Recenzie hotelov
Krk - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 1 Prostredie pekne, ostrov super, ubytovanie celkom fajn, ale jednanie majiteľov hrôza. Ešte som nikde nezažila, aby som pred odchodom z...

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Prostredie pekne, ostrov super, ubytovanie celkom fajn, ale jednanie majiteľov hrôza.

Ešte som nikde nezažila, aby som pred odchodom z dovolenky musela umývať podlahy, lebo boli špinavé a pán majiteľ mi povedal,že som sviňa žena a nemohol predýchať,že syn s mokrou plienkou od mora sadol na posteľ a zostal tam fľak od soli. Zvýšeným hlasom mi prikázal,že mu mám dať apartmán do takého stavu,ako som mi ho prevzal on,že nám dá 50€ pokutu za špinavú podlahu a fľak zo soli na plachte.A to nás každý deň doslova spehoval cez plot a napominal.

Takže určite toto ubytovanie neodporúčam! Zobraziť celú recenziu

Anonym, 18.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 17.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Krk, Hotel: Vila Derenčinović Lucijana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hezký hotel se super službami a jídlem. Krásné okolí a čísté moře. Opravdu perfetní dovolená. Doporučuji!!! :)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hezký hotel se super službami a jídlem. Krásné okolí a čísté moře. Opravdu perfetní dovolená. Doporučuji!!! :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super. Čistý celý hotel. Apartmán hezký a čistý. Každý den ho uklízejí.

Strava
Strava oparavdu perfektní. Každý den se měnící chody. Ihned doplňují jídlo. Velký výběr včetně ryb a mořských plodů.

Služby hotela
Perfektní.

Pláž
Čistá, hezká a blízko hotelu.

Martin C., 16.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Krk, Hotel: Malin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Menší klidné místo pro opravdvu relaxační týden, vhodné pro děti - pláž s pískem.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Menší klidné místo pro opravdvu relaxační týden, vhodné pro děti - pláž s pískem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s balkonem , manželská postel, koupelna s vanou- na přespáni dostačující.

Strava
Hotelové ufetové menu se lehce pohoršilo,ale stále dobré a každý si vybere. Na pláži výborná restaurace- úžasný talíř plný ryb pro 2 osoby,saláty,palačinky i pizza.Na druhé pláži malé rodinné občerstvení- za pár kun velká porce hranolek a obrovský hamburger,čevapčiči,točené pivo, zmrzliny=pravdu výtečný podnik.

Služby hotela
Hotel je určený pro klidnou dovolenou, žádné večírky do rána pro mladé.Hudba v baru max do 23hod. Kulečník za 10kun.

Pláž
Pod hotelem jsou 2 pláže, oblázková a písečná. Písečná je super pro menší děti,pozvolný vstup do vody, moře klidné. Třetí pláž cca 300 m od hotelu a čtvrtá cca 10 min chůze za přístavem. Všude sprchy zdarma. Dostatek místa na opalování na pláži i na trávě. Nejsou zda vodní atrakce, šlapadla atd.

Miroslava V., 14.08.2019, Dátum pobytu: 2.8. - 11.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Krk, Hotel: Depandance hotelu Adratic - Marina a Primorka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Pláž 1 fotografia

Celkom: 8,2 Dovolená se nám moc líbila

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním jsme byli spokojeni

Strava
Jídlo nám až na jednu vyjímku moc chutnalo,co nám chybělo bylo více ovoce

Služby hotela
Služby hotelu dobré,chyběly avizované nápoje na pokoji

Pláž
přístup k pláži skvělý,čistota vody skvělá,ostatních rekreantů přiměřené množství

Štefan Chapčák, 14.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Krk, Hotel: Zeba & Riviera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Krásné místo pro všestranný odpočinek s nádherným mořem a přírodní scenériíí, možnost využití veškeré vodní a turistické zábavy. Ideální...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné místo pro všestranný odpočinek s nádherným mořem a přírodní scenériíí, možnost využití veškeré vodní a turistické zábavy. Ideální dovolená pro všechny věkové kategorie, vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Apartmán vybavený všemi spotřebiči kromě mikrovlnné trouby, v ceně započtena klimatizace, povlečení, ručníky i osušky, balkon i okna s výhledem na moře(vzdálenost moře cca 10 m)

Strava
Strava vlastní, k dispozici je plně vybavená kuchyň se sporákem, rychlovarnou konvicí a lednicí, nákup potravin je možný v blízkých obchodech, možnost dalšího stravování v okolních restauracích a bistrech, v místní restauraci je podáváno pouze pití

Služby hotela
WIFI zdarma

Pláž
Menší a klidná pláž hned blízko apartmánu (cca 50 m), velmi čistá, příjemné koupání

opodál velká a rušná pláž s možností vodních atrakcí pro děti i dospělé, pestrá nabídka vodní zábavy

Dita P., 13.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Krk, Hotel: Apartmány Evelina

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Veľmi pekné prostredie, všade krásne zeleno, stromy, okrasné kríky, kvety. Nádherné more, čisté , krásna zelenomodrá farba.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi pekné prostredie, všade krásne zeleno, stromy, okrasné kríky, kvety. Nádherné more, čisté , krásna zelenomodrá farba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola štandard, dostatok priestoru pre odloženie veci, dobrý šatník. Socialné pristory na veľmi dobrej úrovni. Upratovanie izieb troch na nižšej úrovni, na požiadanie doplnili a vymenili uteráky kedykoľvek.

