Recenzie hotelov
Nusa Dua Beach - Bali

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Ráj na Zemi

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ráj na Zemi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování luxusní, krásné prostředí, stále bylo vše uklizené. Velmi milý personál.

Strava
Vynikající, líbila se nám rozmanitost stravy a množství. Překrásné prostředí. Příjemný personál.

Služby hotela
Vynikající servis, vše potřebné nám ochotně zařídili.

Pláž
Překrásná pláž, udržovaná, písčitá i travnatá, s obsluhou, velký výběr různých lehátek. Nádherné.

Romana Studená, 21.02.2020, Dátum pobytu: 8.2. - 18.2.2020
Oblasť: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Ayodya Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherná dovolená, které se nedá nic vytknout

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, které se nedá nic vytknout Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné prostředí, čistota, starali se tam o nás nepřetržitě

Strava
Pestrá, vybere si každý

Služby hotela
Dokonalost

Pláž
Byl zrovna odliv, ale moře čisté a krásně průzračné

Jana Z., 23.01.2020, Dátum pobytu: 13.1. - 20.1.2020
Oblasť: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Bali Tropic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (5)

Celkom: 10 Luxusní dovolená,hotel doporučuji ,cestovní kancelář i průvodce na výletě hodnotím na výbornou.Fantastickou atmosféru doplnuje...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Luxusní dovolená,hotel doporučuji ,cestovní kancelář i průvodce na výletě hodnotím na výbornou.Fantastickou atmosféru doplnuje architektura hotelu a okolí-famosní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování prostorné pokoje,každý den výměna ručníků i ložního prádla,doplnění vody i set káva,čaj.Plně funkční klimat.Není co vytknout

Strava
Rozmanitá vybere si každý.

Služby hotela
Hodnotím na jedničku.

Pláž
Pláž krásná,lehátek dostatek,čistá ,jen zklamání každý den 50m odliv moře od 15.00 hod. Jinak pozvolný vstup do moře písčitý.

Zdenka J., 04.05.2019, Dátum pobytu: 19.4. - 30.4.2019
Oblasť: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Bali Tropic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Hotel Grand Whiz na Nusa Dua, byl příjemný.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Grand Whiz na Nusa Dua, byl příjemný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl menší, bez skříně, pouze vyklenek na ramínka, ostatní věci jsme měli v kufrech. Každý den úklid a výměna ručníku.

Strava
Snídaně - dalo se z čeho vybírat. Vajíčka na spoustu způsobů, hodně ovoce i polévky apod. V restauraci byl velký výběr jak na oběd, tak i večeři.

Služby hotela
Krásný čistý bazén, denně výměna plazovych ručníku

Pláž
Dostupnost byla dobrá, ale hotelova pláž se nám nelíbila, chodili jsme jinam.

Anonym, 29.04.2019, Dátum pobytu: 8.4. - 23.4.2019
Oblasť: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Grand Whiz Nusa Dua

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7 V celkovém dojmu a na Bali 5 hvězd, tedy dobra. Nicméně ve Španělsku, či Řecku, by toto byla 3hvezda plus.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
V celkovém dojmu a na Bali 5 hvězd, tedy dobra. Nicméně ve Španělsku, či Řecku, by toto byla 3hvezda plus. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pro čtyři osoby, byl ve skutečnosti pro tři. Velká dvouluzkova postel a zrezly rozkládací gauč pro jednoho. Takže v tomto nespokojenost. Nehledě, ze gauč byl cely prohnutí do oblouku, tak člověk spal z kopce. Průduchy od klimatizací byli zanesene plísní, takže taky žádná hitparáda....

Strava
Jednotna strava, výběr ze tři jídel tři restauraci. Čtvrtá restaurace indická, absolutně nepoužitelná, ani Indové do ni nechodili. Po týdnu nevíte, co mate jist, protože ze tři jídel, je jedno ostré, druhé kořenene, takže ve výsledku jíte jedno a to samé dokola. Snídaně vyborne. Také se nám stávalo, ze nám chtěli dávat jídlo pro dvě děti, jako pro jednoho a chtěli i voucher za jídlo, který se vystavuje pouze na dospělé osoby. Takže celkové k tomu přistupovali trosku...no snad si klient nebude stěžovat. Nicméně, když jsme oponovali, ze i za malé děti jsme zaplatili plnohodnotnou cenu za zájezd, jak za dospělého, tak s úsměvem na tváři ustoupili našim požadavkům. Jo, ale druhy den to zkusili na novo.

