Recenzie hotelov
Južná Dalmácia - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Výborné až nadstandardní služby celého personálu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné až nadstandardní služby celého personálu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídal typu grand hotel

Strava
Chorvatská strava odpovídala skladbou i rozmanitostí mým představám

Služby hotela
Služby hotelu na vysoké úrovni, personám velice ochotný

Pláž
TOP, ocenili jsme nejen pohodu, čistotu, plážový servis, ale i klid

Rostislav Chobola, 03.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Južná Dalmácia, Hotel: Admiral Grand Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dobře vybaven, čisto,

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dobře vybaven, čisto, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobré, nebyl problém s výměnou pokoje, čisto

Strava
Velký výběr, chutné, rozmanité

Služby hotela
ochotný personál, služby dobré

Pláž
pouze betonové plato, velikost nevyhovující vzhledem k tomu, že jí vyxužívali i turisté připlouvající výletními loděmi, pokud jste se chtěli na pláž dostat, museli jste již brzy ráno zabrat místa, jinak skály, které klouzaly

Josef M., 21.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Južná Dalmácia, Hotel: Odisej

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Byli jsme spokojeni, jak se službami,tak i a ochotou personálu (s menšími výhradami na úroveň pokojových služeb, spíše technické rezervy....

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni, jak se službami,tak i a ochotou personálu (s menšími výhradami na úroveň pokojových služeb, spíše technické rezervy. My nejsme až tak nároční, ale chápeme, že hotýlek je už starší, jinak i tak, ochota a čisto.) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
viz. výše

Strava
Snídaně klasická nabídka. Z nabídky jsme si vždy každý vybral to svoje. Porce masa velká. Pouze nám chybělo více zeleniny, ačkoliv mistička salátu nikdy nechyběla.

Služby hotela
Výborný, rodinný, lidský přístup, což nám vyhovuje.

Pláž
Byli jsme po sezoně. Vzhledem k malé pláži, v létě asi musí být hodně plná. Výhoda v umístění hotelu. Ve vesničce vše potřebné, a to na malém prostoru. Pláž samotná navezený štěrk, který nám osobně nevyhovuje, ale byli jsme předem z recenzí vaší CK na toto připraveni. Poradili jsme si. Pro šnorchlování jsou určitě lepší místa. Nejsme nároční, ačkoliv můžeme posuzovat, nejezdíme jen Chorvatsko..., ale rozhodně pláže jsou horší i lepší. Dle názoru.

Libuše Vejchodová, 19.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Južná Dalmácia, Hotel: Plaža

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Celkový dojem byl skvělý. Nemůžu si na něco vyloženě stěžovat.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl skvělý. Nemůžu si na něco vyloženě stěžovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý, s výhledem na moře a koupelna byla dostatečně zařízená.

Strava
Snídaně byly každý den stejné. Uvítala bych menší obměny. Chyběla mi čerstvá zelenina a ovoce. Na večeře si nemůžu stěžovat.

Služby hotela
Na služby hotelu si nemůžu stěžovat. Byla jsem spokojená.

Pláž
Pláž byla hned pár metrů od hotelu. Voda byla čistá, lidí tak přiměřeně, vzhledem k tomu, že bylo září.

Jana, 18.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Južná Dalmácia, Hotel: Plaža

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pěkně upravený hotel i pláž, která je hned před hotelem.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkně upravený hotel i pláž, která je hned před hotelem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné.

Strava
Chutná

Služby hotela
wifi

Pláž
upravená, oblázková

Radvana Stonavská, Ing., 18.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Južná Dalmácia, Hotel: Plaža

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 krásná dovolená, kousek do Dubrovniku, do Bosny, nákup a restaurace v Neumu za přijatelnější ceny. Krásný Mostar, Vodopády Kravica,...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
krásná dovolená, kousek do Dubrovniku, do Bosny, nákup a restaurace v Neumu za přijatelnější ceny. Krásný Mostar, Vodopády Kravica, pramen řeky Bune (Vrelo Bune)….. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Trochu menší, než jsem čekal. Byli jsme 2, tak dobrý. 4 osoby se v apartmánu budou trochu mačkat.

Strava
bez stravy

Služby hotela
Nic jsme nepotřebovali. Pobíhá tam kolem apartmánů volně docela dost koček.

Pláž
Bylo krásné počasí, pláž krásná. Byli jsme v září, takže i volná.

Miroslav Chlebúch, 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Južná Dalmácia, Hotel: Apartmány Bonaca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Ubytovani ciste a celkem nove. Klek se hodi spise pro starsi lidi. Pro rodiny s detmi chybelo vyziti a zabava.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovani ciste a celkem nove. Klek se hodi spise pro starsi lidi. Pro rodiny s detmi chybelo vyziti a zabava. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezke ciste, jen zapomenute spinave trenky predchozich klientu ve skrini.

Pláž
Plaz hezka ale dost neudrzovana, vsude vajgly a drobny neporadek

Michala M., 17.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Južná Dalmácia, Hotel: Vila Katica

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)