Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 kvalitní hotel

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
kvalitní hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
spokojenost

Strava
kuchyně bez chyby

Služby hotela
supr

Pláž
vzdálené molo

Dušan Kašťák, 22.05.2018, Dátum pobytu: 11.5. - 18.5.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Iberotel Lamaya Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pobyt v hotelu byl jako život v paláci. Tedy velmi komfortní a s obětavým a milým personálem. Ideální podmínky pro šnorchlování přímo z...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt v hotelu byl jako život v paláci. Tedy velmi komfortní a s obětavým a milým personálem. Ideální podmínky pro šnorchlování přímo z mola. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
K ubytování nemám co vytknout. Spokojenost.

Strava
Snídaně a večeře formou bufetu, obědy dle jídelníčku. Jídla rozmanitá a chutná, každý den byla jiná nabídka hlavních pokrmů, střídaly se světové kuchyně. Velmi často se podávaly mořské plody, obzvlášť saláty z nich byly vynikající. Neměl chybu ani roastbeef v pepřové omáčce. Co mi chutnalo nejméně bylo sladké, přišlo mi, že jednotlivé zákusky/moučníky mají pouze jiný tvar a barvu, nicméně chuť je pořád stejně přeslazená. Ale tyto jsou v Egyptě naprostá klasika.

Služby hotela
Každý den byl pokoj hezky uklizený, k dispozici nové ručníky a občas překvapení v podobě "ručníkových kreací". Ochota a vstřícnost personálu, dokonce i večer po "zavíračce" speciálně pro nás znovu otevřeli posilovnu a spustili nám stroje.

Pláž
Čistá písečná pláž, laguny se vstupem přímo z pláže moc neohromily, za to vstup do otevřeného moře přes molo naprosto fantastické. Krásné korály, velké množství ryb, dokonce jsme měli štěstí i na rejnoky, želvu, perutýny, chobotnici, Kalamáry a mořského "červa".

Veronika O., 22.05.2018, Dátum pobytu: 13.5. - 19.5.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sheraton Soma Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto uzasna dovolena, s luxusnim ubytovanim a obsluhou. Cisto, dobre jidlo, druzni lide

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto uzasna dovolena, s luxusnim ubytovanim a obsluhou. Cisto, dobre jidlo, druzni lide Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Luxusni

Strava
Vyborna, kazdy si vybere z bohate nabidky

Služby hotela
Sluzba perfektni, jedine co chybelo dle nabidky v katalogu wifi zdarma. Bohuzel nas překvapilo, ze nebyla

Pláž
Plaz pekna, lehatka zadarmo, more nebylo moc na koupani ci snorchlovani. Hodne velkych kamenu a melcina. Ale vynahradily bazeny u hotelu Bezvadne

Jana H., 22.05.2018, Dátum pobytu: 12.5. - 19.5.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Grand Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásná dovolená, hned bychom si to zopakovali. 7 dní uteklo jak voda, počasí i moře krásné.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, hned bychom si to zopakovali. 7 dní uteklo jak voda, počasí i moře krásné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Přijeli jsme na hotel v 4. 30 hod. pokoje jsme měli mít do 14 hod, nedali jsme se ale odbýt po mírném nátlaku z naší strany a vložení 5 dolarů do každého pasu jsme měli ubytování už v 8.50 hod.Ubytování výborné, postele široké, pohodlné, jediná připomínka k ubytování je ta, že sprchová hlavice nad vanou byla připevněná napevno a nedalo se s ní nijak manipulovat. Před pokojem malá terasa se 4 židlemi a stolečkem a výhled do areálu či na bazén. A ještě jedna maličkost, v pokoji nebyla jediná zásuvka, kde by se dal nabít mobil, nabíjeli jsme ho v koupelně. Jinak vše OK.

Strava
Stále stejná ale naprosto dostačující, měli jsme dokonce i pečenou kačenu, z ovoce denně žluté melouny, grepy,pomeranče, banány, 2x za pobyt byly i červené melouny. Výhodou byl bar na pláži, kde se bylo možno v době oběda najíst a nemuselo se do hlavní jídelny. A podávala se zde mezi 15 - 16. hod. zmrzlina, ale ne na všechny se dostalo.

Služby hotela
Uklizeno a čisto v celém areálu. Úklid byl prováděn denně. Při příjezdu i odjezdu nám byly kufry dopraveny na místo. žádné jiné služby jsme nevyužili. Každý večer diskotéka a program pro děti a nějaká zábava i pro dospělé. Číšnici pozorní a ochotní, zvláště po té, co obdrží nějaký dolar.

Pláž
Je písčitá s příměsí kamene, Přímo u vchodu na pláž je kamenitý přístup do vody, ale úplně vlevo jak kotví cca 4-5 lodí (zde je taky jediná možnost si pořádně zaplavat, protože je zde hloubka) a pak úplně vpravo vedle rybí restaurace je písčitý přístup do vody a boty nejsou potřeba. U mola vlevo je zbytek korálu, který se přerušovaně táhne až k rybí restaurace úplně vpravo. Spousta rybiček je k vidění už v hloubce cca 1 m a více. Moře teplé, ráno naproste klidné, během dne mírné vlny.

Jana G., 22.05.2018, Dátum pobytu: 12.5. - 19.5.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Hotel bych doporucila pro nenáročné klienty.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel bych doporucila pro nenáročné klienty. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 22.05.2018, Dátum pobytu: 12.5. - 19.5.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Kréta, Hotel: Heronissos

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 S dovolenou jsme naprosto spokojeni. Počasí bylo super. Díky větru, který fouká, je zde příjemně a žádné úmorné vedro. Večer je ale...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme naprosto spokojeni. Počasí bylo super. Díky větru, který fouká, je zde příjemně a žádné úmorné vedro. Večer je ale chladno, lepší je si s sebou vzít dlouhé kalhoty a svetr či mikinu.

Výborný byl celodenní výlet s průvodcem, který nám ukázal to nejzajímavější z ostrova. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v nově vystavěných dvoupatrových "bungalovech", kde se nám líbilo. Moderní vybavení, klid a vše jsme měli blízko.

Strava
Strava také bez výhrad. Vše bylo okamžitě doplňováno, takže bylo úplně jedno v jakou hodinu jsme na jídlo šli, všeho bylo dostatek a velký výběr. Ryby byly fantastické.

Služby hotela
Velmi nás bavili večerní programy pořádané hotelem. Jelikož jsme sportovci ocenili jsme sportovní aktivity pořádané hotelem (tanec, fotbal, volejbal, cvičení,.. případné navštívení posilovny)

Pláž
Pláž byla čistá a byl na ni dobrý přístup, v tomto termínu jsme neměli problém s místem na lehátkách. Super byl bar na pláži, kam jsme si mohli odskočit na drink. Voda měla příjemných 23 stupňů, řekla bych že teplejší než v bazénu u hotelu. Šnorchlovali jsme, ale našli jsme jen malé mušličky, ale viděli jsme i šťastlivce, který našli velkou mušli.

Asi jediné negativum, což tedy asi hotel neovlivní, jsou otravní prodejci, kteří den co den, ráno, večer chodí po pláži sem a tam a snaží se prodat..

Kristýna H., 22.05.2018, Dátum pobytu: 8.5. - 16.5.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Ostrav SAL 1 fotografia

Celkom: 9,6 Dovolená předčila očekávání

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená předčila očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj plne vyhovoval

Strava
Velice chutne jidlo

Služby hotela
Služby dobré

Ivana Sečkářová, 22.05.2018, Dátum pobytu: 13.5. - 19.5.2018
Oblasť: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Churáňov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Úplně skvělá dovolená, zatím asi pro nás nejlepší. Personál skvělý, jídlo luxusní, nádherné zahrady v hotelu, pláž s lehátky a nádherným...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úplně skvělá dovolená, zatím asi pro nás nejlepší. Personál skvělý, jídlo luxusní, nádherné zahrady v hotelu, pláž s lehátky a nádherným čistým mořem se spoustou rybek. Večerní programy a animace super zábavy. 5x v týdnu živá hudba- skvělý zpěvák, vždy nás hodně tancovalo :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje velké, čisté, prostorná koupelna i balkon s pěkným výhledem. Až na to šlapání schodů. Jelikož jsme byli ubytovaní v budově 5, která je nejvýše položená, kde jsou asi samí češi ubytovaní, ale zase opravdu lepší výhled, než ti co byli ubytovaní dole...

Strava
Luxusní jídlo každý den, velký výběr zákusků každý den, k večeři se každý den grilovalo. Prostě si každý vybere a každý tam vychvaloval to jídlo a dobré pivo :)

Služby hotela
Nejvíce se nám líbili večerní programy, člověk se nikdy večer nenudí.. Trošku přehnané ceny za masáže, ikdyž člověk smlouvá, tak nechtějí moc s cenou dolů :D

Pláž
Pláž čistá, velká, přímo na pláži bar s posezením. V moři plno krásných rybek, trnuchy atd...

Žaneta B., 22.05.2018, Dátum pobytu: 5.5. - 19.5.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Vse ok. Jen dlouhe zpozdeni pri ceste tam i zpatky. Let zpatky obsem nebyl primy, takze bychom radi obdrzeli kompenzaci z Vasi strany pro...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vse ok. Jen dlouhe zpozdeni pri ceste tam i zpatky. Let zpatky obsem nebyl primy, takze bychom radi obdrzeli kompenzaci z Vasi strany pro vsechny 4 osoby. M. Lancova, L. Kulhankova, N. Hyblova, P. Baron. Dekuji preden za kladne vyrizeni reklamace. Lancova Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vse ok.

Strava
Diky rusky mluvicim obcanum stale fronty.

Služby hotela
Vse ok.

Pláž
More spinave, ale za to nikdo nemuzu.

Miroslava Lancová, 22.05.2018, Dátum pobytu: 27.4. - 4.5.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Palm Azur

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,2 Pohodový pobyt, pro děti dostatek klouzaček, pláž s korály OK. 1x jsme neměli slunečník s lehátky (cca 10-11h.) neboť již brzo ráno si...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodový pobyt, pro děti dostatek klouzaček, pláž s korály OK. 1x jsme neměli slunečník s lehátky (cca 10-11h.) neboť již brzo ráno si další rekreanti blokovali lehátka ručníky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostali jsme bezplatně pokoj Royal suite, což bylo super. 1.týden uklid bez problému další to začlo pokulhávat a ikdyž jsem reklamovala na recepci , nedošlo k žádnému zlepšení. Nevím čím jsme si pohněvala pokojského, bakšiš jsem mu vždy nechala, tak nevím kde byla chyba.Pak jsem to hodila za hlavu, že si tím nenechám zničit dovču.

Strava
Jídlo dobré, vždy si šlo den předem rezervovat místo v restauracích "ala carte" a tam byly v nabídce jídla jak bez placení tak i placená. Fresh džus pomeranč 2Eura, pivo Stella 3Eura, latté v lobby baru 2Eura, ledová káva a fresh jahoda, mango na pláži za 2,5Eura. Zelenina OK, ovoce poskromnu-jablka, mandarinky u snídaně kdykoliv , pomeranče , grep nebo vodní meloun u večeře nedostatečné množství-pokud jste přišli déle na véču tak již nebylo. Po celý den se šlo někde najíst, dostatek restaurací které se navzájem překrývala s otvírací dobou. Bezplatné rozlévané pití kola, fanta, ... po celý den na několika místech. V noci v lobby baru též bezplatně , přez den placené.

Pláž
Pláž blízko , lehátek dostatek jen jednou jsme neměli slunečník při pozdějším příchodu. Šnorchlování dobré. Ještě hezčí šnorchlování i nad korály bez omezení ohraničení bójkami je u vedlejšího hotelu Prima Life Makadi.

Alena D., 22.05.2018, Dátum pobytu: 2.5. - 16.5.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220

Ochrana Vášho súkromia

Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty.

Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem