Recenzie hotelov
Durrës - Albánsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6.4 Byla jsem spokojená

  • 7 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem spokojená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
nebyl trezor a byl uvedený

Strava
strava byla chudá,bar neměl led a na plastové láhve svítilo slunce

Služby hotela
dobré

Pláž
pláž čistá,

Dana Hellingerová, 13.08.2022, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Durrës, Hotel: Rinia 2

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3.4 Moc jsem si neužila jelikož jsem dva dny na to onemocněla, chytla jsem nějakou bakterii do zažívání.Musela jsem mítdvakrát návštěvu...

  • 3.5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Moc jsem si neužila jelikož jsem dva dny na to onemocněla, chytla jsem nějakou bakterii do zažívání.Musela jsem mítdvakrát návštěvu lékaře na pokoji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování moc nenadchlo. Nešli zavírat dveře na toaletu se sprchou, nebyl fén na pokoji, nebyla lampička na nočním stolku který byl jen jeden na celém pokoji, sice jsem si zaplatila výhled na moře který byl super ale ta večerní a noční hudba byla nesnesitelná!

Strava
Stravu jsem moc nevyužila spíš vůbec jelikož jsem nemohla nic snít kvůli zažívacím obtížím, takže jako dietní jídlo pouze suché pečivo. Rozlívané šťávy s nějakých kohoutků otřesné, teplé.

Služby hotela
Služby na recepci téměř žádné věčně tam nikdo nebyl když člověk potřeboval něco vyřešit. Jediné co bylo pozitivní z celé dovolené byl bazén v hotelu. Za ty prachy už nikdy více.

Pláž
Pláž byla hned u hotelu, ale lehátka v katastrofálním stavu, špinavý polstrování, věčně nějaký rozlámaný, pláž neudržovaná. Šnorchlování tady asi ne. Voda v moři byla celkem v pořádku

Eva Šamánková, 11.08.2022, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Durrës, Hotel: Besani

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 2.4 Zcela určitě bych tento hotel nedoporučovala

  • 3 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 2 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Zcela určitě bych tento hotel nedoporučovala Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel neudržovaný. Pokud se zde něco pokazí, porouchá,netěší se to. Příšerný zápach linoucí se ze suterénu nikoho z hotelu nezajímal. Hotelový bazén naprostá katastrofa. Doporučuji boty do vody. Odpadávající hromady kachliček po dně bazénu,zřejmě nefungující filtrace,což usuzujeme že zakalené vody.

Strava
Jedním slovem příšerné. Až na těstoviny v "rajčatové" omáčce,nevíte co vlastně jíte. Zcela nepoživatelné, studené,pečivo tvrdé staré,připálení, mnohdy jednoduchá jídla(parky,vaječina) .Při nahlédnutí do kuchyně,vidíte jednu dospělou osobu u sporáku a zbytek jsou "učni", snažící se "něco" uvařit.

Služby hotela
Ochotný personál,který zcela není v obraze,boji se vás spojit s managerem hotelu,který se mnohdy chová arogantně a neochotně řešit zcela banální problémy.

Pláž
Lehátka a slunečníky zdarma,osoba,která má daný vytyčený úsek na starosti, v pořádku. Čistota pláže? Mají zde co dohánět. Možná by nebylo od věci,kdyby ta osoba,starající se o tu danou vytyčenou část patřící hotelu,večer,kromě složení lehátek a slunečníků,písek okolo uklidila od PET lahví, papírků,cigaretových nedopalků.

Andrea Širilová, 08.08.2022, Dátum pobytu: 30.7. - 5.8.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Durrës, Hotel: Horizont

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 V nabídce byl trezor zdarma, nebyl žádný, ručníky na pláž zdarma, nebyly žádné a to byla potíž, protože jsme vlastní neměli. Delegát...

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
V nabídce byl trezor zdarma, nebyl žádný, ručníky na pláž zdarma, nebyly žádné a to byla potíž, protože jsme vlastní neměli.

Delegát nekomunikoval a problémy jsme si museli řešit sami. U hotelu si neužijete klid. Do noci zde hraje velice, velice hlučně

hudba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po výměně nevyhovujícího pokoje jsme byli spokojeni.

Strava
Málo pestrá a chyběla nám sládká tečka nakonec

Služby hotela
Není možné se domluvit jinak než anglicky nebo albánsky. Když máte problém a neumíte řeč a delegát nekomunikuje nikdo nepomůže.

Pláž
Velmi pěkná, moře pěkné

Miloslava Čumpelíková, 08.08.2022, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Durrës, Hotel: New Akileda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Hotel velmi pěkný. Pláž první den špinavá (zakalená voda, odpadky), další dny již to bylo lepší. Mělké moře plné lidí. Na promenádě...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 3 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel velmi pěkný. Pláž první den špinavá (zakalená voda, odpadky), další dny již to bylo lepší. Mělké moře plné lidí. Na promenádě soupsta atrakcí (střelnice, kolotoče). Neustále ze všech možných stran hrála hudba. Nedoporučuji pro ty, kteří hledají odpočinek (klid).

