Recenzie hotelov
Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,4 Zájezd jsme koupili přes CK jako last minute za 7090 na osobu. Za tuto cenu jsme celkem spokojeni se službami, které hotel nabízí,...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd jsme koupili přes CK jako last minute za 7090 na osobu. Za tuto cenu jsme celkem spokojeni se službami, které hotel nabízí, nicméně dát za pobyt 12-15 tisíc, už bych byla mnohem více zklamaná, jelikož máme srovnání z mnoha zemí a hotelů… hotel neodpovídá 4*, spíše 3. Takový standart, nic co by nás vyloženě nadchlo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Menší hotel, pokoj standartně vybavený. První den jsme dostali pokoj v budově C s balkonem s výhledem do špinavé ulice, na tomto pokoji byla větší televize, čisté modré závěsy, pokoj vypadal nověji, v koupelně byla sprcha, ovšem velmi blbě řešená, bez závěsu či zástěny, po prvním koupání byla voda po celé koupelne s WC, dlaždičky neskutěčně klouzali. Kvůli výhledu jsme pokoj ještě první večer s delegátkou reklamovali, zeptali jsme se zda mají nějaký s výhledem na moře. Managerka hotelu nás vzala do 5. patra hlavní budovy ukázat pokoj, který byl prostornější, i když méně moderněji zařízen, taková střední zlatá cesta, nic extra ale čisto. Balkon byl přímo naproti moři, s výhledem i na bazén. Koupelna zde byla lepší, měla vanu i sprchový závěs, takže nikde netekla po zemi voda. Postele obrovské (200cm dvoulůžko) pružinové, pro mě vyhovující, manžela bolela celou dovolenou záda, stěžoval si, že pociťuje pružiny, asi měl tedy matraci více proleželou.

Strava
Asi největší slabina hotelu, přijeli jsme tedy ještě v době kdy trvají opatření kvuli coronaviru, před vstupem do jídelny dezinfekce a měření teploty. Dále Vám jídlo nabírají servírky, vy si pouze ukazujete. Málo kdo zde umí anglicky, nandavají pouze na malé talířky a né že bych si úplně potrpěla na estetiku, ale na ten malý talíř vám to někdy tak nechutně nakydají, že by někoho mohla přejít už chuť. Na malý talíř se samozřejmě vejde i jen malá porce. Když si jdete pak víckrát přidat nebo ochutnat něco jiného, už na vás tak trochu nepříjemně pokukují servírky. Strava téměř po celý týden neměnná, snídaně vyhovující- pečivo, salámy, sýry, vejce na všechny způsoby, jogurt, palačinky občas wafle. Obědy a večeře už byli horší. Docela chutné byli polívky, vždy na výběr ze dvou druhů. Dále dvoje těstoviny, omáčka se občas obměnila, každý oběd i večeři grilované maso jiného typu, zelenina a hranolky. Dále výběr salátů, a pak vždy nějaké maso v omáčce, občas krokety, smažené cibulové kroužky, jednou byla rýže, párkrát smetanové brambory. Z ovoce výběr z hrušky, jablka, banánu, kiwi, broskev, žlutý a červený meloun, pak sladký bar, kde všechny dortíky chutnali stejně (hnusně) ochutnali jsme první dva dny od každého druhu, pak už jsme si je nedávali, jsou pořád stejné, nemění se. Manžel si vzal jednou muffin na ochutnání ale po rozbalení zjistil že nahoře je plíseň. Oznámil to servírce, ta mávla rukou a nabízela muffiny s plísní hostům dál. Obědy i večeře velmi totožné. První 3 dny si člověk vybere, pak už ale neví co si dát, jak je to vše stejné. Navíc veškerá jídla nedochucená, postrádají špetku soli nebo jakéhokoli koření. Nápoje si také nesmíte natočit samy, a příbory dostáváte balené v papírových sáčcích.

Služby hotela
Animátoři- i když my o tuto službu moc nestojíme, nemáme děti, tak tento hotel byl alespoň v naši dobu sice osídlen asi 8 animátory, ale dětí si vůbec nevšímali, člověk je potkal akorát u společného jídla, jinak večer žádný program, během dne také žádná zábava, byť byl na recepci napsaný program, že např. V 10 hodin bude cvičení ve vodě, v 21 nějaká večerní show , tak se nedělo vůbec nic.

Jinak teda recepce a manažerka vstřícná k reklamaci a výměně pokoje.

Úklid probíhal každý den, i když my jsme ho chtěli pouze 2x. Přijde nám to jako zbytečnost měnit každý den povlečení, ručníky.. každý den doplnili při úklidu 2 ks vody 0,5l.

Plážový bar od 10 hodin, nemíchají se zde coctaily, pouze limonády, voda, pivo. Coctaily dostanete na lobby baru a u bazénu. Celkem velký výběr. U bazénu celý den kelímky se zmrzlinou (4 druhy) ale takové to obyčejné, chuťově jak polárkový dort.

Jinak jsme využili i vnitřní bazén kvůli nepřizni počasí, saunu a páru, za to má hotel plus.

Pláž
Písčitá, asi 2 km dlouhá, zpočátku čistá, po bouřce samozřejme chaluhy a naplaveniny z moře u břehu, sebrali až za dva dny. Lehátka a slunečníky v ceně. Moře hezké, čisté, za nás téměr bez vln, s velmi pozvolným vstupem. Krásné bylo, že jsme téměr každý den ráno a večer kolem 20 hod viděli delfíny, byli celkem i blízko pláže. Nádhera.

