Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Turecko

Egypt

Grécko

Bulharsko

Chorvátsko

Taliansko

Tunisko

Španielsko

Cyprus

Celkom: 3.6 Dovolená fajn, ale po 4 dnech už jsme se nudili a máme jasno,že Tunis už nenavštívíme.

  • 5.5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená fajn, ale po 4 dnech už jsme se nudili a máme jasno,že Tunis už nenavštívíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý prostorný pokoj s balkonem výhled do zahrady. Na balkon nám pařilo sluníčko celé odpoledne, takže jsme tam chodili jen dopo, protože jinak bychom se upekli. Klima jela 24h velké plus! První den nám tekl záchod, uklízečka to nahlásila a druhý den to hned ráno opravili. Poslední den pro jistotu netekla voda v celém hotelu. Jinak musím říct, že s tou čistotou jsem byla mile překvapena. Jak na pokoji, tak v celém hotelu, uklízečky makaly v tahu.

Strava
Strava... jak bych to řekla... každý den v uvozovkách to samé jídlo, měli na výběr, ale všechno to bylo na jedno brdo. Naše malá 5 let přežívala ten týden na špagetach a občas rýži. Výběr salátů, ovoce, ale maso žádná sláva, občas grilovali kuřecí maso,tak to nám zpříjemnilo den. Jinak v baru u pláže dělali každé odpoledne hranolky, takže to zase zpříjemnilo den naší malé. Snídaně byly bohaté, palačinky, rolky,croasany, pečivo, sýry a jeden druh salámu. Celý týden se opakovalo den co den to samé. U bazénu odpoledne dělali Palačinky a takové ty jejich smažené bulky obalené v cukru. Ale to člověk stál i 30min frontu aby se jich dočkal.

Kafe... Díky bohu za to, že jsme si vzali s sebou velveta. To jejich kafe se fakt nedalo. Pití, přeslazené šťávy, rádoby cocacola a Fanta a na baru v hotelu různé drinky opět z jejich přeslazených šťáv. Dávali nám petku neperlivé vody na osobu, tak to nás zachránilo.

Služby hotela
Ochota sama.... jak nedáte bakšiš, nikdo pro vás nehne ani prstem. Nicméně v restauraci ochotní číšníci, v baru na ranu všichni do jednoho. Animační tým pro děti supr, večer minidisco,kazdy večer to samé, naši malou to přestalo 3.den bavit a raději si šla pro pastelky. Nemám co dodat

Pláž
Pláž... voda v uvozovkách čistá, mírné vlny. Sem tam plave nějaký igelit,plast, petka a podobně. Medúzy,celkem hojně. Lehátka hlava na hlavě a pokud jste nešli v 5 ráno, nebyla šance se na lehátko dostat, alespoň ne u slunečníku. To samé platilo i u bazénu. Pláž malá, ohraničena, z jedné strany volejbal z druhé strany půjčovna vodních scootrů. Vstup do moře asi 30m jdete zhruba ve vodě po pas a když už si můžete trochu zaplavat,jsou tam bojky za kterými jezdí scootry. Šli jsme se projít na vedlejší pláž, nicméně během 5ti minut na nás pokřikoval týpek, že jestli tam chce být, tak máme zaplatit. Krom toho všeho chodí po pláži asi 6 mistních obchodníků, kteří vám neustále každých 10min vnucují své zboží. Cigarety,ručníky oříšky a nějaké kýče. Většina z nich mluví česky a tak na vás pokřikují heej kamarád atd. Druhý den už vám to fakt leze na nervy. Bazén hlava na hlavě, hluboký a v té mělké části po většinu dne cvičí aquaaerobic. Dětský bazén má i klouzačku, tam si to naše malá užila.

Jinak v okolí nic není. Takže jste odkázáni na hotel,pláž mraveniště, bazén mraveniště.

Jednou jsme jeli na pirátskou loď, žádná sláva, 180lidí narvanych na lodi. Piráti asi 2 ,delfíni které nám slibovali ,tak žádní. Moře plné pet lahví, plastů a bordelu, stejně jako celé město Monastir. Vysypane popelnice bordel kam se podíváš, všude odpadky. Co můžu doporučit výlet na potápění.

