Recenzie hotelov
Slnečné Pobrežie - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Hotel Pliska se nachází na velice strategickém místě přímo v centru dění a v docházkové vzdálenosti pár minut od hotelu najdete spousty...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Pliska se nachází na velice strategickém místě přímo v centru dění a v docházkové vzdálenosti pár minut od hotelu najdete spousty obchůdků, stánků a cenově přijatelných restaurací, kde se dá kvalitně a levně najíst. Zároveň je hotel krytý dalším hotelem, tudíž k němu nepronikne hluk z rušné ulice a člověk se v klidu vyspí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli naprosto spokojení, nejedná se o žádný luxus ( soudě i dle počtu hvězd ), ale důležitá pro nás byla čistota a ta byla na perfektní úrovni. Pokojíčky jsou malé, ale útulné, klimatizace fungovala a součástí je i menší lednice, což jsme ocenili. Jediná zvláštnost je koupelna, kde sprchový kout sousedí přímo s wc, ale to je spíš drobnost.

Strava
Měli jsme pouze snídani a na tak malý hotel jsem nečekala, že výběr bude tolik rozmanitý, snídaně byly chutné a každý si určitě přijde na to své.

Co se týká okolních, nebo i vzdálenějších restaurací, byli jsme naprosto uchváceni, nebáli jsme se experimentovat a každý den si dávali něco jiného, i méně známá jídla. Bulharská kuchyně je výtečná, doporučuji zakoupit si pobyt pouze se snídaní a každý den chodit na obědy/večeře do jiné restaurace a vždy ochutnat něco jiného.

Služby hotela
Přímo v hotelu se nachází směnárna, doporučuji využívat, měli nejlepší kurz.

Personál, recepční, pokojské, i obsluha při snídaních, všichni byli velice vstřícní a s čímkolik dokázali poradit/pomoci.

Pláž
Na pláž se pěšky od hotelu dostanete cca za 5minut. Bohužel jsme chytli období, kdy téměř celý týden foukal poměrně silný vítr, který způsoboval velké vlny, ve kterých se nedalo plavat a dost často byla vyvěšená červená vlajka, tudíž zákaz koupání, ale to samozřejmě nikdo neovlivní.

Kateřina F., 05.01.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Pliska

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 9,8 Vydařená dovolená včetně ubytování, stravy, služeb . . .

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vydařená dovolená včetně ubytování, stravy, služeb . . . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly čisté, denně se uklízelo, měnily ručníky.

Strava
Strava byla pestrá, po celou dobu se jídlo doplňovalo, tak se nestalo, že by něco na někoho nezbylo

Služby hotela
Nemůžu posoudit, nevyužívaly jsme je

Pláž
Vzhledem k termínu v září již pláže nebyly přeplněné, byly čisté

Stanislava Forstová, 19.12.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Imperial Palace (ex Victoria Palace)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,4 Dovolená proběhla v pořádku. Avšak co se týká samotného místa, tak jsme si připadali, jako by jsme se vrátili v čase. Bulharsko poprvé...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla v pořádku.

Avšak co se týká samotného místa, tak jsme si připadali, jako by jsme se vrátili v čase.

Bulharsko poprvé a naposled. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nic moc, ale nic víc jsme na tomto místě nečekali.

Velmi průměrné..

Po příjezdu pokoj velmi zapáchal dezinfekcí.

Strava
Uvítací balíček v podobě plastové krabičky se svačinou nám na začátek úplně stačil. Nevěděli jsme jestli si z nás dělá srandu ck nebo hotel. Ale byl to první večer a nechtěli jsme si kazit dovolenou.

To bych nedal doma ani psovi.

To by ji měla cestovní kancelář ohlídat!!!

Služby hotela
Velký průměr.

Jako by se tam zastavil čas.

Pláž
Pláž byla v pořádku. Krásná, velká a se spoustou místa a pěkný jemný písek.

Ale lehátko za takovou cenu nám přišlo docela síla..

