Recenzie hotelov
Južná Morava - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Príjemné, úslužné prostredie

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Príjemné, úslužné prostredie Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistá, dobre pripravená a vybavená izba aj kúpeľňa

Strava
Zdravé jedlá, pekne a chutne pripravené, azda iba dlhšie čakanie na jedlo a chýbala možnosť výberu

Služby hotela
Všetky služby boli kvalitné, len parkovanie nebolo v cene pobytu, čo nás prekvapilo

Pláž
Vstup do mestkej plavárne bez obmedzenia bolo super, aj jej čistota bola v poriadku

Vincent Kříž, 09.03.2020, Dátum pobytu: 2.3. - 6.3.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Boutique Hotel Radun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Pobyt v tomto hotelu splnil nase ocekavani. Prostredi hotelu je krasne, interiery respektuji puvodni funkcionalisticky raz domu a navic...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt v tomto hotelu splnil nase ocekavani. Prostredi hotelu je krasne, interiery respektuji puvodni funkcionalisticky raz domu a navic je v pesi dostupnosti k lazenskemu centru. Zazitek z masaze, ktera byla soucasti pobytoveho balicku, byl vyborny a kuchyne v hotelove restauraci byla vynikajici, behem snidani i veceri. Zobraziť celú recenziu

Zuzana P., 02.03.2020, Dátum pobytu: 21.2. - 23.2.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Boutique Hotel Radun

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Skvely relaxacni i pobyt v laznich!!!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvely relaxacni i pobyt v laznich!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani jsme byly ve vile Pernstyn, ktera je chodbou propojena s vilou Antoaneta. Pokoj byl spis mensi, ale stacil. Z okna vyhled do na bazenek. Uzili jsme si klid a ticho, skvelou masaz od pani maserky, koupel, bazen i virivku a kamaradka si chvalila saunu. V bazene je i tryska, takze kdyz nas nebavilo vic plavat, nechaly je se masirovat. Vsichni moc mili a pratelsti, ochotni s cimkoli pomoct od pani uklizecky, po recepcni, byly jsme nadsene.

Strava
Kamaradka byla spokojena, jidlo si chvalila, a ja taktez. Mela jsem bezlepkovou stravu a na vyber z nekolika moznosti, coz jsem ocenila. Posledni den mi dokonce pripravili teply bezlepkovy chleb k snidani!! Maximalni spokojenost, jidla spoustu, ovoce, jogurty, ale i teple jidla -vyber z nejruznejsich parku, klobas, a volska oka... Bohaty vyber caju, a celkove napoju. Obsluhujici personal rychly, usmevavy, pratelsky a ochotny, zaslouzi pochvalu!

Služby hotela
Vyuzili jsme masaz, ktera byla opravdu kvalitni. Pani maserka je moc sikovna. Dale tepla koupel s prisadou, kterou jsme si mohly vybrat. Zvolily jsme olej 31 bylinek od firmy Just. Uzivaly jsme si vstup do wellness centrea na bazen, saunu i do virivky. Bazen je vecer osvetleny a proskleny, celkove to pusobi velmi dobre. Take v recepci se da koupit za dobrou cenu spoustu darku a suvenyru vcetne produktu Vincentky. Koupily jsme si sirup s tymianem, take spokojenost.

Pláž
Plaz zde neni, ale pokud to ohodnotim na bazen, tak byl chvilemi skoro az prazdny, coz nam vyhovovalo a pokud prisli dalsi hoste, byli vsichni maximalne slusni a ohleduplni vuci druhym hostum, zadny zbytecny hluk.

Miriam, 24.02.2020, Dátum pobytu: 17.2. - 19.2.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Vila Antoaneta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme naprosto unešeni prostředím.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme naprosto unešeni prostředím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování standart je absolutně dostačující, perfektní vybavení a služby.

Strava
Strava výborná, snídaně forou švédských stolů přímo luxusní.

Služby hotela
Služby perfektní, ochotný pesonál, Wellnes úplně fantastický.

