Recenzie hotelov
Istria - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,5 Mohu jedině doporučit. Doufám, že příští rok se sem znovu vrátíme.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Mohu jedině doporučit. Doufám, že příští rok se sem znovu vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme pronajatý Mobilhome. Vybavení odpovídalo popisu, vše naprosto v pořádku. Ráda bych vyzdvihla čistotu ubytování.

Strava
Stravovali jsme se v okolí kempu, naproti blízkého Dinoparku je skvělá restaurace - výborné jídlo za přijatelné ceny. Restaurace v kempu je lehce podprůměrná - kvalita jídla nižší, cena vyšší. Doporučuji tedy udělat si procházku ven z kempu.

Služby hotela
Služeb kempu jsme nijak nevyužívali, ale celkově v celém areálu mne zaujala čistota vnitřního i vnějšího prostředí.

Pláž
Jedním slovem fantastická. Pláž čistá a především rozmanitá. Místy pozvolné s oblázky a betonovou pláží s prostorem na lehátka, místy travnatá pláž pod stínem borovic s kamenitým vstupem. Největším přínosem a důvodem pro výběr dovolené jsou pláže určené přímo psům. Na těchto plážích je k dispozici i sprcha pro psy s pitnou vodou.

Štěpánka H., 15.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Camp Valkanela

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 vše super včetně milého a ochotného personálu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
vše super včetně milého a ochotného personálu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
není co vytknout

Jiří, 26.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 23.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Pension Sandra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Prima

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prima Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobrý

Strava
Bez problémů

Služby hotela
Standardní

Pláž
Perfektní,ale až 10km vzdálená

Richard K., 25.08.2020, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Pension Sandra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 S dovolenou jsme byli spokojeni.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme neměli žádný problém. Pokoj byl standardně vybaven.

Strava
Stravu jsme si zajišťovali sami.

Služby hotela
Nebyl jsem spokojen s úklidem. V apartmánu po našem příchodu nebylo vytřeno, vysáto, umytá koupelna ani spotřebiče.

Jinak vše bylo, jak mělo být.

Pláž
Přístup na pláž byl bez obtíží. Čistota pláže byla také na dobré úrovni. Jediné mínus byla chybějící sprcha.

Milan Peca, 25.08.2020, Dátum pobytu: 16.8. - 21.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Villa Lavanda

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená v resortu Funtana předčila naše očekávání. Služby hotelu jsou na vysoké úrovni. Kuchyně výborná, pestrá a to mohu podotknout, že...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v resortu Funtana předčila naše očekávání. Služby hotelu jsou na vysoké úrovni. Kuchyně výborná, pestrá a to mohu podotknout, že jsme s rodinou poměrně nároční. Vybavení pokojů starší, ale zcela dostačující. Jeli jsme poněkud s obavami, vzhledem k aktuální situaci s covid, ale personál hotelu situaci zvládá na 1*. Klienti si evidentně váží a tak i pronájem sportovišť, kol, kajaků, lehátek na pláži je součástí all inclusive. Fotografie v nabídce odpovídají skutečnosti. Zobraziť celú recenziu

Jitka Hanzlíková, 24.08.2020, Dátum pobytu: 14.8. - 20.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Funtana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Nesklamalo, nenadchlo. Areál je veľmi príjemne vybavený, veľmi čistý, dostatočne veľký. Laguna pre deti ideálna. Ale na druhykrat by som...

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Nesklamalo, nenadchlo. Areál je veľmi príjemne vybavený, veľmi čistý, dostatočne veľký. Laguna pre deti ideálna. Ale na druhykrat by som tam nesla. :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie čisté, ale menšie, stiesnené. Vybavenie dostatočné, no kuchynu sme nepoužívali, vybavenie slabšie.

Strava
Bez stravy, podla infa z CK je moznost si zakupit polpenziu na mieste, riesi sa priamo v restauracii, len ceny sa hodne lisia. Aktualne za snidani 9,-€, za veceru 18,-€. Skusili sme veceru, nic extra, bez napojov. Financne vyjde nastejno sa vystravovat samostatne, aj chutnejsie.

Pláž
Plaze ciste, klasicky clenite, kameniste, chorvatske :)

Zuzana Červeňáková Jelčová, 24.08.2020, Dátum pobytu: 13.8. - 19.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Savudrija Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Doporučuji, perfektní doplňkové služby cvičení,živá hudba,milý personál,bezva jidlo

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji, perfektní doplňkové služby cvičení,živá hudba,milý personál,bezva jidlo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na Chorvatsko čisté, klimatizace

Strava
Bezvadná

Služby hotela
Nadstandardní

Pláž
Blízko hotelu,čisté, upravené

Hana Simonová, 24.08.2020, Dátum pobytu: 15.8. - 21.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Funtana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená super spousta aktivit, odpočinek u moře, , můžu jen doporučit

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super spousta aktivit, odpočinek u moře, , můžu jen doporučit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný apartmán, s velkou terasou, velice čisto.

Strava
Strava, někdy vlastní , někdy restaurace, výměna ubrusů a jiné hygienické nutnosti

Služby hotela
Služby autokempu na výbornou, čistota toalet ,

Pláž
Pláž s většími oblázky, nebo travnatá, přístup do moře trošku náročnější díky kluzkým kamenům

Zdeněk S., 11.08.2020, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Kažela

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,3 Pěkné prostředí i pokoje. Venkovní velký bazén - osvěžující

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkné prostředí i pokoje. Venkovní velký bazén - osvěžující Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hned po příjezdu jsme zjistili, že v našem pokoji někdo bydlí, tak po domluvě se správcem, který byl na místě jsme byli ubytovaní o patro výše do stejného pokoje.

Strava
Měli jsme vlastní, v apartmánu je vybavená kuchyň nádobím, mikrovlnkou, El. plotýnky - trochu déle se nahřívají.

Služby hotela
V apartmánu je i myčka (nutné vlastní tablety). Doporučuji také pytlíky do odpadkového koše. Jeden pytlík na týden je opravdu málo.

Pláž
Pláž je opravdu daleko. Nejbližší zátoka je cca 1800m, ale pro koupání je to cca 3km.

Jan L., 25.10.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 31.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Vila Plavo More

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Spokojenost, není co dodat.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, není co dodat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje odpovídali ceně. Pokoj bez balkonu byl trochu stísněný. S balkonem dostatečně prostorný.

Strava
Stravu bych ocenil 11hvězdami s 10. Opravdu to nemělo chybu. Měl jsem pocit, že tam lidé jezdí aby se dobře najedli. Velice kvalitní suroviny.

Služby hotela
Kvalitní služby. Spokojenost.

Pláž
Hotel má pěknou pláž hned pod hotelem. A navíc pěkné bazény se slanou vodou. Nechybí ani velký bazén přímo v hotelu. Vřele doporučuji.

Libor M., 04.10.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Park Plaza Belvedere Medulin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)