Recenzie hotelov
Východné Čechy - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Příjemná a ochotná paní domácí. CK asi vůbec nekomunikovala s paní majitelkou. Vůbec nevěděla, že máme přijet i s malým dítětem a jaký...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná a ochotná paní domácí. CK asi vůbec nekomunikovala s paní majitelkou. Vůbec nevěděla, že máme přijet i s malým dítětem a jaký máme mít rezervovaný pokoj. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké čisté pokoje. Pokoj byl prostorný, koupelna velká, k dispozici byla i televize. Výhled jsme měli na zahradu s dětským hřištěm a bazénem. V okolí byl klid.

Strava
V penzionu je možná jen snídaně, ale nedaleko asi 700 m je (tedy jestli jí koronáč nezlikvidoval) super restaurace, kde normálně vaří za lidové ceny a jde se po stezce.

Služby hotela
Penzion má velkou zahradu, kde je dětské hřiště s klouzačkou, houpačkami, pískovištěm i další hračky k možnému využívání. Je tam i bazén, který jsme bohužel v našem termínu dovolené nevyzkoušeli, ale v létě to musí být super.

Martina N., 20.01.2021, Dátum pobytu: 2.10. - 4.10.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Penzion Tereza (Dolní Radechová)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 Vše naprosto v pořádku a moc hezké, jídlo vynikající, ubytování a služby také. Všem doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše naprosto v pořádku a moc hezké, jídlo vynikající, ubytování a služby také. Všem doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé ubytování, naprostá čistota, chceme se vrátit.

Strava
Výběr z různorodého stravování, každý si musel vybrat. Chutné, nemělo nic chybu.

Služby hotela
Služby výborné, lidé milí, vše hodnotíme na 200%.

Olga Smržová, 01.10.2020, Dátum pobytu: 25.9. - 28.9.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Veselý

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Příjemné prostředí ochotný personál jídlo velký výběr a chutné

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemné prostředí ochotný personál jídlo velký výběr a chutné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, prostorově dostačující

Strava
Polopenze dostačující výběr velký a člověk se mohl najíst dosytosti

Služby hotela
Bazén přístupný celý den

Michaela Zindulková, 21.09.2020, Dátum pobytu: 13.9. - 16.9.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Studánka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Hotel rozhodne doporucuji, naprosta spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel rozhodne doporucuji, naprosta spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytovani v pokoji ve vile. Moderni vybaveni, televize, trezor a minibar. Kazdy den chodila uklizecka. Jenom jsme meli smulu na pomerne tvrde matrace na posteli.

Strava
Vyborne jidlo, vybere si opravdu kazdy!

Služby hotela
Bazen a virivka ciste, udrzovane. Moznost zapujceni kol, kolobezek...minigolf, kulecnik atd.

Sluzby celkove rozmanite.

Radka J., 21.09.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 17.9.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Studánka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 zejména v době omezení možnosti zahraniční rekreace objevuje tuzemec mnoho krásných míst zde u nás doma. Hotel Studánka splňuje mnoho...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
zejména v době omezení možnosti zahraniční rekreace objevuje tuzemec mnoho krásných míst zde u nás doma. Hotel Studánka splňuje mnoho kritérií hodnocení na výbornou. Lokace , prostředí areálu , milý personál , kvalita restauračních služeb. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj , ubytování velmi dobré. Jediná poznámka by se týkala kvality lůžka. Tím myslím tvrdost matrace. Tady musím ocenit, že recepce hotelu na moji žádost zajistila operativně dodatečné změkčení lůžka.

Strava
v této oblasti je možné pouze pochválit jak celkovou nabídku podávaných jídel, kvalitu a poskytovaný servis personálem.

Jiří Demuth, 17.09.2020, Dátum pobytu: 10.9. - 14.9.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Studánka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkový dojem velice dobrý,do města kousek,hned vedle kemp kde je spousta možností se občerstvit i najíst a jako zpestření mají v hotelu...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 3 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem velice dobrý,do města kousek,hned vedle kemp kde je spousta možností se občerstvit i najíst a jako zpestření mají v hotelu na pozemku tři živé lamy.Kdo jen projíždí nebo se ubytovat tak vřele doporučuji.Vlackem že Skalice se dostanete pohodlně do Adršpašských skal,kousek je Safari Dvůr Králové, určitě zaujme babiččino údolí a spostamist na výlety Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté,postele pohodlné,sice je hotel posazen u rušnější silnice a ten kdo měl pokoj jako my směrem k silnici tak slyšel provoz,ale zvykli jsme si.

