Recenzie hotelov
Korčuľa - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,5 S dovolenou jsme byli velice spokojeni, krásné ubytování, moře bylo pár kroků. Akorát obchod a restaurace jsou trochu dál.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli velice spokojeni, krásné ubytování, moře bylo pár kroků. Akorát obchod a restaurace jsou trochu dál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice pěkné ubytování, obzvlášť kuchyň nás mile překvapila.

Strava
Stravovali jsme se sami

Služby hotela
Příjemní majitelé

Pláž
Krásně čistá voda, přístup do moře je po schodech, velice hezké místo na šnorchlování.

Markéta Chvátalová, 21.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Apartmány Nymfa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 V hotelu jsme byli vzhledem k vynikající poloze s výhledem na moře a nádhernou historickou část města již potřetí. Čekalo nás velké...

  • 4 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsme byli vzhledem k vynikající poloze s výhledem na moře a nádhernou historickou část města již potřetí. Čekalo nás velké zklamání. Hotel v současné podobě údajně končí a po sezóně má začít buď rozsáhlá rekonstrukce nebo zbourání. Hotel kromě úklidu pokojů již žádné služby neposkytuje. Sklíčená atmosféra. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá stáří hotelu cca 50 let s tím, že se do něj už dlouhou dobu neinvestovalo a nedělala se údržba. Recepce, společné prostory, jídelna, bar atd. jsou mimo provoz, místy na podlaze louže ze zatíkající vody. Skutečně teplá voda ve sprše tekla jen jednou. Hotel nemá výtahy. Na pokojích nejsou lednice.

Strava
Objednaná polopenze byla naštěstí poskytována v sousedním hotelu Marko Polo a byla vynikající co do šíře nabídky i kvality.

Služby hotela
Po příjezdu jsme našli vchod do hotelu zamčený, s oznámením o potřebě hlásit příchod na recepci sousedního hotelu. Nezbytné služby a informace sousední hotel poskytoval.

Pláž
Přímo u hotelu je malá oblázková pláž s dobrým vstupem do vody (přístup z hotelu po schodech), větší městská oblázková pláž je nedaleko. K opalování lze využít dostatečně velké betonové plochy, ze kterých se v minulosti dalo jít do vody po žebřících, ty jsou však již odstraněny. U pláže jsou sprchy a převlíkárny. Lze si najít místa ve stínu. Voda v moři krásně čistá, i v půlce září dostatečně teplá.

Martin Z., 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkový dojem z dovolené velice dobrý.Jelikož jsme věděli, že je to malá vesnička, kde není kam jít, tak nás nic nepřekvapilo. Kdo hledá...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené velice dobrý.Jelikož jsme věděli, že je to malá vesnička, kde není kam jít, tak nás nic nepřekvapilo. Kdo hledá opravdový klid, jako my, je to správné místo. Obchod zde funguje a kdo se chce najíst, najde i restauraci ( asi 4).Všem kdo si chce odpočinout od ruchu, je to super místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán pro dva, plně vyhovující, dokonce s velkou lednicí, klimatizací a hlavně krásným výhledem na moře. Majitelka velice milá paní.

Strava
Kdo chce ochutnat něco z chorvatské kuchyně může zajít do restaurací, určitě se dá nějaká vybrat, my byli v Rivě1, super česká obsluha a ceny přijatelné.

Služby hotela
Super.

Pláž
Dostupnost k betonovým platům u skal je po schodech, dá se v pohodě zvládnout, my byli velice spokojeni, přístup do vody po schůdkách. Byl zde klid.

Martina V., 16.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Apartmány Lea

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Okolí hotelu pelo pěkné, krajina krásná, pláž ovšem malá a přeplněná, jinde hodně mořských ježků.. Služby hotelu spíše podprůměrné,...

  • 3 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Okolí hotelu pelo pěkné, krajina krásná, pláž ovšem malá a přeplněná, jinde hodně mořských ježků.. Služby hotelu spíše podprůměrné, personál necochotný a otrávený, bar poskytuje služby přesně do 22:00, s úderem této hodiny, přestože už jste ve frontě na pití, automat ukončuje nalévání nápojů. Kuchyně celkem odpovídá třema hvězdičkám. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 24.07.2019, Dátum pobytu: 12.7. - 21.7.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Adria

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Velmi se nám na ostrově Korčula líbilo, je to klidné místo i s historickým centrem, takže pěkné procházky i možnost výletu lodí. Uvítaly...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi se nám na ostrově Korčula líbilo, je to klidné místo i s historickým centrem, takže pěkné procházky i možnost výletu lodí. Uvítaly bychom výlety na okolní ostrůvky i organizovaný zájezd do Dubrovníku, naplánovaly si ho samy a měly pak trochu problém s autobusy ve městě, také moc málo času na prohlídku Starého města. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme dostaly prostorný a pěkný, ačkoliv nebyl s výhledem na moře,jak jsem si přály. Měly jsme ale výhled do zeleně a klid na spaní a vše fungovalo bez problémů.

Strava
Byly jsme přihlášeny pouze na snídaně, abychom mohly jíst pokaždé jinde,ale snídaně byla tak bohatá a pestrá,stylem švédských stolů, že jsme obědvaly často dost pozdě, byla všude výborná kuchyně, kamkoliv jsme šly na jídlo.

Služby hotela
Vstřícný a milý personál, na recepci vždy ochotně poradily, našly nám i jiný pokoj, ale byl dost malý, tak jsem zůstaly v původním.:)

Pláž
Pláž nebyla daleko, a vstup od hotelu bezproblémový, spíš byla dost malá, tam kde byly kamínky,tak i dost špíny-plasty,sklo a odpadky,dalo se čekat od městské pláže, ale ostatní pláž pouze betonové kvádry přímo pod ulicí do centra města,takže žádné soukromí. Voda v moři ale krásně průzračná, až do velké hloubky,bohužel trochu studená,byl to první týden v červnu.

