Recenzie hotelov
Slnečné Pobrežie - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5 Na to, že je to čtyřhvězda, tak teda nic moc. Při příjezdu na recepci všichni hrozně pomalí, až jsme díky tomu nestihli oběd. Měli jsme...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Na to, že je to čtyřhvězda, tak teda nic moc. Při příjezdu na recepci všichni hrozně pomalí, až jsme díky tomu nestihli oběd. Měli jsme ve smlouvě objednanou postýlku pro miminko, samozřejmě na pokoji nebyla. Hotel je spojený s druhým hotelem, kde mají tedy mnohem déle jak jídlo, tak pití. Navíc je k těmto dvěma hotelům jeden ne moc velký bazén. Lehátka u hotelu Marlin jsou hned brzy ráno zabrána osuškami. Na druhou polovinu leháte si nemůžete lehnout, je to hlídané z druhého hotelu. Mají o dost více lehátek. Okolí není špatné, je to u konci promenády, takže tam je večer klid. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl hrozně malý. Dva dospělí a 3 děti, z toho jedno miminko. Postýlku jsme dostali až za 3 dny, po každodenním se vyptávání na recepci. Měli jsme dvě přistýlky, na té jedné nešlo totálně spát, matrace propadlá, rošt píchal do zad. Klimatizace funguje jen při vložení karty, takže jste si nemohli dostatečně vychladit pokoj před příchodem od vody. Jinak úklid nebyl špatný.

Strava
Snídaně taková klasika. Vajíčka, párky, pečivo, jogurty. Svačiny dopolední byly fajn. Obědy byly z většiny dobré. Dalo se vybrat alespoň jedno jídlo, které bylo opravdu dobré. Zmrzlina byla často a neomezeně. Večer se grilovalo, buď kuřecí nebo nějaké vepřové tyčinky atd. to bylo skvělé. Za to bych teda nepochválila barmana. Plešatý, mladý kluk, nevzpomenu si na jméno. Ten byl tak nepříjemný, když jste mu dali dýško, tak se na vás chvíli smál. Ale večer se začaly tvořit fronty a on nebyl schopný vám dát více pití na jednou, pokud jste byl pro pití sám a chtěl jste ho vzít i pro druhého. Teda pokud jste nebyl Bulhar nebo Rus. V deset večer se zavíralo a pak jste byli na suchu. Barmanovi za minutu deset zvonil budík na mobilu a tím to haslo, fronta nefronta. Zavřel vše na baru, zamknul skříňky a odešel, lidi jen koukali.

Služby hotela
Služby bych řekla, že nemají snad žádné. Domluva byla snad jen s jednou recepční.

Pláž
Pláž byla hned přes promenádu, takže super, krásně blízko. Písek krásný, čištý, dost mušlí. Voda u hotelu hoooodně špinavá, samé řasy. Chodili jsme potom k hotelu Bellevue a tam byla voda krásně čistá. Poradila nám to jedna paní, kterou jsme potkali na promenádě. Jsou tam vodní sporty, my jsme nevyužili, zdály se nám dost drahé. Konečně jsme měli i nějaké vlny, takže moře paráda, jen nebylo úplně teplé.

Karla S., 02.03.2020, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Marlin Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hotel je pěkný,prostorný a na dobrém místě.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je pěkný,prostorný a na dobrém místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byli pěkně zařízené,prostorné.

Strava
Snídaně,obědy a večeře včetně snacků byli dobré.

Ovoce,zeleniny a jiného jídla bylo vždy dostatek.Každý si vybere.

Služby hotela
Úklid pokoje byl vždy v pořádku.

I ostatní služby byli v pořádku.

Pláž
Co se týce pláže,nemáme žádné připomínky.

Vždy uklizeny.

Anonym, 06.02.2020, Dátum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Bellevue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,2 Nebyla to vůbec špatná dovolená. Počasí samozřejmě vyšlo, takže poměrně super. Po příletu (10:00) jsme čekali 2 hodiny na klíče, ale...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Nebyla to vůbec špatná dovolená. Počasí samozřejmě vyšlo, takže poměrně super. Po příletu (10:00) jsme čekali 2 hodiny na klíče, ale umožnili nám dát kufry do hlídané místnosti. Hned jsme dostali pásky a šli na pozdní snídani. V okolí jsou ulice plné obchůdlů, pekáren atd.. Bylo kam chodit každý den. Dokonce i něco jako zábavní park je zde s kolotoči atd.. Hned vedle hotelu obchůdek s potravinami. Ceny pěkné. Voda 1,5 l kolem 13,-, pivo kolem 20-30,- atd.. Nekouřím, ale cigarety si tam lidé kupovali jako na běžícím pásu. Restaurace, pizzerie, hadry a další možnosti, jak utrácet peníze. Osobně bych tam už ale neletěl - viz.zbytek recenze. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídající ceně. Vše v pohodě. Jednou jsme akorát museli říkat o ručníky, neboť nám je paní pokojská zapomněla dát, ale jinak vše uklizeno a čisto. Vybavení pokoje ok. Žádný problém

