Recenzie hotelov
Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Výborné. Není co vytknout .

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné. Není co vytknout . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné .

Strava
Výborné.

Služby hotela
Výborné.

Pláž
Pláž dobrá. Čistota vody , tak zlatá střední cesta.

Michaela Francová, 23.06.2021, Dátum pobytu: 17.6. - 20.6.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: Relax

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1 Při příjezdu nebyli majitele na místě. Úroveň ubytování neodpovídal ceně.

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Při příjezdu nebyli majitele na místě. Úroveň ubytování neodpovídal ceně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pokoji neuklizeno, plesnivy sprchový kout s ucpaný odpadem, zápach z cigaret, uvolněné schody při vstupu do "denní" místnosti. Výhled z okna do umělé stěny.

Strava
Snídaně dobře, večeře hrozně.

Služby hotela
Neodpovídal ceně. Přístup do penzionu přes průjezd s rozbitými vraty.

Pláž
Nebyla

Anonym, 21.06.2021, Dátum pobytu: 12.6. - 15.6.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Penzion Fontána (Dolní Dunajovice)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 8,4 Velmi dobrý dojem z ubytování. Jen malé negativum je parkování v areálu hotelu. Buď víc aut než pokojů nebo nedostačující.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobrý dojem z ubytování. Jen malé negativum je parkování v areálu hotelu. Buď víc aut než pokojů nebo nedostačující. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisto. Vše jak má být.

Strava
Snídaně- velký výběr. Super.

Služby hotela
Ok

Pláž
Nebyla-centrum města

Zdeněk Smrček, 18.06.2021, Dátum pobytu: 11.6. - 15.6.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Galant

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená přesně dle našich představ.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená přesně dle našich představ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vysoká kvalita

Strava
Výborná,velký výběr.

Služby hotela
Vynikající

Rudolf P., 14.06.2021, Dátum pobytu: 6.6. - 11.6.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Srní

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Výborný,velice spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný,velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, nové, útulné.

Strava
Vynikající,byli jsme spokojeni.

Patrik M., 10.06.2021, Dátum pobytu: 31.5. - 7.6.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Horský Brans

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,3 Celková spokojenost

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chybí klasické skříně pro uložení oděvů a Wi-Fi v závislosti na místě hotelu

Strava
Úplná spokojenost

Služby hotela
Na výborné úrovni

web:review_paragraph_heading_18
Spokojenost jen veškeré turistické trasy jsou asfaltové z 90 procent

Marian Brandys, 09.06.2021, Dátum pobytu: 3.6. - 6.6.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Jizerské hory, Hotel: Resort Montanie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Příjemná a ochotná paní domácí. CK asi vůbec nekomunikovala s paní majitelkou. Vůbec nevěděla, že máme přijet i s malým dítětem a jaký...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná a ochotná paní domácí. CK asi vůbec nekomunikovala s paní majitelkou. Vůbec nevěděla, že máme přijet i s malým dítětem a jaký máme mít rezervovaný pokoj. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké čisté pokoje. Pokoj byl prostorný, koupelna velká, k dispozici byla i televize. Výhled jsme měli na zahradu s dětským hřištěm a bazénem. V okolí byl klid.

Strava
V penzionu je možná jen snídaně, ale nedaleko asi 700 m je (tedy jestli jí koronáč nezlikvidoval) super restaurace, kde normálně vaří za lidové ceny a jde se po stezce.

Služby hotela
Penzion má velkou zahradu, kde je dětské hřiště s klouzačkou, houpačkami, pískovištěm i další hračky k možnému využívání. Je tam i bazén, který jsme bohužel v našem termínu dovolené nevyzkoušeli, ale v létě to musí být super.

Martina N., 20.01.2021, Dátum pobytu: 2.10. - 4.10.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Penzion Tereza (Dolní Radechová)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie