Recenzie hotelov
Prímorsko - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Dovolenou jsme si náramně užili, obchody, jídlo, pláž, vše po ruce.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si náramně užili, obchody, jídlo, pláž, vše po ruce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování s výhledem na moře, pokoj krásný a čistý, vše bylo v pořádku. Jedna přistýlka mírně nepohodlná a teplá voda tekla vlažná, ale pokud nemá člověk nos nahoru, jde to.

Strava
Měli jsme snídani a všeho byl dostatek i velký výběr.

Služby hotela
Každý den jsme měli pokoj uklizen, nové ručníky... Když jsme večer potřebovali ještě nějaké pití, vždy nás dole v restauraci ochotně obsloužili. Jak jsme říkali paní a pan domácí... Úžasní lidé, s kterými se dá krásně dorozumět i česky, každý večer nás s dětmi po procházce městem vřele přivítali a naše děti se s radostí podělily o to, co si ve stáncích nakoupily. Těšíme se, až je uvidíme znova, neboť vytváří opravdu rodinnou atmosféru.

Pláž
Dostupnost na pláž je vynikající, na začátku je lidí více, ale chodili jsme až za molo a byla to taková naše pláž. Člověk se trošku našlape, ale na pohodu. Za molem je více mušliček a lze tam ulovit i větší kousky. Občas jsou tam chaluhy a medúzy, ale nijak to nebrání v koupání. Co se týče odpadků, těch tam moc nebylo, spíše jen nedopalky od cigaret vyplavené, ale žádná hrůza.

Petra Ilenčík-Havelková, 21.09.2021, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Ancora Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byly jsme velmi spokojené

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byly jsme velmi spokojené Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokeje byly v pořádku, jen by mély mít větší skřín

Strava
Vyhovující

Služby hotela
v pořádku

Pláž
Pláž písečná, hned naproti hotelu. Mohla by být upravená, ale mi jsme nenáročné a tak jsme byly ve výsledku velmi spokojené.

Marta Schröcková, 20.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 15.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Ancora Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Dovolená se nám až na pár maličkostí líbilaml

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám až na pár maličkostí líbilaml Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování dobré, jen jsme si zaplatili výhled na moře. Dostali jsme pokoj v prvním patře a výhled byl boční. Moře slaboučký proužek, ale měli jsme výhled na bazén, tak jsme to neřešili.

Strava
Jídlo výborné, každý den něco jiného, ale protože jsme byli v polovině září, tak ubýlal výběr ovoce a zákusků. Bylo znát, že už budou končit. Také nás připravili o jednu večeři. Přiletěli jsme o půlnoci, tak je jasné, že jídlo už nebylo. Dostali jsme na recepci dva chleby a jablko, asi to měla být ta večeře (měli jsme polopenzi) a domů jsme odjížděli v 19.00 tak jsem předpokládala, že nám dají večeři při odjezdu, ale ráno nám ustříhli náramky a starejte se. To mě trochu rozladilo, protože jsme ty večeře měli zaplacené.

Služby hotela
Služby hotelu minimální, CK uváděla, že je na hotelu směnárna, ale ta byla zavřená, měl být fén na pokoji, také nebyl. Úklid minimální, koupelnu nám neuklidili za celý pobyt. Ručníky 3x týdně vyměněné, povlečení 1x . Vifi byla zdarma na pokoji. Krásný bazén a super bar.

Pláž
Pláž krásná, jen plážový servis až tak 500 m od hotelu za 7,5 Leva. Na pláži u hotelu stály 30 Leva. Moře čisté. Ale končila sezóna, tak už skoro vše zavřené.

Růžena K., 20.09.2021, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Prestige City II

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel v klidný části rušného letoviska...pro potřeby přespání vyhovující... varná konvice a lednice na pokoji...jen nám za našeho pobytu...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v klidný části rušného letoviska...pro potřeby přespání vyhovující... varná konvice a lednice na pokoji...jen nám za našeho pobytu nikdy nevyměnili ručníky a ani ložní prádlo.... Zobraziť celú recenziu

Radek Dohnal, 20.09.2021, Dátum pobytu: 5.9. - 15.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Monello

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolena odpovidala predstave. Jeli jsme s urazem nohy, takze jsme chteli destinaci, ktera nebude lakat mnozstvim vyletu, kterych bychom...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena odpovidala predstave. Jeli jsme s urazem nohy, takze jsme chteli destinaci, ktera nebude lakat mnozstvim vyletu, kterych bychom se nemohli ucastnit. V Primorsku je to tedy spis o krasne piscite plazi a koupani v mori. K tomu jsme si vybrali uzasny hotel, takze celkova spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel odpovida 4 hvezdam, je novy a pomerne luxusni. Personal vstricny, klientela dustojna. Jeli jsme mimo hlavni sezonu, tak bylo mene ubytovanych, tedy klid a pohoda. Hotel nabizi vsechny popisovane sluzby, vse bylo v poradku.

Strava
V hotelu jsme meli pouze snidane, ktere byly bohate s velkym vyberem a chutne. Nic nam nechybelo (vzdy nekolik druhu cerstveho peciva, syru, uzenin, vajec, fazole, zampiony, sladke palacinky, muffiny, ovoce, zelenina, olivy...).