Strava
Strava velmi dobrá, výběr nebyl až tak velký,ale každý si tam určitě našel to své, výborný salátem jako obloha,opět pro kuchaře nebyl problém vyhovět požadavkům

Služby hotela
Personál velice ochotný, milý , absolutně nebyl problém vyhovět požadavkům

Pláž
Pláž v autokempu dobrá, voda na koupání nikoliv,nám to nevadilo,byli jsme spíš na výletech a kdo se chtěl osvěžit,tak v hotelu je venkovní bazén

Miroslava Mirošovská, 28.08.2020, Dátum pobytu: 10.8. - 13.8.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Rozkoš (Česká Skalice)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 ubytování skvělé, jídlo dobré, příjemný a ochotný personál, nabídka služeb hotelu také moc fajn

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
ubytování skvělé, jídlo dobré, příjemný a ochotný personál, nabídka služeb hotelu také moc fajn Zobraziť celú recenziu

Kateřina Štěpánková, 25.08.2020, Dátum pobytu: 20.8. - 22.8.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Jezerka (Seč)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená splnila naše očekávání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila naše očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, moderní, naprostá spokojenost.

Strava
Strava byla dobrá jen ke snídani chyběla například míchaná vajíčka. Ale jinak moc dobré.

Služby hotela
Služby hotelu byly skvělé. Bazén, bowling i wellness. Jen jednu malou výhradu bychom měli a to k vířivkám. Myslím, že by měl hotel zvážit, zda by alespoň vířivky neměly být přístupné pouze pro dospělé. Nebo alespoň + 16. Myslíme si, že ostatního vyžití pro děti je v hotelu hodně a tak by dospělý, kteří si tam jedou odpočinout, ocenili klid ve vířivce a sauně. Navíc i z hygienických důvodu, proč děti s plenou v teplé vířivce ? Nebo děti, které se potápí s brýlemi ve vířivce? To je jediné malé mínus, jinak naprostá spokojenost.

Eva P., 19.08.2020, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Kraskov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Pěkné prostředí, klidné zázemí pro oddech od lidí a malých dětí

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkné prostředí, klidné zázemí pro oddech od lidí a malých dětí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dvě postele pro romantický víkend kazí dojem z jinak pěkného pokoje a mírně proleželé matrace také nic moc

Strava
Snídaně v dostatečném množství i kvalitě, stále bylo doplňování nové a chybějící jídlo, večeře formou bufetu výběr ze třech jídel, klasika. Překvapilo mě, že není kuchař celý den, na oběd musíte jinam.

Služby hotela
Vnitřní bazén s protiproudem super, teplíčko, masáže na jedničku, saunu jsme nevyzkoušeli, jinak na víkend stačí

Karin Peroutová, 19.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 16.8.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Vyhlídka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Hotel je na dobrém místě, přímo u kempu Rozkoš, kde je příjemné vyžití. Hotel byl jinak čistý. Akorát si myslím, že před terasou je...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je na dobrém místě, přímo u kempu Rozkoš, kde je příjemné vyžití. Hotel byl jinak čistý. Akorát si myslím, že před terasou je nevyužitý plac, kde byla nějaká houpačka, která se asi nepoužívala. Tam by to chtělo upravit a udělat třeba dětské hřiště. Měli jsme malého vnuka a byl spokojený. Byli jsme na 5 dnů a bylo to super. Nádrž Rozkoš v kempu - voda byla teplá, ale špinavější. Dětské brouzdaliště pro děti bylo příjemné.

V kempu bylo čisto. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
průměrné, odpovídá hvězdičkám hotelu. Jelikož jsme vždy po snídani odcházeli a přicházeli až večer, tak jsme ubytování neřešili.

postel, koupelna, WC nám stačilo.

Strava
snídaně mě mile překvapila. Vzhledem k ubytování jsem čekala horší. Ale byla dobrá. Akorát bych vejce, občas vystřídala za jiný způsob, denně bylo sázené vajíčko. Vzhledem k tomu, že jsme měli 4 snídaně, tak mi nevadilo. Ještě bych občas prostřídala výběr, bylo denně stejné. Ale samozřejmě se najíte. Snídaně jsou milé, když člověk nemusí nic shánět a sám řešit.

Služby hotela
Služby odpovídali hvězdičkám hotelu. Personál byl příjemný a ochotný.

Pláž
Nádrž Rozkoš byla špinavější, ale teplá voda.

Dětské brouzdaliště bylo pro děti příjemné.

Lenka K., 17.08.2020, Dátum pobytu: 8.8. - 12.8.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Rozkoš (Česká Skalice)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)