Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

TOP 10 Hotelov

Grécko

Bulharsko

Španielsko

Turecko

Egypt

Taliansko

Chorvátsko

Kanárske ostrovy

Kapverdské ostrovy

Spojené arabské emiráty

Cyprus

Francúzsko

Tunisko

Thajsko

Dominikánska republika

Celkom: 8,6 Dovolená odpovídala tomu co jsme očekávali. byly jsme spokojení, nic nás vyloženě nezklamalo. Moře úžasné, personál bezproblémový. Nám...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená odpovídala tomu co jsme očekávali. byly jsme spokojení, nic nás vyloženě nezklamalo. Moře úžasné, personál bezproblémový. Nám osobně dovolenou nic nekazilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý, středně velký. Menší obchůzkou kolem obchodu a bankomatu je bezbariérově přístupný dvůr a přízemní pokoje (pro nás s ohledem na dítě v kočárku důležitá cesta). Je dobré o ní vědět už před příjezdem, ulehčíte si nošení kufrů od autobusu po dlouhém schodišti cca 50ti schodů. Samotný hotel recepce a jídelna pak mají z každé strany krátké schodiště (cca 6 a 12 schodů). Dětský aquapark je spuštěn jen v časech mezi jídly, je poměrně hlučný a předimenzovaný vodou, pokud Vaše děti milují skluzavky, ale vadí jim když jim neustále cedí voda na hlavu (opravdu bez přestávky), nebudou moc nadšení :/ Moc chválím nápad a skutečnost že do dětských bazénů se používala bezchlórová dezinfekce. Čechů menšina, Poláku zde v mnohých recenzích diskutovaných většina, vše se však zlomilo od 1.9 kdy bylo znát že většina poláků ubyla, přesto pokračoval jejich animační program, cvičení v bazénech apod. kterého se bezplatně mohli účastnit všichni ubytovaní v hotelu. Dětská diskotéka probíhala okolo 19h ve dvoře u dětského aquaparku, následná noční po skončení večeří po 22h v samotném hotelu. V pokojích ve dvoře nebylo nic slyšet.

Strava
Jídlo si nabíráte/přidáváte sami na talíře neomezeně. Částečně se jídlo točí, ale každý den bylo i něco nového. Min. 1 typ oběda a večeře a večerní dezert jsou řeckého typu. Jiná jídla Vám připomínají známá jen s řeckým kořením, či skopovým masem. Vždy jsme se bobře najedli. Něco co by nám vyloženě nechutnalo jsem si na talíř dala cca 2x (1x z toho krevety, ale nejsem na ně zvyklá). Každý oběd buď rybí medailonky, obalované filé, omáčka s krevetami apod. . neboli 1x zastoupeny mořské plody. Přílohy vždy těstoviny a rýže + se točili hranolky či americké brambory. Samozdřejmě pečivo. Jediné co bylo vyloženě stálicí byly snídaně, kde se měnil pouze způsob úpravy vajíčka, marmelády byly řeckého typ, včetně např. pomerančové. Velmi si chválím že vždy šlo zkombinovat jídlo tak, abych udělala slušný pokrm i 1,5let dceři. K obědu a večeři k dispozici ovoce. Nádobí se nesmí vynášet z jídelny, pokud si něco chcete brát jídlo na pokoj, pláž (my si tak brali ovoce a asi 2x oběd pro spící dceru), doporučuji mít sebou vlastní misku, talíř z domova.

Celý den k dipozici káva, horká čokoláda, džus, víno, pivo apod. zdarma. Ráno navíc mléko. Naopak sycené nápoje až k obědu, večeři a u bazénu.

Svačiny u bazénu největší slabina, za nás se to nedalo jíst, ale třeba někomu bude vyhovovat. Zmrzlina zdarma 2x během dne (čas vyvěšen u recepce). Vetšinou si nabíráte sami kopečky na výběr po celou dobu 4 příchutě (jahoda, banán, vanilka, kakao), za mě dost chemické, jediná kterou jsem byla schopna jíst byla čokoláda (jsem náročnější na kvalitu), ale děti a jiní rekreanti jedli všechny.

