Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Sice je to z hotelu do ski areálu trochu dál, ale stojí to za to si doject. Vyváží to komfort hotelu a péče jeho personálu.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Sice je to z hotelu do ski areálu trochu dál, ale stojí to za to si doject. Vyváží to komfort hotelu a péče jeho personálu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení je dostačující a celkové vybavení hotelu je velice pěkné

Strava
S jídlem jsme byly spokojeni , předčilo naše očekávání. A co se týče stravování ve ski areálu , je toho dost na výběr.

Služby hotela
Služby jsou dostačující, a personál příjemný a ochotný.

Zjazdovky
Sjezdovky dlouhé, široké a upravené. Vleků a lanovek je široký výběr a čekací doba cca.2min. Takže spokojenost

Zdeňka T., 22.02.2017, Dátum pobytu: 11.2. - 15.2.2017
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Dachstein West, Hotel:Gasthof Torrenerhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Gasthof Torrenerhof, Dachstein West, Rakúsko Zdeňka T. 2017-02-22 8.8 1 10 Gasthof Torrenerhof v Gollingu

Celkom: 3,6 počasí bezva, lyžování bezva, doprava bez problémů - pohodlný autobus.

  • 2,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Cena
  • 8 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
počasí bezva, lyžování bezva, doprava bez problémů - pohodlný autobus. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
špatné, v 20.30 se přestalo topit, byl jsem nařčen že jsem správně neumyl záchodové prkénko, český dozor.

Strava
úděsná, česká dozorkyně, která kouká každému do talíře. / pane vraťte se nevyškrábal jste si talíř /.

Služby hotela
bez komentáře

Zjazdovky
bezvadný

Stanislav Pospíšil, 22.02.2017, Dátum pobytu: 14.2. - 18.2.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel:Villa Luzzago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Villa Luzzago, Tonale/Ponte di Legno, Taliansko Stanislav Pospíšil 2017-02-22 3.6 1 10 villa LUZZAGO

Celkom: 9,4 Super

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Neočekávala jsem žádný luxus a byla jsem spokojená.

Strava
Dala bych přednost italské stravě.

Služby hotela
Neměli jsme čas využívat nějaké služby, takže nám ani nescházely.

Zjazdovky
Středisko pěkné. Dojíždění z a do hotelu skibusy mně moc nevyhovovalo - skibusy jezdily jednou za hodinu a měly i půl hodiny zpoždění.

Jitka Salingerová, 22.02.2017, Dátum pobytu: 14.2. - 18.2.2017
Oblasť: Taliansko Taliansko, Tonale/Ponte di Legno, Hotel:Villa Luzzago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Villa Luzzago, Tonale/Ponte di Legno, Taliansko Jitka Salingerová 2017-02-22 9.4 1 10 villa LUZZAGO

Celkom: 9,6 skvělé ubytování, hotel i služby, vše super. Jediné mínus je to, že na pokojích je málo úložných prostor a také chybí věšáky a poličky, a...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
skvělé ubytování, hotel i služby, vše super. Jediné mínus je to, že na pokojích je málo úložných prostor a také chybí věšáky a poličky, a to i v koupelně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování super, vzhledem k ceně. Čisto a hezky zařízené. V hotelu bylo hodně hostů s malými dětmi, vše v pohodě. U jídelny je dětský koutek

Kristýna T., 22.02.2017, Dátum pobytu: 11.2. - 16.2.2017
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Rauris, Hotel:Sonnhof

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sonnhof, Rauris, Rakúsko Kristýna T. 2017-02-22 9.6 1 10 hotel sonnhof, rauris

Celkom: 5,2 Hezká dovolená

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Cena
  • 6 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená Zobraziť celú recenziu

Michaela Franková, 22.02.2017, Dátum pobytu: 11.2. - 18.2.2017
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Bad Gastein, Hotel:Haas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Haas, Bad Gastein, Rakúsko Michaela Franková 2017-02-22 5.2 1 10 Hotel Haas

Celkom: 8 Všechno v celku v pořádku, nějaké drobné mouchy zde byly, ale rozhodně to nebylo nic dramatického. Jediným velkým nedostatkem, který...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno v celku v pořádku, nějaké drobné mouchy zde byly, ale rozhodně to nebylo nic dramatického.

Jediným velkým nedostatkem, který nikdo neovlivní, byla nepřízeň počasí. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 22.02.2017, Dátum pobytu: 16.11. - 19.11.2016
Oblasť: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel:Clarion Hotel Špindlerův Mlýn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Clarion Hotel Špindlerův Mlýn, Krkonoše, Česká republika Anonym 2017-02-22 8 1 10 CLARION Hotel Špindlerův Mlýn

Celkom: 9,8 Hotel krásný, v hotelu několik míst se spousty lehátky, ne jen u bazénu, kde jsme trávili čas v polostínu s knihou. Hned vedle hotelu...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel krásný, v hotelu několik míst se spousty lehátky, ne jen u bazénu, kde jsme trávili čas v polostínu s knihou. Hned vedle hotelu menší, zato nejhezčí pláž. Nikdo zde nebývá, jen pár lidí z hotelu, je čistá s pozvolným přístupem do vody. Velká písečná nás vůbec neoslovila. To snad raději do Bibione kde je nekonečná. Trochu jsme se děsili, abychom nebydleli hned dole ve starších bungalovech, ale nakonec jsme za to byli vděční, jelikož moderní jsou daleko od jídla a moře a nejsou ve stínu, takže na ně celý den praží slunce a i ty starší jsou slušné, max 3 hvězdy, ale čisté a s klimou. Města okolo jako všude v Řecku nic moc, ale člověk mohl alespoň na procházku do mariny a na večeři, když chtěl vypadnout z hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, žádná moderna. Vlastní balkón, klima, lednička.

