Recenzie hotelov
Stredná Morava - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Pěkný hotel, dobrá lokalita blízko u centra, ale odděleno parkem, takže zároveň dostatek klidu. Mohu doporučit.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný hotel, dobrá lokalita blízko u centra, ale odděleno parkem, takže zároveň dostatek klidu. Mohu doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je pěkný, čistý a vše tam fungovalo, respektive nikde nebyly např. praskliny nebo třeba šmouhy na zdi a podobně. Postele byly pohodlné a povlečení nebylo omšelé. Prostorná koupelna.

Strava
V době pandemie koronaviru nebyla v provozu hotelová restaurace, proto byly k dispozici pouze snídaně. Tam jsem neshledal žádnou chybu. Jídlo bylo vynikající a byl velký výběr.

Služby hotela
Úklid denně, recepce celý den, takže nikdy žádný problém.

Michal Jelínek, 11.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredná Morava, Hotel: Flora Olomouc

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Vse, co CK nabizela, tak bylo splneno.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vse, co CK nabizela, tak bylo splneno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani splnovalo me naroky.

Strava
Jidlo bylo chutne, kvalitni a v dostatecnem mnozstvi.

Služby hotela
Sluzby byly odpovidajici mojim potrebam.

Patrik Benc, 31.08.2020, Dátum pobytu: 23.8. - 27.8.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredná Morava, Hotel: Lázeňský Dům Moravan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný a příjemný hotel. Jídlo výborné a rozhodně moc doporučujeme degustační stezky (vinná a pálenková).

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný a příjemný hotel. Jídlo výborné a rozhodně moc doporučujeme degustační stezky (vinná a pálenková). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemný hotel, prostředí čisté.

Strava
Měli jsme polopenzi a snídaně i večeře naprosto skvělé. U snídaní velký výběr všech možných dobrot. A k večeři naprosto skvělý výběr. Moc jsme si pochutnali.

Služby hotela
Vše naprosto skvělé. Byli jsme moc spokojení.

Lucie Hájková, 24.08.2020, Dátum pobytu: 10.8. - 12.8.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredná Morava, Hotel: Skanzen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Celkový dojem z penzionu je to chaos kterému nikdo nevládne,jinak Kroměříž je krásná.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z penzionu je to chaos kterému nikdo nevládne,jinak Kroměříž je krásná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše dobré až na koupelnu než jsem mohla použít sprchový kout tak jsem si ho musela vymýt.

Strava
Měli jsme snídaně tak asi za 3 a jinak bylo uvedeno že restaurace funguje,ale nebyla v provozu.

Služby hotela
Služeb jsem si nevšimla.

Romana Melounová, 24.08.2020, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredná Morava, Hotel: Penzion Malý Val

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Během třídenního pobytu bylo vše v pořádku, byl dodržen harmonogram léčebných procedur, personál byl vstřícný, strava pestrá a chutná.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Během třídenního pobytu bylo vše v pořádku, byl dodržen harmonogram léčebných procedur, personál byl vstřícný, strava pestrá a chutná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl klasicky zařízený, koupela a WC v čistotě.

Strava
Ranní buffet a večer výběr ze tří jídel, dostatečně pestré, čerstvé, hezky upravené.

Služby hotela
Na pokoji i v koupelně čisto, uklizeno, personál vstřícný.

Pláž
Pobyt nebyl u moře.

Věra Džuberová, 18.02.2020, Dátum pobytu: 13.2. - 15.2.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredná Morava, Hotel: Lázeňský Dům Moravan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3 Hotel pěkný, personál nepříjemný, neochotný

  • 2,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pěkný, personál nepříjemný, neochotný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné,prostředí taktéž.

Strava
Z neznámého důvodu nás stále přesouvali od stolu, večeře prvně, že budeme čekat až nachystají jídlo pro hosty ze Slovenska, potom až že dostaneme my, nakonec přišli říct, že můžeme také použít raut, jídlo bylo studené, u snídaně taktéž.

Služby hotela
Obsluha nepříjemná, zapomněla jsem si na pokoji zdravotní polštářek, bylo mi přislíbeno, že mi bude zaslán na mou adresu na mé náklady. Řešila jsem to telefonicky a dvěma emaily a nic mi stejně neposlali, takže naprostý nezájem a neochota. Horší služby jsem nezažila.

Eva Pščolková, 03.02.2020, Dátum pobytu: 31.12.2019 - 2.1.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredná Morava, Hotel: Akademie (Hrubá Voda)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Poctivé místo, skvělý hotel, domácká atmosféra. Slovácko jak má být.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Poctivé místo, skvělý hotel, domácká atmosféra. Slovácko jak má být. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naštěstí jsem byl v hotelu. Naštětí to nebyl depandance. Pokoj voňavý, čistý, hodně ručníků. Jen by to chtělo trochu očistit skla sprchy od vodního kamene a masážní trysky nevypadají vzorově.

Strava
Jedl jsem 2x ze tří možných večeří a vždy výborné. Přesně jak jsem očekával.

Služby hotela
Snazen super, živá voda super, okolí super. Perkefní místo.

Jan Kapitán, 28.10.2019, Dátum pobytu: 21.10. - 24.10.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredná Morava, Hotel: Skanzen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Klidné místo, pro odpočinek ideální.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Klidné místo, pro odpočinek ideální. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkně zařízené pokoje, vše funkční, velmi dobré.

Strava
Rozmanitá, dostačující, chutná.

Služby hotela
Velmi dobrý.

Pláž
Bez pláže.

Anna B., 04.10.2019, Dátum pobytu: 19.9. - 22.9.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredná Morava, Hotel: Lázeňský dům Praha

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)