Recenzie hotelov
Sanur - Bali

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Neexistující delegát......namísto toho osoba z jiné cestovky, která spolupracuje s CA a dostaví se proto, aby prodala výlet. Pozitivní...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Neexistující delegát......namísto toho osoba z jiné cestovky, která spolupracuje s CA a dostaví se proto, aby prodala výlet. Pozitivní věc, místní domorodec mluvící lámavou češtinou. To má být co????? Ale klobouk dolů, že se učí česky a ne anglicky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na skvělý hotel Artotel vzpomínáme s láskou...na personál hotelu také s láskou.....na Bali se vrátíme!!!

Strava
Úžasné snídaně, úžasné koktejly od Adiho v hotelu Artotel nahoře u bazénu, úžasný jídlo od Gojek, úžasná restaurace Masakan kde nás hostili včetně pana majitele s úžasně živou hudbou na přání, která nás bavila i v hotelu Artotel nahoře u bazénu či dole u baru v restauraci..........a tak skvělé čerstvé ovoce a smoothie z něj mě tady v ČR neskutečně chybí......

Služby hotela
Skvělý,skvělý,skvělý!!!!!!

Pláž
Od páté hodiny odpolední je skvělá, do té doby se tam nedá vydržet.....oceán velmi,velmi teplý a kalný....to bude tím,že na druhé straně Bali zrovna odpoledne prší.

Alena Kovářová, 25.02.2020, Dátum pobytu: 10.2. - 20.2.2020
Oblasť: Bali Bali, Sanur, Hotel: Artotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Rafting 2 fotografie

Celkom: 8,2 Celkově jsme si exotiku užili, ale ze začátku to byl trochu šok - chaos, nepořádek na ulicích, prostě Asie. Na druhou stranu nádherná...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme si exotiku užili, ale ze začátku to byl trochu šok - chaos, nepořádek na ulicích, prostě Asie. Na druhou stranu nádherná příroda, milí lidé, skvělé jídlo, pěkné výlety, chrámy - úplně jiná kultura. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mercure hotel Sanur je skvěle položený na jihu Sanuru, přímo u pláže ve velké tropické zahradě - prostě nádhera - kytky, stromy, ptáci, ještěrky. Byli jsme ubytovaní v domečku se čtyřmi jednotkami, pokoj byl prostorný, velké postele, koupelna naprosto dostačující, 1 šatní skříň bez poliček, ale využily jsme zásuvky ve stole, lednička, velká TV, wifi na pokoji i v celém areálu. Terásku jsme moc nevyužili kvůli horku a vlhku. Klimatizace na pokoji skvělá - spousta možností nastavení, tichá. Úklid denně, vše naprosto v pořádku, doplnění koupelnových potřeb, měnění ručníků i povlečení. Denně jsme dostali 1 - 2 velké lahve pitné vody.

Strava
Snídaně byly pestré a hlavně byly do 10:30! :-) Výběr slaného i sladkého, teplého i studeného. Jinak jsme restauraci nenavštívili, byla drahá. Byli jsme i v Café u pláže, kde se dalo si dát něco menšího - salát, tortilu, dortík, čerstvý kokos nijak extra levné, ale pěkné posezení. V alkoholickém koktejlu jsem alkohol moc necítila. Zkusili jsme i bar u bazénu. Podél pláže směrem na jih bylo pár plážových warungů, kde se dalo skvěle a levně najíst i napít - doporučuji! Kousek od hotelu byly také restaurace, čím blíž hotelu, tím dražší, ale i tak jsme tam za jídlo nechali minimum peněz.

Služby hotela
Hotel je příjemný, i když už má to nejlepší za sebou. Stále se snaží průběžně za pochodu opravovat a upravovat. Personál je ale milý, ochotný, všichni umí trochu anglicky, není problém se domluvit, zajistit apod. V resortu jsou 2 bazény - moc pěkné, teplé, čisté a za nás ani nebylo moc lidí, tak se dalo vždy někde uvelebit. Denně máte nárok na 1 osušku. Masáže jsme nevyužili, měli jsme v pobytu zaplacenou balijskou masáž v salonu v Kutě.

