Recenzie hotelov
Obzor - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Nádherná dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný moderní hotel, velký pokoj, ubytování velmi kvalitní

Strava
Vynikající, obrovský výběr

Služby hotela
Luxusní hotel, neskutečná čistota. Výhrady k práci delegáta, nebyl k zastižení, na recepci nebylo ani v den odjezdu uvedeno, kde a v kolik nás vyzvedne vozidlo pro převoz na letiště a museli jsme to zjišťovat přes CK v ČR.

Pláž
Krásná, lehátka a ručníky k dispozici (za kauci), velmi čisto, bohužel občas větrno a velké vlny, které znemožňovaly koupání v moři.

Markéta Řehová, 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Sol Luna Bay Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolenka bola super,blízko pláž,obchody snáď na malé nedostatky,ale to žiadna cestovka nevie ovplyvniť(že fúka vietor a sú veľké vlny)by...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola super,blízko pláž,obchody snáď na malé nedostatky,ale to žiadna cestovka nevie ovplyvniť(že fúka vietor a sú veľké vlny)by som povedal že bolo "Top" Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola pekná balkón z výhľadom na more. Upravovali každý deň,pre nas by stačilo každý druhy,výťah na terasu no skrátka paráda.

Strava
Strava bola miestna,možno niekomu nevyhovovala,ale mi mame radí zelenimu a syr tak že mi sme si prišli na svoje. Samozrejme jedli sme aj ostatné jedla čo boli v ponuke. Nepáčilo sa nám ako niektorí hostia plytvali jedlom. Keď že mi sme už ráz v Obzore boli,tak už sme sa vedeli pohybovať a samozrejme že sme ochutnali niektoré jedla aj na ulici.

Služby hotela
Personál bol mýli uslužny jak v hoteli tak v bare. Spokojnosť vysoká.

Pláž
Pláž bola blízko hotela. Ľudí bolo menej ako v sezóne. Bolí k dispozícii lehatka. Čistota pláži, ako v Bulharsku. Na to že tukal vietor a boli vlny voda bolia tepla a čistá.

Vladimír Paluš, 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Paraiso Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Hotel na okraji malého mestečka (Obzor) asi hodinku a pol z letiska v Burgase, s dlhou plážou bezprostredne pred hotelom. Vhodný na...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na okraji malého mestečka (Obzor) asi hodinku a pol z letiska v Burgase, s dlhou plážou bezprostredne pred hotelom. Vhodný na cenovo výhodnú, tichšiu a/alebo rodinnú dovolenku s deťmi. Skromnejší all inclusive. Bez večerného programu pre dospelých (len pre deti). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ocenili sme, že pri zaspávaní sa dal počúvať šum mora cez pootvorené okno alebo balkón opatrené sieťkou proti hmyzu. Máte k dispozícii apartmán, teda obývačko-kuchyňu s balkónom a samostatnú spálňu s manželskou posteľou. Kuchyňa je štandardne vybavená, takže vcelku pohodlne si môžete pripravovať stravu aj keď nemáte all inclusive. Máte k dispozícii klímu (vybratím vstupnej karty sa vám v celom byte vypne elektrika). 2 osoby dostanú na izbu 2 karty. Elektrické zásuvky sú rovnaké ako u nás.Telka má Markízu a slot na USB kľúč. Na izbe sa nachádza klasický rozkladací sušiak na prádlo. Nemali sme komáre ani iný hmyz. Kúpelňa už má čo-to odžité. S dodávkou teplej vody nebol problém.

