Recenzie hotelov
Rio De Janeiro - Brazília

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 Docela dobrá dovolená

  • 7,1 Ubytovanie
  • 7,8 Strava
  • 7,2 Okolie
  • 8 Cena

Úvodné zhrnutie
Docela dobrá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Špatný výhled,hlučná klima,jinak dobrý

Strava
Snídaně super

Služby hotela
Dobrý

Pláž
Dobrý

Celkový dojem
Dobrá dovolená.

Milan Vránek, 15.12.2011, Dátum pobytu: 2.12. - 12.12.2011
Oblasť: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Hotel: Copa Sul

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (1)

Celkom: byli jsme v teto destinaco poprve - ostatne jak casto se da od nas s prumernymi platy cestovat do tak vzdalene zeme ... presto se nam...

Úvodné zhrnutie
byli jsme v teto destinaco poprve - ostatne jak casto se da od nas s prumernymi platy cestovat do tak vzdalene zeme ... presto se nam velmi libilo v Rio de Janeiru ... zejména díky perfektní průvodkyni paní Henriete ..ktere jsem s usmevem pridal prezdivku "babča" tato paní byt má už 81 roků svoji energií předčí mnohu mladici a jeji elan a perfektni sluzby skvely vyklad a znalosti i zajisteni spokojenosti nas turistu ... byl proste bajecny a moc jsme si to s ni uzivali --- Děkujeme babčo! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovani v hotelu Oceano Copacabana bylo celkem na kvalitni urovni i kdyz nam tam jednou zapomneli dva dny uklidit na pokoji presto se snazili .... na recepci usmevavy personal - horsi bylo kdyz jsem potreboval aby mi zatelefonovali do cestovky ktera nam mela vyrizovat vylet na ostrovy ... ten proplesateli pan stredniho veku mi sdelil abych si pred cislem vytocil nulu ....jiste vedeli od babci ze neumime anglicky - nebo spis jen opravdu okrajove no nakonec jsme to vyridili i diky babce ktera nam domluvila vylet na druhy den

Strava
stravovat jsme se chodili do zdejsi jidelny jen na snidane - bylo tam malo prostoru a jednotna strava - sice celkem velky vyber ale klasika michana vajicka, parky v jakemsi lecu salamy syry mnoho sladkych buchticek a ovoce k piti kava kakao mleko dzusy a bezna maslicka a dzemicky ..... na obed pripadne veceri jsme chodili do nedaleke restaurace se svedskymi stoly -- jmenovalo se to Siqueira grill je to od hotelu asi sto metru u vchodu vam daji listek pak si vezmete velky talir nandate cokoli hrdlo raci a ze byl vyber jaky jsem videl snad jen na Grand Canarii od bifteku az po langusty a mnoho zeleniny ovoce nebo sushi ....dorty a slakosti no proste mnoho druhu jidla - v hotelu jsme na kazdy den na recepci vyfasovali voucher na piti, ktere jsem tam meli zadarmo .. kdyz mate nandano polozite talir na vahu a jakasi servirka vam na listecek zapise vahu a cenu zaroven ... takze jsme jedli celkem nad pomery bezne nas celkem slusna vecere prisla ve dvou na padesat realu ...znasobte si to jedenacti korunami ... protoze meni za 100 dolaru 175 realu v ulicich kde jsou trhy lze koupit mnoho ovoce a bez problemu je ciste, jinak jsou zde na kazdem kroku jidelny kde si sednete a date si cokoli urcite levneji videl jsem veceri rizek a hranolky za jedenact realu ... asi je vyhodnejsi chodit jist po techto jidelnickach otevrene na chodnicichi .. docela prijemne i cukrarny takto funguji a ze mam manzlku ktera je na sladke a moc si to pochvalovala --- doporucuji jejich kavu ... bezkonkurencni!!!

