Recenzie hotelov
Lipno - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Spokojenost

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné čisté

Strava
Strava byla luxusní. Velký výběr. ❤

Služby hotela
Personál příjemný. Jen v aquaparku ve venkovním i vnitřním bazénu mohla by být teplejší. Hlavně v tom venkovní. Nikdo tam skoro nechtěl být všichni byli ve vnitřní výřivce. Mohli by tam být aspoň ještě dvě vířivky. Takže toto je asi jediný mínus.

Pláž
Žádná nebyla

Anonym, 27.10.2021, Dátum pobytu: 22.10. - 24.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: Wellness hotel Frymburk

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 doporučuji

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vše splnilo naše požadavky

Strava
bohatá, chutná, pestrá

Služby hotela
svše dle ponašich požadavků

Pláž
nevyzkoušeno vzhledem k termínu pobytu

Miroslav K., 18.10.2021, Dátum pobytu: 9.10. - 15.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: EA Hotel Na Jezeře

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel dobře umístěn, parkování bez poplatku, na pláž co by kamenem dohodil, polopenze velmi chutná a s ubytováním jsme byli spokojeni.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel dobře umístěn, parkování bez poplatku, na pláž co by kamenem dohodil, polopenze velmi chutná a s ubytováním jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Martin S., 01.10.2021, Dátum pobytu: 25.9. - 27.9.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: Racek

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
krasne

Strava
vyborna

Služby hotela
vyborne

Pláž
nevyuzili jsme

Monika S., 03.09.2021, Dátum pobytu: 28.8. - 31.8.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: Relax

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Pohodové, klidné místo.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodové, klidné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné, klidné

Strava
Chutná, dostatečná

Služby hotela
Příjemný přístup

Pláž
2 km vzdálená v centru, počítali jsme s tím, parkoviště volné

Martin Klepáč, 28.08.2021, Dátum pobytu: 15.8. - 21.8.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: Penzion Vejrovna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkově byla dovolená fajn. I když počasí už nebylo moc letní, tak v okolí Lipna je spousta možností, jak se zabavit. Navštívili jsme...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově byla dovolená fajn. I když počasí už nebylo moc letní, tak v okolí Lipna je spousta možností, jak se zabavit. Navštívili jsme například Aquapark ve Frymburku, Korunami stromů, lanový park pro děti, Český Krumlov, nakonec nám poslední den dovolené počasí dovolilo i jeden den koupání. Doporučuji navštívit restauraci Gemelli v Lipně nad Vltavou, výborné jídlo a příjemná obsluha. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokud nepožadujete pokoj pro jednoho, tak ubytování v Penzionu Vejrovna je luxusní. Jelikož jsme však byli čtyři a volné byly už jen pokoje pro tři a pro jednoho, tak jsme zvolili tuto variantu a využili ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou (nádherný dvoupokojový apartmán s krásnou koupelnou) a v jednolůžkovém pokoji, který pro nás byl bohužel trochu zklamáním. Pokoj byl sice architektonicky perfektně vymyšlen, byl nový, čistý, ale velikost pokoje byla opravdu minimální (soukromě jsme si ho nazvali koupelna s postelí), což by nám vynahradila asi alespoň nižší cena za noc. Jinak penzion i jeho okolí jsou nádherné.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni, každé ráno jsme měli výbornou snídani s dostatečným výběrem a objednat jsme si mohli i večeře.

Pláž
Navštívili jsme pláž v Horní Plané, pláž je písečná a vzhledem k tomu, že jsme dovolenou trávili s dvěma dětmi, tak to byla dobrá volba.

Ivana Weiserová, 25.08.2021, Dátum pobytu: 17.8. - 22.8.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: Penzion Vejrovna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Příjemný apartmán, který zajišťuje soukromí a klid

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný apartmán, který zajišťuje soukromí a klid Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté příjemné ubytovaní se vším potřebným co člověk potřebuje

Strava
nabídka stravovacích služeb v blízkém okolí je slabá, ale vzhledem k tomu, že se dovolená netráví na jednom místě, tak to není takový problém; obchod v obci je jeden a velmi mizerně zásobený

Služby hotela
kromě nástupu a odchodu z ubytování jsme žádné služby nevyužili, ale uvedené bylo v pořádku

Pláž
pláž zdarma a blízko, čistota Lipna v pořádku

Jiří Pánek, 24.08.2021, Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: Jestřábí

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Krásné okolí jezera, chladnější počasí, uzpůsobené pro cyklisty a koloběžky.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné okolí jezera, chladnější počasí, uzpůsobené pro cyklisty a koloběžky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super.

Strava
Špička.

Služby hotela
Dobré.

Pláž
Super, trochu kamenitá.

Dušan Kováč, 23.08.2021, Dátum pobytu: 15.8. - 20.8.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: Fontána

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Perfektně umístěný hotel s vilkami u břehu lipenského jezera mezi stromy, kousek od Horní Plané.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektně umístěný hotel s vilkami u břehu lipenského jezera mezi stromy, kousek od Horní Plané. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vilka, ve které jsme byli ubytovaní byla prostorná , čistá, slušně vybavená. Naši dva kluci se zde mohli vyřádit, bez nějakého velkého omezování.

Strava
Na stravu nejsou žádné výhrady, byla formou švédských stolů každý si v podstatě vybral to co chtěl.

Služby hotela
-

Pláž
Vzhledem k tomu, že se jednalo o přírodní koupání v přehradní nádrži Lipno, která je postavena na horní části Vltavy, kde vytéká ze šumavských slatí, byla voda přesně to co jsem očekával. Průhledná , když se člověk postavil ve vodě, viděl si prsty na nohou na dně, ale zároveň je voda zbarvena do žlutohněda, jak protékala ve slatích. Břeh je pískový, kde si mohli děcka hrát a nad břehem byla možnost na posečeném trávníku ležet na sluníčku a vyhřívat se.

Oldřich P., 23.08.2021, Dátum pobytu: 14.8. - 18.8.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: EA Hotel Na Jezeře

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Perfektní

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé

Strava
Bez chyby

Služby hotela
Skvělé

Pláž
Skvělá

Kateřina Krátká, 19.08.2021, Dátum pobytu: 11.8. - 14.8.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Lipno, Hotel: Relax

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)