Recenzie hotelov
Achtopol - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Ubytování bylo velmi příjemné, líbilo se nám okolí a rádi se sem někdy zase vrátíme

  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování bylo velmi příjemné, líbilo se nám okolí a rádi se sem někdy zase vrátíme Zobraziť celú recenziu

Martin Marko, 10.03.2020, Dátum pobytu: 2.3. - 9.3.2016
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Achtopol, Hotel: Villa Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělá dovolená !!!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi příjemné !

Strava
Skvělá !

Služby hotela
Na jedničku !

Pláž
Spokojenost !

Petr C., 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Achtopol, Hotel: Eskada Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Velice dobře vedený penzion, vymyká se běžně úrovni penzionu v místě. Výborná poloha.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velice dobře vedený penzion, vymyká se běžně úrovni penzionu v místě. Výborná poloha. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velice příjemný, vždy jsme se do něj těšili zpět.

Strava
Penzion je bez stravy, ale v okolí je mnoho možností....

Služby hotela
Nevyužívali jsme žádné zvláštní služby penzionu.

Pláž
Pláž prostorná a blízká, velmi pěkná.

Simona Černá, 03.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 31.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Achtopol, Hotel: Penzion Maritime

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6 V Bulharsku jsem nikdy nebyl, ale celkový dojem mě pozitivně překvapil. V Achtopolu je naprostý klid. Noční život tam takřka neexistuje....

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
V Bulharsku jsem nikdy nebyl, ale celkový dojem mě pozitivně překvapil. V Achtopolu je naprostý klid. Noční život tam takřka neexistuje. Hotel bych hodnotil jako průměrný, obsluha a personál byl vlídný a ochotný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování hodnotím jako průměrné. Pokoje jsou vybaveny klimatizací. TV na pokoji nabízí bulharské programy,kvalita samotné TV není moc valná. Pokoje působí čístým dojmem a každý den se pokoje uklízejí.

Strava
Strava byla stále se opakující dokola. Postrádal jsem více ovoce. Například jahody, banán, hroznové víno jsem neměl za celý týden ani jednou.

Služby hotela
Součástí hotelu je posilovna, která je spíše podprůměrná, ale pro potřeby běžného uživatele dostačující.

Pláž
Očekával bych čistější pláže. Zvláště po ránu bylo na pláži mnoho předmětů vyvržených mořem. Úroveň pláže tedy nehodnotím příliš pozitivně.

Anonym, 02.07.2019, Dátum pobytu: 22.6. - 29.6.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Achtopol, Hotel: Eskada Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,4 Přesně co jsem od zájezdu očekával. Perfektní destinace.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Přesně co jsem od zájezdu očekával. Perfektní destinace. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v klidném rodinném hotelu. Výměna prádla bez problému, čistota samozřejmostí. Osobní přístup majitelů přímo příkladný.

Strava
Využil jsem pouze servírované snídaně. Dostatek jídla, pití (studené i teplé) i ovoce a zeleniny. Strava byla každý den v jiném složení tzn. pestrá a neopakující se. Není co vytknout.

Služby hotela
Hotel neposkytuje žádné zvláštní služby typu masáží, koupelí, posiloven apod. Rodinná atmosféra však veškeré tyto "vymoženosti" bohatě vyváží. Majitelé jsou ochotni vždy pomoci.

Pláž
Pláže se nacházejí v těsné blízkosti a přístup je bezproblémový. Pláže jsou písčité hlídané a je možné využít i divoké. Na počet turistů jsou nepřeplněné a koupání je příjemné se zachováním soukromí všech zúčastněných. K nezaplacení.

Zdeněk Cipra, 18.09.2018, Dátum pobytu: 5.9. - 15.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Achtopol, Hotel: Penzion Maritime

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,8 Dovolená splnila naše očekávání. Pobyt od 11.-18.8.2018 V dané destinaci byl opravdu klid - v noci. Co nás trochu, někdy dost, štvalo,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Pobyt od 11.-18.8.2018

V dané destinaci byl opravdu klid - v noci. Co nás trochu, někdy dost, štvalo, že všude, kam jsme zavítaly a byly, hrála hudba - v jídelně, venku kde se jedlo, u bazénů, na pláži, v obchodech - občas dost hlasitě, dost to leze na nervy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel naprosto předčil moje očekávání. V prvé řadě musím vyzdvihnout čistotu na pokoji i v ostatních částech hotelu.Vybavení pokoje bylo velice dobré a účelné - dostatek místa, odkládací plochy, na balkoně rozkládací sušák, stolek a 2 židle.Na pokoji jsme byly 2, takže prostoru dost. V pokoji bylo ještě rozkládací lůžko, pravděpodobně možnost přistýlky, ale 3 dospělí už by byl asi trochu problém. Koupelna - umyvadlo, Wc, sprchový kout - dostatek místa. Jen některé věci (držáky) byly trochu "tekuté", potřeba trochu údržby. Každý den úklid. Na pokoji klimatizace, byla bez možnosti temperování, ale to nebylo zásadní. Dále TV - nevyužito a lednice - nevyužita.

Strava
Měly jsme stravu all inclusive, která se podávala v jídelně vedle hotelu nebo bylo možno si jídlo přenést ven do velké dřevěné pergoly.Strava tedy zahrnovala snídani, oběd, svačinu a večeři, nápoje. Pokud byla jídelna zavřena, nápoje byly podávány v hale hotelu. Kdybychom to věděly, určitě bychom spíše volily polopenzi, protože jsme(snad krom jednoho dne) nevyužily všechna jídla. A neměly jsme ani "kapacitu", abychom ochutnaly nějaké pochutiny ve městě.

