Recenzie hotelov
Albena - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,6 Celkově dobrý dojem.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dobrý dojem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobrý dojem.

Strava
Celkem ušla.

Služby hotela
Až na pozdní ubytování v den příjezdu, v 14.40 hod. místního času. Jinak vše bez problémů.

Pláž
Výborná dostupnost pláže, čisté moře i pláž. Lidí málo (koronavirus), dost hotelů mimo provoz.

Miroslav Janeček, 10.09.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Malibu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Dovolená splnila očekávání, s výjimkou stravování - hrozné.

  • 8 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila očekávání, s výjimkou stravování - hrozné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, moderné pokoje.

Strava
Hrozné.

Služby hotela
Výborné. Velice příjemný personál.

Pláž
Čistá písečná pláž. Lehátka a slunečníky zdarma.

Natalia K., 09.09.2020, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Primasol Ralitsa Aqua Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 tento hotel jsme vybrali opakovaně na týden,po loňských 4 dnech i tentokrát naprostá spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
tento hotel jsme vybrali opakovaně na týden,po loňských 4 dnech i tentokrát naprostá spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel leží v klidné okrajové části Albeny,ale dochozí tak 1km do maličkého městečka-pouze rekreační-místní zde nebydlí. Pokoje mají pohodlné měkké postele,dostatečně velké dvě vestavěné skříně-jedna policová,druhá na ramínka-10ks k dispozici. Na balkoně stoleček a dvě židle a velmi uvítáte malý sušák na prádlo-jen si přibalte kolíčky pro případ,že fouká. Pro kuřáky k dispozici popelníček. V koupelně fén se zásuvkou pro kulmu či holící strojek,velké zrcadlo i kosmetické zrcátko,osušky,ručníky i podložka na podlahu,také samozřejmě mini šampon,sprcháček a mýdlo.

Strava
V balíčku all inclusiv si myslím vybere každý-maso,zelenina,rýže,brambory,palačinky,pečivo,ovoce,jogurt,zákusek,ryby... a různé jiné

Z nápojů voda,džus,pivo,víno-bílé,růžové,červené,místní destiláty,pepsi,sprite,mirinda....Snídaně od 7.30,oběd od 12.00,večeře od 18.00 do 21.00,mezitím funguje dopol i odpol drobné občerstvení na plážové terase s barem. Venku se grilují ryby,maso,papriky atd.Jídlo ve většině nandavá personál za plexi skly-jednoduše ukážete co chcete a kolik-málko,čtyři,zeleninu,zákusky,ovoce,pečivo si nabídnete sami. V rámci koronaviru také všude desinfekce,personálu před výdejem jídla měřena a zapisována teplota-to i host vidí. Jinak personál velmi ochotný a vstřícný-zvlášě když pozdravíte a poděkujete-jedno zda bulharsky,nebo anglicky. automaty na kávu,kakao,mléko

Služby hotela
Pravidelně vynešený koš,doplněný toaletní papír,vysypaný popelníček,jednou převlečené povlečení-polštář převlečen dvakrát-bohužel sůl poněkud reaguje s barvou na vlasy-personál patrně zakročí dle nutné potřeby

Pláž
Pláž ihned u hotelu,bez nutnosti kamkoli přecházet,letos spousta volných lehátek(na pokoj slunečník a dvě lehátka v ceně pobytu),spousta mušliček,spousta mořské vody v závislosti na počasí-trochu foukalo,takže velké vlny,až na jeden den žluté vlajky byla červená-plavčík pustí do moře,ale nesmíte daleko,. Medůzy se místy objevily-modrofialové,asi 25-30cm,ale jsou vidět a dá se jim lehce vyhnout.Jinak pláž písčitá,v rámci možností udržovaná-někteří hosté bohužel po sobě nejsou schopni odnést kelímky,tácky a vajgly. I přes vlny se vyřádí bezpečně i malé děti-velmi daleko je mělko. Na pláži i atrakce jako jízda na banánu,vodním skutru či parasailing

Hana M., 17.08.2020, Dátum pobytu: 7.8. - 14.8.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

hotel 13 fotografií

Celkom: 6,2 Za ty peníze to nestojí, hlavně kvůli hroznému moři. Bylo to na zkoušku první a poslední Bulharsko, na Řecko a Turecko to nemá ani náhodou.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 2 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Za ty peníze to nestojí, hlavně kvůli hroznému moři. Bylo to na zkoušku první a poslední Bulharsko, na Řecko a Turecko to nemá ani náhodou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá 3*.

Strava
Strava pestrá a chutná, dostatek ryb, ovoce i nějaké zákusky, ale jídelna malá, takže boj o místo a fronty na jídlo. Jediný klad - zmrzlina od rána do večera, kvalitní a samoobsluha.

Služby hotela
Bazén tak pro srandu králikům, ještě že se mohl využít u sousedního hotelu.(byl tam i lepší bar)

Pláž
Voda studená, samá medůza, stále vlny, nic pro plavce, mělko a když jste šli do hloubky, tak se mohl plavčík po,,at.

Karel Řehák, 12.01.2020, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (4)

Celkom: 8,6 Meli jsme perfektni dovolenou s celou rodinou. Dekujeme

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Meli jsme perfektni dovolenou s celou rodinou. Dekujeme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mensi pokoje. Vytah. Nejvetsi problem hotelu jsou vytahy. Lepsi jit pesky protoze vytahem muzete jezdit hodinu????

Strava
Nemam co rict, bulharska kuchyne, kazdy den neco noveho. Myslim, ze by mohli jeste vic zesilit bulharskou kuchyn vice jidel. Ale i tak vsechno bylo ok.

Služby hotela
Hotel neni 5 hvezd ale.odpovida presne tomu co nabizi. Tady zavisi uz jen na osobnich požadavcích. Hodne cestuji a 99% jsem v 5 hvězd. Hotel. Byli jsme s celou rodinou a musim rict, ze opet hotel me prekvapil. To, ze pokoje byly mensi vubec nevadi preci jenom tam se jen spi :) velice me potesilo ze vsichni jsme byli ubytovani jeden do druheho (3 pokoje hned do sebe) super plus i pozdni check out jsme mely takze super.

Pláž
Albena ma jedny z nejlepsich plazi v bulharsku. Ziji v bulharsku a musim rict,ze jsem byla vazne prekvapena. Plaz byla skvela cista s jemnym piskem. Jestli je jedna vec, kvůli ktere by jste se meli vydat do bulharska tak jsou to plazev albene.

Jennifer Joklová, 11.10.2019, Dátum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Gergana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 První dojem z příchodu na hotel nás překvapila skutečnost, že hlavní dveře hotelu šli ztuha otevřít, silně dřely o podlahu. Vybavení...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
První dojem z příchodu na hotel nás překvapila skutečnost, že hlavní dveře hotelu šli ztuha otevřít, silně dřely o podlahu.

Vybavení vstupní haly bylo zastaralé, a strohé, čekali jsme do 14 hodin na klíče od pokoje a naše zavazadla

nebyla kam bezpečně uskladnit.Měli jsme je v nezamčené místnosti snad místnost pro uklizečky a průchodná pro všechny. Zobraziť celú recenziu

Anna Račáková, 03.10.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Arabella Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 9,4 Skvělá dovolená, není co vytknout. Určitě se vrátíme.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, není co vytknout. Určitě se vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Strava
Výborná strava, stále bylo z čeho vybírat

Služby hotela
Každý den výměna ručníků a čisto

Pláž
Pláž s lehátky přímo u hotelu, plážový bar, skvělé.

Věra Trmalová, 03.10.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená byla naprosto perfektní, byli jsme velice spokojeni. Počasí nádherné a spousta stráveného času na pláži, v moři či v hotelovém...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto perfektní, byli jsme velice spokojeni. Počasí nádherné a spousta stráveného času na pláži, v moři či v hotelovém bazénu. Velice příjemná a odpočinková dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo příjemné, pokoj čistý. Každý den úklid včetně výměny ručníků. Bez připomínek.

Strava
Jídlo nám velice chutnalo a každý den obrovský výběr. Myslím, že si každý najde to své, ať je to slané či sladké.

Služby hotela
Služby hotelu bez připomínek. Vždy vstřícné jednání a ochota.

Pláž
Pláž velká, písčitá a čistá. Moře krásně teplé a též čisté a příjemné. Vždy volná lehátka se slunečníky k dispozici.

Tereza Šípová, 23.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Laguna Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 6,6 Siroky výběr jídla a pití,hotel přímo na pláži. Zaměstnance zřejmě nikdo neučil odpovídat na pozdrav.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Siroky výběr jídla a pití,hotel přímo na pláži. Zaměstnance zřejmě nikdo neučil odpovídat na pozdrav. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj v nejnižším patře,starý, nepříliš uklizený, z odpadu sel pach.

Strava
Nejlepší

Služby hotela
Neochotný personál, bez nějakého zájmu, jako host si můžete vybrat voucher do jakékoliv restaurace (výběr dle menu), nedoporučuji-menu absolutně neodpovídá a měli na výběr buď testovinu nebo odpornou pizzu.

Pláž
Čistá,prostorna, avšak otravní plavcici,kteří piskaj, i když jste pod kotníky ve vodě, moře s meduzama, velké vlny a vítr. Už nikdy více!

Kristýna V., 23.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 18.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Orchidea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Výborná dovolená doporučuji všem. Není co vytknout.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená doporučuji všem. Není co vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělý poměr cena kvalita.

Strava
Přibral jsem 2 kg

Služby hotela
Bez námitek

Pláž
Super

Jaroslav Kalinka, 23.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)