Recenzie hotelov
Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Max. Spokojenost.... ????

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Max. Spokojenost.... ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše na 1..

Strava
Dostatečny výběr... Spokojenost ????????

Služby hotela
????????

Pláž
Jen pár metrů od hotelu.. Super

Naděžda R., 16.09.2020, Dátum pobytu: 4.9. - 13.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Lilia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,8 Celkový dojem velice dobrý

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem velice dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super,čisto,útulný pokoj s pohodlným spaním,velká koupelna,denně možnost výměna ručníků,vysypání koše,personál velice příjemný a milý

Strava
Strava ...za mě denně výborný vývar,který jsem si dávala k večeři,malý výběr pečiva,ovšem dost ovoce a zeleniny,který nám třeba jinde chyběl.Jako šéfkuchařka jsem dost vybíravà,ale mě osobně nich nechybělo,rýže skvěle ochucena,omáčky chutné

Služby hotela
Co mě osobně a i další české klienty hotelu velice mrzelo,že nebyl žádný program,všude okolo ano,chápala bych omezení kvůli koronaviru,ale přijel zájezd Bulharů,u bazénu jim bylo připraveno kromě jídla i hudba a nám bylo oznámeno,ze je to pouze pro VIP a my že nemáme přístup.Toto se pak opakovalo ještě jednou v jídelně,diskotéka pro VIP (přijel celý autobus).Toto nás tedy velice zklamalo.Žádné roušky v hotelu se neřeší,narvat hotel dalšími lidmi zřejmě panu řediteli nepřišlo v této době jako hloupý nápad.

Pláž
Dostupnost super,moře úžasně teplé,čisté.Bylo ale dobré si přivstat a dát ručník na lehátko,po 10hodině už celkem problém lehátko mít

Romana Pokorná, 15.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 10.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Perla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 V Bulharsku jsem nikdy nebyla, ale letos jsme tuto destinaci vybrali, jelikož kvůli Covidu se nám zúžily možnosti dovolené u moře. Ovšem...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V Bulharsku jsem nikdy nebyla, ale letos jsme tuto destinaci vybrali, jelikož kvůli Covidu se nám zúžily možnosti dovolené u moře. Ovšem nutno říci, že jsme nelitovali. Hotel Lilia je skvělý, personál milý a vtipný, i když měli všichni zaměstnanci uvnitř hotelu obtěžující roušky, přesto se snažili ve všem vyhověti. Destinace Zlaté písky je super, promenáda se spoustou stánků a zboží, rozmanitými restauracemi a živou hudbou i lunapark se zmenšeninou Eiffelovy věže je velmi pěkný. Jakoby se v Bulharsku zastavil čas a žádný Covid nebyl.... ráda se sem někdy znovu vrátím... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování výborné, pouze na pokojích bych vyměnila koberce za dlažbu, jinak výborné. Na recepci jsme si dokoupili za 700 Kč pokoj s výhledem na moře a bazén a to byla skvělá volba. Vyhovovalo mi i to, že uklízečka uklízela jen když hosté dali na dveře visačku, že chtějí poklidit, jinak neobtěžovala.

Strava
Strava velmi chutná, rozmanité ovoce, zelenina, sýry, ryby, různé druhy masa a vymazlené dortíky, bulharské pivo i víno mi chutnalo. Jídlo fomou bufetu 3x denně, chudáci servírky v rouškách a rukavicích za plexisklem samy nandavaly na talíře jídlo dle přání klientů a na konci pultu předali klientům.

Služby hotela
Služby dobré, obsluha u vnitřního i venkovního baru u bazénu super. Bazén na střeše byl zavřený kvůli Covidu, což chápu, ale jinak jsme se byli na něj podívat v 9. patře za sklem a musí to být nádherná podívaná když je otevřený.

Pláž
Pláž v podstatě jen přes pěší promenádu, hned před hotelem, krásný bazén a bar s odpočinkovými křesly.... pláž písčitá, čistá, udržovaná, slunečník + 2 lehátka + dva molitany potažené koženkou - vše za 10 Leva za 1 den, sprcha na nohy i celková sprcha hned při východu z pláže k hotelu....moře teplé... vlny na pohoupání, ne velké, prostě skvělé

Zdenka D., 15.09.2020, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Lilia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Navštívili jsme tento hotel poprvé v roce 2018 a nyní jsme se do tohoto hotelu rádi vrátili. Zažili jsme opět krásný týden u nádherné...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Navštívili jsme tento hotel poprvé v roce 2018 a nyní jsme se do tohoto hotelu rádi vrátili. Zažili jsme opět krásný týden u nádherné pláže. Pro ty, kteří hodlají prožít týden focením prasklé dlaždičky, trusem od raca potřísněné lehátko u bazénu, či podobnými titěrnostmi, je tento hotel naprosto nevhodný. Pro ty, kteří hodlají prožít dovolenou na pláži, odkud to mají do hotelového zázemí pár kroků je tento hotel ideální. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající. Pár nedostatků by se našlo, ale tím, že např.u skříně drhnou posuvné dveře se mi ani nechce zmiňovat. Toto je pro nás naprosto zanedbatelná banalita. Jinak denně uklizeno, výměna osušek i ručníků samozřejmostí.

