Recenzie hotelov
Albánsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6.8 Celkově velmi dobré.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 3 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově velmi dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel O.K.,okolí,špína nedaleko hotelu(u svezeného odpadu z hotelu,kam je pohled z balkonu pokoje)krysy.

Strava
V hlavní nabídce(oběd),chybí nějaká zmrzlina nebo nanuky

Služby hotela
Všichni příjemní.

Pláž
Čistota nic moc,moře kalné

Lenka Kalinová, 28.06.2022, Dátum pobytu: 16.6. - 23.6.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Alvin Comfort (Golem)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9.8 Na nás byl hotel už opravdu velký. Problém byl trochu s místem u bazénu, ale při troše hledání šlo vše. Personál byl vždy ochotný pomoci...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na nás byl hotel už opravdu velký. Problém byl trochu s místem u bazénu, ale při troše hledání šlo vše. Personál byl vždy ochotný pomoci a když už nebyla lehátka u moře, tak personál zařídil nové místo a lehátka z hotelu přinesl. Dojem trochu kazilo stále rozšiřování a stavební práce na hotelu. V průběhu naší dovolené se stavělo nové křídlo pokojů a rozšiřovala jídelna. Hotel byl jinak opravdu moc pěkný a personál se neustále snažil udržet všude pořádek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou prostorné a modré nasvícení působilo večer velice příjemně. Cokoliv nám chybělo, tak nebylo problém zařídit.

Strava
Vždy si bylo z čeho vybrat. Občas se stalo, že masem by se dal někdo zabit, ale po většinu času bylo vždy vše v pořádku. Chyběl nám jen ovocný salát, který bylo možné si dát pouze k snídani a většinou byl pouze z jablek a pomeranče.

Služby hotela
Hotel je opravdu moc pěkný. Personál byl vždy velice ochotný. Na hotelu nám nic nechybělo.

Pláž
Pláž je hned u hotelu a k hotelu vždy náleží určitá část, která je pro hotelové hosty i místní obyvatele. Na pláži je hotelový bar a dost odpadkových košů. Bohužel ne všichni návštěvníci dodržují pořádek a raději kelímky zahradou do písku. Personál se snažil udržet pláž uklizenou a pravidelně procházel vše, aby bylo vše v pořádku.

Lucie Jelínková, 27.06.2022, Dátum pobytu: 14.6. - 23.6.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Grand Blue Fafa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8 Pěkná dovolená

  • 7.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme výhled na moře, tak dobré

Strava
Nebylo to špatné, ale často kuř. křidélka

Služby hotela
Vodu jsme si museli kupovat, v noci voda nepřístupná

Pláž
Bez připomínek

Jaroslav Babica, 27.06.2022, Dátum pobytu: 9.6. - 23.6.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Rinia 2

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.4 Hotel čistý,pěkný. Trošku potřebují doladit organizaci a vedení. Označení all inclusive bych změnila spíš na plná penze. Víkendové...

  • 8.5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel čistý,pěkný. Trošku potřebují doladit organizaci a vedení. Označení all inclusive bych změnila spíš na plná penze. Víkendové diskotéky před hotelem, kdy byly rezervace na stoly v restauraci věnovány návštěvníkům z venčí a hoteloví hosté si neměli kde sednout ani na večeři, bylo trošku nemilé. To samé co se týče all inclusive - bar byl do 22:00 poté si hosté museli již vše platit. Poslední den je v ceně pouze snídaně. Celkově výběr jídla a úprava stále stejná, hodně vše vysušené. Jinak, ale Wi-Fi v celém hotelu i na pláži. Moře teplé, jen neočekávejte nic extra čistého. V okolí restaurace i obchudky. Albánie je velmi specifická země. Luxus vs chudoba. Krásná krajina. Zobraziť celú recenziu

Zuzana C., 27.06.2022, Dátum pobytu: 16.6. - 23.6.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Royal G

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.6 Za ty peníze SUPER dovolená.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za ty peníze SUPER dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na hotel 5* byl pokoje dost malé, v době střídání turnusů trochu problém s dostupností výtahů. Jinak perfektní čistota, příjemný personál.

