Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 7,6 Celkový dojem je veskrze pozitivní. Hotel leží přímo na pláži, což je velké plus. Zároveň se nachází i pár minut chůze od městečka...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem je veskrze pozitivní. Hotel leží přímo na pláži, což je velké plus. Zároveň se nachází i pár minut chůze od městečka Kolymbia a cca 30 minut autobusem od Rhodosu i Lindosu (zastávka je 200 metrů od hotelu a bus stojí 3,90 EUR). Z výletů určitě doporučuji právě Rhodos a Lindos. Od CK jsme jely na výlet na ostrov Chalki a do motýlího údolí – nádhera. Hotel je vhodný spíše pro páry nebo starší lidi, dětské prolézačky a tobogány tu nečekejte. Personál je milý, snaží se všem vyjít vstříc, a za to jej obdivuji (už jen proto, že musel celou dobu chodit v rouškách i když bylo venku 35 stupňů). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byly jsme ubytovány v bočním traktu ve 2. patře. Pokoj s balkonem byl menší, ale dostačující (TV, pohovka, postel, skříně) s bočním výhledem na moře. Koupelna byla starší (bílé kachličky, vana něco pamatovala), ale čistá. Klimatizace puštěná v noci na nejvyšší stupeň byla dost hlasitá, nicméně pokud jste jí snížili na minimum, dalo se při ní dobře usnout. Tmavé závěsy zatažené na noc zajišťovaly v pokoji úplnou tmu.

Strava
Výběr jídla byl omezený, v jiných řeckých hotelech jsme se při all inclusive najedly lépe a s větším výběrem. Nutno podotknout, že jsme zde byly v době koronavirové, je tedy možné, že hotel jídlo trochu "osekal" a v jiných letech byl výběr větší. Při výběru jídla jste si nesměli sami nabírat, vždy se vás ujmul číšník, který s vámi prošel všechny pulty s jídlem a nandaval vám jídlo na talíř sám. Hotelová jídelna byla malá. Při našem pobytu byl hotel obsazen z nějakých 50 - 60%, tudíž místo se našlo vždy, nicméně při plné obsazenosti si nedokážu představit, jak by se tam všichni hosté poskládali.

Snídaně: klasika. Výběr ze dvou druhů jogurtů, nějaké ovoce. Teplý bufet (fazole, vajíčka, brambory apod.), toasty, lívance...

Oběd: taková ta obědová "klasika", tzn. těstoviny, nějaké maso, přílohy (brambory, hranolky), pizza...

Večeře: při večeři byly vždy nějaké dva/tři druhy masa, hodně zeleniny a salátů, dvě/tři přílohy a pár dezertů.

Nápoje: vše vám museli připravit barmani, nemohli jste si sami natočit ani vodu. Tím pádem vznikaly u baru občas celkem dlouhé fronty... Voda zdarma byla pouze do kelímku, nikoliv ve větší PET lahvi. V rámci AI byl i vcelku slušný výběr koktejlů.

Služby hotela
Hotel se opravdu snažil dbát na bezpečnost svých klientů. Personál nosil roušky po celou dobu našeho pobytu, vše bylo pravidelně dezinfikováno. Animační programy (opět kvůli covidu) nebyly žádné, ale s tím jsme byly seznámeny již při rezervaci hotelu a nijak nám to nevadilo, aspoň jsme mohli v klidu relaxovat na lehátku. Úklid pokoje jednou za dva dny byl plně dostačující.

Pláž
Moře v zátoce bylo krásné, teplé, čisté a hlavně bez vln. Pláž je oblázková, boty do vody dost usnadní vstup do moře. Zhruba první tři metry dosáhnete na dno, pak následuje prudší sestup a hloubka. Dvě lehátka a jeden slunečník jsou za cenu 8 EUR/den, což mi přijde trochu dost za to, že na pláži není ani žádné sociální zařízení či plážový bar...

Tereza V., 21.09.2020, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Lutania Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pohled z terasy 5 fotografií

Celkom: 9,2 Naprosto úžasná dovolená!! Ideání pro rodiny s dětmi. (Za nás tam ale bylo dětí velmi málo.) Luxus za cenu letenek. Klientela převážně z...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto úžasná dovolená!! Ideání pro rodiny s dětmi. (Za nás tam ale bylo dětí velmi málo.) Luxus za cenu letenek. Klientela převážně z Německa. Výborné jídlo, ochotný personál, kromě 1 hlavní starší budovy všechny ostatní nové, krásné, prostorné. I vybavení včetně lehátek, židlí, stolů u baru atd.. - vše nové. Vzhledem k tomu, že nebyla kapacita hotelu snad ani na polovině, bazény poloprázdné, u moře dostatek lehátek, fronty na jídlo do 5 minut, na pití ve špičce 10 minut. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj prostorný, krásný, útulný, dveře na balkón i s pojezdnou sítí proti hmyzu (přesto doporučuji mít sebou repelent na večery venku), budovy i vybavení nové, veliký balkón se sušákem, TV, lednice, vysoušeč vlasů, wifi, klimatizace. V koupelně je v dávkovači sprchový gel. Je tam asi 11 budov, takže počítejte s tím, že se můžete dostat do vdálenější, která není hned u moře. Jen některé budovy mají výtah, ty nižší ne - asi 35 schodů, doporučuji osobám, co mají problémy s pohybovým aparátem, toto dopředu zjistit.

Strava
Strava je nyní vydávána zaměstnanci, popisky jsou i v AJ, personál v rouškách, dohlížejí na rozestupy a desinfekci rukou před vstupem do jídelny, sortiment není tak rozsáhlý jako jinde a jindy, když to mohlo fungovat samoobslužně, ale přesto slušný výběr, vše co jsme jedli bylo VÝBORNÉ a rozmanité, každý den obměny, dokonce jsme měli možnost ochutnat i chobotnice, kalamáry a různé druhy ryb, k svačině kupa výborného Gyrosu s hranolkami a tzatziky, takže oběd před obědem :-D či večeře před večeří, výborná vanilková + čoko zmrzlina (jahodová na mě chemická) neomezeně po celý den až do pozdního večera (ne od - do jako jinde, kde to bylo většinou v době poledního spánku dětí), ledová káva, odpoledne dezert ke kávě, nápoje do skla, nikdo vás nebuzeruje, kam s jídlem či pitím můžete nebo ne, takže si můžete cokoliv odnést kam chcete (na pláž/na pokoj). Na rozdíl od Tunisu či Egyptu, kde bylo neskutečné množství sladkostí zde převážně kompoty, pěny, pudinky, čerstvé ovoce a 1 druh sladkého, ale zase alkoholické nápoje chutnali jak mají, (naše zkušenost: jinde to byl nedobrý líh jen jinak obarvený a dochucený), všeho dostatek. S ohledem na klientelu je kultura stolování perfektní! Jak už jsem zmínila, s ohledem na poloviční naplnění hotelu, bylo vždy dostatek místa k sezení a sedáválo se tam po obědě i večeři dlouho , nemuseli jste rychle uvolňovat místo ostatním strávníkům, jen poslední večer pršelo a vzhledem k velkému množství sezení venku, bylo míst k sezení uvnitř nedostatek.. Co bylo úžasné, vzheldem k našemu rannímu odletu, že pro nás extra přichystali brzkou snídani, kde jsme si udělali i balíčky na cestu (což si můžete objednat i v případě zájmu z důvodu třeba celodenního výletu).