Strava
Na to, že byl hotel obsazen zhruba z jedné třetiny, tak strava byla pestrá. Vždy se dalo vybrat jídlo, které bylo chutné a doplňováno až na ovoce až do konce výdejní doby.

Oproti minulému pobytu v roce 2018 nebyl v provozu gril, ale to se dá pochopit, když chybí lidé, nemůže být v provozu vše.

Služby hotela
Vše, co jsme potřebovali nám hotel nabídnul. Ano, je co zlepšovat, ale poněvadž nejsme nároční

(volili bychom jinou cenovou relaci) tak jsme byli spokojeni.

Pláž
Pláž byla každý den v noci upravována. Lehátka a deštníky za poplatek 4+4+4 Leva (170,- Kč) na den, nebo veřejná pláž na deku. Všude místa dostatek. Co se týká moře, tak bylo vždy čisté, nádherně teplé. Během týdne jsme 4 dny měli zelené vlajky, kdy moře dopoledne bylo velmi klidné a odpoledne se mírně vlnilo. 2 dny vlály žluté vlajky, kdy se dělaly vlny cca 0,5m a bylo to příjemné houpání, u břehu se vytvořil asi 2m široký úsek s utrhanými řasami, ale jinak stále čisté a teplé. Poslední den vyvěsili vlajky červené, ale pořád se dalo koupat. Sice jen tam, kam dosahovala voda cca pod plavky, tedy dokud nepřišla vlna, to byl problém vystačit. Plavčíci měli pohotovost a neustále vyháněli neukázněné lidi s nafukovačkama, takže jsme si občas připadali jako na řízené křižovatce (neustálé pískání na píšťalku)

Petr L., 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Chaika Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,4 Spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
spokojenost

Strava
dobra

Služby hotela
spokojenost

Pláž
vzdalenost cca 5 minut,pozvolny vstup do vody,vhodne pro deti

Yvetta Teichmanová, 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Riva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Celkove bych hodnotila kladne, ale urcite par zlepseni by to chtelo. Hotel hezky, ale jsou tam nedostatky. Bazen, voda, jak led...vice,...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove bych hodnotila kladne, ale urcite par zlepseni by to chtelo. Hotel hezky, ale jsou tam nedostatky. Bazen, voda, jak led...vice, jak 4 minuty nedate. Lehatka i destniky u bazenu super. Byli prazdne i okolo 10 ranni.Jidlo dobre, akorat cisniky a servirky by to chtelo trochu popohnat...oni proste maji na vse cas. Co byl ale hnus snack bar...chlap, ktery chystal pizzu a burgry, bez rukavic a ruce neumyte, tfuj. Nikdy vice. Jidlo jsem podarovala kocicce, ktera asi patri k hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pani na recepci zpomalena, prilet ve 20 hodin a jeste ve 20:30 jsme stali na recepci, protoze recepcni mela dve rychlosti pomalou a pomalejsi...des. Nebyt jejiho kolegy, stojime tam dodnes. Prestoze vecere jsou pouze do 21 hodiny s pani to ani nehlo. Hotel zrekonstruovany, ciste pokoje, postele i matrace. Az na koberce ty bych zrusila, drzela se v nich spina, spatne vysate. Koupelna velka, vysousec vlasu byl. Pokoj smeroval do zahrady, takze klid.

Strava
Strava pestra. Sice trochu vice mastne na muj vkus, chutove vyborne, ale vlazne az studene. Denne ovoce a zelenina, krasne broskve, blumy, melouny a jine. Jidelna plna, musely jsme cekat i 5 minut nez se uvolnil stul, a kdyz uz byl prazdny, tak obsluha vazla. Nikdo neodnasel talire s vse trvalo. Presto se to dalo vydrzet. Nikam jsme nespechaly.