Strava
Velmi rozmanitá, hodně ovoce a zeleniny, uvítala bych více ryb a mořských plodů, které byly na jidelníčku spíše výjimečně.

Služby hotela
Hotelové spa nebylo téměř navštěvované - voda ve vířivce i bazénu byla totiž poměrně studená. Nicméně jako relax v odpolední výhni příjemné.

Pláž
Asi největší zklamání - do moře je vstup z betonového mola po schůdcích a prvních pár metrů je vysypáno kameny. Chodili jsme přes vedlejší pláž, která má pozvolný vstup s krásným pískem.

Jana, 24.06.2022, Dátum pobytu: 13.6. - 20.6.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Royal G

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Dovolená se líbila hotel můžeme jen doporučit.

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se líbila hotel můžeme jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
moderní, čisté každý den úklid

Strava
spokojenost

Petr Tácha, 23.06.2022, Dátum pobytu: 13.6. - 20.6.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Sandy Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.6 Úžasně čistý hotel, personál velmi ochotný. Pláž každý den uklizená a čistá, moře úžasné. Nesmíte zajít mimo hlavní ulici - nepořádek...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasně čistý hotel, personál velmi ochotný. Pláž každý den uklizená a čistá, moře úžasné. Nesmíte zajít mimo hlavní ulici - nepořádek odpovídá Albánii. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše čisté, každý den uklízeno, převlékání lůžkovin , čisté osušky, ručníky.

Strava
Velmi pestrá a skvěle vše chutná. Neskutečný výběr, ani jsem nestihla vše ochutnat :-).

Služby hotela
Vše OK

Pláž
Hotel u pláže, která je vždy uklizená a čistá. Je zde velmi mnoho hlučných Poláků.

Zdenka Cidoráková, 22.06.2022, Dátum pobytu: 9.6. - 16.6.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Grand Blue Fafa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9.6 Celkový dojem z dovolené super, krásný hotel, pláž, strava. Jediné, co bych vytkla, tak tam není moc velké vyžití.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené super, krásný hotel, pláž, strava. Jediné, co bych vytkla, tak tam není moc velké vyžití. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super, pokoje čisté, udržované. Celkově hotel odpovídá 5* hotelu

Strava
Velký výběr, ale celkem opakující se. Člověk si tam vybere to svoje

Služby hotela
Super

Pláž
Pláž čistá, udržovaná, voda bez připomínek, to až tak ovlivnit nejde :)

Nikola P., 20.06.2022, Dátum pobytu: 9.6. - 16.6.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Grand Blue Fafa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6.4 Dovolená hezká, určitě mělo vliv nádherné počasí, azurove nebe, krásné moře. M

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená hezká, určitě mělo vliv nádherné počasí, azurove nebe, krásné moře.

M Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hezký, ale výhled na parkoviště a stavbu. Pokoj v 1. patře nad kuchyní, kde veškerý odpad skladovali venku před kuchyní. Nesnesitelný smrad, (jinak se to nedá nazvat). Pobyt na balkoně nebyl možný v důsledku stále přítomného smradu.

Strava
Strava dobrá, vždy se dalo vybrat, ale ke konci pobytu už pocit stále se opakujících pokrmů. Nechutnaly ryby, vesměs všechny byly samá kost, některé ani příliš nevonely. Velmi dobrý výběr ovoce a zeleniny. Každý den v poledne i večer nabídka zmrzliny.

Služby hotela
V hotelu nelze zapůjčit osušky na pláž. Až na místě jsme se dozvěděli, ze musime mít osušky vlastni, nebo si je můžeme zakoupit v obchodě. Úklid pokoje byl na dobré úrovni, i když nepochopím prevleknuti postelí 1 den před odjezdem.

Pláž
Pláž je, dá se říci, pár kroků od hotelu, což je úžasné. Jak pláž tak i moře čisté, krásné koupání. Jak u moře, tak i u bazénu spousta lehátek. I když se přijde až např. odpoledne, vždy se najde volné lehátko.

Jarmila Betková, 20.06.2022, Dátum pobytu: 9.6. - 16.6.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Grand Blue Fafa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)