Recenzie hotelov
Sv. Konštantín - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Pěkná dovolená, bohužel byly každý den vlny, takže jsme si v moři moc nezaplavali. Pláž je krásná čistá, plavčíci se o ni dobře starají....

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená, bohužel byly každý den vlny, takže jsme si v moři moc nezaplavali. Pláž je krásná čistá, plavčíci se o ni dobře starají. Na baru na pláži by mohl být větší výběr jídla. Hotel krásný čistý v koupelně vana i sprchový kout, na baru v lobby míchají skvělé drinky. Personál milý, ochotný. Uklizečka k nám teda nechodila každý den a s úklidem to nijak extra nepřeháněla, ale čisto jsme měli. Hotel pořádá večer různé akce, my jsme byli na kouzelníkovi, tanečnících. V okolí je plno krámků, dá se procházet, po městě jezdí i vláček. Jediné, co nás trochu zklamalo byla restaurace, ta má 4 hvězdičky ne 5, jídlo bylo někdy výborné, někdy studené a nic moc - přišlo mi to, že bylo dobré podle toho, který kuchař zrovna vařil. Výlet na lodi (mořský piknik) nedoporučuji - vhodné spíše pro děti, jinak nic zajímavého za ty peníze. Dovolená byla celkově hezká, klidná, v krásném hotelu. Při příjezdu jsme dostali láhev šampaňského. Zklamalo nás jen to moře kvůli velkým vlnám. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nové krásné pokoje, skvělá postel! V koupelně vana i sprcha.

Strava
Podle kuchaře někdy luxusní, jindy nic moc. Velký výběr dezertů i hlavního jídla.

Služby hotela
Večer animační programy pro děti poté pro dospělé - například kouzelník nebo tanečníci.

Pláž
Čistá písničá pláž, dostatek lehátek. Bar na pláži by mohl mít větší výběr jídla.

Lucie, 28.11.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Astor Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 celkový dojem z dovolené je velmi dobrý, jen nám přišlo jako zvláštní, že za celý pobyt nás nenavštívila delegátka. Ta nás přivítala na...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
celkový dojem z dovolené je velmi dobrý, jen nám přišlo jako zvláštní, že za celý pobyt nás nenavštívila delegátka. Ta nás přivítala na letišti, řekla do kterého autobusu máme nastoupit a více již nic. Ani nám nenabídla žádné výlety Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pořádku, každý den měnili povlečení a ručníky

Strava
Stravy bylo dost, jen by možná stálo za zvážení trochu variability, jeden den byla jedna sestava k obědu a druhý den zase k večeři. Ocenňuji, že bylo dodatatek salátů a ovoce

Služby hotela
služby hotelů můžu hodnotit jako vše v pořádku

Pláž
byla čistá, mohlo by zde být více sprch a WC

Libuše Pekárková, 20.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Aurora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dojem z dovolené je velmi dobrý

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem z dovolené je velmi dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost po všech stránkách

Strava
Pro nás vynikající

Služby hotela
Ve všech směrech jsme byli spokojeni

Pláž
Pláž byla trochu zruky, ale nám to nevadilo. Pláže jsou léta letoucí stejné. Voda byla dobrá. Nepotápíme se

Ivelin Canov, 20.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Koral

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Zájezd celkem přesně splňoval moje představy.Ceně odpovídal velmi slušně . Byla jsem na dovolené , která byla o hodně dražší a přes to na...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd celkem přesně splňoval moje představy.Ceně odpovídal velmi slušně . Byla jsem na dovolené , která byla o hodně dražší a přes to na stejné , ne-li horší úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování vyhovovalo velmi dobře , jen chyběl slíbený vlasový vysoušeč v koupelně . Bydlela jsem ve vile Aurora , kde byl oproti hlavní budově větší klid i u bazénu.

Strava
Dle očekávání.

Služby hotela
Vyhovující

Pláž
Pláž , která mně více vyhovovala byla vzdálenější , celkově bylo vidět , že už končila sezóna a s ní i stánky na pláži .

Soňa Davidová, 19.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Aurora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3 Do tohoto hotelu a této destinace bych už nikdy nejel.Měli jsme zaplacené All Inclusiv ale v tomto hotelu zřejmě nevědí co to vůbec...

