Recenzie hotelov
Slnečné Pobrežie - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Velmi rušné letovisko s nočním životem. Kvůli tomu jsme tuto destinaci vybrali.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi rušné letovisko s nočním životem. Kvůli tomu jsme tuto destinaci vybrali. Zobraziť celú recenziu

Pláž
Pláž je široká. V některých místech řasy, které jsou každý den jinde. Je dobré vybrat pláž bez řas.

Anonym, 03.11.2020, Dátum pobytu: 2.7. - 9.7.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Kuban Resort & Aqua Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (9) Nie (2)

Celkom: 4,4 Dobrý

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
podprůměr, na pokoji 2 zásuvky s tím, že v jedné televize a ve druhé lednice, volná žádná...to jsem ještě v hotelu nezažila nikde

Strava
malý výběr, málo příloh, málo ovoce, chyběly svačiny i když měly být

Služby hotela
ok

Pláž
krása

Michaela Prouzová, 14.10.2020, Dátum pobytu: 11.7. - 18.7.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Yavor Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Obrovská spokojenost, milujeme Bulharsko, byli jsme zde již poněkolikáté a vždy velmi spokojení.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Obrovská spokojenost, milujeme Bulharsko, byli jsme zde již poněkolikáté a vždy velmi spokojení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kuban je velký, 20patrový hotel, což by za normálních podmínek byl zřejmě velký problém co se týče množství ubytovaných osob. My jsme zde však byli v době mimořádných Covidových opatření, což způsobilo, že hotel nebyl přeplněný, čekací doby na cokoliv byly minimální a hlavně se zde nevyskytovalo velké množství uřvaných německy a rusky hovořících rekreantů.

Byli jsme ubytováni ve 14. patře, což mělo výhodu v tom, že nebyl příliš slyšet hluk z ulice, jelikož se hotel nachází v nejrušnější části Slunečného pobřeží. Protože jsme byli na dovolené s dětmi a vnoučaty, trochu nás mrzelo, že jsme nedostali pokoje vedle sebe, přestože byl hotel poloprázdný.

Pokoje splňovaly standart 4hvězdičkového hotelu, přestože někde je uváděno, že je hotel 3hvězdičkový nebo max. 3+. Koupelna a WC s vanou, fén, osušky, ručníky (dokonce 2 pro každého), předložky před vanu, televize, minibar.

Strava
Kvůli dětem jsme měli objednánu stravu all inclusive, tudíž jsme nevyužili nabídek spousty restaurací, které se nacházely v okolí a byly téměř prázdné.

Mimořádné opatření bylo zajištěno plexiskly, za kterými stáli pracovníci obsluhy a my jsme si jen ukazovali co chceme. Bylo jim jedno, kolik si kdo čeho řekne. Nakládali, dokud jsme neřekli OK nebo stop.

Jídlo bylo výborné, vždy výběr z minimálně 15 druhů a k tomu zákusky (některé hodně sladké),saláty, zelenina a velký výběr ovoce včetně oblíbených melounů.

Samozřejmě, že se někomu mohlo zdát, že se jídla stále opakují, ale je to tím, že má malý český človíček ve zvyku naložit si na talíř od každého něco, protože má pocit, že další den už to tam nebude a pak nadává, že je to stále stejné.

Služby hotela
Všichni zaměstnanci hotelu byli milí a usměvaví.

Musím vyzdvihnout práci a ochotu uklízečky, která nám denně měnila ručníky a osušky, přestože nebyly špinavé. Dokonce, když zjistila, že vnučka, která nemá nárok na vlastní postel, protože ještě neměla 2 roky, musí spát s některým s rodičů, rozestlala a povlékla jí přistýlku.

Také se nám jednou stalo, že jsme museli čekat na výtahy, které byly obsazeny nově přijíždějícími rekreanty. Abychom nemuseli dlouho čekat, pustila nás uklízečka do služebního výtahu. Podotýkám, že se jednalo o cca 5 minutové čekání. U výtahů stojí za zmínku, že přestože hotel disponoval pouze třemi výtahy, bylo to dostatečné. Byly totiž seřízeny tak, že stačilo zmáčknout jeden knoflík a přijel vám výtah, který byl zrovna volný.

V komplexu se nacházejí 2 bary hostům k dispozici dlouho do noci. Jeden v hale za recepcí a druhý u bazénů. Nikde se netvořily fronty.

Hotelový aquapark nebyl příliš velký a nedovedeme si představit, jak by zvládal nápor lidí při plné obsazenosti hotelu. K němu máme nejvíce připomínek: Chybí zde skluzavka pro nejmenší děti, na schody skluzavky pro malé děti neustále crčely proudy vody, takže některé děti se na skluzavku bály vylézt a u velkých tobogánů nebylo z vrchu vidět dolů na dojezd, takže pokud se někdo zdržel uvnitř, další člověk ho srazil, čímž docházelo k velmi nebezpečným situacím. Byli zde sice plavčíci, ale ti to příliš nesledovali. Oplatilo by se tady instalovat bezpečnostní semafory.

