Recenzie hotelov
Kiten - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Od Bulharska víme co očekávat a proto jsme byli spokojeni, nečekali jsme žádné velké zázraky.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Od Bulharska víme co očekávat a proto jsme byli spokojeni, nečekali jsme žádné velké zázraky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel na první pohled krásný, velký udržovaný bazén i bazének pro děti. Voda i okolí čistě a udržované. Pokoj byl horší, rozhodně neodpovídal kategorii 4 hvězdy. Hlavně výhled z pokoje na parkoviště nic moc. Jsme v celku nenároční a proto jsme se s tím spokojili. Hlavně že bylo krásné počasí a voda v moři jako samet.

Strava
Strava chutná a dostatečný vyběr

Pláž
Moře hned asi 40 metrů za hotelem, přístup po dřevěných lavkách. Škoda že hotel nemá vlastní lehátka a slunečníky. Voda čistá a teplá. Všude jemný písek a velice pozvolný vstup do vody. Vhodné pro malé děti.

Leona Šípová, 14.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 11.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Příjemný, dobře vedený hotel na pláži, což je nesporná výhoda. Zářijová levná dovolená v tomto hotelu s příjemným personálem, spoustou...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný, dobře vedený hotel na pláži, což je nesporná výhoda. Zářijová levná dovolená v tomto hotelu s příjemným personálem, spoustou jídla, čistými pokoji, v Bulharsku nezvykle čistou pláží a nádherným počasím. Prostě paráda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velké čisté pokoje, vše fungovalo, o úklid a výměnu ručníků v průběhu pobytu musíte požádat, ale pak vám uklidí okamžitě.

Strava
All inclusive - jídla spousta a velmi se snažili, aby bylo pestré - vždy ryba, kuřecí a hovězí nebo vepřové, saláty, teplá zelenina, zajímavé přílohy, velmi chutná zapékaná jídla. Dokonce nás dostaly i odpolední snídaně ( barbecue, pizza, opékané dobroty, kafíčko, zmrzlinka - no běs, nechceš a hned máš nějaká ta kila nahoře).

Úžasné melouny a spousta ovoce. Pivo jako výborná osvěžující limonáda - paráda.

Přestože nám jídlo nabíral personál za plexisklem, vůbec nám to nevadilo, dali nám co jsme chtěli a kolik jsme chtěli. Velmi milí a úslužní a ochotní. Vždy se snažili ve všem vyhovět.

Služby hotela
Služby hotelu standardní, spíše na úrovni lepší 3*.

Pláž
Pláž písčitá, čistá, krásná a co mě osobně překvapilo, nezvykle čistá voda ( na Bulharsko ).

Hotel stojí u pláže, na kterou se chodí po dřevěném chodníčku přes duny - asi 2 minuty. Na pláži spousta možností občerstvení, záchody ( za poplatek ), sprchy , lehátkový set stojí 10,5 Leva, samotný slunečník 3.5 Leva.

I v září ale spousta lidí.

Iveta K., 14.09.2020, Dátum pobytu: 2.9. - 9.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Byli jsme spokojeni se službami, v hotelu čisto, personál se snaží hovořiť česky. Pouze přistýlka -tvrdé, úzké rozkládací křeslo. Jinak...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni se službami, v hotelu čisto, personál se snaží hovořiť česky. Pouze přistýlka -tvrdé, úzké rozkládací křeslo. Jinak spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava pestrá,dostatek ovoce, zákusků. Tekutiny více druhū _ nealko i alko, spokojenost

Božena S., 13.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Veškeré služby cestovní kanceláře a informovanost o postupu, co kde jak i před odletem, vše jasné a srozumitelné. Na dovolenou do tohoto...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Veškeré služby cestovní kanceláře a informovanost o postupu, co kde jak i před odletem, vše jasné a srozumitelné.

Na dovolenou do tohoto hotelu bych jela znova a byla jsem maximálně spokojená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel i pokoj perfektní

vše čisté a uklizené

komfort dostačující

wifi-free (pro někoho dosti důležité)

Strava
strava pestrá, vybere si opravdu každý

nápoje též dostačující sortiment

obsluha milá

domluvíte se relativně v pohodě česky

Služby hotela
komfort vybavení na dovolenou dostačující

využito hlavně z pohledu pobytu s dětmi

sportovní vyžití

bazény super i zázemí

kulečník

Pláž
Pláž je od hotelu opravdu kousíček

lze využít placenou i neplacenou část

celkem jsme ve městě Kiten byli na 3 plážích, je možné si vybrat,, co komu vyhovuje

Pavla Stachová, 24.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Bulharsko doporučuji.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Bulharsko doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bez výhrad, hotel čistý útulný

Jan Koudelka, 24.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Hotel je slusne zarizeny.Nedostatky vyresili do dvou dnu.Vyborna kuchyne.Trosku nesikovne vyreseny pristup - kamenne schidy, coz...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je slusne zarizeny.Nedostatky vyresili do dvou dnu.Vyborna kuchyne.Trosku nesikovne vyreseny pristup - kamenne schidy, coz limitovalo male deti a rekreanty s horsi pohyblivosti.Vsechny napoje od kavy az po vodu v plastovych kelimcich.Jinak byli blizko na plaz, do mesta. Zobraziť celú recenziu

Strava
Kuchyne skvela.V ramci hygieny nebyla samoobsluha, tudiz vazl vydej, ale jidla bylo dost, trochu mensi vyber.Plastove kelimky na piti.

Služby hotela
Sluzby hotelu snad krom recepce zadne nebyly.Posilovna se platila.

Pláž
More klidne a ciste.Plaz byla upravena, ale mala.Lehatko 3.5 L a slunecnik take.Placena zona zabirala nejvetsi cast s plaze.Jinak hlava na hlave doslova, osusky, deky tesne vedle sebe az nebylo mozne roztahnout svuj osobni destnik.Placene toalety a nekolik stanku a restauraci.

Andrea Urbášková, 21.08.2020, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Zájezd byl uskutečněn 29.7.2020 bohužel v době Covid-19 . Zájezd byl all - inclusive Kiten Bulharsko. Byla obava jak to tam bude vypadat...

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd byl uskutečněn 29.7.2020 bohužel v době Covid-19 . Zájezd byl all - inclusive Kiten Bulharsko. Byla obava jak to tam bude vypadat , každý den jiné a jiné informace.

Vůbec se nám nelíbilo , že nás cestovní kancelář v této době vyslala. Jiné cestovky dávali vouchery nebo poukazy . Recenze na CK vůbec nebylo hezké číst. Nakonec to byla fajn dovolená, Delegatka sympatická vše ochotně vysvětlila ,při příletu na nás čekala a při odletu také nechyběla , když bylo něco potřeba nebyl problém ji zavolat

Kvůli přeplněné pláži s největší pravděpodobnosti Kiten nenavštívíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byl nám přidělen pokoj s výhledem na moře.Ubytování bylo v celku dobré, pokoj i koupelna čisté, v koupelně sprcha nebyla nijak chráněná ze stran,když se člověk sprchoval byla voda všude, pro bezpečnost nešikovně . Co bylo psáno v popisku pokoj splňoval , ručníky , fén, lednice, klimatizace (ta byla nějaká unavená). Pouze mohu vytknout přistýlku pro 9 letou dceru nebyla jak bych si představovala , pouze rozkládací jakysi křeslo ,které bylo rozložené na zemi . Spíš bych si představovala postel kterou mohu přisunout k manželské posteli.V době covid -19 byl úklid na pokoji pouze na vyžádání.

Strava
Jídla bylo dost , každý si mohl z několika jídel vybrat co chtěl . Personál nosil roušky i rukavice , dezinfikovalo se neustále dokola židle , stoly a vše na co si kdo mohl sáhnout .Z hygienických důvodu se používaly plastové kelímky . To se nám moc nelíbilo , veškeré pití se nalévalo do 2 dl kelímků a pivo do 3 dl , když si moje děti dali k obědu 3 x pití tak si představte toho plastu.

Služby hotela
Pokojová služba byla využita jednou za celý týden na úklid- vše proběhlo podle očekávání .

Bar u bazénu fungoval od 9 - 22

Pláž
Pláž - krásný písek , voda čistá

Bohužel pláž byla kámen úrazu , totálně našlehaná od začátku pláže po konec . V 10 hodin dopoledne si nebylo kam dat ručník . Takže se stávalo v 8 h a chodilo se na pláž zabrat místo. Žádné odstupy 2 metrové se nekonaly. Např. Po příchodu z oběda kde končil náš ručník začínal cizí ručník , to byly super odstupy. Půlka pláže byly placené slunečníky s lehátka.

Půlka dovolené byla trávená u hotelového bazénu ( ještě že tam byl)

Hana H., 11.08.2020, Dátum pobytu: 29.7. - 5.8.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 10 Dovolená pro nenáročné lidí,kteří raději ocení klidnější ubytování a osobní a vřelý přístup majitelů. Clovek se cítí pomalu jako doma....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pro nenáročné lidí,kteří raději ocení klidnější ubytování a osobní a vřelý přístup majitelů. Clovek se cítí pomalu jako doma. Byli jsme 2x po sobě. Vzdy velmi spokojeni. Jeli bychom i letos ale už se musíme podívat i jinam. Určitě zde dáme i do třetice ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
WiFi,klimatizace. Na pokoji jsme se zdržovali zřídka. Pokoje vždy čisté i prostory kolem penzionu. Co chvíli jsme viděli jak majitele něco uklízeji , zametaji.