  • 3 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Do tohoto hotelu a této destinace bych už nikdy nejel.Měli jsme zaplacené All Inclusiv ale v tomto hotelu zřejmě nevědí co to vůbec znamená, takže hrůza.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl zastaralý všude jen přemalovaná plíseň, v koupelně plíseň od podlahy až po strop (viz foto), klimatizace nefungovala,

Strava
Strava typu závodní kuchyně,nic zvláštního, každý den pomalu to samé.

Služby hotela
Personál otrávený,neochotný,propagovaný venkovní bar u bazénu po celý pobyt zavřený,poslední den před odletem nás vyhnali z pokoje ve 12.00 ačkoli jsme byli údajně poslední turnus a hotel byl už poloprázdný a po nás se do pokoje do večera nikdo nenastěhoval.Nechali nás až do 20.45 kdy pro nás přijel autobus na letiště, bez nároku na pití a večeři, prostě hnus.

Pláž
Tento hotel svou pláž nemá,musíte jít min. 500m k moři, kde jsou pláže které neuklízí, nemají sprchy, nemají wc.

Anonym, 19.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Koral

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 6,2 Parádní dovolená / dámská jízda / . Ráda bych prostřednictvím CK chtěla poděkovat personálu restaurace a pokojské, perfektní servis -...

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Parádní dovolená / dámská jízda / . Ráda bych prostřednictvím CK chtěla poděkovat personálu restaurace a pokojské, perfektní servis - čisté talíře, příbory,ubrousky a hlavně ihned odnášené špinavé nádobí. Velmi nás mrzelo chování některých hostů, kteří měli pocit, že si můžou vše dovolit,množství jídla, které z poloviny vyhazovali a o slušném chování u stolu nemůže být ani řeč.

Jako negativní hodnotím absenci delegáta - ky,neměli jsme nikoho,jen infolinku a to si myslíím, že je špatně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vcelku spokojenost, pár drobností jako nefunkční sprch. hlavice,blikající lampa by se našlo a doporučila bych více používat čistící a desinfekční prostředky zejména na koupelny.

Strava
Jediné co bych vytkla je stále se opakující jídla oběd-večeře bez použití jejich koření, jídlo bylo málo dochucené a solí a pepřem to nespravíte a bohužel ani jednou grilovaná nebo pečená ryba to bylo zklamání. Výběr ovoce byl dostačujíci vzhledem k termínu dovolené a dorty dobré.

Služby hotela
Co se týká služeb na hotelu - z mého pohledu by bylo potřeba poopravit venkovní bazén ať už obklad,schůdky a popraskaný beton. V místnosti, které byla určená jako fitko byla špína, prach a smrad.

Pláž
Vcelku zklamání - na pláž jdete po železných schodech, které jsou v dezolátním stavu, na pláži jsou dva stánky, které ukončily provoz dva dny po našem příjezdu a tudíž použít WC je nemožné.Taktéž použití lehátek nelze, protože byly všechny uklizeny a schovány, bylo možno použít lehátka na vzdálenější pláži a nebo jako my na pláži, která byla určena pro hotelové hosty jiného resortu a doufat, že vás nikdo nevyhodí. Pro ostatní, kteří pojedou do tohoto hotelu doporučuji boty do vody jsou zde velké kameny a bylo to nepříjemné překvapení, nikdy jsem se s tím v Bulharsku nesetkala.Výborné koupání je na pláži menší kde je příjemný písek a vstup do moře.

Iveta S., 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Aurora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Byli jsme spokojení.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasika. Netypická baterie u vany, delší dobu trvá, než pochopíte jak funguje.

Strava
Výběr pestrý.

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Velká výhoda byla, že pláž byla blízko hotelu, čistá, lehátek a slunečníků dostatek.

Ladislav Malý, 14.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Azalia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,2 Do tohodle hotelu a této oblasti bych už nikdy nejela

  • 2,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Do tohodle hotelu a této oblasti bych už nikdy nejela Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj měl velice staré vybavení, občas smrdel zatuchlinou, v mém i v dalších pokojích byla v koupelnách plíseň, já osobně jsem se na posteli vůbec nevyspala protože byla na mě moc měkká

Strava
Jídlo bylo v pohodě, sice nebyl moc velký výběr ale vždy se dalo něco vybrat

Služby hotela
Co se týče služeb tak hrůza, jediné co se tam dalo byl bazén, jinak za kulečník chtěli 4 leva a zpoplatneny byl i ping pong, s tím jsem se jinde ještě nesetkala, takže se tam toho moc dělat nedalo

Pláž
Nejbližší pláž byla asi 500m ale byla plná řas takže bylo lepší chodit dal což byl tak 1km

