Recenzie hotelov
Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Super jako každý rok

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super jako každý rok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Až na rozbitou kliku, kterou ochotně a rychle opravili, vše OK

Strava
Jak naběhli 15.6. do kuchyně turečtí kuchaři, kteří jim tam jezdí vařit na sezonu, nemělo to chybu. Všichni byli absolutně spokojení.

Pláž
WiFi tento rok na pláži od Elvíry nebyla, což je velká škoda

Ilona, 30.06.2022, Dátum pobytu: 9.6. - 19.6.2022
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Elvira

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Výběr termínu druhá polovina června byl pro pobyt v tomto hotelu ideální. Hotel se nachází v Pomorie a pro ty co hledají klid je tato...

  • 8 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výběr termínu druhá polovina června byl pro pobyt v tomto hotelu ideální. Hotel se nachází v Pomorie a pro ty co hledají klid je tato oblast ideální, ale nedoporučila bych tento výběr lokality někomu, kdo má rád promenády, obchůdky a dovolenkový večerní život...tohle opravdu Pomorie nenabízí. Cesta z letíště Burgas je vzdálené jen 7 km. Pár kroků od hotelu se nachází zastávka autobusu, což je velmi příjemné pro ty co nechtějí čas trávit jen v prostorách hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je velmi hezký, čistý s velmi udržovaným okolím. Oba dva pokoje, které nám byly nabídnuty byly identické a přímo nádherné. Nově zařízené, čisté, prostorné s bytelným balkónem. Koupelna hezká, čistá opravdu to bylo milé překvapení.

Úklid pokoje byl každodenní a co druhý den nám dokonce dávali čisté povlečení.

Strava
Stravu v tomto hotelu bych hodnotila velmi rozpačitě. Určitě bylo jídla dostatek, ale vůbec nám nepřišlo, že by se podřídili tomu, že se v něm nestravují jen Bulhaři. Kopr ten snad chyběl jen v desertech, takže kdo ho nemá rád má smůlu. Snídaně byly pořád dokola a docela nám přišlo, že i špatně organizované. jeden den zapoměli doplnit čaje cukr...druhý den chybělo zase máslo...Když si děti zvyklý pít ledový čaj po třech dnech došel ....Za nás byl hotel ještě neobsazen a vše se dalo řešit, jen nevím jak hotel stíhá v plné sezóně...Od 14.00 - 16.00 pak nabízí hotel svačiny u bazénu, hamburgry, hranolky, sandwiche...jenže vše předpřipraví dají do boxu a tudíž nic nemáte teplé. A jíst studené hranolky, nebo hambáč se studeným koprovým masem není maximum. Ale ještě chci znovu upozornit, že hlady v hotelu člověk určitě nezemře. byly k obědu k dispozici třešně, meloun, broskve.. plno zákusků... velmi dobré byly i saláty a ráno palačinky. Každý si určitě, vždy něco najde co mu bude chutnat a čeho se nají. Jen vše hodnotím s porovnáním s jinou destinací, kde třeba jídlo bylo o něco pestřejší a chutnější, ale zase na úkor ubytování a tady bych se chtěla pozastavit. Ve stravě si každý něco najde, ale ubytování pokud není čisté a hezké a udržované tak tam člověk na výběr bohužel nemá a může vám to zkazit celou dovolenou.

Služby hotela
Manžel ve dnech pobytu slavil narozeniny a vedení hotelu s velkým překvapením přišlo na pokoj a doneslo mu dort a osobně mu popřáli.....Velmi krásné a nečekané gesto.

Personál milý a pokojské se opravdu snažily.

Hotel ale není dle mého vybavený na špatné počasí. My měli počasí krásné a vše se nám zdálo jen pro nás. U bazénu málo lidí, vnitřní překrásný bazén jsme využívali a byli v něm většinou sami a to i v sauně a na pláži. Byla to paráda.

Ale kdo v hotelu chytne termín, kde mu hodně prší není v podstatě co dělat a okolí v POMORIE mu to neusnadňuje, fakt je to klidné místo.

Pláž
Pláž je v blízkosti hotelu, asi 3 min chůze. Velmi pěkné prostředí s barem lehátky a slunečníky... s ultra all incllusiv jsme je měli zadarmo.

Blanka, 30.06.2022, Dátum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Via Pontica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8.6 Nádherná dovolená, ubytování, jídlo, pláž, vše super, byla jsem prvně sama s dcerou a moc jsme si to užili, na fotkách od cestovní...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, ubytování, jídlo, pláž, vše super, byla jsem prvně sama s dcerou a moc jsme si to užili, na fotkách od cestovní kanceláře to ani nevypadalo a skutečnost předčila očekávání, hotel v krásné zahradě, všude dost místa, jídlo a pití dostupné do noci, na pláž kousek mezi stánky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování dostačující, pěkný velký pokoj, lednička, koupelna se sprchovým koutem

Strava
rozmanitá strava, kdo čeká řízek at nejezdí do bulharska, úžasné zapékané pokrmy, ryby, denně květák, brokolice na tisíc zp ůsobů, k tomu studený bufet, sýry, saláty, čestvé ovoce, a nakonec pultík s dortíky, nedalo se odolat, božké dorty, jídlo prostě úžasné

Služby hotela
služby dostačující, nemění denně ručníky, jinak denně dodplnění toaletních potřeb, vytírání, povlečení postelí

Pláž
200 metrů mezi stánky příjemnou uličkou, u pláže stánek s pizzou a mc donald, nebylo ani třeba nic kupovat, pláž čistá, dostupné toalety u plážového baru, lehátka slunečník za poplatek, kdo nechce platit je hned vedle lehátek zona kde se dá ležet na osušce, lehátek dostatek, byli jsme v polovině června, takže nebyla plná pláž, moře celou dobu zelená vlajka, ráno mírné vlnky, odpoledne občas větší ale příjemné vlny, moře teplé a úžasné

Anonym, 30.06.2022, Dátum pobytu: 14.6. - 23.6.2022
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Hrizantema

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9.8 Hotel splnil naše očekávání. Velké vyžití pro děti.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel splnil naše očekávání. Velké vyžití pro děti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje krásné a prostorné.

Strava
Strava rozmanitá a výborná. V Á la carte restauraci to byl gurnansky zážitek.

Služby hotela
Milý personál.

Veronika L., 30.06.2022, Dátum pobytu: 13.6. - 23.6.2022
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Wave Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel v hezkém místě

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v hezkém místě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký hotel

Strava
Výborná

Služby hotela
Ochota

Pláž
Čistá pláž

Eva S., 30.06.2022, Dátum pobytu: 21.6. - 26.6.2022
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Marina Sunny Day

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8.4 Krásná dovolená zaměřená hlavně pro děti. Klidné prostředí, pěkný hotel, hlavní bazén s 1,5m hloubkou na plavání po celé délce, dobré...

  • 7.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená zaměřená hlavně pro děti.

Klidné prostředí, pěkný hotel, hlavní bazén s 1,5m hloubkou na plavání po celé délce, dobré jídlo i pití, luxusní animační tým pro děti i dospělé, v noci klid a ticho. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zaplacen 1 standardní pokoj s 2 přistýlkami.

Ložnice oddělena od pokoje s přistýlkami. Společná koupelna a balkón - děti mohli probíhat kolem dokola.

Úklid každý den, bez připomínek.

Jediná drobná vada byla sprcha, kde proud teplé vody neměl dostatečný tlak (na můj vkus).

U bazénu jsme nemohli prvních pár dní najít WC, takže jsme chodili cca 30m do útrob hotelu.

Poté jsme je objevili hned u bazénu, ale krásně skryté vedle Lobby baru se zmrzlinou.

Strava
Výborné, různorodé jídlo po celý den, velmi dobrá smetanová zmrzlina, dobré pití.

Jídlo se téměř neopakovalo, stále bylo co objevovat.

Rychlost úklidu stolů byla blesková, při opuštění stolu do 30s vše uklizeno (opatrně, když si děti hrají, první si jde přidat a druhý na WC)

Vadilo mi brutální plýtvání jídlem, ale to je všude na All In.

Služby hotela
Při příjezdu kolem 0:00 jsme měli připravené balíčky s jídlem - příjemné překvapení.

Luxusní animační tým - Vodní pólo 2x denně, večerní diskotéky a tematické hry pro děti k dispozici po celý den.

