Recenzie hotelov
Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Super dovolená všichni jsme byli naprosto spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená všichni jsme byli naprosto spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Užasné

Strava
Super

Pláž
Perfektní čistota.

Zdeněk Špára, 11.10.2021, Dátum pobytu: 23.9. - 27.9.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Camping Oliva

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Naozaj veľmi dobrý dojem , úžasná dovolenka , urcite ešte zopakujeme.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Naozaj veľmi dobrý dojem , úžasná dovolenka , urcite ešte zopakujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v pohode, každý deň čisté uteráky, chyžné veľmi milé a ochotné.

Strava
Veľké prekvapenie , strava naozaj úžasná, veľa ovocia každý deň, jedlo chutné a rozmanité.

Pláž
Pár schodov z hotela a ste na nádhernej pláži, prekrásna voda , prechádzky na perfektne urobenej promenáde popri mori. Nakoľko sme boli začiatkom oktobra , tak božské ticho ????

Jana F., 11.10.2021, Dátum pobytu: 2.10. - 7.10.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Bluesun Hotel Marina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Opět příjemná dovolená v termínu 11.9. -21.9.2021v depandanci Maslinik Tučepi

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Opět příjemná dovolená v termínu 11.9. -21.9.2021v depandanci Maslinik Tučepi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Letos jsme byli ubytovaní v třetím poschodí v depandanci Karbonera. Její nevýhodou pronás je, že je to nejvzdálenější budova od hotelu, bazénu i moře. Člověk se tedy dost projde, v případě problémů s chůzí je to až nepříjemné.

Kartu od pokoje s balkónem jsme dostali na recepci hned po příjezdu autem v 08.30, což jsme neočekávali. Náramek na stravu jsme si vyzvedli v 10 hodin a tím jsme mohli využívat služby all inclusive.

Pokoj byl dostatečně veliký, odkládacích prostorů na věci vezené v kufrech bylo dostatek, ani jsme je všechny nezaplnili. Samozřejmě potěšil menší trezorek na cenné věci.

Zklamání každý rok přináší procházení přibližně 100 stanic v televizi, kde jsou pouze 2 programy v českém jazyce, ČT 24 a Noe. A na to, že tam bývá osazenstvo až z 50% české, to je velmi málo.

Letos jsme byli zklamáni z matrací. Už jsou trochu „vysezené“ po okrajích a člověk klouže v noci z postele.

Připravené ručníky na výměnu měnili pravidelně, jednou za pobyt převlékli i povlečení. Letos měla na starosti úklid mladá „brigádnice“, oproti předcházejícím rokům si to trošku zjednodušovala, byla schopná o půl osmé ťukat na dveře, jestli může uklízet.

Balkon byl vybaven dvěma křesílky se stolkem, šňůru na sušení plavek jsme si museli dodat sami.

Strava
Nepozorovali jsme, že by se nějak výrazně zhoršila kvalita. Dokonce bychom řekli, že kvalita přípravy ryb se zlepšila, ze suchého tuňáka se stal výborně ochucený a šťavnatý tuňák apod. Každé jídlo mělo v nabídce minimálně 2 druhy ryb, nebo mořských živočichů. Další se mohlo vybírat ze tří druhů mas. Je pravda, že větší kousky jehněčího byly občas tvrdé i šlachovité. Ale každý si to, co dává na talíř, může okouknout a vybrat si to, co se mu líbí. Výběr byl i z několika druhů příloh a dvou druhů pizz.

Někdo lituje, že byly pouze 2 druhy paštik, to ale není pravda, byly 3 druhy jako jindy. Samozřejmě v konzervě, což jsme si nedávali, obzvlášť při nabídce výborné čerstvě opečené slaniny, pikantních opečených klobásků a dalšího druhu ohřívaného párku. I smažená vajíčka vypadala normálně.

Též nabídka kvalitních salámů a sýrů byla letos větší než v minulých letech.

Jídlo bylo pravidelně doplňováno.

V případě fronty na jídlo, se mohlo chodit k pultu z obou stran (dokonce k tomu vyzývali pracovníci hotelu), čímž se výběr jídla urychlil. Míst na sednutí bylo dostatek, neboť měli otevřené obě jídelny.

Je pravda, že na snídani chyběl kuchař, který připravoval v předchozích letech amolety s náplní sýru, salámu a hub.

Výběr pečiva byl dostatečný, od dvou druhů chleba přes 4 druhy kroasánů, dvou druhu bulek i koblihy.

Též čerstvé ovoce při každém jídle, ananas, hrozny, broskve, nektarinky, meloun žlutý, jablka, hrušky. I zeleniny byli k výběru dost. Rajčata, zelí červené i bílé, cibule, okurky a jiné.

Jako předkrmy byli různé saláty, studené rybičky, sýry, tvrdé, balkánské.

Výběr od hranolků po zmrzlinu byl i v odpoledním snackbaru.

Od 10.00 do 24.00 byl otevřen bar s pitím a kávou, kde číšníci za pultem splnili každé přání.

Služby hotela
V celém areálu i na pláži je možné použít WiFi v dostatečné kvalitě.

Bazén byl opečovávaný určeným pracovníkem. U bazénu dostatek lehátek, i když pro zajištění konkrétního místa bylo dobré si přivstat a do sedmi hodin položit na lehátka ručník a přistavit si k lehátkům slunečník. U bazénu vše zdarma.

Na pláži lehátek a slunečníků též dostatek, ale cedule říkal, lehátko 50 kun a slunečník 30 kun. Vybíral tam mladík, s EET v kapse.

Dokonce v blízkosti byla i masérka, 45 minutová masáž celého těla stála 250 kun, masáž zad 25 minut 120 kun. Nabízela i masáž obličeje aj. V kapse měla též EET, na rozdíl od našich kadeřnic

Hotel zaměstnával i animátory. Oproti loňsku to dost flákali, cvičení v bazénu vloni každý den, letos každý třetí den. Jejich animace spočívala u bazenu v tom, že pustili do reproduktorů ..dus, dus, dus. Též večerní muzika vloni každý den, letos za 10 dní pouze třikrát.

Ostatní sportovní aktivity (tenis, posilovnu, kola v Alze) jsme nevyužívali.

U depandancí je možné v areálu i parkovat auta. Bylo postavené nové parkoviště, takže míst pro parkování dostatek, i když nové parkoviště je kousek z ruky a kdo ví, jak je to tam s bezpečností aut.

Pláž
Pláž před hotelem je jedno velké zklamání. Při rozšiřování pláže v loňském roce navezli „drcený“ kámen a dostat se k vodě, je dost bolestivé, takže doporučuji rozhodně boty do vody. Též přímý vstup do vody není ideální obzvlášť pro starší a lidi s problémy chůze. Vypadá to, že se to jen tak nezlepší.

B B, 06.10.2021, Dátum pobytu: 11.9. - 21.9.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Depandance Maslinik

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,8 Celkový dojem z dovolené je dobrý. Počasí nám přálo, tak jsme využily i koupání v moři.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je dobrý. Počasí nám přálo, tak jsme využily i koupání v moři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování by chtělo trochu zrekonstruovat. Postarší nábytek.

Strava
Snídaně a večeře každý den stejné jen občas menší obměna. Ale vzhledem ke konci sezóny a málo hostů, dostačující.

Pláž
Pláž byla hned u hotelu, což se cení. Na konci sezóny málo lidí, takže ideální. Jen stránky a restaurace byly už uzavřené.

Jana Šebestová, 06.10.2021, Dátum pobytu: 28.9. - 3.10.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Depandance hotelu Labineca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný kemp, čistý, velice ochotný personál.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný kemp, čistý, velice ochotný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Předčilo naše očekávání.

Strava
bez stravy

Služby hotela
100%

Pláž
Kemp je velký. Pláž je od oblázků až po vybetonovaná plata.

Marcela B., 05.10.2021, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Ostrov Pag, Hotel: Camping Straško

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Vynikající prodloužené léta. Situování přímo na pláži.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající prodloužené léta. Situování přímo na pláži. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavenost pokoje odpovídala ceně nebylo co vytknout.

Strava
Gastronomické služby vynikající, pestré k naprosté spokojenosti. Personál ochotný a úslužný.

Služby hotela
V provozu dva bazény se sladkou vodou, jeden vyhřívaný se saunou. Večer živá hudba. Cvičení v bazénu bylo ukončeno asi vzhledem k zářijovému termínu i když byl hotel obsazen cca 70%.

Pláž
Pláž přes promenádu, drobné kamínky. Vstup do vody poměrně pozvolný a pak prudký. Pro neplavce není zrovna nejbezpečnější. cca 4 m od břehu již nutno plavat. Na promenádě do přístavu desítky restaurací a stánků včetně zmrzlináren.Do přístavu cca 15min procházkou.

Hana Vaňourková, 04.10.2021, Dátum pobytu: 20.9. - 29.9.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarska, Hotel: Valamar Meteor

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Ubytování dostačující, měli jsme studio s kuchyňskou. Spise low cost , ale pro 2 dostačující. Trochu měkké matrace. Jinak čisté a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování dostačující, měli jsme studio s kuchyňskou. Spise low cost , ale pro 2 dostačující. Trochu měkké matrace.

Jinak čisté a kuchyňka vybavena. V okolí rozsáhlý resort v blizskosti města Rovinj s lodní taxi každých cca 30 min přímo z rezortu do Rovinj. Sportovní vyžití v místě. Jídlo dostačující výběr. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduché ubytování. Lze si vybrat z mnoha možnosti a připlatit si.

Strava
Relativně bohatý výběr, včetně ovoce, ale některá jídla byla zbytečně mastná .

Služby hotela
Chybí zdarma ručníky na pláž. Lehátka a slunečníky zdarma. Výměna povlečení v pokoji 1x 4 dny. Na nás zapomněli. :(. V resortu sport centrum, nedostatek kol, vezmete svoje. K dispozici tenisové kurty a paddl board byl zavřeny.

Pláž
Oblázková s lehatko a slunečníky zdarma, pokud jste z rezortu Amarin. Jinak podél pobřeží několik plazi. Ve vedlejším spojencem rezortu hotel Amarin, tam již musíte za lehátka a slunečníky platit.

Klara H., 04.10.2021, Dátum pobytu: 26.9. - 1.10.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Amarin Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Ubytováni vřele doporučuji!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytováni vřele doporučuji! Zobraziť celú recenziu

Strava
Úžasna!

Služby hotela
Hotel krásný, čistý a velmi moderní.

Anonym, 04.10.2021, Dátum pobytu: 25.9. - 30.9.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pelješac, Hotel: Bellevue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Doprava dlouhá 16 h v autobuse

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Doprava dlouhá 16 h v autobuse Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Supr

Strava
Vše výborně

Služby hotela
Výborně

Pláž
Luxusní

Iveta Korosová, 01.10.2021, Dátum pobytu: 17.9. - 26.9.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Primošten, Hotel: Zora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Velice pokojení s celou dovolenou. Vše klaplo jak bylo domluvené. Ubytování čisté a velice útulné. Jídlo přímo fantastické, každý den...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice pokojení s celou dovolenou. Vše klaplo jak bylo domluvené. Ubytování čisté a velice útulné. Jídlo přímo fantastické, každý den něco jiného, výběr z několika jídel všeho druhu. Pláže čisté a prázdné . Celkový přístup personálu úplně v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ondřej Zámečník, 01.10.2021, Dátum pobytu: 19.9. - 28.9.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Pelješac, Hotel: Depandance Bellevue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Pláž + hotel 2 fotografie