Jakub Cuc, 10.12.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Tia Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 7,8 Výborný celkový dojem, nejvíce se nám líbilo okolí, bylo zde co dělat, všude spousta obchodů, barů a restaurací. Pláž byla relativně...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný celkový dojem, nejvíce se nám líbilo okolí, bylo zde co dělat, všude spousta obchodů, barů a restaurací. Pláž byla relativně blízko. Kdybych se měla rozhodnout zda navštívím tento hotel znovu, tak bych asi musela popřemýšlet kvůli stravě, která mi nevyhovovala. Bylo skvělé, že blízko byla autobusová zastávka, a mohli jsme jet do nedalekého Nesebaru, kde to bylo opravdu krásné a stálo to za to. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl jednoduchý, pěkný. Stejně tak i celý hotel. Jedna věc, která mi hodně vadila, byli talíře, které leželi různě na chodbě než je neuklidila uklízečka - lidi si nosili jídlo z jídelny do pokojů a pak to položili na chodbu.

Strava
Strava mi nevyhovovala, jídla se hodně opakovaly a málo z toho mi chutnalo. Bylo tam hodně zeleniny.

Služby hotela
Vždy večer byl nějaký program u bazénu, což bylo zajímavé, například bulharské tance.

Pláž
Pláž byla relativně blízko k hotelu, byli tam lehátka zadarmo, která patřila k hotelu, akorát jsme museli jít trošku dál po pláži. Pláž byla čistá.

Isabella U., 06.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: iHotel Sunny Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Pláž 2 fotografie

Celkom: 8,8 Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti pláže, v samém centru dění Delegátka byla ochotná,...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti pláže, v samém centru dění

Delegátka byla ochotná, usměvavá, vysvětlila vše Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme objednány dva pokoje (máme dvě větší děti), po příjezdu nás ale rozhodili do dvou pokojů vždy na opačné straně hotelu a že je to hotel velký! Druhý den, ale manažer hotelu uznal, že jako rodina chceme být pospolu, počkali jsme na uklid dvou pokojů vedle sebe a odpoledne jsme byli vedle sebe. Mohu říci, že personál byl velice přívětivý a chápavý, hovoří samozřejmě bulharsky, dále pak rusky, anglicky (na dobré úrovni) a zaslechl jsem i němčinu a dokonce i francouštinu

Strava
Strava je organizována formou bufetu, každý si vezme co chce a kolik chce. My jsme byli spokojeni a to opravdu! Když něco došlo, tak personál ihned doplňoval. Někteří nenažranci si nanosili hromadu jídla na stůl, povrtali se v tom a nechali tak, to pak pochyběly některé potraviny. Hned ale reagoval personál a doplňoval. I šéf-kuchař osobně chodil a doplňoval, honil personál, byl vidět zájem. I personál, co uklízel chodil okolo stolů a průběžně sklízel ze stolů.

My jsme měli polopenzi, takže jsme chodili na snídaně okolo 8.30h (jsou od 7 do 10h) a na večeře v 19.30 h (od 18 do 21h), v té době již bylo vždy po první vlně stravníků a druhá ještě nedorazila. Byl jsem se podívat v jídelně i v cca 20.45 a bylo zde stále dost jídla. Kdo pak měl all inclusive, měl i oběd a jedenkrát za pobyt pak oběd v hotelové restauraci s obsluhou. Ale popravdě, v poledne jsme byli rádi, že si lehneme na klimatizovaném pokoji a na jídlo v tom vedru nebylo ani pomyšlení.

Nápoje jsme si kupovali v nedaleké samoobluze, odpovídá nešemu Lidlu nebo Albertu, ale ceny nižší. Koupil jsem a přinesl jsem na pokoj vždy celé balení vody, na pokoji dal do lednice, takže pitný režim jsme měli zajištěný i s polopenzí.

