Recenzie hotelov
Zlaté Piesky - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Naprostá spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování naprosto v pohodě ,pokoj byl čistý příjemně zařízený.

Strava
Strava naprosto vyhovující,pestrá.Některá jídla se opakovala ale byl takový výběr že to nevadilo.

Služby hotela
Nemám připomínky.

Pláž
Písek,mírně se svažující do moře.

Kamila N., 20.10.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: MiRaBelle (ex Edelweiss)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,8 Cestovní kancelář super , delegátka pro nás neměla žádný význam . Při příjezdu s námi nebyla ani na hotelu , proto vznikli první problémi...

  • 1 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Cestovní kancelář super , delegátka pro nás neměla žádný význam . Při příjezdu s námi nebyla ani na hotelu , proto vznikli první problémi . Jediné k čemu jsme ji využili bylo na výlet do Varny. Tím to skončilo .Hotel Perunika nedoporučuji nikomu z mladých lidí kteří mají podle recenzí na internetu špatné informace o hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Katastrofa , chápeme že za ty penize jsme nic moc očekávat nemuseli ale čistota byla neskutečný propadák. Už při příjezdu plíseň v koupelně a smrad. Sprchový kout tekl a neodtékal ani kanálek . Klimatizaci jsme měli přilepenou takže jsme si neplotu ani nemohli nastavit. Na druhém pokoji co s námi byli Češi na hotelu tak jim ani nefungovala.

Strava
Co se týče jídla , očekávali jsme od all inclusive více,větší výběr a hlavně možnost více ovoce,mořských plodů a to co lidé u moře očekávají. Výběr nestál jinak za nic. Co totálně nepochopím a nejde mi do hlavy, jak je možné že je problém nám nalévat do skleniček a vše nám bylo naléváno do plast. kelímků . A to se týkalo horkého čaje,kávy apod.!!!

Služby hotela
Totálně domluva nereálná ani anglicky , hned při příjezdu jsme měli první komplikace s placením . Sama recepční nám nerozumněla neboli spíš ani nechtěla rozumnět . Co se týče baru , neskutečný problém nám nalít ,tak jak jsme po ní požadovali . Alkohol pokud došel , personál nebyl schopný ani doplnit , raději řekl že nemá a tím to skončilo. Takže opravdu all inclusive o ničem . Rozhodně nikomu tento hotel nedoporučuji. Nepochopili jsme jak je možné , že lidé kteří přijeli ve středu byli v neděli přestěhováni jinam ?

Pláž
Pláž skvělá , nebyl ani jeden jediný problém.

Anonym, 16.10.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Perunika

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1 NEJHORŠÍ DOVOLENÁ V MÉM ŽIVOTĚ

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
NEJHORŠÍ DOVOLENÁ V MÉM ŽIVOTĚ Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
POKOJ CELKEM UŠEL AŽ NA UKLÍZEČKY,KTERÉ VÁM VYSYPALY KAŽDÝ DEN JEN KOŠ SE SMETÍM A TO JE VŠE.ŽÁDNÉ VYSÁVÁNÍ ANI VYTÍRÁNÍ PODLAH ASI NEZNAJÍ.TAKŽE CO SE TÝČE HYGIENY TAK JE TO KATASTROFA.

Strava
JÍDLO HNUS.KAŽDÝ DEN POŘÁD TO SAMÉ A NEBO JEN NĚJAK ZAMĚNĚNÉ ABY SE NEŘEKLO.BRAMBORY ČERNÉ A PANÍ MĚLA V KUSKUSE ČERVY. A KAŽDÝ DEN BYLO JÍDLO STUDENÉ JAK PSÍ ČUMÁK.AUTOMATY NA PITÍ VĚČNĚ VYPNUTÉ A NEBO NEDOPLNĚNÉ.TÝKÁ SE TO I VÍNA NEBO KÁVY.MÍSTO KÁVY TEČE VODA A NEBO HOLÉ MLÉKO,MÍSTO LIMONÁDY VODA A VÍNO KDYŽ MÁ BÝT ZAPNUTÉ A DOPLNĚNÉ TAK VĚČNĚ NEBYLO.

Služby hotela
KATASTROFA.JEDNODUŠE OBSLUHA HOTELU A TO BEZ VYJÍMKY SE TVÁŘILY KYSELE A NEOCHOTNĚ!

Pláž
ULICE ŠPINAVÉ,SAMÉ ODPADKY.PŘÍSTUP NA PLÁŽ UJDE ALE NA PLÁŽI VAJGLE OD CIGARET,KELÍMKY,PAPÍRY.

Anonym, 14.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Detelina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Hotel byl opravdu pěkný a pěkně zařízený, ovšem ,,ultra all inclusive,, byl spíš jen poloviční all inclusive. A věc kvůli které bych se...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl opravdu pěkný a pěkně zařízený, ovšem ,,ultra all inclusive,, byl spíš jen poloviční all inclusive.

A věc kvůli které bych se tam už nikdy nevrátila, byl přístup personálu! Hrůza třepe děsem! Drzí, nepříjemní, oprsklí a neuvěřitelně arogantní. Člověk si chtěl jít pro pití a neustále klepali na hodiny ... Takže jsem věčně musela čekat, než příjde nějaká ta jejich hodinka.. V ULTRA ALL INCLUSIVE,, ??? :D

Opravdu hnus.

Všechno předražené. Bezmála jsme s přítelem za tuto dovolenou se vším všudy nechali 60 000,- !!

Opravdu už nikdy Více... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Co se ubytování týče, všude bylo čisto, pokoje byli pěkné.

Strava
Strava rozmanitá, skvělá. Nemám co vytknout.

Služby hotela
Fajn bylo, že pod hotelem je diskotéka, na kterou jsme mohli jít kdykoliv se nám chtělo... :)

Ovšem dunění a hudba nestávala až do ranních hodin, takže rodinám s dětmi bych nedoporučovala.

Pláž
Tak sem musím dát velké mínus, na fotografiích je pláž focena tak, aby to vypadalo že se jde k moři přímo za hotelem. Pravdou je, že mezi hotelem a pláží je silnice. Také bary apod... Které jsou také na fotografiích rádoby k hotelu, k hotelu však nepatří a všude se musí platit nehorázné pálky.... Co se týče hotelového ,, baru,, na pláži .. Hodně suché... Spíš bych to nazvala stánkem na zmrzlinu... Navíc je daleko od pláže, tudíž člověk musí neustále lítat jak ,, pako,, s prominutím.

Michaela Havlíčková, 07.10.2019, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Astera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolena byla hezka .Jen se nam málo věnovala delegatka ,malo informaci

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla hezka .Jen se nam málo věnovala delegatka ,malo informaci Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čisty obsluha dokonala ,s pani uklizečkou jsme se hezky i domluvili .

Strava
Strava byla dokonala na nic si nemuže me stěžovat s manželem

Služby hotela
Hotel byl čistý ,jen problem s německýma dětmy co tam byli jsou strašně nevychované co se ty če hluku

Pláž
Pláž dokonala celkem as 5min od hotelu .

Petra Drbohlavová, 03.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Perunika

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Byli jsme spokojeni

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování výborné

Strava
dobrá, horší kvalita vína

Služby hotela
služby velmi dobré

Pláž
na pláži nepořádek, ale našla se místa. kde se nám líbilo

Pavel H., 02.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 29.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Silver

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 S dovolenou jsme byli velmi spokojeni !!!!!!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli velmi spokojeni !!!!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi kvalitní

Strava
Výborná

Služby hotela
Dobré

Pláž
Čistá, blízko hotelu

Dagmar K., 30.09.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Gladiola Star

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Vřele s manželkou, ubytování v hotelu Berlín, všem doporučujeme. Delegátka paní Cejnka, byla vždy ochotná, vše vysvětlila, poradila,...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vřele s manželkou, ubytování v hotelu Berlín, všem doporučujeme. Delegátka paní Cejnka, byla vždy ochotná, vše vysvětlila, poradila, často byla na 10,00 hod, na recepci hotelu, A v jinou dobu, pokud byl problém, dalo se ji vždy zavovat, a vše vyřešila po telefonu. Jako delegátka byla vynikající. A Zlaté písky. Zároveň se dá krásně procházet po Zlatých pískách jak přes den, tak i večer. Zároveň i byl moc pěkný výlet do delfinária do Varny, což byl úžasný zážitek. Všem zájemcům hotel Berlin a Zlaté písky doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velice dobré, přesně odpovídalo čtyřhvězdičkovému hotelu.Měli jsme pokoj s balkonem, výhled byl směrem z boku, část jste viděli moře, a část pevninu-zeleň.Byli jsme nejvýše, tedy v 10x patře, a překrásný výhled z balkonu.

Strava
Stravování bylo vynikající, formou švédských stolů, možnost výběru jídel na snídaně, obědy, večeře. K obědu i k večeři, kdo měl zájem, byli i mořské ryby a mušle, což bylo velice dobré. Každý si mohl vybrat podle své chuti, tedy plody moře, nebo kuřecí, vepřové, hovězí, i jejich bulharské speciality. Po jídle hned na každém stole, rychle uklidili, aby se mohli najíst další hosté.

Služby hotela
Služby hotelu byly taky skvělé, když jsme něco potřebovali na recepci, vyšli nám vždy vstříc, vše se vyřešilo a pomohli, krásně se dalo domluvit anglicky, bez problému.Případně i bulharština je podobná češtině.

Pláž
Pláž hned vedle hotelu, hodně lehátek a slunečníků, bylo možno jít na pláž kdykoli, lehátka se postupně uvolňovali, jak odcházeli a přicházeli lidé na pláž. Vždy se postupně našlo místo pod slunečníkem. Hodnotíme pláž, též vynikající.

Rudolf Macháček, 29.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Berlin Golden Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 vše super hrozná obsluha na baru a cování k čechum

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 3 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
vše super hrozná obsluha na baru a cování k čechum Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
krasné vše podle dohody

Strava
strava byla vynikající všeho dostatek a vše vyborné

Služby hotela
hotel krásný ale ochota personálu hrozná

Pláž
nevím proč na pláži je tolik nepořádku a tak hrozně předražená lehátka

moře krásné

Jaroslava Šindelářová, 28.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Luna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)