Recenzie hotelov
Prímorsko - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 Dovolená se nám moc líbila, hotel byl moc hezký a čistý. Jediný mínus byla strava, která se furt opakovala dokola.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila, hotel byl moc hezký a čistý. Jediný mínus byla strava, která se furt opakovala dokola. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl moc hezký a hlavně čistý.

Strava
Strava se pořád opakovala dokola.

Služby hotela
Velmi nás překvapila směnárna hned na recepci v hotelu.

Pláž
Jižní pláž byla opravdu velké zklamání. Voda byla plna řas a nepořádku.

Severní pláž byla oproti tomu opravdu čistá, jen tu byly větší vlny. Na šnorchlování žádná z pláží nic moc.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Primorsko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 hotel ve velmi pěkném prostředí, velká zahrada s s altánky, kde si můžete ve dne i večer v klidu posedět. Bazen čistá voda, lehátka...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
hotel ve velmi pěkném prostředí, velká zahrada s s altánky, kde si můžete ve dne i večer v klidu posedět. Bazen čistá voda, lehátka ,slunečníky, bar. velice příjemné prostředí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v dvoulůžkovém pokoji, velice pěkné , čisté.

Strava
strava různorodá, spousta zeleniny, výborné saláty, trochu mi tam chyběly mořské ryby. Ovoce tam moc velký výběr nebyl. Většinou jablka, švestky a hrozny. To máme i u nás.

Služby hotela
se službami v hotelu jsem byla velice spokojená, příjemný personál. Denně výměna ručníků, úklid. nemohu si na nic stěžovat

Pláž
Pláž byla procházkou asi tak 10- 15 min od hotelu.

Marie L., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Belitsa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel malý rodinný, komunikace dobrá, rozumí česky, vycházejí vstříc k požadavkům hostů.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel malý rodinný, komunikace dobrá, rozumí česky, vycházejí vstříc k požadavkům hostů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje by se daly vylepšit, koberce by bylo vhodné vyčistit. Po příjezdu ručníky nebyly úplně v pořádku, ale po reklamaci, byly vyměněny bez problémů. Výměna ručníku a osušek byla po třech dnech. Úklid pokoje byl denně.

Strava
Měli jsme jen snídaně a výběr byl dostatečný, takže si každý může vybrat.

Služby hotela
Půjčení deštníků na pláž bez poplatků na celý pobyt je skvělý nápad a bonus. Wifi na pokoji hodnotíme též kladně.

Pláž
Přístup do moře výborný, ale pláž by se mohla více uklízet (bylo velké množství odpadků v písku). Přístupová cesta přes duny je v celku dobrá, vylepšit by se dala, ale to není problém hotelu, ale města.

Jana, 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Tropicana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Úžasný zájezd za krásné peníze, rozhodně doporučuji všem

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasný zájezd za krásné peníze, rozhodně doporučuji všem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování spíše pro nenáročné, čistota a kvalita zařízení nebyla nejlepší, ale my byli spokojeni. Nejeli jsme na zájezd kvůli ubytování že jo.

Strava
Snídaně sice byly všechny dny stejné, ale obědy a večeře se měnily a byly moc dobré. Jídlo super.

Služby hotela
Krásný hotel. Za mě super wifi zdarma. Okolí hotelu taky nádhera

Pláž
Věčně spousta lidí, ale to se dá očekávat. Pláž nádherná, jak severní, tak jižní.

Nikola J., 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Tishina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž 2 fotografie

Celkom: 8 Počasí začátkem září super 25-28°C, moře teplé. Každým dnem ale ubývá možností stravování, kolem 17. září vše zavřeno.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Počasí začátkem září super 25-28°C, moře teplé. Každým dnem ale ubývá možností stravování, kolem 17. září vše zavřeno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moderně vybavený pokoj s klimou. Lodžie je směrem na severní pláž - doporučuji. Sice se díváte přes protější betonový skelet nového hotelu, ale jste ušetřeni celodenní hlasité hudby od bazénu a večerní produkce místního pěvce. Pokoj je v nabídce CK označen "s výhledem do krajiny" a je o pár stokorun dražší.