Strava
All inclusive platí v deň odchodu aj po check oute (po 11:00). Pri neskorom check ine / príchode na hotel obdržíte balíček. Ak ste zvyknutí z iných rezortov v rámci all inclusive aj na tvrdý alkohol (nad rámec vína a piva) resp miešané drinky, môžete byť sklamaní. Taktiež nečakajte zmrzlinu. Na raňajky (dlhé 7-10:00) je k dispozícii aj hriankovač. Za poplatok 4levy za 2 dl si môžete spraviť aj čerstvý pomarančový fresh. Raňajky sú každý deň rovnaké, v zásade obsahujú všetky základné typy raňajok. Kapacita jedálne je menšia ako v iných rezortoch. Obsluha rýchla. Celý all inclusive je len na jednom mieste (blok D) všade inde sa platí, vrátane plážových barov. Personál nemal problém, keď sme si priebežne čapovali vodu do plastových pol litrových fliaš. Obedy sú čo do výberu skromnejšie. K dispozícii je aj vegetariánske jedlo. Celkovo dostatok zeleniny a ovocia. Jesť môžete aj na stoloch von s výhľadom na more. Jedlo si nakladáte sami, je podávané formou bufetu.

Služby hotela
Ocenili sme bezplatnú posilňovňu. Hotel neposkytuje bezplatne plážové uteráky. V hoteli je menší supermarket s možnosťou platiť kartou (kúsok vedľa supermarket otvorený až do 24:00). Hotelová zmenáreň mení aj CZK. Upratovanie izieb nebolo na dennej báze, nečakajte že vám každý deň zrovnajú posteľ či vymenia prádlo/uteráky. Keď si do izby nanosíte piesok, budete ho tam cítiť väčšinu vášho pobytu. Bezplatná a vcelku spoľahlivá wi-fi na izbe aj v areáli hotela.Hotel neposkytuje večerný program pre dospelých. Na recepcii rozumejú anglicky.

Pláž
Piesková pláž s pozvoľným vstupom do mora s plavčíkmi. Čistota dostatočná. Ocenia ju najmä ľudia, čo sa radi prechádzajú ( resp. behajú - aj za tmy) na rozhraní mora a pláže. Na prelome augusta a septembra more nebolo pokojné, pri brehu boli vlny. Pri veľkých vlnách vás plavčíci budú vyháňať z vody. Bez medúz. (Dalo sa naboso). S ponukou vodných športov/atrakcií. Pláž je bezprostredne pred hotelom.15m pred hotelom sú bezplatné bazénové lehátka a slnečníky. 40m pred hotelom sú plážové lehátka a slnečníky za poplatok (set 2 lehátka + slnečník = 24 leva / 12€ na deň). Časť pláže je voľná a môžete si tam bezplatne zapichnúť vlastný slnečník.

Stanislav Fořt, 09.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Obzor Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Boli sme veľmi spokojní, ubytovanie hneď na pláži, výhľad na more, pekne ihriská,čisté bazény, pláž pekná, more krásne čisté

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Boli sme veľmi spokojní, ubytovanie hneď na pláži, výhľad na more, pekne ihriská,čisté bazény, pláž pekná, more krásne čisté Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie pekne, čisté, každý deň chodili upratovačky upratať

Strava
Strava nám chutila, mali sme all inclusive čo bolo super, na výber viac jedál v podobe švédskych stolov.

Pláž
Pláž hneď pri ubytovaní, pláž čistá, veľmi dlhá a široká, krásny piesok, na plaži sú lehátka, more čisté, teplé.

Mikuláš S., 09.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Obzor Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vyborna dovolenka

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vyborna dovolenka Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nad ocakavanie

Strava
Super,pestra,kvalitna

Služby hotela
Dobre

Pláž
Krasna

Monika Nováková, 09.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Obzor Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolená s dětmi... velký hotelový komplex, na vysoké úrovni. Bezpečno.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená s dětmi... velký hotelový komplex, na vysoké úrovni. Bezpečno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Komfortní, velké pokoje, čistota a úklid každý den..

Strava
Bezvadná, obrovský výběr jídel po celý den, červené víno + celozrnné pečivo a sýry jako dezert po večeři byly jako droga :-), alkoholické i nealkoholické koktejly, zmrzka pro děti... opravdu bez chyby.

