Recenzie hotelov
Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Velmi pěkná dovolená. Hotel je starší, pár oprav by uvítal, ale služby personálu to naprosto vykompenzovaly - vždy milí, ochotní,...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkná dovolená. Hotel je starší, pár oprav by uvítal, ale služby personálu to naprosto vykompenzovaly - vždy milí, ochotní, vstřícní vyhovět. Úklid pravidelný a pečlivý. Prostředí okolo hotelu moc hezké, exotické, ovšem jedná se o lokalitu naprosto odříznutou od města Šibenik, spíše rozlehlý hotelový komplex, kde nenajdete jiné služby než několik hodně drahých (i nad poměry místních) restaurací a barů nebo drahé butiky. Ani suvenýry a pohledy zde moc nenajdete ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dostačující, dostali jsme dva vnitřkem propojené pokoje s balkóny (rodina 2+2), každý s vlastním soc. zařízením. Vše čisté, upravené, jen klimatizace byla zastaralá a nedostačující, na toaletách chybělo odvětrávání, byly cítit odpady. Ostatní prostory hotelu (vstupní hala, jídelna, venkovní posezení) byly fantastické. Byl tu klid.

Strava
Strava v hotelu byla fantastická, vždy různorodá, snídaně i večeře formou švédských stolů, všeho dostatek.

Služby hotela
Služby hotelu vynikající, personál vždy ochotný a vstřícný. Možnost využití dvou krásných venkovních bazénů, lehátka a ručníky zdarma. Platby v celém areálu pouze v kunách nebo kartou. Eura možno vyměnit na recepci.

Pláž
Je zde více dostupných pláží, nejbližší asi 100 m po chodníčku od hotelu. Čistá, s drobným kamínkem s pískem, pozvolný vstup, v moři pak větší kameny. Lehátka bohužel všude za poplatek, asi 200,- Kč na den. V areálu také minigolf, plavba pirátskou lodí, aquapark.

Lucie V., 22.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Šibenik, Hotel: Solaris Beach Hotel Niko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Kromě ubytování, které bylo podprůměrné, jsme byli celkem spokojeni.

  • 4 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Kromě ubytování, které bylo podprůměrné, jsme byli celkem spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nedostačující údržba v koupelně, kde sprchový kout byl již několikrát přetřen bílou barvou, která se loupala při každém použití sprchového koutu, špatně odtékající odpad, který často nepříjemně zapáchal, kohoutek u umyvadla stříkal na všechny strany. Oceňuji výměnu ručníků a úklid pokojů každý den, milí a přátelský personál.

Strava
Dostačující výběr, jídla byla chutná ale skoro každý den stejná.

Služby hotela
Celkem dobrý dojem.

Pláž
Celkem čistá, oblázková pláž jejíž dostupnost byla výborná.

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 18.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Vily hotelu Imperial

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Plaz hned pred apartmanovym domem. Srima je krasne letovisko se spoustou malych cistych plazi

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Plaz hned pred apartmanovym domem. Srima je krasne letovisko se spoustou malych cistych plazi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartman pekny prostorny, postele vyhovujici,kuchyne dobre vybavena

Strava
Vlasni

Služby hotela
Bonusem jsou lehatka a destniky u bazenu, ale rozhodne by jich melo byt vic - nestaci pro vsechny ubytovane.

Pláž
Plaz z malych kaminku az hrubsiho pisku hned za brankou pozemku apartmanu - pristup pohodlny i pro male deti

Jitka Holcmanova, 22.08.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 18.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Apartmány Dalmacija

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Príjemné, čisté prostredie s veľkým priestorom pre šport_bicykel, korčule, kolobežky, beh, prechádzky. Chýbajú toalety pri občerstveniach...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Príjemné, čisté prostredie s veľkým priestorom pre šport_bicykel, korčule, kolobežky, beh, prechádzky. Chýbajú toalety pri občerstveniach na plazi. Len jedna dostupná toaleta v areáli bazénov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, nebol problém s výmenou uterákov denne. Priestranný apartmán,perfektne odizolovany _vôbec som nepočula susedov. Klimatizácia na poschodí mezonetu bola slabá.

Strava
Perfektná, stále dokladane jedlo. Veľa jedla. Nikto vás nevyhanal z restiky ani po čase určenom na stravu.

Služby hotela
Profesionálny prístup na recepcii. Perfektný program animátorov _klobúk dole,program na celý deň aj večer a každý deň.

Pláž
Centrálna pláž čisto pieskova preplnená, rovnako ako aj bary_problem si sadnúť. Na okraji areálu na štrkovej plazi úplná pohodicka _v tesnej blízkosti (mimo areálu) bar aj s toaletou ????, ihriskom pre deti a ešte aj lacnejšie pivo.