Mínusem jsou popelníky na stolcích v lodžii. Zvláště když máte "štěstí" na souseda který dostane chuť kouřit zrovna když chcete vyvětrat nebo posedět venku.

Strava
Pouze snídaně - dostatečné.

Služby hotela
Každý den úklid vč. výměny ručníků.

Pláž
Všudypřítomný nešvar - kouření na pláži, vajgly v písku. Místní loby okupuje se svými placenými lehátky a slunečníky většinu z obou pláží. Místní to řeší nákupem vlastního slunečníku (cca 15LV) a plážovými podložkami.

Jiří B., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Siena Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hezká dovolena za slušnou cenu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolena za slušnou cenu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistý hotel s pěkným bazénem a milým personálem.

Strava
V hotelu podávají jen snídaně,nejde si připlatit plna penze,ale vzhledem k cenám potravin a jídel v Bulharsku to vůbec nevadí.Snidane jsou chutné a bohaté.

Služby hotela
Na hotelových pokojích probíhá úklid každý den,nebo po domluvě kdykoliv.U bazenu take.Vsude čisto a ochotný personál.

Pláž
Přístup k pláži přímo od hotelu je náročnější pro ně moc zdatné a starší,ale stačí připojit 200 m a na plaz se dostanete v pohodě.Plaze čistě,plazove servis za úplatu.Obcerstveni na pláži,ceny slušné.

Pavlína Zíbová, 16.09.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 12.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Tropicana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 4 Hotel na první pohled z venku hezky, uvnitř už to bylo horší. Jídlo dobrý nebylo. Čekala jsem, že když jsem u more, budou více ryby....

  • 3,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel na první pohled z venku hezky, uvnitř už to bylo horší.

Jídlo dobrý nebylo. Čekala jsem, že když jsem u more, budou více ryby. Bohužel. Některý den se jídlo vydařilo druhý den nikoliv, ovšem najíst jste se mohli pokud jste ukořistili nejake místo k sezeni. Doporučuji všem si vzít solničku, protoze všechno bylo neosolene a plané a erární solnicky byly nedostacujici na ten počet lidi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj na první pohled vypadal tak jak je na fotkách.

Ale, matrace pružinové a nepohodlne.

V koupelně jsme měli vanu, do té jsme se ovšem bali vlézt protože snad nebyla ani připevněna.

Jeden a půl dne byl problém a vodou - v patem patře netekla vubec, údajně po celém primorsku ale když jsme šli ven tak si tam veselé umývali auta. Na recepci říkali jen že doufají že se to brzy vyřeší. Delegát nám slíbil že situaci bude okamžitě řešit a zavolá nám co vyřešil. Do dnešního dne se neozval.

Druhý den trošku zapršelo a opět problém, nešla elektrika. Ovšem v protějších obchodech zase šla, ale podle recepce byl problém v celém primorsku.

Balkony super, ale sklo nebylo pořádně připevněné takže jakmile zafoukal vitr, třáslo se to a dělalo to strašný hluk.

Služby byly dobré, každý den vynesené odpadky, ustláno a vyměněné ručníky.

Strava
Strava byla bohužel hrozná. Nejprve jsem si říkala že jsem nenáročný strávník a vše co nemusím vařit sním, ale tohle se kolikrát nedalo. Omáčky připálené, jídlo studené. Přílohy někdy byly jen hranolky a nebo rozvařené testoviny, jinej den bylo příloh zase třeba 6 druhů.

Maso většinou nedochucene, vařené ... Sůl opravdu chyběla a to nejsem velký "solic".

Vždy se dalo vzít pečivo a nějaký salám takže dovolená byla převážně o pečivu a salámech.