Služby hotela
Dětský bazén, dospělácký bazén, hotelový aquapark s tobogány v ceně (vše se dá absolvovat společně s dětmi, krom červené tuby, na tu pozor, je opravdu velmi rychlá, než pustíte děti, zkuste ji sami, každopádně můj 8letý syn ji zvládal), dostatek lehátek na pláži i u bazénů (obsadit si ručníkem lehátka již ráno však neuškodí :-) ) Animátoři se činí, pracují po celý den od rána až do večera, jsou příjemní, spousta aktivit pro děti i dospělé, každý večer program... Večer doporučuji JazzClub, je tam kupodivu málo lidí, až romantické soukromí, krásný výhled na moře, hudba není úplně jazzová, takže v občasné laserové show se tam vyblázní na prázdném parketu i děti, a alko nealko nápoje v ceně i zde :-)

Hotelový minibus do městečka za 2leva osoba, každou hodinu tam i zpátky po celý den, bezproblémový výlet... :-)

Pláž
Krásná, uklizená, píseček a samozřejmě vlny.. občas červená vlajka, ale do vody i přes červenou vlajku lze, ovšem bez nafukovacích kruhů, lehátek, dětských křidélek apod... Ve vlnách se dá s dětmi krásně blbnout, ale je to fuška... :-)

Petr, 08.09.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Sol Luna Bay Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená přesně podle představ,doporučuji i pro rodiny s dětmi. Neměli jsme ani dojem,že jsme v Bulharsku.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená přesně podle představ,doporučuji i pro rodiny s dětmi.

Neměli jsme ani dojem,že jsme v Bulharsku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez výhrad,skvělé služby.

Strava
Perfektní,evropská-obrovský výběr. Večer včetně čokoládové fontány.

Služby hotela
Vynikající,velký počet opravdu pracujícího personálu-na nic se nečeká.

Pláž
Čistá,bez nedopalků-snadný vstup do moře.

Jan Krejčí, 07.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Sol Luna Bay Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Neda se koupat v mori kvuli silnym vlnam. Bulhari se neumi chovat k zakaznikum. Maji krasne poloprazdne hotely, pekne restaurace a draha...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Neda se koupat v mori kvuli silnym vlnam. Bulhari se neumi chovat k zakaznikum. Maji krasne poloprazdne hotely, pekne restaurace a draha auta, ale v restauracich nebo i hotelu neodpovidaji na pozdrav, neusmejou se, nejsou prijemni. Nesetkal jsem se s tim nikde v Chorvatsku, Italii, Recku ani Spanelsku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Žádné mydlo v koupelne. Smrad z odpadu. Kazdodenni deklarovany úklid pokoje se uskutečnil jen jednou. Postele pohodlne. Podlahu na chodbe myjou denne a dukladne.

Strava
Krome skveleho melounu zadne ovoce. Obecne strava v Bulharsku prumerna az na chutne ryby.

Služby hotela
Neumi se vubec chovat prijemne k hostum, i kdyz hotely maji pekne.

Pláž
Velmi silne vlny, nedalo se plavat jedinkrat za tyden. Cely pobyt cervena vlajka:zakaz koupani.

Miroslav J., 06.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Black Sea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 3,6 Celkovo hotel pôsobil fajn. Prijemne apartmánove prostredie. Izby dostatočne veľke aj obývačka aj kuchynka taktiež aj balkón . O čistotu...

  • 4 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 6 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovo hotel pôsobil fajn. Prijemne apartmánove prostredie. Izby dostatočne veľke aj obývačka aj kuchynka taktiež aj balkón . O čistotu sa až tak veľmi nestarali aj po upratovaní bol na zemi neporiadok . sklamalo all inclusive a taktiež diaľka, all inclusive reštaurácia ktorá bola od nášho apartmánu zhruba 10 minút pešo a kde podávali len praškovu kávu a nekvalitne pivo a víno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby pôsobili fajn chodby čiste. Na izbách to až tak nebolo uteráky sa menili ale dlážka aj po uprataní izby bola rovnako špinavá. Kúpeľná pôsobila taktiež čisto. Okolie hotela bolo upratané a postarané. Bazény boli pekne čiste avšak chladna voda.