Služby hotela
Denně úklid na pokojích, ustlané postele, výměna ručníků. Převlečení postelí cca 1x týdně. nebo dle potřeby. (např. prostěradlo ušpiněné dítětem vyměnili i mimo plánovaný den). Mýdlo a šampon k dispozici hotelem a doplňováno. Toaletní papír vypadalo že nedoplní, ale nakonec i jeho doplnění proběhlo. Toaletní papír se nemá vhazovat do záchodu z důvodu úzkých trubek, je těžké si zvyknout, ale přijde mi fér prosbu respektovat. V areálu je i malé dětské hřiště (nutno však zapátrat, je v nejzadnější části areálu). Rodiny s malými dětmi a kočárky dostávají přidělené automaticky pokoje v přízemí, nebyl problém ani s dětskou postýlkou (jejíž stav bych si však představovala poněkud lepší, na spací desce byli vidět lehké stopy plísně).

V den odjezdu předáváte pokoj cca do 12h. Následně je všem v ten den objíždějícím přidělen jeden pokoj pro používání toalety a sprchy. Při této příležitosti jsme zjistili že pokoje v hlavní budově jsou mnohem menší, např. průchod mezi postelý a stolkem cca 40cm (v pokoji ve dvoře jsem projeli okolo postele i kočárkem). (rozdíl i na přiložených foto).

Wifi v hotelu velmi slabá, neustále kolabující k zachycení jen u recepce a v restauraci.

Pláž
V okolí hotelu a pláže chybí odpadkové koše. Pláž místy zašpiněna např. nedopalky (ale to je i lidmi že jim to není blbé po sobě na pláži zanechat). Kdyby se však zavedl pravidelný raní úklid pláže určitě by to pláž ještě pozvedlo. Když pominu lehkou špínu, tak vše ostatní úžasné. Nádherný písek, místy oblázky menší až středně velký, které rádi používají děti na pláži na stavby hradů. Moře velmi pozvolné, průzračné, nejprve vstoupíte v první cca 5m do hloubky cca 1m ale pak vystoupáte na 20m dlouhou dunu kde budete mít vodu po kolena a kde se voda hezky prohřeje apod. Za celý pobyt jsme měli polovinu dní moře úplně bez vln, 2 dny byly vlny jen po poledni a asi 3 dny po celý den. Za zmiňovanou dunou se dalo i při vlnách normálně plavat, tzv. přelévací vlny se tvořili až u duny kde mase vody docházelo místo. Všechny dny měla voda příjemných cca 26°C, nikdy jsem neříkali že je studená, ale ani jako kafe. Na rovinu říkám že tato pláž je zcela bez mušlí, za 10 dní jsem našla jen jednu. Hlouběji v moři se lze asi pro nějakou potopit, nepočítejte s tím však prvních 30m od břehu (přikládám i podmořskou foto cca 50m od břehu) . Přímo před hotelem jsou i placená lehátka cca 10 euro na den, upozorňuji že před těmito lehátky není vstup do moře písečný, ale po oblázcích. My si koupili na místě v ochodě slunečník za 7 euro a chodili cca 20m vedle lehátek, kde byl vstup velmi příjemný a jen a jen po písku.

Anonym, 23.10.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 5.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Korfu, Hotel: Alkyon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

17 fotografií

Celkom: 8,6 Celkově jsme byli spokojeni už když jsme tam byli letos v červnu. A na podzim jsme zatoužili ještě jednou za teplem a koupačkou v čistém...

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli spokojeni už když jsme tam byli letos v červnu. A na podzim jsme zatoužili ještě jednou za teplem a koupačkou v čistém moři.

Zájezd jsme si vždy vybrali v sobotu a hned následující týden jsme letěli, zájezd tím pádem byl vždy ve slevě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je klasické a my si kupujeme výhled na moře , abychom si to opravdu užili. Pokoje jsou situované s výhledem a v klidné lokalitě hotelu. Což nám velmi vyhovuje když si večer posedíme na balkoně s výhledem na moře

s pohledem na protější hornatý terém.

Strava
Strava v červnu byl větší výběr všeho a stravabyla pestrá, ale zase nabité restaurace

V říjnu petrost jídelníčku byla na úrovní 3 hvězdičkového hotelu. Ale zase bylo málo lidí a tim to bylo vyvážené, nebot i v restauracích byl klidný provoz.

Služby hotela
Služby hotelu my moc nevyužíváme. Tak ani nevím jak bych je hodnotila. Každý den bylo v pokoji vzorně uklizeno.

