Recenzie hotelov
Zlaté Piesky - Bulharsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 moc hezká dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
moc hezká dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pěkné ubytování, čisto, každý den úklid a nové ručníky

Strava
strava byla vynikající, každý si najde co mu chutná.

Služby hotela
ze služeb jsme využívali pouze bar :-)

Pláž
pláž písčitá, možnost zakoupit lehátka, my jsme si koupili vlastní slunečník, byly pěkné vlny

Dušan B., 19.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 14.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: MiRaBelle (ex Edelweiss)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Ubytování čisté a klidné. Strava v hotelu poměrně stereotypní, ale chuťově dobrá. Pláže mnohem dál než bylo uvedeno na stránkách, což...

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování čisté a klidné.

Strava v hotelu poměrně stereotypní, ale chuťově dobrá.

Pláže mnohem dál než bylo uvedeno na stránkách, což bylo velkým mínusem. Zobraziť celú recenziu

Markéta, 18.08.2019, Dátum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Silver

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Vynikající.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající. Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Pří odjezdu jsme se od recepční dozvěděli, že musíme zaplatit za jídlo a pití, které bylo uloženo v lednici v hotelovém pokoji. Očekával bych proto při našem příjezdu nějaké písemné upozornění na zpoplatněnou službu. Připadá mi to být ze strany hotelu velmi neseriózní - zákazník si zaplatí "all inclusive" dovolenou a na konci pobytu se dozví, že bude platit za džusy, oříšky a další drobnosti, které mu byli před jeho příjezdem nastrčeny do lednice. Nejde mi vůbec o částku, kterou jsme za ně museli zaplatit, ale jde mi o způsob informovanosti hostů. Co tedy v tom případě znamená all inclusive? Nejsou náhodou zpoplatněny i další služby, například úklid pokoje, jízda výtahem, či snad dokonce náklady na elektřinu a vodu? :) :) :)

Daniel T., 18.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Perunika

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Byli jsme překvapeni celkovým dojmem dovolené v Bulharsku. Za velmi slušnou cenu jsme měli zajištěnou komfortní dovolenou. Ubytování bylo...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme překvapeni celkovým dojmem dovolené v Bulharsku. Za velmi slušnou cenu jsme měli zajištěnou komfortní dovolenou. Ubytování bylo mírně opotřebované ale celkový dojem z hotelu byl dobrý. Personál velmi profesionální a jídlo bylo na špičkové úrovni. Velký výběr potravin a salátů. Ovoce poskrovnu ale dojem velmi dobrý. Ráno uklizeno kolem hotelu i na pláži. Celkově je umístění hotelu v nejrušnější části destinace ale to nám nevadilo. Spousta obchůdků a blízko na pláž. Bazén jsme nevyužívali, protože moře bylo příjemné a pláže lákaly ven. Navštívili jsme Nessebar a nad hotelem přírodní rezervaci. Obojí úchvatné.Doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté ale opotřebované. Nicméně jsme tam pouze přespávali. Každý den probíhal úklid dle potřeby.Klimatizaci jsme nezapínali, bylo příjemné počasí. Kolem hotelu bylo hlučno, ale okna těsnila dobře.

Strava
Strava pestrá. Bohatý výběr masa a salátů,´, méně rozmanité přílohy, hranolky rýže občas brambory. Vynikající zákusky a velmi pestré snídaně.

Služby hotela
Na velmi profesionální úrovni

Pláž
Chodil jsem na procházky v 6 ráno. Všude nepořádek. Kolem 7 hodiny probíhal úklid kolem hotelu a na pláži, takže spokojenost.

Lubomír F., 17.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Perunika

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

ráno na pláži 2 fotografie

Celkom: 3,4 Celkově moře výborné, ale hotel Perunika už nikdy více.

  • 2 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 9 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově moře výborné, ale hotel Perunika už nikdy více. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hrůza. Rozbité dveře u sprchy, plíseň v koupelně, šílený výhled z balkónu na odpadky, hrozné matrace. Jediné pozitivum byla fungující klimatizace.

Strava
Děs. Hrozně malý výběr, vše překořeněné nebo s koprem. Každý den jen hranolky a pizza. Nic jiného nestálo za to.

Služby hotela
Personál velmi nepříjemný. Na recepci to ještě jde ale paní na baru je hrozná. Výtah často nefungoval.

Pláž
Pláž hezká, i když spoustu lidí. Moře čisté, ale přístup z hotelu je po schodech.

Markéta D., 17.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Perunika

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Výborné vyžití pro děti.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné vyžití pro děti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostačující, ale špatné služby úklidu. Ručníky neměněny, pouze dodán toal.papír a sprchový gel a šampon.

Strava
Strava výborná, pouze často chybí příbory.

Služby hotela
Dobré.

Pláž
Hotel nemá svou pláž, cesta k pláži nepříjemná, lehátka a slunečníky předražené (10 leva lehátko), pokud si lehátko nevezmete, jste vykazováni až na začátek pláže s rizikem, že vám tam věci ukradnou.

Marcela D., 16.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Prestige & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Všechno bylo skvělé. Je pravda, že v této oblasti to žije ve dne v noci, ale okna jsou zvukotěsná, takže se spalo bezvadně bez rušení z...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo skvělé. Je pravda, že v této oblasti to žije ve dne v noci, ale okna jsou zvukotěsná, takže se spalo bezvadně bez rušení z venku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pouze koupelny by možná chtěly trošičku poopravit, ale vzhledem k tomu, že se na pokoji během dovolené moc nezdržujeme, tak na spaní a koupel to bohatě stačí. Hotel celkově čistý. Na pokojích je i klimatizace a terásky k posezení jsou dostačující .

Strava
Strava byla nad naše očekávání. Chutná, pestrá, na své si přijdou jak masožravci, tak vegetariáni. A opravdu nešetří dávkami alkoholu u baru, pokud využíváte all inclusive. 3x denně zajištěno jídlo , dopoledne zmrzlina a odpoledne sladko- slaný bufet.

Služby hotela
jen je škoda, ze nejsou na pokojích fény. Ale s tím se dá žít, popř. se dá fén vypůjčit na recepci.

Pláž
Ubytování bylo asi 100 m od pláže. Pláž uklizená, jen poplatek za denní užívání slunečniku jsou celkem vysoké. Na den, 2 lehátka a slunečnik - 30 BLG

Dagmar Jordánová, 16.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Perunika

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 9,4 Z dovolené mám úžasný dojem, hotel přímo u pláže, u hotelu 2 bazény - čistá voda, lehátka, bar,perfektní služby, ochota,navíc celou dobu...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Z dovolené mám úžasný dojem, hotel přímo u pláže, u hotelu 2 bazény - čistá voda, lehátka, bar,perfektní služby, ochota,navíc celou dobu nádherné počasí - 32 stupňů, krásné pláže, teplé moře, možnost večerního vyžití na nedaleké promenádě - obchůdky, restaurace, atrakce pro děti, směnárny..... V okolí hotelu klid ( je na konci promenády), žádný hluk z okolních diskoték apod. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, pokoje běžně vybavené, mile mě překvapil trezor bez poplatku, pravidelný úklid, výměna ručníků, klimatizace.....

Strava
Strava naprosto vynikající, pestrá, v dostatečném množství ( neustále vše doplňovali), velmi ochotný personál, který hned sklízel nádobí ze stolu, neustále uklízeli stoly, zametali... V jídle si musel vybrat naprosto každý! Velký výběr alko i nealko nápojů.

Služby hotela
Služby v hotelu fungovaly dobře.

Pláž
Pláž je přímo před hotelem, hotel má svoje lehátka a slunečníky, ale bylo nutné si je brzy ráno zabrat, později už nebylo možné sehnat volná lehátka. Přístup do vody pozvolný, vhodný i pro malé děti, voda teplá 25 stupňů, čistá, ale byly i větší vlny a červená vlajka. Na pláži byly občas nedopalky od cigaret a plastové kelímky od nápojů. Plážový bar nabízel dostatek nápojů, fungovaly sprchy, masáže přímo na pláži. Lidí bylo přiměřeně.

Eva S., 16.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Berlin Golden Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pohled na hotel z pláže 2 fotografie

Celkom: 4 Díky hezkému počasí a připraveným aktivitám byla dovolená fajn. Ale zcela jistě na dlouhou dobu (tedy asi již nikdy vzhledem k mému věku)...

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Díky hezkému počasí a připraveným aktivitám byla dovolená fajn. Ale zcela jistě na dlouhou dobu (tedy asi již nikdy vzhledem k mému věku) se do Bulharska nevrátím. Pamatuji si ho z dob školního věku, z počátku tisíciletí a letos. Letošní pobyt byl nejhorší, což bylo způsobeno zejména personálem hotelu i dalšími poskytovateli služeb v okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Je poměrně odvaha ubytovat tři osoby, byť jedné je 8 let do prostoru 3x5 metrů s koupelnou 1,5x1,5 metrů. Čistota odpovídala Bulharsku, tzn viditelné a používané plochy byly utřené, zbytek naposledy před sezonou. Uklízeček je k dispozici mnoho, vlastně jsme o ně stále zakopávali, ale nějak netuší, co mají dělat. Pro příklad - rozlitá káva na schodech byla v první patře setřena za dva dny, v šestém patře za čtyři. Aby to nebylo jen na hotel Pliska, v protějším 4* hotelu zmizela rozbitá láhev whisky z terasy po třech dnech.

Strava
Snídaně se opakující, ale daly se kombinovat, další jídla v zásadě v pořádku, ale chyběl minimální popis. K překvapení nebyly nabízeny téměř (až na dvě vyjímky) mořské plody včetně ryb.

Co je naprosto nedostačující, je organizace výdeje, fronta na výběr z ohřívacích van byla bez ohledu na dobu příchodu minimálně 20 minut. Každá surovina byla zastoupena pouze jednou a ne vždy byla rychle doplněna.

Služby hotela
Hotel fungoval spíše ze setrvačnosti. Hlavní bylo nechtít nic vyjma odevzdání a vyzvednutí klíče od pokoje a směnárenské služby. Vše ostatní bylo nad rámec - proč by mělo fungovat avizované připojení k internetu?

Obsluha baru byla naprosto laxní k dodržování předepsaných pravidel - zakázaný příchod do restauračních prostor v plavkách dokázali řešit jen s malými dětmi. Že by si dovolili odmítnout nalít zákazníkovi v trenkách, byť stál vedle tohoto doporučení, jsem neviděl ani jednou.

Přitom tato mála dělají další pořádek. Je hezké mít připravený přehled úklidu záchodů, ale když není podpisující schopen jej ani správně zastrčit do desek a provozní je to jedno, tak je asi něco špatně.

Pláž
Pláže byly vesměs přeplněné. Volná byla jen některá placená místa, nebo vyhrazené místa pro resorty. Čistotu pláží zajišťovalo moře, naštěstí již nejsou běžné poházené odpadky a vajgly. To je jediný pozitivní posun z mých zkušeností. Některé pláže jsou přístupné ne nejbližší cestou, ale několikasetmetrovou oklikou, protože blízká cesta je pronajata resortu, byť se dá normálně užívat, pokud vchod příslušnou oklikou obejdete.

Petr K., 16.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblasť: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Piesky, Hotel: Pliska

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)