Recenzie hotelov
Biograd Na Moru - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 Dobrá organizace, seriozní servis,profesionální a přátelský přístup.

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrá organizace, seriozní servis,profesionální a přátelský přístup. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
odpovídalo představám, blízko do města i na pláž, v dosagu obchod, restaurace i zábava, čisto a klid. Byl jsem spokojen.

Strava
odpovídá zvolenému typu dovolené.

Služby hotela
bez jakýchkoli připomínek byly plněny naše požadavky a přání.

Pláž
oblázková s dostupným občerstvením, velmi blízko ubatovacímu zařízení.

Jaroslav Petruš, 05.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 10.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Studia Mlinár

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,3 Vse ok

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vse ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V poradku, vse ok

Strava
Stravovali jsme na vlastni naklady

Služby hotela
Odpovidaji cene

Pláž
Moznost si vybrat z vice plazi

Petr F., 19.11.2019, Dátum pobytu: 13.8. - 20.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Apartmán Albert

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,4 Zájezd nebyl až tak levný, abych si řekla, že to odpovídá ceně, nicméně byla to naše volba jet autobusem / velice nepříjemný zážitek při...

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd nebyl až tak levný, abych si řekla, že to odpovídá ceně, nicméně byla to naše volba jet autobusem / velice nepříjemný zážitek při příjezdu - návratu do Prahy - velice sprostý řidič řval na cestující, která si na něco slušně stěžovala - a to jsem myslela, že nikdy nic takového nezažiju/ myslím, že je lepší si připlatit a letět .

Shrnutí Hotel nic moc - ubytování pro nás hrozné - bazén u hotelu stále přeplněný - k moři daleko . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl nejen ponurý, nepěkný, ale pravidelně nás v 7 - 7:10 budil hrozný kravál z klimatizace z kuchyně, která byla dole - trvalo to 15 - 20 minut. . Recepční nechtěla nic změnit , prý se pokoje nedají vyměnit. Chtěla jsem to vyřešit sama i s tím, že si připlatím, ale bohužel nepochodila jsem. Velice neochotná recepční. Obrátila jsem se na delegátku CK a ta to vyřešila - pokoj se vyměnil , ale bohužel nebyla to žádná sláva, nicméně hlavně klid - žádný rámus . Bohužel jsem byla z tohoto hotelu zklamaná tedy co se týče ubytování - podprůměrné . Dobré, že tu mají 2 bazény, protože k moři to je kousek z kopce a musíte si tam vše odnést a pak zase zpět, takže se zde nevyplatí All-inclusiv jelikož pokud se chcete koupat v moři jste odkázáni na stánky u moře. Pokud chcete být u bazénu je to tu dobré pro rodinu s dětmi. Hotel je na kraji města takže starším nedoporučuji - autobus jsme nenašli .

Strava
Strava dobrá, škoda že kapacitně malá jídelna - stálé hledání místa - ráno v poledne - večer. Pro mě snídaně malý výběr. Pro lidi co nemají rádi ryby a plněné papriky apod. - trochu problém, některé dny byl problém nalézt jídlo v čem by nebyla paprika - rajčata - ryby a tak jsme se těšili na 1 dne v týdnu, kdy bude řízek. Zeleninové saláty neznají - nakrájená rajčata, okurky., cibule - nějaký den zelený salát - velmi mne překvapilo, že nejsou běžně nějaké zeleninové saláty.

Ale to je náš problém, že nejíme všechno - zákusky byly dobré a každý den.

Služby hotela
Nevím jakých služeb by se dalo využít, když sice asi nabízejí nějaké masáže, ale ve vedrech to asi nikdo neocení , alespoň ne my.

Pláž
Pláž přeplněná - pokud nedojdete ráno kolem 7 hodiny tak pak se člověk nechytí což je nepříjemné a je to od hotelu daleko , musíte tam vše odnést věci tam nechat a modlit se aby to někdo nevzal - pak se vrátit do hotelu na snídani a zase zpět dolů na pláž - odhadem 1 km , ale nevím chodili jsme to asi 10 minut . Ne pro mně to bylo naposledy .

Jaroslava Včeláková, 29.10.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 18.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 6,2 V ceně zaplacený delegát, čas si na nás stěží našel a když jsme volali sami od sebe že bychom chtěli více informaci velice nás odbila že...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
V ceně zaplacený delegát, čas si na nás stěží našel a když jsme volali sami od sebe že bychom chtěli více informaci velice nás odbila že toho má moc, ale snad na pár minut dorazí. Výlety nám vysvětlila jak skoro z rychlíku, ale penízky ty chtěla hned, den smluvený výlet byl hektický změnilo se místo nástupu, lod i delegát, který měl být součástí, ale hlavně , že dopadl a skončil dobře. V této části Chorvatska se nám líbilo. I když bylo všude napsáno v celém areálu pitná voda, za mě prosím nepijte ji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V chatce byl slyšet vedlejší pokoj/chatička jak mluvené slovo tak tv nebo sprchování se. Jinak vše v pořádku čistota byla i velikost stačila pro dva. V sprchovém koutě bylo horší zavírání dvířek od sprchy, a proto drhli a prasklé madlo.

Strava
Bylo mi řečeno, že není problém s bezlepkovým stravováním, že si vždy vyberu. Bylo vše nahlášeno dopředu telefonem, emailem, osobně na recepci s tím, že se mám dotazovat u snídaně. První den nebyl problém snídaně i večere bez lepku dala se vybrat, pak už to bylo horší. Pečivo jsem si vezla raději svoje. Večeře obsahovali den za dnem čím dál víc mouky a výběr nebyl. Měli jsme placenou polopenzi. Museli jsme zajít i jinam se najíst. Přítel si na výběr lepkových surovin nemohl stěžovat-

Služby hotela
V ceně jsme měli placenou klimatizaci a fungovala jak měla bez problému tedy.

Pláž
Byla nečekané plná jiných dalších návštěvníku s jejich dětmi. Klidná pláž to nebyla vůbec, doslova hlava na hlavě. Moře mi přišlo studené. Co se týče odpadků bylo jich hodně po pláži i když se snažili v brzkých ranních hodinách uklízet, bohužel lidi jsou prasátka. Ve večerních hodinách se otvírali kluby a linula se po okolí hudba.

Hana K., 29.10.2019, Dátum pobytu: 19.8. - 25.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: San Antonio

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená proběhla k naší velké spokojenosti.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla k naší velké spokojenosti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byly velice spokojeni.

Strava
Strava byla chutná v dostatečném množství.

Služby hotela
Ubytováni jsme byly v mobilhomu a jsme velice spokojeni.

Pláž
Pláž byla upravená, čistá.

Anonym, 04.10.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 13.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Camping Park Soline

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 7,2 krásná dovolená v krásném prostředí

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
krásná dovolená v krásném prostředí Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Když jsme přijeli, nedostali jsme vůbec žádné informace od recepčních na hotelu. Byly velice nepříjemné, vše je obtěžovalo. Na konci zájezdu, když jsme platili, "ošidili" nás při placení o 4800,- Kč.( Prodloužili jsme si pobyt ještě o jeden den). Když jsme se ohradili-jen další nepříjemné pohledy a omluva žádná. Peníze nám sice vrátili, ale...…..

Strava
Strava vynikající

Služby hotela
Nepříjemné a neochotné recepční

Pláž
nádherná

Martina Killingerová, 19.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adriatic

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Pěkná dovolená pro rodiny s dětmi,do tohoto hotelu bychom se rádi vrátili.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená pro rodiny s dětmi,do tohoto hotelu bychom se rádi vrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje menší, ale s novým nábytkem,TV, šatní skříň pro 4 osoby je malá,není kam uložit prázdná zavazadla a boty. Postele pohodlné,pouze přistýlka je pro děti max. do 8 let.

Strava
Bohatá,každý den jiný druh obědů a večeří, snídaně stejné, dostatek ovoce, zeleniny, salátů,nápojové automaty na pití.

Služby hotela
Lehátka u bazénů zdarma.

Pláž
300 m od hotelu,štěrkovitá,ve vodě je písek, boty do vody pro děti vhodné.

Jana H., 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Adria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 Organizace ze strany ck-tour žádná , delegát v totální ilegalitě , cesta zpět šílená , skoro 4 hodiny jsme čekali u Jeleny , řidiči někde...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Organizace ze strany ck-tour žádná , delegát v totální ilegalitě , cesta zpět šílená , skoro 4 hodiny jsme čekali u Jeleny , řidiči někde bloudili , takže místo kolem 9 hodiny jsme vyjížděli z Biogradu až po 1 hodině ráno , přitom z Pelješacu vyjížděli ti první už v 5 hodin odpoledne , na hranicích jsme byli v 6 hodin ráno , to je 13 hodin jenom přes Chorvatsko , chudáci lidi kteří jeli až do Rožnova nebo Ostravy . Jezdíme 2krát ročně , ale tohle byl opravdu masakr. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování celkem dobré , paní majitelka velice ochotná , jenom trochu nepořádek kolem penzionu , apartmány byly čisté a dobře uklizené , takže v pořádku .

Strava
Totální chaos , není máslo, není jogurt , nejsou příbory atd . Takže bída , hotelu Nikolave Vodicích nesahaj ani po kotníky.

Služby hotela
Dobrý.

Pláž
Bošana dobrá , pláž čistá , skoro žádné občerstvení .

Jaroslav Hárovník, 16.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Biograd Na Moru, Hotel: Vila Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)