Recenzie hotelov
Albánská riviéra - Albánsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.6 Velmi dobrá dovolenka aj vďaka super delegatke Andrejke.

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobrá dovolenka aj vďaka super delegatke Andrejke. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo dobré, v súlade s cenou. Izba bola každý deň uprataná, čisté plachty a uteráky bolo samozrejmosťou.

Strava
Stravovali sme sa len v hoteli, strava bola velmi pestra, väčšina jedál patrila miestnym jedlám, ocenili sme hlavne veľký výber zeleniny.

Služby hotela
Veľmi nám vyhovovala hotelová pláž s barom a taktiež bar pri recepcii. Personál bol veľmi milý, vtipný, ochotný vždy pomôcť.

Pláž
Prístup k moru z hotela bol ideálny, more bolo čisté, ľudí bolo pomerne veľa, vadilo nám väčšie množstvo odpadkov po fajčiaroch. Možno by pomohli odpadkové koše pod slnečníkmi.

Ľubomír Mrázik, 14.08.2022, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Albanian Star

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.4 Hotel velmi pěkný, kvalitní služby. Škoda jen, že v tomto termínu zde bylo hodně lidí. Okolí nás moc nenatchlo ,ale tím, že jsme jeli s...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel velmi pěkný, kvalitní služby. Škoda jen, že v tomto termínu zde bylo hodně lidí.

Okolí nás moc nenatchlo ,ale tím, že jsme jeli s dětmi ,tak jsme dovolenou prožili u moře. Moře v této oblasti je písčité, pozvolné.

Na pláži zdarma lehátka a i když bylo hodně lidí vždy zajištěno. Kdo chce cestovat,je třeba zvolit jinou lokalitu Albánie.

I když je zde měna albánský lek tak všude se dá platit eury a i zpět tuto měnu vrací. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi pěkné. Služby na vysoké úrovni.Každý den vše čisté,velmi ochotný personál.

Strava
Strava pestrá, hodně rybích specialit. Velmi chutná. Oddělen koutek s jídlem pro menší děti. Nedoporučuje se zde pít voda a i to bylo zajištěno - všude možnost kvalitního pití.V jídelně čisto .

Služby hotela
Hotel perfektně funguje ,služby velmi kvalitní .Co jsme potřebovali vše zařízeno.

Pláž
V tomto období hodně lidí, slunečníky i lehátka zdarma a oceňuji,že i přes velké množství lidí vždy nám byl slunečník i lehátka /bylo nás pět/

zajištěno.

Pláž čistá .

Alena Vrbová, 11.08.2022, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Grand Blue Fafa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6.4 Dovolenou bych hodnotil pozitivně, kdyby celou rodinu netrápily střevní potíže.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou bych hodnotil pozitivně, kdyby celou rodinu netrápily střevní potíže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje malé, ale celkem útulné.

Strava
Obrovský výběr jídla, strava výborná. Bohužel totálně přeplněná jídelna, sice bylo kde si sednout, ale to množství lidí neúnosné. Výběr nápojů v rámci all inclusive tragický.

Služby hotela
Služby slušné, ale hotel totálně přeplněný k prasknutí, u hlavního bazénu a v restaurace nebylo k hnutí, natož aby si člověk třeba vklidu sedl.

Pláž
pláš pěkná, čistá, bohužel totálně přeplněná.

Aleš V., 04.08.2022, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Grand Blue Fafa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.2 V Albanii jsem byla poprvé a určitě se sem ještě jednou vrátím, ale zvolím jinou oblast, hotel, jelikož oblast Golem je doslova...

  • 6.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
V Albanii jsem byla poprvé a určitě se sem ještě jednou vrátím, ale zvolím jinou oblast, hotel, jelikož oblast Golem je doslova turistický ráj, takže dovolená v hlavní sezóně je o mnoho a mnoho turistech, což znamená, že pláže praskají ve švech, hotel na hotelu.

Nadchl mě výlet do Makedonie, který zprostředkovává CK , doporučuji.

Celkový dojem, opravdu zklamání z hotelu, i když je tak krásný. S 5* to nemá nic společného. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel 5*????Vůbec!!!! Přistýlka v dvoulůžkovém pokoji, totální katastrofa!!!! Dostanete kovovou rozkládací konstrukci na kolečkách, na kterou hodí matraci a celou dovolenou spíte v jedné poloze a modlíte se, aby jste se nesložili. Hotel byl plně obsazen, takže výměna pokoje, ani náhodou. O výhledu ani nemluvím, překrásné parkoviště, ale to pominu, stejně se tam jen spí. Jinak samotný pokoj celkem hezký, čistý.

