Recenzie hotelov
Makarská riviéra - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Naprostá spokojenost. Na tomto místě jsme byli již druhým rokem. Hotel blízko u pláže

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Na tomto místě jsme byli již druhým rokem. Hotel blízko u pláže Zobraziť celú recenziu

Zuzana Pelikánová, 03.12.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Palma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Dovolenou jsme si s přítelkyní užili a určitě by jsme jeli zase.

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si s přítelkyní užili a určitě by jsme jeli zase. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo průměrně.. tři dny před koncem naší dovolené, se pokazila klimatizace na pokoji a i po třech upozorněních nebyl nikdo schopný jí opravit i když věděli že, nám z ní teče voda.

Strava
Jídla byla výborná, nemám co víc dodat.

Služby hotela
Jak už jsem psal výše. Nebyli schopni řešit problémy s naším pokojem. Jinak co se týče obsluhy na zahrádce a úklidu pokoje, spokojenost.

Pláž
Moře bylo krásně průzračné a čisté. Pláž u hotelu klasický přeplněná, ale cca 2 kilometry dal krásná pláž bez lidí.

Tomáš Plaček, 27.11.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 1.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Palma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Příjemně strávená dovolená.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemně strávená dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídalo ceně. Pokoj uklizený,čistý.

Strava
Vynikající.

Pláž
Čistá, dobrý přístup do vody.

Anonym, 05.11.2019, Dátum pobytu: 16.8. - 25.8.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Rivijera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Krásný a klidný pobyt na Makarské po turistické sezóně. Moře bylo ještě teplé, takže jsme byli spokojeni.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný a klidný pobyt na Makarské po turistické sezóně. Moře bylo ještě teplé, takže jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly zrekonstruované, personál vlídný.

Strava
Strava byla dostačující, nemáme připomínek.

Služby hotela
Nemáme žádné připomínky, personál byl profesionální.

Pláž
Voda byla čistá, přáli jsme si blízkost pláže, které byly v této době již téměř prázdné.

Miroslav Kašný, 01.11.2019, Dátum pobytu: 24.10. - 29.10.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Na termín říjen vynikající pobyt.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na termín říjen vynikající pobyt. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, bylo by dobré doplnit o ledničku.

Strava
Strava pestrá, každý musel být uspokojený. U večeře minimálně tři ryby, maso vepřové, hovězí, jehněčí, kuřecí, přílohy. Byla k dispozici voda z automatu.

Služby hotela
Služby jsem neužíval, až na vnitřní vyhřívané bazény, když venku bylo ráno 18 stupňů, tak od 7.00 byly super.

Pláž
Pláž štěrková s dobrým přístupem, ale jak je v Chorvatsku obvyklé, chybí záchody, sprchy, převlékárny.

Jiří N., 21.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Hotel je pekny znam to tam dobre už jsem byl vickrat ubytovan pro starsi lidi a nemocni to je raj

  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je pekny znam to tam dobre už jsem byl vickrat ubytovan pro starsi lidi a nemocni to je raj Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovani na pokoji je luxusni jenom chladnicka tam chybjel

Strava
strava je dobra a le ne pro zdrave lidi malo vyberu je tam

Služby hotela
dobre jsou služby

Pláž
plaž je dobry miste lehatka jsou tam pro hosti co jsou na Hotelu

Imrich Vitko, 15.10.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 7,4 Prostředí moc pěkné a klidné a i výlety se dali dělat po okolí.

  • 5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Prostředí moc pěkné a klidné a i výlety se dali dělat po okolí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani nebylo nic moc. Rozvrzany nábytek, špinavé zdi a některé dveře nešli zavírat. Ale pokud se tam chce člověk jen vyspat tak dostačující :-)

Strava
Strava byla velmi dobrá a dosti vidatná, té není co vytknout.

Pláž
Pláž přímo naproti hotelu. Krásně čistá, stejně tak i moře. Místy větší výskyt ježků ale s tím se musí počítat. Mi tam byli začátkem září takže jsme měli i dost místa na pláži.

Jitka B., 11.10.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Villa Paškal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Byli jsem velmi spokojeni. Do Makarské jezdíme 20 let a v tomto hotelu jsme byli 2x. Příští rok pravděpodobně pojedeme do tohoto hotelu...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsem velmi spokojeni. Do Makarské jezdíme 20 let a v tomto hotelu jsme byli 2x. Příští rok pravděpodobně pojedeme do tohoto hotelu opět. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitní ubytování. Nový nábytek, ale v letošním roce jsme neměli štěstí na pokoj - opakovaný zápach z odpadu v koupelně. Reklamovali jsme, ale k nápravě nedošlo.

Strava
Dobrá, dostatek. Každý si vybere.

Služby hotela
Nevyužívali jsme.

Pláž
Drobné kamínky.

Anonym, 08.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 5.10.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Biokovka

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9 Naprostá spokojenost. Kuchyňský kout s lednicí a klimatizace na pokoji v ceně. Menší mínus 96 schodů k pláži.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost. Kuchyňský kout s lednicí a klimatizace na pokoji v ceně. Menší mínus 96 schodů k pláži. Zobraziť celú recenziu

Silvie M., 04.10.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Vila Marko

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Jel jsem do stejného hotelu a to protože mi maximálně vyhovuje.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Jel jsem do stejného hotelu a to protože mi maximálně vyhovuje. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vybavení jednoduché,ale funkční.Za mě spokojenost,nepotřebuju mít zlaté kohoutky v koupelně,stačí mi postel a střecha nad hlavou.

Strava
Množství i kvalita vynikající.

Služby hotela
Vlastně jsem další možnosti nevyužil,tzn že nemůžu hodnotit.

Pláž
Pláž velmi dobře dostupná.Ale raději jsem chodil kousek dál,tam kde je spíš neupravená,divoká.

Libor Mohout, 02.10.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Rivijera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)