Anonym, 15.08.2022, Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2022
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Le Soleil Bella Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Večerní pláž 1 fotografia

Celkom: 10 Vše v pořádku

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše v pořádku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez problémů

Strava
Bez stravy

Služby hotela
Bez služeb

Pláž
Pláž bez námitek

Petr Kestřánek, 15.08.2022, Dátum pobytu: 2.8. - 10.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Stegna Beach Premium

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 .

  • 4.5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl uspokojivý, jen koupelna byla nic moc.

Strava
Přítelkyně říká: Jídlo stalo úplně za ho…

Ja říkám: Nebylo tam nic moc na výběr pokud nečekate vajíčka na 100 způsobu.

Služby hotela
Překvapilo mě, že mají ouzo i raki v ceně all inclusive.

Pláž
Přítelkyně říká: Moc velké vlny.

Ja říkám: Super jen na mě moc kameni.

Matěj V., 15.08.2022, Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Kavros Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 S pobytem v resortu Mareblue Beach jsme nadmíru spokojeni. S největší pravděpodobností navštívíme tento hotel i příští rok. Nejvíce se...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S pobytem v resortu Mareblue Beach jsme nadmíru spokojeni. S největší pravděpodobností navštívíme tento hotel i příští rok. Nejvíce se nám líbilo jídlo v hotelu, animátoři i personál byly moc fajn, bazén i zázemí bylo v pořádku. Jedinou nevýhodou byli komáři z nedaleké rezervace, ale s repelentem se to dá zvládnout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pořádku, nicméně rekonstrukce pokojů by nebyla od věci, ale hotelová služba fungovala skvěle.

Strava
Strava nás velmi překvapila a to ve velmi pozitivním smyslu. Jídlo bylo výborné, velký výběr pokrmů, obsluha i uvádění hostů do jídelny bylo velmi milé.

Jednoznačně to nemělo jedinou chybu.

Služby hotela
Služby hotelu jsou dostačující. Program animátorů byl moc fajn.

Pláž
Nejbližší pláž má krásné okolí i zázemí, nicméně je plná mořských řas, pokud člověk plave dál od břehu, tak je voda čistá. Druhá pláž, která je o kousek dál, i tak do pěti minut chůze, je čistá bez mořských řas.

Petra Tomcová, 15.08.2022, Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Mareblue Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.6 Hotel fajn,veľmi nás milo prekvapilo, že nám dali dve karty,aby mohla byť jedna v elektrike takže klíma,zásuvky aj chladnička fungovali...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel fajn,veľmi nás milo prekvapilo, že nám dali dve karty,aby mohla byť jedna v elektrike takže klíma,zásuvky aj chladnička fungovali aj , keď sme boli na pláži ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba menšia,ale postačujúca,pekne zariadená,čistá,výhľad nič moc

Strava
Strava výborná

Služby hotela
Služby ok

Pláž
Pláž super

Róbert Breuer, 15.08.2022, Dátum pobytu: 31.7. - 11.8.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Monachus Hotel & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 8.8 Boli sme veľmi spokojný s celkovými službami a prístupom.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme veľmi spokojný s celkovými službami a prístupom. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté izby, dobré matrace. Škoda že manželské postele, majú 2 matrace. Inak bez výhrad.

Strava
Chutné a bohaté bufetové stoly. Chcelo by to viacej vegetariánskych jedál.

Služby hotela
Milý a príjemný personál. Výborné služby pre deti - animácie, animátori s akciami, večerné programy. Dobrý bazén so slanou vodou.

Pláž
Prístup na pláž cca 5 min peši, s možnosťou výberu viacerých miest, vrátane pieskovej pláže, atrakcií pre deti, množstvom reštaurácií, barov a obchodíkov.

