Recenzie hotelov
Makarská riviéra - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolenka v septembri má svoje čaro. Krásne počasie (až na prvé dva dni, kedy bolo zamračené, pršalo, hrozná búrka,veľké vlny), ale more...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka v septembri má svoje čaro. Krásne počasie (až na prvé dva dni, kedy bolo zamračené, pršalo, hrozná búrka,veľké vlny), ale more ešte teplé, málo kriku od detí, takže pohoda a menej ľudí. Čistota pláži, všade organizovaný poriadok. Služby ako v lete. Kultúrne podujatia, výlety dobre zorganizované. Strava sa zlepšila, ceny primerané, nie také vysoké ako sa hovorilo.

V našom hoteli stále hrali krásne klasické chorvátske piesne, čo pripomínalo, že sme na Jadrane a vytváralo príjemnú atmosféru. Hotel má výbornú polohu - blízko pláž aj mesto. Chodíme do hotela od jeho vzniku, sme spokojní, mojim požiadavkám vždy vyhovejú , za čo im veľmi pekne ďakujem. Vedenie hotela a jeho zamestnanci sú veľmi ústretoví, milí, ochotní a srdeční, čo si veľmi vážime. Tešíme sa na dovolenku na budúci rok.

A cením si vybavenie dovolenky cez CK, ďakujem im za krásnu dovolenku, šťastnú cestu tam i späť so skvelými šoférmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie jednoduché, všade čistota. Bolo by potrebné už obmeniť uteráky, stoličky na balkóne a opraviť sušiaky na bielizeň

na balkóne.

Strava
Strava sa každým rokom zlepšuje, vyhovuje nám.

Služby hotela
Služby sú na veľmi dobrej úrovni, my sme spokojní. Všetci zamestnanci i vedenia hotela, recepcie, baru, kuchyne sú veľmi milí

a ústretoví.

Pláž
More je veľmi blízko, ani 5 minút od hotela, je výber pláži aj ďalej od nášho miesta, vstup do mora postupný, more čisté. Pláže čisté, majú zorganizovaný poriadok odvozu smetí, zberu plastových fliaš, plechoviek od piva, takže je to v poriadku.

Čím ďalej od miesta hotela, tým je aj výber pláži väčší, každý si môže vybrať. Najkrajšie sú aj hodinu cesty smerom na Split alebo na Tučepi. Majú aj pláž pre psov, takže všetci môžu byť spokojní. Žiaľ, čo mi veľmi prekáža, je fajčenie na pláži. Človek sa príde nadýchať morského vzduchu a namiesto toho všade cítiť dym cigarety. Ale čo už.

Eleonora S., 19.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Palma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 S ohledem na zakoupení zájezdu jako last minute cena dobrá, přístup na pláž i pláž samotná patří k těm lepším, které jsme v Chorvatsku...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
S ohledem na zakoupení zájezdu jako last minute cena dobrá, přístup na pláž i pláž samotná patří k těm lepším, které jsme v Chorvatsku zažili. Protože jsme jeli mimo hlavní sezonu, nebyla pláž přeplněná, ale nebyl na ní téměř žádný stín. Moře bylo čisté, žádní "ježci" ani medůzy. Jídlo dobré, jen místa u stolu dosti stísněná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl dosti malý, ale na to jsme při zájezdech této cenové skupiny zvyklí. Důležité je, že byl vybavený ledničkou, televizi, která byla také na pokoji, na dovolené nepoužíváme. Chyběla varná konvice, ale s tím počítáme a vozíme si svou vlastní.

Strava
Jídlo bylo dobré, s výjimkou dne, kdy nám připravili "dary moře", je vidět, že v Jaderském moři už se toho příliš ulovit nedá. Čekal jsem nějaké větší ryby, jako tuňák a losos, ale servírovali nám jenom samé malé "čudly".

Služby hotela
Využívali jsme jen ty nejběžnější služby recepce, jako je úschova klíče při odchodu z pokoje atd. Personál se k nám choval zdvořile a přátelsky, každý den uklízeli pokoje, měnili ručníky, doplňovali toaletní papír atd. Po příjezdu a před odjezdem jsme si mohli zavazadla uložit v místnosti. Čekání na uvolnění pokoje a na příjezd autobusu je otravné, ale snesitelné a vzhledem k nutnosti úklidu pokojů a nutnému odpočinku řidičů autobusu při střídání turnusů je to "nutné zlo".

Pláž
Oblázková pláž s občasnými velkými kameny, je třeba si "najít" dobrou přístupovou cestu. Asi není moc vhodná pro malé děti a staré lidi - ale obojích tam bylo dost a nezdálo se, že jim to nějak vadí.

Josef Prskavec, 18.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Rivijera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Vila INES je kousíček od pláže, jen přejít cestu.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vila INES je kousíček od pláže, jen přejít cestu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dvoulůžkový pokoj klasicky, ale vkusně vybaven.

