Recenzie hotelov
Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Malá jídelna a malý výběr jídel.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Malá jídelna a malý výběr jídel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý a každý den uklizeno. Byl jsem spokojen.

Strava
Malý výběr, velmi chudá nabidka

Služby hotela
Personál příjemný a ochotný, jen výtahy jsou slabina.

Pláž
Přímo u hotelu

Petr Střítežský, 16.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Burgas Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená stála za to mohu jen doporučit nebyl žádný problém .Spokojenost????

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená stála za to mohu jen doporučit nebyl žádný problém .Spokojenost???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše jak bylo sjednáno .Spokojenost

Strava
Jídla a pití bylo hodně a dobré dalo se z čeho vybírat

Služby hotela
Personál suprový strašně hodný,ochotný prostě spokojenost

Pláž
Suptova čistá ji

Vladimíra Kutíková, 16.09.2021, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Viand

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,8 Dovolena úžasná,vynikající poloha hotelu ????Velká spokojenost celé rodiny,vřele doporučuji

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena úžasná,vynikající poloha hotelu ????Velká spokojenost celé rodiny,vřele doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné velké pokoje,balkony,prostě super????Jen jsem si přála výhled na moře a to se mi nesplnilo,snad příště

Strava
Velký výběr ovoce,zeleniny, salátu a dezertů prostě super.Jen bych měla výtku ohledně masa které bylo tvrdé a chutnalo mdle a vše stejně...To mi vadilo,protože já maso mám ráda ????Jinak o.k

Služby hotela
Chválím zaměstnance za barem,byli úžasní,usměvavý a na lidi velmi příjemní ????

Pláž
Pláž super,písčitá a přímo u hotelu ????Velká spokojenost hlavně děti

Iveta K., 16.09.2021, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Viand

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 SUPER a doporučujeme

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
SUPER a doporučujeme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
SUPER celková spokojenost

Strava
SUPER celková spokojenost

Služby hotela
SUPER celková spokojenost

Pláž
SUPER celková spokojenost

Jana Krejčová, 16.09.2021, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Paradise Beach Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolenka vyšla super. Pekný hotel (zo začiatku trochu labyrint :-) ), mnoho schodov, služby na úrovni, pekné prostredie, slušný...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka vyšla super. Pekný hotel (zo začiatku trochu labyrint :-) ), mnoho schodov, služby na úrovni, pekné prostredie, slušný personál, akurát pláž vzdialená od hotela 450 m a do kopca. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výmena posteľnej bielizne každé dva dni, uteráky každý deň, upratané bolo, len niekedy chyžná prišla neskoro (až po 11:15 hodine) a mohla umyť aj balkón.

Strava
Strava variabilná, skutočne bolo z čoho vyberať (ovocie, zelenina, šaláty, zákusky), akurát by som uprednostnila samoobsluhu pri čapovaní vína a piva.

Služby hotela
Veľmi slušný a profesionálny personál. Žiadala som vypnúť klímu na izbe, pán majster prišiel ihneď. Chyžná nahlásila pokazené WC, hneď bolo opravené.

Pláž
Pláž vzdialená 450 metrov, buď po schodoch, alebo po ceste dolu kopcom cca 15 minút. 4x za deň jazdil Shuttle bus, ale museli ste si to presne vypočítať, aby ste ho stíhali na pláž, aj späť. Inak pláž čistá, plavčík hneď pískal a vyháňal ľudí z mora, keď boli vlny.

Regina R., 16.09.2021, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Sunrise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 9,4 Super.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vhodné pro rodinu

Strava
Možnost velkeho výběru

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Plaz pres duny .ale kousek možno i s kočárem

Kateřina Dvořáková, 16.09.2021, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Kotva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Condor - nevím. Až po příletu do Burgasu jsem se dozvěděla, že nebudu ubytovaná v hotelu Condor, ale v hotelu Orel. Mne však zajímala...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Condor - nevím. Až po příletu do Burgasu jsem se dozvěděla, že nebudu ubytovaná v hotelu Condor, ale v hotelu Orel. Mne však zajímala hlavně vzdálenost z hotelu na pláž k moři, a to tento hotel dokonale splňoval, takže spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je snad všude standartní, pokojík s vybavením a minibarem, koupelna s toaletou a sprchovým koutkem, balkon.

V tomto hotelu jsem si jen užila s chladničkou, nechladila ani trochu, po reklamaci na recepci přišel technik, zjistil, že opravdu nechladí, a tak mi po několika hodinách přinesl "chladničku" novou, která pak pro změnu mrazila, takže nápoje byly zmrzlé na led, že se zas nedaly pít, možná cucat jak nanuk. Po další reklamaci pak během hodinky přišel jiný technik a ten chladničku nastavil na normální provoz, potom už vše v pohodě. A v koupelně také malinký zádrhel - nad malým umyvadélkem umístěna skleněná polička na toaletní potřeby tak nízko, že shýbnout se hlavou nad umyvadlo a opláchnout si obličej byl skoro eskamotérský výkon nebo si dáte šlupku do hlavy od poličky či ji případně rovnou nadzdvihnete. Ale i na to se dá zvyknout.

Strava
Strava v Bulharsku mi moc chutná, vždy bylo si co vybrat a skoro vše mi chutnalo (jen neumí moc udělat míchaná vejce, takže si radši pochutnám na vařených nebo volském oku). Výborné mají sýry, zeleninové saláty a zákusky.

Služby hotela
Služby v hotelu Orel jsou na celkem dobré úrovni, ale setkala jsem se v předchozích letech v jiných hotelích i s lepšími. Měla jsem jen menší nedorozumění s recepční při příjezdu, které mi pak druhý den pomohla vyřešit ke spokojenosti obou stran delegátka CK.

Pláž
Dostupnost pláže byla od hotelu asi 70 m, pláže v Bulharsku jsou podle mne čisté. Měla jsem pokoj ve 12. patře s výhledem na moře a pláž, a tak jsem i večer pozorovala, jak je denně i s technikou čistí. Moře je také příjemně teple chladivé, čisté, s velmi postupným přístupem, pochopitelně, když je trochu rozbouřené, ale máte možnost si v jeho vlnách poskotačit, přináší s sebou pár řas, které však nijak neomezují.

Marie Hejduková, 16.09.2021, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Condor

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkový dojem dobrý, pouze jsem se při objednávání zájezdu nedočetla, že je hotel umístěn , jak řekla na schůzce paní delegátka Petya, na...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý, pouze jsem se při objednávání zájezdu nedočetla, že je hotel umístěn , jak řekla na schůzce paní delegátka Petya, na konci města. Tím pádem tam nebylo, jak se říká- "živo". V hotelu se konalo zpestření vystoupením bulharské skupiny tanců - moc pěkné, kouzelníka - spíš pro děti a v sobotu na pláži vystoupení mladé pěvecké skupiny - pěkné. Uvítala bych a myslím, že ne jen já, uprostřed týdne schůzku - jednalo se např. o vyplňování příletových formulářů, ne všem se dařilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na pokoji čistota, v koupelně také, byl problém s odpadem, bylo to dost cítit a u vany na podlaze tekla vždy při sprchování voda

Strava
Strava velmi, velmi pestrá, chutná, vždy čerstvá, to se týkalo i nápojů

Služby hotela
Celkový dojem hotelu velmi dobrý, čistota i na toaletách

Pláž
Přístup na plž rovnou z hotelu, lehátka rozmístěna podle "covidového plánu", tedy v dostatečném rozestupu i množství, i zde byla čistota v pořádku. Rovněž se to týká u vnitřního bazénu.

Dana Štosková, 16.09.2021, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Azalia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)