Miroslav Kvasnička, 15.08.2022, Dátum pobytu: 1.8. - 7.8.2022
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Arena Holiday

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Skvělý hotel přijela jsem až po výletech z Fubaje a doporučuji.Skvele jídlo, personál i služby.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělý hotel přijela jsem až po výletech z Fubaje a doporučuji.Skvele jídlo, personál i služby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádherné prostorné čisté pokoje...super

Strava
Strava bufetem a v restauraci i kuchyňský roh...co si přejete rádi Vám udělají.

Služby hotela
Ten nejlepší, fitness, velká možnost dalšího sportu.Vsichni velmi milý.

Pláž
Skvělá ihned před hotelem a navíc všude dostupná WiFi.

Miroslava Špačková, 15.08.2022, Dátum pobytu: 24.7. - 3.8.2022
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Radisson Blu Fujairah

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.4 Resort jsme navštívili již po druhé, protože je zde, dle nás, nejlepší moře. Personál je příjemný, usměvavý a uctivý. Jen nás překvapil...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Resort jsme navštívili již po druhé, protože je zde, dle nás, nejlepší moře. Personál je příjemný, usměvavý a uctivý. Jen nás překvapil recepční, který vyžadoval bakšiš za klíče od pokoje i když jsme přijeli po půlnoci. Je zde krásná zahrada o kterou se vzorně starají zahradníci. Měli jsme pokoj superior, přímo proti plážovému baru, hned za námi byl vchod do bazénu a do jídelny to také nebylo daleko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení je starší, ale dostačující. Úklid probíhal denně k naší spokojenosti.

Strava
Snídaně a obědy v jídelně a večeře pod širým nebem. Velký výběr hlavně při večeřích.

Služby hotela
Při příjezdu na hotel v nočních hodinách recepční po nás požadoval 20 dolarů a nechtěl smlouvat. Což se nám jinde nestalo. Wifi je pouze na recepci katastrofální. Je potřeba zakoupit egyptskou SIM kartu a pak jste bez starostí.

Pláž
Krásná, písečná s dostatečným množstvím slunečníků. Vstup do moře doporučujeme po mole nebo vlevo od mola, písečné dno, a vpravo od mola jsou v písku kameny.

Vladislav Petráň, 15.08.2022, Dátum pobytu: 31.7. - 10.8.2022
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Menaville

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 Dovolenka top, doporučujem.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka top, doporučujem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čo sa týka izby č. 325 čistá katastrofa, tmavá v rohu, výhľad z balkóna do vedľajších izieb, rovno nad kuchyňou-smrad, ešteže skvelý personál sa k našej sťažnosti postavil pozitívne a po konzultácii z manažérom mám izbu vymenili.

Strava
Strava dobrá, pestrá, chutná, vždy čerstvé ovocie, bolo z čoho vybrať

Služby hotela
Zariadenie izieb staré ale čisté, upratovaní servis super, ale nechápem prečo hotel neponúka plážové osušky aj keď sme mali zaplatené all inclusive.

Pláž
Pláž piesková priamo pred hotelom, upravená, more čisté s pozvoľným vstupom, hotelový bazén ok.

Jan Kopecký, 15.08.2022, Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Astir Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.4 Hotel už má něco za sebou a určitě neodpovídá na 5 hvězd, spíš 4.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel už má něco za sebou a určitě neodpovídá na 5 hvězd, spíš 4. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme ten nejlepší pokoj se samostatným vstupem do bazénu, v pokojí fungovala - nefungovala klimatizace, nábytek byl starší.

Strava
Stravování bylo výborné, vždy bylo vše a nebyli žádné fronty. U all inclusive bylo přes den ještě "svačiny", které byli výborné.

Služby hotela
Služby byli velmi dobré, pokoje se vždy úklidili, když člověk potřeboval. Číšnici bylo vždy usmívávé. Na recepci personál byl vždy ochoten pomoc, když jste něco potřebovali.

Pláž
Pro tak velký hotel, pláž byl velmi malý. Málo místa a taky málo lehátek. My jsme hned od prvního dne používali vedlejší pláž jiného hotelu, ikdyž byl za cenu nějakého drinku.

Valerij Kuzněcov, 15.08.2022, Dátum pobytu: 24.7. - 5.8.2022
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Lindos Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)