Recenzie hotelov
Východné Čechy - Česká republika

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Byli jsmemoc spokojení

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsmemoc spokojení Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani bylo velice pěkné byli jsme spokojeni

Strava
Jidlo bylo perfektní

Služby hotela
Byly skvěle

Pavla H., 11.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 8.9.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Studánka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný víkend, klidný hotel, hezké ubytování, výborné jídlo a ochotný personál. Lépe vybrat nešlo.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný víkend, klidný hotel, hezké ubytování, výborné jídlo a ochotný personál. Lépe vybrat nešlo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
spokojenost

Strava
vynikající

Služby hotela
masáže, personál - perfektní

Kateřina Ratajská, 11.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 8.9.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Vyhlídka (Náchod)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Dovolena se nám líbila.Majitelé byly vstřícní.Obsluhující servírka vlídná,milá.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena se nám líbila.Majitelé byly vstřícní.Obsluhující servírka vlídná,milá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování mnělo jeden problém-uzké dveře do sprchového koutu a hlvně se nedali zavřít-vypadalo to,že se rozpadnou.

Strava
Snídaně byly v pořádku.Večeře se dala sníst,představa byla jinná.Dětem nechutnala.

Hana Holečková, 09.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: U Splavu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Byla jsem velmi spokojená a krátkou dovolenou jsem maximálně vyuřžila.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem velmi spokojená a krátkou dovolenou jsem maximálně vyuřžila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování výborné, okno otočené od silnice směrem k vodě - paráda. V pokoji televize a pohodlné křeslo pro případ špatného počasí.

Strava
Měla jsem objednané jen snídaně. Ty byly bohaté i dál koupené jídlo kvalitní a cenově přístupné.

Pavlína Výšková, 09.09.2019, Dátum pobytu: 1.9. - 5.9.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Rozkoš (Česká Skalice)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Pobyt v tomto hotelu a prostředí, ve kterém se hotel nachází, je fantastický.Celková spokojenost.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt v tomto hotelu a prostředí, ve kterém se hotel nachází, je fantastický.Celková spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dvoulůžkový pokoj je prostorný, vybavení odpovídá stáří hotelu. Bylo by vhodné provést výměnu záchodů za jiný typ, čímž by hotel měl určitě nižší spotřebu vody.

Strava
Hotel nabízí možnost stravování formou polopenze. Snídaně i večeře bufetová, bohatá nabídka.

Služby hotela
Bazén, welnes, masáže, kulturní program, dětské hřiště, minigolf, posilovací stroje a další.

Věra N., 27.08.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Studánka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Bylo to moc pěkné, příjemné prostředí,příroda

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to moc pěkné, příjemné prostředí,příroda Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl dobře vybavený,prostorný,čistý

Strava
Moc dobrá, je tam výborný kuchař

Služby hotela
Vstřícný personál

Pláž
Bazén je pouze vnitřní, v horkém počasí by byl dobrý i venkovní

Naděžda Semelková, 19.06.2019, Dátum pobytu: 14.6. - 16.6.2019
Oblasť: Česká republika Česká republika, Východné Čechy, Hotel: Studánka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)