Recenzie hotelov
Baška Voda - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Super, až na prítomnosť fajčiarov na balkónoch.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super, až na prítomnosť fajčiarov na balkónoch. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Výborná, pestrá nad naše očakávanie.

Služby hotela
Super

Pláž
Pláž výborná a čistá až na nežiaducu prítomnosť veľkého počtu psíčkarov so svojimi miláčikami ( psami).

Pre nás nefajčiarov, ktorí sme prišli dýchať čerstvý morský vzduch nám vadili fajčiari a malá diskrétna vzdialenosť nudistov.

Vladimír A., 16.06.2019, Dátum pobytu: 4.6. - 11.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Baška Voda, Hotel: Horizont

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená byla opravdu perfektní.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla opravdu perfektní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo opravdu moc hezké.Veliká vstřícnost a ochota ze strany majitele Villy Santro. Klidná lokalita. Doporučujeme.

Strava
Zpočátku bylo uvedeno jiné stravovací zařízení než jsme měli uvedené na Voucheru i na stravovacích lístkách,které jsme obdrželi v agentuře v místě.V restauraci Sebin bylo zavřeno a zjistili jsme,že máme stravování zajištěno v restauraci Palace.Potom již vše probíhalo velice dobře.Jídlo bylo opravdu velmi dobré a velké množství.Chválíme.

Služby hotela
Ihned ještě v agentuře se nás ujal zástupce Villy Santro,který nás doprovodil do místa ubytování a dokonce nám ještě donesl kufr až do pokoje.Majitel villy byl velice hodný člověk,výborně jsme si s ním rozumněli.Krásné ,klidné prostředí.

Pláž
Pláže byly čisté,dostupné.V době naší dovolené nebyla ještě sezona,ale i tak tam bylo hodně turistů,přesto na plážích nebylo o místa nouze.Klidné,čisté moře s možností šnorchlování a koupání i pro děti.

Ivana Doležalová, 13.06.2019, Dátum pobytu: 31.5. - 9.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Baška Voda, Hotel: Villa Santro

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Delegátka se vůbec nevěnovala lidem, jednala s námi zprostředkovaně, při výměně restaurace vůbec nepomohla restauraci nalézt. Komunikace...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Delegátka se vůbec nevěnovala lidem, jednala s námi zprostředkovaně, při výměně restaurace vůbec nepomohla restauraci nalézt. Komunikace hrozná.V 9 jsme museli opustit hotel autobus přijel v osm večer, měl zpoždění.Hoste neměli možnost sprchy a záchoda. Zobraziť celú recenziu

Galyna Khomchenko, 12.06.2019, Dátum pobytu: 31.5. - 9.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Baška Voda, Hotel: Ana-Katarina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Hotel dobrý, služby výborné. Bol som už v ňom niekoľkokrát, preto som si ho vybral aj tento rok.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel dobrý, služby výborné. Bol som už v ňom niekoľkokrát, preto som si ho vybral aj tento rok. Zobraziť celú recenziu

Strava
Dobrá, pestrá strava, dá sa vybrať. Vyhovovali mi ryby aj zelenina.

Služby hotela
Služby dobré, wellness výborný, avšak tento rok nepúšťali do saunového sveta, do výrivky deti do 16 rokov.

Vzhľadom k tomu, že sme boli s vnukom, chýbala mi herňa pre deti - a nielen tento rok.

Pláž
Nevyužíval som, ešte sa nedalo kúpať.

Jozef Kováč, 09.04.2019, Dátum pobytu: 30.3. - 6.4.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Baška Voda, Hotel: Horizont

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Naprostá spokojenost jak s personálem tak s okolím moře čisté průzračné vřele doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost jak s personálem tak s okolím moře čisté průzračné vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné naprostý komfort majitel milí vlídný a usměvavý a vtipný moc príma chlap určitě přijedeme znovu.

Strava
Jídlo nám moc chutnalo ani se to nedalo sníst velké porce příjemná obsluha byla s nimi i sranda viděli jsme na přístav opravdu moc spokojeni .

Služby hotela
Nebudu komentovat naprosto všechno klapalo tak jak mělo.

Pláž
Oblázková čistá nutno silnější deku aby jste necítili kamínky na zádech je škoda že pro toto ubytování nejsou zde deštníky na trochu stínu nevadí užili jsme si sluníčka.

Lucie Veselá, 03.02.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Baška Voda, Hotel: Apartmány Ruža Nikolina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasná dovolená v Horizontu, ráda se tam vždy vracím. Personál byl velice milý a ochotný, na pokoji nám uklízeli skoro každý den, i když...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená v Horizontu, ráda se tam vždy vracím. Personál byl velice milý a ochotný, na pokoji nám uklízeli skoro každý den, i když to nebylo potřeba. Snídaně a večeře chutnali výborně, vždy jsme se na ně hrozně těšili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný pokoj s čistou a krásnou koupelnou.

Strava
Široký výběr jak na snídani, tak i na večeři. Člověk si mohl vybrat opravdu ze všeho - ráno jak se sladkého (palačinky s nutellou, marmeládou, jogurty, müsli atd.), tak i ze slaného (vajíčka, slanina atd.). Na večeři byl obrovský výběr z ryb, těstovin, druhů masa, spousta salátů a zeleniny. Skvělé bylo, že když neměl někdo chuť na maso nebo rybu aj., mohl si dát jen pečivo se šunkou a se sýrem.

Služby hotela
Hotel nabízí spoustu služeb - venkovní i vnitřní bazén, wellnessko, posilovnu, snack bar a spousta dalších. Personál byl opravdu milý a z vlastní zkušenosti vím, že vždy rád ochotně pomůže. Už jen to, že se na vás dennodenně usmívají vám zpříjemní celý pobyt na dovolené.

Pláž
Pláž je hned před hotelem, takže si kdykoliv můžete odběhnout na pokoj. Sice je zde hodně lidí, ale kde není. Je dost široká, takže si vždy najdete dobré místo i pro více lidí. V okolí pláže je spousta barů, obchodů, stánků se zmrzlinou aj.. Je zde spousta aktivit k zapůjčení - šlapadlo, parasailing, duše, nafukovací banán a další :)

Anonym, 29.10.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Baška Voda, Hotel: Horizont

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

Celkom: 9 Spokojenost.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné.

Strava
Bez stravy.

Služby hotela
Apartmány, bez služeb.

Pláž
Spokojenost s čistotou, málo lidi, čistá voda.

Eva V., 02.10.2018, Dátum pobytu: 24.9. - 29.9.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Baška Voda, Hotel: Nikolina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)