Recenzie hotelov
Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti pláže, v samém centru dění Delegátka byla ochotná,...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti pláže, v samém centru dění

Delegátka byla ochotná, usměvavá, vysvětlila vše Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme objednány dva pokoje (máme dvě větší děti), po příjezdu nás ale rozhodili do dvou pokojů vždy na opačné straně hotelu a že je to hotel velký! Druhý den, ale manažer hotelu uznal, že jako rodina chceme být pospolu, počkali jsme na uklid dvou pokojů vedle sebe a odpoledne jsme byli vedle sebe. Mohu říci, že personál byl velice přívětivý a chápavý, hovoří samozřejmě bulharsky, dále pak rusky, anglicky (na dobré úrovni) a zaslechl jsem i němčinu a dokonce i francouštinu

Strava
Strava je organizována formou bufetu, každý si vezme co chce a kolik chce. My jsme byli spokojeni a to opravdu! Když něco došlo, tak personál ihned doplňoval. Někteří nenažranci si nanosili hromadu jídla na stůl, povrtali se v tom a nechali tak, to pak pochyběly některé potraviny. Hned ale reagoval personál a doplňoval. I šéf-kuchař osobně chodil a doplňoval, honil personál, byl vidět zájem. I personál, co uklízel chodil okolo stolů a průběžně sklízel ze stolů.

My jsme měli polopenzi, takže jsme chodili na snídaně okolo 8.30h (jsou od 7 do 10h) a na večeře v 19.30 h (od 18 do 21h), v té době již bylo vždy po první vlně stravníků a druhá ještě nedorazila. Byl jsem se podívat v jídelně i v cca 20.45 a bylo zde stále dost jídla. Kdo pak měl all inclusive, měl i oběd a jedenkrát za pobyt pak oběd v hotelové restauraci s obsluhou. Ale popravdě, v poledne jsme byli rádi, že si lehneme na klimatizovaném pokoji a na jídlo v tom vedru nebylo ani pomyšlení.

Nápoje jsme si kupovali v nedaleké samoobluze, odpovídá nešemu Lidlu nebo Albertu, ale ceny nižší. Koupil jsem a přinesl jsem na pokoj vždy celé balení vody, na pokoji dal do lednice, takže pitný režim jsme měli zajištěný i s polopenzí.

Služby hotela
Úklid pokojů byl každý den, každý den jsem měl ustlanou postel a čistě vytřeno. Pokud chci vyměnit ručník, dal jsem ho na zem a měl jsem čistý. Doporučuji nechat trochu drobných na posteli (vžijme se do role uklízeček)

součásti hotelu je i bazén se sladkou vodou, pokud chcete zde pobývat dopoledne, musíte si přivstát a obsadit lehátka ručníkem, ale my byli u moře a trávit čas u bazénu mohu i doma. Odpoledne to pak bylo takové zpestření si poplavat ve sladké vodě bez vln

Každý večer animační program jak pro dospělé, tak i pro děti

Trochu nás zklamal poslední den, kdy jsme museli opustit pokoj už v 10 hodin, ale odjezd od hotelu byl až v 22 h. Mají sice místnost na zavazadla, nic se neztratilo, ale i tak jsme byli celých 12 hodin bezprizorní - jeli jsme na výlet do Neseebaru. Pásku na ruce nám ale nesebrali a tak jsme mohli jít pak na večeři a pak už jen čekat na autobus.

Pláž
Pláž čistá, ale lehátka placená, drahá. My jsme chodili na pláž kousek od hotelu, stejně jsme seděli většinou ve vodě a užívali si vln. Každý večer pláž pak čistili. Opět - je až neuvěřitelné, jak někteří lidé si dokážou udělat okolo sebe bordel, nastlat si a pak v klidu duše odejít, ale i tato místa byla ráno uklizená.

Roman Cieciala, 05.12.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Imperial Palace (ex Victoria Palace)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Moderní hotel, poloha přímo u moře

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Moderní hotel, poloha přímo u moře Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na velmi vysoké úrovni. Pravidelný úklid, velká spokojenost.