Další škoda byla to, že nebylo dostatek místa k sezení, ubrusy se mohly po snídani vyměnit protože u oběda byly špinavé od nutely a marmelády.

Pláž
Pláž je jiná, všude slunečníky jako kdekoliv na světě, ale v písku je strašný nepořádek (nedopalky, kelímky...), denně jsem něco posbírala ale lidi jsou prostě cunata.

Na každém rohu jsou tam plážové bary, domluvíte se tam česky, ceny jsou take přívětivé.

Doporučuji se jít kouknout na Vilu Perla a na Beglik tag :)

Tereza H., 16.09.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Primorsko Del Sol (ex. Grand hotel Primorsko)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7 dobré

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
spokojnosť

Strava
hotel neponúka stravu

Služby hotela
dobré

Pláž
dobré

Zdenka Onuščáková, 15.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Milan - penzion

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolenka bola podľa našich predstáv a požiadaviek.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola podľa našich predstáv a požiadaviek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Nadja je na veľmi dobrej úrovni, poloha hotela je vynikajúca, keďže v blízkosti je pláž a taktiež centrum. Izby sú tiež na veľmi dobrej úrovni - čisté, bez zápachu, každý deň upratané, počas osemdňového pobytu raz vymenené uteráky a osušky. Príjemný a ochotný personál sa staral o naše pohodlie. Nedostatky hotela vidíme v chýbajúcej klimatizácii, lebo na izbách je veľmi teplo a chýbajúcej WiFi na izbách.

Strava
Hotel ponúka raňajky v podobe švédskych stolov, ktoré postačia na 8-dňový pobyt (párky, klobása, saláma, praženica, vyprážaný chlieb, cestoviny, koláčiky z lístkového cesta, balkánsky syr, paradajka, uhorka, jogurt, mlieko, cereálie, ovocie, muffiny, koláče, vianočka, chlieb, studené džúsy, káva a čaj zo stroja).

Služby hotela
WiFi dostupné iba na recepcii hotela, šípky, biliard, veľký čistý súkromný hotelový bazén, okolo neho je dostatok lehátok.

Pláž
Severná pláž je dostupná do 5 min. chôdze a južná pláž 10 min.

Na severnej pláži sa nachádzajú slnečníky (Alexandria), ktoré sú v cene pobytu, čo je veľkou výhodou.

Pláž je široká, miestami vďaka nezodpovedným ľuďom znečistená ohorkami z cigariet a odpadkami.

Severná pláž sa vyznačuje veľkými vlnami a zradnými prúdmi, ktoré vytvárajú hlboké miesta.

Južná pláž je pokojnejšia, takmer bez vĺn.

Erik B., 15.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Nadia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 9,4 Na dovolenke v Primorsku sme boli už druhýkrát. Celkovo sme boli spokojní čo sa tyka pomeru ceny a kvality poskytnutých služieb. Určite...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenke v Primorsku sme boli už druhýkrát. Celkovo sme boli spokojní čo sa tyka pomeru ceny a kvality poskytnutých služieb. Určite sa v budúcnosti vrátime. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel mal pekne zrekonstruovanu recepciu. Takisto izby boli priestranné. Posteľné prádlo menili každé 3 dni. Trochu sme cítili zápach z odtoku v kúpeľni ale nebolo to až také strašné. Klimatizácia v celom hoteli. Upratovačky stále čistili a snažili sa udržať hotel v čistote.

Strava
Strava bola čisto bulharská. Dalo sa vybrať z teplých jedál šalátov ovocia keksov a koláčov.

Pláž
Pláž bola tak 10 minút cesty od hotela. More bolo čisté teplé občas boli riasy. Väčšinu času fúkal silný vietor takže kúpanie bolo na severnej pláži obmedzené. Na južnej pláži bolo more pokojnejsie. Zaplavat za dalo v hotelovom bazéne. Je tam aj pekný bazén pre deti.

Milada Mitašíková, 14.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 10.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Belitsa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)