Recenzie hotelov
Novigrad - Chorvátsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.6 Až na pozdní ubytování není co vytknout.Dovolena byla nádherná

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Až na pozdní ubytování není co vytknout.Dovolena byla nádherná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jen sprchový kout velmi malý.

Strava
Není co dodat.

Služby hotela
Velice dobrý.

Pláž
Pěkná,pokud bylo moc lidí není problém přesunout se n jiné místo, přístup k moři dobrý. Moře čisté určitě budeme uvažovat o příštím roce, že by jsem znovu toto místo navštívily.

Radmila Cymbálová, 31.07.2022, Dátum pobytu: 8.7. - 17.7.2022
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Novigrad, Hotel: Aminess Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.6 Velká spokojenost.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pěkné pokoje, ale dost malé a to hlavně v případě, když je tam navíc přistýlka nebo dětská postýlka, nedá se tam hnout.

Strava
Vynikající, jedna z nejlepších, široký výběr jídla.

Služby hotela
Velká spokojenost, vše fungovalo, velmi příjemný personál, není si na co stěžovat.

Pláž
100m od hotelu, kamenitá i oblázková, kvalita vody v moři by mohla být lepší, na jihu Chorvatska je čistější voda.

Pavel Ondruška, 26.07.2022, Dátum pobytu: 16.7. - 23.7.2022
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Novigrad, Hotel: Aminess Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.2 Příjemná dovolená

  • 8.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné, čisté, jen pokojík a soc. zařízení menších rozměrů, ale vzhledem tomu, že se tam moc nepřebývá, tak dobré

Strava
Strava velmi dobrá a rozmanitá

Služby hotela
Služby v naprostém pořádku, personál milý a ochotný

Pláž
pláže krásné a upravené, vstup do vody pozvolný

Lucie G., 19.07.2022, Dátum pobytu: 9.7. - 16.7.2022
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Novigrad, Hotel: Aminess Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolenka strávená v tomto hotely je skutočne perfektná. Nie je čo vytknúť. Dovolenka prebehla nad očakávanie dobre a ďakujeme všetkým,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka strávená v tomto hotely je skutočne perfektná. Nie je čo vytknúť. Dovolenka prebehla nad očakávanie dobre a ďakujeme všetkým, čo sa o to zaslúžili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie - dostali sme presne tie izby, ktoré sme chceli/ tento hotel navštevujeme už niekoľko rokov a nemenili by sme!/

Izby sú síce menšie, ale veď celý deň človek strávi pri vode a na spanie toho veľa netreba. Pani upratovačky-úplne senzačné, splnia čo Vám na očiach vidia. Veľmi ochotné a čistotné. Skutočne - maximálna spokojnosť.

Strava
Strava pestrá, každý si tam nájde to svoje obľúbené jedlo. Personál v kuchyni veľmi ochotný a ústretový

Služby hotela
Počas nášho pobytu /už niekoľko rokov za sebou/ sme zatiaľ nezaznamenali žiaden problém, či neochotu zo strany pracovníkov hotela Práve naopak, za čo im veľmi pekne ďakujeme

Pláž
Pláž je síce kamenistá, ale vhodná obuv do mora vyrieši aj tento problém.

Milan S., 14.07.2022, Dátum pobytu: 28.6. - 8.7.2022
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Novigrad, Hotel: Aminess Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná dovolená, plná zážitků a odpočinku.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, plná zážitků a odpočinku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Moc pěkný hotel. Pokoje čisté, útulné, výhled na moře krásný. Klimatizace funkční a při příjezdu příjemně ochladila.

Strava
Neuvěřitelně dobré jídlo. Výběr z několika druhů jídel, které se neopakovaly a každý den bylo vždy něco nového a velice dobrého.

Služby hotela
Pani uklízečky velice milé a sympatické. Čokoládky do plátěného pytlíku je velice hezký nápad.

Pláž
Několik pláží vedle sebe. Velký výběr, kam si člověk lehne. Moc hezký přístup do moře.

Štěpánka Shánělová, 11.07.2022, Dátum pobytu: 2.7. - 8.7.2022
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Novigrad, Hotel: Aminess Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Všechno v pořádku

  • 7.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno v pořádku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mohlo by být lepší a větší pokoje.

