Recenzie hotelov
Severná Morava - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 3,5 Chata na krasnem miste, ale jinak temer nic neodpovida popisu. Odjeli jsme o den driv neb jsme se hrozili dalsi noci, kdy se na tech...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Chata na krasnem miste, ale jinak temer nic neodpovida popisu. Odjeli jsme o den driv neb jsme se hrozili dalsi noci, kdy se na tech prknech, ktere vydavaji za postele nevyspime. Majitele tvrdi, ze se soustredi na narocnou klientelu a v chate je vse tak nejak na oko. Vse 20+ let stare, nepohodlne, vsude se bouchate do hlavy. K zatopu si muzete koupit drevo (5 polinek za 120 Kc), ktere ale nehori. Pokud mate radi retro, automaty na orisky a vsude povesene 15 let stare televize a pavuciny, jedte. Jinak si za temer 4500 na noc doprejte o 3 tridy lepsi luxus s opravdovymi sluzbami a ne mincovymi devadesatkovymi zarizenimi vyrazenymi nekde z hospody. Jinak priroda v okoli je nadherna. Vyslap na Lysou horu bozi! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Chata, ktera na prvni pohled nabizi pohodlne ubytovani, staci ale 5 minut, abyste pochopili co vse je spatne a s casem je to horsi a horsi

Strava
Neni

Služby hotela
Jedine sluzby jsou budto mincove automaty nebo vinoteka s predrazenym vinem a prodej dreva (polinko za 25 Kc). Jo a kdyz si nezapomenete doma zupan a pantofle, muzete do virivky. Ne, toto nejsou 5* sluzby. Mimochodem - za rozbiti sklenicky 250 Kc plus DPH, za rucnik 45 Kc plus DPH apod. To vse ve smlouve s rozhodci dolozkou a jakousi pachuti devadesatkoveho podnikani se skrytymi poplatky, kde se clovek boji pouzit toaletak, ze za nej bude platit raketu.

Pláž
Neni

Anonym, 12.03.2020, Dátum pobytu: 8.3. - 12.3.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Severná Morava, Hotel: Roubenka Orlí Hnízdo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 10 Klidné prostředí, příjemní, slušní a ochotní zaměstnanci. Krásný, moderní, čistý pokoj. Bylo nás tam ubytovaných málo, takže jsme měli...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Klidné prostředí, příjemní, slušní a ochotní zaměstnanci. Krásný, moderní, čistý pokoj.

Bylo nás tam ubytovaných málo, takže jsme měli soukromí jak na patře, tak v celém hotelu i restauraci. S Wellness i aqua zone také spokojenost. Málo lidí, voda v každé zóně jinak teplá, a sauny vyhřáté. Největší zážitek máme z výřivky na střeše, rozdíly teplot vzduch a voda, světelné podsvícení. Jedním slovem Romantika. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkný, čistý, moderní pokoj se službami, které k tomu patří. Vybavení pokoje - ručníky, župany, papuče, fén, varny set s čajem a kávou, sejf. Velké úložné prostory. Krásná moderní, čistá koupelna s vanou i sprchovým koutem.

Strava
Moderní styl stravování. MĚLI JSME ZAPLACENOU POLOPENZÍ. Snídaně formou bufetu, velký výběr. Teplá večere s polévkou.

Služby hotela
Privátní wellness, wellness, aqua zone.

Jana Vincourková, 07.02.2020, Dátum pobytu: 2.2. - 4.2.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Severná Morava, Hotel: Vitality (Vendryně)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Spokojenost - vše jak má být

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost - vše jak má být Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice pěkné

Strava
Bylo z čeho vybírat a vše bylo velice chutné

Služby hotela
Vše v pořádku

Robert Bogár, 22.11.2019, Dátum pobytu: 15.11. - 17.11.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Severná Morava, Hotel: Vitality (Vendryně)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Pěkný hotel , v nádherné přírodě Jeseníků.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel , v nádherné přírodě Jeseníků. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou čisté moderně zařízené.

Strava
Snídaně švédské stoly-perfektní.Večeře velmi chutné.

Služby hotela
Bazén,kulečník,stolní fotbálek a bowling , který je dražší a levá dráha křivá , chtělo by na tom trochu zapracovat.

Pláž
Místo ideální pro spoustu výletů a v zimě středisko lyžování.

Petr H., 01.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 29.10.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Severná Morava, Hotel: Horský hotel Sněženka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super relax v krásném prostředí.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super relax v krásném prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice kvalitní.

Strava
Nad očekávání. Gastronomický zážitek.

Služby hotela
Personál hotelu velice milý a ochotný.

Jiří Adamec, 31.10.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 28.10.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Severná Morava, Hotel: Vitality (Vendryně)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel s perfektně fungujícím personálem

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel s perfektně fungujícím personálem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté a dostatečně velké

Strava
Polopenze velmi dobrá s velkým výběrem jídel

Služby hotela
Welness a bazén velice pěkný .

Martin Král, 25.04.2019, Dátum pobytu: 19.4. - 22.4.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Severná Morava, Hotel: Vitality (Vendryně)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel super a ubytování jsme si užili.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel super a ubytování jsme si užili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou krásné, prostorné a čisté.

Strava
Nemají velkou nabídku, ale dá se vybrat.Jen škoda, že nedělají i "normální" jídla.

Služby hotela
Bazény jsou teplé, aqua bar dostatečný. Potěší i nabídka dalších služeb jako maséže, sauny atd.

Lukáš M., 28.11.2018, Dátum pobytu: 22.11. - 25.11.2018
Oblasť: Česká republika Česká republika, Severná Morava, Hotel: Vitality (Vendryně)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Celkový dojem byl vcelku pozitivní. Personál penzionu byl velmi vstřícný a vždy se snažil vyhovět všem našim požadavkům. Snad jen...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl vcelku pozitivní. Personál penzionu byl velmi vstřícný a vždy se snažil vyhovět všem našim požadavkům. Snad jen informace ohledně blízkosti rybníka ve kterém je možné se koupat není úplně pravdivá. Rybník jsme sice našli, ale možnost koupání v něm absolutně vylučuji. Je to ideální dovolená pro rodinu s dětmi, ale doporučuji dojet autem, protože byť je vlak i autobus cca 200 metrů od penzionu je cestování dost komplikované. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl udržovaný a čistý, i když by to chtělo trochu zainvestovat a modernizovat.Na přespání to bohatě stačí pokud nemáte přehnané nároky.

Strava
Stravování formou polopenze bylo naprosto super. Šlo o domácí stravu, kterou personál připravoval všechno bylo vždycky čerstvé a znovu zdůrazňuji velice chutné.

Služby hotela
Děti se vyřádily na trampolíně, houpačkách atd., chybělo pouze koupání, stačil byl mini bazén, kde by se děti mohly trochu osvěžit a vyřádil.

Gabriela M., 22.08.2018, Dátum pobytu: 13.8. - 18.8.2018
Oblasť: Česká republika Česká republika, Severná Morava, Hotel: Lomnický šenk

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)