Služby hotela
Velice příjemná je možnost bezplatného hotelového busu do 10 minut vzdálené Roda. Jinak je hotel opravdu "na samotě", kde je poblíž jen malý krámek, ale další je hned na recepci, kde seženete vše potřebné. Co mě překvapilo byla absence toalet uvnitř, tedy na recepci, takže po příjezdu musíte hledat venkovní. Jednou se nám stalo, že na tom venkovním nefungovala světla, což je večer problém. Opravili ale obratem. Úklid je nyní na vyžádání den předem. Co mi chybělo, byli "oplachovače na nohy", když šel člověk z moře, musel to vzít přes sprchy a zbytečně ten písek dost dlouhou dobu nanášel cestou k bazénům, tedy ke sprchám. Zbytečná práce pro uklízečky navíc. Jinak ale venkovní toalety byly po celý den čisté. 1x týdně program tradiční folklórní tance, to bylo moc pěkné a pak cca obden reprodukovaná hudba, ale střídalo se konání ve všech 3 barech, takže to neznamenalo kravál denně pod vašimi okny. Konec do půlnoci a pak už klid. Což bylo zase dané klientelou. A také tím, že bary u bazénů končí o půlnoci, žádné non-stop, tvrdý alkohol od 13hod, dopoledne pivo, víno, Úzo a tradiční likér Kumquat. Hned vedle hotelu je půjčovna aut i vodních skútrů či ožnost projíždky motorovým člunem.

Pláž
Na první pohled pláže malé, ale vzhledem k ani ne poloviční kapacitě naplnění hotelu jsme vždy našli volná lehátka. Není problém jít na sousedící pláže, kde budete občas i úplně sami. :-) Fajn je možnost schovat se do stínu nejen pod slunečníky, ale i pod stromy, což jsem velmi ocenila = trvalý stín při 3 hodinovém poledním spánku našeho malého. Moře čisté, velmi klidné a opravdu extremně dlouho mělké, takže pro rodiny s dětmi naprostá pecka!! Náš malý se zde do moře vůbec nebál chodit i v podstatě "sám". Určitě bych ale doporučila pořídit si sebou plavecké brýle, je dost slané oproti jiným, kam chodil syn bez brýlí, zde je vyžadoval. Boty do vody nebyly třeba.

Hana Kratochvílová, 21.09.2020, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Angela Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Velmi nás zklamalo, že bar na pláži má pouze pivo a to většinou ani nebylo. Ostatní alko i nealko pouze v lobby baru, který je poměrně...

  • 7 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 9 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi nás zklamalo, že bar na pláži má pouze pivo a to většinou ani nebylo.

Ostatní alko i nealko pouze v lobby baru, který je poměrně daleko od pláže a funguje až od 9 hodin.

Takže vodu jsme si museli brát na druhý den již při večeři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj průměrný. Každý den čisté ručníky a ustláno.

Bazén čistý a teplý. Všude uklizeno.

Strava
Neodpovídá all inclusive. 5 jídel pořád dokola jak k obědu i k večeři. Nevím co bych dala k jídlu dítěti.

Večeře od 18:30-21 nicméně od 20 pouze zbytky.

Odpolední snack jen suchá tvrdá ,,bábovka”.

Mezi snídaní a obědem nebyla možnost ničeho malého k jídlu, všechny snack bary na pláži zavřené. A ke koupi také nic.

Služby hotela
Animátoři a personál báječný.

Pláž
Moře čisté s pozvolným vstupem. Vhodné pro děti.

Anonym, 20.09.2020, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: SplashWorld Venus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 10 Naprosto dokonaládovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto dokonaládovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni bylo luxusni, pokoj velmi dobre vybavený, s klymatizací, kuchyňským koutkem, balkonem.

Strava
Strava byla velmi pestrá, bulharská i světová, včetně mořských plodů, zákusků, ovoce na výběr. Svačinky byly dopoledne i odpoledne, včetně zmrzliny. Nápoje dle libosti.

Služby hotela
Velmi ochotný a sympatický personál. Pokoje byly vždy perfektně uklizené

Pláž
Pláž překrásná, uklizená, moře čisté.

Libuše Kolčavová, 20.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 15.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Rome Palace Deluxe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9,8 Velice příjemný hotel.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice příjemný hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje mírně zastaralé, úklid každý den. Není co bych vytkla.

Strava
Výborná, snaživý a milý personál.

