Recenzie hotelov
Východné Čechy - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Měli jsme balíček Wellness naruby od neděle do úterý s plnou penzí. To kvůli čemu jsme tam jeli splnilo naše očekávání a byl to přijemný...

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Měli jsme balíček Wellness naruby od neděle do úterý s plnou penzí. To kvůli čemu jsme tam jeli splnilo naše očekávání a byl to přijemný relax. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj typu komfort pěkný, čistý, prostorný s TV, ledničkou, trezorem a sociálním zařízením. Na uvítanou láhev vína. Pokoj jsme měli v části, kde byl klid. Je pravda, že hotel je kongresový a je riziko, že tam bude spousta lidí. I za našeho pobytu zde měla jedna velká stavební firma nějaký seminář, ale vše v pohodě, protože byli ubytováni v jiné části hotelu a v podstatě jsme se s nimi ani nesetkávali. A to včetně jídla, které měli zvlášť a tak nebyl problém.

Strava
Snídaně žádný problém, formou bufetu a docela slušný výběr od teplé i studené kuchyně, pečiva a i sladkého pečiva. Vzhledem k tomu, že jsme měli plnou penzi, tak oběd jsme měli v prostoru baru u recepce, ale to bylo taky v pohodě a jídlo jsme si vybírali ze stálého jídelního lístku. Snad jedině, kdyby člověk tam byl na delší pobyt tak by měl již problém, protože nabídka stálého jídelního lístku není velká, ale že jsme měli pouze dva obědy, tak jsme si vždy vybrali. Večeře byla jeden den podávána u pultu pracovnicí restaurace a na "4*" hotel, tak trochu "závodka s tácem", ale jídlo velmi chutné. Druhý den byla večeře formou bufetu a člověk si mohl vybrat co chtěl a sortiment rozmanitý. Snad jedině prostor jídelny, sice vypadá hezky, ale ne příliš romanticky a nepůsobí dojmem luxusní restaurace, ale to je dáno tím, že tento hotel je zároveň kongresovým centrem a je to prostě taková jídelna pro hodně lidí.

Služby hotela
V hotelu je několik možností vyžití a to včetně kryté střelnice, bowlingu, golfový trenažér atd. Celkem slušné.

Pláž
V únoru se nedá hovořit o pláži, ale hotel disponuje aquacentrem, kde je bazén, výřivka, parní kabina a infrakabina. Při našem balíčku byl celodenní vstup kdykoliv zdarma. A pak je tu wellness centrum a to je kapitola sama o sobě. Jedním slovem "paráda". Uvolnění těla, v několika druhů saun, parních kabin, infra, vířivky, včetně venkovní, relaxační bazén, prostě pohoda, klid. Pouze pro budoucí návštěvníky upozornění, že pokud někdo má opravdu velmi velký problém s nahotou, tak ať radši nejezdí, protože to je bezplavková zóna. Ze začátku jsme měli taky ostych, ale velmi rychle to z nás spadlo, protože člověk tam jede především se uvolnit a zrelaxovat a vůbec neregistruje jestli okolo vás chodí nazí lidé. Dál hodnotím velmi dobře práci maséra a možnosti si objednat privátní mini wellness, které je určeno pouze pro vás s možností sauny, velké vířivky, pohovky, možnosti konzumace pití. Pouze k tomuto jsem měl malou výhradu, kterou jsem řešil s paní recepční wellness a to nefunkčnost TV nebo přehrávače hudby. Ne, že by tam člověk chtěl koukat na televizi, ale aby tam hrála aspoň nějaká relaxační hudba, ale to byla jen taková "malá piha na kráse". Celkové shrnutí? Za nás super pobyt a splnilo to naše očekávání, určitě se tam chceme vrátit a vřele doporučujeme.

Petr Kopecký, 21.02.2020, Dátum pobytu: 2.2. - 4.2.2020
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Jezerka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 9 Opravdu moc hezká vyhlídka, příjemná a vstřícná obsluha hotelu i místní restaurace. Rádi přijedeme znovu.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Opravdu moc hezká vyhlídka, příjemná a vstřícná obsluha hotelu i místní restaurace. Rádi přijedeme znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bez připomínek, teplo, útulno a čisto.

