Recenzie hotelov
Južná Morava - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Pohoda v Pohodě,byli jsme spokojeni a rozhodné doporučíme přátelům.máme úmysl v budoucnu si pobyt zopakovat.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pohoda v Pohodě,byli jsme spokojeni a rozhodné doporučíme přátelům.máme úmysl v budoucnu si pobyt zopakovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Z venku hotel nic moc,ale uvnitř Vás to překvapí.

Strava
Strava a servírování formou švédského stolu vynikající,pozorný personál.

Služby hotela
Veškeré služby včetně procedur naplánované podle rozvrhu bez čekání,čistota hotelu na úrovni. Jediná připomínka je,že v nabídce byl večer s hudbou,s mužem jsme to uvitali a nic se nekonalo.Bylo by dobré tuto nabídku vypustit.

Pláž
Pobyt byl v období podzimu...

Miluše Kudláčková, 17.11.2021, Dátum pobytu: 11.11. - 14.11.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Wellness Pohoda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byť se jednalo o pobyt od pátku do nedělního rána, užili jsme si ho a se vším jsme byli spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byť se jednalo o pobyt od pátku do nedělního rána, užili jsme si ho a se vším jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé.

Strava
Forma bufetu nám maximálně vyhovovala. Měli jsme zaplacenou polopenzi, takže v sobotu jsme si zakoupili v Pohodě i oběd. Veškeré jídlo bylo chutné, myslím, že díky rozmanitosti si musí vybrat každý dle svého vkusu.

Služby hotela
Dobrý.

Michaela Jelínková, 10.11.2021, Dátum pobytu: 5.11. - 7.11.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Wellness Pohoda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla krásná.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla krásná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve vile moc pěkné, čisté a velice vkusné.

Strava
Strava byla výborná, kuchař je opravdu vynikající.

Služby hotela
Služby v hotelu byly na profesionální úrovni.

Marie, 09.11.2021, Dátum pobytu: 31.10. - 3.11.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Boutique Hotel Radun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Celkově to stojí za to. Jídlo výborné, hotel čistý, wellness skvělé. Vhodné i pro rodiny s dětmi.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově to stojí za to. Jídlo výborné, hotel čistý, wellness skvělé. Vhodné i pro rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Anna P., 04.11.2021, Dátum pobytu: 24.10. - 31.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Wellness Pohoda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkově hodnotím dovolenou kladně. Krásné místo, počasí jako na objednávku.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově hodnotím dovolenou kladně. Krásné místo, počasí jako na objednávku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel mi připomínal moje dėtství. Architektura socialistických 80-tých let, leč čisto a pohodlí.

Strava
Strava přiměřená.

Služby hotela
Služby ok, jen wifi by mohla být dostupná na všech pokojích. Na náš pokoj nedosáhla. Ale jako odvykačka od závislosti na internetu dobrý.????

Pláž
V blízkosti přehrada, krásná na procházky a v létě i k vodním radovánkám.

Hana S., 02.11.2021, Dátum pobytu: 27.10. - 30.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Harmonie

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Moc pěkné ubytování na kraji Valtic, snadno se dojede dohotelu, což je super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc pěkné ubytování na kraji Valtic, snadno se dojede dohotelu, což je super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj super

Strava
Snídaně velký výběr, hlavně až do 10:00 hodin, večeře ok

Služby hotela
Příjemné posezení u baru, velké prostory restaurace

Věra M., 02.11.2021, Dátum pobytu: 27.10. - 30.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Apollon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Velmi příjemný hotel, pěkné ubytování i okolí hotelu, krásný výhled do údolí, wellness velmi dobrý

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemný hotel, pěkné ubytování i okolí hotelu, krásný výhled do údolí, wellness velmi dobrý Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
apartmán superior - pro 3 osoby dostatek prostoru, jen umístění skříně v chodbičce mezi dveřmi na wc a druhými dveřmi ven z pokoje je dosti nešťastné

Strava
chutná, večeře - raut servírovaný personálem

Služby hotela
wellness - bazén, vířivka, sauny - velmi příjemné, masáž a perličková koupel v ceně balíčku - zcela vyhovující

Jitka Pavlasová, 01.11.2021, Dátum pobytu: 26.10. - 28.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Vega

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)