Dominika W., 03.09.2019, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Koral

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,8 Příjemná dovolená v klidné lokalitě, blízko k pláži, bazén u hotelu. Jenom mne překvapilo, že v lokalitě není nic "typicky...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená v klidné lokalitě, blízko k pláži, bazén u hotelu. Jenom mne překvapilo, že v lokalitě není nic "typicky bulharského" (pouze malinký trh s nabídkou asi jako na našich tržnicích). Za to samozřejmě CK nemůže, spíše je to věc bulharské strany, která má obrovský potenciál, ale asi se nesnaží. Do Lidlu můžu zajít kdykoliv, na Balkán se dostanu vyjímečně. Ale celkově dovolená pohoda, klid, spokojenost - VYNIKAJÍCÍ DELGÁTKA . Mám můj obdiv, velký dík a skládám hlubokou poklonu. Zatím nejlepší z delegátů, co jsem kdy zažila.

Mám ale ještě jedno téma, které však není ve Vašich silách. A to doprava do Varny. Buď taxi za nekřesťanský peníz, nebo autobusem a muset u řidiče smlouvat, aby Vám za patřičný obolus zastavil v centru. Já se pokusila usmlouvat cenu, ale zastávka v centru byla neprůchodná. Tak jsem to vzdala, protože jsem si neuměla představit, jak bych v té výhni hledala své cíle a pak zase zastávku na cestu zpět. Jenom mě tak napadlo, jestli z Vašeho podnětu by nemohl třeba jeden jediný hotel pořádat 1 x týdně zájezdy mikrobusem do Varny, myslím, že by se v sezoně naplnil a lidé by si mohli nakoupit nejenom v místním Lidlu, ale také navštívit třeba Archeologické muzeum, prohlédnout si přístav, shlédnout nádherný park okolo varnské zátoky atd., atd., atd....... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel bych netipovala na ****, ale s odřenými zády na ***. Pokoje sice standartně vybaveny, ale v koupelně mezi spárami dlaždic plíseň, chybějící kryty do odtoků, nefunkční elektrické zásuvky..... Na druhou stranu ale každý den výměna nových ručníků a osušek a vždy skutečně uklizeno. Na dovolenou to stačí, ale pro mne byl hlavně problém dobíjení mobilu, neboť jsem na dálku ještě musela řešit některé pracovní věci a také jaké správný "dovolenkář" se chci pochlubit fotkami či odepsat na zprávy.

Strava
Za mne výborná, rozmanitá, každý si mohl vybrat podle svého. Na můj vkus všeho až moc :-D :-D :-D. Nic se neopakovalo a pokud občas ano, vždy šla v kombinaci s přílohami udělat jiná chuťová varianta. Jediné, co mi scházelo, že nebyly v provozu v poledne a po večeři na jídelně kávovary. Ale to je můj problém, jako kafaře. Možná bych tak trochu obměňovala nabídku nealko nápojů - dva druhy práškových chemických džusů byla v kombinaci s čerstvou zeleninou a ovocem docela síla. Takže nakonec zvítězila voda. Ale to je opět můj osobní pohled na věc.

Služby hotela
Recepce - velice vstřícní a milí, obsluhující personál ve stravovacích prostorech profesionální, ale bylo vidět, že konci sezony už mají dost, úklid pokojů vynikající, balkánský večer katastrofa (ale to je tím, že jsem rozmazlená každoročním pořádáním Mezinárodního folklorního festivalu v K. Varech). Prostě se snažili a lidem se to skutečně líbilo, a to je důležité. Stravování podle mne vynikající, užívala jsem si především ryb, masa, ovoce, zeleniny a myslím, že ani za celé 2 měsíce bych nestačila ochutnat vše, co bylo v nabídce. Animační programy jsem nevyužila.

Pláž
Pláž jsem objevila jedinou, takovou malou zátoku. Cca 10 min. chůze od hotelu, pak dalších pět minut a rozkládáte osušku. Lidí v posledním týdnu v srpnu již méně, čistota jakž takž - občas nějaký ten "vajgl", nebo pecky od broskví, meruněk. Nicméně to nádherné moře za to stojí a nějaké věci by měl člověk brát s nadhledem.

Dagmar Říhová, 02.09.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 30.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Koral

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Nový krásný hotel. Výborně zařízený, skvělé jídlo a služby.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nový krásný hotel. Výborně zařízený, skvělé jídlo a služby. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 30.08.2019, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sv. Konštantín, Hotel: Astor Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)