Recenzie hotelov
Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Příjemná a ochotná paní domácí. CK asi vůbec nekomunikovala s paní majitelkou. Vůbec nevěděla, že máme přijet i s malým dítětem a jaký...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná a ochotná paní domácí. CK asi vůbec nekomunikovala s paní majitelkou. Vůbec nevěděla, že máme přijet i s malým dítětem a jaký máme mít rezervovaný pokoj. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké čisté pokoje. Pokoj byl prostorný, koupelna velká, k dispozici byla i televize. Výhled jsme měli na zahradu s dětským hřištěm a bazénem. V okolí byl klid.

Strava
V penzionu je možná jen snídaně, ale nedaleko asi 700 m je (tedy jestli jí koronáč nezlikvidoval) super restaurace, kde normálně vaří za lidové ceny a jde se po stezce.

Služby hotela
Penzion má velkou zahradu, kde je dětské hřiště s klouzačkou, houpačkami, pískovištěm i další hračky k možnému využívání. Je tam i bazén, který jsme bohužel v našem termínu dovolené nevyzkoušeli, ale v létě to musí být super.

Martina N., 20.01.2021, Dátum pobytu: 2.10. - 4.10.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Penzion Tereza (Dolní Radechová)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 Úžasná odpočinková dovolená. Hotel není umístěný v nijak zvlášť významné lokalitě, avšak v přijatelných dojezdových vzdáleností je...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná odpočinková dovolená.

Hotel není umístěný v nijak zvlášť významné lokalitě, avšak v přijatelných dojezdových vzdáleností je spousta možností na výlet. Např. Jelení hora, Velký Špičák, kopec Oblík a Raná, K. Vary atd. :)

Personál velmi milý a ochotný. :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel už z venčí působí hrozně klidně a příjemně. Vnitřek hotelu to jenom víc potvrzuje.

Pokoj - menší pokojík, ale vzhledem k tomu, že jsme v něm netrávili příliš mnoho času, tak to ničemu nevadilo. Vybavený lampičkami, televizí, stolem, minibarem, nočními stolky, židlí a křeslem.

Koupelna spolu s WC, je velmi prostorná, nechyběl fén na vlasy! :)

Strava
Náš pobyt zahrnoval polopenzi.

Snídaně - první tři dny jsme měli snídani formou bufetu. Výběr byl rozmanitý, od sladkého až po slané. Dezerty, buchtičky, ovoce, palačinky, vajíčka, volské oka, salámy, sýry, zelenina, káva, čaj, džusy a mnoho dalšího. Zkrátka nic nechybělo. Další dny, jelikož hotel nebyl výrazně obsazen, se snídaně objednávala den dopředu, ale pokud jste si vzpomněli další den na něco na co máte chuť, nebyl problém a kuchař vám to na požádání přidělal. :)

Večeře - Večeře byly servírované. Každý den se objednávalo ze dvou nabízených jídel. Večeře se skládala z předkrmu, polévky, hlavního chodu a dezerty. Večeře byly vždy vynikající.

Služby hotela
Wellness - trochu menší, ale za to velmi příjemné a útulné. :) Při našem obsazení hotelu jsme v něm byli většinou sami.

WiFi - ta úplně na pokojích nefunguje. Jediné, kde vám pojede je společná místnost u recepce a jídelna. Data a signál na hotelu taky moc nejedou. Takže je třeba požádat, pokud potřebujete, o heslo na privátní WiFi. :)

Gabriela B., 22.12.2020, Dátum pobytu: 11.12. - 16.12.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Krušné Hory, Hotel: Pytloun Wellness hotel Hasištejn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolena byla uzasna a moc jsme si ji uzili.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla uzasna a moc jsme si ji uzili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je na velmi prijemnem miste a personal velmi ochotny a vstricny k nasim potrebam.

Strava
Uzasna a pestra snidane, moznost vyberu svedskych stolu, coz velmi vyzdvihujeme. Krasny servis.

Služby hotela
Se sluzbami hotelu jsme byli velmi spokojeni a nejvic jsme si uzili masazni vany.

Marie Sommerová, 21.12.2020, Dátum pobytu: 14.12. - 16.12.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južné Čechy, Hotel: Design hotel Romantick

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 S pobytem jsem byla spokojena, celková covidová situace ovlivnila možnosti služeb. V rámci toho co nařízení dovolovalo, personál...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S pobytem jsem byla spokojena, celková covidová situace ovlivnila možnosti služeb. V rámci toho co nařízení dovolovalo, personál poskytoval skvělé služby Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
spokojenost s vybavením pokoje a čistotou

Strava
malý výběr jistě z důvodu malého počtu hostu /covidová situace/

Služby hotela
v recepci ochota a spolupráce, úklid pokoje skvělý

Pláž
bez pláže /v Praze

Jana A., 17.12.2020, Dátum pobytu: 12.12. - 14.12.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Praha a okolie, Hotel: Hotel Krystal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená byla nad míru našeho očekávání velmi příjemná. Nově zrekonstruovaný hotel byl svým stylem úpravy pokojů velmi útulný a hlavně...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla nad míru našeho očekávání velmi příjemná. Nově zrekonstruovaný hotel byl svým stylem úpravy pokojů velmi útulný a hlavně čistý. Strava byla bohatá a je zde myšleno i na wegany. Personál je velmi vstřícný a zároveň maximálně profesionální, především pak na recepci. Wellnes je dostačující. Umístění hotelu je na moc krásném místě, všude se dostanete na krásné výlety a procházky. Doporučujeme vzít si pokoj s balkonem na západní stranu s výhledem na Javor a Špičák. Zobraziť celú recenziu

Petra Hájková, 17.12.2020, Dátum pobytu: 11.12. - 14.12.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: OREA Wellness Hotel Horizont

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,8 Velká spokojenost s ubytováním, gastronomií a zejména s profesionální přístupem personálu k hostům. Milan Polášek

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost s ubytováním, gastronomií a zejména s profesionální přístupem personálu k hostům.

Milan Polášek Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné

Strava
Skvělá

Služby hotela
Vynikající

Pláž
Nerelevantní

Milan Polášek, 16.12.2020, Dátum pobytu: 11.12. - 13.12.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Wellness hotel Pohoda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Super zážitek.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super zážitek. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje hezky zařízené, jen nemožnost regulovat topení. Při příjezdu byla na pokoji zima, další den zase přetopeno.

Strava
V balíčku jsme měli výběr z jídelního lístku, nevybrali jsme dobře, maso tuhé. Druhý den výběr ze dvou jídel (guláš nebo losos) a jídlo skvělé.

Služby hotela
V rámci balíčku jsme byli na prohlídce pivovaru i zámku, doporučuji, program v restauraci také.

Petra U., 16.12.2020, Dátum pobytu: 11.12. - 13.12.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredné Čechy, Hotel: Středověký hotel Dětenice

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Naprosta spokojenost, velmi prijemny personal, vyborne jidlo. Hotel je v klidne casti obce, ma krasny vyhled na okolni kopce.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosta spokojenost, velmi prijemny personal, vyborne jidlo.

Hotel je v klidne casti obce, ma krasny vyhled na okolni kopce. Zobraziť celú recenziu

Kateřina P., 15.12.2020, Dátum pobytu: 10.12. - 12.12.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Tee House

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)