Recenzie hotelov
Pomorie - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 hotel není připraven na české turisty. Delegát nefungoval.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
hotel není připraven na české turisty. Delegát nefungoval. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvalita ubytování dobrá

Strava
strava dobrá

Služby hotela
služby hotelu dobré

Pláž
dostupnost na pláž a čistota pláže dobrá.

Helena M., 24.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Sunset Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Celkově jsme s dovolenou byli moc spokojení. Kvalita ubytování v hotelu sice trochu pokulhává, ale je to blízko k moři, které bylo úžasné.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme s dovolenou byli moc spokojení. Kvalita ubytování v hotelu sice trochu pokulhává, ale je to blízko k moři, které bylo úžasné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytovaní v apartmánu se 2 ložnicemi. Postele byly v pohodě, ale pátý člen měl připraveno ležení na gauči v obývacím pokoji, který se nedal rozložit a byl hlavně velmi proležený/prosezený. Velmi nepohodlné a neplnohodnotné spaní. Výhodou byly 2 koupelny, ale zase úroveň odpovídá hodnotě 3 hvězd níkoli 4. Vše je vybudované v "bulharské kvalitě"....

Strava
Se stravou naprostá spokojenost. Není až tak bohatá, ale každý si vybere a může se dobře najíst.

Služby hotela
Vše bez problémů, ochotný a milý personál.

Pláž
K pláži je to kousek. Můžete si zaplatit lehátka nebo lehnout na veřejnou pláž. Pláž písečná, písek i v moři. Velmi pohodlné. Pozvolný vstup. Krásně velké vlny. Jeden den dost trávy v moři. Pláž se neuklízela, ale nebyla vysloveně špinavá. Jsou to Bulhaři, mají neupravené celé pobřeží - promenádu podél moře. Všude plno odpadků.... Nejvetší problém je, že na pláži chybí WC a sprchy.

Anonym, 19.09.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Marina Holiday Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Resort je novy (otevren 2019/06) a zatim tak i vypada. Ubytovani perfektni, pokoj relativne velky, s velkym balkonem, ktery dcerka...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Resort je novy (otevren 2019/06) a zatim tak i vypada. Ubytovani perfektni, pokoj relativne velky, s velkym balkonem, ktery dcerka milovala. Meli jsme stesti, ze jsme nebyli ve vytizenem terminu, takze hotel nebyl prilis plny, nebyl problem s volnym mistem v restauraci, zadne fronty u baru atp. Bohuzel teda pocasi uz v druhem zarijovem tydnu nebylo nic moc, po vestinu dnu dost vetrno. Zobraziť celú recenziu

Strava
Neni co vytknout. Nejenom rozmanitost jidla v hlavni restauraci byla velika, ale prekvapila i kvalita. Jedine trochu zklamani pro nas byla asijska a la carte restaurace (se zenou oba asijske jidlo milujeme, asijske jidlo zname opravdu z asije, a nase ocekavani to uplne nenaplnilo). V dobe, kdy neni otevrena hlavni restaurace, tak je (omezeny vyber) jidla k dispozici v "bistru" (t.j. ve vysledku 24 hodin denne), a pres odpoledne potom byly i hamburgery/testoviny/salaty venku u bazenu,

Pláž
Plaz je pisecna (tmavy pisek), nicmene mi prisla relativne uzka (v hlavni sezone bych se bal, ze bude celkem naval). Na druhou stranu je dlouha, a neni omezena na usek pred hotelem. Lehatka a slunecniky na plazi pred arealem hotelu jsou tez zdarma.

Pavel, 19.09.2019, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Wave Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Super dovolenka,aj ked mimo sezonu,pekne pocasie,teple more,len more mohlo byt cistejsie,vela rias,neupravena plaz.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka,aj ked mimo sezonu,pekne pocasie,teple more,len more mohlo byt cistejsie,vela rias,neupravena plaz. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pekny,moderny hotel,mali sme izbu s vyhladom na more a hotelovy bazen,kazdy den upratana izba,a vymenene uteraky.

Strava
Strave nie je co vytknut,pestra a rozmanita,velky vyber zeleniny,a ovocia.Len skoda,ze jedlo bolo vacsinou,okrem polievok studene.

Služby hotela
Pri akejkolvek otazke,ochotne recepcne,vzdy vedeli poradit,aj po anglicky.

Pláž
Plaz bola velmi blizko od hotela,len voda v mori bola cista,strasne vela rias,plaz upratovali len raz,a v posledne dni neboli k dispozicii lehatka a slnecnik.Dlhy a pozvolny vstup do mora.

Veronika B., 18.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Zájezd byl na poslední chvíli, byli jsme sami, bez dětí, nečekali zázraky.... Takže v celku jsme byli spokojeni.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd byl na poslední chvíli, byli jsme sami, bez dětí, nečekali zázraky.... Takže v celku jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj... Postele z dvou matrací na sobě, které nelibě voněly, úklid na pokoji, výměna ručníků a doplnění toaletních potřeb, pokud jste si neřekli, neproběhl za celý týden ani jednou.

Strava
All inclusive..měli jsme, ale byla to spíš plná penze, bez dopolední svačiny, odpoledne pouze chalvaa a houska která byla do 15 min. pryč, kdo měl s sebou děti, měl smůlu, ale jinak během snídaně, obědu i večeře bylo všeho dostatek a velmi nám chutnalo, to musíme vyzdvihnout.

Služby hotela
Jak už jsem zmínila žádná sláva, spíš pro nenáročné klienty, a dávat si pozor, kde vám kape že stropu na hlavu, ať už u recepce nebo v jídelně

Pláž
Pláž je hned vedle hotelu, super, jenže je veřejná, takže na ni chodí všichni z celého poloostrova, zaplatíte slunečník lehátka za 20 LVA na den a před Vas se nacpou další se svými slunečníky, takže mazec. Jinak pláž docela čistá, perfektní plavčící, neustále měli přehled a hlídali, moře povětšinou neklidné a větší vlny, ale nevadilo...

Žaneta W., 18.09.2019, Dátum pobytu: 18.8. - 25.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Sunny Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byla jsem velmi spokojena.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem velmi spokojena. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je krásný,pokoj byl moc pěkný.Jen mě zarazilo,že za použití trezoru se platilo.

Strava
Rozmanitá,výborná.Dezerty mi připadaly skoro stejné.

Služby hotela
uspokojivé

Pláž
čistá,udržovaná

Ivana Zapletalová, 15.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Sunset Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolenou jsme si pěkně užili mimo prvních dní, které níže popisuji. Bulharsko máme moc rádi, ale příště budeme volit asi jiný hotel.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si pěkně užili mimo prvních dní, které níže popisuji. Bulharsko máme moc rádi, ale příště budeme volit asi jiný hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První den, nás ubytovali do jiných pokojů, které nesouhlasili s objednávkou. Na smlouvě byl 2x dvoulůžkový pokoj a ubytování bylo v nevyhovujících, poničených apartmánech v suterénu s výhledem na dolní končetiny jiných klientů a do kuchyně. Při otevření okna zápach z kuchyně byl nesnesitelný a zápach z klimatizace a WC též. S recepcí bylo řešeno hned a následně i s delegátkou, došlo k výměně pokojů druhý den. Ihned ten samý den do téhož pokoje, který popisuji byli ubytovaní další klienti. Zdá se, že to je praxe hotelu převážně k českým turistům, nebo dle země cestovní kanceláře. Neviděli jsme, že by to řešili jiné národy, které byli převážně v hlavních budovách hotelu.

Strava
Strava byla pestrá, dovařená, dobře ochucená. Poslední dva dny se zdálo, že celkové množství stravy se snižuje z důvodu změny klientů. (senioři) Měli jsme před odletem a stále jme se dobře najedli i při sníženém množství jídla.

Služby hotela
Pestré, zábavné.

Pláž
Dobrá dostupnost, čisté moře, uklizená pláž, zajištěná lehátka i slunečníky v dostatečném počtu.

