Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Pláž - báječná! Výborný přístup do moře, krásný koral a to bez nutnosti mola. Za mě nejlepší podmořský zážitek v Egyptě. Služby hotelu,...

  • 8 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Pláž - báječná! Výborný přístup do moře, krásný koral a to bez nutnosti mola. Za mě nejlepší podmořský zážitek v Egyptě.

Služby hotelu, personál a strava už o dost horší. Nejsme jedni z těch co si stěžují na jídlo, které je stále stejné a podobně, ale nebyli jsme v Egyptě poprvé a mám s.cim srovnávat. Takže pokud si chcete odpočinout a snorchlovat - ideální, ale nečekejte TOP služby a luxus. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, pravidelný úklid - já beru pokud není špína atd. Takže za mě v.poradku - je teď neuvěřitelný hluk z blízké kuchyně. Nicméně ihned po příjezdu jsme pochopili, že dobrý pokoj a služby dostávají klienti, kteří jsou v hotelu opakovaně a případně při každé příležitosti strčí nějaké ty drobné někomu do kapsy. Přijeli jsme jako první a ubytování jsme byli poslední....

Strava
Abych prosila zda mi dají o kousek víc masa, protože tohle je průhledné jako papír - aha to jsem ještě nezažila. A Němec přede.mnou má porci 6x větší? Tady není něco v pořádku. Pití - 2 dcl kelímky i na vodu?! Promiňte tohle.je ujetý...

Služby hotela
Vůz výše není nutné komentovat.

Pláž
Výborná, krásná, super koral a přístup...

Tomáš L., 04.12.2018, Dátum pobytu: 14.11. - 24.11.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 10 Zájezd nad naše očekávání naprosto bez záporných připomínek ve všech oblastech

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd nad naše očekávání naprosto bez záporných připomínek ve všech oblastech Zobraziť celú recenziu

Strava
Bohatá nabídka ,chutné,upravené,perfektní obsluha,neustálé doplňování jídel.Po celý den nabídka pokrmů a nápojů všeho druhu.

Pláž
Čistá a upravená.

Hana Hofmannová, 04.12.2018, Dátum pobytu: 23.11. - 1.12.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Iberostar Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 dobre

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dobre Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobre

Strava
dobra

Služby hotela
dobre

Pláž
dobra

Jiří Ošlejšek, 04.12.2018, Dátum pobytu: 20.11. - 1.12.2018
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Sol Sirenas Coral

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená byla super. Naprostá spokojenost

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super. Naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je v dobré lokalitě kousek od metra takže je všechno kousek. Prostředí okolo hotelu klidné a čisté.

Strava
Naprosto vyhovovala jídlo bylo chutné, ovoce vždy čerstvé. Velký výběr

Pláž
Cca 2,5km pěšky od hotelu. Pláž pěkná a čistá

David Jůza, 04.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 1.12.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Auris First Central Hotel Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 I přes to, co tu píšu jsem si dovolenou užil. To počasí v tuto dobu a ta příjemná dovolenková atmosféra...a ráj pro děti.. Rád bych...

  • 8 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
I přes to, co tu píšu jsem si dovolenou užil. To počasí v tuto dobu a ta příjemná dovolenková atmosféra...a ráj pro děti.. Rád bych pochválil delegáta za jeho profesionalitu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje prostorově dobře řešené i vybavené. Ale. Špatně větrané prostory koupelny a WC způsobovaly značný zápach po plísni při vstupu do chodby. Úklid pokojů i společných prostor je povrchní a naoko.

Strava
Nejhorší, co jsem v Egyptě i jinde zažil. Blíže neurčené egyptské koření(jakási egyptská vegeta), se kterým jsem se potkával jen občas tu dávali téměř do všeho. I do jídla, které nazývali "guláš". To koření je mi odporné, ale uznávám, že to může být jen můj subjektivní pocit. Speciální kapitola je grilování. Roztopí venkovní grily a zápachem spáleného masa osvěží vzduch v celém areálu i na vašem pokoji. O kvalitě grilovaného masa pak snad ani nemusím mluvit. A to ovoce! Tři druhy vč. nezralých žlutých(nebo snad zelených)melounů. Velké plus - nepřibral jsem ani deko.

