Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Zájezd jsme kupovali v last minute, za ty peníze jsme dostali odpovídající kvalitu. Solidní ubytování, trochu slabší výběr jídel, úžasný...

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd jsme kupovali v last minute, za ty peníze jsme dostali odpovídající kvalitu. Solidní ubytování, trochu slabší výběr jídel, úžasný byl akvapark v ceně, pláž také pěkná, i nějaké ty korály a spousta rybiček. I další služby odpovídající. Komu vadí Rusové, tak sem nejezděte, bylo jich tak 70%, spíš i víc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel už zjevně není nejnovější, ale pořád je v solidním stavu. Největší nevýhodou byl malý pokoj, kde byly jen dvě postele šíře cca 110cm a mačkali jsme se tam čtyři (2 dospělí, dvě děti). Nakonec nejmladší spala na malém gaučíku a manželka se starší dcerou spolu..

Úklid spíš tak každý druhý den, doplňování vod na pokoji pravidelné.

Byli jsme spíše v odlehlejší části, ale i tak sem doléhal poměrně značný hluk - asi i díky netěsnícím dveřím na terasu.

Strava
Nejslabší bod, většinu pobytu stále to stejné, až ke konci začali trochu obměňovat. Ale to je bohužel v Egyptě celkem obvyklé. Na Středomoří (Španělsko, Řecko) Egypt prostě nemá. Zákusky výborné. Pití standard. Výhodou pobytu v prosinci bylo neobsazení celé kapacity hotelu, takže nebyly žádné delší fronty, v plné sezóně je to asi horší. Pro zpestření jsme chodili na obědy do plážové restaurace, kde měli i hranolky, pizzy, burgery..

Služby hotela
S dětmi je naprostá pecka vstup do akvaparku zdarma, ten je opravdu parádní a užili jsme si tam i jako dospělí hodně zábavy (jezdí se na gumových člunech, takže plavky si neprodřete). Pozor na to, že malé děti mohou jen do "hradu", na velké tobogány je nejspíš nepustí (mladší dceři je čerstvě 7 let, říkali jsme, že jí je 8 a s odřenýma ušima nám to procházelo, ale ofiko se tam může až od 10let.). Ale i jen v tom "hradu" se malé děti vyřádí, je poměrně rozsáhlý. Voda v akvaparku vyhřívaná a krásně teploučká

Krom toho jsme chodili hrát tenis a minigolf (oboje zdarma).

Animační programy jsme nevyužívali, ale vcelku se snažili.

Bowling a bruslení je za poplatek a nevyužili jsme..ale je to sranda, bruslařský stadion byl opravdu funkční..

Pláž
Pěkná, čistá, plážová obsluha fungovala bezvadně a ani se nevtírala, že by chtěli bakšiš. Přímo u hotelu Alibaba bez korálů, ale u vedlejšího sesterského Alladin se dalo šnorchlovat pěkně, velká spousta rybiček, dokonce jsme viděli i želvu, je tam i potopený vrak.. All inclusive minimálně na pití fungovalo i tam.

Petr K., 06.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Zvolili jsme zájezd od české CK, abychom měli zajištěny služby i výlet/y s českým delegátem, tj. v češtině!!! Český delegát nás navštívil...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Zvolili jsme zájezd od české CK, abychom měli zajištěny služby i výlet/y s českým delegátem, tj. v češtině!!! Český delegát nás navštívil pouze 1x za celý pobyt a navíc výlety nám nabídnul pouze s anglicky/německy hovořícím průvodcem! Přičemž před zakoupením zájezdu jsme se ptali u CA na možnost výletů s českým průvodcem a byl nám zaslán seznam nabízených výletů s tím, že si vybereme a dohodneme až na místě s delegátem. Bohužel pro nás dle informací delegáta v Abu Dhabí, který nám výlet po Dubaji atd. nabídl pouze s průvodcem v AJ/NJ a navíc ani zcela neodpovídal popisu/obsahu výletu - místo návratu cca 21.30 h jsme byli zpět již v 16.30 h- měl to být celodenní výlet (cena 290,-eur/2 os.). My očekávali víc, především to co nám bylo nabídnuto, bohužel jsme obdrželi jen omluvnou zprávu, že dle dodavatele je prý pro klienty z Abu Dhabí standartní odjezd zpět na hotel po prohlídce Burj Khalify, tudíž slíbený rozchod po OC Dubai Mall ani zpívající fontánu jsme již neviděli, což mělo být dle pův. sdělení českého delegáta součástí výletu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
skvělé, čisté

Strava
skvělá, rozmanitá

Služby hotela
úklid pokoje několikrát denně

Pláž
čistá

Daniela D., 06.12.2018, Dátum pobytu: 26.11. - 2.12.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Hotel: Khalidiya Palace Rayhaan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,8 Tento hotel opravdu bohužel neodpovídá ceně ani standartu v Egyptě. Vyhledávají ho z 90procent němečtí důchodci. Ubytování je hodně...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel opravdu bohužel neodpovídá ceně ani standartu v Egyptě. Vyhledávají ho z 90procent němečtí důchodci. Ubytování je hodně podprůměrné. Hotel je hodně zanedbaný,dobu své slávy má dávno za sebou. A označení 4hvězdiček měl možná před 10ti lety.Sem bychom se už určitě nevrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Do hotelu jsme přijeli v 5h ráno po 4hodinách čekání na letišti kvůli zpožděnému letu a dalších 4.5h strávených v letadle. Po příchodu na pokoj nás čekal šok,něco tak hrozného jsme ještě neviděli.Koupelna o velikosti 1,5m x 1,5m s rozbitýmy kachlíky,malinkatým sprchovým koutem s plesnivým závěsem a odpadkový popraskaný proutěný koš bez víka (toal.papír se nesmí vhazovat do wc,takže opravdu hodně nechutná záležitost) Ačkoliv v lednici měly být 2vody,nebylo tam nic.Pokoj byl situován v přízemí a dveře na verandu nešly zamknout.Šli jsme to tedy oznámit hned na recepci.Recepční byl ochotný a nabídl nám změnu pokoje nebo opravu dveří. Zvolili jsme výměnu. Zavedl nás do pokoje o patro výš,který ovšem vypadal úplně stejně,ale už jsme neměli sílu to řešit v 6h ráno. Nikdo nás totiž neupozornil,ani v cestovní kanceláři,že pokoj typu STANDART je v takovéto kvalitě.Ani fotky na stránkách tento typ neukazují.Druhý den po schůzce s delegádem,nám bylo nabídnuto,že za úplatu 20eur nám bude poskytnut lepší pokoj.To jsme přijali a opravdu nový pokoj byl minimálně o 2 kategorie lepší.

Strava
Strava byla hodně jednotvárná.K snídani bylo každý den úplně to stejné. 2druhy salámu,který kolem masa asi ani neprošel,stejně tak mini párky. Několik druhů sýra,jogurt,vaječná omeleta a zelenina. Oběd a večeře se střídaly na přeskáčku.Když bylo k obědu kuře,k večeři bylo hovězí a naopak.Každý den.Pití se rozlévalo jak v jídelně takacitron na pláži do plastových kelímků o objemu 1dcl,které se jen umyly a bylo do nich opět nalévano pití.Bar na pláži fungoval a i v době 12-16h se tam dalo k jídlu zajít na hamburgr s hranolky a nebo mini pizzu.V baru u bazénu bylo v odpoledních hodinách možno dát si čerstvé palačinky nebo vafle a zmrzlinu-výborné. Jinak všeobecně nebyl k dispozici absolutně žádný výběr ovoce,což bych v exotice očekávala. (max žluty meloun a citron )

Služby hotela
Hotel nabízí 2restaurace kde se každý den podává snídaně,oběd a večeře.Několik restaurací Ala Card,kde si ovšem musíte zaplatit pití,ale jídlo je zdarma,pak Italskou restauraci kde vaří 7 druhů těstovinových jídel,ale zřejmě vůbec netuší jak mají těstoviny chutnat :-) Dále bar u bazénu a bar s restaurací na pláži.Každý večer od 21h je na hodinu připraven animační program. Podle fotek a recenzí mají byý v komplexu 2 bazény,velké tobogány a brouzdaliště pro děti.Bohužel tobogány nefungují už spoustu let stejně tak jako brouzdaliště.Druhý větší bazén vůbec neexistuje,neboť na jeho místě se staví nový hotel. Na tot nás též nikdo neupozornil. Není tam ani posilovna a herní centrum,co hotel ve své recenzi nabízí,neboť to taktéž bývalo v místě kde je nový rozestavěný hotel.

Pláž
Pláž je velká,písčitá,s množstvím lehátek a slunečníků,takže každý si tam místo najde. Ovšem kolem pláže je přístaviště jachet a výletních lodí,takže nedá se plavat dál od břehu. Vstup do vody byl pozvolný,ale pár metrů od břehu již byla hloubka na plavání.

Helena Skružná, 06.12.2018, Dátum pobytu: 24.11. - 1.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 4,2 průměr

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 2 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
průměr Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
průměr

Strava
spokojenost

Služby hotela
spokojenost

Pláž
kameny, neupravená, velké množatví odpadků

Zdeňka H., 06.12.2018, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Rhodos, Hotel: Comfort Asterias

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolenka bola fantastická veľmi sme si ju užili

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola fantastická veľmi sme si ju užili Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kajuta a celkovo lod boli dobre vybavené

Strava
Strava bola rozmanitá veľký vyber jedál

Pláž
Pláže boli uzasne na každom mieste

Ingrid Mockovčiaková, 06.12.2018, Dátum pobytu: 19.11. - 30.11.2018
Oblasť: Svet Svet, Hotel: MSC Lirica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 8,4 Výborná dovolená, perfektní služby a ochota personálu. Nádherné prostředí, vynikající strava.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená, perfektní služby a ochota personálu. Nádherné prostředí, vynikající strava. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na velmi dobré úrovni, čisté a prostorné pokoje. Kousek od centrální restaurace, bazénu a Lobby baru s pěkným výhledem. Čisté a útulné. Každý den uklízeli.