Velmi dobrá služba delegáta, problémy se snažil vyřešit, byl velmi milý a zábavný. Absolvovali jsme s ním výlety, které byly zajímavé, poutavé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Opravdu malý rodinný hotel. Celkově čistý, každý den uklízeli, měnili ručníky, povlečení, ... . Příjemný personál. Ubytování doporučuji.

Strava
Vždy se dala něco vybrat. Hodně zeleniny a masa.

Anonym, 04.08.2022, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Durrës, Hotel: Besani

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená byla moc pěkná. Užili jsme si to.

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla moc pěkná. Užili jsme si to. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel krásný, čistý. Pokoje také velmi pěkné, úklid každý den. Nemůžeme si stěžovat, vše fungovalo tak jak má. Klimatizace tichá a funkční.

Strava
Strava průměrná. Hlad jsme neměli, ale nějaký gastronomický zážitek to nebyl. Maso většinou bylo velmi vysušené. Ale všeho bylo dost, stále chybějící doplňovali. Velmi pozitivně hodnotíme velký výběr ovoce, bylo vždy nejméně šest druhů. Zákusků bylo také mnoho.

Služby hotela
Služby hotelu vynikající.

Pláž
Pláž dobrá, lehátek a slunečníků dostatek. Jinak moře chladnější, ale aspoň osvěží.Vstup do moře po schůdkách, to není nic hrozného, horší je, že asi tak dva metry okolo schůdků jsou kameny a to je docela nepohodlné.

Edita M., 04.08.2022, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Durrës, Hotel: Royal G

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 S objednaným a po té i absolvovaným zájezdem jsem spokojen. Zjednodušeně řečeno, určitě cena vers."výkon" je minimálně v...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S objednaným a po té i absolvovaným zájezdem jsem spokojen. Zjednodušeně řečeno, určitě cena vers."výkon" je minimálně v rovnováze. Ačkoli hotel, tak je inzerováno, je opravdu úplně nový a některé drobné práce je potřeba ještě dokončit, určitě vyhovuje požadavkům na kvalitní dovolenou. Dále je nutné zmínit skvělou obsluhu na baru, pláži i při úklidech pokojů. Také služby delegáta byly plně profesionální a v požadovaném rozsahu. Ještě musím zmínit, že jsem před odletem na dovolenou přečetl asi čtyři recenze od navrátivších se klientů a po pravdě, trochu jsme s rodinou a přáteli znejistěli. Všechny recenze byly veskrze negativní. Po příjezdu do hotelu jsem ale vše pochopil. Stěžovali si zejména ti lidé, kteří si např. myslí, že pohledový beton je nedokončená konstrukce, že když podlaha, tak jedině s kobercem, že architekt nemá vkus, že na pláži by měl být větší komfort, že ochotný personál hotelu vč. delegáta musí být ještě ochotnější, neboť jde přeci o pětihvězdičkový hotel a oni již byli v pětihvězdičkovém hotelu několikrát ubytováni a takto to nikde nevypadalo.

A pak přijdou do společné jídelny na večeři v mokrých plavkách.

Proto radím ostatním: nenechte se odradit těmito "světáky", dovolená v uvedeném hotelu opravdu stojí za to ! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost. Každodenní úklid, výměna ručníků, doplňování hygienických prostředků

Strava
Velice pestrá a chutná. každý si určitě přijde na své a určitě nebude strádat. Obzvlášť musím vyzdvihnou vysokou kvalitu místních sýrů všeho druhu.

Služby hotela
Velice ochotný personál, každodenní zajištění živé hudby na terase hotelu, velice příjemné zpestření jednoho večera latinskoamerickými tanci .

Pláž
Perfektně udržovaná, každý den vyčištěná, lehátka včetně uvedení do původních pozic a vše kontrolováno a hlídáno "ostrahou" pláže.

Na pláži bylo dost hostů a klientů, ale to odpovídá vybranému termínu naší dovolené.

Ing. Jiří Podaný, 04.08.2022, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Durrës, Hotel: Epidamn White Sensation

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (0)

Celkom: 2.8 Návštěvu Albánie rozhodně doporučuji, ale určitě ne v tomto hotelu. Hotel je inzerovaný jako 4*, ale ve skutečnosti je tak 2*. Fotky,...

