Recenzie hotelov

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Dovolená se nám líbila. Dojem nám zkazil zpožděný let tam i zpět.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila. Dojem nám zkazil zpožděný let tam i zpět. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné

Strava
Nemá připomínek.

Služby hotela
Dobré

Pláž
Vstup do moře potřebuje úpravu.

Bohunka Nosková, 05.12.2018, Dátum pobytu: 10.11. - 17.11.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Star Beau Rivage

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Báječná dovolená. Zájezd jsme měli od CK a všechno bylo organizováno perfektně. Víza jsme kupovali až na letišti (25€/os), kdo si koupil...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Báječná dovolená. Zájezd jsme měli od CK a všechno bylo organizováno perfektně. Víza jsme kupovali až na letišti (25€/os), kdo si koupil víza přes cestovku, tak byl možná o něco rychlejší, ale stejně na nás museli počkat :-). Počasí v půlce listopadu bylo skvělé (25-30°C). Fouká tu prý pořád (kity, surfing). Voda byla trochu chladnější. Koupili jsme si u cestovky dva výlety po ostrově (okružní a jeepy). Průvodkyně paní Iren je skvělá (má ráda horalky:-)). Celkově výborná destinace pro toto roční období. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký pokoj s balkonem, individuální klimatizací, koupelnou, úklid denně. Vše čisté, funkční. Wi-fi na pokoji OK.

Strava
Měli jsme all inclusiv. Spousta jídla výborné kvality. Občas byl tématický den (Itálie, Kapverdy). Ale i tak byly obměny, takže člověk nemusel jíst pořád to samé jako jinde (je to tím, že si každý naloží od všeho trochu, aby ochutnal a pak to tak dopadá). Bylo i ovoce a zákusky. Místní pivo Strela je pitelné. K jídlu si každý mohl načepovat, kolik chtěl. V hotelovém baru i v baru na pláži skvělá káva a koktejly (alkoholem nešetří, jako v Turecku).

Služby hotela
Každý večer program. Když kreolové a kreolky tančí, tak je radost pohledět.

Pláž
Slunečníky a lehátka u hotelu zdarma. Krásný jemný písek, moře čisté. Pláž má asi tři kilometry, takže se nikdo nemačká.

Petr Kocián, 05.12.2018, Dátum pobytu: 17.11. - 25.11.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Špička, asi nejlepší odpočinkový zájezd, doporučuji

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Špička, asi nejlepší odpočinkový zájezd, doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Nemélo to chybu, jen pozor, výběr, nabídka a kvalita je tak vynikající, že určitě přiberete

Služby hotela
Bez připomínek, perfektní

Pláž
Vynikající

Milan, 05.12.2018, Dátum pobytu: 17.11. - 25.11.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Byli jsme velmi spokojeni.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme bungalov a spokojenost

Strava
Výborná.

Pláž
Spokojenost a za lidi, kteří jsou čuníci a nejsou schopni po sobě uklidit nikdo nemůže

Martin S., 05.12.2018, Dátum pobytu: 24.11. - 2.12.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 4,6 moře a slunce bezkonkurenční

  • 4,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
moře a slunce bezkonkurenční Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
už má hodně za sebou

Strava
za jídlem jinam

Služby hotela
vše dostanete ale, bez nadšení....

Pláž
v pohodě,s pravidelným bakšišem nutno počítat

Václav Potužák, 05.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Velmi dobře lokalizovaný hotel vzhledem k památkám. Dobrá dostupnost metrem i pěšky

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobře lokalizovaný hotel vzhledem k památkám. Dobrá dostupnost metrem i pěšky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
průměrné, ale ochotný personál

Strava
Snídaně v dobré kvalitě, každý si našel své.

