Recenzie hotelov
Jeseníky - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 dobrý

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 6 Kvalita zjazdoviek

Celkové zhrnutie
dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj menší,ale byli jsme spokojeni

Strava
velmi dobrá

Služby hotela
dobrý,velmi příjemný personál

Zjazdovky
bylo málo sněhu a špatné počasí,takže jsme moc nevyužili

Zuzana Lukšová, 12.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 5.1.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Diana (Velké Losiny)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená se vydařila :)

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý, pohodlný a útulný. Musím pochválit kvalitu postele.

Strava
Snídaně byly výborné. Večeře byly, že byly. Zaplnily žaludek, a to je vše.

Zdeněk G., 11.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Ubytování v krásné krajině, pohodová atmosféra penzionu s milým personálem a výbornou českou kuchyní. Naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování v krásné krajině, pohodová atmosféra penzionu s milým personálem a výbornou českou kuchyní. Naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Lucie K., 10.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: V Gruntě

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,6 Bezvadné 2 dny v Jeseníkách.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bezvadné 2 dny v Jeseníkách. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, pohodlné, vše v pohodě a v pořádku.

Strava
Jídlo dobré, personál ochotný. Vyhověli nám i s vegetariánskou stravou.

Služby hotela
Welnes v hotelu bezvadný. Bowling, kulečník, ping pong. Fajn nabidky :-)

Michaela Králová, 07.01.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 4.1.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Po dlouhé době jsme byli na Silvestrovském pobytu a můžeme jen kladně hodnotit a to nejen Silvestr, který probíhal ve všech prostorách...

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Po dlouhé době jsme byli na Silvestrovském pobytu a můžeme jen kladně hodnotit a to nejen Silvestr, který probíhal ve všech prostorách hotelu, perfektní hudba, raut i nápoje - všeho dostatek. Opravdu jsme si to užili se vším všudy.

I když jsme nelyžovali, tak jsme denně nachodili spoustu kilometrů. Udělali jsme si autem i výlety do okolí.

Také nám vyhovoval odjezd až 2.1.2020 Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
I když někdo říkal ubytování RETRO, tak to nám také nevadilo. Všude čisto a to je důležité.

Jen možná bazén - velikostně menší a pro nás studená voda.

Ale zachránila to vířivka.....

Strava
Strava byla pestrá a nám vyhovovala.

Služby hotela
I když jsme nevyužili přepravu od hotelu na nádraží, tak to hodnotíme velmi kladně.

Jaroslav Kotiba, 06.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Skvěle strávený konec roku na horách v hotelu s polopenzí a saunou

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvěle strávený konec roku na horách v hotelu s polopenzí a saunou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj je prostorný, čistý, nově vybavený, koupelna by zasloužila renovaci

Strava
bohatá polopenze, na večeři výběr z 3 jídel včetně vegetariánského

Služby hotela
možnost využít wellness

Blanka Marková, 06.01.2020, Dátum pobytu: 29.12.2019 - 1.1.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,2 Hotel bych nedoporučil ani pro řemeslníky

  • 1 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel bych nedoporučil ani pro řemeslníky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování není vůbec pro zimní období. Navíc v náš příjezd 25.12 začal hotel fungovat po nějaké pauze. V hotelu zima, bylo nám nabídnut i přímotop. O teplo si musíte říct na recepci. Pro jeden pokoj jeden malý radiátor. V koupelně ani žebřík na usušení ručníků. Absolutně nevhodné pro zimní dovolenou. Mokré věci nemáte prakticky kde usušit

Strava
Snídaně: Studené vajíčka, zředěné nápoje.

Večeře. První den, žádný výběr, pak už to celkem šlo

Obsluha se fakt snažila

Služby hotela
První den recepční ani nevěděla, kde jsou jaké pokoje( prý pokojská)

Wellness: Plavčík v pracovní kombinéze. Po dni na kopci, kdy se těšíte že se ohřejete, studená voda jak v bazénu, vířivce, tak i v místnosti.

Těšili jsme se na vinárnu. Pořád to stejné. K velké zimě ještě zatuchlý smrad

Do wellness v županu, pouze přes restauraci a nebo venkem

Pláž
Ta by se hodila)))

Luděk Černý, 31.12.2019, Dátum pobytu: 25.12. - 28.12.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Jeseníky, Hotel: Dlouhé Stráně (Kouty nad Desnou)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)