Recenzie hotelov
Nesebar - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 skvělá dovolená

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování perfektní, nedaleko do moře, blízko obchody a jen 20 minut cesty do Nessebaru

Strava
strava výborná každý den bylo z čeho vybírat

Služby hotela
skvělé

Pláž
pláž čistá

Anonym, 06.11.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Byli jsme spokojeni,příští rok by jsme si to chtěli zopakovat na stejné úrovni.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni,příští rok by jsme si to chtěli zopakovat na stejné úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli naprosto spokojeni.

Strava
Strava byla dobrá,každý si musí jídelníček sestavit dle vlastní chuti.

Služby hotela
Se službami hotelu jsme byli spokojeni.

Pláž
Na pláži jsme byli také spokojeni moře teplé,akorát větší vlny,ale vše super.

Eva Juráková, 29.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 11.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Arsena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,8 Hotelové služby byly na výborné úrovni, doporučila bych jej ale pouze rekreantům, kteří jedou do Bulharska strávit dovolenou pouze v...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 1 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotelové služby byly na výborné úrovni, doporučila bych jej ale pouze rekreantům, kteří jedou do Bulharska strávit dovolenou pouze v tomto resortu, nejedou do Bulharska za mořem. V resortu jsou udržované venkovní bazény, je možné využít i vnitřní bazén. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo na dobré úrovni, jen jsme bohužel skončili v pokoji v přízemí, jediný náš výhled byl na venkovní bazén, v období od 9.00 do 18.00 (někdy i déle) jsme byli nuceni poslouchat hudbu z místního ozvučení u bazénů, která však vůbec nepřipomínala Bulharsko, ale byla to tzv. smyčková hudba, kdy se během dne opakovaly stále stejné "elektronické" melodie, takže po pár dnech se to člověku trochu zajídá.

Často nás navštěvoval místní kocour Tomi, byl docela problém ho z pokoje dostat.

Strava
Jídlo bylo dobré, chutné, bylo z čeho vybírat. Každý den byl nějaký tematický večer (řecký, bulharský, francouzský...) a tomu byla přizpůsobena i nabídka jídla.

Služby hotela
Služby hotelu byly na dobré úrovni.

Pláž
Hotel bohužel nemá svoji pláž u moře. Je možné využít veřejnou pláž (tato však v době našeho pobytu nebyla udržována, takže tam byla spousta mořských řas atd.), nebo využít placené (tam byly alespoň řasy shrabané)

Vzhledem k tomu, že většina Čechů jezdí do Bulharsko za mořem, bylo to pro nás docela zklamání.

Jana P., 29.09.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Celkový dojem z dovolené byl vynikající.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl vynikající. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje super zařízené, jen bohužel v jednom ze dvou našich pokojů( je-li jsme 4 osoby) nefungovala klimatizace. Dvakrát jsme prosili na recepci o opravu, ale bohužel se nezadařilo. Úklid pokojů byl dennodenni a na jedničku s hvězdičku. Každý den čisté ručníky, doplněný toaletní papír, tekuté mýdlo i šampony. Taktéž každodenně doplňovány minerálkyk pití.

Strava
Naprosto super. Spousta zeleniny, masa, polévek, sladkých dezertů, pití, kávy, džusů, zmrzliny, pizzy, rybích pokrmů, příloh, ovoce....... každý si vybral dle své chuti.

Pláž
Pláž čistá, v září dostatek slunečníků i lehátek. Pohoda, klid. Kdo si chce odpočinout, je lepší jet mimo hlavní sezónu.

Markéta Kuncová, 23.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Arsena

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 Až na delegátku 100 procent. Delegátka nám řekla, že odlet budeme mít napsaný na hotelu ,to bohužel nebylo ve středu odpoledne jsme...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Až na delegátku 100 procent. Delegátka nám řekla, že odlet budeme mít napsaný na hotelu ,to bohužel nebylo ve středu odpoledne jsme museli jít na druhý hotel ,aby jsme zjistili kdy máme čekat před hotelem na odvoz na letiště ,,,to byl jeden problém a ještě u vystupu v bulharsku jsme nemohli najít kdo nás odveze do hotelu žádný delegát až po chvíli jsme viděli pána ve žlutým oblečení a ten říka,l že patříme k němu až nám řekl druhý delegát že v tom žlutým je náš. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
100%

Strava
100% Příjemná usměvavá obsluha a celí personál na 1

Služby hotela
100%

Pláž
100%

Anna Gežová, 23.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Sol Nessebar Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 ani větší počet dětí nerušil klid a pohodu

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
ani větší počet dětí nerušil klid a pohodu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj v prvním patře s přímým výhledem do vzrostlého jehličnanu, ale možná lepší,než místo inzerovaného výhledu do zahrady tušený výhled na silnici.

Strava
strava pestrá, rozmanitá a chutná a především doplňovaná po celou dobu otevřené jídelny

Služby hotela
hotelová směnárna měla trochu horší kurz, než v Nessebaru, jinak služby na standardní úrovni jako v renomovaných destinacích.

Pláž
pláž placená (lehátko, slunečník = 10 leva za kus), jinak na sluneční terase pohoda a při troše štěstí se dalo získat místo (zdarma). Moře nebylo zrovna čisté, velké množství řas a někdy i medůzy, ale to už k Bulharsku patří.

Pavel C., 23.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 14.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Sol Nessebar Mare & Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Naprostá spokojenost s ubytováním, stravou i službami v hotelu. Celkový dojem pokazili jen někteří jedinci, jako třeba naprostý ignorant...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost s ubytováním, stravou i službami v hotelu. Celkový dojem pokazili jen někteří jedinci, jako třeba naprostý ignorant a líný prodavač v hotelovém supermarketu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotelový pokoj i všechny ostatní prostory hotelu splnily všechny naše potřeby a požadavky.