Strava
Strava byla ze začátku dobrá. Hranolky, těstoviny, zelenina, hovězí, kuřecí, sem tam ryba udělaná jinak, než bych čekal, nějaká omáčka, ovoce málo, zákusky dobré. Vše si člověk nakombinoval sám. Bohužel to bylo každý den stejné. Po 4 dnech už nám to lezlo krkem. Ale najedli jsme se. Svačinka spočívala ve zbytcích pečiva ze snídaní, občas udělali něco jako hamburgery, hot dog a někdy pizzu. Ale žádná extra kvalita. Já to nejedl, ale děcka říkaly, že to nebylo špatné. Sem tam zmrzlina.

Služby hotela
Byl zde malý krytý bazén se skluzavkou a v něm ukrutně přechlorovaná voda. Až z toho štípaly oči. Venkovní bazen na začatku opravdu ledový!!! Po dvou dnech už to bylo ok. Lehátka u bazénu zdarma. Je třeba si ale přivstat, pokud chcete trávit čas u bazénu a mít lehátko. Já osobně jsem v zahraničí kvůli moři. Bazén máme doma :-)

Pláž
Pláž písčitá, veliká. Lehátka a slunečníky za poplatek. Lidí hodně! Chodili jsme na pláž po snídani a vždy se našlo místo dál od moře (60-100). Pláž byla čistá a nebyl problém s odpadkovými koši. Nejsou tam všk sprchy ani toalety!!! WC je mimo pláž za poplatek. Místo na převlečení ano. V moři 1x chaluhy a jiné věci po bouřce, takže se člověk prodíral mezi tím. Bohužel největší problém medůzy. Průměr 25 cm. A žahaly!!! Dcera dostala 2x a kluk 1x. Byly tam dost často a všude :-( Z tohoto důvodu bych tam už nejel. Jinak 3 dny bylo nádherně. Vlny cca.1,5m, takže se děcka vyblbly.

Marek Krejbich, 05.02.2020, Dátum pobytu: 25.7. - 1.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Mena Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Naprosto super dovolená, moc jsme si to užili.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto super dovolená, moc jsme si to užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všechno v pořádku.

Strava
Super, velký výběr.

Služby hotela
Adekvátní

Pláž
Pláž bohužel přelidněná.

Barbora, 29.01.2020, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Hrizantema

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel Pliska se nachází na velice strategickém místě přímo v centru dění a v docházkové vzdálenosti pár minut od hotelu najdete spousty...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Pliska se nachází na velice strategickém místě přímo v centru dění a v docházkové vzdálenosti pár minut od hotelu najdete spousty obchůdků, stánků a cenově přijatelných restaurací, kde se dá kvalitně a levně najíst. Zároveň je hotel krytý dalším hotelem, tudíž k němu nepronikne hluk z rušné ulice a člověk se v klidu vyspí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli naprosto spokojení, nejedná se o žádný luxus ( soudě i dle počtu hvězd ), ale důležitá pro nás byla čistota a ta byla na perfektní úrovni. Pokojíčky jsou malé, ale útulné, klimatizace fungovala a součástí je i menší lednice, což jsme ocenili. Jediná zvláštnost je koupelna, kde sprchový kout sousedí přímo s wc, ale to je spíš drobnost.

Strava
Měli jsme pouze snídani a na tak malý hotel jsem nečekala, že výběr bude tolik rozmanitý, snídaně byly chutné a každý si určitě přijde na to své.

Co se týká okolních, nebo i vzdálenějších restaurací, byli jsme naprosto uchváceni, nebáli jsme se experimentovat a každý den si dávali něco jiného, i méně známá jídla. Bulharská kuchyně je výtečná, doporučuji zakoupit si pobyt pouze se snídaní a každý den chodit na obědy/večeře do jiné restaurace a vždy ochutnat něco jiného.