Strava
Pestrá. Všeho byl dostatek. Hovězí, ryby, kuřecí. Dostatek ovoce a zeleniny. Velký výběr pro každého. Ani se vše za dobu pobytu nedalo ochutnat. Neskutečný výběr pečiva a sladkostí. Byl problém se nepřejídat. Chutné jídlo na každém rohu a stále k dispozici od rána do večera.

Služby hotela
Od příjezdu, po samotný odjezd, vše absolutně v pořádku.

Pláž
Bazén, čistý osvěžující, lehátka pro každého. To samé platí i u moře, které je krásné. Nemáme tomuto hotelu co vytknout!

Ivo O., 06.12.2018, Dátum pobytu: 23.11. - 30.11.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Aladdin Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 První dovolená s CK v rezortu, all inclusive. Naprostá spokojenost s delegátkou Petrou Pavlíčkovou, recepcí, celkovou organizací a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
První dovolená s CK v rezortu, all inclusive. Naprostá spokojenost s delegátkou Petrou Pavlíčkovou, recepcí, celkovou organizací a přístupem, atmosférou v rezortu i personálem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme koupený bungalov, ale první noc nás v noci rušila hudba přicházející od baru a dále strom, jehož větev se dotýkala střechy bungalovu, způsoboval neustálé vrzání. Druhý den jsme na tuto skutečnost upozornili delegátku Petru Pavlíčkovou a ta nám okamžitě vyjednala přestěhování do hlavní budovy přesto, že by nám stačil bungalov více vzdálený od noční hudební produkce. Po přestěhování do hlavní budovy jsme nebyli již rušeni absolutně ničím a mohli si nerušeně užívat pobyt. Takže určitě poděkování delegátce Petře Pavlíčkové.

Strava
První pobyt all inclusive tak nemám srovnání. Za nás naprostá spokojenost. Široká variace všech možných pokrmů, včetně zákusků, zeleniny a ovoce. Vše rychle doplňované a v průběhu pobytu obměňované. Musím jen pochválit.

Služby hotela
Služby celého areálu musím opět jenom pochválit. Absolutně bez výhrad.

Pláž
Pláž čistá, moře nádherné, opět bez výhrad.

Michal Svatek, 06.12.2018, Dátum pobytu: 24.11. - 2.12.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 super,bomba,vsichni moc spokojeni,dekujeme za vas vyber,uzili jsme si to maximalne,pristi rok zase a na to same misto a jeste na vice...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
super,bomba,vsichni moc spokojeni,dekujeme za vas vyber,uzili jsme si to maximalne,pristi rok zase a na to same misto a jeste na vice dni,moc dekujem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vybornr

Strava
luxus

Služby hotela
vynikajici

Pláž
skvela

Rostislav Denk, 06.12.2018, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage Bay Resort & Aquapark (ex. Lilly Land)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 7,6 Celkový dojem velmi dobrý. Napsala bych vynikající, ale hotel je situován zejména na ruské klienty, kteří se pod vlivem alkoholu chovají...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem velmi dobrý. Napsala bych vynikající, ale hotel je situován zejména na ruské klienty, kteří se pod vlivem alkoholu chovají nechutně, někteří i střízliví. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na pokojích starší vybavení, ale na přespání úplně stačí, pohodlné postele, rozhodně by se ale vyplatilo investovat do rekonstrukce sprchových koutů.

Strava
Vynikající! Rozmanitý výběr, neopakující se menu, denně ryby, mořské plody, perfektní live koutek, obden večerní grilování na terase, strava naprosto bez výhrad!

Služby hotela
Recepce, úklid, bary, bazény, tobogány a jiné služby perfektní, pouze večerní program byl každý den stejný, jakási diskotéka u plážového baru, play list každý den stejný, třetí den se to již nedalo poslouchat.

Pláž
Písečné pláž každý den udržovaná, bez výhrad.

Renata, 06.12.2018, Dátum pobytu: 26.11. - 3.12.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Pěkná lokalita i resort

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná lokalita i resort Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
slušné ale odpovidá to tak 4hvězdičkám a ne 5

Strava
dobrá vždy se dá vybrat

Služby hotela
nevím nic jsme nevyužily

Pláž
pěkná a čistá

Helena Kristiňáková, 05.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)