Petra Poskočilová, 15.09.2019, Dátum pobytu: 2.9. - 10.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Via Pontica Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Dovolenka bola daj, ale je čo vytknúť a upozorniť touto recenziou ľudí,aby tam nešli. Ja by som tam už nešla druhykrát. Očakavala som...

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 1 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola daj, ale je čo vytknúť a upozorniť touto recenziou ľudí,aby tam nešli.

Ja by som tam už nešla druhykrát. Očakavala som niečo iné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ako prvé ma sklamalo, že v objednávke som mala rezervovanu izbu s vyhladom na more. Dostali sme izbu na prizemi s vyhladom na živý plot (prikladam fotografiu) a k tomu vsetci obyvatelia hotelu chodili okolo nas, pretoze vedla bola jedalen. Balkon ziadny,sedenie tam 0 bodov. Cele zle. Toto bolo velke sklamanie, inak hotel pekny, aj izby čisté.

Strava
Strava fajn, dalo sa z čoho vyberať. Občas nedoplnené potraviny, alebo na ranajky - večeru nemali obyčajne jednuduche pomazanky,či salama...

Služby hotela
Sluzby ok...nie je co vytknut.

Pláž
Plaž ok ako piesok,ležadle,pekny vstup na plaž - Ale vstup do mora v katastrofalnom stave. Úplna hrôza, obrovské sklamanie. Je to bažina,smrad, rias tak veľa,že sa mi chcelo vracať. Keď ste vstupila do mora,vstúpili ste do hustej bažiny rias. More ich vyplavovalo na začiatok,z čoho vznikali nánosy na pláži. Pekný fuj, prikladám foto.

Tento hotel som si objednavala prero,aby som bola priamo na plaži - NIKDY VIAC kvoli tomuto.

Potom ak sme chceli ciste more sme museli ist kus peši,kde to bola pekna rozsiahla pláž.

Pretože pláž hotela bol len malý úsek : najednwj strane aj druhej strane bolo mólo, takže bolo ako keby uzavrete a tie riasy nemali kam odplavať.

BOL TO DES NA GRCANIE.

Anonym, 13.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

izba s vyhladom na more 5 fotografií

Celkom: 8,4 S dovolenou jsme byli spokojeni, doporučuji.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni, doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování slušné, úklid pokojů a výměna ručníků v pohodě.

Strava
Jídlo bylo dobré, byl ho dostatek.

Služby hotela
Vše v pořádku.

Pláž
Pláž byla horší, všude plno nedopalků cigaret, vyplavená tráva, kterou uklízeli jednou týdně.

Lenka Dvořáková, 11.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Byli jsme v Bulharsku poprve a velmi překvapeni v pozitivnim slova smyslu. Na tomto miste bylo teměř vse na velmi dobre urovni.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v Bulharsku poprve a velmi překvapeni v pozitivnim slova smyslu. Na tomto miste bylo teměř vse na velmi dobre urovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byli ve skutecnosti trochu jine nez na obrazku. Jotel disponuje se tremi druhy pokoju. Meli jsme rodinny pokoj ve dvou a byl zbytecne velky, pokoj superior meli kamaradi a byl dostacuji az az. Pokoje zakladni dvouluzkovy byli novejsi a samozrejme nejlepsi, tak jako na obrazcich. Ostatni pokoje jsou velmi tmave, my zrovna pokoj v prizemi, ale dost utopenem, byl hodne vlhky a hodne malo prosvetleny.

Strava
Strava byla velmi rozmanita, spousta heleniny, priloh, velmi chutna. Jedina vytka je snad k teplote jidla, casti bylo studene.

Služby hotela
Vsechny sluzby v hotelu byly perfektni, velmi ochotny personal.

Pláž
Dostupnost plaze cca 30 metru od hotelu, voda uzasna a cista, obcas nejaka meduza. Plaz byla kompletne zaplnena, bohuzel uklid se nikdy nekonal. Vzhledem k tomu, ze se v Bulharsku muze vsude kourit, byla plna nedopalku a rozbitych musli z more. Jinak ale spokojenost.

Renata B., 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Via Pontica Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia