Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Dobrý.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování hezké, čisté.

Strava
Rozmanitá, kde si mohl vybrat každý podle vlastní chuti.

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Snadno dostupné bazény s krásně čistou vodou. Lidí hodně.

Josef M., 20.04.2017, Dátum pobytu: 13.4. - 16.4.2017
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort), Budapešť, Maďarsko Josef M. 2017-04-20 9.8 1 10 Aquaworld Resort

Celkom: 7,6 Príjemní zamestnanci. Hotel nemal bazén a pláž bola dosť ďaleko. Naopak za 20 AED sa dalo dostať do Dubai Mall, kde je najvyššia budova...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Príjemní zamestnanci. Hotel nemal bazén a pláž bola dosť ďaleko. Naopak za 20 AED sa dalo dostať do Dubai Mall, kde je najvyššia budova sveta. To je relatívne blízko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi kvalitné. Prístelka plnohodnotná, rýchle pripojenie, čistá kúpeľňa.

Strava
Každý deň takmer to isté na raňajky. Ale bolo tam toho dosť, čiže bez problémov.

Služby hotela
Priemerne zariadené fitness. Veľmi čisté a kvalitné. S ostrahou a pitnou vodou zdarma. V saune sme neboli. Pomoc s navigovaním po meste nám poskytli milí a nápomocní pracovníci.

Pláž
Kine beach fajn. Číra a teplá voda. Slnečníky veľmi drahé.

Ivan S., 20.04.2017, Dátum pobytu: 12.4. - 17.4.2017
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Al Khoory Executive

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Al Khoory Executive, Dubaj, Spojené arabské emiráty Ivan S. 2017-04-20 7.6 1 10 AL KHOORY EXECUTIVE HOTEL

Celkom: 7 Dovolená splnila naše očekávání.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelové pokoje po rekonstrukci, starší zástavba. Fronty na výtah, ale to se dalo přežít. Jenom jaksi v hotelu zapomněli na pokoji uklízet...

Strava
Běžný způsob all inclusive, někomu chutnalo více, někomu méně. Nestalo se však, že by scházelo nějaké jídlo z nabídky.

Služby hotela
Běžné služby, tedy až ne "neúklid" pokoje. Personál byl vstřícný.

Pláž
Pláž přes komunikaci, je veřejná. Lidí je v této destinace vždy poměrně hodně, jedná se tedy o destinaci velmi rušnou. V době velikonočních svátků byl pohyb lidí značný. Ale to k dovolené v takové destinace patří. Nejedná se tedy o klidnou a tichou dovolenou :)

Stanislav Hladký, 20.04.2017, Dátum pobytu: 9.4. - 16.4.2017
Oblasť: Španielsko Španielsko, Mallorca, Hotel: Whala Beach (ex. San Diego)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Whala Beach (ex. San Diego), Mallorca, Španielsko Stanislav Hladký 2017-04-20 7 1 10 Whala! Beach

Celkom: 7,4 H10 Costa Palace je na 4 hvězdičkový hotel super. Tenerife je krásný ostrov a celý pobyt bylo nádherné počasí. Na Pico de Teide je...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
H10 Costa Palace je na 4 hvězdičkový hotel super. Tenerife je krásný ostrov a celý pobyt bylo nádherné počasí. Na Pico de Teide je potřeba si udělat dopředu rezervaci na lanovku, v případě že chcete udělat trek, žádá se o povolení cca 2 měsíce dopředu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
4 hvězdičky - v ořádku

Strava
v pořádku

Služby hotela
v pořádku

Anonym, 20.04.2017, Dátum pobytu: 9.4. - 16.4.2017
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, Tenerife, Hotel: Abama Golf & Spa Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Abama Golf & Spa Resort, Tenerife, Kanárske ostrovy Anonym 2017-04-20 7.4 1 10 Abama Golf & Spa Resort

Celkom: 7,6 Celkově se nám v tomto hotelu líbilo. Mohu srovnat se Sárvárem hotel Park in, který stojí dle mého názoru minimálně o stupeň výš. Takže...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám v tomto hotelu líbilo. Mohu srovnat se Sárvárem hotel Park in, který stojí dle mého názoru minimálně o stupeň výš. Takže příště raději tam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné, čisté pokoje, pokojské byly milé o ochotné.

Strava
Zažila jsem sice v tomto hotelu lepší stravu, ale každý si zde vybere. Kuchaři se fakt snažili, vše bylo krásně naaranžované a nazdobené. Maďarská kuchyně je chutná.

Služby hotela
V minulosti jsem již byla několikrát ubytovaná v tomto hotelu, ale nikdy se mi nestalo, že by mě někdo nechtěl obsloužit. Bohužel jsem se s tímto setkala nyní, kdy nám mladý číšník odmítl přinést pití k večeři ke stolu. Bohužel tento mladík nás "obsluhoval" po celou dobu našeho pobytu a tak jsme byly raději bez nápojů, protože on byl strašně fakt neochotný. V lobby baru byla také jedna servírka, která byla velmi laxní. Až na tyto 2 výjimky byli všichni moc fajn.

Pláž
Krásné, upravené. Někdo mi ale odnesl nové botky od bazénu, bohužel, už se nenašly.

Radka P., 20.04.2017, Dátum pobytu: 13.4. - 16.4.2017
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Répce Gold, Západ od Dunaja, Maďarsko Radka P. 2017-04-20 7.6 1 10 Hunguest Hotel Répce Gold****

Celkom: 9,4 Rozprávkova dovolenka.Bez výhrad.Vrátim sa....

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Rozprávkova dovolenka.Bez výhrad.Vrátim sa.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisto

Strava
Super...boli sme dva týždne tak sa opakovala..ale je z čoho vybrať..treba si užiť a dopriať všetkú kuchyňu aj zahraničnú v parku.

Ktásne prežité večery s programom.

Služby hotela
Klasika a spokojnosť

Pláž
Nádhera

Anonym, 20.04.2017, Dátum pobytu: 30.6. - 14.7.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel: Justiniano Club Park Conti

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Justiniano Club Park Conti, Turecká Riviéra, Turecko Anonym 2017-04-20 9.4 1 10 Justiniano Club Park Conti

Celkom: 8,6 Celkový dojem z dovolené: 2

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené: 2 Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování: 2

Strava
Strava: 1

Služby hotela
Služby: 2

Pláž
Pláž: 2, Ostrov Saona 1.

Jarmila Kolisková, 20.04.2017, Dátum pobytu: 8.4. - 16.4.2017
Oblasť: Dominikánska republika Dominikánska republika, Punta Cana, Hotel: IFA Villas Bavaro Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

IFA Villas Bavaro Beach Resort, Punta Cana, Dominikánska republika Jarmila Kolisková 2017-04-20 8.6 1 10 IFA VILLAS BAVARO

Celkom: 6,6 celkově hodnotím kladně

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
celkově hodnotím kladně Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vadila mi akorát malinkatá koupelna, těsně před sprchou byla záchodová mísa, mít o 20 kg víc, nevím, jak bych do sprchy vcházela :-D

Strava
jídlo i pití výborné, u snídaně mi ale chyběla zelenina, ale tu jsem si nahradila večer u večeře

Služby hotela
usměvavý personál

Zjazdovky
sjezdovky super

Anonym, 20.04.2017, Dátum pobytu: 4.3. - 8.3.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Marilleva/Folgarida, Hotel: Sancamillo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sancamillo, Marilleva/Folgarida, Taliansko Anonym 2017-04-20 6.6 1 10 Hotel Sancamillo

Celkom: 9,2 Se vším úplná spokojenost.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Se vším úplná spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídalo typu hotelu. Bez problémů.

Strava
Vynikající. Až na české spoluobčany, kteří ve 4hvězdičkovém hotelu chodili do restaurace v šortkách a pantoflích a tak trochu svým chováním nedělali úplně nejlepší obraz o hotelových hostech z ČR.

Služby hotela
Vše co jsme požadovali nám hotel poskytl.

Petr N., 20.04.2017, Dátum pobytu: 13.4. - 16.4.2017
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel: Thermal Hotel Visegrád

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Thermal Hotel Visegrád, Budapešť, Maďarsko Petr N. 2017-04-20 9.2 1 10 Hotel Thermal Hotel Visegrad, Visegrád ****

Celkom: 10 Byl jsem s dcerou a babičkou. Klid letoviska a krásné pláže nám vyhovovaly.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byl jsem s dcerou a babičkou. Klid letoviska a krásné pláže nám vyhovovaly. Zobraziť celú recenziu

Janek M., 20.04.2017, Dátum pobytu: 21.7. - 30.7.2016
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Hotel: Penzion Andělko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Penzion Andělko, Stredná Dalmácia, Chorvátsko Janek M. 2017-04-20 10 1 10 Penzion Andělko

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220