Recenzie hotelov
Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Krásná a v této době i klidná dovolená s veškerým využitím.Úžasné a malebné městečko,krásný přístav.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná a v této době i klidná dovolená s veškerým využitím.Úžasné a malebné městečko,krásný přístav. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán čistý,veškeré vybavení bylo naprosto v pořádku.,pravidelná výměna ručníků a doplňování hyg,potřeb.

Strava
Vaření vlastní.Ale v blízké restauraci bylo možno se najíst a jídlo bylo chutné a dostačující.Jinak nepřehledné množství restaurací,pekáren,kaváren,Velký výběr ovoce a zeleniny.

Služby hotela
Personál kvalitní a o údržbu areálu se po celý den staralo vícero prcovníků.Recepce měla možnost výměny peněz a byla tam vidět ochota.

Pláž
Pláž udržovaná, dostavěly se zrovna mola na opalování a voda úžasná.

Alena Korejsová, 17.06.2019, Dátum pobytu: 31.5. - 9.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Vodice, Hotel: Matilde Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Super, až na prítomnosť fajčiarov na balkónoch.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super, až na prítomnosť fajčiarov na balkónoch. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Výborná, pestrá nad naše očakávanie.

Služby hotela
Super

Pláž
Pláž výborná a čistá až na nežiaducu prítomnosť veľkého počtu psíčkarov so svojimi miláčikami ( psami).

Pre nás nefajčiarov, ktorí sme prišli dýchať čerstvý morský vzduch nám vadili fajčiari a malá diskrétna vzdialenosť nudistov.

Vladimír A., 16.06.2019, Dátum pobytu: 4.6. - 11.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Baška Voda, Hotel: Horizont

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,5 Dovolenou jsme absolvovali s ročním dítětem. S ohledem na to musím konstatovat, že Drvenik byl celkem dobrá volba. Velké plus vidím v...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme absolvovali s ročním dítětem. S ohledem na to musím konstatovat, že Drvenik byl celkem dobrá volba. Velké plus vidím v přírodním stínu, který po celý den tvoří borovice lemující celou pláž. Jako malé mínus bych označila, že s malým dítětem se tam nedá úplně nic moc dělat (pokud nechcete jen ležet na pláži nebo plavat v moři) - v průběhu našeho pobytu ale probíhala přímo před apartmánem rekonstrukce multifunkčního hřiště, jehož součástí je i malé hřiště pro děti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté. Vybavení plně dostačující. Paní majitelka moc příjemná. V půlce pobytu nám vyměnila osušky a utěrky. V popisku je zmíněna vzdálenost od pláže 150 m, ve skutečnosti je to určitě 300 m, ale není to nic, co by vadilo.

Strava
Stravu jsme měli vlastní. Kuchyňka na apartmánu je malinká (pouze dvouplotýnka a dřez s odkapávačem), ale dostačující a vybavená.

Pláž
Pláž je oblázková, na můj vkus ale celkem malá. Záměrně jsme jeli do Chorvatska před začátkem sezóny a překvapilo nás celkem velké množství lidí, kteří na pláži byli. (Během hlavní sezóny to musí být "hlava na hlavě"). Vzhledem k brzkému vstávání našeho dítěte, jsme na pláži byli už brzo ráno a pravidelně jsme se potkávali s pánem, který pláž uklízel.

Jana Fojtíková, 16.06.2019, Dátum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Apartmány Lovre

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Až na malé komplikace s ubytováním bylo vše perfektní.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Až na malé komplikace s ubytováním bylo vše perfektní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na tří hvězdičkový hotel to bylo perfektní

Strava
Velký výběr z jídla a zákusků

Služby hotela
Dobrý

Pláž
Nic extra taková klasika

Jakub P., 16.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Moře 2 fotografie

Celkom: 5 Doporucuji jen pro rodiny s detmi. Kazdy den maji minidisco od 20.30 do 22.30.

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Doporucuji jen pro rodiny s detmi. Kazdy den maji minidisco od 20.30 do 22.30. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pokoji byla velmi hlucna a stara klimatizace, postel nebyla jako v nabidce na prospektu ,ale jen rozkladaci prolezena pohovka a celkem by to potrebovalo nejakou tu opravu - hodne opotrebovane a plne mravencu.

Parkoviste je daleko od apartmanu,tak si musi vzit clovek nejaky vozik s sebou nebo kufr na koleckach.

Strava
Meli jsme jen snidani v cene pobytu, to byla bohata nabidka,vse bylo cerstve a dobre.

Ostatni stravu jsme si zajistovali sami. Nejlevnejsi jidlo tam bylo asi za 75 Kun.

Jinak musite par kilometru do nejake restaurace ,ale ty ceny jsou stejne vsude.

Na veceri vcetne piti musite pocitat na osobu asi150 Kun.

Služby hotela
Z apartmanu vynesli kazdy den odpadky.

Pláž
Byli jsme pred sezonou,tak plaz nebyla uplne upravena,ale jinak jsme se mohli koupat.Bazeny se oteviraji od 10 hod a jsou do 19 hod otevrene. Lehatka se musi platit vsude nebo si lehnete na zemi na deku.