Pláž
Věděli jsme, že jedeme do oblasti, kde jsou velké odlivy, tak jsme nebyli nepříjemně překvapení. Některé dny se ale v moři opravdu nedá vykoupat, voda prostě není. Když byla, byla celkem čistá, jsou tam jen hodně trávy. Na šnorchlování to není, to jsme si udělali výlet na Penidu. Jinak pláž vždy uklizená. Lehátek bylo dostatek, bohužel bylo nedostatek slunečníků a i ty zbylé jsou dost v rozkladu. Dalo se ale být pod stromy a to bylo příjemné. Podél moře se dalo projít daleko na sever, přes den bylo ale teplo a večer se brzy a rychle stmívalo (v 19 hod. byla už úplná tma) a to pak moc příjemná procházka nebyla, protože nic není osvětlené.

Eva S., 05.09.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 28.8.2019
Oblasť: Bali Bali, Sanur, Hotel: Mercure Resort Sanur

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

pláž 1 fotografia

Celkom: 9,2 Nádhera. Ještě nikdy jsem nenavštívila tak bohatou zemi na přírodu. Báječné a milé lidi.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádhera. Ještě nikdy jsem nenavštívila tak bohatou zemi na přírodu. Báječné a milé lidi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo na hotelu čisté, každý den uklizené s terasou a klimatizací. Super

Strava
Měli jsme to jen se snídaní a to s výběrem z americké a z indonéské. Super. Na večeře jsme chodili do města, kde jsme ochutnávali místní pokrmy. Vstřícní lidé co umějí vítat zákazníky.

Služby hotela
Hotelový personál laskavý, vstřícný a pečlivý

Pláž
Pláže prázdné, protože nebyla sezóna. To nám vyhovovalo????. Oceán teplý super. Ale pobřeží plné palmového listí. To se mi nelíbilo.

Šárka Voříšková, 01.07.2019, Dátum pobytu: 16.5. - 28.5.2019
Oblasť: Bali Bali, Sanur, Hotel: Taman Agung Beach Inn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Uzasna dovolena, Bali je proste senzacni. Jina kultura, jini lide..snesli by vam i modre z nebe. Samy usmev a pohoda.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Uzasna dovolena, Bali je proste senzacni. Jina kultura, jini lide..snesli by vam i modre z nebe. Samy usmev a pohoda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mensi hotylek, krasny areal plny zelene a super bazen. Rucniky u bazenu zdarma. Soucasti hotelu je i restaurace, super jidlo za dobre ceny.

Vsude cisto, klid, pohoda.

Strava
Snidane kazdy den temer totozna, ale v pohode.

Pláž
Plaz piscita, cista, pozvolny vstup do more. Jen trochu rasy. Voda v cervnu tepla.

Anonym, 19.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 16.6.2019
Oblasť: Bali Bali, Sanur, Hotel: Taman Agung Beach Inn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásna krajina, úžasné jedlo, nádherná príroda a zvieratá, určite odporúčam pre ľudí, ktorí chcú aktívnu dovolenku, cestovať a spoznať...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásna krajina, úžasné jedlo, nádherná príroda a zvieratá, určite odporúčam pre ľudí, ktorí chcú aktívnu dovolenku, cestovať a spoznať krajinu Zobraziť celú recenziu

Silvia Kováčová, 03.06.2019, Dátum pobytu: 20.5. - 31.5.2019
Oblasť: Bali Bali, Sanur, Hotel: Mercure Resort Sanur

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Celkově hotel byl velmi skvělý personal velmi ochotný usměvavý. V Den dovolené jsme slavili narozeniny hotel během snídaně donesl dort...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově hotel byl velmi skvělý personal velmi ochotný usměvavý.

V Den dovolené jsme slavili narozeniny hotel během snídaně donesl dort aniž by bylo cokoliv objednávané člověka to velmi potěšilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné a čisté. Okolí hotelu velmi zelené udržované

Strava
měli jsme jen snídaně ty byly stejné ale na 7 dní bylo vždy co vybírat a vždycky se člověk najedl.

od klasického jídla až po sladké omelety které dělali přímo

Služby hotela
Služby byly skvělé. každý den dodávali pitnou vodu v bandasce doplňovali čaje které byly k čerpání vše ( v ceně ubytování )

Pláž
písčitá s pozvolným vstupem do moře.

lehátka na pláži zdarma pláž byla od resortu, pláž byla čistá a udržována

Moře sice nebylo úplně průzračné jak jinde,ale to nám nevadilo zato bylo bez vln.