Služby hotela
Přímo v hotelu se nachází směnárna, doporučuji využívat, měli nejlepší kurz.

Personál, recepční, pokojské, i obsluha při snídaních, všichni byli velice vstřícní a s čímkolik dokázali poradit/pomoci.

Pláž
Na pláž se pěšky od hotelu dostanete cca za 5minut. Bohužel jsme chytli období, kdy téměř celý týden foukal poměrně silný vítr, který způsoboval velké vlny, ve kterých se nedalo plavat a dost často byla vyvěšená červená vlajka, tudíž zákaz koupání, ale to samozřejmě nikdo neovlivní.

Kateřina F., 05.01.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Pliska

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 9,8 Vydařená dovolená včetně ubytování, stravy, služeb . . .

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vydařená dovolená včetně ubytování, stravy, služeb . . . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly čisté, denně se uklízelo, měnily ručníky.

Strava
Strava byla pestrá, po celou dobu se jídlo doplňovalo, tak se nestalo, že by něco na někoho nezbylo

Služby hotela
Nemůžu posoudit, nevyužívaly jsme je

Pláž
Vzhledem k termínu v září již pláže nebyly přeplněné, byly čisté

Stanislava Forstová, 19.12.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2018
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Imperial Palace (ex Victoria Palace)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,4 Dovolená proběhla v pořádku. Avšak co se týká samotného místa, tak jsme si připadali, jako by jsme se vrátili v čase. Bulharsko poprvé...

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla v pořádku.

Avšak co se týká samotného místa, tak jsme si připadali, jako by jsme se vrátili v čase.

Bulharsko poprvé a naposled. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nic moc, ale nic víc jsme na tomto místě nečekali.

Velmi průměrné..

Po příjezdu pokoj velmi zapáchal dezinfekcí.

Strava
Uvítací balíček v podobě plastové krabičky se svačinou nám na začátek úplně stačil. Nevěděli jsme jestli si z nás dělá srandu ck nebo hotel. Ale byl to první večer a nechtěli jsme si kazit dovolenou.

To bych nedal doma ani psovi.

To by ji měla cestovní kancelář ohlídat!!!

Služby hotela
Velký průměr.

Jako by se tam zastavil čas.

Pláž
Pláž byla v pořádku. Krásná, velká a se spoustou místa a pěkný jemný písek.

Ale lehátko za takovou cenu nám přišlo docela síla..

Jakub Cuc, 10.12.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Tia Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (2)

Celkom: 7,8 Výborný celkový dojem, nejvíce se nám líbilo okolí, bylo zde co dělat, všude spousta obchodů, barů a restaurací. Pláž byla relativně...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný celkový dojem, nejvíce se nám líbilo okolí, bylo zde co dělat, všude spousta obchodů, barů a restaurací. Pláž byla relativně blízko. Kdybych se měla rozhodnout zda navštívím tento hotel znovu, tak bych asi musela popřemýšlet kvůli stravě, která mi nevyhovovala. Bylo skvělé, že blízko byla autobusová zastávka, a mohli jsme jet do nedalekého Nesebaru, kde to bylo opravdu krásné a stálo to za to. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl jednoduchý, pěkný. Stejně tak i celý hotel. Jedna věc, která mi hodně vadila, byli talíře, které leželi různě na chodbě než je neuklidila uklízečka - lidi si nosili jídlo z jídelny do pokojů a pak to položili na chodbu.

Strava
Strava mi nevyhovovala, jídla se hodně opakovaly a málo z toho mi chutnalo. Bylo tam hodně zeleniny.

Služby hotela
Vždy večer byl nějaký program u bazénu, což bylo zajímavé, například bulharské tance.

Pláž
Pláž byla relativně blízko k hotelu, byli tam lehátka zadarmo, která patřila k hotelu, akorát jsme museli jít trošku dál po pláži. Pláž byla čistá.

