Recenzie hotelov
Šumava - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Velice spokojená

  • 8 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velice spokojená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování velice čistě a příjemný.

Strava
strava mě moc nevyhovovala.

Služby hotela
Super

Pláž
v korytem bazénu čisto a hezké prostředí.

Marie Srbová, 19.11.2021, Dátum pobytu: 14.11. - 16.11.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Mestský Bobík

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,3 Hotel v krásném prostředí s možností nepřeberného množství výletů.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel v krásném prostředí s možností nepřeberného množství výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, klidné, dostečně prostorné pokoje.

Strava
Rozmanitý, široký výběr jak u snídaní, tak u večeří. Myslím, že si každý mohl bez problémů najít vše, co má rád.

Služby hotela
Ochotný a milý personál, zodpoví každý dotaz a poradí s výlety. Ihned vyřeší případný problém.

web:review_paragraph_heading_18
Dostatečné možnosti vyžití - jen poněkud studený bazén pro otužilé.

Marcela Šalamounová, 08.11.2021, Dátum pobytu: 31.10. - 4.11.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Srní

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Vřele doporučuji - ubytování velmi dobré, jídlo a služby skvělé. Rádi přijedeme znovu.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vřele doporučuji - ubytování velmi dobré, jídlo a služby skvělé. Rádi přijedeme znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi pěkné, slušná vybavenost

Strava
široký výběr, opravdu nic nám nechybělo :)

Služby hotela
velmi dobré - wellness zóna byla příjemným zpěstřením

Jana J., 07.11.2021, Dátum pobytu: 28.10. - 31.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Srní

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Na tuto krátkou dovolenou jsme jeli s očekáváním odpočinku, relaxace a poznávání nových turistických zajímavostí v tomto koutě naší...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na tuto krátkou dovolenou jsme jeli s očekáváním odpočinku, relaxace a poznávání nových turistických zajímavostí v tomto koutě naší republiky. Protože bylo opravdu luxusní počasí, skvělý a pozitivní dojem byl ještě více umocněn. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celý hotel a tedy i pokoj působil velmi pohodově a klidně. Všude čisto. Dodržována hygienická a protiepidemiologická opatření.

Strava
Snídaně formou bufetu. U večeře bylo možné si vybrat ze 3 jídel, vše skvělé. Také jsme navštívili místní Kašperskohorský pivovar, kde, kromě výborného piva, velmi dobře vaří a je tu příjemný personál.

Služby hotela
Příjemný personál jak na recepci, tak i v lázních. Absolvovali jsme několik bylinných procedur, navštívili pěkný relaxační bazén.

Jana Zelinková, 04.11.2021, Dátum pobytu: 27.10. - 31.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Parkhotel Kašperské Hory

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Celkově hodnotím pozitivně lokalitu a budovu. I přes velkou obsazenost jsme neslyšeli sousedy z vedlejších apartmánů. Apartmány jsou...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově hodnotím pozitivně lokalitu a budovu. I přes velkou obsazenost jsme neslyšeli sousedy z vedlejších apartmánů. Apartmány jsou blízko pěkných turistických tras a jako výchozí bod skvělé.

Bohužel apartmán jako takový je vybaven starým a již značně nekvalitním nábytkem, speciálně postele by potřebovali vyměnit. V patře není ani jedna skřínka nebo polička, kde by šlo dát věci. Jediná skříň je v přízemí u vchodu a i ta je z poloviny zaplněná ložním prádlem. Vybavení kuchyně taky nic moc, spíše co kde přebývalo, tak to sem dali.

Bohužel taky nikdo nekoukal na to, jak se zde host bude cítit. Zařízení je nevkusné a nepraktické. Reklama na další hotely na stěnách místo nějakých hezkých fotek nebo obrázků, to snad ani není potřeba komentovat.

Bohužel cena neodpovídá kvalitě. Rádi se vrátíme, ale již do jiného ubytování. Zobraziť celú recenziu

Jana K., 03.11.2021, Dátum pobytu: 27.10. - 31.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: EA Apartmány Na Filipce

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Skvěle čisté ubytovaní. Strava vynikající, nedostatek sladkého na snídani. Služby hotelu naprosto dokonalé vč. Příjemného personálu.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvěle čisté ubytovaní. Strava vynikající, nedostatek sladkého na snídani. Služby hotelu naprosto dokonalé vč. Příjemného personálu. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 27.10.2021, Dátum pobytu: 22.10. - 24.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: OREA Resort Horizont Šumava

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborný hotel se skvělým personálem. Obecně na hotelu panu je pohoda a všichni jsou velmi ochotní a milí. Se psy není jediný problém,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný hotel se skvělým personálem. Obecně na hotelu panu je pohoda a všichni jsou velmi ochotní a milí. Se psy není jediný problém, celkově výborné ubytování s božskými snídaněmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje mají vše, co potřebujete na krátký pobyt. Hezky zařízené.

Strava
Využili jsme bufetové snídaně i večeře. Výběr u snídaní je neskutečný, člověk ani nestihne vše ochutnat. Vybere si opravdu každý, například u kávy máte na výběr z několika druhů mléka (rostlinné, sojové atp.), možnost upéct si sám waffle atd.

Služby hotela
Personál vždy usměvavý, příjemný a především ochotný, nemám co vytknout. Wellnes by mohlo být větší vzhledem ke kapacitě hotelu.

Gabriela S., 20.10.2021, Dátum pobytu: 15.10. - 17.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: OREA Resort Horizont Šumava

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Krásná dovolená. Všem doporučuji. Příjemné prostředí. Jídlo super akorát vyšší cena za nápoje k večeři. Voda v bazénu studenější. Málo...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Všem doporučuji. Příjemné prostředí. Jídlo super akorát vyšší cena za nápoje k večeři. Voda v bazénu studenější. Málo vyžití pro děti. Jinak ideál. Zobraziť celú recenziu

Jana V., 14.10.2021, Dátum pobytu: 9.10. - 11.10.2021
Oblasť: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Srní

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)