Recenzie hotelov
Dürres - Albánsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 velmi dobry

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobry Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dalo sa

Strava
strava bola dobra

Služby hotela
sluzby boli dobre,snazili sa

Pláž
s plazou sme boli spokojni,more kludne,teple

Ľubomír R., 19.08.2019, Dátum pobytu: 7.8. - 16.8.2019
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Ibiza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkový dojem z dovolené byl úžasný. Na to, že jsme před měsícem mysleli, že je v Albánii válka a pomalu nevěděli kde je, tak musím říct,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl úžasný. Na to, že jsme před měsícem mysleli, že je v Albánii válka a pomalu nevěděli kde je, tak musím říct, že jsme na 100% spokojení. Absolutně nechápu, jak někdo může psát negativní recenze. My jsme se měli jako v ráji!!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na špičkové úrovni, každý den výměna ručníků a úklid, obden výměna povlečení.

Strava
Jídlo bylo super, všeho byl dostatek, žádné čekání, každý den jsme byli přežraní :)))

Služby hotela
Vše fungovalo jak mělo.

Pláž
Voda je kalnější, ale to je zapříčeněno jemňoučkým písečkem, pláž čistá. S lehátky jsme neměli žádný problém, vždy se něco našlo. Bar na pláži od 12:00, kdo chtěl něco dřív, tak si zašel pár kroků na hotel.

Jiří Mácha, 19.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Fafa Grand Blue (Golem)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 9,4 Výborná volba,krásná země dobré ubytování i ochotný perzonál.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná volba,krásná země dobré ubytování i ochotný perzonál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo 4* hotelu až na koupelnu kde sprcha neměla závěs,takže po sprchování byla voda v celé koupelně.

Strava
Strava neměla chybu,bylo tam vše od masa (vepřové,kuřecí,párky,klobásky)brambory pečené,vařené,těstoviny,rýže,polévky,pečivo,sýry,ryby a zeleninové saláty.Na pití byl také velký výběr od sody,piva,vína džusu a alkoholu.Jelikož vaří na olivovém oleji tak byl pořádek i ve střevech.

Služby hotela
Úklid prováděli každý den,čisté ručníky vynesené odpadky.Není co vytknout.

Pláž
Z hotelu se šlo přímo na pláž,kde byly k dispozici lehátka a slunečníky které patřili hotelu.

Břetislav C., 19.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Meli Holiday

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,4 Velmi milé překvapení, hotel krásný, jídlo chutné, pláž i moře vhodné pro děti. Na pláži 2 skákací hrady v ceně.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi milé překvapení, hotel krásný, jídlo chutné, pláž i moře vhodné pro děti. Na pláži 2 skákací hrady v ceně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování krásné, nový pokoj, každý den úklid (šetření podlahy, vynesení koše, ručníky vyměněné dle potřeby)

Strava
Hodně a velký výběr, maso vepřové, kuřecí, jehněčí, denně mořské plody a ryby. Salátů velké množství. Denně k obědu i k večeři pizza. Zmrzliny dobrá -3-4 druhy.

Z nápojů byl výběr pivo, víno bílé/červené, gin, vodka, brandy, nealko cola, Fanta, Sprite, džusy ( spíše neperlive limonády), voda (bylo možné i načepovat do lahví), voda i ochucená okurkou, broskví, pomerančem, při jídle i káva (překvapivě zrnková ????), na baru spíše instantní.

Sice je jídlo každý den podobné, je velmi chutné, takže se vlastně nemusíte přežírat každý den, ale ochutnat každý den něco jiného.

Služby hotela
Bazén čistý, denně vysavany, personál vstřícný, milý. Před odletem možnost se osprchovat v soukromí.

Každý večer hudba, ale max do 23h a pak ticho.

Pláž
Pláž pěkná písečná, jemný písek, snažili se jí uklízet, nikde se nevaleli odpadky, hodně odpadkových košů.

Nejhorší byli kuřáci, kteří tipali a zahrabávali vajgly do písku, prostě prasata, ale to je bohužel o lidech.

Lehátek dostatek, bohužel i zde ale chodí ráno lidé a dávají ručníky na lehátka, takže když přijdete později budete sedět dále od moře, ale není to nic hrozného, lehli jsme si i když jsme přišli v 11h i ve 14h.

Karolína L., 18.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Fafa Grand Blue (Golem)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 4,6 Tak pro lidi kteří se chtějí válet u moře , protože jinak žádné využití ani pro malé děti.

  • 7 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Tak pro lidi kteří se chtějí válet u moře , protože jinak žádné využití ani pro malé děti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel OK .

Strava
jídlo stále to samé dokola.Někdy se maso nedalo ani ukrojit natož pojíst.

Služby hotela
pokoje vždy uklizeny ale perzonál co se týče obsluhy strašně neochotní.

Pláž
Pláž hned u hotelu.