Strava
Jídlo a jídelna obecně bylo to co nás nejvíce nadchlo. Byla to nádhera, jedli jsem povětšinou na terase které je v prvním patře (přízemí je bar) s výhledem na moře. Nádhera obsluha byla dle hostů, vždy usměvavá, nadšená a maximálně se nám snažili vyjít vstříc, když jsme chtěli zase stůl na terase. Nejvíce musím pochválit pana "provozního", který byl vždy usměvavý, ale také dohlížel, aby všeho bylo dostatek a abychom byli spokojeni. Pokaždé nás usadil a popřál dobrou chuť, občas pronesl nějaký vtípek, nebo přinesl pozornost.

Služby hotela
Normal, na nic sme si nemohli stěžovat, jen kvalita nealko pití mizerná jako všude. Značkové pití nečekejte. Džus je jen za připlatek, jinak je to obarvenej přeslazenej patok. Pivo pitelný na naše spoluobčany možná málo hořké. Víno za mě dobrý, k jídlu vždy chutilo a bez omezení, takže jsme mohli i posedět při západu. Jianč bazén krásnej se super výhledem, jiné služby jsme nečerpali.

Pláž
Nádhera ta u hotelu, navíc vedle je malej putik, kde se schází mladí z okolí, takže nám k tomu plavání ještě hrála super hudba. Ta velká písečná se nám nelíbila, ačkoliv nám ji delegátka doporučila, tak nám přišla jako stoka.

Daniel J., 22.02.2017, Dátum pobytu: 29.6. - 6.7.2016
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel:Ariadne Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Ariadne Beach, Kréta, Grécko Daniel J. 2017-02-22 9.8 1 10 ARIADNE

Celkom: 7,5 Výběr zájezdu naprosto uspokojil naše požadavky a očekávání. Za poměrně nízkou cenu - čisté a příjemné ubytování, výborné stravování, jen...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Cena
  • 6 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
Výběr zájezdu naprosto uspokojil naše požadavky a očekávání. Za poměrně nízkou cenu - čisté a příjemné ubytování, výborné stravování, jen počasí nevyšlo podle našich představ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, funkční, jednoduché.

Strava
Chutná, v dostačujícím množství. Nápoje v ceně v době večeře.

Služby hotela
Ochotný personál, wellness k dispozici po celou dobu pobytu. Wifi jen na recepci a lobby baru. Lyžárna malá, s vyhřívaním na boty. Parkování ve vnitrobloku s omezenou kapacitou.

Zjazdovky
Přímo v místě nic zvláštního, ale Dachstein-West vzdálený 11km byl vyhovující pro rodinný pobyt s dětmi. Náročnost sjezdovek optimální pro nenáročné lyžaře i děti.

Anonym, 22.02.2017, Dátum pobytu: 15.2. - 18.2.2017
Oblasť: Rakúsko Rakúsko, Dachstein West, Hotel:Der Abtenauer

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Der Abtenauer, Dachstein West, Rakúsko Anonym 2017-02-22 7.5 1 10 Hotel Der Abtenauer

Celkom: 5,4 Hotel průměrný, okolí pekelné-nic v blízkosti zajímavého, museli jsme autem do lepších lokalit, Přestupy na letadlo z Grand Canarie na La...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel průměrný, okolí pekelné-nic v blízkosti zajímavého, museli jsme autem do lepších lokalit, Přestupy na letadlo z Grand Canarie na La Palmu nezkoordinované, čekání 7,5 hod. na letišti!!Jídlo dobré , ale dost se opakující, méně rozmanité, již bychom do této lokality neletěli! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bylo celkem v pořádku, personál dobrý. Nezabezpečený boční vchod, mohl tam kdokoliv přijít, naštěstí se nic "neudálo"

Strava
Švédské stoly - klasika, hodně ryb, které my naštěstí rádi, ale pro ostatní by to mohl být problém, ovoce a zeleniny dostatek. Nic však navíc, nápoj k jídlu zdarma pouze čaj. Za tu cenu - málo!

Služby hotela
neobraceli jsme se na spec.služby, autobus.linky nám poradili, auto jsme si raději půjčili sami.

Pláž
pláž 700 metrů daleko, nic moc , 1 sprcha, bez upravených přístupů do moře, nevhodné pro rodiny s dětmi.

Luboš L., 22.02.2017, Dátum pobytu: 8.11. - 22.11.2016
Oblasť: Kanárske ostrovy Kanárske ostrovy, La Palma, Hotel:La Caleta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

La Caleta, La Palma, Kanárske ostrovy Luboš L. 2017-02-22 5.4 1 10 La Caleta

Celkom: 6 dobré

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
dobré Zobraziť celú recenziu

Jana H., 22.02.2017, Dátum pobytu: 16.11. - 19.11.2016
Oblasť: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel:Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou), Jeseníky, Česká republika Jana H. 2017-02-22 6 1 10 HOTEL DLOUHÉ STRÁNĚ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220