Strava
Výborne

Služby hotela
Vše v pořádku

Pláž
Skvěle

Kateřina Švejdová, 24.08.2021, Dátum pobytu: 14.8. - 21.8.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Novigrad, Hotel: Aminess Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Celkom: 9.6 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobry

Strava
Super

Služby hotela
Dobrý

Pláž
Přímo pod hotelem špatný vstup do moře ale o 500metru dál to bylo lepší

Jaroslav Lacko, 20.08.2021, Dátum pobytu: 6.8. - 15.8.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Novigrad, Hotel: Aminess Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9 Dobrá lokalita, všude blízko - na pláž, do restaurací, do města. Hotel čistý, služby v pořádku.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrá lokalita, všude blízko - na pláž, do restaurací, do města. Hotel čistý, služby v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj dle očekávání - menší, ale na dovolené dostačující. Člověk je stejně celý den pryč a jde se tam jen vyspat. Všude čisto, často měněné ručníky, matrace pohodlné, což je asi to nejdůležitější - krásně se na dovolené vyspat.

Strava
Velký výběr jak studené, tak teplé kuchyně. Snídaně a večeře formou rautu. Každý si vybere. Jídlo chutné a pro všechny dostatek. I v okolních restauracích se dá dobře najíst.

Služby hotela
Služby hotelu na standardní úrovni - v hotelu herna pro děti, před hotelem hezký bazén, všude čisto, u bazénu restaurační terasa, před hotelem minigolf, některé večery hudební program. Každý den se člověk zabaví.

Pláž
Pláž pár kroků od hotelu, kamínková, s pozvolným vstupem do vody. Voda čistá. Lidí tak akorát. Ani málo, ale ani hlava na hlavě. Možnost pro děti skotačit na vodním hradu a další různé vodní atrakce k zakoupení. V blízkosti hotelu je restaurace s bazénem s mořskou vodou. Naprosto krásný výhled na moře. K zapůjčení lehátka na kamínkové pláži nebo možnost ležet na trávě pod mini palmami nebo borovicemi.

Veronika K., 16.08.2021, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2021
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Novigrad, Hotel: Aminess Laguna

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 8.5 Grosel velmi dobrý, moře super jen ubytování nebylo v Novigradu ale o 5 kilometrů dále u velkého kempu.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Grosel velmi dobrý, moře super jen ubytování nebylo v Novigradu ale o 5 kilometrů dále u velkého kempu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mělo by být napsané přesné místo.

Strava
bez stravy

Služby hotela
penzion velmi dobrý

Pláž
super

Václav Šrajer, 02.09.2020, Dátum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Novigrad, Hotel: Bungalov Grosel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7.6 Hotel i celý resort je pěkný a nabízí mnoho aktivit i zábavy. Venkovní i vnitřní bazény, kousek do moře. Výhodou blízkost města Novigrad...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel i celý resort je pěkný a nabízí mnoho aktivit i zábavy. Venkovní i vnitřní bazény, kousek do moře. Výhodou blízkost města Novigrad 600 m a supermarketu 100 m. A jen 6 hodin cesta autem z ČR. Pro děti vhodné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování ve dvojpokojových suitech je velmi příjemné, pokoje jsou prostorné, mnoho úložných prostorů, každý pokoj má balkon s výhledem na moře. Úklid na jedničku, denně čisté ručníky a několikrát týdně i čisté povlečení.

Strava
Dostačující. My jsme rodina, která potřebuje hlavně ovoce a zeleninu a toho bylo vždy ráno i večer dost. Masa byla dobře připravená, každý den jiná úprava a ryby (tunak, žralok, sardinky, atd., nejde ale o čerstvé ryby!!!). Saláty a různé přílohy rovněž. Večer zákusky a zmrzlina. Platí se u večeře pití, ráno čerstvý džus z ovoce. Volné pití je jen ráno, a to voda, čaje, kávy a sladké nápoje pro děti.

Služby hotela
Wellnes, vnitřní bazén (slaná voda, 29 stupňů), vířivka, relax, masáže, celkem velká posilovna ( dobře vybavená), kadeřnictví, hlídání dětí, bary, kavárna, restaurace, minigolf, dětská hřiště.

Pláž
Ujde. Záliv je sice výhodný kvůli vlnám a teplotě moře, ale zklamala mě barva moře kvůli podlaží (tmavé kameny) a odpoledne dost nečistá voda kvůli uzavřenému provedeni v umělém zálivu. Překvapilo mě, že se v resortu lehátka u moře platila (110 kun na den, půl den 75 kun). V zálivu jsou malé oblásky a děti tak nemají problem při vstupu do moře, který je pozvolný. Vzdálenost od hotelu 100 m.

Jana H., 12.09.2019, Dátum pobytu: 21.8. - 4.9.2019
Oblasť: Chorvátsko Chorvátsko, Novigrad, Hotel: Aminess Maestral

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie