Recenzie hotelov
Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Na termín říjen vynikající pobyt.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na termín říjen vynikající pobyt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, bylo by dobré doplnit o ledničku.

Strava
Strava pestrá, každý musel být uspokojený. U večeře minimálně tři ryby, maso vepřové, hovězí, jehněčí, kuřecí, přílohy. Byla k dispozici voda z automatu.

Služby hotela
Služby jsem neužíval, až na vnitřní vyhřívané bazény, když venku bylo ráno 18 stupňů, tak od 7.00 byly super.

Pláž
Pláž štěrková s dobrým přístupem, ale jak je v Chorvatsku obvyklé, chybí záchody, sprchy, převlékárny.

Jiří N., 21.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkově se nám dovolená moc líbila. Dostupnost moře i služeb je ve středisku skvělá.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená moc líbila. Dostupnost moře i služeb je ve středisku skvělá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hlavní budova hotelu, jídelna a hotelový bazén jsou skvělé. Spokojenost.

My jsme bydleli ve Villa Regina. Tam už bylo ubytování slabší. Pokoj celkem v pořádku, ale na celý pokoj byla jediná funkční zásuvka, v které jsme měli neustále zapnutou lednici. Takže pro další, např. nabití mobilu, počítače atd. jsme využívali druhou funkční zásuvku v koupelně. Na tříhvězdičkový hotel mi to přijde málo.

A co se týká koupelny, tak ta také nepatřila úplně k nejzachovalejším.

Strava
S jídlem jsme byli plně spokojeni. Velký výběr, vždy minimálně jedna ryba.

Služby hotela
Co se týká obsluhy u jídla, tak bez sebemenších problémů.

Bázeny s mořskou vodou pravidelně čištěny.

Pláž
Pláž pěkná, ale pochopitelně malá vzhledem k lokalitě. Ráno skvěle čistá voda.

Odpoledne velké množství lidí a horší čistota vody.

Petr V., 19.10.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 20.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Vily hotelu Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 My sme boli spokojní, aj počasie nám vyšlo na jednotku.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
My sme boli spokojní, aj počasie nám vyšlo na jednotku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo v pohode, mali sme dve izby s klímou, čo bolo v horúcich dňoch super.

Mali sme veľký balkon so super výhľadom.

Strava
Keďže nie sme nároční, nám strava vyhovovala.

Služby hotela
I keď bol hotel starší, bol udržiavaný, bolo tam čisto.

Pláž
Na pláž sme mali veľmi blízko, čo bolo super. Na pláži bolo vždy veľa ľudí, čo nám nevyhovovalo, nebolo dať kde ani uterák - doslova prepchaté.

Ľubica L., 17.10.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 18.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Gradac, Hotel: Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Hotel je pekny znam to tam dobre už jsem byl vickrat ubytovan pro starsi lidi a nemocni to je raj

  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je pekny znam to tam dobre už jsem byl vickrat ubytovan pro starsi lidi a nemocni to je raj Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovani na pokoji je luxusni jenom chladnicka tam chybjel

Strava
strava je dobra a le ne pro zdrave lidi malo vyberu je tam

Služby hotela
dobre jsou služby

Pláž
plaž je dobry miste lehatka jsou tam pro hosti co jsou na Hotelu

Imrich Vitko, 15.10.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,4 Velká spokojenost se službami hotelu. Problém trochu s parkováním. Kdo dřív přijel měl, zbytek musel dlouho hledat a čekat.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost se službami hotelu. Problém trochu s parkováním. Kdo dřív přijel měl, zbytek musel dlouho hledat a čekat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, pěkné . Dvakrát týdně úklid, výměna ručníků. Jen chyběla klimatizace.

Strava
Obrovský výběr. Každý si našel to své . A že bylo z čeho vybírat.

Služby hotela
Hotel klasický betonový jak se kdysi stavěli. Pláž ze všech stran, čistá. Personál byl velmi ochotný .Vybavení ne úplně moderní, ale k tomu hotelu stylové.

Pláž
Pláž čistá, hned po hotelem. Žádné davy lidí. Klid, pohoda.

Edita Motyková, 13.10.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pula, Hotel: Brioni

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Prostředí moc pěkné a klidné a i výlety se dali dělat po okolí.

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Prostředí moc pěkné a klidné a i výlety se dali dělat po okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani nebylo nic moc. Rozvrzany nábytek, špinavé zdi a některé dveře nešli zavírat. Ale pokud se tam chce člověk jen vyspat tak dostačující :-)

Strava
Strava byla velmi dobrá a dosti vidatná, té není co vytknout.

Pláž
Pláž přímo naproti hotelu. Krásně čistá, stejně tak i moře. Místy větší výskyt ježků ale s tím se musí počítat. Mi tam byli začátkem září takže jsme měli i dost místa na pláži.

Jitka B., 11.10.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Villa Paškal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,3 Dovolená se nám velice líbila. Ubytování bylo krásné a majitelé velice hodní a milí.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velice líbila. Ubytování bylo krásné a majitelé velice hodní a milí. Zobraziť celú recenziu

Veronika Uhlířová, 11.10.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Hvar, Hotel: Apartmány Gardenia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Byli jsem velmi spokojeni. Do Makarské jezdíme 20 let a v tomto hotelu jsme byli 2x. Příští rok pravděpodobně pojedeme do tohoto hotelu...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsem velmi spokojeni. Do Makarské jezdíme 20 let a v tomto hotelu jsme byli 2x. Příští rok pravděpodobně pojedeme do tohoto hotelu opět. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitní ubytování. Nový nábytek, ale v letošním roce jsme neměli štěstí na pokoj - opakovaný zápach z odpadu v koupelně. Reklamovali jsme, ale k nápravě nedošlo.

Strava
Dobrá, dostatek. Každý si vybere.

Služby hotela
Nevyužívali jsme.

Pláž
Drobné kamínky.

Anonym, 08.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 5.10.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 6,6 Celkový dojem dobrý, hotel splnil naše očekávání, trochu zklamáním byla strava.

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dobrý, hotel splnil naše očekávání, trochu zklamáním byla strava. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi dobré, výhled z prostorného balkonu na moře a zároveň stíněný borovicemi, avšak ne všechny pokoje jsou takto situovány, a pravděpodobně všechny pokoje v hotelu mají pouze 1 elektrickou zásuvku....!?

Strava
Strava byla průměrná, malý výběr hlavních jídel a zeleniny k večeři, při snídaních jeden druh pečiva, absence jogurtů a sladkého pečiva,malá nabídka ovoce, které bylo nekvalitní. Večerní zákusky však byly vynikající a v dostatečném množství.

Služby hotela
Personál hotelu byl ochotný, pokoje čisté, výměna ručníků každý den i na požádání

Pláž
Přístup k pláži a její čistota byly v pořádku, moře čisté.

Marie, 07.10.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 25.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Gradac, Hotel: Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Tučepi 14.9. -21.9.2019 Odpočinková dovolená začátkem druhé poloviny září v hotelu Bluesun Alga. Počasí nám přálo ke koupání po všechny...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Tučepi 14.9. -21.9.2019

Odpočinková dovolená začátkem druhé poloviny září v hotelu Bluesun Alga. Počasí nám přálo ke koupání po všechny dny. Ubytování a stravování bylo též na vysoké úrovni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dvě karty od pokoje jsme dostali ve 14 hodin, náramek, který nás opravňoval k čerpání all inclusive jsme dostali hned po příjezdu v 10 hodin. Velikost pokoje byla pro dva dostačující, přistýlka by tam ale nevešla. Na pokoji bylo dost místa na uložení oblečení, malý trezor pro uschování cenností, lednička. V té však byla nabídka minibaru za peníze.

V televizi bylo naladěno poměrně dost satelitních programů, i ČT 24, Šlágr a jeden slovenský pořad.

Koupelna byla vybavená velkým sprchovým koutem, teplá voda tekla stále. Ručníky a osušky měnili každý den. Uklízečky byli usměvavé, zdravili hned, sotva člověk vystrčil hlavu z pokoje.

Povlečení bylo vyměněno 1x za týden. Klimatizace běžela bez problémů při zasunuté kartě.

Parkování auta bylo zdarma (což v poslední době není v Chorvatsku pravidlem) na parkovišti před hotelem, místo jsem našel bez problémů. Závora na parkovišti byla „řízena“ z PC v recepci podle SPZ kamerou.

Na recepci s námi komunikoval recepční dobrou češtinou. S jinými recepčními jsme shodou okolností do styku nepřišli.

Strava
Jídelna byla v přízemí hotelu, dostupná z recepce výtahem, nebo po schodech. Skládala se ze dvou částí. Na snídani otevírali pouze jednu část jídelny s terasou a s výhledem na moře. Na večeři bylo možné využít obě jídelny i dva vydávací pulty. V druhé jídelně se při výdeji večeře skoro netvořily fronty, takže jsme ji využívali raději.

Jídlo bylo výborné, neustále doplňované. Velký výběr, od předkrmů, dvou druhů polévek, přes hlavní chody, přílohy, saláty, zmrzlinu, a v neposlední řadě zákusky . Ty byly opravdu fantastické.

Na hlavní chod byly k výběru vždy dva druhy ryb, popř. mořských potvůrek, kuřecí (pečené, smažené, na grilu) a jiná masa též různě chuťově dobře připravovaná,. Též přílohy, počínaje hranolky a konče třeba picou.

Pití při obědě i večeři roznášeli podle objednání číšníci. Od piva, vína po nealko pití.

Snídaně byly „klasické“, od tří druhů vajíček, po klobásky, pečenou slaninu, salámy, sýry. Kuchařka též připravovala vaječnou placku s možností přidání sýra, zeleniny, salámu, hub do amolety.

Jen pečivo se mi zdálo spíše „včerejší“, snad je kroasány byly čerstvě připravované. Byly teplé, ale neměly žádnou náplň. Mohly se namazat nutelou, marmeládou, medem.

V odpoledním snack baru nabízeli salámy, sýry, zákusky, zmrzlinu, ovoce a pití.

Špinavé talíře odnášeli obratem.

Služby hotela
Se službami hotelu jsme byli spokojeni. Každý večer u bazénu hrála hudba. Obsluha od baru roznášela pití. Podávali asi 6 druhů místního tvrdého alkoholu, pivo, víno, limonády, kávu i s mlékem. Ostatní alkohol byl za kuny.

V hale recepce byli dvě velké televize většinou se sportovním pořadem. Byl tam též all inclusive bar.

Bazény hotelu, kterých tam bylo aspoň pět, měly udržovanou čistou vodu, myslím, že byla i trošku přihřívaná, neboť byla teplejší než moře, které mělo 24 stupňů. Lehátek u bazénu a slunečníků bylo také dost, kdo však chtěl „lepší“ místa, musel si ráno trošku přivstat. V bazénu probíhal vodní aerobik. Lehátka na pláži byla za poplatek. Poblíž byla i zdarma sprcha se sladkou vodou. Naproti hotelu byl poskytován let padákem, jízda na vodních skútrech a i vodní atrakce za člunem. Pláž byla poměrně dost obsazená, i když byla už polovina září

Hotel též nabízel miniklub pro děti. Též byla nabízena možnost projížděk na elektrickém kole po okolí Tučep. Ovšem za kuny, popř. Eura.

Pláž
Pláž je oblázková, myslím, že boty do vody se ocení. V moři je také možné být bez bot. Na ježky jsem v moři nenarazil. Vstup do vody je celkem pozvolný. Polovina pláže je kryta před sluníčkem borovicemi. Negativem jsou „vajgly“ od bezohledných kuřáků.

B B, 07.10.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Tučepi, Hotel: Bluesun Hotel Alga

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

10 fotografií