Recenzie hotelov
Lošinj - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Krásný pobyt v krásném prostředí.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný pobyt v krásném prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v pokoji premium. Pokoj byl prostorný, čistý a moderně vybavený. Součástí vybavení pokoje je minilednice (minibar), trezor, klimatizace, fén, atd. Mile mě překvapila povlečená lehoučká deka (nikoli pouze prostěradlo, pod kterým se spí).

Strava
Strava byla úžasná a pestrá, vybere si tu každý, od vegetariána po klasického "masožravce". V průběhu stanovených hodin bylo jídlo stále doplňováno, takže nehrozilo, že by ke konci otevírací doby došlo. Personál milý a ochotný. Vzhledem ke koronavirovým opatřením bylo sezení po každé rodině kompletně vydesinfikované. Jídlo jsme si nemohli nandavat sami, nandaval ho personál, na což si člověk vcelku rychle zvykl.

Služby hotela
V rámci hotelu je k dispozici několik bazénů, všechny se slanou vodou. Dále je tu krásné dětské hřiště, streetbalové a volejbalové hřiště nebo minigolf.

Ručníky jsou na pokoji dvou druhů - jedny vnitřní k užití na pokoji a druhé venkovní na pláž. U obou druhů je možnost je denně vyměnit za čisté.

Vzhledem k lokalitě, kde lze krásně jezdit na kole, považuji za mínus hotelu, že nemá u promenády úschovnu kol. Jediná úschovna kol je v naprosto nevyhovujícím prostoru, kam se dostanete jen po překonání vcelku velkého množství schodů (nahoru i dolů) a kola se musí vyzdvihovat asi do 1m - takže je sem raději nedáte.

Pláž
V okolí hotelu se nachází dvě oblázkové pláže a pak "plata". Voda tu hraje úžasnými odstíny modré a tyrkysové. V rámci hotelu je možné zdarma využívat všudypřítomná plážová lehátka a slunečníky. Vstupy do vody jsou z plat řešeny schůdky. Plážové toalety jsou udržované v čistotě, ale na poměrně rozlehlém pobřeží patřícím k hotelům stejného majitele (Aurora a Vespera) jsou bohužel pouze jedny.

Hotel Aurora je oproti pláži výše umístěný, takže je nutné denně zdolávat notnou dávku schodů. Pro rodiny s malými dětmi a kočárky to asi není úplně vhodné (od pláže téměř neexistuje bezbariérový přístup do hotelu - pokud nechcete objíždět hotely cca 500m dokola a do velkého kopce). Totéž platí pro kola. Podél pobřeží je krásná promenáda, kde lze jezdit na kolech (nikoli na bruslích nebo koloběžkách s malými kolečky), ale pak je nutné kola někam umístit - a není kam. My to řešili každodenním upevňováním kol zpět na držák na autě.

Nikola R., 03.09.2020, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Lošinj, Hotel: Family Hotel Vespera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Pohádka

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pohádka Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Vynikající...hlavně mořské plody!!!

Služby hotela
Super

Pláž
Nádhera,rozmanité

Tomáš Panuška, 02.09.2020, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Lošinj, Hotel: Aurora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Ostrov Lošinj je jedno z nejhezčích míst v Chorvatsku. Super hotel za rozumnou cenu. Celkově jsme byli velmi spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov Lošinj je jedno z nejhezčích míst v Chorvatsku. Super hotel za rozumnou cenu. Celkově jsme byli velmi spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Václav Doležal, 02.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 28.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Lošinj, Hotel: Vitality Punta hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9 ubytování v moc hezkém kempu, čistota, pořádek, málo lidí, takže klid, nádherné moře

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
ubytování v moc hezkém kempu, čistota, pořádek, málo lidí, takže klid, nádherné moře Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
mobilhome - čistý, na pěkném místě, jediným nedostatkem byl plynový kotel, který několikrát za den zhasínal, ale díky tomu, že nás na to paní delegátka upozornila hned při příjezdu a poučila co musíme udělat, aby fungoval, tak jsme to zvládli a teplá voda nakonec vždy tekla

Strava
stravu jsme měli vlastní

Pláž
pláž byla krásná, čistá a určitě nebyl problém s tím vybrat si místo na sluníčku nebo ve stínu a hlavně byla od našeho ubytování opravdu kousek

Zdeněk Maťátko, 15.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Lošinj, Hotel: Poljana Kemp

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel je úžasný! Pro rodiny s dětmi opravdový ráj. Jídlo naprosto fantastické. Moře nádherné. Do moře se dá buď z mola nebo pro děti s...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je úžasný! Pro rodiny s dětmi opravdový ráj. Jídlo naprosto fantastické. Moře nádherné. Do moře se dá buď z mola nebo pro děti s pozvolným vstupem. Lehatek a slunečníků dostatek. Program pro děti, večerní disco. Maskoti hotelu. Proste úžasná rodinná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování moc hezké. U nás jen jediná nevýhoda ubytování v 1 patře, které bylo jako jediné patro bez výtahu. Vzhledem k tomu, že jsme byli s 8 měsíční dcerou, tak jsme nejméně 5 krát denně tahali kočár po schodech:( což byla dost velká nevýhoda.