Služby hotela
Úklid pokojů byl každý den, každý den jsem měl ustlanou postel a čistě vytřeno. Pokud chci vyměnit ručník, dal jsem ho na zem a měl jsem čistý. Doporučuji nechat trochu drobných na posteli (vžijme se do role uklízeček)

součásti hotelu je i bazén se sladkou vodou, pokud chcete zde pobývat dopoledne, musíte si přivstát a obsadit lehátka ručníkem, ale my byli u moře a trávit čas u bazénu mohu i doma. Odpoledne to pak bylo takové zpestření si poplavat ve sladké vodě bez vln

Každý večer animační program jak pro dospělé, tak i pro děti

Trochu nás zklamal poslední den, kdy jsme museli opustit pokoj už v 10 hodin, ale odjezd od hotelu byl až v 22 h. Mají sice místnost na zavazadla, nic se neztratilo, ale i tak jsme byli celých 12 hodin bezprizorní - jeli jsme na výlet do Neseebaru. Pásku na ruce nám ale nesebrali a tak jsme mohli jít pak na večeři a pak už jen čekat na autobus.

Pláž
Pláž čistá, ale lehátka placená, drahá. My jsme chodili na pláž kousek od hotelu, stejně jsme seděli většinou ve vodě a užívali si vln. Každý večer pláž pak čistili. Opět - je až neuvěřitelné, jak někteří lidé si dokážou udělat okolo sebe bordel, nastlat si a pak v klidu duše odejít, ale i tato místa byla ráno uklizená.

Roman Cieciala, 05.12.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Imperial Palace (ex Victoria Palace)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,6 Celkově bych hodnotila zájezd, jako skvělý zážitek. Poměr ceny a kvality to odpovídalo.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově bych hodnotila zájezd, jako skvělý zážitek. Poměr ceny a kvality to odpovídalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté a nově zařízené. Jediné mínus bylo to, že nám uklízečky vyhodili špinavé prádlo odložené v igelitové tašce. Vše se řešilo s delegátem, který byl velice ochotný, ale bohužel nic platné to nebylo. Hotel se postavil za personál a tím věc byla ukončena.

Strava
Strava byla průměrná. Vždy vše doplněno.

Služby hotela
Ocenili jsme prodloužení možnosti doplatit si hodiny a zůstat v pokoji do večera než byl odjezd na letiště.

Pláž
Pláž od hotelu asi 15min chůze. Když nebyl příliv, moře bylo krásně čisté, velké vlny. Okolí pláže dobré. Lokalita s obchůdky a restauracemi výborná.

Eliška T., 03.12.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Tia Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Všechno bylo super, organizace dopravy apod. Co se hotelu týče byl moc pěkný, čistý, personál vstřícný. Jídlo výborné velký výběr i...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo super, organizace dopravy apod. Co se hotelu týče byl moc pěkný, čistý, personál vstřícný. Jídlo výborné velký výběr i zeleniny a ovoce.

V pokojích byly jen malé nedostatky jako třeba málo zásuvek.

Pláž čistá, udržovaná a slehátky :) Zobraziť celú recenziu

Táňa Foltýnová, 03.12.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Cook's Club Sunny Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Výborná dovolená,vhodné i pro děti

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená,vhodné i pro děti Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Stále se opakuje stejné jídlo

Pláž
pláž nedaleko hotelu,v pohodě pěšky kousek

Martina C., 01.12.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 7.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Iskar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,8 Celkové zhodnocení , služby neodpovídaly 4*

  • 5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 2 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Celkové zhodnocení , služby neodpovídaly 4* Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování, přistýlky se rozpadaly sotva jste si na ně lehl

Strava
Nejhorší stravování , které jsme kdy zažili a to jsme byli i v zemích, kde se strava kritizuje, ale tohle v žádném případě neodpovídalo 4*

Služby hotela
Absolutně personál bez zájmu k hostům, zážitek kdy se tam poprali ruští hosté, dost ošklivě, v okolí byly děti lítalo sklo a personál vubec nereagoval

Pláž
opět velké zklamání, špína a na pláži občerstvení bez AL, vše za peníze

Anonym, 29.11.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Trakia Plaza

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování luxusní.

Strava
Stravování ALL INKLUSIVE moc chutné .bohaté

Služby hotela
Vztricnost na prvním místě.ochota

Pláž
Čistá písečné pláž.dostupnost obsazení pláže a 80%

Lucie Podhradská, 27.11.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 6.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Sun Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)