Bazén! jedna velká katastrofa!!! Doslova boj o lehátka!!!Neexistuje si dát ručník dříve, než zavelí tzv. kápo bazénu:)) My to s dcerou zkusily jednou a po půl hodině jsme to vzdaly, ale aspoň jsme se zasmály:))))) Neuvěřitelná bitva, hádky, držkopády no prostě mazec! Pro ranní plavce - nezaplavete si! Nepustí vás. Konec v bazénu 18 hod.

Strava
Strava naprosto super, hodně čerstvé zeleniny a ovoce, masa, ryby, krevety, polévky, zákusky naprosto úžasný, sýry taktéž a super pizza, tu jsem si dala v den odjezdu, protože jsem byla už všeho přecpaná. Nápoje neustále čerstvá voda, džusy, pivo, víno, káva...

Služby hotela
Hotel by měl mega zapracovat na hygieně!!! Toalety u bazénu masakr!!! V hale u recepce už to celkem šlo. Co se týče jídelny, holčiny co uklízejí a znovu prostírají, mají jeden ušmudlaný hadr, kterým jakože utřou stůl a pak vám tam hodí příbor, podotýkám, že hadřík nepustí z ruky!!! takže dezinfekční ubrousky doporučuji s sebou!

Pláž
Pláž, písčitá, pár kroků od hotelu což je super, (dcera přebíhala do hotelového bazénu), celkem čistá, tedy, hotelový-plážový personál se snaží udržovat pořádek, ale je to o lidech, opravdu se tam našli neuvěřitelný prasata, který si po sobě neuklidí ani kelímek. Moře čisté, sem tam mořská tráva, pozvolný vstup, no a mraky lidí. Překrásný západ slunce.

Lenka Jamnická, 28.07.2022, Dátum pobytu: 18.7. - 25.7.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Grand Blue Fafa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 6.6 Albansko staci raz

  • 6.5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Albansko staci raz Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na izbe neboli stolicky a pohare

Inak ok

Strava
Strava chutna mohla byt pestrejsia

Za tie peniaze sme mohli pit aj z normalnych poharov nie z plastovych tensich ako lidlove pet flase

Služby hotela
Zvlastny al inkluziv kava v plaste zdarma v salke 2 euro

Pláž
Plaz pekna asi jedina v okruhu 2 km neprepchana

Miloš, 25.07.2022, Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Fllad

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 5.2 Jsem už nepojedeme.

  • 7.5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Jsem už nepojedeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku

Strava
Jedno velké šílenství!!!! Stále stejná strava!!!!

Káva k snídani do papírových kelímků atd.

Organizace v jídelně hrozná.

Zaplatíte All inclusive a je z toho plná penze!!!!

Důvod proč sem už nikdy.

Služby hotela
Dobré

David Vorlíček, 25.07.2022, Dátum pobytu: 14.7. - 21.7.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Fafa Premium

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1 Nic horšího jsem ještě nezažila! Pokud chcete zažít arogantní chování od managera hotelu a být okradení jeďte právě sem. Absolutně si...

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Nic horšího jsem ještě nezažila! Pokud chcete zažít arogantní chování od managera hotelu a být okradení jeďte právě sem. Absolutně si neváží zahraničních turistů! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo celkem v pořádku. Až na to, že pokud si dáte peníze do trezoru, stejně vám ho vykradou!!!. Manažera hotelu vyloženě otravujete tím, že chcete něco vyšetřit. Nám se stalo to, že hned po příjezdu byl trezor na pokoji zavřený. Tuto věc jsme ihned řešili a trezor nám byl personálem otevřen. Potom jsme si zadali nový kód a trezor uzavřeli. Asi v polovině pobytu se manželovi ztratilo z peněženky 100 euro. Nejprve jsem si mysleli, že jsme hotovost pouze špatně přepočítali. Ale když za dva dny zmizelo dalších 100 eur, podotýkám z uzavřeného trezoru, už jsme tuto událost nahlásili. Na manažera jsme čekali strašně dlouho a vyloženě jsme ho otravovali. Nikoho arogantnějšího jsem ještě nepotkala. Stejně jsme se ničeho nedomohli. Akorát jsme strávili dvě hodiny na albánské policii se sepsáním protokolu o krádeži.

Strava
Ač se jedná o 5* hotel, je jídlo podáváno na plastových talířích. Jídlo je studené, i když je restaurace právě otevřená! Na dovolenou nás jelo 5, z toho tři členové dostali otravu z mořských plodů. Zarážející je i to, že deset minut po otevření restaurace nejsou čisté příbory!!! Takže si nandáte již studené jídlo, dalších 10 minut čekáte na to, než vám přinesou příbor a jídlo je skoro nepoživatelné. Najíte se sice, hlad nemáte, ale není nic, na čem byste si pochutnali. Jídlo je špatně popsané a označené. U veškerého masa je napsané beef (hovězí). To že vám servírují vepřové maso neřeší. Asi ho nepoznají. Označené mají dobře pouze ryby. Všude u jídla jsou hrozné fronty. Dále je zarážející, že do hotelové restaurace nechají chodit lidi v mokrých plavkách, což si myslím, že je v 5* nepřípustné. Vy přijdete na jídlo, sednete si a jste mokrý!