Vojtěch Tesařík, 21.03.2019, Dátum pobytu: 8.3. - 17.3.2019
Oblasť: Bali Bali, Sanur, Hotel: Mercure Resort Sanur

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6,4 Dovolena na Bali byla krasna.Hotel splnoval ocekavani a odpovidal cene.Hotelovy personal byl velmi mily a ochotny.

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena na Bali byla krasna.Hotel splnoval ocekavani a odpovidal cene.Hotelovy personal byl velmi mily a ochotny. Zobraziť celú recenziu

Michaela H., 09.03.2019, Dátum pobytu: 30.10. - 12.11.2018
Oblasť: Bali Bali, Sanur, Hotel: Taman Agung Beach Inn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Bali jsme navštívili v tzv. období deštů, tedy mimo hlavní sezonu. I přesto jsme byli spokojeni. Nepršelo každý den a když, tak to byl...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bali jsme navštívili v tzv. období deštů, tedy mimo hlavní sezonu. I přesto jsme byli spokojeni. Nepršelo každý den a když, tak to byl teplý a krátký déšť, který nevadil. Počasí bylo jasné i polojasné, ale teploty byly trvale mezi 28 - 30 stupni - což nám evropanům vyhovovalo. Se službami delegáta Pavla a partnerskou cestovkou "pacto", která zabezpečovala transpot z a na letitě i výlety jsme byli velmi spokojeni. V kombinaci s leteckou společností Emirates to nemělo chybu, i když čistý let trval cca 15 hodin s přestupem v Dubaji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na ubytování si nemůžeme stěžovat, denně nám byly měněny ručníky i ložní prádlo. Denně probíhal úklid, v areálu bylo čisto, uklizeno. Denně nám doplňovali pitnou vodu v láhvi. V tzv. mimosezoně probíhaly v areálu udržbové práce, které nás ale vůbec neomezovaly.

Strava
V ceně jsme měli pouze snídaně v hotelu. Ty byly formou švédskych stolů, bohaté a pestré. Velmi dobře a docela levně se dalo stravovat v tzv. "varungu" - tzn. v restauraci mimo hotel. Některé nám doporučil delegát Pavel a byl to velmi dobrý tip.

Služby hotela
Oceňujeme velmi slušné a vstřícné chování všech zaměstnanců hotelu - od recepce, přes číšniky až k zahradníkům.. Dostala nás jejich každodenní dobrá nálada a úsměvy. Byli velmi komunikativní a vstřícní.

Příjemná byla nabídka hotelu tzv. shuttle busu - tzn. pravidelná bezplatná doprava do a z nákupního centra.

Pláž
Pláž byla písčitá, lehátka, slunečníky i osušky na pláž byly bezplatné. Pláž byla čistá, udržovaná. Doporučujeme i pro pobyt rodin s dětmi, protože v moři nebyly žádné vlny - na rozdíl od jiných středisek na Bali. Moře sice 2x za 24 hodin "přišlo" a "odešlo" (tzv. příliv a odliv), ale dalo se na to zvyknout, případně se daly využít bazény.

Anonym, 28.01.2019, Dátum pobytu: 15.1. - 26.1.2019
Oblasť: Bali Bali, Sanur, Hotel: Mercure Resort Sanur

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,2 Dovolená, alias svatební cesta byla naprosto skvělá. Kvalita je odpovídající ceně. Nejvíce jsme si užívali klid v okolí a prostorách...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená, alias svatební cesta byla naprosto skvělá. Kvalita je odpovídající ceně. Nejvíce jsme si užívali klid v okolí a prostorách hotelu. Rádi se sem vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvělé. Měli jsme velký pokoj, skvělá byla prostorná terasa. Hodila se klimatizace (zdarma). Hotel, ač je v centru Sanuru, ubytování bylo velmi poklidné, hluk z ulice k nám nedoléhal.

Strava
Do hotelu jsme docházeli pouze na snídaně, které byly poměrně jednoduché, chyběla nám zelenina. Snídaně byla formou bufetu, nebyl problém na vyžádání nechat si udělat vajíčka na různé způsoby. Poslední dny už chyběla inspirace, co si na snídani vybrat.

