo by mohlo být lepší.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k ceně adekvátní kvalita. Jídlo by mohlo být lepší. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 27.05.2017, Dátum pobytu: 25.3. - 1.4.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Desert Rose

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Desert Rose, Hurghada, Egypt Anonym 2017-05-27 5.8 1 10 Desert Rose Resort

Celkom: 9,6 Na podzim jedeme znovu; zažili jsme sqělý relax.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Na podzim jedeme znovu; zažili jsme sqělý relax. Zobraziť celú recenziu

Lubomír B., 27.05.2017, Dátum pobytu: 18.5. - 20.5.2017
Oblasť: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Grandhotel Praha

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Grandhotel Praha, Vysoké Tatry, Slovensko Lubomír B. 2017-05-27 9.6 1 10 GRANDHOTEL PRAHA

Celkom: 10 Byli jsmev tomto hotelu podruhé a určitě se vrátíme.Vše naprosto fantastické.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsmev tomto hotelu podruhé a určitě se vrátíme.Vše naprosto fantastické. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisto,každý den čisté ručníky,sprchový gel ve sprše zdarma

Strava
Velký výběr všeho.

Michaela H., 27.05.2017, Dátum pobytu: 12.5. - 19.5.2017
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Skanes Family Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Skanes Family Club, Monastir, Tunisko Michaela H. 2017-05-27 10 1 10 MAGIC HOTEL SKANES FAMILY RESORT & AQUAPARK

Celkom: 9,4 Užili jsme si to.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Užili jsme si to. Zobraziť celú recenziu

Marek K., 27.05.2017, Dátum pobytu: 31.3. - 7.4.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Titanic Palace & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Titanic Palace & Aquapark, Hurghada, Egypt Marek K. 2017-05-27 9.4 1 10 Titanic Palace

Celkom: 9,6 V Egyptě jsem byla již 3x a tenhle hotel byl nejlepší. Zcela nemohu souhlasit s předchozí recenzi!! Byla jsem tam v téměř stejném termínu...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V Egyptě jsem byla již 3x a tenhle hotel byl nejlepší. Zcela nemohu souhlasit s předchozí recenzi!! Byla jsem tam v téměř stejném termínu a nic z toho jsem nezažila, ani nepozorovala. Hotel je krásný, personál úplně zlatý a dovolená se nám s přítelem opravdu moc líbila. Určitě se zde zase vrátíme.Dovolená bude taková jakou si ji uděláte a takovou jakou ji chcete mít. Hotel je určitě super výchozí bod a vřele ho doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velký prostorný pokoj, sprcha kde se vleze celá rodina a ještě by se tam dalo tancovat. Uklizeno bylo perfektně každý den.V televizi i český kanál. Nepopírám nábytek trošku staršího typu, ale kdo řeší na dovolené zda je stůl z dubového dřeva nebo má odrený roh.

Strava
Velice rozmanitá. Cokoliv jsem si dala mi chutnalo na 100%. Trošku mi pouze chyběla ryba na přírodní způsob, ale to je spíše detail. Určitě si kazdy vybere. Nechápu lidi co si na stravu stěžují. Já doma taky nevarim 100 druhu jídel. Alkohol byl silný dost. Měla jsem 2x gin tonic a motala se mi hlava a to abstinent rozhodně nejsem. Personál ani nic nenamítal, když si chtěl někdo dát pití do vlastní pet láhve, třeba na výlet. Přitom je povolena jen voda. Zmrzlina byla výborná.

Služby hotela
Na perfektní úrovni. Hned po příjezdu dostanete naramek a pokoj. To jsme přiletěli v 7 ráno. Budicek v českém jazyce po telefonu. Rozmanity snidanovy balíček. Personál úžasný, ochotný ve všech ohledech, fakt super.

Pláž
Piscita pláž, hned pár kroků spoustu koralu a rybicek, bez problémů se člověk může jít podívat na jiné pláže, nikdo vás nevyhodi. Videli jsme i rejnoka hned u nohou. Krásný zážitek. Rybičky ruznobarevne, koraly čisté krásné,opravdu moře mrtvé není. Je zde spoustu života. Na vedlejší pláži se da půjčit za 15Eur slapadlo( cena za slapadlo ne osobu, kapacita 5lidi) s kukatkem do vody.Podívaná taky trochu jinak.

Anonym, 27.05.2017, Dátum pobytu: 20.5. - 27.5.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž 1 fotografia

Prima Life Makadi Resort & Spa, Hurghada, Egypt Anonym 2017-05-27 9.6 1 10 Prima Life Makadi Resort & Spa

Celkom: 9,2 Pobyt se nám líbil,strava vcelku dobrá,ubytování pěkné na hotelu byl klid a personál byl příjemný.Hotelu není co vytknout.Hotel je...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt se nám líbil,strava vcelku dobrá,ubytování pěkné na hotelu byl klid a personál byl příjemný.Hotelu není co vytknout.Hotel je propojen s venkovním koupalištěm a na wellness Aquamarín je sleva na 3 hod. pobyt.Mohu jen doporučit Zobraziť celú recenziu

Vladimír, 27.05.2017, Dátum pobytu: 14.5. - 20.5.2017
Oblasť: Slovensko Slovensko, Podhájska, Hotel: Borinka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Borinka, Podhájska, Slovensko Vladimír 2017-05-27 9.2 1 10 Hotel Borinka

Celkom: 7,4 Spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusní

Strava
Výborná, jako vždy v Maďarsku

Služby hotela
Postrádám komunikaci v češtině vzhledem k převažující české klientele.

Pláž
Výborné

Beneš Vraný, 26.05.2017, Dátum pobytu: 13.5. - 17.5.2017
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa, Západ od Dunaja, Maďarsko Beneš Vraný 2017-05-26 7.4 1 10 Park Inn by Radisson****

Celkom: 7,2 ak sa bude dat, urcite sa tam vratim , krasny hotel s nadhernym snorchlovanim

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
ak sa bude dat, urcite sa tam vratim , krasny hotel s nadhernym snorchlovanim Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
zodpovedajuce 5* , velka pristranna izba , dostali sme izbu na vrchnom - tretom poschodi s vyhladom na vstup do vedlajsieho hotela a more ... boli sme spokojny

Strava
taky priemer , stale opakujuce sa, ale dalo sa najest ... aspon sme nepribrali :)

Služby hotela
spokojnosť

Pláž
koralove podlazie, nutne topanky do vody, nevhodne na plavanie, ale najkrajsie snorchlovanie ake som zazila

Anonym, 26.05.2017, Dátum pobytu: 11.5. - 22.5.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Makadi Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Makadi Palace, Hurghada, Egypt Anonym 2017-05-26 7.2 1 10 Makadi Palace

Celkom: 9,2 Vyborna dovolena, more plne ryb na snorchlovani perfektni. Na koralu primo u hotelu jsme videli i renoky a zelvu. Spatny vstup z plaze...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vyborna dovolena, more plne ryb na snorchlovani perfektni. Na koralu primo u hotelu jsme videli i renoky a zelvu.

Spatny vstup z plaze do more, pro deti nevyhovujici. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyborne, pouze dost hlucna klimatizace.

Strava
Velmi rozmanita a vytecna. Byl francouzky vecer, egyptsky vecer, italsky vecer a tak podobne. Obed probihal i na baru u plaze.

Služby hotela
Stadardni sluzby petihvezdickoveho hotelu.

Pláž
Pisecna, ve vode je hned koral, tedy do vody se z brehu nevstupuje. Spousta lehatek se slunecniky a zavetrnymi stenami.

Petr J., 26.05.2017, Dátum pobytu: 15.5. - 22.5.2017
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Three Corners Fayrouz Plaza Beach, Marsa Alam, Egypt Petr J. 2017-05-26 9.2 1 10 Hotel THREE CORNERS FAYROUZ PLAZA BEACH

Celkom: 10 Dobrý den, dovolená v Bulharsku se nám moc líbila.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý den, dovolená v Bulharsku se nám moc líbila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
moc čistý penzion

Strava
výborná

Služby hotela
perfektní

Anonym, 26.05.2017, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Penzion Preslav

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Penzion Preslav, Nesebar, Bulharsko Anonym 2017-05-26 10 1 10 Penzion Preslav

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220