Služby hotela
Víno vám tu přinesou v "hořčičáku" se slovy ,že jiné sklenice už nejsou. Jsou tu asi čtyři místa ke stravování. Ani v jednom(mám na mysli venkovní posezení) se nesmí kouřit. Jsem odnaučený kuřák a přesto mi to vadí. A to jen proto, že jsem tu poprvé zažil, že přestává i v Egyptě platit "host především". Ještě před půlrokem jsem byl v Port Ghálibu v tom samém hotelovém řetězci a tam se nic takového nekonalo. Doufám, že to není celkový trend, jen neznalost a neschopnost zdejšího managementu, který bude jednou vyměněn.

Pláž
Příjemná i bez obuvi do vody. Podmořský život je tu k vidění. Rodiny s dětmi uvítají pozvolný vstup do moře.

Roman S., 04.12.2018, Dátum pobytu: 24.11. - 1.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Personál super a navíc se všude domluvíte i česky, což je výhoda.Pláž a moře nemá chybu, ale díky kuchyni rozhodně návrat nemám v plánu.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Personál super a navíc se všude domluvíte i česky, což je výhoda.Pláž a moře nemá chybu, ale díky kuchyni rozhodně návrat nemám v plánu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nic, kde by se nedalo prožít pár příjemných dnů. Nejsem z těch, kdo řeší popraskané kachličky. Není každý hotel včera postavený.Ubytování v pohodě.

Strava
Tak tady nevím, odkud začít. Co se týká nápojů - půl litru vody na pokoji na osobu, je celkem žalostné. A nosit si pití v kelímku o obsahu max 1,5 dcl po pláži, také není nic moc.

A jídlo? Jedním slovem katastrofa. Maso se vydávalo na příděl. Opravdu ! V připraveném bufetu pouze přílohy a teplá zelenina. Na oběd jen kuřecí a nebo ryba.Jeden den v těstíčku kousek kuřete, druhý den ryba a zkuste hádat, co tam bylo den třetí? Ano, kuře!

Věčeře v podobném stylu. Například kachnu dokázal kuchař tak naporcovat, že prsní částí ( podotýkám jedné kachny) podělit 6 lidí. Na přídavek zapomeňte! A ejhle u vedlejšího stolu sedí personál a minimálně 1/4 kachny není problém? A když jste si dokázali vynutit přídavek, druhý den jste to pěkně pocítili v jednání.

Když porovnám dva resorty co mají 4 hvězdičky, nechápu. Jeden nabízí tří druhy hotových, masových jídel + gril a ten druhý maso na příděl a za stejné peníze.

Služby hotela
Zde je asi vše OK.

Pláž
Zde stačí jedno slovo " úžasná "

Marcela P., 04.12.2018, Dátum pobytu: 24.11. - 1.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená byla nad naše očekávání. Krásná, klidná lokalita menší hotel, nádherná pláž. Cesta na Kubu je trochu delší, ale opravdu to stojí...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla nad naše očekávání. Krásná, klidná lokalita menší hotel, nádherná pláž. Cesta na Kubu je trochu delší, ale opravdu to stojí za to. Velké poděkování sl. Kateřině Peštukové, která nám pomohla s výběrem a měla velkou trpělivost s našimi dotazy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobré pokoj dost velký každý den úklid výměna ručníků bez problému.

Strava
Strava absolutní spokojenost jídlo dobré, ani jsme nestačily všechno ochutnat. Velké plus každý den čerstvá šťáva z ovoce. Maso na grilu podle vlastního výběru, těstoviny dělané před vámi, různé saláty a výborná zmrzlina.

Služby hotela
Každý večer animační program, během dne různé aktivity ty jsme ale moc nevyužívaly. Dost nám pomohla Lynda Elena Cuellar, moc milá slečna, která měla na starosti vztahy s veřejností a jakýkoliv problém nám pomohla vyřešit.