Barbora Brandstëtter, 16.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Zaton, Hotel: Zaton Holiday Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Velmi se nám na ostrově Korčula líbilo, je to klidné místo i s historickým centrem, takže pěkné procházky i možnost výletu lodí. Uvítaly...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi se nám na ostrově Korčula líbilo, je to klidné místo i s historickým centrem, takže pěkné procházky i možnost výletu lodí. Uvítaly bychom výlety na okolní ostrůvky i organizovaný zájezd do Dubrovníku, naplánovaly si ho samy a měly pak trochu problém s autobusy ve městě, také moc málo času na prohlídku Starého města. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme dostaly prostorný a pěkný, ačkoliv nebyl s výhledem na moře,jak jsem si přály. Měly jsme ale výhled do zeleně a klid na spaní a vše fungovalo bez problémů.

Strava
Byly jsme přihlášeny pouze na snídaně, abychom mohly jíst pokaždé jinde,ale snídaně byla tak bohatá a pestrá,stylem švédských stolů, že jsme obědvaly často dost pozdě, byla všude výborná kuchyně, kamkoliv jsme šly na jídlo.

Služby hotela
Vstřícný a milý personál, na recepci vždy ochotně poradily, našly nám i jiný pokoj, ale byl dost malý, tak jsem zůstaly v původním.:)

Pláž
Pláž nebyla daleko, a vstup od hotelu bezproblémový, spíš byla dost malá, tam kde byly kamínky,tak i dost špíny-plasty,sklo a odpadky,dalo se čekat od městské pláže, ale ostatní pláž pouze betonové kvádry přímo pod ulicí do centra města,takže žádné soukromí. Voda v moři ale krásně průzračná, až do velké hloubky,bohužel trochu studená,byl to první týden v červnu.

Hana Košacká, 15.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Marko Polo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

po nábřeží ke Starému městu 3 fotografie

Celkom: 9 Naprostá spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v dané třídě odpovídající, velký důraz na čistotu každodenní úklid pokojů včetně výměny ručníků. V případě potřeby, nebo závady(u nás porucha ventilátoru) bezproblémová výměna pokoje.

Strava
Naprosto dostačující výběr strav stravy od snídaně, přes oběd po večeři. I přes velké množství strávníků, vše v naprostém klidu a pohodě.

Služby hotela
Příjemný personál jak na recepci, tak v kuchyni a ve všech částech hotelu. Bezproblémové a bezplatné parkování u hotelu a v jeho okolí. Perfektní vodní atrakce pro děti přímo v prostoru u hotelu, ale i na hotelovém pozemku. Hotelový bazén je se slanou vodou a rovněž perfektně udržován v čistotě i přes den. Každé ráno byly všechny prostory do osmé hodiny perfektně umyty tlakovou vodu a vytřeny dosucha,

Pláž
Pláž kamínková přímo pod hotelem, naprosto čistá, včetně parčíku a trávnaté plochy u dětských "prolézaček" a houpaček. Vstup do vody nejlépe v koupacích botách, nebo z betonových plat po žebřících.

Miloslava Šimůnková, 15.06.2019, Dátum pobytu: 31.5. - 10.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Poreč, Hotel: Delfin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Letošní dovolená***** Krásná příroda, čisté moře a hlavně všude pozitivně naladění lidé, což u nás je vzácnost.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Letošní dovolená***** Krásná příroda, čisté moře a hlavně všude pozitivně naladění lidé, což u nás je vzácnost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán byl hezky zařízený. Všude vzorně uklizeno a vybavení dostačující.

Strava
Vařili jsme si obědy sami a na večeře jsme chodili do Pagu. Každý den jsme ochutnali něco jiného a musím říci za mě dobrý.

Služby hotela
Vše v naprostém pořádku.????????????????????????????????????????????????✊????????????????????☝????????????????????

Pláž
Na pláže je dobrý přístup a všude kvalitní služby. Mladí při potápění vše natáčeli a musím říci, že podvodní svět na Pagu je úžasný.

Jitka V., 15.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Ostrov Pag, Hotel: Villa Doris

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Nebýt krásy Makarské, tak by jsme byli opravdu zklamání.

  • 3 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Nebýt krásy Makarské, tak by jsme byli opravdu zklamání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Špatné. Na pokoji za cely pobyt ani jednou nevytreli ani nezametli podlahu, odpadky jsme se vynášeli sami, o toaletní papír jsme si museli říkat a to jsme zaplatili pobytovou taxu, ktera toto vse mela splňovat + ve smlouvě to take bylo uvedeno.

Strava
Strava byla skvela a obsluha take.

Služby hotela
Žádné ani Wi-Fi ktera mela byt, nebyla.

Priste urcite vybereme jiny hotel, vilku, protoze na Makarske je vyžití a je tu moc hezky, ale ubytování zvolíme priste jinde.

Pláž
Super

Anonym, 14.06.2019, Dátum pobytu: 7.6. - 16.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Vila Grubišič

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 příjemná týdenní relaxace u moře

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
příjemná týdenní relaxace u moře Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj jsme nedostali slíbený s výhledem na moře, ale do dvora, nicméně byl klidný, až na ranní dodávky nás nic nerušilo

Strava
strava velmi rozmanitá, skvělá a velmi chutná, v hotelu velké a bohaté snídaně , i v restauracích měli výborné a cenově dostupné jídlo

Služby hotela
milý a vstřícný personál, velmi ochotný, čeští recepční by si z něj měli vzít příklad, měli o nás skutečný zájem a stále se ptali, zda jsme spokojeni

Pláž
jediné minus tohoto hotelu, trochu delší cesta k pláži, a kamínková dost špinavá,pouze městská, a pak už jen betonová, kde moc místa nebylo, trénovali tam surfaři.

Anonym, 13.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Marko Polo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)