Recenzie hotelov
Stredné Čechy - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 S ubytováním, stravou i s procedurami jsme byli velmi spokojeni. Doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S ubytováním, stravou i s procedurami jsme byli velmi spokojeni. Doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Drahomíra V., 15.11.2021, Dátum pobytu: 10.11. - 12.11.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredné Čechy, Hotel: Spa Hotel Felicitas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Spokojenost!

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všechno bylo v pořádku.

Strava
Snídaně,spokojenost.

Služby hotela
Celkem jsme byli spokojeni,pouze nám nezajistili parkování.

Helena Poszytková, 17.10.2021, Dátum pobytu: 4.10. - 10.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredné Čechy, Hotel: Lázeňský hotel Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Malý rodinný hotel, plná spokojenost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Malý rodinný hotel, plná spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné, čisté prostředí.

Strava
Velký výběr na snídani.

Dana Kuśová, 03.10.2021, Dátum pobytu: 25.9. - 28.9.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredné Čechy, Hotel: U Zvonu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Krásné prostředí lázeňského města. Ve městě je mnoho restaurací i zahrádek. jsou tam 2 léčivé prameny, tak můžete ochutnávat. Ještě je...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné prostředí lázeňského města. Ve městě je mnoho restaurací i zahrádek. jsou tam 2 léčivé prameny, tak můžete ochutnávat.

Ještě je zde hezký zámek. Je možnost si udělat výlet -plout velkou lodí i cyklovýlety po okolí. Večer se můžete procházet po kolonádě, koukat na krásnou fontánu nebo si jen sednout a relaxovat. Je to vyhlášené lázeňské město s krásnými květinovými hodinami. Na srdce jsou Poděbrady!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký menší hotel u řeky. Hvězdy odpovídají ceně i kvalitě. Bohužel mají problém se zaparkováním. Na celý hotel jsou pouze 4 místa.

Strava
My jsme měli polopenzi, takže večeře Ok, snídaně- za mě, by mohl být větší výběr celozrnného pečiva.

Služby hotela
Se službami jsme byli spokojení. Měli jsme balíček ,,Někdo to rád horké" ,která obsahovala: masáž lávovými kameny, masáž obličeje růženínovými kameny a parní box.

Zuzana M., 01.10.2021, Dátum pobytu: 26.9. - 28.9.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredné Čechy, Hotel: Golfi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 celkovy dojem je dobrý- hotel má krasné welnes centrum a venkovní bazén- všude velmi cisto

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
celkovy dojem je dobrý- hotel má krasné welnes centrum a venkovní bazén- všude velmi cisto Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
spokojenost, cisty a uklizeny pokoj i koupelna

pouze televize by mohla byt větší a umístena na jiném místě

Strava
spokojenost dobrý výběr i chutná jídla

Služby hotela
po přijezdu na parkovište hotelu jsme nevedeli kde je recepce- bylo by dobré to nejak vyznačit

Jitka V., 17.09.2021, Dátum pobytu: 2.9. - 5.9.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredné Čechy, Hotel: Golf & Spa Resort Konopiště (Benešov)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Krásné prostředí, čisto, milý personál. S ohledem na cenu ubytování, jsou doplňkové služby (wellnes) předražené. Dopředu není cena služeb...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné prostředí, čisto, milý personál. S ohledem na cenu ubytování, jsou doplňkové služby (wellnes) předražené. Dopředu není cena služeb avizována na stránkách hotelu. Zobraziť celú recenziu

Blanka S., 01.09.2021, Dátum pobytu: 23.8. - 26.8.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredné Čechy, Hotel: Zámek Zbiroh

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel krásný.Pokoje čisté a pěkné.Vstřícný personál,okoli nádherné.Jen snídaně nebyla tak bohatá jak jsme si predstavovali.

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel krásný.Pokoje čisté a pěkné.Vstřícný personál,okoli nádherné.Jen snídaně nebyla tak bohatá jak jsme si predstavovali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté.

Strava
Snídaně nebyly bohaté

Služby hotela
Personal vstřícný

Iveta R., 19.08.2021, Dátum pobytu: 13.8. - 15.8.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredné Čechy, Hotel: Zámek Zbiroh

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,2 Příjemné prostředí, vstřícný personál.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné prostředí, vstřícný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Průměrný standart, chybí klimatizace!!!!

Strava
Velmi dobrý výběr jídel, k jídlu nebyla nabízena ani voda. Nápoje v omezeném výběru.

Služby hotela
Nevyužili jsme žádné.

Blanka Růžička Veselá, 16.08.2021, Dátum pobytu: 18.7. - 24.7.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Stredné Čechy, Hotel: Spa Hotel Felicitas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)