Služby hotela
Není co bych negativního na služby v hotelu napsala.

Pláž
Pláž byla písčitá, čistá, lehátek dostatek. V době kdy jsme pobývali v hotelu byly velké vlny a moře znečištěné. Obsluha v baru na pláži byla ochotná.

Anonym, 19.09.2020, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Dessole Malia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,6 Po naší návštěvě tento hotel rozhodne nedoporucujeme - raději vyberte jiný Totálně lživý titulek CK, ze mají 5 restauraci a 8 barů ????...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Po naší návštěvě tento hotel rozhodne nedoporucujeme - raději vyberte jiný

Totálně lživý titulek CK, ze mají 5 restauraci a 8 barů ???? restaurace jedna hlavní kde mají furt to samé a druhá je na objednání 1 ,,tuniske” večeře, víc nic.. bary jsou dva, z toho jeden zavírá v 17h a u toho zbývajícího se pak stojí jen fronty a pití naléváji do mini kelímku.. nehledě na to ze si objednáte Colu s rumem a on vám tam místo rumu naleje tequilu se slovy ze tequila je tunisky rum ???? nejedna se o jediný incident.. objednáte si vodka sunrise a místo vodky opět dostanete tequilu nebo jejich palenku z fiku.. no totálně výsměch Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl v pohodě, ze začátku nám jen netekla teplá voda, ale po dvou dnech nám údržbáři dali vše do pořádku

Jako velké plus vidí tři bazény, z toho dva mají se slanou vodou a dva hned u pláže což je skvělé

Strava
Pokud sem jedete kvůli jídlu nebo pití - určitě nejezděte.. na snídani každý den úplně to samé, hrůza, no a obědy a večeře to samé furt dokola, mění se jen hlavní jídlo které se střídá a opakuje stále dokola, no a ostatní nemění vůbec

Už jsme nevěděli ani co si dávat..

O příbory musíte neustále někoho zadat, totálně nezvládnuta opatření kdy vše nabírá jeden kuchař a stojí se tak neskutečné fronty.. svačiny stále stejné zadna změna, pizza jenom se sýrem ???? pokud nechcete trávit dovolenou ve frontě na jídlo či na pití zkuste to raději jinde..

Služby hotela
Za všechny služby navíc si tu připlatíte, jinak úklid v pohodě, ale mají hrozny nedostatek personálu, nestíhají nezvládají vůbec bohužel

Pláž
Shrnul bych to jen snad jedním - všude samá tráva ???? sice každý den jezdí a uklizi bagrem, ale kupi to jen na hromadu vedle pláže.. bohužel spousta te trávy tvoří naplaveninu kterou se musíte narodit při vstupu do moře.. většina lidi tak trávila dovolenou u bazénu, což je Škoda..

Anonym, 19.09.2020, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

15 fotografií

Celkom: 8,6 Úžasná dovolená, odpočinuli jsme si. Letěli bychom znovu.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, odpočinuli jsme si. Letěli bychom znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování příjemné, prostorný pokoj s balkonkem a výhledem na vjezd do hotelu a silnici, ale nebyl slyšet žádný ruch a všude kolem byly palmy.

Strava
Strava vynikající, velký výběr z mnoha jídel, hodně ovoce, zeleniny, saláty, maso většinou kuřecí a hovězí, výborně ochucené, rýže na více způsobů, též hranolky, zapékané, či opečené brambory a nezapomenutelné dortíčky a zákusky. Jídlo nabíral personál v roušce a v rukavicích, i přes to byli všichni moc milí.

Služby hotela
Úklid pravidelný, denně výměna ručníků a povlečení, dezinfekce celého pokoje. Personál vstřícný.

