Recenzie hotelov
Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 spokojený. Jídlo výborné jen chce přijít hned při rozdávání hlavních jídel. Proteže jinak to mají pak studené. Nemají jídlo v ohřívacích...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
spokojený. Jídlo výborné jen chce přijít hned při rozdávání hlavních jídel. Proteže jinak to mají pak studené. Nemají jídlo v ohřívacích boxech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pro nás tři malý, teda dva dospělý a 12let. Jinak klimatizace+Wifi plně funkční. Nad moje očekávání. Výborné

Strava
Jídlo výborné, jen chce přijít hned při rozdávání hlavních jídel. Proteže jinak to mají pak studené. Nemají jídlo v ohřívacích boxech. Docela výběr snad ze tří, čtyř hlavních jídell. Jídla se dost často opakují, ale je dobrý až výborný. Takže za nás to nevadilo. Je i polévka, která se často opakuje za ten týden byla kuřecí nebo hrachová. Odpoledne je svačina tousty, bagety a sladké, zmrzlina. Hodně ovoce, které je pořád stejný meloun broskve jablka po celý den. Káva pocelý den i mléko + alkoholické nápoje místní výroby v Bulharsku + pivo také Bulharské neomezeně. Nealko taky neomezeně Pepsi, Mirinda, Soda atd. Džus ne. Vše nalévají do plastových kelímků. |Za mě spokojenost.

Služby hotela
Neuklízí a nemění ručníky. Pokojová služba chodí každý den, ale nic nenabídnou k výměně. Neumí ani kváknout. prostě nerozumí. Jen vynesou koš.

Pláž
Tento hotel nemá vlastní pláž. Takže chodíte na veřejnou. Nic se tam neplatí. Myslím tím za vstup na pláž ani za lehátka a slunečník. Nevím jak u jiné pláže, ale kam jsme chodili mi tak dobrý. Je tam i spousta stánků na občerstvení. Moře je opravdu kousek od hotelu max. 10min. Jinou pláž jsme ani vyzkoušeli. Protože nebylo potřeba. Šli jsme po první cestě, která vede od hotelu k moři. Písčitá pláž a mělký moře. Za mě mi to vadilo nemohl jsem si zaplavat. Moře mi bylo sotva pod kolena. když jsem chtěl dál do moře, tak hned na mě pískal plavčík at se vratím. A moře samá vlna. Není klidné. Pro malé děti nedoporučuji.

Josef Vokál, 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Mirage

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Komunikace s cestovní kanceláří byla výborná, zodpověděli všechny moje otázky. Poprvé jsem letěli takže jsem potřebovala detailnější...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Komunikace s cestovní kanceláří byla výborná, zodpověděli všechny moje otázky. Poprvé jsem letěli takže jsem potřebovala detailnější informace. Let bez problémů, žádné zdržení i doprava na hotel byla navazující. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v dobrém místě poblíž centra, poblíž pláže. Pokoj byl čistý, pravidelně uklízen s výměnou ložního prádla a ručníků. Okolí hotelu příjemné, bazén poněkud menší a neukáznění angliičané sii do již tak malého bazenu dalli několik lehátek, které nechali na vodě. Strava byla dobrá někdy však jídlo spíš vlažné, ale pak se teplota zlepšila.

Výběr jídla velmi dobrý snídaně i večeře byly uspokojující a pravidelně doplňovali jídlo i když na melouny jsem museli čekat ty byly rychle pryč. Při večeři mohli dát alespon k dispozici vodu na konzumaci. Jinak cellkový dojem z hotelu velmi dobrý. Wifi by však mohla fungovat i na pokoji.

Strava
Ochutnali jsem i místní kuchyni a velmi nám chutnala. Byli jsme i s dítětem a to se dosytosti také najedlo. Zaujalo mne lahodná příprava zeleniny.

Služby hotela
Služby velmi dobré využívali jsem jen bar u bazénu a směnárnu.

Pláž
Pláže mohly být lépe upraveny povalovaly se zde odpadky. Moře zpočátku špinavé, na břehu plavaly řasy, velké vlny ale pak se dalo i zaplavat. Poznali jsem rozmanitost moře v klidu a také nás uchvátily velké vlny a červený praporek nám dovolil se koupat jen kousek od pláže, ale vše bylo dobře hlídáno místními plavčíky, kteří bedlivě sledovali hazardující turisty.

Eva W., 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Kalofer

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 S dovolenou jsem byla v podstatě spokojená, služby delegátů CK jsou perfektní. Jen je tato lokalita ( Slunečné pobřeží , od Nessebaru na...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsem byla v podstatě spokojená, služby delegátů CK jsou perfektní. Jen je tato lokalita ( Slunečné pobřeží , od Nessebaru na sever ) pro mě " přelidněná ", je tam strašně turistů, pláže nacpané, připadalo mi, jako by tam mířila polovina českého národa. Nacpat se do městského autobusu v sezoně je téměř nemožné.

Jen z Prahy do Burgasu odlétají v sezoně 3-4 letadla denně ( SmartWings ) a pak jiní přepravci na jiná letiště + letiště do Varny + odlety z Brna a Ostravy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá dle nabídky CK a webových stránek, byly jsme spokojené, ubytování komfortní, studio - pokoj s vybavenou kuchyňkou ( vybavení odpovídá popisu ), ubytování je ve velkém hotelu, cca 700 pokojů, který se skládá ze 3 traktů, někdy bylo velkým bludištěm, v hotelu se nachází směnárna ( otevřená do pozdních hodin, s polední pauzou 13 - 15 hodin ), malý obchůdek se základními potravinami , které jsou zde levnější, než v okolních supermarketech

Strava
strava v hotelu - měly jsme polopenzi +, lepší jsem nikde neměla ( porovnávám s lokalitou Španělsko - všechny Baleárské ostrovy, Tenerife, Řecko, Itálie ), opravdu velký výběr snad všeho, taktéž velký výběr dětských jídel ( min.ze 4 druhů ), mám zde menší připomínku - v nabídce CK polopenze plus obsahuje 2 nápoje v ceně, nabídnut nám byl pouze 1 nápoj ( všechny nápoje byly rozlévané - víno, pivo, nealko - voda, Fanta, Cola, ... ), 1x týdně nabídka speciality a možnost využít Bulharské kuchyně ( bylo nutné objednat 2 dny předem )

Služby hotela
široká nabídka služeb - odpovídá nabídce CK a webovým stránkám, u tohoto hotelu se nachází 2 bazény a 1 dětský, jsou dostatečně velké, u bazénů lehátka zdarma + slunečník ( na lehátkách matrace ), na pokoji jsou k dispozici osušky k bazénu ( v jiné barvě, které je možno každý den bezplatně vyměnit mezi 16-17 hod. ), lehátek je v sezoně ( byly jsme 5.8. - 13.8. ) nedostatek, musely jsme ráno kolem 6.hodiny obsadit osuškami, abychom měly místo , u bazénů, resp.na vstupu od moře chybí sprchy, u bazénů se nachází dvě něco jako sprchy, kde teče voda nahoře ze žlabu, takže poslední den, když odjíždíte večer a pokoj musíte opustit do 12 hodin, se pak nemáte kde osprchovat - toto je snad jediný nedostatek, který jsme zde shledaly; dále trezor na pokoji je k dispozici zdarma; personál hotelu velmi vstřícný, ochotný , všichni se usmívají ( pracovníci restaurací, barů, animátoři, uklízečky, pracovník směnárny a obchodu ), až na jednu vyjímku - pracovnice recepce - nebylo možné se s nimi domluvit anglicky, ani česky, neochota, žádný úsměv, asi tam jsou za trest

Pláž
pláž navazuje na hotelovou zahradu ( pouze odděluje promenáda ), písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro děti i dospělé, moře nebylo tak čisté, jak jsem si představovala ( porovnávám s lokalitou Španělsko - všechny Baleárské ostrovy, Tenerife ), odpoledne vždy výskyt chaluh, jednou silný výskyt mořských řas, v zátoce to bylo zelené jak špenát, téměř denně výskyt velkých medúz ( cca 20-30 cm ) , byly jsme 5.8. - 13.8. 2019, v tomto období na pláži 2 dny červená vlajka ( koupání do pasu bez nafukovaček ), 3 dny žlutá vlajka, jinak zelená; při odchodu z pláže - na konci pláže možnost osprchování nohou; pláž byla přecpaná lidmi, deka na dece, na pláži je zona, kde jsou lehátka za poplatek a pak vedle volný vstup , chodily jsme se do moře pouze vykoupat a pak jsme ležely u bazénu pod slunečníky

Radka D., 22.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 13.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Majestic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Byli jsme velmi spokojeni. Jídlo fantastické ubytování asi v zhledem tak velkému hotelu super. Jen trochu dál na plaz. Animační programy...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni. Jídlo fantastické ubytování asi v zhledem tak velkému hotelu super. Jen trochu dál na plaz. Animační programy každý den. Dovolená perfektní jen to moře trochu blíže. Ale za nás 1 a děcka max spokojenost děkuji za služby od vás. Zobraziť celú recenziu

Lucie Strakošová, 22.08.2019, Dátum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Tia Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Spokojenost, doporučuji. Jen pozor na cestování místními autobusy do staré části Nesebaru, při přeplněnosti autobusu zde intenzivně...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, doporučuji.

Jen pozor na cestování místními autobusy do staré části Nesebaru, při přeplněnosti autobusu zde intenzivně pracují kapsáři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování výborné, pohodlně zařízený pokoj, balkon s výhledem na moře. U hotelu 1 bazén pro malé děti, další dva pro větší, lehátek dostatek.

Strava
Nabídka rozmanitá pro všechny, dávala jsem přednost bezmasé stravě, nabídka zeleniny v tepelné i syrové úpravě vždy velká, rozmanitá a chutná, stejně tak i masových pokrmů byla pestrá nabídka, rovněž tak sladkosti a ovoce. Škoda, že někteří znehodnocují práci kuchařů a cukrářů, že si naberou hromady jídla, jakoby měli několik žaludků, a pak někdy i netknuté vrací. Personál velmi ochotný a pracovitý, čisté prostředí.

Nabídka baru u bazénu a v hotelu také dostatečná.

Služby hotela
Hotel čistý, pokoj denně uklízený, měněné ručníky, vše v pořádku. Protože jsme byli ve 4. patře, čekání na výtahy se nás netýkalo.

Animátoři příjemní a ochotní. Zábavné a sportovní programy pro děti i dospělé se během dne střídaly a byly moc pěkné.

Pláž
Hotel přímo u pláže, výborné místo. Moře čisté, pouze při velkých vlnách tráva, ale další den opět čisté a pláž také. Pláž denně upravována a čištěna.

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Burgas Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel. Doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel. Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
12. Patro - netekla večer horká voda pouze vlažná.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Delegátka - pouze zde nespokojenost. Komunikace po příletu žádná. Schůzka oznámena vzkazem stručným pod dveřmi. Na dotaz ohledně odletu odpověděla nezdvotřile a info jsem neobdržela. Odpoved jsem si sama dohledala v knize na recepci. Osoba delegátky mi při pobytu přišla zbytečná.

Pláž
Blízko hotelu, písečná. Naprostá spokojenost.

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 16.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Bellevue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Největší výhoda tohoto hotelu je jeho aquapark.2x bazén, hřiště pro děti, travnatá plocha na hraní, animátoři - vše pervektní Až na tu...

  • 6 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Největší výhoda tohoto hotelu je jeho aquapark.2x bazén, hřiště pro děti, travnatá plocha na hraní, animátoři - vše pervektní Až na tu stravu - to opravdu ne. Celkově to byla spíše lepší 3*, za ty peníze očekávám více Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
nefungovalo světlo a neměli jsme kliku u sprchy, naštěstí mluvím anglicky jsem si vše vyjednala a do hodiny bylo opraveno. JInak bylo všude čisto, ale od jiných klientů jsem slyšela, že to nebyl bohužel standart

Strava
to je nejslabší stránka hotelu, doporučuji objednat jen snídaně a chodit ven do restaurací. Jídlo bylo z 70% smažené - smažené krokety, hranolky, řízky, smažený sýr, masové kuličky atd ..

Služby hotela
OK

Pláž
perfektní, bez sprchy, nádherný písek

Petra V., 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Kotva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1 cele zle

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
cele zle Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
smrad,plesen,polamana pristelka,TV nefungovala,koberec smrdel za mocom,upratovacky,ktore chystali izby pre dalsich klientov ani nemali vysavac,s metlou zametali koberce na izbe,to som este nevidela asi nikde a to ma hotel 4hviezdicky

Strava
strava kazdy den rovnaka,stale rovnake kur.maso,len s inym korenim alebo omackou a jedne cestoviny,hranolky kazdy den,varene zemiaky neboli ani raz,ovocie pohnite a splesnete,pribor a pohare spinave,ktore aj tak nestihali umyvat a tak sme pouzivali plastove

Služby hotela
uteraky nam vymenili len na poziadanie,upratat nam neboli ani raz,aj toaletny papier sme museli pytat na recepcii,hotel nezodpoveda 4hviezdickam ani zdaleka

Pláž
lehatka sme mali v cene,ale aj tak sme nikdy ziadne nemali,na vsetky si narokovali len rusi,tvarili sa ze im to tam vsetko patri,kedze tam vsade v okoli bolo all inclusive,tak si viete predstavit na plazi same plastove pohare a v piesku spaky od cigariet

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Elenite, Hotel: Andalucia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 S pobytem jsme byli velmi spokojeni a splnil naše očekávání.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S pobytem jsme byli velmi spokojeni a splnil naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nedávno zrekonstruované pokoje, pohodlné široké postele s vysokou matrací, úložné prostory řešené policemi. Hotel se skládá z několika 3-4 poschoďových budov spojených budovou, kde je v přízemí recepce, vnitřní bazén, SPA, bar, směnárna a ve 3. poschodí restaurace.

Strava
Velmi pestrá, stále doplňovaná, velké množství sladkostí, zmrzlin, zeleniny a ovoce. Teplé a studené nápoje. Každý si určitě vybere.

Služby hotela
Vnitřní bazén s výřivkou, posilovna, SPA, masáže, animační program, dětské hřiště, venkovní bazény (hloubka 30, 50, 80 a 150 cm)se skluzavkou a tobogánem. Bar a snack u bazénu.

Pláž
Asi 5 min od hotelu, dostatek slunečníků a lehátek, v ceně pobytu.

Eva F., 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: iHotel Sunny Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Bez větších problémů spokojeni a děkujeme za výborné chvání a přístup delegáta.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bez větších problémů spokojeni a děkujeme za výborné chvání a přístup delegáta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkový dojem výborný , úklid dobrý.

Strava
Bezproblémová ,dostačujicí výběr.

Služby hotela
Nemněli jsme žádný problém , celkový dojem výborný.

Pláž
Přístup k pláži bez problému.

Renata Hašková, 22.08.2019, Dátum pobytu: 28.7. - 8.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Elenite, Hotel: Royal Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)