Jarmila K., 05.12.2018, Dátum pobytu: 29.11. - 2.12.2018
Oblasť: Španielsko Španielsko, Madrid, Hotel: Catalonia Goya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 doporucuji hlavne starsim rocnikum

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
doporucuji hlavne starsim rocnikum Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
starsi ale vse ciste

Strava
vynikajici

Služby hotela
bez problemu da se domluvit i cesky

Miroslav L., 05.12.2018, Dátum pobytu: 30.11. - 2.12.2018
Oblasť: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaja, Hotel: Répce Gold

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Krásná dovolená. Po všech stránkách nám vyhovovala.Myslím, že nejlepší poměr cena a kvalita. Perfektní je, že hotel je přímo u moře a...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Po všech stránkách nám vyhovovala.Myslím, že nejlepší poměr cena a kvalita. Perfektní je, že hotel je přímo u moře a nemusí se nikam chodit na pláž. Pro ty, co neholdují nočnímu životu ideální. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasický pokoj na hotelu, starší vybavení, ale vše vyhovovalo. Uklízečky ochotné, ručníky i povlečení vyměňovali dle potřeby.

Strava
Chutná, trochu stereotypní, ale dalo se vybrat. Permanentní doplňování, celý sortiment po celou dobu výdeje.

Služby hotela
Personál velmi ochotný vždy se snažil vyhovět.

Pláž
Pláž u hotelu není, leží se na zahradě na trávě nebo u bazénu. Velice příjemné jsou vzrostlé stromy. Do moře pozvolný písečný vstup. Občas trochu mořské trávy, ale nebylo to nijak hrozné. Moře čisté.

Jana M., 05.12.2018, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2018
Oblasť: Grécko Grécko, Zakynthos, Hotel: Mimosa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dobrý den, dovolená byla dokonalá! Nikomu z nás se nechtělo domů :-) Všem můžu jen a jen doporučit a určitě se tam ještě někdy vrátíme :-)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý den, dovolená byla dokonalá! Nikomu z nás se nechtělo domů :-) Všem můžu jen a jen doporučit a určitě se tam ještě někdy vrátíme :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme v bungalovu a vše v pořádku. Pohodlné postele, úklid každý den :-)

Strava
Rozmanitá, všeho bylo dostatek, aj sklenic. Nestalo se nám, že by nebyly :-)

Služby hotela
… vše v pořádku.

Pláž
Pláž nádherná, čistý a průzračný oceán, vlny akorát, prostě ráj :-)

Veronika Hrzánová, 05.12.2018, Dátum pobytu: 24.11. - 2.12.2018
Oblasť: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 S ubytování jsme byli spokojeni. Jednalo se o náš třetí pobyt v Dubaji a tento hotel byl úrovní nejvýše. Mohu doporučit.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S ubytování jsme byli spokojeni. Jednalo se o náš třetí pobyt v Dubaji a tento hotel byl úrovní nejvýše. Mohu doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytováni v pokoji typu Superior, kde byla výborná široká a vysoká manželská postel s novou matrací.

Pokoj je dostatečně prostorný. Pouze je méně úložného prostoru ve skříních.

Strava
Mohu hodnotit pouze snídaně. Výběr jídla je bohatý, dostatečný. Člověk může jíst každý den něco jiného a může si vybírat jak teplá jídla tak studená, každé ráno kuchař dělá omelety nebo volská oka z vajec dle přání hosta.

Služby hotela
Každodenní výměna ručníků a úklid potěší. Možná by stačilo měnit ručníky až na požádání, ale zřejmě nikdo neřeší náklady na praní.

Pláž
Mohu hodnotit pláž v parku Mamzar. Moře krásně čisté, v této době teplé, široké pláže každý den upravené. Jsou zde tři menší zátoky a podle mého názoru prostřední je nejlepší. Pondělí a středa je vyhrazena pouze pro ženy.

Luboš P., 05.12.2018, Dátum pobytu: 25.11. - 2.12.2018
Oblasť: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubaj, Hotel: Flora Grand

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Mamzar Beach 1 fotografia