Služby hotela
Vysoká úroveň, až na úklid. Ten se odvíjel od tipu pro pokojskou. Když jste nechali 20.000Rp, tak úklid byl povrchní, jen úprava postele bez zametani, či luxovani. Pokud jste nechali tip 50.000Rp, tak už to bylo o poznání lepší a vyměnili i ručníky, ale binec pod postelemi byl celou dobu...

Pláž
Na straně tohoto ostrova a v tomto resortu se o pláž starali, takže moc krásné prostředí.

Anonym, 11.12.2018, Dátum pobytu: 9.11. - 25.11.2018
Oblasť: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Ayodya Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (4)

1 fotografia

Celkom: 8,6 Dovolená splnila mé očekávání. Jsem velmi spokojená. Krásná příroda a vesnice, chrámy. Je ale vidět, že turismus ničí tradiční způsob...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila mé očekávání. Jsem velmi spokojená. Krásná příroda a vesnice, chrámy. Je ale vidět, že turismus ničí tradiční způsob života. Na některých místech mne předměstí nepříjemně překvapilo - odpadky, špína, nepořádek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Podle toho, jak jsme se seznámili s okolím, jsem velmi ráda, že jsme si vybrali tento hotel. Je v tradičním stylu, což nám umožnilo se seznámit s místními zvyky. Připadala jsem si, jako na Bali a ne někde v Evropě. Příjemné prostředí. Spíše menší komplex, i když tvořen několika budovami. Pokoje byly čisté,každý den úklid a výměna prádla. Klimatizace. Když bych měla něco vytknout, tak osvětlení v koupelně. Ale jinak jsem byla spokojena.

Strava
Strava byla rozmanitá, pestrá, dostatek ovoce a zeleniny. Čerstvé pečivo z pekárny. Výběr různých mas upravovaných pokaždé na jiný způsob a s různými omáčkami, většinou nepálivými. Snažili se vařit tradičně i podle národností ubytovaných hostů. Chutnali mi polévky, i když manželovi moc ne. Sladkosti jsem moc nejedla, ale dle manžela byly většinou hodně sladké. Pouze bych uvítala i více vegetariánských jídel, ale to si už trochu vymýšlím, jak jsem byla zvyklá v hotelech u Středozemního moře.

Služby hotela
Personál milý, ochotný, většinou všichni umí anglicky. Pohoda.

Pláž
Pláž hned u hotelu. Písčitá. Každý den úklid pláže od řas,občas od nějakého odpadku, které vyplavilo moře. Velký příliv a odliv. Když byl odliv, několik set metrů nebyla v moři vůbec voda. Program si musíte přizpůsobit podle toho, kdy je příliv a odliv. Někde byla v moři tráva,což není příjemné na koupání. Hotely nabízejí vodní sporty. Někomu to vyhovuje, někdo chce mít spíše klid. Na pláži nebylo moc lidí. Pouze výjimečně tam byli rodiče s dětmi. Po celou dovolenou jsem viděla jedno malé dítě s rodiči u bazénu. V bazénu byl bar.

Iveta, 22.10.2018, Dátum pobytu: 19.9. - 3.10.2018
Oblasť: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Bali Tropic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 6,8 Celkem spokojenost. Tato dovolená však nebyla ani tak o koupání, ale spíše o cestování a poznávání kultury, památek, místních zvyků atd....

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkem spokojenost. Tato dovolená však nebyla ani tak o koupání, ale spíše o cestování a poznávání kultury, památek, místních zvyků atd. V moři se nedalo moc koupat. Voda byla plná odpadků a zrovna jsme se strefili do období, kdy byl přes den odliv, takže výše moře byla sotva po kolena. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl perfektní! Dávám 5 hvězdiček z pěti. Krásné budovy stavěné v tradiční balijské architektuře zasazené do nádherné zahrady plné květin, palem a stromů. V areálu se nacházelo několik restaurací. Má nejoblíbenější byla restaurace hned na pláži, s výhledem na oceán. Další vybavení hotelu: několik obchodů, vlastní doktor a hotelová klinika, velký bazén s barem, vlastní chrám, kde se konaly různé obřady a představení. Na pláži a u bazénu byla lehátka a postele zdarma. Pokoje byly nádherně vybavemé, s klimatizací.

Strava
Strava byla vynikající. Vždy bylo na výběr z několika druhů, od místních asijských specialit až po mezinárodní tradiční jídla. Za celou dobu jsme neměli nic, co by nám nechutnalo.