Služby hotela
Využívali jsme pravidelný úklid (který byl vždy perfektní) a výměnu osušek. Dále kladně hodnotíme funkčnost Wifi po celém areálu hotelu včetně našeho pokoje.

Pláž
Pláž byla výborná, moře teplé, vydrželi jsme hodiny, jen tak ve vodě relaxovat. První dny dovolené byl velmi znát příliv a odliv a s tím související znečištění vody od řas atd. Úklid pláže probíhal pravidelně. Lehátka zdarma. Na pláž dojdete za 10 minut pomalou chůzí.

Skvélé byly také oba hotelé bazény, i zde jsme se příliš neochladili :-)

Dominik, 27.11.2018, Dátum pobytu: 29.10. - 14.11.2018
Oblasť: Bali Bali, Sanur, Hotel: Taman Agung Beach Inn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7 Krásná dovolená plná zážitků

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená plná zážitků Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve dvoulůžkovém prostorném pokoji, k němuž náležel balkón, ze kterého byl krásný pohled na bazén, bar, jídelnu a hlavně na plno zeleně. Hotel byl klidný, bazén měl omezenou dobu, takže večerní posezení na balkóně bylo velmi příjemné. Pokoj byl denně uklízen, ložní prádlo denně převlečeno. Občas jsme dostali na pokoj do vázy i kytičku.

Strava
Na hotelu jsme měli pouze snídani, se kterou jsme byli maximálně spokojeni. Čerstvé pečivo, sladké a sladké, šunka, sýr, zelenina - syrová i upravovaná dušením či pečením, klobásky, vejce natvrdo, vaječné omelety na přání, dva druhy jogurtů, musli, čtyři druhy ovoce - meloun - žlutý, červený, mango, ananas, dva čerstvé džúsy, každý den jiný, voda s citrónem, mléko, čtyři kameninové nádoby s balijským pokrmem, kávu či čaj číšníci rozlévali na přání. Vše prováděli s milým úsměvem. Jídlo bylo velmi chutné.

V okolí hotelu je pak velké množství restaurací a warungů (jídelny různé úrovně a cenové relace). V průměru se dá najíst od 50,-/os., lepší restaurace - 150-200,-/os.

Služby hotela
Hotelové služby byly na úrovni, všichni zaměstnanci byli velmi milí a ochotní. Když se stalo, že nám nefungoval WC, nahlásila jsem na recepci a během 10 minut byl opravený.

Velké díky patří naší delegátce Elišce, která jednak tím, že na Bali žije čtvrtým rokem, má o zemi unikátní znalosti, také ze dne na den dokázala zařídit výlety navíc a zorganizovat vše tak, aby to na minutu klaplo. V ceně jsme měli 3 výlety - chrám Besakih s výhledem na sopku Agung, různé dílny - batiková, dřevořezbářská, sochařská, malířská, stříbrnická (myslela jsem si, že to bude nudné a byla jsem nadšená), taneční vystoupení - tanec Barong, Kecak - velmi zajímavé, oběd s pohledem na sopku Batur, výroba kávy atd. Připláceli jsme si opičí prales, výlet za slony s jízdou na nich a orchideovou zahradu (krásná, ale bohužel v období, kdy jsme byli my, moc nekvete. Hlavní sezóna je v únoru. Jedním slovem - vše stojí za zlédnutí. Na každý výlet jsme dostali láhev s vodou.

Pláž
Na veřejnou pláž to bylo asi 100m úzkou uličkou od hotelu, na hotelovou pláž se dalo v pohodě dojít i pěšky asi dalších 300m po chodníčku podél moře, jezdil i shuttle bus, ale my jsme jej nikdy nevyužili, zdálo se nám to zbytečné. Hotelová pláž má svého zaměstnance, který vydá ručník, roztáhne slunečník a nachystá lehátka s matrací. Pláž nebyla nikdy přeplněná, což bylo úžasné na relax. Horší to bylo s kvalitou vody, odpoledne býval většinou odliv, takže se objevil velký nepořádek na pláži, který ovšem během rána druhého dne byl uklízen. Odpadků, bohužel, je na Bali o něco více, než by si tato krásná země zasloužila.

Magdaléna Machová, 02.09.2018, Dátum pobytu: 12.8. - 23.8.2018
Oblasť: Bali Bali, Sanur, Hotel: Parigata Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (2)

Pohled z hotelového pokoje 7 fotografií