Strava
Strava bola kategória sama o sebe hotel disponuje 3 barmi. 2 sú pri bazénoch jeden je pri reštaurácii (zhruba 10 minút pešo od ubytovania) bohužiaľ all inclusive bolo len v tom najviac vzdialenom a aj tam bolo k dispozícii len voda, nekvalitne pivo a nekvalitne víno. Bar bol otvorený do 22:00 no už okolo 21:30 tam pratali a bol problém zastihnúť barmana. Ostatné nápoje si človek musel platiť. Taktiež v dvoch baroch ktoré sú v strede komplexu pri bazénoch je potrebne si platiť všetky drinky. V reštaurácii sa človek najedol no mal veľký problém niekde sadnúť veľký komplex ale mala reštaurácia na taký počet ľudí čiže ak ste sa dostali na rad s jedlom tak následne ste niekoľko minut museli hľadať a čakať na volný stôl. Jedlo bolo pripravene fajn. Raňajky dostatočný vyber od vajec cez rôzne salámy a šunky ( nie moc kvalitne ) . Obedy a večere boli všetko na jedno kopyto striedalo sa to ale každý deň zhruba to iste. Lacne suroviny bolo vidieť aj na záverečnej kvalite jedla . Polievky boli na vyber len 2 a to ich studena polievka TARATOR a následne sa striedali bravčový vyvar a slepačí.

Služby hotela
Služby hotela boli dobre na recepcii vždy rady pomohli, v komplexe sa nachádza fitness, supermarket a 5 bazénov ale s dosť chladnou vodou.. Taktiež pre rodiny s deťmi je tam fajn sú tam 2 detské ihriská a taktiež 5 detských bazénov. najväčšia výhoda rezortu je že leží priamo na pláži . Mesto obzor sa nachádzalo zhruba 3 km od rezortu, hotel mal zabezpečení transport mikro busom ktorý chodieval zhruba každých 15 minút za cenu 1,5 lev

Pláž
Pláž bola hneď vedľa hotela čiže super. Pláž bola čista bez odpadkov, síce plná lastúra ale to patrí k moru. Na pláži chýbal plavčík. v šírke rezortu boli 2 stanoviska pre plavčíka no za 12 dni sme tam nezastihli ani jedného. Pri návšteve na pláži vedľa pri rezorte všade boli plavčíci len v tomto rezorte pri pláži nebol žiaden. More bolo dosť burlive a nepokojné. Domaci hovoria že v tejto oblasti to tak zvykne byť často. Na pláži bolo volejbalové aj futbalové ihrisko a taktiež bol možnosť prenajať si vodný skúter alebo rôzne iné atrakcie.

Anonym, 05.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 4.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Obzor Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,8 Dobrá, kľudná lokalita, spojenie s centrom mestečka Obzor ideálne. Bufet all inclusive vzdialený na kilometer od pláže, pokiaľ ste...

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrá, kľudná lokalita, spojenie s centrom mestečka Obzor ideálne.

Bufet all inclusive vzdialený na kilometer od pláže, pokiaľ ste ubytovaní na druhej strane rezortu, výber slabý. Všetko čo bolo lepšie bolo za poplatok. Nápoje v all inclusive o ničom, odporné pivo, víno aj káva. Všetko čo chutilo lepšie bolo za poplatok. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekné, priestranné apartmány, čisto.

Strava
O ničom, samé polotovary a dookola to isté. Pri každej návšteve reštaurácie kilometrový rad, málo miest na sedenie. Na taký mega-komplex žalostne malé priestory, prepchaté, stále sa čaká, kým sa niečo uvoľní. Na výber cca 4 druhy hlavného jedla, 2 polievky - tie isté. Jeden z najhorších all-inclusive, čo sme doteraz zažili...

Služby hotela
Recepcia malá, dlho sa čaká na vybavenie. Úschovňa batožín rovnako malá, posledný deň sme sa nepomestili a kufre boli kade tade recepčnej pod nohami. Chýba viac sociálnych zariadení, sprchy.

Pláž
Čistá, slnečníky a lehátka drahé- 24 LV na deň.

Tomáš N., 04.09.2019, Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Obzor Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)