Strava
Ultra all inclusive... úžasný výběr, člověk nevěděl co si dříve dát. Různé druhy mas, ryby, přílohy, ovoce, saláty, zákusky, zmrzlina...opravdu skvěle

Služby hotela
Bazény s virivkami, i pro děti klouzačka, hribecek...minigolf.. animační programy dokonce i taneční lekce pro dospělé. Věcerni programy..

Pláž
Několik možností ...pro děti s pozvolným vstupem pro starší z mola. Velké množství lehátek a slunečníkuna pláži zadarmo.

Karolína K., 12.08.2019, Dátum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Lošinj, Hotel: Family Hotel Vespera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,6 Miesto je krásne, ideálne na oddych, nie je tu promenáda s obchodíkmi, len dva hoteli a dve reštaurácie. Kto hľadá po večeroch troška...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Miesto je krásne, ideálne na oddych, nie je tu promenáda s obchodíkmi, len dva hoteli a dve reštaurácie. Kto hľadá po večeroch troška rušnejšie miesto, neďaleko je centrum. Popri pláži si môžete spraviť prechádzky, okolo vedie pekný chodník. Hotel je situovaný neďaleko pláže, pred hotelom množstvo zelene. Oddýchnuť si môžete na lehátkach pri pláži, alebo pod stromami. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie veľmi pekné, čisté. Každý deň sa o to poctivo stará niekoľko pracovníkov, upratujú, čistia okolie hotela. izby upratané každý deň, personál veľmi milí, ochotní, bez problémov Vám poskytnú čisté uteráky do izby aj na pláž a pomôžu ak niečo potrebujete.

Strava
Strava neskutočná. Obrovský výber jedál, vynikajúco pripravené. Široký výber ráno, na obed aj večer, pre dospelých aj pre deti.

Služby hotela
Služby hotela vynikajúce, pre deti animačné programy každý večer.

Pláž
Pláž kamenistá, upravená, dajú sa aj na nej použiť lehátka. Prístup z kamienkovej pláže z rebríkov a upravených mól. Pre deti skôr vhodná pláž kamienková. Nachádzajú sa tu dve menšie. Tu si ale niekedy treba privstať, lebo niektorí hostia hotela s obľubou obsadzujú lehátka na týchto plážach skoro ráno, napriek tomu, že sa tam možno celý deň ani neobjavia :-) Voda nádherná, čistá, pláž udržiavaná, upratujú tam každý deň. Lehátka,dáždniky zdarma.

Ivana, 05.08.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Lošinj, Hotel: Family Hotel Vespera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Absolutní spokojenost s hotelem, sluzbami, ale doprava zcela katastrofální - sběrný autobus.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Absolutní spokojenost s hotelem, sluzbami, ale doprava zcela katastrofální - sběrný autobus. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všude čisto, hezká koupelna, prostorný balkon, nově zařízený pokoj

Strava
Velmi pestrá, mnoho druhů ryb, masa, příloh, salátů, dezertů, vybere si každý.

Služby hotela
Velmi příjemný personál, všude jsem se setkala s ochotou, poradili, vysvětlili.

Pláž
Kamenitá, velmi rozmanitá, schůdky do vody, příjemné.

Anonym, 10.07.2019, Dátum pobytu: 28.6. - 7.7.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Lošinj, Hotel: Aurora

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Až na malé nejasnosti a neshody s cetsovní kanceláří, byla dovolená úžasná.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Až na malé nejasnosti a neshody s cetsovní kanceláří, byla dovolená úžasná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly prostorné, čisté, vybavené přesně dle popisu, lednička byla zdarma. Denně nám pokojské uklízely a měnily ručníky a osušky (včetně těch plážových).

Strava
Výborná. Velký výběr, rozmanitost, denně k obědu či večeři ryby, mořské plody, zákusky i ovoce. Velký výběr jídel i pro děti.

Služby hotela
Super. Všichni milí, vstřícní. Bezvadní animátoři.

Pláž
Pláže podél hotelu jen kamenné s útesy (uměle vybetonované plochy a schůdky do moře). Písčito-kamenitá pláž kousek vedle až před hotelem Aurora, kde bylo převážně vyžití pro malé děti. Moře čisté, průzračné. Lidí dost, ale vždy jsme se hnali slunečník i lehátka jak na pláži tak u bazénů.

Jiří J., 02.07.2019, Dátum pobytu: 22.6. - 29.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Lošinj, Hotel: Family Hotel Vespera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celá pětičlenná rodina byla spokojena

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celá pětičlenná rodina byla spokojena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování splnilo naše očekávání.

Strava
Jeden den v době oběda měli pravděpodobně výpadek kuchaře v kuchyni nebo pohořel dodavatel, bylo to velmi znát, ale ostatní dny bylo vše v pořádku.

Služby hotela
Vše co jsme potřebovali, personál promptně vyřídil

Pláž
Bylo zde uklizeno, jen poslední den bylo moře velmi znečištěno. Pravděpodobně sem vodní prod zanesl spoustu igelitových kousků, ale jinak celý zbytek dovolené bylo vše super.

Michaela D., 25.06.2019, Dátum pobytu: 15.6. - 22.6.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Lošinj, Hotel: Family Hotel Vespera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)