Pláž
Pláž u hotelu krásná, velká, lehátka byla vždy k dispozici, moře teplé, čisté, jen na začátku moře chaluhy, ale dál už průzračné. Chaluhy - to je asi boj s větrnými mlýny, mohli by je shrabávat častěji, ale nám nějak nevadily. Byly větší vlny, ale jelikož jsme stačili v hloubce i 100m od břehu, tak se v nich dalo skákat, plavat, houpat. Dá se říci, že vlny byla jedna z nejlepších věcí na této dovolené, kromě stravy :-)

Martina Berková, 18.09.2020, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Východ slunce 1 fotografia

Celkom: 10 Skvělá dovolená, naprostá spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkný hotel sestávající z několika nízkých budov, uprostřed bazén, kolem udržovaná zahrada.

Pokoj pěkný, čistý, prostorný, s balkonem.

Super je jídelna v patře s venkovní terasou a výhledem do hotelové zahrady.

K dispozici je i minimarket, kde lze zakoupit balenou vodu, pohlednice a suvenýry.

Strava
Strava formou bufetu, v době covidu s obsluhou personálu, což ale není vůbec problém.

Výběr pestrý, pokaždé byly v nabídce minimálně dva druhy masa a k tomu ryba, vždy dostatek čerstvé zeleniny a zeleninových salátů, jako dezert dva druhy zákusků a čerstvé ovoce.

Atraktivní je i cooking show, kdy kuchař připravuje jídlo přímo před vámi.

Obsluha velmi milá a ochotná, jak u výdeje, tak i v jídelně, skvěle stíhali, vždycky byl k dispozici čerstvě prostřený stůl.

Služby hotela
Všechny služby naprosto v pořádku, veškerý personál velmi vstřícný.

Milé a vždy dobře naladěné byly i animátorky.

Něco navíc: po příjezdu kolem půlnoci jsem v recepci dostala balíček s něčím k zakousnutí a půl litrem vody. Je příjemné, když někdo myslí na to, že po cestě máte možná hlad.

Na konci pobytu jsem uvítala i možnost pozdního check-out

Pláž
Písčito-oblázková pláž, krásná, široká, velmi dobře dostupná, jen pár minut chůze od hotelu (cca 150 metrů).

Pozvolný vstup do vody, na kraji oblázky, po pár metrech už písek.

Moře čisté, krásně prohřáté, nemělo chybu.

Jiřina B., 18.09.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 14.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Rodos, Hotel: Lardos Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,4 Původně jsme měli jet na jiné místo na Krétě,ale kvůli covidu náš hotel neotevřel a byl nám nabídnut tento hotel.Byli jsme s naší...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Původně jsme měli jet na jiné místo na Krétě,ale kvůli covidu náš hotel neotevřel a byl nám nabídnut tento hotel.Byli jsme s naší dovolenou naprosto spokojeni.Hotel je nový,všude čisto,milý,přátelský personál,na baru mladý milý barman,který krásně mluvil česky,nebyl problém se domluvit.Jídlo bylo skvělé.Nejvíce bych chtěla pochválit slečnu delegátku,kterou jsme znali z loňské dovolené na Krétě,byla milá,vše vysvětlila,poradila,byla vždy k dispozici.Dále byla možnost zapůjčení auta,což bylo super,projeli jsme si místa,která bychom jinak neviděli,především jižní Krétu,dále muzea,vykopávky.Určitě se rádi do tohoto hotelu vrátime. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný nový hotel,všude čisto.

Strava
Strava byla super,ochutnání místních specialit nás mile překvapil.

Služby hotela
Ke službám hotelu nemáme co vytknout.

Pláž
Pláž se nachází asi 400 m od hotelu,je písčitá a lehátka na pláži zdarma.

