Recenzie hotelov
Sveti Vlas - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Se zájezdem jsme byli spokojení. Pokoj pecka, veliké apartmány, výhled na moře, není nač si stěžovat. Pláž pěkná, pozvolný vstup do moře,...

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Se zájezdem jsme byli spokojení. Pokoj pecka, veliké apartmány, výhled na moře, není nač si stěžovat. Pláž pěkná, pozvolný vstup do moře, s malou (3 roky) jsme si vyhráli jak na pláži, tak v moři. Stravování probíhá ve vnitřní restauraci i na venkovní terase. Na terase se ovšem může kouřit, což je problém. Bulhaři (nejen oni, ale bulharů tam bylo nejvíce) kouří všude, snad i ve sprše. Je běžné, že u stolu sedí maminka (babička), malý dítě (děti), tatínek (dědeček), nebo všichni dohromady, a kouří. Někteří kouřili i v průběhu jídla. Vnitřní restaurace je nekuřácká. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Není co vytknout. Pěkné, prostorné pokoje, my měli výhled na moře, což bylo moc pěkné.

Strava
Strava jako všude v all-inclusive. Vyberete si, neurazíte se. Mě už to všechno chutná stejně, proto jsme chodili do místních restaurací na svačiny, nebo večeře. Procházkou od hotelu je široký výběr místních restaurací, kde podávají sépie a krevety, které jsme vyhledávali. Tragická byla káva nabízená v rámci all-inclusive. Hotelový bar u pláže ale nabízí za levný peníz skvělou kávu i jiné kávové nápoje. Stejně tak je hned vedle na pláži restaurace, kde dělají dobrou kávu, takže milovníci kávy trpět nebudou.

Pláž
Pláž peckovní, jestli rádi stavíte z písku cokoliv, tak si vyhrajete.

Lukáš Hlisnikovský, 13.12.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Caesar Palace Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,8 Naprosto dokonalá dovolená!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto dokonalá dovolená! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný a luxusně vybavený pokoj.

Strava
Jídla bylo na výběr spousta a bylo velmi chutné. Možná by jen mohlo být více mořských plodů.

Služby hotela
Celkový dojem naprosto super.

Pláž
Přístup na pláž výtahem (celkem 4 výtahy), pláž pěkná, nad pláží několik teras s lehátky a slunečníky zdarma. U bazénu bar přístupný rovnou i z bazénu, obsluha super!

Anonym, 09.12.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 9.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Paradise Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (2)

Celkom: 8,2 Moderní hotel, poloha přímo u moře

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Moderní hotel, poloha přímo u moře Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na velmi vysoké úrovni. Pravidelný úklid, velká spokojenost.

Strava
Pestrá nabídka snídaně/oběd/večeře. Oběd navíc s možností využití druhé restarace u bazénu, takže se lze najíst i venku. Každý den se jídelníček mírně měnil, super. I odpolední pizza-snack a mini donuty byly fajn. Večer i nabídka sýrů, ideální k posezení venku u vína. Nečekali jsme "kaviárové tousty", ale naše očekávání to naprosto předčilo. Palec nahoru. I všichni barmani byli skvělí. Hned jim totiž došlo, že nás budou vídat často :)

Služby hotela
Každý den byl nějaký program. Hráli se šipky, u bazénu se tančila Zumba, hrálo se vodní pólo. Bar u bazénu k tomu.

V recepci je směnárna, takže není nutné nikam jezdit a hledat o halíře lepší kurz. Nemá to smysl. Stejně tak lze v hotelu objednat auto na pronájem. Měli jsme na jeden den (doporučuji dobře naplánovat výlety)

Pláž
Pláž u hotelu, písečná. Mnohdy celkem přeplněná. My jsme ale v klidu leželi u bazénu a chodili se do moře jen vykoupat. V dosahu jsou i bary a půjčovna vodních skůtrů. Kdo nezkusil, tak doporučuji. Ten skůtr.

