Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Super dovolená. Pojedeme nejméně ještě jednou.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená. Pojedeme nejméně ještě jednou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše OK. Máte možnost s výhledem na moře nebo na hory.

Strava
Strava znamenitá. Přibral jsem 5 kilo. Alkohol všeho druhu a kvality i zahraniční.Výdej obědu z jednotlivých autíček (

Volkswagen Transporter ) zajímavý nápad.

Služby hotela
Neměli jsme žádný problém. Většina hostů z Ruska, ale chovali se velmi slušně.

Pláž
Pláž je užší jako všude přímo v Kemru, ale lehátek bylo dost.

Anonym, 08.12.2018, Dátum pobytu: 11.9. - 21.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Doubletree By Hilton

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 V informacich k zajezdu nezaznelo, ze se bude zarizovat vizum ihned po priletu na letisti a ze je nutne mit s sebou (u sebe) 25 dolaru na...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V informacich k zajezdu nezaznelo, ze se bude zarizovat vizum ihned po priletu na letisti a ze je nutne mit s sebou (u sebe) 25 dolaru na osobu. To hodnotim jako velky nedostatek ze strany CK. Jinak zajezd probehl v poradku. Zobraziť celú recenziu

Strava
Malo druhu ovoce, chutna zelenina.

Služby hotela
Vyborny uklid na pokojich.

Pláž
Cista voda, molo s moznosti snorchlovani - super, ale plaz skoro zadna (jen dve moznosti vstupu do more).

Milan H., 08.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Happy Life

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Vyhled ze brehu na molo 1 fotografia

Celkom: 6,6 Dobrá dovolená ale boa vista je lepsi

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrá dovolená ale boa vista je lepsi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ok až na výhled z balkónu. Hotel betonový.

Strava
Dalo se vybrat vždy něco dobrého,ale jídla se stále opakují.po týdnu už nevíte co si dát.

Služby hotela
Vše v poradku

Pláž
Čistá piscita super

Lenka K., 08.12.2018, Dátum pobytu: 27.11. - 4.12.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Byla jsem mile překvapená z rekonstrukce.Děti ocení tobogány a klouzačky.Dětský klub a hřiště pro děti. Jen mi tu chybí pizza,která se...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem mile překvapená z rekonstrukce.Děti ocení tobogány a klouzačky.Dětský klub a hřiště pro děti. Jen mi tu chybí pizza,která se dělala v baru u pláže odpoledne. Děti ocení i hranolky odpoledne . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byly sme ubytované v bungalovech. Je jich tam 10, ale ne všechny mají oddělené postele. JInak úklid v pořadku,blízko pláže.

Strava
Jídlo předčilo naše očekávání. Bylo rozmanité,chutné,všeho bylo dostarek a chutnalo. V tomto hotelu jsem byla před 3 roky a nedá se to vůbec srovnat. Prostě moc dobré.

Služby hotela
Služby hotelu jsou na dobré úrovni.Animační programy pro děti i dospělé,dokonce je tam Česká animátorka.V recepci jsou milí a příjemní, , hned při příjezdu jsme dostaly náramky a mohli jít na snídani. Pokoje jsme dostaly už kolem 9- 10 hod.

Pláž
Jednak přístup do umělé lafuny,pak z mola a pak to jde ještě vedle po schodech vlevo,kde je otevřené moře.Na pláži je dostatek lehátek a slunečníků, na mole jsou také lehátka a slunečníky.

Jiřina Valešová, 07.12.2018, Dátum pobytu: 24.11. - 1.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage New Hawaii Resort & Spa Hurghada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 3,6 Nahoře huj, odspod fuj. Rozhodně nejsem náročný cestovatel, ale tento hotel nikomu nedoporučuji.

  • 2,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Nahoře huj, odspod fuj. Rozhodně nejsem náročný cestovatel, ale tento hotel nikomu nedoporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Do hotelu jsme s manželkou dorazili přibližně v 04.30. zároveň s jedním mladým párem také z ČR. Mladý pár byl na recepci rychle odbaven, obdrželi barevné náramky a odebral se na ubytování. Očekávali jsme totéž, ale opak byl pravdou - do pasů jsme totiž nevsunuli tučný bakšiš. Náramky jsme tedy po několikeré urgenci obdrželi v 10.30 a po několikeré urgenci i od našeho delegáta jsme byli ubytováni v 15.00. Čekat na ubytování 10,5 hodiny je hodně přes čáru. Pokoj ani zdaleka neodpovídal čtyřem hvězdičkám, maximálně dvěma. Prastaré vybydlené vybavení, nefungující klimatizace, na zemi dávno vylitá káva, na nábytku špína a neidentifikovatelné skvrny, poškozené přívodní šnůry k televizi a k fénu - obojí zaizolované obalením do igelitových sáčků, v ledničce 10 cm silná vrstva ledu atd. atd. Delegát mezitím odjel a my jsme už neměli sílu jít se znovu dohadovat s neochotnými a arogantními recepčními. Následující den po vydatné urgenci delegáta jsme se přestěhovali do jiné ubikace kde alespoň fungovala klimatizace a nehrozil úraz elektrickým proudem. Důrazně také varuji každého, kdo by se při mnohahodinovém čekání na náramek odvážil vyjít ven z hotelu před rezort na ulici. Ven se dostanete snadno, ale zpět do hotelu přes dvě strážní stanoviště, kde strážní neumí v žádném cizím jazyce ani "fň" vám to může, podle mojí vlastní zkušenosti trvat při napínavých jednáních s hluchými i 45 min.

Strava
Pominu-li dlouhé fronty, shánění příborů a místa na sezení je strava vcelku dobrá včetně sladkostí. Pochvalu si zaslouží obsluhující personál, který je stále v poklusu. Příjemným zpestřením je početná komunita vrabců poletujících v jídelně.

Služby hotela
Každý večer celkem zajímavý program na pódiu pod širým nebem. Např. krotitel hadů, karaoke, zpěváci, nubijští tanečníci, břišní tanečnice a pod.

Pláž
Písčitá pláž je poměrně krátká. Akutní nedostatek lehátek. Kdo zaváhá, musí si lehnout na zem na osušku.

Jiří Králík, 07.12.2018, Dátum pobytu: 12.9. - 26.9.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunny Days El Palacio Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

37 fotografií

Celkom: 10 Z dovolené jsme se vrátili plni zážitků a krásných pocitů. Úžasní lidé/personál/. Vstřícní, milí, komunikativní.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z dovolené jsme se vrátili plni zážitků a krásných pocitů. Úžasní lidé/personál/. Vstřícní, milí, komunikativní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný pokoj, výhled na moře. Nadstandardní úklid a vybavenost. Velmi potěšila vždy doplněná lednička. Možnost uvařit si kávu i čaj.

Strava
Stravě nelze nic vytknout. Vybere si tu každý. Zpestření specialitkami připravovanými, před Vašima očima. Možnost Insické a Asijské restaurace, nás potěšila.

Služby hotela
Personál usměvavý, vždy ochotný. Už jen to, že Vás každý pozdravil. Nelze nic vytknout.

Pláž
U hotelu nebyl problém si vždy najít místečko, úžasný bar! Sice nepřetržitě foukal vítr, ale 200m bylo možné zajít na veřejnou pláž mino hotel a zde nefoukalo.

Petronela Bulířová, 07.12.2018, Dátum pobytu: 12.11. - 21.11.2018
Oblasť: Maurícius Maurícius, Le Morne, Hotel: Riu Le Morne

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Sluzbam hoteloveho personalu nelze absolutne nic vytknout, vsichni jsou vlidni, vstricni a ochotni, vzdy s usmevem ve tvari. V hotelu je...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Sluzbam hoteloveho personalu nelze absolutne nic vytknout, vsichni jsou vlidni, vstricni a ochotni, vzdy s usmevem ve tvari. V hotelu je cisto a klid, strava je velmi dobra a rozmanita. Plaz je dobre udrzovana a i kdyz neni velka, misto se tam vzdy najde. Tento hotel mohu vrele doporucit. Zobraziť celú recenziu

Salam Iccac, 07.12.2018, Dátum pobytu: 17.11. - 1.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Bella Vista Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,3 Rezidence se rozkládá na pěkném místě plné zeleně ,dalo by se říci v parku a tak odsud pochází asi i název rezidence.Byly jsme tam v září...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Rezidence se rozkládá na pěkném místě plné zeleně ,dalo by se říci v parku a tak odsud pochází asi i název rezidence.Byly jsme tam v září a tak počasí i voda byla velmi příjemná a protože bylo koncem sezony ,tak už bylo málo lidí a taky klid.Město je malé tiché ale mužete zajed do nádherného města Tropea kde je rušno i dlouho do noci. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování tam je ruzné od hotelu až po menší apartmány.

Strava
Vařily jsme si samy hlavně o odpolední siestě.Ve městě je dobře zásobená prodejna Conad.Kde byl velký výběr potravin a pro nás hlavně ovoce.

Služby hotela
Stravování v hotelové restauraci,na pláži probíhali ruzne zábavné soutěže a večer vystoupení animátoru a hudba.

Pláž
Pěkná písčitá zátoka s jemným pískem. Je tam pujčovna loděk, takže se mužete projed a prohlednot pěkné pobřeží. Jedinou nevýhodou je přítok blízkého potoka. Pak záleží na počasí jestli zažijete nějakou bouřku a modrá zátoka se zbarví do hněda.

Ivan A., 07.12.2018, Dátum pobytu: 8.9. - 22.9.2018
Oblasť: Taliansko Taliansko, Kalábria, Hotel: Green Garden Club Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)