Služby hotela
nemeli jsme zadny problem sice jsme chteli dat postele dohromady coz nam nezaridili ale jinak na to ze jsme byli v pokoji jen na vyspani to uplne stacilo - maji tam i v lednici nejaka piti a male lahvicky s alkoholem i ocisky apod. ale to je drahe.... toaleta funguje normalne takze neni treba odkladat pouzity papir do kose jako jsme too delali ve Venezuele...tedy na ostrove Isla Margarita

Pláž
pláž Copacabana nema chybu mnoho prodejcu vypujceni kresilek a destniku pro dva stalo deset realu cestujici obchodnici se satecky zmrzlinou atd nabidnou ale nejsou vlezli coz je prijemne odmmitnete usmeje se a jde dal ..jeste podekuje onim typickym obrigado

Celkový dojem
dovolena krasna ve vsech ohledech at uz vyhlidka z hory Corcovado s monumentalni sochou Krista, nebo vylet na tzv. Cukrovou homoli horu, kde je rovnej krasna vyhlidka , uzasna je jejich botanicka zahrada vstupne je tu pet realu na osobu ale je to vazne na cely den ,,, nadhera, vecernni program- show kterou jsme navstivili stoji take za to shlednout vsechny mozne kostymi a tance hudba a zaver kdy si zve moderator na jeviste ruzne narody a hraji typicke pisnicky ,,,nadherne nenechali jsme si tu prilezitost ujit i kdyz jsem napred myslel ze nebude vedet ze nejaka Ceska republika vubec existuje .. vedel to a kdyz zahlasil republika čeka ... a zacali hrat Vejvodovu Škoda lásky tak jsme s manzelkou vybehli na parket ukazat ostatnim jak u nas tancujeme polku ... byl aplaus a bylo to prijemne... nejvetsi dik ovsem patri pani Henriete za jeji snahu vitalitu a to jaka byla uzasna - rekne vam i kam se mate postavit aby fotky byly skutecne dobre ... proste skvela babca

Miroslav Nigrin, 28.09.2010, Dátum pobytu: 17.9. - 25.9.2010
Oblasť: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Hotel: Oceano Copacabana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (9) Nie (1)

Celkom: 9,7 Překrásná zimní dovolená

  • 9,3 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie

Úvodné zhrnutie
Překrásná zimní dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
odpovídající

Strava
skvělá, ovoce, žádné zažívací problémy

Služby hotela
vynikající

Pláž
úžasná

Jiří Jahoda, 07.12.2006, Dátum pobytu: 12.2. - 31.1.2007
Oblasť: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Hotel: Debret

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 9,7 byli jsme velmi spokojeni i s mistnim delegatem Ondrou.

  • 9,3 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie

Úvodné zhrnutie
byli jsme velmi spokojeni i s mistnim delegatem Ondrou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
byli jsme ubytovani v hotelu Debret, ktery splnil nase ubytovani.

Strava
snidane formou buffetu, nabidka solidni. Celkovy dojem: spokojeni.

Služby hotela
celkem dobre.

Pláž
vyhlasena Copakabana dobra.

Celkový dojem
vyborny.

Jiri Pelc, 06.12.2006, Dátum pobytu: 12.2. - 31.1.2007
Oblasť: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Hotel: Debret

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 7,8 Kombinovaný zájezd Rio - Buzios : nadšení jsme byli z Ria, pobyt v pousadě Chez Pitu v Buziosu byl pro nás velkým zklamáním.

  • 5,8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9,5 Okolie

Úvodné zhrnutie
Kombinovaný zájezd Rio - Buzios : nadšení jsme byli z Ria, pobyt v pousadě Chez Pitu v Buziosu byl pro nás velkým zklamáním. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
K dispozici bylo 5 pokojů typu standart, na které jsme údajně měli voucher - šlo o něco jako bungalov pouze s dřevěnými okenicemi, tj. přes den jsme byli neustále ve tmě, protože při otevření prkenného okna bez skla klimatizace horko v pokoji neutáhla. Sprchový kout byl oddělen pouze závěsem, občas tudy do pokoje nalétával hmyz. Jinak byl pokoj standartně vybaven, úklid byl v pořádku.

Strava
Měli jsme pouze snídaně - vcelku dobré.

Služby hotela
Jde o pousadu rodinného typu - personál byl velmi milý, měli jsme zdarma přístup na internet, ale vše kazila úroveň bydlení.

Pláž
Prostorná, čistá, s větším příbojem (vhodná pro surfování). Jde o Atlantický oceán, takže voda byla tak studená, že se v ní skoro nedalo vydržet.
Severní část poloostrova Buzios omývá Brazilské moře - klidné a hlavně velmi teplé.

Celkový dojem
Z pobytu v Riu (3 dny v hotelu Debret)) jsme byli nadšení, litovali jsme jen , že jsme tu nezůstali celé 2 týdny. Je tu co vidět, kam zajet, samo město je úžasné !!!
Pobyt v Buziosu nás naopak velmi zklamal, jde o ospalou vesnici, kde kromě pláží není nic k vidění, není kam zajet, co vidět. Do této lokality by podle nás stačilo zajet na jeden max. dva dny a ne tu trávit 8 dnů.

Jana Dudíková, 06.12.2006, Dátum pobytu: 12.2. - 31.1.2007
Oblasť: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Hotel: Debret

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 10 Babička byla velmi spokojená se všemi službami i se samotným hotelem. I Váš danný průvodce byl velmi ochotný. Minulý rok letěla stéž do...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie

Ubytovanie
Babička byla velmi spokojená se všemi službami i se samotným hotelem. I Váš danný průvodce byl velmi ochotný. Minulý rok letěla stéž do Brazílie s jinou společností, ale služby i hotel neodpovídal ceně. Zobraziť celú recenziu

Strava
Také výborná.

Služby hotela
Výborné.

Pláž
Pláž sice nevyužívala,ale přesto měla krásný výhled na pláž Capacabana.

Celkový dojem
Byla velice spokojená a těšíme se na další Vaši spolupráci. Dále bych chtěl pochválit ochotu vašeho personálu, který nám sloužil nonstop.

Marcel Kundrát, 04.12.2006, Dátum pobytu: 6.12. - 23.11.2006
Oblasť: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Hotel: Debret

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: pěkné prostředí, atraktivní. Spokojenost. Snad v pousadě jsme byli trochupřekvapeni s mravenci, šváby a gekony na pokoji, ale dali nám...

Úvodné zhrnutie
pěkné prostředí, atraktivní. Spokojenost. Snad v pousadě jsme byli trochupřekvapeni s mravenci, šváby a gekony na pokoji, ale dali nám odpuzovače, a pak jsme si zvykli. Bylo hezky a toto nám nemohlo dovolenou zkazit. Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Debret - klidné, nsaha o bezpečnost zajištěna vrátnými a ostrahou, trochu neosobní v porovnání s Barla Inn v Búzios
Tam velmi ochotný personál, bezpečno, vynikající úroveň

Pláž
Copacabana - časté otravování pouličními prodejci, žebravými dětmi a stále být ve střehu, aby Vás neokradli, pláže spíš špinavé , ikdyž se snažili o úklid, moře často plné odpadků
Búzios - podstatně čistší, klidnější

Daniel Kaiser, 16.02.2006, Dátum pobytu: 2.2. - 15.2.2006
Oblasť: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Hotel: Debret

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

Celkom: Copa Sul je na 3 *** OK, byť na rušné Av. Copacabana, nicméně "výhled" do dvora byl depresivní. Zato pousada Barlavento v...

Úvodné zhrnutie
Copa Sul je na 3 *** OK, byť na rušné Av. Copacabana, nicméně "výhled" do dvora byl depresivní. Zato pousada Barlavento v Búziosu byla naším bezkonkurenčně nejlepším ubytováním. Skvělý bazén a výhled na oceán! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
viz výše

Strava
To co scházelo Copě Sul z hlediska ubytování dohnala bohatou a rozmanitou snídaní. V Barlaventu to není špatné, ale přeci jen malý "rodinný" hotel nabízel každý den totéž - sýr, salám, tropické ovoce, jogurty, musli. Ale dobré.

Služby hotela
Nemáme připomínek, standard.

Pláž
V Riu Copacabana. Něco jako Babylon, ale s tím se už musí počítat. V Búziosu ráj na zemi! 27 pláží na výběr dostupných půjčenou bugynou. Nádhera, každá pláž jiná, málo lidí, vyberou si všichni.

Celkový dojem
Do Búziosu bychom se rádi vrátili!

Irena Voráčková, 10.12.2005, Dátum pobytu: 11.11. - 24.11.2005
Oblasť: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Hotel: Copa Sul

Bola táto recenzia užitočná? Áno (8) Nie (0)

Ipanema 4 fotografie