Recenzie hotelov
Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Jezdíme na toto místo dlouhodobě, líbí se nám tam.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jezdíme na toto místo dlouhodobě, líbí se nám tam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pavilony ZORA jsou vybaveny základním vybavením, ale vzhledem k tomu, že jsme byli celé dny venku a služby poskytuje hotel v místě, není důvod k nespokojenosti.

Strava
Oproti dřívějším letům trochu skromnější výběr, ale jídla dost a chutné - spokojenost.

Služby hotela
Služby, které využíváme - bez připomínek.

Pláž
Pláž jako jinde v Chorvatsku - oblázková. Nelíbí se nám pronájem pláže - údajně podnikatelům, kteří si na pláži staví slaměné slunečníky a za draho pronajímají. Řady slunečníků se tam vyloženě nehodí a připomínají spíše Španělsko, než Chorvatsko.... :(

Petr, 17.02.2019, Dátum pobytu: 4.7. - 14.7.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Primošten, Hotel: Pavilony Zora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,8 I na tu cenu to bylo hrozné, nechutné jídlo, pavouci v pokoji, nepříjemná CK, už nikdy více.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
I na tu cenu to bylo hrozné, nechutné jídlo, pavouci v pokoji, nepříjemná CK, už nikdy více. Zobraziť celú recenziu

Patrik D., 11.02.2019, Dátum pobytu: 3.9.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolenka bola perfektná. Gradac je pokojné letovisko, nemožno tu očakávať extra nočný život a úžasné atrakcie. Ale aj to, keď veľmi...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola perfektná. Gradac je pokojné letovisko, nemožno tu očakávať extra nočný život a úžasné atrakcie. Ale aj to, keď veľmi chcete, tak nájdete. Voda bola čistá a teplá. V okolí sú možné super výlety - Korčuľa, Dubrovník, Bačínske jazerá či Pelješac, Hvar a Brač .... Samozrejme, sú tu k dispozícii vodné športy. Labineca je fajn hotel a určite by sme sa vrátili, ale zmena je život a v danej lokalite sme boli už 3x, takže stačilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo pekné a čisté. Nebol to žiadny luxus, ale bol to lepší priemer. Pani upratovačka chodila každý deň, vysypala smeti, povysávala, vymenila osušky....

Klimatizácia fungovala a dala sa nasaviť na požadovanú intenzitu. Izba mala balkón a výhľad na more, takže super. Pre dvoch ľudí je šandardná izba akurát. V izbe bola aj prísteľka (rozkladacie kreslo). Ak cestujete 2+1+1 (do 2 rokov) - detská postieľka, tak je štandardná izba malá. Zmestíte sa, ale nebudete sa mať kam pohnúť.

Hotel je veľký, takže bol trochu problém s čakaním na výťah. Ale to je asi všade.

Strava
Strava bola pestrá. Jedlo bolo neustále dokladané a vždy teplé. Na obed boli na výber vždy 2 chutné polievky. Inak boli obedy aj večere vystavané tak, aby si tam každý niečo našiel. Každý deň bola na výber aj ryba alebo nejaká morská potvorka. Vždy bolo aj niečo sladké (každý deň iné!) aj zmrzlina. Ovocia bolo tiež dosť. Jediným nedostatkom bolo málo zeleniny pri raňajkách. A už taká takmer samozrejmosť, že raňajky boli stále rovnaké, ale pestré, chutné a čerstvé.

Služby hotela
Využívali sme allinclusive bar = miestne víno, pivo, alko, nealko, káva a drobné pochutiny. Vždy bolo všetkého dosť. Služby animátorov sme nevyužili a programu sme sa nezúčastňovali, tak to neviem ohodnotiť, ale bolo tam veselo a animátor sa hosťom venovali a deti ich doslova "žrali". Hotel požičiava bicykle a skútre (cestné), čo bolo super. Využili sme aj hotelový trezor na recepcii. Malá pripomienka - hotel poskytuje aj služby práčovne, ale platí sa za kus oblečenia (nie na váhu, ani objem ...). Cenník je na izbe. Lobby bar sme nevyužili.

Pláž
Prístup na pláž bol perfektný. Pláž je menšia = plná, ale vo vode bolo miesta dosť (žiadna hlava na hlave). Prenájom lehátok fungoval. Dalo sa nájsť aj miesto v polotieni, aj pod borovicami aj na priamom slnku. Plaž je tvorená drobnými kamienkami a mohla by byť čistejšia, ale to je o ľuďoch. Ako sme si ráno rozložili veci, či už na lehátka alebo len na zem, tak sme ich aj vždy našli, bez ohľadu na to, aká bola pláž plná a ako ako dlho sme boli preč.

Anonym, 04.02.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Gradac, Hotel: Labineca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost jak s personálem tak s okolím moře čisté průzračné vřele doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost jak s personálem tak s okolím moře čisté průzračné vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné naprostý komfort majitel milí vlídný a usměvavý a vtipný moc príma chlap určitě přijedeme znovu.

Strava
Jídlo nám moc chutnalo ani se to nedalo sníst velké porce příjemná obsluha byla s nimi i sranda viděli jsme na přístav opravdu moc spokojeni .

Služby hotela
Nebudu komentovat naprosto všechno klapalo tak jak mělo.

Pláž
Oblázková čistá nutno silnější deku aby jste necítili kamínky na zádech je škoda že pro toto ubytování nejsou zde deštníky na trochu stínu nevadí užili jsme si sluníčka.

Lucie Veselá, 03.02.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Baška Voda, Hotel: Apartmány Ruža Nikolina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Byli jsme mimo sezónu, pro nás výborné načasování. Nikde žádné davy lidí, počasí vyšlo na jedničku.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme mimo sezónu, pro nás výborné načasování. Nikde žádné davy lidí, počasí vyšlo na jedničku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvělé, asi 5 minut chůze od pláže a obchůdků, pokoje byly čisté a hezky zařízené.

Strava
Strava v hotelu byla výborná, měli jsme polopenzi. Na snídani byl menší švédský stůl. Rozmanitost nabízené snídaně byla menší, protože nás v hotelu bylo ubytováno jen pár. Ale majitel se velmi snažil, vždy nám nabídl i něco navíc, vajíčka atd.

Polopenze se skládala z polévky, hlavního jídla a dezertu. Vařil pan majitel, ráno nám vždy nabídl 2 varianty večeří, ze kterých jsme si mohli vybrat.

Služby hotela
Dojem na nás udělal hlavně milý personál a pan majitel. Vždy se nám snažil maximálně vyhovět a pomáhal nám i naplánovat výlety, jak do hor tak do měst. Dal nám tipy i mapku kde nejlépe zaparkovat a co stojí za to navštívit.

Pláž
Pláž byla jen asi 5 min chůze od hotelu, byli jsme mimo sezónu, takže bylo jen pár návštěvníků. Jediná nevýhoda přilehlé pláže, byl ne úplně dobrý přístup do vody (byl betonový okraj). Ale asi 10min chůze, byla další pláž s dobrou dostupností.

Eliška S., 01.02.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 22.9.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Severná Dalmácia, Hotel: Barba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,8 Do tohoto hotelu jsem jezdila již před 30ti lety, naposledy jsem ho navštívila v roce 2017 a musím konstatovat, že se zde zastavil čas....

  • 2 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Do tohoto hotelu jsem jezdila již před 30ti lety, naposledy jsem ho navštívila v roce 2017 a musím konstatovat, že se zde zastavil čas. Hotel již nežiej. Dle informací, které jsem dostala od místních, se již měl zavírat před dvěma lety, aby prošel rekonstrukcí, nebo spíše moderznizací. Jak vybavení pokojů, tak vybavení restaurace, je v udržovaném stavu, ale pamatuje již hodně desítek let. Na pokoji nemáte ledničku, ani se nedá dokoupit klimatizace za příplatek, jelikož není nainstalovaná. Samotné městečko Korčula je překrásné, místní lidé jsou milí, nikdo nikam nepospíchá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, pravidelný úklid, ale zastaralé. Pokoje s balkonem, mají výhled na moře. Pokoje pouze s oknem, mají výhled do svahu, takže pokud necháte otevřené okno, je jisté, že váš navštíví nějaké zvířátko.

Strava
Strava byla dobrá, vařeno s čerstvých surovin, vždy dobře ochuceno.

Služby hotela
?????

Pláž
Vstup do moře po žebříku z betonového plata, který byl celý prorezivělý a zčásti utržený, takže hrozilo, že si o něj roztrhnete nohu. Další vstup přes miniplážičku, která byla zčásti písečná s kameny. Pláž bez občerstvení. Kdysi dávno zde býval dřevěný bar, kde jste si mohli dát alko i nealko nápoje, rybu nebo krkovici na grilu, pleskavici, zeleninový salátek. Nyní z baru zbyly jen betonové základy.

Anonym, 29.01.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,6 moc pěkná dovolená :-)

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
moc pěkná dovolená :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nevhodné pro staré lidi a invalidy, protože je tam spousta a spousta schodů. My měli štěstí, že jsme byli ubytováni hned nad Fontanou, tudíž všude blízko, ale i přesto jsme museli několikrát denně vyjít hodně schodů.

Pokoje byly skromné, už dost pamatují, postele pohodlné, mínus bylo, že na pokojích nejsou ledničky. Malinkatá televize, kterou jsme nevyužívali, větrák, který přišel vhod. Ve sprchovacím koutě byl igelitový závěs, který nesahal až k vance, tudíž při každém osprchování bylo na podlaze spousta vody. Před vchodem malinkatá teraska s plastovým stolem a dvěma židlemi. Nejsme nároční, tak nám to stačilo. Nevýhoda bylo, že jsme neměli kde sušit ručníky a plavky, jedině rozložit na židle před vchodem nebo na zábradlí nebo si natáhnout šňůru mezi dva stromy. Před hotelem dva malinkaté bazény a pár lehátek. Do města Jelsa asi 15 minut chůze. Nádherné a klidné okolí.

Strava
Měli jsme polopenzi. Nebylo co vytknout, každý den ryby, různé druhy masa, polévky, hranolky, brambory, různé saláty, zeleniny, ovoce a zákusky o které byla vždy bitka. U večeře pití za poplatek. Vše stále doplňovali, tak bylo všeho stále dost.

U snídaně čerstvé pečivo, salámy, sýry, párky, vejce, klobásky, cereálie, džemy, na pití tři druhy džusů, káva a čaj.

Jen kdyby měnili ubrusy, po týdnu dost špinavé.

Služby hotela
Úklid každý den, vytření a vysypání smetí. Ručníky vyměnili jen jednou a podruhé až na požádání, toaletní papír, když došel, jsme si museli vyžádat na recepci.

Pláž
Přímo pod hotelem skalnaté pobřeží a kamenné plata, špatný přístup do moře a hodně to klouzalo. Kousíček dál asi 150 m malinká oblázková plážička s lehátky za poplatek. Jinak na pár místech vstup do moře žebříkem. Moře nádherné průzračné.

Anonym, 12.01.2019, Dátum pobytu: 26.6. - 4.7.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Hvar, Hotel: Adriatiq Fontana Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 5,3 celkově vydařená dovolená

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
celkově vydařená dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování zastaralé, ale čisté. Odpovídá ceně, vybavení kuchynky malé doporučuji vlastní pánev atd....

Strava
vlastní

Služby hotela
služby dobré - výměna ručníku 1x za týden, v případě poruchy vařiče oprava do 30 minut

Pláž
pláž malá a dost velké kameny ale v případě vlasntní dopravy můžete vycestovat za koupáním

Lenka H., 08.01.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 1.9.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Kanegra Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Super pojedeme znovu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super pojedeme znovu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostatečně vybavený apartmán pro 4 a pan domácí je úžasnej. Cokoliv jsme potřebovali nebyl problém. Děkujeme Ante

Strava
Svoje nebo restaurace Aga 80m na pobřeží

Služby hotela
Všechno co jsme potřebovali jsme měli

Pláž
Pouhých 80metrů, čistá, kamínková pláž s pozvolným vstupem do křišťálového moře

Pavla Krausová, 01.01.2019, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Omiš, Hotel: Apartmán Gale

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 byli jsme velmi spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
byli jsme velmi spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré

Strava
skvělá

Služby hotela
velmi dobré, personál ochotný a vstřícný

Pláž
mohla by být lepší

Jindřiška Klokanová, 16.12.2018, Dátum pobytu: 13.7. - 22.7.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Hvar, Hotel: Adriatiq Fontana Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)