Recenzie hotelov
Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená pro nenáročné lidí,kteří raději ocení klidnější ubytování a osobní a vřelý přístup majitelů. Clovek se cítí pomalu jako doma....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pro nenáročné lidí,kteří raději ocení klidnější ubytování a osobní a vřelý přístup majitelů. Clovek se cítí pomalu jako doma. Byli jsme 2x po sobě. Vzdy velmi spokojeni. Jeli bychom i letos ale už se musíme podívat i jinam. Určitě zde dáme i do třetice ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
WiFi,klimatizace. Na pokoji jsme se zdržovali zřídka. Pokoje vždy čisté i prostory kolem penzionu. Co chvíli jsme viděli jak majitele něco uklízeji , zametaji.

Strava
Přítel viděl osobní jídlo majitelů, když vecereli. Marné jsme hledali v jídelním lístku. Po zeptani nám bylo řečeno, že to v nabídce není, ale i tak dostal????

Pláž
Pláž super, písčitá a velká , vždy vál trošku vítr, takže pocitová teplota byla nižší, obzvlášť ve stínu . Vlny pecka, vyřádili jsme se. Dostatek stánku s pitím a občerstvením.Při naší druhé dovolené 2019 prošla pláž údržbou oproti dovolené 2018 viditelný rozdil. Dřevěná cesta pro lepší chůzi v písku . Nové stánky , přibyly toalety, a domeček pro první pomoc.

Anonym, 13.02.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Penzion Mečta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hotel je pěkný,prostorný a na dobrém místě.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je pěkný,prostorný a na dobrém místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byli pěkně zařízené,prostorné.

Strava
Snídaně,obědy a večeře včetně snacků byli dobré.

Ovoce,zeleniny a jiného jídla bylo vždy dostatek.Každý si vybere.

Služby hotela
Úklid pokoje byl vždy v pořádku.

I ostatní služby byli v pořádku.

Pláž
Co se týce pláže,nemáme žádné připomínky.

Vždy uklizeny.

Anonym, 06.02.2020, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Bellevue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,2 Nebyla to vůbec špatná dovolená. Počasí samozřejmě vyšlo, takže poměrně super. Po příletu (10:00) jsme čekali 2 hodiny na klíče, ale...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Nebyla to vůbec špatná dovolená. Počasí samozřejmě vyšlo, takže poměrně super. Po příletu (10:00) jsme čekali 2 hodiny na klíče, ale umožnili nám dát kufry do hlídané místnosti. Hned jsme dostali pásky a šli na pozdní snídani. V okolí jsou ulice plné obchůdlů, pekáren atd.. Bylo kam chodit každý den. Dokonce i něco jako zábavní park je zde s kolotoči atd.. Hned vedle hotelu obchůdek s potravinami. Ceny pěkné. Voda 1,5 l kolem 13,-, pivo kolem 20-30,- atd.. Nekouřím, ale cigarety si tam lidé kupovali jako na běžícím pásu. Restaurace, pizzerie, hadry a další možnosti, jak utrácet peníze. Osobně bych tam už ale neletěl - viz.zbytek recenze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající ceně. Vše v pohodě. Jednou jsme akorát museli říkat o ručníky, neboť nám je paní pokojská zapomněla dát, ale jinak vše uklizeno a čisto. Vybavení pokoje ok. Žádný problém

Strava
Strava byla ze začátku dobrá. Hranolky, těstoviny, zelenina, hovězí, kuřecí, sem tam ryba udělaná jinak, než bych čekal, nějaká omáčka, ovoce málo, zákusky dobré. Vše si člověk nakombinoval sám. Bohužel to bylo každý den stejné. Po 4 dnech už nám to lezlo krkem. Ale najedli jsme se. Svačinka spočívala ve zbytcích pečiva ze snídaní, občas udělali něco jako hamburgery, hot dog a někdy pizzu. Ale žádná extra kvalita. Já to nejedl, ale děcka říkaly, že to nebylo špatné. Sem tam zmrzlina.

Služby hotela
Byl zde malý krytý bazén se skluzavkou a v něm ukrutně přechlorovaná voda. Až z toho štípaly oči. Venkovní bazen na začatku opravdu ledový!!! Po dvou dnech už to bylo ok. Lehátka u bazénu zdarma. Je třeba si ale přivstat, pokud chcete trávit čas u bazénu a mít lehátko. Já osobně jsem v zahraničí kvůli moři. Bazén máme doma :-)

Pláž
Pláž písčitá, veliká. Lehátka a slunečníky za poplatek. Lidí hodně! Chodili jsme na pláž po snídani a vždy se našlo místo dál od moře (60-100). Pláž byla čistá a nebyl problém s odpadkovými koši. Nejsou tam všk sprchy ani toalety!!! WC je mimo pláž za poplatek. Místo na převlečení ano. V moři 1x chaluhy a jiné věci po bouřce, takže se člověk prodíral mezi tím. Bohužel největší problém medůzy. Průměr 25 cm. A žahaly!!! Dcera dostala 2x a kluk 1x. Byly tam dost často a všude :-( Z tohoto důvodu bych tam už nejel. Jinak 3 dny bylo nádherně. Vlny cca.1,5m, takže se děcka vyblbly.