Strava
Pestrá, vše dobře ochuceno, prostě pochutnáníčko.

Služby hotela
Dle našich představ, naprostá spokojenost.

Miroslav Záveský, 12.12.2019, Dátum pobytu: 7.12. - 9.12.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Vyhlídka (Náchod)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená se nám líbila,personál skvělý,veškeré procedury co jsme měli proběhly tak,jak měly.Jídlo kvalitní,prostě bylo to krásné.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila,personál skvělý,veškeré procedury co jsme měli proběhly tak,jak měly.Jídlo kvalitní,prostě bylo to krásné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nám vyhovovalo,na pokoji bylo čisto.Akorát schodiště by chtělo více udržovat v čistotě.Byly po stranách chuchvalce prachu.

Strava
Stravě nemáme co vytknout.

Služby hotela
Kdykoliv jsme něco potřebovali,hotelová služba nám vyšla vstříc.

Dana Sýkorová, 11.12.2019, Dátum pobytu: 5.12. - 8.12.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Veselý

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel, moc příjemný personál a služby uplně suprové.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel, moc příjemný personál a služby uplně suprové. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel a pokoj v čistotě jsem mon spokojen.

Strava
Strava formou bufetu uplně suprová a chutná velký výběr.

Služby hotela
Služby suprové

Lukáš Z., 20.11.2019, Dátum pobytu: 15.11. - 17.11.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Tommy (Náchod - Babí)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dojem velmi příjemný, pobyt splnil naše očekávání na vysoké úrovni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem velmi příjemný, pobyt splnil naše očekávání na vysoké úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, prostorný pokoj i příslušenství se sociálním zařízením. Milá pozornost formou sušenek na pokoji.

Strava
Velmi chutná a rozmanitá strava. Velký výběr dle chuti, perfektní a profesionální obsluha.

Služby hotela
Služby hotelu na vysoké úrovni,žádný problém, velmi vstřícný personál.

Hana L., 19.11.2019, Dátum pobytu: 14.11. - 16.11.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Studánka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Ubytování průměrné, personál velmi ochotný, jídlo výborné.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování průměrné, personál velmi ochotný, jídlo výborné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel není nejnovější, tomu odpovídá i míra opotřebení. Na pokoji byla docela zima.

Strava
Jídlo výborné.

Jana, 14.11.2019, Dátum pobytu: 8.11. - 10.11.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Vyhlídka (Náchod)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše bylo v pořádku.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalov byl dobře vybavený.

Strava
Vlastní strava.

Služby hotela
Dobré

Pláž
Pláž dobrá, nevyšlo nám moc počasí, kvalita vody stejně nebyla moc dobrá.

Pavel B., 13.11.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 23.8.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Bungalovy Prima

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel všem doporučuji! S přítelem jsme si tu užili krásný romantický víkend.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel všem doporučuji! S přítelem jsme si tu užili krásný romantický víkend. Zobraziť celú recenziu

Jitka S., 31.10.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 28.10.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Studánka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Pokoje pěkné, celkově prostředí čisté, upravené, animační programy pro děti výborné, zábavné. Celkově velmi dobré ubytování a dovolená

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pokoje pěkné, celkově prostředí čisté, upravené, animační programy pro děti výborné, zábavné. Celkově velmi dobré ubytování a dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi pěkné

Strava
dobrá

Služby hotela
animační programy pro děti vynikající

Markéta F., 29.10.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Jezerka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Pobyt neměl chybu. Dokonce ve všední den jsme ve vířivce a bazenu byli samy. Kuchyně super, pan šéfkuchař umí. Okolí hotelu kolem...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt neměl chybu. Dokonce ve všední den jsme ve vířivce a bazenu byli samy. Kuchyně super, pan šéfkuchař umí. Okolí hotelu kolem Ivančického jezera vše upravené cesticky udržované. Nenašli jsme žádné mínus určitě se vrátíme. Doporučuji pobyt ve všedních dnech, protože vzhledem ke kvalitě služeb jsou víkendy plné. Zobraziť celú recenziu

Strava
Hvězdičky by nestačily.

Pláž
Hvězdičky by nestačily

Vladimír Říha, 14.10.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 11.10.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Studánka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)