Služby hotela
Hotel si hraje na 5* tím, že má wellnes a spa. Osobně bych tomuto hotelu nedala ani 3*. Záchody u bazénu byly permanentně zavřené a převlékárna se sprchami naprostý děs. Všude špína a zbytky materiálu. Personál anglicky moc neumí. V hotelové restauraci se o vás vůbec nezajímají. Pouze po vás odnášejí nádobí, ale nemají o vás zájem. Celý personál činí "děti". Může jím být tak 15 a více.

Pláž
Moře bylo hezké, pozvolný vstup je vhodný i pro malé děti. Je zde ale málo lehátek a slunečníků. Obsluha pláže dává přednost albánským návštěvníkům, kterým blokují lehátka. Pokud si hosté z jiným zemí nepřivstanou, nemají šanci si na pláži najít místo.

Petra B., 24.07.2022, Dátum pobytu: 13.7. - 23.7.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Grand Blue Fafa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 7.4 Krásný hotel s výhledem na moře a pláž. Ovšem jeho velikost a s tím spojené množství lidí je pro nás moc. Možnost lehátka u bazénu se pro...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel s výhledem na moře a pláž. Ovšem jeho velikost a s tím spojené množství lidí je pro nás moc. Možnost lehátka u bazénu se pro nás stala nesplněnou za celou dobu pobytu. Velké množství lidí na 1 bazén. Toalety v provozu jen jedny. Neboť další byly uzavřené z důvodu poruchy. ( 4 dámské na cca 350 pokojů). Neustálé fronty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Fafa Grand Blue resort se skládá z cca 7 budov, tudíž jsme byli ubytování v budově nejdále od pláže v budově Aqua Blue. Po dobu pobytu probíhali úpravy v okolí hotelu (budování nového bazénu). Výhled z balkónu byl na prašné parkoviště s výhledem na rychlostní silnici, ale také na stoku plnou odpadků a plastů.

Strava
Velký výběr všeho, personál se snažil vše doplňovat a uklízet stoly pro další klienty. 2 obří jídelny. Spokojenost ohledně stravy veliká.

Pláž
V blízkosti hotelu, úklid pláže v pořádku.

Kateřina S., 22.07.2022, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Grand Blue Fafa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7.2 Nedá se to takhle popsat

  • 10 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Nedá se to takhle popsat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování a úklid 100%spokojenost čistota vše v pořádku ????????????

Strava
Snídaně v pohodě oběd a večeře byly v pozdějším čase výdeje studené stále něco chybělo pouze zeleniny té bylo spousty skleniček na pití i kávu nedostatek hrozný chaos a zmatek na place.

Služby hotela
Spokojenost????

Pláž
Pláž je upravována bar na pláži nic moc neochota pokud máte inkluziv když budete platit super jinak na pláži mají pouze do 17hod pro hotel hosty s zmíněným inkluziv pak už jen many. Loby bar u hotelu fungoval na 100%.

Květoslava Petrová, 21.07.2022, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Sandy Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7.2 Bylo to 50 na 50.Krásný pokoj,vždy čistý,uklizený,skvělé jídlo a bylo ho dost.Ale : hotel předimenzovaný počtem lidí,prostě hlava na...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to 50 na 50.Krásný pokoj,vždy čistý,uklizený,skvělé jídlo a bylo ho dost.Ale : hotel předimenzovaný počtem lidí,prostě hlava na hlavě.Nedostatečné služby z hlediska občerstvení.Na pití vždy fronta jak na banány za komunistů.Jeden bar All inkluzive,který absolutně nestačil pokrýt nároky klientů.Sehnat lehátko u bazénu,či moře -bez šance.

Hrozně to zkazilo celkový dojem z dovolené.Navíc po bouřce studené moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný pokoj,vždy čistý.Velké plus.

Strava
Strava pestrá,výborná,vždy doplňovali - bez jakýchkoliv připomínek.

Služby hotela
Jeden malý bar pro milion lidí,dlouhé fronty,nedostatek místa pro tolik lidí všude..Jak u bazénu ,tak i u moře

Pláž
Dostupnost OK,jen studené moře a opět brovský počet lidí.

Alois Čechák, 21.07.2022, Dátum pobytu: 7.7. - 18.7.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Albánská riviéra, Hotel: Grand Blue Fafa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)