Služby hotela
Služby hotelu byly na jedničku. Velice příjemný a milý personál, který by pro vás udělal vše co vám na očích uvidí. Němeli jsme problém s ničím. Také dobrovodné animační programy byly vynikající (hlavně zaměřené na balijské tradice - hudba, lekce tance, barong dance, kulinářské kurzy místní kuchyně, masáže atd.)

Pláž
Pláž a koupání byly jedinými kámeny úrazu v rámci celé dovolené. Přes den byl většinou odliv a proto se nedalo moc koupat, vlastně skoro vůbec (voda sotva po kolena). Navíc, voda a pláže byly plné plastových odpadků, které vyvrhl oceán. Není zrovna moc příjemné, když se koupete a na záda se vám nalepí plastový sáček, nějaký obal nebo rozhrnujete od sebe plovoucí kelímky. Zaměstnanci hotelu sice pláž u hotelu několikrát denně čistili, ale i tak to nestačilo. Kdo by si chtěl zaplavat, nezbývala mu jiná možnost, než jít do bazénu nebo vyrazit na jinou stranu ostrova. Pokud jste opustili hotelovou pláž a šli se projít po pláži jinam, museli jste dávat velký pozor kam a na co šlatepe. Pláže byly prostě plné odpadu.

Michal K., 10.07.2018, Dátum pobytu: 13.6. - 22.6.2018
Oblasť: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Bali Tropic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla super,spokojenost,prostě báječná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super,spokojenost,prostě báječná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfektní

Strava
Jídla bylo na výběr hodně takže jsme si vždycky vybrali podle chuti.

Služby hotela
Na služby hotelu můžu jen říct samé pozitiva.Obsluha byla výborná,příjemná a velice ochotná.

Pláž
Přístup na pláž byl dobrý.pláž byla čistá takže spokojenost

Tomáš N., 18.06.2018, Dátum pobytu: 22.5. - 31.5.2018
Oblasť: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Bali Tropic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 10 Fantastické. Naprostá spokojenost. Úžasný hotel, skvělé prostředí a příjemnější personál, který jsem při svých cestách ještě nepotkal.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastické. Naprostá spokojenost. Úžasný hotel, skvělé prostředí a příjemnější personál, který jsem při svých cestách ještě nepotkal. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel na vysoké úrovni. Vyžití pro každého. Všude čisto, uklizeno. Okolí hotelu je dechberoucí. Hotel a celý resort je umístěn ve fantastickém parku o který je denodenně pečováno. V jezírkách vodní ptáci, spousta okrasných ryb a varani. Všude spousta krásné exotické věčně kvetoucí a voňavé zeleně. Všichni z personálu se opravdu přirozeně usmívají a jsou velmi příjemní. Servis jak v hotelu, tak v přilehlých bazénech a na pláži je fantastický. Denně skvěle uklizeno.

Strava
Naprosto fantastická. Velmi bohatý výběr. Počínaje snídaní, kdy člověk neví co si má dát a vybrat. Je zde velmi pestrá paleta pokrmů počínaje vším od kontinentální snídaně až po exotiku, hlavně ovoce, zeleninu a saláty. Skvělé i pro vegetariány, vegany i celiaky. Strava v ostatních zařízeních hotelu a la cart je taktéž na velmi vysoké úrovni. Vše čerstvé a voňavé.

Služby hotela
Při odjezdu, kdy se nám samozřejmě moc odjíždět nechtělo, jsem se bez rozpaků a okolků vyjádřil, že na lepší služby hotelu bych si těžko vzpoměl a to si myslím, že o sobě můžu říct, že patřím mezi interkontinentální cestovatele.

Odjezd od hotelu jsme měli ve 20:00. S ohledem na dlouhou cestu zpět domů mi hotel oznámil, že my máme check-out až na 14:00 hod, mimo klasické 10:00 hod. Dále jsou nám k dispozici veškeré facilities hotelu včetně pláže, lehátek a ručníků zdarma. Před odjezdem navečer mi byly na recepci předány kliče od nově uklizeného pokoje, kdy nám bylo sdělěno, že pokoj do odjezdu je nám k dispozici, abychom se zde mohli před cestou osprchovat a převléknout.Takže služby hotelu skvělé a za mě za jedna pětkrát podtrženo.

Pláž
Čistá, upravená, písečná. Lehátka umístěna pod stromy a slunečníky. Servis od personálu na pláži skvělý. Bar a restaurace pár metrů. Prostě úžasné prostředí.

Otto B., 16.03.2018, Dátum pobytu: 5.3. - 12.3.2018
Oblasť: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Ayodya Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (9) Nie (0)