V blízkosti hotela Beli kamik je krásny kemp, s možnosťou stanovania , alebo aj prenájmu domčekov - vo veľmi peknom prostredí .

Strava
Strava bola výborna, veľmi dobrý výber, kvalita na veľmi dobrej úrovni . Menší problém s priestorom, nie najlepšie usporiadanie stolov.

Služby hotela
Hotel na veľmi dobrej úrovni, obsluha, recepcia na veľmi dobrej úrovni. Vždy ochotní pomôcť a vyriešiť každý problém.

Pláž
Pláže sú pekné, prístup k vode upravený betónovými chodníkami, prípadne asfaltové cestičky.

Ján Socha, 13.08.2019, Dátum pobytu: 20.7. - 30.7.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Krk, Hotel: Beli Kamik

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel perfektní

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel perfektní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá ***+ i ****. Čisto, každý den úklid

Strava
Výborná, k tomu není co dodat

Služby hotela
Výborné

Pláž
Pláž krásná, na nás moc lidí

Lenka Hájková, 12.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Krk, Hotel: Beli Kamik

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Nebyli jsme zde poprvé, klidné místo, nádherné moře, bezvadné stravování. Naprostá spokojenost. Jen připomínka k paní delegátce. Před...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nebyli jsme zde poprvé, klidné místo, nádherné moře, bezvadné stravování. Naprostá spokojenost. Jen připomínka k paní delegátce. Před dvěma roky na nás čekala v den příjezdu a podala nám užitečné informace ohledně ubytování atd. Teď jsme tyto informace předávali některým lidem ze zájezdu my. Ne každý ovládá angličtinu a hůř se domluví na recepci hotelu. Informační schůzka druhý den je trochu pozdě. Kdyby tam nebyla ani to nepostřehnu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bohužel jsme objednávali poslední pokoj. Byl bez balkonu a tak byl problém se sušením mokrých věcí. Byl vlhký, špatně větratelný, takže ani nevoněl. Objevila se zde i plíseň.

Strava
Nelze říct nic jiného než vynikají. Každý si najde co má rád.

Služby hotela
Žádné jsme nevyužívali.

Pláž
Každý si vybere takovou, která mu vyhovuje. Všude čisto a moře průzračné.

Marcela K., 10.08.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 4.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Krk, Hotel: Beli Kamik

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolená SUPER. Jenom chceme upozornit na jednu nemilou věc, která se nám stala. Na konci pobytu jsme zjistili, že chybí mně 100 EUR i...

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená SUPER. Jenom chceme upozornit na jednu nemilou věc, která se nám stala.

Na konci pobytu jsme zjistili, že chybí mně 100 EUR i příteli 100 EUR.

Peněženky jsme si nechali volně na pokoji - bohužel naše chyba (ale navštívili jsme už XX hotelů, ale toto se nám zatím nestalo). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje - sice menší, ale dostačující. Pokoje čisté. Klimatizace,Tv, fén, vše fungovalo :)

Pokud chce někdo pokoj s balkonem a výhledem na moře, hlaste přímo v cestovní kanceláři - na místě už byl problém pokoje vyměnit, nebyl žádný volný.

My jsme bohužel měli pokoj do ulice, kdy nás ve 4 hod. a v 7 hod. ráno budilo zásobování hotelu.

Strava
Strava vynikající, velice pestrá, každý si vybere. K večeři nápoje zdarma - džusy, pivo, víno. Super.

Služby hotela
Personál příjemný.

Pláž
Pláž blízko hotelu, ale stále přeplněná. Pokud chce někdo soukromí, musí udělat pár kroků navíc ...což vůbec po vydatné snídani nevadí:)

Anonym, 10.08.2019, Dátum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Krk, Hotel: Jadran

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Celkový dojem dovolené velmi dobrý.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem dovolené velmi dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení pokoje odpovídalo ceně dovolené.

Strava
Strava byla vynikají.Chybělo nám pouze ovoce k večeři.Velké plus za nápoje k večeři.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužívali.Měli jsme delegáta.V případě potřeby jsme se na něj obrátili.Personál milý a ochotný.

Pláž
Dostupnost a přístup k pláži dobrá.Vhodné pro malé děti a neplavce.Voda čistá a teplá.Pro šnorchlování ideální

Lenka H., 08.08.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 4.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Krk, Hotel: Depandance hotelu Adratic - Marina a Primorka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)