Recenzie hotelov
Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 vše se nám moc líbilo jen sem měla v žádosti výhled na moře,to mi bohužel nebylo splněno,balkon byl na ulici kde byla každý večer...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
vše se nám moc líbilo jen sem měla v žádosti výhled na moře,to mi bohužel nebylo splněno,balkon byl na ulici kde byla každý večer diskotéka do ranních hodin takže jsme se moc nevyspali,jinak spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování dobré,jen nízké postele a měkké matrace,špatně se mi vstávalo mám potíže s koleny,jinak vybavení odpovídalo,moc jsme nebyli na pokoji,většinou na pláži nebo u bazénu taky na balkoně

Strava
všeho dost,jídla,pití,ovoce,zeleniny,ochota personálu,vše jak má být,velká spokojenost,všude čisto

Služby hotela
hotel byl moc hezký,každý den uklizeno,ustláno,doplněn toal.papír,,zameteno,čisté ručníky vše na 1,velká spokojenost,plánujeme i příští rok moc se nám líbilo

Pláž
pláž byla nedaleko hotelu,přístup do vody byl super,

Hana T., 17.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Iskar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená v Bulharsku byla skvělá, blízko pláže a i zábavní centrum nebo obchod.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Bulharsku byla skvělá, blízko pláže a i zábavní centrum nebo obchod. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl úžasný, s vnitřním bazénem i venkovním. Na pokoji bylo čisto jen málo doplňovali toaletní papír, ale zásoby kapesníčků to jistí. V hotelu jako i v jiných přímořských stavbách se toaletní papír dává do koše, což v teplu smrdí.

Strava
Strava dobrá. Chvilku mi trvalo než jsme si zvykla a ke konci pobytu jsem byli už přejedeni. Jen nám trochu chybělo naše máslo.

Služby hotela
Služby měl hotel skvělé wellness i možnost objednání si masáže. Animační program pro děti i dospělé.

Pláž
Vcelku blízko na pláž. Moc doporučuji. Měla jen pár chybiček techo hudba, na pláži není blízko WC (do hotelu nebo hledat veřejné), v písku dost cigaretových nedopalků.

Anonym, 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Astera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Spokojenost, začátek sezony, což nám vyhovovalo, nebylo tak velké vedro a plné pláže

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, začátek sezony, což nám vyhovovalo, nebylo tak velké vedro a plné pláže Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré, až na koupelnu, kde nebyl sprchový kout, ale pouze sprcha a odtok uprostřed koupelny, takže stále nacákáno, klouzalo to, museli jsme po použití sprchy sami vytírat, protože jsme čvachtali ve vodě... A záchod byl ve stejné místnosti...

Strava
snídaně jednotvárné, večeře chutné

Služby hotela
Personál ochotný, spokojenost

Pláž
Vzdálenost k moři je delší, než uvádí popis zájezdu, jinak pláž i voda dobrá

Taťána J., 17.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Favourite

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla bezvadná. Počasí vyšlo, jen snad 2x trochu pršelo.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla bezvadná. Počasí vyšlo, jen snad 2x trochu pršelo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, bez připomínek.

Strava
Veliký výběr všech druhů jídel. Jediné, co nám dost chybělo, byly ryby a mořské plody. Předpokládali jsme, že u moře je to běžné.

Služby hotela
V pořádku. Jen delegátka nebyla moc k zastižení. Použili jsme delegáta na telefonu.

Pláž
Kousek od hotelu. Písčitá pláž plná mušlí. Super vlez do moře. Moře mělké, takže pro děti super.

Andrea Holanová, 16.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 11.6.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Nessebar Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 V Bulharsku jsem byla poprvé a taky poprvé letěla. Rozhodovala jsem se na poslední chvíli a vůbec nelituji. Rozhodně jsme si to užili.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V Bulharsku jsem byla poprvé a taky poprvé letěla. Rozhodovala jsem se na poslední chvíli a vůbec nelituji. Rozhodně jsme si to užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo přiměřené k ceně. Dokonce jsme dostali jiný pokoj během deseti minut ve vyšším patře. Ručníky nám během pobytu vyměnily třikrát a jednou ložní prádlo.Byli jsme tři se synem a synovcem a v pokoji se třemi lůžky bylo místa ještě docela dost. Hezký výhled na hotelový bazén z balkónu.

Strava
Strava byla moc dobrá, všeho bylo dostatek. Možná se trochu opakující jídla, ale zase jsme vyzkoušeli místní speciality a byl i dostatek nápojů jak nealko taky alkoholických v ceně.

Služby hotela
Zaměstnanci jak v restauraci tak na recepci příjemní a ochotní. Hlavně jedna starší paní na recepci, která i když jsem neuměla anglicky a místní řeč, tak trochu rusky jsme se domluvili. Uklízečky nevtíravé, ale hlavně jsme ocenili práci a příjemné chování barmana u bazénu.

Pláž
Pláž jsem tak často nenavštěvovala, ale zase je to něco jiného než jsem byla zvyklá. Písek moc nemusím, ale taky bylo fajn a taky večerní procházky na pláži byli super.

Lubica Polláková, 16.06.2019, Dátum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Sun City

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Ubytovanì skvělé,krásné čisté pokoje.Zarizeni plne vyhovovalo,televize, lednice ,varna konvice ,klimatizace,výměna osusek uklid super :-)

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovanì skvělé,krásné čisté pokoje.Zarizeni plne vyhovovalo,televize, lednice ,varna konvice ,klimatizace,výměna osusek uklid super :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velký výběr dobreho jidla ovoce i zeleniny.Byli jsme velmi spokojeni.

Služby hotela
Hotel byl hezky udržovaný,čistý.Každý den uklid i příjemný personál :-)

Pláž
Pláž byla hezká,piscita i kamenita, lehatka se slunečníky.Kousek od pláže bar, pohoda.

Petra B., 16.06.2019, Dátum pobytu: 4.6. - 11.6.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Varna, Hotel: Royal Garden (Balčik)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9 Spokojenost, časem bych se tam chtěl podívat znovu

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, časem bych se tam chtěl podívat znovu Zobraziť celú recenziu

Pláž
Na pláž to je asi 10 minut chůze, zpátky po schodech ale alespoň se člověk projde má trochu pohybu. Taky je škoda že lehátka jsou za poplatek (10 leva lehátko, 10 leva slunečník a 3 leva matrace), ale pláž moc pěkná, hodně dlouhá a voda čistá

Pavel M., 16.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 11.6.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: PrimaSol Sunlight Sunrise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Hotel super, moře krásně čisté.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel super, moře krásně čisté. Zobraziť celú recenziu

Jiří Sahula, 15.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Slavey

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3 Bulharsko již nikdy více. Všude špína a kravál. Co se týče jídla, naprostý propadák. Na pláži žádné služby.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Bulharsko již nikdy více. Všude špína a kravál. Co se týče jídla, naprostý propadák. Na pláži žádné služby. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 15.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Flagman

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)