Isabella U., 06.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: iHotel Sunny Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Pláž 2 fotografie

Celkom: 8,8 Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti pláže, v samém centru dění Delegátka byla ochotná,...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti pláže, v samém centru dění

Delegátka byla ochotná, usměvavá, vysvětlila vše Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme objednány dva pokoje (máme dvě větší děti), po příjezdu nás ale rozhodili do dvou pokojů vždy na opačné straně hotelu a že je to hotel velký! Druhý den, ale manažer hotelu uznal, že jako rodina chceme být pospolu, počkali jsme na uklid dvou pokojů vedle sebe a odpoledne jsme byli vedle sebe. Mohu říci, že personál byl velice přívětivý a chápavý, hovoří samozřejmě bulharsky, dále pak rusky, anglicky (na dobré úrovni) a zaslechl jsem i němčinu a dokonce i francouštinu

Strava
Strava je organizována formou bufetu, každý si vezme co chce a kolik chce. My jsme byli spokojeni a to opravdu! Když něco došlo, tak personál ihned doplňoval. Někteří nenažranci si nanosili hromadu jídla na stůl, povrtali se v tom a nechali tak, to pak pochyběly některé potraviny. Hned ale reagoval personál a doplňoval. I šéf-kuchař osobně chodil a doplňoval, honil personál, byl vidět zájem. I personál, co uklízel chodil okolo stolů a průběžně sklízel ze stolů.

My jsme měli polopenzi, takže jsme chodili na snídaně okolo 8.30h (jsou od 7 do 10h) a na večeře v 19.30 h (od 18 do 21h), v té době již bylo vždy po první vlně stravníků a druhá ještě nedorazila. Byl jsem se podívat v jídelně i v cca 20.45 a bylo zde stále dost jídla. Kdo pak měl all inclusive, měl i oběd a jedenkrát za pobyt pak oběd v hotelové restauraci s obsluhou. Ale popravdě, v poledne jsme byli rádi, že si lehneme na klimatizovaném pokoji a na jídlo v tom vedru nebylo ani pomyšlení.

Nápoje jsme si kupovali v nedaleké samoobluze, odpovídá nešemu Lidlu nebo Albertu, ale ceny nižší. Koupil jsem a přinesl jsem na pokoj vždy celé balení vody, na pokoji dal do lednice, takže pitný režim jsme měli zajištěný i s polopenzí.

Služby hotela
Úklid pokojů byl každý den, každý den jsem měl ustlanou postel a čistě vytřeno. Pokud chci vyměnit ručník, dal jsem ho na zem a měl jsem čistý. Doporučuji nechat trochu drobných na posteli (vžijme se do role uklízeček)

součásti hotelu je i bazén se sladkou vodou, pokud chcete zde pobývat dopoledne, musíte si přivstát a obsadit lehátka ručníkem, ale my byli u moře a trávit čas u bazénu mohu i doma. Odpoledne to pak bylo takové zpestření si poplavat ve sladké vodě bez vln

Každý večer animační program jak pro dospělé, tak i pro děti

Trochu nás zklamal poslední den, kdy jsme museli opustit pokoj už v 10 hodin, ale odjezd od hotelu byl až v 22 h. Mají sice místnost na zavazadla, nic se neztratilo, ale i tak jsme byli celých 12 hodin bezprizorní - jeli jsme na výlet do Neseebaru. Pásku na ruce nám ale nesebrali a tak jsme mohli jít pak na večeři a pak už jen čekat na autobus.

Pláž
Pláž čistá, ale lehátka placená, drahá. My jsme chodili na pláž kousek od hotelu, stejně jsme seděli většinou ve vodě a užívali si vln. Každý večer pláž pak čistili. Opět - je až neuvěřitelné, jak někteří lidé si dokážou udělat okolo sebe bordel, nastlat si a pak v klidu duše odejít, ale i tato místa byla ráno uklizená.

Roman Cieciala, 05.12.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Imperial Palace (ex Victoria Palace)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,6 Celkově bych hodnotila zájezd, jako skvělý zážitek. Poměr ceny a kvality to odpovídalo.

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově bych hodnotila zájezd, jako skvělý zážitek. Poměr ceny a kvality to odpovídalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté a nově zařízené. Jediné mínus bylo to, že nám uklízečky vyhodili špinavé prádlo odložené v igelitové tašce. Vše se řešilo s delegátem, který byl velice ochotný, ale bohužel nic platné to nebylo. Hotel se postavil za personál a tím věc byla ukončena.

Strava
Strava byla průměrná. Vždy vše doplněno.

Služby hotela
Ocenili jsme prodloužení možnosti doplatit si hodiny a zůstat v pokoji do večera než byl odjezd na letiště.

Pláž
Pláž od hotelu asi 15min chůze. Když nebyl příliv, moře bylo krásně čisté, velké vlny. Okolí pláže dobré. Lokalita s obchůdky a restauracemi výborná.

Eliška T., 03.12.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Slnečné Pobrežie, Hotel: Tia Maria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (1)