Služby hotela
Celkový dojem velmi dobrý, jen pro lidi, mající rádi klid nevhodný. Vila se nachází v uličce na hlavní třídě.

Pláž
Pláž vcelku čistá, kamenitá.

Alžběta Kupczynová, 18.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Vila Ines

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 S přítelkyní jsme si dovolenou moc užili. Vše s čím jsme počítali bylo zajištěno a delegátka zájezdu byla velice ochotná a milá.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S přítelkyní jsme si dovolenou moc užili. Vše s čím jsme počítali bylo zajištěno a delegátka zájezdu byla velice ochotná a milá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo moc hezké. Pro dvě osoby ideální prostory. Vše čisté a připravené k použití. Balkon se stolem a židlemi byl ideální na večerní posezení.

Strava
Strava výborná, česká. Jídla byla vařena tak, aby je jedl každý kdo není vyloženě vybíravý.

Služby hotela
Vše sedělo podle popisu.

Pláž
Pláž, která byla nejblíže byla užší a byl na ni štín od stromů, takže ideální pro někoho kdo nechce být celý den na sluníčku. O kousek dále byly široké pláže , které byly na plném slunci. Pláže byly čisté a nebyly v tomto období (září) přeplněné.

Martin K., 18.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Penzion Kate (Goran)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 S pobytem a kvalitou služeb jsme byli vcelku spokojeni, podmínky jsou nám známy. Jezdíme do hotelu opakovaně, protože je to jeden z mála...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
S pobytem a kvalitou služeb jsme byli vcelku spokojeni, podmínky jsou nám známy. Jezdíme do hotelu opakovaně, protože je to jeden z mála hotelů, který umožňuje v této lokalitě ubytovat dalšího člena rodiny-pejska. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme velice spokojeni s čistotou pokojů a pravidelnou výměnou ručníků a povlečení.

Strava
Strava byla, jako každý rok, velice rozmanitá, druhově bohatá a výborná.

Služby hotela
Služby poskytuje tento hotel standartní.

Pláž
Pláž byla čistá, lehátka poskytuje za úplatu soukromý provozovatel.

Iva B., 18.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Rivijera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolená se nám líbila,byli jsme tam po druhé a nemám co vytknout.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila,byli jsme tam po druhé a nemám co vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné,všude čisto,každý den byli vyměněny ručníky.

Strava
Strava byla průměrná,dobrá,na snídani si každý vybral,večeře se vybírali ze 3 jídel.

Služby hotela
Všechno super.

Pláž
Na pláž je 100m jak se uvádí,pláže čisté,byli jsme v září,ale lidí bylo dost,pláže plné.

Miluše O., 18.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Palma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Super dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj číslo 11. nemá chybu, krásný výhled.

Strava
Klasika,v pohodě.

Nerazí ani neohromí

Služby hotela
Bez problémů.

Pláž
Před hotelem čistá kamínková pláž, mírně zastíněná borovicemi.

Na každou stranu od hotelu jsou krásné menší pláže mezi skalami

Nádherná příroda!

Jaroslav K., 17.09.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Penzion Mala Duba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

6 fotografií

Celkom: 6,2 Dovolená dle očekávání

  • 6 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená dle očekávání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dle očekávání

Strava
Dobrá

Služby hotela
Bez připomínek

Pláž
Pláž je kaminková. Vstup do vody pozvolný

Anonym, 17.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Rivijera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Úžasná dovolená s opravdu špičkovou delegátkou. Ještě se o nás nikdo nikde tak nestaral1* , která vyřešila veškeré naše požadavky,...

  • 10 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená s opravdu špičkovou delegátkou. Ještě se o nás nikdo nikde tak nestaral1* , která vyřešila veškeré naše požadavky, informovala nás o výletech, podnikala s námi výlety. Klobouček? Moře nádherné, milion možností aktivit. Za nás celkový dojem super. naprostá spokojenost. Jen Makarská je dražší místo kde utratíte vice peněz než čekáte bohužel. Ale to je tak jedine minus. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování Nás velice překvapilo. Nadherne apartmány v penzionu Kate. Čiste, vybavené, krásné. S klimatizací i balkonem. Řekla bych nadstandardní za nabízenou cenu coz je super

Strava
No a poslední minus této dovolené je strava. Ta opravdu byla podprůměrná. Jidlo většinou bez chutě a snídaně kazdy den obloženy maly talířek. Člověk si chce přece jenom užít to co doma nemá a sunku se syrem a vanockou kazdy den me zklamalo. Ale hlavne ze jsme naplnily zaludky.

Monika Lebicová, 17.09.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 1.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Makarská riviéra, Hotel: Penzion Kate (Goran)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)