Pláž
Plaze jsou dve, severni (5 min od hotelu) a jizni (15 min od hotelu). Jeli jsme mimo hlavni sezonu, takze zadne davy, vsude klid. Kdyz fouka velky vitr, na severni plazi jsou velke vlny, pak je zakaz koupani, ktery hlidaji plavcici. Je mozne pujcit slunecnik a lehatka za poplatek, ale nasli jsme i misto bez poplatku. Plaze vicemene ciste od odpadku, pouze nedopalky od cigaret, chybi verejne sprchy a toalety.

Anonym, 20.09.2021, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Siena Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Celkově hodnotím dovolenou velmi kladně. Pokoje čisté, i okolí hotelu. Blízkost centra i pláže. Spokojenost

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově hodnotím dovolenou velmi kladně. Pokoje čisté, i okolí hotelu. Blízkost centra i pláže. Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování hodnotím víceméně kladně. Pokoje denně uklizené, vytřené. Ručníky se měnily za 12 dnů pobytu 2x. Povlékání jednou (skoro ke konci). Co tam hodně chybí jsou úložné prostory v koupelně, není kam si odložit drogerii atd. Chybí také zásuvka v koupelně. Nějaká police by se hodila i v pokoji. Co se týče přistýlky, jde o rozkládací křeslo. Hubený, lehký člověk se tam jakžtakž vyspí, ale není to žádný šlágr = pro nenáročného člověka ale ok. Vybavení pokoje - lednice s mrazákem, hrnky, sklo, konvice.

Strava
Nemohu hodnotit. Měli jsme ubytování bez stravy.

Služby hotela
Nejsem si jistá jaké služby hotel poskytuje, my nic nepotřebovali, takže jsme nezjišťovali.

Pláž
Pláž v blízkosti. Toalety za 0,60 LEV - čisté. Pláž tedy plná vajglů - neschopnost kuřáků si po sobě uklízet, ale jinak pláž široká, dostatek lehátek za poplatek, ale také dostatek míst na ležení na dece s vlastním slunečníkem. Barů a občerstvení dostatek.

Simona Friedrichová, 17.09.2021, Dátum pobytu: 27.8. - 7.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Monello

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 krásná dovolená, ráda se vrátím

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
krásná dovolená, ráda se vrátím Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vše co člověk může potřebovat tak najde, krásná společná kuchyň plně vybavená, pokoj a veškeré vybavení čisté, kvalitní madrace, soukromí

Strava
tady je zbytečné platit stravu v hotelu jelikož v okolí je spoustu restaurací a fastfoodu kde je možnost ochutnat místní stravu za nízké peníze

Služby hotela
člověk má hlavně soukromí, majitelé jsou velmi milí a ochotni poradit či pomoct

Pláž
dostupnost blízká člověk si může vybrat jestli půjde na jižní nebo severní , pláže čisté, málo možnosti jít na wc a všechny jsou zpoplatněné, všude jsou plavčíci takže se člověk cítí bezpečně, pláže jsou velké a je spoustu lidí

Martina Z., 15.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Penzion U Nadi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Úžasné moře, skvělé ubytování, výborné jídlo. Okolí průměrné, možnost procházky okolo moře nebo městečkem, kde je možnost občerstvit...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasné moře, skvělé ubytování, výborné jídlo.

Okolí průměrné, možnost procházky okolo moře nebo městečkem, kde je možnost občerstvit se, našli jsme i českou restauraci, i když na dovolené české jídlo navyhledáváme. Koupit můžete co v kufru nebylo, drogerii, léky...(několik lékaren), dále věci k moři...

Večerní zábavu nevyhledáváme, takže nevím zda by byla dostupná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Náš pokoj bylo mezonetové apartmá, přestože jsme byli jen dva. S výhledem na moře. Velký balkón, klimatizace.

Strava
Bez jediné připomínky, vše bylo velmi dobré a neustále doplňováno. Výběr nadstandardní pro děti i dospělé.

Služby hotela
Hotelové zázemí super. Byli jsme spokojení.

U hotelu hezký bazén, nevyužívali jsme. Zahrada k odpočinku, lehátka..

Pláž
Úžasné moře. K pláži schody, což je problém třeba pro kočárek..., cestovní kanceláře mají své slunečníky, což v našem případě nebylo. Ale okolí je dostatečná zóna pro vlastní deštník. Ten koupite i s vrtákem do písku za dobrou cenu, když to srovnám s poplatky jinde. Moře je mělké, vhodné i pro děti. I když se může stát, že jsou vlny, a pak pro malé děti měli rodiče bazénky na pláži (také koupíte). Voda byla čistá, jeden večer připlavaly (čisté) rostliny, jak v akvariu. Ničemu to nevadí. Pláž je pokrytá jemným pískem.

Marie Brozová, 15.09.2021, Dátum pobytu: 15.8. - 24.8.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Perla Beach I

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Hotel celkem pěkný, uklízečka uklízela pouze 1 za celý týden.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel celkem pěkný, uklízečka uklízela pouze 1 za celý týden. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ok

Strava
Měli jsme All inclusiv poprvé . Stále to stejné dokola. Už nikdy víc.

Služby hotela
Hotel na 80%

Pláž
Počasí nic moc ale s tím se musí počítat . Pláže upravené pěkné.

Tomáš Gargulak, 14.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Sea View (ex. Perla Playa)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Velmi špatné, amatéři.

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi špatné, amatéři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ucházející

Strava
Velmi slabá, žádný výběr

Služby hotela
Žádné

Pláž
Bída.

Jiří Mareš, 14.09.2021, Dátum pobytu: 5.9. - 11.9.2021
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Prímorsko, Hotel: Belitsa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)