Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem

Recenzie hotelov
Albena - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Dovolená byla super, jsme velice spokojeni.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super, jsme velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl sice malý, ale velice čistý, za 10 dní pobytu nám bylo 2x vyměněno povlečení, ručníky a úklid probíhal každý den.

Strava
Strava rozmanitá a chutná.

Služby hotela
wifi dobrá, animátoři v hotelu perfektní, celý den byl připraven program, jak pro děti, tak pro dospělé, večer dětská diskotéka a po té divadlo a program pro dospělé, moc jsme se bavili. Děkujeme

Pláž
Čestá, krásná.

Šárka Petříková, 17.07.2018, Dátum pobytu: 3.7. - 13.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Vita Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Celkově to bylo super akorát chyběl animační program pro děti v češtině.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově to bylo super akorát chyběl animační program pro děti v češtině. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Super

Pláž
Suprovní

Zlatka Jedličková, 16.07.2018, Dátum pobytu: 4.7. - 11.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Laguna Mare

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Celkový dojem z dovolené dobrý.

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý,vždy vytřeno,osušky se měnily.Nejhorší je přistýlka pro dítě.Jak loni,tak letos.Když je dítětí 11let a je větší,tak se na přistýlce špatně vyspí.

Strava
Strava neměla chybu!Všeho dost!

Služby hotela
Zaměstnanci hotelu ochotní.

Pláž
Pláž se nám líbila.Na pláž je to po jezdících schodech a pak pár metrů.U pláže je stánek s pitím.

Miluše Břizová, 16.07.2018, Dátum pobytu: 30.6. - 11.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Orchidea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Hezká dovolená. Hlavně rodiny s dětmi z Východní Evropy.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená. Hlavně rodiny s dětmi z Východní Evropy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý. Ve sprchového koutě závěs. Oceňuji velký bazén s termální vodou.

Strava
Jídlo dobré. Hodně ovoce a zeleniny, ryby, steaky i místní kuchyně. Výborné zákusky.

Služby hotela
WiFi slabší synál na recepci, ale v okolí jídelny funguje dobře. Jinak se snaží, problémy řeší a docela rychle. U bazénu úklidová četa i plavčík. Dost personálu.

Pláž
Pláž je dál, ale cesta po jezdících schodech je úžasná. Hlavně ten výhled. Pláž je krásná velká, měli dost lehátek i slunečníků. A plavčík opravdu hlídal. Vstup velmi pozvolný. Moře čisté.

Eva K., 16.07.2018, Dátum pobytu: 30.6. - 11.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Magnolia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Male nedostatky,ale jinak jsme byli moc spokojeni. Jedine co nas po par dnech otravilo, tak to, že tam bylo až moc hlucnych polaku, kteří...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Male nedostatky,ale jinak jsme byli moc spokojeni. Jedine co nas po par dnech otravilo, tak to, že tam bylo až moc hlucnych polaku, kteří se neuměli chovat hlavně u jidla. Zobraziť celú recenziu

Strava
Moc dobré jídlo,každý si určitě vybral to co mu chutnalo. Sem tam byly fronty,ale nic hrozného.

Pláž
Super,čistá a dostatek volných lehatek. Pozvolny vstup do moře, pro děti idealni, dost mušli.

Anonym, 14.07.2018, Dátum pobytu: 27.6. - 4.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Vita Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Pohodova dovolena

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodova dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj prumerny ,dalo by se hodne vylepsovat.Jinak cisty.

Strava
Jidlo chutnalo ,vyber velky.

Služby hotela
Obsluha hotelu prijemna a ochotna.

Pláž
Plaz cista,udrzovana.

Jana Volfová, 13.07.2018, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Dovolená pro nenáročné.

  • 4 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pro nenáročné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Je stále co zlepšovat

Strava
Není špatná

Služby hotela
Žádné jsme asi naštěstí nepotřebovali

Pláž
Denní úklid by nebyl špatný

Petr Hlásek, 13.07.2018, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Orchidea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hotel se nachází v klidném prostředí mimo rušné centrum,ale do centra se dostanete mini autobusem zadarmo nebo vláčkem,i pěšky to není...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel se nachází v klidném prostředí mimo rušné centrum,ale do centra se dostanete mini autobusem zadarmo nebo vláčkem,i pěšky to není daleko. Pláž je přímo u hotelu. Doporučuji všem kdo chtějí klidnou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl 9 poschoďový s 3 fungujícími vztahy.ubytovani bylo skromné , ale velmi čisté. Služby byly v pořádku i usměvavá obsluha jak u baru tak i v jídelně.

Strava
Jídla byla rozmanitá každý si vybere dle chuti. Bylo ho dostatečné množství ,zeleniny,ovoce i masa .

Služby hotela
Služby byly v pořádku.

Pláž
Přímo u hotelu , pláz, písčitá s lehátky a slunečníky . přístupná ze všech stran s pozvolným vstupem do moře.

Lenka S., 13.07.2018, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Skvělá dovolená, určitě se chceme vrátit.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, určitě se chceme vrátit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl menší, ale zas tak moc to nevadilo, protože jsme na něm více méně jen přespávali.

Strava
Jídlo skvělé, bylo ho spousta a vždy jsme si vybrali.

Služby hotela
Zaměstnanci hotelu měli super přístup, usměvaví, příjemní. Nic nám nechybělo.

Pláž
Pláž úžasná, čistá, všude písek. Dostupnost z hotelu po eskalátorech. Neměli jsme problém najít volný slunečník a lehátka. Bar na pláži.

Dagmar H., 13.07.2018, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Orchidea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 6,6 Většinou ochotný personál, zvláštní služby jsme nevyžadovali

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Většinou ochotný personál, zvláštní služby jsme nevyžadovali Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pro dva dospělé a dvě děti malé pokoje. Jinak čisto, denní úklid.

Strava
Se stravou jsem byli spokojeni.

Služby hotela
Fascinoval mě nějaký pikolík, který mi v hale vyrval malý kufr na kolečkách, dovezl asi deset metrů a vyžadoval dost neomaleně českou stovku.

Ostatní personál velmi ochotný.

Pláž
Skvělé

Jiřina K., 13.07.2018, Dátum pobytu: 3.7. - 10.7.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Kaliopa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220