Hana Václavková, 18.09.2020, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2020
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 5,4 Kdyby hotel měl 3 *, tak asi dle očekávání. Zklamáním a neočekávané bylo, že hotel má 4*, ale restaurace jen 3* což v Bulharsku znamenalo...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Kdyby hotel měl 3 *, tak asi dle očekávání. Zklamáním a neočekávané bylo, že hotel má 4*, ale restaurace jen 3* což v Bulharsku znamenalo pořád víceméně to samé jídlo a klidně i nahé dítě pobíhající okolo stolu - rozhodně nikdo nehlídal oblečení ubytovaných do restaurace. Další nevýhodou byl strmý "schod" do vody - doporučuji boty do vody. Je zde mnoho úlomků velkých mušlí a tedy bolí do nohou (kdo má jemné nohy tak určitě - hned první den mě to pořezalo na chodidle - takže celou dovolenou problém). Jinak kdyby byl hotel 3*, tak hodnotím velmi kladně. Ale to má souvislost hlavně s cenou - za 3* bych stejnou cenu neakceptovala. Když srovnám s Tunisem, tak 4* a 4* jsou něco dost jiného. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl hezký, dostali jsme malý balkon, ale ani to nebyla velká překážka, jen malý problém se sušením mokrých věcí. Bohužel uklízečky umyly max podlahu v koupelně (umyvadlo vůbec) a srovnaly postele - tedy prostěradlo, které po jedné noci bylo naprosto pryč. Jinak jako nevýhodu bych viděla hodně to, že byly dvě matrace vedle sebe bez toho aby postel měla nějaký rám, který by je držel u sebe - takže se neustále rozjížděly a spala jsem klidně v mezeře. Jinak + byla klimatizace samozřejmostí v pokoji. Wifi v Lobby funkční. Koupelna krásná - ale nedořešená záclona u sprchového koutu - po sprchování bylo hodně vody i vedle a nic čím to utřít. Moře po schodech přes promenádu bez problémů pro mladého člověka.

Strava
V okolí hotelu pizza, kebab apod za podobné ceny jako v ČR, ale takový hot dog je extrémně předražený. Cenově je to jako všude - jak co. Třeba v některých krámcích ve Varně se dá sehnat koření o hodně levněji než v ČR, ale mléko měli i v Kauflandu za 2leva (cca 28kč). Takže pak dochází k tomu, že v automatu v hotelu to natočilo coffee cream (babička tomu říká bílidlo do kafe - takový ten prášek nahrazující mléko), když jste chtěli hot milk. Strava byla pořád velmi podobná - možná je to lepší přímo v sezoně. Už po 2dnech jsem nevěděla co bych si dala ( jsem dost vybíravá, ale opravdu většina byla chuťově nevýrazná). Jinak jako velké + beru výhled na moře při jídle. Vždy se tam nějaké to místečko našlo.

Služby hotela
Úklid pokojů jsem popsala u ubytování. Jinak co se mi nelíbilo bylo plýtvání plastem - na každou vodu jiný kelímek (neměli ani 300ml). Fakt doufám, že to bylo jen koronavirové opatření, ale plast byl naprosto všude a někteří nechtěli ani přijmout kelímek, který jste již použili před minutou. Takže klidně 20 kelímků/ den/ osoba.. možná i víc, záleželo jak kdo se snažil neplýtvat.

Ještě bych dodala, že zdaleka ne každý rozuměl základy anglicky, takže říct co chci nalít nebo dát na talíř bylo fakt rukama nohama. Animační programy nemohu posoudit, celý týden nebyly. Stejně tak jako nebyl plavčík a vlajka na stožáru, kde má být "nebezpečnost" moře.

Pláž
Jak jsem již psala, tak přes schody a promenádu fakt kousíček. Nebezpečné mušle a kameny v tom zlomu ("schodu"). Vlny hází přímo pak na tenhle schod s "nebezpečným pískem". Jinak dál už je krásný písek. Na pláží občas nějaký ten nedopalek nebo kovové víčko od lahve. A ještě dost časté meduzy. Ve větší hloubce obzvlášť ( s více jak 2m vody). Dá se bez problémů obejít bez slunečníků a lehátek. Doleva po pláži je molo, kde je fakt hezký výhled a doprava něco jako centrum Zlatých písků, kde se dá koupit kde co - stánky. Doporučuji spíš hotovost - karty všude neberou.

Kateřina H., 18.09.2020, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Luna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

8 fotografií