Gabriela, 23.06.2021, Dátum pobytu: 16.6. - 23.6.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: MPM Arsena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 10 Doporučuji

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné, doporučujeme

Strava
Fantastické, doporučuji

Služby hotela
Skvělé, doporučuji

Pláž
Čistá

Jindřich Vysocký, 22.06.2021, Dátum pobytu: 12.6. - 19.6.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Smartline Meridian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Celkove dovolena byla velmi vydarena.Cestovali jsme s malou dcerou a ta si to moc uzila.Velkym zklamanim bylo pocasi, casto prselo a bylo...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove dovolena byla velmi vydarena.Cestovali jsme s malou dcerou a ta si to moc uzila.Velkym zklamanim bylo pocasi, casto prselo a bylo zatazeno.More i bazen byl velmi studeny. Nastesti vnitrni bazen byl vyhrivany.Doporucuji jet vice v sezone.Hotel je vhodny pro rodinu s detmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj i hotel byl krasny.Neni co vytknout.

Strava
Velky vyber jidla I kdyz hotel nebyl moc zaplnen. Hodne ovoce I salatu.Jeden vecer I morske plody.

Služby hotela
Nemam co vytknout personalu.Na recepci vzdy poradili a servis v jidelne byl rychly a mily.

Pláž
Plaz byla pekna a opravdu kousek od hotelu.Vyhodou jsou slunecniky a lehatka zdarma.Pozvolny vstup do more.

Blanka V., 22.06.2021, Dátum pobytu: 9.6. - 19.6.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Via Pontica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Skvělá dovolená pro rodiny s dětmi.. Perfektní vyžití díky bazénům a tobogánům, animační program fungoval, pokoj dle recenzí ušel.. Moře...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená pro rodiny s dětmi.. Perfektní vyžití díky bazénům a tobogánům, animační program fungoval, pokoj dle recenzí ušel.. Moře blízko hotelu a Nessebar pěšky 2km od hotelu.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pěkný.. Lednička při příjezdu s plísní ale po upozornění na špínu hned vyčištěno..

Strava
Jídlo perfektní, velký výběr.. Alkohol také rozmanitý včetně míchaných nápojů..

Pláž
Písčitá pláž a pozvolným vstupem..

Leona T., 21.06.2021, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Kotva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dobrý

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné, pokoj prostorný. Úklid by se mohl zlepšit.

Strava
Celkový výběr ucházející. Největší problém, jídla byla málo teplá. Hlavně snídaně byli studené.

Služby hotela
Personál velmi příjemný a ochotný.

Pláž
K pláži jsme měli asi 300 metrů. Vzhledem k tomu že jsme byli první turnus pláže i moře byli čisté. O okolí se to říci nedá. Největší problém a to zásadní, nikde na pláži nebyly toalety. Když už tam byla někde dřevěná bouda, tak zvané toalety, tak byly zavřené. Sluneční pobřeží už nikdy. Zatím tam bylo hrozně málo lidí, v plné sezóně musí být pobyt nepredstavitelný.

Olga Manzelová, 21.06.2021, Dátum pobytu: 5.6. - 16.6.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Riva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,6 Krásný hotel,se 4 bazény, aquaparkem,výborným jídlem, krásným pokojem

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel,se 4 bazény, aquaparkem,výborným jídlem, krásným pokojem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný prostorný pokoj s balkónem výhledem na bazén

Strava
Skvělé jídlo

Služby hotela
Denně čistý pokoj,zaměstnanci milí a ochotní

Pláž
Sice dál od hotelu,cca 20 min pěšky, ale pláž čistá

Patricie Sikorova, 21.06.2021, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: iHotel Sunny Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená dobrá. Chyběly nám služby delegáta, kterého jsme si museli kontaktovat sami až před odjezdem.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená dobrá. Chyběly nám služby delegáta, kterého jsme si museli kontaktovat sami až před odjezdem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování krásné, prostorné, tři pokoje, dva záchody, dva balkóny. Moc hezké.

Strava
Jídlo výborné.chybel mi dětský koutek s méně kořeněnými jídly.

Služby hotela
Hotel v pořádku. Služby na dobré úrovni.

Pláž
Pláž dobře přístupná. Dál od hotelu. Bohužel bez baru na pláži. Nutnost nosit si pití pro děti .

Vendula Banasinská, 21.06.2021, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Sunrise All Suites Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Cestovala jsem sama s dvemi malymi detmi.vse bylo super.cisty pekny hotel se spoustu vyziti pro deti a kousek na pozvolnou piscitou plaz

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Cestovala jsem sama s dvemi malymi detmi.vse bylo super.cisty pekny hotel se spoustu vyziti pro deti a kousek na pozvolnou piscitou plaz Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorne studiu za nas super

Strava
Vseho dostatek jidlo po cely den.ovoce.

Pláž
Piscita.pozvolny vstup super pro male deti.

Jana S., 21.06.2021, Dátum pobytu: 9.6. - 16.6.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Iskar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Chtěli jsme s přítelkyni mimčo. Potom co jsme v hotelu Kotva zažili, jsme si to rozmysleli. Jedna se o hotel výhradně pro rodiny a dětmi....

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Chtěli jsme s přítelkyni mimčo. Potom co jsme v hotelu Kotva zažili, jsme si to rozmysleli. Jedna se o hotel výhradně pro rodiny a dětmi. Pokud mate děti, vřele doporučuji. Pokud ne, nejezděte tam. Zobraziť celú recenziu

Matěj D., 21.06.2021, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Kotva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 Mimo sezónu to nemělo chybu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Mimo sezónu to nemělo chybu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Úžasné

Strava
Úžasné, velký výběr a doplňováno

Služby hotela
Milý personal

Pláž
Čistá a moře také

Pavlína H., 21.06.2021, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Astera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)