Příjemní animátoři, kteří si i přes jazykovou bariéru získali naše děti.

Na recepci bez problémů zapůjčili rychlovarnou konvici na pokoj.

Náramky na All In nechali i po celou dobu po odbavení při čekání na autobus.

Pláž
Pláž a moře luxusní. 10/10

Jakub Jukl, 30.06.2022, Dátum pobytu: 19.6. - 26.6.2022
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Kotva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9.8 Hotel musí hodnotit ve všech směrech kladně. Celkově upravený, luxusně vybavený a perfektně čistý. Žádné otrhané nebo okopané rohy, nebo...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel musí hodnotit ve všech směrech kladně. Celkově upravený, luxusně vybavený a perfektně čistý. Žádné otrhané nebo okopané rohy, nebo nábytek, záhony vyplety, denně se umývala i venkovní dlažba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Interiér hotelu působí velmi luxusně, nábytek, výmalba i textilie jsou sladěny do teplých, světlých barev. Nejedná se o žádné plastové šunty, ale opravdu o krásný čalouněný nábytek, textilní tapety, mramor, kovové doplňky.

Musím vypíchnout, že hotel je bez jediné pavučinky, smítka, čistá okna, denně se uklízí pokoje, mění ručníky a obden se mění ložní prádlo.

Strava
Strava opravdu pestrá, tři tématické večeře - bulharská, italská a seefood. Bohatá nabídka všeho, neustále připravují grilovaná masa a zeleninu a k hotovým dezertům dotvářejí dezerty přímo mezi hosty. Skvělé

Služby hotela
Korektní, na úrovni, neustále pobíhá obsluha okolo hostů pod dohledem manažerky hotelu nebo vedoucího kuchyně. Dle uniforem lze poznat, na které úrovni, kdo pracuje.

Skvělí animátoři pro děti i dospělé.

Pláž
Pláž je poměrně čistá, pozvolný vstup do moře. Krásné procházky v noci. Vše krásně svítí.

Ladislav Z., 30.06.2022, Dátum pobytu: 21.6. - 27.6.2022
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Diamant Residence Hotel & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5.6 Dovolená OK, jak jsme předpokládali, nejhorší pocit je z Václavova Letiště, potom zklamání s polopenzí

  • 8 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená OK, jak jsme předpokládali, nejhorší pocit je z Václavova Letiště, potom zklamání s polopenzí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
starší panelákový typ, ale OK

Strava
stále stejné, málo pestré, minimální sortiment, zatím nejhorší nabídka jakou jsem zažil, žádné ryby nebo místní jídlo a nevím co je to za módu, že neexistují malé lžičky, do čaje kávy na jogurt atd.

Služby hotela
recepci jsme použili pouze při převzetí a odevzdání klíčů

Pláž
skoro celé pláže pokryté předraženými placenými deštníky s lehátky, dohoda možná není, vesměs byli všechny neobsazené. dokonce průchod na pláž přes nějáký místní ,, rezort" nám chtěli zakázat, ale po 3x našem průchodu to vzdali. Letos plavčík OK, neobtěžoval žádným pískáním a zakazováním lehátek u žluté vlajky, která tedy byla celou dobu i v bezvětří.

Petr B., 30.06.2022, Dátum pobytu: 17.6. - 24.6.2022
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Shipka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Byli jsme velice spokojeni se vším

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojeni se vším Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni bylo super ve druhém patře s výhledem na moře.

Strava
Strava vi e než výborná , velký výběr, hodně druhů ovoce

Služby hotela
Vše bylo výborné , vstřícný personál

Pláž
Pláž hned u hotelu

Hana Petrovová, 30.06.2022, Dátum pobytu: 21.6. - 27.6.2022
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Bellevue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.2 S dovolená splnila naše očekávání.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolená splnila naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje, krásný výhled na moře.

Strava
Rozmanitý výběr jídel a nápojů, každý si najde to své. Výborná obsluha.

Služby hotela
Vstřícný a ochotný personál.

Pláž
Pozvolný vstup do moře vhodný pro děti, na pláži placené lehátka s slunečníky. Vodní sporty.

Jindřich L., 30.06.2022, Dátum pobytu: 14.6. - 21.6.2022
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Paradise Beach Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)