Ještě bychom rádi upozornili na zájemce o jízdu vláčkem ze Slunečného pobřeží do Nessebaru. Přestože by mohl vláček jet až do Nessebaru, musíte u hotelu Kotva přesednou a platíte znovu jízdné!

Pláž
Na pláž jsme chodili asi 5 minut pomalé chůze buď po rušném bulváru kolem restaurací a stánků (zajímavé), nebo postranníma uličkama kolem kolotočů, které fungovaly až večer (klidné).

Pláž byla čistá, každý večer zde jezdily traktory a shrnovaly případný nepořádek.

Voda v moři byla celkem čistá, protože písek zde je těžký, takže se příliš nevířil, a tak jako všude, podle počasí a větrnosti někdy vítr přihnal ke břehu řasy. Zpočátku bylo moře klidné, že jsme si i zaplavali, po té začal foukat vítr, takže se zvedaly menší a ke konci dovolené i větší vlny, což se líbilo hlavně dětem a chlapům.

Slunečníky a lehátka byly za poplatek, avšak k našemu milému překvapení a z důvodu nízkého počtu rekreantů slevněny z 10,- na 4,- Leva za kus.

Yvetta V., 05.10.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Kuban Resort & Aqua Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

13 fotografií

Celkom: 6,4 Dobrý den. Jestli Vás to tedy opravdu zajímá, hotel Meridian v Bulharsku je co se týka kapacity naprosto nevyhovující. Abych byl...

  • 5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý den. Jestli Vás to tedy opravdu zajímá, hotel Meridian v Bulharsku je co se týka kapacity naprosto nevyhovující. Abych byl objektivní - jídlo vynikající ,čistota personál v pohodě ale bohužel v tak přeplněném hotelu jsem nikdy nebyl. Prostě malé prostory jídelny hlava na hlavě. Chcete kafe vodu nebo čaj tak se postavte do fronty a čekejte -před vámi 7 lidí . Ředitel hotelu musí být slepý,že nekoupí další automaty na kafe a vodu. Na 150 lidí jsou 2. Hala u recepce miniaturní a neustále přeplněná. ARCHITEKT hotelu prostě nepřemýšlel. Takový člověk by měl vrátit diplom. A to jsme tam byli v době korony- no alespoń jsme se dukladně promořili. Vážená cestovko díky za sardinkovou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Vlastimil Matýsek, 05.10.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 16.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Smartline Meridian

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Dovolená se nám líbila byli jsme na stejném místě i loni

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila byli jsme na stejném místě i loni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Riva je velmi příjemný s udržovanou zahradou

Strava
Jídlo bylo chutné nelze nic vytknout

Služby hotela
Služby hotelu jsme využili v rámci al inclusive služby

Pláž
Pláž byla čistá málo lidí moře bylo také čistější díky menší návštěvnosti

Jiří Cvečka, 29.09.2020, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Riva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Ústretový, ochotný personál, Čistota a pravidelná dezinfekcia, Viacjazyčné názvy, nápisy, oznamy, Kvalitný servis. Maximálna spokojnosť.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ústretový, ochotný personál, Čistota a pravidelná dezinfekcia, Viacjazyčné názvy, nápisy, oznamy, Kvalitný servis. Maximálna spokojnosť. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie zodpovedalo štandardu hotela, komfortné izby s potrebným vybavením (chladnička, TV, wifi, fén). Upratovanie - každý deň, vysávanie, výmena uterákov, doplnenie hygienických potrieb.

Strava
Variabilná strava - bufetové stoly, nápoje - nealko, víno, pivo, cukrovinky. Veľmi vysoká úroveň.

Služby hotela
Služby hotela adekvátne štandardu **** , nadpriemerná spokojnosť.

Pláž
Pláž priamo pred hotelom, čistota, údržba pláže každé ráno, teplé more, plavčík k dispozícii. Žiaľ, počas môjho pobytu väčšinou červená vlajka, takže sa nedalo dobre kúpať.

Regina Raűfstein, 29.09.2020, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Burgas Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 7,8 Celkově se nám dovolená líbila,užili jsme si to.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená líbila,užili jsme si to. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo hezké,pokoj prostorný(připlatili jsme si za větší),vše čisté.Práce pokojské také skvělá.

Strava
Nabídka jídla nám vyhovovala,jen se vše více opakovalo,ale jídlo bylo chutné a čerstvé.Někteří lidé se však chovali v jídelně jak prasata,kdy osahávali jídlo holýma rukama,ochutnávali přímo z nádob,apod.Jednorázové rukavice ,které byli v jídelně k dispozici,jsme používali snad jako jediní.

Služby hotela
Služby hotelu byly v pořádku,bez výhrad.Ohledně aktuálních opatření,byla všude dezinfekce.

Pláž
Na Slunečném pobřeží jsme byli již po několikáté.Pláže jsou zde krásné,pravidelně upravované,čisté.Je zde jemný písek,což nám vyhovuje.Lidí na pláži bylo dost a co bylo horší,tak někteří nepřizpůsobiví turisté se na nás se svými dekami doslova lepili,zatímco my jsme si udržovali ohledně nynější situace odstup.Lehátka jsme nevyužívali.Moře krásně teplé,zpočátku slabší vlny,ke konci pobytu velké,že se už nedalo moc plavat.Ale užili jsme si.

Tomáš Potůček, 29.09.2020, Dátum pobytu: 6.9. - 16.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Hrizantema

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,6 Kdybych byl poprve na dovolene, asi bych rekl dobry, ale pokud srovnam predesle dovolene, tak tato byla ma nejhorsi. Sluzby cestovky...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 5 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Kdybych byl poprve na dovolene, asi bych rekl dobry, ale pokud srovnam predesle dovolene, tak tato byla ma nejhorsi. Sluzby cestovky super, vyjma toho arogantniho pana, co se rozvaloval v kresle a po peti minutach se smiloval a prozradil ze je nas delegat. Pokoje cistoucke, kazdy den vse vymeneno za ciste. Parada. Strava hrozna, to jsem popsal nize. Personal hotelu, vyjma tech co se starali o pokoje, otraveny, cokoli jste se jen zeptali, je strasne obtezovalo a davali nam to patricne najevo. Jestize jsem za pobyt dvestekrat pozdravil, odpovedi jsem se nedockal ani jednou. A vubec nejhorsi bylo, ze si mysleli, ze jim nikdo nerozumi. Takze se moje pani dozvedela ze je stara krava atd. To snad ani dal rozepisova nechci. Kuchyne opravdu strasna a zpusob servirovani, to by byla kapitola sama o sobe. Talire zbytecnost. Do koryta by to bylo lepsi. All inclusive, kde si musim pro polovinu veci chodit kupovat do kramu, jsem jeste nezazil. Takze uz nikdy vice. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje perfektni. Cisto. Kazdodeni peclivy uklid.

Strava
Jidlo peklo. Polosyrove, vyber minimalni. Zpracovavani neodebraneho jidla do pokrmu v dalsim dnu. Jsem z oboru, takze vim co pisi.

Služby hotela
Sluzby. Jake? S zadnymi jsem se nesetkal.

Pláž
Plaz cista, udrzovana a more v pohode.

Jiří Houška, 23.09.2020, Dátum pobytu: 8.9. - 13.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Perla

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 dovolená byla pohodová,pláž blízko a tak akorát, bar u bazenu i možnost posezení venku i při baru na recepci..vše bylo jednoduché a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
dovolená byla pohodová,pláž blízko a tak akorát, bar u bazenu i možnost posezení venku i při baru na recepci..vše bylo jednoduché a prosté,..pokoje chyběl nějaký seznamovací či animační program,ale delegátka byla příjemná a vstřícná a ve chvíli kdy byly problémy na letišti /chyba pořádající ck Pantour/ tak pomohla..i díky spolupráci ck Invia která opravdu pomohla,protože ck Pantour nebylo možné ani kontaktovat, o nějaké pomoci ani nemluvím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování dobré, pokoj čistý,nic nebylo rozbité či poškozené,vše bylo blízko a dostupné..z ničeho nikdo nedělal problém

Strava
strava vynikající a vybral si zde opravdu každý

Marcela Jíšová, 22.09.2020, Dátum pobytu: 9.9. - 16.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Zefir Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 9 Velká spokojenost,jen dostupnost obchodu byla špatná.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost,jen dostupnost obchodu byla špatná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bylo skvělé a poslouchat moře v noci bylo úžasné.

Strava
jiný kraj ,jiný mrav,ale bez chyb.Chutné a bylo z čeho vybírat

Služby hotela
Moc jsem je nevyužil

Pláž
Voda skvělá a čistá.Přístup trochu horší, ale hotel prochází rekonstrukcí. Možná bych ocenil zdarma lehátka u moře, než u bazénu,kde neustále hrála duc duc hudba.Jedu relaxovat a ne na disco a jsou tam i starší občané.

Karel Šiška, 21.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 16.9.2020
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Paradise Beach Residence

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)