Pláž
Vstup do měře je po schodech ve sklalní zátoce, čili vhodné jen pro dospělé, ale krášně čistá voda a vhodné místo

pro šnorchování. Pláž kousek od hotelu je veřejná za popletek a je oblázková a příjemný vstup do moře. Tam jsme ale my nechodili , nebot nám vyhovovalo a líbí se , když ležíme na travnaté zahradě pod slunečníky a palmami což tento hotel v omezeném množství lehátek poskytuje.

V červnu jsme si museli již v 6 hodin ráno jít dát ručníky na lehátka a tím je obsadit. V říjnu jsme na uvedeném místě leželi sami a já jsem byla na vrcholu blaha a užívala jsem si klidu .

Daniel Toušek, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Lindos Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Sympatický hotel s příjemným personálem.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Sympatický hotel s příjemným personálem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Slušný pokoj, jen chybí police nebo zásuvky pro uložení oblečení - museli jsme nechat v kufrech. Hlasité diskotéky do noci - hotel prakticky nemá jediný tichý pokoj.

Strava
Pestrá, chutná. Jen víno prabídné kvality. Ocenila jsem nevtíravou intenzitu klasické hudby k jídlu.

Služby hotela
Přílišná hlasitost moderní muziky u bazénu.

Pláž
Chybí molo pro vstup do moře. O kameny pod hladinou při vstupu do vody si udělal drobné zranění (odřené koleno, holeň, hruď, prsty na nohou,...) snad každý.

Věra L., 22.10.2019, Dátum pobytu: 6.10. - 17.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Caretta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Po prečítaní recenzií (samozrejme tie som si prečítala až po objednaní a zaplatení zájazdu) som bola zhrozená kam to vlastne idem no opak...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Po prečítaní recenzií (samozrejme tie som si prečítala až po objednaní a zaplatení zájazdu) som bola zhrozená kam to vlastne idem no opak je pravdou. Celkový dojem z dovolenky úplne úžasný určite odporúčam pre menej náročnejších ľudí, ktorí si chcú dovolenku užiť a nie hľadať nedostatky a neustále sa na niečo sťažovať ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tento hotel je starší takže v izbách vidno známky používania a najmä kúpeľne by si zaslúžili renováciu no napriek tomu že vybavenie je staršie všetko bolo funkčné, postele pohodlné a denne nám izbu upratovali tak za seba môžem povedať že úplná spokojnosť. Izbu sme mali na prízemí čo bolo tiež fajn dalo sa cez balkónik vyjsť von, výhľad na more a blizucko pláže. No a hotel postupne prerabajú a renovuju.

Strava
Čo sa týka stravy tiež nemám výhrady. Boli sme 15 dní a každý deň som si vedela vybrať niečo čo mi chutilo. Raňajky boli veľmi rozmanité plno pečiva rôzneho druhu, sladké pečivo bolo úplne úžasné chutné a vždy čerstvé, denne bola čerstvá zelenina, miešané šaláty, nátierky, salámy, vajcia, syr jogurty rôzneho druhu ochutené, neochutene rôzne druhy cereálií, musli, ovocie, káva, čaj, kakao, džúsy.. na obed taktiež stále čerstvá zelenina a šaláty čo mne veľmi vyhovovalo, vždy bolo mäso kuracie hovädzie alebo baranie, ryby, všetko každý deň na iný spôsob ani som si nevedela vybrať, v bare na pláži sme si mohli dať pizzu alebo hot dog, hamburger, šaláty pri bazéne sa podávala zmrzlina a rôzne drobné snacky. Jedine čo som nechápala že pivo sa v bare na pláži prestalo čapovať o 15:00 ale to mi až tak nevadilo keďže nie som pivkar len chlapi občas šomrali. Ale v druhom bare tiež na pláži podávali pivko aj dlhšie a tam pripravovali aj rôzne morské špeciality takže papať sa dalo aj tam. Večere tiež rozmanité na výber sme mali 9 reštaurácií takže o žalúdok je postarané viac než dosť. Ak si z tohto niekto nevie vybrať tak tomu nerozumiem. Večer sa dá posedieť vo vonkajšom bare do polnoci kde animátori robia každý večer (okrem soboty) program samozrejme v rámci možností ale kto chcel zabavil sa.