Marek Krejbich, 05.02.2020, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Mena Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Naprosto super dovolená, moc jsme si to užili.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto super dovolená, moc jsme si to užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všechno v pořádku.

Strava
Super, velký výběr.

Služby hotela
Adekvátní

Pláž
Pláž bohužel přelidněná.

Barbora, 29.01.2020, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Hrizantema

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Jeden z nejlepších hotelů v Primorsku s příjemnou atmosférou.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jeden z nejlepších hotelů v Primorsku s příjemnou atmosférou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má výbornou polohu a hlavně atmosféru - ideální pro lidi, kteří nemají rádi velké hotelové komplexy. Bydleli jsme v pokoji 411 ve 4 patře - pokoj byl čistý, slušně vybavený, nový nábytek a balkón s výhledem na moře.

Strava
Strava formou all inclusive - snídaně, obědy a večeře dobré kvaliy - jídla i pití bylo dost, ocenili jsme zejména velký výběr ovoce (melouny, banány, pomeranče) a michané nápoje (např. mochito).

Služby hotela
Personál mluví i česky. Musím pochválit i obsluhu v restauraci i na barech - mají vše dobře zorganizovano - jsou rychlí a přijemni. Jinak je součástí hotelu hezká zahrada, dále má hotel velký bazén, restaurací a 2 bary.

Pláž
Pláž s jemným piskem je kousek od hotelu max 200 m. Na pláži si můžete pronajmout lehátka se slunečníkem (my jsme leželi na dece a slunečník jsme si koupili vlastní). Je tam taky obchod s občerstvením a půjčovna věcí do vody - např šlapadla nebo serfy.

Tomáš Doucha, 18.01.2020, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Tishina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,2 Za ty peníze to nestojí, hlavně kvůli hroznému moři. Bylo to na zkoušku první a poslední Bulharsko, na Řecko a Turecko to nemá ani náhodou.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 2 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Za ty peníze to nestojí, hlavně kvůli hroznému moři. Bylo to na zkoušku první a poslední Bulharsko, na Řecko a Turecko to nemá ani náhodou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá 3*.

Strava
Strava pestrá a chutná, dostatek ryb, ovoce i nějaké zákusky, ale jídelna malá, takže boj o místo a fronty na jídlo. Jediný klad - zmrzlina od rána do večera, kvalitní a samoobsluha.

Služby hotela
Bazén tak pro srandu králikům, ještě že se mohl využít u sousedního hotelu.(byl tam i lepší bar)

Pláž
Voda studená, samá medůza, stále vlny, nic pro plavce, mělko a když jste šli do hloubky, tak se mohl plavčík po,,at.

Karel Řehák, 12.01.2020, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

Celkom: 9,4 Hezká dovolená. Hotel splnil naše očekávání.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená. Hotel splnil naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je menší, ale úplně přesně podle našich představ (nemáme rádi velké hotely). Je kousek od pláže. Pokoj standard, čistý s balkónem.

Strava
V hotelu vaří slušně. Jídlo nám chutnalo a bylo ho dost i ovoce. Na oběd a večeři byl výběr z několika jídel plus salátový bufet. Na pití pivo, víno, vodka, whisky, nealko, voda, džusy, káva a čaj.

Služby hotela
V hotelu je mimo jiné velký bazén, lehátka, zahrada, restaurace a 2 bary. Obsluha ochotná, všichni rozumějí česky, jak už je v Primorsku zvykem.

Pláž
Pláž je kousek od hotelu asi 100 metrů. Je písčitá dlouhá a čistá - viděli jsme, jak ji každé ráno uklízejí. Na pláži je bar a půjčovna loděk.

Magda Hrubá, 12.01.2020, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Tishina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 3 Dovolená jako celek nás velmi zklamala. Cesta letadlem a následně autobusem proběhla v pořádku. Do hotelu jsme přijeli brzy ráno a podle...

  • 2 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 3 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená jako celek nás velmi zklamala. Cesta letadlem a následně autobusem proběhla v pořádku. Do hotelu jsme přijeli brzy ráno a podle pokynů jsme čekali na ubytování. Uvítala bych možnost odložit si na tuto dobu kufr na zabezpečené místo. Buď jsme je museli tahat s sebou, nebo je odložit jen tak vedle recepce. Lepší načasování celého příjezdu by také bylo žádoucí, čekací doba byla opravdu dlouhá.

Mrzelo mě, že poblíž hotelu nejezdil žádný linkový autobus, museli jsme pro veškeré cesty využít taxi. Z fakultativních výletů jsme si nevybrali, neodpovídaly našim představám. Používání bazénu bylo omezeno do 6 hodin večer. Tedy v době, kdy bych jej ráda využila, bylo používání zakázáno. Navíc byl poměrně malý, takže stačil tak akorát pro potřeby dětí. Ty jej bohatě využívaly i při jídle. Vzhledem k tomu, že byl umístěný uprostřed terasy, kde se podávalo jídlo, to chvilkami nebylo moc příjemné.

Připojení k internetu bylo velmi pomalé a nestabilní. Nebylo možné jej použít ani na základní úkony jako je čtení zpravodajství. Pokud zákazník počítá s tím, že přes internet sem tam vyřeší pracovní záležitosti, šeredně se zklame.

Shrnuto a podtrženo, hotel ani zdaleka neodpovídal standardům 4* hotelů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl celkově dobře vybaven a uklizen. Postele nebyly při příjezdu povlečené, od 4* hotelu bych si dovolila toto očekávat. Nábytek na balkóně byl ve velmi špatném stavu. Výtah byl ve špatném stavu, poničené stěny, velmi pomalý.

Připojení k internetu bylo ve

Strava
Velmi kladně hodnotím stravování, výběr jídla byl velký, obsluha jej průběžně doplňovala. Není co vytknout, světlý bod celé dovolené.

Jako první nás velmi zklamal bar a snack bar na pláži. Ačkoli jídlo podávané v hotelu hodnotím veskrze kladně, jídlo dostupné ve snack baru bylo velmi nekvalitní a za celý pobyt se neobměnilo. Bar byl tragédie. Mladá obsluha se leckdy věnovala spíš sobě navzájem než hostům. Chápu, že v all inclusive je zahrnutý pouze tuzemský alkohol, ovšem ve 4* hotelu bych očekávala schopnost barmanů míchat drinky s větší invencí než panák s limonádou. Podle nálady občas obsluha přidala do drinku led nebo citron. Obsluha působila jako banda puberťáků, kteří se ráno rozhodli, že budou pracovat za barem. Neměli ponětí ani o základech práce za barem, které ovládá i obsluha v druhé cenové v Brně.

Služby hotela
Používání bazénu bylo omezeno do 6 hodin večer. Tedy v době, kdy bych jej ráda využila, bylo používání zakázáno. Navíc byl poměrně malý, takže stačil tak akorát pro potřeby dětí. Ty jej bohatě využívaly i při jídle. Vzhledem k tomu, že byl umístěný uprostřed terasy, kde se podávalo jídlo, to chvilkami nebylo moc příjemné.

Pláž
Poloha hotelu a blízkost pláže byla výborná, podle popisu.

Václav K., 12.01.2020, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Balčik, Hotel: Royal Bay Apartments (Ikantalak)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Jezdíme do tohoto hotelu s dětmi každý rok a příští rok pojedeme zase. Opravdu ideální rodinná dovolená - aspoň pro nás.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdíme do tohoto hotelu s dětmi každý rok a příští rok pojedeme zase. Opravdu ideální rodinná dovolená - aspoň pro nás. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Letos jsme byli v hotelu Kamenec už popáté. Hlavně naše děti nechtějí jinam. Každý rok si tady najdou nové kamarády. Pokud to jde požádáme na recepci o pokoj v 4 patře - balkón s výhledem na bazén, abychom na děti dobře viděli. Pokoje jsou tady dost velké a slušně vybavené-televize, lednička, klimatizace. Můžete si vybrat jestli chcete výhled na moře nebo na bazén.

Strava
Protože jsou v hotelu hlavně češi, snaží se kuchaři přizpůsobit jídla naší kuchyni a to hlavně dětem. Všeho je až až a pokud něco dochází hned to kuchař doplní. Prostě nevíte, co si dát dřív. Hodně nám chutnaly omáčky a zeleninové saláty. Bezvadné je, že u každého jídla je hodně ovoce, hlavně melouny, banány a pomeranče.

Služby hotela
Hotel má velký bazén, fitko, 2 bary, restaurací a nabízí i animační programy pro děti i dospělé - vše v češtině. Jak na recepci, tak i v celém hotelu byli všichni moc ochotní a přijemní - hlavně Boris a Galia. Chceme taky moc poděkovat delegátům Sevde a Evě, které se o nás opravdu vzorně staraly.

Pláž
Pláž je hned u hotelu - je velká a hodně široká. Na pláži jsou k pronajmutí lehátka a slunečníky nebo šlapadla a vodní skůtry. Naše děti také dost často jezdily na velkém tobogánu, který je hned u hotelu.

Jiří Kajnar, 11.01.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)