Recenzie hotelov
Krkonoše - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Všechno bylo naprosto luxusní, nemám žádnou výtku!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno bylo naprosto luxusní, nemám žádnou výtku! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní, maximální spokojenost!

Strava
Jídlo bylo fantastické, moc nám chutnalo :-)

Služby hotela
Naprosto perfektní! :-)

Vojtěch Svoboda, 18.10.2021, Dátum pobytu: 8.10. - 11.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Gabriela

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Moc jsme si užili aktivní dovolenou.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc jsme si užili aktivní dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý a pěkný.

Strava
Strava byla pestrá a velký výběr. I když jsme přišli později měli jsme z čeho vybírat.

Služby hotela
Velice jsme ocenili, že je bazén přímo na hlavní budově.

Iveta F., 12.10.2021, Dátum pobytu: 25.9. - 29.9.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: VZ Bedřichov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velká spokojenost

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vynikající

Strava
Velmi kvalitní

Služby hotela
Vynikající

Rudolf P., 04.10.2021, Dátum pobytu: 27.9. - 1.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Lesana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pobyt byl skvely a byli jsme s nim jako rodina velmi spokojeni. Urcite k navsteve doporucujeme! :-)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt byl skvely a byli jsme s nim jako rodina velmi spokojeni. Urcite k navsteve doporucujeme! :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Poloha hotelu, ac se to nezda, je temer v centru, pobliz veskereho deni. Ale jelikoz je hotel umisten na konci slepe ulice, nachazi se presto v tichem koutku mesta. Ubytovani bylo dobre, pokoj a koupelna cista. Pokoj byl uklizen denne a kos pravidelne vymenovan. Televize a wifi na pokoji.

Strava
Jelikoz jsme meli zaplacenou polopenzi, vzdy jsme si ze 3 moznosti, ktere se objednavaly 1 den dopredu, vzdy neco vybrali a byli jsme vzdy spokojeni. Napoje se daly k veceri u obsluhy dodatecne objednat. Kazdy clen rodiny si objednal vzdy jine jidlo a vsechny moznosti byli chutne. Hoste, kteri nemeli polopenzi, si objednavali ala carte. Restaurace fungovala cely den i pro venkovni hosty. Rada bych zde zminila super obsluhu 2 cisniku behem naseho pobuty, kteri byli velmi pozorni a slechetni a na svou dobu velmi k hostum dustojni a prijemni. A proc to tu vypichuji? Protoze takhle by se mela chovat k hostum, kazda obsluha. Jeste jednou dekuji :--)

Služby hotela
V hotelu byla moznost vyuziti sauny (jako hoste 1x za pobyt zdarma), ale bohuzel, kvuli nabiteho programu a nedostatku casu, jsme ji ani nevyuzili. Byla zde moznot vyuziti masazi s 40% slevou pro hosty hotelu.

Zazemi hotelu je skvele, pred hotelem je otevrena a zakryta terasa a velka trampolina pro deti. Nami vyuzita pro posezeni a kontrolu deti denne. Za hotelem se nachazi detsky venkovni koutek s piskovistem a houpackami a soukromou terasou pro snidane hostu.

Pani recepcni byla vzdy mila a veskere nase dotazy a potreby byly vzdy kladne a rychle vyrizeny.

Adela N., 01.10.2021, Dátum pobytu: 24.9. - 28.9.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Tři Růže

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 plná spokojenost, vše na jedničku, ubytování, strava, wellness, milý personál. O tom svědčí i fakt, že hotel byl plně obsazen.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
plná spokojenost, vše na jedničku, ubytování, strava, wellness, milý personál. O tom svědčí i fakt, že hotel byl plně obsazen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, čisté.

Strava
Formou švédských stolů, dostatečný výběr.

Služby hotela
Sauna, bazén, vířivka, masáže, dětský koutek a hřiště.

Lenka H., 22.09.2021, Dátum pobytu: 17.9. - 19.9.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Clarion Hotel Špindlerův Mlýn

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)