Recenzie hotelov
Biograd Na Moru - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,2 krásná dovolená v krásném prostředí

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
krásná dovolená v krásném prostředí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Když jsme přijeli, nedostali jsme vůbec žádné informace od recepčních na hotelu. Byly velice nepříjemné, vše je obtěžovalo. Na konci zájezdu, když jsme platili, "ošidili" nás při placení o 4800,- Kč.( Prodloužili jsme si pobyt ještě o jeden den). Když jsme se ohradili-jen další nepříjemné pohledy a omluva žádná. Peníze nám sice vrátili, ale...…..

Strava
Strava vynikající

Služby hotela
Nepříjemné a neochotné recepční

Pláž
nádherná

Martina Killingerová, 19.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adriatic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Pěkná dovolená pro rodiny s dětmi,do tohoto hotelu bychom se rádi vrátili.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená pro rodiny s dětmi,do tohoto hotelu bychom se rádi vrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje menší, ale s novým nábytkem,TV, šatní skříň pro 4 osoby je malá,není kam uložit prázdná zavazadla a boty. Postele pohodlné,pouze přistýlka je pro děti max. do 8 let.

Strava
Bohatá,každý den jiný druh obědů a večeří, snídaně stejné, dostatek ovoce, zeleniny, salátů,nápojové automaty na pití.

Služby hotela
Lehátka u bazénů zdarma.

Pláž
300 m od hotelu,štěrkovitá,ve vodě je písek, boty do vody pro děti vhodné.

Jana H., 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 Organizace ze strany ck-tour žádná , delegát v totální ilegalitě , cesta zpět šílená , skoro 4 hodiny jsme čekali u Jeleny , řidiči někde...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Organizace ze strany ck-tour žádná , delegát v totální ilegalitě , cesta zpět šílená , skoro 4 hodiny jsme čekali u Jeleny , řidiči někde bloudili , takže místo kolem 9 hodiny jsme vyjížděli z Biogradu až po 1 hodině ráno , přitom z Pelješacu vyjížděli ti první už v 5 hodin odpoledne , na hranicích jsme byli v 6 hodin ráno , to je 13 hodin jenom přes Chorvatsko , chudáci lidi kteří jeli až do Rožnova nebo Ostravy . Jezdíme 2krát ročně , ale tohle byl opravdu masakr. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování celkem dobré , paní majitelka velice ochotná , jenom trochu nepořádek kolem penzionu , apartmány byly čisté a dobře uklizené , takže v pořádku .

Strava
Totální chaos , není máslo, není jogurt , nejsou příbory atd . Takže bída , hotelu Nikolave Vodicích nesahaj ani po kotníky.

Služby hotela
Dobrý.

Pláž
Bošana dobrá , pláž čistá , skoro žádné občerstvení .

Jaroslav Hárovník, 16.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Vila Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Dovolená vzhledem k ceně byla odpovídající.

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená vzhledem k ceně byla odpovídající. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování vzhledem k ceně bylo odpovídající. Skromné, normální, čisté. Úklidová služba probíhala každý den.

Strava
Dobrá, rozmanitá.

Služby hotela
Služba hotelu byla v pořádku, milá, slušná.

Pláž
Pláž byla velice frekventovaná, ale pěkná.

Martina H., 13.09.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená se nám celkově líbila. Ubytování bylo v příjemném prostředí blízko pláže. Jeho zařízení bylo až na pár drobností dobré, nebylo...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám celkově líbila. Ubytování bylo v příjemném prostředí blízko pláže. Jeho zařízení bylo až na pár drobností dobré, nebylo to ale nic, co by vadilo pobytu. Pláž je kamenitá a na některých místech je vstup do vody lepší než na jiných. Voda byla čistá, dalo se tam tak dobře šnorchlovat. U pláže je taky hodně stromů, kam se dá ukrýt před pražícím sluníčkem. Jídlo se dalo koupit v menším obchodě kousek od ubytování, větší obchody s potravinami jsou dál a pěšky to zabere docela dost času, najíst se dá ale i v mnoha z restaurací a občerstvení u pláže. Dovolenou nám zpříjemnily také milá paní delegátka a paní pokojská :) Zobraziť celú recenziu

Michaela B., 11.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Camping Park Soline

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Byli jsme s dovolenou spokojeni. Z Biogradu je možné vyjet běžnou linkovou dopravou do Zadaru či Šibeniku, dále pomocí trajektu na ostrov...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme s dovolenou spokojeni. Z Biogradu je možné vyjet běžnou linkovou dopravou do Zadaru či Šibeniku, dále pomocí trajektu na ostrov Pašman. Takže jsme se po dobu 14 dnů nenudili.