Hana Košacká, 15.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Marko Polo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

po nábřeží ke Starému městu 3 fotografie

Celkom: 6,4 příjemná týdenní relaxace u moře

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
příjemná týdenní relaxace u moře Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj jsme nedostali slíbený s výhledem na moře, ale do dvora, nicméně byl klidný, až na ranní dodávky nás nic nerušilo

Strava
strava velmi rozmanitá, skvělá a velmi chutná, v hotelu velké a bohaté snídaně , i v restauracích měli výborné a cenově dostupné jídlo

Služby hotela
milý a vstřícný personál, velmi ochotný, čeští recepční by si z něj měli vzít příklad, měli o nás skutečný zájem a stále se ptali, zda jsme spokojeni

Pláž
jediné minus tohoto hotelu, trochu delší cesta k pláži, a kamínková dost špinavá,pouze městská, a pak už jen betonová, kde moc místa nebylo, trénovali tam surfaři.

Anonym, 13.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Marko Polo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,8 Do tohoto hotelu jsem jezdila již před 30ti lety, naposledy jsem ho navštívila v roce 2017 a musím konstatovat, že se zde zastavil čas....

  • 2 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Do tohoto hotelu jsem jezdila již před 30ti lety, naposledy jsem ho navštívila v roce 2017 a musím konstatovat, že se zde zastavil čas. Hotel již nežiej. Dle informací, které jsem dostala od místních, se již měl zavírat před dvěma lety, aby prošel rekonstrukcí, nebo spíše moderznizací. Jak vybavení pokojů, tak vybavení restaurace, je v udržovaném stavu, ale pamatuje již hodně desítek let. Na pokoji nemáte ledničku, ani se nedá dokoupit klimatizace za příplatek, jelikož není nainstalovaná. Samotné městečko Korčula je překrásné, místní lidé jsou milí, nikdo nikam nepospíchá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, pravidelný úklid, ale zastaralé. Pokoje s balkonem, mají výhled na moře. Pokoje pouze s oknem, mají výhled do svahu, takže pokud necháte otevřené okno, je jisté, že váš navštíví nějaké zvířátko.

Strava
Strava byla dobrá, vařeno s čerstvých surovin, vždy dobře ochuceno.

Služby hotela
?????

Pláž
Vstup do moře po žebříku z betonového plata, který byl celý prorezivělý a zčásti utržený, takže hrozilo, že si o něj roztrhnete nohu. Další vstup přes miniplážičku, která byla zčásti písečná s kameny. Pláž bez občerstvení. Kdysi dávno zde býval dřevěný bar, kde jste si mohli dát alko i nealko nápoje, rybu nebo krkovici na grilu, pleskavici, zeleninový salátek. Nyní z baru zbyly jen betonové základy.

Anonym, 29.01.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6,6 Skvělá odpočinková dovolená. Jen jednu vadu na kráse to mělo. Ve středu přijela jedna škola, která když přišla do jídelny, tak dělala...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá odpočinková dovolená. Jen jednu vadu na kráse to mělo. Ve středu přijela jedna škola, která když přišla do jídelny, tak dělala trochu chaos. Ale ve čtvrtek přijela druhá škola. Přijela ve 23,00 hodin, takže všechny na hotelu vzbudili. Pak na sebe pokřikovali na balkónech a do tří do rána prostě usnout nešlo. To pak bylo každý večer. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá standardu před 30 lety. Tady by bylo určitě co zlepšovat.

Strava
Strava byla chutná a bylo jí dost. Hotel stále doplňoval. Poměrně rozmanitý výběr.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužívali, ale asi moc jich nebylo.

Pláž
Malá pláž byla u hotelu a druhá veřejná kousíček od něj. Dalo se to, ale za jedno lehátku chtít 45 Kun mi příjde hodně. Jezdili jsme na písečnou pláž do Lumbardy, kde za lehátko chtěli jen 20 Kun a pláž neměla chybu.

Martin C., 25.09.2018, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Na izbe sme sa zdržiavali čo najmenej, takže celkove s ubytovaním, stravou, prístupom k pláži sme boli spokojní.

  • 4 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Na izbe sme sa zdržiavali čo najmenej, takže celkove s ubytovaním, stravou, prístupom k pláži sme boli spokojní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Katastrofálne ubytovanie, ostatné služby a strava v poriadku

Strava
Bola chutná a v dostačujúcej kvalite.

Služby hotela
Hotel pripomína ubytovňu z komunistických čias. V televíznej miestnosti sú strašne staré kreslá, menčestrové, to sú určite nevymenené kreslá este z čias, ked sa prvýkrat hotel zariaďoval.

Pláž
Veľmi blízka, veľmi pekná, čistá pláž aj more.

Iveta Vasilišinová, 19.09.2018, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Skvělé místo, kde se rozhodně nenudíte. Krásná dovolená.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé místo, kde se rozhodně nenudíte. Krásná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je ze 60. let. Je třeba s tím počítat. Pokoj měl dvě místnosti, takže pro 2 osoby dost prostoru. Hotel nemá výtah, do třetího patra má schodiště 53 schodů.

Strava
Pestrý výběr. Každý den ryba, ovoce, dortíčky. Chutnalo nám.

Služby hotela
Na hotelu je znát jeho stáří.

Pláž
Před hotelem je pláž oblázková a dále betonové plácky. Lidé se rozptýlí. Moře průzračné. Všude čisto.

Zdeňka Waňousová, 12.09.2018, Dátum pobytu: 31.8. - 9.9.2018
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Korčuľa, Hotel: Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)