Pláž
Krásná pláž s bílým pískem, každý den uklizená a měly jsme štěstí na dobré počasí tak jsme veškerý čas trávily u vody. Oceán klidný, čistý a nádherně zbarvený do různých modrých odstínů.

Pavla J., 04.12.2018, Dátum pobytu: 7.11. - 21.11.2018
Oblasť: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Be Live Las Morlas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Koncem listopadu jsme opět navštívili naši oblíbenou destinaci. Po celoroční dřině jsme hledali ideální místo k odpočinku. A kde jinde ho...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Koncem listopadu jsme opět navštívili naši oblíbenou destinaci. Po celoroční dřině jsme hledali ideální místo k odpočinku. A kde jinde ho hledat, než v ráji na Zemi. Atlantik šumí, jakoby Vás opět rád viděl. Trávíte s ním většinu svého času. Lenošením pod slunečníky, procházkami po jeho nekonečných a liduprázdných plážích, či pohledem z balkónu na zapadající slunce. Po dvou dnech máte hlavu úplně vyčištěnou, prázdnou a vnímáte jen sílu okamžiku. A ujišťuji Vás, že s prvním volem se srazíte až po návratu domů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standardní pokoj, pro dva až moc velký, naprosto dostačující i vzhledem k tomu co potřebujete. Sprchu a postel. Úklid každý den, ne vždy stejně pečlivý, ale vždy dostačující.

Strava
Úžasná. Formou bufetu, přes těstoviny, pizzu, rýži, hranolky, fazole, bramborovou kaši, různé druhy masa, salátů, a ani nevím, čeho všeho ještě. Samozřejmě vynikající zmrzlina, spousta zákusků, dortíků, ovoce, různých šťáv, kávy. To vše prolíná vždy usměvavý a ochotný personál.

Služby hotela
Hudební a animační programy, promítání, bazény, bary, posilovna atp.

Na pláži dva mladíci s kilometrovými dredy, jejichž funkci určoval snad jen červený plovák. K smíchu. Až do doby než se jeden z nich rozběhl a druhý skokem ze čtyř metrů mazal za ním. Doktor dorazil do dvou minut. Že vše dopadlo dobře jsem vytušil až podle potlesku přihlížejících zvědavců. I to jsou zřejmě služby hotelu.

Pláž
Úchvatná, nekonečná, téměř liduprázdná.

Michal A Lucie Kozárovi, 04.12.2018, Dátum pobytu: 20.11. - 30.11.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 7,8 Skvelá dovolenka, v Zanzibare som bol už po tretí krát.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvelá dovolenka, v Zanzibare som bol už po tretí krát. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Treba si uvedomiť, že ste v Afrike. Izba bola príjemná, s chladničkou, klimatizáciou a TV. Ten však nefungoval, čo mi až tak nevadilo. Na oddych vynikajúce. Matrac v posteli ideálny, Posteľné prádlo prezliekali aj 1 krát počas pobytu.

Strava
Príjemne prekvapila. Veľa jedál z rýb, kuracina, hovädzie. Skromnejšie to bolo so zákuskami a ovocím. Nečakajte však jedlá porovnateľné s 5 hviezdičkovými hotelmi v Turecku alebo Egypte.

Služby hotela
Primerané pobytu vo 4 hviezdičkovom hoteli v Afrike. Zo začiatku človekovi chýba rýchlejší internet. televízia, ostatné "hlúposti" ktorých máme v Európe dosť. Po pár dňoch som už na to ani nemyslel.

Pláž
Priemerná, s vysokým prílivom a odlivom, pieskovo bahnitá. Veľké množstvo morských rastlín, ktoré počas odlivu zapáchajú hnilobou. Hotel zabezpečuje prepravu na krajšiu pláž, ktorá je vzdialená nie 2 kilometre ako je uvedené v popise ale 5 kilometrov. Na druhej pláži je bar, ktorý nie je v All Inclusive.

Anton H., 04.12.2018, Dátum pobytu: 13.11. - 23.11.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Zanzibar Bay Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

7 fotografií