I přesto, že se často končil čas jídla, bylo vždy z čeho vybírat.

Snídaně - veka, 2 druhy chleba, houstičky - možno opéci, vejce natvrdo, volská oka, párečky, slanina, chléb ve vajíčku, sýr plátkový, 3 druhy salámů, rajčata, okurky,bílý sýr, olivy, džemy, nutela, zapečené slané těsto, ovoce - jablka, hrušky, meloun červený i žlutý, švestky, sladkosti - ve formě různých sušenek, müsli, mléko, jogurt, pudink

- bylinkové čaje, čaj šípkový, nebyl tam čaj černý

Oběd a svačinu jsme moc nevyužívaly - nemohu hodnotit, ale pokud jsme přišly, hlady jsme neodcházely

Večeře - studené saláty, občas polévka, hl. jídla - maso s omáčkou, mletá masa, girice, ryba upravena přírodně, vynikající upečená zelenina, rizoto, obalený sýr, pečené kousky kuřete,zelné závitky, přílohy hranolky, opečené brambory, rýže, chléb

- různě se jídla střídala, ale na nasycení a přesycení to úplně stačilo

Nápoje - voda, šťáva, víno bílé i červené a jiný alkohol, káva z automatu

Služby hotela
hotel Eskada:

- příjemní lidé na recepci, snažili se vyhovět a porozumět, nejsou však tak vřelí jako třeba v Chorvatsku nebo Řecku

- hotel je sice deklarován jako nekuřácký, ale kuřáci bohužel často "čudí" z balkonů

- řešily jsme jednu nepříjemnost, kdy ve vedlejším pokoji kouřili v koupelně a my to měly u nás začuzené jako v pivnici; tento problém se tedy nechtělo vedení hotelu moc řešit, ale po několika námitkách v recepci a naší neodbytnosti se to nakonec podařilo

- ve dvoraně hotelu je bazén a přes ulici další, často oba obsazené

- výměna peněz 1euro - 1,9 leva, ani o chlup víc

Jídelna

- občas chyběl inventář - zejména hrnky,skleničky příbory, tácy, neměli dostatek malých lžiček, naštěstí jsme je měly s sebou na nosily si je (doporučuji)

- tento inventář totiž často nahrazují plastovými kelímky a míchátky

Pláž
Chodily jsme cca 10 - 15 min na rozsáhlou pláž, od hotelu směrem vlevo. Tam vlastně směřovala převážná většina lidí. Přímo pod místem na parkování začíná písečná pláž, kde je možno si lehnout volně nebo pak navazují místa s pronájmem lehátek a slunečníků, což jsme využívaly- 1 lehátko 5 leva, 1 slunečník 5 leva. Lehátka plastová a na nich "matrace", dají se polohovat, kvalita různá, při větším zalidnění občas lehátka chyběla. Lidí bylo hodně. Moře na začátku s kameny a kamínky, později písek. Moře mělké dost daleko. Krom jednoho klidného dne však každý den velké vlny. U břehu se vyplavovaly chaluhy, které však byly přes noc uklizeny. Asi 3x za dobu pobytu plavaly v moři odpadky. Na pláži sprcha, nevím v jakém dosahu další, dostatek možností na občerstvení i jídlo.

Při jedné z procházek jsme na místě kousek od muzea narazily pravděpodobně na divokou nuda pláž, sestup po schodech. Místo je vidět z útesu od venkovního bazénu. Není tam vybavenost, určitě bych doporučila vlastní slunečník.

Simona, 23.08.2018, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Achtopol, Hotel: Eskada Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 9 Velmi dobré

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nadstandardní čistota a úklid

Pláž
Čistá, pěkná pláž s dobrým vybavením.

Vilém P., 30.07.2018, Dátum pobytu: 14.7. - 25.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Achtopol, Hotel: Penzion Maritime

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 i přes počáteční několik dní trvající špatné počasí byla dovolená pěkná

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
i přes počáteční několik dní trvající špatné počasí byla dovolená pěkná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super

Strava
výborná

Služby hotela
ubytování v penzionu naprosto bez problémů,čisto a majitelé penzionu super lidé

Pláž
vše ok.

Jaroslav Peleška, 21.07.2018, Dátum pobytu: 23.6. - 4.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Achtopol, Hotel: Penzion Maritime

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 příjemná dovolená, relax, odpočinek.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
příjemná dovolená, relax, odpočinek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, pokoj LUX-klimatizace, každý den úklid, čisté ručníky. Příjemný personál.

Strava
Pestrá strava, zelenina, ovoce, bohužel někdy bylo jídlo studené .

Služby hotela
2 bazény - volná místa na lehátkách po celý den.U bazénu před hotelem hrála celý den dosti hlasitá hudba což bylo po cca 1 hodině dost nepříjemné. V lobby baru málo míst k posezení.

Pláž
Pláž příjemná v zátočině (club LA VITA), celkem čistá doporučuji boty do vody ze začátku kameny pak písek, pro šnorchlování ideální jinak dál po pobřeží pláže už jen písečné dno.Vždy jsme si našli místo pro náš slunečník. O Čechy jsme téměř nezavadili jen Bulhaři a Rusové.

Simona K., 10.07.2018, Dátum pobytu: 30.6. - 7.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Achtopol, Hotel: Eskada Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)