Anonym, 17.08.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Brilliant

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Albánie může nabídnout krásná místa v přírodě a na pláži mimo ruch lidí. Albánci jsou vesměs milí a přívětiví. Co kazí dojem, a kvůli...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Albánie může nabídnout krásná místa v přírodě a na pláži mimo ruch lidí. Albánci jsou vesměs milí a přívětiví. Co kazí dojem, a kvůli čemu bych se do Albánie už nevrátila, je všudypřítomný nepořádek na ulicích, a s tím související zápach. Spousta Albánců žije na prahu chudoby a doslova v odpadcích, není to pěkný pohled. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pokoj s bočním výhledem na moře. Pokoj předčil naše očekávání, byl velmi prostorný, moderně zařízený a ještě voněl novotou. Některé pokoje byly oproti našemu miniaturní, většina jich je však prostornějších. Rozhodně je lepší si připlatit za pokoj s výhledem na moře, opačná strana je do ulice, která je trochu rušnější, ale nic dramatického. Hotel se nachází v klidnější části, kolem hotelu se udržuje pořádek a není tam hluk jako v okolí ostatních hotelů jen pár metrů dál. V prostorách hotelu je spousta míst k sezení a odpočinku, ať už u bazénu nebo v ústraní, kde je větší klid. Bazén využívaly spíše děti, není příliš velký.

V okolí hotelu není moc co dělat. Promenáda u pobřeží není nikterak pěkná, je tam několik mini marketů a nějaké suvenýry a prodej ovoce. Na ulicích je nepořádek, je lepší se zdržovat u hotelu, kde je čisto:) Nebo si půjčit auto a vyrazit objevovat, ale albánské cesty nejsou příliš udržované a doprava je taková divoká.

Strava
Strava v rámci all inclusive byla nejslabším článkem pobytu v tomto hotelu. Snídaně se měla podávat od 7 hodin, avšak z nějakého důvodu se jim to nikdy nepodařilo. Servírovat začali pozvolna nejdříve od půl 8. Výběr jídla na snídaně, obědy a večeře omezený a stále se opakující. Ryba každý den stejná, pouze ji občas místo grilování osmažili. Málo druhů masa, těstoviny a saláty stále stejné (2 až 3 druhy pořád dokola). Ovoce bylo dostatek, cca 4 druhy zákusků, ty byly výborné. Káva typicky z automatu, čili to nebyla káva. Dobrou kávu jsme si dávali v rámci restaurace za pár korun. V restauraci podávali i kvalitnější víno než nabízené z all inclusive. Snack byl k dispozici pouze od 17-17.30 hod., a kdyby člověk neměl hlad, tak to ani nemělo cenu si pro něj chodit. Pár kousíčků pizzy, které byly ihned rozebrány, hranolky, tousty namazané pomazánkami a ovoce. Z alkoholických nápojů byly k dispozici celý den 4 flašky tvrdého alkoholu, víno a čepované pivo, dále různé druhy slazených nápojů a káva z automatu.

Celkově byly pokrmy dobře ochucené a z kvalitních surovin, jen málo rozmanité. Být tam déle než týden, tak to už leze i ušima..:))

Služby hotela
Personál hotelu velmi milý, angličtina obstojná (na recepci v pořádku). K úklidu pokoje jsme neměli žádné výhrady, denní výměna ručníků. Z podlahy by se dalo jíst, uklízečky drhly podlahu v celém hotelu snad celý den:)) Služby hotelu jsme nevyužili.. nabízeli půjčení auta, taxi, půjčení osušky na pláž za 1 euro apod.

Téměř každý večer bylo live music, to bylo příjemné. Animační programy pro děti žádné, díky tomu byl v hotelu klid a celkově se tam nesla příjemná atmosféra.

Pláž
Hotel leží přímo na pláži. Z celé oblasti je to rozhodně nejklidnější a nejčistší místo. Lehátka jsou určená pro hosty hotelu a jsou zdarma, je jich vždy dostatek. Pláž je udržovaná, každé ráno čistí od naplaveného nepořádku a řas. Moře je díky písku zakalenější a občas kolem proplave nějaký nepořádek, ale to se dá očekávat vzhledem k situaci s odpadky všude kolem, holt mentalita tamějších lidí. Vodní sporty jsou dál. Celkový ruch se okolí hotelu spíše naštěstí vyhýbá.

Aneta S., 16.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Eter Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

restaurace hotelu 3 fotografie

Celkom: 8,4 Výborné jídlo, krásné koupání.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné jídlo, krásné koupání. Zobraziť celú recenziu

Miluše K., 15.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Diamma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Vyborna dovolena

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vyborna dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani na velmi dobre urovni

Strava
Vyborna. Vybere si kazdy

Služby hotela
Nebyly zadne vyhrady ke sluzbam. Personal prijemny.

Pláž
Dobra dostupnost. Plaze ciste a upravene.

Anonym, 14.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Fafa Grand Blue (Golem)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Páčilo sa sa nám. Až na jeden bod.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Páčilo sa sa nám. Až na jeden bod. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izbu sme mali čistú. Zariadenie bolo v poriadku. Klíma, chladnička, trezor, sprcha.

Strava
Strava bola chutná, veľa. Ovocie. Dezerty. Vždy si bolo čo vybrať

Služby hotela
Manžel by zobral väčší sortiment baru. Hotel bol čistý. Stále sa upratovalo.

Pláž
Pláž bola čistá. Bar na pláž i bol k dispozícii. Bola dostupná. Bazén v hoteli bol väčšinou plný.

Iveta Homoňuková, 13.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblasť: Albánsko Albánsko, Dürres, Hotel: Fafa Grand Blue (Golem)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)