Lenka J., 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Zaton, Hotel: Zaton Holiday Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásná dovolená ????

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme spokojeni, vstřícný, milý personál, čistý pokoj i hotel.

Strava
Vždy výběr, takže si mohl každý vybrat podle chuti, pochutnali jsme si.

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Hned u hotelu, oblázky a betonová plata, nám vyhovovala ????

Jitka D., 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Crikvenica, Hotel: Mediteran

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,3 Celková spokojenost, přímo na pláži s výhledem na moře z balkónu.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celková spokojenost, přímo na pláži s výhledem na moře z balkónu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné, čisté, prostorné. Na pláži bar. Parkování přímo před apartmanem kde lze najít místo ve stínu. Parkoviště nebylo nikdy úplně plné.

Strava
Bylo bez stravy.

Služby hotela
Majitel apartmanu veselý a ochotný.

Pláž
Na výběr více pláží, voda lehce kalná ale i tak šnorchlování bylo dobrý. Hodně krabů a v nějakých částech ježci (ale byly i mista kde v pohodě bez bot)

Radek S., 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Ostrov Pag, Hotel: Apartmány Franko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená byla skvělá, určitě by jsme seznovu vrátili. Gradac je kouzelné městečko.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá, určitě by jsme seznovu vrátili. Gradac je kouzelné městečko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel i pokoje jsou pěkné, vybaveni není ultramoderní, ale je čisté a funkční. Všechny pokoje mají balkón orientován k moři, z balkónů je moc pěkný výhled.

Strava
Jídlo bylo chutné, i když trochu jednotvárné. Nebyl ovšem problém si vybrat z různých druhů jídel. Potěšil nás i námořnický či italský večer, kdy při této příležitosti byly servírovány např. mušle nebo lasagne.

Služby hotela
Hotel je velky a prostorný s velkou jídelnou, pěkným bazénem a hlavně milým, ochotným a pozorným personálem. Nabízí také animační program, který jsme ale nevyužívali, takže jej nemůžu posoudit, ovšem mohu říci, že animátoři byli příjemní a hostům se věnovali.

Pláž
Pláž, ketrá se nacházela hned u hotelelu byla pěkná, kamínková a zastíněná borovicemi a proto byla až nepříjemně přeplněná a vzhledem k tomu, že byla pomerně úzká byl na ni doslova ručník na ručníku (možná díky vrcholu turistické sezóny) a s touto přeplněností se pojil i větší hluk. Maximálně 5 minut chůze od hotelu na pravou stranu byla ovšem další pláž, kde bylo povoleno koupání se psy a byla téměř stejně pěkná jako ta u hotelu, zde bylo o DOST méně lidí a to proto, že na tuto stranu od hotelu již nejsou žádné další apartmány a hotelové komplexy. Jen bylo třeba popojít dále a akceptovat fakt, že z tohoto místa je vidět na blízkou nudapláž a mohou se zde také vyskytnout pejskaři. Nám tato pláž naprosto vyhovovala a občas se stalo, že jsme v moři byli téměř sami. Osobně doporučuji vzít si boty do vody, ve vodě se nacházelo opravdu velké množství mořských ježků a kameny byly poměrně velké a bylo nepříjemné po nich chodit na boso.

Šárka, 22.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 14.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Gradac, Hotel: Labineca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolenka bola výborná

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola výborná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán pozostával zo samostatnej obyv. izby s kuchyňou + spálňa+ soc. zariadenie, keď že sme boli dvaja tak nadmieru spokojný, zariadenie nové a čisté

Strava
polpenzia, raňajky pripravené na tanieriku a večere bez možnosti výberu, + šalát a ovocie

jedlo bolo chutné, porcie akurát

Služby hotela
Súkromný apartman - chybalo len WiFi

Pláž
oceňujem že na pláž to bolo blízko a skoro po rovine prví krát som sa v Chorvatsku necítila ako kamzík

pláže po celej dlžke sú upravené ( chýbali sprchy so sladkou vodou)

vstup do mora bol zväčša piesčitý, ale aj klasický - kameň

Zuzana L., 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Zadar, Hotel: Apartmány Valentina (Privlaka)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Hotel sa nám páčil, služby boli výborne až na ten výhľad z izby, ktorý sme chceli mať na more a mali sme akurat do zahrady.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel sa nám páčil, služby boli výborne až na ten výhľad z izby, ktorý sme chceli mať na more a mali sme akurat do zahrady. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyborne

Strava
Vynikajúca a bohatá na všetky druhy jedla.

Služby hotela
Výborne

Pláž
v celku dobra, bola som už aj na lepšej.

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Krk, Hotel: Beli Kamik

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)