Jitka Neplechová Šilhanová, 12.02.2020, Dátum pobytu: 7.2. - 9.2.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Kaskáda Golf Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme pouze na jednu noc, ale hotel je moc pěkný, má bazén s jodo-mořskou vodou, infrasaunu, pěknou restauraci. Hotel se nachází...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme pouze na jednu noc, ale hotel je moc pěkný, má bazén s jodo-mořskou vodou, infrasaunu, pěknou restauraci. Hotel se nachází kousek od Lednicko-valtického areálu, okolí je moc pěkné pro procházky a výlety na kole, určitě bychom chtěli dorazit příště na dýl i s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl moc pěkný, čistý, koupelna čistá, prostorná.

Strava
Večeře výborná, snídaně formou bufetu takže za mě super.

Služby hotela
Měli jsme v ceně jodovou koupel, super.

Martina Zahradilová, 31.01.2020, Dátum pobytu: 26.1. - 27.1.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Spa Resort Lednice

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Je pravda, že první dojem nic moc. Vstupovalo se do hotelu bočním vchodem, protože recepce se opravovala.Recepce provizorně ve spodní...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Je pravda, že první dojem nic moc. Vstupovalo se do hotelu bočním vchodem, protože recepce se opravovala.Recepce provizorně ve spodní části jídelny kde bylo dost zima a to je asi vše. Milá recepční to zpravila. Wellness, což byl saunový svět, byl čistý, moc jsme si užili. Je pravda, že v popisu hotelu bylo psáno, že k dispozici jsou župany na pokoji, bohužel v našem nebyli.Ubytování slušné jenom problém s ovladačem tv. Zobraziť celú recenziu

Jana Ševčíková, 21.01.2020, Dátum pobytu: 11.1. - 14.1.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Amande Wine Wellness Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Na lázeňském pobytu jsme byli poprvé, tudíž jsme občas byli jako Alenky v říši divů. Celkově hotel hodnotím velmi kladně. Byl čistý a...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Na lázeňském pobytu jsme byli poprvé, tudíž jsme občas byli jako Alenky v říši divů. Celkově hotel hodnotím velmi kladně. Byl čistý a personál ochotný. Asi 10 minut pěšky je zámek Lednice a kolem hotelu je postavena kolonáda a jezírko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dostačující, vše bylo čisté a uklizené. Pokoj velký s možností využití minibaru za příplatek. V cestě byly župany a pantofle na procedury. Okolí hotelu bylo velmi klidné a ničím nerušené.

Strava
Snídaně byla klasicky formou bufetu. Každý si vybral něco, co mu chutná. Na výběr např. slanina, párky, vánočka, marmeláda, cereálie, sýr, šunky, koláče atd.

Večere byly dobré (nenadchne ani neurazí). Na to že to byl 4 hvězdičkový hotel bych čekala lepší gastronomii, ale člověk se dostatečně najedl. Pití k večeři se muselo platit, což bych čekala, že bude spíš u těch "lepších" nápojů (pivo, cola, víno) a voda bude nabízena zdarma, ale platilo se vše.

Služby hotela
Jelikož jsme byli na lázeňském pobytu poprvé, moc jsme nevěděli, jak na jednotlivé procedury máme přijít. Zda si vzít plavky či ne. Na jodovou koupel jsme si plavky vzali, ale následně jsme je museli vysvléct. Následně na masáž jsme plavky neměli a tam nám bylo řečeno, že jsme je klidně mít mohli (alespoň spodní díl). Člověk, který tak není zvyklý být před cizím člověkem nahatý, je trošku zaražený a celkový dojem a uvolnění při masáží opadá.

Bylo by tedy vhodné, kdyby hotel do svých propagačních materiálů zahrnul i informace o nutnosti plavek (spodního prádla) či nikoliv.

Co mě ještě zarazilo, že župan měl na sobě díru, a to dost velkou (cca jako 50koruna) pod kapsou. Neřešila bych malou dírku, ale tato byla docela velká. Na to že to byl 4hvězdový hotel to bylo docela nemilé překvapení.

Viktor K., 27.12.2019, Dátum pobytu: 6.12. - 8.12.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Spa Resort Lednice

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Bylo to super, určitě bychom se zde chtěli vrátit.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to super, určitě bychom se zde chtěli vrátit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkně moderní pokoje s minibarem (ten se ale platí)

Strava
Výborná nic nám zde nechybělo.

Služby hotela
Wellnes, sauny, masáže.

Marek N., 18.12.2019, Dátum pobytu: 13.12. - 15.12.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Južná Morava, Hotel: Wellness hotel Pohoda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)