Strava
Pestrá nabídka snídaně/oběd/večeře. Oběd navíc s možností využití druhé restarace u bazénu, takže se lze najíst i venku. Každý den se jídelníček mírně měnil, super. I odpolední pizza-snack a mini donuty byly fajn. Večer i nabídka sýrů, ideální k posezení venku u vína. Nečekali jsme "kaviárové tousty", ale naše očekávání to naprosto předčilo. Palec nahoru. I všichni barmani byli skvělí. Hned jim totiž došlo, že nás budou vídat často :)

Služby hotela
Každý den byl nějaký program. Hráli se šipky, u bazénu se tančila Zumba, hrálo se vodní pólo. Bar u bazénu k tomu.

V recepci je směnárna, takže není nutné nikam jezdit a hledat o halíře lepší kurz. Nemá to smysl. Stejně tak lze v hotelu objednat auto na pronájem. Měli jsme na jeden den (doporučuji dobře naplánovat výlety)

Pláž
Pláž u hotelu, písečná. Mnohdy celkem přeplněná. My jsme ale v klidu leželi u bazénu a chodili se do moře jen vykoupat. V dosahu jsou i bary a půjčovna vodních skůtrů. Kdo nezkusil, tak doporučuji. Ten skůtr.

Tomáš P., 05.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Moonlight

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

z bazénu do moře 1 fotografia

Celkom: 7,4 Dovolená v Primorsku se mi líbila. Je to místo, kde jsem se cítila bezpečně. Funguje tam dobře MHD , takže jsme si mohli...

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Primorsku se mi líbila. Je to místo, kde jsem se cítila bezpečně. Funguje tam dobře MHD , takže jsme si mohli "neorganizovaně" vyjet do nejbližších měst sami. Moře bylo v září zrovna bouřlivé, ale teplé a čisté, pláže široké k soukromí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má jednoduché čisté ubytování. Pokoj byl světlý a vzdušný. Před koupelnu by měli dávat rohožku z důvodu bezpečnosti, protože při sprchování se drží na podlaze voda./. Ručníky měnili jen na požádání.- Jinak jsme se v pokoji i v hotelu cítili dobře.

Strava
Strava - měli jsme polopenzi - byla chutná a rozmanitá. Personál byl ochotný a milý.

Služby hotela
Majitelka byla příjemná . Vyřídila připomínky a poradila s cestováním.

Pláž
Od hotelu Duni je to kousek na pláže přes duny / do kopce /. Pláže jsou široké . Oficiální pláž má lehátka a deštníky za poplatek. Je velká a čistá. Nedaleko od ní je nuda pláž. Tato pláž je rovněž čistá, volná a prostorná s dostatkem soukromí k ležení.

Ludmila K., 05.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 11.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Duni 3

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Perfektní. Za tu cenu více než dobrý. Jídlo spíše lepší, hosté na pěst.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní. Za tu cenu více než dobrý. Jídlo spíše lepší, hosté na pěst. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Typu Hilton.

Strava
Velmi dobrá. Horší organizace času.

Služby hotela
Dětský koutek, herny, bazén, animace vše velmi dobré.

Pláž
Nádherná v chráněné oblasti dun. Nemůže být lepší. Moře divoké, ale to je Bulharsko.

Kamila O., 04.12.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Primorsko Del Sol (ex. Grand hotel Primorsko)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Velmi průměrná dovolená.

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi průměrná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování neodpovídá 4*, ale spíše 2*. Pokoj stísněný. Přistýlka je rozložené lehátko. Nebylo se čím přikrýt (prostěradlo nepovažuji za přikrývku). Nevím jak vypadají pokoje v budovách A,B,C, ale v D je to spíše ubytovna. Výhled na parkoviště a stavbu s jeřábem. Uklízečka přišla za celou dobu pobytu jen jednou. Několikrát nám někdo v noci mlátil na dveře. Pokoj opravdu jen na přespání.

Strava
Snídaně a večeře dobré, k obědu stále to samé. V barech slabé pivo a levný alkohol. Ke konci už jsme nemohli cítit pach jídelny. A ty hlučný a rozežraný Rumuny asi nemá ani cenu komentovat.

Služby hotela
Nevyužili jsme.

Pláž
Velmi strmý vstup do moře, boj o lehátka.