Služby hotela
Služby hotela veľmi dobré. Personál úplne úžasný od upratovačov cez záhradníkov kuchárov čašníkov po menežerov. Vždy sa usmiali prihovorili boli ochotní pomôcť s čímkoľvek čo bolo v ich možnostiach. Ale samozrejme platí tu priama umera - pokiaľ ste milí vy na nich budú aj oni na vás čo podľa mňa je úplne normálne. Našli sa aj takí čo čakali bakšiš aj za to že pohli prstom ale asi len jeden dvaja inak boli veľmi zlatí a to sme sa s bakšišom nejako nerozhadzovali.

Pláž
Pláž je krásna, veľká, veľa miesta a plno lehátok na niektorych už tiež vidno známky používania ale pri toľkých ľuďoch to nie je nič čudné a priebežne ich opravujú keď treba. Poťahy na matrace na lehátkach sú nové vymenené a pravidelne ich perú takže čisté. Pláž je čistá pekne sa starajú aby bolo všetko upravené a upratané. More čistučké a teplé akurát možnosti na šnorchlovanie takmer žiadne možno trochu ďalej od brehu ale to som nezistí ala bojím sa hlbokej vody ???? denne sem chodili animátori ktorí sa starali o zábavu cvičili sme, tancovali, súťažili, hral sa plážový volejbal.. Animátori boli skvelí veľmi som si ich za tých pár dní obľúbila.

Janka Koreňová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 17.10.2019
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Pohodová dovolená, až na občas otravné chování ze strany personálu, kteří mi dávali na stůl ubrousek s číslem telefonu.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená, až na občas otravné chování ze strany personálu, kteří mi dávali na stůl ubrousek s číslem telefonu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost, úklid každý den, TV funkční, semtam nefunkční fén. Úklid probíhal random od rána do odpoledne, což bylo někdy matoucí.

Strava
Hodně zeleniny, která byla výborná. Chyběl mi větší výběr ovoce, někdy už třeba nedoplnovaly pomeranče, takže si brali "R" plný tašky, aby na ně zbylo a chodili dost brzo ráno :D Ryby každý den odpoledne i večer, plněné papriky, raviolly... vše na co si vzpomenete :))) Na pláži je od od 10 do 15 turecká pizza - super, ale zase musíte přijít docela brzo než to stihnout odklonit "R". Potom od 12.30 je bufet - jinak se podává i pizza a tam se stojí fronty vždy, než se dostanete na řadu klidně i 20 minut. V bufetu zelenina, hamburgery, kebab a hranolky. Nejvíc mě dostala zmrzlina každý den v 16 kde se klasicky stála fronta jak před Tuzexem. Ale za tu cenu jídla bylo hodně a bylo moc dobré (10 druhů oliv a asi 7 pálivých chilli papriček když jsem se nudila spočetla jsem). A 8 druhů sýrů ráno

Služby hotela
Sauna - průšvih. Chtěla jsem si zaplatit saunu, ale bylo mi řečeno, že můžu pouze nějaký jejich "program", teda i s masáží a peelingem. Na to jsem mu odpověděla, kdo by komu platil haha. Animační programy v poho, nejlepší atrakcí je nafukovací hrad, kde se v týmech soutěží kdo dřív přeběhne přes různé překážky. Zvláště v podání s vypasenýma kolegama z "R" to bylo lepší jak Česká soda. Venku doporučuju zajít večer do města, všude máte vodní dýmku zdarma v obchodech a jejich čaj.

Pláž
Pláž v poho, na to že to bylo Turecko, písek se štěrkem občas nějaký šutřík byl. Lidí jako sra.ek, všude lidi, všude smradi, co řvali. Jela jsem mimo sezonu a i tak tam bylo dost dětí. Jinak se dalo dobře zaplavat, Turci to mají na háku, takže vás nebudou hned hnát z vody, když překročíte bojky nebo vás ošplouchne vlnka - na ty vlnky pozor, protože, jak už jsem psala, je tam semtam nějaký šutřík. Za tu cenu jsem byla spoko

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Caretta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,4 Pěkná dovolena

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Trošku stisneny prostor,ale stacilo

Strava
Vyborna

Pláž
Bohužel kvůli rozbourenemu moři se dalo koupat jen zřídka,ale bereme v úvahu již polovinu rijna

Jana Škrabalová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Hari Club Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Club Hotel Sera Deluxe má 5* a plne si ich zaslúži. Veľmi pekná architektúra, plno zelene, milý personál a kvalitné jedlo a koláče...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Club Hotel Sera Deluxe má 5* a plne si ich zaslúži. Veľmi pekná architektúra, plno zelene, milý personál a kvalitné jedlo a koláče podávané od 7 h do 01:00 h, máte na výber, či pod holým nebom alebo v klimatizovanom priestore. V all inclusive je aj neobmedzene reštaurácia ala cart Olimpos bez rezervácie, kde sa podáva zmrzlina a dezerty od 9 do 00:00 s menšími prestávkami medzi raňajkami a obedom a večerou. Ostatné ala cart reštaurácie ako Suschi, Mexico, Mongolian treba rezervovať za extra poplatok. Automaty na vodu sú nonstop k dispozícii po celom vonkajšom areáli. Mini bar na izbe je tiež zadarmo. Viacero bazénov so sladkou ale aj s morskou soľou. Animácie, večerný program ako Kuba show alebo Hárem show zabavia hlavne dospelých, ale aj deťom sa to páčilo. Boli sme už viackrát v Turecku, ale toto bola naša najlepšia dovolenka. Pre deti ako atrakcia voľne pohybujúce sa korytnačky. Mini klub, detský vonkajší a aj vnútorný kútik s hračkami a preliezačkami. Veľmi oceňujeme zátoku pre deti, kde boli chránený pred vlnami a boli v mori, tzv. detské more s pieskovou plážou s poriadnymi slnečníkmi a voľnými lehátkami. Maximálna voda asi 60 cm. Na normálnej hotelovej pieskovo-mušľovo kamienkovej pláži bolo príliš málo lehátiek a už o 9h obsadené. Pláž tak na max 100 ľudí. Kapacita hotela 1235 hostí. V našom čase bolo 1232, 78 baby, 130 deti- pri reštaurácii Royal je pult a tam to majú rozpísané po dňoch. Našťastie ľudia nejdú k moru ale k bazénom jesť a piť. Po hoteli sa túlajú mačky a aj traja hoteloví čipovaní veľkí psi. Neotravujú, skôr strážia, teda ich prestanete vnímať a deti sa tešia. Jedla neúrekom. Počas dňa robia placky, na večeri vonku naživo varia.

Na recepcii boli strašne spomalení. Nás cez 20 min vybavovali. Neviem si predstaviť na to čakanie, keby cely bus prišiel. Samozrejme posteľ pre malého zabudli, ale rýchlo vyriešili. Na začiatku sme mali aj problémy s funkčnosťou kariet na otváranie izieb.

Niekoľkokrát denne namočili všetky chodníky a stalo sa z nich klzisko. Kľudne to mohli v noci urobiť a nie ce Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
PRe troch menšia izba, ale postačuje.

Strava
kvalitné jedlo a koláče podávané od 7 h do 01:00 h, máte na výber, či pod holým nebom alebo v klimatizovanom priestore. V all inclusive je aj neobmedzene reštaurácia ala cart Olimpos bez rezervácie, kde sa podáva zmrzlina a dezerty od 9 do 00:00 s menšími prestávkami medzi raňajkami a obedom a večerou. Ostatné ala cart reštaurácie ako Suschi, Mexico, Mongolian treba rezervovať za extra poplatok. Automaty na vodu sú nonstop k dispozícii po celom vonkajšom areáli. Mini bar na izbe je tiež zadarmo.

Služby hotela
Na recepcii boli strašne spomalení. Nás cez 20 min vybavovali. Neviem si predstaviť na to čakanie, keby cely bus prišiel. Samozrejme posteľ pre malého zabudli, ale rýchlo vyriešili. Na začiatku sme mali aj problémy s funkčnosťou kariet na otváranie izieb.

Niekoľkokrát denne namočili všetky chodníky a stalo sa z nich klzisko. Kľudne to mohli v noci urobiť a nie cez deň. A veľmi nám vadilo, že už o 18 začali upratovať lehátka na pláži a pri bazéne, čím nás vyháňali. Najrušivejším prvkom sú každé tri minúty pristávajúce a odlietajúce lietadlá. Našťastie sme bývali tak, že v noci sme ich neregistrovali. V iných izbách to šťastie nemali

Pláž
Veľmi oceňujeme zátoku pre deti, kde boli chránený pred vlnami a boli v mori, tzv. detské more s pieskovou plážou s poriadnymi slnečníkmi a voľnými lehátkami. Maximálna voda asi 60 cm. Na normálnej hotelovej pieskovo-mušľovo kamienkovej pláži bolo príliš málo lehátiek a už o 9h obsadené. Pláž tak na max 100 ľudí. Kapacita hotela 1235 hostí. V našom čase bolo 1232, 78 baby, 130 deti- pri reštaurácii Royal je pult a tam to majú rozpísané po dňoch. Našťastie ľudia nejdú k moru ale k bazénom jesť a piť. Po hoteli sa túlajú mačky a aj traja hoteloví čipovaní veľkí psi. Neotravujú, skôr strážia, teda ich prestanete vnímať a deti sa tešia.

