Recenzie hotelov
Albena - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 S dovolenou jsme celkově byli moc spokojeni. Každý večer najdete spoustu vyžití v místních ulicích (do 23:00 Albena naplno žije -hlasitá...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme celkově byli moc spokojeni. Každý večer najdete spoustu vyžití v místních ulicích (do 23:00 Albena naplno žije -hlasitá muzika, kolotoče) nebo klid u pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly připraveny a zařízeny hezky. V průběhu týdne byly každý den měněny ručníky a vynášeny odpadky, avšak jinak pokoje uklízeny nebyly.

Strava
Jídlo v hotelu bylo velmi chutné. Některé pokrmy se v průběhu dovolené často opakovali, nicméně pokaždé byl dostatečný výběr.

Snídaně - pečivo, šunky/sýry, ovoce zelenina, palačinky, vajíčka (vařená/míchaná), a spousta dalších věcí

Obědy/večeře - polévky, pečivo, ovoce/zelenina, saláty, pravidelně mleté maso(na různé způsoby)/kuřecí/vepřové/ryby, přílohy byly trochu slabší-nejvíc se jedly hranolky, dále rýže, brambory, těstoviny.

Součástí obědů a večeří bylo grilování/vaření na terase - ryby, vepřové, kousky kuřete, rizoto/těstoviny s mořskými plody/masem.

Služby hotela
Velmi kladně hodnotím práci animátorů, kteří každý den tvořili zábavu pro děti i dospělé, ať už u bazénu či večer ve společenské místnosti, kdy každý den probíhala dětská diskotéka a různé hry.

Služby All inclusive v hotelu byly dostačující. Vzhledem k velkému množství jídla u snídaní/obědů/večeří jsme ani příliš nevyužívali možnost svačin v průběhu dne.

Pláž
Pláž byla dostupná přes zahradu hotelu, která byla hezky udržovaná. Na pláži je dostatečné množství lehátek se slunečníky, akorát si někteří hosté chodili zabírat místa již ráno a tak po snídani již člověk ležel dále od moře (5+ řada).

Vstup do vody je velmi pozvolný, kdy i u bójky se dospělý postaví. Pláž je tedy vhodná pro děti. Dno je písečné a voda je čistá, při přílivu se místy vyskytují řasy.

V moři se občasně vyskytují medúzy (velikost v závislosti na ročním období). Během naší dovolené měly velikost cca fotbalového míče. Nicméně nikoho jsme za celou dovolenou neviděli, že by jimi byl popálen, většinou je spíše pozorovali.

Kateřina L., 27.10.2018, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Laguna Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 6,8 Super.

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hezký, čistý. Každý den uklizeno, nové ručníky.

Strava
Spousta zeleniny, ovoce a spooousta mletého masa. Na "lepší" jídlo, jako byly steaky a podobně se čekala fronta. Někdy byl problém si zabrat stůl i pro dva. Na tu hromadu turistů bych očekávala větší jídelnu. Jídla se dost opakovala nebo měla podobné složení. Gurmánský zážitek nečekejte, ale hlady taky neumřete.

Služby hotela
Personál příjemný, usměvavý, ochotný.

Pláž
Pláž čistá, dostupnost bez problému. Lehátka na pláži v ceně a v dostatečném počtu pro všechny návštěvníky hotelu.

Monika M., 09.10.2018, Dátum pobytu: 24.8. - 4.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 dovolena krasna i misto super az na stravovani v hotelu.Jeden den jsem ze synem zvracela protoze jsme snedli zaparene testoviny jak jsme...

  • 5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
dovolena krasna i misto super az na stravovani v hotelu.Jeden den jsem ze synem zvracela protoze jsme snedli zaparene testoviny jak jsme pak zjistili a nebyli jsme sami bylo nas tam hodne.Jidlo bylo obcas zkazene takze jsme se bali cokoliv jist. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovani takovy normalni cisty hotel

Strava
hrozna nikdy vice.Zkazene jidlo a opakujici se vazne hrozne

Služby hotela
nic od hotelu jsme extra nepotrebovali,ale byli vsichni ochotni a mily.