Strava
Systém podávání stravy, její množství, kvalita i různorodost nás velmi uspokojila. Také pracovitost a ochota personálu byla vynikající. Pro Čecha bylo nepříjemné podávání ledového čepovaného piva.

Služby hotela
Se službami hotelu jsme byli velmi spokojeni a to od příjezdu - přivítání, až po odjezd a rozloučení.

Pláž
Pláž byla čistá, její úklid každodenní, vždy bylo možné najít volné lehátko. Postupně se svažující dno do moře i mírné vlny dávaly možnost jak brouzdání, tak plavání. Přilehlý bar uspokojoval všechny chutě koupajících se. Na rezervované pláži se nikdy nevyskytly "cizí" osoby. Také přilehlý bazén byl vždy čistý, stejně jako lehátka u něj.

Jaroslav Bečák, 23.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Bilyana Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Výhled z hotelového pokoje 1 fotografia

Celkom: 8 Zklamaní jsme byli ze stravování, které bylo hodně podprůměrné. Jinak vše v naprostém pořádku. Hotel bych však nedoporučila právě z...

  • 10 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Zklamaní jsme byli ze stravování, které bylo hodně podprůměrné.

Jinak vše v naprostém pořádku. Hotel bych však nedoporučila právě z důvodu podávaného jídla. .... Zobraziť celú recenziu

Marie K., 23.09.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Kamenec

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Příjemný a milý personál soukromého pensionu který byl ochoten reagovat na všechny dotazy a žádosti klientů.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný a milý personál soukromého pensionu který byl ochoten reagovat na všechny dotazy a žádosti klientů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v krásnem,čistem pokoji se socialním vybavením.

Strava
Vzhledem k tomu,že jsem měl jenom snídaní,které pani domácí mě podávala každé ráno vždy čerstvé suroviny,dostatek ovoce i zeleniny tak nelze mít žádnou připomínku,zkrátka PRIMA.

Služby hotela
Vstřícnost a ochota pani domácí.POHODA.

Pláž
Pláž čistá,lehátka i slunečníky čisté,všechno v pohodě,vřele doporučují pobyt v zdejším pensionu.

Štefan Bednárik, 23.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Siema

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Služby Invia Zábřeh perfektní! Trochu mě mrzí posunutí letu na pozdější dobu, což zkrátilo pobyt, bez jakékoliv kompenzace. Hotel byl...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Služby Invia Zábřeh perfektní! Trochu mě mrzí posunutí letu na pozdější dobu, což zkrátilo pobyt, bez jakékoliv kompenzace. Hotel byl hezký, celkem uklizený, jen pár drobných nedostatků, je to spíše o tom, že jsme zvyklí na trochu jiný přístup. Tam si z trochy prachu lidé nic nedělají. Avšak byli ochotní a cokoliv co člověk požadoval změnit se pokusili napravit, douklidit. Jídlo byvelice chutné, zajímavé a pestré. Pláže krásné, písek úžasný pro děti ideální, jen trochu nepořádek, ale to dělají turisté sami. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel působil moderně, ale však byli nedostatky, uvolněné zábradlí, houpající se kachličky na zemi, ale to by spravila řádnější údržby. Hotel si myslím, že jeden z ětch lepších v okolí. Okolo bylo vše blízko. Personál byl převážně ocohotný, vyzdvihl bych obsluhu v restauraci. Milí na děti, snažili se vždy se vším pomoci, poradit, vstřícní. Nejhorší jsou jiní návštěvníci a ubytovaní. Někteří se neumí ve společnosti chovat a brát ohled na ostatní. Zvláště některé národy si myslí, že existují nejdříve oni a pak ostatní.

Strava
Strava byla chutná, mistní kuchyně zajímavá, klasická jídla v normě. Nic na Mischelinskou hvězdu, ale tím neříkám špatné, ale právě výborný standard. Neustále doplňováno, nikdy nechybělo, vše čisté. Bez zažívacích potíží, vše dodělané a na výběr bylo dost jídel.

Služby hotela
Na recepci se dámy lépe chovali k mužům, asi pohlavní rivalita, jako muž jsem neměl potíž při komunikaci a vstřícnosti. Přítelkyně a švagrová občas stížnost na neochotu a ne moc vlídné jednání se ženou.

Pláž
Pláže krásné, kazí dojem upískaní plavčíci, kteří Vás tahají stále více ke břehu. Mám 185cm a když mám vodu po prsa a vlna je mi max po krk tak hysterické pískání, kdy se otáčí půl pláže, abych se vrátil ke břehu, mi přijde jako úchylka v buzeraci. Při ukázce, že dosáhnu na dno a mám vodu po prsa jsem byl pokárán, že voda smí být jen po pás. Nevím jak v Bulhrasku, ale u nás moc lidí, kteří neumí plavat není. A přeci plavání je vždy na vlastní nebezpečí. Jako celý den při červené vlajce, která nevím čím je podložena slyšet pískání rádoby plavčíků, kteří se dělají jen důležitými, protože většinu času trávili na mobilu, nebo natíráním krémem, česáním, nebo předváděním si navzájem vypracovaných svalů, avšak pochybuji, že někdo z nich byl někdy vůbec ve vodě. Kdyby aktivitu spíše vynaložili, aby pláž nebyla plná vajglů, udělali by lépe.Více košů a levnější deštníky i lehátka by to chtělo, nechutný byznys. Restaurace v okolí hezké, levné chutné. Okolí a příroda rkásná, trochu více uklízet a bylo by to příjemnější. Písečná duna krásná. Moře čisté, medůzy občas, ale nejsou nebezpečné. Krabíci, rybičky, vše velice příjemné a krásné.

Michal Zubík, 23.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Marieta Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)