Pavol Cvicela, 22.10.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 7.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Club Hotel Sera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Club Hotel Sera Deluxe 18 fotografií

Celkom: 5,4 Dovolená se nám vydařila . Pěkné počasí, málo lidí,teplé moře.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám vydařila . Pěkné počasí, málo lidí,teplé moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejsme nároční, tak nám ubytování vyhovovalo ,bylo čisto a klid.

Strava
Jediná nevýhoda byla, že se v hotelu nevařilo ,nebylo tak pestrá strava, občas studená. V místě je dost restaurací s místními specialitami hlavně ryby.

Služby hotela
Uklid každy den ,čisto i v okolí bazénu.

Pláž
Pláž byla asi 5 min od hotelu celkem čistá , kamínková ,možnost zapújčení lehátek a deštníků.I s fungující obsluhou občerstvení.

Petr K., 22.10.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Grécko Grécko, Lefkada, Hotel: Vassiliki Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Tato dovolená byla nad naše očekávání úžasná, jak ubytování, klidné nádherné prostředí, prostě relax jak má být. Veškerý personál byl...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tato dovolená byla nad naše očekávání úžasná, jak ubytování, klidné nádherné prostředí, prostě relax jak má být.

Veškerý personál byl velice vstřícný a stále usměvavý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je přesně tak, jak je uvedeno v nabídce. Měli jsme výhled na moře, což je v první řadě malebných domečků, kdy nejkrásnější bylo ráno sledování východu slunce buď z terásky nebo přímo z postele :). Ostatní domky jsou okolo bazénu, což je taky krásný výhled. Všude nádherné palmy, Ibišky, zvláštní borovice a hromadu květin, které neumím pojmenovat. Pokoje jsou velmi prostorné, vkusně zařízené, obývací pokoj s televizí jsme skoro nevyužili, minibar doplňován pravidelně.Pokoje denně uklízené s kompletní výměnou ručníků i povlečení každý den. V celém resortu se okolo domků neustále každý den také zametalo, až jsem je někdy litovala, ale to k tomu patří.

Strava
Polopenze byla zcela dostačující, alespoň pro nás. Ráno výběr ze sýrů, salámů, salátů, vynikajících omelet se sýrem nebo se slaninou a nebo z toho, co jsme chtěli do omelety přidat dle vlastního výběru, dostatek zeleniny, ovoce, musli, sladkých zákusků, jogurty, džemy, několik druhů pečiva, čaje, džusy, káva a večer vše rozšířené o teplá jídla. Prostě jak ve velkém hotelu. Vše nám moc chutnalo a úžasný byl pan kuchař, který se blaženě usmíval, když viděl, jak vše mizí.

Služby hotela
Na recepci opět usměvavý recepční, kdykoli nám vyměnil osušky na plážová lehátka, zajistil TAXI, adaptér na pokoj, jiné služby jsme nevyužili.

Pláž
Pláž písčitá, cca 20 metrů od pokoje, vstup do moře přes ploché kameny, je lepší mít boty, pak už je písek. Každý si najde svoji cestičku, na šnorchlování to zde není. Pro děti je lepší vstup na pláži za jídelnou, tam je písek hned od začátku. Jinak jsou pláže poloprázdné, spíše hodně málo lidí, alespoň v tomto období.

Irena T., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Long Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

25 fotografií

Celkom: 10 Fantastická odpočinková dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická odpočinková dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné ubytování, denní úklid pokojů, výměna ručníků atd.

Strava
Strava velice pestrá, rozmanitá a chutná.

Služby hotela
Velice milý a přátelský personál, denně animační program pro děti i dospělé.

Pláž
Hotel přímo na krásné písčité pláži, lehátka i osušky zdarma, krásně čistá a teplá voda, prostě super.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Cyprus Cyprus, Severný Cyprus, Hotel: Salamis Bay Conti Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)