Pláž
plaz super,cista,lehatko jsme meli k dispozici vzdy

Petra S., 01.10.2018, Dátum pobytu: 1.9. - 12.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Orchidea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená byla super. Moc se nám tam líbílo.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla super. Moc se nám tam líbílo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo ideální pro naše potřeby. Bylo sice vidět známky používání hotelu i hotelového bazénu, ale na druhou stranu není to nový hotel. Roznodně jsme ale neviděli některé situace, které popisovaly jiné recenze z roku 2017 a 2018. Takže spokojenost.

Strava
Velký výběr jídel, super

Služby hotela
o.k.

Pláž
Poměrně blízko hotelu. Byla ale plná nedopalků a jiných odpadků, přestože tam byly koše (dokonce na tříděný odpad, což mě mile překvapilo).

Dagmar H., 01.10.2018, Dátum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Orchidea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Navštívili jsme tento hotel již podruhé a dost se změnilo, bohužel k horšímu...Nevím, zda má hotel nového vlastníka a nebo čím to bylo....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Navštívili jsme tento hotel již podruhé a dost se změnilo, bohužel k horšímu...Nevím, zda má hotel nového vlastníka a nebo čím to bylo. Sice to nejsou změny úplně tragické, ale přeci...Pláž se neuklízela denně, ale jen asi za 3dny, nebyl tak široký výběr z jídel, ale budiž. Ale co nám vadilo nejvíc, že zrušili rezervace na večeře (zadali jsme si čas a č.stolu a měli tak po celou dovolenou stůl přidělený, klídek), a tak to probíhalo jako všude jinde, hledej si svůj stůl...a mela v jídelně. Je to asi jedno, když jede pár a nebo jedna rodina, ale když je větší parta, tak je honička o místo. Ale jinak se nám stejně líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše OK

Strava
Dobré, chutné, výběr všeho možného...vše bylo dobře ochucené, opravdu hlad mít nebudete! Kdo miluje melouny, jako my, tak vřele doporučuji :-) A mají dobré víno a rakiju....

Pláž
Pláž je hned před hotelem, OK...lehátka, slunečníky také v pohodě, je možné si kupovat denně matrace, což jsme dělali, za 2 leva Moře čisté a plavčík se postará, aby jste se neutopili....to se také hned tak někde nevidí, aby bylo vše hlídané a je hlídaný celý objekt Albeny, což je také moc dobře!

Jaroslava Feřtová, 26.09.2018, Dátum pobytu: 22.8. - 1.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Gergana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Před 35 lety jsem tento hotel zažila.Nic se tam za ty roky moc nevylepšilo.Je to skoro na celkovou rekonstrukci,pokoj byl ale celkem...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Před 35 lety jsem tento hotel zažila.Nic se tam za ty roky moc nevylepšilo.Je to skoro na celkovou rekonstrukci,pokoj byl ale celkem dobrý.Jídelna příšerna,ubrusy jsme vyklepavali,špína a neutulno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj lepší průmer zaplatil jsme si výhled na moře,pokoj byl v 5 patře,ale chodili jsme pěšky,výtahy pomale

Strava
strava byla stale stejna,ničim mě neoslovila

Služby hotela
nic mimořadneho jsme neřešili,vse bylo spíš jako v ubytovne

Pláž
plaz odpovídala našim představam,

Blanka, 24.09.2018, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 7,2 cena odpovídá kvalitě

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
cena odpovídá kvalitě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj nebyl uklízen pravidelně,podtékal záchod,na čistotě by to chtělo zaparacovat,občas nevynesené koše...

Strava
Jídlo na hotelu bylo bezvadné ,velký výběr všeho.Bohužel v našem termínu již nefungovalo občerstvení na pláži,ale zase tolik nám to nevadilo.Jinak co se týká návštěvy ve Francouzské restauraci v hotelu Dobruga,to bylo katastrofální a určitě nikomu nedoporučujeme.

Služby hotela
Hotel má svoje za sebou,investice do něho nejsou žádné nebo minimální.Jinak ochota personálu byla výborná.

Pláž
Přístup na pláž,nové jezdící schody byly super,pláž čistá,voda čistá,koupání skvělé.K tomu žádná připomínka.Byli jsme zřejmě poslední termín,ale úklid lehátek a slunečníků ve chvíli,kdy jsme je používali nebyl úplně vhodný.

Marcela M., 24.09.2018, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Orchidea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená splnila očekávání,byli jsme spokojeni. Jelikož jsme byli na konci sezony,nebyla pláž přeplněná a lehátka i deštníky byly volné...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila očekávání,byli jsme spokojeni. Jelikož jsme byli na konci sezony,nebyla pláž přeplněná a lehátka i deštníky byly volné bez problémů. Je to zřejmě oblíbená destinace rodin s dětmi, těch a starších lidí tu bylo hodně. Pro mladé,kteří očekávají i jiné vyžití,než koupání, je asi vhodnější jiné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování standardní, tři hvězdičky,tedy žádný luxus, ale příjemné, úklid se konal každý den.

Strava
Strava byla super,každý si dle mého názoru mohl vybrat a jídla bylo dost. Sortiment se sice částečně opakoval,ale za týden jsme ani nestačili ochutnat všechno.

Služby hotela
Žádnou zvláštní službu,kromě úklidu jsem nevyužila, nemohu tedy posoudit.

Pláž
Jelikož hotel stojí přímo na pláži,stačí ujít pár kroků. Pláž je písečná,vzhledem k tomu se při silném příboji moře trochu zakalí a přináší i řasy(velké vlny jsme zažili třikrát). Ale pak se zase zklidní a vyčistí. Mělko je docela daleko do moře. Na konci sezony není pláž přeplněná,každý si bez problémů najde místo pod slunečníkem.

Dagmar B., 24.09.2018, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Až na nevyzpytatelné počasí, ale co by člověk nechtěl na podzim, že? Určitě bych doporučila, na relax ideální.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Až na nevyzpytatelné počasí, ale co by člověk nechtěl na podzim, že? Určitě bych doporučila, na relax ideální. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pro nenáročné, na dovolenou nejezdím proto, abych ji trávila na pokoji.

Služby hotela
Než sme se ubytovali, byla sem docela zklamaná, dříve než po 14 hodině nás nechtěli ubytovat. Po ubytování se to velice zlepšilo.

Pláž
Čistá,

Anonym, 23.09.2018, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Luxusní klidná destinace, příroda v okolí hotelu - rezervace, čistota v okolí hotelu, udržovali příkladný pořádek, naprosto neuvěřitelné.

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Luxusní klidná destinace, příroda v okolí hotelu - rezervace, čistota v okolí hotelu, udržovali příkladný pořádek, naprosto neuvěřitelné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na 15 dní dovolené jsme dostali pokoj s výhledem na parkoviště a přímo kolem balkonu vedlo železné schodiště, po kterém chodili hosté. Vstřícná recepční nám na naši prosbu vyměnila pokoj kde byl naprostý klid a pohled na lagunu.

Strava
Naprosto dokonalé. Vše čerstvé, velký výběr zeleniny, ovoce, různých druhů mas. Ryby denně, dorty, zákusky, u baru odpoledne denně pizza, koblihy, vafle, zmrzlina, pití dle chuti po celý den ve čtyřech barech.

Služby hotela
Neměli jsme žádné zvláštní požadavky, denně probíhal úklid i s výměnou ručníků.

Pláž
Hotel je přímo na pláži, zaměstnanci neustále zametali písek před vchodem do hotelu, jídelny, na terasách, příkladný pořádek.

Ladislava Vítková, 23.09.2018, Dátum pobytu: 29.8. - 12.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Gergana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)