Moře skvělé, pláž s modrou vlajkou krásná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nevenka - je velmi prostorné ubytování, kde si děti mohou dobře pohrát a nejsou omezeni malinkatými pokoji. Společný obývák super, v kuchyni vše potřebné vybavení včetně trouby, kterou jsme mnohokrát využili.

Strava
Vařili jsme si.

Pláž
Pláž s modrou vlajkou - směrem na Zadar krásná. Doporučujeme.

Jitka Vacková, 11.09.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Apartmány Nevenka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 4,5 V Biogradu n/m jsme byli již po několikáté a mohu jen doporučit. Krásné klidné město ze spoustou obchudků, kavárniček a restaurací.

  • 3 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
V Biogradu n/m jsme byli již po několikáté a mohu jen doporučit. Krásné klidné město ze spoustou obchudků, kavárniček a restaurací. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán, nebyl nic moc, spíše nic ☹️. Vše zastaralé ošuntělé a o koupelně ani nemluvím, vše od vodního kamene na podlaze u vany nějaký staletý hadr na nohy.

Na podlaze bordel, židle v kuchyni nejspíš nikdy neviděli jakýkoliv čistič a sedačka prostě hnus.....

Strava
Bez stravy.

Služby hotela
WiFi - zdarma

Klimatizace - za příplatek

Pláž
Čistá s pozvolným vstupem do vody někde i písek. Není co vytknout.

Martina H., 11.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Dům Stipe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Celkový dojem z dovolené byl pozitivní.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl pozitivní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v mobilheimu. Mobil heim byl čistý,uklizený a připravený před check in. Měl velkou prostornou dřevěnou terasu s jidelním stolem a židlemi a pohodlným "ratanovým" nábytkem. Ložnice byli 2 každá s vlastní koupelnou. Je to mobilheim takže ložnice byli trošku menší ale stejně je člověk spíše venku takže to nevadilo. Kuchyň byla vybavená.....tady je asi největší mínus. Chybí větší sklenice na pití a větší hrnky. K dispozici byli pouze malé skleničky whiskovky a menší hrnečky. Hrnců a příborů dost. Uvítal bych alespoň jednu teflonovou pánev, protože všechno nádobí bylo nerezové, ale i tak jsme si uvařili. Co my chybělo byla mikrovlnka a rychlovarná konvice.

V jedné srpše byla prasklá sprchová hlavice, ale na to mám asi smůlu, protože to mám pokaždé :-) Večer po 19:00 už netekla teplá voda! To byl problém kvůli sprchování dětí.

Strava
Pobyt jsme měli bez stravy. V kempu je jedna restaurace a podél pláže spousta bister a kousek dál ve městě spousta restaurací. Takže člověk neměl problém si vybrat.

Služby hotela
Komunikace na recepci příjemná a bez zdržování. Moilheim byl připraven a k dispozici už 3 hodiny před check in. Což byla velká paráda, protože jsme jeli s malými dětmi. 2x nebo 3x za pobyt čisté ručníky a 1x výměna ložního prádla.

Pláž
Pláž oblázková, štěrková i písečná. Písečná vyloženě nacpaná rodinami s dětmi. Chodili jsme raději jinam. Co bych snad vyloženě zakázal je kouření na pláži. Všude samý vajgl. Je to samozřejmě o lidech a myslím si že ani dostatek odpadkových košů by tento problém nevyřešil.

Ondřej Kála, 10.09.2019, Dátum pobytu: 29.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Camping Park Soline

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Na chorvatské poměry velmi pěkný a klidný hotel.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na chorvatské poměry velmi pěkný a klidný hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, klimatizované, úklidová služba každý den a každý pokoj na hotelu má balkón.

Strava
All inclusive splnilo naše požadavky, výběr jídel a pití je vskutku dostačující jak k snídani, obědu tak i k večeři.

Služby hotela
Vše co od hotelu této kategorie požaduje tu je a volnočasové aktivity jsou bez poplatku.

Pláž
Čistá a obklopená bary a kavárnami , které jedou až do pozdních nočních hodin.

Jaroslav Loskot, 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)