Recenzie hotelov
Prímorsko - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Jeden z nejlepších hotelů v Primorsku s příjemnou atmosférou.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jeden z nejlepších hotelů v Primorsku s příjemnou atmosférou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má výbornou polohu a hlavně atmosféru - ideální pro lidi, kteří nemají rádi velké hotelové komplexy. Bydleli jsme v pokoji 411 ve 4 patře - pokoj byl čistý, slušně vybavený, nový nábytek a balkón s výhledem na moře.

Strava
Strava formou all inclusive - snídaně, obědy a večeře dobré kvaliy - jídla i pití bylo dost, ocenili jsme zejména velký výběr ovoce (melouny, banány, pomeranče) a michané nápoje (např. mochito).

Služby hotela
Personál mluví i česky. Musím pochválit i obsluhu v restauraci i na barech - mají vše dobře zorganizovano - jsou rychlí a přijemni. Jinak je součástí hotelu hezká zahrada, dále má hotel velký bazén, restaurací a 2 bary.

Pláž
Pláž s jemným piskem je kousek od hotelu max 200 m. Na pláži si můžete pronajmout lehátka se slunečníkem (my jsme leželi na dece a slunečník jsme si koupili vlastní). Je tam taky obchod s občerstvením a půjčovna věcí do vody - např šlapadla nebo serfy.

Tomáš Doucha, 18.01.2020, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Tishina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hezká dovolená. Hotel splnil naše očekávání.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená. Hotel splnil naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je menší, ale úplně přesně podle našich představ (nemáme rádi velké hotely). Je kousek od pláže. Pokoj standard, čistý s balkónem.

Strava
V hotelu vaří slušně. Jídlo nám chutnalo a bylo ho dost i ovoce. Na oběd a večeři byl výběr z několika jídel plus salátový bufet. Na pití pivo, víno, vodka, whisky, nealko, voda, džusy, káva a čaj.

Služby hotela
V hotelu je mimo jiné velký bazén, lehátka, zahrada, restaurace a 2 bary. Obsluha ochotná, všichni rozumějí česky, jak už je v Primorsku zvykem.

Pláž
Pláž je kousek od hotelu asi 100 metrů. Je písčitá dlouhá a čistá - viděli jsme, jak ji každé ráno uklízejí. Na pláži je bar a půjčovna loděk.

Magda Hrubá, 12.01.2020, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Tishina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 10 Hledali jsme menší rodinný hotel v Primorsku a hotel Tishina byla trefa do černého. Příští rok pojedeme znovu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hledali jsme menší rodinný hotel v Primorsku a hotel Tishina byla trefa do černého. Příští rok pojedeme znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je menší v výbornou polohou. Kolem hotelu je pěkná zahrada. Pokoj 214, který jsme dostali při příjezdu byl slušné kvality, uklizený, vybavený novým nábytkem a měl balkón směrem k moři.

Strava
Jídla bylo dostatek, nic nám nechybělo. Na snídani klasika - vajíčka, šunka, slanina, omeleta, jogurty, musli, ovoce, zelenina, džusy, káva, čaj. Na obědy a večeře výběr z několika teplých jídel a příloh, předkrm, zákusky, ovoce, zelenina. Mezi obědem a večeří jsme si mohli dát pizzu, sendvič nebo zmrzlinu.

Služby hotela
Musíme pochválit jak obsluhu, tak i pani Galiu na recepci - všichni až moc ochotní. Na internet jsme chodili na recepci, kde bylo připojení zdarma. Dost času jsme trávili u bazénu, kde byly zdarma k dispozici lehátka a slunečníky.

Pláž
Na pláži jsme chodili každý den - je vzdálena od hotelu asi 150 m šli jsme cca 3 minuty. Pláž je hezká, písečná všude dost místa, žádná tlačenice. O pláž se celkem dobře starají - uklízejí ji každý den. Na pláži jsou k pronajmutí lehátka a slunečníky a dalo se tam taky koupit občerstvení a zmrzlina.

Martin Hnilica, 07.01.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Tishina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (8) Nie (0)

Celkom: 9,8 Byli jsme moc spokojeni. Hotel i místo splnily naše očekávání.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme moc spokojeni. Hotel i místo splnily naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Do hotelu jsme přijeli v 10 hodin ráno a hned jsme byli ubytováni. Dostali jsme pokoj 305 v 3 patře. Pokoj byl čistý, uklizený vybaven novým nábytkem. Z balkónu byl výhled na moře a zahradu. V pokoji byla klima, lednice a televize, ale tu jsme moc nevyužívali.

Strava
Měli jsme zaplacen all inclusive, takže jak jídla a pití jsme měli dostatek. Musíme pochválit kuchaře, který vařil moc dobře - nejvíc nám chutnaly jídla z ryb, zákusky a zeleninové saláty. Po celý den bylo k dispozici ovoce hlavně melouny a banány.

Služby hotela
V hotelu se nám hlavně líbil krásný velký bazén a potom zahrada, kde jsme se rádi procházeli. Musíme taky pochválit opravdu milý a ochotný personál, hlavně pány Kirila a Borise.

Pláž
Pláž je písečná a od hotelu je vzdálena cca 150 m od hotelu - šli jsme na ni asi 3-5 minut pomalou chůzí. Pláž byla čistá, dobře udržovaná. Na pláži je možné si půjčit lehátka a slunečník. Dále je zde půjčovna šlapadla, loděk a motorových člunů.

