Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem

Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6 Dostal jsme nehorší čas odletu 7 30 takže jsme museli jet vlakem z Ostravy 17 15 jiny nejede jede v 3 -00 ráno to by jsme nestihly, Na...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 1 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dostal jsme nehorší čas odletu 7 30 takže jsme museli jet vlakem z Ostravy 17 15 jiny nejede jede v 3 -00 ráno to by jsme nestihly, Na letišti jsme byly 22 .40 a čekali jsme na odlet 7,30 počítal jsme minuty do odletu . Ale bylo to letadlo egyptské spol. a to mělo 3 hodiny zpoždění takže naše utrpení pokračovalo potom další 4 hodiny v letadle které pamatovalo svoje. Potom egyptský delegát se divil co po něm chceme - no dovoz , do hotelu tak teprve začaly shánět auto aby nás tam odvezly takže cesta z Ostravy do Egypta nám trvala 22 hodin Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobré

Strava
dobré ale na ovoce velice chudé

Služby hotela
dobré

Pláž
moře jedna velká katastrofa. jestli chcete se trochu namočit tak musíte přejít molo které je dlouhé 1200 m ,protože u pláže je po kotníky voda a to po celé délce mola Ale nejhorší je že jak je odliv který trvá až do 13-30 je červená vlajka tak vás do hluboké vody nepustí protože jsou velké vlny protože je málo vody takže se voda láme o útes a to dělá vlny až připlave voda tak je u pláže 70 cm vody ale je tam takový plácek asi kilometr od břehu když půjdete po molu je tam asi 120 cm vody. Ale nic na molu není žádné občerstvení takže musíte si něco vzít sebou protože od začátku mola až nakonec je to 20 minut pěšky, a zpět dalších 20 minut Jsou na molu lehátka tak si tam můžete odpočinout

Hotel je skvělí služby jídlo drinky ale to moře je jedna velká katastrofa už bych tam nejel ani za korunu .

Drahomír Vodák, 11.10.2018, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Royal Albatros Moderna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

po kotníky voda 1200m 4 fotografie

Celkom: 8,4 14.9. - 28.9.2018 Naprostá spokojenost. I když jsme byli varováni že do DR letíme mimo sezonu "!V období hurikánů!" nejní se čeho bát,...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
14.9. - 28.9.2018 Naprostá spokojenost. I když jsme byli varováni že do DR letíme mimo sezonu "!V období hurikánů!" nejní se čeho bát, dovolenou jsme si naprosto užili. Uznávám že jsme neměli azurové nebe bez mráčků od rána do večera jak tomu v sezóně asi bývá, ale spálit se tam člověk může i pod zamračeným nebem za odpoledne. Teploty neklesly 27°C a to včetně nocí a případných dešťových přeháněk, které netrvali déle než 30 minut přišli zpravidla jednou za 2-3 dny, teploty nepřesáhly 34°C ale to už se člověk musel schovávat, páč to pěkně štípalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídalo ceně. Nemáme větších výhrad. Snad vana/sprchový kout by mohly být o něco hezčí, ale nebylo to nic nechutného, prostě už měla něco za sebou. Pokoje klimatizované s balkónem výhledem na moře, nebo k bazénu, TV, mini bar, všechny zásuvky US typu v koupelně byla jedna EU typu (nevím zda je to standard). S úklidem nebyl problém, jen po návštěvě uklízečky, byla vždy klima nastavena na 10°C takže, když jste se vrátili po celém dni z výletu bylo v pokoji jak v lednici. A nečekejte nějaké kreace z ručníků s tím se fakt nezdržuji:) S obtížným hmyzem nebyl problém, jen když nám jednu noc nefungovala klima, byli jsme poštípaní od komárů. Zhruba 1/5 hotelových pokojů se průběžně rekonstruuje ale nijak nás hluk ze stavby nerusí a předpokládám že v sezóně už bude vše hotové...

Strava
Snídaně výborné (čerstvé džusy, omelety, slaninu a vafle doporučuji) . Obědy večeře průměrné. Jsem hodně vybíraví, ale vždy jsem si tam něco vybral, i když jsem musel pulty obejít třeba dvakrát. Spousta jídel nevypadala moc vábně, ale když jim člověk dal šanci mnohdy, chutnaly daleko lépe než vypadali. Je pravda že vařené brambory jim zrovna moc nešli. Zákusky zmrzliny, těstoviny super. Doporučujeme objednat si večeře v národních restauracích 4x v hotelu, máte nárok každou navštívit jednou za týden a rozhodně vám tam bude chutnat lépe než v hotelové restauraci/buffetu.

Služby hotela
Pitná voda v pet-lahvích pravidelně doplňována na pokoj, trezor za 10 USD na celý pobit. Wifi zdarma pouze v amfiteátru dost pomalé. Jinak je možnost pronajmout si na hotelové recepci přenosný wifirouter za 7 USD/den nebo 50 USD/10dní. Recepční v pohodě ANJ slušná. Zbytek personálu i když asi rozumí mluvný pouze španělsky a domluva s nimi nejní nijak snadná... Takže opravu klimatizace jsem musel urgovat třikrát než ji opravdu opravili... personál v národních restauracích a animátoři naprosto super... Výlety se dají zajistit jak na hotelu, tak i přes místní, nabízejí vám je prakticky kamkoliv vlezete. Já ale doporučuji aby jste si výlety dohodly se slovenským průvodce Danem jeho stránky kde najdete i kontakt https://dominicantravelinfo.com/sk... S ním byli výlety podstatně zajímavější než ve skupině 30 cizojazyčně mluvících turistů a výkladem lámanou angličtinou mluvícího "Guida"...

Pláž
Pláž bez výhrad, pěkná čistá občas bylo trochu mořských řas, ale hotel je pravidelně uklízel takže nic strašného... Moře nádherně teplé, občas z pravidla po dešti nebo bouřce bylo 1-2 dny skalené. Jedinou výtku mám, u lehátek (v celém hotelovém komplexu) bylo minimum slunečníků (cca 20 ks) takže když jste se chtěli schovat před sluncem museli jste mít hodně štěstí nebo šibovat s lehátkem a hledat kde je zrovna stín :)

David K., 11.10.2018, Dátum pobytu: 14.9. - 28.9.2018
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: Vista Sol Punta Cana (ex. Carabela Beach R.)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 7,2 Výborná dovolená v překrásném prostředí plné zeleně i krásném stylově postaveném resortu Limak Arcadia.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená v překrásném prostředí plné zeleně i krásném stylově postaveném resortu Limak Arcadia. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pro pár bez dětí je velmi jednoduché a málo místa pro uskladnění věcí. Šlo se s tím ale vypořádat.

Strava
Strava neustále stejná, ale v takovém rozsáhlém sortimentů, že jsme nestačili všechno "ochutnat". Výběr byl opravdu veliký a velmi nám chutnalo.

Služby hotela
Personál velmi pozorný a ochotný řešit nedostatky či problémy. Každodenní večerní animační programy v amfiteátru a celodenní nabídky různých soutěží samozřejmě i pro děti.

Pláž
Pláž v blízkosti ubytování denně upravená, vyčištěná, plážový bar, sprchy i možnosti sportovních využití.

Milan K., 10.10.2018, Dátum pobytu: 22.9. - 4.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Limak Arcadia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená se nám moc líbila. Ubytování bylo krásné a hlavně čisté. Služby byli vynikající. Personál hotelu plnil vše, na co jen člověk...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila. Ubytování bylo krásné a hlavně čisté. Služby byli vynikající. Personál hotelu plnil vše, na co jen člověk pomyslel. Jídlo bylo rozmanité a moc chutné. Určitě doporučuji a v budoucnu se opět vrátíme!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, čisté a útulné.

