Recenzie hotelov
Istria - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,3 Pěkné prostředí i pokoje. Venkovní velký bazén - osvěžující

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkné prostředí i pokoje. Venkovní velký bazén - osvěžující Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hned po příjezdu jsme zjistili, že v našem pokoji někdo bydlí, tak po domluvě se správcem, který byl na místě jsme byli ubytovaní o patro výše do stejného pokoje.

Strava
Měli jsme vlastní, v apartmánu je vybavená kuchyň nádobím, mikrovlnkou, El. plotýnky - trochu déle se nahřívají.

Služby hotela
V apartmánu je i myčka (nutné vlastní tablety). Doporučuji také pytlíky do odpadkového koše. Jeden pytlík na týden je opravdu málo.

Pláž
Pláž je opravdu daleko. Nejbližší zátoka je cca 1800m, ale pro koupání je to cca 3km.

Jan L., 25.10.2019, Dátum pobytu: 26.8. - 31.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Vila Plavo More

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Spokojenost, není co dodat.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost, není co dodat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje odpovídali ceně. Pokoj bez balkonu byl trochu stísněný. S balkonem dostatečně prostorný.

Strava
Stravu bych ocenil 11hvězdami s 10. Opravdu to nemělo chybu. Měl jsem pocit, že tam lidé jezdí aby se dobře najedli. Velice kvalitní suroviny.

Služby hotela
Kvalitní služby. Spokojenost.

Pláž
Hotel má pěknou pláž hned pod hotelem. A navíc pěkné bazény se slanou vodou. Nechybí ani velký bazén přímo v hotelu. Vřele doporučuji.

Libor M., 04.10.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Park Plaza Belvedere Medulin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dobrý den,takto si představuji rodinnou dovolenou.Ve všech požadavcích,až na malé prohřešky,které nestojí za uvedeni.Jsem velice...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrý den,takto si představuji rodinnou dovolenou.Ve všech požadavcích,až na malé prohřešky,které nestojí za uvedeni.Jsem velice spokojen.Mohu jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni odpovídá vyššímu standadu.

Strava
Strava,chutná dostatek,mo konzumovát po celý den.Vše co hrdlo ráčí.

Služby hotela
Služby odpovídají dané kategorii

Pláž
Vstup na plaž upravéný,zajištěný,bez problému,

Karel H., 26.09.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 22.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Funtana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,5 rozhodně v dané ceně velmi kvalitní a příjemné ubytování, Barbariga je malá a nemá moc dobrý vstup do vody, jinak je pláž pěkná a stín...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
rozhodně v dané ceně velmi kvalitní a příjemné ubytování, Barbariga je malá a nemá moc dobrý vstup do vody, jinak je pláž pěkná a stín poskytují stromy, lepší je zajet třeba do nedaleké Fažany, kde je možnost i výletů na lodi, blízkost Puly a Rovinje láká k prohlídce krásných památek Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
velmi kvalitní a prostorné včetně klimatizace

Strava
vařili jsme si sami, kuchyň dostatečně vybavená ( i myčka ), chyběla mikrovlnná trouba a varná konvice, ale nahradila ji čtyřplotýnková varná deska a trouba

Služby hotela
apartmán pro nás připraven s ručníky, vybavenou kuchyní, dálší služby nebyly

Pláž
nic moc, obtížný a kluzký vstup do vody, dá se ale jet i na jinou pláž, třeba Fažana je moc pěkná

Miroslav W., 25.09.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Rona Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Až na neochotu ze strany personálu recepce a paní delegátky , byla naše dovolená pěkná.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Až na neochotu ze strany personálu recepce a paní delegátky , byla naše dovolená pěkná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v chatkách u moře bylo pěkné a příjemné,vybavení starší ,čisté a pěkné.

Vše co jsme potřebovali v chatce bylo,teplá voda celý den.

Strava
Strava velice chutná a jídla až moc.Všude čisto a velice příjemný personál. Zaslouží si pochvalu a poděkování.

Služby hotela
Ze strany recepce a delegátky ,neochota a nezájem .Nechali nás čekat v jedné místnosti bez toalety,umyvadla a vody od 4.30-do 15.00.Když jsme kontaktovali telefonicky delegátku řekla že na nás nemá čas a že se dostaví až v pondělí v 8.00.Podotýkám že do Kanegry jsme přijeli v sobotu ve 4.30 ráno.Od této doby se nás nikdo nevšiml.Dokonce nám řekli že je to náš problém ,že jsme přijeli tak brzy. Pokud vím můj problém to nebyl,ale problém cestovní kanceláře a dopravce.Mělo

by to být lépe organizované.

Pláž
Pláže jsou zde kamenité a čisté. Na pláž jsme měli asi sto metrů , takže pohoda. Voda je zde velmi čistá a průzračná,na září

teplá. Takže chválím.