Kateřina Vrbová, 03.01.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Tishina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená splnila vše co jsme od Bulharska, konkrétně Primorska, očekávali.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila vše co jsme od Bulharska, konkrétně Primorska, očekávali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl velice útulný, pro dva plně dostačující. To znamená i čistý a udržovaný. Jediné malé mínus, které nám nevadilo, ale ostatním by mohlo, bylo, že jedno okno nešlo plně dovřít. Vzhledem k tomu, že okolí bylo tiché a teplota v pokoji byla příjemná, otevřené okno nám nevadilo.

Strava
Strava postačující. Jídlo dobré, tu a tam se opakovalo, ale pokud si člověk umí jednotlivé přísady vhodně nakombinovat, měl každý den jiné jídlo. Jednalo se spíše o klasickou stravu, žádné speciality - nečekejte mořské příšerky. Mínus bylo máslo v misce, které bylo v teple, nikoliv v chladu. Všeho však bylo dostatek, jídlo doplňovali.

Služby hotela
Služby hotelu, hlavně služby paní provozní, byly přímo excelentní. Poradila, kde směnit peníze, kde nakoupit a kam se podívat. Velké plus byly prázdné lehátka u bazénu. Voda v bazénu byla ledová, protože dopoledne byl bazén ve stínu a voda se tak nestihla zahřát.

Pláž
Severní pláž blízko hotelu byla čistá (samozřejmě s vajgly, ale jim se bohužel nevyhnete nikde). Pláž na jihu nijak neoslovila, chodili jsme na tu severní. Pláž, sluníčko i moře jsme si moc užili.

Jiří P., 29.12.2019, Dátum pobytu: 30.6. - 7.7.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Mirage

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,4 Pohoda, člověk si odpočinul

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pohoda, člověk si odpočinul Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Až na malé nedostatky, jsme byli moc spokojeni

Strava
Naprosto převažovala dobrá a velmi vydatná jídla, jen výjimečně mi něco nechutnalo

Služby hotela
Úplná spokojenost

Pláž
Dostupnost pláže vynikající, pěkná cesta přes písečné duny, bohužel pláž samotná i některá místa na dunách jsou plná odpadků

Miroslav Trégler, 20.12.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Duni 2

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolená v Primorsku se mi líbila. Je to místo, kde jsem se cítila bezpečně. Funguje tam dobře MHD , takže jsme si mohli...

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Primorsku se mi líbila. Je to místo, kde jsem se cítila bezpečně. Funguje tam dobře MHD , takže jsme si mohli "neorganizovaně" vyjet do nejbližších měst sami. Moře bylo v září zrovna bouřlivé, ale teplé a čisté, pláže široké k soukromí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má jednoduché čisté ubytování. Pokoj byl světlý a vzdušný. Před koupelnu by měli dávat rohožku z důvodu bezpečnosti, protože při sprchování se drží na podlaze voda./. Ručníky měnili jen na požádání.- Jinak jsme se v pokoji i v hotelu cítili dobře.

Strava
Strava - měli jsme polopenzi - byla chutná a rozmanitá. Personál byl ochotný a milý.

Služby hotela
Majitelka byla příjemná . Vyřídila připomínky a poradila s cestováním.

Pláž
Od hotelu Duni je to kousek na pláže přes duny / do kopce /. Pláže jsou široké . Oficiální pláž má lehátka a deštníky za poplatek. Je velká a čistá. Nedaleko od ní je nuda pláž. Tato pláž je rovněž čistá, volná a prostorná s dostatkem soukromí k ležení.

Ludmila K., 05.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 11.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Duni 3

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Perfektní. Za tu cenu více než dobrý. Jídlo spíše lepší, hosté na pěst.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní. Za tu cenu více než dobrý. Jídlo spíše lepší, hosté na pěst. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Typu Hilton.

Strava
Velmi dobrá. Horší organizace času.

Služby hotela
Dětský koutek, herny, bazén, animace vše velmi dobré.

Pláž
Nádherná v chráněné oblasti dun. Nemůže být lepší. Moře divoké, ale to je Bulharsko.

Kamila O., 04.12.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Primorsko Del Sol (ex. Grand hotel Primorsko)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Hotel pěkný, čistý

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pěkný, čistý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
úklid každodenní

Strava
strava pestrá, nic nechybělo

Služby hotela
žádné konkrétní služby jsme nevyužívali

Pláž
pláže jsou písčité, pomalý pozvolný vstup do moře, jenom je nutné zvýšit úklid po turistech

Romana H., 01.12.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Perla Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pohodová klidná dovolená,rodinný penzion kde si po dvou dnech připadáte jako doma

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová klidná dovolená,rodinný penzion kde si po dvou dnech připadáte jako doma Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší vybavení,koupelna příšerná,po osprchování potopa,sem tam plíseň,ale ten týden to člověk přežije.Perfektní bazén

Strava
Bez stravy,v okolí spousta restaurací s meníčkem za hubičku

Služby hotela
Každodenní úklid a vynesení odpadků,wifi zdarma na pokoji i u bazénu

Pláž
Pláž kousek,začátek u skal je dost špinavý,ale stačí popojít cca o 200 metrů dál

Anonym, 12.11.2019, Dátum pobytu: 16.6. - 23.6.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Margarita

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)