Recenzie hotelov
Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Pláž je daleko a zpět na vilu Vucko se jde jen a jen do kopce.

  • 9 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pláž je daleko a zpět na vilu Vucko se jde jen a jen do kopce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Za tuto cenu jsme čekaly ubytování mnohem horší takže s ubytováním opravdu spokojenost :)

Strava
Jedná se o penzion beze stravy ale kolem je nejrůznější občerstvení a naproti Lidlu je výborná Pizzerie kterou jsme náhodou našli :)

Služby hotela
Beze služeb.

Pláž
Na pláži nebylo moc lidi ale možná to bylo tím ze už to bylo koncem prázdnin, jinak pláž jako taková byla hezká jen místy místo oblázků byli velké kameny ale to se dá vyřešit změnou místa.

Robin K., 08.12.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 1.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Crikvenica, Hotel: Vila Vuckovic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Ubytování je velmi podprůměrné, zařízené starým nábytkem. Koupelna, kuchyně a další vybavení odpovídá kvalitě horších kempu v ČR. Upřímně...

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování je velmi podprůměrné, zařízené starým nábytkem. Koupelna, kuchyně a další vybavení odpovídá kvalitě horších kempu v ČR. Upřímně už tento typ ubytování vyhledávat nebudeme. Okolí a pláže jsou OK. Zobraziť celú recenziu

Zdeněk T., 08.12.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Apartmány Astra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Dobrá organizace, seriozní servis,profesionální a přátelský přístup.

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrá organizace, seriozní servis,profesionální a přátelský přístup. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
odpovídalo představám, blízko do města i na pláž, v dosagu obchod, restaurace i zábava, čisto a klid. Byl jsem spokojen.

Strava
odpovídá zvolenému typu dovolené.

Služby hotela
bez jakýchkoli připomínek byly plněny naše požadavky a přání.

Pláž
oblázková s dostupným občerstvením, velmi blízko ubatovacímu zařízení.

Jaroslav Petruš, 05.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 10.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Studia Mlinár

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Naprostá spokojenost. Na tomto místě jsme byli již druhým rokem. Hotel blízko u pláže

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Na tomto místě jsme byli již druhým rokem. Hotel blízko u pláže Zobraziť celú recenziu

Zuzana Pelikánová, 03.12.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Palma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborné až nadstandardní služby celého personálu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné až nadstandardní služby celého personálu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídal typu grand hotel

Strava
Chorvatská strava odpovídala skladbou i rozmanitostí mým představám

Služby hotela
Služby hotelu na vysoké úrovni, personám velice ochotný

Pláž
TOP, ocenili jsme nejen pohodu, čistotu, plážový servis, ale i klid

Rostislav Chobola, 03.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Južná Dalmácia, Hotel: Admiral Grand Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Byla jsem s dětmi na dovolené po dlouhé době a byla jsem maximálně nadšená. Děkujeme

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem s dětmi na dovolené po dlouhé době a byla jsem maximálně nadšená. Děkujeme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Fajn, jen nám chyběla lednička.

Strava
Strava vynikající, bohatý výběr, vybere si každý.

Služby hotela
Nic nám nechybělo.

Pláž
Chorvatská voda nemá chybu.

Gabriela Jílková, 03.12.2019, Dátum pobytu: 16.8. - 25.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Baška Voda, Hotel: Bungalovy Neptun Klub

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Spokojenost s dovolenu, možnost výletů do okolí. Nádherné pláže a možnost plavání a potápění na Marině.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost s dovolenu, možnost výletů do okolí. Nádherné pláže a možnost plavání a potápění na Marině. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standardní, při výběru doporučuji pokoje s balkónem.

Strava
Strava bohatá na výběr, čistota. Příjemná obsluha.

Služby hotela
Služby hotelu odpovídaly nabídce zájezdu. Personál příjemný, ohleduplný.

Při komplikacích - porucha klimatizace, ochota - okamžité řešení.

Jediné negativní - večerní program (hudba) je nastaven pouze na určitou klientelu a věkovou skupinu (typu Ein Kessel Buntes po týdnu vyvolává alergii), ale není problém při večerní procházce navštívit kavárny, bary podél kolonády, ochutnat místní koktejly - hudba skvělá, rozmanitá.

Pláž
Velmi komerční, záleží co kdo od dovolené očekává.

Simona H., 03.12.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 2.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Rabac, Hotel: Hedera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,4 My sme boli ubytovaní v nezmodernizovaných pavilónoch. Čistá hrôza a ten bordel.... Mali sme dve maličké deti,takže absolútne nevhodné...

  • 4 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
My sme boli ubytovaní v nezmodernizovaných pavilónoch. Čistá hrôza a ten bordel.... Mali sme dve maličké deti,takže absolútne nevhodné... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistá hrôza.nemali sme šťastie na prerobenú izbu

Strava
Strava výborná, raňajky zväčša tie isté ale dalo sa najesť

Služby hotela
Služby hotela sme nevyužili žiadne

Pláž
Celkový hrozný dojem z ubytovania vykompenzovala krásna a čistá pláž, naozaj vhodná pre maličké deti,

Jana Brňáková, 30.11.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Crikvenica, Hotel: Slaven (Selce)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 celkově naše spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
celkově naše spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velice dobré, výhled na moře, poloha super

Strava
bylo z čeho vybírat

Služby hotela
velice dobrý, spokojen

Pláž
výborná dostupnost, teplota moře nižší

Ivan Riedl, 27.11.2019, Dátum pobytu: 25.8. - 29.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Kvarner, Hotel: Remisens Revital Hotel Kristal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)