Strava
Přítel viděl osobní jídlo majitelů, když vecereli. Marné jsme hledali v jídelním lístku. Po zeptani nám bylo řečeno, že to v nabídce není, ale i tak dostal????

Pláž
Pláž super, písčitá a velká , vždy vál trošku vítr, takže pocitová teplota byla nižší, obzvlášť ve stínu . Vlny pecka, vyřádili jsme se. Dostatek stánku s pitím a občerstvením.Při naší druhé dovolené 2019 prošla pláž údržbou oproti dovolené 2018 viditelný rozdil. Dřevěná cesta pro lepší chůzi v písku . Nové stánky , přibyly toalety, a domeček pro první pomoc.

Anonym, 13.02.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Penzion Mečta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 10 Jezdíme do tohoto hotelu s dětmi každý rok a příští rok pojedeme zase. Opravdu ideální rodinná dovolená - aspoň pro nás.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdíme do tohoto hotelu s dětmi každý rok a příští rok pojedeme zase. Opravdu ideální rodinná dovolená - aspoň pro nás. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Letos jsme byli v hotelu Kamenec už popáté. Hlavně naše děti nechtějí jinam. Každý rok si tady najdou nové kamarády. Pokud to jde požádáme na recepci o pokoj v 4 patře - balkón s výhledem na bazén, abychom na děti dobře viděli. Pokoje jsou tady dost velké a slušně vybavené-televize, lednička, klimatizace. Můžete si vybrat jestli chcete výhled na moře nebo na bazén.

Strava
Protože jsou v hotelu hlavně češi, snaží se kuchaři přizpůsobit jídla naší kuchyni a to hlavně dětem. Všeho je až až a pokud něco dochází hned to kuchař doplní. Prostě nevíte, co si dát dřív. Hodně nám chutnaly omáčky a zeleninové saláty. Bezvadné je, že u každého jídla je hodně ovoce, hlavně melouny, banány a pomeranče.

Služby hotela
Hotel má velký bazén, fitko, 2 bary, restaurací a nabízí i animační programy pro děti i dospělé - vše v češtině. Jak na recepci, tak i v celém hotelu byli všichni moc ochotní a přijemní - hlavně Boris a Galia. Chceme taky moc poděkovat delegátům Sevde a Evě, které se o nás opravdu vzorně staraly.

Pláž
Pláž je hned u hotelu - je velká a hodně široká. Na pláži jsou k pronajmutí lehátka a slunečníky nebo šlapadla a vodní skůtry. Naše děti také dost často jezdily na velkém tobogánu, který je hned u hotelu.

Jiří Kajnar, 11.01.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 9,8 Dobrá volba. Dovolenou jsme si užili.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrá volba. Dovolenou jsme si užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hned na první pohled se nám hotel moc líbil. Zjistili jsme, že jsou v něm ubytováni jen češi, což bylo fajn. Taky v hotelu všichni mluvili česky. Dostali jsme pokoj 412 ve 4 patře. Pokoj měl balkón s výhledem na moře. Vybavení pokoje bylo standardní - televize, lednice, klimatizace. Pokoj byl čistý uklizený a celkem dost prostorný.

Strava
Měli jsme zaplaceno all inclusive, takže jídla a pití bylo dost. Jídlo bylo slušné kvality, každý den něco jiného. Snídaně byla standardní-vajíčka, párky, šunka, zdravá výživa, zelenina, ovoce, džusy, káva, čaj. Na oběd a večeři byl výběr z několika druhů teplých jídel plus předkrm, saláty, ovoce, zelenina a zákusky.

Služby hotela
Pokud jsme nebyli zrovna u moře, trávili jsme hodně času u bazénu, který byl poměrně velký s vířivkou. V hotelu jsou dále animační programy, fitness a 2 bary, kde si můžete zdarma dát sendviče, nealko, pivo, víno, koktejly nebo i tvrdej alkohol. Všichni se k nám chovali slušně a rádi pomohli, pokud jsme něco potřebovali vyřídit.

Pláž
Pláž byla písčitá přímo u hotelu. Pro děti je vedle hotelu na pláži velký tobogán. Na pláži si můžete půjčit lehátka, slunečníky, serf, šlapadla nebo loďky nebo můžete zkusit jako my potápění s instruktorem.

Jaroslav Kajnar, 04.01.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)