  • 3 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 5 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Návštěvu Albánie rozhodně doporučuji, ale určitě ne v tomto hotelu. Hotel je inzerovaný jako 4*, ale ve skutečnosti je tak 2*. Fotky, které jsou zde k vidění nejsou z hotelu Marika. Pokoje ani recepce takto opravdu nevypadají. Uvádí se, že hotel prošel rekonstrukcí, možná tak zvenku, ale uvnitř rozhodně ne. Nechápu, že v době koupě zájezdu měl hotel tak dobré hodnocení, pravděpodobně hodnotili lidé, kteří na takové dovolené byli poprvé a nemají s čím srovnávat. Dovolenou v tomto hotelu nedoporučuji! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování opravdu hodně skromné a malinké. V pokoji postel a jedna skříň. Málo místa k pohybu po pokoji nebo k odložení věcí. O kvalitě matrace se ani nevyjadřuji. Nechápu, jak v tomto roce a hotel, který se inzeruje jako 4* může mít pérovou matraci, která tlačí a nedá se na ní vyspat. Přijdete si jako na lodi. Jak se na dvoulůžkové matraci jeden pohne, druhý to díky pohybu celé matrace ihned ucítí.

Koupelna byla navržena asi pro skřítky. Prostorově objebnější člověk se v ní sotva otočí. Sprchový kout je ihned vedle toalety, takže je k toaletě špatný přístup a stane se vám, že i sprchový kout urazíte prsty na nohou.

Strava
Tak strava byla úplně nejhorší. Pořád to stejné, bez chuti, studené. Obsluha asi neví, že chafing má jídlo udržet teplé, je tedy potřeba ho mít zastrčený v elektrice a uzavírat je, aby se jídlo dalo jíst teplé a ne studené, jako tomu tak bylo. Malý výběr, vždy tak tři možnosti. Snídaně se opakovaly úplně. Skoro žádné ovoce, zelenina a moučníky. Strava opravdu neodpovídala all inclusive.

Služby hotela
Pokoje uklizené, ručníky každý den čisté.

Co se týče personálu na baru a v jídelně tak o ničem. Vše hrozně dlouho trvalo.

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu, ale cesta k ní žádný zázrak, špinavá, rozpadlý chodníček. Na pláži chyběly odpadkové koše, takže to tam podle toho tak i vypadalo…

Petra H., 02.08.2022, Dátum pobytu: 18.7. - 25.7.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Durrës, Hotel: Marika

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.6 Kdo chce klidnou dovolenou a nechce moc cestovat, je to ideální. Pokud s dětmi, tak 6+. Menší by se tam nudily. Tento hotel a vedlejší...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Kdo chce klidnou dovolenou a nechce moc cestovat, je to ideální. Pokud s dětmi, tak 6+. Menší by se tam nudily. Tento hotel a vedlejší byly na dobré úrovni, ale okolí nic moc. Jakmile jsme se vydali na ulici, pokoupit suvenýry, byli tam žebraví dospělí a vysílali i děti. Ale nic dramatického.

Tento i vedlejší hotel měly po večerech i nějakou hudbu, ale kolem 23-00 byl už klid a pak absolutní ticho.

A velká pochvala pro delegáty CK. Ti byli skvělí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel měl dobře udělanou klimatizaci , které bez problémů fungovala. Každý den se pokoje uklízely.

Strava
Strava super. Nedá se nic vytknout.

Pláž
Pláž docela čistá. Lehátka v ceně a každý večer ji uklízeli. Přístup do vody byl po schůdkách/schodech, ale žádný problém. Občas tedy se i po uklízení našli u některých slunečníků nedopalky, ale opět, nic dramatického. Další den tam už nebyly.

Ručníky na lehátka zadarmo.

Veronika H., 01.08.2022, Dátum pobytu: 21.7. - 28.7.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Durrës, Hotel: Royal G

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná dovolená, čisté moře, krásná dlouhá pláž, vše splnilo naše očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, čisté moře, krásná dlouhá pláž, vše splnilo naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel nádherný, pokoje čisté, každý den úklid a čisté ručníky i v ostatních částech hotelu se stále uklízelo(společná sociální zařízení před jídelnou a u bazénu) stále čisto a velmi milý a vstřícný personál. Hotel hned u pláže, plážová lehátka parádní, opět vždy čistý ručník na pláž, maximální komfort.

Strava
Ovoce, zelenina, místní speciality, výběr z mnoha jídel, káva, pití, voda, vše k dispozici. Příjemné posezení uvnitř i venku u hotelu. Velmi příjemné prostředí.

Služby hotela
Perfektní-viz výše

Pláž
Před naším hotelem vstup do vody z několika schůdků se zábradlím, hloubka asi 50 cm, trochu kamínků a potom už jen píseček. Stačilo se asi 500m . Kousek vedle už vstup do moře rovnou z písečné pláže. Pláž čistá, každé ráno uklizená.

Vladimíra K., 25.07.2022, Dátum pobytu: 4.7. - 11.7.2022
Oblasť: Albánsko Albánsko, Durrës, Hotel: Royal G

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)