Jarmila P., 03.12.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Berlin Golden Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,6 Celkově bych hodnotila zájezd, jako skvělý zážitek. Poměr ceny a kvality to odpovídalo.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově bych hodnotila zájezd, jako skvělý zážitek. Poměr ceny a kvality to odpovídalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté a nově zařízené. Jediné mínus bylo to, že nám uklízečky vyhodili špinavé prádlo odložené v igelitové tašce. Vše se řešilo s delegátem, který byl velice ochotný, ale bohužel nic platné to nebylo. Hotel se postavil za personál a tím věc byla ukončena.

Strava
Strava byla průměrná. Vždy vše doplněno.

Služby hotela
Ocenili jsme prodloužení možnosti doplatit si hodiny a zůstat v pokoji do večera než byl odjezd na letiště.

Pláž
Pláž od hotelu asi 15min chůze. Když nebyl příliv, moře bylo krásně čisté, velké vlny. Okolí pláže dobré. Lokalita s obchůdky a restauracemi výborná.

Eliška T., 03.12.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Tia Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Všechno bylo super, organizace dopravy apod. Co se hotelu týče byl moc pěkný, čistý, personál vstřícný. Jídlo výborné velký výběr i...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo super, organizace dopravy apod. Co se hotelu týče byl moc pěkný, čistý, personál vstřícný. Jídlo výborné velký výběr i zeleniny a ovoce.

V pokojích byly jen malé nedostatky jako třeba málo zásuvek.

Pláž čistá, udržovaná a slehátky :) Zobraziť celú recenziu

Táňa Foltýnová, 03.12.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Cook's Club Sunny Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Hotel pěkný, čistý

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pěkný, čistý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
úklid každodenní

Strava
strava pestrá, nic nechybělo

Služby hotela
žádné konkrétní služby jsme nevyužívali

Pláž
pláže jsou písčité, pomalý pozvolný vstup do moře, jenom je nutné zvýšit úklid po turistech

Romana H., 01.12.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Perla Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Výborná dovolená,vhodné i pro děti

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená,vhodné i pro děti Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Stále se opakuje stejné jídlo

Pláž
pláž nedaleko hotelu,v pohodě pěšky kousek

Martina C., 01.12.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 7.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Iskar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 To, že jsem tam byla i se synem velmi spokojená, neznamená, že to musí vyhovovat všem. Pláž před hotelem jsem využívala jen před snídaní...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
To, že jsem tam byla i se synem velmi spokojená, neznamená, že to musí vyhovovat všem. Pláž před hotelem jsem využívala jen před snídaní pro ranní cvičení v moři. Mi chaluhy nevadí ani mořští tvorové, kterých je tam ještě díky Bohu požehnaně, ale musí se umět je chápat, že to jsme my, kdo vcházíme do jejich domova. Takže jsme to my, kdo se musíme přizpůsobit.

My jsme hned po snídani chodili cca 3 km na balneoterapie nebo jezdili do solivaru do Burgasu na celodenní pobyt, takže pobyt jen se snídaní byl pro nás maximálně příjemný i proto, že jsme se vraceli až k večeru, neboť po balneoterapiích byl nutný odpočinek.

Také nám nevadila vzdálenost do centra ani hluk až řev vln v noci, neboť jsme byli tak unavení z procedur, že jsme spali jako zabití. Stravu jsme uvítali, jaká byla, neboť jsme měli dietu a potřebné jogurty k léčbě a další výtečné produkty jsme vždy zakoupili v supermarketu v centru.

Osobně velmi děkuji za vynikající balkón, kde jsem mohla cvičit při východu slunce, neboť při tom šeru bych na pláži se ještě bála.

Ruská ani ukrajinská zóna mi nevadí, umím rusky dobře, takže jsem se vždy domluvila všude. Dále jsme mohla komunikovat i anglicky a německy.

Z modernizace solivaru v Burgasu jsem měla velkou radost, že místo 1 bazénu jsou tam nyní 3 bazény, a to i přes to, že je vstup zpoplatněn.

Děkuji

Waluszczyková Zobraziť celú recenziu

Barbora Waluszczyková, 01.12.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 4.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Regatta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)