Věra Bovšková, 24.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Kanegra Apartments

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Kanegra bar 3 fotografie

Celkom: 10 Byli jsem mile překvapeni čistotou apartmánů. Služby výborné. Vždy čisté ručníky.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsem mile překvapeni čistotou apartmánů. Služby výborné. Vždy čisté ručníky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super

Služby hotela
skvělé

Pláž
moc měljká

Vlastimil Pola, 23.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Ai Pini

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Cena zájezdu odpovídala možnostem, které městečko, spíše vesnička nabízela. Ubytování pro nás je jen místo, kde přespáváme, jinak každý...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Cena zájezdu odpovídala možnostem, které městečko, spíše vesnička nabízela. Ubytování pro nás je jen místo, kde přespáváme, jinak každý den cestujeme a poznáváme okolí. Koupat jsme se jezdili také mimo město. Pokud bychom sem přijeli autobusem, tak zde není žádné vyžité, jde o vesnici, ale jinak vše čisté a upravené. Jezdíme autem, ubytování nám v klidné části vyhovuje. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté, v ceně byly ručníky v koupelně, povlečení, vše čisté s tím jsme se ještě nesetkali. Tím mám myšleno, že se jednalo opravdu o velmi levné ubytování a to, že dovolená byla v září. Většinou jsme se v září setkali s tím, že deky byly špinavé (vozíme si svoje), chybělo nádobí atd..... Zde bylo vše v naprostém pořádku, opravdu velká pochvala, až tedy na asi dost nekvalitní postele, které i při malém otočení vrzali a v noci když lidé spali, tak bylo slyšet ze sousedních pokojů, jak se v noci lidé otáčeli, že postele vržou všude. Ale to je jen taková maličká připomínka

Strava
Měli jsme bez stravy

Služby hotela
Recepce v apartmánech fungovala skvěle, domluvili jsme se česky, super.

Pláž
Pláž byla asi 5 minut pěšky, my jsme využívali auto a jezdili jsme na nádherné pláže kousek od ubytování, zároveň mimo civilizaci.

Žaneta Rybářová, 23.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Rona Volta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Při cestě z Prahy do Chorvatska, byl přestup v Brně,čekání na další cestujíc 2 hodiny. Nebyla jsem o tom informována, že přestup bude v...

  • 8 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Při cestě z Prahy do Chorvatska, byl přestup v Brně,čekání na další cestujíc 2 hodiny. Nebyla jsem o tom informována, že přestup bude v Brně.Cesta trvala 16 hodin.

Při zpáteční cestě cca 22h, autobus z Prahy měl poruchu.

Ces. kancelář již nikdy více Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídal ,tak jak bylo vyfoceno na obrázku.

Strava
Saláty moc slané a kyselé. K snídani jsem postrádala zeleninu.

Monika, 20.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Pension Sandra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Velká spokojenost s výběrem destinace,klidné noci bez diskoték, krásné počasí,

  • 6 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost s výběrem destinace,klidné noci bez diskoték, krásné počasí, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj a koupelna by zasloužila renovaci, výměna ručníku bez problému

Strava
Jídlo výborné,vždy velký výběr ovoce,pečiva,desertů,trochu slabší nabídka ryb,ale jinak vše velmi chutné

Služby hotela
Personál hotelu vstřícný,nábídku výletů jsme nevyužili,půjčili jsme si kola ne moc kvalitní, na delší trasy lépe vzít vlastní,využili jsme šlapadla.

Pláž
Na pláži a u bazénu byl vždy dostatek lehátek,od hotelu na pláž 5 min. dostatek soukromí,vstupy do moře se žebříčku, i starší lidé neměli problém,moře čisté,v září teplota 23st.

Marcela K., 18.09.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Funtana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Jedním slovem nádherná dovolená. Byli jsme na FKK poprvé a určitě pojedeme zase. Opravdu doporučujeme. Takový pocit svobody je k...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jedním slovem nádherná dovolená. Byli jsme na FKK poprvé a určitě pojedeme zase. Opravdu doporučujeme. Takový pocit svobody je k nezaplacení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalovy se údajně budou rekonstruovat, tak rozumíme tomu, že údržba jde stranou. Na přespání dostačující.

Strava
Naprosto výjimečná, rozmanitá, stále doplňováno, paráda.

Služby hotela
Nepotřebovali jsme služby hotelu, nepotřebovali jsme vlastně vůbec nic, jen ručník

Pláž
Překvapivě skvělé, všude žebříky a zábradlí až do vody, vlny, hloubka, podle potřeby si každý vybere.

Roman Stříbrný, 16.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 13.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Istria, Hotel: Bungalovy Koversada

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)