Recenzie hotelov
Beskydy - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Naprosta spokojenost, velmi prijemny personal, vyborne jidlo. Hotel je v klidne casti obce, ma krasny vyhled na okolni kopce.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosta spokojenost, velmi prijemny personal, vyborne jidlo.

Hotel je v klidne casti obce, ma krasny vyhled na okolni kopce. Zobraziť celú recenziu

Kateřina P., 15.12.2020, Dátum pobytu: 10.12. - 12.12.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Tee House

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásný hotel, příjemný a ochotný personál

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel, příjemný a ochotný personál Zobraziť celú recenziu

David H., 12.10.2020, Dátum pobytu: 5.10. - 8.10.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Horal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,4 Příjemný personál, dobré služby, spousta příležitostí k výletům.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný personál, dobré služby, spousta příležitostí k výletům. Zobraziť celú recenziu

Jana K., 12.10.2020, Dátum pobytu: 3.10. - 8.10.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Relax

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolenou jsme si opravdu uzily,jsme velmispokojene s prijemnym ubytovanim i s velmi vstricnym personalem

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si opravdu uzily,jsme velmispokojene s prijemnym ubytovanim i s velmi vstricnym personalem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pohodlne,prijemne,ciste,s dobrou karmou

Strava
Snidane bohate,vse co si clovek muze přát, super,vybornym tipem,který bych jeste privitala je odstavňovac ovoce,zeleniny

Služby hotela
Na velmi dobre urovni

Iva Kalová, 08.10.2020, Dátum pobytu: 26.9. - 28.9.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Apartmány na Faře

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Perfektně strávený čas v okolí překrásných Beskyd. Určitě se sem vrátíme. Kdo touží po klidném relaxu a zároveň super Wellnes, vřele...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektně strávený čas v okolí překrásných Beskyd. Určitě se sem vrátíme. Kdo touží po klidném relaxu a zároveň super Wellnes, vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný dvoulůžkový pokoj v horském stylu. Vyhovoval našemu vkusu. Bohatě vybavený minibar. Televize, vlastní čisté sociální zařízení.

Strava
Excelentní strava. Úžasné speciality ze zvěřiny i česká klasika. Bohatý výběr slaných i sladkých jídel. Obsluha v restauraci velmi příjemná.

Služby hotela
Wellnes předčil naše očekávání. Termální bazény, různé druhy saun, časté saunové rituály byly na velmi vysoké úrovni. Všude čisto a voňavo, příjemná relaxační atmosféra.

Pláž
Sluneční louka v čistém romantickém prostředí.

Jana Švecová, 01.10.2020, Dátum pobytu: 22.9. - 24.9.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Horal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Rekreační pobyt předčil naše očekávání. Skvělé služby, milý personál od děvčat na recepci, přes číšníky a číšnice, personál wellness,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Rekreační pobyt předčil naše očekávání. Skvělé služby, milý personál od děvčat na recepci, přes číšníky a číšnice, personál wellness, paní uklízečka..., všichni milí, ochotní, možná až nad rámec služeb. Krásný resort, nezapomenutelný výhled a okolí. Počasí jsme měli nádherné, wellnes jsme si užili - je opravdu úžasné. My jsme byli nadmíru spokojeni, hotel Horal určitě doporučujeme a rádi se někdy vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super, velmi vkusně a stylově zařízené pokoje. Čisté, každý den krásně uklizené a ustlané. TV, lednice, trezor, moc se nám líbil nábytek z masivu a osvětlení nad postelí. Byli jsme ubytováni v jedné z budov, ale kousíček od hlavní budovy s jídelnou, restaurací a wellness, bez problému přeběhnout v županu do wellness. My byli v září, ale oceňuji pro zimní ubytování - lyžaře, vyhřívané boxy na lyže, které jsou naproti každého pokoje.

Strava
Měli jsme polopenzi a jedním slovem, úžasné. Snídaně i obědy formou rautu. Myslím, že si každý vybere, od sladkého po slané. Večeře od předkrmu, polévka, teplé jídlo na výběr, saláty, ovoce, dezerty... a chuťově opravdu vynikající. Stolování krásné, se svíčkou, látkové ubrousky atd. Příjemná obsluha a prostředí, opravdu jse byli spokojeni.

Služby hotela
Perfektní

Lenka Janků, 29.09.2020, Dátum pobytu: 7.9. - 9.9.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Horal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 7,8 Dovolená splnila mé očekávání.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila mé očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše bylo fajn až na proleželou matraci

Strava
Strava byla dobrá.

Šárka Peterová, 23.09.2020, Dátum pobytu: 12.9. - 18.9.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Relax

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Spokojenost byla tak veliká, že manžel oslovil paní recepční, které se i přes plnou obsazenost hotelu podařilo nám pobyt prodloužit o...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost byla tak veliká, že manžel oslovil paní recepční, které se i přes plnou obsazenost hotelu podařilo nám pobyt prodloužit o čtyři dny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v naprostém pořádku.

Romana Oslzlá, 21.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 5.9.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Relax

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Celková spokojenost až na obsazenost masáží. V den příjezdu již byly masáže obsazené až na 1 volný termín pro 1 osobu.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost až na obsazenost masáží. V den příjezdu již byly masáže obsazené až na 1 volný termín pro 1 osobu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velká spokojenost

Strava
Výborná

Služby hotela
Vše k naší spokojenosti

Věra Cedivodová, 17.09.2020, Dátum pobytu: 11.9. - 13.9.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Beskydy, Hotel: Spa hotel Lanterna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)