Strava
Výborná strava!! Rozmanité a moc chutné. Vybere si určitě každý.

Služby hotela
Personál velice ochotný a milý.

Veronika N., 10.10.2018, Dátum pobytu: 22.9. - 6.10.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Až na delegáta, který nás měl po příletu očekávat na letišti,což se nestalo a za 2 týdny našeho pobytu jsme ho viděli pouze jednou na...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Až na delegáta, který nás měl po příletu očekávat na letišti,což se nestalo a za 2 týdny našeho pobytu jsme ho viděli pouze jednou na hotelu, byla dovolená naprosto skvělá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli spokojeni, až na to, že nám několikrát zapršelo a nemohli jsme sedět na obrovské terase, protože neměla střechu a padal nám na stůl popel z cigaret od klientů ubytovaných nad námi, ale i přesto jsme byli spokojeni

Strava
Ke stravě lze napsat pouze VYNIKAJÍCÍ

Služby hotela
Ke službám hotelu nelze nic vytknout, stoprocentní servis

Pláž
Pláž se nacházela přímo u hotelu, což nemělo chybu a stále obsluha uklízela nepořádky po ostatních klientech, takže jsme byli naprosto spokojeni

Václav Vydra, 10.10.2018, Dátum pobytu: 23.9. - 7.10.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Labranda Blue Bay Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásné klidné místo, apartmány čisté, uklizené

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné klidné místo, apartmány čisté, uklizené Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
v celém ubytování čisto, uklizeno

Anonym, 10.10.2018, Dátum pobytu: 27.9. - 30.9.2018
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Hotel: APPARTHOTELS ANTON WALLNER STRAßE

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Velmi příjemná dovolená

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování odpovídalo zařazení hotelu ***

Strava
Strava byla dobrá, moučníky výborné.

Služby hotela
Při odletu nad ránem nám byla přislíbena snídaně, která se nekonala. Jinak nebyl žádný problém. Recepční i personál byl vstřícný a ochotný.

Pláž
Pláž byla dostupná, čistá, personál na pláži ochotný

Zdenka Misiková, 10.10.2018, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Topkapi Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 až na delegátku vše super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
až na delegátku vše super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super až na malé dvojlužko

Strava
vynikající kuchyně i prostředí jídelny

Služby hotela
super

Pláž
vše užasné a čisté

Marcela N., 10.10.2018, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel: Gypsophila Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 8,6 výborná dovolená - úžasný relax, navíc přidaná hodnota v podobě hurikánu = rozhodně nevšední zážitek, který stojí za to.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
výborná dovolená - úžasný relax, navíc přidaná hodnota v podobě hurikánu = rozhodně nevšední zážitek, který stojí za to. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vše v nejlepším pořádku, vše na svém místě, vše jak má být - čisťoučko, pravidelný úklid.

Malý problém - ve větru bouchaly slunečníky na balkónech - v noci to budilo (ale šlo jen o dva dny)

Strava
plus - hodně zeleniny, každý den ryby, velká rozmanitost. Systém švédského stolu je super.

mínus - málo mléčných výrobků - jen dva druhy sýra, málokdy jogurt

Služby hotela
personál naprosto dokonalý - vstřícnost, ochota, úsměvy.

Naprosto skvělá delegátka - milá, kamarádská, se vším ochotně pomůže

Pláž
písčitá, dlouhá, relativně velmi čistá, po hurikánu víc naplaveného bambusu

Miloš M., 10.10.2018, Dátum pobytu: 21.9. - 2.10.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Peloponéz, Hotel: Paradise Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Byli jsme velmi spokojeni a uz se.tesine.az poletine znovu

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni a uz se.tesine.az poletine znovu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani v poradku

Strava
Vetsi rozmanitost jidel by byla fajn

Služby hotela
Vse bylo.v poradku

Pláž
Super

Iveta Doubková, 09.10.2018, Dátum pobytu: 27.9. - 6.10.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220