Tomáš P., 05.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Moonlight

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

z bazénu do moře 1 fotografia

Celkom: 10 byla jsem velmi spokojena

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
byla jsem velmi spokojena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
na vysoke urovni ,ciste a udrzovane

Strava
pestra ,myslim si,ze si kazdy vybral podle sve chuti

Služby hotela
na velmi slusne urovni

Pláž
plaz cista,udrzovana bazen a sluzby kolem vinikajici

Jana N., 30.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Paradise Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme s dovolenou velmi spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme s dovolenou velmi spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán nový, čistý, luxusně vybavený

Strava
Měli jsme jenom snídani. Restaurace skvělá, velký výběr, vše výborné.

Služby hotela
Nadstandardní úklid v průbehu celého dne a celého areálu hotela. Personál příjemný. Na snídani bylo hodně lidí, ale vše šlo hladce. Animátoři aktivní a zábavní.

Pláž
Písčitá, pozvolná pláž, čistá, krásná. Byli jsme ke konci sezóny (začátek září), takže lidí bylo málo, dost místa všude.

Anonym, 26.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Premier Fort Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Na dovolené jsme byli s ročním dítětem a podle toho vybírali hotel a jeho služby. Bohužel služby moc neodpovídali popisu. Do tohoto...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolené jsme byli s ročním dítětem a podle toho vybírali hotel a jeho služby. Bohužel služby moc neodpovídali popisu. Do tohoto hotelu už vice ne Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byly jsme ubytováni v apartmánu o dvou místnostech který byl krásně prostorný s velkým balkónem. Pravidelně uklizený

Strava
Narozdíl od spousty ostatních recenzí jsme si vybrat nebyli schopni. Jídlo nebylo nic moc a stále se opakovalo a moc se nedalo kombinovat. V chutích nedosahovalo kvalit školní jídelny. Mořské plody a ryby, které u moře čekáte, nebyly v nabídce prakticky vůbec kromě rozmražených mušlí a dvakrát v týdnu mizerná makrela.

Služby hotela
Měli jsme zaplaceny v rámci allinclusive snack bar, plážový bar a bar u bazénu. Nefungoval ani jeden. Z pláže jsme museli do pátého patra pro nápoje do loby baru což nebylo úplně pohodlné.

Pláž
Pěkná písčitá velká pláž přístupná výtahem přímo z hotelu.

Michal J., 25.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Caesar Palace Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Bulharsko je porad Bulharsko. To co jsme si vybrali predcilo nase ocekavani. Velmi dobra a klidna dovolena.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Bulharsko je porad Bulharsko. To co jsme si vybrali predcilo nase ocekavani. Velmi dobra a klidna dovolena. Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava z prvniho pohledu jako velky vyber, skutecnost - stale se opakujici stejne slozeni, pozitivum vzdy dostatek zeleniny a ovoce.

Služby hotela
Hotel dobre fungujici, velka snaha udrzet si svou uroven. Na pokoji hodne chybi stolni lampy.

Jeho poloha rozhodne neprinese zadne rozptyleni. Jde o misto mimo vesely a hlucny zivot.

Pláž
Plaz cista, vyhoda - sprcha na plazi, vyborne dostupna, hned u hotelu. Vyhoda - moznost vyuzivat lehatka a slunečníky na terase hotelu. Primo na plazi k dispozici za poplatek a to za cca 300 Kc za 2 lehatka a 1 slunecnik.

Alena, 23.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Caesar Palace Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Hotel Caesar 1 fotografia

Celkom: 9,6 Velmi dobré

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost

Strava
Výborná

Služby hotela
Na úrovni

Pláž
Dostačující

Lubomír Zalubil, 23.09.2019, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Premier Fort Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Super klidná dovolená, na kraji města a přitom všude blízko.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super klidná dovolená, na kraji města a přitom všude blízko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou čisté, s balkónem a výhledem na velký bazén. Úklid každý den. V koupelně je fén a celkově je prostorná.

Strava
Hotel připravuje jen snídaně. Nic jiného také nepotřebujete. Všude je dostatek jídelen, bufetů a restaurací, kde si dáte na co máte chuť. Ceny za 1* Nejlepší jsou domácí pekárny.

Služby hotela
Nic ze služeb hotelu jsme nevyužívali. Snad bazén. Veškeré aktivity si zajistíte díky místním obyvatelům. Doporučuji výlet na Emonu, pláž Irakli , Chanskaju Šatru a starý Nesebar atd.

Pláž
Pláž super.

Jaroslava R., 22.09.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Sveti Vlas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

5 fotografií