Služby hotela
Co se tyce sluzeb. Personal neusmevavy, neodpovi na pozdrav ani na podekovani. Nahlasen problem s trezorem a myslim, ze dodnes nejde otevrit. Proste bulhari nefunguji...Jediny prima chlapik byl Stanislav, obsluha baru u bazenu. Michal napoje a nesetril na vas a byl docela kontaktni. Druhy fajn chlapik bar u recepce. Namichal drinky, dle prani a vydrzel s nami do jedne v noci.

Pláž
Plaz, zanedbana. Chybi odpadkove kose a nekdo, kdo by plaz tak nejak uklidil. Lehatka porad plna. I kdyz tam cely den na lehatko nikdo neprisel, lezely na nich rucniky. Nastesti je hotel kousek od plaze, rucniky jsme mely u bazenu a k mori jsme se sly okoupat a zase zpet. Odpolko se ale lehatka uvolnila a mohly jsme to tak nejak stridat. Rano bazen, odpolko more.

Monika K., 14.09.2020, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Via Pontica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pokoj 5 fotografií

Celkom: 9 Kvalita odpovídá ceně

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Kvalita odpovídá ceně Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Paní úklidu moc nedala, ale ubytování v pohodě, nemám námitek

Strava
Možná jen můj subjektivní pocit, ale jestli tohle je typická balkánská kuchyně, tak mi teda k srdci nepřirostla

Služby hotela
Nijak jsme nic nepotřebovali, takže asi není co hodnotit...

Pláž
Vzdálenost k pláži úplně v pohodě, alespoň tu byl, na rozdíl od pobřežních hotelů, klid. O víkendu mraky lidí, téměř nemožné sehnat lehátko se slunečníkem. Jinak se nám moc líbilo

Michal Metelka, 14.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Perla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Od Bulharska víme co očekávat a proto jsme byli spokojeni, nečekali jsme žádné velké zázraky.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Od Bulharska víme co očekávat a proto jsme byli spokojeni, nečekali jsme žádné velké zázraky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel na první pohled krásný, velký udržovaný bazén i bazének pro děti. Voda i okolí čistě a udržované. Pokoj byl horší, rozhodně neodpovídal kategorii 4 hvězdy. Hlavně výhled z pokoje na parkoviště nic moc. Jsme v celku nenároční a proto jsme se s tím spokojili. Hlavně že bylo krásné počasí a voda v moři jako samet.

Strava
Strava chutná a dostatečný vyběr

Pláž
Moře hned asi 40 metrů za hotelem, přístup po dřevěných lavkách. Škoda že hotel nemá vlastní lehátka a slunečníky. Voda čistá a teplá. Všude jemný písek a velice pozvolný vstup do vody. Vhodné pro malé děti.

Leona Šípová, 14.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 11.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Krásná pohodová dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná pohodová dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydlení po rekonstrukci moc hezké, nový nábytek ,všude čisto a vonavo jen matrace pro nás dost měkké a chyběly poličky v koupelně .Jinak spokojenost veliká.

Strava
Všechno výborně vypadalo i chutnalo .Kuchaři měli roušky i rukavice .

Služby hotela
Mladý personál ,který se vždy snažil vyřešit co jsme potřebovali.

Pláž
K pláži tak 5 minut kolem krásného hotelu Neptun ,do centra 10 minut ,pláž čistá, voda byla ted v září 28 stupnu jen trošku silnější vítr, ale moc se nám líbilo .Lidí bylo letos málo, restaurace dost prázdné, jen kde byla živá hudba bylo veselo.

Dana Kmentová, 14.09.2020, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Melia Sunny Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Top dovolená nic co bych mohl vytknout až na poslední dva dny, kdy do hotelu přivezli tlupu Poláků a bylo po klidu jak v hotelu, při...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Top dovolená nic co bych mohl vytknout až na poslední dva dny, kdy do hotelu přivezli tlupu Poláků a bylo po klidu jak v hotelu, při snídani, u bazénu a také 50+ pro nich neplatilo, ale to je problém všude, kde se objeví. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
na nejšpičkovější úrovni. Ůklid opravdu každý den a hloubkový. Měl jsem dojem, že ta sympatická a neustále usměvavá paní byla předtím zaměstnána na operačním sále, za nás oba 130%

Strava
nalze nic jiného, než opět na 100% nebo spíše víc?

Služby hotela
na hodně vysoké úrovni

Pláž
přístupnost z hotelu zcela bezproblémová, pohodlná a velice ktátká, v moři první dva dny řasy ale po mikrobouřce teplý vánek od moře, vlny, jeden den červená vlajka na pláži a potom jen křišt´álově čisté

Vladimír Anděl, 14.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 11.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Villa List

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie